Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ; ΗΠΙΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΦΡΟΥΤΑ Ο KILLER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ! ΒΙΝΤΕΟ

egklima-peiraias
ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ-ΒΙΝΤΕΟ
ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του φωτορεπόρτερ του makeleio.gr  Μάριου-Γιώργου ΒΡ. που έφθασε στον τόπο της διπλής ανθρωποκτονίας στον Πειραιά(περιοχή Μανιάτικα)σε πολυκατοικία επί της οδού Καλλέργη 38(πλημμυρισμένη γειτονιά στους αλλοδαπούς, ακόμα και Τούρκους), ο 63χρονος άντρας ήταν μέσα σε λίμνη αίματος με τραύματα στον λαιμό και στην πλάτη στον β' όροφο! Το σπίτι ήταν προς ενοικίαση και στον 3ο όροφο βρέθηκε η γυναίκα του με τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα! Το φονικό πρέπει να έγινε την Τετάρτη το βράδυ και τους βρήκαν την Πέμπτη το μεσημέρι.
Το μαχαίρι(κατά πληροφορίες) βρέθηκε πλυμένο.Άρα ο δράστης χτύπησε με κουζινομάχαιρο της οικίας και οι αστυνομικοί λένε ότι ο μακελάρης (ή το ζευγάρι των δραστών) μάλλον παρουσιάστηκε σαν ενδιαφερόμενος Ενοικιαστής!
Ο 63χρονος συνταξιούχος του ΙΚΑ ήταν ο διαχειριστής και πήρωσε ακριβά το ενδιαφέρον του να νοικιάσει το διαμέρισμα σε άγνωστους δήθεν ενδιαφερόμενους που αποδείχτηκαν δολοφόνοι. Εκτός εαν θύμα και δράστης γνωρίζονταν. Οπότε το κίνητρο αλλάζει και δεν ήταν ληστεία.
Η αστυνομία έχει από απόψε έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι της. Τους φονιάδες που παρουσιάζονται σαν ενοικιαστές, που ψάχνουν για δυαράκια αλλά στην ουσία πίσω από το πρόσωπο τους κρύβονται νέα ορκς θανάτου και φρίκης.
Εαν αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αντεκδίκησης(για ποιους λόγους άραγε;)τότε έχουμε να κάνουμε με νέα εγκληματική μέθοδο. Των φονιάδων των ξενοίκιαστων διαμερισμάτων.
Θα κρατήσουμε μια επιφύλαξη. Οι ανθρωποκτονίες πάντα κρύβουν φονικά μυστικά.
 Προνάκριση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που δεν προλαβαίνει να μετράει θύματα.

Η ΕΛΛΑΣ ΑΣΦΥΚΤΙΑ – ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΖΗΤΑΑΘΗΝΑ 14-9-2012.

Ο Έλληνας είναι καμωμένος από τη φύση του να βούλεται ελεύθερος, να δημιουργεί πολιτισμούς ανώτερους, να εμπιστεύεται θέσεις εξουσίας και πολιτικά δικαιώματα στα γεννήματα της Φυλής αναλόγως του εθνικού τους φρονήματος και να μεγιστοποιεί τα εδάφη του κυριαρχώντας γεωπολιτικά. Αυτός και μόνον είναι ο φυσικός Έλληνας. Αντιθέτως, όταν ο Έλληνας αντιστρατεύεται τη φύση του στερείται παντελώς την ελευθερία βουλήσεως, αποδέχεται ξένα ήθη και υποπολιτισμικά προϊόντα κατώτερων υπάρξεων, παραχωρεί εξουσίες και δικαιώματα σε απάτριδες και λαθροθήρες εισβολείς και καταντά λαός υπόδουλων. Αυτός ο Έλληνας είναι αντιφυσικός, ανάξιος κληρονόμος του ονόματός του.

Η παρείσφρηση ωστόσο των παράσιτων του σιωνιστικού νεοταξισμού σε ολόκληρο το φάσμα της πολιτικής, επικοινωνιακής και οικονομικής εξουσίας με τη χρήση υποχωρήσεων και παροχών χάριν «ειρηνεύσεων» και ευδαιμονίας, οδήγησαν την πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού. Τούρκοι δίνουν πιστοποιητικά τουρκισμού και φορτώνουν λαθρομετανάστες σε γη ελληνική, η ελληνική σημαία σε χέρια ελληνικά στην Ακρόπολη θεωρείται ασύμβατη, η Ελλάς πωλείται και απειλείται καθημερινά.

Το μίσος και οι απειλές από τη στιγμή που είναι εγκατεστημένα ολόγυρα από την εθνική μας αυλή έως το εσωτερικό αυτής αντιμετωπίζονται με έναν και μόνον τρόπο. Ο τρόπος αυτός είναι η επικράτηση του φυσικού νόμου και η ορμητική πορεία του καθάριου ελληνικού χειμάρρου. Για να συμβεί αυτό πρέπει πρωτίστως να απελευθερώσουμε τη φλόγα που καίει στην καρδιά μας και να μετουσιώσουμε σε απτές πράξεις την αποστολή του Ελληνικού Έθνους. Να υλοποιήσουμε τον προορισμό της Φυλής μας και να καταστήσουμε διεθνώς κυρίαρχη την Ελληνική Ιδέα. Τούτη η αναγκαιότητα σημαίνει πως η Ελλάς αφυκτιά. Νέα σύνορα ζητά με γνήσιους πολεμιστές που ξέρουν να χτίζουν κι όχι να γκρεμίζουν Ελλάδα.

Χρειαζόμαστε μια πάγια εθνική στρατηγική στηριγμένη στη σύμπνοια του ελληνικού λαού επάνω στον άξονα των ελληνικών όπλων, της διεκδικητικής διπλωματίας και της εθνοκεντρικής συμμαχικής πολιτικής. Σε όσους μας κατηγορήσουν ως ιμπεριαλιστές και επικίνδυνους πολεμοκάπηλους σε καιρούς εθνικών δυσκολιών έχουμε να απαντήσουμε ότι το δίκαιο και η εθνική ασφάλεια είναι λόγοι επαρκέστατοι για να πολεμήσει ένας λαός και πως οι εθνικές αξιώσεις επιτυγχάνονται όταν στη διαπραγμάτευση απαιτείς αντί να επαιτείς.

Οι διεθνείς συνθήκες, το δικαίωμα της εθνικής αυτοδιάθεσης και η επιστροφή περιουσιών ισχύουν απαρεγκλίτως για τους αλύτρωτους Έλληνες. Αυτοί που επικαλούνται τις εθνικές δυσκολίες είναι εκείνοι που τις δημιουργήσανε σκοπίμως φέρνοντας ως νάρκη στα θεμέλια του έθνους τα οικονομικά και εποικιστικά συμφέροντα της παγκόσμιας νεοταξικής σκλαβιάς. Είναι οι ίδιοι που φρόντισαν να γκρεμίσουν τα πνευματικά μας αποθέματα και να μας απομακρύνουν από τα γεωπολιτικά μας πλεονεκτήματα.

Το άπλωμα λοιπόν της εθνικής μας κυριαρχίας θα ξεκινήσει από την εξάλειψη των ελληνόφωνων Εφιαλτών και την αποβολή των ξένων σωμάτων με την ολική κατάρρευση του καθεστώτος και την επιστροφή της Ελλάδος σε χέρια ελληνικά. Οι ενωμένοι πλέον Έλληνες θα θωρακίσουν την χαλυβδωμένη πίστη στη Φυλή και την Εθνικιστική Διακυβέρνηση.

Με την πολιτική και οικονομική διακυβέρνηση πλέον σε χέρια ελληνικά θα μπει οριστικός φραγμός στις μισελληνικές επιδιώξεις με την αξιοποίηση του γεωπολιτικού παράγοντα και της στρατιωτικής ισχύος. Η περιοχή μας έχει πληθώρα φυσικών πλεονεκτημάτων και περασμάτων, όμως η αξιοποίηση αυτών θα έρθει αποκλειστικώς στα χέρια μας και η επιλογή των στρατηγικών μας εταίρων θα γίνει με δύο αποφασιστικά κριτήρια. Την υποστήριξη της εθνικής μας εκστρατείας και ολοκληρώσεως παράλληλα με την ισότιμη πολιτική και οικονομική σχέση με τη συμμετοχή της Ελλάδος σε φίλιες στρατηγικές ζώνες των εταίρων μας. Δεν μιλάμε για εμπλοκή σε ξένους πολεμικούς σκοπούς αλλά μονάχα για την υποστήριξη των ελληνικών επιδιώξεων.

Οι απειλές που αντιμετωπίζει η Ελλάς εστιάζονται και πηγάζουν στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι το καθήκον της αποκαταστάσεως της ελληνικής κυριαρχίας σ’ αυτές τις πατρίδες είναι παράλληλα το κλειδί της λύσης. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο παντελής αφανισμός του εχθρού και η ύψωση της ελληνικής σημαίας στα εδάφη αυτά από τον ελληνικό στρατό. Αν προηγουμένως ο οικονομικός έλεγχος του αποκαταστημένου ελληνικού κράτους επεκταθεί στο εσωτερικό των προσωρινών μας «γειτόνων» και οι ελληνικές κοινότητες καταστούν συμπαγείς και προσανατολισμένες στον ιερό σκοπό της εθνικής τους αυτοδιάθεσης, τότε η αποκατάσταση της φυσικής τάξεως και της εθνικής δικαιοσύνης θα έρθει απολύτως νομοτελειακά.

Ικανή συνθήκη για την χάραξη των νέων συνόρων που χρειάζεται η Ελλάς είναι η βαθιά αντίληψη δύο ζωτικών αληθειών. Η μία είναι ότι η Ελλάς σήμερα συνορεύει με μια ακόμη Ελλάδα στα βορειοανατολικά της σύνορα. Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι ο ασφαλέστερος σύμμαχος είναι ο Δυνατός Έλληνας που χτίζει ακροπόλεις και πολιτισμούς με την δίψα του κατακτητή και την ισχυρή θέληση να δει την γαλανόλευκη σημαία και τον δικέφαλο αετό να φτερουγίζουν και να σκεπάζουν τα μνημεία και το μνήμα της ελληνικής εσχατιάς και του έσχατου Έλληνα Ήρωα.

Οι μνήμες δεν στεριώνουν μονάχα με το κλάμα. Εθνική αποκατάσταση λοιπόν και ζωτικός χώρος όσος χρειάζεται για να αναπτυχθεί το Ελληνικό Έθνος σε Δύναμη. Από τη Βόρειο Ήπειρο έως την Ιωνία και τον Πόντο. Ιδού η ασφάλεια της Εθνικιστικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

"Φέρτε πίσω τα κλεμμένα"

Πανικόβλητοι κάποιοι τουρκόφρονες στην Θράκη από την απήχηση της Χρυσής ΑυγήςΠανικόβλητοι κάποιοι τουρκόφρονες στην Θράκη από την απήχηση της Χρυσής Αυγής
Η "Τουρκική Μειονοτική Κίνηση" εξέδωσε ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας την απειλή, που ήδη αισθάνονται οι τουρκόφρονες της περιοχής από την έντονη παρουσία μελών του κινήματος και ευθαρσώς ζητάει τα ρέστα από τους υποτελείς της, την τριμερή συγκυβέρνηση.
«Εγκληματικά τρομοκρατικά στοιχεία» και «χρυσαυγίτικη συμμορία» κατονομάζουν οι τουρκόφρονες τα μέλη της Χρυσής Αυγής, συμπληρώνοντας ότι «αλωνίζουν δημιουργώντας κλίμα εκφασισμού» και επιρρίπτουν ευθύνες στα καθεστωτικά υποχείρια τους, ΝΔ–ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΑΡ. Η τραγελαφική ανακοίνωση:
«Η Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα καταδικάζει την απίστευτη έξαρση εθνικιστικής και ρατσιστικής βίας που ξέσπασε φέτος το καλοκαίρι στη Θράκη σε βάρος της μειονότητας, με πρωτοφανείς διαστάσεις αγριότητας που όμοιες της είχε πολλές δεκαετίες να βιώσει η μειονοτική κοινωνία της περιοχής.
Είναι πραγματικά ασύλληπτο για μια δημοκρατική Πολιτεία να αφήνει ανεξέλεγκτα τα εγκληματικά τρομοκρατικά στοιχεία της Χρυσής Αυγής να αλωνίζουν δημιουργώντας κλίμα εκφασισμού. Θεωρούμε ότι οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΝΔ–ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΑΡ είναι τεράστιες, διότι σε επίσημο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία της Κομοτηνής ενάντια στην ίδρυση στρατοπέδων μεταναστών, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι δημόσιοι παράγοντες της περιοχής (δήμαρχοι, εκπρόσωποι κομμάτων, αρχιερείς κλπ) δεν ελήφθησαν τα στοιχειωδώς απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προληφθούν από την Αστυνομία οι επιθετικές ενέργειες των χρυσαυγιτών και να προστατευτούν τα ίδια τα μέλη της μειονότητας, καθώς και τα γραφεία των συλλόγων τους.
Αν αυτή τη φορά ρίχτηκαν μπουκάλια, τίποτε δεν μας εγγυάται ότι την επόμενη φορά δεν θα εκσφενδονιστούν βόμβες μολότωφ, ώστε το φασιστικό παρακράτος, με την εγκληματική ανοχή του επίσημου κράτους, να εμφυσήσει για άλλη μια φορά στην ελληνική ιστορία τρόμο και φόβο στις ψυχές των Τούρκων μειονοτικών πολιτών, που απλώς διεκδικούν το αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα τους στην ισοτιμία, την ειρηνική συνύπαρξη και τη διατήρηση της διαφορετικότητας τους.
Η ιδιότυπη αυτή ασυλία που απολαμβάνει ο θεσμός της χρυσαυγίτικης συμμορίας, ενδεδυμένος με τη λεοντή νόμιμου πολιτικού κόμματος, δηλαδή το γεγονός ότι ουδείς τιμωρήθηκε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από τα γραφεία της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, άναψε το πράσινο φως για τη συνέχιση της φασιστικής τρομοκρατίας κατά τις επόμενες μέρες.
Ειδικότερα, είναι προφανές ότι αποτελεί αποτροπιασμό για κάθε δημοκρατικό πολίτη η τακτική βίαιη εισβολή 25 ατόμων με μοτοσυκλέτες κατά τη διάρκεια προσευχής Μουσουλμάνων σε χωριά της Ξάνθης και Ροδόπης και έξω από τζαμιά, που διήρκεσε πάνω από 15 μέρες. Τέτοια επονείδιστη ενέργεια θρησκευτικής μισαλλοδοξίας από παρακρατικούς τραμπούκους δεν είχε συμβεί ούτε καν την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας !

Inkefalonia.gr: Η Χρυσή Αυγή για το άγαλμα Μεταξά

Aίτημα αποκατάστασης του αγάλματος του Ιωάννη Μεταξά κατέθεσε η Χρυσή ΑυγήAίτημα αποκατάστασης του αγάλματος του Ιωάννη Μεταξά κατέθεσε η Χρυσή Αυγή
Χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία του «πυρήνα» της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον  Χριστόφορο Χουρμούζη κατέθεσαν στο Δημαρχείο αίτημα προς τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση για την παραχώρηση του αγάλματος του Ιωάννη Μεταξά, για την - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αίτηση- αποκατάσταση, συντήρηση και φύλαξή του σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο. Το αίτημα πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και πλέον αναμένεται η απάντηση από την Δήμο.
Αναλυτικά το κείμενο του αιτήματος έχει ως εξής: «Κύριε Δήμαρχε και λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Δήμου, Αιτούμεθα την παραχώρηση του αγάλματος του αείμνηστου Εθνάρχη μας Ιωάννη Μεταξά, που επί τριάντα χρόνια βρίσκεται πεταμένο και μερικώς κατεστραμμένο, ενώ παράλληλα φθείρεται ασυντήρητο κι εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης, σε χώρο της δικαιοδοσίας σας στην περιοχή του Κουτάβου στο Αργοστόλι, προκειμένου να προχωρήσουμε, με δικά μας έξοδα, στη συντήρηση, αποκατάσταση και φύλαξή του σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο μας, μέχρι να λάβετε απόφαση για την επανατοποθέτησή του στην αρχική του θέση, στην πλατεία του Αργοστολίου, διορθώνοντας έτσι ένα μεγάλο ιστορικό ατόπημα και αποκαθιστώντας την τιμή της Κεφαλονιάς και των Κεφαλονιτών».http://www.xryshaygh.com


 

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την απόφαση Δένδια ανάκλησης αστυνομικών για τους βουλευτές της

ειλούν ότι θα καταφύγουν στα διεθνή δικαστήρια, αν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας δεν ανακαλέσει την απόφαση να μην έχουν αστυνομική προστασία οι βουλευτές του κόμματος.
«Η πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά απόφαση της Κυβέρνησης, ληφθείσα δια του εντεταλμένου οργάνου της, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλου, να "ανακαλέσει" στην υπηρεσία τους διατεθέντες αστυνομικούς για την προστασία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δημιουργεί μείζονα ζητήματα νομιμότητας και κοινοβουλευτικής τάξης, ειδικά μετά τις απίστευτες δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δένδια, αλλά και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

«Καταργώντας έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών, ο μοιραίος κ. Δένδιας οδηγήθηκε στο ολίσθημα να απαγγείλει κατηγορίες στους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, προκαταλαμβάνοντας μαζί με τον καθ’ ύλην αρμόδιο κ. Ρουπακιώτη, την ανεξάρτητη δικαστική κρίση, εν όψει των εκκρεμών στη Δικαιοσύνη υποθέσεων του κόμματός μας, με αφορμή γεγονότα που εκ προοιμίου τα χαρακτήρισε ποινικά (αντιποίηση Αρχής, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας), ασκώντας και καθήκοντα Εισαγγελέα ποινικής διώξεως!» προσθέτουν οι βουλευτές.

«Η πανικόβλητη από τη λαϊκή απήχηση των κοινωνικών παρεμβάσεων της Χρυσής Αυγής πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή οι εντεταλμένοι από το Σύνταγμα να επιβάλουν τη νομιμότητα, υποπίπτουν στη χειρότερη δυνατή θεσμική εκτροπή, μιμούμενοι πιστά τις πρακτικές των ολοκληρωτικών καθεστώτων: Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης». Στερούν τους βουλευτές ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος από τη φυσική προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητάς τους, για να «τιμωρήσουν» όσους συμμετείχαν στις δράσεις. Έχουμε με κάθε νόμιμο τρόπο καταστήσει σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε με πρόσχημα τη δημοκρατία, την κατάλυσή της από τους φερόμενους ως «υπερασπιστές» της και θα διεκδικήσουμε το ισότιμο δικαίωμά μας στην προστασία της κοινοβουλευτικής και κοινωνικής μας δράσης. Προειδοποιούμε για τελευταία φορά πως εάν δεν συνετιστούν σύντομα, αποκαθιστώντας αμέσως τη φρούρηση των βουλευτών μας, θα τους καταστήσουμε προσωπικά υπόλογους για κάθε βλάβη που πιθανώς υποστούμε και θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα εναντίον των αποφάσεών τους» καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Φίλιππος Σαχινίδης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την άνοδο της Χ.Α"

πολιτικού συστήματος και όλων των στελεχών που επωμίστηκαν κυβερνητικές ευθύνες την περίοδο της Μεταπολίτευσης, με αποτέλεσμα να ευνοείται «η πιο άγρια, νεοναζιστική εκδοχή της ακροδεξιάς», έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, μιλώντας στη Βουλή.

Σε παρέμβασή του, με αφορμή τη συζήτηση για τη συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία Siemens, ο Φίλιππος Σαχινίδης κατηγόρησε εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την στάση του έδωσε πολιτική νομιμοποίηση στη Χρυσή Αυγή.

«Τι κατάφεραν εκείνοι που συναγελάζονταν πέρσι με τους Χρυσαυγίτες στην πλατεία Συντάγματος; Να φέρουν τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι, ιστορικά, ο μόνος που βγήκε κερδισμένος από τη συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος δεν ήταν η Αριστερά, αλλά «ο φασισμός και ο ναζισμός».

Η αναφορά του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές του να κατηγορούν τον κ. Σαχινίδη ότι «εξομοιώνει την Αριστερά με τη Χρυσή Αυγή».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ... ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΥΦΩΝΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


Απίστευτης φρίκης φωτογραφίες με τη σορό του Αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη να σύρεται νεκρός από ισλαμιστές, έδωσαν στην δημοσιότητα τα ...
"χελιδονάκια" της "Αραβικής Άνοιξης" οι αιμοσταγείς φονταμενταλιστές, αμέσως μετά την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη. Το αυτοκίνητο του άτυχου πρεσβευτή τινάχθηκε στον αέρα από ρουκέτα RPG-7 με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο ίδιος και οι τρεις φρουροί του λέει η μία εκδοχή.

Η άλλη εκδοχή είναι χειρότερη: Λιντζαρίστηκε από το πλήθος των φανατικών. Όταν τα ζώα εκτελούσαν και μετά περιέφεραν το σώμα του Καντάφι, οι επίσημες ΗΠΑ δεν έβγαλαν ουτε μία ανακοίνωση αποδοκιμασίας. Οι ΗΠΑ έσπειραν θύελλες και τώρα θερίζουν τυφώνες... defencenet.gr

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/09/blog-post_1549.html#ixzz26M5W1E5T

Βουλή:Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε


Μετά από πολύωρη συζήτηση η Επιτροπή Δεοντολογίας κατέληξε στη συγγραφή κειμένου, με βάση το οποίο ο πρόεδρος της Βουλής θα προκαλέσει προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση για το θέμα αν συνεχιστούν οι ενέργειες των βουλευτών και στο οποίο αναφέρεται ότι η επιτροπή καταδικάζει τα φαινόμενα βίας στα οποία συμμετείχαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα:
 Επιρρίπτει ευθύνες στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο για τη δράση των βουλευτών του.
 Καλεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην συμμετάσχουν ξανά σε παράνομες εκδηλώσεις και να μην προτρέπουν και τους οπαδούς τους να το κάνουν.
Το κείμενο ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της ΔΗΜΑΡ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε λευκό επειδή δεν υπήρχε η φράση ρατσιστική βία, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ ψήφισε επίσης λευκό και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε και να δούμε πιο ψύχραιμα το θέμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


Βρέθηκε ο μεγαλύτερος ομαδικός τάφος στα κατεχόμεναΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.philenews.com


Λευκωσία: Ενώπιον του μεγαλύτερου ομαδικού τάφου αγνοουμένων (από τις μέχρι σήμερα εκταφές) φέρεται να βρίσκεται η Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων (ΔΕΑ) στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομαδικός τάφος βρέθηκε σε περιοχή κοντά στις Χαμίτ Μάντρες και ήδη άρχισαν να ανασύρονται τα πρώτα οστά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οστά ανήκουν σε πεσόντες ή εκτελεσθέντες Ελληνοκύπριους στρατιώτες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν όταν έσπασε η αμυντική γραμμή της Μιας Μηλιάς στις 14 Αυγούστου 1974.

Σημειώνεται, ότι ανάμεσα σε αυτούς που πολέμησαν στη Μια Μηλιά ήταν και ο λοχαγός Τάσος Μάρκου, ο οποίος αρνήθηκε να υποχωρήσει.

Αρκετοί στρατιώτες φέρονται να έμειναν χωρίς καθοδήγηση και χωρίς κάλυψη, οπόταν είτε έπεσαν στη μάχη είτε συνελήφθησαν και δολοφονήθηκαν στη συνέχεια.

Το συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκε ο ομαδικός τάφος, ήταν γνωστός εδώ και καιρό, αλλά όσοι το γνώριζαν, το κρατούσαν μυστικό. Στο παρελθόν έγινε αναφορά για μεταφορά εθνοφρουρών στο συγκεκριμένο σημείο με φορτηγά και ημιφορτηγά αλλά δεν έγινε γνωστό κατά πόσον οι πληροφορίες ήταν αξιόπιστες.

Περισσότερα στο σημερινό φύλλο του «Φιλελευθέρου»http://paschaellas.blogspot.gr

Μια απίστευτη ιστορία που κάθε Έλληνας πρέπει να διαβάσει...!! ''Ένας άγνωστος ήρωας και το άγαλμά του''...!!Πόσοι απ'εμάς έχουν ακούσει γι'αυτόν; Κι 'όμως! Δεν θάπρεπε να υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει γι'αυτόν, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικό ήρωα της μεταπολεμικής Ελλάδας, έναν μεγάλο αθλητή, που κατέκτησε την Αμερική με μοναδικό του κίνητρο την αγάπη του για την πατρίδα!

Και ενώ στο Χόλιγουντ ετοιμάζουν ταινία για τον Κυριακίδη, στην Ελλάδα χρειάστηκε αγώνας για αν παραλάβουμε το άγαλμά του ως δώρο(!!!!!) άκουσον! άκουσον! απο τους Αμερικάνους!

Το 1946 ο 36χρονος Στέλιος Κυριακίδης αποφάσισε να συμμετάσχει στον περίφημο πεντηκοστό Διεθνή Μαραθώνιο της Βοστώνης(42.195μ) μετά απο τιμητική πρόσκληση των διοργανωτών.

Η σύζυγός του έσπευσε να τον αποθαρρύνει αφού λόγω της Κατοχής ήταν αδύναμος και υποσιτισμένος. Είχε πέντε χρόνια να αγωνιστεί. Ο ίδιος όμως είχε πάρει την απόφασή του...πουλώντας προσωπικά του αντικείμενα και μετά απο πολλές και αγωνιώδεις προσπάθειες , ο Κυριακίδης κατάφερε τελικά να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για την Αμερική και στις 4.4. 1946 έφτασε στην Βοστώνη. Οι γιατροί των αγώνων βλέποντάς τον αδύναμο εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους και δίστασαν για το αν έπρεπε να του δώσουν άδεια να συμμετάσχει. Στην ουσία φοβόντουσαν για την ίδια του την ζωή. Ο Στέλιος όμως δεν δεχόταν κουβέντα και δήλωνε αποφασιστικά: "¨Ηρθα για να τρέξω για επτά εκατομμύρια πεινασμένους Έλληνες και θα τρέξω!" Ετσι υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι παίρνει ο ίδιος την ευθύνη για τον εαυτό του.

Στις 20 Απριλίου του 1946 δόθηκε η εκκίνηση του φημισμένου 50ου μαραθωνίου της Βοστώνης με μεγάλο φαβορί τον Αμερικανό Τζόνι Κέλι. Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος έτρεξε με την γνωστή του τακτική(ξεκινούσε χαλαρά για να κρατά δυνάμεις και επιτάχυνε μετά το μέσο της διαδρομής). Με την δύναμη της ψυχής του, κατάφερε να είναι μπροστά στα τελευταία χιλιόμετρα. Δεν του επιτρεπόταν να μη νικήσει...

΄Ενας ηλικιωμένος μετανάστης στην διαδρομή έτρεχε κοντά του και του έδινε κουράγιο φωνάζοντάς του:" Για την Ελλάδα Στέλιο μου! Για τα παιδιά σου!!!"

Οι κουβέντες αυτές έδωσαν κουράγιο στον Στέλιο και μ'όλα τα σωματικά του αποθέματα κατάφερε να φτάσει στην νίκη, φωνάζοντας στον τερματισμό:

"FOR GREECE!!!" ( Χρόνια αργότερα...μια Βούλα θα φώναζε το ίδιο: Για την Ελλάδα ρε Γαμώτο!"

Ο χρόνος του 2.29.27 αποτέλεσε τον καλύτερο χρόνο στην Ευρώπη και για 22 χρόνια τον καλύτερο στην Ελλάδα. Ο Κέλυ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει απάντησε: Πώς θα μπορούσα να κερδίσω ποτέ έναν τέτοιο αθλητή? Εγώ έτρεχα για τον ευατό μου κι'αυτός για μια ολόκληρη πατρίδα..!"

Η νίκη του προκάλεσε πάταγο! Οι Αμερικανοί έσπευσαν να του δώσουν χρήματα και να του προτείνουν να μείνει στις ΗΠΑ. Ο ίδιος όμως άφησε άφωνο ακόμη και τον πρόεδρο της Αμερικής Τρούμαν όταν τον ρώτησε τι θα ήθελε να του προσφέρει ως δώρο. " Για μένα δεν θέλω τίποτα! Μόνο για την Ελλάδα βοήθεια!"

Έμεινε στην Αμερική και για ένα μήνα πάλεψε να μαζέψει βοήθεια για την πατρίδα... Καθώς η νίκη του είχε συγκινήσει τους Αμερικάνους και τους ομογενείς, το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει έφθασε τα 250.000 δολάρια (τεράστιο ποσό για την εποχή) ενώ η οικογένεια Λιβανού έστειλε έξι πλοία με είδη πρώτης ανάγκης στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Η βοήθεια αυτή ονομάστηκε" Πακέτο Κυριακίδη"

Στις 23 Μαίου 1946, ο Κυριακίδης επέστεψε στην Ελλάδα , όπου τον περίμεναν ένα εκατομμύριο Έλληνες για να τον υποδεχτούν με τιμές ήρωα ενώ για πρώτη φορά μετά την κατοχή, φωταγωγήθηκε η Ακρόπολη προς τιμή του! Δακρυσμένος κατά την διάρκεια της επίσημης τελετής στους Στύλους το Ολυμπίου Διός δήλωνε: "Eίμαι υπερήφανος που είμαι Έλλην!" 


Μέχρι το τέλος της ζωής του, αφιερώθηκε σε φιλανθρωπικά έργα και στον προσκοπισμό ενώ προέτρεπε τα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό, δημιουργώντας το γυμναστήριο "Αθλητικός όμιλος Φιλοθέης"

Ο ήρωας Στέλιος Κυριακίδης γεννήθηκε στην Κύπρο το 1910. Μετακόμισε στην Αθήνα το 1934 και εργάστηκε ως εισπράκτορας στην ηλεκτρική εταιρεία χωρίς να εγκαταλείψει ποτέ τον αθλητισμό με τον οποίο ασχολιόταν απο μικρό παιδί, Ηταν αυτός που κατέρριψε την πανελλήνια επίδοση του Σπύρου Λούη. Ο ίδιος ο Λούης κάλεσε τον Κυριακίδη στο σπίτι του και του είπε: "Παιδί μου Στέλιο, να τρέχεις πάντα, γιατί εμείς οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να τρέχουμε. Μόνο έτσι καταφέραμε να ζήσουμε τόσους αιώνες" Μετά την είσοδο των Ναζιστών στην Αθήνα το 1941 , ο Κυριακίδης παντρεύτηκε την Ιφιγένεια και απέκτησαν τρία παιδιά. Το 1943 συνελήφθη απο τους Γερμανούς με άλλα 49 άτομα(τα οποία εκτελέστηκαν). Για καλή του τύχη ο Γερμανός αξιωματικός ήταν μαραθωνοδρόμος και τον άφησε ελεύθερο, όταν βρήκε στο πορτοφόλι του την κάρτα διαπίστευσης των Ολυμπιακών αγώνων του 1936 στο Βερολίνο. Πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου του 1987 και τάφηκε στον Πύργο Κορινθίας. 

«ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ» ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ UCC


Αποκαλυπτικό είναι το στιγμιότυπο από το γραφείο του Αρχηγού του εθνικιστικού ανθελληνικού αλβανικού ριζοσπαστικού κόμματος "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία". Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται στην φωτογραφία από το γραφείο του ηγέτη του κόμματος Κράσνικ Σπαχiου και Αντιπροέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης της Αλβανίας, στο τοίχο που βρίσκεται πίσω του αποτυπώνεται το σύμβολο του κόμματος του και οι πόλεις που σύμφωνα με το εθνικιστικό κόμμα είναι αλβανικές.Το συγκεκριμένο κόμμα θεωρείται ο πυλώνας του UCC και έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον UCK και τους Αλβανούς αυτονομιστές της FYROM. Kαι άριστες σχέσεις με τον σοσιαλιστή ηγέτη Έντι Ράμα, ηγέτη της αλβανικής αντιπολίτευσης.

Με προσοχή μπορείς ο αναγνώστης να διαβάσει τα ονόματα των πόλεων Gostivar στην πΓΔΜ Mitrovica στο Κόσσοβο και φυσικά τι άλλο Ιωάννινα (Jianina), Κέρκυρα (Korfuzi) στα δεξιά.

Δυστυχώς στον 21ο αιώνα σε μια χώρα η οποία διεκδικεί την ένταξη της στην ΕΕ και η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ υπάρχει πολιτικό κόμμα το οποίο ευθέως ισχυρίζεται ότι ελληνικές πόλεις και νησιά είναι αλβανικές χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τα προοδευτικά αριστερά κόμματα της Ελλάδας τα οποία όπως αναφέρουν θεωρούν τον εθνικισμό ως μία από τις βασικότερες πληγές μίας κοινωνίας.

Προφανώς τα ελληνικά κόμματα της αριστεράς εφαρμόζουν την γνωστή τακτική της επιλεκτικής ευαισθησίας αναφορικά με τον εθνικισμό στα Βαλκάνια, όπως την εφαρμόζουν και για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα με τα γνωστά κοινωνικά αποτελέσματα.


defencenet.gr

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ (ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ…)Έγινε στο Μαξίμου 10 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2003. Για ιστορική ευκαιρία και ιστορικό βήμα μιλούσαν πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών τότε.Μπορεί για ορισμένους να ήταν κεραυνός εν αιθρία τα όσα ισχυρίζεται σε υπό έκδοση βιβλίο του ο τούρκος διπλωμάτης Ντενίζ Μπουλούκμπασι, ο οποίος ήταν στέλεχος της τούρκικης διπλωματικής ομάδας στις διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας απʼ το 2002 μέχρι το 2007, ότι δηλαδή:...

• H ελληνική πολιτική ηγεσία κατά το 2002-2003, δηλαδή ο τότε πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και ο τότε ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου είχαν δεχτεί να συζητήσουν την τουρκική αξίωση να δεσμευτεί η Ελλάδα ότι σε ορισμένες περιοχές του Αιγαίου δεν θα ασκήσει το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια (!) αλλά σημασία έχουν τα γεγονότα.
Και τα γεγονότα, όπως θα τα παραθέσουμε, επιβεβαιώνουν δυστυχώς τον τούρκο διπλωμάτη. Άλλωστε θα επισημάνουμε ότι η αντίδραση της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης ήταν εξαιρετικά προσεχτική. Τόσο ο ΥΠΕΞ Στ. Λαμπρινίδης όσο και ο υπουργός Άμυνας Π. Μπεγλίτης διέψευσαν ότι έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με την οποία η Ελλάδα απεμπολεί το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια. Δεν διέψευσαν όμως ότι σε κάποια φάση των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η χώρα μας δέχτηκε να συζητήσει το –πάγιο– σχετικό τουρκικό αίτημα, στο πλαίσιο υπογραφής συνυποσχετικού για προσφυγή στη Χάγη σχετικά με την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας! Τα γεγονότα, οι πληροφορίες, συγκλίνουν στο ότι: «Πράγματι, σε κάποια φάση των διερευνητικών επαφών η Ελλάδα, το 2002-2003, δέχτηκε να συζητήσει τη μη επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια σε ορισμένα σημεία του Αιγαίου. Δέχτηκε να συζητήσει την «επιλεκτική» επέκταση, δηλαδή αλλού τα χωρικά της ύδατα να είναι 6 μίλια (όπως απαιτεί η Άγκυρα), αλλού 8, αλλού 10 και αλλού 12 μίλια! Η παραπάνω αποδοχή μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έγινε περίπου 10 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2003, σε μια κρίσιμη μυστική σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου και στην οποία συμμετείχαν ο τότε πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο τότε ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου, οι Χ. Παμπούκης, Ν. Θέμελης, Χρ. Ροζάκης και οι πρέσβεις Θ. Σωτηρόπουλος και Τ. Σκοπελίτης. Σε εκείνη την κρίσιμη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της πορείας των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και συμφωνήθηκε ότι: 1. Υπήρχε πράγματι σοβαρή και ουσιαστική προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών, για την υπογραφή συνυποσχετικού για προσφυγή στη Χάγη σχετικά με την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. 2. Η Ελλάδα μπορεί να συζητήσει με την Τουρκία το αίτημά της για «επιλεκτική» επέκταση των χωρικών της υδάτων στο Αιγαίο, αλλού 6 μίλια, αλλού 8, αλλού 10 και αλλού 12 μίλια! Άλλωστε προϋπόθεση για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας είναι η οριοθέτηση των χωρικών υδάτων… 3. Εξυπακούεται ότι στο ίδιο εύρος με τα χωρικά ύδατα, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Διεθνές Δίκαιο, θα ήταν και ο εναέριος χώρος της Ελλάδας. 4. Προηγουμένως η κυβέρνηση Σημίτη θα προσέφευγε στη Βουλή και για να πάρει την απόφασή της γιʼ αυτήν την επιλεκτική επέκταση των χωρικών της υδάτων. 5. Αδιευκρίνιστο παρέμενε τι θα γινόταν με το άλλο τουρκικό αίτημα, την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και τις «γκρίζες ζώνες»… 6. Μάλιστα ο Κ. Σημίτης εκτίμησε ότι αν πράγματι κατέληγαν σε συμφωνία η Ελλάδα και η Τουρκία για την υπογραφή συνυποσχετικού για τη Χάγη (προφανώς και με την αποδοχή των τουρκικών όρων για τα χωρικά ύδατα), αυτό θα αποτελούσε μια «μεγάλη κίνηση» που θα οδηγούσε στην οριστική επίλυση των διμερών διαφορών! Τελικά τα παραπάνω δεν προχώρησαν, απλώς επειδή στη συνέχεια έγινε η αλλαγή σκυτάλης στο ΠΑΣΟΚ, προκηρύχθηκαν εκλογές και εκτιμήθηκε ότι το πολιτικό κόστος θα ήταν δυσβάστακτο και το ΠΑΣΟΚ θα κινδύνευε με συντριπτική ήττα! Μάλιστα, κατά τις ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες, ρόλο στο να μην προχωρήσει αυτή η κατʼ αρχήν συμφωνία διαδραμάτισε ο στενός συνεργάτης του Κ. Σημίτη, ο Σωκρ. Κοσμίδης, ο οποίος είχε κάνει «δημοσκόπηση» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Σημίτης έπρεπε να αποχωρήσει και να παραδώσει το «δαχτυλίδι» στον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έθεσε ως όρο να προκηρυχτούν αμέσως εκλογές… «Ένα ιστορικό βήμα»! Στην ίδια σύσκεψη, πέραν του Κ. Σημίτη, με θερμά λόγια για επικείμενη συμφωνία για υπογραφή συνυποσχετικού για τη Χάγη, με την προϋπόθεση απόφασης για επιλεκτική επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας

Αποκάλυψη νέου ρατσιστικού εγκλήματος εις βάρος 82χρονου Έλληνα από αλβανική συμμορίαΑποκάλυψη νέου ρατσιστικού εγκλήματος εις βάρος 82χρονου Έλληνα από αλβανική συμμορία
Ένα έγκλημα που συνέβη στις 18 Ιουνίου, στον Πύργο Κορινθίας, εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου 82χρονου Έλληνα, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία. Δράστες ήταν τρεις «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», από την Αλβανία, ηλικίας 22, 28 και 22 ετών αντιστοίχως.

Τα μέλη της σπείρας μπήκαν μέσα στο σπίτι του 82χρονου με σκοπό τη ληστεία. Εκεί βρίσκονταν η 61χρονη κόρη, καθώς επίσης και η 92χρονη  γυναίκα του άτυχου ηλικιωμένου. Οι «κακόμοιροι κ.τ.λ.» χτύπησαν τον ανυπεράσπιστο Έλληνα με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου στο κεφάλι, ενώ το ίδιο έκαναν και στη γυναίκα του. Ο 82χρονος υπέκυψε μετά από λίγο στα τραύματά του εντός της οικίας του, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι «κακόμοιροι κ.τ.λ.» έκλεψαν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, η παραπάνω ληστεία μετά φόνου δεν ήταν η μοναδική εγκληματική δραστηριότητα των ευνοούμενων του ανθελληνικού κράτους, της επίσης ανθελληνικής αριστεράς, των ΜΚΟ κ.λπ. «αντιρατσιστών». Τα μέλη της σπείρας εμπλέκονται συνολικά σε 23 (!!!) ένοπλες ληστείες, σε σπίτια και εξοχικές κατοικίες στην Κορινθία και τη Φθιώτιδα, με κύριο χαρακτηριστικό της απεχθούς δράσης τους τις κακοποιήσεις ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων και μάλιστα με ιδιαίτερη σκληρότητα. Η λεία τους υπολογίζεται σε 73.000 ευρώ.

Τέτοια τομάρια υπερασπίζονται οι ποικιλόχρωμοι «αντιρατσιστές»! Να τους χαίρονται! http://www.xryshaygh.com

Αυξάνουν τα αποσχιστικά κινήματα στις ΗΠΑAmerican Free Press / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Με την δυσαρέσκεια και την διαφωνία να βρίσκονται ψηλότερα από κάθε άλλη εποχή στις ΗΠΑ, αρκετές αποσχιστικές ομάδες θέτουν το ερώτημα: Θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση ορισμένες πολιτείες ή περιοχές εάν αποσχίζονταν από την Ένωση;

Στις 16 Αυγούστου το American Free Press πήρε συνέντευξη από τον Thomas Naylor, τον ιδρυτή της Δεύτερης Δημοκρατίας του Βερμόντ, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αποσχιστικού κινήματος της Αμερικής.

Λυσσασμένη επίθεση του Κοέν Μπεντίτ κατά της Χρυσής ΑυγήςΛυσσασμένη επίθεση του Κοέν Μπεντίτ κατά της Χρυσής Αυγής
Σφοδρή επίθεση στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών συνοδευόμενη από ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, εξαπέλυσε από τις Βρυξέλες ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Κον Μπεντίτ.
Κατ’ αρχάς, ποιος είναι ο Κον Μπεντίτ ή «κόκκινος Ντάνυ»; Το όνομά του είναι Κοέν Μπεντίτ, (Γερμανοεβραίος) ήταν ο αρχηγός των αναρχοκομμουνιστών του «κόκκινου Μάη» του 1968 στη Γαλλία, τότε που ο Στρατηγός Ντε Γκωλ είχε καταγγείλει ότι οι ηγέτες του κινήματος είναι Εβραίοι (και οι αναρχοκομμουνιστές του απάντησαν φωνάζοντας εν χορώ «είμαστε όλοι Εβραίοι»). Επίσης, ήταν από τους πιο θερμούς χειροκροτητές των γκανγκστερικών αμερικανο-νατοϊκών επιδρομών στην Σερβία, το 1999. Ο «σύντροφος» αυτός απαίτησε τώρα την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ζήτησε την παρέμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης να «πιέσει» την συγκυβέρνηση για να επιτευχθεί η άρση της ασυλίας:   

«Υπάρχουν ακόμη και βουλευτές της ακροδεξιάς που συμμετείχαν σε αυτές τις πράξεις βίας. Αυτό σημαίνει ότι καταδιώκουν μετανάστες. Ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να παρέμβει στην κυβέρνηση και αν γίνει κάτι τέτοιο να ασκήσει πίεση ώστε να αρθεί η ασυλία κάποιων βουλευτών της ακροδεξιάς που έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις ενέργειες και να διωχθούν δικαστικά».

Επίσης, ο Κοέν Μπεντίτ ζήτησε από τους διεθνείς τοκογλύφους να δώσουν γρήγορα χρήματα στην Ελλάδα για να εμποδίσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αντιγράφουμε από το «Έθνος»: «Την ανάγκη να δοθούν άμεσα χρήματα στην Ελλάδα και να εγκριθεί η επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής για να μην δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη φαινομένων, όπως η στρατολόγηση απογοητευμένων από την Χρυσή Αυγή, τόνισε ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπετίτ».

Τέτοιον τρόμο έχει προκαλέσει παγκοσμίως η Χρυσή Αυγή! Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια… http://www.xryshaygh.com

Αλυτρωτική σκοπιανή προπαγάνδα με τα χρήματα του Ελληνικού λαού!Αλυτρωτική σκοπιανή προπαγάνδα με τα χρήματα του Ελληνικού λαού!
Κατατέθηκε ερώτηση προς τον Υπουργό  Εξωτερικών από τον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά.
Την ώρα που τα Σκόπια δεν χάνουν ευκαιρία να επιδείξουν στους διεθνείς οργανισμούς όπου συμμετέχουν τις αλυτρωτικές βλέψεις τους εναντίον της Ελλάδος, ζητώντας από τον ΟΗΕ «…την επιστροφή υπηκοοτήτων, πολιτικών και κληρονομικών δικαιωμάτων των βιαίως εκδιωχθέντων Μακεδόνων από το αιγαιατικό τμήμα της Μακεδονίας…», η Ελλάδα εγκαινιάζει (πιθανότατα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια) στις 20 Σεπτεμβρίου το περιβόητο «Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης», το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Ιδρύματος της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες «…θα παρεβρεθεί πλήθος «Αιγαιατών Μακεδόνων» που θα έλθουν με πούλμαν από τα Σκόπια και ετοιμάζονται να έχουν δυναμική παρουσία…». Μάλιστα καταγράφεται αναλυτικά η παρουσία των ίδιων στοιχείων στην πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε η «Εταιρεία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων Κεντρικής Μακεδονίας» στο Νεστόριο Καστοριάς, εκδήλωση στην οποία, με την πλήρη ανοχή του Ελληνικού κράτους και με παρουσία κάποιων «στελεχών ΜΚΟ»,  οι ομιλητές εξύμνησαν τον «ηρωικό αγώνα» των σλαβομακεδόνων, με σαφή αναφορά στις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των σκοπιανών (επαναφορά σλαβικών ονομάτων στα χωριά, διεκδίκηση περιουσιών απελαθέντων συμμοριτών κλπ).
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1) Ποιοι είναι οι προσκεκλημένοι που θα παραβρεθούν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις ενόψει των εγκαινίων του «πάρκου συμφιλίωσης»;  Τι ακριβώς πρόκειται να «συμφιλιωθεί» στην εν λόγω εκδήλωση με τα χρήματα του απηνώς φορολογούμενου Έλληνα πολίτη;
2) Ποια είναι τα καθήκοντα του «επιστημονικού συνεργάτη» του «πάρκου» Ραυμόνδου Αλβανού, ο οποίος συμμετείχε ως ομιλητής και στην εκδήλωση του Νεστορίου, ενθαρρύνοντας την αλυτρωτική προπαγάνδα των σκοπιανών στην πατρίδα μας;http://www.xryshaygh.com

Συνδιαλλαγή Νέας Δημοκρατίας – Σύριζα για τη MIESENSΣυνδιαλλαγή Νέας Δημοκρατίας – Σύριζα για τη MIESENS
"Να έρθουν επιτέλους πίσω τα κλεμμένα!" απαίτησε η Χρυσή Αυγή στην ολομέλεια της βουλής

Απέσυραν το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία οι Συριζαίοι, σε ένα άθλιο επικοινωνιακό show, σε συνεννόηση με τη συγκυβέρνηση. Ανοικτή συνδιαλλαγή ΝΔ-Σύριζα κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και δεν ακούστηκε «κιχ» ούτε από τα έδρανα της κυβέρνησης, ούτε από τη δήθεν αντιπολίτευση.
«Κιχ» επίσης δεν ακούστηκε ούτε όταν καταγγέλθηκαν οι κλέφτες που πρέπει να μπουν στη φυλακή και ανήκουν σε όλες τις τελευταίες κυβερνήσεις. Όταν απερρίφθη το αίτημα της Χρυσής Αυγής για ονομαστική ψηφοφορία αποχώρησε σύσσωμη η κοινοβουλευτική μας ομάδα. Σημαντική λεπτομέρεια: μεγάλος αριθμός Νεοδημοκρατών και Πασόκων βουλευτών δε βρίσκονταν στην αίθουσα την ώρα της ψηφοφορίας, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν ήδη γνωστή σε όλους.http://www.xryshaygh.com

"Ούτε ένα ευρώ λιγότερο στις Ένοπλες Δυνάμεις"

Υπόθεση δολοφονίας «Ιρακινού» - Ιδού οι συκοφάντες μας (1)Τον τελευταίο καιρό, κυριαρχεί στην πολιτική ζωή του τόπου η… ταγματοεφοδολογία. Πως, όμως, ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Ήταν 11η Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό πως ένας Ιρακινός δολοφονήθηκε στην οδό Αναξαγόρα, στο κέντρο των Αθηνών. Τότε, πρώτος απ’ όλους, κι απ’ τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ακόμα, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έκανε δηλώσεις για το θέμα, και με ύφος «επιτέλους σας τσάκωσα» αναμίγνυε  άμεσα το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Για να θυμηθούμε τι είχε πει τότε:

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Και βέβαια, αμέσως μετά τη δήλωση κοτζάμ υπουργού, και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου αλλά του αρμόδιου υπουργού (που δεν μπορεί να τα είπε όλα αυτά τυχαία, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει…), βγήκε στο… κλαρί ο «αντιρατσιστικός» συρφετός (κόμματα, ΜΜΕ, ΜΚΟ, υπουργοί, δήμαρχοι, κ.λπ.) κι έκανε ανάλογες δηλώσεις (τις οποίες θα παραθέσουμε στα επόμενα άρθρα με τον τίτλο του παρόντος κειμένου).

Τώρα που η αλήθεια αποκαλύφθηκε, πως ο «Ιρακινός» ήταν τελικά Μαροκινός και δεν δολοφονήθηκε από «κακούς μοτοσικλετιστές- ρατσιστές με μαύρες μπλούζες», όπως διέρρεαν στον τύπο από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά από κάποιον άλλον «κακόμοιρο οικονομικό μετανάστη», με τι μούτρα εξακολουθεί να είναι υπουργός ο Δένδιας;

Θα καταλύσουν το πολίτευμα Δένδιας και Παπαγιαννόπουλος;Θα καταλύσουν το πολίτευμα Δένδιας και Παπαγιαννόπουλος;
Καταργούν έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών. Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης».
Η πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά απόφαση της Κυβέρνησης, ληφθείσα δια του εντεταλμένου οργάνου της, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλου,   να «ανακαλέσει» στην υπηρεσία τους διατεθέντες αστυνομικούς για την προστασία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δημιουργεί μείζονα ζητήματα νομιμότητας και κοινοβουλευτικής τάξης, ειδικά μετά τις απίστευτες δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δένδια, αλλά και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη. Καταργώντας έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών, ο μοιραίος κ. Δένδιας οδηγήθηκε στο ολίσθημα να απαγγείλει κατηγορίες στους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, προκαταλαμβάνοντας μαζί με τον καθ’ ύλην αρμόδιο κ. Ρουπακιώτη, την ανεξάρτητη δικαστική κρίση, εν όψει των εκκρεμών στη Δικαιοσύνη υποθέσεων του κόμματός μας, με αφορμή γεγονότα που εκ προοιμίου τα χαρακτήρισε ποινικά (αντιποίηση Αρχής, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας), ασκώντας και καθήκοντα Εισαγγελέα ποινικής διώξεως!
Η πανικόβλητη από τη λαϊκή απήχηση των κοινωνικών παρεμβάσεων της Χρυσής Αυγής πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή οι εντεταλμένοι από το Σύνταγμα να επιβάλουν τη νομιμότητα, υποπίπτουν στη χειρότερη δυνατή θεσμική εκτροπή, μιμούμενοι πιστά τις πρακτικές των ολοκληρωτικών καθεστώτων: Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης». Στερούν τους βουλευτές ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος από τη φυσική προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητάς τους, για να «τιμωρήσουν» όσους συμμετείχαν στις δράσεις. Έχουμε με κάθε νόμιμο τρόπο καταστήσει σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε με πρόσχημα τη δημοκρατία, την κατάλυσή της από τους φερόμενους ως «υπερασπιστές» της και θα διεκδικήσουμε το ισότιμο δικαίωμά μας στην προστασία της κοινοβουλευτικής και κοινωνικής μας δράσης. Προειδοποιούμε για τελευταία φορά πως εάν δεν συνετιστούν σύντομα, αποκαθιστώντας αμέσως τη φρούρηση των βουλευτών μας, θα τους καταστήσουμε προσωπικά υπόλογους για κάθε βλάβη που πιθανώς υποστούμε και θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα  διεθνή δικαιοδοτικά όργανα εναντίον των αποφάσεών τους.http://www.xryshaygh.com

Δική τους συνοικία απαιτούν οι ισλαμιστές στην Νορβηγία: Συντόμως και στην Ελλάδα;Δική τους συνοικία απαιτούν οι ισλαμιστές στην Νορβηγία: Συντόμως και στην Ελλάδα;
"Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς ..." γράφουν τα γεννημένα στη Νορβηγία μέλη της ομάδας, που προφανώς, δεν «ενσωματώθηκαν»… Φυσικά και η είδηση μας αφορά άμεσα καθότι τα ίδια μπορούν να συμβούν και εδώ.
Η νορβηγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VG Nett αναφέρει ότι μια μουσουλμανική τρομοκρατική ομάδα, με το όνομα ‘Ansar al-Sunna’, απειλεί ότι αν ένα τμήμα της πρωτεύουσας της χώρας δεν μετατραπεί σε μουσουλμανικό έθνος διοικούμενο από το νόμο της σαρία, θα υπάρξει τρομοκρατικό κτύπημα στην σκανδιναβική χώρα, όμοιο με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου. Η VG Nett αναφέρει ότι η Νορβηγική Ασφάλεια (Politiets sikkerhetstjeneste - PST) γνωρίζει ήδη πολλά μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας γράφει:
"Αν οι Νορβηγοί στρατιώτες μπορούν να πάνε με αεροπλάνα στο Αφγανιστάν, τότε ο Οσάμα και ο Μοχάμεντ μπορούν να πάνε, επίσης, με αεροπλάνα στη Νορβηγία, inshaAllah (με το θέλημα του Αλλάχ). Τώρα, η κυβέρνηση πρέπει να ξυπνήσει και να αναλάβει την ευθύνη της, πριν αυτός ο πόλεμος εξαπλωθεί στη Νορβηγία. Πριν υπάρξει αντίδραση. Πριν οι Μουσουλμάνοι λάβουν τα αναγκαία μέτρα. Μην συγχέετε τη σιωπή των Μουσουλμάνων με αδυναμία. Μην επωφελείστε από την υπομονή των Μουσουλμάνων. Μην μας πιέζετε να κάνουμε κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό δεν είναι απειλή, μόνο τα λόγια της αλήθειας. Τα λόγια της δικαιοσύνης. Μια προειδοποίηση ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι θανατηφόρες. Μια προειδοποίηση σχετικά με μια 9/11 σε νορβηγικό έδαφος, ή μεγαλύτερες επιθέσεις από αυτές που έγιναν στις 22 Ιουλίου. Αυτό είναι για το δικό σας καλό και το δικό σας συμφέρον. Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας. Και δεν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να απομακρυνθούμε από τη Νορβηγία, γιατί γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ. Και γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους. Αλλά αφήστε το Grønland να γίνει το δικό μας. Κλείστε αυτή την περιοχή της πόλης και αφήστε μας να την ελέγχουμε με τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε. Αυτό είναι το καλύτερο για τα δύο μέρη. Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν κι εσάς. "
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

401 χρόνια από το Θάνατο του Μεγάλου Επαναστάτη, Διονυσίου του Φιλοσόφου401 χρόνια από το Θάνατο του Μεγάλου Επαναστάτη, Διονυσίου του Φιλοσόφου
Ο Διονύσιος ο Φιλόσοφος ήταν ένθερμος πατριώτης στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Γεννήθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το 1541. Σε μικρή ηλικία έγινε μοναχός. Μεγαλώνοντας εγκατέλειψε τη μοναστική ζωή και πήγε για σπουδές στην Πάδοβα της Ιταλίας. Σπούδασε Ιατρική, Φιλοσοφία, Αστρονομία και Ποίηση. Το 1582 εγκαταστάθηκε στην Κωνσταντινούπολη και δέκα χρόνια αργότερα αναδείχτηκε μητροπολίτης Λάρισας.
Ο Διονύσιος ήταν άνθρωπος μορφωμένος, μιλούσε πολλές ξένες γλώσσες και ήταν πολύ προοδευτικός για την εποχή του. Αρχικά ήρθε σε συνεννόηση με τον Δούκα της Νεβέρ της Γαλλίας και άρχισε να οργανώνει τους Έλληνες για να εξεγερθούν ενάντια στο τουρκικό ζυγό. Επειδή χρησιμοποίησε χρήματα της εκκλησίας, για τους μυστικούς του σκοπούς, προδόθηκε και αναγκάστηκε να καταφύγει στην Ιταλία και εν συνεχεία στην Ισπανία. Εκεί συνεννοήθηκε με τον Πάπα και με Έλληνες και φιλέλληνες του εξωτερικού για να τον βοηθήσουν στην εξέγερση. Επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Διχουνίου, κοντά στα Ιωάννινα, όπου ήταν και το ορμητήριό του
Ο Διονύσιος ο Φιλόσοφος ηγήθηκε δύο εξεγέρσεων αγροτών εναντίον των Τούρκων, μία στην περιοχή των Αγράφων το 1600 και μία το 1611 στα Ιωάννινα. Στις 10 Σεπτεμβρίου του 1611 χίλιοι εξεγερμένοι Έλληνες αγρότες και βοσκοί, κυρίως από την περιοχή της Παραμυθιάς,  με επικεφαλής τον εμπνευσμένο ιεράρχη Διονύσιο, οπλισμένοι μόνο με γεωργικά εργαλεία, κατέλαβαν για μια νύχτα τα Ιωάννινα, πυρπολώντας το διοικητήριο του Οσμάν Πασά στην Καλούτσανη. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη εξέγερση στον ελλαδικό χώρο την εποχή της Τουρκοκρατίας.
Όμως μετά την αποτυχία της εξέγερσης, ο Διονύσιος βλέπωντας τους άντρες του να υποχωρούν άτακτα,κατέφυγε σε μια σπηλιά κάτω απο το κάστρο των Ιωαννίνων,η οποία μετέπειτα ονομάστηκε ''Τρύπα του Σκυλόσοφου''. Δυστυχώς για αυτόν τον εντόπισαν λίγες μέρες μετά μερικοί Εβραίοι και τον παρέδωσαν στους Τούρκους. Αυτοί,αφού πρώτα τον διαπόμπευσαν στη συνέχεια τον έγδαραν ζωντανό,γέμισαν το σώμα του με άχυρο και έστειλαν το πτώμα του μαζί με τα κεφάλια άλλων 85 επαναστατών στην Κωνσταντινούπολη. Ένα φωτεινό παράδειγμα είναι ο Διονύσιος φιλόσοφος που στα δύσκολα χρονιά της παλιγγενεσίας μας πήρε τα άρματα και πολέμησε τους Τούρκους για να ποτίσει και αυτός μαζί με τους άντρες του το δεντρό της λευτεριάς της φυλή μας.

Πυρήνας Ιωαννίνων.http://www.xryshaygh.com

Αεροδρόμιο Ελληνικού 2012

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ! Να παρέμβει άμεσα η Ρεπούση… ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4660.html#ixzz26LMvjEXS


Με άρθρο της στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στην αισχρή επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης. Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό. Η τουρκάλα ιστορικός επισημαίνει πως αντίθετα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς που υποστηρίζουν ότι τη φωτιά στη Σμύρνη έβαλαν Αρμένιοι, υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο ηγέτης των νεότουρκων, Κεμάλ Ατατούρκ γνώριζε για τον εμπρησμό που κατάστρεψε σχεδόν πλήρως την πόλη και επιτάχυνε τον ξεριζωμό των Ελλήνων.

Μάλιστα, την ώρα που η Σμύρνη καιγόταν, ο Κεμάλ βρισκόταν στην πόλη και απολάμβανε τη θέα από το μπαλκόνι της αρραβωνιαστικιάς του, Λατιφέ.

Συγκεκριμένα, η τουρκάλα ιστορικός αναφέρεται σε άρθρο του υπασπιστή του Κεμάλ στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ το 1939, όπου περιγράφονταν λεπτομέρειες για την καταστροφή της Σμύρνης, από πυρκαγιά που κατέκαψε την πόλη από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

«Ο Μουσταφά Κεμάλ και η Λατιφέ κάποια στιγμή έμειναν μόνοι στο μπαλκόνι. Η πυρκαγιά συνέχιζε με όλη της δύναμη» έγραφε το άρθρο και παρέθετε τη συνομιλία Κεμάλ-Λατιφέ. Ο Κεμάλ ρώτησε την αρραβωνιαστικιά του: «Έχετε πολλά κτήματα στο σημείο της φωτιάς;»

Η Λατιφέ φέρεται να του απάντησε: «Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας μου είναι εκεί, αλλά, πασά μου, ας καούν όλα, εσείς να είστε καλά. Όταν υπάρχουν τέτοιες ευτυχισμένες μέρες, τι σημασία έχει η περιουσία. Σώθηκε η πατρίδα. Στο μέλλον μπορούμε να τα ξαναχτίσουμε»

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό άρεσε στον Κεμάλ που της απάντησε: «Ναι, ας καούν και ας καταρρεύσουν, όλα μπορούν να επουλωθούν».

Η Σύμη «ασφυκτιά» από λαθρομετανάστες

ΔΩΡΕΑΝ!
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση με τις συνεχείς αποβιβάσεις λαθρομεταναστών στα νησιά της Δωδεκανήσου, από χώρες όπως το Αφγανιστάν και η Συρία με συνέπεια να έχουν δημιουργηθεί ασφυκτικές καταστάσεις στην Σύμη.
Στην Σύμη, κάτοικοι και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί παρακολουθούν τρομοκρατημένοι τις εξελίξεις, ενώ οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το τεράστιο πρόβλημα που συνεχώς αυξάνεται.
Στο μπαλκόνι του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, ‘στοιβάζονται’ κυριολεκτικά πάνω από 150 άτομα, λαθρομετανάστες –άνδρες, γυναίκες, παιδιά και βρέφη- σε εξαθλιωμένη κατάσταση. Η δυσωδία είναι αφόρητη. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί ούτε για ένα λεπτό. Πλένονται στον ίδιο χώρο ενώ σήμερα είχαν πλύνει και τα ρούχα τους τα οποία κρέμασαν εκεί (ακριβώς μπροστά από την πύλη εισόδου του λιμανιού όπου δένουν τα πλοία).
Η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά. Μέρα μεσημέρι στην περιοχή ‘Άγιος Αιμιλιανός’ αποβιβάστηκαν κι άλλοι παράνομοι μετανάστες αφού οι δουλέμποροι συνεχίζουν ανενόχλητοι την δουλειά τους. Οι αστυνομικοί είναι απογοητευμένοι αφού δεν μπορούν να χειριστούν την κατάσταση.
Άπαντες στη Σύμη είναι αγανακτισμένοι και παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα, αφού διαπιστώνουν μέρα με τη μέρα ότι βρίσκονται μπροστά σε μια ‘ωρολογιακή’ βόμβα που λέγεται μετάδοση μολυσματικών ασθενειών όπως ηπατίτιδα, φυματίωση και χολέρα που μεταφέρουν οι λαθρομετανάστες.
Ο δήμαρχος κ. Παπακαλοδούκας είναι έτοιμος να παραδώσει τα…. κλειδιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς κανένας δεν ευαισθητοποιείται με την κατάσταση αυτή που έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Οι τουρίστες έρχονται καθημερινά στη Σύμη κι εμείς προσπαθούμε να μην μάθουν τι συμβαίνει. Οι κάτοικοι φοβούνται για ασθένειες και οι κυβερνώντες με τους αντιπολιτευόμενους απλά περιορίζονται σε δηλώσεις και αντιπαραθέσεις. Επιτέλους, ας βρεθεί μια λύση…»

Τρομερά προβλήματα για τους Έλληνες της μεθορίου - ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_77.html#ixzz26LM6NMJ5

Η Πολιτεία παρακολουθεί αδιάφορα την κρίση να διαβρώνει τις υποδομές στις παραμεθόριες περιοχές, με τους ακρίτες μας να δοκιμάζονται σκληρά. 

Την ώρα που θα καταβληθούν 10.000.000 ευρώ για τη δημιουργία κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Ορεστιάδα και καταβλήθηκαν 1,5 για τις διοικήσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (φωτογραφία) έχει γίνει διακοπή της παράδοσης υλικών, όπως και σε άλλα επτά νοσοκομεία της χώρας, ενώ χαρακτηριστικό είναι το ότι το ακτινολογικό τμήμα του, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την παροχή ακτινοθεραπειών στους καρκινοπαθείς, βρίσκεται εδώ και ημέρες εκτός λειτουργίας!

Την ίδια ώρα, οι δήμοι της Ηπείρου έχουν φτάσει λόγω της υποχρηματοδότησης, στο ναδίρ. Οι 16 από τους 18 δήμους εκεί, βρίσκονται ένα βήμα πριν την παύση πληρωμών. Και όλα αυτά σε μια αφύλακτη περιφέρεια, που στην ουσία «καλύπτει» τις ανάγκες και όλης της Αλβανίας σε... νοσηλείες και άλλου είδους υπηρεσίες! Και αντί να κοπούν αυτά, κόβονται οι παιδικοί σταθμοί για τα Ελληνόπουλα!


Πηγή

Πολιτική Υποκρισία και Λαθρομετανάστες...

Μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί με τις διώξεις των λαθρομεταναστών από μέλη πολιτικού φορέα καλό θα ήταν να γνωρίζετε κάποια πράγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά ώστε να κρίνουμε για το τι είδους λαθρομετανάστες εισέρχονται στην ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Στον ΕΒΡΟ υπάρχει μία τριεθνής συμφωνία μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ η οποία προβλέπει ότι κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες πρέπει να απελευθερώνει η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ συγκεκριμένες ποσότητες νερού από τα φράγματα στο Βουλγαρικό έδαφος δηλαδή κάποια εκατομμύρια κυβικά μέτρα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ώστε να υπάρχει νερό στο ποτάμι του ΕΒΡΟΥ για να ποτίζονται τα χωράφια.

Οι Τούρκοι δουλέμποροι γνωρίζοντας τις ώρες αυτές κάνουν τα εξής:

- Αν πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι άντρες μόνο τους περνάνε σε ώρες που δεν κατεβαίνουν τα νερά από τα φράγματα οπότε περνάνε αυτοί με ασφάλεια απέναντι στην ΕΛΛΑΔΑ.

- Αν πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι περιλαμβάνουν και γυναικόπαιδα τότε πολλές φορές τους περνάνε την στιγμή που έρχονται με ορμή τα νερά από τα φράγματα στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Φυσικά αυτούς τους λαθρομετανάστες που έχουν τα γυναικόπαιδα την επομένη τους βρίσκουν νεκρούς από 300 έως και 1000 μέτρα παρακάτω διότι έχουν χτυπηθεί από την ορμή των νερών που κατεβαίνουν και φυσικά έχουν πάρει οι δουλέμποροι 2000 δολάρια το κεφάλι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Το ίδιο συμβαίνει και στα νησιά δηλαδή αυτοί που ζούνε συνήθως τους βγάζουν στην ακτή ενώ τους άλλους που συνήθως έχουν γυναικόπαιδα τους πετάνε στην θάλασσα από 50 έως 100 μέτρα από την παραλία. Φυσικά πολλοί από αυτούς βρίσκονται πνιγμένοι.

Ερωτήσεις προς προβληματισμό:
1. Γιατί κάποιοι πρέπει να περάσουν ζωντανοί και κάποιοι άλλοι όχι;
2. Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή για το ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν.
3. Το πλείστον των κομμάτων γιατί δεν ενδιαφέρεται για αυτούς που πεθαίνουν ώστε να μην πεθάνουν άλλοι (διότι και αυτές ψυχές είναι).
4. Πού είναι εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ ,ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ να ενδιαφερθούν για τις ζωές αυτών των λαθρομεταναστών.
5. Μήπως αυτοί που δεν ζούν δεν τους είναι χρήσιμοι ενώ οι άλλοι είναι, για αυτό τον λόγο τους προστατεύουν, βάζοντας την τεμπέλα του ρατσιστή σε όποιον δεί την ανομία που πράττουν αυτοί;
6. ΣΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

Σημείωση: Μη πείτε κύριοι πολιτικοί ότι δεν τα ξέρετε αυτά διότι κάθε μέρα σας έρχονται οι αναφορές αυτές αλλά όπως πάντα αρχειοθετούνται.


Πηγή

Έρχεται ο εφιάλτης της αχρήματης κοινωνίας

"Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του." Kεφ. ΙΓ εδαφιο 17

Για όσους δεν κατάλαβαν μιλούμε για μια αχρήματη κοινωνία όπου ο καθένας θα έχει τον αριθμό του, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται στο σύστημα, και μέσω αυτού θα πληρώνει-πληρώνεται.

Nick Cassavetes : Αφού η «αγάπη» είναι ο λόγος που υποστηρίζουμε τον ‘γάμο’ των ομοφυλόφιλων, γιατί να μην υποστηρίξουμε και την αιμομιξία;HOLLYWOOD, 11 Σεπτεμβρίου 2012, (LifeSiteNews.com) –Εκείνοι που υπερασπίζονται τον γάμο, εδώ και πολύ καιρό λένε ότι  εάν ο θεσμός του γάμου «επαναπροσδιοριστεί» στο να μην είναι μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δεν υπάρχεισαφές τέλος για τους νέους ‘συνδυασμούς’ που θα προκύψουν και θα μπορούσαν και εκείνοι να θεωρηθούν «γάμος». Πλήθος στοιχείων δείχνει ότι η λαϊκή κουλτούρα, καθοδηγούμενη από την ελίτ του Χόλιγουντ, δεν προτίθεται να σταματήσει στο «γάμο» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Νίκος Δένδιας > «και ναι έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας»

«Δεν είμαι τέκτονας, δεν παραιτούμαι και προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους» είναι η απάντηση -μέσω Twitter- του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, στις φήμες που τις τελευταίες ώρες πλήθαιναν και τον ήθελαν να έχει υποβάλλει την παραίτηση του στον πρωθυπουργό αλλά και να ανήκει στη μασονική στοά. Την τελευταία εβδομάδα ο κ. Νίκος Δένδιας είναι κεντρικό πρόσωπο στην επικαιρότητα καθώς η κόντρα του Κερκυραίου υπουργού με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.


Έτσι στο διαδίκτυο ξεκίνησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και φημών που είχαν να κάνουν με την παραίτηση του κ. Δένδια και έλεγαν πως ο ίδιος την υπέβαλλε στον κ.Σαμαρά ωστόσο ο πρωθυπουργός δεν την έκανε δεκτή μέχρι και το ότι είναι μασόνος.

Για όλα αυτά, δεν υπήρχε επίσημη απάντηση αλλά διαρροές από την Κατεχάκη που διέψευδαν τις φήμες. Μέχρι που στις 4 το απόγευμα ο κ.Δένδιας με έξι tweets μίλησε ανοικτά σε όσα γράφονται και ακούγονται για τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες.

«Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις", είχε πει ο Γιάννης Τσαρούχης. Συμπληρώνω και ό,τι γράφεις, ό,τι πιστεύεις και ό,τι αγωνίζεσαι» ήταν το πρώτο «τιτιβισμα» για να ακολουθήσει ένα δεύτερο που έλεγε πως «Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας 2 παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα». Αμέσως ανέβηκε και ένα τρίτο που αναφερόταν στις φήμες περί μασονίας «και ναι έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας».

Στις 6 το απόγευμα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επανήλθε με άλλα τρίαtweets. Αυτή τη φορά, θέμα ήταν όλα όσα λέγονταν για την παραίτηση του.«Διαβάζω τα περί παραίτησής μου και γελάω. Δεν έχω αποφασίσει να τα“βροντήξω» έγραψε για να συμπληρώσει πως «Δεν εγκαταλείπω τη θέση που μου εμπιστεύθηκαν, όσο και να το εύχονται ορισμένοι…» και να «κλείσει»ξεκαθαρίζοντας ότι «Προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους…».
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=222710

kourdistoportocali

Παράνοια: Η Τρόϊκα ωθεί την κυβέρνηση σε κατάρρευση

Παράνοια. Αυτό ζούμε τις τελευταίες ώρες με την τρόικα να έχει έρθει στην Αθήνα σε έξαλλη κατάσταση και να απαιτεί πράγματα που είναι αδύνατο να υλοποιηθούν. Κι ενώ μέχρι το βράδυ της Κυριακής γνωρίζαμε ότι οι τροικανοί δεν αναγνωρίζουν μέτρα ύψους 2 δις ευρώ, τη Δευτέρα μάθαμε ότι η τρόικα δεν πιστεύει τα μέτρα ύψους 6 δις ευρώ και δέχεται μόνο τα 5,5 δις ευρώ. Αυτό προέκυψε μετά τη συνάντηση της τρόικας με τον Β. Βενιζέλο, κι αν δε μας κάνει κάποιος πλάκα τότε έχουμε να κάνουμε με μεγάλο χάσμα που δύσκολα θα γεφυρωθεί.

Μάλιστα, από την Ιπποκράτους έλεγαν ότι ο Γ. Στουρνάρας είπε στο ΠΑΣΟΚ ότι η διαφορά θα είναι τελικά 3 δις, ωστόσο μετά τη συνάντηση το ποσό διπλασιάστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπο που ήταν μέσα στη σύσκεψη με την τρόικα, οι ξένοι δεν αναγνωρίζουν μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα. Πρόκειται περί παραλογισμού αφού οι ίδιοι οι τροικανοί είναι αυτοί που ζητούν διαρθωτικές αλλαγές αλλά τώρα δεν τις δέχονται. Για παράδειγμα δέχονται όλες τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κι όταν τίθενται θέματα όπως μειώσεις δαπανών στην υγεία ή την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκεί στηλώνουν τα πόδια. Χαρακτηριστικό το σημείο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ που αναφέρει: «Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι παράλληλα η Ελλάδα είναι έτοιμη να αναλάβει όλες τις νομοθετικές και άλλες διαρθρωτικές πρωτοβουλίες που καθιστούν αξιόπιστα και αποτελεσματικά τα δημοσιονομικά μέτρα που δεν συνδέονται με μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, αλλά με την μεταρρύθμιση του κράτους και τον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών».
Στην κυβέρνηση επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός επειδή χθες η Τρόικα απέρριψε ουσιαστικά το πακέτο των μέτρων ζητώντας περισσότερες περικοπές από παντού και κυρίως απολύσεις εδώ και τώρα στο Δημόσιο. Επιπλέον η Τρόικα απορρίπτει την εργασιακή εφεδρεία και διατύπωσε ενστάσεις για σειρά μέτρων που ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ και τα οποία πρέπει να αντικατασταθούν με άλλα. Επιπλέον, χαρακτήρισαν υπεραισιόδοξη την πρόβλεψη για έσοδα 3,8 δισ. ευρώ από την πάταξη της φοροδιαφυγής την περίοδο 2013-2016 και ζήτησαν να περιοριστεί ο στόχος στο μισό, δηλαδή στα 1,9 δισ. ευρώ, δημιουργώντας έτσι άλλη μια «τρύπα» που πρέπει να καλυφθεί με νέα μέτρα. Εκτός αυτών η Τρόικα αμφισβητεί το κόψιμο στις φαρμακευτικές δαπάνες (911 εκατ. ευρώ), τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του Δημοσίου (750 εκατ. ευρώ), τη μετάθεση της πληρωμής των εξοπλιστικών προγραμμάτων και τον ισοσκελισμό των εσόδων από ανταποδοτικές υπηρεσίες στους δήμους (150 εκατ. ευρώ).
Έτσι η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο καταστροφικά σενάρια. Πρώτον, να πάρει περισσότερα μέτρα για να ικανοποιήσει τους τροϊκανούς, αλλά να επιταχύνει έτσι και την φθορά της και την έκρηξη της κοινωνίας. Δεύτερον, να δημιουργηθεί ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή και να πέσει η κυβέρνηση. Προς το παρόν ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα σπάσει με τον κ. Σαμαρά. Ο κ. Κουβέλης όμως προβληματίζεται πολύ επειδή έχει να αντιμετωπίσει και τους βουλευτές του.
Τίθεται όμως και ένα άλλο ζήτημα: Οι τροικανοί εμφανίζονται να έχουνε εντελώς διαφορετική στάση από αυτή που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη, κάτι που γεννά ερωτήματα και υποψίες. Ενώ δηλαδή στις ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα στη Γερμανία το κλίμα έχει βελτιωθεί για τη χώρα και δείχνουν να εμπιστεύονται την ελληνική κυβέρνηση, η τρόικα απορρίπτει μέτρα που δεν εμπιστεύεται δημιουργώντας το τεράστιο αυτό χάσμα των 6 δις ευρώ.
Η κατάσταση στο πεδίο της διαπραγμάτευσης χαρακτηρίζεται πολύ κακή, γι’ αυτό και θα υπάρξει καθυστέρηση τόσο στην ανακοίνωση των μέτρων όσο και στην κατάθεση του προϋπολογισμού. Υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξουν οι συζητήσεις σε συμφωνία, τα μέτρα να δημοσιοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους, αλλά να υπάρξει η τελική λύση για την Ελλάδα στις 8 Οκτωβρίου στο Γιούρογκρουπ. Την Παρασκευή στη Λευκωσία ο Γ. Στουρνάρας θα παρουσιάσει απλά ένα περίγραμμα των μέτρων που όμως δε θα είναι τα οριστικά.
Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι και η συνάντηση που θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Μ. Ντράγκι στη Φραγκφούρτη. Σίγουρα εκεί θα τεθούν τα θέματα της «ανάσας» για την Ελλάδα, δηλαδή της επιμήκυνσης. ΄
Δύο είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα διαπραγματευτικά ατού της κυβέρνησης στην τελική διαπραγμάτευση με τους τροικανούς και τον Μ. Ντράγκι.
1. Η κυβέρνηση θα παίξει το χαρτί της πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής. Δηλαδή θα υποστηρίξει ότι μέτρα που δε θα είναι δίκαια θα φέρουν «πόλεμο» στους δρόμους και θα βάλουν την κυβέρνηση σε δοκιμασία. Θα πουν δηλαδή ότι δε μπορεί η Ευρώπη να αλλάζει υπέρ της Ελλάδας και να απειλείται η κυβέρνηση με κατάρρευση εξαιτίας της επιμονής στη λανθασμένη συνταγή της τρόικας. Αν η κυβέρνηση καταρρεύσει, τότε χάνεται η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας και μπαίνει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
2. Ο Α. Σαμαράς θα παρουσιάσει τα δραματικά νούμερα για την ελληνική οικονομία με την ύφεση στο 7% αντί για πρόβλεψη 4-5%, με ανεργία 24,4% αντί για 18%, με όλους τους δείκτες να έχουν καταβαραθρωθεί. Μ’ αυτά θα υποστηρίξει ότι είναι αδύνατο να εφαρμοστεί μια ακόμη συνταγή λιτότητας που θα πλήξει τα ασθενέστερα εισοδήματα.
Τα πάντα είναι ανοικτά, πάντως, καθώς οι απόψεις της τρόικας είναι απρόβλεπτες. Αν όμως οι Τόμσεν και Μαζούχ στην Αθήνα έχουν βάλει στη μέγκενη την ελληνική κυβέρνηση την ώρα που η Λαγκάρντ και η Μέρκελ εμφανίζονται διαλλακτικές, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ή πρόκειται για παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας ή δεν υπάρχει καμιά λογική.

antinews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...