Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 21-9-2012.

Μια μεγάλη και ιστορικά τεκμηριωμένη αλήθεια λέει πως μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται το πιο καθαρό και λαμπρό φως. Μέσα από τα σκοτάδια που έχουν κατακλύσει λοιπόν τη Φυλή μας θα φέρουμε και το δικό μας χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού. Το έχουμε πράξει σε αμέτρητες κατοχές ξεπερνώντας μεγάλα διαστήματα παρακμής απέναντι σε κάθε λογής εχθρούς, ξένους και προσκυνημένους. Θα το κάνουμε τώρα και άμεσα. Θα το πράξουμε ακριβώς τη στιγμή που πληττόμαστε από τις δύο έκφυλες οντότητες ταυτόχρονα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Για να επιτύχουμε την εθνικιστική μας επανάσταση χρειαζόμαστε τον προσδιορισμό των στόχων εξαλείψεως. Αλλά αυτή τη γνώση την έχουμε ήδη. Δεν θέλουμε απάτριδες που αφήνουν ανάμεσά μας ανθρώπινες βόμβες που δολοφονούν Έλληνες. Δεν θέλουμε συνομιλίες και συνομιλητές με τους αγοραστές εμποράκους της γης μας. Και δεν θέλουμε κανέναν βάρβαρο «γείτονα» που βλέπει και ζητά δικό μας έδαφος για δικό του. Ωραία, αφού λοιπόν έχουμε αυτή τη γνώση, τώρα χρειαζόμαστε τη ζωντάνια, τη λαχτάρα και το μεθύσι της ψυχής για να απλώσουμε το εθνικοκοινωνικό κίνημα ως φλόγα ολόθερμου πάθους στα σωθικά του ελληνικού λαού. Να ξεσηκώσουμε τους Έλληνες σαν ασυγκράτητη φάλαγγα και να κατακτήσουμε ελληνική εξουσία φέρνοντας την Χρυσοφόρα Αυγή του Γένους.

Ο ελληνικός λαός ήδη ακούει και αφουγκράζεται τις διθυραμβικές ιαχές των Ελλήνων Εθνικιστών. Αντικρίζει με δέος και ιεροπρεπή αποδοχή τους αναμμένους πυρσούς που ροδίζουν το μέτωπο του αγώνα. Χρειάζεται βέβαια και ο σκοπός του κινήματος που πρέπει να ταυτιστεί με τις επιθυμίες του λαού ώστε να μας ακολουθήσει πιστά και απαρέγκλιτα. Μα κι αυτός υπάρχει. Οι σαλπιστές και οι μαντατοφόροι του Ελληνικού Έθνους σκορπούν καιρό τώρα το μήνυμα. Αυτοκυριαρχία και δημιουργικότητα για το λαό. Ανεξαρτησία, κυριαρχία και μεγαλοσύνη για την Πατρίδα. Περισσότεροι Έλληνες και χαρούμενα πρόσωπα για εμάς και τα παιδιά μας. Περισσότερη και καλύτερη Ελλάδα.

Τέλεια λοιπόν, όλα και όλοι είναι στη θέση τους. Τι λείπει άραγε; Το σύνθημα της εφόδου του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Αλλά και γι’ αυτό υπάρχει απάντηση. Είναι η αναπτέρωση των ψυχών και η αναδίπλωση των ματωμένων λαβάρων του Ελληνισμού και του Εθνικισμού. Το σύνθημα αυτό μόλις δόθηκε. Το δώσαμε ο καθείς εξ ημών στον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα και κύρια. Το πράξαμε σκοτώνοντας τον ατομικισμό, την ηττοπάθεια και την λογικοφάνεια των καθωσπρέπει ινστρουχτόρων και παραπληροφορητών των ψυχών. Τώρα πια η υπόθεση της Πατρίδας είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια μας. Η ελευθερία του νου και το σπάσιμο της αλυσίδας είναι μόνο η αρχή. Η εξάλειψη του κινδύνου θα ολοκληρωθεί όταν γίνουμε εμείς κίνδυνος για τους εχθρούς μας. Όταν φτάσουμε στην Νίκη του Ελληνισμού και την επιβολή της εθνικιστικής λογικής για ελληνική διοίκηση και ηγεμονία.

Το χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού δεν θέλει παράσιτα και ελαφριές συνειδήσεις κοντά του. Αυτές οι σκιές θα εξαλειφτούν από τον ελληνικό πολιτικό ορίζοντα. Η απόφαση για την ανόρθωση ενός γερού έθνους θέλει την ύπαρξη ενός γερού οργανισμού σε ένα σώμα ξεκάθαρα εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Κουβέντες για το σχέδιο της Φυλής με όσους το αμφισβητούν απαγορεύονται. Αλλά και η αυλή θέλει το δικό της συμμάζεμα. Τι πάει να πει γείτονες; Είναι μήπως αυτοί που γυρόφερναν έως τώρα το πτώμα που είχαν φτιάξει οι ταγοί του ψόφιου και απερχόμενου συστήματος; Αυτοί οι πρώην και νυν επίδοξοι κατακτητές μας θα σβήσουν από το χάρτη. Πιάνουν τόπο και βασανίζουν τους Έλληνες των αλύτρωτων πατρίδων μας. Αν θέλουν ας μας αποδώσουν χώματα και ψυχές και να ζήσουν με όσα τους αναλογούν. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

Στο χρυσοφόρο χάραμα του Ελληνισμού υπάρχουν οι πολεμιστές της Φυλής, άξιοι των ενδοξότερων στιγμών του Γένους, και δίπλα τους ομοίως άξιοι παραστέκονται οι Έλληνες του πνεύματος και του μόχθου. Βασικοί πυλώνες του Εθνικοκοινωνικού Φωτός είναι η Δικαιοσύνη και ο Πολιτισμός του Έθνους. Η Δικαιοσύνη παραστέκει τις υποθέσεις του εθνικού κράτους στο εσωτερικό και τις ισορροπίες ανάμεσα στους πολίτες με γνωρίσματα την ευθυκρισία και τον πατριωτισμό. Ο Πολιτισμός μας είναι ο ύμνος και οι γλυκολάλητες τελετές στο μεγαλείο της Φυλής και την ίδια στιγμή είναι το ακάματο εργαστήρι που σηκώνει κάθε ημέρα νέα επιτεύγματα του νου και των χεριών διευκολύνοντας τον Άνθρωπο και εξυψώνοντας Θεό και Ελλάδα.

Η αξιοπρέπεια και η ορθή ανάθεση έργου στους πολίτες, η Τιμή στο Γένος, η Νέα Πολιτισμική Γέννα και οι Ελληνικές Λόγχες ως δόρυ και ασπίδα συνάμα θα τραβήξουν πορεία ισόβια για το χάραμα του Ελληνισμού που δεν θα σκοτεινιάσει ποτέ ξανά. Θέλουμε να γίνουμε περήφανοι για τα δικά μας έργα. Ωραία λοιπόν, το Εθνικοκοινωνικό Επαναστατικό Κίνημα προσφέρει μετερίζι αγώνα γεμάτο πάθος και οργή. Οργή που γίνεται ορμή να χαράξουμε οι ίδιες τις γραμμές της ζωής μας. Και πάθος να κάνουμε ξανά την Ελλάδα τη Γη του Φωτός που ξέρει να φροντίζει τα παιδιά της και να ανοίγει νέους δρόμους ελληνικής δόξας. Ψηλά τα λάβαρα και εμπρός για την Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

     

Πουπάκης, Κουτσιούκης, Μανώλης-Οι συνδικαλιστές της συμφοράς!

Μία παρέα από τα παλιά έχει πλέον ενώσει τις δυνάμεις της. 

Ο πρόσφατα διαγραφέντας από τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Κιουτσούκης, ο παλιά διαγραφέντας Γιάννης Μανώλης και τώρα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Πουπάκης έχουν αρχίσει την αντιπολίτευση στον Σαμαρά με το  «τραμπούκικο» ύφος, άλλων εποχών...

Οι δύο πρώτοι έχουν εκτοπιστεί από την Ν.Δ για τραμπουκισμό ενώ ο τρίτος απολαμβάνει τις ανέσεις των Βρυξελλών και μαζεύει το εκατομμυριάκι του (μέσος όρος αποταμίευτικού ποσού με όλα τα προβλεπόμενα μέσα)…

Και προσέξτε… Αυτοί οι τύποι θα λάβουν και συνδικαλιστική σύνταξη…

Ο Δεξιός

Η σοκαριστική εξομολόγηση πρώην πρωθυπουργού εκείνη την νύχτα στο Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό, Αύγουστος 2012. Σκιές στο σκοτάδι οι άνδρες της ασφάλειας του νεαρού επιχειρηματία. Αδύνατοι και καλογυμνασμένοι, με τέτοιο τρόπο, που δεν παραπέμπει στους κλασικούς γορίλες για να μην δίνουν στόχο. Απόφοιτοι της πιο εξειδικευμένη σχολής της Μοσάντ για σωματοφύλακες πετάχθηκαν σαν αιλουροειδή από τους θάμνους και σχημάτισαν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω από το ταπεινό αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Πήτερ προσωπικός φίλος του Μπιλ Γκέητς της  Μicrosoft και του  Henri de Castries, ο οποίος είναι το αφεντικό της AXA Group και επίτιμος πρόεδρος του Club Bilderberg, φιλοξενούσε απόψε στην έπαυλή του τον παλιό του φίλο από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ο οποίος στο μεταξύ είχε περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου.
Στο κατώφλι του σπιτιού έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και χρειάσθηκε να διασχίσουν δεκάδες μέτρα για να βρεθούν στο πίσω μέρος. Εδώ σε ένα εντελώς μοναστηριακό τοπίο, τους περίμενε ένα μπουκάλι λευκό κρασί, γερμένο τεμπέλικα στην παγοθήκη στο μέσον ενός επιβλητικού ξύλινου τραπεζιού. Το κρασί  σταλμένο από τον τρίτο της παρέας, τον Γιάννη τον “Τρίφιλο”, ο οποίος  είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζούσε με τους αμπελώνες του στη Φλώρινα.
Ήταν η νύχτα, εκείνης της μέρας που ο Σαμαράς βρέθηκε στο Βερολίνο για να συναντήσει την Μέρκελ.
Ο Πήτερ είπε:
-Τον Αντώνη θα τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα μόλις περάσουν τα 11,5 δις από την ελληνική βουλή. Εκεί εξαντλείται η αποστολή του.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
. Ο Σαμαράς δεν είναι μικρό παιδί. Όπως ξέρεις ανέλαβε την αποστολή πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός. Αυτή ήταν η χάρη που του ζήτησαν εκείνοι που έφαγαν την Ντόρα και τον έχρισαν ηγέτη της ΝΔ. Οι δυο μας ξέρουμε πως το σχέδιο για την στροφή της παγκόσμιας οικονομίας  ήταν χρόνια στα σκαριά και απλά περίμεναν να ωριμάσουν οι συνθήκες.
Ο Πήτερ είπε:
-Δεν πήγαινε άλλο. Κάποιοι, ελάχιστοι είναι αλήθεια, γνωρίζαμε αυτό που έρχεται. Ξέρεις φίλε μου, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να διασωθεί το σύστημα από την αφρικανοποίηση της Νότιας Ευρώπης και την δημιουργία ελάχιστων ζωνών ευημερίας πιο βόρεια. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ζούσαμε παρασιτικά στον πλανήτη και καταστρέφαμε με μανία τα δώρα του. Μολύναμε θάλασσες και ποτάμια, καταστρέψαμε τροπικά δάση λεηλατήσαμε τα δώρα της φύσης, ειδικά στην Ασία και την Αφρική. Όλοι μας υποκλιθήκαμε στον Θεό του κέρδους με το πετρέλαιο να καυλώνει σαν βιάγκρα τους δείκτες των Χρηματιστηρίων.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
-Ξέρεις Πήτερ, λυπάμαι την πατρίδα μας, την ιστορία της και πάνω από όλα τους συμπατριώτες μου. Αυτό που γίνεται είναι καθαρή λεηλασία των ήδη φτωχών ενώ οι μάγκες το γλεντάνε στην Καραιβική.
Ο Πήτερ είπε:
-Eσύ έκανες το καλύτερο για την πατρίδα σου. Αντιστάθηκες στον πλανητάρχη με το ΟΧΙ σου. Η ιστορία θα σου δώσει την θέση που σου αξίζει. Βέβαια το «bonus»  στα 11,5 δις είναι ιλιγγιώδες, δεν μιλάμε απλά για 30 αργύρια.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
-Βλέπω λαική εξέγερση και αίμα. Ο Δεκέμβρης του 2008  θα δείχνει παιδική χαρά μπροστά σ΄αυτό που έρχεται...
Ο Πήτερ είπε:
-Το μόνο που τους ενδιαφέρει-πάντα ήταν κοντόφθαλμοι-είναι να περάσουν τα μέτρα στην ελληνική Βουλή, γι αυτό όλοι-από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ως τους Ολλανδούς και τους Βέλγους-κάνουν αβάντα στην κυβέρνηση για να μην προκαλούν. Όλοι αίφνης αγάπησαν την Ελλάδα και τον λαό της. Να σου θυμίσω ότι τα ίδια έκαναν κάθε φορά που επρόκειτο να ψηφισθεί ένα Μνημόνιο. Τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, το γνωρίζεις...
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
Οδηγούν βίαια την Ευρώπη σε διάλυση, επιστροφή των εθνικών νομισμάτων και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η Αργεντινή είναι ηφαίστειο που βράζει 10 χρόνια μετά τον ΔΝΤ, η Ισπανία και η Πορτογαλία επίσης. Το ίδιο θα συμβεί στην Ιταλία και την Γαλλία. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυτών των δύο έχουν βουλιάξει.
Ο Πήτερ είπε:
Σαν φίλος σου που είμαι σου προτείνω να έλθεις με την οικογένειά σου να ζήσεις στην Αμερική. Εκεί τουλάχιστο θα είστε ασφαλείς.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
-Πήτερ, μου ζητάς να δραπετεύσω από την χώρα μου...
Ο Πήτερ είπε:
Σε συμβουλεύω να σκεφθείς την οικογένειά σου. Εκτός κι αν σου περνάει κάποια τρελή ιδέα...Μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να επιστρέψεις;
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:
Δεν μπορώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεός τους...
Ο Πήτερ είπε:
Σ΄αυτή την περίπτωση να είσαι πολύ προσεχτικός και να κάνεις σωστές συμμαχίες. Επίσης να προσέχεις την ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι παράλληλα με τον πάνω κόσμο, τον μπροστά στις κάμερες κινείται ο σκοτεινός κόσμος που στηρίζει όπως τα μπετά την οικοδομή. Αυτοί δεν θα δίσταζαν να βγάλουν οποιοδήποτε από την μέση. Ακόμη κι έναν πρωθυπουργό...

Η ανεργία ακρωτηριάζει τη διάθεση για ζωή…


Δ. Τρικεριώτης

Ο David Stuckler, καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Harvard, και οι συνεργάτες του σε επιστημονική τους εργασία, που είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό Lancet τον Ιούλιο του 2009, για την επίδραση της οικονομικής κρίσης στη δημόσια υγεία των Ευρωπαίων πολιτών (1970-2007), είχαν υποστηρίξει ότι η αύξηση της ανεργίας κατά 1% μπορεί να συσχετιστεί με αύξηση των αυτοκτονιών, για ηλικίες κάτω των 65 ετών, κατά 0,79%, και με αύξηση των ανθρωποκτονιών, επίσης κατά 0,79%.Δύο χρόνια μετά, το περιοδικό Lancet δημοσιεύει στο αυριανό του τεύχος, νέα τους επιστημονική μελέτη, στην οποία γίνεται εκτίμηση αυτών των στατιστικών υπό το φώς των δεδομένων του 2009. Διαπίστωσαν ότι η αύξηση της ανεργίας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 3% συσχετίστηκε με αύξηση των αυτοκτονιών, κάτω των 65 ετών, κατά 4,45%!

Παρά τους περιορισμούς της μελέτης, παρατήρησαν ότι οι ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν τα πιο σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παρουσίασαν και τη μεγαλύτερη αύξηση στις αυτοκτονίες – η Ελλάδα με αύξηση 17% και η Ιρλανδία με αύξηση 13%. Όπως αναφέραμε τα στοιχεία αφορούν το 2009…

Η ανεργία είναι μια μορφή βίας που ασκεί η οικονομική κρίση στον πολίτη. Ακρωτηριάζει το δικαίωμα στην εργασία και μαζί του τη διάθεση για ζωή. Τα ευρήματα του Stuckler όπως και άλλων ερευνητών αποτελούν την επιστημονική τεκμηρίωση μιας πραγματικότητας που η κοινωνία μας αντιλαμβάνεται καθημερινά.

Στα "χαρακώματα" ο Χατζηδάκης> "Πόλεμος" κατά του παρεμπορίου

Την έναρξη μεγάλης και διαρκούς επιχείρησης- σκούπα κατά του παρεμπορίου σε όλη την Ελλάδα, ανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Το υπουργείο προχωρά, παράλληλα, σε αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για το πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο με στόχο, όπως τονίστηκε σήμερα, να γίνει πιο ορθολογικό και πιο διαφανές.
Ο κ. Χατζηδάκης προήδρευσε το μεσημέρι στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου για τη δίωξη του παρεμπορίου, στο κτίριο της πλατείας Κάνιγγος, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΛΠΕ) και των συναρμόδιων υπηρεσιών (ΣΔΟΕ, ΕΛΑΣ, τελωνεία, Λιμενικό, ΚΕΔΕ, Γραμματεία Εμπορίου, Περιφέρεια Αττικής). Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο θα δίνονται οι καταγγελίες είναι το τετραψήφιο 1520.
«Περνάμε από τη θεωρία στην πράξη», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι δεν ενδιαφέρει μόνο η καταστροφή ορισμένων προϊόντων στον δρόμο, αλλά να αντιμετωπιστεί το κακό στη ρίζα του. «Σήμερα που το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει παροχές, οφείλει να είναι εντάξει απέναντι στους πολίτες ως προς το υπόλοιπο τμήμα του ρόλου του, να κάνει ο,τι μπορεί για να υπάρχει νομιμότητα και δικαιοσύνη».
Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Σ. Κομνηνός, ανέφερε ότι το Συντονιστικό Κέντρο θα ενώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις της Πολιτείας, καθώς όπως είπε, αυτό που έλειπε ήταν η δυνατότητα να συνεργαστούν οι φορείς. Και ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ Δημήτρης Μπουλούκος, ο οποίος έχει αναλάβει τον επιχειρησιακό συντονισμό του Κέντρου, κάλεσε τους πολίτες να συνδράμουν στην πάταξη του παρεμπορίου, αφενός απέχοντας από την αγορά αυτών των προϊόντων και αφετέρου παρέχοντας πληροφορίες στο Συντονιστικό Κέντρο προκειμένου να κατευθύνονται πιο αποτελεσματικά οι δυνάμεις δίωξης.

''Ο κύκλος της χαζοχαρούμενης δεξιάς έκλεισε''

ΜΗΝ διαβάσετε γιατί πηγαίνει ο Νταλάρας στην Τουρκία... Θα εκνευριστείτε…


Μα πού χάθηκε ο Γιώργαρος; Θυμάστε τα γιαούρτια και τα σχετικά, έτσι; Πικράθηκε ο Γιώργος από τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Αλλά βρήκε παρηγοριά. Πού αλλού; Δείτε:
 
Ε, τώρα θα πουν κάποιοι “μα δεν ντρέπεται, να δίνει συναυλία στη Σμύρνη, την ώρα που πενθούμε για τα 90χρόνια της καταστροφής της τον Σεπτέμβριο;” Και την άλλη μέρα, 25 Σεπτεμβρίου, στην …Istanbul;Βρε καλά κάνει! Όταν τον γιαουρτώνατε ήταν καλά; Το κράτησε ο άνθρωπος, παλιοέλληνες…
(δεν σας λέμε το χειρότερο απ΄όλα! Στα πλαίσια ποιάς διοργάνωσης δίνει αυτές τις συναυλίες γιατί θα εκνευριστείτε πολύ!!!)

Αλλά άντε, ας το πάρει το ποτάμι…

Θυμάστε τους τούρκους που είχαν το θράσος να ζητήσουν την πατρότητα της αφής της φλόγας;;; Επειδή έσφαξαν τον γηγενή πληθυσμό και κατέκτησαν Ελληνικά εδάφη, θέλουν να πάρουν και την ψυχή τους… Δείτε λοιπόν σε ποιές ακριβώς εκδηλώσεις θα πάρει μέρος ο Νταλάρας:
Η τουρκία θέλει να διοργανώσει τους special olympics του 2023
η συναυλία στη Σμύρνη και την Πόλη είναι για να ενισχυθεί η υποψηφιότητα
και
Türkiye Özel Sporcular Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Zülfü Livaneli ile Yunan sanatçı George Dalaras, 185 ülkede 3,5 milyonun üzerinde zihinsel engelli sporcu ile dünyanın en büyük amatör spor organizasyonu olan ”Uluslararası Özel Olimpiyatlar”ın (Special Olympics International) dünyadaki 224 akredite programından biri olan ”Özel Olimpiyatlar Türkiye” organizasyonu yararına sahne alacak.
 
greeknation.blogspot.gr

Η Σημαία είναι η ψυχή μας

Τούρκος υπουργός Οικονομίας: «Πού ήταν η ΕΕ όταν η Ελλάδα ξόδευε ...»Τούρκος υπουργός Οικονομίας: «Πού ήταν η ΕΕ όταν η Ελλάδα ξόδευε ...»
Προκλητικός εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Οικονομίας, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν, σε συνέντευξή του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ), με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αυστρία, όπου είχε συνομιλίες με τον Αυστριακό ομόλογό του, Ράινχολντ Μίτερλενερ.
«Η ΕΕ θερίζει αυτά που έσπειρε, καθώς η κρίση χρέους στην Ελλάδα δεν ήλθε από τη μία... ημέρα στην άλλη» τονίζει ο Τούρκος υπουργός, θέτοντας το ερώτημα «Πού ήταν η ΕΕ όταν η Ελλάδα ξόδευε αυτά τα χρήματα, ήταν σε διακοπές, σε ηλιοθεραπεία;", διατεινόμενος πως η ΕΕ θα έπρεπε καλύτερα να είχε ασχοληθεί με την Ελλάδα και όχι με την Τουρκία. Σημείωσε, μάλιστα, ότι οι πολιτικοί που ήταν επικριτικοί απέναντι στην Τουρκία, όπως ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, έχουν βγει, στο μεταξύ, σε σύνταξη και πηγαίνουν για ψάρεμα.
Ο ίδιος καταγγέλλει την ΕΕ για έλλειψη ειλικρίνειας και για υποκρισία απέναντι στην Τουρκία εδώ και 50 χρόνια, «δείχνοντάς της την πλάτη», παρόλο που η χώρα του, σε αντίθεση με τις περισσότερες κοινοτικές χώρες, πληροί τα κριτήρια του Μάαστριχτ, όμως, κατά τον υπουργό της Άγκυρας, «θα έλθει η ημέρα που η ΕΕ θα μας εκλιπαρεί να ενταχτούμε ως μέλος, αλλά τελικά εμείς θα αποφασίσουμε, αν θέλουμε να ενταχτούμε ή όχι».

Χρυσή Αυγή: Kαταγγέλλει πως απολύουν Ελληνες και παίρνουν μετανάστες


Χρυσή Αυγή: Kαταγγέλλει πως απολύουν Ελληνες και παίρνουν μετανάστες
Με επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας, ερωτάται ο Υπουργός αν από την εταιρεία Αττικό Μετρό Α.Ε στο εργοτάξιο του Μετρό της Θεσσαλονίκης απολύονται Έλληνες για να προσληφθούν αλλοδαποί.
Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση.
ΘΕΜΑ : «ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
Σύμφωνα με καταγγελία πρώην εργαζομένου στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης, η εταιρεία «Αττικό Μετρό Α.Ε.» στο τμήμα αρχαιολογικών ανασκαφών χρησιμοποιεί όλο και περισσότερους αλλοδαπούς. Ήδη οι αλλοδαποί αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων.
Τακτική δε της επιχείρησης αποτελεί η απόλυση Ελλήνων εργαζομένων και η πρόσληψη αλλοδαπών. Με την ανεργία στο 25% και δεδομένου ότι «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους» (άρ. 3 παρ. 3 του Σ) και ότι «η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών» (άρ. 22 παρ. 1 του Σ)..

Προκλητικό κείμενο Αλβανών που λέει ότι τους ανήκει η μισή Ελλάδα!Προκλητικό κείμενο Αλβανών που λέει ότι τους ανήκει η μισή Ελλάδα!
Oι Αλβανοί χάκερ, που συστήνονται ως «Αλβανοί τρομοκράτες – χάκερ», έχουν αναρτήσει ένα προκλητικό κείμενο, στο οποίο κάνουν λόγο για την ανεξαρτησία του Κοσσόβου.
Eμφανίζουν μάλιστα χάρτη με τον οποίο λένε ότι η Κέρκυρα, η Ήπειρος, τα Γιαννιτσά και η Καστοριά είναι αδούλωτα αλβανικά εδάφη, για τα οποία σύντομα θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες αποσταθεροποίησης της περιοχής!

Ένταση στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χτυπούν τα έδρανα...


Ένταση προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μετά από κατηγορία του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία και την οργισμένη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι χτυπούσαν τα έδρανα διαμαρτυρόμενοι γι' αυτήν την κατηγορία…

Συγκεκριμένα, ο Δ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν της ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο».

Η συγκεκριμένη φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη, αρχικά του  Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φώναζε και χτυπούσε τα έδρανα και στην συνέχεια του  Γιώργου Γερμενή και των υπόλοιπων χρυσαυγιτών.

ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος αναγκάστηκε να τους υπενθυμίζει σε έντονο ύφος πως «εδώ είναι Βουλή» χωρίς όμως αυτό να συγκινήσει τους εξοργισμένους βουλευτές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ναύαρχος Λυμπέρης: “Η Εθνική Άμυνα προέχει των δανειστών.Οδεύουμε σε εθνική τραγωδία”Ναύαρχος Λυμπέρης: “Η Εθνική Άμυνα προέχει των δανειστών.Οδεύουμε σε εθνική τραγωδία” Χρήστος Λυμπέρης Ναύαρχος ε.α. Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Πολίτες και κράτος βρίσκονται σε σύγχυση. Στο πεδίο της πολλαπλής κρίσης δρουν δυνάμεις σε αλληλεπίδραση, τις οποίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και αποτιμήσουμε προκειμένου να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την κρίση. Καθοριστικής σημασίας είναι να αντιληφθούμε το ότι διακυβεύεται. Άποψή μου είναι ότι στην παρούσα κρίση διακυβεύεται η εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία ταυτόχρονα με το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Η κρίση έχει κατά προτεραιότητα πνευματικό χαρακτήρα.
Η έξοδος από την κρίση γίνεται κορυφαίος πολιτικός στόχος. Με την προοδευτική γήρανση του πληθυσμού, τη διόγκωση της εξωτερικής μετανάστευσης νέων Ελλήνων για αναζήτηση απασχόλησης, σε συνδυασμό και με παρουσία ξένων μεταναστών στην χώρα μας, οδηγούμεθα προς εθνική τραγωδία. Αντιλαμβανόμεθα την τραγικότητα της περιόδου που διέρχεται η Ελλάδα; Βάζουμε ως πρόσωπα, ομάδες, κράτος, το ερώτημα: «και εμείς τις κάνουμε;» Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ως κράτος και Ευρώπη οδηγούμεθα προς μια νέα ισορροπία μεταξύ των πολιτικών-οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων μέσα στην Ευρώπη καθώς και μεταξύ των πόλων γεωοικονομίας στον κόσμο. Η ιστορία επιβεβαιώνει ότι τον τερματισμό των κρίσεων ακολουθούν νέοι συσχετισμοί, νέες ισορροπίες. Το γεγονός ότι, ταυτόχρονα με την ενδημία οικονομικών, κοινωνικών προβλημάτων υπάρχει και γεωπολιτική ρευστότητα στην περιοχή μας (τα πάντα ρει στην Α. Μεσόγειο και Βόρεια Αφρική) καθιστά πρόδηλο την ανάγκη εθνικής συνέγερσης και διαμόρφωσης ενός θεσμικά επεξεργασμένου ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου, το οποίο θα καλύπτει τα εθνικά συμφέροντα. Μείζον ζητούμενο στην ΕΕ είναι μια στρατηγική ανάκαμψης. Ποιες είναι οι ελληνικές προτάσεις και ποια η δύναμη της ελληνικής φωνής; Οι καιροί απαιτούν ηγεσία με προβλεπτική ικανότητα, στρατηγική διαίσθηση, αποφασιστικότητα, φιλοπατρία και φιλοθεΐα. Αντ’ αυτού τα πολιτικά κόμματα δείχνουν κουρασμένα, άνευρα, με πενία πολιτικών προτάσεων. Στη συνείδηση του ελληνικού λαού έχει χρεοκοπήσει το πολιτικό κεφάλαιο της χώρας, οι πολιτικέ ιδεολογίες και η κρατική οργάνωση χρειάζεται πολιτική, οικονομική, ηθική, πνευματική εξύψωση. Αν δεν επέλθει ρήξη με το παρελθόν τότε πηγαίνουμε για επανάληψη της αποτυχημένης πολιτικής εικόνας του παρελθόντος. Το μέλλον μας θα είναι σκοτεινό. Αποδείχθηκε καταστροφικό να προσερχόμεθα στις συζητήσεις με τους εταίρους-δανειστές ως ικέτες, κακόμοιροι, άοπλοι, παραδομένοι στις διαθέσεις τους. Ο αυτομηδενισμός, η προχειρότητα και η συνεχής υποχώρηση έναντι των δανειστών μας επιδείνωναν τη διαπραγματευτική μας θέση. Η επιχείρηση ενοχοποίησης συλλήβδην του ελληνικού λαού μέσα και έξω από την Ελλάδα από την κορυφή της κυβερνητικής ηγεσίας (Πρωθυπουργός σε σύνοδο κορυφής κατηγορούσε τον ελληνικό λαό ως διεφθαρμένο. Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης: «όλοι μαζί τα φάγαμε») προκειμένου να συγκαλυφθούν πολιτικές ευθύνες και να μειωθεί η αντίσταση στα σκληρά μέτρα λιτότητας, δείχνει το μέγεθος της πολιτικής αναισχυντίας. Εάν είχαν πραγματικό αντίκρισμα οι πολιτικές διακηρύξεις για ¨αλλαγή¨, ¨επανίδρυση του κράτους¨, ¨μεταρρύθμιση παιδείας¨, ¨κοινωνική δικαιοσύνη¨ κ.α. τότε η Ελλάδα δεν θα είχε φθάσει στο σημερινό σημείο παρακμής αλλά, θα αποτελούσε την ηθική και πνευματική δύναμη της Ευρώπης. Στην παρούσα, όπως και σε κάθε κρίση, χρειάζεται να κοιταχθούμε πρωτίστως εσωτερικά. Η κρίση αυτή αποκάλυψε την ύπαρξη Ελλήνων με μειωμένη ηθική αντίσταση, με έλλειμμα πατριωτισμού. Γι’ αυτούς πάγωσαν η αγάπη, τα ιδανικά, οι αξίες. Ναι, υπάρχουν Έλληνες και ξένοι που προσδοκούν να γίνουν πλουσιότεροι, αξιοποιώντας ενδεχόμενο εθνικό ναυάγιο. Αυτούς το ιστορικό μας παρελθόν τους ονομάζει μαυραγορίτες,

Έντρομοι οι «προοδευτικοί διανοούμενοι» συνιστούν «αντιφασιστικό μέτωπο από τη ΝΔ ως το ΚΚΕ»Έντρομοι οι «προοδευτικοί διανοούμενοι» συνιστούν «αντιφασιστικό μέτωπο από τη ΝΔ ως το ΚΚΕ»
Για να μη χάσουν την… «κουτάλα»

Έχουν χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια, οι τελευταίοι εναπομείνανες ψευτοδεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί θύλακες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας, με την άνευ προηγουμένου άνοδο του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών! Και δεν ξέρουν τι να κάνουν και πώς να προστατευθούν από την επικείμενη κατάρρευση του σάπιου οικοδομήματός τους. Σύμφωνα με πολλούς εξ’ αυτών, η μόνη λύση είναι να αφήσουν οι κατεστημένες δυνάμεις στην άκρη τις ψευδεπίγραφες (για τα μάτια του κόσμου…) διαφορές τους και να ενωθούν ενώπιον του κοινού για όλους κινδύνου (της απώλειας της… κουτάλας), σχηματίζοντας ένα «πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο» κατά της Χρυσής Αυγής! Μια τέτοια άποψη αναδημοσιεύουμε αυτούσια σήμερα (αυτό θα πει δημοκρατία!), με τον τίτλο «Αντιφασιστικό μέτωπο και μεταρρυθμιστικός σεχταρισμός». Είναι του Σωτήρη Βαλντέν, «οικονομολόγου-πανεπιστημιακού», όπως υπογράφει, γνωστού αριστερού θα προσθέταμε εμείς (με θητεία στο ΚΚΕ εσωτερικού, άρα ορφανό του Τσαουσέσκου…), και την αλιεύσαμε από επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left. gr).

Και μια παρατήρηση, πριν το παραδώσουμε στην κρίση σας: Ο αριστερός αρθρογράφος αναφέρεται σ’ ένα ευρύ μέτωπο «από τη ΝΔ ως το ΚΚΕ». Νομίζουμε πως πρέπει να προστεθούν στο αντιφασιστικό αυτό μέτωπο κι άλλες… δημοκρατικές δυνάμεις, όπως τα φρικιά των Εξαρχείων, οι κουκουλοφόροι, η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς κ.λπ., έτσι ώστε να δει –επιτέλους- κι αυτός ο… δημοκράταρος τα «κατασταλτικά» μέτρα (τύπου Σεκιουριτάτε, της κτηνώδους μυστικής αστυνομίας του ινδάλματός του – Ν. Τσαουσέσκου), για τα οποία ακούει αλλά δεν τα… βλέπει. Ιδού το καθεστωτικό προσκλητήριο του «έντρομου» ψευτοπροοδευτικού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Έντρομοι παρακολουθούμε -εμείς και η Ευρώπη- τη ραγδαία άνοδο του νεοναζισμού στη χώρα μας, με σκηνές και καταστάσεις που όλο και περισσότερο θυμίζουν Γερμανία του ’30. Θα περίμενε κανείς μια πανδημοκρατική αντιφασιστική κινητοποίηση. Δυστυχώς όμως, κάτι τέτοιο δεν παρατηρείται.

Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν είναι -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- υποτονικές. O πανικός μπροστά στη δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής φαίνεται να επιδρά παραλυτικά. Λόγια ακούμε, αλλά ουσιαστικά μέτρα -πολιτικά, επικοινωνιακά, κατασταλτικά- δεν βλέπουμε. Στα ΜΜΕ φαίνεται να έχει απήχηση η θεωρία ότι «συμφέρει» (τη δημοκρατία ή την ακροαματικότητα;) να αντιμετωπίζεται η Χ.Α. ως κανονικό κόμμα, όπως έγινε με τον Καρατζαφέρη. Κάποιοι άλλοι φαντάζονται πως θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο με ψευδεπίγραφες και κακομελετημένες επιχειρήσεις τύπου «Ξένιος Ζευς».

Δυστυχώς όμως, παρατηρούμε και μια προβληματική στάση στους κύκλους των μνημονιακών «μεταρρυθμιστών», από τους οποίους θα περίμενε κανείς πιο ισχυρά αντιφασιστικά αντανακλαστικά. Για πολλούς από τους φίλους αυτούς (υπάρχουν βέβαια και τιμητικές εξαιρέσεις), η άνοδος της Χ.Α. χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για τη «δικαίωση» των απόψεών τους για την Αριστερά και την ελληνική κοινωνία:

Συνέντευξη του βουλευτή Α΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Κούζηλου στο elnewsgrΠως έγινε η πρώτη σας επαφή με τις ιδέες;
Την περίοδο των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία βρέθηκα στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής και φώναζα και εγώ «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή». Το 1996 κατά την κηδεία του Παναγιώτη Βλαχάκου ξαναβρέθηκα με μέλη της Χρυσής Αυγής. Το 1997 ένας πολύ καλός μου φίλος, ο οποίος ήταν μέλος, μου είπε πού ήταν τα γραφεία του Πειραιά και έτσι πέρασα το κατώφλι του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος.
Ποια πρέπει να είναι η στάση ενός συνειδητού Εθνικιστή στην σημερινή ζοφερή πραγματικότητα;
Ο συνειδητός Εθνικιστής θα πρέπει να ζει με τις ηθικές, πνευματικές και ψυχικές αξίες της φυλής μας. Ο λαϊκός Εθνικισμός είναι τρόπος ζωής, όπου μέσα από την καθημερινότητα ο καθένας μας δείχνει το δρόμο της αρετής. Θα πρέπει να σέβεται και να τιμά την παράδοση.
Τελικά είναι εύκολη διαδικασία η παρουσία ενός Εθνικιστή βουλευτή μέσα στα έδρανα της βουλής;
Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Χρυσαυγίτης κινείται με την κοσμοθεωρία ‘σκέψη-απόφαση-δράση’. Εντος του κοινοβουλίου όλα κινούνται με ρυθμούς χελώνας, με ψεύτικα χαμόγελα, με δήθεν ευγένεια.
Σας κατηγορούν πολλοί ότι η κόντρα σας με τη δεξιά παράταξη είναι στημένη, ότι παίζετε απλά ένα παιχνίδι…. Τι απαντάτε πάνω σε αυτό;
Για ποια δεξιά μιλάμε; Όλοι έχουν μεταλλαχτεί σε διεθνιστές, υποχείριο τον διεθνών τοκογλύφων. Είμαστε εμείς και αυτοί, το σάπιο παλαιοκομματικό τους κατεστημένο και οι Έλληνες Εθνικιστές. Όποιος είναι εναντίον του Έθνους είναι εχθρός μας!
Δεδομένου ότι η μνημονιακή κυβέρνηση μειώνει δραστικά την ισχύ του στρατού μας, τι προτίθεται να κάνει το κίνημα για να το αντιμετωπίσει αυτό;
Η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη σε κάθε μείωση. Θα σταθεί δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Η νέα συγκυβέρνηση προσπαθεί κατόπιν εντολών από την τρόικα να μειώσει την γεωπολιτική μας ισχύ. Θα μας βρουν απέναντι τους. Θέλουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η χώρα μας είναι εκκολαπτήριο τρομοκρατών και η αστυνομία είναι απροστάτευτη μπροστά στον οπλισμό τους. Τι προτείνετε για την επίλυση αυτού του ζητήματος;
Ο ρόλος της αστυνομίας θα πρέπει να είναι η πρόληψη και η καταστολή. Προτείνουμε να αφήσουν επιτέλους την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, να τους λύσουν τα χέρια.
Ποια είναι η θέση του κινήματος σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή και ποια η σχέση με τα γεωπολιτικά συμφέροντα του ελληνισμού στην Μέση Ανατολή;
Οι δήθεν επαναστάσεις, οι ελεγχόμενοι ‘εμφύλιοι’ είναι ένα στημένο παιχνίδι. Οι ΗΠΑ ότι δεν μπορούν να ελέγξουν το καταστρέφουν με ροζ, κόκκινες επαναστάσεις κτλ. Η Ελλάς ήταν πάντα στενός σύμμαχος του αραβικού κόσμου. Στην Συρία η εμπλοκή των διεθνιστών είναι εμφανής στα εσωτερικά της.

Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Σέρρες: Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς ΑσίαςΣέρρες: Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Tην Κυριακή 15-9-2012  ο Βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Αρτέμης Ματθαιόπουλος συνοδευόμενος από συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών παραβρέθηκε στην Μητρόπολη των Σερρών, στην εκκλησία  των Παμμεγίστων Ταξιαρχών όπου τελέστηκε μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας  του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τις ορδές του Κεμάλ Αττατούρκ το 1922.

Οι βουλευτές μας για… αντιποίηση αρχής και οι καθεστωτικοί για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματοςΟι βουλευτές μας για… αντιποίηση αρχής και οι καθεστωτικοί για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος
Ιδού οι διαφορές μας: Την ίδια ώρα που τα καθεστωτικά ΜΜΕ – παπαγαλάκια των υπευθύνων της δυστυχίας μας, μας έχουν πρήξει με τις… έκνομες ενέργειες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (συμβολικός έλεγχος σε λαθρομετανάστες που έκαναν παρεμπόριο…) και που ντόπιοι και ξένοι (Κοέν Μπεντίτ κ.λπ.) αριστεροδεξιοκεντρώοι πολιτικάντηδες απαιτούν να αρθεί η ασυλία τους για να δικαστούν για τα… εγκλήματά τους, 33 βο(υ)λευτές των καθεστωτικών κομμάτων, που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό» έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρμοδίων με το οικονομικό έγκλημα αρχών. Όχι για… αντιποίηση αρχής και φθορά ξένης περιουσίας (τρεις πάγκοι λαθρομεταναστών που πουλούσαν λαθραία προϊόντα…), αλλά για φοροδιαφυγή, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δράση (ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος) και άλλα εγκλήματα που σχετίζονται με τον παράνομο πλουτισμό.

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ. ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΦΥΛΑΞΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ. ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...


kouvelis-kounelis
Απ' όλη την Ελλάδα του διαμηνύουν ότι θα φάει πολύ καρπαζιά άμα τον πετύχουν μόνο του.
Ένας ακόμα super-ήρωας της τρικομματικής δοσίλογης κυβέρνησης των σύγχρονων Τσολάκογλου, είναι ο μπαρμπα-Φανούρης.
Στη πιάτσα και στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στα πολιτικά στέκια ακούγεται ότι άμα τον πετύχουν πρώην ψηφοφόροι του που τον εμπιστεύθηκαν θα του βγάλουν τον μύστακα, τρίχα τρίχα.
Εμείς είμαστε πάντα κατά της βίας απ'οπου κι αν προέρχεται. Εννοείται. Αλλά...Πάντα υπάρχει και το αλλά...

ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


stournaras-syntagma1
Μία γυναίκα, απεργός της ΕΑΒ, αποδοκιμάζει τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που διασχίζει την πλατεία Συντάγματος, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 . Οι διαδηλωτές αντιδρούν στη πολιτική λιτότητας και τα νέα μέτρα.Η κυρία με το κόκκινο κασκόλ(με 30 βαθμούς δεν έσκασε;)του σέρνει τα εξ αμαξης.
Παρά τα χρονάκια του και κάποιες διορθωτικές "παρεμβάσεις" κρατιέται καλά το τζόβενο από την Ανατολική Φθιώτιδα. Κάτι τα μπανάκια, κάτι οι εμφυτεύσεις, κάτι τα ραντεβουδάκια στο 'Μεγάλη Βρετάνια' και τα χαμόγελα σε συνεργάτες μας, "κρατάει" ο κυρ-Γιάννης, ο χασάπης της εργατικής τάξης.
Την κοπάνησε σήμερα σαν το λαγό, με γοργό πηδηματάκι μαζί βέβαια με τους αστυνομικούς φρουρούς του. Δύο βλέπουμε στη φωτογραφία. Πέρασε κι αυτός από την επιτροπή κύριε Δένδια, υπουργέ του Ξύλου και της λογοκρισίας; Για ασφαλή φύλαξη;
Την επόμενη φορά στο 200αρι όμως που θα τον κυνηγάνε, φοβούμαστε ότι θα λαχανιάσει. Όταν θα τον καταδιώκει η μισή Ελλάδα για να τον δείρει...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ILLUMINATI CARD GAME? AYTOI ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...Ο Γιώργος Παπανδρέου στο ILLUMINATI Card Game;

To ΔΗΘΕΝ προφητικό παιχνίδι illuminati card game εμφανίστηκε το 1994.

Στην κάρτα που παρουσιάζεται ένα υποτιθέμενο ανώτατο διευθυντήριο των Ιlluminati, συμμετέχει και κάποιος που παρουσιάζει πραγματικά εντυπωσιακή ομοιότητα με τον σημερινό πρωθυπουργό μας.Τον άνθρωπο που....


κατά κοινή παραδοχή πλέον έχει "φυτευθεί" να εκτελέσει ένα "πιλοτικό" πρόγραμμα της Ν.Π.Τ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) με αντάλλαγμα μιας υψηλής θέσης στα διεθνή κέντρα αποφάσεων της.

��

� ��

Εθνικό έγκλημα στην άκρη του Αιγαίου


Ο Χαρδαβέλλας επανέρχεται, αφού δεν τον ακούει κανείς…

Έχουμε καταλάβει τι γίνεται;  Αν δεν μάθουμε, αν δεν αντιδράσουμε, θα το επαναλάβουν. Ουσιαστικά μεταβάλλουν την ΑΟΖ της Ελλάδας προς όφελος άλλων χωρών

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Ζητώ την άμεση κρατική επέμβαση στο Καστελλόριζο που κομματιάζεται από σκοτεινά κυκλώματα και παραδίδεται σε περίεργους ξένους επενδυτές. Υπάρχει μέγιστο θέμα εθνικού κινδύνου»…


Αυτή ήταν η τελευταία κραυγή αγωνίας με επίσημη έκθεσή του προς το υπουργείο Οικονομικών του Οικονομικού Επιθεωρητή Κρήτης και Δωδεκανήσου, Μανώλη Χριστοδουλάκη, το Φεβρουάριο του 2008.

Λίγους μήνες μετά, ο ευαίσθητος και έντιμος αυτός ανώτερος κρατικός υπάλληλος, που έκανε ειδική έρευνα στο Καστελλόριζο, έφυγε από τη ζωή.

Η φωνή του έσβησε για πάντα και η αναφορά του κρύφτηκε – όπως οι περισσότερες που έχουν σχέση με εθνικά θέματα στο Αιγαίο- σε κάποιο συρτάρι των υπουργείων Οικονομικών και Εξωτερικών.

Από χθες το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα το τεράστιο αυτό ζήτημα εθνικής ασφάλειας στο Καστελλόριζο, με τα κομμάτια γης που έχουν πωληθεί σε άγνωστους τα τελευταία χρόνια, έχοντας μετατρέψει ένα μεγάλο μέρος του ακριτικού νησιού σε ιδιόκτητη γη άγνωστων επενδυτών.

Ο οικονομικός επιθεωρητής Μανώλης Χριστοδουλάκης ανακάλυψε ότι στα συμβόλαια πώλησης ή μεταβίβασης των τεράστιων εκτάσεων στο Καστελλόριζο υπήρχαν πολλά ονόματα ξένων επενδυτών και εταιρειών αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ζητούσε κατεπειγόντως στο υπουργείο Οικονομικών να γίνει ειδικός έλεγχος όλων των τίτλων κτήσης των εκτάσεων αυτών για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τις επίμαχες μεταβιβάσεις.

Πολλά από τα συμβόλαια αυτά γίνονταν στη Ρόδο, τα περισσότερα όμως γίνονταν σε συμβολαιογραφικά γραφεία στην άλλη άκρη της Ελλάδας, όπως πχ της Κοζάνης, προφανώς για να χαθούν τα ίχνη τους.

Σενάρια Πολέμου απεργάζεται ο Ερντογάν: Οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται σε επιφυλακή να βοηθήσουν τους Αλβανούς για να απελευθερώσουν τη γη τους!!Όσο στην Ελλάδα τα σενάρια διακυβέρνησης έχουν γίνει κάτι σαν "πουν' το  πουν' το  το δαχτυλίδι" στην Τουρκία απεργάζονται σενάρια πολέμου.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε να διαλύσει το κράτος των Σκοπίων και τα Δυτικά Βαλκάνια, εάν δεν ληφθούν υπόψη τα δικαιώματα των Αλβανών.
Σε συνέντευξή του για την επικρατούσα κατάσταση στο κρατικό κανάλι ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει τους Αλβανούς αδελφούς με τα στρατεύματά της, αναφέρει χαρακτηριστικά η ηλεκτρονική πύλη ‘Globisot’.
Προσθέτει, ακόμη, ότι ο Αλβανικός λαός έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης για τη δημιουργία ενός Μεγάλου Αλβανικού Κράτους ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ότι ο UCK δεν είναι επαναστατική- τρομοκρατική οργάνωση, αλλά εκφράζει τη βούληση των Αλβανών για την υπεράσπιση των αλβανικών εδαφών. 
Ο Ερντογάν είπε, επίσης, ότι τα τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται σε επιφυλακή και θα βοηθήσουν την απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών.

Έρευνες ξεκινά η Τουρκία μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!!


Τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει "ωκεανογραφικές έρευνες" σε επτά περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου,εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σύμωνα με τη NAVTEX 570 που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές…


Οι έρευνες, σύμφωνα με το "Έθνος", θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το ερευνητικό σκάφος R/V BILIM-2, το οποίο θα κινηθεί από τη βάση του στη Μερσίνα, στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, μέχρι και τον Κόλπο της Αλεξανδρέττας.

Συγκεκριμένα, το τουρκικό σκάφος πρόκειται να κινηθεί ανατολικά από το Φαληράκι της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου και νοτίως του Καστελόριζου στα όρια των χωρικών υδάτων του νησιού, δίνοντας έτσι σαφές στίγμα για τις προθέσεις της Άγκυρας.

Τον Μάρτιο, όταν η Άγκυρα είχε βγάλει για έρευνες στο Βόρειο Αιγαίο το Πίρι Ρέις, απαντώντας στα ελληνικά διαβήματα, είχε υποστηρίξει με ρηματική διακοίνωση ότι οι "ωκεανογραφικές έρευνες δεν απαιτούν καν τη γνωστοποίηση στο παράκτιο κράτος" και ότι δεν αναγνωρίζονται δικαιώματα επί υφαλοκρηπίδας, η οποία δεν έχει οριοθετηθεί.

Κόλαση στη Βουλή: Είστε όλοι Μασόνοι φώναζαν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές
Κόλαση στη Βουλή: Είστε όλοι Μασόνοι φώναζαν οι Χρυσαυγίτες βουλευτέςΈνταση δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χτυπούν με μανία τα έδρανα όταν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης κατηγόρησε ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν τις ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο» και συμπλήρωσε «οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της. Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα. Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε».
Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, ανάμεσα τους οι κ.κ. Μπαρμπαρούσης, Κασιδιάρης, Μπούκουρας και Αλεξόπουλος άρχισαν να χτυπούν τα έδρανα και να φωνάζουν, φανερά εκνευρισμένοι, «είστε μασόνοι» και «κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορεί ότι δεν τιμούμε τα ιερά σύμβολα». Οι φωνές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν μάλιστα τόσο δυνατές ώστε ακούγονταν ακόμα και έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος αναγκάστηκε να τους υπενθυμίζει σε έντονο ύφος πως «εδώ είναι Βουλή σεβαστείτε τον χώρο» χωρίς όμως αυτό να συγκινήσει τους εξοργισμένους βουλευτές.
Λίγα λεπτά αργότερα σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την αίθουσα μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης.

Η τουρκική «διπλωματία» των πνιγμένων λαθρομεταναστών

ΔΩΡΕΑΝ!
Τα πράγματα φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρά στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, απέναντι από μεγάλα ελληνικά νησιά, σε πόλεις των τουρκικών παραλίων, η Άγκυρα προωθεί και συγκεντρώνει πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων, ως επί το πλείστον Σύρων, οι οποίοι θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη.

ΝΤΡΟΠΗ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ...Αγανάκτηση προκαλεί  στο χριστιανικό κόσμο η αρρωστημένη πεποίθηση ορισμένων επιστημόνων ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος!
Η «αποκάλυψη- ανακάλυψη» ενός παπύρου, γραμμένου στα αρχαία κοπτικά στον οποίο περιλαμβάνεται η φράση «Ο Ιησούς τους είπε, η γυναίκα μου...» οδήγησε πολλούς... σε αυτό το ατυχές συμπέρασμα. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συγκεκριμένων επιστημόνων, στον εν λόγω πάπυρο αποτυπώνεται ένας διάλογος στον οποίο ο Ιησούς αναφέρεται στη σύζυγό του Μαρία.

Συγκεκριμένα η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ υποστηρίζει ότι πρέπει να είναι μετάφραση στα κοπτικά ενός ευαγγελίου που γράφτηκε στα ελληνικά τον 2ο μ.Χ αιώνα.

Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν τον Κουλούρη… πήγε στην σειρά ΑΜΕΑ στην ΔΕΗ για να εξυπηρετηθεί!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_214.html#ixzz27157hG9jΔεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου. Πρωταγωνιστής ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κίμων Κουλούρης, ο οποίος για να αποφύγει την ουρά έφτασε στο σημείο να πάει στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ.
Έγινε όμως αντιληπτός από τους πολίτες που ανέμεναν καρτερικά να έρθει η σειρά τους, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός.
Ο πρώην βουλευτής αποδοκιμάστηκε με φράσεις όπως «τα ξεπουλήσατε όλα», αλλά ο ίδιος έδειχνε να μην χαμπαριάζει τίποτα.
O πρώην βουλευτής κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έβριζε χυδαία οποιονδήποτε με φράσεις του στυλ “παλιάνθρωποι”, ¨εσείς φταίτε για όλα”.
Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο κόσμος του θύμιζε τη γνωστή ιστορία με την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και ο κ. Κουλούρης αντέδρασε βίαια και όπως λένε αυτοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό. σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο.
Επενέβησαν όμως οι ψυχραιμότεροι και υπεύθυνος ασφαλείας της ΔΕΗ.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ο κ. Κουλούρης τα μάζεψε κακήν κακώς και έφυγε…
(Thebest.gr)

Κατάθεση στεφάνου για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής στην ΛάρισαΚατάθεση στεφάνου για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής στην Λάρισα
Tην Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Λαρίσης του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστη στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου εις μνήμην των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής καθώς και του συγχρόνου οσιομάρτυρος Μητροπολίτου Σμύρνης Χρυσοστόμου. Ο Βουλευτής συνοδεία κλιμακίου μελών του κινήματος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώον της πόλεως, ενώ έπειτα από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου απεχώρησε.
Τα μηνύματα που στέλνουν οι μνήμες του ολοκαυτώματος του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τις ορδές του Κεμάλ, είναι μηνύματα επαγρύπνησης και συνεχούς αγώνα έως την τελική και οριστική απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών μας που στενάζουν υπό τον βάρβαρο ζυγό των προσωρινών μας γειτόνων.http://www.xryshaygh.com

Η αντιμετώπιση της ρήξης της κοινωνικού ιστού.Δυστυχώς δεν μπορούν να χωνέψουν πολλοί εξ υμών ακόμα, ότι πλέον και οι ένστολοι είτε λέγονται αστυνομικοί, είτε πυροσβέστες, είτε λιμενικοί είτε στρατιωτικοί εν ενεργεία ή εν αποστρατεία, θα διεκδικούμε πλέον με στεντόρεια φωνή και απαράμιλλο θάρρος τα συνταγματικά μας  κεκτημένα και να ανταποδώσουμε με το ίδιο νόμισμα την πολυετή απαξία μας, που έφερε ως εδώ την πατρίδα μας!!!!
Απαξιούμε στους εναντίους μας, συνεχίζουμε, είμαστε κι εμείς Έλληνες πολίτες και δεν ευθυνόμαστε για το έλλειμμα!!! Πόσω δε μάλλον για την οικονομική κρίση!!!
Τα εξοντωτικά ημίμετρα της παγκόσμιας οικονομικής εξυγίανσης δεν μπορούν παρά να εξαθλιώσουν και να εξαφανίσουν την απανταχού μικρομεσαία τάξη, προκαλώντας και πυροδοτώντας ένα διαρκές ντόμινο με διαίρει και βασίλευε της μπουρζουαζίας!!!!
Ας μην αυταπατόμαστε!!!! Το χρήμα είναι απλά ένα χαρτί!!!! Η εξάντληση των πόρων,  και η αλλαγή της ενέργειας είναι το θέμα που θα απασχολήσει τον πλανήτη τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες τουλάχιστον!!! Ο λόγος είναι ότι τα παγκόσμια economic funds βιάζονται ποιος θα πάρει την pole position και τη μερίδα του λέοντος!!!!
Λύση η παγκόσμια διαγραφή χρέους των υπερχρεωμένων κρατών!!!
Η αλλαγή της μονάδας μέτρησης σε νέα ισοτιμία και κοπή νέου ρευστού χρήματος που θα κινήσει την παγκόσμια αγορά!!!
Όλα δε τα υπόλοιπα και τα τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα με τα πανηγύρια και τα παζάρια είναι για τα πανηγύρια για τους εκατέρωθεν εμπλεκόμενους και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κοιμίζουν και να αποπροσανατολίζουν την υγιή σκέψη, που έτεινε να ορίζει το πρόβλημα ως κοινό και όχι ως μερικό πρόβλημα μίας και μόνο κοινωνικής τάξης!!!
Απλά ανοίγουμε τη σκέψη μας!!!! Η ζωή δεν είναι τιμωρία, για να μας τιμωρούνε και να αυτοτιμωρούμαστε και να μετράμε ποιος πληρώνεται τα περισσότερα και γιατί παίρνει εκατό παραπάνω ή παρακάτω από έμενα λόγου χάριν!!!!
Έχουνε καταφέρει να σχολιάζουμε την κάθοδο των μισθών προς τα κάτω και την εξίσωση με τον κατώτερο μισθό ενός ανειδίκευτου εργάτη και μάλιστα με φθόνο,θυμό και οργή!!!
Αντί να επαινούμε και να προτείνουμε την εξίσωση μισθών προς τα πάνω, εμείς χαιρεκακούμε με την εξίσωση των μισθών προς την εξαθλίωση!!!!!
Τέτοια αθλιότητα έχουν επιφέρει στον κοινωνικό ιστό!!!!
Δεν αντιδρώ ούτε αρνούμαι να βοηθήσω την πατρίδα μου στην ύστατη και δύσκολη στιγμή, αλλά σίγουρα πρώτα θέλω να δω τους πολυετείς κυβερνώντες να ανοίγουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς από όλους τους και να τους δημοσιοποιήσουν άμεσα, τώρα, χθές, ήδη.... Και αν όντως έχουνε αδικαιολόγητο πλουτισμό, θα πρότεινα την αμνηστία τους με άμεση επαναφορά και επαναπατρισμό των κεφαλαίων... Και φυσικά την επιβολή του μέτρου της εκτόπισης τους από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου!!! Κι αν όχι να σιωπήσουμε για πάντα και να αρθεί το στίγμα της κακοδιαχείρισης και διαφθοράς, αφού επαίρονται για την αθωότητά τους και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω!!!!
Και να αναφωνήσουμε όλοι μας:" ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!"
Υ.Γ.: Με το αίμα και με την βία δεν γίνεται τίποτα!!!!
Με τιμή και προβληματισμό
Αβέλλας Ν. Μιχαήλ

Η έννοια της ΑνάγκηςΗ έννοια της Ανάγκης
Μιλήσαμε στο προηγούμενο άρθρο για την "ανάγκη της επαναστάσεως και την φύση αυτής", όμως αισθάνομαι ότι θα πρέπει να εξηγήσουμε κάποια βασικά πράγματα ως προς τον τίτλο για να μην δημιουργείται η οποιαδήποτε σύγχυση. Το θέμα της φύσεως της επαναστάσεως νομίζω καλύφθηκε επαρκώς, όμως δεν καλύφθηκε, πιστεύω, επαρκώς το ζήτημα της Ανάγκης για αυτό και επανέρχομαι, όχι φυσικά για να ξανασυζητήσουμε το γιατί είναι αναγκαία μια επανάσταση έτσι όπως την περιέγραφε ο μεγάλος Έλλην, Περικλής Γιαννόπουλος, αλλά για να δούμε την έννοια της ίδιας της Ανάγκης. Βίαιη αναπόφευκτη Θεϊκή δύναμη, η Ανάγκη, σύμφωνα με την Ορφική Θεολογία, μητέρα των Μοιρών κατά τον Πλάτωνα ή μητέρα της Αδράστειας κατά τον Πλούταρχο, αδερφή της Θέμιδας και εξισωμένη με την Ερινύα κατά τον Στοβαίο και τον Ευριπίδη αντίστοιχα. Σύμφωνα με μαρτυρία του Παυσανία υπήρχε ιερό, άβατο για οποιονδήποτε, της Ανάγκης στην Ακροκόρινθο, οπού εκεί λατρευόταν μαζί με την Βία. Θεά γεννήτωρ του ίδιου του Σύμπαντος, διαφεντεύει Θεούς και ανθρώπους αδιακρίτως. Αυτά πάνω κάτω ίσχυαν στην Αρχαία Ελλάδα σχετικά με την Ανάγκη και οι όσοι αρχαιολάτρες διαβάζουν πιθανών αυτό το άρθρο μπορούν να σταματήσουν εδώ, αφού τώρα θα μεταφερθούμε και πάλι στο 2012. Οι παραπάνω αναφορές, βέβαια, δεν γίνανε άνευ λόγου, αλλά για να καταδείξουν παρέα με την παρακάτω ανάλυση τον εκφυλισμό της έννοιας της Ανάγκης στην σύγχρονη Ελλάδα, καθώς και τον ίδιο τον εκφυλισμό της Ελληνικής Κοινωνίας μέσα από αυτό. Με λίγα λόγια πως η κοσμικοποίηση μίας θεότητας όπως η Ανάγκη οδήγησε την Κοινωνία στην παρακμή ή αλλιώς πως μια παρηκμασμένη καπιταλιστική κοινωνία θέτει τις έννοιες όπως την βολεύουν και την εφησυχάζουν. Η ερμηνεία κατά το δοκούν εννοιών και λέξεων αποτελεί πλέον πληγή για την Ελληνική κοινωνία, αφού οι ξεκάθαρες έννοιες των Ελληνικών γίνονται πεδίο εκμετάλλευσης και διαστρέβλωσης πολιτικών απατεώνων, πρόθυμων ανελλήνιστων φερέφωνων και φυσικά "καθηγητάδων" που πρόθυμα διαγράφουν την γνώση προς χάριν της πολιτικής. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, κατά την γνώμη μου, περί αυτού είναι η έννοια του φασισμού που έχει γίνει έννοια-λάστιχο για να περιλαμβάνει οτιδήποτε θέλουν οι αριστεροί, ασχέτως που στον ορισμό που δίνουν ταιριάζουν κυρίως τα δικά τους καθεστώτα, από όποια πλευρά και να το δει κανείς.
Ποια ήταν η Ανάγκη;
Η Νύχτα, λοιπόν, μητέρα του Ύπνου, γιατί αυτός έρχεται συνήθως το βράδυ. Ας επιστρέψουμε όμως να αναψηλαφήσουμε το "γενεαλογικό" δέντρο της Ανάγκης σε μια προσπάθεια να αντιληφθούμε τι ήταν κάποτε η έννοια της Ανάγκης. Θεϊκή δύναμη, λοιπόν, αθάνατη δηλαδή που μπορεί μόνο να εξευμενιστεί. Μητέρα ή συχνά ταυτιζόμενη με την Αδράστεια, δηλαδή την Νέμεσις, την Θεά-προσωποποίηση της εκδίκησης. Συνεπώς Ανάγκη ήταν μια πτυχή του θέλω που η στέρηση της μπορούσε να οδηγήσει στην εκδίκηση. Θεωρείται και αδερφή της Θέμιδας που είχε κόρη της την Δίκη παραπέμποντας ευθέως στο ότι η εκδίκηση είναι αδερφή έννοια της Δικαιοσύνης. Και ερωτώ. Πόσα περιστατικά υπήρξαν όπου η εκδίκηση, δηλαδή η απόδοση δικαιοσύνης από έναν ιδιώτη, δεν αντικατέστησε πλήρως ηθικά μία χρεοκοπημένη δικαιοσύνη; Θα δώσω ως παράδειγμα τον Drąsius Kedys, τον Πατέρα που εκτέλεσε αυτούς που κακοποιούσαν το παιδί του, τους οποίους η Λιθουανική "δικαιοσύνη" δεν τόλμησε να αγγίξει εξαιτίας των διασυνδέσεων τους. Μητέρα των Μοιρών, κατά των Πλάτωνα, δηλαδή τόσο ισχυρή που στην ουσία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις και γενικά την μοίρα, Θεών και θνητών. Συνοψίζουμε και βλέπουμε ότι η Ανάγκη είναι κάτι τόσο απαραίτητο και αναπόφευκτο που μπορεί να οδηγήσει κάποιον στην χρήση βίας προκειμένου να την καλύψει. Η Ανάγκη έχει πλήρη σχέση με την Δικαιοσύνη, είτε αυτή αποδίδεται θεσμικά, είτε όχι. Η ανάγκη έχει σχέση με την Αρετή και την Τιμή, για αυτό και η καταπάτηση της οδηγεί στην Βία και στην εκδίκηση. Η Ανάγκη είναι, λοιπόν, έννοια απορρέουσα και εγγυώμενη την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την Υπερηφάνεια, την Τιμή. Εξού λοιπόν και η ανάγκη της επαναστάσεως για τους σκεπτόμενους Ελληνικά. Οι μοντέρνως σκεπτόμενοι ραγιάδες μπορούν να μείνουν προσκολλημένοι στην πασιφιστική, συντηρητική, μικροαστική μιζέρια τους, άλλωστε αυτό κάναν πάντοτε.

Μαρία Πετρακογιώργη Γερμανική σημαία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή για την Σημαία

Η επιστροφή της ΤΗΚ στο Αιγαίο – 12 παραβιάσεις, 4 παραβάσεις σε 24 ώρες! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/12-4-24.html#ixzz2713xeWZJ


Μετά από ένα σχετικά ήσυχο καλοκαίρι η τουρκική Αεροπορία αλλά και το τουρκικό Ναυτικό ξεκίνησαν τις μαζικές παραβιάσεις και παραβάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ), αμφισβητώντας –για άλλη μια φορά- Εθνικά Κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.


Μόνο εχθές και σήμερα, η τουρκική Αεροπορία πραγματοποίησε 16 παραβιάσεις και παραβάσεις του ΕΕΧ. Εχθές 4 μαχητικά και σήμερα 4 (2 F-16 και 2 F-4) και 1 CN-235 οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις φρόντισαν να υπενθυμίσουν ότι θα περάσουμε ένα "θερμό" -τουλάχιστον- Φθινόπωρο.
 
Η αρχή για αυτό το «θερμό» φθινόπωρο έγινε κοντά στα τέλη Αυγούστου όταν στις 20 Αυγούστου εκδόθηκε από την ΥΠΑ σειρά ΝΟΤΑΜ για δέσμευση χώρου για την πραγματοποίηση μείζονων αεροναυτικών ασκήσεων του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, με πραγματικά πυρά (ή και χωρίς πυρά) στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, για το διάστημα 17/09-31/10.

Η ελληνικές ασκήσεις πρόκειται να διεξαχθούν στον περιβάλλοντα χώρο των νησιών Ικαρία, Χίο, Λήμνο, Λέσβο, Ψαρά, Σάμο και Σαμοθράκη. Η τουρκική πλευρά αντιδρώντας και απατώντας στην ελληνική κοινοποίηση της δέσμευσης εξέδωσε ύστερα από τρεις ημέρες δύο ΝΟΤΑΜ όπου στην μία χαρακτηρίζονται "παράνομες" οι ελληνικές ασκήσεις και στην δεύτερη γίνεται προσπάθεια υποβάθμισης της σημασίας που έχει η "ελληνική αρμοδιότητα επί του FIR"!

Ακόμη  υποστηρίζεται ότι η Ελλάδα παραβιάζει διεθνείς συνθήκες εμπλέκοντας σε στρατιωτικές ασκήσεις τα παραπάνω νησιά  τα οποία είναι «αποστρατιωτικοποιημένες» ζώνες βάσει της συνθήκης παραχώρησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου του 1914 ("THE 1914 SIX POWERS DECISION") και της Συνθήκης της Λοζάνης που ακολούθησε την Μικρασιατική Καταστροφή.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Άγκυρα προχωρά στην έκδοση ΝΟΤΑΜ με ανάλογο περιεχόμενο, αν και η ΝΟΤΑΜ περί του FIR  είναι κάτι που δεν το συνηθίζει. Το βέβαιο όμως είναι –και όπως εκτιμούν κύκλοι του ΓΕΕΘ:Α- ότι μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου θα έχουμε έξαρση στις τουρκικές παραβιάσεις του ΕΕΧ, ενώ κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και ναυτικά επεισόδια, με διάπλους τουρκικών σκαφών.

Μπορεί η γενικότερη αναταραχή στην περιοχή να ευνοεί την Άγκυρα έτσι ώστε να προχωρήσει σε "ολική διευθέτηση" των ανοικτών μετώπων και ταυτόχρονα επίλυση κρίσιμων ζητημάτων (ΑΟΖ, ενεργειακό κλπ) με "μία κι έξω" κίνηση. Ειδικά η περίοδος των αμερικανικών εκλογών θεωρείται έτσι ή αλλιώς "ιδανική" από την Άγκυρα για μια τέτοια κίνηση.

Οι επόμενοι μήνες μέχρι το τέλος του έτους θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι σε όλα τα επίπεδα ασφάλειας για την Ελλάδα από την στιγμή που ειδικά τώρα τίθενται θέματα "νομιμότητας" της ελληνικής κυριαρχίας στα εδάφη του Α. Αιγαίου από τον αναθεωρητικό γείτονα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Eurostat: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που ισοπεδώθηκαν οι μισθοί… ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/eurostat.html#ixzz27135WGsp
Δραματική μείωση των μισθών στην Ελλάδα δείχνουν τα στοιχεία για την εξέλιξη του ωριαίου κόστους εργασίας στην Ε.Ε. και την ευρωζώνη, τα οποία δημοσιοποίησε η Eurostat. Τα στοιχεία που αφορούν το δεύτερο τρίμηνο του 2012 και για την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους, καλύπτουν το μισθολογικό και το μη μισθολογικό κόστος εργασίας, καθώς και την εξέλιξη ανά κλάδο, δηλαδή βιομηχανία, κατασκευές και υπηρεσίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία καταγράφηκε μείωση του ωριαίου κόστους εργασίας μισθολογικού και μη. Μάλιστα, ήταν και η μόνη χώρα με υποχώρηση του κόστους εργασίας και μάλιστα διψήφια, δεδομένου ότι στις άλλες μνημονιακές χώρες (Ιρλανδία, Πορτογαλία), αλλά και την Ισπανία σημειώθηκαν αυξήσεις.

Ειδικότερα, αναφορικά με το μισθολογικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει τους μισθούς, τα πριμ, καθώς και τα έξοδα που καλύπτει ο εργοδότης και έχουν άμεση σχέση με την εργασία (καύσιμα, εταιρικά αυτοκίνητα, γεύματα, ποτά), το πρώτο τρίμηνο του 2012 καταγράφηκε μια μείωση της τάξης του 10,9% σε ονομαστικές τιμές σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Στην ευρωζώνη σημειώθηκε μια μέση αύξηση της τάξης του 1,7%, ενώ οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφηκαν στην Φινλανδία, στη Σλοβενία, στη Σλοβακία και τη Γερμανία. Αύξηση 1,9% σημειώθηκε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακόμα να καταργηθεί ο Ραγκουσολαθρονόμος που μοιράζει αφειδώς ελληνική ιθαγένεια στους πρώην λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους!


Κάθε μήνα, δυστυχώς, γίνονται ορκομωσίες σε όλες τις Περιφέρειες και ενηλίκων και τέκνων αλλοδαπών. Είκοσι – είκοσι και τριάντα – τριάντα τους ορκίζουν! Άλλοι ως ενήλικες και τα περισσότερα είναι παιδιά με το σύστημα της εξαετούς φοίτησης σε σχολείο! Πράγμα απαράδεκτο γιατί και στην πιο προηγμένη χώρα, αυτά τα καραγκιοζικίλια δεν γίνονται δεκτά πουθενά…

Με έξι χρόνια φοίτησης σε ελληνικό σχολείο γίνονται Έλληνες πολίτες! Πού θα πάει αυτό το ξεφτιλίκι ρεζίληδες πολιτικάντηδες;

Δυστυχώς πέρασε τόσος καιρός από τις εξαγγελίες του κυρίου Σαμαρά για κατάργηση του λαθρονόμου, άλλωστε με αυτή την υπόσχεση πήγε στις εκλογές και υπήρξε πολύς κόσμος που τον ψήφισε σχεδόν μόνο γι αυτή την υπόσχεση. Αμέσως μετά τις εκλογές ακούστηκε άλλο σενάριο: αυστηροποίηση και όχι κατάργηση! Αυτό θα πει να είσαι συνεπής στις προεκλογικές σου υποσχέσεις!

Οι Αλβανοί των Σκοπίων προχωρούν σε διάσπαση


Ανάκρουση του αλβανικού ύμνου σε πανεπιστήμιο στο Τέτοβο

Τη διενέργεια έρευνας σχετικά με την ανάκρουση του αλβανικού εθνικού ύμνου σε τελετή του κρατικού πανεπιστημίου του Τετόβου, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους, παρήγγειλε ο γενικός εισαγγελέας των Σκοπίων…

Το νέο ακαδημαϊκό έτος στο αλβανόφωνο πανεπιστήμιο του Τετόβου (ένα από τα τέσσερα κρατικά πανεπιστήμια των Σκοπίων) ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου, με την ανάκρουση του αλβανικού εθνικού ύμνου, παρουσία του υφυπουργού Παιδείας των Σκοπίων, Σάφετ Νεζίρι, ο οποίος προέρχεται από το αλβανικό συγκυβερνών κόμμα DUI του Αλί Αχμέτι.

Πολίτης πήρε αγκαλιά διευθυντή της ΔΕΗ και παραλίγο να πέσουν μαζί στο κενό


Χιλιάδες πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα κερατιάτικα της ΔΕΗ βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Οι δε διευθυντάδες των καταστημάτων της ΔΕΗ στη πλειοψηφία τους κυκλοφορούν με προστασία καθώς επιδεικνείουν προκλητική αδιαφορία στις εκκλήσεις πολιτών για ένα διακανονισμό και φοβούνται για τη ζωή τους…

Εφιαλτικές στιγμές πέρασαν σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr στελέχη, υπάλληλοι και συναλλασσόμενοι που βρέθηκαν χθες το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων, όταν έκπληκτοι είδαν έναν άντρα σε έξαλλη κατάσταση να επιχειρεί να πηδήσει στο κενό παίρνοντας μαζί του και τον Διευθυντή...


πωλήσεων της επιχείρησης Γ. Καπερώνη.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.00 όταν οφειλέτης της ΔΕΗ πήγε στο πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων προκειμένου να ζητήσει να του γίνει διακανονισμός και να μην του κοπεί το ρεύμα.

Πρόκειται για συνδρομητή ο οποίος είχε κάνει διακανονισμό για οφειλές από το 2009 αλλά η οικονομική κρίση τον οδήγησε πριν από λίγο καιρό να σταματήσει την καταβολή των δόσεων με αποτέλεσμα το ποσό που οφείλει να αγγίξει εκ νέου τα 1500 ευρώ με αποτέλεσμα για να γίνει νέα ρύθμιση να απαιτείται μια γενναία καταβολή δόσης την οποία δεν ήταν σε θέσει να καλύψει .

''Οδεύετε προς νέο Γουδή''

enikos.gr - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 52.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 20 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΥΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ...

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 52.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 20 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΥΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ...

Στην Ελλάδα οι Έλληνες είναι υπό δίωξη, οι αλλοδαποί ούτε προσφέρουν τίποτα, ούτε υποχρεώσεις έχουν! Μόνο δικαιώματα και τα πάντα τσάμπα σε αντίθεση με τους Έλληνες που τους ξεζουμίζουν από όλες τις πάντες.. Τα λέει όλα ο τίτλος, τι άλλο να προσθέσω;

http://ygro-pyr.blogspot.gr

Πρώτη δημόσια παραδοχή ΥΠΕΞ για την δράση παρακρατικών της Τουρκίας στη Θράκη


Ενημέρωση για σειρά ζητημάτων της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής παρείχε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Αναφερόμενος στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι θα πρέπει να αρθεί η απειλή του casus belli από την Τουρκία. «Δεν υπάρχουν για μας γκρίζες ζώνες. Αυτά είναι ξεκάθαρα. Ούτε συζήτηση ούτε παρερμηνεία δέχονται. Το ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση. Ας το καταλάβουν καλά αυτό» ανέφερε. Σε ό,τι αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ο Δ. Αβραμόπουλος επισήμανε ότι η Ελλάδα τηρεί με συνέπεια τις δεσμεύσεις της σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και στο πλαίσιο της πολιτικής ισονομίας και ισοπολιτείας.
Απαντώντας δε σε σχετικές επισημάνσεις βουλευτών για δραστηριότητες παρακρατικών στη Θράκη, ο Δ. Αβραμόπουλος δεν το διέψευσε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «έχουν γνώση οι φύλακες για τη δραστηριότητα παρακρατικών οργανώσεων». Παράλληλα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά επισκέψεις Τούρκων βουλευτών και πολιτικών στη περιοχή, υποστηρίζοντας πως «δεν πρέπει να μας φοβίζουν».

Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Τούρκος ομόλογός του, Ahmet Davutoğlu, ενώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Ελλάδα για συνομιλίες ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Edmond Panariti.

Για το κυπριακό, ο υπουργός υπογράμμισε: «Η Κύπρος παραμένει εξαιρετική, κορυφαία προτεραιότητα για την ελληνική κυβέρνηση και η οικονομική κρίση δεν θα επηρεάσει καθόλου τη στάση μας». Χαρακτήρισε δε «σφάλμα στρατηγικό της Άγκυρας που δεν εκμεταλεύτηκε την ΑΟΖ Κύπρου για την εξομάλυνση των σχέσεων της».


Παρακρατικοί έξω από το Τάγμα Εθνοφυλακής στον Εχίνο με γιλέκα που αναγράφουν Görevli (μτφ. αξιωματικός).

Σε ό,τι αφορά τις δαπάνες του υπουργείου Εξωτερικών, ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι το κονδύλι είναι μόλις το 0,18% του κρατικού προϋπολογισμού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο προϋπολογισμός του ΥΠΕΞ το 2008 ήταν στα €485 εκατ. ενώ το 2012 ανέρχεται μόλις σε €290 εκατ., μία μείωση δηλαδή της τάξης του 40% σε διάστημα τεραετίας. «Κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ασκείται η εξωτερική πολιτική. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Φροντίζουμε οι Έλληνες διπλωμάτες να κάνουν καλά τη δουλειά τους κάτω από όρους στοιχειώδους αξιοπρέπειας». Ο ίδιος μίλησε για ανάγκη εξορθολογισμού των δαπανών του υπουργείου και στο πλαίσιο αυτό ενέταξε τόσο την αναστολή λειτουργίας διπλωματικών υπηρεσιών στο εξωτερικό, και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους σε πρεσβείες μας που βρίσκονται σε γειτονικές χώρες με στοχευμένο όμως, όπως είπε, τρόπο για να μη δημιουργηθούν κενά, όσο και την πώληση κτιρίων που ανήκουν στο δημόσιο και βρίσκονται σε άλλες χώρες.

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής ότι το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής θα συγκληθεί στις 8 Οκτωβρίου μετά από περίοδο 19 μηνών. Τέλος, προανήγγειλε τη συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής εμπειρογνωμόνων, αποτελούμενη από επιστήμονες, διπλωμάτες και ακαδημαϊκούς, με αντικείμενο της εκπόνηση πρότασης για το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Όπως είπε ο υπουργός, η Επιτροπή αναμένεται να παραδώσει την πρότασή της αρχές του 2013, και παράλληλα δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο Εξωτερικών θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με κόμματα, Βουλή, διπλωμάτες και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας, για να διευκρινίσει ότι σε κάθε περίπτωση, τον τελευταίο λόγο θα έχουν ο πρωθυπουργός και η Βουλή.strategyreports

Το ΔΝΤ στέλνει στην Αθήνα ειδική αντιπροσωπεία για τις συντάξεις!


Ειδική αντιπροσωπεία για τα συνταξιοδοτικά στέλνει σήμερα στην Αθήνα το ΔΝΤ, σύμφωνα με τα Νέα. Η αντιπροσωπεία θέλει να εκτιμήσει ποια θα είναι η πραγματική εξοικονόμηση δαπανών από την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια! Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι θα ειναι 1 δισ. ευρώ, αλλά αυτό θέλει να το επαληθεύσει η τρόικα.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Ο… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ


του Δημοσιογράφου-Συγγραφέα Νίκου Χειλαδάκη

Ενώ στην Ελλάδα επιχειρείται να απαλειφθεί από τα ελληνικά σχολειά κάθε φιλοεθνική αναφορά και το μάθημα των θρησκευτικών έχει καταντήσει μάθημα θρησκειολογίας αφού καταργήθηκε κάθε ουσιαστική διδασκαλία της Ορθοδοξίας, στην Τουρκία αντίθετα από φέτος ενισχύετε στα τουρκικά σχολεία με κάθε μέσο το μάθημα των θρησκευτικών για το Ισλάμ, που γίνεται υποχρεωτικό για όλους, ενώ ο εθνικιστικός νεοοθωμανισμός έχει γίνει η επιβαλλόμενη ιδεολογία στην τουρκική εκπαιδευση…


Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Μιλιέτ, στις 15/9, στην φετινή σχολική χρονιά έχει απαλειφτεί από την διδακτέα ύλη των τουρκικών σχολείων κάθε αναφορά στον Χριστιανισμό και στον Ιουδαϊσμό, ενώ στο μάθημα των θρησκευτικών, που γίνετε υποχρεωτικό, θα διδάσκονται

μόνο οι αρχές του Ισλάμ. Ενδεικτικό της μεγάλης στροφής της Τουρκίας προς ένα εθνικιστικό Ισλαμισμό, είναι και το γεγονός ότι τα περίφημα «İmam Hatip», δηλαδή τα αυστηρώς ισλαμικά κατηχητικά Λύκεια, έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια μια εντυπωσιακή αύξηση. Το γεγονός αυτό, δείχνει την μεγάλη στροφή της Τουρκιάς προς την αυστηρή ισλαμική παιδεία, με όλες τις συνέπειες που συνεπάγετε μια τέτοια εξέλιξη και στις σχέσεις της Τουρκίας με τις γειτονικές, μη ισλαμικές χώρες. Γνωστό είναι εξ άλλου πως και στην δυτική Θράκη έχει παρατηρηθεί τελευταία μια έντονη κινητικότητα για τη προώθηση της ισλαμικής παιδείας στα μειονοτικά σχολεία, με την καθοδήγηση φυσικά της Άγκυρας. Αποκαλυπτικό για αυτό το θέμα είναι το σχετικό δημοσίευα της Μιλιέτ, στις 21 Ιουνίου, όπου ο διευθυντής του υπουργείου Παιδείας, Muammer Yıldız, ανέφερε ότι με την νέα σχολική χρονιά 76 καινούργια «İmam Hatip», θα λειτουργήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Η ίδια κατάσταση εμφανίζετε και στην πρωτεύουσα, την Άγκυρα, όπου 31 καινούργια «İmam Hatip», προστεθήκαν στα ήδη υπάρχοντα. Στα σχολεία αυτά διδάσκονται αυστηρά ισλαμικά ήθη ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνετε στην θέση της γυναίκας, όπως αυτή παρουσιάζετε στον πρωταρχικό ισλαμισμό, όπου η γυναίκα θεωρείται το «χωράφι» του άντρα και μπορεί όποτε θέλει να την…σπέρνει αναλόγως την διαθέσεων του!

Έκθεση με χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας στο Ευρωκοινοβούλιο


Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα, άνοιξε από χθες μια πρωτότυπη έκθεση στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των χαρτών που παρουσιάζονται στην Έκθεση, είμαστε όμως βέβαιοι για τη σύγχυση που θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν με χάρτες της περιόδου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όταν η ρύθμιση των Βιλαετιών και Πασαλικιών δεν λάμβανε υπόψη ούτε εθνολογικά ούτε και θρησκευτικά κριτήρια…

Αλλοδαποί προσπάθησαν να ανοίξουν αυτοκίνητα στο μουσείο των Δελφών


Συνελήφθησαν, την Τρίτη το μεσημέρι στους Δελφούς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, δύο αλλοδαποί, ένας 40χρονος υπήκοος Ιταλίας και ένας 37χρονος υπήκοος Αλγερίας, κάτοικοι Αθηνών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία σε Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο…

Ειδικότερα, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι, ο 40χρονος χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 35χρονης, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, αντιλήφθηκαν την απόπειρα διάρρηξης και μετά από δυναμική επέμβαση συνέλαβαν τόσο τον 40χρονο, όσο και τον 37χρονο συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε σε κοντινή απόσταση εντός αυτοκινήτου, προκειμένου στην συνέχεια να διαφύγουν.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ψαλίδι, το οποίο είχε λίγο νωρίτερα χρησιμοποιήσει ο 40χρονος προκειμένου να διαρρήξει το αυτοκίνητο.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Πηγή: lamiastar.gr

«Πέμπτη Φάλαγγα» της Τουρκίας οι λαθρομετανάστες


Στόχος της Τουρκίας είναι να διατηρεί στη χώρα μας μια «Πέμπτη Φάλαγγα» ομοθρήσκων της Μουσουλμάνων

Γράφει ο Μακεδών

Πέρασαν τρεις μήνες χωρίς να παρατηρηθεί κάποια εξέλιξη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, όπως το αποτύπωσε η Έκθεση της Frontex. Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο ε.έ. υπήρξε έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα από την Frontex,του κοινοτικού οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη των εξωτερικών συνόρων της Κοινότητας…


Μ’ αυτήν, καταγγελλόταν το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας, η οποία προωθεί μαζικά λαθρομετανάστες προς την Ελλάδα.


Η έκθεση είχε παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, και περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία διευκολύνει τους λαθρομετανάστες. Υπήρχε ελπίδα ότι θα σκληρύνει η κοινοτική στάση έναντι της τουρκικής κυβέρνησης, αλλά δεν σημειώθηκε κάποια μεταβολή.

Η πρόθεση της Τουρκίας δεν είναι μόνον να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας, κάτι που ήδη αναγνωρίζουν πλέον και οι εθελοτυφλούντες,αλλά και να διατηρεί στη χώρα μας μια «Πέμπτη Φάλαγγα» ομοθρήσκων της Μουσουλμάνων, χρήσιμη, όταν θα φθάσει το πλήρωμα του χρόνου, για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με την «φίλη» Ελλάδα.

Το σχέδιο του Οζάλ -να κατακτηθεί η Ελλάδα με τα εκατομμύρια των Τούρκων εργατών που θα την κατέκλυαν με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.- τροποποιείται, αφού δεν καθίσταται πλέον δυνατή η ένταξη της Τουρκίας. Η τροποποίηση είναι απλή: αντί για Τούρκους, γεμίζει τη χώρα με μουσουλμάνους.

Έχει συμμάχους και τους εν Ελλάδι «προοδευτικούς» οι οποίοι είτε δεν καταλαβαίνουν, είτε κάνουνπως δεν καταλαβαίνουν τι επιδιώκεται με τους λαθρομετανάστες τους οποίους προστατεύουν, ακόμη και όταν καταφανώς παρανομούν, ακόμη και όταν βλάπτουν τους Έλληνες.

Ο Τούρκος πρεσβευτής, ήδη με τις πρώτες δηλώσεις του, είχε δείξει τις προθέσεις της Άγκυρας. Ανέλαβε την προστασία όλων των μουσουλμάνων της Ελλάδας και μίλησε εξ ονόματός τους (για την δημιουργία τζαμιού και νεκροταφείου). Σ’ αυτό συνεπικουρούν και δύο παραλείψεις της ελληνικής Πολιτείας:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...