Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Σ
arxaios-ellhnikos-papyros
Μια εκπληκτική ανακάλυψη για τους αρχαίους Έλληνες παρουσιάζει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Independent , με τίτλο: "Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων"!
Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων .
Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης, υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος.
Αόρατη με το κοινό φώς, η ξεβαμμένη μελάνη γίνεται καθαρά ορατή κάτω από υπέρυθρο φώς, με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους. Τα κείμενα της Οξφόρδης αποτελούν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παπύρων που βρέθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα σε έναν αρχαίο σκουπιδότοπο της ελληνο-αιγυπτιακής πόλης του Οξυρύγχου. Απομένουν χιλιάδες κείμενα να διαβαστούν μέσα στην επόμενη δεκαετία, περιλαμβανομένων έργων του Οβιδίου και του Αισχύλου. Υπάρχουν περίπου 400,000 κομμάτια παπύρων φυλαγμένα σε 800 κιβώτια στην Βιβλιοθήκη Sackler της Οξφόρδης και αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο κλασσικών ελλήνων χειρογράφων του κόσμου.
Οι ακαδημαϊκοί χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την νέα ανακάλυψη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των σωζόμενων ελληνικών έργων. Μέσα στα έως τώρα άγνωστα κείμενα που κατόρθωσαν να διαβάσουν με την τεχνική αυτή, περιλαμβάνονται τμήματα της χαμένης από καιρό τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, μέρος μιας χαμένης νουβέλας του έλληνα συγγραφέα Λουκιανού του 2ου αιώνα, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη, μυθολογική ποίηση του ποιητή Παρθένιου του 1ου αι. π.Χ, έργο του Ησίοδου του 7ου αι., και ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο. «Είναι τα πιο φανταστικά νέα. Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται » λένε οι άγγλοι επιστήμονες. (irakleitos.blogspot).

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΑΘΗΝΑ 17-9-2012.

Ανακατάληψη των πόλεων και των χωριών μας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης αναφωνούσε πως γύρευε η ελαφροδεξιά της πατρίδος μας και για αξιοπρέπεια έναντι της τρόικας μας μίλαγε η ροζ αριστερά του νέου «σοσιαλισμού». Εθνική κυριαρχία κράζανε αμφότεροι πως θα αποκαταστήσουν σε μια Ελλάδα που στενάζει. Για να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός καθώς οι κράχτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, τέλειοι κατοχικοί δωσίλογοι, αφήνουν ασύδοτους τους λαθρομετανάστες να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια και να ερίζουν μέσα στις πόλεις μας μιλώντας για έδαφος που τους ανήκει. Την ίδια στιγμή οι τοκογλύφοι του νεοταξισμού ζητούν περισσότερο αίμα, φόρους και απολύσεις.

Το ελληνόφωνο γκουβέρνο κυνηγάει τους Έλληνες Εθνικιστές γιατί εφαρμόζουν τον υπέρτατο νόμο της Φυλής που λέει πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι όχι στους λαθροεισβολείς που παρασιτοζωούν και εγκληματούν. Το ψευτορωμέϊκο στηρίζει τους λαθροεισβολείς και κάθε ξένη ακρίδα που έχει κουλουριαστεί σαν το φίδι μες στα πόδια μας γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείται το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος που έχει εξυφάνει η αράχνη της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Τα παρασιτικά όντα άλλωστε συνεννοούνται μια χαρά μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν έχουμε από την μια πλευρά την λεγόμενη αντιρατσιστική ανεκτικότητα που οδηγεί στον πολυπολιτισμό όταν από την άλλη με την «ανακάλυψη» των ψευτομειονοτήτων μεθοδεύεται ο ακρωτηριασμός μας στον ελληνικό βορρά.

Στην ίδια ακριβώς συνάφεια αλλοιώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας κινούνται οι επιταχυνόμενες κινήσεις διεκδίκησης ελληνικής γης από τα γειτονικά μορφώματα του νεοταξισμού. Οι πράκτορες της αλβανικής, της σκοπιανής και της τουρκικής προπαγάνδας βρίσκουν γόνιμο έδαφος εκμεταλλευόμενοι την ελληνική απραξία και συνθηκολόγηση για να γυρέψουν πρόσθετα δικαιώματα που παραπέμπουν ευθέως στην ανάδειξη εθνικών μειονοτήτων. Αιτούνται αποκατάσταση των υποτιθέμενων αδικουμένων σε γλώσσα και σχολεία, στήνουν φιέστες και γιάφκες ανθελληνικές, περνούν πανελεύθερα όπλα στο έδαφός μας, μας επιδεικνύουν τις σημαίες τους και καίνε τις δικές μας. Διευκολύνονται άλλωστε σ’ αυτές τις εχθρικές επιθετικές κινήσεις από την καθεστωτική προπαγάνδα με τις λυκοφιλίες, τους «καλλιτεχνικούς» επαίνους στους κατακτητές μας, τη διαστρέβλωση της ιστορίας μας.

Η Αριστερά έχει ουσιαστικά αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας από κοινού με τους εκφραστές της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, καθοδηγώντας τα βήματα της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς. Μαρξιστές και καπιταλιστές άλλωστε προέρχονται από την ίδια διεθνιστική μήτρα. Βλέπουμε λοιπόν τους σοσιαλδημοκράτες συριζαίους και λοιπούς «συντρόφους» να επιτυγχάνουν την πλήρη αποδοχή του μισελληνικού και παράνομου φαινομένου της λαθρομετανάστευσης ως φυσιολογικής τάχα εξέλιξης και να απαιτούν τη δίωξη των Ελλήνων που αντιδρούν διεκδικώντας πατρίδα και εργασία. Έχουν φροντίσει άλλωστε να συναντηθούν με όλα τα «περιούσια» κέντρα αποφάσεων είτε κρυφά είτε φανερά. Οι κυβερνητικοί διαχειριστές ακολουθούν πειθήνια και προσυμφωνημένα.

Την ίδια ακριβώς στιγμή τα διεθνή αφεντικά και οι «διασώστες» εκ του «χρέους» μάς ωθούν στην οικονομική λαιμητόμο και τον διεθνή διασυρμό. Κυβέρνηση και ψευτοαντιπολίτευση σπρώχνουν εσκεμμένα την χρονική ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων προκειμένου να γονατίσει η πατρίδα μας κι άλλο δια της αδράνειας. Όμως παράλληλα οι φωνές περί συνεκμετάλλευσης του πλούτου και συγκυριαρχίας με τους προσωρινούς γείτονες Τούρκους, με τα άλλα νεοταξικά μορφώματα και τη μερίδα του λέοντος ανά χείρας των δυνατών της οικουμένης ενισχύονται. Είναι το ίδιο ακριβώς σκηνικό που παρατηρούμε όταν ύαινες και όρνεα περιμένουν να αποκάμει το πτώμα.

Το σχέδιο Εφιαλτών και Βαρβάρων δεν πρόκειται να περάσει. Η εθνική αντεπίθεση των Ελλήνων ξεκίνησε και δεν σταματάει με τίποτα. Στόχος απαρέγκλιτος είναι η απελευθέρωση της πατρίδος μας και η δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού και λαϊκού κράτους. Θέλουμε την Νίκη του ελληνικού λαού με την εγκαθίδρυση ενός επαναστατικού εθνικιστικού καθεστώτος. Τους πειράζει η ανατολή ενός γνήσιου και καθαρόαιμου ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού που κατευθύνεται από τα πηγαία νάματα της πρωτογενούς ελληνικής σκέψης και ενέργειας των προγόνων μας. Περαστικά τους. Η εθνοφυλετική αλληλεγγύη του λαού και η ελευθερία της Πατρίδος θα συνεχιστούν και θα καρποφορήσουν.

Η Ελλάς δεν είναι ούτε πολυφυλετικός χώρος ούτε βιλαέτι κανενός κατακτητή. Είναι Έθνος κυρίαρχων Ελλήνων που είναι γεννημένοι να σκορπίζουν εκτυφλωτικό πολιτισμικό φως και να κατακτούν. Στην Πατρίδα μας κατοικούν μονάχα Έλληνες. Γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί γιατί έχουμε ανοικτά τα μάτια και την καρδιά μας. Είναι ξεκάθαρο ότι το πολιτικό σκηνικό ανασκευάζεται. Από την μια πλευρά του λόφου έχουμε τις υποταγμένες στην παγκοσμιοποίηση πολιτικές «δυνάμεις» που συμπτύσσουν με σταθερό βήμα το ενιαίο μέτωπο της Διεθνιστικής Αριστεράς. Και ακριβώς απέναντι με παράστημα αγέρωχο ελληνικό και βλέμμα κοφτερό βρίσκονται οι Πολεμιστές της Ελληνικής Φυλής, οι Εθνικοκοινωνιστές υπέρμαχοι της Εθνικής Μεγαλοσύνης, της Κοινωνικής Συνοχής και της Λαϊκής Προόδου.

Εθνικιστές εναντίον εθνομηδενιστών και Έλληνες εναντίον ανθελλήνων. Ιδού λοιπόν η αληθής αντιπαράθεση. Εντολείς του Εθνικιστικού Κινήματος και φάλαγγα ανίκητη είναι ο λαός που μας γέννησε και η φυλετική ψυχή των προγόνων μας. Εχθροί μας είναι οι εθνικά αναίσθητοι και οι λαθρεπιβάτες γυρολόγοι του νεοταξισμού. Ο δικός μας σοσιαλισμός είναι εθνικός και ελληνικός. Τα αγαθά και τους ανθρώπους μας δεν τα μοιραζόμαστε και δεν τα χαρίζουμε. Θωρακίζουμε την εθνική ασφάλεια, δίδουμε εργασία στους Έλληνες και μεγαλώνουμε την Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΗ οργή 4.000.000 Αθηναίων και 10.000.000 Ελλήνων χθες στο σύνταγμα..

.

Η οργή 4.000.000 Αθηναίων και 10.000.000 Ελλήνων ξεχείλιζε εχθές στην πλατεία συντάγματος από 500 άτομα, ίσως και λιγότερα.

Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν μια προσπάθεια για να ακουστεί η φωνή του Έλληνα και όλοι μας είχαμε ενημερωθεί γι' αυτήν εδώ και μήνες.

Αυτό τι σημαίνει;

Ότι ο νεοέλληνας τελικά δεν αποτελεί ένα λαό που θα πρέπει κανείς να τον παίρνει στα σοβαρά. Είναι δούλος της κακομοιριάς του και των προσωπικών του συμπλεγμάτων. Με πολύ πιο ήπια μέτρα λιτότητας από αυτά της Ελλάδας οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι ακόμα και οι Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους.

Γι' αυτό λοιπόν νεοέλληνα που εχθές προτίμησες τον καναπέ μη σε ξανακούσω να κάνεις τον έξυπνο ούτε να γκρινιάζεις που σου κόβουν τον μισθό, απλά συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις εδώ και χρόνια. Κάτσε στον καναπέ σου και βγάλε το σκασμό.Μην πεις '' δεν ήξερα''. Όλα τα ήξερες νεοέλληνα, ήσουν προετοιμασμένος, ενημερωμένος και προειδοποιημένος κι αυτό σε κάνει διπλά ένοχο.Νεοέλληνα, σ' έχω δει να λιώνεις στο κρεβάτι με τις ώρες, να πιάνεται ο κώλος σου στις καφετέριες σ' έχω δει να τα '' σπας'' μέχρι πρωί σε ένα κλαμπάκι, να τρίβεις στο σώμα σου με σεξι πόζες το αντηλιακό στην παραλία. Σ' έχω δει να παριστάνεις τον έξυπνο αλλά είσαι ρηχός. Είσαι πολύ ρηχός άνθρωπος νεοέλληνα, επιφανειακός.

Ο καθένας από εμάς λέει το δικό του σαν να είναι η άποψη που θα γραφτεί στην ιστορία. Όπως είπε κι ο Σεφέρης, ζούμε στον τόπο των παράλληλων μονολόγων.

Απλά μείνε κι άλλο παθητικός, αυτό σου αξίζει. Να είσαι για πάντα παθητικός. Προσπάθησε να καθαρίσεις την πληγή του εγωισμού σου γράφοντας σχόλια κάτω από κείμενα σε μπλογκς βρίζοντας εκείνον που τα έγραψε και σου λέει την αλήθεια.

Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω στον μεγάλο συγγραφέα Εμμανουήλ Ροΐδη.

Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Ελληνας.


anoixti-matia.blogspot.gr

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός στο Extra 3Ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" στο Extra 3.

Υπακούει την Χρυσή Αυγή η κυβέρνηση φοβούμενη την τεράστια δημοσκοπική μας άνοδο (Βίντεο)Υπακούει την Χρυσή Αυγή η κυβέρνηση φοβούμενη την τεράστια δημοσκοπική μας άνοδο (Βίντεο)
14/9 Εκπρόσωπος Χρυσής Αυγής στον ΣΚΑΪ: «Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί λαθρομετανάστης». 17/9 Σαμαράς: «Ιδιώνυμα τα εγκλήματα των παράνομων αλλοδαπών». Μένει να δούμε και πράξεις πέρα από τα λόγια και τις φούσκες της Νέας Δημοκρατίας…
Την περασμένη Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωνε στον ΣΚΑΙ: "Πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο. Πρέπει κάθε έγκλημα που τελεί παράνομος αλλοδαπός να γίνει ιδιώνυμο". Με χρονοκαθυστέρηση τριών ημερών η κυβέρνηση έδειξε να ξυπνάει επιτέλους και να αναγγέλλει τη θέσπιση του εν λόγω μέτρου. Αντιγράφουμε από ειδησεογραφική ιστοσελίδα: "Ιδιώνυμα τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών με εντολή του Πρωθυπουργού: Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προωθεί προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, νομοθετική ρύθμιση, τέτοια ώστε, όταν οι παράνομοι μετανάστες τελούν οποιοδήποτε εκ δόλου αδίκημα, η παράνομη είσοδός τους στη χώρα να εκλαμβάνεται ως επιβαρυντική περίσταση".

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το ίδρυμα Αττατούρκ στρατολογεί πράκτορες στα νησιά του Αιγαίου


To πρώτο μέρος της αποκάλυψής μας για το πως οι Τούρκοι στρατολογούν πράκτορες εν μέσω οικονομικής κρίσης στα νησιά μας - Μια απίστευτη υπόθεση συνέβη στη Μυτιλήνη την ημέρα μνήμης της σφαγής των προγόνων μας από τον Αττατούρκ…

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Tον τελευταίο καιρό εμφανίζονται συχνά πλέον "οργανώσεις" στην Ελλάδα, κυρίως στην Θράκη και στο Β.Α. Αιγαίο οι οποίες μέσα από κάποιες συνεργασίες τους με “μικρές ομάδες φίλων Τούρκων”, γίνονται αποδέκτες τίς προπαγάνδας του Υπουργείου των Εξωτερικών της Τουρκίας διαστρεβλώνοντας μνήμες, Ιστορικά στοιχεία, προσβάλλοντας βάναυσα την κρίση μας και τις μνήμες μας. Και αυτά στην πιο αθώα τους έκφανση γιατί στην χειρότερη, κατά το παρελθόν από ανάλογες διαδικασίες η Τουρκία είχε στρατολογήσει πράκτορες στην Ελλάδα!


Αποκαλύπτουμε σήμερα, ότι στην Μυτιλήνη σε εκδήλωση μιας ΜΚΟ, οι αναφορές σε προσκλήσεις-φυλλάδιά τους, καλούν τους Λέσβιους σε μια εκδήλωση όπου η πρόσκληση αποκαλεί τον Κεμάλ Ατατούρκ, ως “διαφωτιστή” !

Δηλαδή καλεί τους κατοίκους της ακριτικής Λέσβου, να δεχτούν την διαφώτιση του σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, και να μάθει για τούς ... "ανταλλαγέντες" (υπονοεί εκουσίως ανταλλαγέντες) Μικρασιάτες πρόσφυγες και όχι στους σφαγιασθέντες και εκδιωχθέντες πρόσφυγες Έλληνες. Πρόκειται για μια αισχρή προπαγάνδα εντός των συνόρων, καλώντας τους ακρίτες να υπακούσουν στα κελεύσματα του Ατατούρκ! Αν δεν είναι αυτό μια αισχρή και απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας, εντός μάλιστα ενός ευαίσθητου ακριτικού νησιού, τότε τι είναι;

Σε αυτήν την προπαγάνδα του ΕΠΙΣΗΜΟΥ Τουρκικού κράτους, στην προσπάθεια παραποίησης της πρόσφατης Ιστορίας μας, μέσα από “μία ομάδα Τούρκων φίλων αποφοίτων του ’80 της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης” μόνον ανόητοι και αμαθείς Έλληνες πολίτες, μπορούν να συνδράμουν.

Είναι κάτι ανάλογο της “ξενάγησης” στα Αρχαία Ελληνικά μνημεία τα οποία ευρίσκονται στις Αρχαίες Ελληνικές πόλεις στα παράλια της Μ.Ασίας, σε κάθε “group”. Ρίξτε μια ματιά στην πρόσκληση και φρίξτε με την προπαγάνδα των Τούρκων

Stephen Baldwin: «Οι Άγιοι Τόποι είναι στην Ελλάδα»«Είμαι πλέον Έλληνας»

Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Είναι απόγευμα Τετάρτης στην καρδιά της Αθήνας και ο 46χρονος ηθοποιός Στίβεν Μπάλντουιν* βγαίνει φουριόζος από την περιστρεφόμενη πόρτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Θέλει να προλάβει το φως για να φωτογραφηθεί στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Οι διερχόμενοι, Έλληνες αλλά και τουρίστες, αναγνωρίζουν αμέσως τον ηθοποιό του Χόλιγουντ που έγινε γνωστός παγκοσμίως με τους ρόλους του σε ταινίες όπως οι «Threesome», «Συνήθεις ύποπτοι», «Bio-Dome», «Fled», «The Flintstones in Viva Rock Vegas» και «The Flyboys».

Παρότι δεν έχει πάνω από μισή ώρα που επέστρεψε στην Αθήνα από τα Τρίκαλα, μου λέει ότι είναι αχόρταγος όχι μόνο για την ελληνική κουζίνα αλλά και για τον πολιτισμό μας γενικότερα. «Δεν το χωράει το μυαλό μου αυτό που ζω εδώ, ρε φίλε», λέει χαμογελώντας ο βενιαμίν της οικογένειας Μπάλντουιν, με αδέλφια τους επίσης ηθοποιούς Αλεκ, Ντάνιελ και Ουίλιαμ.

ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λάκη Λαζόπουλο."Είχα πει κάποτε για τον κ. Λαζόπουλο ότι παίρνει τόσα πολλά χρήματα που αν ήταν ειλικρινής, αν ήταν αυτό που παρουσιάζει...

ότι ενδιαφέρεται για τον λαό, ότι είναι πραγματικός αντιρατσιστής, λίγα από τα χρήματα που λαμβάνει από τον παχυλό μισθό του, θα τα διέθεται για τους αναξιοπαθούντες, αλλοδαπούς λαθρομετανάστες...", δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και τονίζει: "Εξ όσων γνωρίζω δεν το έχει κάνει, επομένως δεν είναι ειλικρινής ο άνθρωπος".

zappit.gr

http://www.stoxos.gr

Αυτές είναι επενδύσεις: Σύλληψη 36χρονου Αλβανού για κατοχή 170 κιλών κάνναβης


Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα,αλβανικής καταγωγής, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 170.700 γραμμαρίων,προχώρησαν χθες το βράδυ οι αστυνομικές Αρχές στο Χαϊδάρι.Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών…

της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στα ίχνη του 36χρονου, έπειτα από αξιοποίηση πληροφορίας για αλλοδαπό που εισάγει μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία και τις διακινεί σε άλλους μικροεμπόρους ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα... Πλημμελειοδικών Αθηνών.

http://egersis2.blogspot.gr

Ν ΣΟΡΟΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΡΊΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΎΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!!!!

Μπόμπολας speaking: Έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά της Χρυσής ΑυγήςΜπόμπολας speaking: Έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά της Χρυσής Αυγής
Με πρωτοσέλιδο «χτύπησε» την Κυριακή η εφημερίδα του… εθνικού μας εργολάβου Μπόμπολα (του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος…), με τον τρομοκρατικό τίτλο «Έκτακτα μέτρα της ΕΛ. ΑΣ. Κατά της Χρυσής Αυγής». Ιδού τι λέει:
«Την εντολή να συλλαμβάνουν ακόμη και βουλευτή στην περίπτωση κατά την οποία τελεί αδίκημα έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων σε ολόκληρη την Επικράτεια. Η δράση της τίθεται σε καραντίνα από την ΕΥΠ και την Κρατική Ασφάλεια. Πρόκειται σαφώς για ένα μέτρο το οποίο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αποφάσισε να λάβει μετά τα τελευταία επεισόδια που έγιναν με πρωταγωνιστές βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την απόφασή του αυτή και ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
Αποφασισμένος να δώσει τέλος στις παράνομες δράσεις των μελών αλλά και βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας, ο οποίος διέταξε την στενότερη παρακολούθησή των δράσεων του κόμματος.
Όπως δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων σε ολόκληρη την Επικράτεια, έχουν στα χέρια τους την εντολή να συλλαμβάνουν ακόμη και βουλευτή στην περίπτωση κατά την οποία τελεί αδίκημα.

Στο έλεος των λαθρομεταναστών το Αγαθονήσι!


Στο έλεος των λαθρομεταναστών το Αγαθονήσι!
Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει το θέμα συνέχισης παραμονής των 58 λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο Αγαθονήσι από την περασμένη Τρίτη. Η καθυστέρηση μεταφοράς τους σε κάποιο κέντρο υποδοχής, αφού τόσο η Σάμος όσο και η Πάτμος δεν τους δέχονται, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους 120 φιλήσυχους κατοίκους του νησιού. Οι λαθρομετάναστες προφασιζόμενοι ότι οι συνθήκες που διαμένουν και σιτίζονται δεν είναι καλές, άρχισαν να δημιουργούν επεισόδια με τους κατοίκους του νησιού, ενώ δια της βίας επιχείρησαν χθες Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι , να επιβιβαστούν στο "Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ" μόλις το πλοίο προσέγγισε στο νησί.
Ακολούθησε συμπλοκή με το πλήρωμα το πλοίου, τους λιμενοφύλακες αλλά και κατοίκους του νησιού που προσπαθούσαν να τους παρεμποδίσουν, ενώ ένας από τους λαθρομετάναστες έπεσε στη θάλασσα για να μην αφήσει το πλοίο να φύγει. Τελικά μετά από μία τεταμένη και  επεισοδιακή κατάσταση που δημιουργήθηκε, κατάφεραν να μην τους  επιτρέψουν την επιβίβαση, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου αναγκάστηκε στη συνέχεια να προσεγγίσει σε άλλο σημείο του νησιού, προκειμένου να αποβιβαστούν κανονικά οι επιβάτες που μετέφερε και να  ξεφορτωθούν τα εμπορεύματα!
ΠΗΓΗhttp://www.xryshaygh.com

28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Την λαθρομετανάστευση την επέβαλαν οι πολυεθνικές με τα καταστήματά τους που φέρανε στον τόπο μας.

Κάθε φορά που αγοράζετε προϊόντα απ τους εχθρούς σας, απ τους εχθρούς του τόπου, αφήνετε τα λεφτά σας στο εξωτερικό. Αυτοί είναι οι κυρίαρχοι στην πραγματικότητα, και αυτοί είναι που θα μας αποτελειώσουν με τις ΕΟΖ και τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Αυτοί είναι που κρύβονται πίσω από κάθε ατιμία. Το πρόβλημα του Ελληνικού λαού δεν είναι οικονομικό. Είναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ" ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Αστυνομικοί και κάτοικοι του Αγαθονησίου απέτρεψαν την διαφυγή 58 λαθρομεταναστών

Αστυνομικοί και κάτοικοι του Αγαθονησίου απέτρεψαν την διαφυγή 58 λαθρομεταναστών Εκτύπωση E-mail
ImageΈνταση στο Αγαθονήσι σήμερα όταν 58 λαθρομετανάστες προσπάθησαν να φύγουν από το νησί με το πλοίο ''Νήσος Κάλυμνος'' προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης τους από την Αστυνομία.
Οι 58 λαθρομετανάστες αγνόησαν τις εντολές της Αστυνομίας και αποπειράθηκαν να διαφύγουν με το πλοίο. Αστυνομικοί και κάτοικοι του νησιού έδωσα μάχη για να συγκρατήσουν τους λαθρομετανάστες και να τους εμποδίσουν να διαφύγουν με το πλοίο το οποίο είχε προορισμό την Σάμο.
Τελικά οι Αστυνομικοί και οι κάτοικοι του νησιού απέτρεψαν την διαφυγή των λαθρομεταναστών και η διαδικασία ταυτοποίησης τους θα συνεχιστεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

“Τάγματα εφόδου αναρχοαριστερών” κατέστρεψαν τα γραφεία του Συνδικάτου Μικροπωλητών“Τάγματα εφόδου αναρχοαριστερών” κατέστρεψαν τα γραφεία του Συνδικάτου Μικροπωλητών
Μετά την συμπαράσταση που έδειξε το Συνδικάτο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών πρός τις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ομάδα 50 περίπου αναρχοαριστερών επιτέθηκε στα γραφεία του συνδικάτου και τα διέλυσαν. Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών (13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι  από Τάγματα αντιεξουσιαστών. Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη προκήρυξη, η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους.

Μετά το γεγονός το Συνδικάτο εξέδωσε και επίσημο Δελτίο Τύπου:
ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Τσίπρας: Είμαι το τελευταίο ανάχωμα του καθεστώτος – Αν πέσω έρχεται η Χρυσή Αυγή!Τσίπρας: Είμαι το τελευταίο ανάχωμα του καθεστώτος – Αν πέσω έρχεται η Χρυσή Αυγή!
Μέχρι πρότινος, υπήρχε κάποιος πολιτικός στην Ελλάδα που υπερηφανευόταν πως είναι το… ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Όμως, τα παραμύθια του κάποια στιγμή τελείωσαν και ο λαός τον έριξε στα… αζήτητα.
Φαίνεται, όμως, πως το ρόλο του… αναχώματος, για τη διάσωση του καταρρέοντος φαύλου μεταπολιτευτικού συστήματος  της κλεπτοκρατίας, τον διεκδικεί με αξιώσεις κάποιος άλλος πολιτικάντης και μάλιστα αριστερός: ο Αλέκος ο Τσίπρας! Ο οποίος επιπλέον πρόβλεψε πως αν αποτύχει και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, τότε θα έρθει «κύμα εκφασισμού»!
Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΔΕΘ, είπε τα εξής:
«Βεβαίως είναι προφανές ότι και το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ από μια πλευρά και η επιτυχία του είναι ίσως και το τελευταίο ανάχωμα της δημοκρατίας σ’ αυτό τον τόπο. Διότι εάν και εμείς δεν τα καταφέρουμε, τότε έρχεται δυστυχώς ένα κύμα εκφασισμού που δεν πρέπει η Ευρώπη να το ξαναζήσει, όπως το έζησε την δεκαετία του ’30 με τα γνωστά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα».
Τέλος, το ορφανό του Τσαουσέσκου, του Χότζα, του Πολ-Ποτ και λοιπών ερυθρών δικτατόρων, έκανε κάλεσμα στις… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (του Μνημονίου του γενικού ξεπουλήματος των πάντων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού), τις οποίες δήθεν αντιπολιτεύεται –ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο… συνδικάτο- να υψώσουν «τείχος» απέναντι στην Χρυσή Αυγή:
«Και εμείς καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να αντιληφθούν την μεγάλη ευθύνη που έχουμε όλοι μας απέναντι στα φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε ένα τείχος απέναντί τους».

Συλλήψεις διακινητών και παράνομων μεταναστών στην Πάτρα Τρία άτομα που διακινούσαν παράνομους μετανάστες συνελήφθησαν την τελευταία εβδομάδα στο λιμάνι της Πάτρας. Πρόκειται για δύο υπήκοους Ρουμανίας και έναν υπήκοο Αλβανίας, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση μεταφοράς παράνομων μεταναστών στην Ιταλία.
Παράλληλα, συνελήφθησαν 20 παράνομοι μετανάστες, υπήκοοι Ιράκ, Μπανγκλαντές, Συρίας, Ακτής Ελεφαντοστού, Αλβανίας, Τόγκο, Σερβίας, Παλαιστίνης, Πακιστάν, Γκαμπόν, ηλικίας από 18 έως 35 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλοία προς την Ιταλία, χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στο μεταξύ, στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου συνελήφθησαν δύο Αφγανοί, 20 ετών, ένας Πακιστανός, 25 ετών και μία Αφγανή, 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση και κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα πολωνικών, ισπανικών και ρουμανικών αρχών, τα οποία ήταν πλαστά.

"Καζάνι που βράζει" και το Αφγανιστάν για την ταινία


Εκτύπωση E-mail
ImageΠερισσότεροι από χίλιοι Αφγανοί φανατικοί ισλαμιστές επιτέθηκαν στο κτίριο της αστυνομίας και πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε οδική αρτηρία της Καμπούλ όπου βρίσκονται ΝΑΤΟικές και αμερικανικές βάσεις.

Οι ένοπλοι βρίσκονταν ανάμεσα στους διαδηλωτές, αλλά η αστυνομία αποφάσισε να μην απαντήσει στα πυρά για να μην ξεσηκώσει παραπάνω τους διαδηλωτές, τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας Μοχάμαντ Αγιούμπ, ο οποίος πρόσθεσε πως πυροβόλησαν εναντίον του τρεις φορές.

«Ήμουν τυχερός», είπε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε πως ο ίδιος και 40 ως 50 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από πέτρες που πετούσαν οι διαδηλωτές.

Πρόκειται για την πρώτη διαδήλωση κατά της ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», η προβολή της οποίας προκάλεσε βίαιες διαδηλώσεις σε πολλές μουσουλμανικές χώρες.

Οι διαδηλωτές φώναζαν «Θάνατος στην Αμερική», σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, και είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο στρατόπεδο Φοίνιξ, αμερικανική βάση στην οδό Τζαλαλαμπάντ, αλλά η αστυνομία τους διέλυσε.

Μετά τις βιαιότητες στη Λιβύη, την Υεμένη και το Σουδάν, πήραν σειρά το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Στο Καράτσι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν η αστυνομία διέλυσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του αμερικανικού προξενείου.

Στη Λαχόρη, οι διαδηλωτές υπολογίζονται στις έξι χιλιάδες, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Κουέτα, το Μουλτάν και το Μουζαραμπάντ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!


Ετοιμάζουν επεισόδο, μην αμφιβάλλετε!
Έλληνες, μην τους φοβάστε τους Τούρκους.
Τους ραγιάδες πολιτικούς μας να …φοβάστε!
Ερώτηση στο προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης κατέθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπουλέντ Τεζτζάν, με την οποία κάνει λόγο για «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος και ζητεί απάντηση από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.Σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου ΑΝΚΑ, ο βουλευτής αναφέρει πως «έχει υψωθεί η ελληνική σημαία» σε νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπως Οινούσσες, Φούρνοι, Θύμαινα, στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στα νησιά Αγαθονήσι, Αρκοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Ψέριμος, Γυαλί, Λέβιθα, Κίναρος και στο Κρητικό Πέλαγος στα νησιά Γαύδος, Δία, Διονυσάδες, Γαϊδουρονήσι και Κουφονήσι.
Ο Μπουλέντ Τεζτζάν, αναφέρει ότι «το υπουργείο Εξωτερικών ενώ εδώ και λίγο καιρό αναμιγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας, σιωπά απέναντι σε αυτή την εξέλιξη» και διατυπώνει τα ερωτήματα:
«Αληθεύει ότι επιδείχθηκε εθελοτυφλία στην κατοχή των νησιών του Αιγαίου;
Για ποιο λόγο επιτράπηκε να υψωθεί η ελληνική σημαία στο Αγαθονήσι;
Τι σχεδιάζει να κάνει το υπουργείο σας απέναντι στη ντε φάκτο κατοχή;» Παρόμοιο περιεχόμενο είχαν ανακοινώσεις του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από ένα μήνα.
Τα περί «κατοχής» είχε ισχυριστεί και τον Μάιο του 2011 ο τότε πρόεδρος του εν λόγω κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, θέτοντας θέμα «ελληνικής κατοχής» στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, από το 2004.
Είχε ακολουθήσει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Χουριέτ» στις 13 Μαΐου 2011.
Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών είχε γράψει ότι «η θέση της Τουρκίας για το Αιγαίο δεν έχει αλλάξει.
Τα ζητήματα αυτά εξετάζονται, στο πλαίσιο όλων των προβλημάτων του Αιγαίου, στις διερευνητικές επαφές μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών.
Η φάση αυτή δεν είναι η ενδεδειγμένη για ανακοίνωση σχετικά με το νομικό καθεστώς των εν λόγω νησιών».

Έρχεται “πολιτικός σεισμός” - Το πόρισμα του ΣΔΟΕ που “καίει” πολιτικούς για παράνομο πλουτισμό


Διατηρούσαν πολυτελείς οικιές, αυτοκίνητα, κότερα και "φουσκωμένες" τραπεζικές καταθέσεις σε πλήρη αναντιστοιχία με τη φτωχή φορολογική τους δήλωση!
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το οριστικό πόρισμα του ΣΔΟΕ για 5-6 πολιτικά πρόσωπα από τη λίστα των 130 που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με το “ΕΘΝΟΣ”, οι έρευνες του ΣΔΟΕ για διακίνηση μαύρου χρήματος και οικονομικά εγκλήματα από πολιτικούς κρατούνται ως «επτασφράγιστο μυστικό».
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν «ενοχοποιητικά» στοιχεία για ορισμένους των οποίων τα δηλωθέντα εισοδήματα δεν δικαιολογούν τα ποσά των τραπεζικών καταθέσεων ούτε τις δαπάνες για αγορές διαφόρων περιουσιακών στοιχείων.
Κυβερνητική πηγή τόνιζε «Είναι νωρίς να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η έρευνα του ΣΔΟΕ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχώς εμπλουτίζεται από νέα στοιχεία» προσθέτοντας ωστόσο ότι «κάτι μυρίζει άσχημα για κάποιους».
Οι έλεγχοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για δεκάδες από τα 130 πρόσωπα για τα οποία έχουν ανοιχθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για πολυτελή διαβίωση και αγορές περιουσιακών στοιχείων, τα οποία συγκρίνονται με τις φορολογικές τους δηλώσεις προκειμένου να να διαπιστωθεί κατά πόσο έιναι νόμιμα ή αποτελούν προϊόν μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής. Οι έλεγχοι φαίνεται επίσης να επεκτείνονται και σε συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και σε δραστηριότητες εταιρειών όπου μετέχουν είτε οι ελεγχόμενοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα.
Στο στόχαστρο σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣ" είναι περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται μεγάλη "ψαλίδα" ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσαν στο «πόθεν έσχες» και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Όταν διαπιστώνεται απόκλιση μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματος και των περιουσιακών στοιχείων τότε δίνεται εντολή για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών ενώ ελέγχονται και εμβάσματα στο εξωτερικό. Παράλληλα ζητείται το άνοιγμα των λογαριασμών στενών συγγενικών προσώπων για να διερευνηθούν εξονυχιστικά όλες οι συναλλαγές τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!Αυτά δεν είναι τάγματα ασφαλείας κύριε Δένδια;

Αποκλειστικό: Μετά τα λουκέτα σε τμήματα λόγω Μνημονίου, αξιοποιούν το κενό και φτιάχνουν αστυνομία.

Λαϊκή πολιτοφυλακή στήνει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη. Tον τελευταίο καιρό και με¬τά τα λουκέτα που βάζει το Ελληνικό Δημόσιο σε αστυνομικά τμήματα μειονοτικών περιοχών εξαιτίας του Μνημονίου, οι προξενικές αρχές αξιοποιούν το κενό εξουσίας και αναθέτουν -άγνωστο με ποιο αντάλλαγμα- την τήρη¬ση της δημόσιας τάξης σε μειονοτικούς πολιτοφύλακες...Τόσο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μποσντάγ όσο και στην παλαιότερη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νταβούτογλου, έκα¬ναν την εμφάνισή τους στο πλευρό των κυβερνητικών αξιωματούχων άνδρες με κίτρινες στολές, παρόμοιες με αυτές που φορούν οι άνδρες της τουρκικής αστυνομίας.

Με περιβραχιόνια

28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Την λαθρομετανάστευση την επέβαλαν οι πολυεθνικές με τα καταστήματά τους που φέρανε στον τόπο μας.

Κάθε φορά που αγοράζετε προϊόντα απ τους εχθρούς σας, απ τους εχθρούς του τόπου, αφήνετε τα λεφτά σας στο εξωτερικό. Αυτοί είναι οι κυρίαρχοι στην πραγματικότητα, και αυτοί είναι που θα μας αποτελειώσουν με τις ΕΟΖ και τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Αυτοί είναι που κρύβονται πίσω από κάθε ατιμία. Το πρόβλημα του Ελληνικού λαού δεν είναι οικονομικό. Είναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ" ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.28 Δίς ετησίως κοστίζει η λαθρομετανάστευση στην Ελλαδα

του Ιωάννη Μιχαλέτου

Πόσο στοιχίζει η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα; 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών (βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011). Στην πραγματικότητα ουδείς γνωρίζει...

το ακριβές ποσό που υπολογίζεται από 1 δις έως και 10 δις. 12 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών (στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδος). Σε αδρές γραμμές έχουν φύγει πάνω από 300 δις. τα τελευταία 15 έτη. 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες, παράνομους και μη.

Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ (τουλάχιστον 13% του ΑΕΠ !). Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί. Την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2012 υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ. Προσοχή, μιλάμε για το συνολικό έλλειμμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμμα.

Ρατσιστική επίθεση αλλοδαπού σε Ελληνίδα στην Πάτρα


Εκτύπωση E-mailImageΡατσιστική επίθεση αλλοδαπού σε Ελληνίδα στην Πάτρα επειδή η τελευταία αρνήθηκε να αγοράσει τα παράνομα CD που ο αλλοδαπός πωλούσε. Πιο συγκεκριμένα επίθεση από αλλοδαπό δέχτηκε 19χρονη Ελληνίδα η οποία ενώ καθόταν μαζί με μία φίλη της σε καφετέρια της πόλης της Πάτρας αρνήθηκε να αγοράσει τα παράνομα CD που πωλούσε ο αλλοδαπός.
Ο τελευταίος χωρίς αιτία και λόγο χαστούκισε την κοπέλα και την κλώτσησε στα πόδια. Η νεαρή Ελληνίδα αμύνθηκε ενστικτωδώς στην επίθεση του αλλοδαπού καλύπτοντας το πρόσωπό της και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με τον αλλοδαπό να κάνει το ίδιο. Για το περιστατικό έγινε επίσημη καταγγελία από τη φοιτήτρια στις αστυνομικές αρχές
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αλβανοί τραυμάτισαν σοβαρά δυο αστυνομικούς σε μπαρ


Εκτύπωση E-mail Άμεσο  κίνδυνο διέτρεξε η ζωή δυο  αστυνομικών που προσπάθησαν  να συλλάβουν τους αλλοδαπούς  δράστες ενός επεισοδίου με  τραυματισμό σε μπαρ της Ηγουμενίτσας. Οι δυο «νταήδες» τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν σοβαρά τον ένα με μπουκάλι και τον άλλο… μαστιγώνοντάς τον με μια ζώνη!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος είχαν κληθεί στο μπαρ μετά την καταγγελία ενός 24χρονου Αλβανού ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι τον είχαν τραυματίσει. Όταν έφτασαν στο μαγαζί, βρήκαν τους δράστες ηλικίας 27 και 25 χρόνων και προσπάθησαν να τους βάλουν χειροπέδες. Όμως, εκείνοι όρμησαν εναντίον τους κρατώντας ο 27χρονος ένα γυάλινο μπουκάλι με το οποίο χτύπησε στο κεφάλι έναν αστυνομικό και ο 25χρονος τη ζώνη του παντελονιού του, με τη μεταλλική αγκράφα της οποίας επιτέθηκε σε έναν άλλο αστυνομικό!

Αμέσως  έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατάφεραν να αφοπλίσουν τους «ζόρικους» Αλβανούς και να τους συλλάβουν. Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων τους διακομίστηκαν στη συνέχεια στο Γενικό νοσοκομείο Φιλιατών όπου νοσηλεύονται. Οι δράστες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηγουμενίτσας κατηγορούμενοι για αντίσταση, απρόκλητη επίθεση και σωματικές βλάβες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Αποθήκη με προϊόντα - μαϊμού στην Ακαδημία Πλάτωνος


Εκτύπωση E-mail
Αποθήκη με μεγάλο αριθμό προϊόντων παρεμπορίου, απομιμήσεις ειδών γνωστών εταιρειών εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Πύλου και Μαραθωνομάχαν στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ήδη, έχει αρχίσει η καταμέτρηση των προϊόντων- μαϊμού. Διενεργείται προανάκριση για τη σύλληψη των υπευθύνων και την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

3000 αλλοδαποί λαμβάνουν επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκων


Εκτύπωση E-mailImageΜετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή αποκαλύφτηκε ότι ο ΟΓΑ πληρώνει σε 3000 αλλοδαπούς επίδομα τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογενείας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε να ενημερωθεί για τους αλλοδαπούς που λαμβάνουν επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια πολυτεκνική σύνταξη, σημειώνοντας ότι «τα πενιχρά επιδόματα τρίτεκνων και πολυτέκνων αποθαρρύνουν τους Έλληνες να τεκνοποιήσουν λόγω του υψηλού κόστους ζωής, ενθαρρύνουν όμως τους αλλοδαπούς να τεκνοποιούν διότι τα επιδόματα αυτά θεωρούνται υψηλά σε σχέση με τις χώρες προέλευσής τους».
Ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρει στην απάντηση του ότι ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος τρίτεκνης οικογένειας και των δικαιούχων πολυτεκνικού επιδόματος, ανά χώρα προέλευσης έχει ως εξής: Αλβανία: 1241, Βουλγαρία: 324, Γαλλία: 43, Πρώην Γιουγκοσλαβία: 46, Γερμανία: 171, Χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης: 469 ΗΠΑ: 31, Ιταλία: 49, Κύπρος: 75, Αγγλία: 161, Ολλανδία: 49, Πολωνία: 155, Ρουμανία: 334,Πρώην Τσεχοσλοβακία: 30.
Σύμφωνα με το υπουργείο απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή των παραπάνω επιδομάτων είναι οι δικαιούχοι να έχουν μόνιμη και συνεχή δεκαετή διαμονή στην Ελλάδα και τα ανήλικα τέκνα τους να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Oι Σκοπιανοί διεκδικούν την "πατρότητα" των Ολ. Αγώνων!


Εκτύπωση E-mail Σε ένα άρθρο που προκαλεί την εύλογη απορία αν η Σκοπιανή αρθρογράφος θεωρεί τους αναγνώστες της εντελώς ηλίθιους, διαβάζουμε τον ισχυρισμό πως "δεν αποκλείεται, οι Ολυμπιακοί Αγώνες να δημιουργήθηκαν στη Μακεδονία από τον Μακεδόνα βασιλιά Αρχέλαο και να ήταν μεγαλύτεροι από τους Ελληνικούς."

Αυτός ο γελοίος ισχυρισμός βέβαια καταρρίπτεται από μόνος του. Ο πρώτος καταγεγραμμένος εορτασμός των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα ήταν στην Ολυμπία, το 776 π.Χ. Επομένως είναι αδύνατον να ιδρύθηκαν από τον Αρχέλαο που βασίλεψε από το 413 έως το 399 π.Χ.
Όπως θα αποτελούσε χειρίστου είδους ανοησία εκ μέρους του Μακεδόνα βασιλέα Αρχελάου, να θέλει να θεσπίσει άλλους ανταγωνιστικούς αγώνες στο βασίλειο του, ειδικά όταν ενδιαφερόταν πολύ έντονα για την σύσφιξη των πολιτιστικών σχέσεων με την Ν. Ελλάδα.

Εκτός των άλλων, τοπικοί αγώνες προς τιμήν της Ολυμπίας είχαμε – εκτός από το Δίον στην Μακεδονία – στην Αθήνα, στην Σπάρτη και σε άλλες Ελληνικές πόλεις. Θα ήταν αντίστοιχα ανόητο όμως να ισχυριστούμε πως οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτες είχαν τους δικούς τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στην συνέχεια η αρθρογράφος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να εξηγήσει γιατί οι Μακεδόνες έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες (στην Ολυμπία) αν δεν ήταν Έλληνες. Για να το δικαιολογήσει, ισχυρίζεται πως ο Φίλιππος Β' έλαβε μέρος επειδή κατάκτησε στρατιωτικά την Ελλάδα, ενώ έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες και Ρωμαίοι αυτοκράτορες. Κάτι που σημαίνει για την αρθρογράφο πως οι αρχαίοι Μακεδόνες έπαιρναν μέρος, αλλά δεν ήσαν Έλληνες.
O ισχυρισμός καταρρίπτεται εύκολα από το γεγονός πως οι Ρωμαίοι έλαβαν μέρος μόνο μετά το 146 π.Χ, δηλαδή όταν κατέλαβαν στρατιωτικά την Ελλάδα. Αντίθετα οι Μακεδόνες βασιλείς, όπως ο Αλέξανδρος Α' και ο Αρχέλαος, λάμβαναν μέρος στους Ολυμπιακούς, όταν η Μακεδονία ήταν ένα μικρό και σχετικά ασήμαντο βασίλειο τον 5ο αιώνα π.Χ.

Επιπροσθέτως, οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούσαν έναν τόσο ευρύτατα διαδεδομένο σεβαστό πανελλήνιο θεσμό, ώστε οποιαδήποτε παρέμβαση του μακεδόνα βασιλιά για αναγκαστική εισδοχή των υπηκόων του θα προκαλούσε αντιδράσεις, οι οποίες θα έβλαπταν και το δικό του κύρος και την Μακεδονική πολιτική στην Ν. Ελλάδα.
Μακεδόνες και μάλιστα όχι τόσο επιφανείς, έπαιρναν μέρος σε Πανελλήνιους Αγώνες πριν την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τυχαία γνωρίζουμε από επιγραφή πχ ό,τι σε αγώνα δρόμου παίδων (στάδιον) που γινόταν στα Αμφιάραα του Ωρωπού, ανακηρύχθηκε νικητής ο Μακεδόνας Μάλακος και μάλιστα πριν από το 338 π.Χ. Ως terminus post quem αναφέρεται από τον εκδότη της επιγραφής το 366 π.Χ.

Μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια που βάζει οριστικά τέλος στην οποιαδήποτε αμφιβολία έρχεται από τις επιγραφικές λίστες με τους Θεωροδόκους των Πανελληνιων αγώνων. Οπως είναι γνωστό, θεωροί μπορούσαν να οριστουν μόνο Έλληνες. Ανάμεσα στα ονόματα με τους θεωροδόκους βρίσκουμε και αρκετούς Μακεδόνες. Είναι χαρακτηριστικό ό,τι τα μέλη της δυναστείας των Πτολεμαίων στην Αίγυπτο δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος σε Πανελλήνιους αγώνες ως "Βασιλείς της Αιγύπτου", αλλά μόνο ως "Μακεδόνες"

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κρανιδιώτης για Λάλα: "Κανείς πατριώτης να στηρίξει;"


Εκτύπωση E-mail 
"Καμμία υπηρεσία ή υπουργείο που πληρώνει συμβούλους και διάφορους άλλους κοπρίτες δεν έχει θέση γι' αυτόν;" γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον φίλο του Σταύρο Λάλα που καταδικάσθηκε από τις Η.Π.Α, ως κατάσκοπος της Ελλάδας.
Γράφει στη σελίδα του στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης :

"Απόψε με τον καλό μου φίλο Στηβ Λάλα. Εξέτισε 12 χρόνια κάθειρξης σε ομοσπονδιακή φυλακή για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας, που έκανε ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

Σήμερα, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, να το πω ευγενικά, επιβιώνει δύσκολα. Κανείς πατριώτης πατέρας του Έθνους δεν σκέφτηκε αντί για κάποιον συγγενή ή αφισοκολλητή κολαούζο του να πάρει ως μετακλητό αυτόν τον Άντρα.
Καμμία υπηρεσία ή υπουργείο που πληρώνει συμβούλους και διάφορους άλλους κοπρίτες δεν έχει θέση γι' αυτόν; Θα είχε μεγάλο κέρδος, όποιος/α το έκανε. Θα έπινε κάθε πρωί τον καφέ του μαζί με κάποιον που θα του υπενθύμιζε πως είναι οι αληθινοί Έλληνες..."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
  

Δύστυχε Έλληνα, διάβασε και φρίξε: Πως δικαστικοί και πολιτικοί τρώνε και πίνουν εις υγείαν τών κορόιδων…


Ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε με οργή ότι οι

συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ. Αν όμως ξέραμε όλη την αλήθεια για το θέμα, θα εξοργιζόμασταν όχι με τους βουλευτές αλλά με τον εαυτό μας! Θα λέγαμε, καλά, γίνονται τόσο φοβερά και τρομερά πράγματα στη δημόσια ζωή και εγώ, ο λαός, κοιμάμαι;

Κοιμόμασταν! Μπροστά στα....
μάτια μας έγινε το 2006, 2008 το μεγαλύτερο αντικειμενικά σκάνδαλο από καταβολής του ελληνικού κράτους: Πήραν εξτρά, εντελώς παράνομα, με μία ληστρική απόφαση ενός δικαστηρίου, δύο δισεκατομμύρια ευρώ, οι δικαστές (περιλαμβάνονται και οι εισαγγελείς), οι βουλευτές και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και ο λαός καμιά αντίδραση! .......... >>>>>>>>>>>>>

Διάβασε με προσοχή:

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ που “καίει” πολιτικούς για παράνομο πλουτισμό


Διατηρούσαν πολυτελείς οικιές, αυτοκίνητα, κότερα και "φουσκωμένες" τραπεζικές καταθέσεις σε πλήρη αναντιστοιχία με τη φτωχή φορολογική τους δήλωση!
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το οριστικό πόρισμα του ΣΔΟΕ για 5-6 πολιτικά πρόσωπα από τη λίστα των 130 που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό και

φοροδιαφυγή. ........>>>>>>>>>
Σύμφωνα με το “ΕΘΝΟΣ”, οι έρευνες του ΣΔΟΕ για διακίνηση μαύρου χρήματος και οικονομικά εγκλήματα από πολιτικούς κρατούνται ως «επτασφράγιστο μυστικό».
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν «ενοχοποιητικά» στοιχεία για ορισμένους των οποίων τα δηλωθέντα εισοδήματα δεν δικαιολογούν τα ποσά των τραπεζικών καταθέσεων ούτε τις δαπάνες για αγορές διαφόρων περιουσιακών στοιχείων.
Κυβερνητική πηγή τόνιζε «Είναι νωρίς να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η έρευνα του ΣΔΟΕ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχώς εμπλουτίζεται από νέα στοιχεία» προσθέτοντας ωστόσο ότι «κάτι μυρίζει άσχημα για κάποιους».
Οι έλεγχοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για δεκάδες από τα 130 πρόσωπα για τα οποία έχουν ανοιχθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί και έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για πολυτελή διαβίωση και αγορές περιουσιακών στοιχείων, τα οποία συγκρίνονται με τις φορολογικές τους δηλώσεις προκειμένου να να διαπιστωθεί κατά πόσο έιναι νόμιμα ή αποτελούν προϊόν μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής.
Οι έλεγχοι φαίνεται επίσης να επεκτείνονται και σε συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και σε δραστηριότητες εταιρειών όπου μετέχουν είτε οι ελεγχόμενοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα.
Στο στόχαστρο σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣ" είναι περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται μεγάλη "ψαλίδα" ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσαν στο «πόθεν έσχες» και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Όταν διαπιστώνεται απόκλιση μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματος και των περιουσιακών στοιχείων τότε δίνεται εντολή για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών ενώ ελέγχονται και εμβάσματα στο εξωτερικό.
Παράλληλα ζητείται το άνοιγμα των λογαριασμών στενών συγγενικών προσώπων για να διερευνηθούν εξονυχιστικά όλες οι συναλλαγές τους.
Η μαύρη λίστα του ΣΔΟΕ
Σύμφωνα με το “ΕΘΝΟΣ”, η «μαύρη λίστα» του ΣΔΟΕ περιλαμβάνει 30 πρώην υπουργούς και βουλευτές και 100 στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως δημάρχους, αντιδημάρχους, νομάρχες και περιφερειάρχες.
Φιγουράρουν ονόματα πολιτικών που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη για υποθέσεις σκανδάλων, παράνομου πλουτισμού και φοροδιαφυγής, αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα που δεν είχαν εμπλακεί σε τέτοιου είδους υποθέσεις όπως γενικοί γραμματείς και σύμβουλοι υπουργών...

http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1459.html

"ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;"... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ...! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ...!!!

"ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;"... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ...! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ...!!!

ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...

tovima.gr._ Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Aμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος πρόκειται σύντομα να εκδώσει βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη. Μαθαίνω ότι ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» και όσοι το.....
έχουν διαβάσει λένε ότι ουσιαστικά πρόκειται για την ελληνική απάντηση στο «Στρατηγικό βάθος» του κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Προεξοφλώ ότι το βιβλίο θα έχει ιδιαίτερη απήχηση στην πατριωτική πτέρυγα όλων των παρατάξεων, αφού ο στρατηγός Φράγκος θεωρείται από πολλούς ως μια από τις ελάχιστες προσωπικότητες που εκφράζουν την πατριωτική αντίληψη για την Ελλάδα με σοβαρότητα, νηφαλιότητα και επιχειρήματα.Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/09/blog-post_1854.html#ixzz26jORYUHL

Διανομή τροφίμων στα ΜέγαραΔιανομή τροφίμων στα Μέγαρα
Σήμερα στις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Πυρήνα Μεγάρων, στα πλαίσια της Κίνησης Αλληλεγγύης Ελλήνων, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων σε Έλληνες που το έχουν ανάγκη. Απαντάμε στην κρίση κάνοντας συνεχώς πραγματικότητα τις εξαγγελίες μας για αμέριστη αλληλεγγύη στους Έλληνες.
Πυρήνας Μεγάρων
Ρήγα Φεραίου 6
Δευτέρα- Τετάρτη 19:00-21:00
τηλ: 6971720882

Η εκδήλωση μνήμης για τους σφαγιασθέντες των Γιαννιτσών και τα ορφανά του ΜάρξΗ εκδήλωση μνήμης για τους σφαγιασθέντες των Γιαννιτσών και τα ορφανά του Μάρξ
Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με επικεφαλή τον Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης στην πόλη των Γιαννιτσών για τους 120 συμπατριώτες μας που εκτελέστηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Κατά την κατάθεση στεφάνων μια θλιβερή και ασήμαντη μειοψηφία ορφανών του Στάλιν και του Τσαουσέσκου προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση υβρίζοντας και πετώντας βεγγαλικά προς το μνημείο των νεκρών. Αμέσως οι παραβρισκόμενοι συμπολίτες μας τους αποδοκίμασαν έντονα και οι δράστες έτρεξαν να κρυφτούν πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στον χώρο. Τελικώς συνελήφθηκε ένας ακροαριστερός και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες βεβήλωσης την μνήμης των νεκρών και θα σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε παρόμοια πράξη με κάθε νόμιμο τρόπο.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Τ.Ο. Πέλλας για τα γεγονότα:

Έχουν ρημάξει τον τόπο οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»


Έχουν ρημάξει τον τόπο οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»
Δεκάδες διαμερίσματα είχαν διαρρήξει τέσσερις Γεωργιανοί, που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από διάρρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Νίκαια.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι ενός από των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα ασημικά σκεύη.
Όπως αποκαλύφθηκε, οι Γεωργιανοί κλέφτες πουλούσαν τα κλοπιμαία, σε έναν 24χρονο «κακόμοιρο κ.τ.λ.» από το Αφγανιστάν, ο οποίος δούλευε σε καταστήματος εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή της Ομόνοιας.
Μετά από έρευνα στο κατάστημα και στο σπίτι του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από τα κλοπιμαία όπως βιντεοκάμερες, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ.
Να τους χαίρονται ο Τσίπρας και η Παπαρήγα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι ΜΚΟ, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και οι λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις!http://www.xryshaygh.com

Μήπως απορείτε τι σχέση έχει ο Αντώνης Σαμαράς με την μασονία και τη λέσχη Bilderberg; Όλα τα μυστικά και ντοκουμέντα εδώ…


ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ....
Να ποια είναι η Ορθοδοξία η οποία αγνοείται παντελώς από την συντριπτική πλειοψηφία των ανυποψίαστων νεοελλήνων (μέρος Α')
evraiomasonoi2
«ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ» 12.12.2011.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμμετέχοντας στην τέταρτη Διεθνή Διάσκεψη «World Policy Conference» που έγινε στη Βιέννη (9-11 Δεκεμβρίου 2011) σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του πρακτορείου εκκλησιαστικών ειδήσεων «ΑΜΕΝ» έκανε μνεία στα Διεθνή Διεπιστημονικά Οικολογικά Συμπόσια τα οποία το Πατριαρχείο κατά καιρούς διοργανώνει σε διάφορα μέρη της Υφηλίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Θρησκείας, της Πολιτικής, της Επιστήμης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (δες «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ» 12.12.2011).

Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κάνει το κράτος να δουλεύει!Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κάνει το κράτος να δουλεύει!
Μπορεί εδώ να λέμε πως «το κράτος είναι διαλυμένο», «δε δουλεύει τίποτα» κ.τ.λ., αλλά η πραγματικότητα είναι… άλλη! Όποτε και όπου υποχρεωθεί το κράτος να κάνει τη δουλειά του την κάνει και πολύ καλά μάλιστα. Αρκεί να υποχρεωθεί. Αλλά, από ποιους να υποχρεωθεί; Διαβάστε το παρακάτω άρθρο, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στην καθημερινή εφημερίδα «Θάρρος» της Μεσσηνίας και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
Πανηγύρι Κυπαρισσίας: Ο φόβος φυλάει τα έρμα»!
Από το 2001 που δημοσιογραφώ στον τοπικό Τύπο, αλλά και όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ποτέ άλλοτε δεν είχα διαπιστώσει και δει να λαμβάνονται τέτοιας έκτασης μέτρα, από τις τοπικές Αρχές και υπηρεσίες, καθώς και την Αστυνομία, για τη νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του πανηγυριού της Κυπαρισσίας!

Όχι, δεν ξύπνησαν ξαφνικά ένα πρωί, κυρίως οι αρμόδιοι του Δήμου, και είπαν «θα εφαρμοστεί απαρεγκλίτως και για όλους η νομιμότητα στο πανηγύρι»! Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή: Ο φόβος φυλάει τα έρμα, που λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία, προερχόμενη από τις «Ευμενίδες» του Αισχύλου, ο οποίος τον θεωρεί (το φόβο) απαραίτητο και βάζει στο στόμα του Χορού την άποψη ότι στην πόλη πρέπει να υπάρχει πάντα ο φόβος της τιμωρίας και του κολασμού των πολιτών για τα αδικήματα τα οποία διαπράττουν.
Η, δε, θεά Αθηνά, εισάγουσα το θεσμό του Αρείου Πάγου, ως ανωτάτου δικαστηρίου, λέγει ότι επάνω εις αυτόν τον βράχο (Πάγον) «... σέβας αστών φόνος τε συγγενής το μη αδικείν σχήσει το τ΄ ήμαρ καί κατ΄ευφρόνην ομώς...». Δηλαδή, ο σεβασμός και ο αδελφός του, ο φόβος, θα συγκρατούν τους πολίτες από την αδικία ημέρα και νύκτα!

Γιατί η γνωστή λαϊκή παροιμία βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στο φετινό πανηγύρι της Κυπαρισσίας; Θέλει και ρώτημα; Επειδή, πολύ απλά, απλούστατα, έτυχε να συμπέσουν τα εγκαίνια του γραφείου του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» στην Κυπαρισσία, την Κυριακή, με το πανηγύρι να λειτουργεί! Δηλαδή, για να γίνει κατανοητό, όλες αυτές οι αλλεπάλληλες συσκέψεις του δημάρχου Τριφυλίας στην Αστυνομία και την Εισαγγελία, για τη νομιμότητα στη λειτουργία και την ευταξία του πανηγυριού, έγιναν επειδή τυγχάνει την Κυριακή να είναι τα εγκαίνια του γραφείου του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» στην πόλη, με την παρουσία, βεβαίως, βουλευτών και μελών του κόμματος, μετά και όσα συνέβησαν πρόσφατα σε άλλες πόλεις με εμποροπανηγύρεις!
Ξέρω πως αυτό που γράφω μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους και ορισμένοι, μάλιστα, θα στραβομουτσουνιάσουν, ακόμη και βρίζοντάς με, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η αλήθεια! Ποτέ άλλοτε δεν είχαν γίνει τόσες συσκέψεις, ποτέ άλλοτε δεν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα, ποτέ άλλοτε δε διεξάγονταν τόσοι έλεγχοι στο πανηγύρι, παρά τις διαμαρτυρίες και εκκλήσεις νομίμων μικροπωλητών για τους παρανόμους αλλοδαπούς! Ο «φόβος» της παρουσίας της «Χρυσής Αυγής», για τα εγκαίνια του γραφείου του κόμματός τους την Κυριακή, έκανε το Δήμο, τις αρχές και υπηρεσίες να εφαρμόσουν - τηρήσουν στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας τη νομιμότητα, δηλαδή να κάνουν όπως πρέπει τη δουλειά τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και ευθυνών τους!
Υ.Γ.: Αριστεροί, δεξιοί, κόκκινοι, μαύροι, μπλε, φούξια, πριν σπεύσετε να ερμηνεύσετε, όπως νομίζετε, όσα γράφω και να με χαρακτηρίσετε, ξαναδιαβάστε τι ακριβώς γράφω, που είναι και η αλήθεια για τη λειτουργία στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας!http://www.xryshaygh.com

ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΒΟΑ Ο ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΑΣ;

Επιστολή αναγνώστη: Σε κατάσταση πανικού οι ...”Νομιμόφρονες” τυφλοπόντικεςΕπιστολή αναγνώστη: Σε κατάσταση πανικού οι ...”Νομιμόφρονες” τυφλοπόντικες
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η εκλεγμένη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε να σπάει το απόστημα του αρρωστημένου συστήματος, γινόμαστε μάρτυρες των διαδοχικών πανικόβλητων και αστείρευτης επιπολαιότητας κινήσεων στις οποίες επιδίδεται το τελευταίο.  Είναι σημαντικό κάθε Έλληνας να συνειδητοποιήσει ότι και η πλέον πρόσφατη απόπειρα ανακοπής του γιγαντούμενου εθνικιστικού κινήματος εκ μέρους των διεφθαρμένων παρακμιακών δυνάμεων που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα του χαμού βρίθει υποκρισίας, φόβου και ύποπτων κινήτρων.
Υποκρισίας γιατί: Οι "κύριοι" αυτοί φέρουν τεράστιο μερίδιο της ευθύνης για την ανομία που επί τόσα έτη επικρατεί στην χώρα, για την είσοδο και ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών καθώς και την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο που έφεραν μαζί τους. Με πράξεις και παραλείψεις τους υπέθαλψαν και ενεθάρρυναν τον φυσικό και οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων από τα επιδράμοντα ημιάγρια στίφη που συνεκρότησαν κάθε λογής παραβατικές συμμορίες. Πάει πολύ, μα πάρα πολύ, να επικαλούνται την νομιμότητα όσοι συνέβαλαν μπροστά στα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια τόσο καθοριστικά και τόσο αδιάντροπα στην βίαια κατάλυσή της.
Φόβου (και τρόμου) διότι: Οι διεξαγόμενες δημοσκοπήσεις από εταιρείες, που παραδοσιακά "χαντακώνουν" την Χρυσή Αυγή, φανερώνουν ότι πλέον κινείται σε ποσοστά τουλάχιστον περί του 12% με μόνιμη και δυναμικά αυξανόμενη ανοδική τάση. Γι' αυτό το λόγο, οι ακόμα ατιμώρητοι εθνικοί ολετήρες αναζητούν κουτοπόνηρα και απελπισμένα οποιοδήποτε ίχνος αφορμής, όπως η πρόσφατη δράση στην Ραφήνα, για να εξαπολύσουν από τα πιο σαθρά φερέφωνά τους ένα άθλιο επικοινωνιακό παιχνίδι (το μόνο ίσως όπλο που τους έχει απομείνει ακόμα) με την μάταια ελπίδα να ανακόψουν την επέλαση του λαϊκού χειμμάρου έρχεται ορμητικά κατά πάνω τους. Πέραν των υπολοίπων, οφείλουν να γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους όπλα μετατρέπονται συχνά σε μπούμερανγκ που αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο των συκοφαντών, ενώ δύνανται να εκθέσουν αμείλικτα όσους τα χρησιμοποιούν ενώπιον του κοινού περί δικαίου αισθήματος του ελληνικού λαού. Γιατί δεν είναι ούτε ηθικό ούτε δίκαιο να ενημερώνεται η δημοτική αστυνομία για τους πάγκους παρεμπορίου των λαθρομεταναστών που συστηματικά και εντελώς παράνομα λυμαίνονται τους δημόσιους χώρους και να μην πράττει -για μια ακόμη φορά- απολύτως τίποτα. Ακόμα χειρότερο είναι να παραπέμπει ευθυνόφοβα σε κάποια έγγραφη καταγγελία, που όπως άπαντες γνωρίζουν ουδέποτε οδήγησε στην λήψη του παραμικρού ουσιαστικού μέτρου.  Όταν οι νόμοι καταλύονται ή δεν τυγχάνουν προάσπισης από τους υποτιθέμενους υπηρέτες τους, οι οποίοι (στην πιο καλοπροαίρετη ερμηνεία) έχουν αδρανοποιηθεί από τους πολιτικούς ανωτέρους τους, η τήρηση τους επαφίεται ως έσχατη γραμμή ανάσχεσης στον πατριωτισμό του κάθε Έλληνα πολίτη. Κι επειδή ο τελευταίος έχει επιτέλους αρχίσει να αφυπνίζεται και να καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε μόνιμη βάση εις βάρος του, θα τον βρίσκουν πλέον διαρκώς μπροστά τους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...