Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΑΘΗΝΑ 6-10-2012.

Η Ελλάς δεν διοικείται από Έλληνες και από πολιτικούς με καθαρές συνειδήσεις. Η Ελλάς διοικείται από ανθέλληνες που διαθέτουν αμφιβόλου ποιότητας και εθνικότητος ανθρώπους που καρφώνουν ο ένας τον άλλο ότι έχει βάλει χέρι σε δημόσιο χρήμα. Και φυσικά κλοπή συνιστά τόσο η μίζα όσο και οι ληστρικοί φόροι που επιβάλλονται ξεκάθαρα για να αποδοθούν στους νεοταξίτες πιστωτές του σάπιου ντόπιου καθεστώτος.

Ο αποκλειστικός σκοπός είναι να χρεοκοπήσει η χώρα και να βάλουν στο χέρι οι ψευτοσύμμαχοι και ψευτοδιασώστες τον γεωφυσικό πλούτο της Ελλάδος οδηγώντας την σιδηροδέσμια στην εξουσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης που στήνεται. Να αρπαχθεί η πατρίδα μας δίχως ίχνος εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας, δίχως την ύπαρξη αντιστεκομένων Ελλήνων.

Μας λέγουν τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια του καθεστώτος πως αποτράπηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου ένα στρατιωτικό πραξικόπημα! Ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός δεν κάνουν πραξικοπήματα, κάνουνε εθνοσωτήριες επαναστάσεις. Το Εθνικιστικό Κίνημα σώζει την Ελλάδα από τη λαίλαπα και θα τη ξανασώσει. Πραξικοπήματα κάνουν οι προσκυνημένοι που υφάρπαξαν τη ψήφο του λαού για να τον αφήσουν έρμαιο στην ξενοκρατία.

Η αγανάκτηση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η έντονη διαμαρτυρία στο υπουργείο εθνικής αμύνης είναι απολύτως δίκαιη όταν επί έξι μήνες έχουμε μείνει απλήρωτοι και τα χαράτσια των κλεπτοκρατών μάς κυνηγούν μαζί με τις τράπεζες. Όταν μας τάσσουν 1000 ευρώ βοήθημα εντελώς προσχηματικά και οι ευθύνες παροχής του αποδίδονται από τον ένα κυβερνητικό παράγοντα στον άλλο για να μην δοθεί ποτέ, τότε ποιος θρασύς καθεστωτικός τολμάει να ζητήσει ευθύνες; Όταν υπάρχουν μέσα στο ναυπηγείο τέσσερα υποβρύχια με τις εργασίες καθηλωμένες, ποιος μεγαλόσχημος στρατιωτικός θα αναλάβει τις ευθύνες του; Όταν πρέπει να δώσουμε το φαγητό στα παιδιά μας που βλέπουν να τους στερούμε με πόνο ψυχής πράγματα στοιχειώδη, ποιος αλήτης πολιτικάντης θα τολμήσει να ζητήσει ρέστα; Το στόμα κλειστό λοιπόν. Τις λύσεις θα τις βρούμε χωρίς εσάς.

Όσοι αναζητούν ευθύνες για κάποια έκτροπα στην πύλη του υπουργείου, να τις αναζητήσουν σ’ αυτούς που κουβαλούν τις μαύρες σημαίες. Οι Αριστεροί και οι Αριστεριστές που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να μας οδηγήσουν στον γκρεμό είναι εκείνοι που παρεισφρέουν και τις φέρουν. Είναι οι ίδιοι που περιδιαβαίνουν την Ευρώπη όπως πράττει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας ζητώντας από τους «διασώστες» να σώσουν το καθεστώς στην πατρίδα μας και να μας πνίξουν πιο χαλαρά με τα μέτρα τους διότι το μνημόνιο είναι οι σύγχρονες Βερσαλλίες που θα φέρουν στην εξουσία την «κακιά» Χρυσή Αυγή και τον εθνικισμό.

Είναι οι ίδιοι που μιλούν πάλι στην Ευρώπη για το «φίδι της άκρας δεξιάς» που εκμεταλλεύεται τάχα την ανεργία των νέων όταν η λαθρομετανάστευση βγαίνει στους δρόμους μαζί με την Αριστερά και απειλεί και επιτίθεται σε Έλληνες όπως συνέβη στην Πλατεία Αμερικής με τα παρακρατικά αριστεριστικά τάγματα εφόδου. Είναι αυτοί που ρυπαίνουν τα σχολεία και ρωτάνε μικρά παιδιά τι πιστεύουν πολιτικά όπως συνέβη στην Κρήτη.

Οι κυβερνητικοί ραγιάδες είναι πραγματικά απίστευτοι. Ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών λέει πως τα μέτρα είναι πολύ πιθανόν να φέρουν ύφεση και νέα μέτρα. Το χάσμα στη συμφωνία με την τρόικα είναι μεγάλο και θα καλυφθεί από μισθούς, συντάξεις και επιδόματα εκ νέου. Δηλαδή θα πάρουν από τη τσέπη πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που ήδη λένε στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Οι περικοπές στις συντάξεις θα ξεκινήσουν από τις χαμηλές των 700 ευρώ που οι κλέφτες και ψεύτες λέγανε πως δεν θα πειράξουνε. Τα τιμολόγια του ρεύματος θα απελευθερωθούν πλήρως οδηγώντας σε αιματηρές αυξήσεις μέσω ΔΕΗ. Τα οικογενειακά επιδόματα και το αφορολόγητο για κάθε παιδί καταργούνται.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν επιμόνως νέες μειώσεις στους κατώτατους μισθούς, κατάργηση των αυτόματων αυξήσεων μέσω των τριετιών, αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια, γρηγορότερες και φθηνότερες απολύσεις, αποσύνδεση του χρόνου απασχόλησης από την αμοιβή με κατάργηση υπερωριών. Στους δε ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες εξετάζεται η επιβολή πάγιου ετήσιου φόρου 1000 ευρώ που θα συμψηφίζεται με το συνολικό ποσό του φόρου εισοδήματος. Μας προσφέρουν θάνατο όταν οι αυτοκτονίες Ελλήνων συνεχίζονται όπως στην περίπτωση ενός εσχάτως απολυμένου εποχικού πυροσβέστη 35χρονου στη Σκόπελο που κρεμάστηκε σε δέντρο.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις Ελλήνων που απασχολούνται για πολλούς μήνες δίχως να πληρώνονται γιατί δεν έχουν που αλλού να απευθυνθούν. Την ίδια ώρα οι κατοχικές αρχές μεταφέρουν λαθρομετανάστες στη Δράμα ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Παρόμοιες κινήσεις έχουν γίνει σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν έντονο λόγο για την παρουσία ανάμεσά μας φανατικών και στρατευμένων ισλαμιστών ως λαθρομετανάστες με άμεσο τον κίνδυνο μιας «ισλαμικής ανοίξεως».

Σας πειράζει το Εθνικιστικό Κίνημα προσκυνημένοι και φοβάστε για τη ψευτοδημοκρατία σας όπως ακριβώς λένε οι φυλλάδες του σιωνιστικού νεοταξισμού και οι ψευτοσύμμαχοί σας. Που ήσασταν όταν αναρχοκομμουνιστές κατεβάσανε και κάψανε την ελληνική σημαία στο προξενείο της Μπολόνια;  Κλυδωνίζεστε ακόμη κι όταν η Χρυσή Αυγή παρέχει εργασία σε Έλληνες κι όχι αλλοδαπούς.

Όμως οι Εθνικιστές είμαστε πολλοί και βρισκόμαστε παντού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός θα υπερνικήσει την νεοταξική βαρβαρότητα απελευθερώνοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ"Εισβολή" στο ΥΕΘΑ: οι "δικαιολογίες", τα λάθη και η θύελλα που έρχεται!

Τα όσα έγιναν στο ΥΕΘΑ κάνουν τον γύρο του κόσμου. Είναι λογικό. Ποιος μπορεί να θεωρήσει λογικό ότι στο ΥΕΘΑ μιας Ευρωπαϊκής χώρας, μέλους του ΝΑΤΟ, όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει! Γιατί είναι η δεύτερη φορά που βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις!

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές και ήδη όλοι οι εμπλεκόμενοι “κρύβονται” πίσω απ΄ αυτές:


 •”οι στρατιωτικές δυνάμεις δεν έχουν δικαίωμα να ακουμπήσουν πολίτη”, λένε. Πολύ σωστό. Όμως γιατί κανείς μόλις διαπίστωσε τη συγκέντρωση έξω από το ΥΕΘΑ δεν ειδοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις; Γιατί κανείς μόλις είδε ότι το ρολό ασφαλείας το οποίο κατεβαίνει για να “ασφαλίσει” το ΥΕΘΑ -και που τελικά είναι πολύ ευάλωτο- δεν ειδοποίησε τις αστνομικές δυνάμεις;

•κι αφού οι εργαζόμενοι κατόρθωσαν να περάσουν μέσα στο ΥΕΘΑ, ποιος ήταν ο χειρισμός του θέματος; Ο ΥΦΕΘΑ Δημήτρης Ελευσινιώτης που βρισκόταν στο γραφείο του γιατί δεν έστειλε κάποιον από το γραφείο του για να συνομιλήσει με τους διαδηλωτές; Γιατί αφού όπως λένε από το γραφείο του υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού δεν κάλεσε μια αντιπροσωπεία των εργαζομένων για να συναντηθεί μαζί τους ,απαιτώντας ταυτόχρονα την αποχώρηση των συγκεντρωμένων; Κατέβηκε μέχρι το ισόγειο ο κ.Ελευσινιώτης ,αλλά δεν τόλμησε να βγει για να διαχειριστεί το θέμα ,λένε οι πληροφορίες.

•ποιος είχε την άποψη ότι έπρεπε να κατέβει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος και να διαχειριστεί ένα θέμα που δεν ανήκει ούτε στις αρμοδιότητές του, ούτε βέβαια ταιριάζει στο ρόλο και την αποστολή του Α/ΓΕΕΘΑ. Ειδικά μετά απο το περιστατικό με την εισβολή των αποστράτων και τη κάθοδο του τότε Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκου, ο οποίος δέχτηκε σκληρή κριτική ποιος είχε την άποψη να αναλάβει το χειρισμό της κρίσης ο Α/ΓΕΕΘΑ;

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι μετά από επτά ραντεβού στα οποία τους εμπαίζουν ,μετά από έξι μήνες χωρίς μισθό προχώρησαν σ΄ αυτή την ενέργεια για να αναδείξουν το πρόβλημά τους.

Αυτοί κατέληξαν στη Γενική Ασφάλεια.

Στο ΥΕΘΑ όμως η θύελλα που προκάλεσαν μόλις τώρα αρχίζει.


onalert

Πυκνές επισκέψεις του Τόμσεν στο σπίτι του Γ. Παπακωνσταντίνου...

Φιλική σχέση έχουν αποκτήσει ο "σκληρός" της τρόικας, Πολ Τόμσεν με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου οι δύο άντρες τα λένε πολύ συχνά, στο σπίτι του Παπακωνσταντίνου στα Βόρεια Προάστεια. Το "μυστικό" έχει φτάσει στα αυτιά μελών της...κυβέρνησης και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τη φιλία που όπως φαίνεται γεννήθηκε ανάμεσα στον Τόμσεν και τον πρώην υπουργό.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2012/10/blog-post_855.html#ixzz28LjSiucA

Σοκ στον Πύργο: Αλλοδαποί επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοιτήτριες!


Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη του Πύργου και μάλιστα μέρα – μεσημέρι. Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr δύο ή τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά σε τέσσερις φοιτήτριες στο χώρο δίπλα από το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας πλησίον του ΤΕΙ.....


Άμεση ήταν η αντίδραση περίοικων που κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία και κυνήγησαν οι ίδιοι τους δράστες. Τελικά άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν καιακινητοποίησαν έναν αλλοδαπό ως ύποπτο για την υπόθεση και λίγα λεπτά αργότερα έγινε και ηπροσαγωγή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Κανένας από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ > Kατέβασαν τον Α/ΓΕΕΘΑ να μιλήσει στους διαδηλωτές!


Κανένας από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ (υπουργός και 2 υφυπουργοί) δεν βγήκαν έξω να συναντήσουν-μιλήσουν με τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία…Απλά έστειλαν τον ΑΓΕΕΘΑ…Η ιστορία επαναλαμβάνεται..

Το ίδιο είχαν κάνει και πέρυσι… όταν είχαν εισέλθει απόστρατοι στο ΥΠΕΘΑ και τότε είχε κατεβεί ο Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, ενώ οι υπουργοί ήταν εξαφανισμένοι

“Έξω οι κλέφτες!”“Έξω οι κλέφτες!”
Αμέσως μετά το επεισόδιο στη βουλή για τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος, το κόμμα που παρέδωσε την Ελλάδα βορά στους διεθνείς τοκογλύφους, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής:

«H σημερινή χυδαία και βίαιη επίθεση των νεοναζιστών της «Χρυσής Αυγής», στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη, κατά τη διάρκεια συζήτησης επερώτησης για την ΑΟΖ στην Ολομέλεια της Βουλής, θέτει πλέον ζήτημα λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Η δημοκρατία αντέχει, όταν αυτοπροστατεύεται.

Οι επαγγελματίες τραμπούκοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να μάθουν να σέβονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Αυτό όμως πρέπει να τους το επιβάλλει η ίδια η κοινοβουλευτική δημοκρατία με τα όργανά της. Το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση σύγκλιση της διάσκεψης  των Προέδρων της Βουλής για να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις».http://www.xryshaygh.com

Θα «πέσουν κεφάλια» στην ΕΛ.ΑΣ και στις Ένοπλες Δυνάμεις

Εκρηκτικό είναι μέχρι και αυτή την ώρα το κλίμα έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με εκατοντάδες εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά να παραμένουν έξω από το κτίριο διαμαρτυρόμενοι για τις 106 προσαγωγές συναδέλφων τους, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του σωματείου στα ναυπηγεία, στις οποίες προχώρησε το πρωί η αστυνομία στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.(Διαβάστε περισσότερα εδώ). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τους 106 που προσήχθησαν, οι δέκα συνελήφθησαν ως πρωταίτιοι των γεγονότων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κατηγορούνται για εισβολή σε στρατιωτική εγκατάσταση και φθορά δημόσιας περιουσίας.

Νωρίτερα το μεσημέρι επικράτησε χάος όταν συγκεντρωμένοι, πέταξαν πέτρες, ξύλα αλλά και καπνογόνα στην είσοδο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι «απάντησαν» με χρήση χημικών, απωθώντας τους από το σημείο.

Λίγο μετά τις 18:00 οι διαδηλωτές απελευθέρωσαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας που οδηγεί προς Κηφισία, ωστόσο το ρεύμα προς την Πατησίων παραμένει κλειστό με περίπου 300 διαδηλωτές να παραμένουν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Βγάλτε τους εργαζόμενους από την ΓΑΔΑ, δεν είναι τρομοκράτες, απλά ζητούν δουλεία». Στο σημείο για συμπαράσταση έφτασαν φοιτητές και γιατροί που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλευρό των δεκάδων εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που προσήχθησαν, έσπευσαν συνδικαλιστές από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Έξω από το κτίριο βρίσκονται τόσο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, όσο και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, αλλά και βουλευτές.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι συγκεντρωμένοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Ευελπίδων, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τους, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι από τους συναδέλφους τους θα οδηγηθούν στο
Δικαστικό Μέγαρο.

«Εδάρησαν ανηλεώς από τις δυνάμεις καταστολής και οδηγούνται τώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος ευρισκόμενος έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Δεν είναι μόνο ότι διέλυσαν τη ζωή μας. Διέλυσαν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα», υποστήριξε ο κ. Παναγόπουλος παραβλέποντας το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά «μπούκαραν» μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, τον ξυλοδαρμό και τις συλλήψεις δεκάδων εργαζομένων στη ναυπηγική βιομηχανία και συνδικαλιστικών στελεχών, στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας», καταγγέλει το ΚΚΕ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ και ζητά ν' αφεθούν ελεύθεροι αμέσως όλοι οι συλληφθέντες και να ικανοποιηθούν τώρα όλα τα αιτήματα των εργαζομένων στα ναυπηγεία. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που είχε την ευθύνη για τη φύλαξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, διατάχτηκε ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη στο Πεντάγωνο, πόσοι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο και γιατί διαδραματίστηκαν αυτές οι εικόνες που διασύρουν τη χώρα σε όλη την υφήλιο.

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ > Πρωτοφανείς εικόνες! Ξύλο και χημικά μέσα στο Πεντάγωνο! ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά!

- Προσήχθησαν δεκάδες άτομα - Μεταφέρονται στην ΓΑΔΑ
- Oι εργαζόμενοι εισέβαλαν ανενόχλητοι μέσα στο Πεντάγωνο!
- Άφαντη η πολιτική ηγεσία! Έστειλαν "στο πόδι τους" τον ΑΓΕΕΘΑ!
- Ντροπιαστικές εικόνες με τους συγκεντρωμένους να αποδοκιμάζουν τον αρχηγό του στρατού!
- Σήκωσαν τα προστατευτικά ρολά στην είσοδο του Υπουργείου - Εσπασαν τις κάμερες ασφαλείας
- Διαμαρτύρονται για την εκ περιτροπής εργασία που τους έχει επιβληθεί - Είναι έξι μήνες απλήρωτοι


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Εισβολή στο Πεντάγωνο από πολίτες, ξύλο και χημικά μέσα στον προαύλιο χώρο.
Οι εικόνες που εκτυλίσσονται από το πρωί έξω και κυρίως μέσα στο Πεντάγωνο δεν τιμούν κανέναν. Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, σε απόγνωση γιατί είναι έξι μήνες απλήρωτοι, εισέβαλλαν στον θεωρητικά μέχρι σήμερα καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα. Με μεγάλη καθυστέρηση εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ και λίγο μετά τις 11 έγιναν επεισόδια. Ενας διαδηλωτής τραυματίσθηκε. Με εντολή των επικεφαλής συλλαμβάνονται όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο προαύλιο. Όταν ο θόρυβος κοπάσει η ηγεσία του υπουργείου Αμυνας πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Εκεί που χτυπάει η καρδιά του στρατεύματος, εκεί που οργανώνεται η άμυνα της χώρας μια ομάδα εργαζομένων από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εισέβαλλε χωρίς καμία αντίσταση!

Οι εργαζόμενοι σήκωσαν με τα χέρια τα ρολά που βρίσκονται στην Πύλη. Κανείς δεν ήταν εκεί για να τους εμποδίσει.
Στην συνέχεια, μπήκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και έφτασαν μέχρι την Είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Μόλις μισή ώρα αργότερα έφτασε διμοιρία των ΥΜΕΤ!


Ενα ακόμα μελανό σημείο είναι το γεγονός ότι η ηγεσία του υπουργείου θεώρησε σκόπιμο να στείλει στο πόδι της τον αρχηγό του στρατεύματος για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους. Χρησιμοποίησαν δηλαδή τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκο, ως απεσταλμένο τους. Τα τραγελαφικά συνεχίστηκαν με τους συγκεντρωμένους να γιουχάρουν τον αρχηγό του στρατού ο οποίος εκ των πραγμάτων είναι και αναρμόδιος!

Είναι πραγματικά αδιανόητο πως μια ομάδα ανθρώπων - άοπλων κιόλας - μπορεί ανα πάσα στιγμή να μπουκάρει ανενόχλητη στο Πεντάγωνο!

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν πως δεν είναι δυνατόν να ζήσουν τις οικογένειες τους οταν τους ζητούν να εργάζονται μία ημέρα την εβδομάδα.


Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί όχι σε αυτό τον βαθμό, ακριβώς ένα χρόνο πριν, όταν απόστρατοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Πεντάγωνο.

ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (9/10/44) ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΚΡΟΦΑ. SORRY Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Στην Αθήνα η Μέρκελ την Τρίτη
"Σαφώς πρόκειται περί σημειολογίας επικοινωνιακής η επιλογή της αφίξεως της εις Αθήνας, αυτή ταύτη την ημέρα εθνικής Μνήμης του βομβαρδισμού των Αθηνών, καθώς οι Γερμανοί απεχώρουν, δλδ την 9η Οκτωβρίου 1944...,!!!" ΤΥΧΑΙΟ;..


Οπως ανέφερε κατα την ενημέρωση των συντακτών ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, θα πρόκειται για μια «επίσκεψη εργασίας» στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι «η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών».«Είναι ταξίδι που βεβαίως πραγματοποιείται σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα εν μέσω μαζικών μέτρων προσαρμογής και μεταρρυθμίσεων που έχουν σημαδέψει την Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο Ζάιμπερτ.
«Βλέπουμε ότι οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες έχουν ενταθεί υπό την κυβέρνηση Σαμαρά και θέλουμε να υποστηρίξουμε αυτή (την προσπάθεια)», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την γερμανική έκδοση του Reuters, μετά τις συνομιλίες του Σαμαρά - Μέρκελ έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου. 

Η εισβολή στο ΥΠ.ΕΘ.Α. και οι πάγκοι των λαθρομεταναστών


Η εισβολή στο ΥΠ.ΕΘ.Α. και οι πάγκοι των λαθρομεταναστών
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά αξίζουν το σεβασμό και τη συμπαράσταση όλων μας. Από κει κι έπειτα, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης δεν είναι ένα υπουργείο σαν όλα τ’ άλλα, είναι στρατιωτικός χώρος. Είναι άγνωστο ποιος ή ποιοι είχαν την ιδέα της εισβολής σε στρατιωτικό χώρο. Να ήταν οι συνδικαλιστές των εργαζομένων ή μήπως κάποιοι πολιτικάντηδες της άκρας αριστεράς που εμφανίζονται ως προστάτες των εργαζομένων; Όπως κι αν έχει το θέμα, η εισβολή σε στρατιωτικό χώρο είναι μια ενέργεια ανεπίτρεπτη, έστω κι αν οι διαμαρτυρόμενοι έχουν όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος τους. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πιστεύω πως οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δε γνώριζαν ακριβώς τι ισχύει και έκαναν ότι έκαναν από άγνοια, μέσα στη δικαιολογημένη –επαναλαμβάνω- οργή τους.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους παριστάμενους στο σημείο «συμπαραστάτες» βουλευτές, που γνώριζαν πολύ καλά τα ισχύοντα. Πρόκειται για τους Σπύρο Χαλβατζή του ΚΚΕ και Παναγιώτη Κουρουμπλή του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, γνώριζαν πολύ καλά τα περί στρατιωτικού χώρου τα κόμματα των παραπάνω, τα οποία με ανακοινώσεις τους κάλυψαν πολιτικά την εισβολή σε στρατιωτικό χώρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η εισβολή στο ΥΠ.ΕΘ.Α., οι πάγκοι των λαθρομεταναστών και τα δύο μέτρα και σταθμά της συγκυβέρνησης Σαμαρά...http://www.xryshaygh.com

Τουρκική Αρμάδα απο πολεμικά πλοία και υποβρύχια απέπλευσε απο τη Ναυτική βάση του Gölcük !


Η Τουρκία ενισχύει τη θέση της στη Μεσόγειο Θάλασσα μετά την κλιμάκωση της έντασης κατά μήκος των συνόρων της με τη Συρία.Μια αρμάδα από πολεμικά πλοία και υποβρύχια έχουν σταλεί στις βάσεις στη Μεσόγειο από τη βορειοδυτική επαρχία της Gölcük όπου βρίσκεται η κύρια βάση των Ναυτικών Δυνάμεων . Τα πλοία ήταν πλήρως φορτωμένο με όπλα και πυρομαχικά   ένδειξη οτι πρόκειται για "φορτίο του πολέμου." ...
Η ένταση έχει κλιμακωθεί μεταξύ των δύο χωρών μετά το βλήμα  της Συρίας που  χτύπησε την Akçakale περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία της Τουρκίας Şanlıurfa. Τουρκία ανταπέδωσε βομβαρδίζοντάς στόχους του στρατού της Συρίας, ! (φώτο απο την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας στη Βάση ) 

Στις 4 Οκτωβρίου το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε πρόταση για ένα έτος της εντολής που  να επιτρέπει η στρατιωτική χρήση των χερσαίων δυνάμεων για διασυνοριακές  επιχειρήσεις σε «ξένες χώρες».

Απίστευτοι ισχυρισμοί στον Αλβανικό τύπο: Ο Αλβανός ΥΠΕΞ έθεσε επίσημα θέμα Τσάμηδων κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα!

“Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”! “Κανένας μελλοντικός υπουργός εξωτερικών δεν μπορεί τώρα να ανακαλέσει το ζήτημα των Τσάμηδων από τις σχέσεις με την Ελλάδα, από την στιγμή που ο Εντμοντ Παναρίτι το έθεσε στην επίσημη ατζέντα κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα”!! Αυτά υποστηρίζει ο Αλβανικός τύπος σήμερα και πραγματικά προκαλεί απορία η σιγουριά των δημοσιεύματων. Δεν θα πρέπει το υπουργείο Εξωτερικών να πάρει επίσημα θέση σε αυτές τις αθλιότητες; Διότι εδώ δεν ανακατεύονται γραφικοί αλβανοί νεοναζί, αλλά ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανίας! Ας βγει τουλάχιστον μία διάψευση για το αυτονόητο.


Εκτός εάν αποφασίσουμε κάποτε να φερθούμε με βάση το διεθνές δίκαιο και να καλέσουμε όλους αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται ως Τσάμηδες, για να διεκδικήσουμε τις αποζημιώσεις για την γενοκτονία του Ηπειρώτικου Ελληνισμού από τους ναζί και τους συνεργάτες τους. Έτσι, για να συνεννοούμαστε. Αφού οι άνθρωποι επιμένουν ότι είναι “κληρονόμοι”…

olympia

Πόσα λεφτά έχει στην τράπεζα ο BIOMHXANOΣ Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης;Κατατέθηκαν και τα καινούρια "πόθεν έσχες" (δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης) των πολιτικών, σύμφωνα με το Ν.3852/2010. Στο περυσινό "πόθεν έσχες" (31-12-2010) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δήλωνε ότι έχει τραπεζικές καταθέσεις ύψους ...1.646 ευρώ. Δείτε τι δήλωσε στο καινούριο πόθεν έσχες

στο οποίο οι τραπεζικές καταθέσεις του Δημάρχου, εξανεμίστηκαν και στις 31-12-2011, ήταν ...106,96 ευρώ (εκατόν έξη ευρώ και ενενήντα έξη λεπτά) ή αναλυτικά. 

''Επιστροφή σε πρωτογενές πλεόνασμα''

ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_8959.html#ixzz28PACqkso

O κ. Μεϊμαράκης αίρει την αναστολή των καθηκόντων εκτιμώντας ότι τα γεγονότα τον δικαιώνουν. Θεωρώντας ότι επειδή το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν τον εμπλέκει πουθενά δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω αναστολής των καθηκόντων του!
 
Δεν μας είπε όμως για την κουμπαριά του με τον μεγαλοαπατεώνα Καρούζο ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, μια κουμπαριά την οποία επωφελείτο ο καταζητούμενος, προκειμένου να παίρνει το ένα δάνειο μετά το άλλο και να ζημιώσει τελικά με πολλά εκατομμύρια ευρώ το Δημόσιο, δεν τρέχει τίποτε; Και ο άνθρωπος αυτός, ο Μεϊμαράκης που και ως υπουργός Άμυνας και ως Πρόεδρος βουλής δεν ήξερε τι γινόταν δίπλα στο σπίτι του, στο σπίτι του απατεώνα κουμπάρου του, μπορεί να ξέρει τι γίνεται στα γραφεία που διηύθυνε και διευθύνει;

Μπορεί ένας λαός να συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Μεϊμαράκη; Αυτόν που δεν μπορεί να ελέγξει ποιους φίλους και κουμπάρους έχει; Ρε αυτοί συνεχίζουν να μας δουλεύουν!

ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ: ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΗ σκληρή και ηρωική μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι μένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες αποτελεί ένα μεγάλο σάλπισμα για πιο δυναμικούς και αποτελεσματικούς αγώνες....
Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-KHE διαμαρτυρήθηκε και βροντοφώναξε μαζί με σωματεία, συνδικαλιστές και εκατοντάδες Έλληνες πολίτες, έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών για την άμεση απελευθέρωση των δεκάδων συλληφθέντων.

Επίθεση αναρχοκομμουνιστών στο ελληνικό προξενείο της Μπολόνια λόγω... Χρυσής Αυγής!Επίθεση αναρχοκομμουνιστών στο ελληνικό προξενείο της Μπολόνια λόγω... Χρυσής Αυγής!
Ανθέλληνες αναρχοκομμουνιστές, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών μαρξιστικών δυνάμεων, πραγματοποίησαν σήμερα συλλ-αλητήριο στην ιταλική πόλη Μπολόνια της Βόρειας Ιταλίας και επιτέθηκαν με αυγά και μπογιές στο ελληνικό προξενείο, σε «ένδειξη αλληλεγγύης με όσους μάχονται τον φασισμό της Χρυσής Αυγής». Παράλληλα, κατέβασαν και μετά έκαψαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε έξω από το κτίριο του προξενείου!http://www.xryshaygh.com

Δολοφονία ηλικιωμένης για 300 ευρώΓια περίπου 300 ευρώ, ληστές σκότωσαν 71χρονη γυναίκα, ενώ εφιαλτικές ώρες έζησε ο 85χρονος σύζυγος της, ο οποίος έμεινε δεμένος ολόκληρη τη μέρα, στο σπίτι τους, στην οδό Δήμητρος στο Χαλάνδρι.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 5.30 χθες το απόγευμα, όταν ο 85χρονος, κατάφερε να λυθεί και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την 71χρονη στο σαλόνι, δεμένη χειροπόδαρα.

ENAΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ,

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3

makeleio3-treiler
Σε λίγο αρχίζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3, με τα θέματα που βλέπετε και άλλες αποκαλύψεις.
Το χαμε πει ότι θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Και δεν πέσαμε έξω. Ποτέ δεν πέφτουμε έξω.
Και δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.
Στο πεδίο αυτό στέλνετε τα μηνύματα σας κι όσα μπορούμε τα διαβάζουμε στον αέρα.
Καλή συνέχεια...

Λεωνίδας Τζανής: "Δεν αντέχω για δεύτερη φορά τον διασυρμό"


Λεωνίδας Τζανής: "Δεν αντέχω για δεύτερη φορά τον διασυρμό"
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός! Ένας πολιτικός, του οποιου το όνομα περιλαμβάνονταν στη λίστα με τους 36 πολιτικούς που πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτοκτόνησε! Ο πρώην υφυπουργός του ΠαΣοΚ Λεωνίδας Τζανής, αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού...
την Πέμπτη το βράδυ,  στο υπόγειο της κατοικίας του, στο Βόλο.
Σύμφωνα με αυτό τον κατάλογο των 36 πολιτικών, η εισαγγελία Θεσσαλονίκης είχε παραγγείλει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του.
Η αυτοκτονία του κατά κάποιο τρόπο είχε προαναγγελθεί, καθώς, όπως είχε εμπιστευτεί σε στενό του πρόσωπο: «δεν αντέχω να περάσω για δεύτερη φορά τον διασυρμό».

Ο Λεωνίδας Τζανής είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υπόθεση με «φρουτάκια», όταν ήταν  πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου.

Ο ίδιος φαίνεται ότι γνώριζε ότι διενεργείται σε βάρος του οικονομικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ καθώς το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα
Ο Λεωνίδας Τζανής διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, επί κυβερνήσεων Σημίτη από το 1999 ως το 2001 όταν υπουργός ήταν η κυρία Βάσω Παπανδρέου.

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής  Μαγνησίας με το ΠαΣοΚ στις εκλογές του 1993, του 1996, του 2000 και του 2004. Διετέλεσε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου, ενώ ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ από τον Νοέμβριο του 1998 έως τον Φεβρουάριο του 1999.

Ο Λεωνίδας Τζανής γεννήθηκε στο Αερινό Μαγνησίας, στις 7 Σεπτεμβρίου 1955. Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Παναγιωτοπούλου, επίσης δικηγόρος, και πατέρας δυο παιδιών, ενός γιου και μιας κόρης. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και γνώριζε αγγλικά. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση και είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ,

  ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ


Εικόνες Συρίας - Επιτέθηκαν και στο στρατηγείο της ΕΛΑΣ - Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.defencenet.gr

Μια περίεργη νύχτα είναι αυτή που έρχεται και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονται αύριο το πρωί να έχει εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των εργαζομένων στα ΕΝΑΕ.
Οι συλλήψεις δέκα συνδικαλιστών έχουν δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση και αυτή την στιγμή περίπου δύο χιλιάδες εργαζόμενοι από διάφορα σωματεία πολιορκούν την ΓΑΔΑ, ενώ πριν λίγο επιχείρησαν να εισβάλουν στο  στρατηγείο της ΕΛΑΣ! Δηλαδή έχουμε εικόνες Συρίας!
Μέσα σε λίγες ώρες έγινε κατάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εν συνεχεία απόπειρα εισβολής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.
Τα ΜΑΤ με πολύ μεγάλη δυσκολία απώθησαν τους διαδηλωτές που απαιτούσαν να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοί τους.
Οι δέκα που παραπέμπονται στον εισαγγελέα (απόψε ή αύριο) με βαριές κατηγορίες είναι μέλη του προεδρείου του συλλόγου των εργαζομένων, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των υπόλοιπων 96 που προσήχθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το πρόβλημα είναι ότι συνέχεια καταφθάνουν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές και αν συνεχιστεί η ενίσχυση του αριθμούς τους με αυτόν τον ρυθμό, σύντομα θα είναι αρκετές χιλιάδες, οπότε ούτε 100 ούτε 1100 αστυνομικοί θα μπορέσουν να τους αναχαιτίσουν αν επιμείνουν να απελευθερώσουν δια της βίας τους συναδέλφους τους. Οι αστυνομικοί φοβούνται ότι μπορεί να παρεισφρύσουν και εξτρεμιστικά στοιχεία ανάμεσά τους και γενικά οι ταραχές να επεκταθούν
Οι διαδηλωτές περιορίστηκαν στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αυτό που οδηγεί προς την Πατησίων, απελευθερώνοντας το ρεύμα προς Κηφισίας, αλλά αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνονται ακόμα περισσότεροι στην γραμμή αντιπαράθεσης με τα ΜΑΤ που έχουν κάνει γραμμή ασφαλείας γύρω από την ΓΑΔΑ.
Άλλες ομάδες διαμαρτυρομένων είναι έτοιμες να μετακινηθούν προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών που στεγάζεται στα κτίρια του οδού Ευελπίδων, σε περίπτωση που μεταφερθούν εκεί οι δέκα συλληφθέντες.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων για φθορά ξένης περιουσίας και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, αντιμέτωποι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, στους υπόλοιπους 96 αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για παράνομη εισβολή σε στρατιωτικό χώρο και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Τελεσίγραφο Ρωσίας προς ΝΑΤΟ: "Σταματήστε την τουρκική εισβολή αλλιώς ..."Τελεσίγραφο έστειλε στο ΝΑΤΟ η Ρωσία τις δραματικές στιγμές μεταξύ 3ης και 4ης ώρας, ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου, όταν συνεδρίαζαν τα μέλη της συμμαχίας προκειμένου να αποφασιστεί η ενεργοποίηση του άρθρου 4.

Παραμύθι το «Θερμοκήπιο» για να μαζεύουν «πράσινους» φόρους; Η Ανταρκτική μεγαλώνει ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7464.html#ixzz28P9nnUX6

Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στην Ανταρκτική έφθασε το ετήσιο ανώτατο όριο-ρεκόρ σε όλη την ιστορία των παρακολουθήσεων - τα 19,44 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Δηλαδή ξεπέρασε κατά 1 εκατομμύριο και πάνω το μεσαίο όριο την περίοδο 1979-2000.

Στην Αρκτική δε, φέτος σημειώθηκε ακριβώς το αντίθετο ρεκόρ. Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στο Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό στις 16 Σεπτεμβρίου έφθασε το ετήσιο χαμηλό επίπεδο 3,41 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, κάτι που στάθηκε το πρωτάκουστα χμηλό σε όλη την ιστορία των δορυφορικών παρατηρήσεων.


Δηλαδή ότι χάνεται στην Αρκτική βρίσκεται στην Ανταρκτική αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα στο φαινόμενο του "Θερμοκηπίου" καθότι αποκαλύπτεται ότι ο σκόπός δημιουργίας του ήταν η δημιουργία παγκόσμιων "πράσινων" φόρων, για τη δημιουργία του παγκόσμιου κράτους, και για να βάλουν "χέρι" στην ιδιωτική περιουσία , και στα σπίτια μας.


Για όσους αμφιβάλλουν δεστε τα πιστοποιητικά ύδρευσης, θέρμανσης και στατικότητας κτιρίων που έρχονται, μέσω αυτών θα σας βάζουν εξοντωτικά πρόστιμα στο μέλλον και θα σας πέρνουν τα σπίτια.


Δείτε και το φαινόμενο των νεοάστεγων στην Αμερική και πως δημιουργήθηκε με αυτές τις πρακτικές, και θα καταλάβετε τι σας περιμένει, εσάς και το σπίτι σας.


ΠΗΓΗ

Λαθρομετανάστες, ανεργία και ΔΕΗ “πνίγουν” τη ΛέροΛαθρομετανάστες, ανεργία και ΔΕΗ “πνίγουν” τη Λέρο
Μετά το «κλείσιμο» των συνόρων στον Έβρο, οι δουλέμποροι δραστηριοποιούνται για άλλη μια φορά στα απέναντι τουρκικά παράλια προωθώντας τους λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά, Σύμη, Φαρμακονήσι και Λέρο.  Ήδη, από τα τέλη Αυγούστου και κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου,κατέφτασαν στο νησί της Λέρου περίπου 80-100 λαθρομετανάστες. Τους λαθρομετανάστες, μεταφέρουν και αποβιβάζουν στο Φαρμακονήσι ταχύπλοα σκάφη από τα Τουρκικά παράλια. Τεράστιο είναι το προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αρχές της Λέρου, αφού μετά την κατάργηση των Επαρχείων, την μέριμνα των λαθρομεταναστών έχει αναλάβει η αστυνομία για όσους συλλαμβάνονται σε χερσαίο έδαφος, ενώ αντίστοιχα το λιμεναρχείο έχει την μέριμνα για τους λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται στη θάλασσα.
Η έλλειψη μέριμνας από το κράτος  που πολυδιαφημίζει την παρωδία του “Ξένιου Δία” και η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος στη Λέρο κάνουν την κατάσταση εκρηκτική. Οι λαθρομετανάστες που εντοπίζονται κρατούνται για λίγες μέρες στο Λιμεναρχείο, κατόπιν στο αστυνομικό Τμήμα Λέρου και στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι. Παράλληλα, το λιμενικό σκάφος στη Λέρο εστάλη από την Κέρκυρα και δεν είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις στο Αιγαίο, όταν επικρατούν άνεμοι πάνω από 4 μποφόρ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Λέρου, οι “κακόμοιροι” λαθρομετανάστες, σε λίγες ώρες από την άφιξή τους εφοδιάζονται με κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και λαπ τοπ, ενώ  επιχειρηματίες της Λέρου δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες αγνοώντας το τεράστιο πρόβλημα ανεργίας Ελλήνων που υπάρχει στο νησί. Για παράδειγμα, όπως καταμαρτυρούν κάτοικοι, στο καρνάγιο του νησιού χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο λαθρομετανάστες. Σε ερώτηση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη Λέρο για το ζήτημα αυτό, ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας απάντησε πως δε γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών που απασχολούνται και πρόσθεσε πως το ΣΔΟΕ, η Επιθεώρηση Εργασίας ή οι έλεγχοι του ΙΚΑ δεν είναι δικής του αρμοδιότητας να κινηθούν προς έλεγχο τέτοιων επιχειρήσεων.

Η αριθμητική του καραγκιόζη: Μεγάλη απάτη ο «Ξένιος Ζευς»Η αριθμητική του καραγκιόζη: Μεγάλη απάτη ο «Ξένιος Ζευς»
Πανηγυρικά ανακοίνωση εξέδωσε αυτές τις ημέρες το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία τους δύο προηγούμενους μήνες (Αύγουστο- Σεπτέμβριο) της εφαρμογής της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», «επέστρεψαν στις πατρίδες τους συνολικά 2.135 αλλοδαποί».

Πρώτα-πρώτα έχουμε να παρατηρήσουμε πως δύο χιλιάδες τόσοι λαθρομετανάστες είναι σταγόνα στον ωκεανό των 2 εκατομμυρίων (και βάλε) που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσουμε μαθηματικούς όρους, εφόσον σε δύο μήνες «επέστρεψαν στις πατρίδες τους» 2.000 λαθρομετανάστες –άρα 1.000 το μήνα- σ’ ένα χρόνο ο «Ξένιος Ζεύς» θα έχει «πετύχει» την απομάκρυνση περίπου 12.000 λαθρομεταναστών. Ακόμα κι αν δεχτούμε την απίθανη περίπτωση ότι η συγκυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία κι ότι ο «Ξένιος Ζεύς» δε θα ατονήσει, έχουμε 4 χρόνια επί 12.000 λαθρομετανάστες το χρόνο= 48.000 απομακρύνσεις λαθρομεταναστών μέσα στην 4ετία! Και με τους υπόλοιπους 1.950.000 λαθρομετανάστες τι θα γίνει; Αφήστε δε που συνεχίζονται καθημερινά (από τα νησιά και τον Έβρο) οι «εισροές» λαθρομεταναστών. Με λίγα λόγια, το αποτέλεσμα της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς» θα είναι  «μία η άλλη».

Έπειτα, όπως βλέπουμε, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιεί πολύ προσεκτικά τους όρους. Λέει «επέστεψαν στις πατρίδες τους» κι όχι «απελάθηκαν». Λάθος έγινε ή μήπως το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κυριολεκτεί;

Η απάντηση βρίσκεται στα λεγόμενα του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες στην Πάτρα. Ιδού τι είπε:

Θα επιτρέψει η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση τη σωτηρία της χώρας από τους Ομογενείς; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_3534.html#ixzz28P9IjQlZ           
Πολύ θόρυβος γίνεται τις ημέρες αυτές στα ΜΜΕ για τη προσφορά ομάδας Ελλήνων ομογενών, για εξαγορά του χρέους της Ελλάδας.
Εάν όντως αληθεύει ότι το τεράστιο αυτό ποσόν  είναι πράγματι στα χέρια της ομάδας Ελλήνων ομογενών υπό την ονομασία Ε.Ν.D. τότε οφείλουμε να τους συγχαρούμε για τη φιλοπατρία τους, και για τη προσπάθεια που καταβάλλουν να μας σώσουν από τα νύχια και τα δόντια, της διεθνούς Σιωνιστικής τοκογλυφίας.
Όμως δεν υπολόγισαν ένα σοβαρά επικίνδυνο εχθρό.
Τη Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα ( ΔΝΤ, ΕΚΤ, Μηχανισμός Ε.Ε.), όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έκαναν ότι μπορούσαν για να μας πτωχεύσουν και χρεοκοπήσουν, για να μας πάρουν όλο το πλούτο της χώρας.
Θα αφήσουν τώρα το λαγό-Ελλάς από τα δόντια τους;;;
Γιαυτό εξαπέλυσαν στα κανάλια  τους δημοσιογράφους να εξευτελίσουν και να γελοιοποιήσουν τους πιθανούς εθνικούς ευεργέτες, οι οποίοι με προσωπική θυσία προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι πράγματι κατέχουν το ποσόν αυτό.
Έδειξαν και αντίγραφα ομολόγων CDR $ 100 δις. έκαστον.
Η Σιωνιστική Αμερική δεν θα αφήσει με κανένα τρόπο αυτό το τεράστιο θησαυρό να φύγει από τα χέρια της, για να έλθει στην Ελλάδα. Έστω και αν είναι κατατεθειμένος σε τράπεζες του Καναδά, άλλωστε τι Καναδάς, τι ΗΠΑ, αμφότεροι είναι υπό Σιωνιστικό ζυγό, κάτω από τον έλεγχο των Rothschild-Rockefeler
Δυστυχώς το έργο αυτό της προάσπισης των διεθνών Σιωνιστικών συμφερόντων, ανέλαβαν Έλληνες δημοσιογράφοι,
οι οποίοι προσπαθούν να απογοητεύσουν τους εθνικούς ευεργέτες της ομάδας  E.N.D. να τους τρέψουν εις φυγήν, απογοητευμένους.
Οι πολιτικοί μας, όντες  πράκτορες των Σιωνιστών δανειστών μας, πιόνια και μαριονέτες των εχθρών του Ελληνισμού, δεν καταδέχθηκαν να δεχθούν σε ακρόαση τους πιθανούς εθνικούς ευεργέτες. Εξαπολύουν μελάνι εναντίον τους, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με όργανα  τα ΜΜΕ.
Οι εφιάλτες πολιτικοί πιέζονται από τις τράπεζες του Rothschild
να απορρίψουν την εθνική προσφορά, ώστε από την Ελλάδα-αγελάδα να συνεχίζουν οι τράπεζες των Rothschild & Rockefellers, να αρμέγουν το γάλα.
Εάν οι ομογενείς αυτοί λένε την αλήθεια, οφείλουμε να το ψάξουμε, και όχι να διώχνουμε πιθανούς εθνικούς ευεργέτες.
Γεννάται το ερώτημα που βρέθηκε αυτός ο τεράστιος θησαυρός (σε ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου), στα χέρια Ελλήνων ομογενών, αυτό είναι δικό τους θέμα, πάντως  οφείλουν να αποδείξουν ότι λένε την αλήθεια.
Η Ελληνική ιστορία δυστυχώς είναι γεμάτη από αχαριστία προς
Εθνικούς ευεργέτες, οι οποίοι κατά καιρούς έσωσαν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Αγωνιστές πατριώτες, κάποτε στην Ύδρα και στις Σπέτσες, (Κουντουριώτης, κ.λ.π.), το 1821, είχαν στέρνες γεμάτες με χρυσές λίρες τις οποίες διέθεσαν για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
Μη ξεχνάμε και τους άλλους εθνικούς ευεργέτες, Αβέρωφ, Τοσίτσα, Συγγρό, Φιλική εταιρία, κ.λ.π.
Μήπως πρόκειται για μια νέα τέτοια περίπτωση;;;;
Εάν δεν κατείχαν το θησαυρό αυτό, τότε γιατί να μας «δουλέψουν»;;;; γιατί να παίζουν με το πόνο μας;;;
Τι είχαν να κερδίσουν;;;;
Προσωπικά τους ευχαριστώ για τον αγώνα τους. Είθε να βγούν αληθινά όλα όσα μας υπόσχονται….

                                        Αντώνης  Γρυπαίος
                                        Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com
 

Ένας ανακριτής να πει "Σκάσε" στον Βενιζέλο

ΙΤΑΛΙΑ: Θα διδάσκεται το Ισλάμ στα σχολεία, γιατί «τα σχολικά μαθήματα πρέπει πλέον, να αντικατοπτρίζουν το πολυεθνικό πληθυσμό», σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7240.html#ixzz28P8vXsAQ

Ο Ιταλός υπουργός Παιδείας Francesco Profumo πυροδότησε μια διαμάχη αυτή την εβδομάδα όταν πρότεινε το Ισλάμ να διδάσκεται στα δημόσια σχολεία, παράλληλα με την παραδοσιακή διδασκαλία του Ρωμαιοκαθολικισμού.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Profumo δεν ανέφερε στην πραγματικότητα τη λέξη Ισλάμ. Πουθενά στις ειδήσεις δεν ακούστηκε η λέξη "Ισλάμ" ή "μουσουλμάνοι". Υπουργοί και καρδινάλιοι και εκπρόσωποι αναφέρονται σε μαθητές "από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και θρησκείες" και μιλάνε για ένα "πιο πολυεθνικό" "πολυπολιτισμικό" πρόγραμμα σπουδών.

Με δεδομένο ότι οι Ινδουιστές, οι Βουδιστές και οι Εβραίοι δεν έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ο υπουργός (χωρίς να το πει) ξεκάθαρα αναφέρεται σε Μουσουλμάνους, ειδικά Μουσουλμάνους από την Τυνησία, τη Λιβύη, το Μαρόκο, και την Αλβανία, ο αριθμός των οποίων έχουν αυξηθεί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.


 Ιδού τι είπε στην πρώτη ανακοίνωση του την Τρίτη, όπως αναφέρθηκε από την AKI:

«Τα σχολικά μαθήματα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον πολυεθνικό πληθυσμό», λέει ο υπουργός.

Η διδασκαλία της θρησκείας και άλλα θέματα στα σχολεία της Ιταλίας θα πρέπει να αναθεωρηθούν για να είναι σχετικά με τους μετανάστες και τα παιδιά τους που ζουν στη χώρα, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Παιδείας Francesco Profumo.

«Υπάρχουν μαθητές στα σχολεία μας, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και θρησκείες», δήλωσε ο κ. Profumo, εγκαινιάζοντας μια νέα βιβλιοθήκη στη Ρώμη.

«Θα πρέπει να ανανεώσουμε το μάθημα των θρησκευτικών, αλλά και το μάθημα της γεωγραφίας (;) ώστε να το αντικατοπτρίζει αυτό».

"Το παραδοσιακό σχολικό πρόγραμμα της Ιταλίας χρειάζεται μεταρρύθμιση προκειμένου να γίνουν τα ιταλικά σχολεία "πιο ανοιχτά, πιο πολυεθνικά και ικανά να αντανακλούν τον κόσμο", δήλωσε ο κ. Profumo (φωτο).


Ο Profumo, μάλιστα, για να δικαιολογήσει την εκπαιδευτική "μεταρρύθμιση" τόνισε ότι η Μεσόγειος ήταν πάντα ένα "σταυροδρόμι λαών και θρησκειών".


Τη Δευτέρα, επισκέφτηκε μια τάξη σχολείου στην Ιταλία, όπου το 50 τοις εκατό των μαθητών ήταν από άλλες χώρες, είπε.
 
Η ένταξη (ενσωμάτωση) των μη-Ιταλών μαθητών στα ιταλικά σχολεία έχει γίνει ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα τα τελευταία χρόνια, καθώς ο αριθμός των μεταναστών συνεχώς αυξάνεται. Περίπου 4,6 εκατομμύρια ή το 7,5 τοις εκατό του πληθυσμού είναι αλλοδαποί στην Ιταλία, σύμφωνα με την κεντρική στατιστική υπηρεσία Istat.

Κατά τη διάρκεια της συντηρητικής κυβέρνησης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος απεχώρησε το Νοέμβριο του 2011, ο μικρός εταίρος του συνασπισμού του, το αντι-μεταναστευτικό κόμμα Λίγκα του Βορρά πρότεινε να επιτραπεί στα σχολεία να έχουν ξεχωριστές τάξεις για τα παιδιά των μεταναστών που δεν μιλούν την Ιταλική γλώσσα ή αποτυγχάνουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ιταλικά δημόσια σχολεία.

Οι εκπρόσωποι των μεταναστών, η κεντροαριστερή αντιπολίτευση και καθολικοί εκκλησιαστικοί ηγέτες επέκριναν το σχέδιο της Λίγκας του Βορά, η οποία επίσης ήθελε οι σχολικές τάξεις να περιέχουν ένα «αναλογικό» αριθμό Ιταλών και αλλοδαπών μαθητών. (σχ. ΚΟ: Τόσο "ρατσιστική" και "αντιχριστιανική" πρόταση, που να την αντέξουν...)

Πολλοί ιεράρχες του Βατικανού πάντως, εκφράστηκαν με διφορούμενο τρόπο για τη πρόταση του Profumo. Ο καρδινάλιος Gianfranco Ravasi, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη «καινοτομία», κατέστησε σαφές ότι η θρησκευτική εκπαίδευση στην Ιταλία πρέπει να παραμείνει επικεντρωμένη στην ιστορία και το δόγμα της Καθολικής Εκκλησίας:

Ο Ravasi είπε «είναι σημαντικό που καινοτομούμε στις μεθόδους», προσθέτοντας «το Ευαγγέλιο και οι μεγαλύτερες χριστιανικές διδασκαλίες θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη διδασκαλία, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για να δεχθούμε αλλαγές μέσα στην κοινωνία, τους καιρούς και τον πολιτισμό».

Άλλοι όμως εκφράστηκαν πιο καθαρά:

«Η διδασκαλία του Καθολικού δόγματος είναι στα σχολικά προγράμματα, επειδή η Ιταλική Δημοκρατία αναγνωρίζει την αξία της θρησκείας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αρχές του καθολικισμού αποτελούν μέρος της ιστορικής κληρονομιάς του ιταλικού λαού», ανέφερε ο Orazio Ruscica, πρόεδρος του Ιταλικού Ανεξάρτητου Συνδικάτου Θεολόγων (SNADIR).

«Ο υπουργός τονίζει ότι η Μεσόγειος ήταν πάντα ένα "σταυροδρόμι λαών και θρησκειών", αλλά αυτή του η δήλωση είναι είτε αφελής είτε ανειλικρινής», συνέχισε ο Ruscica. «Η Μεσόγειος ήταν ένα "σταυροδρόμι" θρησκειών, μόνο και μόνο διότι οι μουσουλμάνοι κατακτητές και πειρατές την διέσχιζαν για να δολοφονήσουν, να λεηλατήσουν, να ληστέψουν, να βιάσουν και να πάρουν σκλάβους και να αναγκάσουν, δια του ξίφους, τους χριστιανούς να ασπαστούν το Ισλάμ».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ρ. Τ. Ερντογάν: Δεν θα κηρύξουμε πόλεμο στη Συρία
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.e-typos.com

Η Τουρκία δεν έχει την πρόθεση να ξεκινήσει πόλεμο με τη Συρία, δήλωσε απόψε ο πρωθυπουργός της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την ψήφιση από το τουρκικό κοινοβούλιο της απόφασης με την οποία δίνεται στην κυβέρνηση το πράσινο φως για στρατιωτικές επιχειρήσεις στη γειτονική χώρα.
  
"Το μόνο που θέλουμε για την περιοχή αυτή είναι η ειρήνη και η σταθερότητα. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο με τη Συρία", είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αντιπρόεδρο της ιρανικής κυβέρνησης Μοχάμαντ Ρεζά Ραχιμί.
  
Πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι ικανή να υπερασπιστεί τους πολίτες και τα σύνορά της. "Κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το ζήτημα", τόνισε.

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ


Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.......
 

Κατά τον ισχύοντα νόμο επιβάλλεται να διενεργηθεί εκκαθάριση. Τρεις εκκαθαριστές αναλαμβάνουν την υπόθεση κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της «Τράπεζας της Ανατολής». Η εκκαθάριση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Κατά τους ισχύοντες νόμους και κατόπιν παρελεύσεως πολλών ετών, η Εθνικής Τράπεζα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. Πιθανώς να έχει και δίκιο ως προς τις μετοχές αν και εφόσον αυτές ήταν σε δραχμές, βοηθούσης και της τότε πτωχεύσεως του ελληνικού κράτους. 

Όμως οι μετοχές αυτές στις οποίες αναφερόμεθα ήταν σε… χρυσό. Η αναφορά είναι σαφής και εγγυητής κάθε τέτοιας μετοχής ήταν και… είναι η Τράπεζα Γαλλίας.

Οι πρόσφυγες από την Ιωνία, την Καππαδοκία, τον Καύκασο, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν την ρευστοποίησης των μετοχών που κατείχαν άκουσαν τους τραπεζικούς υπαλλήλους, ιδιαίτερα μετά το 1940 να τους απαντούν πώς τα αξιόγραφα τους δεν είχαν καμία πλέον αξία. Το θέμα ξεχάστηκε. Κάποιες γιαγιάδες και κάποιοι παππούδες από την Μικρά Ασία είχαν φυλάξει μερικές από αυτές τις μετοχές στα σεντούκια. Κάποιοι άλλοι σε θυρίδες έως ότου, σαράντα από αυτές εμφανίστηκαν ξαφνικά. Κάτοχος η οικογένεια από την Πάτρα του Αρτέμη Σώρρα.

Τι πιο φυσικό κατόπιν αυτής της αποκάλυψης από το να αποταθεί η οικογένεια Σώρρα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Με τη σειρά της η Τράπεζα πληροφορεί επισήμως τους κληρονόμους τον Σεπτέμβριο του 2010 και κατόπιν τον Φεβρουάριο του 2011 πώς στη βάση του νόμου 18/1944 η αξία των μετοχών έχει εκμηδενιστεί.

Ουδεμία μνεία γίνεται από το νομικό τμήμα της Εθνικής Τράπεζας για το γεγονός ότι η αξία των

ΓΑΛΛΙΑ: Επιθέσεις σε εκκλησίες από μουσουλμάνουςΑπό ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στην γαλλική ιστοσελίδα Christianophobie αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων:
«Χθες το βράδυ, 29 Σεπτεμβρίου, η εκκλησία Elisabeth de la Trinité στη Ντιζόν δέχτηκε πέτρες και κάστανα στο αίθριο και τα παράθυρα από "Jeunes" ("νεαρούς" 8 -12 ετών). Η προγραμματισμένη θεία λειτουργία στις 6 ώρα διαταράχθηκε από την εισβολή στο αίθριο αυτών των "Jeunes" που ήταν σαφώς βορειοαφρικανικής καταγωγής. Ο πατέρας Jérôme Richon, ο ιερέας της ενορίας, αναγκάστηκε να διακόψει τη θεία λειτουργία για να στείλει δύο ανθρώπους να σταματήσουν τις επιθέσεις. Κατά τη στιγμή της Θείας Κοινωνίας οι επιθέσεις επαναλήφθηκαν με περισσότερη δύναμη και μια πέτρα έσπασε ένα μεγάλο παράθυρο. Τότε με δική μου πρωτοβουλία διώξαμε τη συμμορία των παιδιών μακριά. Έμεινα λίγα λεπτά στην πόρτα της εκκλησίας, και μπόρεσα να προσδιορίσω ποιος ήταν αυτός ο μικρός «όχλος», που συνέχιζε να με προσβάλει από απόσταση. Η εκκλησία χτίστηκε στην περιοχή Fontaine d'Ouche, "γνωστή" για την παρουσία πολλών ξένων. Εκεί που βρίσκεται η εκκλησία, είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε πιθανή παρακολούθηση από τους ντόπιους. Ελπίζω να μην έρθει μια μέρα που θα σας ενημερώσω ότι η εκκλησία Elisabeth de la Trinité έχει βεβηλωθεί ή καεί. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο πατέρας Richon επρόκειτο να αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά στην αστυνομία».
 
Το βράδυ της Παρασκευής της 21ης Σεπτεμβρίου, μια εκκλησία στο χωριό του Chassieu στη Γαλλία υπέστη βανδαλισμούς με γκράφιτι που έλεγαν "Η δύναμη του Ισλάμ μεγαλώνει" και "Μ. Merah" (σχ. ΚΟ: ο σφαγέας της Τουλούζης). Το δημοτικό συμβούλιο γρήγορα διέταξε να σβηστούν τα γκράφιτι. Ενώ είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν ένα τζαμί στη Γαλλία βεβηλωθεί γίνεται τίτλος σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία σημαντική αναφορά αυτού του γεγονότος. Δεν υπάρχουν πολιτικοί που το έχουν καταγγέλει, δηλώσεις ότι μία τέτοια πράξη «έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες της Δημοκρατίας», υποσχέσεις για μια μαζική αστυνομική επιχείρηση για να πιαστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν σκληρή όταν βρεθούν.
Το όλο θέμα θα μπορούσε να μην είχε καν μαθευτεί αν δεν υπήρχε μια τοπική εθνικιστική ομάδα που πήρε μια φωτογραφία του γκράφιτι και τη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.
Χωρίς να αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό (το οποίο δεν είχε συμβεί τότε), η Marine Le Pen ανέφερε αυτήν την περίεργη διαφορά στη μεταχείριση στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εφημερίδα Le Monde.
Μουσουλμάνοι έχουν επιτεθεί σε αρκετές εκκλησίες στη Γαλλία. Πάνω μπορείτε να δείτε graffiti σε τοίχο εκκλησίας στο Escaudain. Λέει "F… France", "F… FN" [Εθνικό Μέτωπο], "Σαρκό we fyou", "Θάνατος στα Γουρούνια", "Μαρόκο Δύναμη!" Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε αυτό το περιστατικό, αναφέροντας μόνο τα συνθήματα κατά του Σαρκοζί και του Εθνικού Μετώπου, αφήνοντας έξω τα συνθήματα κατά της Γαλλίας και υπέρ του Μαρόκου.
Μια άλλη εκκλησία στην Epiais, που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, έπεσε θύμα ληστείας και στη συνέχεια οι ληστές την έκαψαν. Οι δράστες ήταν επίσης υπεύθυνοι για μια σειρά από πρόσφατες διαρρήξεις στην περιοχή. Έχουν συλληφθεί αλλά δεν έχουν δοθεί στοιχεία για την ταυτότητά τους. Έτσι δεν ξέρουμε σίγουρα ότι ήταν μουσουλμάνοι, αλλά δύσκολο να συμβαίνει το αντίθετο (Στις φωτογραφίες η Εκκλησία πριν και μετά το κάψιμο).