Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων

Tο «ξανθόν γένος» διαμαρτύρεται και προσκαλεί Σαμαρά…Με ένα πολύ προσεκτικό αλλά καλά τοποθετημένο άρθρο, η ρωσικής… επιρροής διαδικτυακή πύλη «Η Ρωσία πέραν των επικεφαλίδων» (Russia beyond the headlines – http://rbth.gr), κάνει κίνηση προς την ελληνική πλευρά, υπενθυμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που ήδη απολαμβάνει η ελληνική οικονομία από τη Ρωσία, ενώ εισπράττει μάλλον αδιαφορία…
Το άρθρο έχει ενδιαφέρον, αφού ξεκινάει με τις δηλώσεις πρώην υπουργού Τουρισμού της χώρας μας (Λιβανός) το 1993, ότι το όνειρό του θα ήταν η στιγμή όπου 500.000 Ρώσοι τουρίστες θα έκαναν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Το νούμερο αυτό έχει ήδη προσεγγιστεί (495.312) με βάση τα στοιχεία για τη θεώρηση βίζας, μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ενώ η συνολική προσέλευση Ρώσων τουριστών φέτος, δεν αποκλείεται να αγγίξει και τους 750.000!

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΑΘΗΝΑ 12-9-2012.

Οι μετακινήσεις πληθυσμών και η λαθρομετανάστευση στο καθεστώς υποταγμένων συνειδήσεων και διεθνών τοκογλύφων συνιστούν μέγιστη απειλή. Υπάρχουν πολλά μισελληνικά συμφέροντα που επιζητούν να αφήσουμε την Πατρίδα μας στα γαμψά νύχια της Παγκοσμιοποίησης. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι δεν σκοπεύουμε να φύγουμε από τον τόπο μας δίδοντας χώρο σε μια εθνική αιμορραγία. Και έτσι εκμεταλλεύονται στο έπακρο το σκόπιμο κενό της ανύπαρκτης εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με τις διεθνείς συμφωνίες που έχουν επιτρέψει οι πολιτικάντηδες να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε χωματερή γυρολόγων και ανθελλήνων.

Ταυτόχρονα και κατά ένα παρανοϊκό πλην προσχεδιασμένο τρόπο η μετανάστευση έχει παύσει να αντιμετωπίζεται ως μια εθνική αιμορραγία αλλά ως έπαινος και ως τρόπος επίδειξης ενός ψεύτικου κρατικού ανθρωπισμού. Δεν αντιμετωπίζεται ως αρνητικό αλλά ως θετικό σημείο αναφοράς στα πλαίσια του πολυφυλετικού και πολυπολιτισμικού κράτους τερατογένεσης της παγκοσμιοποίησης. Οι πόλεμοι, οι κοινωνικές αναταραχές και η φτωχοποίηση των μαζών που οι παγκόσμιοι ψευτοσύμμαχοι, ψευτοσωτήρες και εξουσιαστές έχουν σπείρει στα εθνικά κράτη έχουν σχηματίσει μια εγκληματική φάμπρικα που ενισχύει τις μετακινήσεις πληθυσμών με αιχμή του δόρατος τη λαθρομετανάστευση.

Είναι φανερό πως οι προσωρινά ισχυροί του σιωνιστικού νεοταξισμού επιδιώκουν τη συρρίκνωση του λαού και τη λεηλάτηση του έθνους με την μεθοδευμένη κοινωνική έκρηξη και την νόθευση της εθνοφυλετικής συνοχής. Η κατάρρευση της εγχώριας αγοράς εργασίας και η συνεχόμενη παράνομη διακίνηση πληθυσμών δεν έχουν καμία λογική συνάφεια την ίδια ακριβώς ώρα που η ξένη εγκληματικότητα και οι απειλές που υφίσταται η Ελλάς από τα γειτονικά κρατικά μορφώματα του νεοταξισμού γνωρίζουν αμείωτη έξαρση.

Η επάνδρωση άλλωστε στην Ελληνική Αστυνομία ειδικού σώματος με βαρύ οπλισμό αποδεικνύει πως ακόμη κι αυτή η μεθυσμένη πολιτεία που καμώνεται το κράτος γνωρίζει ότι οι κίνδυνοι για την εσωτερική μας ασφάλεια μεγιστοποιούνται. Αδιαφορεί όμως κοιτώντας μονάχα το σαθρό κουφάρι της. Η δε Συνθήκη του Δουβλίνου στη νέα του έκδοση δεν μας απαλλάσσει από το πρόβλημα της αποθήκευσης λαθροεισβολέων όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι φορείς του προβλήματος ηγετίσκοι.

Από τη μια πλευρά του λόφου λοιπόν έχουμε τις επεκτατικές βλέψεις και τις ισλαμικές ανοίξεις των παρασίτων της οικουμένης που μας τροφοδοτούν με ανθρώπινες βόμβες που έχουν αποβάλλει οι χώρες τους και από την άλλη πλευρά του λόφου έχουμε την πλήρη αποσύνδεση της μετανάστευσης από την παραγωγική διαδικασία του κράτους. Το φαινόμενο δεν εξετάζεται από την πραγματική σκοπιά της γάγγραινας που συνιστά η απολύτως κατευθυνόμενη και σκοπούμενη έλλειψη εγχώριας παραγωγικότητας και επάρκειας εργασιακών θέσεων Ελλήνων. Η Πολιτεία των προσκυνημένων δεν ενοχλείται καν με την κάλυψη των ελάχιστων κενών από λαθρομετανάστες όταν οι δικοί μας άνθρωποι πεινάνε. Αρνείται να παραδεχτεί πως σπρώχνει τους Έλληνες στη φυγή από τη γη τους ένεκα της δικής της αποτυχίας και συστημικής αβελτηρίας προς τα διεθνή αφεντικά.

Έχουν επιτρέψει λοιπόν οι ταγοί του διεθνισμού σε συμπολίτευση και αριστερή ψευτοαντιπολίτευση την μετατροπή της ψευδεπίγραφης «μετανάστευσης» σε εστία υποκινούμενης κοινωνικής αναταραχής υπάνθρωπων που μας απειλούν και αφαιρούν ζωές Ελλήνων. Οι δε νόμοι τους υποθάλπουν την παραμονή των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών και εξάπτουν την κλήση νέων με τα εθνικά μας σύνορα ουσιαστικά αφύλακτα με άνωθεν εντολές. Τι κι αν σε όλους αυτούς διάφοροι διεθνείς και εγχώριοι οργανισμοί αναγνωρίζουν εθνικές μειονότητες και δήθεν πρόσφυγες που δικαιούνται άσυλο. Τι κι αν η Τουρκία ψάχνει αφορμές να εισβάλλει πουλώντας προστασία. Τι κι αν οι Έλληνες λιμοκτονούν για να πουλάνε κάποιοι τον γεωφυσικό πλούτο και τα νησιά μας.

Οι σκοτεινές σκιές της ζωής μας θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Μας θέλουν κυνηγημένους και νομάδες της υφηλίου για το χατίρι των θησαυροφυλάκων της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Κι όμως η λογική λέει ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες μια πραγματική Εθνική Πολιτεία θα θωράκιζε το κράτος και την κοινωνία με κριτήριο την εθνική και φυλετική συνοχή, θα έδιωχνε τα ξένα σώματα με τις υποστηρικτικές τάχα γραβάτες και τις εποικιστικές τάσεις, θα αξιοποιούσε τους εθνικούς πόρους και θα έβρισκε καινούργιους πόρους και εδάφη για να φέρει κοντά της τους ξενιτεμένους Έλληνες, θα εκμηδένιζε τη φτιαχτή κρίση με το πάθος της ακμάζουσας ελληνικής ομογένειας.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δεν υπάρχουν «οικονομικοί μετανάστες» στην Ελλάδα αλλά λαθρομετανάστες που αξιοποιούν οι εχθροί μας και ως εκ τούτου θα απελαθούν άπαντες. Η θανατική ποινή για τους φονιάδες Ελλήνων θα επανέλθει και τα σύνορα θα φυλαχθούν από ειδικά σώματα της Αστυνομίας και τον Στρατό με τις νάρκες φύλαξης συνόρων να επανατοποθετούνται.

Για το ζήτημα της εσωτερικής μετανάστευσης το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της εγχώριας παραγωγής και του γεωφυσικού μας πλούτου δημιουργώντας θέσεις εργασίας που θα αποκαταστήσουν πλήρως τις ανάγκες του εγχώριου πληθυσμού και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την σταδιακή επιστροφή των ξενιτεμένων Ελλήνων στην Μητροπολιτική Ελλάδα. Οι εξωτερικές επενδυτικές δραστηριότητες που θα εισρεύσουν στην ελληνική αγορά θα προέλθουν κατά απόλυτη προτεραιότητα από Ομογενείς μας Επιχειρηματίες. Η δε εθνική στρατηγική και συμμαχική πολιτική θα φροντίσει να εξαλείψει τους κινδύνους στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Η Εθνικιστική Ελλάς θα σκεπάσει με ασφάλεια τα παιδιά της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΜηνυτήρια αναφορά κατά Δένδια και Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι..
"Κατηγορηματικά" διέψευσε ο υπουργός προ - πό Νίκος Δένδιας την αναφορά από τον Ηλία Κασιδιάρη προς το πρόσωπό του ότι είναι δικηγόρος τον Ρότσιλντ και τέκτονας υψηλού βαθμού. Συγκεκριμένα ο ‘’βαρόνος’’ Δένδιας μέσω του λογαριασμού twitter τήρησε σιγήν ιχθύος για το αν είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ, ενώ για τις σχέσεις του με την μασονία αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχει ‘’αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχε μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είναι τέκτονας’’. Και ο νοών νοείτο…  http://www.xryshaygh.com

Μια απόφαση για τα… πανηγύρια!Μια απόφαση για τα… πανηγύρια!
Ελεύθερο το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών με την άδεια και την προστασία της Αστυνομίας! 

Αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα είναι πρωτοφανή και πρωτάκουστα για ευνομούμενο κράτος και δε γίνονται ούτε στην Αφρική! Η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυναμικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής για την πάταξη του παρεμπορίου στην πράξη, αποφάσισε να στείλει τα όργανα της τάξεως και της επιβουλής του νόμου, δηλαδή τους αστυνομικούς, να προστατεύουν το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών στα διάφορα πανηγύρια!

Την πρόθεση της συγκυβέρνησης για ελεύθερο παρεμπόριο και με την άδεια και την προστασία της Αστυνομίας, κάνει γνωστή το καθεστωτικό και καλά πληροφορημένο «Βήμα», το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Εν τω μεταξύ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για να μην επαναληφθούν σκηνικά ανάλογα με αυτά της Ραφήνας και του Μεσολογγίου θα υπάρχει στο εξής αυξημένη επιτήρηση από αστυνομικές δυνάμεις των χώρων, όπου διοργανώνονται πανηγύρια και λαϊκές αγορές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζουν το απόσπασμα της χθεσινής ανακοίνωσης του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ότι «...έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη».

Μέχρι τώρα, μας κορόϊδευαν, ότι η Αστυνομία δε διαθέτει επαρκείς δυνάμεις ώστε να κάνει ελέγχους στους λαθρομετανάστες και το παρεμπόριο. Τώρα αποδεικνύεται πως δυνάμεις υπάρχουν, όχι για την πάταξη αλλά για την επίσημη κρατική προστασία του παρεμπορίου!   http://www.xryshaygh.com

ΒΟΥΛΗ ΕΦΗΒΩΝ (νεοταξικό εργαστήρι) : Την διέκοψαν όταν είπε την πικρή αλήθεια για τον αριθμό των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 (που είναι εκτίμηση του ΟΗΕ)
Δεν άρεσαν στον «πολύ» κύριο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τα όσα έλεγε η κοπέλα από την Κρήτη για την ραγδαία αύξηση των (λαθρο)μεταναστών - η οποία και συμβάλει στην αύξηση των «ρατσιστικών επιθέσεων» - και καθώς ένιωθε ότι μπορεί να χαλάσει η καλομαγειρεμένη και σερβιρισμένη «αντιρατσιστική» σούπα, θεώρησε σωστό να την διακόψει, φέροντάς την σε αμηχανία. Από πού προκύπτει την ρώτησε ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 θα είναι αυτός; Η κοπέλα σάστισε και απάντησε με αθωότητα «μου το είπε μία φίλη μου που τα ψάχνει αυτά», απάντηση που ικανοποίησε εμφανώς τον «αυστηρό» κύριο πρόεδρο, ο οποίος αντάλλαξε ένα πονηρό βλέμμα του στυλ «την άδειασα» με τον εκ δεξιών του γραμματέα ο οποίος και χαμογέλασε. "Ουφ!  Την εκθέσαμε και ησυχάσαμε", θα σκέφτηκαν. Δεν ξέρω όμως τι σκέφτονται και τι θα σκεφτούν για αυτά τα άτομα εκείνοι που σε πολύ ελάχιστα χρόνια θα βιώνουν αυτήν την πικρή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Και για την ιστορία:
Η εκτίμηση ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα θα είναι 3,5 εκατομμύρια προέρχεται από τον ΟΗΕ.
Σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο:

Πού χάθηκε ο Νταλάρας...; Ιδού.....Όταν τον γιαουρτώνατε ήταν καλά; 

Μα πού χάθηκε ο Γιώργαρος; Θυμάστε τα γιαούρτια και τα σχετικά, έτσι; Πικράθηκε ο Γιώργος από τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Αλλά βρήκε παρηγοριά. Πού αλλού; Δείτε:

Ωρα δράσης στο ΑιγαίοO Peter Voser, CEO της Shell.
Η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι η Τουρκία αξιοποιεί τις περιόδους ελληνικών κρίσεων για να προωθήσει, είτε διακριτικά είτε δυναμικά, τις μακροπρόθεσμες επιδιώξεις της. Θα ζούσαμε έκπληξη μεγατόνων, αν η Αγκυρα δεν εκμεταλλευόταν τη βαθιά οικονομική κρίση της χώρας μας για να ενισχύσει τη θέση της στο Αιγαίο και σε ολόκληρη τη ΝΑ Μεσόγειο. Το πρώτο βήμα έγινε με την έγερση ζητήματος Καστελόριζου (και επήρειάς του στην οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας) από τον Τ. Ερντογάν στον Γ. Παπανδρέου, τον Ιανουάριο του 2011, κατά τη συνάντηση του Ερζερούμ. Η έκτοτε δημόσια σιωπή της Αγκυρας δεν σημαίνει ότι δεν έχει ήδη προχωρήσει, μεθοδικά και παρασκηνιακά, στο δεύτερο βήμα: Τον Νοέμβριο του 2011 υπέγραψε με τη Shell συμβόλαιο εκτέλεσης σεισμικών ερευνών στη ΝΑ Τουρκία και στη ΝΑ Μεσόγειο. Και μόλις προ ολίγων ημερών, στις 4 Σεπτεμβρίου, δημοσιοποίησε προκλητικά την έναρξη υλοποίησης του συμβολαίου και των ερευνών με πανηγυρική επίσκεψη του προέδρου της Shell Πίτερ Βόζερ στο γραφείο του κ. Ερντογάν. Η πρωτοβουλία της Αγκυρας έχει τουλάχιστον τρεις στόχους:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                                                                                                                                                Αθήνα 11η Σεπτεμβρίου 2012

Με μιά συμβολική ενέργεια καταστροφής του νέου βιβλίου Γραμματικής που θα διδαχθεί στους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού, το παρόν σχολικό έτος, ξεκίνησε τον αγώνα του κατά της πνευματικής κατοχής του ανθού του Έθνους η πατριωτική κίνηση «Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός» (Ε.ΛΑ.Σ.).
Έλληνες το γένος, επέλεξαν το Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (στην, προς τιμή του πρωτεργάτη της παλιγγενεσίας, οδό Σκουφά) και κατά το πέρας του αγιασμού που έλαβε χώρα, άνοιξαν την Ελληνική σημαία και μίλησαν στους παριστάμενους γονείς και μαθητές για την μέσω της καταστροφής της γλώσσας μας υποδούλωση του Έθνους.

Άγριος καυγάς Παναγιώταρου - Πλέυρη στο πάνελ του Extra 3!

Παναγιώταρος - Πλεύρης: Η τάπα της χρονιάς!
Τα λόγια και το χρώμα του έχασε ο πολιτευτής της ΝΔ πια (πρώην ΛΑΟΣ), Θάνος Πλεύρης, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο για τα μείζονα θέματα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης. Ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή έχει δώσει Αγώνα στο κέντρο της Αθήνας και δη στον Άγιο Παντελεήμονα για να επιστρέψει το αίσθημα της ασφάλειας στην περιοχή με συνεχόμενες κινητοποίησεις. Στην χθεσινή εκπομπή "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra 3 ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έβαλε στην θέση του τον Θάνο Πλεύρη που θέλησε να καπηλευτεί τους αγώνες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, λέγοντας του χαρακτηριστικά (01:05) : "Ερχόσουν κουστουμάτος και ωραίος να κάνεις τον εφοπλιστή. Είσαι διακοσμητικός! Τουρίστας"
Εκεί που ο Θάνος Πλεύρης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του ήταν, όταν προκάλεσε τον Ηλία Παναγιώταρο να του πει τους δρόμους που περικλείουν τον Άγιο Παντελεήμονα για να πάρει την άμεση απάντηση (01:29) : "Αλκιβιάδου, Αλκαμένους, Αχαρνών και Πιπίνου". Να περάσει ο επόμενος...http://www.xryshaygh.com

Αχαϊα: Σκηνές απείρου κάλλους σε νοσοκομείο - Χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν γιατρό που ζητούσε φακελάκι!
Τα μέλη του συνδέσμου κλήθηκαν από συγγενείς του ασθενή, που όπως υποστηρίζουν δεν άντεχαν τον εκβιασμό του γιατρού, που ζητούσε 2.500€

Το πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα ''Αλλαγή'' που επικαλείται μαρτυρίες συγγενών του ασθενή. Όλα έγιναν πριν από τρεις μέρες και η σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην διοίκηση του νοσοκομείου, όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής μπήκαν στο νοσοκομείο του Ρίου και αμέσως ρώτησαν που βρίσκεται το γραφείο του χειρουργού που αναζητούσαν. Όταν έμαθαν, μπήκαν μέσα και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Στη συνέχεια τον απείλησαν πως αν συνεχίσει να ζητάει το ''φακελάκι'' των 2.500€ από τους συγγενείς του ασθενή, θα επιστρέψουν, με ακόμα πιο άγριες διαθέσεις!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα , οι συγγενείς του ασθενή, ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική - όπως την χαρακτηρίζουν - συμπεριφορά του γιατρού. Ωστόσο, αντί να αποταθούν στη διοίκηση του νοσοκομείου ή στην αστυνομία προτίμησαν να «ενημερώσουν» την Χρυσή Αυγή, που ανέλαβε δράση.http://www.newsit.gr


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΣΟΚ στην Ηλιούπολη.Αλλοδαπός μαχαίρωσε ανήλικο μαθητή...Τον συνέλαβαν εξαγριωμένοι κάτοικοι


Η σημερινή είδηση ΣΟΚ έρχεται απότην περιοχή της Ηλιόπουλης..πίσω από την Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (Αγία Φωτεινή)...Η ενημέρωση είναι από συνεργάτη του eglimatikotita ο οποίος ήταν παρών στη σύλληψη του δράστη,μαζί με άλλους κατοίκους και συμμαθητές του ανήλικου που μαχαίρωσε αλλοδαπός... Όπως λένε οι πληροφορίες που συγκέντρωσε από κατοίκους της περιοχής,ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα και ζει μέσα σε πάρκα και πλατείες.
Ο επίδοξος δολοφόνος του 15χρόνου είναι από όσο μάθαμε αραβικής καταγωγής (Σύριος) και είναι γνωστός στην περιοχή αφού έχει επιχειρήσει κι άλλες φορές να επιτεθεί σε μικρά παιδιά στην Ηλιούπολη.
Τον δράστη έσωσε από τα χειρότερα περιπολικό της Αστυνομίας που περνούσε τυχαία από το σημείο και μετέφερε υπηρεσιακά σημειώματα..Οι 2 αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) έμειναν στο σημείο μέχρι να έρθουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να συλλάβουν τον δράστη..
Όπως μας είπε ο συνεργάτης μας,ο δράστης μετά την επίθεση (κάρφωσε στο πόδι τον 15χρόνο) πέταξε το μαχαίρι και πήγε και κάθισε σε ένα καφενείο της περιοχής μόνος του και έδειχνε να τα έχει "χαμένα".
Επίσης πρεπει να αναφέρουμε ότι αν δεν υπήρχαν οι 2 αστυνομικοί που σταμάτησαν ενετλώς τυχαία στο περιστατικό... επειδή αντελήφθησαν ότι κάτι συμβαίνει από τις φωνές και την κινητοποίηση των κατοίκων,σίγουρα θα μιλάγαμε τώρα και για ΑΓΡΙΟ λιντσάρισμα.Ήταν τέτοιο το μένος και οργή κάποιων εκ των κατοίκων που δεν υπήρχε πιθανότητα οι 2-3 που μπήκαν μπροστά να τους σταματούσαν.

Έκτακτο: Αλλοδαπός μαχαίρωσε 15χρονο έξω από εκκλησία. Συνελήφθη από πολίτες


MOΛIΣ ΠPIN 10 ΛEΠTA EΞΩ AΠO THN EKKΛHΣIA AΓ.ΦΩTEINH ΣTON YMHTTO AΛΛOΔAΠOΣ MAXAIPΩΣE 15XPONO.ΣYNEΛHΦΘH AΠO ΘAMΩNEΣ KAΦETEPIAΣ AMEΣA META AΠO KYNHΓHTO.ΠETAΞE TO MAXAIPI KAI TO ΨAXNEI H AΣTYNOMIA.MAΛΛON ΠAKIΣTANOΣ ΠOY KYKΛOΦOPEI ΣTHN ΠEPIOXH.TO ΠAIΔI EKTOΣ KINΔYNOY

Αναγνώστης στο http://olympia.gr

Πως οι λευκοί μετανάστες κατέκτησαν την Αμερική (video)Το ξεσκέπασμα της "αντιρατσιστικής" προπαγάνδας μέσα από ένα cartoon. Δείτε το!

ΣΜΥΡΝΗ 1922 – 90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΚαμμία ιδιαίτερη σημασία δεν δίνεται στο ότι τις ημέρες αυτές συμπληρώνονται 90 ακριβώς χρόνια από την μεγάλη καταστροφή στην Σμύρνη, που σήμανε τον ξεριζωμό και την σφαγή εκατομμυρίων Ελλήνων από τις προαιώνιες Ελληνικές πατρίδες της Μικράς Ασίας. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στην προκυμαία της Σμύρνης, εκεί όπου έλαβε χώρα ο "συνωστισμός" της Μαρίας Ρεπούση, η οποία κυβερνά σήμερα την χώρα μαζί με τους «εθνικόφρονες» της Νέας Δημοκρατίας και τους "σοσιαλιστές" του ΠΑΣΟΚ. Προφανές, λοιπόν, το γεγονός ότι μέσα στην εποχή της ελληνοτουρκικής "φιλίας" και των «τουρκοσήριαλ» να περνά στα αζήτητα η μεγάλη τραγική επέτειος.
Πόσο μάλλον όταν την δημόσια ζωή αυτής της χώρας εξουσιάζουν τα ορφανά του Μαρξ. Το κόμμα, τότε, το οποίο όλοι μαζί ενωμένοι είχαν, κτύπησε με κάθε τρόπο την πολεμική προσπάθεια του Έθνους. Μάλιστα, κυνικά είχαν γράψει στον Ριζοσπάστη ότι χάρηκαν για την "αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρά Ασία". Μη λησμονούμε εξ άλλου ότι πολύτιμος αρωγός και βοηθός του σφαγέα Κεμάλ στάθηκε τότε η Μόσχα των μπολσεβίκων, που με πολεμοφόδια και ατέλειωτα χρήματα τον ενίσχυσαν στην προσπάθειά του να ξεριζώσει τον Ελληνισμό!
Μία θλιβερή παρέα μπολσεβίκων και καπιταλιστών, που πιστεύει ότι τα πάντα στον κόσμο αυτό είναι αριθμοί
Κανείς δεν θυμάται το 1922. Όλοι μιλούν για την επερχόμενη καταστροφή ή σωτηρία της Ελλάδος, μια καταστροφή ή σωτηρία, την οποία αυτοί βλέπουν με τρόπο λογιστικό, μέσα από ψυχρούς αριθμούς, αγνοώντας την βαθύτερη ουσία των πραγμάτων. Μία θλιβερή παρέα μπολσεβίκων με πορεία παράλληλη είτε από το Κολλέγιο, είτε από την ΚΝΕ, είτε από το London School of Economics, είναι σήμερα οι δήθεν αντίπαλοι, οι οποίοι και παρουσιάζουν και τις διαφορετικές "λύσεις" για την σωτηρία. Όλοι τους έχουν κολυμπήσει σε μια απέραντη θάλασσα από κόπρανα: Χρηματιστήριο, Olympic Games, Τράπεζες και τώρα όλοι αυτοί είναι οι ταγοί, άλλος στην συγκυβέρνηση, άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος αλλού... Η γενιά του Πολυτεχνείου και τα παιδιά της γενιάς του Πολυτεχνείου, που θα μας σώσουν... Θα μας σώσουν αυτοί που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση! Προπαντός όμως, αυτό που έχει γι αυτούς την μεγαλύτερη σημασία είναι η παντελής έλλειψη από το όλον σκεπτικό τους της Ιστορίας. Δεν έχει σημασία γι αυτούς, αφού δεν είναι και δεν αισθάνονται σαν όντα ιστορικά το χθες του Έθνους, το σήμερα και το αύριο. Έτσι, λοιπόν, πολύ φυσιολογικά τους απασχολούν τα επιτόκια, οι αριθμοί, τα τραστ και τίποτε άλλο. Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν, όσοι δεν το έχουν επί τέλους νοιώσει, ότι στην ουσία του ο μπολσεβικισμός με τον καπιταλισμό δεν διαφέρουν. Αριθμοί είναι και ο ένας και ο  άλλος. Για εμάς όμως τους Εθνικιστές όλα είναι Ιστορία!
Στο λιμάνι του Τσεσμέ, 3 Σεπτεμβρίου του 1922
Ενενήντα χρόνια πέρασαν σαν μια στιγμή από τον ξεριζωμό του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία και αυτοί που δεν πρέπει να λησμονούν δεν λησμονούν. Ρημαγμένες οι Εκκλησιές μας, ερειπωμένα ολόκληρα Ελληνικά χωριά μοιάζουν φαντάσματα μιας Ιστορίας, που δεν τέλειωσε. Αρχαίοι κίονες ακουμπάνε στην μάνα Γη και λάμπουνε στο φως της σελήνης κάθε βράδυ σαν τα σημάδια, τα αιώνια, του μεγάλου μας Γένους. Γιατί από αυτή τη Γη, Γη για πάντα Ελληνική, γεννήθηκε η φιλοσοφία, ο Ηράκλειτος, ένας μεγάλος κόσμος Ελληνικός, απαράμιλλος. Ήταν 3 Σεπτεμβρίου του 1922 και ώρα 1 και τέταρτο το βράδυ όταν η τελευταία Ελληνική μονάδα, το θρυλικό 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων εγκατέλειψε για πάντα την Μικρά Ασία από το λιμάνι του Τσεσμέ για να περάσει απέναντι στην Χίο. Την προηγούμενη ημέρα είχαν δώσει σκληρή μάχη με τους Τσέτες, που όλο και συνεχώς πλησίαζαν, λεηλατώντας και σφάζοντας. Ο διοικητής, ο "μαύρος καβαλάρης" Νικόλαος Πλαστήρας έδωσε εντολή στον σαλπιγκτή να σαλπίσει το πολεμικό εμβατήριο του 5/42. Σύμφωνα με την παράδοση μία σφαίρα από τους Τσέτες, που πλησίαζαν, κτύπησε θανάσιμα τον σαλπιγκτή. Η αναφορά αυτή υπήρχε μάλιστα σαν υποσημείωση σε παλαιότερη έκδοση της ποιητικής ανθολογίας του Μιχαήλ Περάνθη, η οποία αναφορά, στην έκδοση, η οποία κυκλοφορεί δεν υπάρχει! Εμπνευσμένος από το περιστατικό αυτό, ο ποιητής Γεώργιος Αθάνας έγραψε το παρακάτω ποίημα, που σας παραθέτω σαν μνημόσυνο, σαν ένα κουκί λιβάνι σε όσους έχυσαν το αίμα τους για την Μεγάλη Ιδέα, για όσους  άφησαν την τελευταία πνοή τους στην Ελληνική Γη της Μικράς Ασίας, ρίχνοντας τις τελευταίες σφαίρες, ενενήντα ακριβώς χρόνια πριν. Ένα ποίημα παιάνας, ποίημα μιας Ελλάδας που κάποτε υπήρχε και πρέπει και πάλι να γεννηθεί μέσα από την τέφρα των γκρίζων ανθρωπάκων, που μας μιλούν για αριθμούς και έχουν σκορπίσει  ένα απέραντο γκρίζο σε ολόκληρη την Πατρίδα των Ελλήνων:
«Ο ΣΑΛΠΙΓΚΤΗΣ
Στερνός απ’ όλους διάβηκε κι ο Σαλπιγκτής στο χώμα,
της σάλπιγγάς του ο αντίλαλος δεν είχε σβήσει ακόμα,
της Μικρασίας ξετρέχοντας τα πλάτη πέρα ως πέρα
πότε αντηχούσε σα λυγμός και πότε σα φλογέρα.


Άθαφτος λειώνει ο Σαλπιγκτής μέσ’ στις βροχές,
παρέκει η σκουριασμένη σάλπιγγα πιστή του παραστέκει.
Με του χιονιού το σάβανο τους σκέπασ’ ο χειμώνας
κι ήταν βαρύς σαν κόλαση μεγάλος σαν αιώνας.


Μα τι κι αν ήρθε η Άνοιξη, μέσα στο νέο χορτάρι
δεν φαίνεται ούτε σάλπιγγα ούτε σκεβρό κουφάρι.
Μόνο από νύχτα σε νυχτιά βγαίνει το φάντασμά του
και ψάχνει στα χαμόκλαδα να βρει τη σάλπιγγά του.


Μην αποκάμεις, σαλπιγκτή, και μη λιγοπιστήσεις,
χιλιάδες νύχτες θα διαβούν, νύχτες σιγής και φρίκης,
μα θάρθη – θάρθη ένα πρωί που εσύ θα τους χτυπήσεις
με την παλιά σου σάλπιγγα τους νέους σκοπούς της νίκης.
Γ. Ἀθάνας»
Το πνεύμα μιας άλλης Ελλάδας

ΚΟΥΙΖ: Ποιος υπουργός απαίτησε την κατασκευή πολυτελούς πέργκολας για να πίνει τον καφέ του;Σε καιρό μνημονίου, την ώρα που το κράτος δεν έχει φάρμακα για τους καρκινοπαθείς και κλέβει τα λεφτά των συνταξιούχων, υπάρχει ένας θλιβερός και προκλητικός υπουργός της συγκυβέρνησης που απαίτησε και πέτυχε το εξής αμίμητο: να κατασκευαστεί - με έξοδα του ελληνικού δημοσίου - πολυτελής πέργκολα στο υπουργικό του γραφείο για να απολαμβάνει τον απογευματινό του καφέ. Μερακλής ο λαλίστατος υπουργός, που ξέρει να κρύβει καλά τις πολυτελείς του συνήθειες, παριστάνει τον άμεμπτο και το παίζει υπεράνω. Σύντομα θα επανέλθουμε στο θέμα με περισσότερα στοιχεία.http://www.xryshaygh.com

Συνεχής η πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ΚρήτηΣυνεχής η πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κρήτη
Ενημερωτική περιοδεία στα δυτικά του νομού Χανίων
Πραγματοποιήθηκε μικρή περιοδεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα δυτικά Χανιά με ομιλητές τους συναγωνιστές Σταύρο Καρεφυλλάκη μέλος της Κ.Ε της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Βλαμάκη Στυλιανού. Το κλίμα ήταν εκπληκτικό και μας πιστοποίησε για άλλη μια φορά αυτό που πλέον είναι πασιφανές, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "μιλάει" στην καρδιά των Ελλήνων κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας. Σειρά παίρνουν την ερχόμενη εβδομάδα άλλες περιοχές της Κρήτης μέσα στα πλαίσια της συνεχούς περιοδείας απ' άκρη σ' άκρη του νησιού.
Κατάμεστα τα γραφεία μας στην Κρήτη
Κατάμεστα είναι κάθε εβδομάδα τα γραφεία μας σε Ηράκλειο, Χανιά και Ιεράπετρα όπου πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως ομιλίες και συντονίζεται η πολιτική και κοινωνική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ήδη μέσα στα γραφεία μας στην Κρήτη λειτουργούν κοινωνικά παντοπωλεία όπου όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ έχει βιοποριστικό πρόβλημα μπορεί να προμηθευτεί ΔΩΡΕΑΝ είδη πρώτης ανάγκης. Μετά τα εγκαίνια του νέου γραφείου μας μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, ήδη σχεδιάζεται η λειτουργία γραφείων σε όλους τους Δήμους του Νομού Ηρακλείου μετά από "απαίτηση" κατοίκων!http://www.xryshaygh.com

Δικηγόρος των Ρότσιλντ ο Δένδιας

Ενοχλήθηκαν οι τούρκοι από τις δράσεις της Χρυσής ΑυγήςΕνοχλήθηκαν οι τούρκοι από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής
Κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τους γείτονες από τις δραστηριότητες, την άνοδο και την διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία. Συγκεκριμένα, η Radikal στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Οι Ελληνες ρατσιστές δημιούργησαν ατμόσφαιρα τρομοκρατίας» γράφει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής που θέλησαν να κάνουν τους αστυνομικούς , κατέστρεψαν με λοστούς τους πάγκους των προσφύγων μικροπωλητών. Οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στους πρόσφυγες που πουλούσαν τα εμπορεύματά τους σε πανηγύρι. Η Milliyet δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες ανταπόκριση του Τάκη Μπερμπεράκη από την Αθήνα σχετικά με το θέμα  με τον τίτλο « Στην Αθήνα οι νεοναζί παρίσταναν την Δημοτική Αστυνομία» . Οι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν τις επιθέσεις λέγοντας «Η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα, δείχνει κατανόηση στο παραεμπόριο» .
Η Sabah δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα με τον τίτλο «Θα αγγίξουν τους έλληνες φασίστες βουλευτές» . Στο δημοσίευμα γράφει ότι ήρθε στην επικαιρότητα το θέμα άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατόρθωσαν στις τελευταίες εκλογές να μπουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα σε πανηγύρια σε Αθήνα και Μεσολόγγι, έκαναν έλεγχο στις άδειες παραμονής και άδειες εργασίας των λαθρομεταναστών και στην συνέχεια επιτέθηκαν εναντίον όσων δεν είχαν άδεια . Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ζήτησε την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους...http://www.xryshaygh.com

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 790Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 790
Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
Τρίτο κόμμα σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της VPRC

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Οι μόνοι τελικά που διαπράττουν το αδίκημα ουσιαστικά της… αντιποίησης αρχής είναι ο Σαμαράς και ο αρμόδιος υπουργός του, που παριστάνουν ότι διοικούν ένα κράτος που δεν έχουν πάρει είδηση ότι διαλύεται!

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
Το έχουν βουλώσει τα λαλίστατα ΜΜΕ, οι επίορκοι αστυνομικοί και τα ξεφτιλισμένα κόμματα της αριστεράς που μιλούσαν για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο»

Οι βασικότερες πτυχές του ελληνικού προβλήματος

Στο έλεος κερδοσκόπων η αγορά καυσίμων
Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στο παρεμπόριο
Όταν το κράτος δεν ακούει, δεν μιλάει και δεν βλέπει…

"Ξένιος Ζευς": Βαρύγδουπα λόγια, χωρίς αντίκρισμα

«Η Χρυσή Αυγή ορίζει τον πολιτικό λόγο»

ΟΥΤΕ ΜΑΡΞ - ΟΥΤΕ ΡΟΚΦΕΛΕΡ
«Δυστυχώς γι’ αυτούς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα με Ιδεολογία και όχι μια σύναξη καιροσκόπων»
Το κύριο άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Διαβάστε όσα σας κρύβουν τα ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή είναι η Φωνή της Ελλάδας, η δική σου Φωνή!http://www.xryshaygh.com

Η επικρατούσα ηττοπαθής λογική του “πολιτικά εφικτού”Η επικρατούσα ηττοπαθής λογική του “πολιτικά εφικτού”
ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Μελετώντας την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας και αναλύοντας τους παράγοντες που συνθέτουν την τρέχουσα ελληνική πραγματικότητα, διαπιστώνει κανείς ότι οι Έλληνες βρίσκονται συνεχώς μπροστά σε δύσκολα διλήμματα, στα οποία απαντούν συνεχώς επιλέγοντας τη «λιγότερο κακή» λύση.
Πρόκειται για μιαν εκούσια, δειλή και άτολμη στρέβλωση της γνωστής άποψης του Μπίσμαρκ  ότι : «η Πολιτική αποτελεί την Τέχνη του εφικτού». Η γραικυλική «τέχνη του εφικτού» που επικαλούνται τα μικροπολιτικά καθεστωτικά ανδρείκελα, δεν αφορά βέβαια στην  ρωμαλέα αντίληψη του «Σιδερένιου Καγκελάριου» που συλλαμβάνει την «Πολιτική» ως «Τέχνη» του εφικτού, δηλαδή ως  μιαν υψιπέτη συνθετική διαδικασία, που αξιοποιεί δραστικά τα υπερβατικά και οραματικά στοιχεία της έμπνευσης,  (τα απαραίτητα θεμέλια της τέχνης),  εφαρμόζοντάς τα μορφοποιητικά στην πραγματικότητα. Η γραικυλική «τέχνη του εφικτού» αποτελεί αντίθετα την πιο χυδαία, δουλική και «κακότεχνη» επανάληψη του ραγιάδικου βολέματος με τη συνεχή οπισθοχώρηση και άνευ όρων συνθηκολόγηση.
Αυτή η ηθική ασχήμια που επενδύει την δήθεν «πολιτική» σύλληψη των πολιτικών νάνων της άρχουσας τάξης του Γραικυλιστάν, συνιστά τον κορμό μιας αντίληψης η οποία σταδιακά οδηγεί στη διάλυση του υπολειμματικού ελληνικού κράτους και στην εξαφάνιση του ελληνικού Έθνους. Είναι η σχηματοποιημένη και θεσμοθετημένη «πολιτικά ορθή» επιλογή των προσκυνημένων, πάντα «σοφά» και «πονηρεμένα» λιγότερο επώδυνη από αυτό «που θα υποστούμε» αν δε σκύψουμε το κεφάλι.
Είναι μ’ άλλα λόγια μια αντίληψη δούλων και ρουφιάνων, την οποία προφανώς αγνοούσαν οι «αμόρφωτοι αγρότες και κτηνοτρόφοι», όπως πρόσφατα χαρακτήρισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κύριος Θ. Πάγκαλος, αυτούς που έκαναν την Επανάσταση του ’21.
Μια αντίληψη όμως την οποία τόσον αυτός, όσο και ο κύριος Σημίτης, εγνώριζαν καλά όταν βγήκαν οι Τούρκοι στα Ίμια, γι’ αυτό και αντιμετώπισαν την κρίση με τόσο ...μεγάλη επιτυχία.
Δυστυχώς όμως η τραγική περίπτωση των Ιμίων δεν είναι η μοναδική. Ο ελληνικός Λαός κατά την πρόσφατη ιστορία του, βιώνει συνεχώς το άγος της αναγκαιότητας να απαντήσει σε μια σειρά από τέτοιου είδους διλήμματα, που απειλούν την ίδια την οντολογική του υπόσταση και την ιστορική του επιβίωση.

Ας πιάσουμε τη θέση μας στη μάχηΑς πιάσουμε τη θέση μας στη μάχη
«…Τούτη είναι η εποχή μας, καλή ή κακή, ωραία ή άσκημη, πλούσια ή φτωχή, δεν τη διαλέξαμε. Τούτη είναι η εποχή μας, ο αγέρας που αναπνέμε, η λάσπη που μας δόθηκε, το ψωμί, η φωτιά, το πνεύμα! Ας δεχτούμε παλικαρίσια την ανάγκη. Πολεμικός μας έλαχε ο κλήρος, ας ζώσουμε σφιχτά τη μέση μας, ας αρματώσουμε το κορμί, την καρδιά και το μυαλό μας! Ας πιάσουμε τη θέση μας στη μάχη!».
  
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ – «ΑΣΚΗΤΙΚΗ»http://www.xryshaygh.com/

Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός

Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ένας ανώτερος Καθολικός κληρικός της πόλης, ο πατέρας Pierbattista Pizzaballa, που έχει τον τίτλο ‘custos’ (στα λατινικά ο κηδεμόνας) των ιερών τόπων για λογαριασμό του Βατικανού.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣΕνας νεκρός από επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.naftemporiki.gr

Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Σουλτανγκαζί της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο αστυνομικός που εργαζόταν στην είσοδό του και να τραυματιστούν τουλάχιστον επτά ακόμη άτομα.
«Αρχικά ο καμικάζι έριξε μια χειροβομβίδα και στη συνέχεια ανατινάχθηκε στην είσοδο», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης και γνωστοποίησε ότι από τους τραυματίες τέσσερις είναι αστυνομικοί και τρεις πολίτες. Ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης ήταν περίπου 25 ετών, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την ταυτότητά του.
Από την έκρηξη καταστράφηκαν οι πόρτες στο μπροστινό τμήμα του αστυνομικού τμήματος. Οι δρόμοι γύρω από το κτήριο αποκλείστηκαν από την αστυνομία και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Το Σουλτανγκαζί είναι μία πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπου ζει η εργατική τάξη και βρίσκεται στο βόρειο άκρο της πόλης.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. Το PKK, που θεωρείται η κύρια απειλή για την ασφάλεια στην Τουρκία, τον τελευταίο καιρό αναπτύσσει τη δράση του χτυπώντας στόχους στα νοτιοανατολικά. Επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν, εκτός από το PKK, ακροαριστερές οργανώσεις και ριζοσπάστες ισλαμιστές.http://paschaellas.blogspot.gr/

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣΟμολογία τουρκικού ΓΕΕΘΑ: "Ο Στρατός μας είναι "για τα μπάζα" εξ ου και οι ήττες από ΡΚΚ"


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.defencenet.gr

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού Ενόπλων Δυνάμεων παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως αυτό που το defencenet.gr έχει σημιεώσει επανειλημμένα και εξηγεί τις συνεχείς τουρκικές ήττες στη ΝΑ Τουρκία και την απώλεια του ελέγχου στην επαρχία Χάκαρι:
Ομολόγησε για πρώτη φορά δημοσίως ότι ο τουρκικός Στρατός που στέλνεται για να αντιμετωπίσει τους αγωνιστές του ΡΚΚ είναι ... "για τα μπάζα"!
Ότι έχουν χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επαρκώς την μαχητική ικανότητα του ΡΚΚ, ότι είναι "μικρής ηλικίας", σε ηλικίες 18-20 ετών που απλώς κάνουν την θητεία τουςκαι ότι δεν μπορούν οι νέοι των 20 ετών να αποδώσουν σε επιχειρήσεις υψηλής έντασης!
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "Από την αρχή του τρέχοντος έτους 88 Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από τους Κούρδους τρομοκράτες", αναφέρει το τούρκικο επιτελείο στρατού σε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων του κατά το τελευταίο εννεάμηνο, ένας αριθμός, φυσικά συζητήσιμος καθότι οι Τούρκοι πάντα έχουν μια τάση να "ελαχιστοποιούν" τις επίσημες απώλειές τους. 
"Επισημαίνεται ότι το προσωπικό του στρατού δεν είναι πλήρως καταρτισμένο για τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει  και ακολουθεί μια αναποτελεσματική βραχυπρόθεσμη εκπαίδευση" συνεχίζει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση προς τα μέσα ενημέρωσης "οι περισσότεροι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τρομοκρατικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και σε μάχες με τους τρομοκράτες,  χωρίς να έχουν παρακολουθήσει επαρκή εκπαίδευση"!
 "Συνήθως λείπει ο επαγγελματισμός  και η πλειονότητα των νεκρών στρατιωτών είναι από το σύνολο αυτών που πήγαν  στο στρατό για να υπηρετήσουν τη θητεία τους".

Πρόστιμο στον Λαζόπουλο για προβολή υποψήφιων βουλευτών


Τα "γαλλικά" της Ρώπα και η συμμετοχή των Γερασιμίδου και Χαϊκάλη σε σατιρικό σκετς, πληρώνει το "Αλ Τσαντίρι" του Λαζόπουλου. Τι αποφάσισε το ΕΣΡ
Πρόστιμα συνολικού ύψους 51.000 ευρώ, επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, με το υψηλότερο στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την εκπομπή "Αλ Τσαντίρι" που προβλήθηκε την 1η Μάη 2012.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου, το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή, κατά την προεκλογική περίοδο, έγινε από τον παρουσιαστή έμμεση προβολή των υποψηφίων βουλευτών Ελένης Γερασιμίδου και Παύλου Χαϊκάλη, οι οποίοι συμμετείχαν σε σατιρικό σκετς της εκπομπής.
Παράλληλα, το ΕΣΡ έκανε σύσταση για την ίδια εκπομπή, για χρήση απρεπούς γλώσσας από την ηθοποιό Χρ. Ρώππα που συμμετέχει σε σκετς.

ο Ισραήλ ήθελε να αγοράσει νησί στην Ελλάδα για στρατιωτική εκπαίδευση


Σχετικά ...

tags

Οι δηλώσεις του Α. Σαμαρά σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης ακατοίκητων βραχονησίδων κίνησαν το ενδιαφέρον του Ισραήλ. Τι αναφέρει δημοσίευμα της Haaretz
Πριν από δύο εβδομάδες, η ισραηλινή κυβέρνηση φέρεται να εξέτασε αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση ελληνικού νησιού για εκπαίδευση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της Haaretz, η οποία σημειώνει πως τελικά κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έκριναν την ιδέα ασύμφορη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται στρατιωτικές πηγές, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ ζήτησε να εξεταστεί η επιλογή έπειτα από δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στις 22 Αυγούστου στη Le Monde πως η Ελλάδα θα μπορούσε να εξετάσει "εμπορική εκμετάλλευση βραχονησίδων".
"Ο υπουργός Άμυνας Μπαράκ έστειλε το θέμα για επανεξέταση και μετά από εκτιμήσεις κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε ανάγκη να προχωρήσει σε αυτό το βήμα", αναφέρεται χαρακτηριστικά από το γραφείο του υπουργού.
Μάλιστα, ούτε το τμήμα σχεδιασμού του ισραηλινού στρατιωτικού γενικού επιτελείου, ούτε το ναυτικό υποδέχτηκαν θερμά την ιδέα, καθώς προτίμησαν να δοθεί βάρος στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας με την Ελλάδα.
Συνεργάτες του Μπαράκ, δήλωσαν πως χθες ο υπουργός Άμυνας ζήτησε το θέμα να αναθεωρηθεί σε απάντηση αιτήματος ενός υπουργού ο οποίος επισκέφτηκε την Ελλάδα και γύρισε πίσω με ένα μήνυμα για τον Μπαράκ.
Οι συνεργάτες του ισραηλινού υπουργού είπαν πως Έλληνες αξιωματούχοι είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να μισθώσουν ένα νησί στο ναυτικό του Ισραήλ ως βάση εκπαίδευσής τους.
Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, δήλωσε πως ο ισραηλινός στρατός εκπροσωπήθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία από χαμηλόβαθμους αξιωματούχους. Ωστόσο αν και το θέμα έχει διπλωματικές επιπτώσεις κανένα στέλεχος του υπουργείο Εξωτερικών έλαβε μέρος στις διαβουλεύσεις.
FOLLOW NEWS247:

Το νου σας, μην ξεχάσετε πως είστε Έλληνες


Μάλιστα.
Φτάσαμε το λοιπόν και στο σήμερα, που είναι χειρότερο από το χθες και περιμένουμε μάταια από το αύριο να μην είναι χειρότερο από το σήμερα. Και είμαστε σε αυτό το σημείο, επειδή εμείς το επιλέξαμε. Και το επιλέξαμε επειδή δεν αντέχαμε να αντισταθούμε. Έτσι καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες, θύματα και θύτες μιάς αφόρητης μελαγχολίας, μίας απερίγραπτης μαζικής κατάθλιψης, βλέποντας γνωστούς ή αγνώστους να μην αντέχουν να συνεχίσουν την πορεία μέσα στο ολόγιομο τίποτα, μέσα στο ζωντανό σκοτάδι και μας αποχαιρετούν. Σχεδόν σε κάθε μας στιγμή βιώνουμε την αγωνία μην τυχόν και αρρωστήσουμε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ελπίζουμε πως θα αντέξουμε μέχρι την επόμενη ημέρα, χωρίς να γίνουμε πρωταγωνιστές μίας ακόμη θλιβερής είδησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΝΑ (Μ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ)


Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (Μιλώντας στην Καλαμάτα) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΝΑ Η Πελοπόννησος είναι το μέρος του Κόσμου όπου έχουμε την μεγαλύτερη πυκνότητα της Ιστορίας και των μνημείων. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας μας η οποία είναι ταυτόχρονα και Ευρωπαϊκή ιστορία είναι η Ακαδημία του Μυστρά, του Γεωργίου Γεμιστού. Του Πλήθωνα. Κατά την περίοδο της συνάντησης των δύο.....
Χριστιανικών Εκκλησιών της Κωνσταντινούπολης και της Ρώμης, συνέρεε όλη η Φλωρεντία στις ομιλίες του για την Ελληνική Φιλοσοφία και τον Πλάτωνα. Αναφέρομαι στις διαδικασίες που κυοφόρησαν την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση. Η Ακαδημία του Μυστρά αναβίωσε στην Ρώμη από τον μαθητή του, τον Βησσαρίωνα τον Τραπεζούντιο, μετά στην Φλωρεντία στο Φιέζολε. Είναι γνωστό σε όλους της γενιάς μου που σπούδασαν εκεί. Δύο αιώνες και πλέον μετά τον θάνατο του, τα οστά του Πλήθωνα μεταφέρθηκαν στο Ρίμινι από τους απογόνους μιας μεγάλης Οικογένειας Ανθρωπιστών, Φιλελλήνων, Επαναστατών, αυτής των Μαλατέστα για να μην βεβηλωθούν από την Οθωμανοτουρκική βαρβαρότητα. Αν είχαμε ένα Ελληνόλυγούντ θα είχαν κάνει την επιχείρηση του Μαλατέστα κινηματογραφική ταινία. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να ξέρεις Ελληνική ιστορία. Μετά την ολιγωρία αιώνων ή έστω δεκαετιών ήρθε η στιγμή της επιστροφής των οστών του Πλήθωνα, του Γεωργίου Γεμιστού, στον Μυστρά. Μια καλά επεξεργασμένη πρωτοβουλία των Δημάρχων της Καλαμάτας και της Σπάρτης για την επιστροφή των οστών θα προκαλούσε μεγάλη συγκίνηση στην Πνευματική Ευρώπη. Ιδιαίτερα σήμερα η Ευρώπη, οι νέες της γενιές έχουν ανάγκη να γνωρίσουν ένα σημαντικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής ιστορίας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Προάγγελος αυτής της ιστορικής στιγμής θα ήταν η έκθεση στην Καλαμάτα του πίνακα του μεγάλου ζωγράφου της Αναγέννησης του Πιέρο Ντελλά Φραντσέσκα όπου εικονίζεται ο Βησσαρίων ο Τραπεζούντιος και ο Θωμάς Παλαιολόγος. Δύο μεγάλες μορφές που έχουν σχέση με την πόλη σας. Στο βιβλίο μου «Ελληνική Ποιότητα και Ανάπτυξη» τους αποκαλώ προδρόμους του αγώνα της Παλιγγενεσίας, του Θ. Κολοκοτρώνη και του Δ. Υψηλάντη. Τι σημαίνει εκτός των πολλών άλλων αυτή η ενέργεια. Είναι ο δικός μας δρόμος για την οικοδόμηση της Ευρώπης που θέλουμε. Διαφορετικός από αυτόν της ένοχης, καταστρεπτικής, εγχώριας κακιστοκρατίας και των έξωθεν συνεταίρων και προστατών τους.

-------------
Γεώργιος Γεμιστός Πλήθων
Έλληνες λόγιοι στην Δύση πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (Μανουήλ Χρυσολωράς -Γεώργιος Πλήθων - Βησσαρίων)
Μανουήλ Χρυσολωράς
γράφει ο Αρχιμανδρίτης κ. Κύριλλος Κεφαλόπουλος)
(σε πρώτη αποκλειστική διαδικτυακή δημοσίευση στο http://www.istorikathemata.com/)

Η φυγή των λογίων του Βυζαντίου στην Δύση είχε αρχίσει κάποιες δεκαετίες πριν από την Άλωση,καθώς ο κίνδυνος πτώσεως της Κων/πόλεως είχε αρχίσει να προδιαγράφεται ήδη από τα τέλη του 14ου αι. Η έξοδος όμως επιταχύνθηκε και αυξήθηκε όπως ήταν φυσικό,αμέσως μετά την Άλωση (1453). Από τους πρώτους ήταν ο Μανουήλ Χρυσολωράς, που δίδαξε την αρχαία ελληνική γραμματεία και γλώσσα στο πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας από το 1396 ως το 1399. Η παρουσία του στην Φλωρεντία υπήρξε καταλυτική για την πορεία των ελληνικών σπουδών στην Δύση. Οι παραδόσεις των μαθημάτων του εγίνοντο ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου,που περιελάμβανε γνωστούς ανθρωπιστές και προσωπικότητες της Φλωρεντίας,ενώ και από γειτονικές πόλεις έρχονταν για τα μαθήματά του.Κατά διαστήματα ο Χρυσολωράς δίδαξε και σε άλλες πόλεις της Ιταλίας,όπως η Παβία,το Μιλάνο, η Ρώμη, ωστόσο στην Φλωρεντία, γνωστό κέντρο της Αναγέννησης, άρχισαν να διδάσκονται με τρόπο συστηματικό τα ελληνικά γράμματα.Ο Φλωρεντινός μαικήνας Palla Strozzi, είχε καλέσει τον Χρυσολωρά στην Φλωρεντία,όταν ο τελευταίος ήταν διπλωματικός απεσταλμένος του αυτοκράτορα Μανουήλ Παλαιολόγου στην Δύση για εξεύρεση βοηθείας εναντίον των Οθωμανών, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κέντρο ανθρωπιστικών σπουδών στην Φλωρεντία.Ο Χρυσολωράς δίδασκε τους μαθητές του χρησιμοποιώντας ελληνικά χειρόγραφα.Αργότερα,συνέγραψε Γραμματική της ελληνικής γλώσσας υπό την μορφή ερωταποκρίσεων, τα γνωστά ''Ερωτήματα''. Η Γραμματική του μετά θάνατον τυπώθηκε (1471) και απετέλεσε ένα από τα παλαιότερα τυπωμένα ελληνικά βιβλία.Θα λέγαμε λοιπόν ότι ο Μανουήλ Χρυσολωράς απετέλεσε τον πρόδρομο των βυζαντινών λογίων φυγάδων,και προετοίμασε τον δρόμο για την καλλιέργεια των ελληνικών γραμμάτων στην Ιταλία..

ΗΠΑ: «Μας αρρωσταίνει ο σταυρός στο Σημείο Μηδέν και πρέπει να αφαιρεθεί», λένε με αγωγή τους οι άθεοιΣτα δικαστήρια για τον σιδερένιο σταυρό που σχηματίστηκε μόνος του στα ερείπια στο σημείο της επίθεσης της 11ηςΣεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, (γνωστό ως ‘Σημείο Μηδέν’ / ‘Ground Zero’), κατέφυγαν με αγωγή τους οι άθεοι της οργάνωσης ‘Αμερικάνοι Άθεοι’ οι οποίοι ισχυρίζονται ότι "έχουν υποστεί σοβαρές σωματικές και ψυχικές ασθένειες", επειδή το θρησκευτικό σύμβολο τους κάνει να αισθάνονται "αποκλεισμένοι".

Σχ. ΚΟ: Ο πρόεδρος της οργάνωσης των άθεων είναι ο γεννημένος το 1966, Εβραίος επιχειρηματίας, David Silverman από την Μασαχουσέτη. Όπως λέει ο ίδιος, υπήρξε στα νιάτα του «ζηλωτής» της Ιουδαϊκής θρησκείας.
 

"Ανοησίες. Τα νομικά τους επιχειρήματα είναι παράλογα", λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αμερικανικού Κέντρου για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη (American Center for Law and Justice ή ACLJ),Jay Sekulow. Οι Αμερικάνοι άθεοι, είπε «προβάλουν κάποιους απίστευτους ισχυρισμούς».

«Εξάλλου», συνεχίζει ειρωνικά, δεν άκουσα ότι υπήρξε κύμα αυτοκτονιών ή ανεξέλεγκτος εμετός γύρω από το σταυρό του Ground Zero.

Εκάλη Club: Την έκραξε μέχρι και η “καλή” κοινωνία την Ρεπούση! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/club.html#ixzz26FRklZgY

ΔΩΡΕΑΝ!

“Συνωστισμός” επικράτησε χθες  στην πισίνα του Εkali club στα βόρεια προάστια. Εκεί ξεκουραζόταν η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.
Μόλις έγινε αντιληπτή από τον κόσμο έγινε …πραγματικός συνωστισμός!
Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο της και οι ειρωνείες έδωσαν και πήραν, αφού βουλευτής της Αριστεράς και Ekali club δεν πάνε μαζί,ενώ οι…” εμπεριστατωμένες” αναλύσεις της για την Μικρασιαστική Καταστροφή δεν έχουν σβήσει.
Η ίδια φαίνεται να ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις το κόσμου, αφού δεν περίμενε σε ένα τέτοιο μέρος να πέσουν πάνω της, τόσοι πολλοί ….μαζεμένοι!
Κανονικός συνωστισμός σας λέμε!
 press-gr

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4330.html#ixzz26FRJePwQ

Ο προδότης Παπανδρέου και ο προσεχώς προδότης Σαμαράς εξυπηρετητές της
Νέας Τάξης Πραγμάτων γνωρίζουν πολύ καλά ποια θα είναι τα αποτελέσματα των αποφάσεων τους στην Ελληνική κοινωνία.

Τους έταξαν εξουσία και δόξα η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ...
όσο περισσότερο σκληρά είναι τα μέτρα που παίρνουν για το λαό τους τόσο και περισσότερο αρεστοί γίνονται στην Ευρώπη.

Τους δίνουν ελπίδα και τους πείθουν ότι είναι οι σωτήρες (πρωθυπουργοί), τους λένε ακόμη λίγο, ακόμη λίγο και θα τα καταφέρεται και μόλις κοντεύουν στο στόχο τους λένε δε φτάνουν τα μέτρα σας πάρτε ακόμη λίγα και το ρολόι προς την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού τρέχει ασταμάτητα.

Δεν έχουν καταλάβει κάτι… ότι τους χρησιμοποιούν και μόλις πάρουν αυτό που θέλουν θα τους πετάξουν στο έλεος της μοίρας τους.

Όπως ακριβώς ο προδότης Παπανδρέου γυρνά σαν την άδικη κατάρα από συνέδριο σε συνέδριο προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του ότι έπραξε το σωστό, ο Σαμαράς στα χνάρια του…
O Παπανδρέου αποφάσισε να είναι αρεστός στα παγκόσμια φόρουμ παρά στην χώρα που κυβέρνησε.
Ακριβώς το ίδιο θα πράξει και ο Σαμαράς όπου το ρολόι της αντιστροφής μέτρησης από την αποκαθήλωση της πρωθυπουργίας του ξεκίνησε όταν ανακοίνωσε εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό τα πρόσφατα πολύ σκληρά μέτρα.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αποβλάκωση του Ελληνικού λάου;

Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος αρεστός πρωθυπουργός της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι γυναίκα….

Ακόμη και ένα μικρό παιδί γνωρίζει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα πως δουλεύει. Αυτοί;
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4330.html#ixzz26FRFJ5SO

Άφησαν τους Ευζώνους χωρίς συνοριοφύλακες. Σκηνές τρόμου ακόμα και σε τουριστικές επιχειρήσεις ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_723.html#ixzz26FQkfko4ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ…
Την επιστολή και το βίντεο μας το έστειλε ο φίλος - αναγνώστης Δ.Ι.

Ανοιχτή επιστολή πρός το Υπ. Δημοσίας Τάξεως

“ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΕΥΖΩΝΟΙ”

Οι Εύζωνοι, νομός Κιλκίς, σύνορα με Σκόπια έχουν γίνει κέντρο εξόρμησης λαθρομεταναστών πρός Ευρωπαϊκές χώρες. Καλά θα ήταν να μπορούσαν να διαφύγουν …όμως η πλειοψηφία γυρνάει πίσω λόγο της δυσκολίας να περάσουν σε κράτη όπως : τα Σκόπια, τη Σερβία κλ.π.


Σημειωτέον πως όσο εύκολα εξέρχονται -από τα χωράφια- τόσο εύκολα ξαναεισέρχονται διότι τα σύνορα είναι αφύλαχτα, ολόκληρο το 24ωρο. Κατά την επιστροφή τους είτε είναι ταλαιπωρημένοι, είτε δαρμένοι, είτε χωρίς λεφτά, αρκετά απαιτητικοί και επιθετικοί και πολλές φορές δημιουργούν διάφορα σοβαρά προβλήματα.

Η διέλευση τους είναι περίπου 100 άτομα καθημερινά (αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε παίρνοντας στοιχεία από πρακτορεία Πολυκάστρου - Θεσσαλονίκης διότι μετακινούνται με ΚΤΕΛ και με δουλεμπόρους με αυτοκίνητα Ι.Χ.). Μάλιστα τις τελευταίες μέρες στους Ευζώνους εμφανίστηκαν δύο σημαντικά περιστατικά : το πρώτο σε τουριστική επιχείρηση -όπου υπήρχαν πολλοί τουρίστες- εμφανίστηκε Πακιστανός αιμόφυρτος ζητώντας βοήθεια γιατί τον κυνηγούσαν άλλοι ομοεθνείς του από πίσω για να τον σκοτώσουν. Όπως ισχυρίστηκαν τα θύματα ο πρώτος ήταν δουλέμπορος και τους έκλεψε 6.000 ευρώ. Στο δεύτερο περιστατικό στην πλατεία του χωριού είχανε πάλι σύρραξη μεταξύ Πακιστανών για τα χρήματα από το δουλεμπόριο και δημιουργήθηκε επεισόδιο με έναν τραυματία που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Τα περιστατικά αυτά είναι καταγεγραμμένα στην αστυνομία.

Υπόψην ότι όλοι αυτοί μόλις εισήλθαν λαθραία στην Ελλάδα και συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Ζητάμε να εφαρμοστεί ο ”Ξένιος Ζεύς” στη περιοχή μας όσο είναι νωρίς, από συνοριοφύλακες και αστυνομικούς. Όμως άδειασε η περιοχή μας από αστυνομία διότι μεταφέρθηκαν στον Έβρο όπου απ’ ότι μας ενημέρωσαν πως έχουν επιτυχία τα μέτρα. Να αναλάβετε δράση προτού γιγαντωθεί το πρόβλημα στην περιοχή μας και εάν φτάνουν οι αστυνομικοί, ενεργοποιείστε στρατό και εθνοφύλακες.

Κύριε υπουργέ δεν είναι δυνατόν στο μικρό χωριό μας να μην μπορούν να βγουν τα παιδιά μας να παίξουν και να κυκλοφορήσουν !

Ακολουθεί βίντεο μόλις έχουν εισέλθει στην Ελλάδα οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες στα 300μ. από την οριογραμμή…