Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΑΘΗΝΑ 24-9-2012.

Οι οικονομικοί και οι συμβατικοί πόλεμοι, η λαθροθηρία και η τρομοκρατία σε βάρος των ελεύθερων τάχα εθνών που άνοιξαν διάπλατα το δρόμο στον σιωνιστικό νεοταξισμό για την οικειοποίηση εξουσιών δίνουν τώρα τη σκυτάλη στους μηχανισμούς ελέγχου της νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ολάκερα τα έθνη που έχουν παραδοθεί στην παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό θα μετατραπούν σε τεράστιες ηλεκτρονικές φυλακές και στρατόπεδα συγκεντρώσεως των πολιτών τους για να προστατευτεί τάχα η εσωτερική ασφάλεια και η ειρήνη. Τα σύνορα καταρρέουν και τον ρόλο της εξουσίας αναλαμβάνει η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Η μεθοδευμένη ανασφάλεια που διασκορπίστηκε στην οικουμένη δίνει τις απαντήσεις της ακόμα και στους πλέον δύσπιστους. Παντού όπισθεν της δυσωδίας ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Δικοί του άνθρωποι οι ηγετίσκοι, δικοί του οι πολιτικοί «αμφισβητίες», δικοί του οι τρομοκράτες και οι βραδυφλεγείς βόμβες με τα ανακατώματα των λαών. Και τώρα που το κουβάρι του κόσμου μαζεύεται με τις διακρατικές συνεργασίες και τις πολιτικές ενοποιήσεις, ξεκινάει ο έλεγχος των μαζών ώστε να δεθούν πιο γερά τα δεσμά των φυλακισμένων και να αποφευχθούν αντιστάσεις και δραπετεύσεις.

Ο έλεγχος αυτός περνάει από τις ηλεκτρονικές κάρτες που θα αντικαταστήσουν ταυτότητες και συναλλαγές, ενώ στον αμέσως επόμενο τόνο στην αρένα του θανάτου εισέρχονται τα ενσωματωμένα βιομετρικά τσιπάκια. Στην πατρίδα μας η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει αποκτήσει υπουργικό θώκο και θεσμικό χαρτοφυλάκιο. Μαζί με το παραισθησιογόνο της φτώχιας και το ξεπούλημα της Ελλάδος ακολουθεί η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη με τον ατομικό μας φάκελο, το ιστορικό μας και έναν «μαγικό» αριθμό.

Η συλλογή των στοιχείων μας είναι εύκολη και γρήγορη. Οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις του νέου κράτους που ετοιμάζουν οι δωσίλογοι και η συγκέντρωση των δεδομένων των πολιτών αφορά όλες τις υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών, δημόσιες και ιδιωτικές, οι οποίες υποχρεώνονται να αποστείλουν ονομαστικές καταστάσεις στις κυβερνητικές αρχές. Από τις καταναλωτικές συνήθειες έως και τα προβλήματα υγείας, όλες οι διαδρομές της καθημερινότητας των πολιτών θα αποκτήσουν κοινή θέα στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του παγκόσμιου κέντρου εξουσίας. Ο ατομικός αριθμός μας φυσικά δεν θα είναι ο μόνος. Εκτός από αυτόν τον ορατό θα υπάρχει κι ένας αόρατος που θα είναι κοινός για τους υπηκόους της παγκόσμιας συνύπαρξης αφού αυτός θα αντιπροσωπεύει τη νεοταξική πύλη της βάσης δεδομένων.

Για να πειστούν οι λαοί να σκύψουν το κεφάλι έχουν ήδη βρεθεί οι τρόποι και έχουν ανακοινωθεί. Στην αρχή ακούσαμε ότι οι κάρτες θα είναι προαιρετικές. Μετά μάθαμε ότι τελικά θα είναι τόσο προαιρετικές ώστε όποιος δεν θα τις παραλάβει δεν θα μπορεί να δώσει και να πάρει αμοιβές και αγαθά! Πλήρης επαλήθευση δηλαδή των αποκαλυπτικών προφητειών των Γερόντων της Πίστης μας. Στο μεταξύ οι πληροφορίες που φτάνανε από τις Βρυξέλλες λέγανε καιρό τώρα με επιμονή πως η κατασκευή των ηλεκτρονικών τσιπ έχει περατωθεί. Προορισμός τους το σφράγισμα δεξιού χεριού ή μετώπου προκειμένου να μην μπορεί να το αφαιρέσει ο φέρων. Άλλη μια τρανταχτή απόδειξη των προλεγομένων. Και το επόμενο βήμα πειθαναγκασμού είναι ότι η εφαρμογή της κάρτας θα ξεκινήσει στη Ρωσία ενώ το τσιπάκι θα φορεθεί στις ΗΠΑ το 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iz1I0UBRUK0 !

Είναι σαφές ότι ο διεθνιστικός νεοταξισμός θεωρεί πως από τη στιγμή που οι υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις μπουν στην τροχιά της βασικής του επιδίωξης, κανείς δεν θα τολμήσει να αντισταθεί. Τα ηλεκτρονικά τσιπ θα έχουν ενσωματωμένο μηχανισμό αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων και μια κάψουλα με χημική ουσία. Βήματα και σκέψεις θα είναι άμεσα ανιχνεύσιμες και αναγνωστέες. Όποιος ξεστρατίζει θα διαγράφεται με βιολογικό τρόπο. Η χημική ουσία θα πλημμυρίζει τον οργανισμό του και θα τον τελειώνει. Όσοι δηλαδή μπαίνουν στην ηλεκτρονική φυλακή δεν θα έχουν διέξοδο διαφυγής και όσοι δεν θα μπαίνουν θα στερηθούν των στοιχειωδών αγαθών.

Η μεγάλη αναμέτρηση έχει ξεκινήσει και τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα είναι ξεκαθαρισμένα. Από την μια πλευρά του λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις της Πίστης στο Έθνος και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι πρόθυμοι και ενσυνείδητοι υποστηρικτές του νεοταξικού φακελώματος και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στις επάλξεις του Ελληνικού Έθνους έχουν παραταχθεί ως Στρατιώτες του Θεού και της Πατρίδος οι Εθνικιστές που υπηρετούν τον μαχόμενο λαό μας.

Ο λαός μας δίδει την εντολή και εμείς ακολουθούμε την φωνή της εθνικής συνειδήσεως που βοά να δικαιώσουμε τις θυσίες των αγωνιστών της Φυλής που έχυσαν το αίμα τους για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Το πράττουμε άλλωστε από το λυκαυγές της ανθρωπότητας. Υπέρ Βωμών και Εστιών. Απέναντί μας έχουμε τους εκφραστές της πολιτικής «ορθότητας» και της «προόδου» μαζί με τον ξένο ψευτοσύμμαχο και επιβήτορα.

Τα μεγάλα έθνη δείχνουν το ανάστημά τους πρωτίστως στην ψυχή και εν συνεχεία στην αποφασιστικότητα. Η μόνη ασφαλή οδός είναι η παραμονή στις αγκάλες του Έθνους και η ανόρθωση λαβάρων και παρακαταθηκών δίκην πύρινης ρομφαίας. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δίδει Όρκο Ιερό σε Θεό και λαό πως η δική μας Πολιτεία θα κραταιωθεί με πυλώνα ακατάβλητο τις Αξίες της Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  Ο Σκοπιανός πράκτορας που δολοφονήθηκε «δούλευε» για την ΕΥΠ;


Skopia EYP-1-NAIΤο θρίλερ με την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Σκοπιανού πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών της γείτονα χώρας, ο οποίος παράλληλα εργαζόταν και για την ΕΥΠ, φέρνει στο προσκήνιο τον αφανή πόλεμο μεταξύ των κατασκόπων και τις βρώμικες πρακτικές που ακολουθούν οι Μυστικές Υπηρεσίες παγκοσμίως, γράφει ο Γιώργος Φιλιππάκης.
Ο δολοφονημένος Σκοπιανός πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών είναι ο 40χρονος Γιόντσε Γκρούεφσκι, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπιών, συνονόματος του Σκοπιανού πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και κατά μία πληροφορία μακρινός συγγενής του.
Η εκτέλεσή του, μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρουν σκοπιανές εφημερίδες, έλαβε χώρα μέσα στο αρχηγείο των Μυστικών Υπηρεσιών, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, τροφοδοτώντας σενάρια γύρω από τη δράση των σκοπιανών Μυστικών Υπηρεσιών και την εμπλοκή τους σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ξένες υπηρεσίες.
Η περίεργη αυτή υπόθεση δεν θα είχε κανένα ελληνικό ενδιαφέρον εάν δεν συνέτρεχε μία συνθήκη: ο συγκεκριμένος πράκτορας ανήκε σε δίκτυο πληροφοριών που διενεργούσε κατασκοπεία για τις ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες στη γείτονα, μετατρέποντας την ιστορία που αποκαλύπτει σήμερα η «Ε» σε πραγματικό θρίλερ.
Για τη διάσωση του επικεφαλής του δικτύου, που εργαζόταν για τις ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, και τη διαφυγή του από τα Σκόπια, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, κινηματογραφικής εμπνεύσεως.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία του Γκρούεφσκι, οι Αρχές των Σκοπίων μιλούν για παραδειγματική τιμωρία των Σκοπιανών που δούλευαν για τις ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες. Αρκετοί είναι, πάντως, αυτοί που θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο Σκοπιανός πράκτορας να δολοφονήθηκε από πρώην ερωμένη του ή από κάποιον συνάδελφό του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΟΣ ΠΡΟΣ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ : ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ !!!


Οι μουσουλμάνοι βρήκαν τη «τέλεια πρόφαση» για να επιβάλλουν την απόλυτη λογοκρισία.Ακολουθώντας τα γεγονότα απερίγραπτης βιαιότητας ως αντίδραση στη ταινία η Αθωότητα των Μουσουλμάνων o μουσουλμάνος ακαδημαϊκός Sheikh Abdullah Bin Bayyah, ο οποίος είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου King Abdul Aziz στη Σαουδική Αραβία και διαθέτει μεγάλη επιρροή, κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να καταργήσουν ουσιαστικά την ελευθερία του λόγου…


Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωντων Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε ότι το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου μπορεί να υπόκειται σε περιορισμούς οι οποίοι είναι αυστηρώς «απαραίτητοι και αναλογικοί».

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωντων Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε ότι το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου μπορεί να υπόκειται σε περιορισμούς οι οποίοι είναι αυστηρώς «απαραίτητοι και αναλογικοί».

(σ.σ. pentapostagma.gr τι ουσιαστικά σημαίνει περιορισμός μίας νομικά κατοχυρωμένης ελευθερίας; Το πλέον πιθανό είναι ότι οι περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου θα ακολουθηθούν από τη πλήρως και νομικά επιβαλλόμενη λογοκρισία)...

Τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Forbes, οι Η.Π.Α υποστήριξαν ανοικτά το ψήφισμα 16/18 του Ο.Η.Ε., που ήρθε ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, το οποίο ουσιαστικά περιορίζει την ελευθερία του λόγου ο οποίος θεωρείται ότι ενισχύει τις διακρίσεις ή προσβάλλει τη θρησκεία.

“Ζητάμε από όλους να αναρωτηθούν τις επιπτώσεις της πρόκλησης των «αισθημάτων» περισσότερων από ένα δισεκατομμύριο ατόμων από μία μικρή ομάδα ατόμων που δεν επιθυμεί ούτε την ειρήνη ούτε την αδελφότητα μεταξύ των μελών της ανθρωπότητας,” έγραψε ο bin Bayyah σε δημόσια διακήρυξή του ως απάντηση στην επίμαχη ταινία.

“Αυτές οι ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο τη παγκόσμια ειρήνη δίχως να διαθέτουν κανένα απτό όφελος. Δεν θεωρείται απαραίτητο στις ημέρες μας να εκδοθεί ψήφισμα από τα Ηνωμένα Έθνη που να ποινικοποιεί τη προσβολή των θρησκευτικών συμβόλων; Καλούμε όλες τις θρησκευτικές και πολιτικές αρχές να μας βοηθήσουν στον αγώνα μας για να σταματήσουμε αυτή τη ματαιότητα που δεν οφελεί κανέναν.”http://ellhnopsyxoi.blogspot.gr/

Επισκοπή Νάουσας: Οργανωτική συνδιάσκεψη Νομού ΗμαθίαςΕπισκοπή Νάουσας: Οργανωτική συνδιάσκεψη Νομού Ημαθίας
Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε οργανωτική συνδιάσκεψη στην Επισκοπή του Νομού Ημαθίας, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας μας σε νομαρχιακό επίπεδο και να τεθούν οι βάσεις για τις μελλοντικές πολιτικές δραστηριότητες του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην περιοχή, με απώτερο σκοπό την στέγαση της Τ.Ο. Ημαθίας σε νέα γραφεία.

Παρόντες στην συνδιάσκεψη ήταν οι υπεύθυνοι συναγωνιστές από κάθε Δήμο του Νομού Ημαθίας, με επικεφαλής τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής, Συναγωνιστή Βασίλειο Τσιούλη, κλιμάκιο της Τ.Ο. Ν. Πέλλας με επικεφαλή τον Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη, καθώς και Συναγωνιστές από την Περιφερειακή Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλή το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη. Οι Συναγωνιστές ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις πάγιες θέσεις του κινήματός μας και έγινε ένας απολογισμός για την μέχρι τώρα παρουσία και τις δράσεις του εθνικιστικού κινήματος στον Νομό. Επίσης, οι Συναγωνιστές Μιχάλης Τσακίρης και Ιωάννης Σαχινίδης σκιαγράφησαν εν συντομία το ιδεολογικό περίγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, προκειμένου να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση στις αισχρές συκοφαντίες του ανθελληνικού συστήματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος, στον οποίο ακούστηκαν και συζητήθηκαν πολλά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας, και συζητήθηκαν οι προτάσεις για την αντιμετώπιση και επίλυσή τους. Τέλος, ορίστηκε η νέα διευρημένη νομαρχιακή επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και προγραμματίστηκαν οι επόμενες παρεμβάσεις και δράσεις μας στον Νομό Ημαθίας.
Τ.Ο. Ημαθίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943 567011

προδοτικό δώρο του ψευτομουφτήΤο προδοτικό δώρο του ψευτομουφτή
Με πρωτοσέλιδο που αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις κυκλοφόρησε χτες η καθημερινή εφημερίδα της Θράκης "Μαχητής". Στο πρωτοσέλιδο απεικονίζεται ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ να λαμβάνει ως δώρο ένα αναμνηστικό κάδρο, αλλά με μία... "μικρή" αλλοίωση της εθνικής μας ιστορίας. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης πραγματοποίησε ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας τον περασμένο Αύγουστο. Το πρόγραμμά του περιελάμβανε επίσκεψη στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, συναντήσεις με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής, με αντιπροσωπεία της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής" και του Κόμματος "Ειρήνης και Φιλίας", επίσκεψη στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και επισκέψεις στη Φιλύρα, τον Ίασμο και την Ξάνθη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης, επισκέφτηκε τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" και μετέβει στη Μύκη, το Δημάρειο και τον Κένταυρο, όπου είχε συναντήσεις με δημάρχους και κατοίκους σε καφενεία. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μαχητής", λίγο πριν αναχωρήσει ο Μπεκίρ Μποζντάγ για την Τουρκία, του δώρισαν κάδρο με μία άκρως προκλητική φωτογραφία - ακόμα και αν αποτελεί προϊόν photoshop, όπως σημειώνεται στο άρθρο - στην οποία απεικονίζεται το ρολόι της Ξάνθης με τουρκική σημαία. 

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζονται τα εξής: "Αν η φωτογραφία δεν είναι πειραγμένη και είναι γνήσια, ναι υπάρχει σοβαρό θέμα Εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης γιατί δόθηκε ενώπιον και ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Βρωμίσανε το Σύμβολο της Ξάνθης, το ψηλό μας ρολόι, μοντάροντας επάνω του την τουρκική σημαία και έκαναν το κάδρο δώρο στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ. Μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης επί Τουρκοκρατίας με την τουρκική σημαία επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, δώρισαν η αυτοαποκαλούμενη Τουρκική Ένωση Ξάνθης στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. Η φωτογραφία αυτή που ήδη γίνεται αντικείμενο έντονων συζητήσεων, ενώ αποτέλεσε και κεντρικό θέμα της εκπομπής "Ανοιχτή γραμμή", καθώς ο εκδότης της εφημερίδας Πάνος Παπαδόπουλος διατύπωσε την καθαρή θέση μήπως "η φωτογραφία είναι χαλκευμένη, καθώς οι καιροί είναι ιδιαίτερα πονηροί και κρίσιμοι, ωστόσο αν είναι γνήσια, τότε ΝΑΙ υπάρχει σοβαρό θέμα Εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης γιατί δόθηκε ενώπιον και ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που παρόν την ώρα του δώρου από τον Πρόεδρο της ΤΕΞ".

Τα καφέ παραμένουν ανοικτά και τις Κυριακές…Τα καφέ παραμένουν ανοικτά και τις Κυριακές…
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η «τζιχάντ» κάποιων εκατοντάδων φανατικών μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας. Ο απολογισμός δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει και καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα Ελλήνων που είχαν την ατυχία να πιστέψουν ότι το κέντρο της πόλης είναι πια ασφαλές μετά τις επιχειρήσεις «Ξένιος Ζευς» της συγκυβέρνησης της οποίας ηγείται ο Σαμαράς. Ναι μιλάμε για το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης, αποκορύφωμα του οποίου ήταν οι δήθεν ξέγνοιαστες βόλτες των Σαμαρά και Δένδια στην Ομόνοια (παρουσία δεκάδων αστυνομικών!) Μετά τα σημερινά χάπενινγκ, έχουμε μια απορία να εκφράσουμε προς την ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. αλλά και προς κάθε βασανισμένο Έλληνα πολίτη:

Γιατί άραγε δεν κατέβηκε ΣΗΜΕΡΑ στην πλατεία Ομόνοιας ο πρωθυπουργός μετά του κυνηγού «ταγμάτων εφόδου», Ν. Δένδια; Θα ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να δείξουν στο πανελλήνιο ότι ελέγχουν την ασφάλεια της πόλης. Τι φοβήθηκαν;http://www.xryshaygh.com

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ


astynomia-epeisodia-vradi
Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές Ρομά και Πακιστανούς σημειώθηκε νωρίτερα στο Ηράκλειο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες απειλήθηκαν ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα όταν μια ομάδα Πακιστανών φέρεται να λογομάχησε με τσιγγάνους που μένουν στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Γιαννίκου, στο κέντρο της πόλης δίπλα από το υπό ανέγερση πολιτιστικό κέντρο.
Το επεισόδιο πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο των τσιγγάνων, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να εξαγριωθούν. Οπλισμένοι με καδρόνια και λοστούς άρχισαν να αναζητούν τους Πακιστανούς στα γύρω στενά, ενώ για αρκετή ώρα στην περιοχή επικράτησε αναταραχή, καθώς έντρομοι οι κάτοικοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια τους προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί.
Μάλιστα, λοπως κατήγγειλαν στο Prismanews.gr κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη γειτονιά σημειώνονται επεισόδια, καθώς η παρουσία αλλοδαπών και τσιγγάνων δημιουργεί συχνά-πυκνά ένα εκρηκτικό κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το περιστατικό έχει καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.
prismanews.gr

Εκατοντάδες φανατικοί ισλαμιστές σπάνε την ΑθήναΣυμβαίνει τώρα: Εκατοντάδες φανατικοί ισλαμιστές σπάνε την Αθήνα
Έφεραν την τζιχάντ στην Αθήνα! Από το μεσημέρι κοινότητες μουσουλμάνων συγκεντρώθηκαν στην πλ.Ομονοίας φωνάζοντας συνθήματα και αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με αφορμή την γνωστή ταινία για τον Μωάμεθ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν από νωρίς αποκλείσει σειρά οδών πέριξ της πλατείας Ομονοίας, τους απέτρεψαν και ακολούθησαν επεισόδια και ρίψη δακρυγόνων.
Περί τις 18:15 το απόγευμα, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση απώθησης των συγκεντρωθέντων, οι οποίοι σταδιακά απομακρύνθηκαν από την πλ. Ομονοίας. Λίγο αργότερα συνεχίστηκε η ένταση και το ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους γύρω από την οδό Πειραιώς. Δυνάμεις των ΜΑΤ με κλούβες έχουν μπει στις οδούς Μενάνδρου, Σωκράτους και Σοφοκλέους ενώ βρίσκονται στην περιοχή και άνδρες της ομάδας Δέλτα. Οι μουσουλμάνοι έχουν διαχωριστεί στα στενά, ενώ σπάνε καταστήματα και αυτοκίνητα στο πέρασμα τους.

Μια πικρή γελοιογραφία...Μια πικρή γελοιογραφία...
Για την κατάσταση στην οποία έχει φέρει η πολιτική ηγεσία τα σώματα Ασφαλείας και στην ελπίδα του Ελληνικού λαού που στρέφεται προς την Χρυσή Αυγή. Δίχως περαιτέρω σχόλια...http://www.xryshaygh.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: «ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 20%»!


karamanli
ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!

Σε συνομιλίες με γνωστούς και φίλους του, ο Κώστας Καραμανλής, ο πρώην Πρωθυπουργός που έχει πιει το αμίλητο νερό, αποκάλυψε ότι εάν γίνονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε ποσοστό που θα άγγιζε το 20%! Δικαιολόγησε μάλιστα την άποψή του, λέγοντας: «Όσο υπάρχουν απελπισμένοι πολίτες και η κοινωνία υποφέρει, θα βρίσκει αποκούμπι στην Χρυσή Αυγή»! Τις εμπιστευτικές αυτές συνομιλίες του Κώστα Καραμανλή δημοσιεύει σήμερα η Λώρα Ιωάννου στην Real News.
Αναρωτήθηκε άραγε ο ίδιος πόσο συνέβαλε στην αύξηση των απελπισμένων πολιτών και κατά συνέπεια στην αύξηση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής στο 20%;

Πακιστανός Υπουργός: 100.000$ σε όποιον σκοτώσει τον δημιουργό της ταινίας Εκτύπωση E-mail 22-09-2012 23:16:08

ImageΈνας υπουργός του Πακιστάν δήλωσε σήμερα ότι θα δώσει αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει τον δημιουργό της αμερικανικής παραγωγής αντιισλαμικής ταινίας "Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων".
"Ανακοινώνω ότι θα δώσω 100.000 δολάρια σε αυτόν που θα σκοτώσει αυτόν τον βλάσφημο που προσέβαλε τον ιερό προφήτη", δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Γουλάμ Άχμεντ Μπιλούρ.

"Καλώ επίσης τους Ταλιμπάν και τους αδελφούς της Αλ Κάιντα να μετάσχουν σε αυτήν την ευγενή πράξη", πρόσθεσε ο υπουργός, βεβαιώνοντας ότι αν είχε ο ίδιος την ευκαιρία θα σκότωνε τον δημιουργό της ταινίας με τα ίδια του τα χέρια. "Μετά ας με συλλάβουν", κατέληξε.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Πακιστάν κατά της ταινίας αυτής, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, ενώ χθες 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν στα επεισόδια που ξέσπασαν σε πολύ μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά της ταινίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρεις Σύροι αλλοδαποί προσπάθησαν να βγουν από τη χώρα με λεωφορείο

ImageΣτον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα Σερρών,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας. Οι τρεις συλληφθέντες επιχείρησαν την έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια, επιβαίνοντας σε τουριστικό λεωφορείο τακτικού δρομολογίου Αθήνα - Σόφια Βουλγαρίας, μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, οι συλληφθέντες κατείχαν κι έκαναν χρήση πλαστών εγγράφων.

Δύο από αυτούς επέδειξαν ελληνικά δελτία ταυτότητας, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν γνήσια άλλου προσώπου και ένας από αυτούς επέδειξε και έκανε χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας Αρχών της Ρουμανίας. Τα δελτία ταυτότητας κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα Σερρών.

Οι αρπάχτρες και το όργιο προσλήψεων στην ΕΡΤ

ImageΚαλά: 3.000 ευρώ τον μήνα, ακόμα καλύτερα 3.500 ευρώ τον μήνα, ξέρουμε όλοι τι σημαίνουν και μάλιστα σε τέτοια εποχή.
Αλλά πείτε για τον Θεό σας, τι σημαίνει για την ΕΡΤ της λιτότητας σύμβουλος προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών; Τι σημαίνει ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας; Τι διάολο πάει να πει ειδικός σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας; Και πώς σε μια δημόσια επιχείρηση, που πρόσφατα έδιωξε κόσμο και υποτίθεται ότι διάγει περίοδο οικονομιών, βρίσκονται λεφτά για το διορισμό όχι μόνο μιας διμοιρίας στελεχών, αλλά και ενός λόχου συμβούλων;
Θα πείτε τα παιδιά που διορίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες δεν είναι όποια κι όποια. Ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν χρήζει συστάσεων. Η κυρία από το Ράδιο Αλιβέρι, που προήχθη σε σύμβουλο επικοινωνίας, έχει το προνόμιο να βρίσκεται στην εκλογική περιφέρεια του κυρίου Κεδίκογλου. Η κυρία Σαλαγκούδη -η διάσημη πριν ακόμα βγει στο γυαλί Ανθή- έχει το προνόμια να είναι θυγατέρα πρώην υφυπουργού του Καραμανλή. Όλοι σχεδόν οι διορισθέντες έχουν το προνόμιο να υπηρετούν τον αγώνα τον καλό της Ν.Δ.
Με κάποιες εξαιρέσεις, όπως ο Αντώνης Λιάρος, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, που εκφράζουν το δίκαιο πνεύμα της σχετικής μοιρασιάς.
Υπάρχουν δυο ζητήματα μ’ αυτό το όργιο διορισμών στην ΕΡΤ. Το ένα είναι ότι αυτοί οι αμετανόητοι δεξιοί παλαιάς κοπής κάνουν τη δημόσια τηλεόραση σαν τα μούτρα τους. Στις ειδήσεις, με εξαίρεση το βραδινό δελτίο, σε πιάνει πυρετός. Το δίδυμο Αρβανίτη – Κατσίμη, αν και με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, εξορίστηκε σε γερμανικό νούμερο. Ο Βαξεβάνης και άλλοι με δημοσιογραφικές εκπομπές κύρους είναι στο «περίμενε». Αλλά στην τρυφερή Ανθή κάνουν επί δεκαπέντε μέρες μαθήματα για να μπορέσει να εμφανιστεί δεξιοπρεπώς στο γυαλί. Και κάτι τύποι με γκρι κοστούμια έχουν πλημμυρίσει τη μικρή οθόνη, τα πρωινά ιδιαίτερα, και επιδίδονται σε ασκήσεις του είδους: Πώς να έχετε πόζα Καραγκιόζη όταν ασκείτε δημοσιογραφία Χατζηαβάτη.
Το δεύτερο είναι ότι οι άνθρωποι είναι αρπάχτρες, ασυνείδητοι, χοντρόπετσοι σε βαθμό ηλιθιότητας. Διορίζουν τα δικά τους παιδιά με παχυλούς μισθούς, ενώ χώνουν κόσμο, ιδιαίτερα τους νέους, στα υπόγεια της απόγνωσης. Και την ίδια στιγμή θέλουν να μας πείσουν ότι μοιράζουν τις θυσίες δίκαια. Την τραβάει δηλαδή η όρεξή τους τη μούντζα: Πάρτε να μη σας χρωστάμε…
["Έίδες η ΕΡΤ;" τoυ Θανάση Καρτερού από την εφημερίδα Αυγή]

Όλα τα ονόματα των πολιτικών Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό» βρίσκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».


Όλα τα ονόματα των πολιτικών
Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται 16 ονόματα από τον χώρο της ΝΔ, 1 από το ΚΚΕ, 1 από το ΛΑΟΣ, 1 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και 5 από το ΠΑΣΟΚ!
Σε αυτά τα πολιτικά πρόσωπα κατέληξε το ΣΔΟΕ βάση των στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος για εκροές τραπεζικών καταθέσεων προς το εξωτερικό, τα οποία είχαν περιέλθει πριν από περίπου ένα χρόνο στην Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» των νυν και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, με βάση τις δηλώσεις «πόθεν έσχες», κλήθηκαν τα πολιτικά πρόσωπα που θα αναφέρουμε παρακάτω, να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων που είχαν μεταφέρει στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι δικαιολόγησαν τις καταθέσεις και μόνο σε τέσσερις περιπτώσεις υπήρξε αποστολή της υπόθεσης στον Εισαγγελέα.
Η πιο γνωστή είναι αυτή του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος φέρεται να μην δήλωσε μεταφορά ενός εκατ. δολαρίων στο Λονδίνο, ποσό που προέρχεται από επιχειρηματική του δραστηριότητα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Πρόσφατα, η κυρία Μπακογιάννη υπέβαλε αίτημα για άρση της ασυλίας της, το οποίο έγινε δεκτό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη Δικαιοσύνη επίσης εστάλησαν οι υποθέσεις των:
  • Κώστα Δρούτσα (πρώην ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ)
  • Κυριάκου Βελόπουλο (πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ) και
  • Σπήλιου Λιβανού (πρώην βουλευτής της ΝΔ)
Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν δόθηκε συνέχεια από την επιτροπή για διάφορους λόγους.
Για παράδειγμα, οι Γιάννης Ιωαννίδης, Δικαία Αγαπητίδου (σύζυγος Γιώργου Αλογοσκούφη), Μάρα Ζαχαρέα (σύζυγος Θοδωρή Ρουσόπολου), Παναγιώτης Μελάς και Φεβρωνία Πατριανάκου απαλλάχτηκαν καθώς η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό καλυπτόταν από το «πόθεν έσχες».
Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτές της κ. Μίνας Παπαθεοδώρου (συζύγου Σήφη Βαλυράκη), Μερόπης Ορφανού (συζύγου του Γιώργου Ορφανού, Γιώργου Τρυφωνίδη και Μανώλη Μαυρομμάτη δικαιολόγησαν τις εκροές με επίκληση την κάλυψη οικογενειακών αναγκών (πληρωμή νοσηλίων και σπουδές τεκνών),
Επιχειρηματική δραστηριότητα επικαλέστηκαν ο σύζυγος της κ. Βίβιαν Μπουζάλη, πρώην βουλευτού και η κ. Μαρί Δασκαλαντωνάκη, συζύγου του Νίκου Σηφουνάκη.
Η κ. Συλβάνα Ράπτη, ο Άκης Γεροντόπουλος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη και ο πρώην υπουργός Απόστολος Κράτσας δικαιολόγησαν τις εκροές χρημάτων λόγω ανάγκης κάλυψης δανείων.
Τέλος απαλλάγησαν καθώς δεν κρίθηκε αναγκαίο να δηλώσουν τα χρήματα, η κ. Έλενα Κουντουρά και οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Πιπεργιάς, Στέλιος Ματζαπετάκης και Νίκος Κορτσάρης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η πιο σημαντική μέρα για την υπόθεση είναι η προσεχή Τετάρτη καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Θανάσης Νάκος έχει συγκαλέσει συνεδρίαση για εκείνη την ημέρα. Τότε θα αποδειχτεί αν πράγματι η τσιμπίδα του ΣΔΟΕ κατάφερε να συλλάβει πολιτικούς που πλούτισαν παράνομα ή απλά είναι «άνθρακας ο χρυσός».

Φέρνουμε και τον Μωάμεθ… στην Ακρόπολη!


Akropoli-propylaia-1-ΝΑΙΑκόμη και ο Μωάμεθ ο Β΄ θα περάσει από την Ακρόπολη, από κάτω έστω, σύμφωνα με το αίτημα της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και φωτογράφησης στους αρχαιολογικούς πεζοδρόμους Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αποστόλου Παύλου και Αδριανού εντός του Σεπτεμβρίου.
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε την άδειά του εξάλλου και για γυρίσματα στο Φετιχιέ Τζαμί της Ρωμαϊκής Αγοράς. Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Μωάμεθ Β΄, ο οποίος, όπως είναι γνωστό επισκέφθηκε την Αθήνα τον Αύγουστο του 1458 και επηρεάστηκε, κατά τους ιστορικούς, από το κάλλος και την αρχαία δόξα της πόλης.
Στην Αθήνα όμως, στην Ακρόπολη και στη Ρωμαϊκή Αγορά θα βρίσκονται σε λίγες μέρες από 14 έως 17 Οκτωβρίου ο Βίγκο Μόρτενσεν και η Κίρστεν Ντανστ για τα γυρίσματα της ταινίας τα «Δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου», δεδομένου ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε την κινηματογράφηση στα αρχαιολογικά μνημεία της πρωτεύουσας.
Το Συμβούλιο έκανε επίσης αποδεκτό το αίτημα του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης στην Ακρόπολη στις 5 Νοεμβρίου και περιμετρικά της Ρωμαϊκής Αγοράς στις 5 Οκτωβρίου για την νέα ταινία του με τίτλο «Η Κοιλάδα των Ρόδων». (infognomon)

Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, 
 Ιστορίας, Φιλοσοφίας, Μυθολογίας, Ετυμολογίας.

  Ὁ Πολιτιστικός Σύλλογος "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ", ἱδρύθηκε τὸ ἔτος 2007 μὲ σκοπό:
      1. Tήν στήριξη, ἀνάδειξη καί προώθηση τῆς ἑλληνικῆς πολιτισμικῆς κληρονομιᾶς (ἱστορίας, φιλοσοφίας, γλώσσης, τέχνης) σέ ὅλη της τήν διαχρονικότητα, οὕτως ὥστε νά συμβάλλῃ στήν τόνωση τῆς ἐθνικῆς ταυτότητος τῶν Ἑλλήνων, ἐντός καί ἐκτός τῆς Ἑλλάδος,
       2.  Τήν νάδειξη τς σημασίας τν κλασικν σπουδν μέ τήν πρόσληψη καί τή μελέτη το ρχαίου λληνικο κόσμου ς κοιτίδας το ερωπαϊκο πολιτισμο, καθώς καί τήνἐπισήμανση τῆς «εὐρωπαϊκῆς διάστασης»  τῆς ἑλληνικῆς Ἀρχαιότητας, ὅπως ἐκφράζεται μέ τά πνευματικά, ἐπιστημονικά, πολιτικά καί καλλιτεχνικά ἐπιτεύγματά της.
        3. Τήν προβολή τς ρχαίας λληνικς γλώσσης καί φιλοσοφίας ς φορέας  καί μέσο κφράσεως νθρωπιστικνδεν καί ξιν στήν λλάδα, στήν Ερώπη καί στόν πόλοιπο κόσμο.  
       4. Τήν καλλιέργεια ασθήματος εθύνης γιά τήν προστασία, τήνδιατήρηση, τήν νάδειξη  τς πολιτιστικς καί γλωσσικς  κληρονομις.

 Ὁ  ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ διοργανώνει :
  • Μαθήματα - Διαλέξεις,  Ἱστορίας, Φιλοσοφίας, Ἐτυμολογίας, Γεωπολιτικῆς ἐντελῶς δωρεὰν .
  •  Φυσιολατρικὲς ἐκδρομὲς καὶ περιηγήσεις σὲἀρχαιολογικοὺς χώρους , ἀναδιφώντας στοὺς θρύλους καὶ τὶς παραδόσεις, μέσα σὲ ἕνα ὀνειρεμένο ταξεῖδι λαογραφίας,  τέχνης καὶ πολιτισμοῦ.
  Σας περιμένουμε στην νέα μας διεύθυνση Παλλάδος 24-26, στον 2ο όροφο εντός της στοάς, απέναντι από την παλαιά μας .


Δικούς τους νόμους εφαρμόζουν οι τουρκόφρονες στη Θράκη Εκτύπωση E-mail Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 15:09 Exinos Kurak-1-NAIΣτο πειθαρχικό ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου του Εχίνου Δεύτερη εβδομάδα πέρασε στο δημοτικό σχολείο του Εχίνου περιοχής Ξάνθης με το πρόβλημα εγγραφής. Στο πειθαρχικό πήγε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Χασάν Κουράκ ο οποίος παρά το ότι δεν έγινε η εγγραφή των 20 μαθητών, τα πήρε στα μαθήματα. Ολοκληρώθηκε και δεύτερη εβδομάδα κρίσης εγγραφών στο τουρκικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου-Ξάνθης. Τα παιδιά που οι γονείς τους δεν τα είχαν στείλει στα κρατικά νηπιαγωγεία επειδή δεν παρείχαν εκπαίδευση σε τουρκικά-ελληνικά, ακόμη δεν μπόρεσαν να εγγραφούν στο δημοτικό. Επειδή όμως ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Εχίνου Χασάν Κουράκ πήρε στα μαθήματα τους 20 μαθητές, παραπέμφθηκε από τον συντονιστή στο πειθαρχικό. Θα δούμε τώρα αν το υπουργείο Παιδείας θα εφαρμόσει το νόμο. (tourkikanea)


Εκτύπωση E-mail
Exinos Kurak-1-NAIΣτο πειθαρχικό ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου του Εχίνου
Δεύτερη εβδομάδα πέρασε στο δημοτικό σχολείο του Εχίνου περιοχής Ξάνθης με το πρόβλημα εγγραφής. Στο πειθαρχικό πήγε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Χασάν Κουράκ ο οποίος παρά το ότι δεν έγινε η εγγραφή των 20 μαθητών, τα πήρε στα μαθήματα.
Ολοκληρώθηκε και δεύτερη εβδομάδα κρίσης εγγραφών στο τουρκικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου-Ξάνθης. Τα παιδιά που οι γονείς τους δεν τα είχαν στείλει στα κρατικά νηπιαγωγεία επειδή δεν παρείχαν εκπαίδευση σε τουρκικά-ελληνικά, ακόμη δεν μπόρεσαν να εγγραφούν στο δημοτικό.
Επειδή όμως ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Εχίνου Χασάν Κουράκ πήρε στα μαθήματα τους 20 μαθητές, παραπέμφθηκε από τον συντονιστή στο πειθαρχικό. Θα δούμε τώρα αν το υπουργείο Παιδείας θα εφαρμόσει το νόμο. (tourkikanea)

Όταν στα Ελληνικά σχολεία στοχοποιούν μαθητές που μιλούν για Εθνικισμό, στα τούρκικα σχολεία ποζάρουν με αφίσες του σφαγέα Κεμάλ!!!


 
Η φωτογραφία προέρχεται από την σελίδα των 1.000.000 Τούρκων στο facebook με το όνομα "Mustafa Kemal Atatürk " .

Καταρχάς εμείς οι Έλληνες μαθητές είμαστε εδώ και χρόνια ενεργοί στον πατριωτικό χώρο και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα παιδάκια στην φωτογραφία , οι Τούρκοι κάνουν την δουλεία τους και μπράβο τους , ξέρουν να κάνουν τα παιδιά τους πατριώτες ! Έχουμε πρόβλημα όμως με τους Έλληνες που αποβλακώνονται με τα τουρκοσίριαλ , δεύτερον έχουμε πρόβλημα με τα σχολεία μας όπου με τον τρόπο τους ενοχοποιούν τα εθνικά μας σύμβολα και αυτό το ξέρουμε οι "Έλληνες μαθητές " πάρα πολύ καλά διότι έχουμε δεχτεί επικριτικούς σχολιασμούς από καθηγητές μας . Όλα αυτά τα αναφέρουμε εμείς ως ενεργοί μαθητές για να κάνετε την σύγκριση σας , με λίγα λόγια όταν στα σχολεία μας μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον "αντιρατσισμό " , την λαθρολαγνεία τους και την προοδευτική τους μαλάκυνση οι Τούρκοι γαλουχούν έτσι τα παιδιά τους όπως δείχνει η φωτογραφία ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - enwtheite.blogspot.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_6735.html#ixzz27IX7lyj0

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣΑΘΗΝΑ 23-9-2012.

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη 1821 απελευθερώθηκε από τους Τούρκους η Τρίπολη από τους επαναστατημένους Έλληνες με την εμπνευσμένη αρχηγία του Γέρου του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Το πάθος για την νίκη και την λευτεριά ισοπέδωσε τους κατακτητές και τους γυρολόγους βοηθούς τους. Οι απώλειες του εχθρού ήταν μεγάλες σε σημείο που τα άλογα των Ελλήνων μαχητών να μην πατούν καν επί του εδάφους. Η τυραννία αιώνων σκόρπισε μακριά από την Τριπολιτσά και η σπουδαία ελληνική νίκη έκανε τις ελληνικές καρδιές να ριγήσουν από συγκίνηση και ενθουσιασμό σε κάθε άκρο της σκλαβωμένης πατρίδας δίδοντας ώθηση για την συνέχιση του Αγώνα με ακόμη μεγαλύτερη ορμή. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι αιώνιος φάρους του Ελληνισμού, υπέρμαχος της Μεγάλης Ιδέας και διδάχος του τρόπου που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους ανθέλληνες με τη γνωστή φράση «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Τιμή και δόξα στους Ήρωες της Ελληνικής Φυλής.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Βερολίνο: «Το θέμα των αποζημιώσεων έχει χάσει το νόημά του» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_2804.html#ixzz27IWal6GZ

Το Βερολίνο απέρριψε σήμερα το ενδεχόμενο να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής της χώρας, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό μεταξύ των δύο χωρών.

"Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θεωρεί ότι έπειτα από πολλές δεκάδες χρόνια, το θέμα των αποζημιώσεων έχει χάσει το νόημά του", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας στην καθιερωμένη κυβερνητική ενημέρωση.

"Για εμάς, δεν τίθεται το θέμα αυτό και θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν γνωρίζω για καμία σχετική συζήτηση, καμία επαφή μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας για το θέμα", πρόσθεσε.


"Η Γερμανία έχει αναλάβει την ευθύνη για το παρελθόν της. Το κάναμε πάντα στη διάρκεια των περασμένων δεκαετιών και αποδείξαμε με διάφορους τρόπους ότι λαμβάνουμε το παρελθόν αυτό σοβαρά υπόψη μας", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας: "Το ίδιο ισχύει και για τη ναζιστική κατοχή της Ελλάδας στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου".


ΠΗΓΗ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

 ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ).

- Θα σας πω μερικά μυστικά τα οποία σκοπίμως τα έχουν κρύψει οι τέκτονες πανεπιστημιακοί ιστορικοί ώστε να εξυπηρετηθεί η παγκοσμιοποίηση και να έχει η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΘΡΟΥΣ γύρω της συνεχώς για να φθείρεται.

- Θα τα πω συνεπτυγμένα όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται. Μη μου ζητήσετε να σας παραπέμψω σε πηγές οι οποίες θα με προδώσουν διότι πολλοί λίγοι τις έχουν δει αυτές και πολλές ανασκαφές τις έχουν αποκρύψει σκοπίμως. Θα σας δώσω κάποιες από το διαδίκτυο  απλώς ως τεκμηρίωση ορισμένων γεγονότων.

ΑΛΒΑΝΟΙ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 60% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ΄ ΑΙΜΑΤΟΣ; ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΕΞΗΓΩ:

Οι ΑΛΒΑΝΟΙ δεν ζούσαν στην Ιλλυρία  (σημερινή ΑΛΒΑΝΙΑ) αλλά κοντά στην ΚΑΣΠΙΑ.
Μερικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ (δεν είναι όλες έγκυρες):
 http://www.mikres-ekdoseis.gr/2012/03/blog-post_21.html

Η πρώτη κάθοδος των ΑΛΒΑΝΩΝ πραγματοποιήθηκε κατά την κάθοδο του ΑΤΤΙΛΑ. Ο μεγάλος αυτός στρατηλάτης των ΟΥΝΩΝ περνώντας από τον ΚΑΥΚΑΣΟ με πορεία προς την ΕΥΡΩΠΗ υπόταξε πολλούς από αυτούς και τους υποχρέωσε να τον ακολουθήσουν. Ο ΑΤΤΙΛΑΣ διαπίστωσε ότι αυτοί οι άγριοι νομάδες είχαν μεγάλα κοπάδια με ζώα τα οποία τα χρειάζονταν για τον εφοδιασμό του στρατού του. Πριν εισέλθει στην ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ διαπίστωσε ότι το πιο στρατηγικό σημείο που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ως βάση ανεφοδιασμού για τον πόλεμο με την ΡΩΜΗ ήταν οι δαλματικές ακτές (Κροατία-μαυροβούνιο-Ιλλυρίαα). Έτσι τους άφησε εκεί με φρουρά με εντολή να τον ανεφοδιάζουν στον πόλεμο.
Γενικές πληροφορίες για την κάθοδο του ΑΤΤΙΛΑ θα βρείτε εδώ:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%84%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CF%82

Οι ΑΛΒΑΝΟΙ αυτοί δεν ξεπερνούσαν τους 10 με 12 χιλιάδες. Όταν πέθανε ο ΑΤΤΙΛΑΣ και διαλύθηκε το κράτος των ΟΥΝΩΝ οι ΑΛΒΑΝΟΙ αυτοί έμειναν μόνοι τους και έγινε πρόσμιξη με του Ιλλυριούς οι οποίοι είχαν τουλάχιστον 10πλάσιο πληθυσμό.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ 10.000 ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 100.000. ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ
Από την εποχή των ΠΕΛΑΣΓΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ υπήρχε μία πελασγική φυλή η οποία ονομάζονταν ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΣ. Αυτή οι φυλή ήταν τυχοδιώκτες και ζούσαν σε διαβάσεις. Η γλώσσα τους ήταν φτωχή σε λεξιλόγιο και δεν είχαν γραφή. Η δουλειά τους ήταν να λεηλατούν καραβάνια και για τον λόγο αυτό ζούσαν σε στενωπούς και διαβάσεις. Αναφέρω μερικές από τις τοποθεσίες που ζούσαν (σημερινές ονομασίες):

-1.Όρια μεταξύ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΒΙΩΤΙΑΣ δερβενοχώρια (διάβαση ΚΑΖΑΣ)
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82

-2. Έξω από την ΛΑΡΙΣΑ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%82_%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82

-3 Έξω από την ΚΑΒΑΛΑ
http://e-city.gr/kavala/home/view/1209.php
ΜΑΛΑΚΑΣΑ,ΚΥΜΗ, ΣΟΥΛΙ (στην ΗΠΕΙΡΟ) και πολλές άλλες τοποθεσίες.

Αυτοί λοιπόν μιλούσαν τα σημερινά ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ διότι (δεν είχαν σχολεία όπως οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ) δεν ασχολιόντουσαν καθόλου με την παιδεία με αποτέλεσμα να μιλούν την αρχαϊκή πελασγική διάλεκτο(χωρίς γραφή) των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.

ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ΄ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Στην εποχή του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ (ΡΩΜΑΝΙΑΣ) μετά το 7ο αιώνα ονομάζονταν ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ και έκαναν ακόμα την ίδια δουλειά, ήταν τυχοδιώκτες και ζούσαν ακόμα στα ίδια μέρη. Επειδή το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έδωσε σημασία μεγάλη στην εκπαίδευση της επαρχίας οπότε  η επαρχία στην ΕΛΛΑΔΑ δεν μιλούσε ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλά ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ διότι ήταν πολύ εύκολη γλώσσα.
Μετά την μάχη του μάτζικερτ το 1071 και την ήττα των ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ από τους  ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ το ΒΥΖΑΝΤΙΟ έχασε πολλά εδάφη και αργότερα ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ακόμα περισσότερα.
Οι ΟΘΩΜΑΝΟΙ ήταν και οι 1οι που εφάρμοσαν το παιδομάζωμα δημιουργώντας τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. Οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ μην γνωρίζοντας ΕΛΛΗΝΙΚΑ  για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους ντόπιους στην ΕΛΛΑΔΑ έμαθαν ΑΡΙΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ (ΑΡΧΑΪΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ).

ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΩΑΜΕΘ (ΠΟΡΘΗΤΗ). ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ. ΟΣΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΛΛΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΛΛΙΡΙΟΥΣ (ΑΛΒΑΝΟΥΣ) ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ).

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΛΙΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ (ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΛΛΙΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ 10 ΜΕ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΙΩΣΟΥΝ 100.000 ΥΛΛΙΡΙΟΥΣ ΚΑΙ 200.000 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ DNA ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ;

ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΡΥΨΑΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
1.    ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

2.    ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΡΩΜΑΝΙΚΗΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ 36.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΜΕΣΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ 7.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΜΕ 1%  ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ 36.000.000 ΣΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 45.000.000.

ΔΗΛΑΔΗ 38.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1810


ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ή ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ DNA TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ;
ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ( ΜΗΝ ΞΥΝΙΣΕΤΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ) ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΝΟΝΙΖΕΤΕ;

Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ…………………….

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:"ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ".ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ!

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:"ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ".ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ!

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


mousoulmanoi-poreia-3
Η αστυνομία δεν επιτρέπει σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει πορεία των μουσουλμάνων πέραν της Ομόνοιας.
Το πλήθος έχει εξαγριωθεί και απειλεί: Αφήστε μας να κάνουμε πορεία.
Νωρίτερα υπήρχε ένταση στην Γ'Σεπτεμβρίου.
Τώρα υπάρχουν επεισόδια στην οδό Αθηνάς.
Ζούγκλα η Αθήνα με σαρίκια και τουρμπάνια παντού.
Αυτή είναι η Αθήνα , όπως την κατάντησαν τα αποβράσματα του πολιτικού κόσμου.
Στείλτε τους τώρα να πάνε να καθαρίσουνε.

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βγάζει εκτός ναυσιπλοΐας τα στενά του Βοσπόρου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_993.html#ixzz27IUbF0DFΤον Φεβρουάριου του 2014 εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η σύνδεση του λιμένος του Αλεξανδρούπολης με το σιδηροδρομικό δίκτυο, έργο...που σύμφωνα με έμπειρους σιδηροδρομικούς, θα θέσει τις βάσεις για την παράκαμψη των στενών του Βοσπόρου από την εμπορική ναυτιλία και τη διοχέτευση των φορτίων μέσω του σιδηρόδρομου στο επίνειο του νομού Έβρου. 
Σύμφωνα με απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Ανάπτυξης, κ. Σταύρου Καλογιάννη σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κυρίας Τσαμπίκας Ιατρίδη, η μελέτη για τη σύνδεση του σιδηροδρομικού δικτύου με το λιμάνι έχει ολοκληρωθεί και θα παραληφθεί επισήμως από την ΕΡΓΟΣΕ τις επόμενες ημέρες. 

Όπως τόνισε, «η κατασκευή του έργου θα υποβληθεί προς ένταξη στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά από πρόσκληση η οποία θα ανοίξει τον επόμενο μήνα, τον Οκτώβριο του 2012». 

«Η ΕΡΓΟΣΕ θα αναλάβει τη δημοπράτηση και την υλοποίηση του έργου που έχει έναν εκτιμώμενο προϋπολογισμό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η διενέργεια του διαγωνισμού προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2013 και το έργο θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο από την ημέρα δημοπράτησής του. Το έργο θα συνδέει με ένα πλέγμα γραμμών συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων το Λιμένα της Αλεξανδρούπολης με τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός. 

Μάλιστα, όπως τόνισε στη δευτερολογία του ο κ. Καλογιάννης, τα λιμάνια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης έχουν υποβάλει μελέτη για τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα sea2sea, «με στόχο τη διερεύνηση της βιωσιμότητας νέων πολυτροπικών συνδέσεων μεταξύ του Αιγαίου και της Μαύρης Θάλασσας». 

«Η πρόταση αυτή έχει υποβληθεί αρμοδίως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχει αξιολογηθεί θετικά ήδη και θα εξεταστεί βάσει αυτής της μελέτης η σιδηροδρομική σύνδεση των λιμανιών Καβάλας-Αλεξανδρούπολης από ελληνικής πλευράς και αφετέρου Βάρνας-Μπουργκάς, αλλά και του λιμένα Ρούσε στο Δούναβη, προκειμένου να επιτευχθεί η σύνδεση μέσω πλωτών οδών με την κεντρική Ευρώπη» τόνισε.
http://dailynews24.gr/

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_2995.html#ixzz27IU7wpm5


Μετά το χτίσιμο τζαμιών στην πόλη αλλά και σε όλα σχεδόν τα χωριά της περιοχής -ώστε να αλλοιώσουν την εθνολογική ταυτότητα του τοπίου και της περιοχής- είχαμε την επίσημη διείσδυση ισλαμιστών στα δημόσια σχολεία της Κορυτσάς.

Τώρα άρχισαν και οι απειλές με σκοπό την απαγόρευση τέλεσης ακολουθιών στα Ελληνικάστις Ορθόδοξες εκκλησίες.
Αναδημοσιεύουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το Ιστολόγιο Ορθόδοξη Κορυτσά: (…)
4. Καταγγέλλουμε την λεκτική βία που ασκήθηκε στον ψάλτη (τ’ όνομα τους δεν το αναφέρουμε για ευνόητους λόγους) του Καθεδρικού ναού Κορυτσάς τον οποίο δύο άτομα από κάποια αδελφότητα «Βάσα» τον σταμάτησαν εχθές μετά τον εσπερινό και αφού του έκαναν παρατήρηση για τους ψαλμούς και τα τροπάρια που είπε ελληνικά (ο ίδιος ξέρει να διαβάσει ελάχιστα αλβανικά) τον «συμβούλεψαν» να μην το επαναλάβει γιατί θα το μετανιώσει.


Πρώτον, αυτά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν ότι η Εκκλησία δεν ανήκει σε κανένα κράτος αλλά στον Χριστό και αν κάποιος θέλει να προσευχηθεί στην γλώσσα του η των προγόνων τουδεν μπορεί να το σταματήσει κανένας.
Επίσης να μην ξεχάσουμε ότι η ελληνική γλώσσα ήταν η γλώσσα με την οποία η ορθοδοξία αναπτύχθηκε και εκπροσωπήθηκε για 1400 χρόνια στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Τα περισσότερα από τα λειτουργικά βιβλία είναι στα ελληνικά και τώρα ξεκίνησαν να μεταφράζονται στα αλβανικά.

Έγκλημα τρόϊκας: Σταμάτησαν την διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο!


Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται πλέον πολεμική προπαρασκευή της χώρας λόγω της οικονομικής κατάρρευσης, την στιγμή που ο κίνδυνος από την Ανατολή, όχι απλώς αποκτά τα χαρακτηριστικά μη αντιμετωπίσιμης απειλής, αλλά ακριβώς λόγω αυτού του γεγονότος εξελίσσεται μία κατάσταση ακόμα χειρότερη και από μία ήττα στο πεδίο της μάχης: Κίνδυνος δορυφοροποίησης-φινλανδοποίησης της χώρας. Δηλαδή παράδοσης-αιχμαλωσίας, χωρίς πόλεμο…


Ίσως το πλέον χαρακτηριστικό σημάδι δεν είναι η αποδυνάμωση των ΕΔ με μαζικές αποσύρσεις όπλων και συστημάτων που μπορούσαν ακόμα να προσφέρουν πολλά, αλλά το εξής πρωτοφανές: Σταμάτησε η διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο!

Δικαιολογία; Δεν υπάρχουν καύσιμα για να εργαστούν τα μηχανήματα του Μηχανικού! Αλλά και η διαμαρτυρία του δημάρχουν του Σουφλίου, Πουλελιού, ο οποίος απαίτησε να σταματήσει το έργο γιατί είχα "αρνητικές οικολογικές επιπτώσεις στην περιοχή και δεν προσφέρει στην αμυντική προσπάθεια".

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΑΛΙΜΠΑΝΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΩΧΑΜΕΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 67…

ΞΕΗΣΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ -ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ- ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ... ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΑΥΡΟΥ!


«Δεν είμαστε τυχαίος λαός. Είμαστε Έλληνες! Έχουμε ψυχή!» λέει ο ταλαντούχος ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου.Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του MEGA «Κλεμμένα όνειρα», ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ»,αυτοσαρκάζεται λέγοντας ότι είναι πολύ κουραστικό να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις από το καλάμι, θεωρεί την κρίση ως ευκαιρία για να αναγεννηθούμε ιδεολογικά και χαίρεται πλέον με τα απλά πράγματα…

Συνέντευξη στο Παρόν

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;


Την τελευταία διετία βλέπουμε μία γενική επίθεση στους ανθρώπους κάθε κράτους, κάθε χώρας, και γενικότερα εναντίον σε όλη την ανθρωπότητα.Ποιοι την κάνουν;Είναι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά ποιος βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας (ο πανόπτης οφθαλμός) πέρα από κάποιες γενικολογίες:οι Illuminatoi,οι μασόνοι, η λέσχη Bilderberg, κάποια αδελφότητα, κλπ…

Ωστόσο,

λίγο αν το ψάξουμε, θα διαπιστώσουμε πως...

πίσω από αυτούς που ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ του πλανήτη, πίσω από τις τράπεζες, τις διεθνείς «αγορές», κλπ, είναι οι Εβραίοι και το ιουδαϊκό δόγμα.

Σύμπτωση; Σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Όπως ακριβώς κάτω από όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις τον ελληνικό πολιτισμό να σου χαμογελάει και να σου κλείνει το μάτι ευδιάθετα, έτσι και μέσα στην λάσπη (από την οποία πλάστηκαν σύμφωνα με τη Π.Δ.) θα βρεις το ιουδαϊκό αρχέτυπο μέσα από το οποίο λείπει το συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας, ενώ υπερχειλίζει η κακκεντρέχεια, ο δόλος, η μισαλλοδοξία και η μισανθρωπία.

Εντάξει. Είναι οι εκλεκτοί του θεού τους. Γιατί μισούν την υπόλοιπη ανθρωπότητα;

Δύο, θεωρώ είναι οι βασικοί λόγοι:

Α) Η εξουσία επί των εθνών (Αποκάλυψις Ιωάννου Β΄ 26).

Β) Αυτά τα έθνη, τα οποία θέλουν να εξουσιάζουν, αποτελούνται από κατώτερα όντα. Εξάλλου, γι’ αυτό και απαγορεύεται με κάθε μέσο και τρόπο η επιμειξία με αλλόφυλους, με μη Ιουδαίους (Δευτερονόμιον Ζ΄ 3, Νεεμίας ΙΓ΄ 25-27, Έσδρα Β΄ 9.12,13).

Ο φασισμός και ο διαμελισμός Θράκης-Αιγαίου

O Λουκάς Παπαδήμος τρύπωσε αθόρυβα στις φυλλωσιές της ιστορίας. Από το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό επικοινωνεί καθημερινά με εκλεκτά στελέχη της Τριμερούς, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται μόνιμα εγκατεστημένοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δύο από αυτούς βρέθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα. Ήθελαν να έχουν προσωπική άποψη για την εμπιστευτική έκθεση που έπρεπε να συνυπογράψουν με άλλους 5 κορυφαίους αναλυτές της Τριμερούς με θέμα την Ελλάδα της περιόδου 2012-2015.

Όταν ολοκλήρωσαν την έκθεση σε μια βεράντα της «Μεγάλης Βρετάνιας» έστειλαν το email με μια συνοπτική περίληψη σε δύο-τρεις παραλήπτες οι οποίοι έπρεπε να ενημερωθούν από τους πρώτους.
Το συμπέρασμα της έκθεσης σοκαριστικό ακόμη και για την ελίτ της παγκόσμιας εξουσίας: Η Ελλάδα πολύ σύντομα θα έπεφτε στα χέρια του φασισμού. Η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και την φιλοσοφία θα τοποθετούσε δίπλα στην ελληνική σημαία την σβάστικα.
Η εκτίμηση των αναλυτών ήταν πως η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει -αφού πρώτα αιματοκυλισθεί η Αθήνα-, πριν την Άνοιξη.
Οι εκλογές του Απριλίου του 2013 φέρνουν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του οποίου έχοντας απέναντί της τους Γερμανούς πέφτει πριν το Φθινόπωρο μέσα σε ενα εκρηκτικό κλίμα συγκρούσεων στους δρόμους. Τότε έρχεται η σειρά της «Χρυσής Αυγής» να κυβερνήσει τη χώρα προκαλώντας ρίγος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η άνοδος της «Χρυσής Αυγής» στην εξουσία δίνει στους Τούρκους το άλλοθι που τους έδωσε ο Σαμψών στην Κύπρο και μπουκάρουν για να κατασπαράξουν την μισή Θράκη και το μισό Αιγαίο.
Αυτό είναι το σενάριο-σοκ που μελετάνε ήδη στην Τριμερή. «Πρωταγωνιστικό" ρόλο στην βήμα-βήμα εκπλήρωσή του έχουν οι κ.κ Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος και Τσίπρας.
Οι αναλυτές εκτιμούν πως οι 4 οδηγούν τη χώρα στο πιο μαύρο σκοτάδι του φασισμού και στον διαμελισμό της...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Ελληνικός λαός, αποκαμωμένος και εξαντλημένος από όλους όσους τον έφτασαν ως εδώ, φαίνεται να έχει χάσει από την ψυχή του την σπίθα που θα ανάψει την φλόγα της αντίστασης και της μάχης, για την εκδίωξη των κατακτητών του. Οι Γερμαναράδες έχουν βάλει γερά το πόδι τους με την αμέριστη, πρόθυμη βοήθεια των δωσιλόγων πολιτικών. Η κυβέρνηση Παπανδρέου με τα στελέχη της (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος κ.α.), ο τραπεζίτης Παπαδήμος και σήμερα ο αρχιψεύτης Σαμαράς με τους Βενιζέλο-Κουβέλη, μπήγουν μέρα με την μέρα τα βέλη της Μέρκελ στο στήθος κάθε Έλληνα. Ο λαός δεν είναι μόνο οργισμένος και αγανακτισμένος με τα πολιτικά σκύβαλα-προδότες του.
Ο λαός έχει προσωπικές ενοχές γι' αυτούς που ψήφισε και τους έχει αναδείξει διαχειριστές της τύχης του! Επί τόσα χρόνια ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους και πάλι στα ίδια ...πολιτικά σκατά πέφτει. Νιώθει συνυπεύθυνος.
Μέσα σε αυτή την λάσπη που υπάρχει γύρω του, ο Έλληνας νιώθει πως φταίει κι ο ίδιος που δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτή. Γι' αυτό παραμένει μέσα στην αδράνεια.
Αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να βγει μπροστά. Να σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης και του αγώνα για την νέα ελληνική επανάσταση.
Μακαριώτατε, η Πατρίδα και η Ορθοδοξία κινδυνεύουν όσο ποτέ. Οι πολιτικοί πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού και οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Σήμερα, παραδίδουν τον τόπο στους εχθρούς και ξεπουλούν την δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους της Μέρκελ. Η εισβολή που υφίσταται ο τόπος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έχει στόχο να ισλαμοποιήσει την χώρα μας. Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να απελευθερωθούν από τους Μωαμεθανούς και σήμερα ο τόπος αυτός βιώνει μια δεύτερη κατάκτηση από το Ισλάμ.
Σήμερα όσο ποτέ, ο λαός που μοιάζει υπνωτισμένος, θέλει έναν ηγέτη. Πραγματικό ηγέτη, πατριώτη, ελληνορθόδοξο. Οφείλετε λοιπόν Μακαριώτατε να βγείτε μπροστά. Να θυμίσετε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον Γρηγόριο Ε', τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους ιεράρχες και ιερείς μας!
Το χρωστάτε στο γένος μας, στις επερχόμενες γενιές, στην πίστη μας. Δείτε τις εκκλησιές που κάθε Κυριακή βρίθουν από πλήθος κόσμου. Είναι σαν να σας το ζητάει ο κόσμος Μακαριώτατε. Καλό το φιλανθρωπικό έργο σας, αλλά δεν αρκεί πια. Το σχέδιο των εχθρών είναι τόσο μεγάλο, ώστε σύντομα θα στερέψουν και οι δυνάμεις σας. Οι εχθροί θέλουν την υποδούλωση και εξαφάνιση της Ορθοδοξίας μας.
Βγείτε μπροστά Αρχιεπίσκοπε και συνεγείρετε τα πλήθη!

makeleio

Ενημερωτική δράση της Ν.Ε. Καβάλας στην ΕλευθερούποληΕνημερωτική δράση της Ν.Ε. Καβάλας στην Ελευθερούπολη
Την λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης αυτήν την φορά επισκέφθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών της Ν.Ε Καβάλας το πρωί της Παρασκευής 21.09.2012 με σκοπό την διανομή μεγάλης ποσότητας εφημερίδων του Κινήματος, αλλά και την ενημέρωση των εκεί παρισταμένων για το μεγάλο πρόβλημα του παρεμπορίου και της παραοικονομίας, που ως γνωστόν μαστίζει την οικονομία της πατρίδας μας. Πιο συγκεκριμένα, με την άφιξή μας στον χώρο της λαϊκής, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ήρθαμε σε επαφή με ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες κλίμα από την πλευρά εμπόρων -μα και των καταναλωτών-, παρ’ ότι εκ νέου κάποιοι φρόντισαν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εναντίον μας, διασπείροντας φήμες ότι “θα έρθουμε να κάνουμε φασαρίες και να διαλύσουμε την λαϊκή…”(!).

Τσίπρας εν κρυπτώ με τους εφοπλιστέςΤσίπρας εν κρυπτώ με τους εφοπλιστές
Βαθιά υπόκλιση στην Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησε -εν κρυπτώ- ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τρέχοντας να προσεγγίσει το «κακό κεφάλαιο» και κοροϊδεύοντας τις αριστερές συνιστώσες του.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ένωσης Θ. Βενιάμη και τα μέλη του προεδρείου, για τους οποίους έκρινε, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, ότι δεν έχουν στοιχειώδη πατριωτική συνείδηση. Οι εφοπλιστές είχαν ενημερώσει, νωρίτερα την Τετάρτη, τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά για τις πρωτοβουλίες τους σχετικά με τη στήριξη οικονομικά αδύναμων ομάδων.

Σε αντίθεση όμως με τη δημόσια συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, που είχε καλέσει νωρίτερα «τον εφοπλισμό να εξετάσει τρόπους συνεισφοράς στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης», ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κρύφτηκε, φοβούμενος να καλέσει τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους και χωρίς να εκδώσει ούτε ένα λιτό δελτίο Τύπου! Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε 21 (!) δελτία Τύπου με τίτλους όπως «Η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαια κοινωνικού και οικονομικού θανάτου του λαού της χώρας», αλλά απέκρυψε τη συνάντηση με τους «κακούς» εφοπλιστές! Αν μάλιστα κάποιος ανατρέξει στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρει ανακοίνωση για συνάντηση με το «προεδρείο της ΕΕΕ». Ωστόσο γρήγορα θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για την «Ενωση Ελλήνων Ερευνητών» (με αιτήματα για το υπουργείο Ανάπτυξης) και όχι για την Ενωση Εφοπλιστών. Απλώς, αμφότερες έχουν τα ίδια αρχικά.

Την ίδια πρακτική συσκότισης, που προκάλεσε οργισμένες εσωκομματικές αντιδράσεις, είχαν ακολουθήσει ο κ. Τσίπρας και το προσωπικό επιτελείο του και στις αρχές Αυγούστου, όταν φρόντισαν να μην υπάρξει φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σ. Πέρες. Αυτή τη φορά τα τερτίπια των αυλικών και φίλων της ηγεσίας αναμένεται να προκαλέσουν θύελλα, αφού δεν πρόκειται για ένα μακρινό θέμα εξωτερικής πολιτικής, αλλά για την ουσία της ταξικής συνθηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και για εμφανή προσπάθεια να στηθούν γέφυρες προς τον κόσμο του χρήματος και των επιχειρήσεων. Αντίθετα, μόλις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ο κ. Τσίπρας απειλούσε τους εφοπλιστές και έκρινε ότι δεν αξίζουν να έχουν ελληνική σημαία στα πλοία τους.

Θύμα των πραγματικών ταγμάτων εφόδου η Τ.Ο. ΞάνθηςΘύμα των πραγματικών ταγμάτων εφόδου η Τ.Ο. Ξάνθης
Μήνυση ενώπιον του κου Εισαγγελέως Πλημ/κών Ξάνθης κατέθεσε η Τ.Ο Ξάνθης, στις 20.09.2012, με τον νομικό της εκπρόσωπο Δρ. Νομικής, Ηλία Ηλιακόπουλο, παρουσία του Γραμματέα της Π.Ο. ΑΜ-ΘΡΑ συναγωνιστή Χ. Καπετάνιου και του γραμματέα της Ν.Ε συναγωνιστή Χ. Καπαγερίδη, κατά παντός υπευθύνου - αυτουργού - συναυτουργού - αμέσου συνεργού - απλού συνεργού - ηθικού αυτουργού για τους βανδαλισμούς που προκάλεσε ή προκάλεσαν άγνωστος ή άγνωστοι, προ ολίγων ημερών, εντός της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα προς λειτουργία γραφεία της Τ.Ο Ξάνθης.
Πιο συγκεκριμένα, στις 15-9-2012 ημέρα Σάββατο προς Κυριακή 16-9-2012 -προς τα ξημερώματα-, χωρίς να υποπέσει στην αντίληψή μας γιατί ήταν πρωϊνές ώρες, εισέβαλαν άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας και στον κοινόχρηστο χώρο αυτής, όπου πρόκειται να ανοίξουν τα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, και έγραψαν συνθήματα στο διάδρομο της πολυκατοικίας και στην πόρτα του γραφείου μας με μαύρα γράμματα ("Σκατά στους φασίστες", "Θα σας κάψουμε όλους", "Φασίστες θα πεθάνετε", υπογράφοντας με τη λέξη ΑΝΤΙΦΑ και το σήμα της Αναρχίας «Α»). Ακόμη τα ίδια αυτά άτομα έριξαν κάτω από τις πόρτες των υπολοίπων γραφείων, όπου ευρίσκονται σε όλους τους ορόφους, φυλλάδια με το εξής περιεχόμενο: «Μάθαμε ότι στον τρίτο όροφο ανοίγει γραφεία η Χρυσή Αυγή. Η κα (…) με το τηλέφωνο (…) νοικιάζει το Διαμέρισμα στην Χρυσή Αυγή. Να είστε σίγουροι ότι όταν ανοίξουν, όλη η πολυκατοικία άρα και εσείς θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον η πολυκατοικία θα δέχεται συχνές “επισκέψεις”…».

Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι η ιδιοκτήτρια - εκμισθώτρια δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα με απειλές «ότι θα της κάψουν το διαμέρισμα, να μην το νοικιάσει σε μας, γιατί θα έχει πρόβλημα». Επειδή ο άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εκπλήρωσαν με την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά τους το αδίκημα της εκβίασης του άρθρου 385 παρ. 1 β’ ΠΚ. Συγκεκριμένα, οι δράστες μεταχειρίστηκαν απειλή βλάβης της δραστηριότητας που ασκούμε ως τοπική οργάνωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προκειμένου να εξαναγκασθούμε να κλείσουμε τα γραφεία μας από την συγκεκριμένη πολυκατοικία. Ακόμη με την διανομή των επίμαχων φυλλαδίων κάτω από τις πόρτες των υπολοίπων γραφείων επιχειρούν εξαναγκασμό των ιδιοκτητών και των κατόχων των γραφείων προκειμένου να μας πιέσουν να αποχωρήσουμε.
Την απειλή βίας και τον εξαναγκασμό τον επιχειρούν κατά τον πιο στυγνό τρόπο έναντι της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, προς την οποία απευθύνουν απειλητικά τηλεφωνήματα, ότι θα της κάψουν το διαμέρισμα και να μην το νοικιάζει σε μας, γιατί θα έχει πρόβλημα.
Επειδή οι Δράστες με την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά τους επλήρωσαν την αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος της εξύβρισης ενώπιον των μελών της Τ.Ο Ξάνθης του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή του άρθρου 361 ΠΚ, αφού με τις συκοφαντίες μάς αποκάλεσαν "φασίστες", καθιστώντας τις συκοφαντίες προσιτές σε τρίτους θίγοντας κατάφωρα την τιμή και υπόληψή  μας.
Επειδή τα ανωτέρω συκοφαντικά σε βάρος των μελών της Τ.Ο διαδόθηκαν σε τρίτους και ειδικότερα στους εισερχόμενους και διαμένοντες στην οικοδομή, εμφανίζοντας τα ως αληθή, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδή. Τούτο, γιατί γνωρίζουν πως το κόμμα μας είναι κοινοβουλευτικό και αποτελείται από Έλληνες Εθνικιστές. Παρά ταύτα μάς εμφανίζουν ως "φασίστες" συκοφαντώντας μας ασύστολα και προκλητικά, ενώ τα ανωτέρω είναι ψευδή.(363Π.Κ.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...