Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Stratfor : "Η Τουρκία έχει σπάσει τους κωδικούς των S-300"

αποκτήσει τους απόρρητους κωδικούς των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 που έχει αποκτήσει η Ελλάδαμέσω Κύπρου- για να τους εξουδετερώσει στην πράξη, αναδεικνύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο! Όπως αναφέρει το ρεπορταζ, η Άγκυρα, λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων του S-300, προσπαθεί συνεχώς να υποκλέψει τη θέση τους και την ηλεκτρονική ταυτότητα με κατασκοπευτικές αποστολές - μία οδήγησε στη σύγκρουση των F-16 και στον θάνατο του ηρωικού σμηναγού Ηλιάκη.Αυτό είναι το γνωστό.

Εκείνο όμως που αναδεικνύει τόσο έντονα είναι μια ιστορία άγνωστή στους πολλούς,που έγινε το 1999 και αποκαλύφθηκε φέτος:

Πρόκειται για την προσπάθεια - επισημαίνει η εφημερίδα - να πάρει τους κωδικούς που κάνουν ευάλωτο το S-300 από άλλη χώρα.. Σύμφωνα με την εφημερίδα,όπως προκύπτει από τηλεγράφημα που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Wiikileaks, η αναλύτρια Ρ. Μπάλα της Stratfor, της «ιδιωτικής, σκιώδους CIA», υποστηρίζει ότι το 1999 μια πηγή της ανέφερε ότι η Τουρκία έχει καταφέρει να σπάσει τους κωδικούς των Ελληνικών S-300!


Κατά τις δικές μας πληροφορίες αυτά η αναλύτρια της ''ιδιωτικής,σκιώδους CIA'' Stratfor φερεται να λέι ότι τα πληροφορήθηκα από μεξικανική πηγή,η οποία εκτός από τους ελληνικούς S-300 και την Τουρκία, μπλέκει στους ισχυρισμούς της το Ιράκ και τα σχέδια απόκτησης δικών της S-300,το Ισραήλ , την Ρωσία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (uav) αλλά και-προσέξτε- τους κωδικούς των μίνι αντιαεροπορικών ΤOR M1,που έχουμε και εμείς! Όπως σημειώνει η εφημερίδα ,οι κατασκοπευτικές ιστορίες για τα (ελληνικά ή ξένα), ρωσικά S-300 και TOR-M1 είναι άπειρες. Είτε είναι αλήθεια, είτε ψέματα - αναφέρει- Έλληνες-σαΐνια των ηλεκτρονικών φέρεται να άλλαξαν εκ βάθρων την ηλεκτρονική ταυτότητα και άλλα μυστικά των S-300 με ιδιοφυή πατέντα, η οποία μάλιστα ισχυρίζονται ότι μετατρέπει το παλιό ίχνος σε παγίδα για όποιον νομίζει ότι το έχει...

Από την πλευρά τους το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ δεν μας αφήνουν να διασυνδέσουμε το ρωσικό όπλο με το υπόλοιπο αντιαεροπορικό σύστημα που έχει δυτικούς κωδικούς και δικλίδες. Και αυτό διότι φοβούνται πως οποιαδήποτε επαφή (διασύνδεση) θα πρόδιδε μυστικά στους Ρώσους..

Το ρεπορτάζ ξεκινά με το ιστορικό των βολών,που όπως έχει γράψει το OnAlert η πρώτη εξ αυτών προγραμματίζεται για το 2013;

''Στις 9 Δεκεμβρίου του 2000 - δηλαδή πριν από σχεδόν 12 χρόνια! - ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ», με σαφή ειρωνική χροιά, έγραφε: «Καλά, μην εκπλαγείτε αν μάθετε ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα γίνουν οι πρώτες βολές από τους περίφημους S-300...». Tότε οι αναγνώστες της εφημερίδας δεν εξεπλάγησαν, διότι η αναμενόμενη πρώτη επιχειρησιακή/εκπαιδευτική βολή του ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικού συστήματος της Πολεμικής Αεροπορίας δεν έγινε! Ούτε έχει γίνει ακόμα - αν και πλέον προγραμματίστηκε! Η πρώτη βολή του οπλικού συστήματος που αρχικά παραγγέλθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία πριν από σχεδόν 16 χρόνια και περιπετειωδώς εντάχθηκε στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία τον Μάρτιο του 1999 (φθάνοντας μυστικά στην Κρήτη) ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι προγραμματίζεται να γίνει το 2013!

Οι λόγοι του μέχρι τώρα τρεναρίσματος,εξηγεί, είναι τόσο πολλοί και ποικίλοι που συγκροτούν επιτομή πλήρους σύγχρονης διπλωματικοκατασκοπευτικής και τεχνικοστρατιωτικής υπόθεσης! Και αυτό γιατί στη σκιά των S-300 απειλήθηκε ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος, εκδηλώθηκαν πολύπλευροι αμερικανικοί και βρετανικοί διπλωματικοί εκβιασμοί και πιέσεις σε Αθήνα και Λευκωσία, επιχειρήθηκαν (και έγιναν) κατασκοπευτικές αποστολές για τους πολυπόθητους κρυφούς κωδικούς λειτουργίας τους ή τη θέση τους, ανεβοκατέβηκαν καριέρες διπλωματών και πολιτικών, κόμματα αναταράχτηκαν, αποκαλύφθηκε η δυσκολία εμπορικής προσαρμογής των Ρώσων στα δεδομένα της Δύσης - και τελειωμό δεν έχει... Τώρα όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά το πρόγραμμα θα τηρηθεί. Για τη 12ετή καθυστέρηση της βολής φταίνε και οι δύο πλευρές: Και κάποιοι στην Ελλάδα έδειχναν απαράδεκτη «αυτοσυγκράτηση» μήπως δήθεν ενοχληθούν οι ΗΠΑ, και οι Ρώσοι επιβεβαίωναν τη ράθυμη γραφειοκρατία τους.

Στην συνέχεια κάνει ανασκόπηση στην περιπετειώδη ιστορία των ρωσικών πυραυλων και πως από ...Κυπριακοί έγινα ...ελληνικοί! Η ιστορία των περιβόητων S-300 ξεκινά - τυπικά - πολύ παλιά,γράφουν Τα Νέα: Στις 4 Φεβρουαρίου 1997, όταν στη Λευκωσία η κυπριακή και η ρωσική αντιπροσωπεία υπέγραψαν το συμβόλαιο για την αγορά του συστήματος, κόστους 250 εκατ. δολαρίων. «Τέκνο», εν μέρει, της πολιτικής του δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας-Κύπρου, η απόκτησή του είχε προφανώς την παρότρυνση του τότε υπουργού Αμυνας Γεράσιμου Αρσένη - και όχι μόνο αυτού. Ηταν ωστόσο μια απόφαση του πρόεδρου της Κύπρου Κληρίδη προκειμένου να ασκήσει, προς όλες τις πλευρές, τη μέγιστη πίεση για επίλυση του Κυπριακού. Η ρωσική προέλευση του όπλου ήταν καρφί στο μάτι των δυτικών.

Καθώς οι συζητήσεις γύρω από την πρόθεση αγοράς είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα, ήδη στα μέσα του 1996 ομολογείται από κυπριακής πλευράς ότι υπάρχουν πιέσεις - φωτογραφίζονται οι ΗΠΑ - να μην προχωρήσει η υπόθεση. Πιο ωμά, η Τουρκία αποφασίζει τα μέτρα αντίδρασης: καταστροφή των S-300, προληπτικά χτυπήματα στόχων της Εθνικής Φρουράς... Από κοντά και ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών στον χορό των πιέσεων...

Η Ελλάδα αρχικά υποστηρίζει πλήρως τον πρόεδρο Κληρίδη διά του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη - αν και φαίνεται να το κάνει δύσκολα καθώς βλέπει και τις άλλες πτυχές, όπως και ο Θ. Πάγκαλος. Στο παιχνίδι μπαίνει και η Ρωσία - δηλώνει ότι θα παραδώσει τους πυραύλους. Η Λευκωσία δίνει μια παράταση στην εγκατάσταση, αλλά δεν σταματά η πίεση. Το θέμα αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος (ΠΑΣΟΚ), αλλά και στο εσωτερικό της Κύπρου. Σημίτης-Κληρίδης έχουν συνεχείς συναντήσεις, και τελικά τον Δεκέμβριο του 1998 συμφωνείται η αγορά των S-300 από την Κύπρο και η εγκατάστασή τους στην Κρήτη - η Τουρκία διαφωνεί και για αυτό. Η Ελλάδα τυπικά πήρε την ιδιοκτησία το 2007.

Στο στόχαστρο των Τούρκων οι απόρρητοι κωδικοί

Ενα ξεχωριστό τμήμα του ρεπορταζ είναι οι αναφορές ότι τους S-300 τους φοβούνται «εχθροί και φίλοι»: Αφού αναφέρεται στις προσπάθειες των Τουρκων που προαναφέραμε,πάει στο ΝΑΤΟ:

Από την πλευρά τους το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ - αναφέρει- δεν μας αφήνουν να διασυνδέσουμε το ρωσικό όπλο με το υπόλοιπο αντιαεροπορικό σύστημα που έχει δυτικούς κωδικούς και δικλίδες. Και αυτό διότι φοβούνται πως οποιαδήποτε επαφή (διασύνδεση) θα πρόδιδε μυστικά στους Ρώσους...Να σημειώσουμε εδώ ότι παρόλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια οι S-300 από την πρώτη στιγμή είναι ετοιμοπόλεμοι και πλήρως ενταγμένοι στα επιχειρησιακά σχέδια της χώρας,όπως έχει διαβεβαιώσει το ΓΕΕΘΑ.

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 48ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ.


en-psyxro-dolofonia
Σε προσωπικές διαφορές οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό και δύο τραυματίες που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην οδό Βατίστα 3 στον Πειραιά.
Δράστης είναι ένας 40χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από εκτεταμένες έρευνες στη συμβολή των οδών Χαμοστέρνας και Πειραιώς από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Κάποια στιγμή και μετά τον έντονο διαπληκτισμό, ο 40χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 48χρονο, ενώ απο τα πυρά τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 39χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Ο 48χρονος και ο 39χρονος είναι αδέλφια, ενώ στο διαμέρισμα βρισκόταν και ένα άλλο άτομο, το οποίο στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε απο τις σκάλες και τραυματίστηκε. Και αυτός ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο.
Με την υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.http://makeleio.gr

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ...ΕΣΚΑΣΕmousoulmanoi-poreia-zimies4
xristos-makrigiannis
Γράφει ο Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Όταν μια χούφτα άνθρωποι με απλό λόγο και χωρίς κανένα ΄΄ ταλέντο'' στην συγγραφή κειμένων έγραφαν για τον κίνδυνο του Ισλάμ ...πολλοί κοντυλοφόροι που γράφουν κατά το δοκούν ...Χαμογελούσαν ειρωνικά ,συγκαταβατικά , εντάξει μωρέ δεν ξέρει , Υπερπατριώτης το παίζει ,τι να μας πει αυτός εμάς τους πολίτες του Κόσμου !
Τώρα όμως σήμερα εδώ, έγινε απλά μια πρόβα το πόσο θα πετύχει η τελική προσπάθεια είναι πάλι στο χέρι μας ,θα το τολμήσουμε ; Ή θα φοβηθούμε κάποιους καραγκιόζηδες στις επιτροπές που μιλάνε για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα !
Αυτό που έγινε στην Αθήνα κακά τα ψέματα είναι μια πρόβα ,είναι σκηνές από το προσεχώς και όλα ξεκίνησαν με σχέδιο συντονισμένα και όχι γιατί απλά έτυχε !
Βγήκε ο πρόεδρος των Πακιστανών και απείλησε ανοιχτά αυτήν εδώ τη χώρα που του έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και ένα στρώμα, την απείλησε με ιερό πόλεμο ...Αντίδραση του κράτους ; Καμιά !
Ο Πακιστανός που είναι υπόδικος για μεταφορά λαθρομεταναστών και απειλεί θεσμούς, απειλεί την ίδια μας την οντότητα ...Μας είπε ότι αν η Ελλάδα αν δεν μας ικανοποιήσει (αυτό εννοούσε) θα κάνει ιερό πόλεμο , είμαστε έτοιμοι δήλωσε χαρακτηριστικά !
Δεν βρέθηκε κανείς να εφαρμόσεις τον νόμο , να τον συλλάβει και να τον κλείσει φυλακή ,να τον απελάσει !

ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:

 ΜΑΦΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)


foto1
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ
Ναι, ίσως το θέμα να ακούγεται πια κοινότυπο ιδίως για τους εκλεγμένους πολιτικούς μας, όμως η αγανάκτηση των κατοίκων δεν σταματά σε μια ... κοινοτυπία‼!
Αλήθεια, πόσες πλατείες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα τεράστιο καταπράσινο πάρκο με παγκάκια και τραπέζια για να μπορείς να απολαύσεις ακόμα και ένα πικ νικ, ένα τεράστιο διπλό γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει όλα τα παιδιά της γειτονιάς; Αυτή ΗΤΑΝ η πλατεία Φυτευτής πριν περάσει.... στα χέρια των μεταναστών! Πριν μεταμορφωθεί σε γκέτο Αλβανών, Νιγηριανών, Ρώσων, Ρουμάνων, Πακιστανών και κάθε λογής άλλο μετανάστη που ζει στην Ελλάδα... Πράγματι, εάν θέλετε να δείτε συγκεντρωμένες όλες εθνικότητες του κόσμου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από την Φυτευτή!
foto5
«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας ούτε το πρωί ούτε το βράδυ» λένε στο makeleio.gr οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής. «Δεν μπορούν τα παιδιά μας να παίξουν στην παιδική χαρά αφού δίπλα ακριβώς βρίσκονται ένα σωρό μαύροι που έχουν καταλάβει το γήπεδο του μπάσκετ! Παίζουν μπάλα τσακώνονται, χτυπιούνται και όσοι βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια τους καπνίζουν τσιγαριλίκια και ανταλλάσουν ναρκωτικά μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών».
fotop6
Κάθε βράδυ παρέες μεθυσμένων μεταναστών καταλαμβάνουν κάθε γωνιά της πλατείας. Σπάνε τα μπουκάλια από τις μπύρες, πειράζουν τις γυναίκες που περπατούν μόνες, σε βρίζουν εάν τους ενοχλήσεις μόνο και μόνο με της παρουσία σου και σε απειλούν ακόμα και με το βλέμμα τους! «Όταν είσαι κάτοικος των Κάτω Πατησίων, όλοι οι μετανάστες ξέρουν που μένεις! Σε βλέπουν να μπαίνεις στο σπίτι σου, σε βλέπουν από το μπαλκόνι σου! Ξέρουν τις ώρες που λείπεις, ξέρουν πιο είναι το αμάξι σου, ξέρουν αν είσαι μόνος ή με παρέα! Με λίγα λόγια ξέρουν πότε... να χτυπήσουν»!
Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες προβλήματα που υπάρχουν στην Πλατεία της Φυτευτής, πενήντα μόνο μέτρα από δύο Δημόσια Γυμνάσια σχολεία και ακριβώς δίπλα από την παιδική χαρά‼! Και όταν τα προβλήματα αναφέρονται στον Δήμο Αθηναίων η απάντησή τους είναι «Έλα μωρέ, παντού τα ίδια συμβαίνουν»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


TOURKIA
του Μάκη Βραχιολίδη
Η Τουρκία, η γείτονα χώρα που κάθε χρόνο στέλνει κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας, αναγορεύτηκε σε σερίφη των συνόρων μας!!!
Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία υπογράφουν όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό! Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας «στοχεύει στη διευκόλυνση της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης έννοιας διαχείρισης στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ με τη χρησιμοποίησή τους ως πλατφόρμες για κοινές επιχειρήσεις για συλλογή πληροφοριών»!!
Οι Τούρκοι δηλαδή, θα ...διαχειρίζονται τα σύνορα της χώρας μας (από'κει που εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες και οι άλλοι εχθροί), και θα χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να συλλέγουν πληροφορίες!!! Οι Τούρκοι, με άλλα λόγια, σύμφωνα με το σκεπτικό της συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας, θα προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδος!!! Χωροφύλακας, σερίφης! Ποιος; Η Τουρκία, ναι η χώρα που τσουβαλιάζει σε πλοιάρια τους λαθρομετανάστες και τους προωθεί με δουλέμπορους στην χώρα μας!
Τέτοια η ξεφτίλα μας και την υπογράφουμε ως χώρα!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥΣυνελήφθη για το group στο facebook και έβριζε τον Γέροντα Παϊσιο


Αναρτήθηκε στο taxalia.blogspot.com

Έρευνα στο σπίτι του στα Ψαχνά Εύβοιας
H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε 27χρονο ημεδαπό για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook
Ο 27χρονος διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook .
Πιο αναλυτικά, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε πρόσφατα στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σελίδα με στοιχεία (www.facebook.com /gerontas.pastitsios), η οποία περιείχε βλασφημίες και ύβρεις κατά του Γέροντα Παϊσίου και του Ορθόδοξου Χριστιανισμού.

ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣΑΘΗΝΑ 24-9-2012.

Ο βιασμός της ελληνικής κοινωνίας και η αποσάθρωση αυτής από εκείνους που δήθεν την νοιάζονται πρέπει να ανακοπεί από εκείνους που διαθέτουν γενναία ψυχή και ατσάλινο εθνικό φρόνημα. Οι αγώνες που δώσανε οι πατέρες μας ακυρώνονται από σιχαμερούς δούλους του νεοταξισμού που η θέση τους είναι η ίδια με εκείνη των παγκόσμιων αφεντικών τους. Στην χωματερή της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους και των εθνών. Το τσάκισμα των ψυχών και των ζωών μαζί με το σύρσιμο της Ελλάδος σε μια παγκόσμια σιωνιστική κοινότητα συνιστούν την μεθοδευμένη προσπάθεια των εχθρών μας για το σβήσιμο του Ελληνισμού από το χάρτη.

Οι ανθέλληνες δεν έχουν το θάρρος να εμφανιστούν εμπρός μας. Είναι δειλοί και αχαμνοί, δεν δύνανται να προκαλέσουν μια ευθεία αναμέτρηση με τη φυλή μας. Αυτός είναι ο λόγος που προτίμησαν να σπείρουν ανάμεσά μας τα δεινά της πολυπολιτισμικότητας. Τη λαθρομετανάστευση που χιμάει στις γειτονιές και βιάζει ελληνόπουλα, ενώ ολάκερα στρατόπεδα με βαριά ιστορία στους απελευθερωτικούς μας αγώνες μετατρέπονται σε κοιτώνες λαθροεισβολέων. Την καταλήστευση με θεσμικούς κιόλας τρόπους και νόμους του ποδαριού του εργασιακού μόχθου και της εθνικής περιουσίας στα πόδια και τα θησαυροφυλάκια των εμπόρων των εθνών. Και εσχάτως το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές με τις επικλήσεις μέτρων τόσο από τους ψευτοευρωπαίους «συμμάχους» όσο και από το ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς.

Εχθρός μέγιστος του Συστήματος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είναι η Ελλάς και ο Εθνικισμός. Στην κορωνίδα των εχθρών του το Σύστημα έχει θέσει το Ελληνικό Έθνος λόγω της επίζηλης γεωπολιτικής του θέσης και των ισχυρών αποθεμάτων εθνικής αντίστασης και ανάλογου ιδεολογικού υπόβαθρου. Το ομολογούν οι πάντες όταν μεθοδεύουν ως μόνη λύση τάχα στα βολικά για τους σχεδιασμούς τους αδιέξοδα τις διεθνείς συνεννοήσεις και το χτίσιμο του παγκόσμιου υπερκράτους. Σκοτώνουν τα όνειρα και βουλιάζουν την κοινωνία μας την ίδια στιγμή που ποινικοποιούν τις αντιδράσεις των Ελλήνων για την προστασία των παιδιών μας και της πατρίδος. Θέλουν να θολώσουν τον νου και να κάμψουν με απειλές την επιβαλλόμενη δράση.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα των Γενναίων της Ελληνικής Φυλής. Είναι η ώρα του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος που θα προχωρήσει επαναστατικά και αποφασιστικά επάνω σε δύο άξονες. Την κατακρήμνιση του ντόπιου νεοταξισμού και την αποβολή της ξενοκρατίας εξ ονόματος του ελληνικού λαού. Δεν χρειαζόμαστε άλλη βάση νομιμοποίησης. Νομιμοποίηση είναι το αίτημα των Ελλήνων για εθνική κυριαρχία και κοινωνική συνοχή. Τώρα πλέον ανάβουν οι πυρσοί και ζεσταίνουν οι καρδιές για την παλινόρθωση του Κραταιού Ελληνισμού από ένα Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς.

Ο δρόμος μας δεν είναι εκείνος της απλής διαμαρτυρίας αλλά των σαρωτικών αλλαγών. Είναι ο δρόμος της ανατροπής του σάπιου και η άνοδος του Ελληνικού Εθνικισμού στην εξουσία της πατρίδος μας. Η εκκαθάριση του μολυσματικού πολιτικού περιβάλλοντος. Η ανασυγκρότηση του εθνικού κράτους με φυλετικό και πατριωτικό κριτήριο στην κοινωνία, την εργασία και την οικονομία. Η διαπαιδαγώγηση του λαού μας και των παιδιών μας πως διέξοδος και αποστολή του Ελληνισμού είναι η βαθιά γνώση της Φυλής μας και η δόμηση μιας ισχυρής οντότητας που θα σέβονται οι πάντες.

Εφαλτήριο του δικού μας Ελληνισμού είναι η δύναμη και η ατσάλινη θωριά του. Ισχύς μας η Ενότητα των Ελλήνων. Δύναμή μας η Αγάπη του Θεού. Σκοπός μας η επάνδρωση των δομών κράτους και κοινωνίας και από τον έσχατο των Ελλήνων, η αξιοποίηση της γεωφυσικής μας θέσης και η αναθεωρημένη συμμαχική πολιτική με διάθεση ελληνικής κυριαρχίας στο διεθνές στερέωμα. Επιστροφή στις ρίζες στο εσωτερικό μέτωπο με πλήρη αξιοποίηση των πνευματικών και υλικών εφοδίων μας για την πολιτισμική και οικονομική δημιουργία με την τεχνολογία στην υπηρεσία της Ελληνικής Ιδέας. Και στο εξωτερικό μέτωπο ελληνική παρουσία σε όλα τα κέντρα εξουσίας και τα παγκόσμια δρώμενα.

Η πορεία του Νέου Ελληνισμού που κουβαλούμε ως ύψιστο όραμα και σκοπό περνάει μέσα από τους δρόμους της φωτιάς. Ένα διαρκές οδοιπορικό που παίρνει ώθηση από τις ρίζες της Φυλής μας. Να στραφούμε στα εσώψυχα της ύπαρξής μας και να διατάξουμε τον εαυτό μας να πάρει την τύχη του κράτους στα χέρια του. Να το οδηγήσει εκ νέου στην ιερή αποστολή του που είναι η ανύψωση της εθνικής μας υπερηφάνειας. Να διοργανώνει Ημέρες Τιμής του Υπέρτατου Ελληνισμού και να μεγιστοποιεί κάθε ημέρα της βιωτής την αξία και την αυτάρκεια του συγκαιρινού Ελληνικού Έθνους.

Το πολιτικό έδαφος που θα δομήσουμε την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα θα είναι φρέσκο και κατά δικό μας, δεν θα έχει ίχνος από τα άρρωστα υλικά του παλαιού πολιτικού και καθεστωτικού εδάφους. Κάθε τι παλιό θα καεί στην φωτιά της ελληνικής επανάστασης. Γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε ψευτοεπαναστάσεις και πολεμικές μίσους εντός και εκτός συνόρων. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα από τον εσμό ψευτοδημοκρατών και νεοταξιτών θα ενταθούν. Όμως η Εθνικοκοινωνική Φάλαγγα δεν θα κρατήσει την ορμή της μονάχα για την αρχή. Ερχόμαστε με την γενναία καρδιά της Ελληνικής Φυλής έτοιμη να πολεμήσουμε ανηλεώς όποιον αμφισβητήσει την Νέα Ελλάδα, τον Νέο Πολιτισμό, την Νέα Ελληνική Ηγεμονία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Ξάνθη: Με λουκέτο απειλείται η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

ησης

Εκατόν πενήντα τμήματα από πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε διάστημα δύο περίπου χρόνων θα σβηστούν από τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, ως αποτέλεσμα καταργήσεων ή και...
συγχωνεύσεων που έχει θέσει ως προτεραιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Έτσι, από τα 485 τμήματα που λειτουργούν σήμερα σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ -24 ΑΕΙ με τμήματα σε 36 πόλεις και 16 ΤΕΙ με τμήματα σε 40 πόλεις-, θα απομείνουν με την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών 330 περίπου τμήματα. Τα περισσότερα «θύματα» του σχεδίου «Αθηνά» που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, δίχως να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, θα προέλθουν κατά κύριο λόγο από περιφερειακά πανεπιστήμια και ΤΕΙ τα οποία αναπτύχθηκαν κατά κύριο λόγο τη δεκαετία του 2000 με κοινοτική χρηματοδότηση αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον απαραίτητο βηματισμό τους, να εξασφαλίσουν μια θέση στις προτιμήσεις των υποψήφιων φοιτητών και σπουδαστών, ούτε να καθιερωθούν με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους στην κοινή συνείδηση.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ένα και μόνο στοιχείο: τη χρονική περίοδο 2000-2009 ιδρύθηκαν -πολλές φορές με συνοπτικές διαδικασίες και κυρίως με μη ακαδημαϊκά κριτήρια, τοπικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες- 100 νέα τμήματα, πολλά από τα οποία αποτελούν υποψήφια «θύματα» στον βωμό του εξορθολογισμού των πραγμάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πάντως, το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση της τελικής σύνθεσης του νέου ακαδημαϊκού χάρτη είναι η μαγική λέξη «επικαλύψεις» γνωστικών αντικειμένων, κάτι που αφορά ιδιαίτερα τα ΤΕΙ της Περιφέρειας, αλλά δίχως άλλο και τα πανεπιστήμια. Πανεπιστημιακοί που είναι σε θέση να γνωρίζουν τα δεδομένα αλλά και τα κριτήρια που θέτει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επιμένουν ότι τα τμήματα -σε ΑΕΙ και ΤΕΙ- που παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο βαθμό επισφάλειας είναι τα εξής: ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ιχθυοκαλλιεργειών, Θεολογίας, Υδατοκαλλιεργειών, Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανώσεων, Γεωτεχνολογίας, Ανθοκοµίας, Συστηµάτων Εφοδιασµού, Βιολογικών Καλλιεργειών, αλλά και τα Παιδαγωγικά Τμήματα (προσχολικής, δημοτικής κ.λπ.), τα Τμήματα Θεατρικών και Μουσικών Σπουδών, όπως και τα κατά τόπους Τμήματα Φιλολογίας.

Οι ίδιοι πανεπιστημιακοί επισημαίνουν ότι με δεδομένους τους πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό, το ελληνικό φαινόμενο του πανεπιστημιακού υπερπληθωρισμού και της διασποράς πρέπει να αντιμετωπιστεί με ριζικό τρόπο και αποφασιστικά μέτρα. Όπως λένε, δεν μπορεί το κράτος του Ισραήλ με παραπλήσιο πληθυσμό να διαθέτει λιγότερα από 10 ΑΕΙ και η Ελλάδα να μετρά τέσσερις φορές περισσότερα πανεπιστήμια.

Σχολές που απειλούνται με λουκέτο

ΑΕΙ

Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης Αιγαίου
Γεωλογίας Πάτρας και Θεσσαλονίκης
Γεωγραφίας Αιγαίου
Χημείας Κρήτης
Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων Αγρινίου
Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής στο Γεωπονικό Αθήνας
Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στην Ξάνθη
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής στα Πανεπιστήμια Μακεδονίας και Πελοποννήσου
Πολιτιστικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων
Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού
Τμήματα Νοσηλευτικής σε Αθήνα και Σπάρτη
Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΤΕΙ
Τουριστικών Επιχειρήσεων
Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων
Διαχείρισης Πληροφοριών
Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης
Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος
Ζωικής Παραγωγής
Φυτικής Παραγωγής
Ιχθυοκαλλιεργειών
Γεωργικών Μηχανημάτων Αρδεύσεων
Δασοπονίας
Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Ιατρικών Εργαστηρίων Λάρισας
thrakitoday.com

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ "ΑΙΑΝΤΑΣ"Γνωρίστε τον Αίαντα, το νέο... όπλο της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών
Είναι τεράστιος, είναι μπλε, θωρακισμένος και... ανθεκτικός στις φωτιές. Είναι ο Αίαντας, η υδροφόρα που επιστρατεύει η ΕΛ.ΑΣ. για τις διαδηλώσεις που θα... έρθουν!
Δεν ξέρουμε αν ο Αίαντας πήρε το όνομά του από τον Αίαντα τον Τελαμώνιο, πρίγκιπα της Σαλαμίνας και ήρωα του Τρωικού πολέμου ή από την τραγωδία του Σοφοκλή, την πιο παλιά από τις επτά που σώζονται.

Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης: Η εκλογική βάση της ΝΔ πηγαίνει στην Χρυσή ΑυγήΑλλάζει ο πολιτικός χάρτης: Η εκλογική βάση της ΝΔ πηγαίνει στην Χρυσή Αυγή
Είναι φανερό στην κοινωνία, ότι μετά την επιβολή και εφαρμογή των μέτρων-φωτιά από την τριμερή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τίποτα δε θα είναι ίδιο σ’ αυτή τη χώρα. Και το ζητούμενο από τις κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις είναι να περιορίσουν όσο μπορούν την αναπόφευκτη φθορά, ή τουλάχιστον να οδηγήσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια σε ασφαλή μονοπάτια.

Κ. Καραμανλής: Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε 20%!Κ. Καραμανλής: Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε 20%!
Το ότι η Χρυσή Αυγή είναι ήδη τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά, δεν το αμφισβητεί κανείς. Ούτε καν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, που συνήθως δεν είναι… ανοιχτοχέρες με την Χρυσή Αυγή (πριν από τις προηγούμενες εκλογές της έδιναν κατά μέσο όρο 5%, ενώ πήρε 7%). Το ερώτημα, λοιπόν, είναι το εξής:  που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Λώρα Ιωάννου στην Realnews της Κυριακής, σε συνομιλίες με γνωστούς και φίλους του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από μας, αποκάλυψε ότι εάν γίνονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε ποσοστό που θα άγγιζε το 20%, ισχυριζόμενος πως «Όσο υπάρχουν απελπισμένοι πολίτες και η κοινωνία υποφέρει, θα βρίσκει αποκούμπι στην Χρυσή Αυγή»! Είπατε τίποτα;http://www.xryshaygh.com

Η Χρυσή Αυγή κάνει το κράτος να λειτουργείΗ Χρυσή Αυγή κάνει το κράτος να λειτουργεί
Ο δημιουργός της σελίδας που εμπαίζει το Γέροντα Παΐσιο, συνελήφθη την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο 27χρονος είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένα group με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», στο οποίο αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα και τα παρέφραζε όπως εκείνος ήθελε. Ο νεαρός συνελήφθη με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημίας και της καθύβρισης θρησκευμάτων μέσω του Facebook. Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής (logfiles) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή - χρήστη της σελίδας και την Παρασκευή το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας. Στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα λαπτοπ, στο οποίο φαινόταν ότι αυτός είναι ο διαχειριστής της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» και ο νεαρός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Τρέμουν τα δημοσιογραφικά όργανα του συστήματος μπροστά στην προοπτική της Χρυσής Αυγής!Τα… φίδια έχουν ζώσει τα δημοσιογραφικά όργανα του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού συστήματος, που χτυπάνε καθημερινά το καμπανάκι του κινδύνου προς τα «μεγάλα κεφάλια» του κατεστημένου –ντόπια και ξένα- για τον κίνδυνο από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Βέβαια, για λόγους… ποικιλίας κάποιοι προσθέτουν στον «κίνδυνο» (για το καθεστώς) και τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αυτά είναι… σάλτσες. Αλίμονο αν το σύστημα φοβάται και τα δικά του παιδιά!
Ιδού, λοιπόν, ένα… απελπισμένο άρθρο του (από την αριστερά προερχόμενου…) Αντώνη Καρακούση, στο «Βήμα της Κυριακής», με τον παραπλανητικό τίτλο: «Μεταξύ Τσίπρα και Μιχαλολιάκου». Διαβάστε το, για να καταλάβετε την αγωνία των ανθρώπων του συστήματος για την «Αλεξάνδρεια» που χάνουν:
«Δεν έχει τέλος η διαπραγμάτευση με δανειστές και εταίρους. Μετά τις διπλές εκλογές, του Μαΐου και του Ιουνίου, πάνε κι έρχονται και άκρη ακόμη να βρουν. Τελειώνει ο Σεπτέμβρης, τον Οκτώβρη θα διατηρηθεί η αναμονή και καλό Νοέμβριο οι αποφάσεις, πιθανώς μετά τις αμερικανικές εκλογές. Ίσως για να είναι σίγουροι ότι μια ενδεχόμενη οριστική λύση, όσο βαριά κι αν είναι, θα είναι διαχειρίσιμη για εκείνους.

Ένωση Μουσουλμάνων: "Δεν συμμετείχαμε στη διαδήλωση"

  ImageΑντίθετη η Ένωση Μουσουλμάνων στη συγκέντρωση και πορεία που προγραμμάτισαν χθες οι Πακιστανοί μουσουλμάνοι που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «Δεν διαλέξαμε να διαδηλώσουμε καθώς δεν θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος τρόπος αντίδρασης και δε θα έφερνε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα».

Επισημαίνεται ότι: «Έγινε μία διαδήλωση που καλούσαν Πακιστανικά σωματεία στην Ομόνοια και εμείς μαζί με όλη την Αραβική κοινότητα της Αθήνας δεν είχαμε συμμετοχή μαζί τους για τους λόγους που προαναφέραμε. Με μεγάλη μας λύπη είδαμε τα βίαια επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν και τα καταδικάζουμε με μεγάλη ένταση. Η βία δεν οδηγεί σε καμία λύση, μόνο δημιουργεί προβλήματα και αναστατώνει τον μέσο πολίτη που ζει ούτως ή άλλως δύσκολες μέρες».

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας από την πρώτη στιγμή που βγήκε η προσβλητική ταινία «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων» καταδίκασε την ταινία και τις αιματηρές διαδηλώσεις καθώς και τη δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Είμαστε η Ελλάδα, ο Παρθενώνας, η Φλώρινα, δεν είμαστε αποικία"


Εκτύπωση E-mailImage«Ναι, μας χρειάζονται οι ξένοι και οι Ευρωπαίοι μας. Αλλά είμαστε η Ελλάδα, είμαστε ο Παρθενώνας, είμαστε η Φλώρινα, δεν είμαστε αποικία», είχε δηλώσει ο Αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος, σε ομιλία του στα τέλη Ιουλίου στη Φλώρινα.

«Αν σκεφτόμαστε σαν κακομοίρηδες, δεν θα πάμε μπροστά. Αν όμως πούμε ότι “αυτό είμαστε και θα μείνουμε και θα αγωνιστούμε”, θα μας σεβαστούν ακόμα περισσότερο, αλλιώς η Μεσόγειος θα γίνει Περσικός κόλπος. Θα πρέπει να τα δούνε οι μεγαλύτεροι, να σκεφτούν, να συμβουλέψουν. Ναι αυτά που πήραμε να τα δώσουμε, είμαστε έντιμοι, αλλά δε θα μας πνίξετε», έχει υποστηρίξει και παλαιότερα.

Πιθανή εκπομπή της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση

 ImageΣε διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες καναλιών βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Συζητάει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, έχει εκφράσει την επιθυμία να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Ν. Μιχαλολιάκος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο. Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνομωσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων».

Παράλληλα, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής και σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έτοιμος για "πόλεμο" ο Καρατζαφέρης


 
ImageΑπό την 1η Οκτωβρίου  το Τηλεάστυ θα εκπέμπει με το όνομα ΑΡΤ (Άστυ-Ραδιοτηλεόραση) και μετατρέπεται σε έναν παρεμβατικό σταθμό που φιλοδοξεί να ασκήσει κριτική στους πάντες και τα πάντα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Αιχμή του δόρατος του νέου προγράμματος θα είναι το «Ανατρεπτικό Δελτίο», που θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, από τη Δευτέρα ως την Πέμπτη, από τις 22:30 ως τα μεσάνυχτα.

Παρουσιαστής και διαμορφωτής του δελτίου θα είναι ο αδελφός του, Σπύρος Καρατζαφέρης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα εμφανίζεται από τις 15:30 ως τις 17:00 και θα συνδυάζει σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, την οποία θα… επενδύει με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

«Τώρα που τα πράγματα έχουν αλλάξει στην πολιτική και στον εκδοτικό τομέα, θα είμαστε παρόντες», διαμηνύει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνελήφθη 27χρονος που έφτιαξε υβριστική σελίδα στο Facebook για τον Γέροντα Παίσιο

 ImageΜε κατάπτυστο τρόπο 27χρονος προσέβαλε την ιερή μορφή μιας σημαντικής για την Ορθοδοξία προσωπικότητας, του Γέροντος Παίσιου.
- Ο 27χρονος συνελήφθη γιατί όπως αναφέρεται διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό
- Το θέμα κατήγγειλε με ερώτηση στην Βουλή η Χρυσή Αυγή την περασμένη Τρίτη
- Παγκόσμιο trend στο twitter έγινε το #FreeGeronPastitsios

Την περασμένη Τρίτη, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για μια σελίδα στο Facebook όπου όπως έλεγε έχει δημιουργηθεί προφίλ με την ονομασία “ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS”. Tην Παρασκευή συνελήφθη ο δημιουργός της σελίδας...

Η Χρυσή Αυγή έλεγε στην ερώτηση χαρακτηριστικά: "ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο. Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες."

Σήμερα, μόλις 4 ημέρες μετά, ανακοινώθηκε ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε 27χρονο για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook.

Ο 27χρονος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό
Παράλληλα για το υβριστικό και βλάσφημο περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έγινε αποδέκτης χιλιάδων ηλεκτρονικών καταγγελιών, που προέρχονταν από κατοίκους διάφορων χώρων σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του χρήστη και την Παρασκευή, το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής (laptop). Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Oι μουσουλμάνοι που διαβιούν στην χώρα (νόμιμοι και παράνομοι) μαζί με τους "φίλους" τους από τον αναρχοφασιστικό χώρο θα έκαιγαν την Αθήνα σε ανάλογο περιστατικό προσβολής κάποιου ιερού άνδρα του  Ισλάμ. Οι γηγενείς χριστιανοί κάτοικοι δεν δικαιούνται αντιδράσεως;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Αναστέλλεται η άσκηση των καθηκόντων του E. Μειμαράκη ως προέδρου της Βουλής


ImageΑναστέλλεται η άσκηση των καθηκόντων του E. Μειμαράκη ως προέδρου της Βουλής μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση που αφορά την εμπλοκή του σε καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Ευάγγελο Μειμαράκη  και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ε. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ήδη την απόφασή του στους πολιτικούς αρχηγούς, διευκρινίζοντας, πάντως, ότι δεν
παραιτείται από τη θέση του προέδρου της Βουλής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑDescription:

http://2.bp.blogspot.com/-5cwd3LOgHMQ/T8Z8C0ABRUI/AAAAAAAADjI/gdO1r4atKac/s320/%25CE%259F%25CE%25BC%25CE%25B7%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B1+%25CE%25B5%25CC%2581%25CF%2580%25CE%25B7.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑ 
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ
 ...
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. 
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ...
ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις
αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από
την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".
   
''Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ , που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
   
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά απο μόνη της.
Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
   
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
   
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!
Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.
Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος. Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!
Η Αθανατη Αρχαια ΕΛΛΑΣ τα ηξερε ΟΛΑ,τα ειπε ΟΛΑ,αλλα ακολουθησε το Δελφικο Ρητο:

"ΑΠΟΛΛΩΝ" ο Αναξ,ου το Μαντειον έστι εν Δελφοις. ουδεν Λεγει,ουδεν Κρυπτει,αλλα ΣΗΜΑΙΝΕΙ".
 

Διαβάστε το,διαδώστε το,μεταφράστε το,όπου υπάρχει Έλληνας και Ελληνική Ψυχή.

 

Π. Γιαννόπουλος: «Η μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί»!


ImageΛαμπροί άνδρες σαν τον Περικλή Γιαννόπουλο δεν βγαίνουν πια "χάλασε" το μηχάνημα. Η Ιστορία όμως τους έκανε την χάρη τα λόγια τους να μένουν αθάνατα.

 

"Είναι αδύνατον να αρχίσει δημιουργία Ελληνικής ζωής ενόσω όλα τα πράγματα της ζωής από το πρώτον κουρέλι του λίκνου – και όλων των ιδεών – μέχρι του τελευταίου κουρελιού του τάφου, είναι ξένα. Το κτύπημα της ξενομανίας είναι το πρώτον κίνημα, ο πρώτος αγών των ποθούντων να αγωνισθούν διά μίαν αρχήν Ελλάδος.


Η ξενομανία είναι χωριατιά. Είναι προστυχιά. Είναι κουταμάρα. Είναι αφιλοτιμία. Είναι αφιλοπατρία. Και είναι ξιππασιά. Και είναι αμάθεια.
Αυτός ο ανώτερος, ο πλούσιος, ο ανεπτυγμένος, ο ταξιδευμένος, ο παντογνώστης, ο παντοκρίτης, ο ιατρός, ο δικηγόρος, ο πολιτικός, ο παππάς, ο δάσκαλος, ο καθηγητής, ο τραπεζίτης, ο έμπορος, ο άνθρωπος του πνεύματος, που επήγε εις την Ευρώπην και εγύρισε ξενομανής, είναι αμαθής. Επήγε κι εγύρισε κούτσουρον. Δι’ αυτό είναι ξενομανής.

Επήγε και εγύρισε χωριάτης δι’ αυτό είναι ξενομανής. Ό,τι είδε, ό,τι έμαθε δεν του εχρησίμευσεν εις τίποτε. Δεν εδιόρθωσε το κεφάλι, το εχάλαε. Δεν εφωτίσθη, αλλά ετυφλώθη δια πάντα. Δι’ αυτό είναι ξενομανής…

«Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ»

Όταν η ξετσίπωτη Γύφτισα – η τωρινή Ρωμηοσύνη – πετάξει τα παληοχρώματά της και φορέσει τα χρώματα της γης της, τότε θα υπάρξει χροϊκώς Ελλάς…
«ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΧΡΩΜΑ»

Μη σας ξαφνίζει η χαμηλότης της γλώσσης. Κανένα γλωσσικόν κατέβασμα, δεν θα κατόρθωνε να ζωγραφίσει, την ποταπότητα των Ελλαδικών πραγμάτων…

Η ιστορία του αιώνος αυτού εγράφη υπό την χατζάραν των Κλεπτών και υπό το τακούνι των Βουλευτών. Και με ψεύδη δεν δημιουργούνται έθνη…

Πεθαίνετε διότι εσκοτώσατε το ΠΝΕΥΜΑ. Ενόσω δεν αναστηθή και αναστηλωθή το ΠΝΕΥΜΑ αδύνατον να αρχίση η υπάρχουσα Ζωντανή Ελλάς…

Εσκοτώσατε την ελληνικήν νεότητα. Και έθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη…
Κάτω η Ελλάς των ψήφων, των μισθών, των χαρτοπαικτών και των βουλευτών…
«ΤΟ ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ»

Αν σκιάζεστε να σκεφθείτε ελεύθερα, αν φοβάστε να σταθείτε όρθιοι σαν άντρες, τότε ξαναβουτίσετε στο δασκαλοσυνταγματικό σας ροχαλητό…

Ντροπή σας να συζητάτε με τον σκυλόφραγκο αν η μακεδονική σας γη είναι δική σας γη. Και να τον πείσεις, δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι δασκαλοτσούσιδες, να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.
Και είναι ανήθικον και άσκοπον και το να σας δώσουν και το να δεχθείτε τι. Και να σας δώσουν, αν είστε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρει. Το ηθικόν είναι αν είσθε σάπιοι, να σας ξεπατώσουν και να καθαρίσουν τη γη.

Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες – αναφορατζήδες – να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή – η φύσις το λέει – κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι…"


«ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ποιοι και γιατί θέλουν την Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_9877.html#ixzz27Oelb5cXΤην αποκάλυψη ενός τοπίου το οποίο ήταν εξαρχής σχεδιασμένο ως κατάληξη για τη χώρα ολοκληρώνει η ανακοίνωση των νέων μέτρων τα οποία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», επέβαλε η τρόικα και αποδέχτηκε μετά από εικονική διαπραγμάτευση η κυβέρνηση. Η Ελλάδα κινδυνεύει πλέον να εξελιχθεί σ’ ένα «καταρρέον» ή «αποτυχημένο κράτος» («failed state»).

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με το διεθνή ορισμό για τα failed states, υπάρχουν χαρακτηριστικά και δείκτες- η μεγάλη οικονομική πτώση, η ανεπάρκεια ή η αδυναμία των δημοσίων υπηρεσιών, προσφυγικά κύματα και ακούσιες μετακινήσεις πληθυσμών, αδύναμη ή αναποτελεσματική κυβέρνηση, η οποία έχει ανεπαρκή ή καθόλου έλεγχο της επικράτειας, κ.ά.- που υποδεικνύουν, αναλόγως της έντασης των φαινομένων, ότι ένα κράτος είναι ή κινδυνεύει να γίνει «αποτυχημένο».

Ο συνολικός κατάλογος των παραμέτρων που εξετάζονται προκειμένου να καταταγεί ένα κράτος ως «failed» είναι, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των «Επίκαιρων»: Ισχυρές δημογραφικές πιέσεις, μαζικές εκτοπίσεις προσφύγων που δημιουργούν έκτακτες ανθρωπιστικές ανάγκες, εμφάνιση ομάδων που ασκούν βία, ροή προσφύγων σε διαρκή και σταθερή βάση, υποβάθμιση περιοχών, σοβαρή οικονομική πτώση, άνιση οικονομική κατάσταση μεταξύ ομάδων, απονομιμοποίηση κράτους/κυβέρνησης, υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών, αυθαίρετη επιβολή του νόμου, υπηρεσίες ασφαλείας που λειτουργούν ως «κράτος εν κράτει», άνοδος ομαδοποιημένων ελίτ (φατριών), παρέμβαση εξωτερικών πολιτικών παραγόντων.

Στην παρούσα χρονική συγκυρία επιβάλλεται, πάντως, η διατύπωση ορισμένων παρατηρήσεων, κυρίως όμως η κατάθεση πληροφοριών με βάση την εξέλιξη αυτού που ήδη ορίζεται διεθνώς ως «ελληνικό πρόβλημα».

Όπως αναφέρουν στα «Επίκαιρα» πρόσωπα τα οποία έχουν βαθιά γνώση όσων τεκταίνονται στο παρασκήνιο της διεθνούς διπλωματίας και των οικονομικών οργανισμών, το γεγονός ότι ένα πρόβλημα δημοσιονομικού ελλείμματος εξελίχθηκε σε κρίση χρέους και δανεισμού δεν έγινε τυχαία. Αποτέλεσε το όχημα για να διογκωθεί ένα υπαρκτό πρόβλημα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να οδηγήσει τη χώρα στον έλεγχο τρίτων.

Αυτή ακριβώς η εξωτερική επέμβαση δημιούργησε τις προϋποθέσεις περαιτέρω επιδείνωσης του προβλήματος και διάχυσής τους σε όλους τους τομείς λειτουργίας του κράτους και της κοινωνίας, προκειμένου να διαιωνιστούν η εξάρτηση και ο έλεγχος. Τώρα, η πολιτική που συνεχίζει να επιβάλλεται στη χώρα, εξωθεί σε κοινωνική αναταραχή, πολιτική ρευστότητα με την απειλή της γενικευμένης αποσταθεροποίησης να προβάλλει πιο έντονα από ποτέ.

Το ελληνικό κράτος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, χάνει τη μία μετά την άλλη τις ζωτικές λειτουργίες του και τη δυνατότητά του να υπερασπιστεί την ίδια την υπόστασή του. ποιους βολεύει μια κατάρρευση των δομών της Ελληνικής Πολιτείας και η πλήρης διάρρηξη του κοινωνικού ιστού;

Αυτούς που θέλουν α) να σφετεριστούν τον πλούτο της χώρας συνολικά, β) αυτούς που θέλουν τη χώρα εκτός παιχνιδιού γενικότερα στην περιοχή διότι γνωρίζουν τις δυνητικές δυνατότητες που έχει λόγω της γεωγραφικής της θέσης γ) αυτούς που σχεδιάζουν και εδαφικό ακρωτηριασμό και το στόχαστρο των οποίων δεν βρίσκονται μόνο οι αποκαλούμενες «ευαίσθητες περιοχές», καθώς η ατζέντα τους έχει διευρυνθεί.

Παρεμβάσεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει όργιο παρασκηνιακής παρέμβασης ξένων συμφερόντων και υπηρεσιών, με την εξαγορά προσώπων σε συγκεκριμένες θέσεις και τη χρηματοδότηση δράσεων που εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς τους σε περιοχές υπεράνω υποψίας.

Παράγοντας, σύμφωνα με το περιοδικό, με σημαντική θέση στο εξωτερικό, συνόψιζε το συμπέρασμα ως εξής: «Στην αντίληψη ορισμένων παικτών, η Ελλάδα έχει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο για το μέγεθός της. και δεν θεωρούν ως πλούτο μόνο τον ορυκτό, υποθαλάσσιο και υπόγειο, αλλά τη δημόσια περιουσία, τα νησιά, επειδή είναι πολλά, είναι στη θέση που είναι και αντιπροσωπεύουν έναν τεράστιο τουριστικό, επιχειρηματικό, ενεργειακό και γεωπολιτικό πλούτο, την περιουσία που έχει η Ελλάδα στο εξωτερικό από κληροδοτήματα και αγορές, η οποία είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή πολύ μεγαλύτερων κρατών, την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, η οποία επίσης είναι τεράστια και θέλουν να τη βάλουν στο χέρι.

Γενικά θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι πολύ πλούσια για το μέγεθός της και η αδυναμία της να αξιοποιήσει αυτό τον πλούτο λόγω ανικανότητας και διαφθοράς του πολιτικού συστήματος τους έδωσε την ευκαιρία να επιχειρήσουν να τον αρπάξουν ρίχνοντας τη χώρα σε κρίση.


Πηγή

Απάντηση στον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης ΕλλάδοςΓίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του pentapostagma.gr: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Του Πάρι Καρβουνόπουλου Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, προφανώς δεν γνωρίζει ή κάνει πως δεν γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός και ειδικά εναντίον των μουσουλμάνων. Δεν παριστάνουμε τους ανήξερους, ούτε αρνούμαστε ότι μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας γίνονται και στην Ελλάδα. Όχι μόνο τώρα, με την “άνθηση” της Χρυσής Αυγής, αλλά και πολύ παλιότερα.

Όμως σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων για “ρατσιστικές συμπεριφορές” . Κάθε άλλο. Ακόμη και πολίτες που ζουν σε περιοχές που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται από την μαζική προσέλευση μεταναστών στις γειτονιές τους, αντιδρούν με ιώβεια υπομονή. Και προς τους μετανάστες και προς τις ανίκανες ελληνικές κυβερνήσεις που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το πρόβλημα προς όφελος και των μεταναστών και των Ελλήνων πολιτών.

Κι αν θέλει να διαπιστώσει πόσο η Ελλάδα σέβεται τους μουσουλμάνους, ας ρωτήσει τους ομοθρήσκους του στη Θράκη για να το διαπιστώσει.

Και μια και οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ έγιναν με αφορμή τη ταινία “Η αθωότητα των μουσουλμάνων”, να του επισημάνουμε ότι και αυτή …αναζητείται.

Γιατί αν θέλουμε όλοι μας να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι και το μουσουλμανικό θρησκευτικό συναίσθημα αξιοποιείται στο μέγιστο βαθμό από σκοτεινά κέντρα. Και εδώ στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη Θράκη, αλλά παντού.

Ακόμη και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τζαμιά με μιναρέδες κάτι δείχνουν, κάτι κρύβουν και θα πρέπει και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας να καταλάβουν ότι οι Έλληνες που τους φιλοξενούν έχουν κι αυτοί δικαιώματα. Και ανάμεσα σ΄ αυτά είναι δικαίωμά τους να μην επιθυμούν να βλέπουν μιναρέδες στο κέντρο της Αθήνας.

Τώρα σ΄ ότι αφορά στις απόψεις του για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι προσωπικές του απόψεις, για τις οποίες ασφαλώς και δεν νομίζουμε ότι έχει δίκιο.

Πηγή

Οι αμερικανικές εκλογές και η «τύχη» της Ελλάδας.. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8995.html#ixzz27OQGPMeeΈνα ρεπορτάζ που άναψε φωτιές την Παρασκευή, αυτό του πρακτορείου Reuters που ισχυριζόταν πως σκοπίμως η έκθεση της Τρόικας θα δημοσιοποιηθεί μετά τη διενέργεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, «απείλησε» την ισορροπία στην Ευρωζώνη.


Το ρεπορτάζ, για το οποίο να σημειωθεί πως οι συντάκτες του επέμειναν για την ορθότητά του ακόμα και μετά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις από Αθήνα, Τρόικα, Βρυξέλλες και Βερολίνο, επί της ουσίας τόνιζε πως η έκθεση της Τρόικας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και του... προγράμματος σύγκλισης μόνο θετική δεν θα είναι, θα σκιαγραφεί μια αποτυχία του προγράμματος και θα προκαλέσει αναταραχή στις διεθνείς αγορές. Ακριβώς ό,τι ΔΕΝ χρειάζεται στην παρούσα φάση ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, αλλά ΚΑΙ οι Ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι – κατά το πρακτορείο – ΔΕΝ θέλουν στο Λευκό Οίκο τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ…

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Άλωση της Τριπολιτσάς


Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Άλωση της Τριπολιτσάς (Βίντεο)
Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Άλωση της Τριπολιτσάς με πολυμελές κλιμάκιο αποτελούμενο από τους βουλευτές Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Ηλία Παναγιώταρο (κατάγεται από την Αρκαδία) και Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Οι εκδηλώσεις για την επέτειο έλαβαν χώρα στο Μνημείο του Κολοκοτρώνη όπου οι τοπικοί άρχοντες, για να αποκλείσουν τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επέτρεψαν σύμφωνα με το "πρωτόκολλο" την κατάθεση στεφάνου μόνο από μέλη της κυβέρνησης κι από τοπικούς βουλευτές. Έτσι οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν στεφάνι κι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο ξεχωριστά, παρουσία όλων των παρευρισκομένων κι όταν είχαν αποχωρήσει οι τοπικοί "άρχοντες", Τατούλης και Λυκουρέντζος.

Στο Μέγαρο Μαξίμου…κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου

H αρχική αισιοδοξία μετατρέπεται σταδιακά σε …κατάθλιψη. Με τη συμπλήρωση περίπου 100 ημερών του Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της χώρας, το κυβερνητικό καράβι είναι έτοιμο να πέσει σε ξέρα. Η φουρτούνα μεγάλη και το πλήρωμα φαίνεται ότι δεν είχε υπολογίσει εξ αρχής τις δυσκολίες του ταξιδιού για να κλείσει το πακέτο των μέτρων, ύψους 11,5 δισ. ευρώ. Κανείς όμως δεν μπορεί να μιλήσει για πορεία σε αχαρτογράφητα νερά. Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζανε από την πρώτη ημέρα τις δυσκολίες που υπήρχαν για να κλειδώσει το πακέτο.

Τα μέτρα εξάλλου είχαν συζητηθεί επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου και αυτό όφειλε ο Πρωθυπουργός και η ηγετική του ομάδα να το κάνει κατανοητό στην κοινωνία, από την πρώτη στιγμή όπως τονίσαμε εδώ επανειλλημένως.
Τώρα όλοι συζητάνε και συζητάμε για το πακέτο των μέτρων που αποφασίζει η κυβέρνηση υπό τον Σαμαρά. Άρα, και το ανάθεμα της κοινωνίας πέφτει πάνω στους σημερινούς ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου. Αλλά ποιος γνωρίζει ή θα θυμάται τους υπόλοιπους; Τον Σαμαρά γνωρίζουν όλοι.
Μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης, με βάσει τα δεδομένα, μας δίνει το δικαίωμα να σημειώσουμε με ένταση ότι η κυβέρνηση έχασε χρόνο και μάλιστα πολύτιμο. Όφειλαν στο Μαξίμου να κινηθούν διαφορετικά από την αρχή.
Όφειλαν να είχαν λάβει αποφάσεις πολύ νωρίς και όχι να φθάνουμε στη συμπλήρωση 100 ημερών και ακόμα το πακέτο των μέτρων να μην έχει κλειδώσει, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι τα 11,5 δισ. ευρώ είναι η κληρονομιά της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Ηττήθηκαν σε επίπεδο στρατηγικής και δεν γνωρίζουμε πως θα αλλάξει το τοπίο το επόμενο διάστημα, αφού πλέον η κλεψύδρα άρχισε να μετράει αντίστροφα.
Πολλοί έλεγαν σε χαμηλούς τόνους είναι η αλήθεια, πριν από τις εκλογές, για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ που έπρεπε να αποφασίσει η νέα κυβέρνηση.
Ουδείς όμως κάθισε σοβαρά να συζητήσει και να καταστρώσει σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα. Η κυβέρνηση πορεύτηκε από τις πρώτες ημέρες με την αισιοδοξία ότι ως νέα ηγεσία θα της δοθεί, όχι μόνο χρόνος, αλλά και θα αλλάξει προς το φιλικότερο η στάση των πιστωτών.
Αυτό δεν μπορούσε να γίνει και το γνωρίζει και ο πρωτοετής των διεθνών σχέσεων. Δεν είναι κονταρομαχία με τους εγχώριους…νταβατζήδες και τα ντόπια συμφέροντα, η διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Η κυβέρνηση, δείχνει, με βάσει και τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, ότι άγεται και φέρεται από τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους των πιστωτών.
Όμως, κακά τα ψέματα, όταν δεν λες και κανένα όχι και να το φωνάξεις και λίγο δυνατά, η κατάσταση θα χειροτερεύει και σιγά-σιγά θα γίνεσαι έρμαιο των πιστωτών που έχουν ως μόνη έγνοια πως θα διασφαλίσουν τα χρήματά τους, αδιαφορώντας για την κοινωνική συνοχή.
Είναι η ώρα να ειπωθούν μερικές αλήθειες. Γίνονται συνεχώς συσκέψεις των αρχηγών και κανείς δεν ξέρει τι συζητείται μέσα, ενώ η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως το επικοινωνιακό πλεονέκτημα, καθώς την πολιτική και επικοινωνιακή ατζέντα την καθορίζει το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, με τις διαρροές του Βενιζέλου και του Κουβέλη.
Στο Μέγαρο Μαξίμου…κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου για μια ακόμη φορά, αγνοώντας πως παίζεται το παιχνίδι. Έχουν τη εντύπωση, ότι όσο λιγότερο εμφανίζεται ο Σαμαράς και όσο λιγότερες διαρροές θα κάνουν για όσα λέγονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, θα τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης ή θα μείνουν στο απυρόβλητο.
Μέγα λάθος. Χθες, για πολλοστή φορά είδαμε στο μεγαλείο της την επικοινωνιακή και πολιτική υπεροχή του ΠΑΣΟΚ στα ΜΜΕ, έστω και λαβωμένο όπως είναι.
Αγανακτήσαμε και εμείς, αλλά και άλλοι, από την απουσία της κυβέρνησης και του μηχανισμού της. Όσο, για τις ελάχιστες διαρροές – ο Θεός να τις κάνει διαρροές ουσίας – που έγιναν σε φίλα προσκείμενους δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών και ΜΜΕ, ήταν επιεικώς για μια ακόμη φορά για…κλάματα. Η μάχη θα χαθεί πατριώτες, όπως κινείται το σύστημα, αν υπάρχει σύστημα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μήπως ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ; Το ξέραμε και μην ξεχνάμε τα διεθνή ΜΜΕ, όταν περί τα τέλη Αυγούστου επισημαίνανε ότι το συνολικό πακέτο που θα πρέπει να κλείσει στη διαπραγμάτευση της Αθήνας είναι σχεδόν 14 δισ.
Μήπως να θυμίσουμε ότι ήταν γνωστό από τον Ιούλιο πως η απόκλιση των εσόδων ήταν της τάξεως των δυο δισ. ευρώ;
Ο υπουργός Οικονομικών καλύτερα να μην μίλαγε…Κάθε φορά που έβγαινε από το Μέγαρο Μαξίμου έλεγε ότι το πακέτο κλείνει και το πακέτο κλείνει και απομένουν μερικές…τεχνικής φύσεως λεπτομέρειες. Για να μην πούμε για τα μέτρα που προτείνει και είναι κοινωνικά άδικα.
Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι σε μεγάλο κομμάτι της κυβέρνησης υπήρξε αφέλεια σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Πίστεψαν ότι θα πάνε να αναμετρηθούνε με τίποτα χαμηλόβαθμους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου. Αναμφίβολα έγιναν κακοί χειρισμοί και εξ αρχής μεταδόθηκε μέσω των ΜΜΕ υπέρμετρη αισιοδοξία, που εκ των πραγμάτων, δεν έπρεπε να μεταδοθεί.
Όφειλαν στην κυβέρνηση να κατανοήσουν ότι οι τροικανοί είναι κανονικοί…Κillers (να το πούμε στην αγγλική για να μην χρησιμοποιήσουμε τον βαρύ ελληνικό όρο). Όπως επίσης όφειλαν να έχουν αποκωδικοποιήσει καλύτερα τα μηνύματα από τα διάφορα Eurogroup και τις δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων.
Να θυμίσουμε ότι από το πρώτο Eurogroup που συμμετείχε ο Στουρνάρας, άρχισαν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες για την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67 έτη. Κανείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να επισημάνει και να κατανοήσει ότι οι τροικανοί δεν δέχονταν από την πρώτη στιγμή τα ισοδύναμα.
Αντί η ελληνική κυβέρνηση να αναζητήσει εναλλακτικά σενάρια, άφηνε τους υπουργούς να σχεδιάζουν ισοδύναμα, τα οποία απορρίφθηκαν. Και όλα αυτά δυστυχώς για μια μέτρια έκθεση της τρόικας που αναμένεται, ενώ ο ελληνικός λαός θα πέσει περισσότερο στην κατάθλιψη και στην οργή με απρόβλεπτες συνέπειες. Αλήθεια καταλαβαίνει κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου τι γίνεται στην κοινωνία;
Επιτέλους ας ανορθώσει κάποιος το ανάστημά του και να πει και κανένα όχι. Στην Ιστορία γράφονται με χρυσά γράμματα αυτοί που λένε και κανένα όχι….Αλλά θα ξύσουμε πληγές τώρα του παρελθόντος και δεν είναι η ώρα…
Όλα ξεκίνησαν με τη συμμετοχή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση Παπαδήμου…Η ώρα να τα συζητήσουμε όλα αυτά θα φθάσει…
Τώρα προέχει να δούμε πως δεν θα εκραγεί η κοινωνία. Ας ελπίσουμε να το έχει καταλάβει ο Σαμαράς, πριν είναι πολύ αργά…
Μάρκος Αυρήλιος
antinews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...