Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Stern»: Οφείλουμε στην Ελλάδα 370 δισ.!!! Kαi οι δωσίλογοι δικοί μας στήνουν και κώλο στους γερμανούς...Απλά μαθήματα ιστορίας και μαθηματικών αποφάσισε να κάνει το γερμανικό περιοδικό «Stern» στους συμπολίτες του και να τους μιλήσει για τα λεφτά των πολεμικών αποζημιώσεων που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα.  ......
>>>>>>>

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 28-9-2012.

Η ψευδαίσθηση, το μαζικό ενοχικό σύνδρομο και ο φόβος συναπαρτίζουν το αμαρτωλό σύμπλεγμα με το οποίο επιχειρείται η ποδηγέτηση του ελληνικού λαού από τον εσμό των γραικύλων πολιτικάντηδων του κατοχικού καθεστώτος. Η παραποίηση της πραγματικότητας και η άσκηση της ψυχικής βίας συνιστούν την μαύρη προπαγάνδα, την διακίνηση δηλαδή πλαστής πληροφορίας προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινωνικός σωφρονισμός στα βρωμερά σχέδια του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Η προπαγάνδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής και η τύχη του λαού εξαρτάται από τον ρήτορα που θα τη διαχειριστεί. Μπορεί να αποβεί θετική όταν λάβει τη μορφή της λαϊκής ενημέρωσης στα πραγματικά προβλήματα και τις ορθές πολιτικές θέσεις που αποκρύβονται από τους πολιτικάντηδες του Συστήματος και τους επικοινωνιακούς μηχανισμούς του. Αλλά μπορεί να αποδειχτεί αρνητική αν λάβει τη μορφή του πειθαναγκασμού των μαζών από εκείνους που πολεμούν το εθνικό αίσθημα του λαού. Και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της προπαγάνδας – λαϊκής ενημέρωσης που απευθύνεται σε συνειδητοποιημένο λαό με τη γλώσσα της αλήθειας και του πατριωτισμού απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα που απευθύνεται σε άμορφες μάζες με τη γλώσσα του ψέματος και του διεθνισμού.

Η προπαγάνδα εξάλλου εφαρμόζεται από τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους χρηματοοικονομικούς παράγοντες και κάθε άλλο θεσμικό παράγοντα του καθεστώτος κάθε φορά που ομιλούν όλοι τούτοι δημόσια για ένα θέμα που αφορά το σύνολο της λαϊκής κοινότητας. Μια πολιτική υπόσχεση, ένα πολιτικό μέτρο, μια είδηση, μια αναφορά στην αγορά ή σ’ έναν οικονομικό στόχο αποτελούν ομοίως προπαγάνδα. Το χάρισμα του λόγου είναι ένα εργαλείο και για τα αποτελέσματα του εργαλείου ευθύνεται ο εργάτης που το χρησιμοποιεί μαζί με τον εργοδηγό του. Οι πολιτικάντηδες λοιπόν και οι κολαούζοι τους που παρελαύνουν από τα γυαλιστερά βήματα λόγου είναι οι εργάτες της φοβικής μαύρης προπαγάνδας και ο σιωνιστικός νεοταξισμός είναι ο εργοδηγός τους.

Το μαζικό ενοχικό σύνδρομο που επιστρατεύουν όλα τα παράσιτα της ζωής μας μαζί με κάποια ελληνόφωνα μα ολότελα ξένα είναι πως για ό,τι συμβαίνει στην οικονομία και στην κοινωνία ευθύνεται ο απλός λαός. Ο λαός μας τάχα ευθύνεται για τη δημόσια διαφθορά, τα ελλείμματα, τον έκλυτο πλουτισμό, τα ιδιαίτερα βολέματα, την ξενόφερτη ανηθικότητα που οι διορισμένοι ταγοί μας έφεραν στην ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες τάχα φταίνε ακόμη και για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, μας λένε εν χορώ οι προδότες, γιατί τους εκμεταλλεύονται και γιατί είναι ρατσιστές και βίαιοι!

Μας θέλουν σκυφτούς και ηττημένους να παραδεχόμαστε τις δικές τους ευθύνες για δικές μας στα δάνεια και τους λαθρομετανάστες που εκείνοι οι ανήθικοι ταγοί αποδέχτηκαν συνειδητά και βάσει σχεδίου δίχως ίχνος αληθείας και ηθικής βάσης για να ρημάξουν την Ελλάδα και να εξοντώσουν τους Έλληνες ψυχικά και βιολογικά. Επικαλούνται μάλιστα τον ρατσισμό όταν λαθρομετανάστες στα πλαίσια της αποστολής τους μας λέγουν πως όταν γίνουν πλειοψηφία θα μας αφανίσουν. Και πωλούν το δικαίωμα του Έλληνα στην πατρίδα και την εργασία με τα παλιόχαρτα των παγκόσμιων τοκογλύφων όταν Έλληνες χάνουν την ζωή τους από απελπισία. Όμως «κύριοι» φυλετισμός είναι η διατήρηση της ελληνικότητας με βάση το όμαιμο και το ομόφυλο. Ρατσισμός με τη δική σας έννοια είναι η επέλαση της ξενοκρατίας.

Ψευδαίσθηση καλλιεργείται όταν μειώνονται διαρκώς οι αποδοχές μας και ζητούνται περισσότεροι φόροι για να «σωθούμε»! Ψευδαίσθηση είναι η μαύρη προπαγάνδα πως πρέπει να σωθούμε μέσα στο ευρώ όταν το ευρώ πεθαίνει και ο λαός μας σύρεται αποστεωμένος στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Ψευδαίσθηση είναι πως δεν υπάρχει εθνικός κίνδυνος και μας σερβίρουν τις κακοτεχνίες ως τάχα καλλιτεχνία υπέρ των Τούρκων κατακτητών και των «κακόμοιρων» της οικουμένης που μας κουβαλιούνται όταν ο στρατός των απέναντι ετοιμάζεται και ο πολυπολιτισμός προελαύνει εγκληματικά. Και από δίπλα έρχεται ο φόβος της αποδοχής των δεινών μας γιατί μονάχοι μας δεν θα έχουμε παιδιά και λεφτά!

Αυτή είναι η μαύρη προπαγάνδα του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού που ολοκληρώνει το μακάβριο έργο της με την εύρεση του δήθεν πραγματικού προβλήματος, τους «κακούς» εθνικιστές που αφυπνίζουν τους Έλληνες και σαλπίζουν την εθνική και εθνικιστική αντεπίθεση. Κι έτσι έχουμε το αντιεθνικιστικό και ανθελληνικό κυνήγι μαγισσών όσων απειλούν την διεφθαρμένη «δημοκρατία» τους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός απαντάει με την υπερήφανη προπαγάνδα του Ελληνικού Έθνους, δηλαδή με την ενημερωτική εκστρατεία και την παράθεση της αλήθειας στον ελληνικό λαό. Του λέμε ότι η μόνη ευθύνη του είναι η μέχρι σήμερα ανοχή στους γραικύλους πολιτικάντηδες. Λέμε ακόμη στο λαό μας ότι η υποτιθέμενη σωτηρία είναι ο θάνατός του. Κι ακόμη πως είμαστε λαός δυνατός και πλούσιος σε γη και ψυχή, Ζωντανοί Πολεμιστές Ελληνικού Φωτός.

Λέμε ακόμη στην δική μας ελληνόψυχη προπαγάνδα προς τους Έλληνες ότι στον πόλεμο που μας κάνουνε η απάντηση είναι η έφοδος για την επανάκτηση της πατρίδος μας σε πολιτική, οικονομία και κοινωνία. Να διώξουμε προδότες και ξένα σώματα. Να αναγεννήσουμε μέσα μας τον Ηρωικό Έλληνα που ηγείται και δεν καθοδηγείται. Να δείξουμε τέλος στους πάντες ότι η Εθνικιστική Ελλάς αλλάζει σύνορα όταν τα μεγαλώνει! Και ο Έλληνας γεννιέται και δεν γίνεται!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δε μπορεί να κοιμηθεί γιατί θα πεθάνει!


Πέφτει για ύπνο μόνο με αναπνευστική συσκευή...
Η 24χρονη Emma Chell δε μπορεί να πάρει έναν υπνάκο…

ποτέ!

Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, η περίπτωσή της είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Η Emma πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας μπορεί να πεθάνει από… έναν υπνάκο!
Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο που πάσχει από σύνδρομο συγγενούς κεντρικού υποαερισμού, εξαιτίας του οποίου «ξεχνάει» να αναπνέει κάθε φορά που πέφτει για ύπνο!

Το σύνδρομο αυτό επηρεάζει τα νευρολογικά αντανακλαστικά που ελέγχουν την αναπνοή και η νεαρή γυναίκα απλά πρέπει να ζει με αυτό καθώς οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Ο μοναδικός τρόπος που η Emma μπορεί να κοιμηθεί είναι όταν χρησιμοποιεί ειδική αναπνευστική μάσκα.
«Πλέον το έχω συνηθίσει. Το έχω όλη μου τη ζωή. Ξέρω ότι δε μπορώ να πάρω έναν… «υπνάκο» γιατί αυτό μπορεί να με σκοτώσει. Αν κάποια στιγμή στη διάρκεια της ημέρας νιώσω νύστα, απλά προσπαθώ να με κρατάω ξύπνια» λέει η ίδια.

Η Emma πέρασε τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί σταματούσε ξαφνικά να αναπνέει.
Με αυτή την ασθένεια γεννιούνται 1 στα 200.000 παιδιά. Υπάρχουν μόνο 200 άνθρωποι στον κόσμο αυτή τη στιγμή που ζουν με αυτό το σύνδρομο, κι αυτό γιατί τα ποσοστά θνησιμότητας είναι πολύ μεγάλα.
Η Emma είναι 1 από τους 30 πάσχοντες στο Ηνωμένο Βασίλειο.ierosagon.gr

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/09/blog-post_1861.html#ixzz27hGaRVHZ

ΕΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ

Γράφει ο Διογένης, ο Κυνικός
Αγαπητό Fimotro,
Μάλλον πλησιάζει η ώρα που το καζάνι της κοινωνικής αγανάκτησης θα σκάσει. Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά μας αφήνουν άφωνους γιατί πιστεύαμε ακράδαντα ότι στην Ελλάδα έχουν γίνει...
πράγματα και θάματα από διαφόρους όπως τους πολιτικούς, κάποιους έστω και κατ’ όνομα επιχειρηματίες ή άλλους παράγοντες του τόπου αλλά επίσης πιστεύαμε ότι σε όλα τα πράγματα υπήρχε ένα όριο. Μια κόκκινη γραμμή, για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία της εποχής, που τελικά και αυτή αποδεικνύεται «μούφα» θέση από τους πολιτικούς. Αλλά δυστυχώς, όχι δεν υπήρχε όριο αλλά ούτε πάτος στο βαρέλι της διαφθοράς, για να δανειστούμε και άλλη μια φράση της εποχής. Σιγά σιγά έχουν αρχίσει και βγαίνουν διάφορα στην φόρα. Είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση πριν από την ανακοίνωση των μέτρων θα έβγαζε λαγούς από το καπέλο της προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, ίσως με θέματα διαφθοράς κάποιων πολιτικών προσώπων ή κάποιων άλλων θεμάτων

H συνθήκη της Λωζάννης (1923) και η αιτία του γ' παγκοσμίου πολέμου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/h-1923.html#ixzz27gaCgwKK

Ρεαλιστικό μελλοντικό σενάριο: Η Τουρκία εισβάλλει στην Συρία για "ανθρωπιστικούς" λόγους παρακινούμενη από τους δυτικούς ή με δική της πρωτοβουλία. Ο ΑΣΣΑΝΤ τυπικά της κηρύσσει τον πόλεμο και ζητά την βοήθεια των ρώσων και των κινέζων. Αυτόματα η Τουρκία χαρακτηρίζεται τεχνικά εμπόλεμη.

Με βάση την συνθήκη της Λωζάννης έχει δικαιώματα να παρεμποδίζει την ναυσιπλοοία στα στενά του Βοσπόρου και να ελέγχει τα πλοία που υποπτεύεται ότι βοηθούν τον εχθρό της.


Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο θα το ανεχθεί η Ρωσία του Πούτιν?

Πάτρα: Ανήλικες αθίγγανες πηγαίνουν για λίγα ευρώ με ηλικιωμένους Πατρινούς -!!

Στέκι υπάιθριας πορνείας η πλατεία Όλγας- ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.


Ιδού και τα πειστήρια του αγοραίου έρωτα στην πλατεία Όλγας, στην Πάτρα. Δυο νεαρές αθίγγανες έχουν προσεγγίσει ηλικιωμένο και του προτείνουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

 Το φαινόμενο, φυσικά, είναι καθημερινό και όλες τις ώρες της ημέρας σε βαθμό να υπάρχουν παράπονα από τους περιοίκους και τους καταστηματάρχες για την μετατροπή της πλατείας σε στέκι υπαίθριας πορνείας. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Ομοσπονδία....

Επαγγελματοβιοτεχνών Νομού Αχαΐας και την έστειλε αναγνώστης του thebest.

 Να σημειωθεί ότι, όπως λένε οι περίοικοι, μεταξύ των πελατών των εκδιδόμενων νεαρών αθίγγανων περιλαμβάνονται αρκετοί ηλικιωμένοι, οι περισσότεροι έχουν και εγγόνια, αλλά και ορισμένοι… επώνυμοι πολίτες, με την έννοια της φήμης που έχουν στην πόλη από την επαγγελματική δραστηριότητα και τις λοιπές ενασχολήσεις των ίδιων ή μελών των οικογενειών τους. Ανήλικες και νεαρές αθίγγανες εκδίδονται για λίγα ευρώ που κυμαίνονται απο 20 έως 40 ευρώ και «τσιμπάνε» κυρίως ηλικιωμένους πελάτες.
Οι περίοικοι ισχυρίζονται ότι το αλισβερίσι δεν γίνεται μόνο στην πλατεία, και βεβαίως όχι μόνο το βράδυ, αλλά και σε κατάστημα λίγα μέτρα μακριά από αυτή. Όπως λένε οι κάτοικοι αυτό το φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του πέρυσι, ανακόπηκε κάποια στιγμή με την ένταση των ελέγχων από την πλευρά της Αστυνομίας και τώρα επιστρέφει δριμύτερο, προκαλώντας θλίψη σε όσους τυχαίνει να γίνονται μάρτυρες ύποπτων σκηνών με τις μικρές Ρομά να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητα μεσηλίκων ή ακόμη και...υπερηλίκων και να εξαφανίζονται σαν να πρόκειται για επαγγελματίες συνοδούς.
  thebest.......
 

www.eglimatikotita.gr

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1905, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑΚαπετάν Κώττας (1863 – 1905)Σλαβόφωνος οπλαρχηγός, που πολέμησε για την ελληνική υπόθεση στις παραμονές του Μακεδονικού Αγώνα. Το πραγματικό του όνομα ήταν Κονσταντίν (Κότε) Χρίστωφ, το οποίο αργότερα εξελλήνισε σε Κώστας Χρήστου.
Γεννήθηκε το 1863 στο χωριό Ρούλια της Φλώρινας. Ασχολήθηκε με τη γεωργία, καλλιεργώντας τα λιγοστά κτήματα της πατρικής περιουσίας και ευκαιριακά ως οικοδόμος και τσαγκάρης. Αργότερα άνοιξε ένα χάνι, που ήταν ταυτόχρονα και παντοπωλείο. Παράλληλα, αναμίχθηκε στα κοινά της περιοχής και διετέλεσε μουχτάρης (κοινοτάρχης) στη Ρούλια.
Ανυπότακτο πνεύμα, έτρεφε μεγάλο μίσος για τους τούρκους κατακτητές, γι' αυτό εντάχθηκε στη βουλγαρική «Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση» (VMRO), που διακήρυσσε τον αλυτρωτισμό της με το σύνθημα «Η Μακεδονία στους Μακεδόνες». Η ζωή του πήρε δραματική τροπή το 1898, όταν σκότωσε τον τούρκο μεγαλοτσιφλικά Κασίμ Μπέη, που καταδυνάστευε την περιοχή της Φλώρινας. Πήρε τα όρη και τα βουνά και κατέφυγε στο Βίτσι, όπου σχημάτισε τη δική του ένοπλη ομάδα.
Ο Καπετάν Κώτας γρήγορα αποστασιοποιήθηκε από τη VMRO, καθώς ήλθε σε ρήξη με τα τοπικά στελέχη της Τσακαλάρωφ και Κλιάσεφ. Τον θεωρούσαν πολύ υπερήφανο και ανεξάρτητο και πολλάκις προσπάθησαν να τον εξοντώσουν ως προδότη. Από τη διένεξη αυτή επωφελήθηκε ο μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός (Καραβαγγέλης), ο οποίος τον προσηλύτισε στην ελληνική ιδέα στις αρχές του 1902.
Ο Γερμανός ανέλαβε να συντηρεί την ομάδα του Κώτα και αυτός να υπερασπίζεται τα χωριά της περιοχής από τους βούλγαρους κομιτατζήδες και τους τούρκους. Παρά τη συμφωνία αυτή, ο Κώτας δεν έγινε ποτέ τυφλό όργανο του μητροπολίτη και πάντα διατηρούσε την ανεξαρτησία του, εκφράζοντας τον ελληνικότητά του με τον δικό του τρόπο.
Στις αρχές του 1904 ο Καπετάν Κώτας ήλθε στην Αθήνα και γνωρίστηκε με τον Παύλο Μελά, τον οποίο συνόδευσε στην πρώτη αποστολή στη Μακεδονία. Στις 9 Ιουνίου 1904, κατόπιν προδοσίας των παλιών του συντρόφων στο VMRO, συνελήφθη από τους Τούρκους και μεταφέρθηκε στις φυλακές του Μοναστηρίου (σημερινή Μπίτολα της ΠΓΔΜ). Στις 27 Σεπτεμβρίου 1905, ύστερα από δίκη, εκτελέστηκε με απαγχονισμό, παρά τις προσπάθειες του ελληνικού προξενείου να τον απελευθερώσει με δωροδοκίες. Τελευταίες λέξεις του Καπετάν Κώστα μπροστά στην αγχόνη, «Ζήτω ο Ελληνισμός!» στα βουλγαρικά, καθώς τα ελληνικά του ήταν από φτωχά έως ανύπαρκτα.
Μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας, το χωριό του Ρούλια ονομάσθηκε στη μνήμη του Κώτας. Το 1960 στήθηκε επιβλητικός ανδριάντας του στην είσοδο της Φλώρινας, έργο του γλύπτη Δημήτριου Καλαμάρα.www.sansimera.gr

Ακραίοι αεροψεκασμοί: H απάντηση της NWO στην απεργία! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/h-nwo.html#ixzz27gZn5qdCΠερίπου 70 φορές περάσανε τ' αεροπλάνα και ψέκαζαν με χίλιους δύο τρόπους! Από στραβοβελονιά μέχρι ένωση ανάμεσα στα σύννεφα και το κλασικό ''πλέγμα'' ...
Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια δικά σας.

Οι φωτογραφίες έχουν παρθεί από τις 14:00 μέχρι 17:51 στη Λάρισα.
Εννοείται πως αν ήταν καυσαέρια θα χανόταν πολύ γρήγορα. Εδώ μιλάμε για αλλαγή κλίματος κανονικότατα. 

Στην αρχή κλασικά αρχίσανε με 2 ''γραμμές'' και όσο περνούσε η ώρα πολλαπλασιάζονταν .
Πάντα ψεκάζουν μπροστά από τον ήλιο... Κάποιος λόγος θα υπάρχει! (Ίσως να μας στερήσουν τη βιταμίνη D)
Στη συνέχεια δημιουργούν το λεγόμενο ''πλέγμα''... Πολλοί αεροψεκασμοί ενωμένοι με τη βοήθεια του HAARP.
Δείτε προσεκτικά πόσοι ψεκασμοί στη σειρά υπάρχουν...
Εννοείται πως ανάλογα με τη σύσταση, η κάθε γραμμή ανοίγει όσο περνάει η ώρα και ενώνεται με το υπόλοιπο ''πλέγμα''.
Εδώ ακολουθεί ένας (άλλου είδους) ψεκασμός που ενώνει τα κανονικά σύννεφα με τα υπόλοιπα. Ο ψεκασμός γίνεται σε ευθεία γραμμή και μέσα από τα σύννεφα.

Να και χιαστή!!!!!!! ...σε λίγο θα παίξουν και τρίλιζα!
Έρχεται το παιδί να κάνει και άλλο ένα Χ
Δείτε πως στα δεξιά το προηγούμενο ψακαστικό για 1 δευτερόλεπτο έκλεισε τον ψεκασμό και αμέσως μετά τον ξανά νοιξε. Ίσως μπήκε σε λειτουργία μια γεμάτη μποτίλια ;-)
H ώρα 17:20... Ο ήλιος έχει χαθεί πίσω από τη θολούρα των ψεκασμών...και ακόμα ψεκάζουν!
 Όπως βλέπετε ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αν ψεκάζουν ... Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άτομα που τους αρέσει να λένε ψέμματα στον εαυτό τους για το αντίθετο.  Λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτούς. 

Οι κυβερνήσεις είναι συνεργοί στο έγκλημα όλα αυτά τα χρόνια και αν δεν αντιδράσουμε μας περιμένουν απίστευτα πράγματα στο μέλλον. Καλή λευτεριά αδέλφια και κοιτάξτε να μεταδίδεται η γνώση μπας και αλλάξουμε το γαμημένο νεοταξικό σύστημα που μας περιβάλλει.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/h-nwo.html#ixzz27gZfG1Nx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...