Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΜΩΑΜΕΘ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ


Λιθοβολισμός στον 21ο αιώνα.


Εδώ βλέπουμε το θάνατο ενός ανθρώπου για κάποιο αδίκημα  που διέπραξε .



Η τιμωρία σ΄ αυτούς που καταπάτησαν τους νόμους της ΣΑΡΙΑΣ πρέπει να είναι δημόσια για παραδειγματισμό…



ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Προετοιμασία λιθοβολισμού μοιχαλίδας στο Ιράν.

Άντε τώρα να τους πεις «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω»

Α

Αυτό το πράγμα κάτω από το σεντόνι του είναι η σύντροφος της ζωής του που τους ευλόγησε ο Θεός να συμπορεύονται στις δυσκολίες της ζωής. Όσο για το παιδί ,έτσι πρέπει, να μαθαίνει από μικρό για την «ισοτιμία»των ανθρωπίνων σχέσεων.

Αποκεφαλίστηκε στο Σουδάν  λόγω μοιχείας. Νόμος της ΣΑΡΙΑΣ.

Αα

α

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Γαμος μουσουλμανων της Γαζας με κοριτσακια προεφηβικης ηλικιας.

Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.

Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων έκτος από τη βία που βιώνουν υπόκεινται και σε ακρωτηριασμούς.

Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:

ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ



ΑΘΗΝΑ 22-9-2012.

Η κατοχή της πατρίδος μας επιβεβαιώνεται διθυραμβικά από τους κατακτητές της. Μας λένε πως ήρθαν να πάρουν τα πάντα. Σε γη και ψυχή. Και οι ελληνόφωνοι προσκυνημένοι τους τα δίδουν όλα. Υπερβάλλουν μάλιστα εαυτό για να φανούν πως είναι καλά και υπάκουα παιδιά, γνήσιοι απόγονοι του Εφιάλτη.

Ζορίζονται βέβαια λίγο για επικοινωνιακούς λόγους μπροστά στις κάμερες και γκρινιάζουν για να δείξουν πως το πολιτικό σύστημα έχει κάποιους που κάνουν τάχα αντίσταση. Παραμύθια της χαλιμάς, αφού οι υπηρεσίες όλες είναι στα πόδια του ξένου παράγοντα. Και οι λόγχες των «γειτόνων» μη νομίσετε πως έχουν πάρει άδεια αορίστου χρόνου. Όχι καθόλου, ετοιμάζονται να εκμεταλλευτούν την αναμπουμπούλα και ζητούν το μερτικό τους κανονικά.

Τα χαμπέρια μάς έρχονται με ισλαμικό τρόπο και εκ του μακρόθεν. Οι ξεσηκωμοί των μουσουλμάνων ενάντια στις αμερικανικές και ευρωπαϊκές πρεσβείες ανά την υφήλιο με αφορμή το στημένο φιλμάκι για τον Μωάμεθ και ο φόνος του Αμερικανού πρέσβη στη Βεγγάζη φτιάχνουν κλίμα για θρησκευτικό πόλεμο. Τα προεόρτια άλλωστε εμείς τα έχουμε δει. Η «κοσμαγάπητη» Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ σε μια αποστροφή του λόγου της είπε πως οι θρησκείες πρέπει να κάνουν διάλογο. Η πανθρησκεία είναι το θέμα τους αλλά οι ισλαμιστές συνηθίζουν να κάνουν το «διάλογο» με το μαχαίρι.

Στην γνωστή αντισυνταγματική συγκέντρωση που έκαναν οι λαθρομουσουλμάνοι στο Σύνταγμα με τις εκτοξεύσεις του «συνδικαλιστή» τους περί «ιερού πολέμου» ενάντια στους Έλληνες είχαμε μια νέα διάσταση. Στο youtube κάποιος «κακόμοιρος μετανάστης» μας απειλεί πως όταν γίνουν πλειοψηφία στην Ελλάδα θα αφανίσουν τους Έλληνες, θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως κάνουν στις γνωστές περιπτώσεις αλλού! Αυτά τα «φιλήσυχα» όντα λοιπόν προστατεύουν οι ακροαριστεροί που επιτέθηκαν στα γραφεία των Ελλήνων μικροπωλητών με συνθήματα και αφίσες που μέμφουν την στήριξη στη Χρυσή Αυγή αποδίδοντας κατηγορίες που τους ανήκουν ολοκληρωτικά. Η αφετηρία μέσα από το Σύστημα και η εξυπηρέτηση αυτού ανήκει στην Αριστερά που στηρίζει την αύξηση του λαθροεποικισμού.

Σε μια αυταπόδεικτη διαδικασία κάποιοι Άραβες λαθρομετανάστες προ ημερών στην Αθήνα επιτέθηκαν σε ένα 17χρονο ελληνόπουλο που ήταν κοντοκουρεμένο και προσπάθησαν να του βγάλουν την μπλούζα pitbull που φορούσε γιατί τους ενοχλεί ο ελληνισμός και ο εθνικισμός! Αντιγράφουν πιστά τους προστάτες τους. Σε κάποια άλλη περιοχή των Αθηνών την ώρα που παρήλαυναν «διαμαρτυρόμενοι» λαθρομετανάστες, όταν τους αντιλήφθηκε Έλληνας από το μπαλκόνι του δέχτηκε την απειλή πως «θα πετάνετε όλοι» ενοχλημένοι από την ελληνική σημαία που είχε δίπλα του!

Στα εθνικά μας ζητήματα, στο τουρκικό κοινοβούλιο το αντιπολιτευόμενο ρεπουμπλικανικό κόμμα, σε συνέχεια άλλων τουρκικών φωνών, έφερε ζήτημα περί κατοχής τουρκικών νησιών από την Ελλάδα στο Βορειανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος. Η δε επίσημη θέση της Τουρκίας είναι ότι τα ζητήματα αυτά έχουν τοποθετηθεί στο διάλογο με την Ελλάδα για να επιλυθούν! Μας προκαλούν επειδή έχουμε υψώσει στο Αγαθονήσι ελληνική σημαία και οι γραικύλοι διαλέγονται!

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μάς λέει με αφορμή το κουρδικό ζήτημα ότι οι Έλληνες αποσχίστηκαν από την οθωμανική αυτοκρατορία και δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό και το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών τον καλεί στην επιτροπή ελληνοτουρκικού διαλόγου. Οι δε Πομάκοι της ορεινής Ξάνθης ζητούν εναγωνίως δημόσιο ελληνικό σχολείο όταν οι Τούρκοι στήνουν παράνομα σχολεία εκτουρκισμού ενώ διαπιστώνεται η ύπαρξη αποσχιστικών παρακρατικών θυλάκων.

Κι όμως, ελληνικές πρεσβείες κλείνουν και μεταφέρονται σε πρεσβείες άλλων χωρών, στρατόπεδα σε Χίο, Λέσβο, Σάμο και Ρόδο μετατρέπονται σε χώρους κράτησης λαθρομεταναστών, στο Αργυρόκαστρο τα ελληνόπουλα δεν μπορούν να γραφτούν σε ελληνικά σχολεία γιατί δεν αναγνωρίζονται από την Αλβανία ως ελληνικές οι περιοχές τους και στην Κύπρο φυλλάδια πλοιοκτησίας αναφέρανε εκ «λάθους» την Λεμεσό τουρκική.

Οι ελληνόφωνες αρχές ωστόσο που θέλουν να συλλαμβάνονται οι εθνικιστές υπερασπιστές των Ελλήνων προσθέτουν νέους κεφαλικούς φόρους στα ακίνητα ανεξαρτήτως αν ιδιοχρησιμοποιούνται ή αν αποφέρουν εισόδημα ή μη, αν βρίσκονται εντός ή εκτός σχεδίου πόλης και αν πασχίζουν να τα συντηρήσουν οι χειμαζόμενοι ιδιοκτήτες τους. Οδηγούν τις περιουσίες μας στα χέρια των παγκόσμιων τοκογλύφων όταν οι μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές περιστέλλονται ακόμη και από νεφροπαθείς!

Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο Κρήτης ένας 49χρονος Έλληνας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε όταν του αναγγέλθηκε η απόλυσή του αφού οι υποχρεώσεις μέχρι τότε βγαίνανε οριακά. Όμως η Τρόικα την ίδια στιγμή ζητάει και τα «ισοδύναμα» και τα μη ισοδύναμα που τάχα διαπραγματεύεται το ψευτορωμέϊκο. Αύξηση ηλικιακού ορίου συνταξιοδότησης, περικοπές και απολύσεις. Όμως στα Χανιά συμπατριώτης μας κατήγγειλε ότι τραπεζικοί υπάλληλοι έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζητώντας άμεση αποπληρωμή χρέους ή προσημείωση του σπιτιού.

Αυτά συμβαίνουν την ώρα που τα καύσιμα θέρμανσης θα δοθούν με δελτίο και Έλληνες τρέφονται σε συσσίτια! Ενώ βολευτές και υπουργοί του καθεστώτος ξεψαχνίζονται για παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η κλεπτοκρατία έχει μακριά συστημικά ποδάρια. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι με τα «χρέη» γνωρίζουν.

Ζητούμενο μέγα είναι ένα. ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης, θωράκιση της πατρίδος, ξερίζωμα καθεστώτος και ξενοκρατίας. Είναι υπόθεση του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού, του Ελληνικού Στρατού και του Ελληνικού λαού. Είναι η αληθινή Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ















ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ.

  ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 300.000 ΕΥΡΩ.

Αγωγή Κασιδιάρη κατά Άννας Παναγιωταρέα και εφημερίδας Ελεύθερου Τύπου για συκοφαντική δυσφήμηση

Ζητείται συνολικά η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής…

Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση της Άννας Παναγιωταρέα από τις στήλες του Ελεύθερου Τύπου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αγωγή κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Το επίμαχο υβριστικό κείμενο έχει ως εξής:


« …Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ» καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…»  .

Και ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: Επειδή από το παραπάνω δημοσίευμα υπήρξε βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου τόσο ως φυσικού προσώπου, επιστήμονα και επαγγελματία, όσο και με την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου του πολιτικού φορέα  και ως εκ τούτου δικαιούμαι να αναζητήσω χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστην, πρέπει δε οι εναγόμενοι σε ολόκληρο έκαστος να υποχρεωθούν να  καταβάλουν το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000)  αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.


Και η απάντηση που έδωσα προσωπικά στην κυρία αυτή στο λογαριασμό της στο FB


https://www.facebook.com/annapanagiotarea

Ούτε που το συζητάει το Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημιώσεις - Koρόιδα είναι;




 ImageΤο ενδεχόμενο να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής απορρίπτει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό ανάμεσα στις δύο χώρες.
«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θεωρεί ότι έπειτα από πολλές δεκάδες χρόνια, το θέμα των αποζημιώσεων έχει χάσει το νόημά του», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας στην καθιερωμένη κυβερνητική ενημέρωση. «Για εμάς, δεν τίθεται το θέμα αυτό και θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν γνωρίζω για καμία σχετική συζήτηση, καμία επαφή μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας για το θέμα», υπογράμμισε, σημειώνοντας:

«Η Γερμανία έχει αναλάβει την ευθύνη για το παρελθόν της. Το κάναμε πάντα στη διάρκεια των περασμένων δεκαετιών και αποδείξαμε με διάφορους τρόπους ότι λαμβάνουμε το παρελθόν αυτό σοβαρά υπόψη μας», επεσήμανε ο εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας παράλληλα, ότι :«Το ίδιο ισχύει και για τη ναζιστική κατοχή της Ελλάδας στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ο Καμμένος έχει ψηφίσει τη Συνθήκη Δουβλίνο 2 και εισηγείται την κατάργησή της!!!



Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ…): ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Στα πρότυπα του «Δουβλίνο 2»

Aπάντηση του Βορειοηπειρώτη της Χρυσής Αυγής που τον είπανε Αλβανό

 ImageΈξαλλος φαίνεται πως είναι ο Βορειοηπειρώτης συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι Αλβανός!
Πρώτη είδηση και στην Αλβανία ο Χαίδης με τον τίτλο «Ένας Αλβανός μεταξύ των ταραξιών της Χρυσής Αυγής»

Η είδηση ότι ο συλληφθείς συνεργάτης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την έφοδο στη λαϊκή του Μεσολογγίου, είναι Αλβανός και όχι Βορειοηπειρώτης κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα τα blogs έχουν δημοσίευση τα στοιχεία του σχολιάζοντας παράλληλα πως το όνομά του δεν θυμίζει Ελλάδα μιας και τέτοια ονόματα έχουν -κατά τα δημοσιεύματα- μόνο Αλβανοί Καθολικοί και όχι ομογενείς Ορθόδοξοι Βορειοηπειρώτες.


Ο ίδιος δεν άντεξε τη σεναριολογία γύρω απο το όνομα και την "αλβανική" καταγωγή του και αντέδρασε μέσω facebook!

"Λέγομαι Χαΐδης Ρομπέρτος γιος του Θωμά και της Αθηνάς εγγονός του Αντωνίου και της Σωτηρίας και τρισέγγονος του Αριστείδη και της Πηνελόπης. Γεννήθηκα στους Αγίους Σαράντα και μεγάλωσα στο χωριό Λούκοβο της Χειμμάρας, Ηπειρώτης με ιστορία 4000 χρονών.

Όταν ήμουν στη ηλικία 1 χρόνων με εντολή εισαγγελέα βαφτίστηκα με αυτό το όνομα όταν ήρθα στην Ελλάδα ζήτησα να βαφτιστώ ξανά και ο πνευματικός μου πατήρ Γεράσιμος (σήμερα 80 ετών) στο Αγρίνιο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά εμένα και την οικογένειά μου, μου είπε ότι δεν επιτρέπεται δεύτερη βάφτιση.

 Έκανα πρωταθλητισμό στην άρση βαρών σε επαγγελματικά επίπεδα, σπούδασα και πήρα 2 πτυχία πανεπιστημίου γεωπονίας και γυμναστικής ακαδημίας δούλεψα καθηγητής στο Δέλβινο. Όταν στην Αλβανία υπήρχε το κομουνιστικό καθεστώς ζήτησα πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα με το αίτημα "είμαι εχθρός του κομουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας". Το 1991 παντρεύτηκα στην εκκλησιά του Αγίου Χριστοφόρου (το παλιό) στο Αγρίνιο με παπά και με κουμπάρο, λέτε να επιτρέπει η εκκλησιά να παντρεύεται ένας αβάφτιστος;; Η γυναικά μου είναι Ελληνίδα από το Αγρίνιο και έχει επιχείρηση απο την ηλικία των 20 ετών.

 Την βιοτεχνία (Perfect) και αργότερα το roberto chaidi fashion επιχείρηση κατοχυρωμένη στην E.E. Στη Βόρειο Ήπειρο ιδρύσαμε την οικογενειακή επιχείρηση Hotel Palace Lukova η οποία φέτος διακρίθηκε με βραβείο από το tripadvisor. Στην Αλβανία έχω κατηγορηθεί από τα ΜΜΕ όπως το βλέπετε και στο βίντεο στη Χειμμάρα ως Έλληνας εθνικιστής και σήμερα ξαφνικά στην Ελλάδα κατηγορούμαι ως Αλβανός.

Αυτοί που με κατηγορούν είναι αυτοί που πούλησαν τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914. Είναι τα αδέρφια των μαύρων είναι αυτοί που δεν εμφανίζουν το πρόσωπό τους. Είμαι ηπειρώτης και θα διεκδικήσω τη πατρίδα μου ως το θάνατο", δηλώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Ρομπέρτος Χαΐδης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ν.Ελγαντούρ:«Ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής» (βίντεο) Εκτύπωση E-mail 21-09-2012 16:57:54


Προκλητική και ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργό Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.
Ο Ναΐμ Ελγαντούρ αφού καταδίκασε την ταινία που προσέβαλε τον Μωάμεθ κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα.
Επιπλέον επανέλαβε πως δεν υπάρχει αξιοπρεπής χώρος για προσευχή, ούτε μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα, παρά το γεγονός πως η εκκλησία της Ελλάδος έχει παραχωρήσει μέρος.
Η άμεση επίθεση του προέδρου της Ένωσης των Ελλήνων Μουσουλμάνων κατά του Έλληνα πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο και πραγματικά έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.
Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι ότι οι δηλώσεις αυτές προέρχονται από ένα άνθρωπο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από τον Θ. Κατσανέβα σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ (2.30 λεπτό) ότι είναι πράκτορας της Τουρκίας….
Επομένως σε τι αποσκοπεί η επίθεση του προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας στον Έλληνα πρωθυπουργό ;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Άσκηση απάντηση στην τουρκική NAVTEX – «Πυρπολούν» Τούρκους στο Ανατ. Αιγαίο!!


Σε αιφνιδιαστική άσκηση προχώρησε χθες το απόγευμα το ΓΕΕΘΑ με την κινητοποίηση της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης και σενάριο ανακατάληψης νήσου στο Ανατολικό Αιγαίο. Όπως έγινε γνωστό με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τις απογευματινές ώρες της 20 Σεπτεμβρίου διεξήχθη άσκηση ¨Πυρπολητής…

Οι δήθεν... “αποδοκιμασίες” από τους τρίτεκνους



Οι δήθεν... “αποδοκιμασίες” από τους τρίτεκνους
Άλλη μία κακοστημένη επιχείρηση παραπληροφόρησης από τα κανάλια της διαπλοκής.
Σήμερα το μεσημέρι τριμελής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής (Ηλίας Κασιδιάρης,Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Απόστολος Γκλέτσος) μετέβησαν στη συγκέντρωση των τριτέκνων έξω από το υπουργείο Οικονομικών, κατόπιν αιτημάτων από μέλη διαφόρων συλλόγων. Τη στιγμή εκείνη το προεδρείο τους βρισκόταν εντός του υπουργείου και οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής άνοιξαν συζήτηση με τον κόσμο σε απόλυτα φιλικούς τόνους. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων κάποιος άγνωστος πηγαινοερχόταν και καλούσε διακριτικά τους συγκεντρωμένους να μη μιλάνε μαζί μας, δεν είναι σωστό κλπ. Αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι βρίσκεται στη συγκέντρωση ως μέλος τρίτεκνης οικογένειας και πως το κράτος πρέπει να επιδοτεί, αντί να περιθωριοποιεί τη μητρότητα, η αντιπροσωπεία μας αποχώρησε.

Χ.Γιανναράς : Θέλει ἀλήθεια καί δικαιοσύνη ἡ παλιγγενεσία.



Γράφει ὁ Χρῆστος Γιανναρᾶς
H κυβέρνηση μοιάζει να μη λογαριάζει το ψυχολογικό κλίμα που παραλύει τη χώρα και αποκλείει νομοτελειακά κάθε ενδεχόμενο οικονομικής ανάκαμψης. Tουλάχιστον αυτό μαρτυρεί η συμπεριφορά των κυβερνητικών MME.
Tα Δελτία Eιδήσεων, οι σχολιασμοί και οι συνεντεύξεις, σπέρνουν κάθε μέρα, από το πρωί ώς το βράδυ, τρόμο, απελπισμό, πανικό: Περικοπές μισθών και συντάξεων πάλι και πάλι και πάλι, κατάργηση επιδομάτων, αυξήσεις φόρων, έκτακτες εισφορές, χαράτσια υποχρεωτικής «αλληλεγγύης», διογκούμενα ποσοστά ανεργίας, κλεισίματος καταστημάτων, χρεοκοπίας επιχειρήσεων, ανεξέλεγκτα ωράρια, φήμες για εξαήμερη εργασία, παζάρια με την τρόικα επιβίωσης ή λιμοκτονίας. Kαι επιπλέον, διεθνής απαξίωση της Eλλάδας, χλεύη, ταπεινώσεις και εξευτελισμοί, εκτενέστατες τεκμηριώσεις αφερεγγυότητας της χώρας. Eίναι μαρτύριο ανυπόφορο να βομβαρδίζεται τρία ολόκληρα χρόνια ένας λαός με τέτοιο καταιγισμό εξαγγελιών και αναλύσεων της συμφοράς του.
Δηλαδή, τι θα έπρεπε; Nα μας κρύβουν τα κυβερνητικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα τα μέτρα που εντέλλονται οι επικυρίαρχοι της χώρας και εκτελούν οι κυβερνήσεις μας; Nα μας παραπλανούν με απόκρυψη της πραγματικότητας ή με φρούδους εξωραϊσμούς της; Nα καλλιεργούν τη γνωστή κλαψούρα ότι «όλοι πάντοτε μας αδικούν» ή «ζηλεύουν τα προτερήματά μας»;

Γενικός Συναγερμός της Αεράμυνας απο τις 10:30 το πρωί ( blazy sky) μ ε εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ


Εντολή A/ΓΕΕΘΑ : ΓΕΜΙΣΤΕ- ΟΠΛΙΣΤΕ -ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ …¨Ολοι και όταν λέμε …¨Ολοι εννοούμε όλη η Αεράμυνα της Χώρας !ότι πετάει LOCK

Πριν από λίγο όλες οι μονάδες όλων των αντιαεροπορικών συστημάτων της Χώρας μπήκαν σε γενικό συναγερμό.Από τον Έβρο έως την Κρήτη και από το Καστελόριζο έως το δυτικό άκρο της Ελλάδος όλες οι μονάδες…

«Διαίρει και βασίλευε»: Η βασική αρχή χειραγώγησης της κοινωνίας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_1544.html#ixzz277YVJN34


Βασική αρχή για να χειραγωγήσεις την κοινωνία είναι η αρχή «διαίρει και βασίλευε». Είναι παλιά αυτή η «συνταγή» και απολύτως αποτελεσματική. Στρέφεις ένα μέρος της κοινωνίας εναντίον του άλλου, «ποδοσφαιροποιείς» κοινωνικές ή επαγγελματικές τάξεις και το πεδίο είναι ελεύθερο να κάνεις ό,τι θέλεις την ώρα που οι άλλοι θα παίζουν το παιγνίδι των «καλών» και των «κακών».

Προκαλεί εντύπωση τι έχει γίνει στη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, με χλιαρές αντιδράσεις της κοινωνίας, η οποία ΣΥΝΟΛΙΚΑ έπρεπε να προστατεύσει την τιμή, την αξιοπρέπεια και τα καλώς εννοούμενα κεκτημένα πολλών δεκαετιών.

Προφανώς κι έπρεπε να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο λειτουργίας του το κράτος και ν αποβληθούν όσοι το λεηλάτησαν-με παραδειγματικές τιμωρίες- αλλά μάλλον δε σταθήκαμε, ούτε εμείς, στο ύψος των περιστάσεων. Άρχισε ο επιμερισμός των ευθυνών για την κρίση. Φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, φταίνε οι ιδιωτικοί, φταίνε οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι τυφλοί, οι κουφοί, οι νέοι, οι ηλικιωμένοι κλπ. Αυτός έπαιρνε πολλά, εκείνος έπαιρνε λίγα, ο άλλος έτσι, ο άλλος αλλιώς.

ILLUMINATI ΕΙΝΑΙ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ! Στόχος τους να χτυπήσουνε τον Χριστιανισμό... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/illuminati-70.html#ixzz277XktQGV



illuminati greece
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΜΟΥ: Στόχος τους να χτυπήσουνε τον Χριστιανισμό...
Πίσω από την Κρίση που χτύπησε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σκοτεινές δυνάμεις. Δυνάμεις που χτύπησαν συγκεκριμένα την Ελλάδα, την χώρα του Πνεύματος και του Πολιτισμού!... Του κυρίαρχου Πολιτισμού στον πλανήτη, όπως παραδέχονται ακόμα και οι Ιάπωνες, που γι’ αυτό τον λόγο έχουνε μία ομάδα 40.000 ατόμων (που φέρουν στο πέτο ένα «Όμικρον»), τα οποία μπορούν να μεταφράσουν τον Όμηρο από το πρωτότυπο...

Υπάρχει λοιπόν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με υποχθόνιες και σκοτεινές επικίνδυνες δυνάμεις, που λειτουργούν για να κάνουν όλο αυτό το κακό στην χώρα μας. Υπάρχει οργανωμένο και εμπεριστατωμένο σχέδιο... Αυτοί έχουνε τα συμφέροντά τους, που είναι κυρίως οικονομικά ή – θα το λέγαμε καλύτερα – συμφέροντα σεκτών: συμφέροντα δηλ. σατανιστικά! Τα συμφέροντά τους αυτά είναι γνωστά, φερ’ ειπείν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Illuminati [Πεφωτισμένοι], στους οποίους συμμετέχουν 70 Έλληνες, δεν είναι «φωτεινή», αλλά αντιθέτως μία σκοτεινή ομάδα οικονομικά κυρίαρχων προσώπων σε διάφορες κοινωνίες. Έδρα τους τώρα είναι η Βραζιλία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ:"ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ"(ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ)


ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ (ΑΠΌ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ 2012) ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ. ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΔΈΣΠΟΤΑ ΜΈΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΊΩΝ". 


Κι όποιος δεν λέει να πειστεί ότι σε απόσταση αναπνοής καραδοκεί ο χειρότερος πόλεμος της γνωστής ιστορίας - που βεβαίως "Σκοτεινή Κοιλάδα" του θα είναι και η Ελλάδα - με το συμπάθειο αλλά δεν παρέχει και την καλύτερη υπηρεσία ως προς την επιβίωση αυτού του τόπου, αυτού του Λαού κι αυτού του Έθνους...
Απολαύστε λοιπόν τον Κίσσινγκερ να σας λέει : "Θα καταστραφείτε...θα πεθάνετε...θα κυριαρχηθείτε..."

Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

Σε συνέντευξή του τόνισε:
«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.
Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.
Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ

Γιατί είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των Τούρκων για μία Ελληνική ξέρα;; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_1820.html#ixzz277XC288h

Αυτές τις ημέρες, οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν στο ακριτικό άκρο του βορειοανατολικού Αιγαίου μας «διεκδικώντας» μία μικρή ξέρα -τα Ζούραφα- που μόλις και μετά βίας καλύπτει έκταση ενός περίπου στρέμματος και αμφισβητούν ευθέως την Ελληνικότητα της. Την ευκαιρία βρήκε με  ένα ατύχημα ανατροπής σκάφους που ψάρευε στην περιοχή. Ωστόσο είναι να απορεί κανείς, γιατί τόση μεγάλη η σπουδή της γειτονικής χώρας για κάτι από εδαφικής άποψεως τόσο ασήμαντου;; Ας δούμε όμως πιο κάτω..
20120918-1710
Για τα Ζουράφα -κοινώς Λαδόξερα- της Σαμοθράκης, ο λόγιος Νικόλαος Φαρδύς (1853-1901), έγραφε: «Σε καιρό γαλήνης διακρίνεται και από κάποια υγρή, ελαιώδη ουσία που επιπλέει επί των πέριξ υδάτων , που αποπνέει οξεία οσμή πετρελαίου»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/100.html#ixzz277WOMuQK

ΔΩΡΕΑΝ!


mousoulm-tzami-

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr...

Οι Τούρκοι έχουν αγοράσει περίπου 4000 ακίνητα εν μέσω πολέμου στην βόρεια Συρία!!


Όλα είναι Business και χρήμα για την Τουρκία, ακόμη και κατά την διάρκεια του πολέμου στην Συρία, δεν άφησαν οι Τούρκοι την ευκαιρία να πάει χαμένη και αγοράζουν τα ακίνητα και τις επιχειρήσεις των Σύριων που κατατρομαγμένοι και πεινασμένοι  εγκαταλείπουν τις εστίες τους…

Η ιστορία επαναλαμβάνετε στην βόρεια Συρία και εφαρμόζοντας οι Τούρκοι την τακτική της εξαγοράς και της οικονομικής άλωσης, όπως είχαν κάνει και στην περίπτωση της Αλεξανδρέτας η οποία παρόλο που είχε περάσει στον έλεγχο της Συρίας το 1921, εν τούτοις η Τουρκία κατάφερε να προσαρτήσει ξανά την περιοχή από την Συρία το 1938, κάτι ανάλογο φαίνεται να επαναλαμβάνετε ξανά από την Τουρκία αφού τους τελευταίους τέσσερεις μήνες οι Τούρκοι έχουν αγοράσει περίπου 4000 ακίνητα και επιχειρήσεις εντός των βόρειων συνόρων της Συρίας.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία κάποια στιγμή θα σταματήσει και όπως λέει και η παροιμία, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Στην προκειμένη περίπτωση ο τούρκικος λύκος  δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και από την μια μεριά δύνη όπλα και υποστήριξη για να αλληλοσκοτώνονται οι Σύριοι, αλλά από την άλλη αγοράζουν οι Τούρκοι επειχηριματίες τις περιουσίες τις επιχειρήσεις και τα ακίνητα των εκτοπισμένων και εξουθενωμένων από τον πόλεμο Σύριων για ένα κομμάτι ψωμί.

Όπως είπε πρόσφατα ο Νταβούτογλου:   «Ο εθνικισμός, ως ιδεολογία του 19ου αιώνα, συγκέντρωσε στην Ευρώπη τα διχοτομημένα, λόγω φεουδαλισμού σύνολα. Σε μάς, όμως, διέλυσε τα ιστορικά οργανικά σύνολα και δημιούργησε προσωρινές και τεχνητές αντιθέσεις και ταυτότητες».

Οι “αντάρτες της Ροδόπης” μοιράζουν βουλγαρικά βιβλία στα ελληνόφωνα χωριά


Ο Σύλλογος δηλώνει πως δεν έχει σοβινιστικές διαθέσεις, αλλά αποσκοπεί στην διατήρηση των κοινών παραδόσεων, ηθών και εθίμων της περιοχής, χωρίς διαχωρισμούς από σύνορα

Συμβαίνει κι αυτό:Βουλγαρικά βιβλία μοιράζονται σε ελληνόφωνα χωριά, κοντά στα ελληνικά σύνορα.Ο Σύλλογος που φέρει το όνομα “Αντάρτες της Ροδόπης” από το Σμόλιαν της Βουλγαρίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μοίρασε περίπου 600 βιβλία και 100 δίσκους ηχογραφημένης μουσικής, σε συνοριακά χωριά της οροσειράς της Ροδόπηςκοντά στο Ζλάτογκραντ…

Συγκεκριμένα η νεολαία, έκανε εκστρατεία σε έξι (6) ελληνικά χωριά (Μέμκοβο, Θέρμες, Βαλκάνοβ, Ψέμα, Σαχίν και Γλαύκο) όπου οι κάτοικοι ομιλούν μια βουλγαρική διάλεκτο, ενώ τώρα σχεδιάζει νέες επισκέψεις σε άλλα χωριά της Θράκης για την διανομή νέων βιβλίων και cd.

Κάνουν την αστυνομία "Tάγμα Eφόδου" κατά των Εθνικιστών


Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι ο κεντρικός σκοπός της αστυνομίας και των ΜΜΕ στην χώρα είναι η "αντιμετώπιση" του κοινωνικού κινδύνου, τον οποίο αντιπροσωπεύουν οι Έλληνες εθνικιστές. Έτσι μετά την κόντρα στην Βουλή μεταξύ Δένδια και Χρυσής Αυγής, φαίνεται ότι στην χώρα έχει ξεκινήσει ένα "κυνήγι μαγισσών" κατά νεαρών εθνικιστών…

Διαβάζοντας κανείς τις ενημερωτικές ιστοσελίδες σήμερα το πρωί, θα καταλάβαινε ότι στην χώρα αυτή ο μεγαλύτερος δημόσιος κίνδυνος είναι οι εθνικιστές. Μικρά και άνευ σημασίας περιστατικά γίνονται πρώτα θέματα. Ανυπόστατες καταγγελίες αριστεριστών, που καθ' έξιν φαντασιώνονται επιθέσεις σε βάρος τους, γίνονται πρώτα θέματα. Όπως π.χ. στην Ξάνθη, όπου ένας μουσουλμάνος καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση από "χρυσαυγίτες". Ο κύριος αυτός που ανήκει σε μία από τις γνωστές "αντιρατσιστικές" οργανώσεις, που ανακαλύπτουν παντού ρατσισμό για να έχουν λόγο ύπαρξης, έκανε πριν μερικές ημέρες μια καταγγελία. Και ξαφνικά τώρα έγινε πρώτο θέμα παντού. Δύο νεαροί στην Λάρισα που διαπληκτίστηκαν με αλλοδαπούς και όπως φαίνεται έγινε μια μικρή σύρραξη (αν και μόνο αν αληθεύουν τα όσα λένε οι αλλοδαποί), αποτελούσαν πρώτο θέμα στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του ομίλου Λαμπράκη.

Υβριστικό - συκοφαντικό αμόκ των καθεστωτικών ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής (1)



Υβριστικό - συκοφαντικό αμόκ των καθεστωτικών ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής (1)
Σωρεία υβριστικών, συκοφαντικών, απειλητικών και κινδυνολογικών δημοσιευμάτων είχαμε τις προηγούμενες ημέρες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ των εργολάβων της διαπλοκής, κατά των αγνών εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Ήταν τόσα πολλά (και συνεχίζονται ακόμα, αλλά με μειωμένη ένταση…) που δεν προλάβαμε να σας τα παρουσιάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε τώρα, και πρόβλημα… πολυκαιρίας δεν υπάρχει, καθώς εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρα. Αρχίζουμε μ’ ένα άρθρο της «Ημερησίας» του Μπόμπολα (του ΕΠΟνίτη που έγινε βαρόνος…), όπου ένας καθεστωτικός αρθρογράφος διαπιστώνει έντρομος πως οι Έλληνες εθνικιστές «βρίσκουν απήχηση σε όλο και μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού», εγκαλεί την… τρόικα γιατί «δεν μπορεί να αντιληφθεί τι μπορεί να σημάνει για την Ελλάδα η ενίσχυση των ακροδεξιών» (συμφωνούμε υπό έναν όρο: εκεί που λέει «για την Ελλάδα» να αντικατασταθεί με το «για το σάπιο κατεστημένο») και τέλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί η άνοδος της Χρυσής Αυγής «θα προκαλέσει προβλήματα στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου» (καθώς επίσης και στις περιοχές νοτίως του Ινδικού Ωκεανού, της Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας, καθώς και του… Αμαζονίου, εμείς θα σας τα θυμίζουμε αυτά κύριε αρθρογράφε;). Ιδού το φαιδρό καθεστωτικό παραλήρημα και… καλή σας διασκέδαση:   

Τρόικα, you know Χρυσή Αυγή;

You know Χρυσή Αυγή; Το ερώτημα απευθύνεται στην τρόικα, τους τεχνοκράτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των Τόμσεν, Μαζούχ και Σία, και προπαντός στους πολιτικούς τους προϊστάμενους.

Σε όλους αυτούς που νομίζουν πως με την εξαθλίωση του ελληνικού λαού (η εσωτερική υποτίμηση δεν πέτυχε και τίποτα άλλο) θα καταφέρουν να κάνουν την Ελλάδα ανταγωνιστική.

Και αντί γι' αυτό τί βλέπουμε; Τη Χρυσή Αυγή να αποθρασύνεται, το φίδι να κυκλοφορεί πλέον στους δρόμους και να δρα σχεδόν ασύδοτα.

Θρασύτατη επίθεση Χρυσοχοΐδη κατά της Χρυσής Αυγής



Θρασύτατη επίθεση Χρυσοχοΐδη κατά της Χρυσής Αυγής
Διπλή επίθεση εναντίον του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Μ. Χρυσοχοΐδης, από το βήμα της βουλής και από το βήμα των… ΜΜΕ

Στη βουλή, είπε για την Χρυσή Αυγή: «Ο ρόλος της είναι εθνικά επιζήμιος.  Επειδή στοχοποιεί τη χώρα, μια χώρα που χαρακτηρίζεται πλέον από τον ΟΗΕ, ως χώρα που έχει ρατσιστικές αντιλήψεις. Ποια ξένη επένδυση θα έρθει σ’ αυτή τη χώρα όταν έχει τέτοιες αντιλήψεις ή φέρεται να έχει τέτοιες αντιλήψεις; Είναι φρικαλέο να γίνεται αυτό το πράγμα». Ενώ προφανώς, ο ίδιος θεωρεί το δικό του το ρόλο εθνικά ωφέλιμο, επειδή ψήφισε το Μνημόνιο της δυστυχίας μας, και μάλιστα χωρίς πρώτα να το διαβάσει, όπως παραδέχτηκε αργότερα.

Έκθεση με χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας στο Ευρωκοινοβούλιο

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα, άνοιξε από χθες μια πρωτότυπη έκθεση στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των χαρτών που παρουσιάζονται στην Έκθεση, είμαστε όμως βέβαιοι για τη σύγχυση που θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν με χάρτες της περιόδου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όταν η ρύθμιση των Βιλαετιών και Πασαλικιών δεν λάμβανε υπόψη ούτε εθνολογικά ούτε και θρησκευτικά κριτήρια. Είναι η τελευταία μόδα που φαίνεται να επηρεάζει και στην ουσία να έχει δημιουργήσει εξάρτηση τον αρχηγό του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα. 

Έχει καταπιαστεί με τους χάρτες. Απ’ τη μια μελετάει σε κάθε εκατοστό το χάρτη της περιοχής του Ιονίου Πέλαγος και απ’ την άλλη οργανώνει έκθεση παλαιών χαρτών των αλβανικών εδαφών. Μυημένος ίσως στην οργάνωση για την λεγόμενη «φυσική Αλβανία» που άλλοι τη λένε και «ιστορική Αλβανία» αλλά που στην ουσία είναι η «Μεγάλη Αλβανία»;

Παιχνίδι εντυπώσεων, παρόμοιο με την καπηλεία της ιστορίας απ’ τον Γκρούεφσκι που δεν πρέπει όμως να μείνει απαρατήρητο. Αρκετά καραμελωμένη η χαρτομανία των Αλβανών σοσιαλιστών σε συνάρτηση πάντοτε με την αυξάνουσα εθνικιστική τους ρητορική το τελευταίο διάστημα. (deropoli)

Mην ξεχνάμε ότι συνήθως αυτοί οι χάρτες απευθύνονται σε άσχετους που δεν διαθέτουν ούτε ιστορική ουτε γεωγραφική γνώση της περιοχής, οπότε πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν χρήσιμες- για τους Αλβανούς- "παρερμηνείες". Καλό είναι το ΥΠΕΞ να παρακολουθήσει από κοντά την έκθεση αυτή και να αντιδράσει αναλόγως.


defencenet

Η ΕΥΠ παρακολουθεί την ΧΑ


Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη και ο κ. Παππάς κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής πως τα στελέχη του κόμματος του παρακολουθούνται από την Ε.Υ.Π., δηλώνοντας πως δεν τους φοβίζει η κρατική καταστολή.«Οι ρουφιάνοι της Ε.Υ.Π. μας παρακολουθούν…

Μας παρακολουθούν από παιδιά. Ξέρετε κάτι; Δεν μας σταμάτησαν όταν ήμασταν μικροί...» είπε με έμφαση. «Ερχόμαστε για να ξεβρωμίσει ο τόπος» πρόσθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ έκανε και... έμμεση αναφορά στον Μάκη Βορίδη για τη γνωστή φωτογραφία με το τσεκούρι την εποχή που ήταν φοιτητής. «Η Χρυσή Αυγή θα σας πετάξει έξω από τη Βουλή με τον αδαμάντινο λόγο της, όχι με τσεκούρια και βία» είπε.

«Το περιστατικό έγινε προ 30 ετών και δόθηκαν εξηγήσεις, όμως είναι ενδιαφέρον ο συσχετισμός πως το θέμα έθεσαν σήμερα η Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε με νόημα ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βορίδη

Πως οι πακιστανοί επιβήτορες χρησιμοποιούνται για να εκβιάζουν αξιωματούχους με “αδυναμίες”

. Για τον μητροπολίτη μάθαμε. Για τον τραπεζίτη;

Για τις υψηλές και εκλεκτές παρέες της Πάρου;


Ο καταγγέλλων ιεράρχης


Συνελήφθησαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr , από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής την Πέμπτη, ένας Βούλγαρος μοναχός και ένας Αλβανός υπήκοος με τη κατηγορία της εκβίασης γνωστού μητροπολίτη της Ελλαδικής Εκκλησίας...

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ποινικά διωκόμενοι απαιτούσαν συνεχώς και πιεστικά από τον ανώτατο κληρικό, 100.000 ευρώ για να μην “αναγκαστούν να βγάλουν στη φόρα” βίντεο στο οποίο κατά τους ισχυρισμούς τους απεικονίζονταν ο Μητροπολίτης να συνευρίσκεται ερωτικά με τρείς Πακιστανούς! Ο ρασοφόρος κατέφυγε στην αστυνομία κι αυτή βέβαια έκανε τη δουλειά της.

Τεχνητή ρήξη με την Τρόικα για να περάσουν τα μέτρα

(Ανανεωμένο) Διαψεύδει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Στουρνάρας ότι έχει επέλθει οριστική ρήξη με την τρόικα, κάτι που διαφάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε έξω από το Μαξίμου ο Φ. Κουβέλης. Πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών έκανε δηλώσεις μέσα στο υπουργείο απαντώντας σε ερωτήσεις που είχαν δημιουργηθεί αλλά και στον πανικό που προκάλεσε η δήλωση Κουβέλη ότι δεν πρέπει η τρόικα να επιτίθεται στην ελληνική κοινωνία. Επίσης, το γεγονός ότι μετά την τρίωρη σύσκεψη στο Μαξίμου όχι μόνο δεν έκλεισε καμιά συμφωνία αλλά και η επόμενη συνάντηση μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα, έδειχνε ότι η σύγκρουση με τους τροικανούς είναι αναπόφευκτη.
Όχι ότι δεν υπάρχουν τεράστια προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν τις επόμενες ημέρες αλλά οριστική ρήξη που θα έθετε σε κίνδυνο τη δόση των 31,5 δισ, την ίδια την κυβέρνηση και φυσικά τη χώρα, δεν προκύπτει από πουθενά.
Σύμφωνα με τα όσα είπε πριν από λίγο ο Γ. Στουρνάρας:
  • Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει περίπου 9,5 δισ. ευρώ μέτρα. Από αυτά περίπου 6,5 δισ. είναι από μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, περίπου 1,1 δισ. από την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, δηλαδή σύνολο μέχρι στιγμής περίπου 7,6 δισ. ευρώ.
  • Τα υπόλοιπα είναι μέτρα από τον εκσυγχρονισμό του κράτους που έχουν γίνει αποδεκτά. Αυτά που υπολείπονται για να κλείσει το πακέτο θα προέρχονται, επίσης, από μέτρα εκσυγχρονισμού του κράτους, όπου συμπεριλαμβάνονται ΟΤΑ, Υγεία, Άμυνα.
  • Τελειώσαμε από μισθούς και συντάξεις, δεν θα έχουμε άλλα. Αυτό είπε ο κ. Στουρνάρας και για να το λέει σημαίνει ότι μάλλον έχει κάνει πίσω η τρόικα. Είπε επίσης ότι η τρόικα δεν αποδέχεται μέτρα που δεν είναι άμεσης απόδοσης και δεν μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα. Κι εκεί είναι το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει.
  • Είπε επίσης ότι μέχρι την Κυριακή ευελπιστούν ότι θα έχει κλείσει το 95% του πακέτου. Το υπόλοιπο μπορεί να πάει για αργότερα, και σίγουρα πριν από τις 8 Οκτωβρίου. Να φύγει δηλαδή η τρόικα και να υπάρχει ένα κενό 5% στα μέτρα.«Οι επικεφαλής είχαν προγραμματίσει να φύγουν προς το τέλος της εβδομάδας και θα επιστρέφουν πριν από το Εurogroup, με την έκθεση υπό διαμόρφωση, ώστε να την συνδιαμορφώσουμε. Το τεχνικό κλιμάκιο θα παραμείνει εδώ», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών.
Υπ’ αυτό το πρίσμα των δηλώσεων φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τη διαμάχη Στουρνάρα – Τόμσεν. Ισως αυτή η τεχνητή ένταση και «ρήξη» με την τρόικα να είναι συμπεφωνημένη ώστε και τα μέτρα να περάσουν με ολίγη… αγωνία αλλά να υπάρξουν έστω κάποιες τελευταίες κόκκινες γραμμές. Είναι μια τακτική που η κυβέρνηση ακολουθεί έχοντας ως παράδειγμα κι άλλες τεχνητές εντάσεις του παρελθόντος, χωρίς πάντως, να σπάει το σκοινί, όπως είχε κάνει ο βενιζέλος και μετά παρακαλούσε την τρόικα.
Πάντως, μετά τη σύσκεψη, ο κ. Βενιζέλος σε άλλο μήκος κύματος από το δραματικό τόνο που έδωσε ο κ. Κουβέλης, έβγαλε το γνωστό λογύδριό του. Αφού επέμεινε για μια ακόμη φορά στην κουραστική διατύπωση της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης είπε ότι υπάρχει συμφωνία για μέτρα 8,5 δισ, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον Στουρνάρα που μίλησε για 9,5 δισ. Αφησε και πάλι αιχμές βέβαια κατά του υπουργού που με διαρροές είχε τονίσει ότι ζητά από τους πολιτικούς αρχηγούς να πάνε κι αυτοί σε διαπραγματεύσεις με την τρόικα. «Δε μπορούν να μας ζητούν την τελευταία στιγμή κάτι τέτοιο» είπε ο κ. Βενιζέλος.
Επίσης τόνισε ότι η πρώτη δέσμευση ήταν για μέτρα 6,5 δισ από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και 5 δισ. από λειτουργικές δαπάνες του κράτους, τώρα πλέον αυτή η ισορροπία έχει διαταραχθεί.
Σημείωσε πως πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία, λέγοντας συγκεκριμένα πως “έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να ζητάω να κινηθούμε γρήγορα”, καθώς όπως τόνισε το πρόγραμμα είναι ήδη μία εβδομάδα πίσω και αυτό βλάπτει την οικονομία και εκθέτει σε κινδύνους, αλλά όπως πρόσθεσε η διαπραγμάτευση δεν πρέπει να γίνει όσο όσο και όπως όπως.
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε τα εξής:
  1. Δεν υπάρχει οριστική ρήξη, δεν έσπασε κανένα σκοινί, δεν κινδυνεύει η δόση, αλλά το πρόγραμμα είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάει η δόση για το Νοέμβριο, δηλαδή μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, κάτι που θα είναι δυσάρεστη εξέλιξη για την Ελλάδα. Κι αυτό διότι θα αρχίσουν ξανά οι πιέσεις και οι εκβιασμοί αφού δε θα υπάρχει η εντολή Ομπάμα για ηρεμία στις αγορές μέχρι να εκλεγεί.
  2. Ο Φ. Κουβέλης πιέζεται αφόρητα από την Κ.Ο. του ομάδα γι’ αυτό έκανε και τις πιο δραματικές δηλώσεις μετά τη σύσκεψη.
  3. Ο Ευ. Βενιζέλος συνεχίζει στο γνωστό στυλ της αυτοπροβολής και της προσπάθειας να καλύψει τα κενά του κόμματός του με παρασκήνιο, αιχμές και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι.
  4. Η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει με την αγωνία του κόσμου, όχι για το πότε θα κλείσει το πακέτο. Αλλά με το πότε θα ξεκινήσει το… μνημόσυνο. Διότι αν έχει κλείσει το 95% με αυτά τα σκληρά μέτρα που έχουν ήδη διαρρεύσει, τότε πολύ φοβόμαστε ότι πάμε σε ρήξη με την κοινωνία.
antinews

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Συνεχίζει να συντηρεί τις διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από την αμφισβήτηση των θαλάσσιων ζωνών της Ελλάδας η Τουρκία που ανήγγειλε τη διεξαγωγή ωκεανογραφικών ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή του Καστελόριζου.

Οι έρευνες, σύμφωνα με το "Έθνος", θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το ερευνητικό σκάφος R/V BILIM-2, το οποίο θα κινηθεί από τη βάση του στη Μερσίνα, στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, μέχρι και τον Κόλπο της Αλεξανδρέττας.
Σύμφωνα με τη NAVTEX 570 που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει "ωκεανογραφικές έρευνες" και καταγράφονται οι συντεταγμένες επτά περιοχών, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Συγκεκριμένα, το τουρκικό σκάφος πρόκειται να κινηθεί ανατολικά από το Φαληράκι της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου και νοτίως του Καστελόριζου στα όρια των χωρικών υδάτων του νησιού, δίνοντας έτσι σαφές στίγμα για τις προθέσεις της Άγκυρας.
Τον Μάρτιο, όταν η Άγκυρα είχε βγάλει για έρευνες στο Βόρειο Αιγαίο το Πίρι Ρέις, απαντώντας στα ελληνικά διαβήματα, είχε υποστηρίξει με ρηματική διακοίνωση ότι οι "ωκεανογραφικές έρευνες δεν απαιτούν καν τη γνωστοποίηση στο παράκτιο κράτος" και ότι δεν αναγνωρίζονται δικαιώματα επί υφαλοκρηπίδας, η οποία δεν έχει οριοθετηθεί.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι η κίνηση αυτή της Τουρκίας εκδηλώνεται μόλις δυο ημέρες μετά τη δημόσια αναγγελία από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλο, της επίσκεψης του κ. Νταβούτογλου στην Αθήνα εντός του Οκτωβρίου.
Εκτιμάται πάντως ότι η Αγκυρα, εκτός της επικαιροποίησης των θέσεών της για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου διεκδικεί ολόκληρο σχεδόν το τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, επιχειρεί να αντιδράσει μετά τις αρνητικές εξελίξεις που υπήρξαν με την απόσυρση του ενδιαφέροντος ξένων εταιρειών από τον διαγωνισμό για έρευνες στη Μερσίνα και την Αλεξανδρέττα αλλά και για την αποτυχία εντοπισμού υδρογονανθράκων από τις μέχρι τώρα έρευνες που πραγματοποιεί η ΤΡΑΟ στο έδαφος των Κατεχομένων.
makeleio

Άλλος ένας θερμόαιμος Τούρκος εραστής: στα 80 του, την κουτούπωσε την ..αγελάδα


Μετά τον βιασμό του κοτόπουλου στην Αττάλεια (εδώ) τον πρόσφατο βιασμό της πάπιας στην Προύσσα (εδώ) οι Τουρκικές εφημερίδες ασχολούνται σήμερα με έναν 80χρονο (!) στην περιοχή Konya ο οποίος συνελήφθη επ΄αυτοφώρω να βιάζει μια αγελάδα…

ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Χημικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Πέλλα [ΒΙΝΤΕΟ]

Χημικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Πέλλα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Ο… ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

του Δημοσιογράφου-Συγγραφέα Νίκου Χειλαδάκη - Ενώ στην Ελλάδα επιχειρείται να απαλειφθεί από τα ελληνικά σχολειά κάθε φιλοεθνική αναφορά και το μάθημα των θρησκευτικών έχει καταντήσει μάθημα θρησκειολογίας αφού καταργήθηκε κάθε ουσιαστική διδασκαλία της Ορθοδοξίας, στην Τουρκία αντίθετα από φέτος ενισχύετε στα τουρκικά σχολεία με κάθε μέσο το μάθημα των θρησκευτικών για το Ισλάμ, που γίνεται υποχρεωτικό για όλους, ενώ ο εθνικιστικός νεοοθωμανισμός έχει γίνει η επιβαλλόμενη ιδεολογία στην τουρκική εκπαιδευση.


Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Μιλιέτ, στις 15/9, στην φετινή σχολική χρονιά έχει απαλειφτεί από την διδακτέα ύλη των τουρκικών σχολείων κάθε αναφορά στον Χριστιανισμό και στον Ιουδαϊσμό, ενώ στο μάθημα των θρησκευτικών, που γίνετε υποχρεωτικό, θα διδάσκονται
μόνο οι αρχές του Ισλάμ. Ενδεικτικό της μεγάλης στροφής της Τουρκίας προς ένα εθνικιστικό Ισλαμισμό, είναι και το γεγονός ότι τα περίφημα «İmam Hatip», δηλαδή τα αυστηρώς ισλαμικά κατηχητικά Λύκεια, έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια μια εντυπωσιακή αύξηση. Το γεγονός αυτό, δείχνει την μεγάλη στροφή της Τουρκιάς προς την αυστηρή ισλαμική παιδεία, με όλες τις συνέπειες που συνεπάγετε μια τέτοια εξέλιξη και στις σχέσεις της Τουρκίας με τις γειτονικές, μη ισλαμικές χώρες. Γνωστό είναι εξ άλλου πως και στην δυτική Θράκη έχει παρατηρηθεί τελευταία μια έντονη κινητικότητα για τη προώθηση της ισλαμικής παιδείας στα μειονοτικά σχολεία, με την καθοδήγηση φυσικά της Άγκυρας. Αποκαλυπτικό για αυτό το θέμα είναι το σχετικό δημοσίευα της Μιλιέτ, στις 21 Ιουνίου, όπου ο διευθυντής του υπουργείου Παιδείας, Muammer Yıldız, ανέφερε ότι με την νέα σχολική χρονιά 76 καινούργια «İmam Hatip», θα λειτουργήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Η ίδια κατάσταση εμφανίζετε και στην πρωτεύουσα, την Άγκυρα, όπου 31 καινούργια «İmam Hatip», προστεθήκαν στα ήδη υπάρχοντα. Στα σχολεία αυτά διδάσκονται αυστηρά ισλαμικά ήθη ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνετε στην θέση της γυναίκας, όπως αυτή παρουσιάζετε στον πρωταρχικό ισλαμισμό, όπου η γυναίκα θεωρείται το «χωράφι» του άντρα και μπορεί όποτε θέλει να την…σπέρνει αναλόγως την διαθέσεων του!


Εκτός όμως από τις θρησκευτικές απαγορεύσεις, στην χώρα των περίφημων τουρκικών σήριαλ με τα οποία οι Έλληνες «χαζοθεατές» εκστασιάζονται, εκατοντάδες βιβλία και εκδόσεις απαγορεύονται δια του νόμου, θυμίζοντας τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος που έμειναν σαν μια θλιβερή ανάμνηση της παγκόσμιας ιστορίας. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Vatan, στις 10 Σεπτεμβρίου, σήμερα στην Τουρκία δια νόμου απαγορεύεται η κυκλοφορία και κατοχή 453 γνωστών τίτλων βιβλίων, καθώς και 645 εφημερίδες, περιοδικά και μπροσούρες, που θίγουν το Ισλάμ, τον τουρκισμό και τον ανερχόμενο τουρκικό νεοοθωμανισμό.

Ανάμεσα στα απαγορευμένα βιβλία είναι το …κομουνιστικό μανιφέστο των Καρλ Μαρξ και του Φρειδερίκου Έγγελς, τα βιβλία του Λένιν, (αλήθεια που είναι οι προοδευτικίζοντες και αριστερίζοντες Έλληνες να διαμαρτυρηθούν στην «φίλη» και «σύμμαχο» Τουρκία για τη κατάφορο παραβίαση της ελευθερίας του λόγου;), τα βιβλία του Κούρδου ηγέτη, Αμπτουλάχ Οτσαλάν και κάθε φιλοκουρδικό βιβλίο, των γνωστών προοδευτικών συγγραφέων, Αζίζ Νεσίν, Mahir Çayan, İsmail Beşikçi, Hüseyin Üzmez. Παράλληλα ανάμεσα στα απαγορευμένα βιβλία είναι και γνωστών Αλεβητών συγγραφέων της μειονότητας των Αλεβητών, που αριθμεί περί τα είκοσι εκατομμύρια. Επίσης απαγορεύονται τα βιβλία που αναφέρονται για διακρίσεις και για εγκλήματα σε βάρος των Αλεβητών, όπως μια περίφημη αφίσα που είχε βγει σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος των Αλεβητών που είχε γίνει από φανατικούς ισλαμιστές, στην Σεβάστεια, το Ιούλιο του 1993, όταν καήκαν σε ένα ξενοδοχείο 33 επώνυμοι Αλεβήτες. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ακόμα απαγορεύονται ορισμένα βιβλία του διάσημου διεθνώς και τιμημένου με το βραβείο νόμπελ λογοτεχνίας, Τούρκου ποιητή, Ναζίμ Χικμέτ, μια απαγόρευση που υπάρχει από την εποχή του ψυχρού πολέμου. Επίσης βιβλία που αναφέρονται στις παραβάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, ένα ακανθώδες θέμα καθώς η Τουρκία είναι η πρωταθλήτρια σε καταδίκες από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μέχρι και μια έκδοση του… Natiomnal Geographic Atlas of the World, έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν, γιατί.. έθιγε κάποια ιστορικά και γεωγραφικά ταμπού της Τουρκίας.

Αλλά ενδεικτικό για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία είναι και το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου, Gökçer Tahincioğlu, στην εφημερίδα Μιλιέτ, στις 15 Μαρτίου του 2012, όπου αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια η Τουρκία με τον αριθμό ρεκόρ, των 15 χιλιάδων 940 προσφυγών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είναι πρωταθλήτρια στον τομέα αυτό σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τούρκο δημοσιογράφο, οι προσφυγές αυτές που ζητούσαν δικαίωση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αναφέρονται σε παραβιάσεις ελευθερίας λόγου, οικογενειακού ασύλου, κακομεταχείρισης φυλακισμένων για πολιτικούς λόγους, αυθαίρετη καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας από το κράτος, καθώς και καταπίεση θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Αυτή είναι η σημερινή Τουρκία, για την οποία οι γνωστοί μας καναλάρχες φροντίζουν να την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τα περίφημα τουρκικά σήριαλ αποβλάκωσης και γκιαουροποίησης των Ελλήνων.


olympia

Άρθρο του Ναυάρχου ε.α Χρήστου Λυμπέρη > ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ…

Άρθρο του Ναυάρχου ε.α Χρήστου Λυμπέρη - Η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Πολίτες και κράτος βρίσκονται σε σύγχυση. Στο πεδίο της πολλαπλής κρίσης δρουν δυνάμεις σε αλληλεπίδραση, τις οποίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και αποτιμήσουμε προκειμένου να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την κρίση. Καθοριστικής σημασίας είναι να αντιληφθούμε το ότι διακυβεύεται. Άποψή μου είναι ότι στην παρούσα κρίση διακυβεύεται η εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία ταυτόχρονα με το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.


Η κρίση έχει κατά προτεραιότητα πνευματικό χαρακτήρα. Η έξοδος από την κρίση γίνεται κορυφαίος πολιτικός στόχος…

Με την προοδευτική γήρανση του πληθυσμού, τη διόγκωση της εξωτερικής μετανάστευσης νέων Ελλήνων για αναζήτηση απασχόλησης, σε συνδυασμό και με παρουσία ξένων μεταναστών στην χώρα μας, οδηγούμεθα προς εθνική τραγωδία. Αντιλαμβανόμεθα την τραγικότητα της περιόδου που διέρχεται η Ελλάδα; Βάζουμε ως πρόσωπα, ομάδες, κράτος, το ερώτημα: «και εμείς τις κάνουμε;» Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ως κράτος και Ευρώπη οδηγούμεθα προς μια νέα ισορροπία μεταξύ των πολιτικών-οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων μέσα στην Ευρώπη καθώς και μεταξύ των πόλων γεωοικονομίας στον κόσμο. Η ιστορία επιβεβαιώνει ότι τον τερματισμό των κρίσεων ακολουθούν νέοι συσχετισμοί, νέες ισορροπίες.

Το γεγονός ότι, ταυτόχρονα με την ενδημία οικονομικών, κοινωνικών προβλημάτων υπάρχει και γεωπολιτική ρευστότητα στην περιοχή μας (τα πάντα ρει στην Α. Μεσόγειο και Βόρεια Αφρική) καθιστά πρόδηλο την ανάγκη εθνικής συνέγερσης και διαμόρφωσης ενός θεσμικά επεξεργασμένου ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου, το οποίο θα καλύπτει τα εθνικά συμφέροντα. Μείζον ζητούμενο στην ΕΕ είναι μια στρατηγική ανάκαμψης. Ποιες είναι οι ελληνικές προτάσεις και ποια η δύναμη της ελληνικής φωνής;

Οι καιροί απαιτούν ηγεσία με προβλεπτική ικανότητα, στρατηγική διαίσθηση, αποφασιστικότητα, φιλοπατρία και φιλοθεΐα. Αντ’ αυτού τα πολιτικά κόμματα δείχνουν κουρασμένα, άνευρα, με πενία πολιτικών προτάσεων. Στη συνείδηση του ελληνικού λαού έχει χρεοκοπήσει το πολιτικό κεφάλαιο της χώρας, οι πολιτικέ ιδεολογίες και η κρατική οργάνωση χρειάζεται πολιτική, οικονομική, ηθική, πνευματική εξύψωση.

Αν δεν επέλθει ρήξη με το παρελθόν τότε πηγαίνουμε για επανάληψη της αποτυχημένης πολιτικής εικόνας του παρελθόντος. Το μέλλον μας θα είναι σκοτεινό. Αποδείχθηκε καταστροφικό να προσερχόμεθα στις συζητήσεις με τους εταίρους-δανειστές ως ικέτες, κακόμοιροι, άοπλοι, παραδομένοι στις διαθέσεις τους.

Ο αυτομηδενισμός, η προχειρότητα και η συνεχής υποχώρηση έναντι των δανειστών μας επιδείνωναν τη διαπραγματευτική μας θέση. Η επιχείρηση ενοχοποίησης συλλήβδην του ελληνικού λαού μέσα και έξω από την Ελλάδα από την κορυφή της κυβερνητικής ηγεσίας (Πρωθυπουργός σε σύνοδο κορυφής κατηγορούσε τον ελληνικό λαό ως διεφθαρμένο. Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης: «όλοι μαζί τα φάγαμε») προκειμένου να συγκαλυφθούν πολιτικές ευθύνες και να μειωθεί η αντίσταση στα σκληρά μέτρα λιτότητας, δείχνει το μέγεθος της πολιτικής αναισχυντίας.

Εάν είχαν πραγματικό αντίκρισμα οι πολιτικές διακηρύξεις για ¨αλλαγή¨, ¨επανίδρυση του κράτους¨, ¨μεταρρύθμιση παιδείας¨, ¨κοινωνική δικαιοσύνη¨ κ.α. τότε η Ελλάδα δεν θα είχε φθάσει στο σημερινό σημείο παρακμής αλλά, θα αποτελούσε την ηθική και πνευματική δύναμη της Ευρώπης.

Στην παρούσα, όπως και σε κάθε κρίση, χρειάζεται να κοιταχθούμε πρωτίστως εσωτερικά. Η κρίση αυτή αποκάλυψε την ύπαρξη Ελλήνων με μειωμένη ηθική αντίσταση, με έλλειμμα πατριωτισμού. Γι’ αυτούς πάγωσαν η αγάπη, τα ιδανικά, οι αξίες. Ναι, υπάρχουν Έλληνες και ξένοι που προσδοκούν να γίνουν πλουσιότεροι, αξιοποιώντας ενδεχόμενο εθνικό ναυάγιο. Αυτούς το ιστορικό μας παρελθόν τους ονομάζει μαυραγορίτες, πλιατσικολόγους. Η συμπεριφορά τους θυμίζει εκείνους που ταξιδεύουν στο ίδιο καράβι με τους άλλους και περιμένουν την θαλασσοταραχή, για να φάνε και το φαγητό όσων ζαλίζονται. Λησμονούν όμως ότι αν το πλοίο βυθιστεί συμπαρασύρονται όλοι, νηστικοί και χορτάτοι.

Πολλές και αξιόλογες είναι οι προτάσεις για την μεταρρύθμιση του κράτους και την οικονομική πλευρά της κρίσης τις οποίες και δεν σχολιάζω.

Με δεδομένη την μακρόχρονη εμπειρία μου στις Ένοπλες Δυνάμεις εκτιμώ ότι, από το έτος 2010 η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να διαπραγματευθεί διαφορετικά τον τομέα εθνικής ασφάλειας.

Η εθνική άμυνα αποτελεί κορυφαίο ζωτικό εθνικό συμφέρον το οποίο οφείλει κατά προτεραιότητα να διασφαλίσει η Κυβέρνηση έναντι οικονομικών υποχρεώσεων προς δανειστές. Προέχει η ασφάλεια της χώρας. Τα όσα κατά καιρούς δηλώθηκαν επίσημα, ότι η περικοπή των αμυντικών δαπανών δεν επηρεάζει την άμυνα της χώρας, δεν πείθουν. Ο υπουργός άμυνας οφείλει να ενημερώσει την βουλή για τους κινδύνους που συνεπάγεται η μείωση του αμυντικού προϋπολογισμού, παράλληλα με τυχόν δεσμεύσεις αλληλεγγύης προς εξισορρόπηση της απειλής .

Το τμήμα του δημοσίου χρέους που προέρχεται από αμυντικούς εξοπλισμούς ή διαγράφεται ή αναστέλλεται η πληρωμή του για μια δεκαετία περιοριζόμενου του επιτοκίου στο ελάχιστο δυνατό. Οι εταίροι, δανειστές μας εισέπραξαν πλούτο από τους ελληνικούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Οι περιστάσεις επιβάλουν να σκεφθούμε και ενεργήσουμε διαφορετικά για να σωθεί η Ελλάδα από τους κινδύνους που την περιβάλουν. Η κρίση ας λειτουργήσει και ως εθνική πνευματική διαπαιδαγώγηση. Ας δούμε την αλήθεια όπως αυτή είναι.

Η επιβίωση του ελληνικού έθνους, η έξοδος από την πνευματική, ηθική και πολιτική διάσταση της κρίσης είναι υπόθεση των Ελλήνων. Είναι στο χέρι μας να ανακάμψουμε και επανακτήσουμε τον ρόλο που μας ανήκει μέσα στον κόσμο.

Προϋπόθεση: Να συρρικνωθούν οι αποστάσεις που μας χωρίζουν από τον Θεό και την Πατρίδα.
Χρήστος Λυμπέρης
Ναύαρχος ε.α.
Επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ


Στουρνάρας ο μεγαλύτερος οικονομικός προφήτης...

Aλλάζει η δομή του στρατεύματος

Κλείνουν 45 στρατόπεδα

Του Λουκά Δημάκα
Το άμεσο κλείσιμο περίπου 45 στρατοπέδων και μονάδων του στρατού - που θα αποφέρουν εξοικονόμηση 5,5 εκατ. ευρώ το έτος - και αρκετών δεκάδων άλλων στρατιωτικών σχηματισμών σε δεύτερη φάση κατά τους επόμενους μήνες προβλέπει η νέα Δομή Δυνάμεων του στρατεύματος με βάση την σχετική εισήγηση του ΓΕΕΘΑ που ολοκληρώνεται με κάποιες όμως... εκπτώσεις από τα αρχικώς σχεδιαζόμενα.



Ο σχεδιασμός αυτός - μαζί με άλλα μέτρα όπως η περικοπή του αριθμού των ανωτάτων αξιωματικών κατά 20%, η μείωση των εισαγόμενων στις Στρατιωτικές Σχολές κ.α. - εντάσσεται και στο πλάνο εξοικονόμησης πόρων από τις λειτουργικές δαπάνες που διαμορφώνει το Υπουργείο Αμυνας: Στόχος να γεμίσει το ''καλάθι'' των ισοδύναμων μέτρων που προτείνει ο Υπουργός Αμυνας κ Π. Παναγιωτόπουλος στον υπουργό Οικονομικών κ Γ. Στουρνάρα προκειμένου να αποφευχθούν πιο μεγάλες περικοπές στους ''χακί'' μισθούς.
Στην ίδια λογική - έμφαση δηλαδή και στο σκέλος της εξοικονόμησης πόρων και επίτευξης διαλειτουργικότητας -στους ''άμεσους στόχους'' του ΓΕΕΘΑ που δρομολογούνται μέχρι τον Δεκέμβρίο εντάσσεται και η προώθηση θεσμών κοινών διακλαδικών παραγγελιών στους τομείς ένδυσης, υπόδησης, ίδιων υλικών κλπ όπως ήδη ξεκίνησε να γίνεται στην συντήρηση αεροπορικού υλικού, οχημάτων και όπλων.
Παράλληλα όμως με τα παραπάνω άμεσης προτεραιότητα είναι η ένταση της εφαρμογής της διακλαδικότητας σε διάφορες μορφές με κύρια την υπαγωγή όλων των Ειδικών Δυνάμεων και των τριών κλάδων σε ενιαία Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων στο ΓΕΕΘΑ - μια επιχειρησιακή καινοτομία για τα επίπεδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Το σκεπτικό που διέπει την νέα πρόταση του ΓΕΕΘΑ για την νέα Δομή Δυνάμεων - το τολμηρό σχέδιο για την οποία σταμάτησε με την κυβέρνηση Παπαδήμου και έκτοτε ...επανεξεταζόταν διαρκώς - είναι διττό: να μειωθεί το κόστος αλλά όχι η επιχειρησιακή αξία και χωρίς να θιγεί τίποτα στις μονάδες των νησιών και του Εβρου.
Πέραν των προαναφερθεισών άμεσα καταργούμενων μεσαίων και μικρών μονάδων προβλέπεται η κατάργηση ενός Σώματος Στρατού - του Α'- , η κατάργηση 1-2 ταξιαρχιών και η μετάπτωση άλλων κλπ. Επίσης αποσύρονται - με σχεδιασμό - παλαιά τεθωρακισμένα ( Μ-48 και Μ- 60) και άλλα όπλα (πυροβόλα κ.ά.), οχήματα κλπ. Στην Αεροπορία θα κλείσει η Πτέρυγα που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και σταδιακά θα αποσυρθούν κάποια παλιά αεροσκάφη.
Πάντως η μεγάλη τομή που θα επέφερε η κατάργηση του στρατηγείου της Α' Στρατιάς της Λάρισας ως ξεχωριστό επίπεδο διοίκησης δεν φαίνεται να γίνεται, προς δόξαν του πείσματος των ...απόστρατων της γαλάζιας κλαδικής. Ακόμα και οι ...μεσοβέζικες λύσεις που προτάθηκαν δεν φαίνεται να βρίσκουν έδαφος με ''βέτο'' από το Υπουργείο...
Το πόσο τολμηρή θα είναι τελικά η αλλαγή θα εξαρτηθεί και από την ...Κίρκη της πελατειακής λογικής ''κάθε χωριό και φυλάκιο- κάθε πόλη και στρατόπεδο'': Ήδη με την ανάληψη της νέας κυβέρνησης υπήρξε υπαναχώρηση και ...ξανάνοιξαν δειλά-δειλά 1-2 κατηργημένα Κέντρα Εκπαίδευσης, ενώ η μελέτη επιμένει ότι από τα περίπου 20 χρειάζονται το πολύ 10!
Λέγεται στους διαδρόμους ότι ήδη από τώρα πιέζονται τα Γενικά Επιτελεία να ''ντύνουν'' με επιχειρησιακά επιχειρήματα την διατήρηση στρατοπέδων με ''πελατειακό''- κομματικό ενδιαφέρον ώστε να υπάρχει άλλοθι!'Ηδη ο υφυπουργός Αμυνας κ Καραμπελας μίλησε για ...ευελιξία στο θέμα!
Ωστόσο η οικονομική πραγματικότητα είναι τόσο ισχυρή, λένε ορισμένοι ψύχραιμοι επιτελείς, που μάλλον θα τα ''σαρώσει'' όλα... Για να έχουμε ωστόσο ενα μέτρο αναφοράς σήμερα υπάρχουν στον στρατό ξηράς 1400 μονάδες - των μικροφυλακίων και των αποθηκών συμπεριλαμβανομένων. Οι επιχειρησιακές μονάδες είναι περίπου 700-800!
Οι σχεδιαζόμενες αλλαγές σε Αεροπορία και Ναυτικό είναι πιο εύκολες καθώς ένα μεγάλο μέρος έχει γίνει σταδιακά.

Ενίσχυση Κυβερνοπολέμου -Ενιαία Στρατονομία
Εμφαση στην Διακλαδικότητα δίνουν και μια σειρά άλλοι ''άμεσοι στόχοι'' του ΓΕΕΘΑ που επιδιώκεται κα υλοποιηθούν μέχρι τον Δεκέμβριο: Ενδιαφέρον παρουσιάζει -πέραν των προαναφερθέντων- η αναβάθμιση του Κυβερνοπολέμου με νέα ''Διεύθυνση Πληροφοριακών Επιχειρήσεων'' στο ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Επίσης ετοιμάζεται πρόταση βελτίωσης των συστημάτων Διοίκησης-Ελέγχου Συλλογής (στρατιωτικών) Πληροφοριών και της ανάλυσής τους όπως και αυτό της Ασφάλειας των Πληροφοριών.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η εξέταση της δυνατότητας δημιουργίας ειδικού Κλάδου Αξιωματικών Πληροφοριών. Συγκροτείται επίσης ενιαία Στρατονομία και για τους τρεις Κλάδους.
Σε διακλαδικότητα - αν και με δειλά βήματα - μπαίνει και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του στρατεύματος: Θα αναβαθμιστεί, λέει, η διακλαδική διεύθυνση Υγειονομικού στο ΓΕΕΘΑ, θα μείνουν όμως και οι ...Κλαδικές Διευθύνσεις. Επίσης γίνεται νέα μελέτη για την διακλαδικότητα, το αντίστοιχο προφίλ και τον τρόπο εξέλιξης των αξιωματικών Υγειονομικού των τριών κλάδων.

Οι αλλαγές στο προσωπικό
Αλλαγές και ''βελτιώσεις'' και σε ορισμένα νομοθετήματα - ακόμα και του 2010! - προτείνονται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ.Κωσταρακο που φαίνεται να έχουν κατ αρχήν γίνει αποδεκτά από τον υπουργό Αμυνας κ Πάνο Παναγιωτόπουλο. Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται ''βελτιώσεις''- όχι χωρίς αντιδράσεις - σε σημεία του νόμου περί προαγωγής και εξέλιξης αξιωματικών που νομοθετήθηκε από τους κκ Βενιζέλο και Μπεγλίτη, στην Υπουργική Απόφαση περί Μεταθέσεων (με μόρια) του κ. Γ. Ραγκούση, αλλαγή του παρωχημένου (από το 1973) νόμου για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών, στις διατάξεις- του 2010 - περί αξιολόγησης στελεχών, στον κανονισμό Πειθαρχίας κλπ
Επίσης στους άμεσους στόχους περιλαμβάνεται η ολοκλήρωση 44 διαμερισμάτων, ρύθμιση θεμάτων Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΟΟΑ στο Πικέρμι, νέα πολιτική Μεταπτυχιακών σπουδών, ίδρυση διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής, Κέντρων Ψυχικής Υγείας, Φυσικής Ιατρικής και Μοριακής Βιολογίας, ανασυγκρότηση Κέντρου Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Με το Υπ. Παιδείας θα εξετασθεί πρόταση για να μπει νέο Πεδίο ''Στρατιωτικών Σχολών'' στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
 

Γιατί η Μέρκελ κάνει συνέχεια τα χέρια της έτσι;


Η Άνγκελα Μέρκελ πολύ συχνά κάνει με τα χέρια της αυτό το σχήμα όταν μιλά. Η Γερμανίδα
καγκελάριος σε διαφορετικές εποχές, συναντήσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις έχει πιαστεί επ αυτοφώρω από τον φωτογραφικό φακό να κάνει πάντα το ίδιο σχήμα...

Το γεγονός αυτός έχει γίνει αντιληπτό και στην Γερμανία, όπου οι αναλύσεις δίνουν και παίρνουν...


Σύμφωνα πάντως με τους ψυχολόγους η εμμονή αυτή της γερμανίδας είναι για να τονίσει τον ανδρισμό της , ο οποίος σύμφωνα με τους αναλυτές υποβόσκει μέσα της...


parapolitika.gr

Ποιό είναι το «Νησί» που ετοιμάζεται πυρετωδώς να κατακτήσει o Σουλεϊμάν, μετά το 10ο επεισόδιο; Γιατί δεν αναφέρουν το όνομα του «Νησιού» πουθενά μέσα στο σήριαλ;


H Ρόδος είναι το «Νησί» που θέλει διακαώς να κατακτήσει ο Σουλεϊμάν και προετοιμάζεται πυρετωδώς  μετά το 10ο επεισόδιο. Δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ η λέξη Ρόδος. Γιατί θα χαλούσε η Προπαγάνδα και οι κοιμώμενοι Έλληνες με τους αποβλακωτές (αποκωδικοποιητές) θα καταλάβαιναν ότι οι Τούρκοι (όχι ο Σουλειμάν, αλλά ο Ερντογάν)  βρίσκονται προ των Πυλών ΣΗΜΕΡΑ…

Διαβάστε κι εδώ.

Υπάρχει περίπτωση ο λοβοτομημέος Έλληνας να ανοίξει ένα Βιβλίο Ιστορίας  ή να ψάξει στο Διαδίκτυο για να βρεί το όνομα του «Νησιού» που τόσο επιμελημένα μας κρύβουν;  Αλήθεια οι θεατές του Σουλειμάν στη Ρόδο και στα Δωδεκάννησα, (και ιδιαιτέρως στο Καστελλόριζο)   γνωρίζουν ότι το «Νησί» είναι το δικό τους νησί,  η Ρόδος;


Στο  αξιόλογο   ιστορικό  άρθρο του Γ. Θεοδωράτου για τον Σουλεϊμάν, που αναδημοσιεύτηκε στο Defencepoint,  διαβάζουμε για την κατάκτηση της Ρόδου:

«Η κατάληψη της Ρόδου λειτούργησε ως επιπλέον ασφαλιστική δικλίδα προς όφελος της κυριαρχίας των Οθωμανών επί των Μαμελούκων της Αιγύπτου, οι οποίοι έχασαν έναν όψιμο σύμμαχο (τους Ιωαννίτες) καθώς η επιχείρηση εισβολής κατά της νήσου πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επανάσταση του Μαμελούκου Γιαμπαρντί αλ Γκαζαλί, τον οποίον οι ιππότες υποστήριξαν με το ναυτικό τους.»

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Μουσουλμάνος κληρικός σκίζει και καίει την Αγία Γραφή μπροστά στα αλαλάζοντα πλήθη


"Την επόμενη φορά θα ουρήσω πάνω της", είπε εν μέσω επευφημιών ο κληρικός…

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την βλάσφημη ταινία, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Κάιρο στις 11 Σεπτεμβρίου, ένας μουσουλμάνος κληρικός με το όνομα Αμπού Ισλάμ έσκισε και έκαψε την Αγία Γραφή μπροστά σε χιλιάδες μουσουλμάνους…

Η ενέργειά του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και αντι-χριστιανικές επευφημίες από τους διαδηλωτές. Πριν αφήσει τη διαδήλωση και πάρει στο αυτοκίνητό του, είπε τα πλήθη "την επόμενη φορά θα ουρήσω πάνω της."Δείτε το βίντεο:


Το παραπάνω βίντεο δείχνει το σχίσιμο της Αγίας Γραφής από τον μουσουλμάνο κληρικό. Το βίντεο λέει:

0.02 "το ακαταμάχητο Βιβλίο, το Βιβλίο της Αλήθειας και της Ειρήνης. Η θέση για αυτά τα λόγια και αυτό το βιβλίο είναι πάνω από τα κεφάλια επειδή είναι η πραγματική έμπνευση ... (Τοποθετεί το Κοράνι στο κεφάλι του) και ακούγονται φωνές που λένε «Allahu Akbar».

0.30 λέει: μήνυμα προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς. Από σεβασμό και ευγένεια προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς δεν θα κάνω το ίδιο όπως αυτοί έκαναν στο βιβλίο του Θεού μας, θα είμαστε γενναιόδωροι προς το μέρος σας σήμερα και θα πούμε ότι θα σας σεβόμαστε "προς στιγμήν". Θα σεβαστούμε αυτό το βιβλίο το οποίο είναι στην αραβική γλώσσα.

0:54 οι διαδηλωτές φωνάζουν "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ"

1.09 Ο Αμπού Ισλάμ κρατάει μια άλλη Βίβλο και λέει: Αυτό είναι το βιβλίο που το σκυλί ο Terry πιστεύει, (ο Αμερικάνος πάστορας που έκαψε το κοράνι), όπως και τα σκυλιά μαζί του, οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στην Αμερική.

1.19 Αμπού Ισλάμ: Σήμερα μπορώ μόνο να το σκίσω. Αρχίζει να σχίζει τη Βίβλο και ρίχνει τα φύλλα προς τον όχλο, εν μέσω ασμάτων ‘Αλλάχ Ακμπάρ’ και "Khaybar, Khaybar, Ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται."

2.06 Ο Αμπού Ισλάμ λέει: σε όλους τους λάτρεις του σταυρού σε όλο τον κόσμο, δεν θα ησυχάσουμε. Σήμερα, το σκίζουμε.

2.13 ένας άνδρας με μπλε χρώμα δίπλα του καίει τη Βίβλο σηκώνοντάς την για να την δουν όλοι.

Ο Αμπού Ισλάμ λέει Salamu Aleycom (Ειρήνη μαζί σας) και φεύγει, ενώ ο όχλος φωνάζει «Khaybar, Khaybar, ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται».

"Εξουσίασε, εξουσίασε, ω Κοράνι». "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...