Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

"Όχι στον εκτουρκισμό των Ελλήνων"

ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΘΗΝΑ 30-9-2012

Η ελευθερία ενός έθνους είναι υπόθεση ακριβή και θέλει μεγάλη αποφασιστικότητα. Θέλει γενναιότητα καρδιάς και πόθο ασίγαστο πέρα από τα συνηθισμένα όρια αντοχής και πολιτικής. Δεν γνωρίζει διαπραγματεύσεις και δεν λογαριάζει κινδύνους ζωής. Ο γεννημένος λεύτερος Έλληνας κοιτάζει ίσια στα μάτια το παιδί του, αφουγκράζεται στο αίμα τα πάθη και το μεγαλείο της φυλής του κι ύστερα ρίχνεται ωσάν λέοντας στη μάχη. Ξέρει πώς σαν χρειαστεί θα πεθάνει ο ίδιος για να ζήσουν όλα όσα αγαπά.

Ο Ελεύθερος Έλληνας δεν είναι συνηθισμένος άνθρωπος. Δεν έχει μάθει να διατάζεται από ανθρώπους που βρίσκονται έξω από το έθνος του. Στον αντίποδα υπακούει με μιας όταν βρεθεί μπροστά στην ελληνική σημαία. Θα θυσιασθεί αν του θίξουν την Πίστη του. Θα τιναχθεί όρθιος σαν θελήσει εχθρός να διαβεί τη γη του και να συλήσει τα μνημεία των προ αιώνων προγόνων του. Αυτός ο Έλληνας δεν μπορεί ποτέ να καταλάβει και να αποδεχτεί τον σκυφτό και αργυρώνητο ψευτορωμιό. Δεν μπορεί κανείς να τον ξεγελάσει με μια προσποιητή χρήση της ελληνικής γλώσσας όταν ανήκει σε ράτσα ξένη.

Η ελευθερία κατοικεί στις πόλεις και τα χωριά που έχουν φρουρό και φύλακα άγγελο αυτόν τον ασυνήθιστο Έλληνα που σαν τον αετό δεν πατάει στο έδαφος της πεζής αδιαφορίας. Είναι ο Έλληνας που δεν ξέρει μα και σιχαίνεται να σέρνεται. Ο Έλληνας που νιώθει ασφυκτικά μέσα στα στενά σύνορα που του έχουν επιβάλλει δίχως να είναι δικά του. Γιατί πολύ απλά ο δικός μας Έλληνας, Εθνικιστής Πατριώτης από γεννησιμιού του, δεν δέχεται επιβολές αλλά επιβάλλει τα δίκαια τα ελληνικά στα ζητήματα της κοινωνίας, της πατρίδος, του έθνους. Θέλει την κοινωνία του ελληνική και την πατρίδα μεγάλη.

Η ελευθερία των Ελλήνων χτίζεται επάνω στα γερά θεμέλια του παρελθόντος, ανδρώνεται στα στιβαρά χέρια του παρόντος και οραματίζεται ένα λαμπρό μέλλον που απηχεί την αιωνιότητα και τη ζωντάνια του τόπου και των παιδιών του. Ο Έλληνας που θα δράξει την τύχη της φυλής μας είναι εκείνος που θα πατήσει στην κορυφή του κόσμου, αυτήν που είναι καμωμένη για λίγους. Θα φτάσει στο επίπεδο ενός Ήλιου Θεού και τη δόξα του θα τη ζηλέψουν οι πάντες. Θα δει την Πατρίδα τρανή, τα ελληνόπουλα υπερήφανα και τον Θεό να τον καλωσορίζει στο Περιβόλι Του.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού μας, η Ελλάδα που διοικείται ελληνικά, πολεμά ηρωικά και δεσπόζει αδιαμφισβήτητα. Σε γη, θάλασσα και αιθέρες. Η δική μας Μεγάλη Ελλάδα που οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Φυσική Αριστοκρατία του Γένους δεν αφήνει χώρο σε παράσιτα. Αφιερωμένες τούτες οι γραμμές καρδιάς σε όλους τους Ήρωες της Φυλής ώστε να φτάσουμε την Πατρίδα μας εκεί που την θέλει η φυλετική ψυχή.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 


emeis oi ''fasistes''...

ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΒΊΝΤΕΟ
 ΤΑ ΛΈΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Α.Π

Σαμαράς στους New York Times: Κάνω την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμοΣαμαράς στους New York Times: Κάνω την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο
Συνέντευξη στη γνωστότερη και αρχαιότερη εφημερίδα του αμερικανικού κατεστημένου, τους New York Times, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε πως κάνει τη… δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο, άρα μάλλον… χάρη μας κάνει που έγινε πρωθυπουργός: «Πιστεύετε ότι υπάρχει κανείς που θα χαιρόταν να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος; Είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο. Είναι μόνο μπελάς». Βέβαια, η αμερικανική εφημερίδα τον… καρφώνει επ’ αυτού, γράφοντας πως: «Περίμενε μία ζωή για αυτή τη στιγμή».

Παρακάτω, ο πρωθυπουργός που μας κάνει… χάρη και μας κυβερνά, είπε πως καταλαβαίνει τις δυσκολίες που περνάει ο κοσμάκης εξαιτίας της πολιτικής του («Νιώθω τον πόνο τους κάθε δευτερόλεπτο») και αναφέρθηκε στις δικές του… δυσκολίες κατά το παρελθόν:

«Καθένας από εμάς με τον ένα ή τον άλλα τρόπο έχει αντιμετωπίσει πολύ δοκιμασίες. Είμαι στην πολιτική· έμεινα στο σπίτι μου για 11 χρόνια λόγω της πολιτικής».

Θα μας… τρελάνει ο Σαμαράς! Στην ενεργό πολιτική ήταν τουλάχιστον ως το 1999, όταν ο λαός τον αποδοκίμασε στις ευρωεκλογές και τον ανάγκασε να διαλύσει το κόμμα του, την ΠΟΛΑΝ. Επανέκαμψε όμως το 2004 ως ευρωβουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία το 2007 ως βουλευτής και αργότερα ως υπουργός Πολιτισμού. Που τα βρήκε τα 11 χρόνια;

Ο Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως είναι «μια φούσκα που θα σκάσει» (η καρδούλα σου το ξέρει…), γιατί ψηφίστηκε ευκαιριακά από πολίτες που δεν συμφωνούν ιδεολογικά μαζί της «λόγω του μεγάλου αριθμού μεταναστών που δέχεται η Ελλάδα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία», και από «διάθεση απόγνωσης και κόντρα στο σύστημα εξαιτίας της μεγάλης κρίσης».

Θέλει να μας πει πως όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες που ψήφιζαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ. τα ψήφιζαν επειδή τους συγκινούσε ο… ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός της ΝΔ και ο… σοσιαλιστικός μετασχηματισμός του ΠΑΣΟΚ, κι όχι επειδή ήταν όμηροι του ρουσφετιού! Μα σε ποιους απευθύνεται; Σε εξωγήινους; 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!


manola
Μια 39χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής ότι, μετέβη στη ΔΟΥ Κομοτηνής για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης και ο υπάλληλος, γιος της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Χρύσας Μανωλιά, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε από αυτήν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.
Η γυναίκα ήξερε ότι θα έπρεπε να την πάρει ατελώς και το ανέφερε στον υπάλληλο: «Ο λογιστής μου είπε ότι δεν θα πληρώσω" για να πάρει την απάντηση: "καλά, ξέρει ο λογιστής σου κι όχι εγώ;». Η γυναίκα έφυγε άπραγη από την υπηρεσία αφού δεν είχε χρήματα. Αρχικά της ζήτησε 100 ευρώ και μετά το κατέβασε στα 50 ευρώ. Πήγε όμως στην αστυνομία, περιέγραψε το περιστατικό, της έδωσαν το σημειωμένο χαρτονόμισμα και ξαναπήγε στο γραφείο του προκειμένου να εκδώσει τη βεβαίωση. Σύμφωνα με την περιγραφή της, βγήκε από το γραφείο, πήρε το χαρτονόμισμα και της είπε ότι την επόμενη μέρα το πρωί θα το είχε έτοιμο.
Έκανε νόημα στους αστυνομικούς που βρισκόταν στο χώρο κι εκείνη την στιγμή επενέβησαν, συνέλαβαν τον εφοριακό ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Όπως προέκυψε μέχρι στιγμής, ο 35χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις πολίτες μουσουλμάνους διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό των 500 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αφού κρατήθηκε στην αστυνομία. Στο δικαστικό μέγαρο οδηγήθηκε με χειροπέδες κάτι που προξένησε ιδιαίτερη αίσθηση, αν και είναι η προβλεπόμενη προσαγωγή υποδίκων, που διατηρούν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας. Ο συνήγορός υπεράσπισης του ζήτησε 48ωρη προθεσμία για την απολογία και, την περεταίρω προετοιμασία στην αντίκρουση των κατηγοριών και την έλαβε. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι οπότε θα εκδικαστεί η υπόθεση στο τριμελές πλημμελειοδικείο Ροδόπης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η τέως βουλευτής Χρύσα Μανωλιά μητέρα του εφοριακού, δεν έφυγε λεπτό από κοντά του αν και ήταν ιδιαίτερα πικραμένη από όλη την ιστορία. Το οικογενειακό περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες την αποδίδει σε πλεκτάνη, την οποία προσπαθεί να διερευνήσει από πού εκπορεύεται ενώ ο 33χρονος δημόσιος υπάλληλος αρνείται καθ' ολοκληρία την κατηγορία.

Αυτοκτονία – σοκ 55χρονου εφοπλιστή στο Κεντρο της Αθήνας – Νωρίτερα είχε καταστρέψει 500.000 ευρωΌποιος τρώει μόνος του, πεθαίνει μόνος του”. Ζούσε μόνος του και έκανε συνεχώς ταξίδια. Γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, με τεράστια περιουσία.

Τις τελευταίες ημέρες είχε.... εξαφανιστεί αλλά κανενός το μυαλό δεν πήγε στο κακό. Στις αρχές της εβδομάδας η οικιακή βοηθός τον βρήκε νεκρό σε μια λίμνη αίματος, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Με μια σφαίρα, έβαλε τέλος στη ζωή του…
 

O "NTABATZHΣ" ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


vima-praxikopima
Προκλητικό δίχως δεύτερη κουβέντα το δημοσίευμα του διαπλεκόμενου "Βήματος" με ενορχηστρωτή τον περιώνυμο πια θαμώνα της πλατείας Κολωνακίου Σταύρο Ψυχάρη και τα "τέκνα" του αλλά και εκδότες που συνηθίζουν τα "συμβόλαια εξόντωσης" μέσα από το εκδοτικό παρακράτος και την κοπριά που μια ζωή έριχναν για να επιβιώσουν επιχειρηματικά. Είναι πια όλοι τους γνωστοί και δακτυλοδεικτούμενοι. Και θα κατονομαστούν.
όπως σημειώνει και το αξιόπιστο on alert "δεν φθάνει η σκληρή επίθεση που δέχονται οι στρατιωτικοί από την κυβέρνηση και την τρόϊκα. Θα πρέπει πάλι να υποστούν και τα σενάρια περί ...πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες έχει πρώτο θέμα το πως "αποφύγαμε το πραξικόπημα"! Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από άρθρο του Στ.Ψυχάρη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και ονόματα.
Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο.
Όλα όσα είχαν ειπωθεί την περίοδο της υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, όχι μόνο δεν στηρίχθηκαν πουθενά ,αλλά αντιμετωπίστηκαν από το σύνολο του στρατέυματος ως γραφικότητες.
Ανεξάρτητα από το δημοσίευμα της εφημερίδας η οποια προφανώς θα έχει από κάποιες πηγές πληροφόρηση, οφείλει πλέον ο κ.Πάνος Μπεγλίτης να βγει δημόσια και να καταθέσει ότι ξέρει για το θέμα. Αν ξέρει κι αν έχει στοιχεία... Η περίοδος που διανυουμε είναι άκρως επικίνδυνη για να αφήνουμε σενάρια και πληροφορίες να σέρνονται εντός και εκτός Βουλής. Οι πολιτικοί έχουν την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη.
Είναι ώρα λοιπόν ο κ.Μπεγλίτης να μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις. Που ,ποιοι και πως προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα στην Ελλάδα του 2011-2012.", καταλήγει το στρατιωτικό site.
Είναι ξεκάθαρο που το πάνε. Στην αποσταθεροποίηση. Το θέμα είναι ποιους ευνούν όλες αυτές οι δημοσιογραφικές χυδαιότητες.
Θα επανέλθουμε...

Mεγάλος Αδελφός στο διαδίκτυο - Μπορεί να βρεθείτε κατηγορούμενοι χωρίς να το γνωρίζετε

 ImageΤα περιθώρια για να ξεφύγει κάποιος από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν πρόκειται για το Διαδίκτυο στενεύουν. Και όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον κυβερνοχώρο, τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς, σερφάροντας, γράφοντας ή συζητώντας σε διάφορους ιστοτόπους ή φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης δεν λύνονται εύκολα αφού μπορεί ο καθένας να βρεθεί, χωρίς να το γνωρίζει, αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν κάποιος εκβιάσει, συκοφαντήσει ή απειλήσει τη ζωή κάποιου (και γίνει αναφορά από άλλα άτομα), να βρεθεί αντιμέτωπος με το Νόμο.

«Στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου, δεν υπάρχει απόρρητο», λένε καλά πληροφορημένες πηγές. Κι αυτό σημαίνει ότι εφαρμόζεται η γνωμοδότηση του εισαγγελέα απευθείας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες.

«Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξει ο κάθε ένας, στην περίπτωση που υπάρχουν καταγγελίες, ότι δεν μιλούσε σοβαρά», συνεχίζουν οι γνώστες του κυβερνοχώρου.

Οι παιδόφιλοι είναι ειδική κατηγορία και πάντοτε είναι στο στόχαστρο των Διωκτικών Αρχών που παρακολουθούν τα διαδικτυακά τους ίχνη και καταγράφουν κάθε κίνησή τους. Όταν δηλαδή,  οι αστυνομικοί εντοπίσουν κάποιο περίεργο... στοιχείο, κινητοποιούνται προκειμένου να τους πιάσουν. Το ίδιο συμβαίνει και με αντίστοιχες πορνογραφικές ιστοσελίδες, οι οποίες εντοπίζονται από τους αστυνομικούς. Φυσικά, οι καταγγελίες απλών πολιτών που φθάνουν στην Ασφάλεια, βοηθούν το έργο των Αρχών.

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, οι Αρχές έχουν φτάσει στην εξιχνίαση αρκετών υποθέσεων χάρη στη βοήθεια των ανθρώπων που κατήγγειλαν τα περιστατικά και χάρη στο έμπειρο δυναμικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε κάθε περίπτωση οι ποινές φτάνουν (για πλημμελήματα) μέχρι τα πέντε έτη.

Πάντως, οι μη γνωρίζοντες τα δικαιώματά τους στο Διαδίκτυο μπορούν να πέσουν εύκολα θύματα λόγω μίας λάθος ανάρτησης και να έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Οπότε, προσέξτε τι ποστάρετε στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης που διατηρείτε, όσοι δηλαδή διατηρείτε....

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Βίκυ δεν πάει στον ανακριτή!

Με κείμενό της η Βίκυ Σταμάτη ενημερώνει τον ανακριτή, στον οποίο επρόκειτο να δώσει αύριο συμπληρωματική κατάθεση μαζί με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο...

ότι δεν "δύναται" να βγει από τις φυλακές και εξηγεί το γιατί. Η κ. Σταμάτη ζήτησε από την δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου να διαβιβάσει το συγκεκριμένο κείμενο στα ΜΜΕ, το οποίο έχει ως εξής:

Κύριε Ανακριτά,

"Επιλεκτική" Υπεράσπιση «ελευθερίας έκφρασης» - Παπαδημούλης και cia(αναδημοσίευση από το Εάλω η Ελλάς)

Παπαδημούλης και CIA (η υπόλοιπη παρέα):
-Όταν στην έκθεση Out look το 2004 είχε αναρτηθεί πίνακας προσβλητικός για τον Χριστό, είχαν υπερασπιστεί το δικαίωμα της «ελευθερίας» στην τέχνη.
-Όταν ένας άλλος τύπος μέσα από blog καθυβρίζει και ειρωνεύεται το φαινόμενο «Μοναχός Παίσιος» πάλι η γνωστή ομάδα «υπερασπίζεται» το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση.
Αντιθέτως,

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί στο λιμάνι της Πάτρας

 ImageΣυνελήφθησαν στην πύλη εισόδου οχημάτων στο λιμάνι της Πάτρας από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα και μετά από υπόδειξη του 32χρονου αλλοδαπού οδηγού, τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου του οχήματος.

Οι αλλοδαποί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Ν. Πέλλας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίπλα στον Έλληνα επαγγελματίαΝ. Πέλλας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίπλα στον Έλληνα επαγγελματία
Χθές, 27 Σεπτεμβρίου, πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας, παρευρέθη στη λαϊκή αγορά Γιαννιτσών, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Έλληνα επαγγελματία-εργαζόμενο.
Ταυτόχρονα, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις του κινήματός μας σε πωλητές, διερχόμενους αλλά και σε εμπορικά καταστήματα των Γιαννιτσών. Η υποδοχή των Χρυσαυγιτών από τον κόσμο των Γιαννιτσών ήταν εξαιρετικά θερμή, προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα υπέρ των Ελλήνων.
Οι Συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, ο οποίος εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά λόγω της πολιτικής της ανθελληνικής τριμερούς κυβέρνησης.
Στο διάβα των Εθνικιστών στους δρόμους της πόλης, αίσθηση έκαναν τα χειροκροτήματα, οι επευφημίες και τα επιφωνήματα στήριξης προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όλως "τυχαίως", κατά την διάρκεια της παρουσίας των Χρυσαυγιτών δεν υπήρχε παρουσία παράνομων μεταναστών-μικροπωλητών. Από πλευράς δημόσιας τάξης, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των Χρυσαυγιτών στους δρόμους των Γιαννιτσών, αστυνομική δύναμη συνόδευε διακριτικά την πορεία των εθνικιστών. Μάλιστα, αντί να ασχοληθεί με τις παρατυπίες και παρανομίες στην πόλη, επιδόθηκε (κατόπιν εντολών ανωτέρων προφανώς) στο σοβαρό έργο της καταγραφής πινακίδων των οχημάτων των Συναγωνιστών!

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: η εταιρεία που ίδρυσε ο Γ. Δραγασάκης, χρωστάει στο δημόσιο 6.1 εκατ. Ευρώ4
 Image"Οι επαγγελματίες λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά", ότι εταιρεία που ίδρυσε χρωστά στο δημόσιο 6,1 εκ. ευρώ.

Ο κ. Δραγασάκης τονίζει ότι "η αγωνιώδης προσπάθεια των γνωστών-άγνωστων κέντρων να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με στόχο αυτή τη φορά το πρόσωπό μου.

Η "μακρά, επίπονη και πολυπρόσωπη έρευνά τους είχε πενιχρά αποτελέσματα. Από την αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία έχω αποχωρήσει, όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ, από τον Οκτώβριο του 1993 και έκτοτε ουδεμία σχέση έχω".

Έδειχναν την Ελληνική σημαία και φώναζαν: Αλλάχ, αλλάχ αουά ακμπάρ, τα πετάνετε όλοι!!!


(Αναδημοσίευση από το Αντι νέα Τάξη Πραγμάτων)

Φίλτατο μπλογκ.

Σας στέλνω αυτό το mail προς δημοσίευση. Κρατώ την ανωνυμία μου γιατί αισθάνομαι ότι κινδυνεύω, όπως θα διαπιστώστε με τα παρακάτω.

Διαμένω από τότε που γεννήθηκα στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στο πατρικό μου σπίτι επί της οδού Ιωάννου Μέρλα, όπου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στο παλιό Δημαρχείο.

Εχθές (14/9/2012) αργά το απόγευμα και ενώ ήμουν στο σπίτι, άκουσα ξαφνικά μια ασυνήθιστη απειλητική βουή, που στη συνέχεια και ενώ η έντασή της δυνάμωνε, ακουγόταν σαν βρυχηθμός κάποιου περίεργου όχλου, κάτι ασυνήθιστο για την ακοή μου έως τώρα.

Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα να περνάει ουρλιάζοντας ένα μανιασμένο πλήθος από πακιστανούς και άλλους ασιάτες (γύρω στα 700 άτομα) μαζί με καμιά εικοσαριά ελληνόφωνους, που μπούκαραν στις εισόδους των σπιτιών και μοίραζαν «αντιρατσιστικές» φυλλάδες.

Πριν καταλάβω καλά-καλά τι συμβαίνει, ο όχλος που πέρναγε κάτω από το μπαλκόνι μου άρχισε να κοιτάζει απειλητικά προς τα επάνω, προς το μέρος μου δηλαδή, ουρλιάζοντας «αλλά, αλλά, αλλάχ ακάμπρ, τα πετάνετε, τα πετάνετε όλοι» και έδειχναν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, την ελληνική σημαία που βρίσκεται στο μπαλκόνι μου εδώ και χρόνια. Έμεινα στήλη άλατος! Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που ζούσα. Τσιμπιόμουν μήπως ήταν εφιάλτης και ξυπνήσω αλλά ήταν πραγματικότητα, δυστυχώς.
Μπροστά και πίσω από όλους αυτούς υπήρχαν περιπολικά της αστυνομίας και στο τέλος ακολουθούσε μια διμοιρία των ΜΑΤ, όπου όταν περνούσαν από το σπίτι μου τους ρώτησα γιατί δεν επεμβαίνουν εφ' όσον βλέπουν και ακούν τις απειλές. Μου απάντησαν ότι θα μας προστατέψουν όταν θα χρειαστεί!!!!!!

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσω τι έγινε άκουσα φωνές από κάποιους γείτονες και είδα τον όχλο να κινείται με άγριες διαθέσεις εναντίον τους. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και οι άνθρωποι γλύτωσαν το λιντσάρισμα. Απίστευτα πράγματα σε μια μικρή προαστιακή γειτονιά της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας της Ελλάδας και όχι του Ισλαμαμπάντ!!!

Πραγματικά, αισθάνθηκα σαν να είμαστε το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στη Λιβύη! Ποτέ δεν θα το φανταζόμουν ότι κάτω από το σπίτι μου, το άσυλό μου, θα με απειλούσε ένας φανατικός ισλαμικός όχλος, γιατί έχω τη σημαία της πατρίδας μου στο μπαλκόνι και η ελληνική αστυνομία να είναι απλός παρατηρητής, περιμένοντας τα ακόμα χειρότερα για να δεήσει να με προστατέψει.

Σήμερα το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλω το συμβάν και μου είπαν ότι αν δεν κάνω μήνυση δεν μπορούν να κινηθούν, γιατί έχουν δεμένα τα χέρια τους από τους νόμους.

Ποιοι είναι αυτοί οι νόμοι ρε παιδιά, θα τρελαθούμε εντελώς;

Από τα χαράτσια και τις μειώσεις δεν μου περισσεύουν χρήματα για να ζήσω, από πού θα βρω να πληρώσω για να κάνω και μηνύσεις; Και ποιος θα με προστατέψει σε μια τέτοια περίπτωση, αν δηλαδή γίνω μεγαλύτερος στόχος σε μια μικρή γειτονιά γεμάτη φανατικούς ισλαμιστές πακιστανούς και κάθε είδους αγνώστων στοιχείων αφροασιάτες;

Από τις πληροφορίες που συνέλεξα από τους γείτονες, αφορμή αυτής της εξόρμησης είναι τα εξής:

Στη γειτονιά μας πολλοί από αυτούς τους αλλοδαπούς στοιβάζονται κατά δεκάδες σε παλιά σπίτια (στην αστυνομία μου είπαν ότι δεν μπορούν να μπουν για να το διαπιστώσουν χωρίς ένταλμα) υπάρχει ένα κρυφό τζαμί, λίγα σπίτια από το δικό μου και δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι τώρα, όπου μαζεύεται μεγάλος αριθμός ισλαμιστών από όλη την περιοχή. Τα βράδια δεν κυκλοφορείς μόνος στο δρόμο, λόγω του φόβου που προκαλούν ομάδες από αυτούς.

Είναι αξιοπερίεργο το ότι έχουν μια περίεργη κινητικότητα μετά τα μεσάνυχτα και βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, κάνοντάς σε να απορείς πού είναι κρυμμένοι την ημέρα! Μιλάμε για πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων, τα οποία κινούνται αλλόκοτα τις νύχτες!!!

Μέσα στον Αύγουστο, όπου έλειπα, κάποιοι θερμόαιμοι πιτσιρικάδες, σχεδόν παιδιά, όχι χρυσαυγίτες (έχουν πολλές φορές κυνηγήσει πιτσιρικάδες και έχουν ριχτεί σε πιτσιρίκες, και όχι μόνο, εδώ οι αλλοδαποί), πολύ κακώς έκαναν επιθέσεις εναντίον τους στη γειτονιά μας.

Το ΚΚΕ μας πέταξε κάτω από τις πόρτες κάτι χαρτιά που καυτηρίαζαν τα συμβάντα, με μπόλικη σάλτσα βεβαίως, και προσπαθούσαν να ενοχοποιήσουν αρκετό κόσμο της περιοχής ως ρατσιστές και φασίστες. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν η ΜΚΟ «Κίνηση ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», η Δημοτική Κίνηση Αγ. Αναργύρων - Καματερού «Αλληλεγγύη» και η Πακιστανική (εθνική παρακαλώ) Κοινότητα Ελλάδας « Ενότητα». Αυτοί άλλωστε διοργάνωσαν και τα χθεσινό συλλαλητήριο- εξόρμηση ισλαμιστικών ταγμάτων εφόδου στη γειτονιά μας, όπως ανέφεραν οι μπροσούρες και οι αφίσες τους.

Ως εκ τούτων λοιπόν, θέτω τα εξής ερωτήματα προς τις ελληνικές Αρχές:

1. Εφ' όσον κάποιοι ισχυρίζονται ότι στη γειτονιά έλαβαν χώρα εγκληματικές πράξεις εις βάρος του οποιουδήποτε, γιατί δεν προχώρησαν στην εξιχνίασή τους, αφήνοντας στο έλεος των συκοφαντιών του ΚΚΕ, και του κάθε αναρχοαριστεριστή, αθώους πολίτες;

2. Mε ποιό δικαίωμα επιτρέπονται διαδηλώσεις σε ένα αφιονισμένο και ανεξέλεγκτο πλήθος λαθραίων αλλοδαπών μέσα σε μια γειτονιά και μάλιστα σε ώρα που έπαιζαν παιδιά στο συγκεκριμένο δρόμο;

3. Από πότε έγινα εγκληματίας, φασίστας, ρατσιστής που πρέπει να πεθάνει μόνο και μόνο γιατί έχω τη σημαία της Πατρίδας μου στο μπαλκόνι;

4. Από πότε απαγορεύτηκε να κυκλοφορώ στη γειτονιά μου μετά τη δύση του ήλιου;

5. Γιατί έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα της γειτονιάς, ενώ ταυτόχρονα έχουν σκοτωθεί με καμάκι μεγαλόσωμοι σκύλοι μέσα σε αυλές από αλλοδαπούς, που στη συνέχεια τους πήραν για μαγείρεμα;

6. Γιατί οι ελληνόφωνοι (ευαίσθητοι μόνο για τους λαθροεποίκους), αριστερίζοντες, με μπροστάρη το ΚΚΕ, στοχοποιούν μια ολόκληρη γειτονιά και δεν αφήνουν την ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της;

7. Τι θα πουν όλοι αυτοί που οργάνωσαν το χθεσινό αίσχος αν οι αφιονισμένοι ισλαμοφασίστες αρχίσουν σε μια αναμπουμπούλα (που είναι πολύ πιθανόν να γίνει βάσει της λογικής ροής των πραγμάτων ) να σφάζουν δικαίους και αδίκους μέσα σε μια απροστάτευτη συκοφαντημένη απ' αυτούς, ως φασιστική και ρατσιστική, γειτονιά;

8. Μήπως, ορμώμενοι και χρυσοπληρωμένοι από διάφορα κέντρα κα παράκεντρα, καλλιεργούν συνθήκες εμφυλίου πολέμου και αδελφοκτόνου αιματοχυσίας;

Πάντως, ως προς το τελευταίο (ρητορικό) ερώτημα θα πρέπει να λάβουν υπ' όψη τους πως εμφύλιος δεν θα γίνει. Οι λαθρολάγνοι είναι πολύ ισχνή μειοψηφία και οι πολίτες που ψηφίζουν αριστερά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θα βάψουν τα χέρια τους με ελληνικό αδελφικό αίμα για χάρη των στιφών που μεταφέρονται προς εποικισμό της Πατρίδας μας.

Ένας άδικα στοχοποιημένος ως φασίστας και ρατσιστής Έλληνας πολίτης.

Πηγή:Μουσουλμάνοι Τσάμηδες. Οι Προκλήσεις τους και η Ιστορική Αλήθεια.


Γράφει ο Υπτγος ε.α. Γιώργος Γκορέζης *.

Οι μουσουλμάνοι τσάμηδες κατέφυγαν στην Αλβανία με τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Εγκαθίστανται ως επι το πλείστο στον Β/Ηπειρωτικό χώρο, ιδιαιτέρως στα παράλια, σε εκκλησιαστικά και άλλα περισσότερο προσοδοφόρα μέρη , νοθεύοντας τη πληθυσμιακή αναλογία, και εποφθαλμιούντες τα εγκαταλελειμμένα από τους βορειοηπειρώτες κτήματα.


Αμέσως μετά την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος ιδρύουν το...

1991 την Οργάνωση «Τσαμερία», με παραρτήματα νοτιότερα στη Β. Ήπειρο, όπως Κονίσπολη και Αγ. Σαράντα.


Προκαλούν συχνά προβλήματα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, όπως στα Τίρανα από τη δεκαετία του 90, στην Κονίσπολη τον Ιούνιο κάθε έτους ,συχνά στους Αγ. Σαράντα (το 2005 κατά του Προέδρου κ. Παπούλια). 


Εκλέγουν δύο μουσουλμάνους τσάμηδες στο Αλβανικό κοινοβούλο, τελευταία τον Shpëtim Idrizi και τον Dashamir Tahiri.

Οργανωμένοι αλλά και υποκινούμενοι, ενεργούν έκτοτε προς πάσαν κατεύθυνση, ακόμη και προς δυτικούς οργανισμούς, με παράλογα και ατεκμηρίωτα «αιτήματα-στόχους» τους, όπως αποζημιώσεις για «διαφυγόντα κέρδη» από τα πρώην κτήματά τους στη Θεσπρωτία, επιστροφή στον τόπο των εγκλημάτων τους κ.λ.π. 


Στα Τίρανα, με την ευκαιρία της εγκρίσεως από την Αλβανική Βουλή της Συμφωνίας για επίσημη οργάνωση Νεκροταφείου των πεσόντων ελλήνων στρατιωτών το 1940-41, οι δύο μουσουλμάνοι τσάμηδες βουλευτές αντέδρασαν.


Όπως αναγράφει η εφημερίδα «ALBANIA» : 


Κατά τον Shpetin Idrizi «Ο Ελληνικός Στρατός ήρθε σαν στρατός κατοχής και όχι ως απελευθερωτής. Κατέστρεψε κάθε μουσουλμανικό ιερό στη χώρα».  


Κατά τον έτερον συνάδελφό του Dashamir Tahiri «Η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τη γενοκτονία σε βάρος των Αλβανοτσάμηδων». 


Με αφορμή τα ανωτέρω επακολούθησε διαδήλωση του Κόμματος των (Αλβανο)τσάμηδων «PDIU», έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, όπου φωνασκούντες με ανθελληνικά συνθήματα έκαψαν την Ελληνική Σημαία.

Ανάλογες ανθελληνικές βαρβαρότητες συνέβησαν κατά καιρούς και σʼ άλλες πόλεις της Αλβανικής επικρατείας! Όταν είναι πασίγνωστα, τα ανοσιουργήματα που επετέλεσαν οι πρόγονοί τους κατά την τριπλή κατοχή στη Θεσπρωτία, συνεπεία των οποίων και κατέφυγαν τελικά στην Αλβανία.


Ήταν εκείνοι, οι Μουσουλμάνοι Τσάμηδες και Αλβανοί που συμπολεμούσαν με τον ιταλικό στρατό κατά του αμυνομένου Ελληνικού Στρατού, που τελικά βρέθηκε για δεύτερη φορά στην Ελληνικότατη Β. Ήπειρο ως απελευθερωτής. 

ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ: Αναρχοαριστεροί για δείτε τι σας περιμένει απ' αυτούς που "υπερασπίζεστε"...


Οι άθεοι στις δυτικές χώρες, δείχνουν πολύ «άνετοι» και θαρραλέοι όταν προσβάλλουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται. Ωστόσο, το ερώτημα είναι: Θα πρόσβαλλαν ποτέ τον Αλλάχ, τον Μωάμεθ, το Κοράνι αν ζούσαν σε μια μουσουλμανική χώρα. Να πούμε…στη Σαουδική Αραβία;


Είναι εκπληκτικό το πώς άθεοι στη Βόρεια Αμερική ή τη Νότια Αμερική ή την Ιταλία ή την Ελλάδα περνούν τη ζωή τους κοροϊδεύοντας, εμπαίζοντας, γελοιοποιώντας, ακόμα και υβρίζοντας με τις πιο χυδαίες φράσεις, τη θρησκεία που ακολουθείται από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των χωρών αυτών. Η αλήθεια είναι ότι σε χώρες που οι χριστιανοί είναι η πλειοψηφία, όπως οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Ιταλία κλπ, για κάποιο λόγο οι άθεοι αφήνονται να σπάνε πλάκα με το Χριστιανισμό... Πολλοί βέβαια, άθεοι θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι σαν "ήρωες", αφού χτυπάνε το "κατεστημένο". Τι θα γινόταν άραγε, αν ένας άθεος ζούσε στη Σαουδική Αραβία ή το Ιράκ; Θα πέρναγε τη ζωή του κοροϊδεύοντας το Ισλάμ;
Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό μήνυμα που στάλθηκε σε ένα blog άθεων:

"Αγαπητοί άθεοι, εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι περιμένουμε εσάς παιδιά, να ξεπεράσετε τον Χριστιανισμό και να αρχίσετε τον πόλεμο κατά του Ισλάμ, έτσι για αλλαγή. Ναι, σίγουρα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να χλευάζεις την Αγία Γραφή, τους ιερείς, τον Πάπα, κλπ, αλλά πραγματικά δεν νομίζετε ρε παιδιά, ότι ήρθε η ώρα να δώσετε, έστω, λίγη προσοχή στο Ισλάμ;

Κάποτε, όταν "καταρρίπταμε" Τουρκικά Μαχητικά πάνω από το Αιγαίο....Κάποτε....


Η κατάρριψη των δύο τουρκικών μαχητικών το '74  και το πνεύμα της Π.Α.


Defence net 07-06-2011Οι συνεχείς πρωτιές της Πολεμικής Αεροπορίας σε όλες τις ασκήσεις που συμμετέχει σε ΝΑΤΟϊκό επίπεδο, αλλά κυρίως η πρόσφατη επιτυχία της 343 Μοίρας όπου αντιμετώπισε  δύο τουρκικά F-4E 2020 Terminator, έφεραν στο μυαλό όλων την αερομαχία του 1974 όπου δύο τουρκικά F-102 Delta Dagger, καταρρίφθηκαν  από ελληνικά F-5A Freedom Fighter. Aξίζει πραγματικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα να θυμηθούμε πως η τουρκική Αεροπορίας υπέστη μία ήττα που την εξαφάνισε για πολλά χρόνια από τον ουρανό του Αιγαίου. O ένας από τυος δύο Έλληνες πιλότους ο τότε Ανθυποσμηναγός (1) Θωμάς Σκαμπαρδώνης, υπηρετούσε από τον Σεπτέμβριο του 1972 στην 337 ΜΑΗ της 111 ΠΜ πετώντας με F-5. και αφηγείται: «Από νωρίς το πρωί είχαμε μαζικές παραβιάσεις του FΙR Αθηνών από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Εγώ, όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου ήμασταν μέσα στα αεροσκάφη μας και περιμέναμε. Οι ετοιμότητες ήταν των 5 και των 2 λεπτών και έτσι ήμασταν αναγκασμένοι να περιμένουμε δεμένοι μέσα στα πιλοτήρια των F-5 την εντολή για scramble».
''Οταν απογείωθήκαμε ακολουθώντας τις κατευθύνσεις που μου έδινε το 'Jοker, το ραντάρ του Πηλίου, πήραμε ανοδική πορεία με κατεύθυνση το Βόρειο Αιγαίο.
O Δινόπουλος ακολουθούσε από σχετικά μεγάλη απόσταση και πετώντας ψηλότερα (δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο) προκειμένου να μπορεί με ευχέρεια να ελέγχει τις κινήσεις μου και τον περιβάλλοντα χώρο. Εγώ ακολουθούσα πιστά τις εντολές του "Joker" οι οποίες διαρκώς μου άλλαζαν πορεία και επίπεδο. Βλέπετε οι "στόχοι" ήταν πολλοί εκείνη την ημέρα. Μετά από δύο ή τρεις τέτοιες αλλαγές πορείας και ύψους με βάση τις εντολές που έπαιρνα από το "Joker, μου δόθηκε τελικά εντολή να πετάξω προς την περιοχή μεταξύ Αγίου Ευστρατίου και Λήμνου, στο επίπεδο των 20.000 ποδών.

Ενώ βρισκόμουν ακόμη σε άνοδο σε ύψος 18.000 περίπου ποδών και με ταχύτητα 350 περίπου κόμβων, το "Joker" μου υπέδειξε ότι έπρεπε να αναζητήσω τον στόχο 20 περίπου μοίρες προς τα δεξιά. Είχα λοιπόν στραμμένη την προσοχή μου προς αυτή την κατεύθυνση όταν ελάχιστα αργότερα δύο τουρκικά F-102 που πετούσαν σε κλειστό σχηματισμό πέρασαν αστραπιαία από αριστερά μου σε απόσταση η οποία δεν πρέπει να ήταν μεγαλύτερη των 200 μέτρων.
Ενστικτωδώς και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, έσπασα την άνοδο και έστρεψα απότομα προς τα αριστερά για να βρεθώ πίσω τους. Ελάχιστα αργότερα διαπίστωσα ότι το ίδιο έχαναν και αυτοί, αφού είχα συνεχώς οπτική επαφή, βλέποντάς τους στα αριστερά μου (Ώρα 8').

Αρκετά δε λουφάξαμε Σύντροφοι; Καιρός για «χτύπημα»...γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

- Σαν πολύ δεν κάτσαμε ήσυχα σύντροφοι;
- Έτσι έπρεπε. Κι έτσι πρέπει.
- Εντάξει. Παραπήγε όμως.....
- Εξακολουθούν να μας περιμένουν.
- Ε και τι θα γίνει; Θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμη να κάνουμε τον ψόφιο κοριό;
- Όσο χρειαστεί μέχρις ότου ν’ ατονήσει εντελώς η προσοχή τους ή να στραφεί εξολοκλήρου αλλού.
- Ήδη έχει σπάσει η προσοχή των Αρχών σε ένα σωρό μέτωπα. Νομίζω ότι είναι ασφαλές πια να βγούμε.
- Νομίζεις;
- Ε, έτσι δεν δείχνουν τα πράγματα;
- Το «νομίζω» σε καταστάσεις Πολέμου δεν είναι αρκετό.
- Σε καταστάσεις πολέμου δεν νοείται ούτε να κρυβόμαστε διαρκώς, ούτε και να μην παίρνουμε ρίσκα.
- Δηλαδή και τι θέλεις σύντροφε;
- Μας χαλάει να βάλουμε καμία βόμβα σε κανένα πολιτικό ή να την πέσουμε με ΑΚ ή RPG σε κανα αστυνομικό τμήμα ή καμία κλούβα; Έτσι για να δηλώσουμε παρουσία.
- Εκεί ακριβώς είναι η διαφορά μας σύντροφε.
- Δηλαδή;
- Εσείς θέλετε ένα οποιοδήποτε χτύπημα, έτσι για δηλώσετε παρουσία στην «επανάσταση».
- Ενώ εσείς;
- Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευθούμε αυτή την ρευστή περίοδο για να συγκροτηθούμε σε κάτι ισχυρότερο. Άλλωστε, τα χτυπήματα σε Πολιτικούς ή άλλους καθεστωτικούς στόχους αποτελούν ξεπερασμένη «αστική δήθεν επαναστατική επιλογή». Δεν μας εκφράζουν γιατί υποκρύπτουν και υποδηλώνουν ρεφορμιστικό αίτημα για «βελτίωση του καθεστώτος». Κι αυτό δεν μας εκφράζει. Συμφωνείς φαντάζομαι.
- Ναι, αλλά θα αρέσει σε πολλούς «άγουρους» συντρόφους και στην κοινωνία. Και θα βοηθήσει στο προφιλ μας. Εν πάση περιπτώσει, η Συγκρότηση μόνο σας νοιάζει; Αυτό είναι όλο;
- «Συγκρότηση» είναι ευρύτερος όρος. Σημαίνει Στρατολόγηση, σημαίνει Οργάνωση, σημαίνει Εκπαίδευση, σημαίνει εύρεση Χρηματοδότησης, σημαίνει Εξοπλισμός, σημαίνει Δικτύωση, σημαίνει Πολλά.
- Αυτά μόνο; Η «Πράξη»; Η «Δράση», η «έμπρακτη εφαρμογή της επανάστασης στην πράξη»; Αυτά δεν υπάρχουν στο σχεδιασμό σας;
- Όλα στην ώρα τους.
- Θα χαρακτηριστείτε δειλοί και συμβιβασθέντες, αστικοποιημένοι ρεβιζιονιστές. Το ξέρεις αυτό.
- Δεν μας αφορά η γνώμη των άσχετων. Οι «οικείοι» γνωρίζουν.
- Αφού αυτά που πρότεινα, η «συνήθης δράση» εν πάση περιπτώσει, μπορούν να εκτελεστούν και με «χαμηλότερη συγκρότηση». Γνωστά πεδία είναι. Τα’ χουμε ξανακάνει, γιατί να μην τα εντάξουμε στο σχεδιασμό;
- Γιατί δεν είναι η ώρα τους και γιατί θα τραβήξουν την προσοχή των Αρχών πάνω μας. Και γιατί υπολογίζουμε σε χτυπήματα πολύ «βαρύτερα» απ’ αυτά που είπες.
- Τα «μικρά αυτά χτυπήματα» θα βοηθήσουν στην Στρατολόγηση και στην Εκπαίδευση νέων συντρόφων. Πάντα βοηθούσαν. Κι όπως πάντα, δεν πρόκειται να μας εντοπίσουν.
- Όπως πάντα; Αυτό δεν είναι ακριβές. Ξεχνάτε ότι ήδη υπήρξαν συλλήψεις κι επανειλημμένα μάλιστα;
- Δεν κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά. Κάποιοι πάντα συλλαμβάνονται. Έτσι είναι ο πόλεμος. Κι αυτό κέρδος είναι. Αποκτούμε μάρτυρες και ήρωες έτσι. Σύμβολα της αντικαπιταλιστικής επανάστασης. Που με τη σειρά τους φέρνουν νέο κόσμο, νέους αγωνιστές στις τάξεις μας. Γεννούν νέους αντάρτες πόλης. Άλλωστε, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία τώρα. Θα προσέξουμε περισσότερο. Δεν θα μας πιάσουν.
- Θα προσέξουμε περισσότερο; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω σύντροφε. Πάντα «κάτι μένει πίσω». Πάντα «κάτι ξεφεύγει». Κι αυτό το «κάτι» θα είναι αρκετό για να μας κρατήσει «καθηλωμένους» μετά. Κι έτσι, θα πάνε πίσω απείρως πιο μεγάλοι σχεδιασμοί και φιλόδοξοι στόχοι.
- Μα ποιοί είναι αυτοί οι μεγάλοι σχεδιασμοί επιτέλους; Τι οργανώνετε; Εμείς δεν θα μάθουμε;
- Στην ώρα τους όλα.
- Δεν μ’ αρέσει αυτό σύντροφε. Είμαστε ή δεν είμαστε όλοι μαζί; Αν υφίστανται προσωπικές αντζέντες, τότε να το χωρίσουμε το μαγαζί κι ο καθένας να πάρει το δρόμο του. Και την προσωπική του δράση βεβαίως.
- Αυτό θα είναι ολέθριο στρατηγικά και το ξέρεις.
- Τότε ξεκινήστε να μιλάτε.
- Καλά. Ας πούμε ότι η συνολική κοινωνική ένταση μας υποχρεώνει να μπούμε σε λογικές «καίριων» και όχι «συμβολικών χτυπημάτων» πια.
- Δηλαδή;
- Δηλαδή, χτυπήματα που θα πλήξουν καίρια το ηθικό του αντιπάλου κι αν είναι δυνατόν και την επιχειρησιακή του ικανότητα.
- Πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; Τα μεγέθη μας είναι πάρα πολύ μικρά για να φαντασιωνόμαστε κάτι τέτοιο.
- Λάθος. Έχουμε πλέον την απαραίτητη εμπειρία και στα οργανωτικά, και σε εκρηκτικά και σε όπλα και σε επιμελητεία και σε τακτικούς σχεδιασμούς ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εκτελέσουμε κάτι «μεγάλο» και «κρίσιμο».
- Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα του για κάτι τέτοιο; Μεγάλο ρίσκο που όμως κινδυνεύει να πάει χαμένο αν δεν είναι η ώρα του. Ακόμη κι αν πετύχει.
- Είναι. Η κοινωνία και κυρίως το ευρύτερο αγωνιστικό λαϊκό μπλοκ είναι έτοιμοι για την Μεγάλη Εξέγερση. Οφείλουμε λοιπόν να τους «προετοιμάσουμε» το «δρόμο». Να πλήξουμε τις δυνάμεις του εχθρού ώστε όταν «έρθει η ώρα» και βρεθούν απέναντι στο Λαϊκό Μαζικό Κίνημα να είναι «αποδυναμωμένοι».
- Εντάξει. Οφείλω να πω ότι αξίζει τον κόπο σαν σκέψη. Άλλο η Θεωρία όμως κι άλλο η Πράξη. Θα μας πείτε λεπτομέρειες τελικά ή όχι;

Ο Κυπριακός τύπος σήμερα 29-09-12


Ο Κυπριακός τύπος σήμερα 29-09-12
 Ο απόηχος της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ για στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη, οι δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΟΙΚ για διασύνδεση του δανείου προς την Κύπρο με τη στήριξη της οικονομικής βοήθειας από την ΕΕ, οι επικείμενες εξελίξεις αναφορικά με το πακέτο μέτρο της Κυβέρνησης, το τα νέα στοιχεία για την άνοδο της ανεργίας στην Κύπρο, οι αλλαγές στο σύστημα διορισμού στα σχολεία και η παράνομη σύλληψη ψαράδων από τις κατοχικές αρχές είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του κυπριακού Τύπου.

Η «Αλήθεια», με τίτλος «Αλλάζει ο πολιτικός άξονας», γράφει ότι η απόφαση του ΔΗΚΟ να στηρίξει την υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη από τον πρώτο γύρο θέτει τέρμα στους διχασμούς του παρελθόντος και οδηγεί σε μια νέα κοινωνική πλειοψηφία. Αλλού, η εφημερίδα γράφει ότι οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν τέσσερεις ψαράδες, δύο Ε/κ και δύο Αιγύπτιους, ενώ έπλεαν σε διεθνή χωρικά ύδατα. Επίσης αναφέρει ότι η Κύπρος καταγράφει την 3η ταχύτερη άνοδο της ανεργίας στην ΕΕ, σύμφωνα με την Κομισιόν.


«Πορεία στη βάση ξεκινά η ηγεσία του ΔΗΚΟ» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Σημερινή», ώστε, όπως γράφει, να πείσει η ηγεσία του κόμματος για την ορθότητα της απόφασης για στήριξη της υποψηφιότητας Αναστασιάδη. Σε άλλο θέμα, η εφημερίδα σημειώνει ότι ένας από τους όρους που θέτει η Ρωσία για την παραχώρηση δανείου 5 δις στην Κύπρο είναι να δοθούν ως μέρος μιας συντονισμένης οικονομικής βοήθειας με την ΕΕ, κατά τον Ρώσο ΥΠΟΙΚ Siluanov. Επίσης γράφει για νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών.


Ο «Φιλελεύθερος», υπό τον τίτλο «Μας χρεώνουν και τον καφέ», γράφει ότι το δημόσιο επωμίζεται κάθε χρόνο κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μόνο για τους καφέδες και τα σάντουιτς κρατικών αξιωματούχων και υψηλόβαθμων δημοσίων υπαλλήλων, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, που σε συνδυασμό με το επίδομα εξωτερικού ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ. Ακόμη γράφει για μαύρη τρύπα στη δημόσια ασφάλεια, καθώς υπάρχουν 300 κενές θέσεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω αφυπηρετήσεων ή παραιτήσεων. Ακόμη αναφέρει ότι κλειδώνει το κυβερνητικό πακέτο μέτρων ενώ το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται έκτακτα τη Δευτέρα.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΕΣ!


Αιτούμεθα την άμεση απόσυρση από τους τηλεοπτικούς δέκτες ημών της απαραδέκτου τουρκομογγολικής σειράς "Σουλειμάν" που αναφέρεται στον γνωστό, ομώνυμο αιματοβαμμένο τύραννο.

Είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του συγκεκριμένου αρχηγού των βαρβάρων οθωμανών ο οποίος εκτός από παρανοϊκός  εγκληματίας και εχθρός των Ελλήνων  ήτο και κίναιδος ολκής.  
Υπογράψτε την αίτηση εδώ: 

Να αποσυρθεί ο νεοθωμανικός Σουλεϊμάν


Γεώργιος Παπασημάκης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Κ.ΕΛΛ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Ο TOMMY LEE ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Διαβάστε το μήνυμα για την Ελλάδα που συγκίνησε το Hollywood

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν με διαφορετικό μάτι τη χώρα μας!
Ο Tommy Lee γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Los Angeles.
Έγινε γνωστός όχι μόνο για τη μουσική του αλλά και για τη σχέση του με την σεξοβόμβα Pamela Anderson.
Πρόσφατα κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα κείμενο για την Ελλάδα το οποίο αγκαλιάστηκε από τους θαυμαστές του από την πρώτη στιγμή.

«Επειδή είμαστε μια μικρή, φτωχή χώρα γεμάτη από ανθρώπους με μεγάλες καρδιές
Επειδή ποτέ δεν επισκεπτόμαστε κάποιον με άδεια χέρια
Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσεις σε έναν ξένο τη σημασία της λέξης «καψούρα»

Τουρκικά σήριαλ:

Τα πληρώνουμε μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης και η κυβέρνηση ...κοιμάται!

Τουρκικά σήριαλ: Τα πληρώνουμε μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης και η κυβέρνηση ...κοιμάται!
Με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γυρίζονται οι γνωστές τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που στη συνέχεια πλημμυρίζουν χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα,της οποίας η κυβέρνηση ούτε που έχει πάρει "χαμπάρι" το θέμα.

Την απίστευτη αποκάλυψη έκανε η βουλευτής του βρετανικού συντηρητικού κόμματος, Pauline Latham.

Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, η βρετανίδα βουλευτής κατήγγειλε ότι μεγάλο μέρος της οικονομικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία, που ανέρχεται στο ποσό των 620 εκατομμυρίων αγγλικών στερλινών, πηγαίνει στην ταχέως αναπτυσσομένη τηλεοπτική βιομηχανία της Τουρκίας και στην παραγωγή διαφόρων τηλεοπτικών σήριαλ, που έχουν πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια τα μεγάλα ελληνικά κανάλια.
Η υπουργός Ανάπτυξης της Βρετανίας, Justine Greening, αναγκάστηκε να διατάξει έρευνα για το πως διοχετεύετε η οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία στην παραγωγή τουρκικών τηλεοπτικών σειρών.

Ορισμένα από αυτά τα σήριαλ έχουν εξοργίσει τους βρετανούς γιατί αναφέρονται στην παρουσία του βρετανικού στρατού στην Κωνσταντινούπολη, την περίοδο 1919-1922, με εξευτελιστικό τρόπο.
 

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες εννέα ατόμων για τα επεισόδια της Τετάρτης


 ImageΣτη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες εννέα ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη από την Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη.

Σε βάρος των εννέα ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκτέλεσης βιαιοπραγιών, στο πλαίσιο διατάραξης της κοινής ειρήνης, από άτομα με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της κατοχής εκρηκτικών βομβών.

Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, κυρίως στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους.

Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-6476258, 210-6476259 της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο site της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΩΜΑΕΘ! ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΘΕΟΤΑΛΙΜΠΑΝ; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_2864.html#ixzz27sOB8rdE

ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ, «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»;

Πάνοπλοι και αγριεμένοι αστυνομικοί μεταφέρουν ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ τον παραγωγό του βλάσφημου βίντεο για τον Μωάμεθ! Ναι, κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν και στον εγχώριο ψευτόμαγκα - υβριστή του Χριστιανισμού...!
Ενας Αιγύπτιος – Αμερικανός άντρας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την αντι-ισλαμική ταινία που προκάλεσε βίαιες διαδηλώσεις στον ισλαμικό κόσμοσυνελήφθη την Πέμπτη στην Καλιφόρνια με την κατηγορία ότι παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του και ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε τη φυλάκισή του χωρίς τη δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Οπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, 55 ετών, κρατήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία από τις αμερικανικές αρχές και οδηγήθηκε στο δικαστήριο στο Λος Αντζελες φορώντας ακόμη τα δικά του ρούχα, αλλά αλυσοδεμένος από τη μέση και φορώντας χειροπέδες.
Ο κ. Νακούλα τελούσε υπό διερεύνηση από τους αρμόδιους σε θέματα αποφυλάκισης υπό όρους, οι οποίοι εξέταζαν κατά πόσο είχε παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του από τη φυλακή το 2011, όπου εξέτιε ποινή για τραπεζική απάτη, την περίοδο κατά την οποία δημιούργησε την ταινία, παρόλο που έχουν δηλώσει ότι δεν εξετάζουν το περιεχόμενο της ταινίας.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης του δικαστηρίου ως προς τον κατηγορούμενο», ανέφερε η Δικαστής Σούζαν Σίγκαλ απορρίπτοντας αίτημα του κατηγορουμένου να αποφυλακιστεί με εγγύηση.
Η παραγωγή της ταινίας διάρκειας 13 λεπτών που απεικονίζει τον Προφήτη Μοχάμεντ με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο έγινε στην Καλιφόρνια και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κάτω από διάφορους τίτλους συμπεριλαμβανομένου του τίτλου «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων».
Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του, απαγορεύεται στον κ. Νακούλα η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή η χρήση ψευδωνύμων χωρίς την άδεια αρμόδιου αξιωματούχου, όπως αναφέρεται στο δικαστικό αρχείο.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του.
Αρνούμενη το αίτημα του για αποφυλάκιση με εγγύηση η Δικαστής είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει, προσθέτοντας ότι ο Κόπτης Χριστιανός σκηνοθέτης, ο οποίος πιο πρόσφατα διέμενε στο προάστιο Σερίτος του Λος Αντζελες είχε «προβεί σε εκτενή σειρά παραπλάνησης» συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης αρκετών ψευδωνύμων.
Ο κ. Νακούλα έχει αποφύγει τη δημοσιότητα για μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο εβδομάδων εν μέσω της αντίδρασης που υπήρξε για την ταινία.
Ο δικηγόρος του εξέφρασε ανησυχία για την ασφάλειά του πελάτη του ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη και ζήτησε όπως η ακρόαση παραμείνει κλειστή στον Τύπο.
Δεν επιτράπηκε στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όμως παρακολούθησαν τη διαδικασία από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ένα τετράγωνο από το δικαστήριο και η Δικαστής διέταξε όπως οι βιντεοκάμερες δεν δείξουν το πρόσωπο του κ. Νακούλα.
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;

Παντού στη Θράκη η τουρκική σημαία!


Ανακαινίζει τζαμιά η τουρκική κυβέρνηση
Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τμήμα από το εσωτερικό του Μεντρεσέ τζαμιού στην Ξάνθη και η δεύτερη το πώς μεταβλήθηκε ο ίδιος χώρος μετά από την ανακαίνιση. Έτσι είναι. Όποιος (ή μάλλον όποιο κράτος) βάζει τα χρήματα για την ανακαίνιση, αυτό είναι που την ορίζει κιόλας.

Αν την ανακαίνιση την πλήρωνε ο Καναδάς, τότε θα είχαμε το εθνόσημο του Καναδά. Τώρα ημισέλινος και αστέρι… (tourkikanea)
Σημ.: Η Ελλάδα (ο Αγγελόπουλος) ανακαίνισε το Πατριαρχείο. Υπάρχει εκί η ελληνική σημαία;

liako.gr

"Άκη μίλα".

Η κόρη του Τσοχατζόπουλου τον καλεί να δώσει ονόματα για τους εξοπλισμούς

`Άκη μίλα`.Η κόρη του Τσοχατζόπουλου τον καλεί να δώσει ονόματα για τους εξοπλισμούς
Να μην ανέβει μόνος του το "πολιτικό ικρίωμα" κάλεσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο συνήγορος της κόρης του, Αρετής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας της εντολέως του.Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό στη φυλακή και ότι του συνέστησε "να μιλήσει". Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος, συνέστησε στον κ. Τσοχατζόπουλο:

"Πρέπει να σπάσεις τη σιωπή σου, πρέπει να μιλήσεις, είναι μεγάλο λάθος να ανέβεις μόνος σου στο πολιτικό ικρίωμα".Η κα Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε στον ανακριτή της υπόθεσης υπόμνημα στο οποίο εμμένει στη θέση της ότι όλες οι αγοραπωλησίες, όπως και οι δύο για τις οποίες κλήθηκε σε διευκρινίσεις σήμερα, είναι απολύτως νόμιμες.Σύμφωνα με τον συνήγορό της η κατηγορουμένη λόγω ψυχικής και σωματικής αδυναμίας (σ.σ. εμφανίζει μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους) δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και έτσι τις επόμενες ημέρες δια των συνηγόρων της θα απαντήσει γραπτώς.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική απολογία του εξάδελφου του Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε όσα έχει υποστηρίξει για τον ρόλο του συγκατηγορουμένου πλέον, Γιάννη Σμπώκου, στη διακίνηση παράνομου χρήματος.

"Ανασταίνουν" το πραξικόπημα εναντίον Παπανδρέου! Ποιοι ,πως και γιατί το θυμήθηκαν


`Ανασταίνουν` το πραξικόπημα εναντίον Παπανδρέου! Ποιοι ,πως και γιατί το θυμήθηκαν


Δεν φθάνει η σκληρή επίθεση που δέχονται οι στρατιωτικοί από την κυβέρνηση και την τρόϊκα. Θα πρέπει πάλι να υποστούν και τα σενάρια περί …πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!

Το ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες έχει πρώτο θέμα το πως “αποφύγαμε το πραξικόπημα”! Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από άρθρο του Στ.Ψυχάρη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και ονόματα.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο.

Όλα όσα είχαν ειπωθεί την περίοδο της υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, όχι μόνο δεν στηρίχθηκαν πουθενά ,αλλά αντιμετωπίστηκαν από το σύνολο του στρατέυματος ως γραφικότητες.

Ανεξάρτητα από το δημοσίευμα της εφημερίδας η οποια προφανώς θα έχει από κάποιες πηγές πληροφόρηση, οφείλει πλέον ο κ.Πάνος Μπεγλίτης να βγει δημόσια και να καταθέσει ότι ξέρει για το θέμα. Αν ξέρει κι αν έχει στοιχεία… Η περίοδος που διανυουμε είναι άκρως επικίνδυνη για να αφήνουμε σενάρια και πληροφορίες να σέρνονται εντός και εκτός Βουλής. Οι πολιτικοί έχουν την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη.

Είναι ώρα λοιπόν ο κ.Μπεγλίτης να μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις. Που ,ποιοι και πως προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα στην Ελλάδα του 2011-2012. 

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ:

 Τι απομένει με μείον 6,5% και "κόψιμο" οδοιπορικών στους στρατιωτικούς.ΠΙΝΑΚΕΣ
“Μολύβι και χαρτί” εξακολουθούν να κρατούν μαζί με τ΄ όπλο οι στρατιωτικοί για να υπολογίζουν πόσα χάνουν από τις περικοπές. Και μέχρι να βγάλουν αποτέλεσμα, έρχεται και νέα περικοπή και πάλι αρχίζουν οι υπολογισμοί.

Ο "ναύτης του Αιγαίου",

 στέλνει γράμμα στον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο."Αρχηγέ κάνε το καθήκον σου"

Ο `ναύτης του Αιγαίου`, στέλνει γράμμα στον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο.`Αρχηγέ κάνε το καθήκον σου`
Μια επιστολή- άρθρο με την οποία απευθύνεται στον Α/ΓΕΕΘΑ και του επισημαίνει τις ευθύνες του για όσα υφίστανται οι στρατιωτικοί με τις περικοπές δημοσιεύει το Onalert.

Προέρχεται από έμπειρο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, μάχιμο για πολλά χρόνια στον Ελληνικό Στόλο, ο οποίος έχει απευθυνθεί με άλλη του επιστολή και προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο "ναύτης του Αιγαίου" ,όπως υπογράφει ξαναχτυπά!Σκέψεις της πλώρης
(Σκοτεινής νύχτας ,από τις εκατοντάδες απλήρωτες, σχετικά με τη στάση του ΑΓΕΕΘΑ )


Ήθελα να πιστεύω ότι ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος δεν είχε πρόθεση να παρέμβει και μέσα από μια εγκύκλιο πειθαρχολαγνείας να δημιουργήσει κλίμα τέτοιο ώστε να αποτρέψει τα στελέχη των ΕΔ να εκφράζουν την αντίθεση τους και να προβαίνουν σε οιανδήποτε διαμαρτυρία για τα μέτρα που σχεδιάζει να λάβει η τριχρωματική / τρικομματική / μνημονιακή Κυβέρνηση και αυτό γιατί σκεφτόμουνα ότι θα του ήταν αν όχι αδύνατον τουλάχιστον πολύ δύσκολο να αντικρίσει

 τους πένητες πλέον, αλλά πάντα αξιοπρεπείς πρώην αρχηγούς του και συναδέλφους του εν ενεργεία και αποστρατεία
την κόρη συναδέλφου που έγραψε την συγκλονιστική επιστολή
 την οικογένεια του συναδέλφου που δημοσιοποίησε τον Γολγοθά της καθημερινής προσπάθειας για επιβίωση
 τους υφισταμένους του από τους οποίους ζητά να ξεχάσουν τις ,όπως διαμορφώνονται πλέον , αποδοχές πείνας και τα προβλήματα επιβίωσης των οικογενειών τους και απερίσπαστοι να ασχολούνται μόνο με τις αποστολές που τους ανατίθενται διαχειριζόμενοι ανθρώπινες ζωές και οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων
 τους νεόπτωχους συναδέλφους εν ενεργεία και αποστρατεία που είδαν, χωρίς την παραμικρή αντίδραση του Αρχηγού , με το πρόσχημα του P.S.I , αντίθετα από τις τράπεζες, να υφαρπάζονται τα χρήματα από τους προνοιακούς λογαριασμούς των ταμείων τους , χρήματα στα οποία το δημόσιο δεν είχε καμία συμμετοχή και τα οποία ήταν , βάση της υφισταμένης νομοθεσίας, στην τράπεζα της Ελλάδας συμμετέχοντας όμως καταχρηστικά στο κοινό της κεφάλαιο και σήμερα βλέπουν, ενώ καλούνται να συνεισφέρουν για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών , τις όποιες ανταποδοτικές παροχές από τα μερίσματα μέχρι και τα έξοδα κηδείας να μειώνονται σε ποσοστά πάνω από 30% και να καταρρέει ολοκληρωτικά το προνοιακό μετοχικό σύστημα
 τους φτωχοποιημένους συναδέλφους εν ενεργεία και αποστρατεία των οποίων απαξιώνουν το σύστημα νοσοκομειακής περίθαλψης για το οποίο καταβάλουν , πέραν των κρατήσεων για την υγειονομική περίθαλψη που καταβάλουν όλοι οι ασφαλισμένοι, αυτοί και μόνον αυτοί κάθε μήνα χρήματα για την ανέγερση και συντήρηση των Νοσοκομείων Ναυτικό και ΝΙΜΤΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...