Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΑΘΗΝΑ 5-10-2012.

Σ’ ένα αληθινά ελεύθερο και ισχυρό κράτος απαραίτητη συνθήκη διασφάλισης του χαρακτήρα του αποτελεί η συμπόρευση και η αρμονική συμβίωση λαού και εξουσίας. Η εξουσία οφείλει να έχει αναπτυγμένες τις αισθήσεις και να αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες του λαού εναρμονίζοντας αυτές με την έμπρακτη υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Να ακούει τους πολίτες, να εργάζεται υπέρ του συνόλου της εθνικής κοινότητας και να αποφασίζει διαρκώς με γνώμονα την βέλτιστη εικόνα του έθνους. Η δε βέλτιστη εικόνα του έθνους αντικατοπτρίζεται στην εθνοφυλετική συνοχή, την αξιοκρατία, την ανάπτυξη, την τήρηση των παραδόσεων, τον αδέσμευτο χαρακτήρα.

Στο πραγματικά ανεξάρτητο κράτος οι αποφάσεις λαμβάνονται αποκλειστικά από τους πολίτες του και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση αντικείμενο επεξεργασίας και εντολών του ξένου παράγοντα. Σ’ αυτό το κράτος η σωτηρία και η προοπτική του βρίσκονται στα χέρια του λαού κι όχι των διεθνών «διασωστικών» συμφερόντων διότι αν συμβεί αυτό που βιώνουμε ήδη στην πατρίδα μας, τούτο σημαίνει απλώς ότι η ανεξαρτησία παύει να υφίσταται. Τότε τα επίχειρα της ιδιότυπης σκλαβιάς εισβάλλουν από παντού. Στην διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, στην κατάληψη του έθνους υπό διεθνή κηδεμονία. Αυτή η εικόνα συνεπάγεται την πλήρη δυσαρμονία σχέσεων λαού και εξουσίας που πλέον καθίσταται επικίνδυνη για το έθνος.

Οι εθνικά επικίνδυνες πολιτικές καταστάσεις έχουν μονάχα έναν δρόμο, αυτόν της πτώσεως και της συντριβής. Η αποκατάσταση της πολιτικής ισορροπίας συντρέχει άμεσα στην περίπτωση της Ελλάδος. Η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο σιωνιστικός νεοταξισμός είναι ο εχθρός και όχι ο εταίρος. Ο δικός μας εταίρος είναι η ελληνική διακυβέρνηση και ο εθνικισμός όλων των Ελλήνων. Είναι οι Έλληνες και η αποτελεσματική πολιτική διοίκηση μέσα στα πλαίσια της πίστης και της υποταγής στις αρχές και την αποστολή της φυλής μας. Μια ιεροπρεπής διεργασία που αφορά το σύνολο του λαού δίχως διαχωρισμούς και εξαιρέσεις σε τάξεις και αξιώματα. Μοναδικές προϋποθέσεις αποτελούν η εργατικότητα και η αγάπη προς την πατρίδα.

Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος ο βασικός οδικός χάρτης είναι η εναρμόνιση και η συμπόρευση ανάμεσα στην πολιτική πράξη, την λαϊκή επιθυμία και το εθνικό συμφέρον. Είναι απολύτως απαραίτητο να στηριχτεί η Πολιτεία και στους δύο βασικούς πυλώνες εξασφαλίζοντας ευστάθεια και αρμονία όπως ακριβώς συμβαίνει με τον υγιή άνθρωπο που στέκεται με την ίδια άνεση και στα δύο πόδια του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σταθερή πορεία προς τα εμπρός άνευ κλυδωνισμών και παλινωδιών. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το Κράτος. Οι δικοί του πυλώνες, τα δικά του πόδια είναι οι επιθυμίες του λαού και οι ανάγκες του έθνους που οφείλουν να ταυτιστούν ώστε να προοδεύσει ο λαός και να αναπτυχθεί το έθνος αλληλένδετα.

Κοινός παρονομαστής και αρωγός έρχεται να επιτύχει το σκοπό αυτό η πολιτική πράξη της Λαϊκής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Ο τρόπος επιτεύξεως του σκοπού είναι η διατήρηση όλων των κρατικών και λαϊκών υποθέσεων αποκλειστικά στις πολιτικές δομές της εθνικής κοινότητας. Είναι απαραίτητο τα πάντα να περνούν και να υλοποιούνται από τον νου και τα χέρια τα ελληνικά. Η εργασία, τα αγαθά, οι υπηρεσίες, η παιδεία, η άμυνα, η αξιοποίηση της εθνικής γης, οι επιλογές κράτους και πολιτών, όλα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική τους φυσιογνωμία και αυτοτέλεια. Αποδέκτης η Ελλάς και ευεργέτες μα και ευεργετούμενοι οι Έλληνες. Διότι αν ανοιχτούμε διαρκώς σε ξένα χέρια, αυτά είναι σίγουρο πως θα ζητούν συνέχεια την επιβολή των δικών τους εξουσιών, απαιτήσεων και ηθών.

Τα θέλω και τα πρέπει όμως του ελληνικού έθνους είναι απολύτως συμβατά μόνον σε ένα εθνικό, λαϊκό και φυλετικό κράτος. Σ’ ένα κράτος δηλαδή που η αυτοσυντήρηση και η δημιουργία συνυπάρχουν. Το Έθνος προσφέρει στον πολίτη τη δυνατότητα να αναπτύξει τις ατομικές του ικανότητες στην δημιουργία ωφέλιμων έργων και την ασφάλεια του αδιατάρακτου βίου. Και ο πολίτης δίδει τον καλύτερο εαυτό του εξελισσόμενος στον καλύτερο εργάτη και πολεμιστή της φυλής του προσφέροντας τα πάντα στην προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας. Έθνος και πολίτης ζουν με πάθος τη φυσική τους σχέση επιτυγχάνοντας συνέπεια και συνεργασία. Είναι η μόνη επιτρεπτή εξάρτηση από το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς και η άσκηση της εθνικής εξωστρέφειας προς το διεθνές περιβάλλον εντάσσεται στο ίδιο πολιτικό περιβάλλον με την αξιοποίηση ομογένειας και ενδεδειγμένων συμμαχιών.

Σήμερα η Ελλάς βρίσκεται υπό τον πολιτικό ζυγό του διεθνιστικού νεοταξισμού που έχει λάβει τη θέση της πολιτικής ηγεσίας με εκτελεστικό όργανο τον ολιγομελή θίασο των γραικύλων πολιτικάντηδων. Η μέριμνα του ανθελληνικού δίπολου κατευθύνεται στα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στους λαθρομετανάστες και τους βέβηλους ελληνόφωνους διεθνιστές που υβρίζουν Θεό και Ελλάδα. Μια Ελλάδα που τη θέλουν παστρικιά και μικρή σαν τα μούτρα τους δίχως ίχνος εθνικής ταυτότητας.

Το ψευτορωμέϊκο πέφτει από την αληθινή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος που έρχεται με το λαμπρό φωτοστέφανο του ελευθερωτή ψυχών και πατρίδος. Είναι η Ελλάς του Ξίφους και της Τιμής που ζητά από τον Έλληνα να παύσει να μοιρολογάει αλλά να πολεμήσει και να εργαστεί μονάχα για τη Φυλή του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    
Ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά της ΚαρδίτσαςΕνημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά της Καρδίτσας
Στην λαϊκή αγορά της Καρδίτσας έδωσαν το παρόν μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Καρδίτσας και της Οργάνωσης των Τρικάλων που σε συνεργασία, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στον κόσμο, αλλά και στους εμπόρους της αγοράς. Ο κόσμος ήταν πολύ φιλικός και ενθουσιασμένος με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην λαϊκή αγορά της πόλης. Οι κινήσεις και οι φράσεις του κόσμου σε κάνουν να καταλάβεις πως ο δρόμος μέχρι τη νίκη δεν είναι μακριά, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μια χειραψία και οι φράσεις, ''μπράβο παιδιά'', ''σώστε μας από τους κλέφτες'', ήταν αυτά που κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια της διανομής.Το κείμενο της μήνυσης κατά Βενιζέλου, ΠαπακωνσταντίνουΤο κείμενο της μήνυσης κατά Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά Βενιζέλου - Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της "λίστας Λαγκάρντ". Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα οι παραπάνω κύριοι θα βρίσκονταν ήδη στο γραφείο του Ανακριτή.

Το κείμενο της μήνυσης:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ


Του πολιτικού φορέα ‘ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ’, εδρεύοντας επί της οδού Δηλιγιάννη αριθμ.50 στην Αθήνα.

Έλληνες... μας αφανίζουν!Έλληνες... μας αφανίζουν!
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις τελικά, ποτέ δεν αντιμετώπισαν  το πρόβλημα της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ με  υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ενώ ταυτόχρονα επέδειξαν μια περίεργη υποτονικότητα και ανοχή για την επίλυσή του. Ενός προβλήματος που η μη έγκαιρη αντιμετώπιση, μέσω των ανύπαρκτων ή αναποτελεσματικών πολιτικών αποφάσεων, όλων των κυβερνήσεων από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, δημιούργησε τεράστιο δημογραφικό ζήτημα καθώς αλλοιώθηκε η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας. Επίσης, η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία πολλές φορές είναι ακραία-τρομοκρατική, θέτει σε κίνδυνο την ζωή και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Οι Έλληνες πολίτες τελικά, είναι ξένοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα λόγω της ανικανότητας της πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο και καθημερινά βιώνουν πολεμικές αλληλοεξόντωσης Λίβυων, Αφγανών, Σομαλών, Πακιστανών και κάθε λογής εγκληματιών που ενέσκηψαν από τα τύπου «σουρωτήρι» Ελληνικά σύνορα.
Καθημερινά τα αστυνομικά δελτία αναφέρουν πολυάριθμες εγκληματικές ενέργειες λαθρομεταναστών, κυρίως από την Αλβανία, από τις αφρικανικές χώρες και από κράτη της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως. Ποιος μπορεί να ξεχάσει κατά το παρελθόν (1η Μαρτίου 2011) τη δολοφονία εν ψυχρώ των αστυνομικών Γιώργου Σκυλογιάννη (22 ετών) και Γιάννη Ευαγγελινέλη (23 ετών), οι οποίοι είχαν διαθέσει την ζωή τους στην υπηρεσία της ασφάλειας των πολιτών. Ήταν δύο Ελληνόπουλα, δύο δικά μας παιδιά. Τότε στο άκουσμα της είδησης «πάγωσε» όλη η Ελληνική κοινωνία. Όπως «πάγωσε», στις 10 Μαΐου 2011, όταν πληροφορήθηκε πως τα ξημερώματα, άγνωστοι έσφαξαν με μαχαίρι τον 44χρόνο Μανώλη Καντάρη, που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από παρακείμενο χώρο στάθμευσης, προκειμένου να μεταφέρει στο μαιευτήριο την έγκυο γυναίκα του. Τον σκότωσαν για του αποσπάσουν μια κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ. Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, έγινε με περίσσιο μίσος και αγριότητα και ένας νέος άνθρωπος χάθηκε, μια γυναίκα δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ της θέας της αιμόφυρτου σωρού του συζύγου της και ένα παιδί, που λίγες ώρες μετά γεννήθηκε, δεν θα αντικρύσει ποτέ τον πατέρα του. Συνεχίζοντας, η Ελληνική κοινωνία «πάγωσε» εκ νέου, όταν στις 12 Ιουνίου 2012 δολοφονήθηκε στου Ρέντη ο 52χρονος φαρμακοποιός, Σπύρος Πουκαμισάς, πατέρας δύο παιδιών. Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία του χαρτοφύλακα που κρατούσε ο δολοφονηθής. Εκεί όμως, που έπαθε ακαριαίο έμφραγμα ήταν όταν πληροφορήθηκε δυο εγκληματικά περιστατικά που συνέβησαν, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο πάλαι ποτέ ήσυχο νησί της Πάρου. Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου 2012, ένα ανθρωποειδές κτήνος από το Πακιστάν κακοποίησε βαρύτατα την 15χρονη Μυρτώ, πολτοποιώντας το κεφάλι της με πέτρα, γιατί αντιστάθηκε στις ζωώδεις ορέξεις του. Η Μυρτώ, που μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί, βρισκόταν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές, με τη μητέρα της και την αδελφή της.

Λεπτομέρεια: Η Ελλάδα δεν είναι αεροπλάνοΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.dimokratianews.gr

Του Φαήλου Κρανιδιώτη
Τι κάνουν οι πιλότοι στις ζόρικες απογειώσεις; Κλείνουν τα υποσυστήματα, περιορίζουν τη σπατάλη της ισχύος των κινητήρων σβήνοντας φώτα, κλιματισμό κ.λπ, για να έχουν όλη τη δύναμη για να σηκωθούν.
Κάπως έτσι είναι κι η κατάσταση στη χώρα. Η κυβέρνηση εστιάζει στην οικονομία, ειδικότερα στη βιωσιμότητα του χρέους, στον περιορισμό του ελλείμματος και στη συμμόρφωση με τους όρους των πονόψυχων δανειστών μας.
Κλείσε, σου λέει, την Υγεία, την Παιδεία, την Αμυνα, να σηκωθούμε στον αέρα, κι ύστερα βλέπουμε. Μόνο που ξεχνάμε μια λεπτομέρεια. Η χώρα δεν είναι αεροπλάνο. Είναι… χώρα με ανθρώπους. Κι όλα τα υποσυστήματά της είναι ζωτικά κι αλληλένδετα, αναγκαία προαπαιτούμενα ΚΑΙ για την οικονομία, για να απογειωθεί ή έστω να συντηρηθεί.
Π.χ., η Αμυνα. Καταρχήν το προσωπικό, οι υπηρετούντες στα τρία Οπλα. Δεν είναι απλώς ο σκληρός πυρήνας του κράτους. Είναι άμεσα όργανα της κρατικής εξουσίας, όπως τα Σώματα Ασφαλείας και οι δικαστές και εισαγγελείς. Γι’ αυτό δεν επιτρέπεται να απεργούν και, κατά τη γνώμη μου, να συνδικαλίζονται. Αυτό όμως έχει την αυτονόητη προϋπόθεση το κράτος να τους φροντίζει, χωρίς να χρειαστεί να διαμαρτυρηθούν με ηχηρό τρόπο. Αυτονόητη λοιπόν η αξιοπρεπής αμοιβή και διαβίωση τους.
Εκτός όμως από την αμοιβή των υπηρετούντων στις Ενοπλες Δυνάμεις, υπάρχουν κι άλλες, βασικότερες προϋποθέσεις για το αξιόμαχο, τη συγκρότηση και διατήρηση δύναμης αποτροπής: τα μέσα. Οπλα, ανταλλακτικά, καύσιμα, υποδομές.

Στην Ορεστιάδα, στο μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων βρέθηκε λίγες ώρες πριν από το δημοσίευμα του "Βήματος" το οποίο τον έφερε περίπου ως ... ενορχηστρωτή του δήθεν πραξικοπήματος, ο πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Φραγκούλης Φράγκος.
Στην ομιλία του μίλησε για την εθνική αποστολή των ΕΔ δυνάμεων και την πίστη τους στην δημοκρατία, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού: Λίγο πριν αποχωρήσει από την ακριτική Θράκη, τέθηκε υπ'όψιν του το δημοσίευμα από συνεργάτες του και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: "Τι να πω; Αν ήταν αλήθεια σημαίνει ότι οι πολιτικοί πρώτη φορά δέχθηκαν την υπουργοποίηση ... πραξικοπηματιών" εννοώντας τόσο τον ίδιο που έγινε υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, όσο και το νυν υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Δ.Ελευσινιώτη... Αμφότεροι υπουργοποιήθηκαν μετά την ανακάλυψη του ... "σχεδιασμού του πραξικοπήματος"!
Ας δούμε και το βίντεο με την ομιλία του στρατηγού που τόσο τον ... φοβούνται:

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Περιμένοντας το «τυχαίο γεγονός»…Αναρτήθηκε στο kostasxan.blogspot.gr (ας μιλήσουμε επιτέλους)

Η κατάσταση στην Ελλάδα «μυρίζει» πλέον μπαρούτι… Η τακτική μίας κυβέρνησης, πλήρως υποταγμένης σε εντολές της τρόικα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δύο νομοτελειακά γεγονότα: στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών και στην εκκωφαντική έκρηξη της κοινωνίας που δεν θα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν.
Η αδιαφορία των πολιτικών προς τον λαό (όσο και αν προσπαθούν οι συγκυβερνώντες να το κρύψουν, δεν μπορούν) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία άνευ προηγουμένου κοινωνική οργή, αφού η ευθύνη της δημιουργίας αυτού του κλίματος βαραίνει το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Ταυτόχρονα, η δημιουργία ακραίων στοιχείων, συντείνει (όσο παράλογο και αν ακούγεται) στην ταύτισή τους με τα δημοκρατικά ιδεώδη. Και η δημιουργία αυτών των άκρων είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ικανής διακυβέρνησης της χώρας, που θα έπρεπε να έχει κύριο μέλημα τους πολίτες και όχι τους τραπεζίτες.
Αυτά τα ακραία περίτεχνα δημιουργηθέντα αντίθετα μέρη έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν τις «αναγνωριστικές» τους μάχες σε ολόκληρη την επικράτεια. Έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, το οποίο ευτυχώς η κοινωνία μέχρι στιγμής αρνείται να παρακολουθήσει.
Όμως, στο σημείο αυτό γεννιέται το μεγάλο ερωτηματικό: ποιες είναι οι αντοχές της κοινωνίας; Και γιατί η κοινωνία οφείλει να φανεί σοφότερη από όλους εκείνους που υποτίθεται πως θα πρέπει να μεριμνούν για την εσωτερική ειρήνη, την ασφάλεια, αλλά και για την απομάκρυνση κάθε πιθανού κινδύνου που δύναται να διαταράξει το πολίτευμα ή και να εκθέσει σε πλείστους όσους κινδύνους το σύνολο της χώρας;
Με δεδομένη την συσσωρευμένη οργή των πολιτών, η οποία αυξάνεται συνεχώς, είναι προφανές πως η επιτηδευμένη ανικανότητα των κυβερνώντων είναι αυτή που αποτελεί τον κυρίαρχο κίνδυνο της ίδιας της χώρας.

Βόλος: Η πρώτη σύλληψη βουλευτή επί δημοκρατικού καθεστώτος!

 ImageΕπίθεση κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο και τελικά συνελήφθησαν ... όλοι, μαζί τους και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα, επιδεικνύοντάς το, προκειμένου να αποτρέψει τα χειρότερα.

Οι δώδεκα προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να γίνει προανάκριση για την υπόθεση. Είναι η πρώτη φορά επί δημοκρατικού καθεστώτος που συλλαμβάνεται-προσάγεται βουλευτής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επιστολή της Τουρκίας αναμένει το Συμβούλιο Ασφαλείας. Προτού εξετάσει πιθανές κινήσειςΕπιστολή της Τουρκίας αναμένει το Συμβούλιο ΑσφαλείαςΤο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συζήτησε σήμερα την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Συρία και την Τουρκία έπειτα από επίθεση που δέχθηκε παραμεθόριος τουρκική κοινότητα από όλμους, με αποτέλεσμα πέντε νεκρούς αμάχους, δήλωσε ο μόνιμος πρεσβευτής της Βρετανίας στον Οργανισμό Μάρκ Λάιαλ Γκραντ.
«Είναι πολύ ανησυχητικό και εθίγη και συζητήθηκε στο ΣΑ σήμερα το απόγευμα», τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως το Συμβούλιο αναμένει πλέον επιστολή της Τουρκίας για το επεισόδιο, προτού εξετάσει τις πιθανές του κινήσεις.
Το 15μελές Συμβούλιο ήδη συνεδρίαζε ...περί άλλων ζητημάτων όταν η Τουρκία ανακοίνωσε πως έπληξε στόχους εντός της Συρίας σε αντίποινα για τους βομβαρδισμούς με όλμους που δέχθηκε. Επρόκειτο για το πιο σοβαρό μεθοριακό συμβάν στους 18 μήνες που διαρκεί η σύρραξη στη Συρία.http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Β.Μαρκεζίνης: "Πάμε σε νέο εθνικό διχασμό χειρότερο όλων"


Εκτύπωση E-mailImageToν "τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού ο οποίος μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945" επέσεισε με δήλωσή του πριν λίγες ώρες ο ακαδημαϊκός Β.Μαρκεζίνης για να περιγράψει την παρούσα κατάσταση και τις απειλές που βιώνει η χώρα. "Το κοινωνικό υλικό είναι έτοιμο να εκραγεί και βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού" σημειώνει και όλα δείχνουν ότι η δήλωση αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα.

Ο Βασίλης Μαρκεζίνης, προχώρησε στην σχετική δήλωση στο antibaro.gr:
Ιδού πως έχει ολόκληρη:
"Παρέμεινα εκτός κομματικής πολιτικής από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι δημοσίως με τα προβλήματα της χώρας μου πριν 5-6 χρόνια. Περαιτέρω, αντιστάθηκα μετ’ επιμονής σε επαναλαμβανόμενες και δελεαστικές προτάσεις να αναμειχθώ ενεργά στην πολιτική. Τέλος, είναι αλήθεια ότι παρέμεινα σιωπηλός από τότε που κάλεσα τους πάντες σε Εθνική Συμφιλίωση κατά την μακρά συνέντευξή μου στον κ. Σαββίδη της ΕΤ3, πριν από μερικούς μήνες. Ένιωσα και νιώθω ότι αυτή η σιωπή ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω την πατρίδα μου, παρά να ανακατεύομαι στην καθ’ ημέραν διαχείριση της κρίσεως από την κυβέρνηση των τριών.

    Θα παραμείνω λοιπόν σιωπηλός για τον ίδιο λόγο. Όμως, απαντώ στην παράκλησή σας γιατί όντως η κατάσταση έχει χειροτερεύσει: ως προς το οικονομικό σκέλος, έχει γίνει ανυπόφορη για πολλούς. Ταυτόχρονα ο κοινωνικός ιστός έχει κατακερματιστεί. Με δισταγμό λοιπόν, δημοσιοποιώ τη βαθειά μου ανησυχία για τους διχασμούς οι οποίοι αναπτύσσονται στη χώρα μου. Πράγματι, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία αντιμετωπίζουμε όχι έναν, αλλά τρεις απαράδεκτους διχασμούς μεταξύ:

    • Πολύ πλουσίων και πεινασμένων συμπατριωτών μας
    • Της Δεξιάς και της Αριστεράς παράταξης,οι οποίες εκφράζονται ακραία και τείνουν στον αλληλοσπαραγμό
    • Κατηγόρων, οι οποίοι επιδιώκουν έναν αυξανόμενο αριθμό κατηγορουμένων

    Ο ελληνικός λαός δικαίως ζητάει τη διεξαγωγή έρευνας για το αμαρτωλό παρελθόν και την απόδοση Δικαιοσύνης για το κακό που υπέστη από τους υψηλότερους αξιωματούχους της χώρας.

Όμως θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση απέναντι στον τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού ο οποίος μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945. Το κοινωνικό υλικό είναι έτοιμο να εκραγεί και βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού. Αυτός είναι λόγος, ο οποίος με κάνει να παραμένω ο μοναδικός κήρυκας της ανάγκης για Εθνική Συμφιλίωση, πριν να είναι πολύ αργά. Η πεποίθησή μου αυτή είναι ακλόνητη, όμως οι ελπίδες μου μειώνονται".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δύο δρόμοι για το “μεταναστευτικό”Δύο δρόμοι για το “μεταναστευτικό”
Σε άρθρο μου προ ημερών, μετά από μια σύντομη παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν την διαχείριση της λαθρομεταναστευτικής μάστιγας από την παρούσα κυβέρνηση, κατέληγα στο συμπέρασμα ότι οι κυβερνώντες δεν σκοπεύουν να απελάσουν τους λαθρομετανάστες (όπως βλακωδώς διαδίδεται από τα ΜΜΕ επ' αφορμής της επιχείρησης Ξένιος Ζευς), αλλά να κερδίσουν χρόνο μέχρις ότου τους νομιμοποιήσουν. Αυτή η θέση προξένησε κάποιες αντιδράσεις. Θεωρήθηκε υπερβολική, ανεδαφική και άδικη για τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα. Στο παρόν άρθρο επιχειρώ μια πιο εκτενή ανάλυση των δεδομένων που κατά την άποψή μου αποδεικνύουν το βάσιμο του ισχυρισμού.
Είτε θέλουμε να το δεχθούμε είτε όχι, οι κυβερνώντες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο πολιτικές αναφορικά με το μεταναστευτικό θέμα, την αμυντική και την επιθετική.
Η αμυντική πολιτική:θα ήταν να θωρακίσουν τα ελληνικά σύνορα και να διατάξουν άμεσες μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών, ούτως ώστε, να μειωθεί αισθητά ο αριθμός τους και να τεθεί θέμα ποσόστοσης στον αριθμό των αλλοδαπών που αντέχει να δεχτεί η χώρα. Όσοι δε απ' αυτούς διέπρατταν εγκλήματα να μην τύγχαναν ιδιαίτερης μεταχείρισης.
Αυτά όμως, είναι μέτρα που απαιτούν ισχυρή πολιτική βούληση και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις πιέσεις που δέχεται το πολιτικό σύστημα από τις Η.Π.Α.*, την Ε.Ε., της Τουρκίας με τις επεκτατικές της βλέψεις έναντι ημών και αντίκεινται στην κυρίαρχη ιδεολογία του πολυπολιτισμού, των ανοιχτών συνόρων κ.λπ. Αυτή η αμυντική πολιτική θα δικαίωνε τους εθνικιστές σε ηθικό, ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο κι επιπλέον θα δημιουργούσε ένα «κακό» προηγούμενο για τα μελλοντικά σχέδια για μια «ανοιχτή κοινωνία» και θα την μετέθετε μακριά στο μέλλον.

Έκτακτο: Τουρκο-επιστράτευσηΜετά τα τελευταία γεγονότα στην Συροτουρκική μεθόριο, με την ανταλλαγή πυρών πυροβολικού, η Τουρκία κήρυξε επιστράτευση και καλεί τους εφέδρους οπλίτες της να καταταγούν. Από την ελληνική επικράτεια καλεί τους παρακάτω:Μπουτάρη Γιάννη
Μέτε Αχμέτ
Ντεντέ Αμπτουλχαλίμ
Θεοδωρίδη Νάσο
Δαμιανό Δάμωνα
Βαλλιανάτο Γρηγόρη
Κυριακού Μίνωα
Μπόμπολα Γιώργο
Μπίστη Νίκο
Βερέμη Θάνο
Κωσταντίνου Πέτρο
Τζήμερο Θάνο
Μάνο Στέφανο
Ραγκούση Γιάννη
Ιμπραήμ Σερίφ
Πεντζάλ Αλή
Τσίπρα Αλέξη
Τζεγκίζ Ομέρ
Μουζουράκη Πάνο
Παπακωνσταντίνου Γιώργο
Σημίτη Κων/νο
Τριανταφυλλόπουλο Μάκη

Οι έφεδροι θα πρέπει να παρουσιαστούν μέχρι αύριο 6η πρωινή στα κατά τόπους τούρκικα προξενεία.

Δεκτοί μόνο εθελοντές από ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πηγή: http://skymnos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4.html

ΝΔ: Στην ίδια μοίρα Έλληνες και λαθρομετανάστες

ΣΥΡΙΖΑ: "Οι "Μακεδόνες" να ονομάζονται όπως θέλουν" (vid) Εκτύπωση E-mail 02-10-2012 13:56:01

  Όταν ο υπεύθυνος μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ λέει επί λέξει ότι η κάθε χώρα μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, και το κόμμα αυτό είναι πιθανόν να κυβερνήσει, και να διαχειριστεί τις τύχες του Σκοπιανού ζητήματος, τότε έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε.

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον Νάσο Θεοδωρίδη, υπεύθυνο μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει σε σκοπιανή δημοσιογράφο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ''μακεδονική μειονότητα'' και έχει ήδη καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και σημειώνει πως ''όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και θα βρεθεί λύση μακρυά απο Εθνικισμούς''...

Βατερλώ… Ξευτέλισαν τον Βενιζέλο στο mega (μετράει ώρες σαν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ)


vaterlo xeftelisan ton venizelo sto mega metraei ores san proedros tou pasok 1 315x236 300x224 Βατερλώ... Ξευτέλισαν τον Βενιζέλο στο mega (μετράει ώρες σαν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ)

Τον λιάνισαν στο MEGA. Είπε φοβερά ψέμματα. Μέχρι και ότι έδωσε στο Σαμαρά το στικάκι σαν ένα είδος μπιμπελό Απόψε στο MEGA έγινε η αποκαθήλωσή του. Μετράει πλέον μέρες, για να μην πούμε ώρες, στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.Ξεφτιλίστηκε. Είπε -ψέμματα- πως έδωσε εντολή στο Διώτη να κάνει έρευνα, ενώ εκείνος κατέθεσε σήμερα τα εντελώς αντίθετα.

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΑΘΗΝΑ 4-10-2012.

Σήμερα ένοιωσα φριχτά για όσα συνέβησαν. Πρώτον διότι χθες το βράδυ κατέρρευσα από μια κρίση με δυνατό πονοκέφαλο και άλλα χειρότερα συμπτώματα. Όπως προσπαθούν να μας αδειάσουν ψυχολογικά, έτσι ακριβώς άδειασα σωματικά. Και δεύτερον διότι πληροφορήθηκα σήμερα ευρισκόμενος στην ίδια φρικτή κατάσταση ότι στο υπουργείο εθνικής αμύνης οι αρμόδιοι υπουργικοί παράγοντες δεν δέχτηκαν τους συναδέλφους μου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ εκτέθηκε προσπαθώντας να διώξει τους αγανακτισμένους εργαζόμενους, έγιναν εκτεταμένες συμπλοκές, χτυπήθηκαν συνάδερφοί μου, γίνανε δεκάδες συλλήψεις.

Τους τελευταίους έξι μήνες παίζεται ένα άθλιο παιχνίδι από το καθεστώς των δωσίλογων σε βάρος των εργαζόμενων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά φτάνοντας στο έσχατο σημείο να τάξουν ένα επίδοξα της τάξεως των χιλίων ευρώ εντελώς προσχηματικά όταν τόσο το εν λόγω επίδομα όσο και οι μισθοί μας δεν έχουν καταβληθεί ποτέ. Δηλαδή επί έξι μήνες εμείς οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ!!! Το πώς ζούμε ουδόλως νοιάζει τους προδότες και εμπαίζοντες τον ελληνικό λαό. Το ότι πολλοί εξ ημών ζούνε από τα συσσίτια των εκκλησιών αποκλειστικά και κάποιοι άλλοι έχουμε περιορίσει ακόμη και τις μετακινήσεις μας σε καύσιμα ή εισιτήρια για να εξασφαλίσουμε το φαγητό στα παιδιά μας δεν νοιάζει τους εγκληματίες και δολοφόνους του ελληνικού λαού.

Άκουσα ευθύς αμέσως τον υπουργό οικονομικών να λέει μπροστά στις κάμερες ότι υπάρχει μια διαφωνία ακόμη με την τρόικα στα ποσά που θα περικοπούν αλλά θα τα βρούμε. Δηλαδή ομολογεί πως η ληστεία και ο θάνατος του ελληνικού λαού από νεοταξίτες κατακτητές και δωσίλογους ελληνόφωνους θα βαθύνει κι άλλο. Θα μας τα πάρουνε με απλά ελληνικά πιο χοντρά. Κι άκουσα  πρώην εθνικόφρονα να αναρρωτιέται πως αν δεν αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα πως θα πάρουμε το δάνειο και πως θα δώσουμε λεφτά. Αυτό φυσικά εκτός του ό,τι δεν ισχύει, δεν είναι εθνικιστικό αλλά νεοφιλελεύθερο, έτσι δεν είναι;

Τα δε ΜΜΕ αναρωτιούνται τάχα υποκριτικά πως γίνεται να αντιδρούν οι εργαζόμενοι με αυτόν τον βίαιο τρόπο και να εισβάλλουν στο υπουργείο όταν οι πολιτικοί τους προστατευόμενοι έχουν εισβάλλει βίαια και καταστρέφουν τις ζωές μας. Αυτοί που καρφώνουν ο ένας τον άλλο για τα λεφτά που έχουν κλέψει όταν η κλεπτοκρατία εξακολουθεί να δεσπόζει δίπλα στην προδοσία σε βάρος έθνους και λαού.

Λοιπόν, για να έχουμε καλό λογαριασμό. Ο πόλεμος του νεοταξισμού και των ενεργούμενων του σε βάρος των Ελλήνων προχωρά. Άρα προχωρά και ο δικός μας πόλεμος, ελληνικά και επαναστατικά. Παράλληλα ξεκίνησε και η εξέγερση των Ελλήνων που ζητούν πατρίδα, εργασία και ασφάλεια. Ζητούν ψωμί και ζωή. Ζητούν να ξεκουμπιστούν οι άθλιοι δωσίλογοι. Το ζητάμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι δίχως διαχωρισμούς. Και στον πόλεμο αυτό θα είμαι παρών ως Έλληνας, Εθνικιστής, Πατέρας, Εργαζόμενος ενός Ναυπηγείου με προσφορά τεράστια στο Έθνος. Ο θυμός μου ήδη με έκανε να νοιώσω καλύτερα και έτοιμος. Γιατί είναι χρέος μου να μην λυγίσω ούτε ένα δευτερόλεπτο. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ στο EXTRA 3 Tετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,439 δισ. ευρώ στο 8μηνο του 20124
ImageΠρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,439 δισ. ευρώ καταγράφηκε στο 8μηνο Ιανουάριος-Αύγουστος 2012 κατά την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή  στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου τα δημόσια έσοδα είχαν υπερκαλύψει τις πρωτογενείς δαπάνες του δημοσίου χωρίς τους τόκους κατά 1,439 δις ευρώ.
Στην εξέλιξη αυτή η οποία θα βοηθήσει την διαπραγματευτική θέση της ελληνικής κυβέρνησης συνέβαλε η αύξηση των εσόδων από την φορολογία και φυσικά η παύση πληρωμών που έχει υιοθετήσει το Δημόσιο έναντι των ιδιωτών. Από την άλλη πλευρά τα απλήρωτα χρέη του Δημοσίου αυξήθηκαν από τον Ιούλιο στον Αύγουστο κατά 278 εκατ. ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΥΡΙΑ.

  Ο Μπεσίρ Αταλάι σχολίασε τον βομβαρδισμό στο Ακτσάκαλε. «Πολύ σοβαρό επεισόδιο που ξεπερνά τα όρια»


«Πολύ σοβαρό επεισόδιο που ξεπερνά τα όρια»«Πολύ σοβαρό επεισόδιο» χαρακτήρισε τον βομβαρδισμό μιας κοινότητας στη νοτιοανατολική Τουρκία από τη Συρία ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι.
Πρόκειται για «ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο που ξεπερνά τα όρια», είπε ο Αταλάι σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια.
«Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, μια μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Αναστάτωση επικρατεί στο Παρανέστι Δράμας μετά και από τη ρητή δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχαν μαζί του στην...
Αθήνα τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, ότι επίκειται μεταφορά κι άλλων λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Πανταζόπουλου».

Σήμερα το πρωί, μικρή ομάδα πολιτών προχώρησε σε συμβολικό αποκλεισμό του Δημαρχείου, ενώ κλειστές έμειναν οι σχολικές μονάδες του Παρανεστίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Εξάλλου, το πρωί αφέθηκαν ελεύθερα και τα έξι άτομα που συνελήφθησαν λόγω των προχθεσινών επεισοδίων μπροστά στο στρατόπεδο «Πανταζόπουλου», καθώς όπως διαπιστώθηκε από τη δικογραφία δεν συνέτρεχαν λόγοι για τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2012
Ελευθερία λόγου κι έκφρασης
Οι σημερινοί υπερασπιστές του διαχειριστού της σελίδας «ΓΕΡΩΝ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ» είναι αυτοί που κατηγορούσαν το καλοκαίρι την Παπαχρήστου για ρατσιστικό σχόλιο (ανέκδοτο) και απαιτούσαν την παραδειγματική τιμωρία της. Προφανώς η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους ''προοδευτικούς''. Αλλά βλέπεις ότι εδώ ισχύει η ατάκα του δημοφιλούς Ντίνου Ηλιόπουλου σε παλιά ελ.ταινία: ''Μα τώρα δεν μιλάμε για την δική μου την αδελφή κύριε, αλλά για τις αδελφές των άλλων ''.
Με τιμή
Ιωάννης Π.
Ηχορύπανση
Είναι 1:35 πρωινές ώρες. Είμαι κάτοικος Ξάνθης και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί έχουν γλέντι οι Ρομά και τα ηχεία στη διαπασών. Είναι ένα συχνό φαινόμενο που έχουμε εδώ στην Ξάνθη τη στιγμή που σε εμάς απαγορεύεται να χτυπούν οι καμπάνες της εκκλησίας που είναι για λίγα λεπτά ενω τα γλέντια τους κρατάνε δυο και τρεις μέρες για πολλές ώρες και με τα ηχεία στη διαπασών. Υποφέρουμε όλοι οι Ξανθιώτες. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όποτε θέλετε. Ευχαριστούμε.
Γ.
Ευτυχώς
Ειλικρινά, δεν ξέρω και με πιάνει τρόμος, όταν συλλογίζομαι τι θα είχε γίνει, τι θα γινόταν αυτή τη στιγμή εάν δεν είχαν μπει στη βουλή Έλληνες Εθνικιστές στις περασμένες εκλογές. Αν τώρα βγαίνουν τα σκουπίδια της κάθε τριτοκοσμικης χώρας που μας έχουν κουβαλησει εδω, και απειλούν με τζιχάντ, κάνουν αυτα τα αίσχη που βλέπουμε όλοι, τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε και η δική σας φωνή, αν δεν υπήρχε το δικό σας έργο, το δικό σας φόβητρο!; Παρακαλώ συνεχίστε έτσι και ακόμα πιο δυνατά, γιατί αλλιώς έρχονται μέρες ντροπής.

Ευχαριστώ ,
Ι. Π. Μ.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΗΣ CIA, ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" nocomments.gr enimerosi24 DailyGoal.gr: Το Αθλητικό Περιοδικό του Ίντερνετ xrimaonline Create your own banner at mybannermaker.com! /> KorinthosTV.blogspot.com PeloponnisosΝews.com autocar net FPress.gr Stixoi - Greek Lyrics ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ APN ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Η ΤΣΙΑΡΑΣ;


Γράφει ο "Σαμαρικός"
Το ακούσαμε στη βουλή και κοιτάξαμε να δούμε ποιός μιλούσε. Ο Νταβούτογλου ή ο υφυπουργός εξωτερικών κ. Τσιάρας; Δεν ήταν ο Νταβούτογλου. Ο 'Ελληνας υφυπουργός ήταν, ο οποίος είπε οτι στη Θράκη υπάρχουν... Πομάκοι, Ρόμ και άκουσον- άκουσον Τουρκογενείς πολίτες!!! Κι εμείς ρωτάμε: Είναι επίσημη θέση της κυβέρνησης; Το γνωρίζει ο πρωθυπουργός; Το γνωρίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης; Αν ο Νταβούτογλου επικαλείται στα διεθνή φόρα τον κ. Τσιάρα, λέγοντας οτι στη Θράκη υπάρχει μειονότητα Τουρκογενών τότε ποιά θα είναι η Ελληνική απάντηση;

Θεσσαλονίκη, 30-09-2012: Ημέρα Μνήμης Εθνικών ΕυεργετώνΘεσσαλονίκη, 30-09-2012: Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών
Την Κυριακή, 30/9/2012, Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, έγινε κατάθεση στεφάνων. 
 
Δυστυχώς σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση τιμής, από πλευράς πολιτικών κομμάτων παραβρέθηκαν μόνον εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στην φωτογραφία, ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος καταθέτει στεφάνι εκ μέρους του εθνικιστικού κινήματος.

Τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δείτε ένα φοβερό άρθρο!


«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των 
παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David
Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση».
(Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).

Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας:
«Στο ξεκίνημα του 21ου μ.Χ. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε...
μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».

Λίβανο: Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη όπλων


Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα σε μια περιοχή του ανατολικού Λιβάνου, που ελέγχεται από τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ.....


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, εξερράγη μια αποθήκη όπλων στην Μπεκάα, ωστόσο, αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας έκανε λόγο για πολλές εκρήξεις, χωρίς να διευκρινίσει αν επρόκειτο για πυρομαχικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, επίσης, πως μια ισχυρή έκρηξη έγινε σε ένα υπό κατασκευή κτίριο όπου φυλασσόταν οπλισμός, ανάμεσα στα χωριά Ναμπισίτ και Χοντρ, στην περιοχή της Μπεκάα.

Δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο ενώ μέλη της οργάνωσης έχουν περικυκλώσει την περιοχή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/10/blog-post_6956.html#ixzz28GsogY4c

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και ο αδελφός του Χατζηνικολάου υπάλληλος στη Βουλή; [ΕΓΓΡΑΦΟ]


Χθες γράφαμε στο planet-greece για την αποκάλυψη του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος διακινούσε σαν φέιγ βολάν την πρόσληψη του Νίκου Χατζηνικολάου στη Βουλή το 1983 ως υπάλληλο! Σήμερα, ο ίδιος βουλευτής δίνει στη δημοσιότητα ένα ανάλογο έγγραφο, για τον αδελφό του....

Νίκου Χατζηνικολάου, Στέργιο! Δείτε το χαρτί που ο ίδιος ο βουλευτής αποκαλύπτει:

Κλικ στην εικόνα

Πυρά τουρκικού πυροβολικού σε συριακή ΑΒΤο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη συριακή πόλη idlib φαίνεται πως κτύπησαν τα πυρά του τούρκικου πυροβολικού μεταξύ άλλων στόχων –πλην δηλαδή των θέσεων όλμων που εντοπίστηκαν με συστήματα ραντάρ αντι-πυροβολικού- σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα πυρά προέρχονταν από....
πυροβόλα των 155 χλστ. και ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για τις ζημιές που προκλήθηκαν στη συριακή αεροπορική βάση. Η τελευταία χρησιμοποιείται ως βάση ανεφοδιασμού επιθετικών ελικοπτέρων και πιθανότατα τα τουρκικά στόχευσαν στην εξουδετέρωση πιθανής συριακής απάντησης με ελικόπτερα είτε Mil Mi-24 είτε εξοπλισμένων Mi-17 στις τουρκικές θέσεις πυροβολικού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/10/blog-post_6051.html#ixzz28GsUwF7F

Ανταρσία στο Υ/Β Παπανικολής; Αν ευσταθεί είναι πολύ σοβαρό και δείχνει οτι οι στρατιωτικοί μας ξυπνούν απο το λήθαργο.....


Αναδημοσίευση με επιφύλαξη από το Tga News.com 

Του Κώστα Ποτήρη

Με αγωνία και άγχος για την τύχη της Ελλάδας μάθαμε από έλληνα ραδιοερασιτέχνη ότι πριν από 10-15 μέρες έπιασε τυχαία στον δέκτη του μια συνομιλία που μεταδιδόταν στα ερτζιανά μέσω ασυρμάτου. Δεν πίστευε στ’ αυτιά του γι’ αυτά που άκουγε και δεν πέρασε πολύ ώρα για να καταλάβει τι γινόταν:

Η συνομιλία διεξαγόταν μεταξύ του πληρώματος του ελληνικού υποβρυχίου «Παπανικολής» και ανωτέρων στελεχών του ελληνικού ναυτικού. Ας υπενθυμίσουμε ότι το υποβρύχιο Type 214, «Παπανικολής» (S120) του Π.Ν. είναι αυτό που κατασκευάστηκε το Κίελο της Γερμανίας με τη συμφωνία Τσοχατζόπουλου με την γερμανική εταιρεία Thyssen-Krupp Marine Systems,, την πρώην Krupp, που κατασκεύασε τα γερμανικά όπλα του 1ου και 2ου Παγκόσμιου Πολέμου!

Mηνύματα και ελληνική τουρκολαγνεία...Δεν κρύβει τον φιλοτουρκισμό του site που διακρίνεται για την τουρκολαγνεία του, ούτε χθες που οι Τούρκοι βομβάρδισαν μια γειτονική τους χώρα όπως συνηθίζουν άλλωστε με τους γείτονές τους.

Και ενοχλήθηκαν από την επίσκεψη και την παρέλαση των Ρώσων πεζοναυτών στην Λήμνο, υποστηρίζοντας ότι "ακυρώθηκε το μήνυμα"  επειδή ο Β.Πούτιν θα ...
επισκεφθεί την Τουρκία!

Προφανώς ήθελαν να ... κηρύξουν τον πόλεμο στην Τουρκία οι Ρώσοι!

Συνελήφθη ο Γ. Σμπώκος


Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε το απόγευμα ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος, κατηγορούμενος για την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού κατ΄εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.


Το «δεξί χέρι» του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου οδηγείται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ.
Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες στο σπίτι του.
Όπως είναι γνωστό το όνομα του Γιάννη Σμπώκου αναφέρεται στις δεκάδες ιδιόχειρες σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που κατέσχεσαν οι Αρχές. Σε αυτές, ο πρώην υπουργός ζητούσε πότε παρακλητικά και πότε απαιτητικά από τον "Γιάννη" να του επιστρέψει μεγάλα χρηματικά ποσά. Τον Γιάννη Σμπώκο έχει "καρφώσει" και ο πρώτος ξάδερφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας, ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικης Άμυνας συμμετείχε στη διακίνηση "μαύρου" πολιτικού χρήματος. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σμπώκος είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Εκτιμάται ότι για να προχωρήσει ο ανακρτιτής στην έκδοση εντάλλματος σύλληψής του έκρινε  τον κατηγορούμενο ως ύποπτο φυγής. 

Επίσκεψη Νίκου Μίχου στα Ψαχνά Ευβοίας


Επίσκεψη Νίκου Μίχου στα Ψαχνά Ευβοίας
Την πόλη των Ψαχνών επισκέφθηκε ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, κος Νίκος Μίχος, μαζί με μέλη της Τ.Ο. Ευβοίας-Βοιωτίας την Παρασκευή 28/9. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην καφετέρια "Posto", οι περισσότεροι εκ των οποίων άνθρωποι νεαρής ηλικίας, όπου ο βουλευτής συζήτησε μαζί τους για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως ανεργία, τα νέα δυσβάστακτα μέτρα που ψηφίζονται αυτό το διάστημα στη Βουλή, τη λαθρομετανάστευση αλλά και άλλα πολλά.
Επίσης έγινε αναφορά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, τα οποία είναι πάρα πολλά και όπως είπε ο κος Μίχος θα "βρουν και αυτά σιγά-σιγά το δρόμο τους". Πολλές ήταν οι ερωτήσεις των πολιτών, που βρέθηκαν στην καφετέρια "Posto" και οι οποίοι ξεπερνούσαν τα εκατό άτομα, σχετικά με την καθημερινότητα, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.
Περισσότερα στα Νέα της Μεσσαπίας.
T.O. Εύβοιας - Βοιωτίας...http://www.xryshaygh.com/

Σκόπια: Ο Τοντόρ Πετρόφ κηρύσσει πόλεμο στην Ελλάδα!!! Κανένας στρατηγός ακούει;; Βίντεο!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_3001.html#ixzz28G5ykNre

ΡΕΑΝ!
Ο Τόντωρ Πέτρωφ, CEO του s.c. «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» (“Svetski Makedosnki Kongres”) απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή με αφορμή την ανύπαρκτη περίπτωση του Αλεξάνταρ Σαμάρτζιεφ.

Ο Πέτρωφ κάλεσε ξεκάθαρα όλους τους «Μακεδόνες» σε πόλεμο εναντίον της Ελλάδος μέχρι εξόντωσης της τελευταίας.

Επίσης, είναι επιστήθιος φίλος του Νίκολα Γκρουέφσκι. Στηρίζει την πολιτική του ύπαρξη στην σκληρή στάση κατά της Ελλάδας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει λόγο ακόμη και για «διάλυση της Ελλάδας» ή για στρατιωτική νίκη των Σκοπίων κατά της χώρας μας. Πολλοί εντός (και εκτός των Σκοπίων) τον κατατάσσουν στους τραγελαφικούς ακραίους πολιτικούς, παρ’ όλα αυτά κανείς δεν παρακάμπτει την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση των ακραίων θέσεών του σε μερίδα κατοίκων των Σκοπίων, κατώτατης οικονομικής στάθμης, που έχει πεισθεί πως η Ελλάδα είναι η αρχή και το τέλος όλων των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Ας τον απολαύσουμε εμείς, αλλά και η κυβέρνηση της τριανδρίας των Αθηνών, που μαθαίνουμε ότι σκοπεύει να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Τουρκία: Δεν τολμάει η Αεροπορία, πυροβολικό, άρματα, πύραυλοι…


Όλα δείχνουν ότι το μεγάλο βάρος των επιχειρήσεων στη Συρία δεν θα το σηκώσει η φοβερή και τρομερή τουρκική Αεροπορία, καθώς το ενδεχόμενο μεγάλων απωλειών είναι ορατό εξαιτίας των υψηλής τεχνολογίας ρωσικών αντιαεροπορικών που διαθέτει η Συρία. Αυτό θα αποτελούσε συντριπτικό πλήγμα στην ούτως ή άλλως υπερεκτιμημένη αεροπορική δύναμη της Τουρκίας, όπου ο μεγάλος αριθμός αεροσκαφών που θα συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις θα μπορούσε ακόμα και να αυξήσει τις απώλειες…

ΕΜΕΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ 1912 - 1913... ΣΦΑΖΑΜΕ ΛΕΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ...!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/1912-1913.html#ixzz28G5cIHf1Όχι και έτσι.Αυτή η τουρκική προπαγάνδα - που από καποιο ΄΄κέντρο'' ξεπηδά- ξεπερνά κάθε όριο. Η εφημερίδα Sabah με τον τίτλο «Τα πικρά σημάδια της ρωμαίικης και βουλγάρικης καταπίεσης στα βαλκάνια», διαστρεβλώνει πλήρως την ιστορία, κατασκευάζει ''γεγονότα'' και δημιουργεί συνθήκες μισαλοδοξιας και υπόβαθρο για ύποπτα πράγματα και καταστάσεις!

Όλα αυτά με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τους Βαλκανικούς πολέμους 1912 – 13 που όπως αναφέρει είχαν ετοιμάσει την κατατρόπωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Κατά τους πολέμους αυτούς έχασαν τη ζωή τους δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες, ενώ από την άλλη 600 000 περίπου Μουσουλμάνοι που ήταν εγκαταστημένοι στα Βαλκάνια υπέστησαν, άκουσον -άκουσον, βασανιστήρια και σφαγές και αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην Ανατολία.
Και συνεχίζει την διαστρέβλωση του απελευθερωτικού αγώνα αποτίναξης του Οθωμανικόυ ζυγού:Τα χωριά και οι επαρχίες στις οποίες είχαν ...κάνει εφόδους οι ρωμαίικες και βουλγάρικες …”συμμορίες” λεηλατήθηκαν και ασκήθηκαν σ’ αυτούς βασανιστήρια, Επίσης- συνεχίζει τις προβοκάτσιες και τις διαστρευλώσεις- ασκήθηκε ανήθικη συμπεριφορά στις γυναίκες και τα κορίτσια και υπό μορφή τελετών γίνονταν εκτελέσεις. Οι φωτογραφίες από τα γεγονότα αυτά παγώνουν το αίμα του ανθρώπου, υποστηρίζει.
onalert.gr

Επιστολή αναγνώστη: Τι θα αποσταθεροποιήσει η Χρυσή Αυγή;Επιστολή αναγνώστη: Τι θα αποσταθεροποιήσει η Χρυσή Αυγή;
Διαβάζουμε στις ιστοσελίδες "Η Χ.Α. ετοιμάζει σχέδια αποσταθεροποίησης για την Ελλάδα"!!! Ένας σκεπτόμενος νους, ακόμη και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, αναρωτιέται: Και τώρα, όπως είναι η κατάσταση, ποια είναι η σταθερότητα που έχει η Ελλάδα; 
 
Η κοινωνία έχει χωριστεί σε τρεις τάξεις: 
1. Όσοι κατέχουν άφθονο ρευστό, γιατί όλα τα χρόνια παρανομούσαν ατιμώρητα και δεν διακατέχονται από άγχος.
2. Οι βολεμένοι του συστήματος, που τους προστατεύει γιατί αποτελούν τον πυρήνα της ψηφοθηρίας. 
3. Όσοι δεν έχουν καθόλου, είτε γιατί η διαχείριση των οικονομικών τους βοηθά το σύστημα να τους αφανίσει είτε γιατί πήγαιναν "με το σταυρό στο χέρι", με τιμιότητα και οδηγό τους τις αξίες. Σε αυτήν την κατηγορία, στους έντιμους και αξιοπρεπείς πολίτες, ανήκω και εγώ και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
 
Λαμβάνοντας υπόψην τη σημερινή κατάσταση, ψάχνει κάποιος να βρει ένα κανάλι όπου να διαφαίνεται κάποια σταθερότητα. Η ανεργία στα ύψη, το ίδιο και η εγκληματικότητα. Ειδήσεις για φόνους και ληστείες καθημερινά δεν μας συγκινούν, έγιναν πλέον συνήθες φαινόμενο. Παραοικονομία, παραπαιδεία, αλλοίωση λέξεων, ψυχολογικός πόλεμος από μέρους των πολιτικών ηγετών, όταν πρέπει να περάσουν νέα μέτρα, καλοπιάσματα με παραπληροφόρηση, χρήση επιθετικών οικονομικών λέξεων που βάζουν τους πολίτες σε ανασφάλεια και αμηχανία (χρεωκοπία, στάση πληρωμών, κλπ). Ταΐζουν με χρήμα μερικούς και με τρόμο περισσότερους για κρατάνε πολλαπλάσιους σε καταστολή. Τους συνταξιούχους τους θεωρούν χρήσιμους μόνο για το ψηφαλάκι, τους καρκινοπαθείς και χρόνια νοσούντες ούτε γι' αυτό. Τους βλέπουν ως "οικονομικό βάρος" των δημοσίων ταμείων, που οι πολίτες γέμισαν και οι πολιτικοί άδειασαν.
 
Τί εξέλιξη μπορεί να έχει ένας τόπος, όταν οι νέοι μεταναστεύουν, οι επιστήμονες -που θα μπορούσαν να προσφέρουν αναγέννηση με τη γνώση- το ίδιο, όταν μπροστά στην επικράτηση αυτών που στηρίζουν τα συμφέροντα που επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνισμού λεηλατούν κάθε αξία, κάθε όραμα, κάθε ελπίδα; Διερωτάμαι πού είναι η σταθερότητα μέσα σε αυτήν την απόλυτη λεηλασία της αξιοπρέπειας του λαού μας. Γι' αυτό δεν με πτοεί καθόλου η ψυχολογικά τρομοκρατική φράση περί αποσταθεροποίησης που "θα προκαλέσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Αποσταθεροποίηση μπορείς να προκαλέσεις όταν υπάρχει σταθερότητα. Και τα μόνα σταθερά στη χώρα είναι η ατιμωρησία των παρανομούντων, η αναλγησία των κυβερνώντων και η γενοκτονία του Έθνους μας. Αυτές οι εγκληματικές σταθερές όλοι οι Έλληνες θέλουν να αποσταθεροποιηθούν. 
 
Συνεχίστε! Όλο σας το έργο στραμμένο στον λαό που έχει ανάγκη. Φροντίστε να σας νοιώθουν κοντά τους. Συνεχίστε και πάντα με προσοχή στις αντιδράσεις του αντιπάλου, για να κερδίζουμε έδαφος, για να νικήσει κάποτε ο Ελληνισμός!
 
Να είστε καλά
Γιάννα....http://www.xryshaygh.com

Σχέδιο Αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ 
Ο Σερβικός τύπος (POLITIKA, NOVOSTI, BLIC, KURIR, DANAS) αναφέρεται στα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της ΠΓΔΜ περί ξυλοδαρμού και θανάτου νεαρού που αυτοπροσδιορίζεται ως Σλαβομακεδόνας, ονόματι Αλεξάνταρ Σαμαρτζίεβ, από μέλη της «Χρυσής Αυγής» στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΓΑΛΛΙΑ: Επιθέσεις σε εκκλησίες από μουσουλμάνους

stagma.gr: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Από ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στην γαλλική ιστοσελίδα Christianophobie αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων: «Χθες το βράδυ, 29 Σεπτεμβρίου, η εκκλησία Elisabeth de la Trinité στη Ντιζόν δέχτηκε πέτρες και κάστανα στο αίθριο και τα παράθυρα από "Jeunes" ("νεαρούς" 8 -12 ετών). Η προγραμματισμένη θεία λειτουργία στις 6 ώρα διαταράχθηκε από την εισβολή στο αίθριο αυτών των "Jeunes" που ήταν σαφώς βορειοαφρικανικής καταγωγής. Ο πατέρας Jérôme Richon, ο ιερέας της ενορίας, αναγκάστηκε να διακόψει τη θεία λειτουργία για να στείλει δύο ανθρώπους να σταματήσουν τις επιθέσεις. Κατά τη στιγμή της Θείας Κοινωνίας οι επιθέσεις επαναλήφθηκαν με περισσότερη δύναμη και μια πέτρα έσπασε ένα μεγάλο παράθυρο. Τότε με δική μου πρωτοβουλία διώξαμε τη συμμορία των παιδιών μακριά. Έμεινα λίγα λεπτά στην πόρτα της εκκλησίας, και μπόρεσα να προσδιορίσω ποιος ήταν αυτός ο μικρός «όχλος», που συνέχιζε να με προσβάλει από απόσταση. 

Η εκκλησία χτίστηκε στην περιοχή Fontaine d'Ouche, "γνωστή" για την παρουσία πολλών ξένων. Εκεί που βρίσκεται η εκκλησία, είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε πιθανή παρακολούθηση από τους ντόπιους. Ελπίζω να μην έρθει μια μέρα που θα σας ενημερώσω ότι η εκκλησία Elisabeth de la Trinité έχει βεβηλωθεί ή καεί. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο πατέρας Richon επρόκειτο να αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά στην αστυνομία».  
Το βράδυ της Παρασκευής της 21ης Σεπτεμβρίου, μια εκκλησία στο χωριό του Chassieu στη Γαλλία υπέστη βανδαλισμούς με γκράφιτι που έλεγαν "Η δύναμη του Ισλάμ μεγαλώνει" και "Μ. Merah" (σχ. ΚΟ: ο σφαγέας της Τουλούζης). Το δημοτικό συμβούλιο γρήγορα διέταξε να σβηστούν τα γκράφιτι. Ενώ είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν ένα τζαμί στη Γαλλία βεβηλωθεί γίνεται τίτλος σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία σημαντική αναφορά αυτού του γεγονότος. Δεν υπάρχουν πολιτικοί που το έχουν καταγγέλει, δηλώσεις ότι μία τέτοια πράξη «έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες της Δημοκρατίας», υποσχέσεις για μια μαζική αστυνομική επιχείρηση για να πιαστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν σκληρή όταν βρεθούν.

Το όλο θέμα θα μπορούσε να μην είχε καν μαθευτεί αν δεν υπήρχε μια τοπική εθνικιστική ομάδα που πήρε μια φωτογραφία του γκράφιτι και τη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Χωρίς να αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό (το οποίο δεν είχε συμβεί τότε), η Marine Le Pen ανέφερε αυτήν την περίεργη διαφορά στη μεταχείριση στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εφημερίδα Le Monde.

Μουσουλμάνοι έχουν επιτεθεί σε αρκετές εκκλησίες στη Γαλλία. Πάνω μπορείτε να δείτε graffiti σε τοίχο εκκλησίας στο Escaudain. Λέει "F… France", "F… FN" [Εθνικό Μέτωπο], "Σαρκό we fyou", "Θάνατος στα Γουρούνια", "Μαρόκο Δύναμη!" Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε αυτό το περιστατικό, αναφέροντας μόνο τα συνθήματα κατά του Σαρκοζί και του Εθνικού Μετώπου, αφήνοντας έξω τα συνθήματα κατά της Γαλλίας και υπέρ του Μαρόκου.

Μια άλλη εκκλησία στην Epiais, που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, έπεσε θύμα ληστείας και στη συνέχεια οι ληστές την έκαψαν. Οι δράστες ήταν επίσης υπεύθυνοι για μια σειρά από πρόσφατες διαρρήξεις στην περιοχή. Έχουν συλληφθεί αλλά δεν έχουν δοθεί στοιχεία για την ταυτότητά τους. Έτσι δεν ξέρουμε σίγουρα ότι ήταν μουσουλμάνοι, αλλά δύσκολο να συμβαίνει το αντίθετο (Στις φωτογραφίες η Εκκλησία πριν και μετά το κάψιμο).

Θεσσαλονίκη, 30-09-2012: Ημέρα Μνήμης Εθνικών ΕυεργετώνΘεσσαλονίκη, 30-09-2012: Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών
Την Κυριακή, 30/9/2012, Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, έγινε κατάθεση στεφάνων. 
 
Δυστυχώς σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση τιμής, από πλευράς πολιτικών κομμάτων παραβρέθηκαν μόνον εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στην φωτογραφία, ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος καταθέτει στεφάνι εκ μέρους του εθνικιστικού κινήματος.http://www.xryshaygh.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...