Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ MATRIX , Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ‏ ~ Κατοχικά Νέα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ MATRIX , Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ‏ ~ Κατοχικά Νέα

H Ιστορία θα θυμάται τὸν Λευτέρη Βερυβάκη για το μονοτονικό

H Ιστορία θα θυμάται τὸν Λευτέρη Βερυβάκη για το μονοτονικό

MAKELEIO.GR: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΟ ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ! Απίστευτο και άκρως ελληνικό! Άγνωστοι δράστες, κατά πάσα πιθανότητα τουρκόγυφτοι, ξήλωσαν και εξαφάνισαν το χάλκινο μνημείο του γλύπτη Ζάχου Μπεκιάρη, αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση, που βρίσκεται επί της ομώνυμης πλατείας στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Προφανώς, είναι οι ίδιοι που ξηλώνουν ό,τι χαλκό βρουν και ύστερα τον πουλάνε! Το φαινόμενο, όπως φαίνεται παίρνει διαστάσεις μια και οι δράστες εξαφανίζουν πλέον ακόμη και χάλκινα μνημεία...

Η δολοφονία της γλώσσας οδηγεί στη λαϊκή υποταγή

Η δολοφονία της γλώσσας οδηγεί στη λαϊκή υποταγή

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΗ!

Στα Ελληνικά οι σημειώσεις του Νεύτωνα. Το παγκόσμιο ζήτημα παραμένει ένα: Ελληνισμός ή Βαρβαρότητα.

Μηχανοκίνητη Πορεία της Τ.Ο Κομοτηνής σε χωριά της Περιφέρειας ΡοδόπηςΜηχανοκίνητη Πορεία της Τ.Ο Κομοτηνής σε χωριά της Περιφέρειας Ροδόπης
Την πρώτη της μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Ροδόπης σε χωριά του νομού, την Κυριακή 09.09.2012, εν μέσω κλίματος ενθουσιασμού και με μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους φίλων και υποστηρικτών του Κινήματός μας. Αναλυτικότερα, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ξεκίνησαν από την πόλη της Κομοτηνής με προορισμό διάφορα χωριά της Π.Ε. Ροδόπης (Μίσχος, Αμβροσία, Πολύανθος, Αίγειρος, Μεσσούνη κ.α.) έχοντας ως συνοδεία εκπροσώπους από ΜΜΕ (και βεβαίως -διακριτικά- μικρή αστυνομική δύναμη, η οποία “παρακολουθούσε” την όλη εξέλιξη τη δράσης…). Η όλη δράση κορυφώθηκε στο χωριό Ίασμος και συγκεκριμένα στην πλατεία Ηρώων με μια σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ΝΕ Ροδόπης, ο οποίος μετέφερε και σχετικό μήνυμα εκ μέρους της υποψήφιας βουλευτού στον νομό, συναγωνίστριας Δέσποινας Ταφραλή. Μετά το πέρας των μηνυμάτων ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος και ακολούθησε διάλογος συναγωνιστών με κατοίκους από την περιοχή.

Η όλη μηχανοκίνητη δράση της Τ.Ο. ολοκληρώθηκε με μία περιήγηση του κλιμακίου στους δρόμους του κέντρου της Κομοτηνής, που συχνά πυκνά συνοδεύτηκε από τις επευφημίες των περαστικών.
Παρακάτω, δημοσιεύουμε τα μηνύματα που ακούστηκαν στην Πλατεία Ηρώων του Ιάσμου.
“Για μια ακόμη φορά η Ν.Ε Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου, με προεξάρχουσα την Τ.Ο Κομοτηνής, φέρνει μήνυμα αγώνα αλλά και ελπίδας στους προδομένους Έλληνες Πατριώτες του Ιάσμου.
Ο Ίασμος, ο οποίος εξαιτίας των ντόπιων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, τύπου Πεταλωτή και Στυλιανίδη, δια μέσου και με αφορμή το Σχέδιο “Καλλικράτης” αφέθηκε στα χέρια των καλοπληρωμένων τουρκόφρονων της Θράκης, οι οποίοι εκτελούν με κάθε μέσο και με κάθε κόστος τα σχέδια των πασάδων της Άγκυρας, με στόχο την τουρκοποίηση της Θράκης μας. Ένα τέτοιο τσιράκι της Άγκυρας είναι και ο τωρινός δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδή. Ο Έλληνας Δήμαρχος ο οποίος προσφάτως, στις 11 Αυγούστου, συμμετείχε  μαζί με όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες τουρκόφρονες της Θράκης σε ένα ακόμη συνέδριο αλυτρωτισμού και ανθελληνικού δηλητηρίου, στην Κεσσάνη της κατεχόμενης Ανατολικής Θράκης. Ας γνωρίζει, όμως, ο “κύριος” δήμαρχος και οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, αλλά και το σύνολο των καλοπληρωμένων τουρκόφρονων, ότι οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. Αυτή είναι η γη μας, αυτά είναι τα χωριά μας, αυτή είναι η Πατρίδα μας. Να γνωρίζουν επίσης όλοι τους, ότι έστω και ένας Χρυσαυγίτης να μείνει ζωντανός, Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Απευθυνόμενος τώρα στους πατριώτες αδελφούς του Ιάσμου, δηλώνω με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι θα είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα τους, με κάθε μέσο, τρόπο -αλλά και κόστος- στον κοινό αγώνα ενάντια στους Γενίτσαρους της Άγκυρας. Τους καλώ, επίσης, να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και να αγωνιστούν στο πλευρό μας, ενάντια στον ασιάτη εισβολέα, διότι στην ζωή τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται.
Κλείνοντας θα ήθελα να μεταφέρω μήνυμα από την υποψήφια βουλευτή Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνίστρια Δέσποινα Ταφραλή, η οποία κατάγεται από τον Ίασμο: “ Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, περήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες του Ιάσμου. Με αφορμή την αποκάλυψη, προσφάτως, στην Μαρτυρική μας Κύπρο ενός ακόμη ομαδικού τάφου Ελλήνων αγνοουμένων, εξαιτίας της εισβολής του Αττίλα, μέσα στον οποίο βρέθηκε και η σορός ενός βρέφους λίγων μηνών, το οποίο σφαγιάστηκε από τους υπάνθρωπους τούρκους εισβολείς, ας γίνει παράδειγμα, ας στοιχειώσει ακόμη τα όνειρά μας και ας αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την μελλοντική τουρκοποίηση της Θράκης μας. Διότι διαφορετικά τέτοιες εικόνες ομαδικών τάφων με πτώματα βρεφών και αμάχων, θα είναι εικόνες από το άμεσο μέλλον. Από του ομαδικούς τάφους του Ιάσμου, της Κομοτηνής, της Μαρώνειας… Περάστε, λοιπόν, στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. Περάστε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Ελάτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. “Γιατί Κριτές θα μας δικάσουν οι Αγέννητοι και οι Νεκροί”. ΖΗΤΩ Η ΘΡΑΚΗ - ΖΗΤΩ Ο ΙΑΣΜΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ”
http://www.xryshaygh.com

Έκτακτο Παράρτημα: O Άβολος Ορισμός ενός Άπιστου

Έκτακτο Παράρτημα: O Άβολος Ορισμός ενός Άπιστου: John Harrison – MBE. MIDSc Θα χρειαστείτε ένα ποτό μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου… Μου άρεσε αυτό, γιατί είναι μια πραγμ...

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Οι "ηλίθιοι" της Νορβηγίας...

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Οι "ηλίθιοι" της Νορβηγίας...: Η ακόλουθη ιστορία είναι απολύτως αληθής και αφορά τα οικονομικά "προβλήματα" που αντιμετωπίζει η Νορβηγία. του Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟΥ Στις αρχ...

11.08.2012: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ'' ΔΗΜΑΡΧΟΥ

του Παναγιώτη Αποστόλου*
* Οικονομολόγος, συνεργάτης ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.
http://www.elkeda.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2193:11082012------&catid=48:2012-07-11-18-52-16&Itemid=101

Ρημάζει η χώρα υπό το καθεστώς του Μνημονίου ...


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο στην Ελλάδα μετά από δυόμισι χρόνια εφαρμογής της πολιτικής που επιβάλλουν η ΕΕ και το ΔΝΤ μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων. Η χώρα μας γυρίζει δεκαετίες πίσω σε όλους τους τομείς - στις αποδοχές, στις συντάξεις, στο επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στο μέγεθος της οικονομίας της.Τα πάντα συρρικνώνονται με μοναδική εξαίρεση το δημόσιο χρέος, το οποίο διαρκώς αυξάνει, παρόλο που οι Γερμανοί υπήγαγαν την Ελλάδα υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας ισχυριζόμενοι ότι στόχος τους είναι, υποτίθεται, η μείωση του χρέους. Το ελληνικό ΑΕΠ γίνεται κάθε χρόνο και μικρότερο. Πάνω από 6,5% θα μειωθεί και φέτος, με αποτέλεσμα στο τέλος του χρόνου η σωρευτική του μείωση σε σχέση με το 2008 να υπερβαίνει το 20%. Μόνο σε περιπτώσεις πολέμων υπάρχει τέτοια καταβαράθρωση. Καταποντισμός του ΑΕΠ συνεπιφέρει αναπότρεπτα έξαρση της ανεργίας.

Προχωράει ακάθεκτη η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Κάθε ημέρα και μια δράσηΠροχωράει ακάθεκτη η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Κάθε ημέρα και μια δράση
Ένα ακόμη τετραήμερο δράσης ήταν το τετραήμερο της Πέμπτης 6/9 Παρασκευής 7/9- Σάββατο 8/9- και Κυριακής 9/9 για την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων.
Έτσι την Πέμπτη 6/9, κλιμάκιο της τοπικής μας συμμετείχε στην συνεδρίαση του Δ.Σ του εξωραϊστικού Συλλόγου "Άγιος Ιωάννης" όπου μας ζητήθηκε η συνδρομή μας στις περαιτέρω ενέργειες που θα κάνει ο Σύλλογος και οι πολίτες για να αναδείξουν τα προβλήματά τους στον  Δήμαρχο Φυλής που είναι ολικά κουφός στις ανάγκες μιας ολόκληρης περιοχής.
Διάβασε εδώ αντίστοιχο ρεπορτάζ της τοπικής μας.
Την Παρασκευή 7/7 η Τοπική μας έκανε ενημερωτική δράση στις Αχαρνές.

Το Σάββατο 8/9 η Τοπική Οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμμετείχε στην Λιτανεία της εικόνας του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσας στο Ζεφύρι, πιστή στις εξαγγελίες της πως όπου την καλούν θα εμφανίζεται δίπλα στους πολίτες.
Την Κυριακή 9/9 η τοπική μας έκανε, ίσως, την μεγαλύτερη διανομή τροφίμων από την ημέρα ιδρύσεως της. 2.5 τόνοι μαναβικής, φρούτα, αλλά και λάδι, όσπρια, ζυμαρικά μέχρι και ψάρια που εξασφάλισε η σκληρή δουλειά των μελών και στελεχών και η ανταπόκριση χορηγών που έχουν πειστεί για το αγαθό των προθέσεων της οργάνωσης και του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μετά την διανομή, στο πλαίσιο της ανάγκης του κόσμου να νοιώσει ασφαλής, αλλά και της παρότρυνσης του, με όλους τους τρόπους που επικοινωνεί μαζί μας, με αίτημα να μας βλέπει στις γειτονιές του, ελπίζοντας σε εμάς ως τελευταία ελπίδα για να καταπολεμήσουμε την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα των "κακόμοιρων λαθρομεταναστών" αλλά και των ρομά (που στην περιοχή μας έχουν αναπτυχθεί σε 6 πυρήνες - γκέτο, στο Ζεφύρι: Στην Λίμνη, και στον Άγιο Φανούριο, στα Άνω Λιόσια: Στον Άγιο Ιωάννη, στον κορμό των λεωφορείων, στην κάτω πλευρά στον Άγιο Δημήτρη και στο αμαξοστάσιο της ΕΑΣ, αλλά και αλλού, σε μικρότερους πυρήνες), έγινε μοτοπορεία στην Φυλή (Χασιά) και στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη και του Πανοράματος.
http://www.xryshaygh.com

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑΒΕΛΑ.

Ο υπερασπιστής του Ολυμπιακού πνεύματος, που κατέστρεψε την καριέρα και τα όνειρα ενός κοριτσιού, υπό τα χειροκροτήματα και τις άναρθρες κραυγές ελληνόφωνων ισλαμοταλιμπάν. Να είστε σίγουροι ότι εάν ανοίξουν και οι λογαριασμοί των “κλακαδόρων”, θα βρεθούν εκπλήξεις. Ορισμένα “επαγγέλματα” όπως του ελληναρα ταλιμπάν, δεν είναι άμισθα.
http://3.bp.blogspot.com/-iI4HxZiF_iY/UBBSZKIoxII/AAAAAAAAyOA/8C_-5tnFoyI/s1600/kouvelos.jpg

Παραπεμπτική για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος είναι για τον επιχειρηματία, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, η Εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της μη ακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» της πρώην υπουργού.

Με εισήγησή του προς το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών ο Εισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλας ζητά την παραπομπή του Ισίδωρου Κούβελου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).
Η υπόθεση αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δεν δηλώθηκε στην δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011, το οποίο προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και ακολούθως εμβάστηκε σε λογαριασμό του επιχειρηματία στο Λονδίνο για ναυπήγηση πλοίου.
Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του επίμαχου χρηματικού ποσού, είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη με έγγραφο προς την Βουλή του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη.
Το θέμα με το επίμαχο ποσό είχε έρθει στην δημοσιότητα μετά από αναφορά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
newsit.gr

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑΒΕΛΑ.

Ο υπερασπιστής του Ολυμπιακού πνεύματος, που κατέστρεψε την καριέρα και τα όνειρα ενός κοριτσιού, υπό τα χειροκροτήματα και τις άναρθρες κραυγές ελληνόφωνων ισλαμοταλιμπάν. Να είστε σίγουροι ότι εάν ανοίξουν και οι λογαριασμοί των “κλακαδόρων”, θα βρεθούν εκπλήξεις. Ορισμένα “επαγγέλματα” όπως του ελληναρα ταλιμπάν, δεν είναι άμισθα.
http://3.bp.blogspot.com/-iI4HxZiF_iY/UBBSZKIoxII/AAAAAAAAyOA/8C_-5tnFoyI/s1600/kouvelos.jpg

Παραπεμπτική για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος είναι για τον επιχειρηματία, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, η Εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση της μη ακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» της πρώην υπουργού.

Με εισήγησή του προς το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών ο Εισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλας ζητά την παραπομπή του Ισίδωρου Κούβελου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).
Η υπόθεση αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δεν δηλώθηκε στην δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011, το οποίο προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και ακολούθως εμβάστηκε σε λογαριασμό του επιχειρηματία στο Λονδίνο για ναυπήγηση πλοίου.
Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του επίμαχου χρηματικού ποσού, είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη με έγγραφο προς την Βουλή του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη.
Το θέμα με το επίμαχο ποσό είχε έρθει στην δημοσιότητα μετά από αναφορά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
newsit.gr

H αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διευθύντρια σε τούρκικο κανάλι

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Σεπτεμβρίου 11, 2012
Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
Το ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η τηλεόραση … δεν έχει σύνορα.
Είναι αλήθεια ότι η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι διευθύντρια σε τούρκικο κανάλι που φροντίζει να εκπέμπει και στην Θράκη;
Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία με δημοσίευμά της, στο οποίο αναφέρει ότι «προϊσταμένη της αντίστοιχης διεύθυνσης του ΤRT, καναλιού της Τουρκίας που εκπέμπει και στη Θράκη, είναι η αδελφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.
kostasxan.blogspot.gr

Οι λαθρομετανάστες, τα πανηγύρια, η Εκκλησία, η Χρυσή Αυγή κι' ...εμείς!

Τελευταία είδαμε την δράση της Χρυσής Αυγής σε πανηγύρι στην Ραφήνα και την παρότρυνση των μικροπωλητών να συνεχίσει το έργο της και όπως τονίζουν περί Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΩΤΣΙΛΝΤ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

Φανερός έρωτας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑΦανερός έρωτας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Το ζεστό χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τα συγχαρητήρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισέπραξε ο "επιτυχημένος" πρώην υπουργός ΠΡΟ - ΠΟ Πάκης Παυλόπουλος, επί ημερών του οποίου κάηκε η Αθήνα από τους αναρχικούς. Ο λόγος που ο "δεξιός" Πάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους "αριστερούς" συναδέλφους του ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης κατά της Χρυσής Αυγής, όταν βέβαια οι συναγωνιστές βουλευτές έλειπαν από την αίθουσα!
Συγκεκριμένα, ο Παυλόπουλος είπε: "Είναι χυδαιότητα να ακούγεται από βουλευτή ότι αφού δεν μπορεί να ασκήσει έλεγχο το εκτελεστικό όργανο θα το κάνω εγώ. Σε λίγο επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τους λαθρομετανάστες θα ζητούν ταυτότητα από τους μελαψούς Έλληνες για να δουν αν όντως είναι Έλληνες. Θα μπαίνουν στα σπίτια για να δουν αν εφαρμόζεται ο νόμος. Η μεθοδολογία και η ιδεολογία τους είναι η ίδια με τα τάγματα εφόδου του Ερνστ Ρεμ. Πρέπει να ακουστούν αυτά τα πράγματα. Δεν γίνεται να βλέπουμε με συμπάθεια τέτοια φαινόμενα. Δεν γίνεται να σιωπούμε. Και με τη σιωπή μας μόνο διαπράττουμε το έγκλημα της ανοχής".
Νωρίτερα, στην ίδια επιτροπή ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έχει δηλώσει για το νομοσχέδιο για τις αποζημιώσεις όσων καταστηματαρχών υπέστησαν ζημιές από τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου: "Όταν ακούμε για απευθείας ανάθεση ξέρουμε ότι κάτι ''βρωμάει''. Πόσο μάλλον στο δήμο Αθηναίων του κ.Καμίνη όπου υπάρχει διαπλοκή μεταξύ δήμου και ιδιωτών εργολάβων ιδιαιτέρως στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών! Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε εκτενή αναφορά και στα πρόσφατα γεγονότα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν θεωρείτε ότι έχουμε παρανομήσει να πάμε στη Δικαιοσύνη. Εμείς παραιτούμαστε από την ασυλία μας. Αν όμως πάμε σε δίκη για αντιποίηση αρχής θα γελάσουν και οι πέτρες. Θα θυμίσει δίκη της δεκαετίας του '60 σε ταινία του Κωνσταντάρα. Αν πάμε εμείς κατηγορούμενοι θα πρέπει να πάνε κατηγορούμενοι και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν να κάνουν έλεγχο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα γεγονότα οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια".http://www.xryshaygh.com

Καθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής ΑυγήςΚαθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής
Νέα επίθεση από το «Βήμα»
Μέσα στην παράκρουση που έχουν πάθει οι «δημοκράτες» αυτής της χώρας (που όλο και λιγοστεύουν…) από την συνεχή και εντυπωσιακή άνοδο του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, ξεπετάχτηκε και κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος, ονόματι Παπανάγνου Βάϊος (αριστερός όπως καταλαβαίνουμε, δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής του life style περιοδικού Esquire του… ιλουστρασιόν Κωστόπουλου, το οποίο φαλίρισε μόλις επέπεσε η κρίση), που από τις στήλες του καθεστωτικού «Βήματος» αποφαίνεται πως «Η Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και ύποπτη» και ζητά από το μνημονιακό ψευδοκράτος της Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς (που ξεπούλησε την Πατρίδα και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό), πολύ… δημοκρατικά να μας θέσει… εκτός νόμου!!! Ιδού ένα μεγάλο μέρος από το παραλήρημά του:
«…Όταν η ΧΑ έπαψε να είναι μόνο μια συμμορία γραφικών, και διεκδίκησε το χώρο της εθνικιστικής ακροδεξιάς που μέχρι τότε όριζε ο Καρατζαφέρης οι δημοκράτες δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Στην αρχή πιστέψαμε ότι ένα δημόσιο βήμα θα τους εξέθετε. Δεν δούλεψε. Η ΧΑ δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε ένα δημόσιο διάλογο, αυτοί που την ψηφίζουν ξέρουν και για την άρνηση του ολοκαυτώματος, και για το μίσος για τους μετανάστες, και για τα τάγματα εφόδου με τις ξιφολόγχες. Σε ποιον ακριβώς θα εξευτελίζονταν η ΧΑ; Δεν τους απασχολούν οι τηλεθεατές με στοιχειώδη παιδεία. Οπότε λίγο πολύ μπήκε το cordon sanitaire, αναγκαστικά, και όλοι ελπίζουμε ότι αυτή η έλξη προς τις βίαιες εναλλακτικές θα εκπνεύσει, όταν πραγματικές εναλλακτικές δοθούν από την κεντρική πολιτική σκηνή.
Υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι σε μια δημοκρατία μπορεί κανείς να λέει ό,τι θέλει για όποιον θέλει. Δεν ισχύει, δεν ίσχυε ποτέ. Οι δημόσιες προσβολές κατά φυλετικών και εθνικών μειονοτήτων απαγορεύονται, η δημόσια προτροπή σε βία, διάκριση και μίσος, δεν είναι μόνο εμετικά, αλλά ποινικά κολάσιμα σύμφωνα με τον σχετικό νόμο 927/1979 (ο οποίος μάλιστα θα αντικατασταθεί από καινούργιο ο οποίος υπόσχεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα). Η ρητορεία μίσους της ΧΑ είναι προφανέστατα στην Ελλάδα και την Ευρώπη παράνομη, δεν πρόκειται για καμία βεντέτα του Μπουτάρη με την ΧΑ, ούτε για υπερβολές των αριστερών.
Σε ό,τι αφορά τα λεγόμενα “τάγματα εφόδου”, τις πορείες και τις επιθέσεις τραμπούκων στις γειτονιές, δεν πρέπει κάποιος να διερευνήσει ποιοι συμμετέχουν και ποιές είναι οι σχέσεις τους με την ΧΑ;
Σχετικά με τους ξυλοδαρμούς και τις δολοφονίες των μεταναστών δεν θα πρέπει να διερευνηθούν ποιοι είναι οι δράστες, πώς οργανώνεται ο βίαιος ακροδεξιός χώρος και ποιες οι σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή;
Αν η ρητορεία και η δράση ενός κόμματος είναι έκνομη πώς ακριβώς αυτό το κόμμα δικαιούται να υπάρχει; Με ποιο τρόπο η ΧΑ μπόρεσε εκτός από πολιτική ένωση να αποκτήσει και την κομματική ιδιότητα; Πώς ακριβώς απέδειξαν ότι οι αρχές της ΧΑ είναι αντίθετες προς «κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην κατάληψη της εξουσίας με τη βία ή στην ανατροπή του ελεύθερου δημοκρατικού πολιτεύματος»; Και πώς ακριβώς οι δηλώσεις αηδίας για τη Βουλή και οι παρακρατικές ομάδες επιβολής του δικαίου δεν είναι υπονομευτικές της δημοκρατίας;
Η Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και ύποπτη. Το γεγονός ότι δεν έχει απαγορευτεί εδώ και χρόνια το μόνο που δείχνει είναι πρόβλημα στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης και επιβολής της τάξης».
Απάντηση:

Μεταφορτωμένα βίντεο (λίστα αναπαραγωγής)

Ξεφτιλίστηκαν οι συκοφάντες: Αλλοδαπός ο δολοφόνος του Μαροκινού στην Αναξαγόρα!Ξεφτιλίστηκαν οι συκοφάντες: Αλλοδαπός ο δολοφόνος του Μαροκινού στην Αναξαγόρα!
Το έγκλημα στην Αναξαγόρα που είχαν χαρακτηρίσει από την αρχή κορυφαίοι παράγοντες ρατσιστικό και που με αφορμή αυτές τις αηδίες ο Δένδιας ανακοίνωσε μέχρι την σύσταση ειδικής ομάδας για την αντιμετώπιση του "φαινομένου", έχει τελεστεί από άλλον λαθρομετανάστη όπως εκτιμά σύμφωνα και με τα στοιχεία που έχει μαζέψει η Αστυνομία. Και για να μην τα λένε αυτά οι "γραφικοί" και οι "ακροδεξιοί" αντιγράφουμε από το πολύ καλά ενημερώμενο και καθεστωτικόταο "Βήμα".

Τα «παπαγαλάκια» του Α. Σαμαρά υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και ζητούν άγρια καταστολή!


Τα «παπαγαλάκια» του Α. Σαμαρά υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και ζητούν άγρια καταστολή!
Όλη τη λύσσα τους για την Χρυσή Αυγή βγάζουν τις τελευταίες ημέρες τα ξεφωνημένα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, αλλά και τα παπαγαλάκια της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης του γενικού ξεπουλήματος και της δυστυχίας μας, με αφορμή τη συνεχή δράση του κινήματος υπέρ των λαϊκών συμφερόντων (όπως π.χ. στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι). Η αιτία όμως είναι άλλη: η αποδοχή των πρωτοποριακών κινήσεων της Χρυσής Αυγής, που είναι εμφανέστατη στην κοινωνία και επιβεβαιώνεται –ως ένα βαθμό- και στις δημοσκοπήσεις. Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τα γραφόμενα στο blog Antinews, που είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι το ημιεπίσημο όργανο του Α. Σαμαρά. Τι προτείνουν τα παπαγαλάκια της Συγγρού; Άγρια καταστολή του εθνικιστικού κινήματος, γιατί δε σέβεται τους… νόμους και τη… δημοκρατία! Και άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών μας, επειδή συμμετείχαν στη διαμαρτυρία κατά του παρεμπορίου. Εδώ το πράγμα καταντάει γελοίο. Εδώ δεν ήρθη η βουλευτική ασυλία άλλων πολλών για τόσα και τόσα σοβαρότατα αδικήματα, όπως κλεψιές, μίζες, απατεωνιές, προδοσίες κ.τ.λ., να αρθεί η ασυλία για χάρη των λαθρομεταναστών που κάνουν παρεμπόριο! Τι κατάντημα είναι αυτό; Μα τι νομίζουν, πως απευθύνονται σε κάφρους;
Και ποιοι είναι οι νόμοι που δε σέβεται η Χρυσή Αυγή; Το να πουλάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες λαθραία προϊόντα (τα οποία μπορεί να είναι και κλεμμένα…); Το να μην έχει έσοδα το ελληνικό δημόσιο, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, εξαιτίας αυτού του τρισάθλιου παρεμπορίου; Αυτά λένε οι νόμοι; Ποιοι νόμοι τα λένε, να τους μάθουμε κι εμείς; Τι λέει η δημοκρατία; Να μην αντιδρούν οι πολίτες στην οργανωμένη παρανομία; Ποια δημοκρατία τα λέει αυτά; Τέλος πάντων. Σκεπτόμενοι και μορφωμένοι άνθρωποι είστε (κι όχι «αγράμματοι», όπως σας χαρακτηρίζει ο παπαγάλος του Σαμαρά), σας αφήνουμε να… απολαύσετε το ζητωμνημονιακό παραλήρημα, χωρίς άλλα δικά μας σχόλια: 
"Ε, όχι και να μας ζητάει πιστοποιητικό πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων η Χρυσή Αυγή!!!
Δεν χαριστήκαμε σε καμιά περίπτωση στο φασισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται. Από τους πρώτους προειδοποιήσαμε για το ναζιστικό, φασιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής.
Γράψαμε μάλιστα ότι οι πολιτικές των μεγάλων κομμάτων που μόνο λόγια είναι κι όχι πράξεις, οδηγούν τον κόσμο να υποστηρίζει τα ιθαγενή κακέκτυπα του Χίτλερ που ενέσκηψαν στην ελληνική κοινωνία.
Και είχαμε από τους πρώτους πει ότι δε μπορεί η λαθρομετανάστευση και η αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίζει το πρόβλημα, να αποτελέσει το Δούρειο Ίππο για να μπουν στην πόλη οι εχθροί. Να υποκαταστήσουν οι Χρυσαυγίτες την Ελληνική Δημοκρατία και τους θεσμούς.
Αυτά που έγιναν την Παρασκευή στο πανηγύρι στη Ραφήνα, τα οποία επαναλήφθηκαν μαθαίνουμε και στο Μεσολλόγγι με επικεφαλής τον «Καραϊσκάκη» βουλευτή, Κ. Μπαραμπαρούση, αν γίνονταν σε μια σοβαρή χώρα τώρα θα είχαν πάει φυλακή βουλευτές, μέλη της Χ.Α. και όλοι αυτοί που προτρέπουν στη δημιουργία μιας χώρας που θα κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας. Στο όνομα της αντιμετώπισης του παρεμπορίου, οι Χρυσαυγίτες πήγαν στα πανηγύρια (αν και οι ίδιοι είναι για τα πανηγύρια), μετατράπηκαν σε αστυνομικούς κι έκαναν ελέγχους για το αν έχουν άδειες οι μετανάστες, έδειραν μερικούς και έσπασαν το εμπόρευμά τους. Μπράβο, οι άντρες, οι λεβέντες που έτσι νομίζουν ότι θα αποκατασταθεί η τάξη στην Ελλάδα.
Κι αν όλοι εμείς καθόμαστε και βλέπουμε από την τηλεόραση το θέαμα λες και είναι κάτι φυσιολογικό, τότε που θα μπουν στο σπίτι μας οι φασίστες θα είναι πολύ αργά.
Τι έκαναν οι Χρυσαυγίτες;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η εγγυητική ευθύνη του παραλυμένου Κράτους μαςΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η εγγυητική ευθύνη του παραλυμένου Κράτους μας
Με αφορμή την απραξία των οργάνων του κράτους για την πάταξη του παρεμπορίου
Το επίσημο κράτος ξέρει να βγάζει διακηρύξεις μεταξύ άλλων και για την πάταξη του παρεμπορίου. Στην πράξη όμως δεν γίνεται σχεδόν τίποτε. Δεν έχει να κάνει κανείς παρά μια βόλτα, μέρα μεσημέρι, στους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας (π.χ. γύρω από το Σύνταγμα και ειδικά στην  Ερμού) για να δει (λαθρο)μετανάστες να διαφεντεύουν την παράνομη πραμάτεια τους στα πόδια των περαστικών, κακόγουστη παραφωνία εμπρός από τα κεντρικά εμπορικά μαγαζιά των δρόμων της πρωτεύουσας, που βαρύνονται με κάθε λογής φόρους και τέλη…
Το επίσημο κράτος βιάστηκε να σχηματίσει δικογραφίες για δήθεν «αντιποίηση της αρχής» και «απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας», γιατί μέλη και βουλευτές του κοινοβουλευτικού κόμματος της «Χρυσής Αυγής» καθαίρεσαν τους πάγκους λαθρομεταναστών σε Ραφήνα και Μεσολόγγι, που πουλούσαν σε λαϊκές, λαθρεμπορεύματα, δίχως άδεια, μπροστά στα μάτια Ελλήνων μικροπωλητών με άδεια, που πληρώνουν δημοτικά τέλη και φόρους!
Αφήνοντας λοιπόν τις κορώνες περί «νομιμότητας» κατά μέρος, γιατί το παράδειγμα πρέπει να το δίνει πρώτα το επίσημο κράτος και όχι να κροκοδειλίζει, προσεγγίζοντας από πλευράς μας τα πράγματα νομικά και συντεταγμένα κοινωνικά, μπορούμε να κάνουμε τις εξής ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις:

Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος (παλαιό 114) ορίζει πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία. 
Το παρεμπόριο είναι αναγνωρισμένη πληγή, δυστυχώς μόνον στα χαρτιά του επίσημου Ελληνικού κράτους, που όπως το ίδιο ομολογεί, δημιουργεί μεγάλη μαύρη τρύπα φοροδιαφυγής, αλλά ταυτόχρονα πλήττει αθέμιτα ανταγωνιστικά τους μάλλον θεωρούμενους ως ηλιθίους από την κρατική μηχανή Έλληνες που πληρώνουν φόρους και τέλη…
Κρίσιμη διάταξη στους προβληματισμούς που θα ακολουθήσουν, είναι εκείνη του άρθρου 5 του ισχύοντος Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, -με δυο ουσιώδεις επιφυλάξεις όμως-,εφ’ όσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη. Η διάταξη αυτή μάλιστα πρέπει να ερμηνεύεται πάντοτε με την θεμελιώδη διάταξη του άρθρου 2 παρ. 1 του Σ, κατά την οποίαν ο σεβασμός και η προστασία του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας.

Το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» κατά της Χρυσής ΑυγήςΤο «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» κατά της Χρυσής Αυγής
Μανιασμένη ήταν η αντίδραση των κομμάτων-πτωμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος στην κατάργηση του παρεμπορίου στην πράξη από πρωτοπόρες ομάδες του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Αναμενόμενη φυσικά η αντίδρασή τους, για λόγους ευνόητους. Να τις παρακολουθήσουμε, όμως, αφού σας διευκρινίζουμε πως τις «τσουβαλιάζουμε» όλες μαζί και δεν τις εξετάζουμε μία-μία ξεχωριστά, γιατί όλα τα κόμματα του καταρρέοντος κατεστημένου είναι μέσα στο ίδιο… τσουβάλι. Και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη βουλή εφτά κόμματα και δύο διαφορετικές πολιτικές: η Χρυσή Αυγή από τη μια και όλοι οι άλλοι από την άλλη. Ιδού τα κούφια παραληρήματά τους:  
Ορφανά του δολοφόνου των λαών, Στάλιν: «Ο λαός δεν πρέπει να ανεχθεί την τραμπούκικη και δημαγωγική δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής που με επιθέσεις με ρόπαλα και με βάση το χρώμα και τη γλώσσα καθορίζει ποιος είναι νόμιμος πωλητής. Η κυβέρνηση, που στα λόγια καταδικάζει τα «τάγματα εφόδου», έχει την ευθύνη γι' αυτά τα διαρκώς αυξανόμενα φασιστικά κρούσματα με διάφορα θύματα και πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Ο έλεγχος του εμπορίου είναι στην ευθύνη των αρμόδιων φορέων και για κανένα λόγο δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε φασιστικές συμμορίες και άλλα κυκλώματα».
Ορφανά (Νο 1) του δολοφόνου του ρουμανικού λαού Τσαουσέσκου: «Τα χθεσινά επεισόδια στο πανηγύρι της Ραφήνας αποτελούν άλλο ένα επεισόδιο στα όσα άκρως προκλητικά και επικίνδυνα για τη δημοκρατία μας έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους της Χρυσής  Αυγής. Επί ώρα οι νεοναζί, με τη συμμετοχή μάλιστα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εγκληματούσαν και τρομοκρατούσαν τους συμμετέχοντες στο πανηγύρι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς αστυνομικός. Είναι προφανές ότι επιχειρείται να εμπεδωθεί κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας. Γι' αυτή την κατάσταση συνυπεύθυνη είναι η τρικομματική κυβέρνηση και η αστυνομία. Βαρύτατες όμως και οι ευθύνες προσωπικά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, ο οποίος, πέρα από τις λεκτικές κορώνες, δεν προβαίνει σε καμιά ενέργεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Θεωρούμε επίσης επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης .Ας το ξέρουν όμως ότι η αναβίωση του φασισμού δεν θα περάσει. Όπως και στο παρελθόν η πανδημοκρατική λαϊκή κινητοποίηση θα της βάλει φραγμό».

Ο θεμελιώδης νόμος της ΠάληςΟ θεμελιώδης νόμος της Πάλης
Οτιδήποτε εντός του κόσμου, υπόκειται στους θεμελιώδεις νόμους του: Της Γέννησης, της Εξέλιξης και της Φθοράς. Ο άνθρωπος ως αναπόσπαστο μέρος του δεν ήταν δυνατό να εξαιρείται από αυτή την κοσμική τάξη. Ωστόσο, κανένας από τους προαναφερόμενους νόμους δεν θα μπορούσε να ισχύσει αν δεν τους συνέδεε ένας ακόμη θεμελιώδης και καθοριστικός νόμος, ο οποίος επηρεάζει τα πάντα: Ο νόμος της Πάλης.
Από τους αρχαίους χρόνους, ο άνθρωπος προσπαθούσε να αναζητήσει την αλήθεια των πραγμάτων γύρω από την ζωή και τον κόσμο. Θρησκευτικά δόγματα, κοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες, όλα δημιουργήθηκαν από αυτό το απωθημένο. Ένα μεθοδολογικό λάθος στο οποίο υπέπεσαν πολλοί, ήταν ότι προσπάθησαν να εξηγήσουν τον κόσμο μέσα από το ανθρώπινο πρίσμα, αγνοώντας ότι οι νόμοι που διέπουν τον κόσμο προϋπάρχουν του ανθρώπινου είδους και δεν εξαρτώνται από αυτό. Γι’ αυτό έως και σήμερα υπάρχει ένας νόμος, ο οποίος όταν εφαρμόζεται στο ανθρώπινο είδος, το αποδίδουμε σε δικά μας σφάλματα. Ο νόμος της Πάλης αν και είναι θεμελιώδης, ο οποίος υπάρχει σε κάθε έκφανση της ζωής, οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι αποτελεί ανθρώπινο ελάττωμα το οποίο μπορεί να μειωθεί ή και να εξαλειφθεί μέσω της σωστής διαπαιδαγώγησης. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι ένας  ακατάβλητος νόμος με καθολική ισχύ πάνω στα έμβια όντα, τα στοιχεία της φύσης έως και τα πλανητικά συστήματα. Είναι ο κινητήριος μοχλός της ίδιας της Δημιουργίας. Πρόκειται για μία πραγματικότητα, την οποία όσο καθυστερούμε να την αποδεχτούμε τόσο περισσότερο θα στρεφόμαστε σε πρότυπα ζωής που οδηγούν σε αδιέξοδα, ακριβώς γιατί αντίκεινται σε φυσικούς νόμους. Ο άνθρωπος πριν επιχειρήσει να αλλάξει τον κόσμο (όπως υποστήριζε διθυραμβικώς και βλακωδώς ο Μαρξ), πρέπει πρώτα να τον κατανοήσει (όπως επιχείρησαν οι φιλόσοφοι). Ίσως στο μέλλον, διλήμματα όπως το σημερινό περί της αέναης πάλης ή της παγκόσμιας ειρήνης να ακούγονται τόσο γελοία όπως ακούγεται σ’ εμάς τους σημερινούς το δίλημμα της επίπεδης ή σφαιρικής γης. Η κατανόηση της λειτουργίας της φύσης στην οποία ανήκουμε και η αποδοχή γεγονότων, όσο σκληρά κι αν είναι για τις σύγχρονες πάγιες αντιλήψεις μας σχετικά με τη ζωή, θα μας έδινε το έναυσμα να αναπτυχθούμε προς το καλύτερο.
Ο νόμος της Πάλης υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ακόμη και μετά την εξαφάνισή μας. Είναι αυτός που κινεί τα πάντα στον κόσμο, αυτός που συνδέει αρμονικά τους προαναφερθέντες θεμελιώδεις νόμους της Γέννησης, της Εξέλιξης και της Φθοράς. Είτε πρόκειται περί σύγκρουσης όπου επικρατεί ο ισχυρότερος, είτε πρόκειται περί σύγκρουσης στοιχείων όπου δημιουργείται κάτι νέο. Το αδύναμο δεν έχει θέση στη φύση, γιατί αν επικρατούσαν τα αδύναμα δεν θα υπήρχε η Ζωή. Χωρίς αυτόν, με λίγα λόγια δεν θα υπήρχαν οι νόμοι της Γέννησης, της Εξέλιξης και της Φθοράς, αλλά μόνον ο νόμος της Στασιμότητας. Τα πάντα στη φύση, στο ζωικό βασίλειο, είναι μία αιώνια σύγκρουση, μία

Ερχόμαστε, ενάντια στο καθεστώς της ψευτοκρατίας!Ερχόμαστε, ενάντια στο καθεστώς της ψευτοκρατίας!
Τις τελευταίες ημέρες, το Καθεστώς της Εθνικής Προδοσίας και της οικονομικής εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, έχει επιδοθεί σε έναν λυσσαλέο αγώνα να παρουσιάσει τις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, ως έκνομες. Δια τον σκοπόν αυτόν, ετέθησαν σε κίνηση δύο οργανισμοί, των οποίων η συνεργασία και η αλληλεξάρτηση, καταδεικνύει και το μέγεθος της μεταπολιτευτικής διαπλοκής: ομιλούμε για τα κοινοβουλευτικά κόμματα και για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι δύο αυτοί οργανισμοί, προϊόντα του Καθεστώτος της μπασταρδοκρατίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, κατηγορούν τις πρακτικές του Κινήματός μας, μας καθυβρίζουν, μας συκοφαντούν. Όπως όμως συνέβη και κατά το παρελθόν- το μακρινό αλλά και το πρόσφατο- κάθε απόπειρά τους θα συντριβεί, πάνω εις τον ακλόνητο βράχο της ατσάλινης Πίστεώς μας.
Η καθεστηκυία τάξη των Προδοτών, επιχειρεί τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, μια τακτική που εφάρμοζε επιτυχώς, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Είναι όμως σήμερα καταδικασμένη να αποτύχει, διότι πλέον εκείνοι στους οποίους απευθύνονται, δεν έχουν τις κοιλιές γεμάτες, οι δε τσέπες, αν δεν έχουν οριστικώς αδειάσει, τείνουν προς τα εκεί. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα θλιβερά ανθρωποειδή του δημοσιογραφικού συρφετού- τα οποία ανέλαβαν ως εργολαβία- την συκοφάντηση του Κινήματός μας, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να γεμίζουν τις σελίδες του κατηγορητηρίου, το οποίο και θα τους αποδοθεί στο κοντινό μέλλον από την Δικαιοσύνη του Εθνικού Κράτους.
Κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ότι παλινδρομεί μεταξύ της συνταγματικότητος και της αντισυνταγματικότητος. Μας κατηγορούν ποιοί; Συνασπισμένα τα κόμματα της Προδοσίας και της διαφθοράς, από την αγαπημένη των τρομοκρατών Αριστερά, μέχρι την πατριδοκάπηλο Δεξιά. Μας κατηγορούν εκείνοι που υπέγραψαν τα Μνημόνια- και εκείνοι που σιωπηλώς τα ανέχτηκαν-, μας κατηγορούν οι λαφυραγωγοί του δημοσίου χρήματος, οι δολοφόνοι του Λαού μας. Αν αναζητείτε εκείνους που παραβιάζουν το Σύνταγμα, απευθυνθείτε σε εκείνους τους πολιτικούς σχηματισμούς οι οποίοι αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν από τη Siemens, εκείνους τους πολιτικούς σχηματισμούς που υπέγραψαν τα Μνημόνια, εκείνους τους πολιτικούς μηχανισμούς που υποθάλπουν τους αναρχικούς- τρομοκράτες. Και τέλος, απευθυνθείτε στον Πρώτο Πολίτη του Καθεστώτος σας, ο οποίος προκλητικά, απέκλεισε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στο μεσοδιάστημα μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου 2012. Το Σύνταγμα, λακέδες του Καθεστώτος, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει επιτύχει τους τελευταίους μήνες, είναι πραγματικά εντυπωσιακό: πέτυχε να παρουσιάσει ξεκάθαρα στα μάτια του Ελληνικού Λαού, την συμπαιγνία των θεσμών του Καθεστώτος, των πολιτικών κομμάτων και του δημοσιογραφικού κόσμου, εις βάρος ενός Κινήματος Λαϊκού και Εθνικιστικού, το οποίο έρχεται να αποκαταστήσει την Τάξη, σε ένα κράτος ανομίας και διαφθοράς. Όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων! Όχι μόνο ρίξαμε, αλλά τσαλαπατήσαμε τις μάσκες του μεταπολιτευτικού καθεστώτος των κοινοβουλευτικών συμμοριών. Κι αν εκείνοι, έχουν το δικαίωμα να μας χαρακτηρίζουν συμμορία, τότε το δικαίωμα αυτό το έχουμε κι εμείς και επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό. Μόνο που εμείς τους χαρακτηρίζουμε συμμορίες, πατώντας σε ατράνταχτα στοιχεία: λαδωθήκατε από τους ξένους, εξυπηρετήσατε τους τοκογλύφους της Νέας Υόρκης, δολοφονείτε κάθε μέρα τους Έλληνες επιτρέποντας στους κάφρους της Ασίας και της Αφρικής να περιφέρονται ελεύθερα και να εγκληματούν. Και σας το φωνάζουμε πια ξεκάθαρα:
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ, ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ!
Δε θα χαριστούμε, μήτε θα χαϊδέψουμε αυτιά, γυρεύοντας τις ψήφους των ψοφιμιών που αρνούνται να υψώσουν τη γροθιά τους υπό τα Εθνικιστικά Λάβαρα και πλάι στις δικές μας. Δεν είναι ανίκανο το Καθεστώς, όχι! Είναι Καθεστώς μισελλήνων και Προδοτών. Είναι Καθεστώς ελεγχόμενο ολοκληρωτικά από τα ξένα συμφέροντα και συγκεκριμένα από τους τοκογλύφους των Εθνών, τους λεγόμενους διεθνείς, αλλά συγκεκριμένης, συνήθως, καταγωγής.
Ποιόν εξυπηρετεί επιτέλους αυτή η κοινοβουλευτική συμμορία των πολιτικών κομμάτων, η οποία καταχρηστικώς φέρει τον τίτλο ‘’ελληνική’’ κυβέρνηση; Τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος ταπεινώνεται καθημερινώς μπρος στα Έθνη των αχρείων, εκείνα που σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι πολιτισμένα επειδή υιοθέτησαν στοιχεία του δικού μας Πολιτισμού; Τον Ελληνικό Λαό, που εξαθλιώνεται από την ανεργία και την πείνα, για να μετρούν κέρδη οι τραπεζίτες και οι φίλοι τους στην κυβέρνηση; Τον Ελληνικό Λαό που φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο, υπό τον φόβο των αλλοεθνών υπανθρώπων που σκοπίμως σπείρατε σε κάθε γωνιά της Πατρίδος; Τον Ελληνικό Λαό που πλήρωνε μια ζωή για να μη μπορεί σήμερα o συνταξιούχος να αγοράσει τα φάρμακά του; Τον Ελληνικό Λαό που τρομαγμένος αγωνιά για το τι θα ξημερώσει, κρεμάμενος από τα χείλη κάθε ανδρείκελου, το οποίο διορίστηκε υπουργός για να εκτελεί τις εντολές των ξένων; Η Χρυσή Αυγή, έχει το σθένος και τη δύναμη να βροντοφωνάξει αυτό που βρίσκεται στην ψυχή κάθε Ελληνίδος και κάθε Έλληνα, στην ψυχή των Ελλήνων οι οποίοι δε συμμετείχαν στην κοινοβουλευτική λεηλασία της Πατρίδος επί τέσσερις δεκαετίες, στην ψυχή των Ελλήνων που δε τα έφαγαν μαζί με τον κάθε κρατικοδίαιτο Πάγκαλο της πολιτικής ζωής. Και τη κατηγορία την οποία χαμηλοφώνως σας αποδίδει ο Περήφανος Λαός μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, σας την αποδίδει μεγαλοφώνως:
ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
Ολάκερο το σύστημα της βρωμιάς και της σαπίλας, έπεσε πάνω στη Χρυσή Αυγή, γιατί ακριβώς η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ‘’Ναό της Δημοκρατίας τους’’(ή επί το ορθότερον στο Ναό της Προδοσίας τους), χάλασε τη συνταγή, την οποία ακολουθούσαν επί δεκαετίες: Πασόκοι και Δεξιούληδες Προδότες αποφάσιζαν τις Προδοσίες και οι αριστερές εταίρες του Κοινοβουλευτισμού(εκείνες που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται ‘’υπερασπιστές του κοινωνικού κράτους’’) ανέχονταν, συναγωνιζόμενες ποιά θα πάρει τα περισσότερα ψίχουλα από εκείνα που θα πετάξει η εκάστοτε κυβέρνηση. Κι ο Λαός από κάτω, βυθισμένος στα συνειδητά ψεύδη των καθεστωτικών ρουφιάνων της δημοσιογραφίας, οι οποίοι πλούτισαν όπως ακριβώς και οι κοινοβουλευτικοί εργοδότες τους. Και η δικαιοσύνη; Πού ήταν η ‘’ανεξάρτητη’’ δικαιοσύνη να θέσει τέρμα στο κοινοβουλευτικό όργιο; Αδύναμη να σπάσει τα δεσμά της πολιτικής εξάρτησης.
Αυτό είναι το Καθεστώς το οποίο έχει γαντζωθεί πάνω στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας και της ρουφά το αίμα. Αυτή είναι η συμμορία η οποία εξουσιάζει τούτη την Ιερή Γη, η οποία γέννησε τους μεγίστους των Φιλοσόφων και των Πολεμιστών. Και για να εκλείψει ο κίνδυνος του τερματισμού της απάτης και της υπερκομματικής λαφυραγώγησης, πρέπει η Χρυσή Αυγή να εξουδετερωθεί. Αυτή είναι η διαταγή των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι ελέγχουν το πολιτικό σύστημα της χώρας. Δε τα λογάριασαν καλά όμως…

Εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο στο Facebook....
Καταδικάζουμε την προκλητική συμπεριφορά των εμπνευστών της σελίδας και κάνουμε όλοι αναφορά προκειμένου να διαγραφεί

Οργή προκαλεί μια σελίδα που δημιούργησαν επιτήδειοι στο Facebook και εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο, μια από τις πιο φωτισμένες αγίες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.

Οι εμπνευστές της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS» δεν διστάζουν, με άλλοθι το «χιούμορ», να προκαλούν σε καθημερινή βάση την Ορθοδοξία με άθλια posts.

Εμετικό είναι και το avatar, η κεντρική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για την σελίδα τους, όπου έχουν κάνει photoshop μια φωτογραφία του Γέροντα!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω σελίδα μετρά ήδη 5.499 μέλη.
Ωστόσο δεν είναι ποτέ δυνατόν κάποιοι που αποτελούν την ισχνή μειοψηφία να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα του 95% του ελληνικού λαού!

Ακόμη κι αν κάποιος βλέπει με επιφύλαξη το βίο του Γέροντα Παϊσίου, δεν δικαιούται να παίζει με την πίστη του κάθε Χριστιανού, που στην ώρα της κρίσης που διανύουμε, στρέφεται στην Εκκλησία για να πάρει κουράγιο και δύναμη.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους αναγνώστες να κάνουν αναφορά στην εν λόγω προκλητική σελίδα ώστε να διαγραφεί μια για πάντα από το Facebook.

Το link της σελίδας είναι:
https://www.facebook.com/gerontas.pastitsios?ref=stream.

You might also like:

Αρκεί ένα δικό σου βήμα…


Ένα βήμα. Τόσο απέχουμε εσύ κι εγώ από την καλοσχεδιασμένη καταστροφή που μας ετοίμασαν. Μα, ένα βήμα μπορεί να γίνει και το ξεκίνημα για την λευτεριά μας. Προς τα πού θα βαδίσουμε το λοιπόν; Εκεί που μας πηγαίνουν ή εκεί που εμείς θέλουμε να πάμε;

Ένα βήμα. Τόσο χρειάζεται για να κινήσουμε να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας, να ξαναβρούμε τα ιδανικά μας, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Μόνο ένα βήμα μας χωρίζει από τον θάνατό μας, μόνο ένα βήμα μας ξαναδίνει τη ζωή που μας έκλεψαν…
Κάνε το βήμα και πάρε για όπλο σου μια προσευχή. Δικός σου ο δρόμος, δικός σου ο πόλεμος, δική σου και η χαρά της νίκης. Εσένα διάλεξε ο μισερός για να παλέψει και ξέρεις το γιατί. Και σε ετούτο τον πόλεμο η νίκη σε προσμένει. Και δεν θα είναι εύκολη, γιατί κανένας πόλεμος δεν είναι εύκολος.
Ένα βήμα. Σκέψου πόσο κοντά είσαι στο να σε βάλουν σε μια ανοιχτή φυλακή και να σου στερήσουν όλα εκείνα που σου χαρίστηκαν από τον Δημιουργό σου.
Ένα βήμα. Που αν το κάνεις θα δεις το χέρι Του να απλώνεται για να σε βοηθήσει. Θα δεις το μεγαλείο και το φως που παλεύουν οι δαίμονες ετούτοι να σου κρύψουν, για να σε συνθλίψουν με την δική σου θέληση…
Ένα μονάχα βήμα μπορεί να σε στείλει στο φως που αποζητάς και να σε λευτερώσει ή και να σε ρίξει στα σκοτάδια που οι βιαστές της λογικής, οι άρπαγες και υποχθόνιοι ετοίμαζαν χρόνια πολλά τώρα.
Κάνε το βήμα αυτό, για να σταθείς στα πόδια σου. Να σηκωθείς όρθιος και να τρέξεις, να απαιτήσεις να πάρεις πίσω όλα εκείνα που σου πήραν οι δαίμονες ετούτοι.
Ετούτο το βήμα, θα σου δώσει την περπατησιά εκείνη, που ετούτοι οι μισεροί τρέμουν.
Ετούτο το βήμα θα σου δώσει την λάμψη εκείνη, που θέλουν να σου κλέψουν.
Ετούτο το βήμα είναι η δική σου αρχή, για να ξεφύγεις από την μέγγενη του θανάτου που σου ετοιμάζουν…
Κάνε το βήμα και θα σκορπίσουν οι δαίμονες που γιόμισαν τον ουρανό και σε σκιάζουν, που κρύβουν το φως και φέρνουν το μαύρο στην ψυχή σου.
Κάνε το βήμα για να βρεις τον δρόμο εκείνο που ορίστηκες να διαβείς για να μπορέσεις να δοξάσεις και να δοξαστείς.
Κάνε το βήμα, λοιπόν. Σήκω όρθιος και ξεκίνα. Επιλέχθηκες επειδή δεν είσαι κιοτής. Επιλέχθηκες γιατί η ράτσα σου πάντα έκανε εκείνο το βήμα που οι καιροί απαιτούσαν. Αν δεν μπορείς, μέριασε, για να περάσουν οι γενναίοι. Κι εσύ δίπλα τους γίνε βοηθός τους στην μεγάλη μάχη που σιμώνει. Κι αν δεν μπορείς ούτε βοηθός τους να γίνεις, κάμε την προσευχή σου για εκείνους που θα βγούνε μπροστά για να παλέψουν στο όνομά Του και για την δική σου ψυχή. Γιατί, σε ετούτο τον πόλεμο θα παλέψουμε όχι για εκείνα που βλέπουμε, αλλά για όλα εκείνα που μόνο τα μάτια της ψυχής θωρούν.
Κάνε το βήμα και ξεκίνα για εκεί που εσύ θέλεις. Γιατί αν δεν το κάνεις, αν δεν ξεκινήσεις, θα μείνεις εδώ, χαμένος στα σκοτάδια που χτίζουν ολόγυρά σου, ηττημένος, επειδή δεν έδωσες ποτέ την μάχη για να λευτερωθείς.
O δρόμος ετούτος εσένα περιμένει.
Και θα τον περπατήσεις, είτε όρθιος είτε αλυσοδεμένος…
Ξεκίνα, λοιπόν και θά βρεις κι άλλους που θα σταθούν δίπλα σου σε ετούτο τον δρόμο…
Σκέψου πως σαν έρθει η στιγμή του μεγάλου αποχαιρετισμού, θα μπορείς να κοιτάξεις γύρω σου την κληρονομιά που σου δόθηκε και που την αφήνεις ανέγγιχτη και καλά προστατευμένη. Θα μπορείς να φύγεις ήσυχος πως στάθηκες όρθιος και δεν έχασες στον πόλεμο που επιλέχθηκες να ζήσεις.
Σε ετούτο τον πόλεμο με τους δαίμονές σου και με τους μισερούς δούλους του μαύρου, θα ξέρεις πως και αν λύγισες στο τέλος νίκησες και η κληρονομιά σου θα στέκει πια στα χέρια εκείνων που έρχονται.
Έτσι, θα μπορέσεις ήρεμα να τους πεις πως μπορούν να κοιτάξουν ολόγυρα και να δουν όσα τους ανήκουν, όλα εκείνα για τα οποία πάλεψες και κράτησες για τους επόμενους, που έρχονται μετά από εσένα…

ΓΙΑΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_1618.html#ixzz269d8J3gn


Θεσσαλονίκη 10/09/2012

Πρός Τηλεοπτικό Δίαυλο ANTENNA
Χαίρετε,

Σᾶς ἀποστέλλω τήν παροῦσα ἐπιστολή, γιά νά διαμαρτυρηθῶ μέ δύο ἰδιότητες:
1. ὡς Χριστιανή Ὀρθόδοξη καί
2. ὡς Ἑλληνίδα,
γιά τήν ἐπικείμενη προβολή τοῦ τούρκικου σήριαλ "Σουλεϊμάν" στό κανάλι σας.
Ἡ διαμαρτυρία μου ὅμως, δέν ἀφορᾶ μόνο τό ἐν λόγῳ ἀπαράδεκτο σήριαλ πού σκοπεύετε νά μᾶς προβάλλετε. Ἀφορᾶ καί τήν γενικώτερη τακτική πού ἀκολουθεῖτε τά τελευταῖα χρόνια. Δηλαδή, στό νά ἐθίζετε τούς Ἕλληνες τηλεθεατές σέ τούρκικα σήριαλ! Σπέρνετε μουσουλμανολαγνεία σέ ἕναν ὁλόκληρο λαό!
Στήν καλύτερη περίπτωση: ὁ Ἕλληνας ἐθίζεται στήν τουρκική διάλεκτο. ΚΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΣΚΥΒΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ! Ἔτσι δέν εἶναι;
Στή χειρότερη περίπτωση:

Παρουσιάζονται ψευδῆ ἱστορικά στοιχεῖα ( εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδας, ὤ σύμπτωση! ).
Προβάλλονται Ἑλληνικά μνημεῖα ὡς τουρκικά καί χαμένες ἀλλά οὐδόλως ξεχασμένες πατρίδες ὡς τουρκικές. Ἔτσι, αὐξάνουν οἱ Τοῦρκοι τόν τουρισμό τους καί διαφημίζονται μέ "ξένα κόλλυβα", τά δικά μας.
Μυοῦν στόν μουσουλμανικό τρόπο ζωῆς καί σέ ἀλλότρια ἤθη κι ἔθιμα.
Προβάλλεται ἡ ἀντίχριστη θρησκεία τους εὐθέως ἤ πλαγίως. Σύμφωνα μέ τόν Μουσουλμανισμό, ὅποιος σκοτώσει Χριστιανό, θά ζήσει στόν Παράδεισο μέ τιμές κι ἀπολαύσεις ( ἄκουσον, ἄκουσον )!
Στήν χειρίστη περίπτωση, ὑβρίζονται τά Θεῖα καί τά Ἐθνικά μας πιστεύω καί σύμβολα! Εἶναι γνωστό τοῖς πᾶσι ἠ ἀνεξέλεγκτη ἤ ὀρθότερα ἡ "κατευθυνόμενη" εἰσροή λαθρομεταναστῶν, κυρίως μουσουλμάνων ( ὤ σύμπτωση πάλι! ) στή χώρα μας. Καί παίρνει τέτοιες διαστάσεις, πού ἀρχίσαμε νά ψαχνόμαστε ἄν εἴμαστε Ἕλληνες στόν τόπο μας ἤ τουρίστες καί μόνιμοι κάτοικοι στήν Τουρκιά! Καί δέν ἀρκεῖ πού ζοῦμε μιά τέτοια πραγματικότητα, μᾶς σερβίρεται καθημερινῶς καί σέ σήριαλ! Γιατί; Μέχρι νά τό πιστέψουμε μήπως;
Ἡ ἀνθελληνική κι ἀντιχριστιανική σας νοοτροπία εἶναι ἐμφανής. Ἐγείρει ὑποψίες στό κοινό αἴσθημα καί συνάμα τό εὔλογο ἐρώτημα:
ΓΙΑΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
Θά σᾶς κάνω μία μικρή ὑπενθύμιση ἀπό τό πρόσφατο παρελθόν. Ἕνα ἀπό τά ἀνθελληνικά-ἀντιχριστιανικά ἀτοπήματά σας, πού δικαιολογοῦν τήν παροῦσα διαμαρτυρία.
Καί ἀρχίζω:
Μήπως θυμᾶστε, ὅτι τό 2010 δείχνατε ἐπί ὧρες στό κανάλι σας τήν Ἑλληνική Σημαία χωρίς τόν Τίμιο Σταυρό; Ἧταν περίοδος ὅπου ἀναμένονταν ἐκλογικά ἀποτελέσματα, ὁπότε ἡ ἀκροαματικότητα βρισκόταν στά ὕψη! Ἄν ὄχι, σᾶς φρεσκάρω τή μνήμη:
http://www.youtube.com/watch?v=5DKeDs1V6O8
Γιατί ἀφαιρέσατε τόν Σταυρό μετατρέποντας τό Ἱερό Σύμβολο τῆς Ἑλλάδας σέ ἕνα ριγέ πανί; Καί γιατί τό κάνατε αὐτό σέ ἡμέρα τῆς ὑψηλότερης ἀκροαματικότητας λόγῳ πολιτικῶν γεγονότων; Μήπως γιά νά ἐθιστοῦν στό ἀντιχριστιανικό κι ἀνθελληνικό σας πνεῦμα ἑκατομμύρια Ἕλληνες Χριστιανοί εὐκολώτερα; Μήπως γιά νά τούς γελοιοποιήσετε «χτυπώντας» τους στήν ἐθνικότητα, στό θρησκευτικό συναίσθημα καί στή νοημοσύνη τους; Καί μαζί μ' αὐτούς καί τίς ἀντίστοιχες ἀξίες: πατρίδα, θρησκεία, ἀγάπη καί σεβασμό στόν ἄνθρωπο; Τί περίεργο πού καί ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων πυροβολεῖ ἀκριβῶς τίς ἴδιες ἀξίες! Ἐνῶ παράλληλα, ἐπιθυμεῖ νά ἰσοπεδώσει μέ μία Παγκόσμια Κυβέρνηση τούς πάντες καί τά πάντα, γιά νά τά ἐλέγχει-ἐκμεταλλεύεται ἀπόλυτα! Θά ἔλεγε κανείς ὄτι εἶστε γνήσιοι ἐκφραστές της! Ἀνακαλῶ στήν μνήμη σας τό παραπάνω συμβάν, ὄχι ἀκαίρως. Ἀντίθετα, καταδεικνύει ὀργανωμένο σχέδιο ἀπό τήν πλευρά σας. Κι ἄν δέν εἶστε ἐσεῖς ὁ «ἡγετικός ἐγκέφαλος» ἀποφάσεων καί ἐπίβουλων σχεδίων, συμμετέχετε ὡς ὄργανα κι ἐκτελεστές σέ ἀνωτέρους σας πού εἶναι! Σ’ αὐτούς ὑποκλίνεστε κι ἐκτελεῖτε τίς ἐντολές τους πού ἀφοροῦν στήν στρατηγική καί στό περιεχόμενο τοῦ προγράμματος τοῦ καναλιοῦ. Κι ὅλο αὐτό, γίνεται γιά τά χρήματα καί γιά τίς τηλεοπτικές πρωτιές, μέ θύμα τίς ἀξίες!
Στό συγκεκριμένο σήριαλ "Σουλεϊμάν", ἐπιχειρεῖτε νά καθηλώσετε στό κανάλι σας τούς Ἕλληνες. Ξεχνᾶτε ὅμως ὅτι δεινοπαθοῦμε ἀπό τούς Τούρκους ἐπί αἰῶνες! Δέν ἔπαψε ποτέ μέχρι καί τώρα, νά ἀπειλεῖται ἀπό αὐτούς ἡ Ἐθνική μας κυριαρχία, νά καταστρατηγοῦνται συνθῆκες, νά παραβιάζονται ἐναέριοι καί θάλασσιοι χῶροι! Παρόλ’ αὐτά, ἐπιθυμεῖτε νά παρακολουθοῦμε ἕναν ἀπό τούς εἰδεχθέστερους κατακτητές-ξεκληριστές-θεομάχους τῆς Ρωμηοσύνης! Πληρώσατε τούς Τούρκους γιά τήν ἀγορά τοῦ σήριαλ, διαπράττοντας ἱεροσυλία ἀπέναντι στό αἷμα τῶν προγόνων σας πού ταλαιπωρήθηκαν καί σκοτώθηκαν. Χάριν σ’ αὐτούς, εἶστε τώρα ἐσεῖς ἐλεύθεροι, γιά νά ξεκοκκαλίζετε τά κέρδη ἀπό τήν τηλεθέαση τοῦ σήριαλ καί τίς διαφημίσεις περιοδικῶν καί dvd σχετικά μέ αὐτό! Τό ἴδιο πράττετε καί μέ τά ὑπόλοιπα τούρκικα σήριαλ στό κανάλι σας τά τελευταῖα χρόνια. Κάτι δακρύβρεχτες ἱστοριοῦλες ἀποβλακωτικοῦ τύπου, στήν καλύτερη περίπτωση.
Δέν θά ἐπεκταθῶ σέ ἱστορικά στοιχεῖα καί σέ "λάθη" τῆς σειρᾶς, γιατί θά γράψω βιβλίο.
Γιατί δέν δείχνετε ντοκυμαντέρ καί σήριαλ μέ τήν Ἑλληνική ἱστορία, πού εἴτε ἀλλοιώνεται μέ ψέμματα κι ἀνακρίβειες ἤ πού κοντεύει νά ξεχαστεῖ; Γιατί δέν τιμᾶτε τό ἀναρίθμητο νέφος τῶν ἡρώων μας πού δεινοπάθησαν καί σφαγιάστηκαν; Γιατί δέν τιμᾶτε τούς Ἕλληνες, τήν Πίστη καί τήν Πατρίδα μας μέ ἀξιόλογες ἐκπομπές; Ἀπαιτῶ καί ὡς Χριστιανή Ὀρθόδοξη καί ὡς Ἑλληνίδα καί ὡς ἄνθρωπος, ἄν ἔχετε στοιχειώδη τσίπα καί φιλότιμο:
α) ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ, ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΗΡΙΑΛ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ».
β) ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ (εἰδικά ἀνθελληνικά-ἀντιχριστιανικά). Ὄχι γιατί δέν ἀγαπῶ τούς Τούρκους. Τούς ἀγαπῶ ὡς ἀνθρώπους καί εἰκόνες Θεοῦ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ:

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΆ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ( μέ τήν κυριολεκτική σημασία τῆς λέξεως «ψυχ-αγωγικά», δηλαδή ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ )
ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ( ἔχετε παντελῆ ἀποχή στό καθημερινό σας πρόγραμμα ἀπ’ ὁτιδήποτε Χριστιανικό κι Ὀρθόδοξο, ἀκόμη καί στίς μεγάλες ἑορτές στήν καλύτερη περίπτωση. Στήν χειρότερη, ὑπάρχει κλίμα ἀντιχριστιανικό, ἀκόμη καί βλάσφημο κατά καιρούς )
ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ
ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ( αὐτές πού ἀφοροῦν στίς ἀνθρώπινες ἀξίες καί πού ἐκλείπουν σέ μεγάλο βαθμό ἀπό τά περισσότερα προγράμματά σας )!

Ὡς ἐκ τούτου, σᾶς ἀποκλείω εἰς ἔνδειξιν διαμαρτυρίας ἀπό τηλεθέαση. Ἐπίσης, θά πείσω ὅσους συνανθρώπους μου μπορῶ, νά πράξουν τό ἴδιο!
Ντροπή σας!

Δέν ὑπογράφω μέ τιμή, γιατί θά ἔλεγα ψέμματα καί γιατί θά ἀποτελοῦσε μεγίστη βλασφημία στόν Θεό, σέ ἰδεώδη, σέ ἀνθρώπους, στό Γένος μου καί στήν Πατρίδα μου!

Ὑποσημείωση:
ἡ παροῦσα διαμαρτυρία, θά σταλεῖ πρός δημοσιοποίηση στό διαδίκτυο!Μᾶς ἐστάλη μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου.
Ἔχουμε τά στοιχεῖα τοῦ ἀποστολέα.

Παιδεία: Η Νέα Τάξη κατασκευάζει μόνο αλυσίδες σκλαβιάς… ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_1003.html#ixzz269co2nem

Πολλά άρθρα γράφονται για την Παιδεία, τα περισσότερα με πολύ εύστοχες παρατηρήσεις. Παρατηρήσεις, ωστόσο, εξωτερικού χαρακτήρα, κοινωνικά και πολιτικά μετέωρες, παρατηρήσεις που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της Παιδείας, σαν ξεχωριστά και ανεξάρτητα από το ιστορικό γίγνεσθαι, έξω και υπεράνω της κοινωνίας, αυτόνομα… «Οι αλυσίδες της σκλαβιάς σπάνε με το φως»: ένα τέτοιο πολύ καλό, στις επισημάνσεις του, είναι και το άρθρο που διαβάσαμε από το ιστολόγιο ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ.
Πράγματι οι αλυσίδες τις σκλαβιάς σπάνε με το φως.

Το ζητούμενο είναι το ποιος θα ΕΚΠΕΜΨΕΙ το φως, από πού θα ανατείλει η ήλιος του φωτός. Από μια Παιδεία η οποία είναι πλήρως υποταγμένη στις δυνάμεις του σκότους; Η ωραία, λοιπόν, αυτή διατύπωση δεν λέει από μόνη της ΤΙΠΟΤΑ. Γίνεται και δραματικά αποπροσανατολιστική, όταν ζητά από τα πολιτικά επιτελεία του σκότους (στην προκειμένη περίπτωση από την ελληνική πολιτεία), να παράγουν Παιδεία φωτός…


Είναι ποτέ δυνατόν από ένα χρεοκοπημένο σύστημα, από τους τεχνοκράτες και γραφειοκράτες του, να ελπίζει κανείς στα σοβαρά ότι θα υπάρξει «αναβαθμισμένη» εκπαίδευση και Παιδεία που θα εκπέμπει φως, δηλαδή «όπλα» που θα σπάσουν τις «αλυσίδες της σκλαβιάς»; Μπορεί αυτό το σύστημα και τα επιτελεία του να παράγουν και να δώσουν πραγματική μόρφωση;
Αναδημοσιεύουμε ένα μικρό απόσπασμα από παλιό κείμενό μας με τον τίτλο:«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»:

"Στον καπιταλισμό η κορυφή της εκπαίδευσης κυριαρχείται από τις αξίες και τα πρότυπα του ιδιωτικού τομέα. Η μαζική της ανάπτυξη στον αιώνα που πέρασε, ρυθμίστηκε εξ ολοκλήρου από τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης. Κι αυτή η εξάπλωση της Εκπαίδευσης δεν συνοδεύτηκε από καμιά αναμόρφωση των εκπαιδευτικών στόχων ή από κάποια άνθηση της εκπαιδευτικής θεωρίας. Το σύνθημα η «εκπαίδευση για το λαό», χωρίς να αναδεικνύεται ότι αυτή αποτελεί δομικό στοιχείο της καπιταλιστικής εξουσίας και χωρίς να προβάλλεται η εναλλακτική, σοσιαλιστική πρόταση, οδήγησαν στο τέλμα και την πλήρη υποβάθμιση.

Και πάνω ακριβώς σε αυτά πατούν οι ιεροφάντες της Νέας Τάξης για τον «εκσυγχρονισμό» της: Για την πλήρη άλωση της εθνικής δομής της Εκπαίδευσης, δηλαδή της δομής εξουσίας που ανταποκρινόταν στα έθνη κράτη, μια δομή εξουσίας που ενσωμάτωνε παραδόσεις, αξίες και κοινωνικά πρότυπα της ιστορικής συνοχής των λαών και συγκρότησης των εθνών-κρατών.

ΣΗΜΕΡΑ επιχειρείται η μεγάλη αυτοκρατορική τομή. Η πλήρης υποταγή της Εκπαίδευσης στους νόμους της πλανητικής προσφοράς και ζήτησης, η υποταγή στο πλανητικό κεφάλαιο και η απαλλαγή από τις «ουσίες» των κοινωνικών προτύπων του εθνικού κεφαλαίου.

Αυτό δεν είναι βήμα προς τα εμπρός. Είναι Μεσαίωνας!Και το δρόμο προς αυτή την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ τον άνοιξαν οι σοσιαλδημοκρατικές αντιλήψεις για την Εκπαίδευση, το δημαγωγικά ΜΕΤΕΩΡΟ σύνθημα «εκπαίδευση για το λαό». Η «εκπαίδευση για το λαό» προϋποθέτει και Εκπαίδευση που να ελέγχεται από το λαό, προϋποθέτει σοσιαλιστικά εναλλακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα…».

 Ολόκληρο το κείμενο βρίσκεται ΕΔΩ:

 http://www.resaltomag.gr/136.mag

 Κανένα φως, συνεπώς, δεν μπορεί να εκπορευτεί από τη σημερινή Παιδεία η οποία έχει ως έργο τη σφυρηλάτηση των αλυσίδων σκλαβιάς…

 Ο σπινθήρας και η λάμψη του φωτός μπορεί να υπάρξουν ΜΟΝΟ στη στρατηγική βάση της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ αυτής της κοινωνίας που είναι ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ολοκληρωτικά στους μηχανισμούς του σκότους: Της Νέας Τάξης…

Διαβάστε, το ωραίο και εύστοχο (στις διαπιστώσεις) κείμενο από ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ:

http://proslalia.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9.html

«Ύπατο μέλημα, όμως, της ελληνικής πολιτικής πρέπει να είναι η παιδεία του ελληνικού λαού, κατ' εξοχήν αποφασιστική, αν είναι ορθά προγραμματισμένη, για την περίσωση μακροπρόθεσμα του Ελληνισμού. Και θα είναι ορθά προγραμματισμένη η παιδεία του ελληνικού λαού, αν δεν παρασυρθεί από άμετρη επιδίωξη του λεγόμενου εκσυγχρονισμού, αλλά, ταυτόχρονα προς την έλλογη επιδίωξη του εκσυγχρονισμού, παραμείνει στραμμένη προς την άφθιτη πηγή της αυθεντικής ανθρωπιστικής γραμματείας, δηλαδή της ελληνικής αρχαιόθεν πνευματικής κληρονομιάς. [...] Παλλάδιο επίσης, πολύτιμο κατ' εξοχήν για την επιβίωση του Ελληνισμού, είναι η ελληνική γλώσσα, η πνευματικώτερη γλώσσα της ανθρωπότητας».

Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος,«Ελληνικά – Θέματα Ιστορίας και Πολιτισμού», εκδόσεις Παπαζήση, σελ. 50-51

Τα παραπάνω είναι τμήμα από πανηγυρικό λόγο που εκφωνήθηκε στις 24 Μαρτίου 1993 για να τιμήσει και να υπενθυμίσει το θαύμα της Εθνεγερσίας του 1821. Ο συντάκτης του κειμένου είναι ο (τότε) πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, ο φιλόσοφος και δάσκαλος Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος. Με τις σοφά επιλεγμένες λέξεις του, ο σπουδαίος ακαδημαϊκός προσέφερε σ' όλους εμάς το αμφίστομο ξίφος που χρειαζόμαστε για να κόψουμε το γόρδιο δεσμό της πνευματικής, ηθικής και οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα και το έθνος ολόκληρο. Οι δυο κόψεις αυτού του σπαθιού είναι η Παιδεία και η Γλώσσα.

Τα αληθινά μεγάλα ζητήματα για την επιβίωση του Ελληνισμού,που οι περισσότεροι εκ των πολιτευτών υποτίμησαν συστηματικά – όσο έπρεπε δηλαδή για να μας δείξουν το ανύπαρκτο εύρος της εθνικής ευαισθησίας και καλλιέργειάς τους. Τους λείπει Παιδεία, αγνοούν τη γλώσσα μας και ως ήταν αναμενόμενο δεν ασχολήθηκαν. Μόνο ψελλίσματα για περικοπές που... «δεν θα κάνουν», αλλά τελικά θα κάνουν επειδή «δεν γίνεται αλλιώς» είχαν εγγράψει στην κασέτα της προεκλογικής κενολογίας τους οι άχρωμοι πολλοί της αφόρητης ανίας. Θέματα μεγάλα, απαιτητικά, σύνθετα και χρήζοντα γενναίας αντιμετώπισης δεν τόλμησαν ν' αγγίξουν. Όπως δεν τόλμησαν ν' ακουμπήσουν πάνω στην χαίνουσα πληγή του αφελληνισμού, που έχουν ανοίξει στα σωθικά της χώρας οι «εκσυγχρονιστές» των Ιμίων και του Οτσαλάν και τα ελληνόφωνα αλαλάζοντα κύμβαλα της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

«Δικαίοις και αδίκοις»

 Δεκάδες συζητήσεις επί συζητήσεων και αναλύσεις επί των διαλύσεων των κομματικών σχηματισμών και δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να στρέψει τα φώτα της τηλεοπτικής κάμερας πάνω στο μελανό χάσμα που άφησε πίσω της μια ανερμάτιστη κομματάρχισσα που ενώ αποφάσιζε για το εκπαιδευτικό σύστημα των Ελλήνων, δεν ήξερε τα στοιχειώδη ελληνικά και... τσαμπούναγε μπαλαφάρες όπως τα «δυσθεόρατο χρέος» και το αμίμητο «επί δικαίοις και αδίκοις».

Σε γενικές γραμμές,οι πολιτικές δυνάμεις που ευαγγελίζοντα δραστικές αλλαγές στο γκρίζο ελλαδικό τοπίο επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να πείσουν τους δύσπιστους ψηφοφόρους ότι ο όλεθρος των Μνημονίων θα λάβει τέλος όταν θα έρθουν εκείνοι στα πράγματα ή όταν η ισχύς τους αυξηθεί μέσω της ενίσχυσης των ποσοστών τους. Κι ο Αντώνης Σαμαράς, που μίλησε για επανελλήνιση της Παιδείας, όταν έγινε πρωθυπουργός λησμόνησε να επαναφέρει τη λέξη «Εθνικής» στον τίτλο του πολύπαθου υπουργείου.

Σκοταδισμός – ραγιαδισμός

Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο σκλάβος θα παραμένει σκλάβος για όσο διάστημα δεν μπορεί να διακρίνει την ελευθερία από την υποτέλεια. Ο ραγιαδισμός και η εθελοδουλεία είναι πνευματικές αλυσίδες που δεν μπορούν να σπάσουν από έναν πανίσχυρο και πεφωτισμένο αφέντη, που θα οδηγήσει τα πλήθη στη Γη της Επαγγελίας. Οι Έλληνες, επί περίπου μισή χιλιετία έζησαν μέσα στο ζόφο του οθωμανικού τάφου (που κάποιοι παρουσιάζουν ως ιδανικό ενδιαίτημα). Μέσα στο δυσώδες περιβάλλον της οθωμανικής σαρκοφάγου αναπτύχθηκαν τα σαπρόφυτα του ρουσφετιού και του μπαξισιού. Από εκεί μας έβγαλαν τα δοξασμένα άρματα των αγωνιστών. Η Παλιγγενεσία, το θαύμα του 1821, ήταν η αρχή της αδιάκοπης Επανάστασης, που οφείλουν να επιδιώκουν οι Έλληνες. Με τα όπλα έγινε η πρώτη ρωγμή στις βαριές αλυσίδες της σκλαβιάς. Η πλήρης διάρρηξή τους, ωστόσο, μπορεί να κατορθωθεί μόνο με την Παιδεία και την υπεράσπιση της σπουδαιότερης κληρονομιάς που αξιωθήκαμε ως άνθρωποι: της γλώσσας.
Πηγή

ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_525.html#ixzz269aebVne

στο νοσοκομείο στο Κοσουγιολού όπου είχε εγχειριστεί

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από την τελετή εγκαινίων του τούνελ Σαριέρ-Τσαγίρμπασί πήγε στο γραφείο του στην περιοχή Μπεσίκτας. Γύρω στις 22.00 όταν αποχώρησε από το γραφείο του τον συνόδευσαν ο γιός του Μπιλάλ και ο εγγονός του.
Για πρώτη φορά ενώ προχωρούσε το κομβόι των αυτοκινήτων του πρωθυπουργού, κόπηκε ο δρόμος στους δημοσιογράφους και εμποδίστηκαν από το να τον ακολουθήσουν. Ο Ερντογάν πήγε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Medipol που βρίσκεται στο Κοσουγιολού και στο οποίο είχε εγχειριστεί παλιότερα δύο φορές.
Εφ. Χουριέτ 8/9/2012
tourkikanea.gr

Είναι «φυσιολογικό» για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4361.html#ixzz269aOlbrhΕίναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ένας ανώτερος Καθολικός κληρικός της πόλης, ο πατέρας Pierbattista Pizzaballa, που έχει τον τίτλο ‘custos’ (στα λατινικά ο κηδεμόνας) των ιερών τόπων για λογαριασμό του Βατικανού.

Μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz μετά την νέα εμπρηστική επίθεση και τους βανδαλισμούς στο Μοναστήρι Trappist στο Latrun, όπου κάποιοι έγραψαν με σπρέι στα εβραϊκά "Ο Ιησούς ήταν ένας πίθηκος", ο Pizzaballa υπενθυμίζει στους Ισραηλινούς το πώς αντιμετωπίζονται οι Χριστιανοί στο Ισραήλ.

ΜΑΣΟΝΙΑ... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω απο την Ελλάδα ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_11.html#ixzz269a0tDR0

ΩΡΕΑΝ!
Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.


Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη.


Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.

Με... βιβλία αλλά χωρίς δασκάλους - Υποχρηματοδότηση και πολλά κενά σε διδακτικό προσωπικό ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4676.html#ixzz269YrzDnk


Βιβλία θα βρουν σίγουρα στα σχολεία οι μαθητές τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ωστόσο δε είναι σίγουρο ότι θα βρουν και εκπαιδευτικούς. Και τα προβλήματα, εν όψει του φετινού διδακτικού έτους, δεν περιορίζονται στα διδακτικά κενά, αντιθέτως η λίστα είναι μεγάλη.
 Οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, η υποχρηματοδότηση, η μεταφορά της αρμοδιότητας των σχολείων στους δήμους και η μετακίνηση των μαθητών είναι οι πληγές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε αυτές πρέπει να προστεθεί και το θέμα της αξιολόγησης, που αποτελεί αγκάθι για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, αφού οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε εκτεταμένες κινητοποιήσεις από την επόμενη κιόλας μέρα της εφαρμογής της.

“To 2013 τελειώνει το Μνημόνιο”


“netakias – Επειδή μας πήραν είδηση ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και θάρρος όρνιθας μας απείλησαν προεκλογικά με το ίδιο δίλλημμα του Παπανδρέου του 2010 (ΠΑΣΟΚ ή Χρεωκοπία) και τώρα μας δίνουν την ψευδή ελπίδα ότι υπάρχει ελπίδα….η ελπίδα του προβάτου στην ουρά για το σφαγείο….”
Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ…χι χι χι…από το 30/11/2010.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
“…[...]…Στην αποσύνδεση της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει η Ελλάδα από τον χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης από την εφαρμογή του Μνημονίου, προχώρησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
Όπως δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο κ. Παπακωνσταντίνου σε συνάντηση με δημοσιογράφους «το Μνημόνιο τελειώνει το 2013», ενώ τα δάνεια που λαμβάνει η χώρα από τον χρηματοδοτικό μηχανισμό στήριξης μπορούν να αποπληρωθούν έως το 2024.
Ο υπουργός δήλωσε πως Ελλάδα δεν είχε θέσει ποτέ πολιτικά το ζήτημα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, καθώς δεν υπήρχε ομοφωνία σε επίπεδο Eurogroup, ωστόσο η χθεσινή πολιτική συμφωνία για την Ιρλανδία έδωσε στην Ελλάδα μια σημαντική ευκαιρία να επεκτείνει τον χρόνο αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει.
«Τόσο για λόγους ίσης μεταχείρισης , αλλά και ως μήνυμα στις αγορές η Ελλάδα εναρμονίζεται με Ιρλανδία. Αυτό έγινε αποδεκτό από όλους , ακόμα και από αυτούς που είχαν δυσκολία να το αποδεχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός τόνισε πως το κατά πόσο η επιμήκυνση της αποπληρωμής αφορά στα υπόλοιπα των 110 δισ. ευρώ που δεν έχουμε ακόμη εκταμιεύσει ή το σύνολο του ποσού είπε πως είναι τεχνική συζήτηση.
Ο ίδιος εκτίμησε πως θα ισχύσει από την επόμενη δόση και όχι από τις τρεις προηγούμενες . «Αυτή τη στιγμή ότι έχουμε δανειστεί το έχουμε δανειστεί με κυμαινόμενο επιτόκιο 4%», τόνισε προσθέτοντας πως η επιμήκυνση αλλάζει το επιτόκιο από 5,5% σταθερό στο 5,8%, ενώ εάν παραμείνει κυμαινόμενο αυξάνεται από το 4% στο 4,30%- 4,50%.
«Η απόφαση ανοίγει το δρόμο για την επιμήκυνση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, ανοίγει τον δρόμο προς τις αγορές καθώς αίρει τις επιφυλάξεις για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», είπε ο υπουργός, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα θα μπορέσει να εξέλθει στις αγορές ακόμη και το 2011.
Αναφερόμενος στην ιρλανδική κρίση είπε πως η Ιρλανδία έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από εμάς, καθώς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν έχει τα προβλήματα που έχουν οι ιρλανδικές τράπεζες.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου αποσύνδεσε τον χρόνο αποπληρωμής των δανείων από την εφαρμογή του Μνημονίου. «Φράσεις όπως ότι το Μνημόνιο πάει μέχρι το 2021 είναι άσχετες» δήλωσε.
Φράσεις όπως ότι το Μνημόνιο πάει μέχρι το 2021 είναι άσχετες
Σε ερώτηση για το τι θα γίνει μετά το 2013 είπε πως «προφανώς και το 2013 θα αναληφθούν μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα επιτρέψουν το 2014 να έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα», ενώ προσέθεσε πως τόσο το έλλειμμα όσο και η πορεία εξέλιξης τους χρέους πρέπει να εναρμονισθούν μετά το 2013 με το νέο αυστηρό δημοσιονομικό πλαίσιο που θεσπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Newsroom ΔΟΛ 30/11/2010…[...]…”
@netakias

Γιατί η Μέρκελ θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη


Σχετικά ...

tags

Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική αγάπη της Άνγκελα Μέρκελ. Τι υποστηρίζει το Spiegel σε δημοσίευμά του
Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκανε μια απότομη στροφή όσον αφορά την πολιτική της για την Ελλάδα. Η στάση της άλλαξε άρδην από τη μία μέρα στην άλλη.
Το περιοδικό Spiegel, σε άρθρο του υπό τον τίτλο "Γιατί η Μέρκελ θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη", επιχειρεί να μας εξηγήσει τι έκανε την γερμανίδα καγκελάριο να μας "αγαπήσει" ξαφνικά.

Τουρκία: Η καθέλκυση του ερευνητικού σκάφους «Seydi Ali Reis»

Καθελκύστηκε το ερευνητικό σκάφος «Seydi Ali Reis» το οποίο είχε ανατεθεί από το πανεπιστήμιο της Σινώπης στα ναυπηγεία της Güzelkent. Σύμφωνα με τον επίκουρο αναπληρωτή καθηγητή Δρ James Thompson το πρώτο εντόπιο ερευνητικό σκάφος ήρθε σε επαφή με τα θαλάσσια ύδατα. Το σκάφος «Seydi Ali Reis» άρχισε να χτίζεται στη ναυπηγική μονάδα της Γκιουζέλκεντ, στην περιφέρεια της Σινώπης, το 2011. Έχει μήκος 22,2 μέτρα και πλάτος 7,5 μέτρα και αναπτύσσει ταχύτητα 14,5 κόμβων.

Ο πρώτος έλεγχος έδειξε ότι όλα τα κυκλώματα του πλοίου λειτουργούν ικανοποιητικά. Οι συσκευές του πλοίου κατά πλειονότητα φτιάχτηκαν στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τον καθηγητή του τμήματος Αλιείας και επιστημονικών μελετών του πανεπιστημίου της Σινώπης, Δρ Recep Bircan το σκάφος θα έχει την ικανότητα ερευνών σε εγχώρια και διεθνή ύδατα και έχει τη δυνατότητα απασχόλησης 13 επιστημόνων, σε σύνολο 16 ατόμων που θα είναι επί του πλοίου.
Υπάρχει η δυνατότητα φυσικών, χημικών και βιολογικών μετρήσεων καθώς και αποθηκευτικούς ψυκτικούς χώρους.

Το σκάφος θα σταθμεύει στον λιμένα Μαρμαρίς της Μούγλα στις ακτές του Αιγαίου.

--

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Κεραυνοί από Άγιο Όρος κατά ΥΠΕΞ για χριστιανούς Συρίας: "Είναι υπηρέτης ξένων"!

Κεραυνοί από το Άγιο Όρος κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου λόγω των δηλώσεων στις οποίες προέβη την Παρασκευή το βράδυ μετά από την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που διεξήχθη στην Πάφο (δείτε εδώ το σχετικό θέμα) κατά του καθεστώτος Άσαντ και υπέρ των ισλαμιστών που στηρίζονται από την Τουρκία και τους δυτικούς, που σφαγιάζουν χριστιανούς. Όπως αναφέρει σε άρθρο του στο "Αγιορείτικο Βήμα" το οποίο θεωρείται ότι απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις των ισχυρών Μονών του Αγίου Όρους ο μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους: 

"«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία. Καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς".

Ο σεβάσμιος και με μεγάλη επιρροή στοα αθωνικά δρώμενα ο μοναχός Παϊσιος δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας σε αυτά που λέει:

"Μας άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις προκλητικές δηλώσεις τους για τη Συρία και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους οι οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς ανά τον κόσμο", εξήγησε ο Αγιορείτης μοναχός στο "Αγιορείτικο Βήμα".

"Η Αμερική το ίδιο κάνει και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πόσες ακόμα χώρες,ο κ. Αβραμόπουλος ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, οι δηλώσεις του εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις", συνεχίζει στο "Αγιορείτικο Βήμα" ο μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους.

Και καταλήγει: "Ήταν ατόπημα η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, διότι αυτά που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα", υπογραμμίσει ένας από τους παλαιότερους μοναχούς του Αγίου Όρους.

Ο κ. Αβραμόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται "υπηρέτης" και εκτελεστικό όργανο της Δύσης που επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος 'Ασαντ το οποίο υπερασπίζεται τους χριστιανούς, αντιμάχεται την Τουρκία και είναι σύμμαχος της επίσης ορθόδοξης Ρωσίας. Άμεσα πρέπει να επανορθώσει. Η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση διὀτι είναι εκτεθειμένη" καταλήγει.

Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους κληρικούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα και αγαπούν την χώρα μας και το ΄Αγιο Όρος.

Γενικά η δή
λωση Αβραμόπουλου ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ερωτηματικά για τον σκοπό και τον λόγο που έγινε, καθώς θεωρείται ότι εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές σε ότι αφορά τις σχέσεις του ιδίου με τις ΗΠΑ και την δύση γενικότερα και δεν απηχεί την θέση της κυβέρνησης, αφού ο Α.Σαμαράς το τελευταίο που θα ήθελε είνα να εμπλακεί στην διαμάχη της Συρίας η Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε καν το Ισραήλ, με το οποίο φυσικά το καθεστώς Άσαντ δεν είναι φυσικά θετικά διακείμενοι απέναντι στον Άσαντ, ενώ υπάρχει και το ζήτημα του Ιράν, με το οποίο το καθεστώς έχει συμμαχία, αποφεύγει να τοποθετηθεί επίσημα σε ότι αφορά την κρίση, γνωρίζοντας πολύ καλά, ποιοι βρίσκονται στο στρατόπεδο αυτών που αντιμάχονται το καθεστώς Άσαντ...

defencenet