Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

''Πρέπει να απαιτήσουμε Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία''

Ο Εθνικισμός Δεν ΑπαγορεύεταιΟ Εθνικισμός Δεν Απαγορεύεται
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του τύπου για την Χρυσή Αυγή, δημοσιεύματα γεμάτα πανικό και τρόμο για τη συνεχή άνοδο του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, τα οποία υπογράφονται από εξέχοντες παράγοντες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Κοινός τόπος όλων αυτών των καθεστωτικών παραληρημάτων είναι ο τρόπος ανάσχεσης της επιρροής του Κινήματος και το μόνο που διαφέρει είναι η… συνταγή που προτείνεται.

Παραθέτουμε παρακάτω ένα άρθρο του γνωστού (κεντροαριστερού) συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου, με τίτλο «Επιτρέπεται η απαγόρευση πολιτικού κόμματος;». Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί σύμφωνα με διαρροές στον καθεστωτικό τύπο, η συγκυβέρνηση ψάχνει τρόπο να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, εφόσον έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως είναι… αναντιμετώπιστη με πολιτικούς όρους, άρα και η συνεχής αύξηση των ποσοστών της αναπόφευκτη. Ο καθεστωτικός αρθρογράφος συμπεραίνει πως δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος για να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου –γεγονός που είναι εμφανές πως τον λυπεί όλως ιδιαιτέρως- και αντιπροτείνει σειρά δικαστικών διώξεων κατά των βουλευτών και του Αρχηγού του Κινήματος, με διάφορα νομικίστικα κόλπα- προφάσεις εν αμαρτίαις, τις οποίες και θέτει υπόψιν των «μεγάλων αφεντικών» του καταρρέοντος καθεστώτος. Ιδού ολόκληρο το κείμενο:   

Η χαρά των λαθρολάγνων - Η κρίση «σβήνει» δημογραφικά την Ελλάδα


ImageΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση θα πρέπει να υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας και του εποικισμού της Ελλάδας από αλλοδαπούς (αφού ούτως ή άλλως όλοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη ήμαστε)  την είδηση  ότι οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009.
Με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αυξάνεται ραγδαία αφού λόγω κόστους διαβίωσης και της οικονομικής κρίσης τα ζευγάρια δεν τεκνοποιούν οι υποστηρικτές του εποικισμού της Ελλάδας από τους Αφρικανοασιάτες θα παρουσιάσουν την εισβολή των τελευταίων ως την κατάλληλη λύση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. 
Η πολιτική της αντικατάστασης λαού στην Ελλάδα ειισέρχεται πια στην δεύτερη φάση της, αφού πρώτα η χώρα γέμισε με 1,8 εκατ. αλλοδαπούς. Τώρα οι γεννήσεις μειώνονται και σταδιακά ενώ με την συνεχόμενη αύξηση των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας, η αντικατάσταση λαού θα έχει φτάσει στο σημείο καμπής όπου οι Έλληνες θα είναι πολίτες β' κατηγορίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού τα δικαιώματα των εκατομμυρίων αλλοδαπών θα πρέπει να γίνουν σεβαστά εις βάρος του τρόπου ζωής που ξέραμε για αιώνες. (βλ. κακοποίηση γυναικών-κοριτσιών, θεοκρατεία, απαγόρευση τροφίμων που θίγουν άλλες θρησκείες, κατάργηση εορτών για να μην προσβάλλονται άλλες θρησκείες κλπ)
Για την ιστορία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το 2007 μέχρι το 2009 οι γεννήσεις στην Ελλάδα ανέρχονταν μεταξύ των 100.000 και 110.000, το 2010 έπεσαν στις 90 με 95.000 ενώ ανάλογη μείωση κατά περίπου 20% έχουν υποστεί και οι ετήσιοι κύκλοι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Τώρα αν μετά από 15-20 χρόνια οι Έλληνες είναι  μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα, όπως οι Σέρβοι του Κοσσόβου, οι οποίοι τελικά σφαγιάστηκαν και έγιναν προσφυγές στην ίδια τους την πατρίδα με την βοήθεια πάντα του ξένου παράγοντα,  ζώντας ως φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια τους, αυτό ποσώς ενδιαφέρει τους λαθρολάγνους.
Άλλωστε γιατί να νοιάζονται αφού ούτως ή άλλως όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δείχνουν με περίσσεια ευχαρίστηση πόσο μισούν τους Έλληνες, πόσο μισούν αυτό που είναι ο Έλληνας, πόσο απεχθάνονται αυτό  τον τόπο και ότι αντιπροσωπεύουν αυτά τα ιερά και ποτισμένα με αίμα για ελευθερία, περηφάνια και δημοκρατία χώματα. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥ ΘΕΡΙΟΑΘΗΝΑ 26-9-2012.

Η εγκατάλειψη των τυχών του ελληνικού έθνους στα χέρια μισοκακόμοιρων τάχα ραγιάδων και ξένων αρπακτικών όρνεων προσβάλλει βάναυσα την Τιμή του Ελληνισμού μας. Οι μεν μισοκακόμοιροι στην πραγματικότητα σπεύδουν ασμένως να υπηρετήσουν τις μιαρές υπάρξεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης προσποιούμενοι πως ερίζουν μεταξύ τους ως δεινοί γραικύλοι και υποκριτές πολιτικάντηδες. Τα δε όρνεα του διεθνιστικού νεοταξισμού δεν μπορείς να τα δέχεσαι σαν συζητητές και κατευθυντήριους νόες κάνοντας το αναψοκοκκινισμένο μαθητούδι παρά να τους συντρίψεις την κεφαλή όπως συμβαίνει με όλους τους εισβολείς που μας έχουν ζητήσει έως σήμερα έδαφος ελληνικό.

Το ελληνικό ήθος και η υπέρτατη εντολή υπεροχής της φυλής επιβάλλουν για την Τιμή μας να γινόμαστε θεριά και μάλιστα ανήμερα. Να χιμούμε στην φλόγα του πολέμου και να κατακαίμε τους εχθρούς μας είτε φορούν λεοντή προβάτου είτε φορούν λεοντή λύκου. Να γινόμαστε εκ κατακλείδι οι ίδιοι λύκοι ελληνικοί και να κατασπαράζουμε τον θρασύ ανθέλληνα. Σήμερα όμως έχουμε αφεθεί να σπαρασσόμαστε από τους ανθέλληνες που έχουν εισχωρήσει μέσα στο Κάστρο του Ελληνισμού βρωμίζοντας το. Οι απεσταλμένοι του νεοταξισμού και οι δωσίλογοι αγριεύουν με το μαχαίρι ανά χείρας και ο λαός μας γρυλίζει προσπαθώντας να αφήσει τη θέση του σφαγίου όταν ο πάτος της πρόκλησης είναι βαθύς.

Όταν βλέπουμε τους νέους μπραίμηδες της λαθρομετανάστευσης να καίνε φυλακές, μαγαζιά και αυτοκίνητα προκειμένου λέει να υπερασπιστούν την προσβεβλημένη τιμή του «προφήτη» τους Μωάμεθ και μας λένε πως θα γίνουν πολλοί για να κάψουν τις εκκλησίες και εμάς τους ίδιους, είναι δυνατόν να μας μιλάνε για «φιλήσυχους» και «κακόμοιρους μετανάστες» και εμείς να τους ακούμε; Να δεχόμαστε τις αντιρατσιστικές μομφές και τα ενοχικά μαλώματα σε βάρος των Ελλήνων από «προοδευτικούς» και «συντηρητικούς» προδότες και εμείς να σκύβουμε το κεφάλι ή να ψάχνουμε μέσα στο συρφετό της λαίλαπας ποιος είναι ο καλός τάχα συστημικός και ποιος ο αδικημένος λαθροεισβολέας; Όταν σου γυρεύουν πατρίδα, σπίτι και ψυχή, εσύ Έλληνα μπαίνεις στο μολυσμένο οικόπεδό σου, ξεριζώνεις τα παράσιτα και το καθαρίζεις!

Όταν αλωνίζει το ανθελληνικό κτήνος στα στρατόπεδα και σου κανονίζει άμυνα και στρατιωτικό εξοπλισμό, τότε η προδοσία λαμβάνει το πρόσωπο του μαζοχισμού. Τότε όχι απλώς δεν είσαι θεριό, αλλά είσαι ένα τιποτένιο σκουπίδι. Όταν μάλιστα γραικύλοι θεσμικοί, τοπικοί και πολιτειακοί παράγοντες, σου απαγορεύουν να οχυρώσεις την πατρίδα σου για να μην πειραχθεί τάχα το περιβάλλον, τότε οι θεσμοί σου θέλουν κρέμασμα. Δεν είναι δυνατόν να μας σπρώχνουν στον πόλεμο οι προσωρινοί δυνατοί και οι προσωρινοί «γείτονες» και εμείς να κρατούμε ξεδοντιασμένο τον Ελληνικό Στρατό που θα έπρεπε ήδη να έχει καθαρίσει τις γειτονιές και να ετοιμάζεται για τα ξωμερίτικα μαντρόσκυλα του Συστήματος. Δεν είναι καν δυνατόν να χάνουμε ακόμη Έλληνες από την φτώχια και την πείνα όταν τα συσσίτια Ελλήνων ανθούν.

Έλληνα για την Τιμή σου γίνου θεριό και σήκω επάνω. Πάρε σπάθη φοβερή και πέτα έξω από την ιερή σου γη τους τυράννους. Άνοιξε τον Καιάδα για κείνους που δεν πειθαρχούν και θέλουν να παραμείνουν για να σου φάνε τις σάρκες. Ο πολιτικαντισμός είναι σκέτη κατάρα και δεν έχει καμία διαφορά από τον βάρβαρο που σε μισεί. Τουναντίον, είναι τσιράκι δικό του και πιστό, άπιστο στη φάρα την ελληνική. Ο Ελληνικός Εθνικισμός από αιώνων είναι ο φυσικός ασκητής της Ελληνικής Ιδέας και ο πηγαίος πολεμιστής του Έθνους και του λαού μας. Στρατιώτης πιστός στη δική μας φάρα. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν αποδέχεται ελεγκτές και στρατούς κατοχής.

Ελεγκτής της οικουμένης και κατακτητής εξουσίας δικαίου είναι μονάχα ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο της Φυλής που πρέπει να γίνει Κράτος σωστό και ο Ελληνισμός που βρίσκεται σε σκληρή μοίρα εγκατάλειψης εκτός των τειχών. Η Ελληνική Διοίκηση, Γλώσσα και Πίστη πρέπει να απλωθούν όπου χτυπά ελληνική καρδιά. Όμως οι πρόθυμοι ελληνόφωνοι επιστάτες του διεθνιστικού νεοταξισμού μας θέλουν αφομοιωμένους και αλλοτριωμένους κοσμοπολίτες της κακιάς ώρας σε έναν ψεύτικο κοσμοπολιτισμό δίχως εθνική ταυτότητα και προορισμό. Όμως αν αφεθούμε περαιτέρω στην εκποίηση της φυλετικής μας περιουσίας που ξεκινά πρωτίστως από την ιδιοπροσωπία και την αυτοσυνειδησία σε προσωπικότητα και ιστορία, τότε το κεφάλι που τώρα σκύβει θα πέσει κατάχαμα.

Η επανάσταση που κάνανε οι πρόγονοί μας για λευτεριά και αξιοπρέπεια ενάντια στους πρόγονους των τωρινών τυράννων δεν έχει κοπάσει. Το χρέος της Τιμής πέρασε στα χέρια τα δικά μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η οργή να εφαρμοσθεί με σχέδιο εθνικό. Το ελληνικό θεριό πρέπει ταυτόχρονα να τινάξει το ζυγό και να γυρέψει το πρώτο σκαλί της κοινωνίας των ελεύθερων εθνών. Αυτό είναι έργο που μπορεί να το πετύχει σε όλα του τα στάδια το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Όμως οι μισερές υπάρξεις θα επανακάμψουν. Κι αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Πράμα που σημαίνει πως το δικό μας το θεριό πρέπει να κατασπαράξει το μισελληνικό κτήνος όπου το βρει. Και προδότες να μην αφήσει. Και δεν θα αφήσει κανέναν ανθέλληνα. Τότε με ενωμένο λαό και προίκα γης και ψυχής θα σταθούμε λεύτεροι και πρωταφέντες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!

 
 Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός! Γράφει ο Δευκαλίων - Ο Δευκαλίων σε δύο άρθρα του, το πρώτο στις 10 Ιουνίου 2012 με τίτλο  «Μία παρακινδυνευμένη πρόβλεψη» και το δεύτερο μόλις εχθές με τίτλο «Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει» προχώρησε σε μία βαρυσήμαντη επισήμανση-πρόβλεψη.

Στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στα πετρελαιοφόρα πεδία του Περσικού κόλπου θα διαδραματισθεί το επόμενο επεισόδιο της οικονομικής κρίσης.  
Οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές δυνάμεις (πιθανόν και το σύνολο των Νατοϊκών χωρών) θα επιτεθούν πρώτα στο Ιράν και κατόπιν στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής του Περσικού Κόλπου, με επικοινωνιακή αφορμή πρώτα το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και κατόπιν την έξαρση του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού και εξτρεμισμού. Η πραγματικότητα όμως θα είναι λίγο διαφορετική. Η επίθεση θα γίνει για να αλλάξουν οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Δηλαδή για να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου.
Είναι ίσως η μοναδική πειστική ανταπάντηση στην κρίση που ταλανίζει την παγκόσμια οικονομία από τις αρχές του 2007. Η δραματική πτώση της τιμής του πετρελαίου θα ξαναβάλει εμπρός την μηχανή της παγκόσμιας οικονομίας και της…
παγκόσμιας ανάπτυξης.

Όμως για να συμβεί αυτό (η δραματική πτώση της τιμής του πετρελαίου) πρέπει να εξαφανισθεί κάποιος από τους μεσάζοντες. Και αφού δεν μπορούν να εξαφανισθούν οι περιβόητες «επτά αδελφές», δηλαδή οι μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου, θα εξαφανισθούν τα διεφθαρμένα βασιλικά καθεστώτα. Απλά πράγματα!
Ήδη αξιωματούχοι των υπό εμπλοκή χωρών μιλάνε ανερυθρίαστα για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν συμβεί το τάδε ή το δείνα γεγονός. Παραδειγματικά, εάν επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν, τότε το Ιράν θα αντεπιτεθεί και στο Ισραήλ και στις αμερικάνικες βάσεις στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Και αυτά πλέον δεν είναι υποθετικά σενάρια της στήλης αλλά επίσημες δηλώσεις ανώτατων Ιρανών αξιωματούχων όπως ο πτέραρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, διοικητής του επίλεκτου στρατιωτικού σώματος των φρουρών της επανάστασης.
 
Όσο και να είναι εφιαλτικό, όσο και να είναι τραγικό όσο και να είναι φρικαλέο είναι πλέον αναπόφευκτο.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!

Επίσκεψη συλλόγων τριτέκνων στα γραφεία της Χρυσής ΑυγήςΕπίσκεψη συλλόγων τριτέκνων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ο "Λαϊκός Σύνδεσμος" ανέλαβε να διανέμει δωρεάν τρόφιμα σε 280 τρίτεκνες οικογένειες.
Το προεδρείο των τριτέκνων Αττικής υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Βουλής κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης. Πάγιο αίτημά τους είναι η εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους, ώστε να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια έχουν απομείνει και να μην τους κοπούν τα επιδόματα. Επιπλέον, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής πως από τις 1500 οικογένειες που δικαιούνται δωρεάν διανομή τροφίμων τα Χριστούγεννα, πρόσφατα "κόπηκαν" λόγω δικαιολογητικών οι 280. Η Χρυσή Αυγή ζήτησε την λίστα των οικογενειών και δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει την δωρεάν διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις συγκεκριμένες οικογένειες. 
Να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι των τριτέκνων επιβεβαίωσαν πως το άτομο που επιχείρησε να δημιουργήσει επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κρυμμένο πίσω από κάποιες κυρίες, είναι πράγματι γνωστό "κομματόσκυλο" του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ!http://www.xryshaygh.com

69 χρόνια από την βύθιση του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα (D-15)69 χρόνια από την βύθιση του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα (D-15)
Αντιτορπιλικό Βασίλισσα Όλγα  (D-15)
Γενικές Πληροφορίες
Είναι τύπου Greyhound και ίδιο με το Αντιτορπιλικό Βασιλεύς Γεώργιος Α’.  Είναι το δεύτερο κατά σειρά πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που φέρει αυτό το όνομα. Η ναυπήγησή του ξεκινάει το 1936 στα ναυπηγεία Yarrow & Co Ltd της Γλασκώβης. Το  1938 καθεκλύστηκε και εντάσσεται στο Ελληνικό Βασιλικό Ναυτικό.
Ιστορική δράση
Το Αντιτορπιλικό ανέπτυξε πλούσια δράση κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την εισβολή των γερμανικών δυνάμεων, διέφυγε στη Μέση Ανατολή. Στα τέλη του 1941 εκτέλεσε μετασκευή στην Καλκούτα, και επανήλθε  στη Μεσόγειο το 1942. Στις 14 Δεκεμβρίου 1942 κοντά στη Βεγγάζη, βυθίζει το ιταλικό υποβρύχιο Warsciec Στις 18 Ιανουαρίου 1943 βυθίζει το ιταλικό πετρελαιοφόρο Stromboli Στις 2 Ιουνίου 1943 μαζί με το βρετανικό αντιτορπιλικό Jervis  βυθίζει ιταλική νηοπομπή αποτελούμενη από 2 πλοία συνοδείας και 2 πολεμικά. Στις 10 Ιουνίου 1943 παίρνει μέρος στην επιχείρηση κατάληψης της νήσου Παντελλάρια.
Στις 9 Ιουλίου 1943 παίρνει μέρος στην επιχείρηση κατάληψης της Σικελίας. Στις 18 Σεπτεμβρίου 1943 μαζί με τα βρετανικά αντιτορπιλικά Faulknor και Eclipse βύθισε τα φορτηγά Pluto, και Paolo καθώς και το και το γερμανικό ανθυποβρυχιακό UJ 2104. Στις 26 Σεπτεμβρίου 1943, ενώ βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Λακκί της Λέρου δέχεται γερμανική αεροπορική επιδρομή και τελικά βυθίζεται. Το Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό θρηνεί τον Κυβερνήτη, 6 αξιωματικους, 65 υπαξιωματικους και ναύτες.

Πυρήνας Βορείου Εύβοιας: Αλληλεγγύη στους ΈλληνεςΠυρήνας Βορείου Εύβοιας: Αλληλεγγύη στους Έλληνες
Ο νεοσύστατος Αγωνιστικός Πυρήνας της Βορείου Εύβοιας ξεκίνησε τις δράσεις του με κίνηση Αλληλεγγύης σε άπορους Έλληνες. Εν όψει του χειμώνα που έρχεται, οι συναγωνιστές συγκέντρωσαν τρόφιμα και καυσόξυλα και τα διένειμαν σε δύο οικογένειες συμπατριωτών μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης, στην Αιδηψό.
Στην πρώτη περίπτωση επρόκειτο για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που η κυρία αντιμετωπίζει εδώ και 6 περίπου χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας και σύντομα θα πρέπει να ξανακάνει κάποια σοβαρή επέμβαση.  Μας υποδέχτηκαν στο σπίτι τους και μας ευχαρίστησαν για τη βοήθεια με δάκρυα στα μάτια.
Στη δεύτερη περίπτωση είχαμε δυο ηλικιωμένα αδέρφια (αδελφός και αδελφή), όπου ζούνε σε πολύ άσχημες συνθήκες, με σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτοί και ένα σπίτι με τη σκεπή να είναι καλυμμένη με νάιλον για να μην μπαίνουν τα νερά μέσα.  Και εκεί δεχθήκαμε ευχές για την βοήθεια και ήδη συζητάμε να βρούμε τρόπο να φτιάξουμε και τη σκεπή.
Συγκινητική ήταν και η αντιμετώπιση από τους γείτονες και στα δυο σπίτια που πήγαμε. Η αλληλεγγύη είναι το μέσο για να επιβιώσει ο λαός μας, έχοντας το κράτος απέναντί του αντί δίπλα του.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Πυρήνας Βορείου Εύβοιας
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας....http://www.xryshaygh.com

Για να μην υστερήσουν σε προοδευτικότητα…Για να μην υστερήσουν σε προοδευτικότητα…
Μετά από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του βλάσφημου αναρχοκομμουνιστή.
Ανακοινώσεις για την υπόθεση της σύλληψης ενός 27χρονου (αναρχοκομμουνιστή προφανώς), ο οποίος διακωμωδούσε από το διαδίκτυο τον Γέροντα Παΐσιο, έσπευσαν μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ (που εξασφάλισαν την… πρωτοπορία του νεοταξισμού) να εκδώσουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς, για να μην υστερήσουν σε… «προοδευτικότητα» (και δουλικότητα απέναντι στην αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων-Παγκοσμιοποίηση, που προωθεί τον θρησκευτικό αποχρωματισμό).
Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου των άθεων (εκτός για όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους...) μαρξιστών του Περισσού αναφέρει τα εξής:
«Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο είναι απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο η δίωξη της σάτιρας, πόσο μάλλον όταν στηλιτεύει τη θρησκοληψία, το διαδομένο φαινόμενο εκμετάλλευσης της πίστης και την εξαπάτηση των θρησκευόμενων. Η σύλληψη του 27χρονου χρήστη του Facebook πρέπει να καταδικαστεί από τη νεολαία και το λαό. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη γι' αυτή την τρομοκρατική δίωξη που πρέπει να σταματήσει αμέσως».

Κουρελόχαρτο έκαναν το Προεδρικό ΔιάταγμαΔεν απόσυραν τους αστυνομικούς από τους βουλευτές των κατεστημένων κομμάτων!

Διαβάζοντας ένα ρεπορτάζ στο καθεστωτικό «Βήμα», ανακαλύψαμε το εξής: «Αφορμή για όλα αυτά είναι η απόφαση Δένδια να αποσύρει τους αστυνομικούς συνοδούς ασφαλείας από του βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, κάτι ωστόσο που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα».

Αυτή είναι η ανθελληνική αριστερά!! Ο Τσίπρας δήλωσε πως τιμάει τη Φεντερασιόν, εκείνους δηλαδή που αγωνίζονταν για αυτόνομη Μακεδονία!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8535.html#ixzz27aqe13PD


Του Κωνσταντίνου Χολέβα_ Με δυσάρεστη έκπληξη άκουσα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη μία δική του άποψη περί της Ιστορίας. Αντί να τονίσει την ελληνικότητα της πόλης και της Μακεδονίας, που εορτάζουν τα 100 χρόνια... από την απελευθέρωσή τους, αναφέρθηκε τιμητικά στη Σοσιαλιστική Εργατική Ομοσπονδία Φεντερασιόν, η οποία έδρασε στις αρχές του 20ού αιώνα. Το πρόβλημα είναι ότι Ομοσπονδία αυτή υποστήριζε με κάθε τρόπο και με το έντυπό της, το ΑΒΑΝΤΙ, τη δημιουργία μιας αυτόνομης Μακεδονίας στο πλαίσιο μιας Σοσιαλιστικής Ομοσπονδίας των Βαλκανίων. Δηλαδή ο κ. Τσίπρας τίμησε μία οργάνωση, η οποία αγωνίσθηκε για να μην ενταχθεί η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία στον ελληνικό κορμό, αλλά εργάσθηκε σαν πρόδρομος του σκοπιανού αλυτρωτισμού. Μάλιστα στη Φεντερασιόν ανήκαν και επιφανή στελέχη της αριστερής πτέρυγας των Βουλγάρων κομιταζήδων, όπως ο Βλαχόφ, που έδρασε κατά των ελληνικών συμφερόντων.

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας αν ο έπαινός του για τη Φεντερασιόν αποδεικνύει την άγνοιά του στα ιστορικά θέματα ή μήπως εγκρίνει τον αγώνα της κατά της ελληνικότητος της Μακεδονίας. Το πρόβλημα, όμως, είναι ευρύτερο. Και άλλα στελέχη της «ανανεωτικής Αριστεράς» έχουν κατά καιρούς εκφράσει ανιστόρητες και προσβλητικές απόψεις για την ιστορία της Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος της πόλης τιμά τον Κεμάλ Ατατούρκ και θέλει να ονομάσει ένα δρόμο με το όνομα του Τούρκου ηγέτη. Ελπίζω οι χιλιάδες Μικρασιατών, Κωνσταντινουπολιτών και Ποντίων που ζουν στην πόλη να τού άλλαξαν τη γνώμη. Καλό θα ήταν πάντως να διαβάσει και τις πρόσφατες αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας ΡΑΝΤΙΚΑΛ, η οποία περιγράφει πώς ο Κεμάλ απολάμβανε το 1922 την φωτιά που έκαιγε την ελληνική συνοικία της Σμύρνης.
Εξ άλλου δεν είναι βέβαιο ότι το σημερινό τουρκικό Προξενείο στην οδό Αγίου Δημητρίου είναι το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ. Η αδελφή του, όταν ζούσε, είχε έλθει στη Βόρειο Ελλάδα και υπέδειξε ένα χωριό του Λαγκαδά ως γενέτειρα δική της και του αδελφού της.
Τιμή στη Θεσσαλονίκη σημαίνει να αναδείξουμε τη διαχρονική ελληνική ιστορία της και τα ορθόδοξα χριστιανικά μνημεία της. Αυτή η ελληνορθοδοξη παράδοση των κατοίκων τούς έκανε φιλόξενους ώστε να συγκατοικήσουν ειρηνικά με ανθρώπους άλλων θρησκειών.
 

ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΕ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8370.html#ixzz27aq4cKsx
Χωρίς ίχνος ευαισθησίας, η ΔΕΗ έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στους ασθενείς, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους! Εργολάβοι ανέλαβαν να κόψουν το ρεύμα στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού, λόγω καθυστερημένων οφειλών και το έκαναν την ώρα που υπήρχαν ασθενείς οι οποίοι έκαναν αιμοκάθαρση!
Η γεννήτρια του κέντρου λειτούργησε κανονικά και η αιμοκάθαρση των ασθενών δεν διακόπηκε...
Σύμφωνα με τον γιατρό κύριο Λογοθέτη που μίλησε στο neaepohi.gr, σήμερα έληγε η προθεσμία για ρύθμιση της οφειλής την οποία είχε συμφωνήσει με την διευθύντρια του καταστήματος στον Πειραιά.
Μάλιστα, ενημέρωσε τους ανθρώπους που πήγαν να κόψουν το ρεύμα και για τη συμφωνία με τη διευθύντρια αλλά και για το ότι ήταν σε εξέλιξη αιμοκάθαρση, αλλά εκείνοι προχώρησαν στη διακοπή του ρεύματος...
makeleio

ω αλέξανδρε

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Pravda > "Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους..."

Άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της ”Pravda” προειδοποιούσε ήδη από τον Απρίλιο του 2011 πως η Αν. Μεσόγειος θα συγκλονιστεί από έναν πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.
Στην Ελλάδα, βάσει του σεναρίου, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, ενώ χιλιάδες από τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες θα εξεγείρονταν.
Ακολούθως η Ελλάδα θα έβγαινε από την ευρωζώνη, εν μέσω ταραχών και βίας. Παρόμοια σενάρια επεξεργάζονται τόσο αμερικανικά think tanks όσο και στο Τελ Αβίβ, αλλά και σε πολλές πρωτεύουσες της ΕΕ.

Η χθεσινή συγκέντρωση αλλοδαπών φανατικών μουσουλμάνων στην Ομόνοια είναι μήπως προάγγελος αυτού που έρχεται; Τι θα γίνει σε έναν νέο Δεκέμβριο 2008, αν αυτή τη φορά βρεθεί ο ”δικός τους” ήρωας; Ένας Πακιστανός πχ Αλέξης; Τι θα γίνει αν μερικές χιλιάδες, από τα εκατομμύρια που μας κουβαλήθηκαν εδώ, γίνουν το ”ιδανικό” εργαλείο στα χέρια ξένων παραγόντων, που θα ήθελαν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα;
Κατάλαβαν οι πολυπολιτισμικοί κήνσορες (αφελείς; πράκτορες;) ότι με την λαθροεισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων καταστρέφεται σταδιακά ο κοινωνικός ιστός της χώρας μας και τίθενται ζητήματα ασφαλείας;
Πρέπει να χτυπήσουν τα καμπανάκια του κινδύνου, μετά από τις χθεσινές καταστροφές στην Ομόνοια. Μέσα στο πλήθος των φανατισμένων μουσουλμάνων που κατέστρεφαν την περιουσία Ελλήνων πολιτών, προέβαλαν πλακάτ με συνθήματα γραμμένα στα αγγλικά. Τι έγραφαν; “Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…”
Πιθανότατα κάποιος θα αντιτείνει πως το σύνολο των μουσουλμάνων αλλοδαπών που ζούν στην Ελλάδα είναι φιλήσυχοι. Κι έτσι όμως, η αμφισβήτηση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας από μία μεγάλη ομάδα φανατικών θρησκόληπτων, που απολαμβάνουν της ασυλίας της αριστεράς αλλά και της κυβέρνησης, αποτελεί τη μεγάλη βόμβα, που θα σκάσει – είναι θέμα χρόνου.
Μια ψευτοπροοδευτική αριστερά και μια χρεοκοπημένη ελίτ των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων της χώρας χώρας, ανέχεται να γίνεται η Αθήνα Καμπούλ…
Μέχρι πότε;;;


http://www.triklopodia.com

Ισόβια στους δολοφόνους του Μ. Καντάρη – Λίντσαραν τους δολοφόνους έξω από το δικαστήριο

- Οργισμένοι γείτονες του αδικοχαμένου άνδρα είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια
- Δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό
- Αναζητείται ακόμα ένα άτομο που θεωρείται συνεργός τους
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, σχεδόν έξω από το σπίτι του στη συμβολή Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου με λεία μια βιντεοκαμέρα, λίγες ώρες πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Την Τρίτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Οι δυο Αφγανοί που κατηγορούνται πως τον μαχαίρωσαν για να του κλέψουν τη βιντεοκαμέρα, με την οποία θα κατέγραφε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, καταδικάστηκαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στη φυλακή.


Το δικαστήριο καταδίκασε τους δυο Αφγανούς σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη, αφού δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Άτομο που θεωρείται συνεργός τους, αλλά φυγοδικεί, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.


Έξω από το δικαστήριο ήταν συγκεντρωμένος κόσμος, κάτοικοι της περιοχής της Γ’ Σεπτεμβρίου, επιτέθηκαν στους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη.


Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο άτυχος Μανώλης Καντάρης ξεκίνησε, τα ξημερώματα, να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, αφού κόρη τους (που πήρε το όνομά του) ερχόταν στη ζωή. Κάτω από το σπίτι του, οι δυο Αφγανοί και ο συνεργός τους, του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου. Του κατέφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές για να του πάρουν τη βιντεοκαμέρα που κρατούσε. Αφού τον σκότωσαν πήγαν για... ύπνο και στη συνέχεια «σκότωσαν» τη λεία τους στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ!

newsit

ΕΛΛΑΔΑ! Κλείνει, ενοικιάζεται, πωλείται. Εξαντλείται…

Μια ηλικιωμένη προσπαθεί να πληρώσει τα φάρμακά της αφήνοντας τη βέρα της αντί για χρήματα στο Φαρμακείο. Ένας πατέρας δύο ανήλικων παιδιών παθαίνει έμφραγμα μόλις του ανακοινώνουν πως απολύθηκε. Ένας τριαντάχρονος πουλάει το νεφρό του στο ιντερνέτ για πέντε χιλιάδες ευρώ. Σε περίπτωση που βρεθεί πελάτης μπορεί, λέει, να συζητήσει την τιμή. Έτσι κι αλλιώς το προϊόν είναι για σκότωμα και τα λεφτά τα έχει ανάγκη… Τα πανεπιστήμια συγχωνεύονται όπως όπως. Τα νοσοκομεία κλείνουν. Οι ποδηλάτες καλούνται να πληρώνουν διόδια. Τα αυτοκίνητα σκουριάζουν στους δρόμους άδεια από οδηγό, πινακίδες και βενζίνη. Εξαθλιωμένες διαδρομές. Δακρυγόνα ζωή.


Οι λαϊκές συνοικίες της επαρχίας και της πρωτεύουσας τείνουν να καταστούν απροσπέλαστες. Μόλις 4 οίκοι ανοχής από τους περίπου 350 που λειτουργούν στην Αθήνα διαθέτουν άδεια. Οι έλεγχοι υγείας περιττεύουν. Οι μαυροφορεμένοι μπράβοι της πόλης προσπαθούν να κάψουν ζωντανούς δύο…μετανάστες που κοιμούνται. Η αστυνομία σφυρίζει αμέριμνη ένα γνωστό σκοπό. Η επαιτεία είναι το πρώτο σε ποσοστό επάγγελμα που ασκείται από ανήλικα παιδιά, ακολουθεί η πορνεία. Το κέντρο αγριεύει νύχτα με τη νύχτα και μέρα με τη μέρα ερημώνεται. Σκύβει. Ψυχορραγεί.
Το κεκτημένο εργασιακό πενθήμερο ξεψυχάει. Ο κατώτατος μισθός αναμένεται σε λίγο να αγγίξει τα 500 ευρώ. Οι απλήρωτες υπερωρίες των εργαζομένων αγγίζουν ύψη ρεκόρ. Το όριο συνταξιοδότησης ανέβηκε στα εξήντα επτά έτη. Τα μισά νοικοκυριά της Ελλάδας δεν θα έχουν θέρμανση το φετεινό χειμώνα λόγω ακρίβειας των καυσίμων. Άποροι μένουν καθημερινά χωρίς ηλεκτροδότηση επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι. Στα σχολεία οι καθηγητές καίνε βιβλία στο προαύλιο. Τα βιβλία γράφουν “διανέμεται δωρεάν” και κοστίζουν μέχρι και επτά ευρώ το ένα. Οι συνδικαλιστές δεν θα παίρνουν πια συντάξεις. Οι αυτοκτονίες συμβαίνουν πια σε ημερήσια βάση και ολοένα και αυξάνονται. Οι Έλληνες έχουν φαντασία.
Όσοι επιβιώνουν νιώθουν ένοχοι που παραμένουν στη ζωή. Όσοι έχουν να φάνε κοιτάζουν γύρω τους και νιώθουν τύψεις που οι ίδιοι έχουν ακόμη ένα πιάτο φαγητό μπροστά τους. Εκτός από την όραση της δικαιοσύνης, καθώς περνά ο καιρός αρχίζουν να απεργούν και οι υπόλοιπες αισθήσεις της. Οι άνθρωποι γελάνε γράφοντας το γέλιο τους με λέξεις στην οθόνη ενώ οι ίδιοι παραμένουν σιωπηλοί. Η πραγματική επικοινωνία κοστίζει, η εικονική επαφή αντικαθιστά την έξοδο για έναν καφέ ή ένα ποτό στην πόλη εφόσον οι περισσότεροι ζουν με δανεικά και δεν το αντέχουν. Τα πίξελ παίρνουν τη θέση των βλεμμάτων και των ήχων μιας φιλικής φωνής. Ο καιρός παγώνει. H μοναξιά μένει αμοίραστη. Και βουβή.
Η υγρασία του φθινοπώρου φαίνεται να πέφτει πάνω στα ευάλωτα ανθρώπινα μυαλά και να τα σαπίζει. Τα κάνει να κολλάνε. Τα σκουριάζει αλύπητα και τα διαβρώνει. Η πάλαι ποτέ γοητευτική μυθολογία της παρακμής έχει γίνει επαίσχυντος τρόπος ζωής. Η Αθήνα του 2012 δεν είναι Παρίσι του 1930. Κανένα περιθώριο για ονειροπολήσεις. Ναυάγια, χρεωκοπίες και τελεσίγραφα στερούν ακόμα και την υπόνοια μιας εναλλακτικής που να σημαίνει κάτι. Κάθε ώρα, κάθε στιγμή η κοινωνία γονατίζει. Βρωμιά, φτώχεια, λυπημένοι άνθρωποι. Οι νέοι δεν γεννάνε. Πετσοκομμένες οι ελπίδες τους, σκόρπια φραγκοδίφραγκα σε σπασμένο παιδικό κουμπαρά. Οι ηλικιωμένοι κοιτάζουν τα σύννεφα και παρακαλάνε να σωθούν πριν έρθει η σειρά τους να γίνουν στα γεράματα οι άρχοντες των σκουπιδιών. Ένας λαός αργοπεθαίνει καρέ καρέ, πακέτο πακέτο. Στήριξης, εννοείται, μιας και έτσι ονομάζεται η μοντέρνα αρωγή, και στους κύκλους των “πολιτισμένων” η κούφια ορολογία κατέχει θέση Θεού και καταλύτη.
Ανακοινωθέντα και διαγγέλματα κατεβάζουν την αυλαία της ελπίδας πέφτοντας σαν κηδειόχαρτα μπροστά στα μάτια του απλού πολίτη. Λίγδα, ανηφόρα και αγκομαχητά. Άνθρωποι που τρώνε σκουπίδια. Ποντίκια πάνω σε προσκέφαλα ανθρώπων τις νύχτες στα στενά. Ένας εικοσιοκτάχρονος άστεγος κάνει έκκληση για βοήθεια. Οι αρουραίοι του έφαγαν το πρόσωπο, αναζητά γιατρό να τον περιθάλψει. Από ανθρωπιά. Αυτός είναι ο απόηχος της σύγχρονης προόδου που μας εξασφαλίζουν εταίροι, πολιτικοί και προστάτες. Χώρα ερειπίων. Εικόνες συμφοράς που επεκτείνεται από τις πόλεις στις ψυχές. Μέρες παρακμής. Άνθρωποι-προϊόντα. Με καρτελάκια τιμής στην πλάτη τους, πλαφόν στη ζωή τους, τόσο κοστίζει το κεφάλι και μάλιστα τοις μετρητοίς. Εικόνες νεκροτομείου ολόγυρα. Οίκτος πουθενά.
Κλείνει, ενοικιάζεται, πωλείται. Εξαντλείται.
Ζητείται ανθρωπιά. Ζητείται αλληλεγγύη. Ζητείται ελπίς.
Όποιος νιώθει πως του απέμεινε λίγη και έχει τη θέληση και την καλοσύνη, ας μην διστάσει.
Ας τολμήσει.
Ας την μοιραστεί.
Είναι το μόνο μας όπλο.

Θα ανατρέψουν το πολιτικό σύστημα, αλλά θα αλλάξουν μόνο πρόσωπα


Η αξιοπιστία του ισχύοντος πολιτικού συστήματος έχει πλέον τρωθεί σε σημείο που η απόρριψή του από την συντριπτική πλειοψηφία του λαού να είναι μη αναστρέψιμη.
Τώρα όμως, εκτός από τους απλούς πολίτες, το απορρίπτουν τόσο οι ξένοι δανειστές, γιατί είναι αναποτελεσματικό για τα συμφέροντά τους, όσο και η ντόπια κρατικοδίαιτη ελίτ. Η τελευταία γιατί τρέμει στην ιδέα της ταύτισής της με το ισχύον πολιτικό σύστημα σε περίπτωση ανατροπής του τελευταίου κάτω από συνθήκες βίαιης κοινωνικής έκρηξης.
Ανησυχεί πλέον για το τι μπορεί να υποστεί η ίδια από την κοινωνική οργή με μια τέτοια ταύτιση, ενώ στην πραγματικότητα… είναι η ίδια ο απόλυτος καθοδηγητής και πραγματικός εντολέας αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου ολιγαρχικού πολιτικού συστήματος, με το οποίο μαζί νέμονται τον κοινωνικό πλούτο.

Επομένως, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν δούμε στο άμεσο μέλλον και ειδικά μετά τη λήψη των σκληρών μέτρων, την ανατροπή του πολιτικού συστήματος από την ίδια την άρχουσα ελίτ της χώρας. Αφού δηλαδή θα φέρει σε πέρας την τελευταία «βρώμικη» δουλειά, μετά θα της είναι βαρίδι που μπορεί να την τραβήξει στον πάτο.

Εδώ όμως θα παιχτεί όλο το παιχνίδι και εδώ απαιτείται προσοχή από όλους μας. Η άρχουσα ελίτ, θα προσπαθήσει να μην αλλάξουν οι βάσεις τους σάπιου πολιτικού συστήματος, δηλαδή οι συνταγματικοί θεσμοί που έχουν δημιουργήσει αυτό το πολιτικό έκτρωμα, αλλά απλά θα δημιουργήσει νέα κόμματα με παλιά «άφθαρτα» πολιτικά πρόσωπα καθώς και πολλά νέα σαλονάτα πρόσωπα για φερετζέ ανανέωσης. Θα προσπαθήσει λοιπόν να μην αλλάξει με τίποτα το ολιγαρχικό Σύνταγμα (εκτός ίσως από κάποια περιορισμένη αναθεώρηση προς το συμφέρον της) γιατί προφανώς θέλει να βάλει από την αρχή στο χέρι και την νέα κατάσταση.

Εκείνο που πρέπει όλοι να επιδιώξουμε, είναι να αλλάξουν οι βάσεις του ολιγαρχικού πολιτεύματος, ώστε στο εξής να περάσουμε σε ένα νέο δημοκρατικό πολίτευμα αντάξιο της ιστορίας των Ελλήνων, όπου όλοι θα είμαστε ίσοι και θα συμμετέχουμε ισοδύναμα με την προσωπική μας συμμετοχή στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο λαός το δικαιούται, η ιστορία μας το χρωστά.

Πέτρος Χασάπης

Εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα FEMA στις Η.Π.Α. ...Τι ετοιμάζουν;;;

Εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα FEMA στις Η.Π.Α. ...Τι ετοιμάζουν;;;

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ περί ανεπίτρεπτων Ρωμαιοκαθολικών Αγιασμών σε ΣχολείαΑ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν


Ἱκανοί ἀδελφοί πρωτιστεύοντες καί μή, «ἐπενδύουν» στήν προσέγγιση τῆς Μιᾶς, Ἁγίας, Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας μέ τήν ἑτεροδοξία καί ἀφελῶς ἀναμένουν ἐξ αὐτῆς τῆς προσεγγίσεως «ὠφέλη», ἀγνοοῦντες δυστυχῶς τήν ἱστορία καί κυρίως ὅτι ἡ αἵρεσις καί ἡ κακοδοξία σκληρύνουν τήν ἀνθρωπίνη ὕπαρξη, τήν ἀποκόπτουν ἀπό τήν ζωοποιό χάρη τοῦ Παναγίου Θεοῦ καί τήν ὁδηγοῦν στήν ἰδιοτέλεια, στόν φονταμενταλισμό καί στήν αὐτοδικαίωση.
«Λησμονοῦν;» ὅτι ἡ πτῶσις τῆς Βασιλίδος τῶν πόλεων δέν ἐγένετο οὐσιαστικῶς τό 1453 ἀλλά τό 1204 καί ὅτι γιά τούς ποταμούς αἱμάτων καί τίς ἀνήκουστες θηριωδίες τῶν ὀρδῶν τοῦ Κεμάλ Ἀττατούρκ ἀπεστάλη συγχαρητήριο τηλεγράφημα ἀπό τό «αἰχμάλωτο» καί ὑπόδουλο στήν κακοδοξία καί τήν αἵρεση πρεσβυγενές καί παλαίφατο Πατριαρχεῖο μας τῆς παλαιᾶς Ρώμης καί τῆς Δύσεως (+ Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν, Φῦσις καί χαρακτήρ τῆς Οὐνίας, ἐκδ. «Φοίνικος», Ἀθήνησι 1928, σ. 45).

Εἶναι ἀτυχές δέ τό γεγονός ὅσοι ἐξακολουθοῦν «ἀνησυχοῦντες» νά ἔχουν μνήμη καί ἐμπόνως νά ἀγωνιοῦν φανερά γιά τήν ἄσπιλη νύμφη τοῦ οὐρανίου Βασιλέως τῆς δόξης νά χαρακτηρίζωνται σάν γραφικοί, σάν ἀνεδαφικοί, σάν ἐξωκοσμικοί, σάν παρίες τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ σώματος ἐνῶ ἡ πασίδηλη πραγματικότης εἶναι ὅτι τό μόνο ἀποτέλεσμα πού προκύπτει ἀπό τόν συσχηματισμό, τήν ἀβροφροσύνη καί τίς δῆθεν καλές σχέσεις εἶναι ἡ ἀπομείωση τῆς ὀρθοδόξου αὐτοσυνειδησίας καί ἡ συγκρητιστική ὁμογενοποίηση.

Δυστυχῶς θά ἀναμένωμεν ἐσαεί τό ἄνοιγμα τῆς Χάλκης, τήν ἀναγνώριση διεθνοῦς status τοῦ Πανσέπτου Οἰκουμενικοῦ μας Πατριαρχείου, τήν ἐπιστροφή τῶν περιπύστων σεβασμάτων τοῦ Γένους καί πανιέρων Ναῶν τῆς ἀδιαιρέτου Ἐκκλησίας, ὅπου συνεκλήθησαν Οἰκουμενικές Σύνοδοι καί τήν μή μετατροπή τους μεθοδικά σέ τεμένη τοῦ ἀντιτριαδικοῦ Ἰσλάμ, ὅπως ἀποδεικνύεται ἐκ τῆς ἀκολουθουμένης τακτικῆς.
Ἡ Ὀρθόδοξος Χριστιανική συνείδησις θά μποροῦσε ποτέ νά ἀνεχθῇ οἱ Ναοί τοῦ Ἁγίου Πέτρου τῆς παλαιᾶς Ρώμης καί τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Λατερανοῦ, τοῦ Ἁγίου Παύλου Λονδίνου καί τό Ἀββαεῖο τοῦ Γουενσμίνιστερ νά ἔχουν μετατραπῇ σέ μουσεῖα καί νά ἀπειλεῖται ἡ μετατροπή τους σέ Μουσουλμανικά τεμένη ὅπως ἀδιαμαρτυρήτως ἀπό τόν Δυτικό κόσμο συμβαίνει μέ τόν πανίερο Ναό τῆς ὑπ’ οὐρανόν Ὀρθοδοξίας τόν πανάχραντον Ναόν τῆς τοῦ Θεοῦ Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως;

Ἀφορμή γιά αὐτές τίς σκέψεις ἔδωσε αὐταποδείκτως ἡ ἐμμονή τοῦ Ρωμαιοκαθολικοῦ Ἀρχιεπισκόπου τῶν ἐν Ἀθήναις «Καθολικῶν» παρά τήν ἔντονη καί διαρκῆ διαμαρτυρία καί τίς ἐνστάσεις μας νά χρησιμοποιῇ τήν ἐκπαιδευτική ἰδιωτική μονάδα, ἰδιοκτησίας τῆς θρησκευτικῆς του παραδοχῆς ὡς ὄχημα γιά νά ἐπεμβαίνῃ στήν συγκρητιστική διαμόρφωση τῆς θρησκευτικῆς συνείδησης τῶν πλειονοψηφίας τῶν μικρῶν μαθητῶν πού εἶναι ὀρθόδοξοι καί ἀποτελοῦν ποίμνιο τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας μέ τήν ἀνεπίτρεπτη καί ἀπαράδεκτη κατ’ ἐντολήν του τέλεση «ἁγιασμοῦ» ἐνάρξεως τοῦ νέου σχολικοῦ ἔτους ἀπό τόν Ρωμαιοκαθολικό «Ἐφημέριο» Πειραιῶς.

Ἐρωτῶμεν δημοσίᾳ τόν Ρωμαιοκαθολικό κ. Νικόλαο Φώσκολο, ὁ ὁποῖος σημειωτέον δέν ἠθέλησε νά ἀπαντήσῃ στήν ἔγγραφη διαμαρτυρία μας ὑποχρεώνοντάς μας ἐκ τούτου, κηδομένους τῆς ὀρθοδόξου αὐτοσυνειδησίας τῶν ἁπαλῶν παίδων τοῦ Δημοτικοῦ Σχολείου τῆς Jeanne d’ Arc, νά καταφύγομεν στήν προστασία τοῦ ποινικοῦ νομοθέτου, γεγονός γιά τό ὁποῖο ἐσυκοφαντήθημεν ἀκόμη καί ὑπό τοῦ Ὑπουργείου Ἐξωτερικῶν τῶν Η.Π.Α., στό ὁποῖο καί ἀπαντήσαμε δεόντως, διατί ἐμμένει στήν ἀπαράδεκτη ἐνέργειά του;

Ἐρωτῶμεν τόν Ἐκλαμπρότατο κ. Φώσκολο, μέ ποῖο δικαίωμα καί μέ ποῖα ἁρμοδιότητα εἰσέρχεται σέ κανονική πνευματική δικαιοδοσία ὀρθοδόξων πιστῶν καί ἐπιβάλλει αὐταρχικῶς τήν τέλεση «ἱερατικῆς πράξεως», τήν ὁποία ἡ Ὀρθόδοξος Καθολική Ἐκκλησία θεωρεῖ ὡς ἀνυπόστατο καί κανονικῶς ἀνύπαρκτο ἐπειδή ὁ αἰώνιος Θεός τό καταδεικνύει μέ τήν ἀπώλεια τῆς ἁγιαστικῆς χάριτος ἕνεκεν τῆς ὁποίας ὁ Ρωμαιοκαθολικός «ἁγιασμός» σήπεται καί γι’ αὐτό προστίθεται ἅλας (Α΄ Τομ. Μεγ. ἑλλην. Ἐγκυκλοπαίδειας, σελ. 296 καί Κ. Οἰκονόμου, «Τά σωζόμενα ἐκκλ. συγγράμματα», τ. Α΄, σελ. 472) καί εἰδικώτερον ὅταν ὁ ἔχων τήν εὐθύνη τῶν Ὀρθοδόξων πιστῶν τῆς περιοχῆς Ὀρθόδοξος Ἐπίσκοπος διαμαρτύρεται ἐντόνως;

Ἐρωτῶμεν τόν Ἐκλαμπρότατο κ. Φώσκολο γιατί μέ ἐντολή τοῦ Ρωμαιοκαθολικοῦ Ἀρχιεπισκόπου Νάξου-Τήνου κ. Νικολάου, ὅπως ἀποδεικνύεται ἀπό τήν Ἀνακοίνωση τοῦ Γραφείου Τύπου τῆς Ρωμαιοκαθολικῆς Ἀρχιεπισκοπῆς Νάξου-Τήνου, στίς 11/9/2012 (http://cyclades24.gr/index.php/component/k2/item/779-stin-antepithesi -ii-katholiki-episkopi) ἐστάλη Ρωμαιοκαθολικός λειτουργός καί «ἀπό σεβασμό πρός τήν πλειονότητα τῶν μαθητῶν» (sic) πῆρε τούς γονεῖς καί τά παιδιά ἀπό τό δημόσιο Δημοτικό Σχολεῖο Ἐξωμβούργου Τήνου καί τούς ὁδήγησε σέ Ρωμαιοκαθολικό Παρεκκλήσιο, ὅπου ἐκεῖ τέλεσε τόν «ἁγιασμό» τοῦ νέου σχολικοῦ ἔτους διαχωρίζοντάς τα ἀπό τά ὀρθόδοξα παιδιά τοῦ σχολείου;
Ἄρα λοιπόν οἱ Ρωμαιοκαθολικῆς πίστεως μαθητές δημοσίων σχολείων πρέπει νά ἁγιάζωνται, ἀπό Ρωμαιοκαθολικό θρησκευτικό λειτουργό καί οἱ ὀρθόδοξοι μαθητές τοῦ ἰδιωτικοῦ Σχολείου τῆς Ρωμαιοκαθολικῆς θρησκευτικῆς κοινωνίας δέν πρέπει νά εὐλογοῦνται ἀπό Ὀρθόδοξο κληρικό;

Ἀντιλαμβάνεται κανείς τήν προφανῆ σκοπιμότητα καί ἐπιρρωνύονται πλήρως γιά μία εἰσέτι φορά οἱ ἀρχικές διαπιστώσεις μας. Τό προσωπεῖο τῶν Ρωμαιοκαθολικῶν «ἀδελφῶν», ὅπως ἀρέσκονται νά ἀποκαλοῦνται, μέ τήν ἐνέργειά τους αὐτή, πλήρως ἀποδομεῖται καί ἀποδεικνύεται ὅτι ἡ αἵρεση καί ἡ κακοδοξία στρεβλώνουν τήν ὀρθή ἀντίληψη καί τήν δικαιοσύνη τῶν ἀνθρώπων.

Στό σημεῖο αὐτό ἀπαντῶμε στόν Ἐκλαμπρότατο Ρωμαιοκαθολικό Ἀρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου κ. Νικόλαο καθώς καί στήν ἐφημερίδα ΚΑΘΟΛΙΚΗ (φ. 85/31.7.2012) ὅτι τό ἐπιχείρημα τῆς Ρωμαιοκαθολικῆς Θρησκευτικῆς κοινωνίας ὅτι δέν δέχεται τόν χαρακτῆρα ΝΠΔΔ ἐν Ἑλλάδι, διότι «τότε γίνεται Ἐθνική Ἐκκλησία καί παύει νά εἶναι Καθολική», εἶναι προφανῶς προσχηματικό, ὅταν ἐκστομεῖται μάλιστα ἀπό θεράποντες τοῦ κράτους τοῦ Βατικανοῦ, στήν ἀπέλπιδα καί καταδικασμένη νομικά προσπάθειά τους γιά σύναψη «Κονκορδάτου», μέ τήν Ἑλληνική Πολιτεία, γιά τήν ἀναγνώριση καθεστῶτος ἰδίου δικαίου (sui generis) δηλ. κράτους ἐν κράτει, μορφώματος ἀνυπάρκτου στό δικαιϊκό μας σύστημα, πού ἀποβλέπει στήν κρατική «ἀναγνώριση» κατά παράβαση τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος, μιᾶς θρησκευτικῆς παραδοχῆς ὡς δῆθεν «Καθολικῆς» Ἐκκλησίας.
Ἡ ὄντως Ἐκκλησία οὐδέποτε μπορεῖ νά μετατραπῇ σέ ἐθνική ἐπειδή αὐτό ἀποτελεῖ αἵρεση καί διότι ἡ Ἐκκλησίας εἶναι ὑπεράνω τῶν ἐθνοτήτων καί προσέτι ἡ ἰδιότης τοῦ ΝΠΔΔ δέν ἀφορᾶ στήν πνευματική ὑπόσταση καί ὀντολογία Της ἀλλά στίς ἐξωτερικές νομικές σχέσεις τῆς Ἐκκλησίας καί συνεπῶς τό προαναφερόμενο ἐπιχείρημα ἀποδεικνύεται ἕωλο, ἀβάσιμο καί προσχηματικό.

Ἑπομένως θέτομε στήν ὀρθόδοξη αὐτοσυνειδησία τό ἐρώτημα δέν θά ἦταν οὐσιώδης, ἀποτελεσματική καί θεόθεν ἐπιβραβευμένη ἡ παγκόσμια ἱεραποστολή τῶν Ὀρθοδόξων ἀπέναντι στήν ἑτεροδοξία καί ἡ κατάδειξις τῶν φρικωδῶν αἱρέσεων καί κακοδοξιῶν χωρίς συσχηματισμούς καί κοσμικούς καθωσπρεπισμούς ὑπό τό φῶς, τόν τρόπο καί τήν δυναμική τῶν ἁγίων καί θεοφόρων Πατέρων;

Ἐναργέστατα παραδείγματα ἀποτυχίας τῆς ἀκολουθουμένης τακτικῆς εἶναι οἱ δῆθεν ἐπιτυχῶς καταλήξαντες θεολογικοί διάλογοι μέ τούς κακοδόξους μονοφυσίτας, δῆθεν ἀρχαίας «ὀρθοδόξους» ἀνατολικάς «Ἐκκλησίας» καί τούς κακοδόξους παλαιοκαθολικούς, καθώς καί ὁ ἀτέρμων θεολογικός διάλογος μετά τῆς Ρωμαιοκαθολικῆς θρησκευτικῆς κοινωνίας πού εὐστόχως ἀπό τόν ἐπί 20ετία ὀρθόδοξο συμπρόεδρο αὐτοῦ ἀπεκλήθη «ἀνόσιο παίγνιο».

Δέν εἶναι φαιδρεπίφαιδρο τό γεγονός ὅτι συζητοῦμε γιά τήν κανονική κατάσταση καί ἁρμοδιότητα τοῦ κατά τήν πρώτη χιλιετία τότε ὀρθοδόξου Πατριάρχου καί Πάπα παλαιᾶς Ρώμης καί Δύσεως σήμερα πού ὁ κατέχων ἀντικανονικῶς τόν πρεσβυγενῆ αὐτό θρόνο τυγχάνει κακόδοξος καί αἱρεσιάρχης; Καί ἀντί νά συζητοῦνται οἱ κακοδοξίες καί οἱ αἱρέσεις του ὑπό τό φῶς τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων, τῶν Ἁγίων Πατέρων καί τῶν Ἁγίων Οἰκουμενικῶν Συνόδων, ἀναλισκόμεθα σέ συζητήσεις ἑτέρων θεμάτων;

Ὁ δόκιμος Καθηγητής Πληροφοριακῶν Συστημάτων τοῦ Harvard κ. Καμπουράκης προσεφέρθη πρό 5ετίας περίπου σέ πρωτιστεύοντα Ἱεράρχη τῆς Ἁγιωτάτης ἡμῶν Ἐκκλησίας νά ὀργανώσῃ δορυφορική πλατφόρμα σέ 16 γλῶσσες πού νά ἐκπέμπει παγκόσμια τό ὀρθόδοξο μήνυμα καί τήν ὀρθόδοξη ἀλήθεια καί ἀκόμη περιμένει τήν ἀπάντηση...

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ

Δεν τους ενοχλούν οι πραγματικές αυτοκτονίες, μόνο οι εικονικές


Είναι από τις ειδήσεις που σε κάνουν να εξοργίζεσαι για το πώς μπορεί το κράτος να λειτουργεί λανθασμένα ενώ σε σωστά πράγματα να μη λειτουργεί καθόλου. Ο λόγος για τον αστυνομικό ο οποίος σε κινητοποίηση που έγινε πριν μερικές ημέρες στο Σύνταγμα, έβαλε μια θηλιά στο λαιμό του και αναπαράστησε μια αυτοκτονία στην οποία τον οδηγούν τα μέτρα που ετοιμάζονται, οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια και οι μισθοί πείνας για ανθρώπους που προστατεύουν τους πολίτες από το έγκλημα.
Ο αστυνομικός αυτός καλείται τώρα σε απολογία από την υπηρεσία του για το συγκεκριμένο χάπενινγκ με τις αγχόνες. Για να αποδειχθεί ότι η πανίσχυρη… υπηρεσία, όποια κι αν είναι αυτή, κάνει τα στραβά μάτια σε άλλες περιπτώσεις αλλά δεν αφήνει τέτοιες περιπτώσεις να περάσουν. Τι έπαθαν άραγε οι ανώτεροί του; Προσβλήθηκαν από την εικόνα; Χαλάει το ίματζ της Ελληνικής Αστυνομίας; Άραγε υπήρξε άνωθεν εντολή για την ΕΔΕ; Δεν τους πειράζουν οι ρακένδυτοι και πεινασμένοι αστυνομικοί, δεν τους πείραξαν τα περιπολικά χωρίς καύσιμα και τα φθηνά αλεξίσφαιρα γιλέκα ή οι διαλυμένες αστυνομικές μηχανές και τους πείραξε ο αστυνομικός που έβαλε τη θηλιά;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ, ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ


Από την κόψη, του σπαθιού την τρομερήΜόνον η Ελευθερία κάνει τον Άνθρωπο να αγωνίζεται ενώ θα μπορούσε να φυγομαχήσει, να πουληθεί και να προδώσει
                               
Τρομερές οι εικόνες από την συγκέντρωση μίσους χθες στο κέντρο της Αθήνας. Τρομερές αλλά όχι άγνωστες για την πατρίδα μας.
Ναι, θέλουν να δολοφονήσουν την Δημοκρατία και την Ελευθερία, όπως προανήγγειλαν στα συνθήματα που κράδαιναν και στην θέση τους να φέρουν το μίσος. Δεν είναι οι πρώτοι.
Μέσα στο γύρισμα των χιλιετιών, άπειρα στίφη προσπάθησαν. Νοσηρές δυνάμεις, ασύλληπτοι στρατοί, φρικαλέες μέθοδοι.
Ναι, ο νους και η φαντασία των εχθρών της Ελευθερίας αναλώνεται στην φρίκη. Στο πως θα υποδουλώσουν, θα βασανίσουν και θα εξοντώσουν τους γηγενείς για να πάρουν την Γη τους.
Άπειρα στίφη συνεθλίβησαν στις ασπίδες των Θερμοπυλών. Στα ανδρεία στήθη, στους άνδρες που έφεραν στον κόσμο υπέροχες γυναίκες, Ελληνίδες μάνες.
Αίμα ζυμωμένο με το χώμα για εκατοντάδες γενιές. Γηγενείς που λάτρεψαν την πατρίδα, καλλιέργησαν Γη και ψυχές για να φτιάξουν Πόλεις. Να μην γυρνούν ληστρικά, να μην σφάζουν. Και μέσα στις Πόλεις τις Ελληνικές, γεννήθηκε ο Πολιτισμός. Ο φραγμός για τους ισχυρούς, ο προστάτης για τους αδύνατους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΜπουκάλια, μολότοφ και κρότου λάμψης στο Σύνταγμα - Αναρχικοί δημιουργούν ένταση στην πορεία


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ


Eπεισόδιο στο Φαρμακονήσι με σύγκρουση σκαφών τουρκικής και ελληνικής Ακτοφυλακής


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.defencenet.gr

Επεισόδιο είχαμε τα ξημερώματα στο Φαρμακονήσι μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής.
Περί τις 03.00 τα ξημερώματα ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σλοβενικό σκάφος της FRONTEX που περιπολούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, "να απομακρυνθεί γιατί βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα".

«Τελευταίος πλειοδότης το σπαθί του Νικηταρά»! Σαν σήμερα η κοίμηση του Αγίου του Ελληνισμού

O αγωνιστής της Επανάστασης του 1821, Νικηταράς!..Ο ΠΟΛΥΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ αγωνιστής της Επανάστασης του 1821, ο φλογερός Έλληνας ήρωας Νικηταράς (Μεγάλη Αναστασίτσα, Αρκαδία 1780 – Πειραιάς 1849) είναι ένα ψευδώνυμο του μεγάλου αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Νικήτα Σταματελόπουλου. Πρόκειται περί ανιψιού τού Θοδωρή Κολοκοτρώνη! Παιδί ακόμη ακολούθησε ακόμα τους αγωνιστές στα βουνά της Πελοποννήσου, μετά την εκτέλεση του πατέρα του, αρματολού και του αδελφού του, από τους Τούρκους. Το 1818, στην Καλαμάτα, μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία, τον άλλο χρόνο πήγε στη Ζάκυνθο, όπου βρήκε τον Κολοκοτρώνη και μαζί με άλλους Έλληνες κατατάχτηκε σε επτανησιακά σώματα, που είχαν οργανώσει οι Ρώσοι. Τον Ιανουάριο του 1821 αποβιβάστηκε στη Μάνη και η κήρυξη της Επανάστασης τον βρήκε στην Καλαμάτα. Πώς και γιατί ονομάστηκε «Τουρκοφάγος»;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Το αφορολόγητο των συναγωγών και η φορολογία υπέρ του Ισραήλ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Το αφορολόγητο των συναγωγών και η φορολογία υπέρ του Ισραήλ

ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΤι είχε πει ο γέροντας Παΐσιος για τη βλασφημία- Επίκαιρα όσο ποτέ τα λόγια του...
Με αφορμή την υπόθεση του 27χρονου από την Εύβοια, ο οποίος δημιούργησε σελίδα στο Facebook με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος» και κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε την άποψη που είχε διατυπώσει ο ίδιος ο Γέροντας Παΐσιος για τη βλασφημία.

Ποιοι αποδιοργανώνουν την ΕΛ.ΑΣ.

Στη χειρότερη συγκυρία για τη χώρα, στην ηγεσία της αστυνομίας καταλογίζονται βεβιασμένες αποφάσεις ενώ διαπιστώνονται προβλήματα οργάνωσης, εκπαίδευσης και επάνδρωσης
Οι δικηγόροι λένε συχνά ότι κανείς δεν υποχρεούται στα αδύνατα. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, καλούνται να φέρουν εις πέρας τα αδύνατα από τη στιγμή που η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται ίσως στη χειρότερη εποχή της, ύστερα από πολλές δεκαετίες.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 792Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 792
Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Ιδού οι… «ρατσιστικές» επιθέσειςΙδού οι… «ρατσιστικές» επιθέσεις
Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του, γιατί δεν του… «έκατσε»!

H ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ*
Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τι είδους κράτος είμαστε, είμαστε Δημοκρατία; αλλά και στις δημοκρατίες υπάρχουν όρια στις διεκδικήσεις, τα δικαιώματα σου φθάνουν μέχρι εκεί που καταπατούνται τα δικαιώματα του άλλου.
Σε ένα ευνομούμενο κράτος, ο πολίτης αυτού του Κράτους έχει το δικαίωμα να εργάζεται, να κυκλοφορεί, να συναλλάσσεται, να κάνει απεργίες, να διαμαρτύρεται, να φωνάζει.
Φτάσαμε όμως στο σημείο σ’αυτό το Κράτος, που δυστυχώς ίσως για μερικούς, ονομάζεται ακόμα Ελλάδα, τα ίδια δικαιώματα να τα έχουν αποκτήσει και αυτοί που δεν είναι κάτοικοι αυτού του Κράτους, αυτοί που έχουν έλθει λαθραία οι λαθρομετανάστες δηλαδή.
Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μου οι οποίοι, θεωρούν ότι θα πρέπει να καλοδεχόμαστε τους λαθρομετανάστες που έρχονται εδώ να σωθούν από τυραννικά καθεστώτα ή να βρουν καλύτερη ζωή γιατί εκεί υποφέρουν από φτώχεια και έχουν αβέβαιο μέλλον . Μην ξεχνάμε και τον κ. Παυλόπουλο ο οποίος το 2007 ως Υπουργός είχε ευχαριστήσει τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την πατρίδα μας και έρχονται εδώ για να ζήσουν μαζί μας!!!!!!.
Δηλαδή, οι καταφρονεμένοι και πεινασμένοι όλου του κόσμου γνωρίζουν ότι, η Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας και πρέπει να έρθουν εδώ για να ζήσουν καλά; Είναι όμως έτσι? Tο ταξίδι, για να έρθει κάποιος πχ από το Πακιστάν στην Ελλάδα, κοστίζει με μέτριους υπολογισμούς περί τα 3.000 $, αν είναι οικογένεια υπολογίστε το επί τα άτομα. Για να μαζέψει κάποιος στο Πακιστάν (όπου ο μηνιαίος μισθός εργάτη είναι περίπου τα 50$) 3.000$ θα πρέπει να δουλεύει 5 χρόνια χωρίς να ξοδεύει τίποτα και αν έχει και οικογένεια 15 χρόνια πείνας για να τα δώσει στους διακινητές και να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στα φανάρια. Δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος έχει στα χέρια του 10.000 $, ένας άνθρωπος που με αυτά τα χρήματα θα ήταν «κάποιος» στον τόπο του, τα δίνει να έλθει οικογενειακώς, σε μια χώρα με αμφίβολο μέλλον.
Πιστεύω ακράδαντα ότι το ταξίδι αυτό είναι επιδοτούμενο, από αυτούς που τόσα χρόνια τώρα δε θέλουν να βλέπουν την Ελλάδα ως ένα αμιγές έθνος, θέλουν να αλλοιώσουν την ομοιογένεια της και το προσπαθούν σε συνεργασία με τους πολιτικούς μας, οι οποίοι υπέγραψαν την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, απέσυραν τις Ένοπλες Δυνάμεις από την φύλαξη των συνόρων, απενεργοποίησαν τα ναρκοπέδια, για να μην έχουν κανένα πρόβλημα στην είσοδο τους στην Ελλάδα οι «καλεσμένοι» μας όπως έλεγε ο κ. Παυλόπουλος.
Και θυμίζω τι είπε τελευταία ο ειδικός αντιπρόσωπος μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών Βρετανός P. Sutherland:  “Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να υποβαθμίσει την ομοιογένεια (εννοεί την εθνική) των κρατών-μελών της, η μελλοντική ευημερία πολλών κρατών της Ε.Ε. εξαρτάται από το αν θα γίνουν πολυπολιτισμικές ή όχι».Εννοεί μόνο την Ελλάδα οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα, αφού υπάρχει το Δουβλίνο ΙΙ.
Όσους συνοριοφύλακες τοποθετήσει ο κ. Δένδιας στα σύνορα, όσα στελέχη τηςFRONTEX και αν είναι μαζί τους δεν μπορούν να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση. Τα σύνορα είναι ανοικτά όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους για να κοροϊδεύουν τον απλό λαό.
Και δεν είναι μόνο αυτό ερχόμενοι αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα εγκληματούν (παραεμπόριο, ληστείες, δολοφονίες κλπ) και αποκτούν δικαιώματα, εργασιακά, περίθαλψη κλπ, ενώ αντίστοιχα μειώνονται οι κοινωνικές παροχές για τους πολίτες του Κράτους που πληρώνουν εισφορές, φόρους και ειδικά σήμερα σφαγιάζονται.
Παραθέτω γνωστά στοιχεία για το πόσο κοστίζουν στην Ελληνική οικονομία οι λαθρομετανάστες: 7 δισ. ευρώ κοστίζει η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. (Βάσει στοιχείων του πρώην Υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου Φεβ 2011).
12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής τους. (Τράπεζα της Ελλάδας). Έχουν φύγει πάνω από 300 δις. τα τελευταία 15 έτη.
9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες λαθραίους και μη. (Υπουργείο Ανάπτυξης)
Μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος δηλαδή της λαθρομετανάστευσης ανέρχεται ετησίως στο ποσό των 28 δις ευρώ!!!!! (τουλάχιστον 13% του ΑΕΠ). Βέβαια για να συμπληρώσουν αυτό το ποσό οι κυβερνώντες θα γδάρουν τους Έλληνες πολίτες
Αφού λοιπόν προκαλούν τέτοια ζημιά στην οικονομία της χώρας βλέπουμε τώρα και λαθρομετανάστες να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας. Αυτό το άρθρο το γράφω εξαιτίας της πορείας λαθρομεταναστών την 22 Σεπ 12 εξαιτίας λέει μιας ταινίας που προσβάλλει το Ισλάμ και? Και βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας αλαλάζοντες, αυτοί που είχε «μαζέψει» ο κ. Δένδιας με τον περίφημο «Ξένιο Δία» του, να καταστρέψουν, να βανδαλίσουν, να προπηλακίσουν. Άλλη μια μέρα ντροπής για την Ελλάδα. Αύριο μπορεί να σκοτώσουν κάποιον που τους λοξοκοίταξε γιατί τους μείωσε τάχα ως μουσουλμάνους
Με ποιο δικαίωμα; ποιος δίνει αυτό το δικαίωμα στους λαθρομετανάστες και στους υποστηρικτές τους να διαλύουν για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας και να το κάνουν να μοιάζει, μετά την ομαδική προσευχή, με την Μέκκα; Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα; Ότι, οδηγούνται εδώ εκατομμύρια άνθρωποι αγνώστου προελεύσεως και οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μας; Έχουν βάλει στο μυαλό τους πως θα είναι η Ελλάδα μετά από μερικά χρόνια; Και έχουν το θράσος οι κυβερνώντες να μιλάνε για τουρισμό;
. Πρέπει να καταλάβουμε, εμείς οι απλοί πολίτες, ότι δεν είναι προοδευτικός αυτός που θέλει σώνει και καλά τους λαθρομετανάστες εδώ, χάριν της «πολυπολιτισμικότητος» και ότι η αποστολή στην Ελλάδα τόσων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (1,5- 2 εκατ μέχρι σήμερα) σκοπό έχουν αφενός την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας και αφετέρου να γίνει η Ελλάδα το Πακιστάν και η Νιγηρία της Ευρώπης όπου θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, στις υπό δημιουργία Ε.Ο.Ζ., λαθρομετανάστες και εξαθλιωμένοι έλληνες πολίτες, που δεν θα μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.
Οι πολιτικοί μας δυστυχώς, έχουν πουλήσει εμάς και την Πατρίδα μας εμείς κάτι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να σταματήσει η λαθρομετανάστευση απειλεί την Ελλάδα. Πρέπει να αφήσουμε τους καναπέδες, η Πατρίδα μας χρειάζεται όρθιους και μαχητικούς
*ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.

Χρυσή Αυγή: Στροφή στην Ρωσία

Αφέθη ελεύθερος ο 27χρονος ιερόσυλος…Όποιος «προοδευτικός» είναι «μάγκας», να «σατιρίσει» τον Μωάμεθ!
Έπιασαν τόπο τελικά –όπως γίνεται πάντα σ’ αυτή τη χώρα μετά το 1974- οι κραυγές των δήθεν προοδευτικών και ο 27χρονος δημιουργός της βλάσφημης ιστοσελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» Γιώργος Λοΐζος, από το Βόλο, αφέθηκε ελεύθερος και για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Μάλιστα, στην απολογία του ο θρασύς και ιερόσυλος αυτός τύπος, που μέχρι χθες κομπορρημονούσε για τη «μαγκιά» του, δεν ανέλαβε τις ευθύνες του και ανέφερε πως τάχα δεν ήθελε να προσβάλλει τα θεία, αλλά μόνο να κάνει «σάτιρα». Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του συνηγόρου του, που είπε ότι ο πελάτης του «θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό».
Να τονίσουμε, πως όπως φαίνεται καθαρά κι από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, ο 27χρονος δεν διακωμωδούσε μόνον τον γέροντα Παΐσιο, αλλά και την Παναγία και τον Χριστό. Παρότι αυτό είναι πασιφανές, το απέκρυψαν οι πάντες. Γιατί άραγε;

Θήβα: Ρομά vs ΔΕΗΘήβα: Ρομά vs ΔΕΗ
Αφού η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε όλους όσους χρωστούσαν στην Βοιωτία, χωρίς καμία σοβαρή αντίδραση, την Παρασκευή 21/9 το έκοψε και από τον καταυλισμό των ρομά στο Πυρί Θηβών. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, η ΔΕΗ επιδεικνύοντας ανοχή τους ξανασύνδεσε το ρεύμα, για να το κόψει εκ νέου τη Δευτέρα 24/9. Σύμφωνα με υπαλλήλους της ΔΕΗ, οι ρομά έκλεψαν ρεύμα από την κεντρική κολώνα του δημοτικού φωτισμού στον καταυλισμό τους, με αποτέλεσμα να τη βραχυκυκλώσουν και να ξανακοπεί οριστικά η παροχή ρεύματος.

Η αποκάλυψη των αχρείωνΗ αποκάλυψη των αχρείων
Η κυρίαρχη τάξη των πολιτικών επί δεκαετίες χρίζει διαδόχους στο γκουβέρνο κληρονομικώ δικαιώματι. Επί δεκαετίες αλληλοϋβρίζεται δημοσίως και νέμεται την εξουσία εναλλάξ. Αλληλοκατηγορείται και αλληλοσυγχωρείται. Ψεύδεται και κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό.
Ξάφνου, μια νέα δύναμη εμφανίζεται, μια δύναμη που δεν υπόσχεται ιδιοτελή οφέλη αλλά κοινούς αγώνες και κοινούς στόχους.  Η Χρυσή Αυγή κάνει το σύστημα της κοινοβουλευτικής μοιρασιάς να αναστατωθεί. Η νέα δύναμη εκπροσωπεί Έλληνες με αγνά αισθήματα και αποφασιστική καρδιά, που έχουν τα πάντα να κερδίσουν από τον παραγκωνισμό του κράτους της ανομίας και της συνδιαλλαγής.
Πανικόβλητο το καθεστώς συμπτύσσει τις γραμμές του εναντίον της Χρυσής Αυγής, εντάσσοντας στην συμμαχία των θαμώνων της εξουσίας τη ΝΔ, τους κλασικούς καπηλευτές της λαϊκής δεξιάς, το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ που οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια το λαό στην ηθική και υλική παρακμή, την Αριστερά που αλληλοσπαράσσεται αλλά βρίσκει κοινό τόπο στην αντι-ΧΑ προπαγάνδα της, βλέποντας ότι η αυθεντικά λαϊκή πελατεία της ξύπνησε και της γυρίζει την πλάτη, και τα αποκόμματα της Δεξιάς που παρά τον πακτωλό χρημάτων που η παρέα των πρωτοπόρων της εθνοκαπηλείας τους προσφέρει αδυνατούν πλέον να παραπλανήσουν τους Έλληνες. 
Στη συντροφιά των εραστών της κρατικής πίτας και οι μόνιμοι διασπαστές του εθνικιστικού χώρου, οι ψιθυριστές, οι Ναπολέοντες και οι μουρμούρηδες που λατρεύουν να ασχολούνται με τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν έχουν οι ίδιοι έργο να παρουσιάσουν. 

Η Επανάστασή μαςΗ Επανάστασή μας
Η Επανάστασή μας δεν είναι απλά μια λέξη. Δεν είναι κάτι επιφανειακό και παράξενα πολύβουο. Η Επανάστασή μας δε βρίσκεται εκεί που καίνε ελληνικές σημαίες, που σπάνε μαγαζιά, πανεπιστήμια και καταστρέφουν αγάλματα. Η Επανάσταση μας δεν κρύβεται σε κουκούλες, εκεί που υπάρχουν τα χαπάκια, οι σκόνες και τα παραισθησιογόνα. Δεν έχει ανάγκη από υποκατάστατα για να ονειρευτεί. Δεν είναι "εξαρτημένη", αλλά Ελεύθερη. Η Επανάστασή μας δε βρίσκεται σε λαμπερά φώτα και κοσμοπλημμύρα. 

Ετρούσκοι: Μια πανάρχαια ελληνική φυλή


Πολλοί επιστήμονες αρχαιολόγοι, ακόμη και μέχρι σήμερα υποστηρίζουν για κάποιους αρχαίους λαούς για τους οποίους όχι μόνο αναφορές υπάρχουν σε αρχαίους συγγραφείς αλλά και ίχνη των πολιτισμών τους συνεχώς ανακαλύπτονται, ισχυρίζονται λοιπόν πως είναι μυστηριώδης η καταγωγή τους, λες και ήρθαν από το ... πουθενά!
Οι Ετρούσκοι όπως οι Σουμέριοι αλλά και οι Χετταίοι, συγκαταλέγονται ανάμεσα σ’ αυτούς. Όμως ο Διονύσιος Αλικαρνασσεύς, ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, ο Στράβων ακόμη και ο Θουκυδίδης καθόλου αγνώστου προελεύσεως δεν τους αναφέρουν αφού προσδιορίζουν πως πρόκειται για πανάρχαια ελληνικά φύλα τα οποία μετανάστευσαν τόσο στην Ιταλία όσο και προς την Ασία.

7 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Ρ.Κ.Κ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ TUNCELI ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΝέα σφαγή Τούρκων στρατιωτών από το ΡΚΚ - Ισχυρότατη έκρηξη με 7 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες


 

Τουλάχιστον  7 άτομα των τουρκικών αρχών ασφαλείας σκοτώθηκαν ύστερα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στην ανατολική επαρχία Tunceli.
Η ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που περνούσε θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα σε δρόμο στην ομώνυμη πρωτεύουσα της επαρχίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καπνός από την έκρηξη φαινόταν από τα περισσότερα μέρη της πόλης, καθώς τόσο το θωρακισμένο όχημα όσο και ένα αυτοκίνητο που έτυχε να βρίσκεται κοντά τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ ο θόρυβος από την έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...