Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κι όμως, τα ελληνικά καράβια θα μπορούσαν να φτιάχνονταν εδώ... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8646.html#ixzz27mnvKYd0


aoka1Όμως, το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν επενδύσεις στην Ελλάδα, διώχνουν τους πάντες και αποποιούνται μάλιστα των ευθυνών τους, καθώς όπως λένε, «δεν κυβερνούν»-απλά διώχνουν τους πάντες
Οι Έλληνες εφοπλιστές, σε εποχή κρίσης, έχουν κάνει στην Ιαπωνία τους τελευταίους μήνες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα, έχουν προχωρήσει σε παραγγελίες για νεότευκτα ποντοπόρα ή αγοράζοντας παραδοτέα. Ναι, όπως μας λένε εδώ ναυτιλιακοί παράγοντες, κάτι τέτοιο πια, αν και θα έδινε ζωή στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία, είναι πια αδιανόητο. Στα ελληνικά ναυπηγεία, ελέω αριστεράς, επικρατεί χάος και πλέον, κανείς, δεν μπορεί να περιμένει συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. Η DST Shipping, η NGM Energy, η AM Nomikos, ο όμιλος Βαφειά και ο όμιλος Σκούφαλου, είναι μερικές από τις εταιρείες που είτε αγόρασαν είτε παρήγγειλαν νεότευκτα από την Ιαπωνία. Και ό,τι συμβαίνει με τους Έλληνες εφοπλιστές στην Ιαπωνία, συμβαίνει και στην Κορέα και στην Κίνα, όπου τα ναυπηγεία παίρνουν συνεχώς παραγγελίες για νέα ελληνικά πλοία. Οι Ιάπωνες, βλέποντας ότι εδώ έχει «ψωμί» και ότι δεν υπάρχει πια ανταγωνισμός από εγχώριους «παίκτες», στα τελευταία «Ποσειδώνια» έκλεισαν τεράστιους χώρους για τη διαφήμισή τους, οργώνοντας τον Πειραιά. Με επιτυχία. Την ίδια ώρα, στα ελληνικά ναυπηγεία, η αριστερά κάνει «επαναστατική γυμναστική».
πηγή

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣΑΘΗΝΑ 29-9-2012.

Τα οικονομικά μέτρα εξοντώσεως του ελληνικού λαού που έχουν από καιρό διαρρεύσει με έντεχνο τρόπο οι γραικύλοι οσφυοκάμπτες μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ επισφραγίστηκαν στο τυπικό τους μέρος την ίδια στιγμή που αναδύονται οι δυσώδεις αναθυμιάσεις ελέγχων άκρατου πλουτισμού και υπόγειων δοσοληψιών πολιτικάντηδων. Η ξενοκρατία επεκτείνεται από την τρόικα που ήρθε για να μας οδηγήσει πιο γρήγορα στο αδιέξοδο μέχρι τις λαθρομεταναστευτικές απειλές για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και φυσικά τους προσωρινούς «γείτονες» που εγείρουν ξετσίπωτες σε βάρος μας διεκδικήσεις. Πίστη και Πατρίδα βάλλονται ταυτόχρονα και συντονισμένα.

Τα εξοντωτικά μέτρα που θα εφαρμοστούν οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον σχηματισμό δύο τάξεων, αυτής των πολλών φτωχών έναντι εκείνης των λίγων εχόντων και υπάκουων στον διεθνιστικό νεοταξισμό. Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα που διαπίστωσε ακόμη κι αυτό το CNN σε ρεπορτάζ που πραγματοποίησε στον τόπο του εγκλήματος, την πατρίδα μας.

Οι μειώσεις αποδοχών και οι φόροι φτάνουν τα 13,5 δις ευρώ. Ωστόσο συνεχώς ανέρχεται το ποσό αυτό. Οι «εταίροι» και «διασώστες» το ανέβαζαν άλλωστε πρωτύτερα πάνω από τα 20δις ευρώ. Έχουμε αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έως να μας βγει η ψυχή, πετσόκομμα οικογενειακών επιδομάτων, περικοπές φαρμακευτικών και νοσοκομειακών δαπανών, απομείωση μισθών, συντάξεων και ιδιωτικής περιουσίας. Προωθείται ακόμη και η κατάργηση του επιπλέον αφορολόγητου μισθωτών και συνταξιούχων που έχουν παιδιά! Η δε μικρή επιχειρηματικότητα θα φορολογηθεί από το πρώτο ευρώ άνευ αφορολογήτου.

Οι ηγέτες της εγχώριας τρόικας τα βρήκαν σε όλα και βιάζονται να προχωρήσουν στην υλοποίηση των εντολών της ξένης τρόικας αδιαφορώντας λέει για το πολιτικό κόστος προκειμένου να μας «σώσουν». Όμως η βρετανική εφημερίδα Guardian αναφέρει πως το ΔΝΤ θέλει να αποτύχουμε για να πάμε στο κούρεμα χρέους που δεν θέλει η Γερμανία και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας λέει πως δεν θα συμμετάσχει σε μια επαναχρηματοδότηση.

Και ενώ καταδεικνύεται η μεθοδευμένη δολοφονία της Ελλάδος το Ρώυτερ επαναφέρει το θέμα των τραπεζικών χρηματοδοτήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με εγγυήσεις τα βυθισμένα πλέον εκλογικά ποσοστά των γραικύλων με ποσά που ξεπερνούν τα 232 εκατομμύρια ευρώ που θα φορτωθούν στις πλάτες μας. Στο μεταξύ η λίστα του ΣΔΟΕ με τα πολιτικά ονόματα που ελέγχονται για ενδεχόμενο ανεξήγητο πλουτισμό αυξάνεται και πληθύνεται διακομματικά και καθεστωτικά.

Ο δε πρόεδρος της Ευρωβουλής Γερμανός σοσιαλιστής Σούλτς συνάντησε τον επικεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως θέση του ευρωκοινοβουλίου είναι ταυτόχρονη ανάκαμψη και δημοσιονομική πειθαρχία αρνούμενος να συνομιλήσει με τους «βίαιους» της Χρυσής Αυγής που «καταπατούν» τις «ευρωπαϊκές αξίες»! Ο δε «αντιστασιακός» Τσίπρας που έχει συναντηθεί με όλους τους νεοταξικούς φορείς αναφέρθηκε σε κοινές ευρωπαϊκές λύσεις και ανάγκη να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας απέναντι στην τρόικα!

Την ίδια ώρα όμως οι αυτοκτονίες Ελλήνων συνεχίζονται όπως στην περίπτωση ενός επιχειρηματία που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών που αναγκάστηκε να κλείσει στην Αλεξανδρούπολη. Στην Καλλιθέα σε κάδο σκουπιδιών αναρτήθηκε χαρτί που καλούσε τους πολίτες να εναποθέσουν σε σακούλα φαγώσιμα και ψωμάκι!

Παράλληλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις εξεγέρσεις των μουσουλμάνων με αφορμή το γνωστό φιλμάκι που λοιδορεί τον Μωάμεθ. Είδαμε εξεγέρσεις, καψίματα σεντονιών, σπάσιμο κάγκελων στις φυλακές Κορυδαλλού. Έγινε συγκέντρωση στην Αθήνα με σπασίματα καταστημάτων και μαγαζιών, συγκρούσεις με αστυνομικούς, ρίψεις πετρών, αναρτήσεις πλακάτ που γράφανε ότι τελειώνει η δημοκρατία και η ελευθερία και έρχεται το Ισλάμ. Τα παπαγαλάκια του Συστήματος βλέπουν όμως μαζί με την όξυνση της λαθρομετανάστευσης «ρατσιστικές εκδηλώσεις» της Χρυσής Αυγής που εντείνουν το πρόβλημα!  Η Ελλάς και η Ορθοδοξία λοιδορούνται άνετα!

Όμως οι κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής αναγκάζονται να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών που εμπορεύονται ναρκώνονται και λευκή σάρκα. Οι λαθρομετανάστες με θράσος αποφάσισαν να εκδικηθούν και να κάνουν όπως ακούστηκε νύχτα των κρυστάλλων, μας βάζουν και ιδέες, πολιορκώντας σπίτια Ελλήνων και τραυματίζοντας μια Ελληνίδα στο κεφάλι με πέτρα όταν στα ευρωπαϊκά «δικαστήρια» δίδονται πρόστιμα γιατί στοιβάζονται λέει στα κρατητήρια οι λαθρομετανάστες!

Φτιάχνουν λοιπόν οι ηγετίσκοι χώρους συγκέντρωσης και κράτησης λαθρομεταναστών σε ακριτικά νησιά όπως σε Ρόδο και Λέσβο όταν στη Θράκη οι πράκτορες της Άγκυρας και ο συριζαίος τουρκόψυχος βουλευτής χάρισαν τις προάλλες πίνακα με το ρολόι της Ξάνθης ντυμένο με την τουρκική σημαία στον Τούρκο αντιπρόεδρο Μποζντάγ. Κι ακόμη όταν στελέχη του τουρκικού υπουργείου γεωργίας επισκέπτονται την Θράκη για να δώσουν «λύσεις» παρόντος του σοσιαλιστή Χατζηοσμάν και όταν πωλείται το ελληνικό προξενείο Σμύρνης.

Ωστόσο τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με ελληνικό λιμενικό σκάφος βαφτίζοντας το Φαρμακονήσι «τουρκικό» και τα προτεταμένα όπλα κατέβηκαν την τελευταία στιγμή. Όμως ο Νταβούτογλου θα συναντήσει τον υπουργό εξωτερικών Αβραμόπουλο για να συζητήσουν τις «σχέσεις» που πρέπει να διαφυλαχτούν! Ο Μπερίσα σε διακρατική κομματική σύσκεψη κεντρώων στη Ρώμη μιλάει για διαμελισμένα αλβανικά εδάφη όταν οι Αλβανοί ορέγονται τη Θεσπρωτία. Τα δε ελληνικά σχολεία της ομογένειας κλείνουν από του χρόνου.

Έχουμε πόλεμο λοιπόν και χρειαζόμαστε νέα παλιγγενεσία. Ξεριζωμό του σάπιου και του ξένου και σταυροφορία για ελεύθερη Ελλάδα. Αυτό χρειαζόμαστε. Ο Εθνικός Αγών για Πίστη και Πατρίδα θα δοθεί από το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Ήρθε η ώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


      


Τσίπρας και Σούλτς (εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων):

Από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή


Τσίπρας και Σούλτς (εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων): Από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή
Συνάντηση με τον Γερμαναρά πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς (για τον οποίο προ ολίγων ετών ο Μπερλουσκόνι είχε πει πως είναι σαν φύλακας στρατοπέδου συγκεντρώσεως…), είχε ο δήθεν αντι-συστημικός Αλέκος Τσίπρας, στα πλαίσια του… εξευρωπαϊσμού του, ώστε να τον στηρίξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για να κυβερνήσει (μνημονιακά εννοείται…) την Ελλάδα στο μέλλον.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ... ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!Απεργία πείνας έχουν ξεκινήσει 45 μετανάστες από το Πακιστάν και
το Μπαγκλαντές που κρατούνται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών Ξάνθης από την περασμένη Δευτέρα.
Διαμαρτύρονται διότι παρατάθηκε η κράτηση τους μετά από το δεύτερο τρίμηνο και τώρα βρίσκονται, όπως υποστηρίζουν, φυλακισμένοι 7-8 μήνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της...... Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμο και τη Φασιστική απειλή...  
KAΛΑ  ΡΕ ΣΕΙΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ??? ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΜΙΖΑ  ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΙ???  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΕΚΕΙ, ΘΑΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ???
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???  ΟΛΟΙ  ΣΤΗ  ΜΟΥΓΓΑ???

ΜΕ... ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΕΝΔΙΑ ΑΚΟΥΣ;;;; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_6886.html#ixzz27mnRNsne

ΔΩΡΕΑΝ!
ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα της ντροπής με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου "αντιποίηση αρχής"(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.

Το χθεσινοβραδυνό ρεπορταζ εδώ: http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5312:video-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Νωρίς το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν "νύχτα των κρυστάλλων".


Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. "Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους", λένε απελπισμένοι. 

Έντονη αντιπαράθεση Παφίλη - Χρυσής Αυγής

άση "φασιστική οργάνωση" που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ερώτησής του στη Βουλή, για την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να δημιουργήσει δίκτυο καταστημάτων ευρέσεως εργασίας, υπό τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, ήταν η αρχή της οξύτατης έντασης.

Εν μέσω διαμαρτυριών της Χρυσής Αυγής ο κ. Παφίλης είπε: "Η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει δημιουργήσει ένα παραμάγαζο, δουλεμπορικό στην πραγματικότητα, με τον τίτλο γραφείο ευρέσεως εργασίας Ελλήνων της τοπικής οργάνωσης Εύβοιας και Βοιωτίας, εκμεταλλευόμενοι το τεράστιο και τραγικό, πραγματικά πρόβλημα της ανεργίας. Χρησιμοποιώντας τον γνωστό μηχανισμό τραμπούκων, μπαίνει σε χώρους εργασίας, προσπαθεί να εκβιάσει ακόμα και επιχειρηματίες και στο όνομα της αντικατάστασης ξένων εργαζομένων από Έλληνες προωθεί την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και ζητάει να απασχολήσουν Έλληνες με 18 ευρώ".

Με αμφίσημη αλλά άκρως προκλητική έκφραση απάντησε, λίγες ώρες αργότερα, στον βουλευτή του ΚΚΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς λέγοντας: "Προκάλεσε ο κ. Παφίλης σήμερα, προκάλεσε επίτηδες. Το ΚΚΕ θα πάρει τα τρία στα εκατό στις επόμενες εκλογές. Τρία τοις εκατό θα πάρει; Ρωτάω θα το πάρει; Αμφιβάλω".

Η κυβέρνηση δε θα επιτρέψει τη λειτουργία παράνομων γραφείων ευρέσεως εργασίας, απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας στον κ. Παφίλη, μετά την ερώτησή του.

Εν τω μεταξύ, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη απαιτώντας αποζημίωση 300.000 ευρώ επειδή, όπως αναφέρει, ο βουλευτής χαρακτήρισε την οργάνωση "εγκληματική σπείρα".

Περισσότερες Ειδήσεις
28/9

Παρέδωσαν στο Προξενείο ταμπέλα που υμνούσε τους Τούρκους κατακτητές της Θράκης! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_6546.html#ixzz27mn4zGzr

ο

“Κανένας λαός δεν τιμά τους κατακτητές του” υποστήριξαν τα μέλη του σωματείου Αντιφωνητής που το πρωί της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου παρέδωσαν στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής ταμπέλα που είχε αναρτηθεί αυθαίρετα σε οθωμανικό μνημείο της περιοχής προς τιμήν κάποιων Τούρκων κατακτητών που έχασαν τη ζωή τους μαχόμενοι για την κατάκτηση της Θράκης.
Antofonitis tabella-1-NAIΤο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής με συλλόγους και άλλους φορείς που ελέγχει κατά πάγια τακτική του παρεμβαίνει όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στην πολιτιστική ζωή του τόπου. Έτσι ακόμη και τοποθεσίες ή και πολιτιστικές εκδηλώσεις που κατά παράδοση ήταν ιστορική κληρονομιά άλλων φυλετικών ή θρησκευτικών ομάδων της περιοχής, τα τελευταία χρόνια άλλαξαν χέρια ενώ κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τους πάντες πως πρόκειται για στοιχεία της τουρκικής πολιτισμικής κληρονομιάς.
 
Το ίδιο έγινε και στον Τεκέ του χωριού Ρούσα στο οποίο κάποιοι με το “έτσι θέλω” ανάρτησαν ενημερωτική ταμπέλα στην μνήμη των 40 πολεμιστών που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας για την κατάκτηση τότε της Θράκης. Ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη πολλούς αιώνες πίσω.
 
Τα μέλη του σωματείου Αντιφωνητής καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες ως διχαστικές και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πως ο φυλετικός διαχωρισμός και η διχόνοια που προκύπτει από τέτοιες προπαγάνδες μπορούν να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, αν γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από ορισμένους κύκλους. Έτσι επιχείρησαν να παραδώσουν την ταμπέλα αυτοπροσώπως στον Τούρκο πρόξενο ώστε να του συστήσουν να μη συνεχίσει την παράδοση των παλαιοτέρων προκατόχων του.
 
Η πόρτα του προξενείου όμως παρέμεινε επιδεικτικά κλειστή και έτσι η ταμπέλα αφέθηκε δίπλα στην είσοδο. Να αναφέρουμε εδώ πως όπως και τα μέλη του σωματείου Αντιφωνητής αναφέρουν, κάποιος ανώνυμος που προφανώς ενημερώθηκε από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας πήγε στο σημείο και αφαίρεσε την ταμπέλα την οποία και απέστειλε στο σωματείο.
 

Kαταστρέφουν αρχαία ελληνικά μνημεία στην ΑλβανίαKαταστρέφουν αρχαία ελληνικά μνημεία στην Αλβανία
Ιταλοί, προστατεύουν τα ελληνικά μνημεία στην Αλβανία, που ζώα, βάνδαλοι και κλέφτες τα καταστρέφουν, ενώ το ελληνικό κράτος αδιαφορεί προκλητικά. Θα πείτε ότι έχει οικονομικά προβλήματα, με ... αυτά θα ασχολείται;  
Ο πολιτισμός είναι πάνω από τους οικονομικούς δείκτες, γιατί είναι ένα..ανεξάντλητο χρυσωρυχείο για μια χώρα. Μεταξύ άλλων ο Iταλός καθηγητής αρχαιολογίας αναφέρει πως «οι λαθραίες ανασκαφές που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα μέσα στην αρχαία πόλη, καθώς και στις γύρω περιοχές, είναι τρομακτικών διαστάσεων, όπως διαβάζουμε στην «Κάτοψη». Ζώα, βάνδαλοι και κλέφτες σιδήρου καταστρέφουν μέρα με την μέρα το παρελθόν».

Χρυσή Αυγή παντού !!!

 Τ.Ο. Φλώρινας


Χρυσή Αυγή παντού !!! Τ.Ο. Φλώρινας
Το λαϊκό Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή υπερήφανα είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι και στην ακριτική Φλώρινα οργανώνεται η Τοπική Οργάνωση από Έλληνες πατριώτες εθνικιστές οι οποίοι πυκνώνουν τις γραμμές μας.
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Φλώρινα είναι ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένο ότι η προπαγάνδα των Σκοπιανών και των πρακτόρων τους, σε αγαστή συνεργασία με αριστερούς "καλοθελητές", οργιάζει στην κυριολεξία σε πολλές περιοχές του νομού. Πάμπολλες οι καταγγελίες που μας έρχονται ότι σε τοπικές γιορτές και πανηγύρια οι γυφτοσκοπιανοί έχουν ξεσαλώσει φέτος και αμφισβητούν την κυριαρχία του Ελληνικού κράτους μέσα στην επικράτεια του. Και αυτό είναι τα λιγότερο...
Πλέον όμως ο λόγος και οι θέσεις του κινήματος μας θα ακούγονται καθαρά, οργανωμένα και εκκωφαντικά και στη Φλώρινα. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Τ.Ο. προκειμένου να στελεχώσουν τους τομείς, να συντονίσουν και να οργανώσουν τις δράσεις τους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας Τ.Ο. Φλώρινας: 6947 298150..http://www.xryshaygh.com

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ…ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!Μετά την...απεργία!!


Ημερήσια εκδρομή έλαβε τέλος.
Ούμε-ούμε...σ ά ς  ευχαριστούμε!!
Ατε-άτε...να  μ ά ς  ξαναπάτε!!


Αφού γύρισα και...πλύθηκα...και έφαγα...
η Συγκυβέρνηση διέρρευσε τη συμφωνία.
Πιο σκληρή...πιο νεοφιλελεύθερη.
Πάσα στους 3 "αρχηγούς" να...διαφωνήσουν...
και να μετριάσουν το...Κακό!!
Παλιά τους τέχνη...

Αν δεν είχαμε τον προστάτη Παναγόπουλο...
θα ήμασταν ακόμα στους Καναπέδες!!
Ευχαριστώ Γιάννη.
Ξεμούδιασα!!

Κουϊζ:
Πιο φρούτο ωριμάζει πιο γρήγορα;;
Η μπανάνα ή το αγγούρι!!

Δεν ήταν κατακλυσμός. Ούτε τσουνάμι.
Ποταμάκι ήταν που θέλει να φτάσει σε θάλασσα.
Αν βρει Δρόμο κι αν του το Επιτρέψουν!!

Τα Μέτρα που έρχονται αφορούν τη διετία 2013-14;;
Ρωτάω γιατί...έπαψα να το ακούω!!
Κουφάθηκα μήπως;;!!

Κάποιοι εγκατέλειψαν τις "κόκκινες" γραμμές.
Κάποιοι άλλοι ψάχνουν...μπογιά να βάψουν
τις δικές τους!!

Και καλά εγώ είμαι...φαντάρος.
Οι στρατηγοί έχουν σχέδιο;;
Να...διευκολύνουμε ή να Ανατρέψουμε;;!!

 Οσο φαντάζομαι το Χατζησωκράτη και το Μπίστη
να τρίβουν τα χέρια τους...πεθαίνω!!

 Τελικά...
καλά είναι και τα...γιαούρτια!!

 Νεοφιλελεύθερα Καθάρματα της Συγκυβέρνησης:
Μπορεί να με ξεπαστρέψετε...
Την Πατρίδα μου να καταστρέψετε...
Θάμαι παντού. Συνεχώς μπροστά σας.
Μόνος και με Αλλους.
Και Νεκρός Εχθρός σας θάμαι...

(Σοβαρό!!)

http://www.oparlapipas.com/

Περί εγκληματικότητας: Ένας ακήρυχτος πόλεμοςΠερί εγκληματικότητας: Ένας ακήρυχτος πόλεμος
Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Τα μεγάλα ζωύφια, τον σπάνε, ενώ, τα μικρά πιάνονται.  ΣΟΛΩΝ
Καταντούν αξιοθρήνητοι οι κυβερνητικοί, πολέμιοι του Ελληνικού Λαού και της Πνευματικής του Ασπίδας: του Εθνικισμού. Είναι φανερή  η αγωνία τους να «ξεμπερδεύουν» με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την ίδια ώρα που οι νεκροί από τις ληστείες και τις διαρρήξεις φτάνουν ποσοστά εμπόλεμης ζώνης.
Δε θα αναφερθώ στις αδικίες που έχει υποστεί από το Κράτος το Εθνικιστικό Κίνημα. Ούτε θα κάνω αναφορά στις προσπάθειες των διάφορων πολιτικών να θέσουν εκτός νόμου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και το προσπαθούν εδώ και δεκαετίες οι διάφοροι ανθέλληνες της Αριστεράς και πολύ περισσότερο της Φιλελεύθερης Παράταξης, δηλαδή των ελεύθερων αγορών, που φέρει το προσωπείο του πατριωτισμού.

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΟΧΙ 1 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/2-1.html#ixzz27mmeoprJ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΑΣΙΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΙΚΡΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ) ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΤΑ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
Αναγνώστης
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ...;;; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_6236.html#ixzz27mbuIbdc

ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ...!!!

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Δύο μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα ανοίξει άμεσα, ως κύριο ζήτημα, το δεύτερο επικεντρώνεται αρχικά σε διάφορα διμερή θέματα, πριν τη μετάβαση στο κύριο θέμα, ξεχωρίζουν στην επιστολή που εστάλη από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι μίλησε σήμερα γι’ αυτό, απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση που έθεσε ο Βλάτκο Γκόρτσεφ.

Ο Γκρούεφσκι επεσήμανε ότι τέθηκαν ζητήματα διμερούς συνεργασίας, όπως η συμφωνία για την αποφυγή διπλής φορολογίας, μία νέα συνοριακή διάβαση και ζητήματα τα οποία θ απασχολήσουν τις συνομιλίες ενισχύοντας τη συνολική ατμόσφαιρα και έγινε αναφορά για το κύριο θέμα την ονομασία της χώρας.

«Μετά από μια μακρά αναμονή πήραμε απάντηση. Αυτό που βγήκε στη δημοσιότητα είναι ένα σημαντικό μέρος της απάντησης Σαμαρά και ο ίδιος είναι αρκετά σαφής.

Όποιος διαβάσει την επιστολή θα καταλάβει με σαφήνεια ποια είναι η βούληση της άλλης πλευράς», δήλωσε ο Γκρούεφσκι σημειώνοντας ότι τα Σκόπια θα συνεχίσουν την εποικοδομητική προσέγγιση για την εξεύρεση αποδεκτής λύσης.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα συνεχίσουν να εργάζονται στην ευρω-ατλαντική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας για μια όσο γίνεται πιο καλή αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

"Φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε αυτό το έτος να είναι μία από τις πιο θετικές εκθέσεις που είχαμε", είπε ο Γκρούεφσκι.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΒΑΊΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ...
 
''ΣΤΟΧΟΣ"

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Κέντρων Κράτησης αλλοδαπών...!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4302.html#ixzz27mbYQi4l

Το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και Κράτησης αλλοδαπών υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας τόνισε την ανάγκη εθνικής στρατηγικής για το μεταναστευτικό πρόβλημα και κάλεσε όλα τα κόμματα να στηρίξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης πριν πάρει, όπως είπε, περισσότερο εκρηκτικές διαστάσεις.

Υπέρ των νέων ρυθμίσεων τάχθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, «παρών» δήλωσε η ΔΗΜΑΡ, ενώ το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Νωρίτερα απορρίφθηκε η ένσταση αντισυγματικότητας που είχε υποβάλει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος τόνισε την ανάγκη να υλοποιηθούν άμεσα όσα έχουν αποφασιστεί τονίζοντας ότι εντείνονται τα κρούσματα ρατσιστικής βίας και πρέπει άμεσα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Την πλήρη διαφωνία του κόμματος του με το νομοσχέδιο εξέφρασε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς τονίζοντας ότι άμεσα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι άλλο είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα και άλλο η αστυνόμευση της πόλης.

Η εισηγήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι το κόμμα της καταψηφίζει γιατί είναι αντίθετο στη «νομοθέτηση εν κενώ».

«Θα το καταψηφίσουμε γιατί με αυτό το νομοσχέδιο πάτε να νομιμοποιήσετε τους παράνομους μετανάστες που πρέπει να φύγουν από τη χώρα. Το μέτρο δεν είναι προσωρινό όπως ισχυρίζεστε», υποστήριξε από την πλευρά του ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στο ίδιο έργο θεατές…

Του Κώστα Ροδινού - Το κείμενο που ακολουθεί είναι σκληρό, αλλά σκληρή είναι η πραγματικότητα, ενώ η αλήθεια απελευθερώνει…
Όσα χρόνια παρακολουθώ τη ΝΔ, και δεν είναι λίγα, με ενοχλεί η σχέση της με τους νταβατζήδες. Έπαθε πολλές φορές, αλλά ουδέποτε έμαθε. Και συνεχίζει ακάθεκτη, αδιόρθωτη και αμετανόητη!
Παιχνίδια εκδοτών !

Μ. Παπαϊωάννου - Γ. Μπόμπολας - Α. Λιβάνης

Θα θυμούνται οι … νεότεροι, εκείνο το πρωτοσέλιδο του «ΕΘΝΟΥΣ», «Πέφτει ο φαύλος», παραμονές των εκλογών του 1989. «Φαύλος», ήταν ο πρώην εκλεκτός τους Ανδρέας Παπανδρέου. Βλέπετε τους είχε …ενοχλήσει η αβάντα του στην επέλαση Κωσκοτά!

DefenceNet - Επιμένει ο Ν. Ελγαντούρ: «Ο Σαμαράς είναι ρατσιστής» (βίντεο)

DefenceNet - Επιμένει ο Ν. Ελγαντούρ: «Ο Σαμαράς είναι ρατσιστής» (βίντεο)

"Τα τουρκικά σήριαλ είναι ...τρέντι", λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Vatan για τα θετικά σχόλια της για τις τούρκικες σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα αναφέρει «οι σειρές είναι γεμάτες από ίχνη του κοινού πολιτισμού». Η εφημερίδα αναφέρει πως η ελληνίδα υπουργός δήλωσε πως “η Κεφαλογιάννη ανέφερε πως οι σειρές αυτές είναι γεμάτες με στοιχεία τα κοινά που έχουν οι πολιτισμοί των δυο χωρών. «Δεν έχω χρόνο να βλέπω τις σειρές αυτές , όμως έχω κόσμο γύρω μου που τις βλέπει και μιλά συνέχεια γι’ αυτές. Οι σειρές αυτές δείχνουν το πόσο κοντά είναι οι δυο λαοί»” φέρεται να δηλώνει η ελληνίδα υπουργός Τουρισμού.

Η Κεφαλογιάννη, που φιλοξενήθηκε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΝΤV από τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ.Μάλιστα η κ Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι στα σήριαλ μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες που βλέπει ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι, είπε,''πολύ σημαντικό''. Όπως παραδέχθηκε ότι τα σήριαλ αυτά βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας...

Ο σχετικός διάλογος που είχε με την παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του ΝΤV δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ είναι ο εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ :(...) Είχαμε από εσάς καλές ειδήσεις, καλά νέα… Και μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ.
Ολγα ΚΑφαλογιάννη : Ναι, είναι το τρεντ στα σήριαλ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Εγώ, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά γνωστοί και φίλοι μου λένε όλοι για τα κοινά σημεία που έχουν οι δύο κοινωνίες.
ΕΡ : Τα σήριαλ αυτά, τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες…
Ο.Κ. : Ναι, είναι και κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό. Τα σήριαλ βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας.-onalert

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 | 27-9-2012 | makeleio.gr

"ΘΑΥΜΑ" ME ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!


anapiros
Φίλος αναγνώστης του makeleio.gr λειτούργησε ως ρεπόρτερ και μας απέστειλε το θεματάκι...Ο αλλοδαπός ζητιάνος που βλέπετε στη φωτογραφία ζητιανεύει με το καροτσάκι του σε φανάρια της συμπρωτεύουσας...
Ως εδώ όλα καλά, καθημερινότητα θα μας πείτε.. ο ανάπηρος λαθρομετανάστης προσπαθεί να επιβιώσει ζητιανεύοντας...Δείτε όμως τώρα και τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες ο "μαιμού" ανάπηρος περπατάει και βάζει το καροτσάκι του στη mercedes του!!!
anapiros-2

Η κυβερνώσα συμμορία συμφώνησε να μας εκτελέσει εν ψυχρώ!


Διαβάζουμε στην iefimerida το τελικό πακέτο μέρων σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και φορολογία που συμφώνησαν οι κυβερνούντες τρεις αρχηγοί. 
Αυτά δεν είναι μέτρα, είναι συμφωνία συμμορίας για την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός ολόκληρου λαού. 
Το τελικό πακέτο-φωτιά σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και φορολογία [λίστα] 
Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για το σκληρό πακέτο των...

νέων μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ βρίσκονται οι τρεις αρχηγοί, καθώς τα περισσότερα μέτρα έχουν πλέον συμφωνηθεί, όπως επίσης και οι αλλαγές στην φορολογία.
Βασική διαφορά στο τελικό πακέτο μέτρων που έχουν συμφωνήσει οι τρεις αρχηγοί είναι ότι η φορολογική επιβάρυνση έχει ανέλθει στα 3 δισ. ευρώ (από 2 δισ. ευρώ που ήταν αρχικά) ώστε οι περικοπές δαπανών να πέσουν στα 10,6 δισ. από 11,6 δισ. ευρώ.
Αναλυτικότερα, το πακέτο μέτρων περιλαμβάνει:
Συντάξεις

Κύριες και επικουρικές συντάξεις: Κλιμακωτές μειώσεις
Δώρα συνταξιούχων: Καταργούνται εκτός του ΟΓΑ Συντάξεις
ΟΓΑ: Μειώνονται κατά 30 ευρώ
Εφάπαξ: Μειώνονται κατά 20-30% σε 22 Ταμεία. Επιπλέον, επιβάλλεται εισφορά σε όσους πήραν αυξημένο εφάπαξ τα προηγούμενα χρόνια.
Όρια ηλικίας: Αυξάνεται το γενικό όριο συνταξιοδότησης στα 67 από τα 65.
Έτη ασφάλισης: Αυξάνονται στα 20 από τα 15 έτη που απαιτούνται για τη συνταξιοδότηση.
Συντάξεις ανύπαντρων θυγατέρων: Πλαφόν στα 720 ευρώ.
Συνταξιούχοι ειδικών μισθολογίων: Μειώνονται λόγω της κατάργησης των ειδικών μισθολογίων.
Συντάξεις ενστόλων: Μείωσης λόγω κατάργηση της αυτόματης μισθολογικής προαγωγής

Τα .. αριστερά .. Μπουμπούκια! Κίνα:

Αποπέμπεται από το ΚΚΚ ο Μπο Σιλάι – ανοίγει ο δρόμος για καταδίκη

Τέλος εποχής για τον Μπο ΣιλάιΕκτός Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας (ΚΚΚ) βρίσκεται ο έκπτωτος πρώην επικεφαλής του Κόμματος στην πόλη Τσονγκίνγκ, Μπο Σιλάι, ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας, χρηματισμό και άλλα εγκλήματα.
«Οι πράξεις του Μπο Σιλάι προκάλεσαν βαρύτατες συνέπειες και επέφεραν τεράστιο κακό στη φήμη του κόμματος και του κράτους, παράγοντας ένα εξαιρετικά επιζήμιο αποτέλεσμα στο εσωτερικό και το εξωτερικό», σχολίασε σε γραπτή δήλωσή της η ηγεσία του ΚΚΚ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua....

«ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ»

Ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών. «Δεν είναι δυνατόν να διασύρεται ο κοινοβουλευτισμός και να μην έχει έρθει να λογοδοτήσει ο κ. Στουρνάρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε ότι ο υπουργός Οικονομίας γνωρίζει και το απέκρυπτε ότι δεν υπάρχει θέμα με τους περισσότερους πολιτικούς οι οποίοι βρίσκονται στις λίστες του ΣΔΟΕ.


Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ζήτησε να δοθούν όλα τα στοιχεία στο φως για να μην πλανώνται φήμες και χαιρέτισε την απόφαση της διάσκεψης των προέδρων η οποία ζήτησε ομόφωνα να δοθεί η λίστα του ΣΔΟΕ στο Κοινοβούλιο.


Αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου, ο Βουλευτής Ευβοίας υπογράμμισε ότι με το νομοσχέδιο η κυβέρνηση έχει συνθηκολογήσει με τη λαθρομετανάστευση . «Ποιο μήνυμα στέλνουμε σε όσους θέλουν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας τους λέμε να μην έλθουν ή ελάτε και θα σας φιλοξενήσουμε;»

Ο κ. Μαρκόπουλος απευθυνόμενος στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει για το τι θα πράξει η κυβέρνηση σχετικά με τη συμφωνία του Δουβλίνου 3 και ζήτησε να μάθει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, αλλά και ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για την αποτροπή του κύματος λαθρομετανάστευσης. «Δουλειά μας είναι να αποτρέψουμε τη λαθρομετανάστευση όχι να τη φιλοξενήσουμε . Ούτε το όνειρο των ελλήνων είναι να ανοίγουν το παράθυρο τους και να βλέπουν μια φυλακή ή ένα Κέντρο Υποδοχής. Δεν μπήκαμε για αυτό στην ΕΕ δεν ήταν αυτό το όνειρό μας» κατέληξε.

ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΕΤΡΩΝΜισθωτοί, αγρότες και μικρομεσαίοι επιτηδευματίες, θα σηκώσουν το βάρος των μέτρων


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.e-typos.com

Φοροεισπρακτικά μέτρα-φωτιά για 2.500.000 μικρομεσαίους επιτηδευματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες οι οποίοι ασκούν ατομικά τις δραστηριότητές τους και, ταυτόχρονα, επιπλέον φόροι σε περίπου 3.000.000 μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα σχεδιάζει να επιβάλει η κυβέρνηση, με στόχο να εισπράξει συνολικά περίπου 3,6 δισ. ευρώ πρόσθετα έσοδα εντός της διετίας 2013-2014.
Το πλήρες «πακέτο» των νέων φόρων, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα ο «Ε.Τ.», προβλέπει την κατάργηση του αφορολογήτου των 5.000 ευρώ και των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων των προστατευόμενων τέκνων για όλους τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους επιτηδευματίες που παρέχουν υπηρεσίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες που ασκούν ατομικά τις δραστηριότητές τους. Τα εισοδήματα από ατομικές επιχειρήσεις και ελευθέρια επαγγέλματα θα φορολογούνται με 35% από το πρώτο ευρώ, ενώ τα καθαρά εισοδήματα των αγροτών θα φορολογούνται με συντελεστή 6%. Το νέο πακέτο προβλέπει επίσης την κατάργηση των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα και για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, την εφαρμογή φορολογικού συντελεστή 35% για όλα τα εισοδήματα πάνω από 16.000 ευρώ που προέρχονται από μισθούς και συντάξεις, την αύξηση των φόρων στις αμοιβές των ναυτικών κατά 66% έως και 233%, τη μείωση των επιστροφών ΦΠΑ και φόρου κατανάλωσης πετρελαίου για τους αγρότες, την αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης για το υγραέριο και τα φθηνά τσιγάρα, την αύξηση του φόρου στους τόκους καταθέσεων, εντόκων γραμματίων και ομολόγων και την επιβολή τέλους αδείας για χώρους καπνιζόντων. Το μόνο ευχάριστο που περιλαμβάνει το πακέτο είναι η μείωση του ΦΠΑ στον κλάδο της εστίασης.
Μισθωτοί-συνταξιούχοι: Στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος των φυσικών προσώπων που αποκτούν εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες, οι συντελεστές φόρου 25%, 35%, 38%, 40% και 45%, οι οποίοι αντιστοιχούν στα φορολογικά κλιμάκια από τις 16.000 ευρώ και πάνω, αντικαθίστανται από έναν ενιαίο συντελεστή 35%.

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 31 ΔΙΣ

Για να «πάρουμε» από την τρόϊκα την δόση των 31 δις ευρώ, ως συνήθως, η «εθνοσωτήρια» κυβέρνηση βάζει το μαχαίρι στον λαιμό των μικρομεσαίων καταληστεύοντας για ακόμη μία φορά το εισόδημά τους, δήθεν για την σωτηρία της χώρας.
Πού θα πάνε όμως αυτά τα 31 δις ευρώ;
Θα πέσουν στην αγορά; Κατηγορηματικά ΟΧΙ!
Θα υπάρχει άλλη ωφέλεια για τους πολίτες από αυτά; Κατηγορηματικά ΟΧΙ!
Θα διατεθεί κάποιο μέρος του ποσού για να αυξηθούν οι χορηγήσεις των τραπεζών προς τους επαγγελματίες; Κατηγορηματικά ΟΧΙ!
Να πως θα κατανεμηθούν και πως θα χρησιμοποιηθούν:


Τα 24δις ευρώ θα πάνε για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.
Δηλαδή τα χρήματα αυτά θα πέσουν στο ίδιο βαρέλι με τα υπόλοιπα 200δις (μετρητά και εγγυήσεις) που έχουν πάρει την τελευταία τριετία, με μοναδικό στόχο την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου. Δηλαδή, τα χρήματα αυτά θα επενδυθούν σε ισχυρούς τίτλους άλλων τραπεζών, ίσως σε χρυσό κλπ. προς όφελος μόνον των τραπεζιτών (αν είναι πραγματικό ρευστό και όχι μόνο λογιστικές εγγραφές)!
Τι θα κερδίσουν οι πολίτες;
Τίποτε! Όπως είπε και σύμβουλος της τράπεζας σε τηλεοπτική εκπομπή (μου διαφεύγει το όνομά του), με την ισχυροποίηση των τραπεζών οι καταθέτες δεν θα φοβούνται μήπως και πέσει έξω ή τράπεζα…
Από τα υπόλοιπα 7 δις θα ωφεληθεί η ρευστότητα της αγοράς; Μας λένε ναι! Αλλά ως προς το συγκεκριμένο ποσό λένε και πάλι ψέματα! Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους. Όσο για αυτά τα οποία υποστηρίζουν στις τηλεοράσεις τα «πολιτικά ανδρείκελα», ότι δήθεν θα πέσει ρευστό στην αγορά μέσω της επιστροφής ΦΠΑ και της εξόφλησης υποχρεώσεων προς ιδιώτες, εννοούν ότι εάν «πάρουμε» την δόση θα απελευθερωθούν χρηματικά ποσά από τον προϋπολογισμό τα οποία σήμερα τα στερούν από την αγορά για να πληρώσουν τους δανειστές!
Άρα τα 31 δις θα πάνε όλα σε τραπεζίτες, εγχώριους και ξένους!
Μας δίνουν λογαριασμό οι τράπεζες τι τα κάνουν; ΟΧΙ!
Μήπως δίνουν λογαριασμό στην Κυβέρνηση; Φυσικά ΟΧΙ!
Πληρώνουν φόρους; ΟΧΙ τους πληρώνουν οι πολίτες!
Ποιος θα αποπληρώσει τα 31 δις; Οι πολίτες!
Και τελικά είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουν 31 δις ζεστό χρήμα , ή θα γίνει απλά λογιστική εγγραφή και το μόνο ζεστό χρήμα που θα «πέσει» θα είναι τα χρήματα από τους φόρους των πολιτών για την σταδιακή αποπληρωμή των 31δις. Είναι το ποιο πιθανό!
Άρα για ακόμη μία φορά οι πολιτικοί που εμπιστευτήκαμε μας λένε ΨΕΜΑΤΑ;
Κατηγορηματικά ΝΑΙ!
Όλη αυτή η καταλήστευση του εισοδήματος, η ύφεση, η φτωχοποίηση της χώρας, η απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, η καταρράκωση της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας και όλες οι άλλες παράπλευρες σοβαρότατες απώλειες , γίνονται για το καλό της χώρας και των πολιτών;
Κατηγορηματικά ΟΧΙ!
Όλα γίνονται μόνον για το καλό των τραπεζιτών και της συνεργαζόμενης μαζί τους αριστοκρατίας του πλούτου;
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ!
Ιωάννης Δ.
pikri-sokolata

Ένα βίντεο αφιερωμένο στην κ. Κεφαλογιάννη, είναι κι' αυτό τρέντι;;;

Ένα βίντεο αφιερωμένο στην κ. Κεφαλογιάννη, είναι κι' αυτό τρέντι;;;

ΣΟΚ ''Κάντε την βουλή πρώτο κέντρο λαθρομεταναστών''

ΣΟΚ ''Κάντε την βουλή πρώτο κέντρο λαθρομεταναστών''

Είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να σταματήσει ένα έργο στον Έβρο τόσο μεγάλης στρατηγικής σημασίας;; > Την απειλή των τεθωρακισμένων του Τουρκικού στρατού δεν την σκέφτεται;;;

Είναι δυνατόν να ζητά να σταματήσουν οι εργασίες του στρατού για την κατασκευή της αντιαρματικής τάφρου; ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;
Πάμε καλά ή έχουμε ξεφυγγγγγ;
Διαβάστε να σας πέσουν τα μαλλιά:


ΘΕΜΑ: Κατασκευή αποστραγγιστικής τάφρου
Εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και σε ορισμένες περιοχές της παρέβριας ζώνης έχει ήδη ξεκινήσει, το έργο κατασκευής της αποστραγγιστικής τάφρου.

Εκκλησία Ρωσίας: Να μην είναι υποχρεωτική η παραλαβή και χρήση των νέων ταυτοτήτων - Όχι στην εμφύτευση microchips και βιοτατουάζ


Σχέδιο απόφασης "Για την θέση της Εκκλησίας σχετικά με την εμφάνιση και ανάπτυξη καινούργιων τεχνολογιών ταυτοποίησης προσώπου". Η "κλασσικοπερίπτωση ευχαριστεί εκ καρδίας τον φίλο και εν Χριστώ αδελφό Alexei K. για την ενημέρωση και τον κόπο που έκανε να μας μεταφράσει στα Ελληνικά αυτήν την σπουδαία είδηση για τους Ορθόδοξους Έλληνες. Ελπίζουμε σύντομα και η Εκκλησία της Ελλάδος να τοπθετηθεί ξεκάθαρα για αυτό το μείζον θέμα που απειλεί ευθέως και το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας των πιστών οι οποίοι δικαίως ανησυχούν και αγωνιούν ως προς τι πρέπει να πράξουν.

Σύμπασα η κοινότης του Αγίου Όρους έχει ήδη τοποθετηθεί για αυτό το ζήτημα λέγοντας ευθέως στους πιστούς να μην πάρει κανείς την "κάρτα του πολίτη" (έτσι είχε βαφτίσει η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου τη νέα ταυτότητα. Σημειώνουμε ότι ο επίσημος όρος και τότε και τώρα είναι "νέα ταυτότητα" και όχι "κάρτα του πολίτη"). Συνεπώς η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δεδομένου ότι :

Τι άλλο θα δούμε - Πυροβόλησαν 5χρονο σε παιδικό σταθμό!!!


Μυστήριο με τον τραυματισμό 5χρονου κοριτσιού από σφαίρα πυροβόλου όπλου χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών.

Ιδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων (2)Ιδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων (2)
Χθες, σας παρουσιάσαμε με δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Ιδού οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων», το χρονικό των επεισοδίων από τους προστατευόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ (και πιο συγκεκριμένα από την «Ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ») κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές, και τα σούρτα-φέρτα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ, για να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους στους συλληφθέντες. Όλα αυτά μέσα από τα δικά τους κείμενα (της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr), χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε οτιδήποτε.

€υρωπανήγυρις πάνω στο αίμα των 6 νεκρών εργατών της ΣωληνουργίαςΕκεί, στο σημείο που θα έπρεπε να υπήρχε το "Μνημείο του άγνωστου εργάτη"...,
εκεί, στο σημείο που θα έπρεπε να υπήρχε σχολή υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία..., εκείστο σημείο μηδέν της Κορινθίας που έγινε το μακελειό της 3ης Απρίλη του 2003 με 6 συναδέλφους νεκρούς και 3 σοβαρά τραυματίες, από τα θραύσματα της έκρηξης της ανευθυνότητας και της αλαζονείας του ίδιου του κράτους - πανηγύρι...,
εκεί διάλεξαν και φέτος να στήσουν το  €υρωπανηγύρι  "Κορινθία 2012"... εκεί, στο πρώην εργοστάσιο ¨κολαστήριο" Σωληνουργεία Κορίνθου.
Εκεί, στο ίδιο σημείο θα στήσει και ο "εξ ουρανού" Τουλιάτος τα πιατίνια του για το δικό του €υρωπανηγύρι.... Αν είχε την παραμικρή σχέση με την Κόρινθο και την ιστορία της σε συνδυασμό με την ευαίσθητη καλλιτεχνική φλέβα που διαθέτει ίσως να το σκεφτόταν καλύτερα.
Εκεί..... 
Εκεί που 11 παιδιά ορφάνεψαν στο βωμό του χρήματος χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς για αυτό το έγκλημα από το κράτος της μίζας...
Ναι.... σας είδαμε κύριοι παρατρεχάμενοι..... είδαμε τις χαμογελαστές φάτσες σας όλο καμάρι...., είδαμε να σας τρέχουν ανεξέλεγκτα τα σάλια, είδαμε και τοπικούς αυτόκλητους "δημοσιογράφους" σούργελα που ποτέ δεν έγραψαν με την πένα τους-κερματοδέκτη ούτε μια λέξη για το ατύχημα αλλά τότε ζητούσαν 100 ευρώ για να πούμε την αλήθεια στην κάμερά τους. Χαμογελάτε ;;;
Μπορούμε να σας κόψουμε τα χαμόγελα δια παντός, δημοσιεύοντας σκληρές εικόνες από την κόλαση, λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, που θα γκρεμιστεί το διαδίκτυο, αλλά σεβόμενοι ανθρώπους και καταστάσεις δεν θα το κάνουμε.
Κρατήστε το χαζοχαρούμενο χαμόγελο στη φάτσα σας, μας κάνει καλό γιατί μας κρατάει σε εγρήγορση και μας κάνει... όχι να θυμόμαστε, αλλά να μην ξεχνάμε.

Οι κλέφτες δεν έχουν θέση στη βουλή

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΙΓΑΡΑΠαγίδα! Αύξηση στο υγραέριο κίνησης και τα τσιγάρα


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.newsit.gr

Μέσα στα νέα μέτρα έρχονται και έμμεσες αυξήσεις φόρων και μάλιστα μεγάλες που θα σημάνουν νέα αιμορραγία στην τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.

Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ "ΑΙΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ!!!


aise-zeibek
Η «Δημοκρατία» γράφει πως Διευθύντρια του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού ΤRT, Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, το οποίο εκπέμπει και στην Θράκη (!!!), είναι η αδερφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και ερωτάται «μήπως μετά τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και τα τουρκικά σήριαλ;»! Μήπως όμως ξέχασαν κάτι;;;
Η «αδελφή» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊσέλ, είναι τελικά «ξαδέφλη» αντί για «αδελφή», το TRT δεν εκπέμπει στην Ελλάδα, παρά μόνο με κωδικοποιητή, αλλά είναι όντως Διευθύντρια του TRT!!! Η ίδια όμως ήταν το 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ!!!
zeibek1zeibek2
zeibek3http://makeleio.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΤΟ 65% ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

fylakes-vromikes
Στοιχεία που περιγράφουν τη δραματική κατάσταση των ελληνικών σωφρονιστικών ιδρυμάτων παρουσίασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ανδρέας Καραγκούνης, στα μέλη της επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος της Βουλής λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο αριθμός κρατουμένων ανέρχεται σήμερα σε 12.261, με το 65% να αποτελούν αλλοδαπούς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ.Καραγκούνη, στα 33 καταστήματα κράτησης εκ των οποίων τα τέσσερα είναι αγροτικά καταστήματα και τα τρία είναι θεραπευτικά «ο αριθμός των κρατουμένων σήμερα είναι 12.261, ενώ τον Ιούνιο ήταν 9.753 κρατούμενοι. Ο αριθμός των υποδίκων είναι 4.142. Ο αριθμός των αλλοδαπών κρατουμένων είναι 7.785. Ο αριθμός των γυναικών κρατουμένων είναι 592, των ανηλίκων 609. Ο αριθμός των παραβατών του νόμου περί ναρκωτικών είναι 4.032. Οι κατάδικοι με ισόβια κάθειρξη είναι 597. Αυτή είναι μία πρώτη εικόνα της ανθρωπολογίας των καταστημάτων, δηλαδή πόσοι βρίσκονται στα καταστήματα της χώρας».
Πέραν, όμως, των 12.261 κρατουμένων υπάρχουν άλλοι 700 περίπου, οι οποίοι κρατούνται σε τμήματα μεταγωγών «ακόμη και διαστήματα πέραν του διμήνου, αναμένοντας την φυλάκισή τους σε καταστήματα κράτησης που λόγω του υπερπληθυσμού δεν μπορούν να τους υποδεχθούν».
Αναφορικά με τους αλλοδαπούς κρατούμενους: «Από την Αλβανία είναι 2.224, από το Αφγανιστάν 316, από τη Βουλγαρία 362, από τη Γεωργία 285, από το Ιράκ 398, από το Πακιστάν 407, από την Παλαιστίνη 401, από την Τουρκία 336. Σας αναφέρω ενδεικτικά κάποια βασικά στοιχεία που είναι από διάφορες χώρες με ιδιαίτερα υψηλό αριθμό κρατουμένων».

370 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ«Το συνολικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανέρχεται στα 370 δισ. ευρώ».


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.antinews.gr
To θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων επανέρχεται, έπειτα από σχόλια κάποιων ευρωπαϊκών –και δη γερμανικών- μέσων ενημέρωσης. Εκτενές δημοσίευμα  του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού Stern, υποστηρίζει ότι η Γερμανία έδωσε  στην Ελλάδα ως τώρα, στα πλαίσια της σωτηρίας του ευρώ, 37 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό όμως, λέει ο αρθογράφος, είναι ελάχιστο μπροστά στα 300 δις εκ. ευρώ που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα για τις καταστροφές κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτά είναι «απλά μαθηματικά για απλούς ανθρώπους και όχι για πολιτικούς» υπογραμμίζει το δημοσίευμα, σημειώνοντας πως αν συνυπολογιστούν και οι τόκοι τότε το συνολικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανέρχεται στα 370 δισ. ευρώ. Όμως, συνεχίζει το άρθρο «για τη Γερμανία δεν υπήρξε ποτέ και ούτε υπάρχει θέμα αποζημιώσεων». Όπερ και τόνισε κατόπιν και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, ο οποίος δήλωσε ότι: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θεωρεί ότι  έπειτα από τόσες δεκαετίες το θέμα των πολεμικών  αποζημιώσεων έχει χάσει το νόημα του».
Οι γερμανικοί Financial Times υποστηρίζουν ότι η Γερμανία έχει ήδη καταβάλει πολεμικές  αποζημιώσεις, μόνο που δεν έφθασαν ποτέ στον παραλήπτη τους, ούτε και στην Ελλάδα. «Αμέσως μετά τον πόλεμο, η Γερμανία ενέκρινε την αποστολή 30.000 τόνων βιομηχανικών αγαθών προς την Ελλάδα. Δέκα χιλιάδες τόνοι φορτώθηκαν σε βρετανικά πλοία με κατεύθυνση προς την Ελλάδα. Δεν έφθασαν ωστόσο ποτέ. Τα υπόλοιπα σκούριαζαν επί δύο χρόνια στο λιμάνι του Αμβούργου μέχρι που πουλήθηκαν στους Βρετανούς. Τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στην Αθήνα» λέει χαρακτηριστικά ο καθηγητής Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, Χάιντς Ρίχτερ. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ανακίνηση του θέματος έχει έναν πολύ καλό λόγο: προκύπτει από «την πίεση των δανειστών της Ελλάδας για απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων».