Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝΤΕΛΟΣ...!!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ....!!! ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ...


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.stoxos.gr
Τους έστελναν να πάνε την πεθερά τους στη λαϊκή, τους κρατούσαν ττην ομπρέλα και την τσάντα, γνωρίζουμε περιπτώσεις που αστυνομικοί διάβαζαν τα παιδιά τους... όλα αυτά δείχνουν να τελειώνουν, αλλά στα χαρτιά.... Να το δούμε και στην πράξη...!
Από σήμερα αποδεσμέυονται οι αστυνομικοί που προστάτευαν βουλευτές, ευρωβουλευτές και περιφερειάρχες σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα το οποίο υπογράφηκε πρόσφατα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια.
Σήμερα εκπνέει και η 20ήμερη προθεσμία για όσους επιθυμούσαν να υποβάλλουν αίτημα προκειμένου να συνεχιστεί η προστασία τους από αστυνομικούς. Όπως έχει ανακοινωθεί, τέτοιου είδους αιτήματα εξετάζονται κατά περίπτωση, με κριτήρια αξιολόγησης την όποια υφισταμένη επικινδυνότητα και τον υπάρχοντα βαθμό απειλής.
Θα το παρακολουθούμε στενά...

Κε ΔΕΝΔΙΑΑΑΑΑ! ΠΑΤΡΙΔΟΦΑΓΟΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ! SOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. "ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ!"http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας;


Αν γινόταν μία φορά δεν θα το λαμβάναμε υπ' όψιν μας.Αν γινόταν δεύτερη φορά,θα μπορούσαμε να μιλάμε για σύμπτωση.Όταν όμως περιστατικά σαν και αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω, γίνονται σε συχνότατο ρυθμό δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς για το τι συμβαίνει.Χτες το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, ένας ανήλικος,17 ετών, δέχθηκε επίθεση.Ο τόπος ανάμεσα στην Αχαρνών και στην Μ. Βόδα.Δράστες, μία ομάδα Αράβων.Αιτία; Η μπλούζα την οποία φόραγε…

Επρόκειτο για μια μπλούζα μάρκας pitbull, την οποία φορούν τόσο άτομα που συχνάζουν στο γήπεδο, όσο και εθνικιστές. Καθώς ο νεαρός περπατούσε, πηγαίνοντας σπίτι του – καθώς μένει λίγο πιο πάνω – δέχτηκε την επίθεση της ομάδας των Αράβων, οι οποίοι προσπάθησαν μάλιστα να του βγάλουν και την μπλούζα.

Και δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Και στο παρελθόν Άραβες, επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρά άτομα, επειδή φορούσαν ... μαύρα μπλουζάκια και είχαν κοντό μαλλί, ενώ κάποιοι ίσως θυμούνται και το περιστατικό στην "αντιρατσιστική" πορεία, όπου έδειραν νεαρούς αντιεξουσιαστές, για τον ίδιο λόγο.

Όταν αυτά τα περιστατικά πυκνώνουν, μπορεί κανείς να θεωρήσει, ότι οι μουσουλμάνοι έχουν οργανωθεί σε μορφές πολιτοφυλακής και επιτίθονται σε όποιον δεν τους ... ταιριάζει. Από εκεί και πέρα τι άλλο να περιμένουμε; Επιθέσεις σε γυναίκες επειδή δεν φοράνε μαντίλες;

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετά καταστήματα – ίντερνετ καφέ, στα οποία συχνάζουν όλη μέρα, μουσουλμάνοι και κάποιοι πιστεύουν ότι χρησιμεύουν ως ... ορμητήρια.

http://www.elkosmos.gr

Χρυσή Αυγή για Θράκη, ΑΟΖ και Βόρεια Ήπειρο

Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ...ΑΘΗΝΑ 19-9-2012.

 

Βαρύς θα πέσει επάνω μας ο λίθος του αναθέματος των μελλουσών γενεών Ελλήνων έτσι και εξακολουθήσουμε να αγνοούμε τους Έλληνες που στενάζουν κάτω από τον ζυγό βρωμερών τυράννων. Γιατί είναι ανέντιμο, αισχρό και μη ελληνικό το ίδιον του δειλού που εγκαταλείπει τη φάρα του, αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Διότι αν κλειστούμε στο σημερινό στενό καβούκι, τότε θα τα καταφέρει ο δυνάστης στον σκοπό του να μας βγάλει το καβούκι που κρυβόμαστε και θα χάσουμε τα έσχατα καθιστάμενοι γυμνοσάλιαγκες.

 

Είμαστε ευχαριστημένοι λατρεμένε ελληνικέ λαέ, εσύ που με ανάθρεψες, να έχουμε τα συρμένα κατάχαμα υποπόδια ως ηγέτες; Θα υποταχθούμε κι εμείς στην ίδια μοίρα; Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποτινάξουμε τους νεοκοτζαμπάσηδες από το κεφάλι μας μαζί με τους κομματικούς «στρατούς», τους ανατολίτες μπραίμηδες και τους διεθνείς χαρτογιακάδες και να ξεχυθούμε να μεγαλώσουμε το έθνος μας. Να κοιτάξουμε στο πάνω μέρος του χάρτη τώρα που θα αποκτήσουμε εθνικιστική κεφαλή και να δώσουμε ραντεβού με την ιστορία στην αιματοβαμμένη Βόρειο Ήπειρο. Εκεί θα δούμε τους Βορειοηπειρώτες και Βλάχους αδελφούς μας να εξακολουθούν να ματώνουν ζητώντας ελληνική παιδεία, ελληνική γλώσσα, ελληνική σημαία και πατρίδα.

 

Οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες, γνήσιοι απόγονοι Δωριέων με τους οποίους μοιράζομαι κοινούς προγόνους στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Θήβα με τον Βασιλιά Κάδμο και τον γιο του Ιλλυριό να φτάνει στην αετοκορφή του Ελληνισμού, έχουν δώσει σκληρούς αγώνες για να κερδίσουν τη λευτεριά τους. Από τον καιρό του Σπυρομήλιου έως τον Αριστοτέλη Γκούμα και ακόμη πιο πίσω πάλαιψαν μονάχοι τις πιο πολλές φορές σπρώχνοντας κοντά τους το νωθρό, διχαστικό και προδοτικό πολλές φορές ελλαδικό κράτος. Είχαμε αλλεπάλληλες εγέρσεις και ζυμώσεις, είσοδο του ελληνικού στρατού στην Βόρειο Ήπειρο στους Βαλκανικούς πολέμους, απώλεια της γης μας προς την Αλβανία.  Κατόπιν ανακηρύχτηκε η Προσωρινή Κυβέρνηση της Βορείου Ηπείρου με τον Χρηστάκη Ζωγράφο και τους μητροπολίτες της ελληνικής γης και πλήθος αγνών και φλογερών Ελλήνων Πατριωτών.

 

Τα αδέλφια μας στην γη του ενδόξου Βασιλιά Πύρρου κέρδισαν τη λευτεριά με τα όπλα και την σφράγισαν εκτός από το αίμα τους και με επίσημες βούλες και συνθήκες. Για να φτάσουμε έως το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που παραχωρούσε την Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο. Όμως ο καιροσκοπισμός και ο διχασμός που καλλιέργησαν οι πολιτικάντηδες υπηρετώντας τους ψευτοσυμμάχους των Μεγάλων Δυνάμεων οδήγησαν στην απώλεια μιας ακόμη αλύτρωτης Πατρίδας.

 

Θρυλικοί είναι και οι αγώνες του Μετώπου Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου στην περίοδο 1941 – 1944 διατρανώνοντας για μια ακόμη φορά την αδούλωτη λαϊκή ψυχή του Βορειοηπειρώτη. Για να επανακτήσουμε την Βόρειο Ήπειρο στον ελληνοϊταλικό πόλεμο με Ηγέτη τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και την Εθνικοκοινωνική Κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου με την είσοδο του νικηφόρου Ελληνικού Στρατού. Για να οδηγηθούμε μεταπολεμικά από ψευτοσυμμάχους και ριψάσπιδες στην απώλεια γης και ψυχών δίχως καν στρατιωτικό νεκροταφείο για τους Ήρωες Πολεμιστές μας.

 

Έτσι οδηγήθηκε η εθνική υπόθεση έως τα τυραννικά κομμουνιστικά καθεστώτα Χότζα και Αλία με τις εκτελέσεις και τα κλεισίματα σχολείων και εκκλησιών. Αλλά και στον καιρό της ψευτοδημοκρατίας όμοια ήταν και είναι η συμφορά με τον Αριστοτέλη Γκούμα να χάνει τη ζωή του γιατί ήθελε να μιλάει στη γλώσσα των προγόνων του και τα ελληνόπουλα στο Αργυρόκαστρο να μην μπορούν όπως μάθαμε να εγγραφούν σε ελληνικό σχολείο γιατί πρέπει να προέρχονται μονάχα από αναγνωρισμένες από την Αλβανία ελληνικές περιοχές. Όμως η Αλβανία δεν αναγνωρίζει την ελληνικότητα της μείζονος Βορείου Ηπείρου πλην ελαχίστων εδαφών όταν διεκδικεί με θράσος ελληνική γη και τα ναρκωτικά με τους λαθρομετανάστες εισέρχονται σωρηδόν στην πατρίδα μας.

 

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα η Βόρειος Ήπειρος όπως και πάσα ματωμένη ελληνική γη δεν είναι χαμένη αλλά σκλαβωμένη ελληνική πατρίδα. Ολάκερη η Αλβανία ελληνική επαρχία. Άλλωστε εθνικός ήρωας του ψευδοκράτους είναι ο Έλλην Γεώργιος Καστριώτης. Πιστεύουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας στο γνωστό εθνικό τραγούδι – ύμνο που αναφέρεται στην «κουκλίτσα αληθινή» που θα σπεύσει ο Ελληνικός Στρατός «μιαν αυγή δίχως διαταγή» για να αγκαλιάσει την δόλια αδερφή μας Βόρειο Ήπειρο, λεύτερη πια, στην αγκαλιά της Μεγάλης Μητέρας Ελλάδος. 

http://www.youtube.com/watch?v=s1wci6uolJ0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

 Αντιποίηση αρχής από τους Τούρκους στην Ξάνθη, αλλά ο Δένδιας κοιμάται και βλέπει “ρατσισμό”Κλείνοντας το ένα μετά το άλλο τα αστυνομικά τμήματα σε περιοχές της Θράκης με έντονο το τούρκικο στοιχείο, δήθεν λόγω «Μνημονίου», το τούρκικο προξενείο βρίσκει ευκαιρία να αναθέσει την τήρηση της τάξης σε Τούρκους πολιτοφύλακες.
Άνδρες με κίτρινες στολές και περιβραχιόνιο, όπου αναγράφεται η λέξη «GOREVLI», δηλαδή αξιωματικός στα τούρκικα, χρίστηκαν αυθαίρετα υπεύθυνοι για την επιβολή της τάξης, βάσει δημοσιεύματος στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία». Χωρίς την κατοχύρωση της απαραίτητης άδειας, προβαίνουν σε προκλητικές κινήσεις κατάλυσης της δημοσίας τάξης και εκμηδενισμού της ελληνικής αστυνομίας. Στο χωριό Εχινός της Ξάνθης, με αφορμή την διεξαγωγή της θρησκευτικής εκδήλωσης των μουσουλμάνων, ονόματι «Χατίν», κλήθηκαν οι Τούρκοι «αξιωματικοί» να επιβάλλουν την τάξη, απαξιώνοντας τους θεσμούς του ελληνικού κράτους.
Τα αστυνομικά τμήματα κλείνουν σε πληγείσες περιοχές και με την ανοχή των ανθελλήνων πολιτικάντηδων, καθώς και των φερέφωνων τους, τελείται η πλήρης κατάλυση του ελληνικού συντάγματος, με τους συστημικούς αρμόδιους να εθελοτυφλούν. Αντιθέτως, σε περιπτώσεις, όπου προφυλάσσονται τα συμφέροντα των Ελλήνων, από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, οι εν λόγω ανθέλληνες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εναντίον του Κινήματος μας.http://www.xryshaygh.com

Διαβάστε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ: Ο Δένδιας, οι Ρότσιλντ και οι τέκτονεςΔιαβάστε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ: Ο Δένδιας, οι Ρότσιλντ και οι τέκτονες
"Απόδειξη περί της συμμετοχής  κάποιου στις τελετές των τεκτονικών στοών δεν μπορεί να υπάρξει, καθώς οι εν λόγω μυστικές εταιρείες τηρούν κανόνες σιωπής και φυσικά το τυπικό τους δεν προβλέπει την παρουσία κοινού ή τηλεοπτικών φακών. Έτσι ο Δένδιας γνωρίζει πως δεν υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο ή άλλες απτές αποδείξεις περί της παρουσίας του στα εν λόγω δρώμενα. Επειδή όμως έχει παρελάσει από όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις των ρόταρυ και αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο σε διάφορες συγκεντρώσεις των τροφίμων μασονικών στοών, αφήνει το ζήτημα ανοικτό. Το μόνο βέβαιο είναι πως η αποκάλυψη περί της τεκτονικής του ιδιότητας προκάλεσε τρικυμία στο επιτελείο της ΝΔ, εξ' ου και η άμεση εντολή για δημόσια διάψευση".
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ στα περίπτερα όλης της χώρας!http://www.xryshaygh.com

Τρομονομός διώξης των εθνικιστών ιδεολόγων με πρόφαση τον...."ρατσισμό"


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις διώξεις θα απαντήσουμε με αγώνα και θα χρησιμοποιήσουμε τα "όπλα" του καθεστώτος εναντίον του..

Μερικές ημέρες μετά έρχεται η πλήρης επιβεβαίωση μέσα από ρεπορτάζ του pheme.gr που γράφει τα εξής:

Την ειδική ρύθμιση που συνέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων αποκαλύπτει σήμερα το Pheme.gr.Όπως αναφέρεται στη σχετική διάταξη του νομοσχεδίου-σκούπα που αναμένεται εντός των ημερών να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης…

"η τέλεση της πράξης από μίσος εθνικό, εθνοτικό, φυλετικό, θρησκευτικό ή μίσος λόγω διαφορετικού γενετήσιου προσανατολισμού κατά του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και σε περίπτωση πλημμελήματος, η ποινή είναι.....

ανώτερη των τριών ετών".

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, που αποκαλύπτει το Pheme.gr, "η ρύθμιση είναι αναγκαία ώστε να επισημανθεί η κοινωνική αποδοκιμασία της πράξης και να εμπεδωθεί ο γενικοπροληπτικός και ειδικοπροληπτικός χαρακτήρας της ποινής για εγκλήματα που γίνονται από τέτοιο μίσος".

Ειδική μέριμνα λαμβάνεται ώστε να υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη χορήγηση αναστολής της ποινής και ως προς τη μετατροπή της ποινής.

Νέα ρατσιστική επίθεση κατά 19χρονης Ελληνίδας στην ΠάτραΝέα ρατσιστική επίθεση κατά 19χρονης Ελληνίδας στην Πάτρα
Τον τελευταίο καιρό, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, όλα τα κατεστημένα κόμματα –και ειδικά τα μαρξιστικά-, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι ΜΚΟ, ο Συνήγορος του Πολίτη, ο δήμαρχος Αθηναίων, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι διεθνείς προστάτες και εντολοδότες τους μιλάνε για συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις Ελλήνων κατά «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» και εμπλέκουν σ’ αυτές το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες οι «κακόμοιροι κ.τ.λ. αφού βλέπουν πως σχεδόν όλοι τους υποστηρίζουν σ’ αυτή τη Μπανανία αποθρασύνονται, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται οι πραγματικές ρατσιστικές επιθέσεις των «κακόμοιρων κ.τ.λ.» κατά Ελλήνων και Ελληνίδων!  

Διένειμαν στο λιμάνι Λεμεσού φυλλάδιο, που καλωσόριζε τους επιβάτες στην... Τουρκία


Τρεις χιλιάδες επιβάτες του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Κόστα Ατλάντικα» έγιναν δεκτοί στη Λεμεσό με φυλλάδιο το οποίο μοίρασαν οι υπεύθυνοι του πλοίου και έγραφε "Καλωσορίσατε στην Τουρκία, να έχετε μια απολαυστική παραμονή στη Λεμεσό".Αντιπροσωπεία του...

δήμου Λεμεσού, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Σάββα Στούμπα, που βρισκόταν στο λιμάνι, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων του «Κόστα Ατλάντικα» από τη Λεμεσό για τη Μεσόγειο, αρνήθηκε να ανέβει στο κρουαζιερόπλοιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αποχώρησε.

Οι υπεύθυνοι του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου έκαναν λόγο για τυπογραφικό λάθος και απολογήθηκαν.

Οι ίδιοι απέδωσαν το λάθος σε μπέρδεμα, καθώς ο επόμενος σταθμός του κρουαζιερόπλοιου είναι η Τουρκία.

http://egersis2.blogspot.gr

ΥΠΟΠΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.


sparti-oraias-elenis2
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Πέπλο μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του 38χρονου, στα χέρια του οποίου εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στις 31 Αυγούστου στο κέντρο της Σπάρτης. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, όπου μερικές ημέρες αργότερα εξέπνευσε.
Οι αστυνομικοί μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του, ερεύνησαν μεταξύ των άλλων  και την κατοικία συνεργού του στην οποία φέρεται να βρέθηκαν καραμπίνες(που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση), εκρηκτικές ύλες, ασύρματοι και πυροδοτικοί μηχανισμοί.
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4322:anazhtoyn-ton-38-q-q-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
(αναλυτικό ρεπορταζ από ένα από τα δημοσιεύματα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το θέμα)
 Aμέσως μετά το περιστατικό κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη στη Σπάρτη. Πάντως παρά τα όσα γράφονται αυτές τις μέρες την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και όχι η αντιτρομοκρατική.
Ο δράστης που κατοικούσε στο χωρίο Αιγιές κοντά στο Γύθειο(Κουτουμού, όπως το λένε οι κάτοικοι) εξετάζεται εαν σχετίζεται σύμφωνα με την αστυνομία με παλιότερες εμπρηστικές επιθέσεις στην περιοχή της Σπάρτης και του Γυθείου. Κι αυτό όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί.
Η Αστυνομία ανέκρινε τον φερόμενο ωςσυνεργό του νεκρού βομβιστή που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια, όπως και δύο γυναίκες.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ 49 ΛΗΣΤΕΙΕΣ! ΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.opla-asfaleia
Όχι για 5, ούτε για 10, αλλά για 49 ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, σούπερ μάρκετ, σπίτια και εταιρίες καθαρισμού κατηγορείται εξαμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Η επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχές της Αθήνας και των δυτικών προαστίων και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έχουν συλληφθεί ένας Έλληνας και τέσσερις Αλβανοί, ενώ το έκτο μέλος της σπείρας, επίσης Αλβανός, είναι έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού. Μάλιστα, είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο μετά από καταδίωξη στη Μεταμόρφωση.
Κάθε φορά, η σπείρα δρούσε και με διαφορετική σύνθεση. Είχαν διαπράξει συνολικά 49 ληστείες εκ των οποίων: εννέα σε κοσμηματοπωλεία, 14 σε σούπερ μάρκετ, μια σε εταιρεία καθαρισμού, μια σε οδηγό αυτοκινήτου και 24 σε σπίτια, από τα οποία πήραν και τα αυτοκίνητα για να διαφύγουν!
Χαρακτηριστικό των αδίστακτων ληστών είναι πως δεν το είχαν σε τίποτα να πυροβολήσουν είτε εναντίον αστυνομικών είτε εναντίον πολιτών είτε ακόμη και για εκφοβισμό.http://makeleio.gr

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ; "ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ"


xa rafina
Εγκύκλιο που αναφέρεται στις εφόδους της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μικροπωλητών, απέστειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις εισαγγελίες και τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, καλώντας τα αρμόδια όργανα για τα μεν αυτόφωρα κακουργήματα να συλλαμβάνουν τους βουλευτές, για τα δε πλημμελήματα «να τους εμποδίζουν με τα συνήθη αποτρεπτικά μέτρα» και να σχηματίζουν άμεσα δικογραφίες σε βάρος τους.
Με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τις εφόδους της Χρυσής Αυγής στους πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών, σύμφωνα με το capital.gr, η Εισαγγελία ξεκαθαρίζει το νομικό τοπίο που ισχύει για τις περιπτώσεις «δίωξης» βουλευτών επισημαίνοντας:
«Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμέτοχους (σε διάπραξη αδικημάτων) είναι βουλευτής επί μεν κακουργηματικών αυτοφώρων πράξεων να προβαίνουν στη σύλληψη αυτού, επί των λοιπών δε πράξεων να ενεργούν οποιαδήποτε ανακριτική πράξη είναι αναγκαία για τη βεβαίωση του εγκλήματος, εξαιρουμένων μόνον των ανακριτικών πράξεων που θίγουν το πρόσωπο του τελευταίου, καθώς και να εφαρμόζουν τα προαναφερθέντα αποτρεπτικά μέτρα».

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; ΔΕΝΔΙΑΣ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...


stratopedo
Το Makeleio.gr σάς είχε επισημάνει λίγες μέρες πριν, μια δήλωση που έκανε... απέξω - απέξω ο δήμαρχος Καμίνης για την μετατροπή περισσοτέρων από ένα στρατοπέδων της Αθήνας σε κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, την οποία έχει συμφωνήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια από τα τέλη Ιουλίου!
Σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε το κλείσιμο και την συγχώνευση 55 έως 57 στρατοπέδων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Τυχαίο; Τι ακριβώς θα γίνουν τα στρατόπεδα αυτά κύριε Δένδια;
Την λύση αυτή στηρίζει και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να εξοικονομηθούν περίπου 80 εκατ.ευρώ σε ετήσια βάση από τα λειτουργικά έξοδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Παραλλήλως, έχει ληφθεί απόφαση να μειωθούν σε μόλις 9 τα 21 κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που λειτουργούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών και για την απόφαση να μειωθεί κατά 15% ο αριθμός των ανωτάτων αξιωματικών. Παραλλήλως θα περιοριστεί κατά 30% ο αριθμός των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές, απόφαση η οποία θα έχει επίδραση στον αριθμό των αξιωματικών και υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων σε μια περίοδο 30-35 ετών.
Μαζί με την πρόταση για μείωση των δαπανών του υπουργείου Άμυνας που κατευθύνονται για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών το Πεντάγωνο εισηγήθηκε στο οικονομικό επιτελείο περικοπές σε εξοπλιστικά προγράμματα με σκοπό να εξοικονομηθούν 437 εκατ.ευρώ. Τα 333 εκατ.ευρώ σχεδιάζεται να μειωθούν από κούρεμα και επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων που έχουν υπογραφεί και εκτελούνται, ενώ ακόμη 104 εκατ.ευρώ προβλέπεται να εξοικονομηθούν από την ακύρωση προγραμμάτων για την αγορά όπλων που δεν έχουν ακόμη αρχίσει να παραλαμβάνονται από τις ένοπλες δυνάμεις.
Το «συμμάζεμα» αυτό, από το οποίο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπολογίζει ότι θα μειωθούν οι δαπάνες του κατα 517 εκατ.ευρώ συνολικά αναμένεται να προχωρήσει ακόμη κι αν η τρόικα δεν αποδεχθεί ότι οι μειώσεις αυτές είναι ισοδύναμες με το αποτέλεσμα που θα προέλθει από την μείωση του βασικού μισθού των στρατιωτικών κατά 7% και επιμείνει σε νέο κούρεμα των αποδοχών των ενστόλων.

ΕΚΑΝΑΝ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ


mikropolites-foto1
Μετά την συμπαράσταση που επέδειξε δημόσια το «Συνδικάτο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών» προς τις πολυσυζητημένες ομάδες δράσεις λιανεμπόρων με την συνοδεία βουλευτών και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής ,50 περίπου άτομα που φέρεται να ανήκουν στο ευρύτερο χώρο δράσης των αντιεξουσιαστών, επιτέθηκαν το Σάββατο το πρωί στις 10.30 στα γραφεία του συνδικάτου και κυριολεκτικά το διέλυσαν. Έσπασαν βιτρίνες, έριξαν κόκκινες μπογιές και έβαψαν τα τζάμια με μαύρο σπρέι αναγράφοντας μηνύματα, όπως: «Πίσω φασίστες ξεφτίλες» και «τα τάγματα ασφαλείας τα τσακίζουμε». Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Επικαλούμενοι φωτογραφίες αλλά και μια προκήρυξη που έριξαν αντιεξουσιαστές σε όλη την Δυτική Αθήνα, οι μικροπωλητές κάνουν λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση.
«Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών (13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!!», ισχυρίζεται σε ανακοίνωση του το «Συνδικάτο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών». Επίσης τονίζουν ότι τα ίδια άτομα
«εξέδωσαν κατάπτυστη προκήρυξη η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου και εδρεύουμε».
mikropolites3
Στην αναφερόμενη «προκήρυξη» που φέρει την υπογραφή «τα γνωστά-άγνωστα εγγόνια των αναρχοκομμουνιστοσυμμοτιτών», οι συντάκτες της σε απειλητικό ύφος προειδοποιούν ότι θα ξαναχτυπήσουν ενώ υπογραμμίζουν: «Οι συνδικαλιστές αυτοί που κλαίγονται στα κανάλια ως τίμιοι μεροκαματιάρηδες δεν είναι τίποτα άλλο από μεγαλοπιασμένοι έμποροι που θέλουν να γίνουν οι γενικοί κουμανταδόροι σε λαϊκές αγορές και παζάρια, νταβάδες αρχιπανηγυρτζήδες». Πάντως η «προκήρυξη»(βάσει του περιεχομένου της)ενώ αποκαλύπτει ιδεολογικό υπόβαθρο(κατά των «ταγμάτων της Χρυσής Αυγής», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει)αφήνει να διαφανεί και μια περίεργη αντιπαλότητα για την επικυριαρχία στους πάγους των μικροπωλητών.
prokirixi-mikropolittes
Ως γνωστόν η βεντέτα του ΕΣΣΥΠΕ και των αριστεριστών ξέσπασε με αφορμή την ανακοίνωση που είχε δημοσιοποιήσει ο σύλλογος μικροπωλητών.
Σε αυτήν γινόταν λόγος για τις συνεχείς εκκλήσεις του κλάδου προς την πολιτεία για την πάταξη του παρεμπορίου και για εγκάθετους «καρεκλοκέντητους οι οποίοι σιωπούσαν ωθώντας στο θάνατο τους Έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ανοχή σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως».
Και κατέληγαν: «Οι αυθόρμητες << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους...»
Aπό την σημερινή "Δημοκρατία"

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ!

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά οι “ακροδεξιοί βομβιστές” του Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!

Σε πολιτικό φιάσκο μεγατόνων εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των δήθεν "ακροδεξιών τρομοκρατιών" από το Γύθειο Λακωνίας, καθώς όχι μόνο κανένα στοιχείο, όπως διαρρέει η αστυνομία, δεν υπάρχει που να συνδέει τον βομβιστή του Γυθείου που βρήκε το θάνατο προσπαθώντας να κατασκευάσει μια βόμβα με ακροδεξιές οργανώσεις…

αλλά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι ήταν μέλη της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς"!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε υποστηρίξει την Κυριακή από το βήμα της έκθεσης Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα ότι "Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε ενώπιν ακροδεξιών τρομοκρατών και καλώ την αστυνομία να το ερευνήσει" και μάλιστα κατήγγειλλε "σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας από τους ακροδεξιούς", ενώ συστημικά ΜΜΕ συνέδεαν την υπόθεση με "ακροδεξιούς τρομοκρατικούς πυρήνες"!! Έτσι «υπόθεση του Γυθείου» πέρασε στην «αρμοδιότητα» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Κρατικής Ασφάλειας που προσπαθούν να διερευνήσουν τις δραστηριότητες της ομάδας των βομβιστών, οι οποίοι όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, τελικά διασυνδέονται με ακροαριστερούς τρομοκρατικούς πυρήνες πολύ γνωστής οργάνωσης της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς"!

Οι αστυνομικοί δεν συνδέουν καμία περίπτωση την υπόθεση αυτή με δράση ακροδεξιών οργανώσεων, από το σύνολο των στοιχείων που έχουν στην διάθεσή τους και όπως ανέφερε αξιωματικός της ΕΛΑΣ στο defencenet.gr "Από την αρχή δεν είχαμε κανένα στοιχείο για συμμετοχή ατόμων της

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ‘ΕΘΝΙΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ’ (ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ – ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ)


Γράφει η Θωμαϊς Παριανού

Διευκρινίζοντας τον τίτλο του άρθρου, σας λέμε ότι με την λέξη‘Αλβανοί - Albanians’ εννοούμε τους Αλβανούς μέσα στην Αλβανία και λέγοντας ‘Εθνικά Αλβανοί – Ethnic Albanians’εννοούμε τους Αλβανούς εκτός (των Αλβανικών) συνόρων, που θα έλεγε και ο κ.Θ. Πάγκαλος. Οι όροι αυτοί είναι σχετικά καινούργιοι και τους βρίσκουμε στον ξένο Τύπο γιατί, όπως γνωρίζετε, στην Ελλάδα, λέξεις όπως ‘Έθνος’, ‘Εθνικός’ κλπ είναι ‘ξορκισμένες με τον απήγανο’…

Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες συμπεριφορές και  πολιτικές των Αλβανών απέναντι στους Έλληνες Βορειοηπειρώτες (οι οποίοι, σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, είναι ‘Εθνικά Έλληνες’, αλλά ποιος τολμάει να το πει) και των ‘Εθνικά Αλβανών’ που ζουν στις γύρω από την Αλβανία περιοχές, και της ‘Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Kαι όπως είναι γνωστό, όλοι αυτοί μαζί αποτελούν εν δυνάμει, την ‘μαγιά’ της Μεγάλης / Φυσικής Αλβανίας.

Α) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ

ΑΛΒΑΝΙΑ: Όπως γνωρίζουμε, στην Αλβανία του Χότζα, κρατικοποιήθηκαν οι περιουσίες όλων των πολιτών, στα πλαίσια της ‘κομμουνιστικής ιδεολογίας’. Όταν έπεσε ο κομμουνισμός και ήλθε η ‘δημοκρατία’, έγιναν νόμοι και επιτροπές για την επιστροφή των περιουσιών στους ιδιοκτήτες τους, που  βασιζόταν αποκλειστικά σε αληθείς ή ψευδείς μαρτυρίες και στοιχεία των φερόμενων ως ιδιοκτητών. Εννοείται όλα αυτά σε σύμπνοια με τους παντός είδους εμπλεκόμενους ‘αρμόδιους’ και ‘αναρμόδιους’, με αποτέλεσμα να υφαρπάζεται, κανονικά και με τον (Αλβανικό) νόμο η περιουσία των Βορειοηπειρωτών.

ΕΛΛΑΔΑ: Το θέμα των ‘Τσάμηδων’, μας είναι λίγο πολύ γνωστό. Οι εν λόγω ‘κύριοι’ είναι πρώην κάτοικοι Θεσπρωτίας (κατ’αυτούς ‘Τσαμουριάς’), μουσουλμάνοι το θρήσκευμα , με Τουρκοαλβανική συνείδηση και άσβεστο ανθελληνικό μίσος. Κατά την περίοδο της Ιταλογερμανικής Κατοχής, υπήρξαν συνεργάτες και συνεργοί των κατακτητών, και διέπραξαν φρικτά εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων. Όταν έληξε η Κατοχή, οι ΄Τσάμηδες’, φοβούμενοι τις συνέπειες, ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ από την Ελλάδα, μαζί με τα στρατεύματα κατοχής, προς την Αλβανία. Ο ίδιος ο Ενβέρ Χότζα, στην αρχή, ΔΕΝ ΤΟΥΣ  ΗΘΕΛΕ, ως άτομα ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, πράγμα που ερχόταν σε αντίθεση με την ιδεολογία του δικού του καθεστώτος (ας μην το σχολιάσουμε!!!).

Σήμερα, οι tale quale απόγονοι των ‘κυρίων’ αυτών και ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ διεκδικούν επιστροφή περιουσιών και διπλή (Αλβανική και Ελληνική) υπηκοότητα. Είναι δε τόση η ξεδιαντροπιά τους που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως ΘΥΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ και απαιτούν να στηθεί μνημείο στο «Παραμύθι» (έτσι ονομάζουν την Παραμυθιά), όπου έγινε ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ η σφαγή των 49 Προκρίτων της Παραμυθιάς από τους Γερμανούς στις 29-9-1943. [* ΕΙΚΟΝΑ 1]

Οι σημερινοί ‘Τσάμηδες’ έχουν κάνει δικό τους κόμμα στην Αλβανική Βουλή, με τους Σπετίμ Ιντρίζι και Ντασαμίρ Ταχίρι, το οποίο ονομάζεται ‘Κόμμα για την Δικαιοσύνη και Ενότητα’, με αρχικά PDIU. Κατά δήλωση Σπ. Ιντρίζι, το κόμμα έχει  ως βασικό θέμα τη λύση του ‘τσάμικου ζητήματος’, το οποίο «είναι το μεγαλύτερο θέμα που παραμένει άλυτο από τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις». Η αλβανική βουλή έχει κηρύξει την 25 Ιουνίου ημέρα μνήμης της… «γενοκτονίας των αλβανοτσάμηδων» από τον ελληνικό τακτικό στρατό και στις 25/6/2010, ζητήθηκε από τους βουλευτές να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή. Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Ευάγγελος Ντούλες δεν υπάκουσε και αυτό προκάλεσε την οργή του Ντασαμίρ Ταχίρι, που εκτόξευσε εναντίον του ύβρεις και απειλές.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; ΔΕΝΔΙΑΣ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...stratopedo
Το Makeleio.gr σάς είχε επισημάνει λίγες μέρες πριν, μια δήλωση που έκανε... απέξω - απέξω ο δήμαρχος Καμίνης για την μετατροπή περισσοτέρων από ένα στρατοπέδων της Αθήνας σε κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, την οποία έχει συμφωνήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια από τα τέλη Ιουλίου!
Σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε το κλείσιμο και την συγχώνευση 55 έως 57 στρατοπέδων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Τυχαίο; Τι ακριβώς θα γίνουν τα στρατόπεδα αυτά κύριε Δένδια;
Την λύση αυτή στηρίζει και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να εξοικονομηθούν περίπου 80 εκατ.ευρώ σε ετήσια βάση από τα λειτουργικά έξοδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Παραλλήλως, έχει ληφθεί απόφαση να μειωθούν σε μόλις 9 τα 21 κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που λειτουργούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών και για την απόφαση να μειωθεί κατά 15% ο αριθμός των ανωτάτων αξιωματικών. Παραλλήλως θα περιοριστεί κατά 30% ο αριθμός των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές, απόφαση η οποία θα έχει επίδραση στον αριθμό των αξιωματικών και υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων σε μια περίοδο 30-35 ετών.

Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να το πάρουν απόφαση;; Oι ΕΔ αναλαμβάνουν δράση (και...) κατά των "λάθρο"!!! ΠΗΓΗ: Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να το πάρουν απόφαση;; Oι ΕΔ αναλαμβάνουν δράση (και...) κατά των "λάθρο"!!!


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα την αντιμετώπιση της χιονοστιβάδας των Σύρων προσύγων που είναι έτοιμη η Τουρκία να διοχετεύσει προς τα ελληνικά θαλάσσιας σύνορα στο Αιγαίο. Η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή των υπουργών...Εθνικής Αμυνας Π. Παναγιωτόπουλου, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια και Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ.Μουσουρούλη και βέβαια κρατάμε ότι έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι πλέον το θέμα αντιμετωπίζεται ως εξωτερική απειλή.

Ειδικότερα, αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ότι περισσότερο από 100.000 Σύροι πρόσφυγες βρίσκονται στοιβαγμένοι στα παράλια και οι Τούρκοι λαθρέμποροι, φυσικά με την συνεργασία των τουρκικών αρχών ετοιμάζονται να τους προωθήσουν στην Ελλάδα!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος δήλωσε σχετικά ότι"Καθώς προχωρούν και οι εξελίξεις στη Συρία, παρατηρείται αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας που προσπαθούν να μπουν στην Ελλάδα. Η πρώτη απόφαση της Κυβέρνησης είναι να επιχειρήσουμε να ανασχέσουμε και αυτό το κύμα λαθρομετανάστευσης στην περιοχή που επιχειρεί να εισέλθει στη χώρα, δηλαδή στην ακριτική περιοχή του Αιγαίου, στα θαλάσσια σύνορά μας. Για αυτό λοιπόν εντείνουμε τη συνεργασία μας και προχωρούμε προς τη κατεύθυνση δρομολόγησης άμεσα εφαρμόσιμων λύσεων".

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν, λοιπόν, (και αυτόν...) το ρόλο αφού το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι παντελώς αδύναμο να ανταποκριθεί σε τέτοιας έκτασης καθήκοντα φύλαξης συνόρων.

Το μεσημέρι για το ίδιο θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και με την παρουσία των τριών υπουργών.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Ν.Δένδια: Η σύσκεψη σήμερα όπως σαφέστατα δήλωσε ο κύριος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει να κάνει αφενός μεν με τη περαιτέρω συζήτηση του σχεδίου «ΙΩΝ», το οποίο είναι το σχέδιο το οποίο προετοίμασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των πιθανών προσφυγικών ροών εξαιτίας της κρίσης της Συρίας. Το σχέδιο αυτό υπεβλήθη στον Πρωθυπουργό της Χώρας, Αντώνη Σαμαρά κατά τη σύσκεψη που είχαμε στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το μεσημέρι".

defencenet.gr

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ... 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΟΣ "ΕΡΓΑΤΗΣ" ΒΙΑΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ!!!


Η 13χρονη, συνοδεύομενη από τη μητέρα της μετέβη στην αστυνομία της Πάφου και κατήγγειλε ότι από την 1η μέχρι και τις 15 Αυγούστου,εργάτης από τη Συρία τη βίασε δύο φορές.Συγκεκριμένα. σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σύρος την απείλησε ότι αν δεν συναινέσει σε ερωτική πράξη μαζί του, θα την σκοτώσει…

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα.

Εναντίον του 28χρονου από τη Συρία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητήται

Ο 28χρονος φέρεται να εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας στο οποίο γινόταν ανακαίνιση.

stoxos.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ vs ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !! EXTRA 3 ( 17-9-2012 )

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!


Οι αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον βομβιστή της Σπάρτης, δεν άρεσαν στους Λάκωνες!

Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για τον βομβιστή τηε Σπάρτης δεν φαίνεται να άρεσαν καθόλου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και γενικότερα στον νομό, που έτσι και αλλιώς δεν έχει μεγάλες συμπάθειες ο Τσίπρας…

Η Λακωνία δεν έχει καλές σχέσεις με την τρομοκρατία, αφού η άκρα αριστερά είναι ανύπαρκτη στο νομό και η αναφορά αυτή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε δυσφήμιση στα αυτιά των ..περίεργων Λακεδαιμονίων αναφέρει το parapolitika.gr.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ εξάρθωσε την γιάφκα στο Γύθειο φτάνοντας στα ίχνη ενός 34χρονου ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη και εργάζεται σε αποθήκη στην Λυκόβρυση.

Αυτά γενικά δεν είναι συνηθισμένα στην Λακωνία και όπως λένε οι ντόπιοι , ούτε τρομοκρατικές οργανώσεις σηκώνει η περιοχή, ο΄λυτε αναφορές σαν αυτές του Τσίπρα...

stoxos.gr

Τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων σκέπτονται να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!Τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων σκέπτονται να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!
Ένα πολύ «περίεργο» και διόλου τυχαίο δημοσίευμα (προφανέστατα διαρροή!) εμφανίστηκε στη στήλη του «Βηματοδότη», στο «Βήμα της Κυριακής». Έχει να κάνει με τη διχογνωμία που υπάρχει στους κόλπους της κατοχικής συγκυβέρνησης του Μνημονίου για το αν πρέπει ή όχι να τεθεί εκτός νόμου (!!!) η Χρυσή Αυγή. Προφανώς, τα δημοσκοπικά –και όχι μόνο- μαντάτα περί ραγδαίας ανόδου του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, έχουν καταθορυβήσει τα εγχώρια ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, που αφήνουν στην άκρη κάθε επίφαση «δημοκρατικότητας». Καθότι, όπως λέει κι ο «Βημαδότης», η κατοχική συγκυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν οι κινήσεις της είναι σύμφωνες με το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους (δεν προβλέπεται διαδικασία για να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου…), αλλά με το αν από τις πράξεις τους θα «ενισχυθεί σημαντικά» η Χρυσή Αυγή, ή όχι. Ιδού το πλήρες κείμενο:
«Μου λένε ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει προβληματιστεί σοβαρά σχετικά με το ενδεχόμενο να ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει συζητήσει το θέμα με συνεργάτες του, αλλά και με ορισμένους έμπιστους υπουργούς. Προς το παρόν φαίνεται να πείθεται από την αρνητική εισήγηση η οποία εδράζεται στο σκεπτικό ότι αν το κόμμα της Ακροδεξιάς τεθεί εκτός νόμου τότε θα ενισχυθεί σημαντικά η υποστήριξή του.

Τα “κίτρινα” καναρίνια των ΜΜΕΤα “κίτρινα” καναρίνια των ΜΜΕ
Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη βουλευτή της Χρυσής Αυγής του έθεσαν το ερώτημα: « Υπάρχει κατά τη γνώμη σας καλή και κακή βία;». Παρόλο ότι θεωρώ ξεκάθαρη και επαρκή την απάντηση του συναγωνιστή, θα ήθελα να προσθέσω στην απάντηση και ένα σύντομο σχόλιο. Σε καθαρά φιλοσοφικό επίπεδο, η βία όντως είναι κακό πράγμα, απ’ όπου κι αν προέρχεται κι όπου κι αν αποσκοπεί. Κατά την ίδια έννοια που και όλα τα όπλα είναι «κακά πράγματα», διότι η χρήση τους οδηγεί σε αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής. Όμως αν μείνουμε μόνο σε αυτή την παραδοχή, θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι ο εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου, που σκοτώνει για να ληστέψει και ο Κολοκοτρώνης, αλλά και ο κάθε επαναστάτης στην ιστορία της ανθρωπότητας, που σκότωσε για να απελευθερώσει την πατρίδα του είναι ένα και το αυτό.
Με γενικές καταδίκες και αφορισμούς, δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε λογικά συμπεράσματα. Τσουβαλιάζουμε μέσα στο ίδιο σακί εντελώς ανόμοια πράγματα. Το αγαθό της ζωής είναι σπουδαίο. Ας θυμηθούμε όμως το σύνθημα της Ελληνικής Επανάστασης: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ». Τι σημαίνει αυτό; Αυτό που ο κάθε ένας μας αντιλαμβάνεται: Η ζωή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αν ο άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος. Στα «κατακίτρινα» λοιπόν καναρίνια των «ελληνικών» ΜΜΕ, θα ήθελα να αφιερώσω τον όρκο των Αθηναίων οπλιτών. Η αισχύνη της χαώδους αντιδιαστολής του ένδοξου «τότε» με το ξεφτιλισμένο «τώρα», ας βαραίνει για πάντα αυτούς, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους:

Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά,
ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην,
ότω άν στοιχήσω.
Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων,
καί μόνος καί μετά πολλών.
Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω,
πλείω δέ καί αρείω
όσης άν παραδέξωμαι.
Καί ευηκοήσω τών αεί κραινόντων εμφρόνως,
καί τοίς θεσμοίς τοίς ιδρυμένοις πείσομαι,
καί ούς τινας άν άλλους τό πλήθος ιδρύσεται ομοφρόνως.
Καί άν τις αναιρή τούς θεσμούς
ή μή πείθηται, ούκ επιτρέψω.
Αμυνώ δέ καί μόνος καί μετά πάντων.
Καί ιερά τά πάτρια τιμήσω.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣhttp://www.xryshaygh.com
                      

Αυτή είναι η κοινοβουλευτική «δημοκρατία» στη χώρα μας!


Χθες σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, ένας δημόσιος αξιωματούχος ομολόγησε το ακόλουθο περιστατικό για να δείξει την ατιμωρησία και το πως γίνονται οι νόμοι στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία, αφήνοντας εμβρόντητους ένδεκα εκατομμύρια Έλληνες.Όπως είπε, είχε ετοιμάσει κάποτε το σχετικό φάκελο δίωξης ενός γνωστού μεγαλοπαράγοντα της οικονομικής ζωής του τόπου (δεν τον κατονόμασε) , για λαθραία εισαγωγή ενός προϊόντος (ούτε αυτό το κατονόμασε). Ενώ λοιπόν είχε συλλέξει όλα τα στοιχεία έτσι ώστε ο γνωστός μεγαλοπαράγων να μην μπορεί με βεβαιότητα να αποφύγει την τιμωρία, ξαφνικά ενημερώθηκε….
ότι άλλαξε ο σχετικός νόμος, ο οποίος στο εξής εξαιρούσε από τις βαριές συνέπειες της λαθρεμπορίας το εν λόγω προϊόν (το οποίο μόνο ο συγκεκριμένος μεγαλοπαράγοντας εισήγαγε) και απλά όριζε να καταβληθεί διπλό πρόστιμο. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει ο φάκελος και η υπόθεση να τεθεί για πάντα στο αρχείο, χωρίς ποτέ να διωχθεί ο άνθρωπος αυτός.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ενώ γίνεται μια τέτοιου μεγέθους αποκάλυψη ενώπιον ένδεκα εκατομμυρίων εξαθλιωμένων ανθρώπων, εντούτοις κανένα ΜΜΕ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την αποκάλυψη του θέματος και κανένας εισαγγελέας δεν πρόκειται να καλέσει τον καταγγέλλοντα για εξηγήσεις . Φανταστείτε τι θα συνέβαινε σε μια πολιτισμένη δημοκρατική χώρα, αν γινόταν τέτοια δημόσια αποκάλυψη.

Αυτή λοιπόν αδέρφια είναι η κοινοβουλευτική «δημοκρατία» στη χώρα μας!!!

Όσοι πιστεύετε ακόμα ότι αυτή η «δημοκρατία» και αυτό το πολιτικό σύστημα μπορούν να μας σώσουν ή ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον μας, προφανώς πλανιέστε.

kostasxan.blogspot.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΓΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;


ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000 σακούλες! Σακούλες που προορίζονται να τυλίξουν ανθρώπινα πτώματα!

Προσπαθήσαμε να
διασταυρώσουμε την πληροφορία, απευθυνόμενοι στην ίδια την ΓΑΔΑ και το γραφείο διαχείρισης υλικού. Το αρμόδιο γραφείο. Όχι μόνο δεν πήραμε σαφή απάντηση, αλλά ο υπεύθυνος του γραφείου, αιφνιδιασμένος και αμήχανος από την ερώτησή μας, αφού απαντούσε με μισόλογα του τύπου «δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σας βοηθήσω», στο τέλος βιαστικός, πέταξε ένα «δεν έχω παραλάβει, δεν έχω να σας βοηθήσω κάτι…» και μας έκλεισε το τηλέφωνο!

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ THN MAYΡΗ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...!!!Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού με δράστη αλλοδαπό και θύμα 19χρονη κοπέλα από την Πάτρα, σημειώθηκε σε καφετέρια της π
όλης στην οδό Ραδινού.

Όλα συνέβησαν ενώ η νεαρή έπινε καφέ με φίλη της και τις πλησίασε ο αλλοδαπός που πουλούσε cd, οι δυο κάπελες δεν ήθελαν να αγοράσουν όμως αυτό εξόργισε τον αλλοδαπό που επιτέθηκε στη 19χρονη.

Ο αλλοδαπός χαστούκισε τη φοιτήτρια και την κλώτσησε στα πόδια. Η νεαρή αμύνθηκε ενστικτωδώς καλύπτοντας το πρόσωπό της και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με τον αλλοδαπό να κάνει το ίδιο. Η 19χρονη όμως ήταν τόσο εκνευρισμένη από αυτό που είχε συμβεί, που δεν δίστασε να τον ακολουθήσει, θέλοντας να πάρει το αίμα της πίσω, και αφού τον εντόπισε στην πλατεία Όλγας ξεκίνησε την καταδίωξή του μέχρι τη Ζαΐμη, χωρίς ωστόσο να τον προλάβει. Για το περιστατικό έγινε επίσημη καταγγελία από τη φοιτήτρια στις αστυνομικές αρχές.

ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Ποιοι αρπάζουν μεγάλες εκτάσεις στο ακριτικό νησί…

Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου Μανώλης Χριστοδουλάκης υπέβαλλε επίσημη έκθεση στο υπουργείο Οικονομικών με την οποία ζητούσε να γίνει επειγόντως έλεγχος σε όλους τους τίτλους κτήσεων μεγάλων οικοπέδων στο Καστελόριζο για να διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την σκοτεινή αυτή υπόθεση.Λόγω της ύψιστης στρατηγικής σημασίας του νησιού για την Ελλάδα ο αείμνηστος Χριστοδουλάκης ζητούσε να ξεκαθαριστεί αν οι τελικοί αποδέκτες των εκτάσεων στο Καστελόριζο ήταν Τούρκοι ιδιώτες ή εταιρείες τουρκικών συμφερόντων.

Ο έλεγχος Χριστοδουλάκη έγινε το 2008 και αποκάλυπτε ότι από το 2000 είχαν γίνει 1.500 συμβολαιογραφικές πράξεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας στο ακριτικό νησί το οποίο δεν έχει περισσότερους από 200 κατοίκους.

Προφανώς μιλάμε για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που εφάπτεται των κυριαρχικών και εθνικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο.

Από το 2005 υπήρχε η φήμη στα Δωδεκάνησα ότι μια μαφία ελληνοτουρκική αρπάζει ιδιωτική και δημόσια γη στο Καστελόριζο. Η μέθοδος ήταν να οικειοποιούνται παράνομα εκτάσεις που ανήκαν σε οικογένειες από το Καστελόριζο που είχαν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και μετά να τις μεταπωλούν σε ξένους επενδυτές.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2007, είχε φθάσει ξαφνικά στο ακριτικό νησί κλιμάκιο της οικονομικής επιθεώρησης Δωδεκανήσου και Κρήτης με επικεφαλής τον τότε διευθυντή του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος το 2008 υπέβαλε ένα πόρισμα-σοκ στο οποίο μιλούσε ανοιχτά για εθνικούς κινδύνους από το ξεπούλημα μεγάλων εκτάσεων στο Καστελόριζο.

Ένα από τα συμπεράσματα του Χριστοδουλάκη ήταν ότι περίπου 20 οικογένειες είχαν καταφέρει μέσα σε μια δεκαετία να κατέχουν εκατοντάδες οικόπεδα στο νησί αλλά τα επίμαχα συμβόλαια που γινόντουσαν στη Ρόδο κατά ένα περίεργο τρόπο εξαφανιζόντουσαν από τα διάφορα υποθηκοφυλακεία.

Ο Χριστοδουλάκης μιλά στην έκθεσή του για κύκλωμα που δρα μεθοδικά στο Καστελόριζο και τόνιζε ότι κατά περίεργο τρόπο στους υποψήφιους ιδιοκτήτες εκτάσεων περιλαμβάνονταν επιφανείς παράγοντες και των Αθηνών, ενώ άφηνε υπονοούμενα ότι πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχουν παράγοντες της Τουρκίας που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τουρκικό θύλακα στο ακριτικό νησί.

Την άποψη αυτή υποστήριζε και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μεγίστης, πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαλτέζος, ο οποίος το 2010 είχε αποστείλει μια εξαιρετικά σκληρή αναφορά προς τις υπηρεσίες που διενεργούν τους ελέγχους στο Καστελόριζο ζητώντας τους να επέμβουν δυναμικά και να σταματήσουν τη λεηλασία του Καστελόριζου.

newsbomb.gr

Συνάντηση υπ.ΠροΠο με Τούρκο πρέσβη για τη λαθρομετανάστευση


Εκτύπωση E-mailImage
Συνάντηση με τον Τούρκο πρέσβη, κ. Κερίμ Ουράς, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικος Δένδιας, ο οποίος επεσήμανε στον κ. Ουράς ότι η εικόνα στο χερσαίο τμήμα των ελληνοτουρκικών συνόρων έχει βελτιωθεί αισθητά, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι απαιτείται εντατικοποίηση των προσπαθειών της Τουρκίας στα θαλάσσια σύνορα.
Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, ακόμη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην παράνομη μετανάστευση και στις εξελίξεις στη Συρία που δημιουργούν κλίμα ανησυχίας για το ενδεχόμενο μείζονος ανθρωπιστικής κρίσης.
Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η λαθρομετανάστευση προς τη χώρα μας οξύνεται και λόγω της πολιτικής της Τουρκίας που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να προσγειωθεί ή να κατευθυνθεί σε τουρκικό αεροδρόμιο χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Acropolis adieu.

TO PHOTO BLOG ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΒΕΡΗ
28.5.2012 | 16:22


'Οταν το περιοδικό 01 καλοσώριζε το 1994 την κοσμοπολίτικη Αθήνα.

144

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Brett Murray. Hail to the Thief II.

Brett Murray. Hail to the Thief II.

Στο μπαζάρ του σοσιαλιστικού ρεαλισμού και της σύγχρονης διαφήμισης βρήκε τα υλικά του ο Νοτιοαφρικανός καλλιτέχνης Brett Murray, για να σατιρίσει τη νέα νομενκλατούρα της χώρας του. Από τον Σπύρο Στάβερη.
Rosa Luxemburg. Η εκδίκηση της Ιστορίας.

Rosa Luxemburg. Η εκδίκηση της Ιστορίας.

Μια φωτογραφική έρευνα του Σπύρου Στάβερη
Carmina Burana.

Carmina Burana.

Φωτογραφιες του Σπύρου Στάβερη από προηγούμενες εκλογές
&quot;Χωρίς κατευθύνσεις στη Μέση Ανατολή&quot;.

"Χωρίς κατευθύνσεις στη Μέση Ανατολή".

Φωτογραφικές αποστολές του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Brett Murray. Hail to the Thief II.

Brett Murray. Hail to the Thief II.

Στο μπαζάρ του σοσιαλιστικού ρεαλισμού και της σύγχρονης διαφήμισης βρήκε τα υλικά του ο Νοτιοαφρικανός καλλιτέχνης Brett Murray, για να σατιρίσει τη νέα νομενκλατούρα της χώρας του. Από τον Σπύρο Στάβερη.
Rosa Luxemburg. Η εκδίκηση της Ιστορίας.

Rosa Luxemburg. Η εκδίκηση της Ιστορίας.

Μια φωτογραφική έρευνα του Σπύρου Στάβερη
Carmina Burana.

Carmina Burana.

Φωτογραφιες του Σπύρου Στάβερη από προηγούμενες εκλογές
&quot;Χωρίς κατευθύνσεις στη Μέση Ανατολή&quot;.

"Χωρίς κατευθύνσεις στη Μέση Ανατολή".

Φωτογραφικές αποστολές του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Ταξινόμηση:
19 σχόλια
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 28.5.2012 | 20:13
Τα εχω ακομη οοοολα τα τευχη του 01 και ακομη λαχταρω για μια συναντηση με το Σταθη Τσαγκαρουσιανο! Ηταν και θα ειναι παντα πρωτοπορος!

"Πυγμαλιων"
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (7) ΟΧΙ (1)
avatar
Ανώνυμος/η 29.5.2012 | 00:18
Ela avrio apo ta grafeia.

Stathis

Fere kai mpiskota opws tha rxesai.


(anmporeisnakaneiskapoioneutixismenogiatinamintokaneis)
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (14) ΟΧΙ (1)
avatar
Ανώνυμος/η 31.5.2012 | 20:21
eisai axiagapitos(areti pio spoydaia kai apo tin efyia) ego pote tha se synantiso????
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (2) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 28.5.2012 | 20:47
Surreal
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (5) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 28.5.2012 | 21:43
happy era!
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (6) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 28.5.2012 | 22:21
ωραίες εποχές. τότε στην παρέα δεν πλακωνόμασταν για τον τσίπρα...
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (14) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 31.5.2012 | 15:06
πλακωνομασταν για τον Αντρέα... το ίδιο κάνει!
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (9) ΟΧΙ (0)

avatar anastaziat 3.6.2012 | 01:06
ναι, αλλά λεφτά τότε υπήρχαν.......
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (2) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 29.5.2012 | 10:59
Για ονομα του Θεου! Πως το επετραψαν αυτο το γυφτο-κονσεπτ στην Ακρόπολη?!
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (22) ΟΧΙ (13)
avatar
Ανώνυμος/η 30.5.2012 | 12:00
η Διαμαντοπούλου δεν σε πείραξε. ούτε οτι στο μουσείο της ακρόπολης τις επιγραφές των αρχαίων είναι σαν να τις έγραψαν οι σεκιούριτι με εξάμηνη σύμβαση. σε πείραξε το κόνσεπτ της μαυρούλας ομως. οκ. εχεις σωστά κριτήρια.
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (9) ΟΧΙ (13)
avatar
Ανώνυμος/η 31.5.2012 | 15:01
Το "γυφτο-κονσεπτ" ανααφεροταν στα απλωμενα βρακια μπροστα απτην Ακροπολη και οχι στην "μαυρουλα" οπως την αποκαλεις! Ελεος! μαλλον εσυ εισαι ρατσιστης σε λανθανουσα κ προτρεχεις... οχι εγω!
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (21) ΟΧΙ (1)
avatar
Ανώνυμος/η 31.5.2012 | 15:05
Επισης οσον αφορα την εντελως out of space αναφορα σου στη Διαμαντοπούλου έχω να σου φερω ως αντεπειχειρημα οτι η Λορίν βγηκε πρωτη στη Γιουροβιζιον, τα χταποδια κλανουν απτις βεντουζες τους, ο σεισμος στη Μοντενα ηταν 5,8 ριχτερ καθως επισης στου ΚΟΥΜ ΦΟΥ τη πόρτα οσο θελεις χόρτα!
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (13) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 29.5.2012 | 11:32
Τις 'ωραίες' εποχές είχαν ήδη μπει τα θεμέλια για τη σημερινή κατάρρευση.
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (16) ΟΧΙ (3)
avatar
Ανώνυμος/η 29.5.2012 | 17:05
δείτε να γελάσετε το trance ντύσιμο της Μερόπης με το παρεό και της άλλης με το φακιόλι!
το shooting έγινε αμέσως μετά την Βαρυμπόμπη, πιθανά και με κάποια συμμετέχουσα στα ξέφρενα πάρτι στο Κατσιμίδι(ο Λιάτσικας που είναι; Ξέρει κανείς)
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (2) ΟΧΙ (1)
avatar
Ανώνυμος/η 30.5.2012 | 10:58
Μαλλον εχετε μπλεξει το κοσμοπολιτικο με το τριτοκοσμικο!
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (18) ΟΧΙ (1)
avatar
Ανώνυμος/η 1.6.2012 | 21:30
Το αμερικανικό αποικία που λέγεται Ελλάντα, είναι αμέρικαν κτήση όχι από το 1949 όπως λανθασμένα νομίζουν μερικοί αλλά από το 1947 ήδη, οπότε και πρωτοδοκιμάστηκε (σε τούτονα εδώ το μετέπειτα φωτοβολταϊκό σεξοτουριστικό προορισμό) το πρωτοεμφανιζόμενο αμέρικαν όπλο ανόματι ΝΑΠΑΛΜ.

Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό να μην δικαιούται Ιστορίας και μνημείων η αμερικανική αποικία, ως ταπεινωμένη και αμερικανοϋπόδουλη που είναι εδώ κι 70 χρόνια.

Κακώς θα θεωρηθεί το σχόλιό μου ειρωνικό. Απεναντίας, είμαι κάργα αμερικανολάτρης και αμέρικαν φάσιον βίκτιμ καταναλωτικό αμερικανάκι και πολύ γουστάρω τη μούλτι κούλτι αμέρικαν style φωτογραφία με την εγχρωμούλα που ξεφτυλίζει καννιβαλιστικά την Ακρόπολη, το κιτς και "πασσέ" αυτό εθνικό μνημείο των ελληναράδων ιθαγενών.

Τις φωτογραφίες αυτές τις θυμάμαι εδώ και 7 χρόνια, όταν πρωτοσυνόδεψαν το πρώτο (αν θυμάμαι καλά) φύλλο του free press εντύπου με έτον εξής υπότιτλο:

<<ΤΕΣΤ: ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ;>>

(εννοώντας δηλαδή το κατά πόσο "αποδέχεστε αυτή την εικόνα, ώ, εσείς βρωμοελληναράδες φασιστοέλληνες")

Προσωπικά, ατομικοΘατσεριστικά και αμερικανολατρικά, έχω να δηλώσω ότι αποδέχομαι πλήρως και πλέρια αυτές τις χάι culture εικόνες που έρχονται κατευθείαν απ' το μέλλον και υπόσχονται μπόλικη "ταξική συνείδηση" και βαρβάτο εξαμερικανισμό στην αμερικανοκενωνία του κοντινού μέλλοντος και των αλληλοσυγκρουώμενων και αλληλοπυροβολούμενων αμέρικαν style γκέττο ώστε να βασιλεύουν οι Παγκοσμιοποιημένοι καπιταλιστές εις τον αιώνα τον άπαντα και να το παίζουν και "αντιρατσιστές" κι από πάνω.
Κι απ΄όλη αυτή την ιστορία θα βγαίνω κι εγώ κερδισμένος γιατί θα θεωρούμαι "όπεν-μάιντεντ" και "αλτέρνατιβ" στάιλ και υπεράνω "ξενοφοβικής πλέμπας" άτομο, αρκούντως καλλιεργημένο και πρωτοποριακό κι ανεκτικό στη διαφορετικότητα κι όλα τα υπόλοιπα συναφή και αμερικανοχολυγούντιαν.

Δεν τα λέω κι άσχημα, έχω την εντύπωση.


- Αμερικανολάτρης φάσιον βίκτιμ -
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (5) ΟΧΙ (5)
avatar
Ανώνυμος/η 3.6.2012 | 11:32
Dike moy/dikh moy,
Ta les wraia.
Τσικάγο Μπόι
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (0) ΟΧΙ (0)

Proteus2 Proteus2 12.6.2012 | 18:00
Καλά, πάντα τόσα πολλά λες;
-------------------
Και μεις που τσιμπήσαμε σαν χάνοι....

Π
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (0) ΟΧΙ (0)
avatar
Ανώνυμος/η 3.6.2012 | 13:02
http://www.flickr.com/photos/tind/4717389648/
Ενδιαφέρον: ΝΑΙ (1) ΟΧΙ (0)
Προηγούμενα 1 Επόμενα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...