Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ στην Ελλάδα (Επικόν ποίημα)ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
Από την αποψινή εκπομπή του Γ. Τράγκα στο Kontra, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ

Θα ’ρθει η Μέρκελ στην Ελλάδα,
να μας κάνει μαρμελάδα,
με λουκάνικα και μπύρες· ja!
Θα ’χει τον Χριστοφοράκο,
να τής κουβαλάει το σάκο
και βαμμένη θα ’ναι με μπογιά! ...


Για πυραύλους κι υποβρύχια,
θα συνομιλεί μειλίχια,
μετά των εδώ πολιτικών!
Θα τής κάνουν τεμενάδες,
Βενιζέλοι, Σαμαράδες,
σάμπως να ’ν’ της εκκλησιάς εικών! 

Αν κατέβεις στην Ομόνοια,
θα σού κλείσουν τα πνευμόνια,
με μολότοφ και με χημικά!
Κι αν φωνάξεις για τα μέτρα,
θα σε πάρει καμιά πέτρα,
να τα κακαρώσεις τελικά! 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΜΕΡΚΕΛΑνακοινώθηκε η απαγόρευση των συναθροίσεων στον ... δακτύλιο ΜέρκελΑναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.bloko.gr


Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό  διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΑΘΗΝΑ 9-10-2012.

Η περίοδος της εθνικής μας παρακμής έχει φτάσει στο απόγειό της. Το νοσηρό καθεστώς της παρούσας νεοταξικής πολιτικής διοίκησης δεν σηκώνει την παραμικρή γιατρειά. Είναι το αποκύημα μιας νοσηρής καταστάσεως που πρέπει να εκριζωθεί και να αποβληθεί. Όταν κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης οικονομικής θεραπείας της χώρας από την νόσο που οι ίδιοι αχαμνοί ταγοί προκάλεσαν ερευνώνται οι αρπαχτικές βουλιμίες πρωταγωνιστών του προδοτικού καθεστώτος, αυτό σημαίνει ότι δοσιλογισμός και παρανομία συγκατοικούν στην εξουσία. Κι αυτό απαγορεύεται να συνεχιστεί.

Το να διαβαίνει ένα έθνος από τα χρόνια των λαμπρών έργων στα χρόνια της σκοτεινής απραξίας είναι ασφαλώς μια ιστορικά καταγεγραμμένη και φυσική κατάσταση που συμβαίνει λόγω κοπώσεως και αλλαγής γεωπολιτικών ισορροπιών. Το να απομειώνεται όμως η εθνική κυριαρχία με το ταυτόχρονο ξεπούλημα εθνικών πόρων και εδαφών είναι ασφαλέστατα το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής γενοκτονίας που συντελείται από ανισσόροπη πολιτική τάξη, άμεσα συνεργαζόμενη με τον εχθρό της πατρίδος. Όταν μάλιστα ο γραικυλισμός ευρισκόμενος στην εξουσία βλέπει τον λαό να ψυχορραγεί και συνεχίζει τις ανθελληνικές συναγελάσεις, τότε η πολιτική κατάσταση είναι ανώμαλη και η αποκατάσταση της φυσικής τάξεως πραγμάτων παρουσιάζεται αναγκαία και επιβεβλημένη.

Η διαδικασία της εθνικής μας καθάρσεως έχει ήδη αργήσει αλλά θα πραγματοποιηθεί στον μέγιστο και απόλυτο βαθμό από τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του έθνους. Η πολιτισμική συσκότιση και ο εθνικός μαρασμός θα ανακοπούν από την άνοδο του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος στην εξουσία της Ελλάδος. Η Ελλάς ανθρωπογενεί, εκπολιτίζει, γαλουχεί τα παιδιά της με αίσθημα πατριωτισμού και ασφάλειας, άρχει και εξαπλώνεται. Η πατρίδα είναι η ασπίδα του Ελληνισμού και ο εθνικισμός το δόρυ αποτροπής της απειλής και κατίσχυσης της Φυλής. Τα όπλα του ελληνισμού είναι καιρός να τεθούν εκ νέου σε λειτουργία για την ανασύνθεση θεσμών και εξουσίας.

Η πορεία του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος προς τον ελληνικό λαό εξελίσσεται ραγδαία. Αναπτύσσεται ως χείμαρρος επανελληνισμού του κράτους και απελευθερώσεως του λαού. Είναι συνάμα η ορμή της λάβας που κατέχει τις καρδιές μας για το κάψιμο της νεοταξικής καθεστωτικής σαπίλας όταν οι πυρσοί της Φυλής μας και τα νάματα των πατέρων μας σκορπούν τον καταυγασμό των εθνικών μας συνειδήσεων με το ανέσπερο ελληνικό φως. Η ανακατάληψη της πατρίδος λαμβάνει χώρα παντού τούτες τις στιγμές. Σε γειτονιές, πλατείες, σχολεία, χώρους εργασίας. Παντού όπου πάλλεται ο ενθουσιασμός για να πάρει τη θέση της μιζέριας. Γιατί αυτό είναι απαραίτητο να συμβεί. Αντί να μας ρίξουν κάτω τα εμπόδια, τα κατεδαφίζουμε πρώτοι εμείς.

Σηκώνουμε το βλέμμα ψηλά, δυναμώνουμε την Πίστη στο Γένος που μας ανέστησε και παίρνουμε ορμή μα και λαχτάρα επικράτησης από τους θείους ύμνους του Ελληνισμού. Σηκώνουμε ψηλά τις σημαίες του έθνους και παιανίζουμε τον σκοπό της επέλασης για την αποκατάσταση του δίκαιου σε τούτο τον αιματοβαμμένο τόπο. Λαθραίες επιλογές, ξένες εντολές και προσκυνημένες επιταγές δεν έχουν χώρο να σταθούν. Είναι ακριβώς αυτή η Φωνή του Έθνους που μας καλεί να επιβάλλουμε το αίσθημα του Δυνατού και Γεννημένου Νικητή ενάντια στην ψευδαίσθηση της αδυναμίας και το σύνδρομο του ηττημένου που είχαν έως σήμερα περάσει στο λαό μας τα ανδρείκελα του νεοταξισμού.

Η άνοδος του Εθνικοκοινωνισμού στην εξουσία είναι νομοτέλεια πραγματικότητας και ανάγκης ταυτόχρονα. Το άναμμα του φωτός στο σκοτάδι και η λύση στο πρόβλημα που επιμελώς είχε αποκρυφτεί. Είναι ζήτημα που άπτεται της εύρεσης εθνικού οράματος και αναλήψεως της αποστολής που είχε μέχρι τώρα αδρανήσει. Κι αυτή η θεραπεία δεν βρίσκεται στις περιπλανήσεις στα ξένα μονοπάτια και κελεύσματα αλλά στους δικούς μας αγίους τόπους, στους δικούς μας ανθρώπους, στη δική μας θέληση να μείνουμε Έλληνες που θα καλλιεργήσουμε τη γη και τους χυμούς της για να φτιάξουμε πατρίδα ισχυρότερη που δεν θα τη μοιραστούμε με κανέναν ληστοσυμμορίτη της οικουμένης και γυρολόγο πειρατή των εθνών.

Το δικό μας όραμα είναι να πάρουν ζωή οι γραφές οι προγονικές στις δικές μας πράξεις, στα δικά μας χέρια και τον δικό μας νου. Είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και να φτιάξουμε κράτος, έργα και πολιτισμό που θα λέμε υπερήφανα πως έχουν κατασκευαστή τον συγκαιρινό ελληνικό λαό. Αποστολή μας είναι να πυργώσουμε το μέγα όραμα στις καρδιές με τη δύναμη της πίστης και να ωθήσουμε τη φυλή μας να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα. Μόλις στερεώσουμε θεμέλια γερά και ολότελα ελληνικά, να γίνουμε ξανά οι εξανθρωπιστές της οικουμένης. Να εμπεδώσουμε την υπεύθυνη στάση πως το πνεύμα και το ατσάλι κάνουν το γερό έθνος να νικά και να είναι αποδεκτό από τους πάντες. Εχθρούς, φίλους και «φίλους».

Το σωστό έθνος ξέρει να τιμά και τις πρότερες και τις ύστερες στιγμές του. Ξέρει να φτιάχνει εκδηλώσεις εθνικής υπερηφάνειας μα και να κάνει υπερήφανα τα παιδιά του. Ξέρει επιπλέον να ιδρώνει και να ματώνει. Πάνω από όλα γνωρίζει άριστα πως ζω σημαίνει να αγαπώ και να πιστεύω. Κι ύστερα να στηρίζω την αγάπη και την πίστη μου κάνοντας υπερβάσεις και διεκδικώντας. Πηγαίνοντας μπροστά στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις. Μπροστά στην Εθνικοκοινωνική Εξουσία για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο οδόφραγμα του Αγίου ΔομετίουΤο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου
Επιβλητική ήταν η παρουσία των Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σήμερα, Πέμπτη, 4/10, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, ένα από τα κεντρικότερα σημεία  διέλευσης από και προς τα κατεχόμενα καθημερινά, ένα από τα κεντρικότερα σημεία ντροπής και εξευτελισμού της πατρίδας μας αλλά και πολλών ελαφρόμυαλων συμπατριωτών μας.
Δεκάδες μέλη του κόμματος μας παραβρέθηκαν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, του οποίου η κυκλοφορία ανακόπηκε για λίγες ώρες. Η κίνηση ήταν συμβολική και σκοπό είχε να περάσει το μήνυμα σε εχθρούς και «φίλους» ότι κάποιοι σε αυτό τον τόπο δεν συμβιβάζονται. Ως Εθνικιστές, δεν έχουμε σκοπό να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από αυτό που επιβάλλει το κοινό καλό της πατρίδας και του λαού μας.
Η τουρκική προκλητικότητα έφτασε στο απροχώρητο, και οι πολιτικάντηδες μας σφυρίζουν αδιάφορα, αρνούμενοι να δουν το μεγάλο πρόβλημα.
Τα διάφορα κομματικά συμφέροντα για κάποιους και τα προεκλογικά παιχνίδια  για κάποιους άλλους μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους. Εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστοί στην ιδεολογία μας και στα όσα λέμε από την μέρα ιδρύσεως μας απαιτούμε ΑΜΕΣΟ κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Ὁ Ἀλβανός ποῦ κολλάει;

.Ἤ εἶναι σάν τήν Coca Cola πού πηγαίνει μέ ὅλα;

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι Δράμας

Στη σύλληψη έξι ατόμων, τα οποία συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές της περιοχής. 
Πρόκειται για πέντε Έλληνες, 36, 37, 39, 41 και 42 ετών και έναν 32χρονο Αλβανό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της στάσης και της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν παράλληλα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, άλλα εννέα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια, μεταξύ των οποίων και ένα άτομο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά από πορεία που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας κάτοικοι του Παρανεστίου και μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Δράμας, αντιδρώντας στη μετατροπή του εγκαταλειμμένου στρατοπέδου «Πανταζόπουλου» σε προσωρινό Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών.
Μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Δράμας έκοψαν τα συρματοπλέγματα και εισήλθαν στο εσωτερικό του στρατοπέδου, η είσοδος του οποίου είχε αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Τα ΜΑΤ απάντησαν με ρήψη δακρυγόνων και ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους συγκεντρωμένους. Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκε στο κεφάλι, από ρίψη πέτρας, ο υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.
πηγή
Κι ἄλλο ἐρώτημα…
Γιά ποιόν λόγο ἔγιναν τά ἐπεισόδια στό Παρανέστι; Ποιός ὑπερασπιζόταν ποιόν καί ποιός ἦταν κατά ποιοῦ;
Πολῖτες διαμαρτύρονται γιὰ τὴν μετατροπὴ τοῦ στρατοπέδου σὲ ξενοδοχεῖον ὑποδοχῆς,φροντίδος καὶ στοργῆς ΛΑΘΡΟμεταναστῶν. 
Νὰ σᾶς πῶ…
Ἕνα δίκαιον τὸ ἔχουν… Καὶ μὲ τὴν Τουρκία ἀπὸ δίπλα νὰ ἐτοιμάζεται γιὰ ἐπιθέσεις…
Ἀλλὰ καὶ πάλι…
Ὁ Ἀλβανός ποῦ κολλᾶ;
Φιλονόη.
 φωτογραφία

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! Διανομή τροφίμων από τον Πυρήνα ΖακύνθουΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! Διανομή τροφίμων από τον Πυρήνα Ζακύνθου
Την Κυριακή 7/10 την ώρα που οι "ορφανοί αριστερούληδες" έπιναν τον καφέ τους, ο πυρήνας Ζακύνθου έκανε με επιτυχία το αυτονόητο! Έκανε ότι κάνουν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες με αυταπάρνηση, στους πυρήνες και τις Τοπικές Οργανώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ολόκληρη την χώρα. Διένειμε τρόφιμα ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Με προσφορές πολιτών, αλλά και καταστημάτων τροφίμων, μαζέψαμε μια ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων, η οποία διανεμήθηκε σε Έλληνες που χρειάζονται την στήριξή μας. Μοιράστηκαν πάνω από 120 σακούλες με τρόφιμα, αποκλειστικά και μόνο, σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες, τους ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, για τις προσφορές τους και να τους πούμε να συνεχίσουν έτσι και να βοηθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο έργο της. Η αλληλεγγύη και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι κυρίαρχα προτερήματα του Ελληνισμού. Και σήμερα, που ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού, από τις ανθελληνικές κυβερνήσεις και τις εξοντωτικές αποφάσεις τους, μέχρι τα ξένα κέντρα αποφάσεων, το μόνο που θα μας κρατήσει ενωμένους, θα 'ναι η επιστροφή μας, στα κυρίαρχα προτερήματα της Φυλής μας.
Η αλληλεγγύη και η Κοινωνική Δικαιοσύνη, είναι στοιχεία που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, περιέχει στον πυρήνα της, από την εποχή της δημιουργίας της.
ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Πυρήνας Ζακύνθου

Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;

ήμερα δὲν ἔχω πολλὰ νὰ προσθέσω. Ὁ Γεώργιος εἶναι ἄνθρωπος ποὺ δὲν γράφει ὅ,τι κατεβάσει ἡ κούτρα του δίχως ἀποδείξεις. 
Νομίζω πὼς ἀξίζει νὰ μελετήσου μὲ μεγάλη προσοχὴ τὶς καταγγελίες του, καὶ νὰ φροντίσουμε νὰ διαδοθοῦν.
Ἄλλος τέ, ὁ Σεπτέμβριος εἶναι κοντά.
Οἱ ἀποκαλύψεις ἐξακολουθοῦν!
Φιλονόη.  
Γράφει ὁ Γεώργιος Μεταξᾶς. 

Τι συνδέει τα παρακάτω:

Σωκράτη Κόκκαλη,
Γιώργο Μπόμπολα, εφημ. Ριζοσπάστη,
εφημ. Έθνος,
Περισσό,

Κα Γκε Μπε και “κερασάκι” στην τούρτα την  
Μοσσάντ;Στάζι,
Σωκράτης Κόκκαλης

Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν πρωτεργάτης και “σημαιοφόρος” στο παιδομάζωμα 1947 – 1949, με την δικαιολογία ότι θα πήγαιναν τα παιδιά στην σταλινική ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) να σπουδάσουν. Όμως, σχεδόν όλα τα παιδιά, ακόμη και σήμερα αγνοούνται. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και αν ζουν. Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, εκπαιδεύτηκε από τις Σοβιετικές Μυστικές Υπηρεσίες. Αργότερα, εκπαιδεύτηκε και ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, οπότε με εντολή της KGB, ανέλαβε να είναι πράκτορας της Ministerium für Staatssicherheit (δηλαδή του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας, γνωστό ως Stassi – Στάζι, το οποίο όμως ήταν “παραμάγαζο” της KGB). Ο Σωκράτης Κόκκαλης, αποστέλλεται στην Ελλάδα και αρχίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Την ίδια σχεδόν εποχή, έρχεται

Γιώργος Μπόμπολας

και ο Γιώργος Μπόμπολας στην Ελλάδα και ξεκινάει και αυτός επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που ανέπτυξε ο Γιώργος Μπόμπολας, ήταν και η εφημερίδα “Έθνος”. Όλα όμως, με τις “ευλογίες” και την χρηματοδότηση της KGB, αφού το “Έθνος”, έγινε το ανεπίσημο όργανο του ΚΚΕ, δεδομένου ότι ο “Ριζοσπάστης” ήταν ήδη αρκετά βαμμένος κόκκινος ώστε να μπορέσει να την μεταδόσει στην πλατειά μάζα.


Το “Σπίτι του Λαού”… Ουδέν σχόλιο…

Από την άλλη, έχουμε το “Σπίτι του Λαού”… Το ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΤΗΡΙΟ του ΚΚΕ στον Περισσό κατασκευάστηκε:
1. Με χρήματα της KGB που δόθηκαν στο ΚΚΕ μέσω του Μπόμπολα και του Κόκκαλη
2. Με χρήματα που δόθηκαν από την KGB, μέσω του Αγίου Όρους, με πρωτοστάτες το… “Ρωσικό Μοναστήρι”
Για να μπει κάποιος στο “Σπίτι του Λαού” (που ΜΟΝΟ του Λαού δεν είναι), θα πρέπει να έχει πάρει πρώτα άδεια από την Γραμματεία του κόμματος. Πιο εύκολα μπαίνει κανείς στα γραφεία ΟΛΩΝ των άλλων κομμάτων (και της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης), παρά στα γραφεία του ΚΚΕ.
Τα σχέδια του κτηρίου, δείχνουν ότι έχει 4 υπόγειους ορόφους, αλεξίβομβα παράθυρα, ακαείς κουρτίνες και στην πραγματικότητα είναι ενα απόρθητο φρούριο. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ KGB. Μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και της KGB, τα γραφεία έμειναν… σχεδόν κενά. Την KGB, διαδέχτηκε η FSB (ο αντικαταστάτης της KGB) και η GRU (Στρατιωτική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας) στο κτήριο του Περισσού, οι οποίες όμως δεν έμειναν για πολύ. Η παύση του Κομμουνισμού στη Ρωσία, έφερε και την παύση της συνεργασίας ΚΚΕ – FSB – GRU. Τα γραφεία έμειναν κενά για λίγο διάστημα, ώσπου έμαθα ότι βρήκαν “κατοίκους”. Έρχομαι λοιπόν να ρωτήσω ευθέως την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελάδας κ. Αλέκα Παπαρήγα:
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ “ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ” ΤΗΣ Ha-Mossad le-Modi’in ule-Tafkidim Meyuhadim, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ MOSSAD, ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ;;; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;

Επίσης, ρωτώ ευθέως τον Σωκράτη Κόκκαλη:
1. Είσαι πλέον χρηματοδοτούμενος από την Mossad, ναι ή όχι;
2. Χρησιμοποίησες τον Ολυμπιακό για να “ξεπλύνεις” χρήματα της Mossad, ναι ή όχι;

Ρωτάω και τον Γιώργο Μπόμπολα:
Είναι πλέον η Mossad πίσω από τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, ναι ή όχι;;;

Ρωτάω πάλι την Αλέκα Παπαρήγα:
Γιατί ο Ριζοσπάστης έιναι μία ετεροχρονισμένη εφημερίδα, την στιγμή που ο “Οδηγητής” δίνει πιο “ζωντανές” κατευθύνσεις; Πήρατε οδηγία από την Mossad να μην υπερβείτε το 7% στις εκλογές ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις αντιδράσεις του κόσμου με το ΝΕΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που ονομάσατε “ΠΑΜΕ”, ναι ή όχι;;;

Προσέξτε ΟΛΟΙ τι θα απαντήσετε… Το έχουμε έτοιμο το “πανηγύρι” για μετά. ήδη συγγράφεται βιβλίο που θα αποκαλύψει και την προηγούμενη δημοσίευσή μου για τον Αλέξη Τσίπρα με στοιχεία και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Περιμένω απαντήσεις…


KGB


GRU

Αριστερή τρομοκρατία στα σχολεία του ΡεθύμνουΑριστερή τρομοκρατία στα σχολεία του Ρεθύμνου
Κάτι δεν τους κάθεται καλά στο Ρέθυμνο...
Θέατρο του παραλόγου επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα σχολεία της πόλης του Ρεθύμνου μιας και οι αριστεροί καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το φυσάνε και δεν κρυώνει. Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα πως στα υπό κατάληψη γυμνάσια και λύκεια της πόλης ψηφίστηκαν αιτήματα όπως:
1) Ζητούμε δημοσία και δωρεάν Ελληνική παιδεία.
2)Ζητούμε κοινή καταδίκη από τους καθηγητές και τους γονείς όλων των σχολείων ,για τα περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα σε ένα σχολείο, αλλά και τυχόν επανάληψη τέτοιων φαινομένων..Τονίζουμε ότι δεν εξισώνουμε όλες τις μορφές βίας, αλλά εντός του σχολικού χώρου καταδικάζουμε κάθε μορφή της. (Τα παιδιά αναφέρονται στο πρόσφατο περιστατικό από κρανοφόρους ροπαλοφόρους φοιτητές αναρχικούς που πολιορκούσαν το Πολυκλαδικό σχολείο.)
3)Διακοπή διανομής πολιτικών φυλλαδίων από εξωσχολικός στα σχολεία, ασχέτως τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν.
4)Ζητάμε να καταργηθεί ο ευνοϊκός νόμος που δίδει την ευκαιρία στην μειονότητα των μουσουλμάνων Ελλήνων στην Θράκη να εισέρχονται στα πανεπιστήμια με χαμηλότερες βάσεις απ ότι οι υπόλοιποι Έλληνες μαθητές,το θεωρούμε κοινωνικό ρατσισμό αφ' ενός και αφ' εταίρου δεν θεωρούμε ορθό το κριτήριο της θρησκείας για την εισαγωγή του οποιοδήποτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δραματικές οι αλλαγές στις συντάξεις
Τα πάνω-κάτω έρχονται στις συντάξεις σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ. Οι αγροτικές συντάξεις δεν κόβονται αλλά καταργούνται τα δώρα του ΟΓΑ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αγρότες να χάσουν περισσότερα από 700 ευρώ ετησίως.

Με την κατάργηση των δώρων στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, υπολογίζεται ότι μπορούν να εξοικονομηθούν περίπου 580 εκ. ευρώ, ενώ, δεν θα περικοπούν τα 30 ευρώ από τις συντάξεις των αγροτών, κάτι, που θα απέφερε ένα ποσό κοντά στα 290 εκ. ευρώ. Έτσι, η συνολική απώλεια των συνταξιούχων, θα φτάσει τα 720 ευρώ αντί τα 360 το χρόνο.

Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις

Προκειμένου να συμπληρωθεί το εκτιμώμενο δημοσιονομικό κενό, στα επώδυνα νέα μέτρα περιλαμβάνονται περικοπές που αφορούν όσες συντάξεις, κύριες και επικουρικές, είναι πάνω από τα 1.000 ευρώ, με αύξηση ωστόσο των συντελεστών μείωσης.

Ο συντελεστής αυξάνεται από 2% σε 3% για συντάξεις των 1.000 έως 1.500 ευρώ, 6% αντί 5% για συντάξεις 1.500 έως 2.000 ευρώ και τέλος για συντάξεις μεγαλύτερες των 2.000 ευρώ από 10%, ο συντελεστής αυξάνεται στο 12%.

Οι ανησυχίες των “προστατών” μαςΗ είδηση ήταν συγκλονιστική! Από στόμα σε στόμα κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα την μετέδιδε απ' άκρου σ' άκρου στην χώρα. Ο κύριος Σούλτς δεν θα δεχθεί να μιλήσει μαζί μας... Δια του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:
 «Νεοναζιστικό κόμμα που καταφεύγει συχνά σε αποκρουστική βία και που καταπατά όλες τις θεμελιώδεις αξίες του δημοκρατικού φάσματος» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε ερώτηση που του έγινε για το πώς αντιμετωπίζει την άνοδο της, ως θεσμικός παράγοντας και ως Γερμανός. Ο κ. Σουλτς υπογράμμισε ότι αισθάνεται υποχρέωση να υψώσει τη φωνή του ενάντια στην άνοδο παρόμοιων αντιλήψεων, ενώ έκανε σαφές ότι δε θα δεχθεί κανενός είδους διάλογο με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.»
Τάδε έφη ο Χερ Σούλτς στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το κόμμα δεν έχει, λένε, σχέση με τους κουκουλοφόρους, που διέλυσαν την συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος και πάλι με τις μολότωφ τους, οι οποίες προκάλεσαν τα χημικά, δεν έχουν λένε σχέση, αλλά τους παρέχουν απλά νομική προστασία... Και πριν και μετά τις συλλήψεις!
 Οι «προστάτες» και δανειστές μας
Όμως ο Χερ Σούλτς ανησυχεί και εμείς είμαστε συγκλονισμένοι γιατί δεν θα συνομιλήσει μαζί μας. Αναρωτήθηκε άραγε ο Χερ Σούλτς εάν εμείς επιθυμούμε να συνομιλήσουμε μαζί του; Ο Χερ Σούλτς αποτελεί ένα κορυφαίο στέλεχος των «προστατών» και δανειστών μας. Αυτών, οι οποίοι μας δανείζουν χρήματα με επιτόκιο μεγαλύτερο του 6%, την ίδια στιγμή που πριν μας τα δανείσουν τα έχουν αυτοί δανειστεί με επιτόκιο μικρότερο του 1%. Έτσι, λοιπόν, σαν κοράκι τοκογλυφικό, η Γερμανία της κάποτε μπολσεβίκας και σήμερα Χριστιανοδημοκράτισσας Μέρκελ έχει κερδίσει από την Ελληνική κρίση τα τελευταία χρόνια περισσότερα από εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ!
Όμως, ο κ. Σούλτς ανησυχεί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Όπως και ο κόκκινος Ντάνυ (κατά κόσμον Δανιήλ Κοέν Μπεντίτ), ο οποίος κόκκινος Ντάνυ είναι "ευαίσθητος" και για αυτό χειροκροτούσε τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία πριν λίγα μόλις χρόνια. Για να ανησυχούν τώρα όλοι αυτοί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής μάλλον κάτι καλό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Κάτι, το οποίο προβληματίζονται μήπως χαλάσει τα θαυμάσια "φιλελληνικά" τους σχέδια.
198 χρόνια στα χέρια των τοκογλύφων

ΠΑΣΟΚ: Δημαγωγία από συνήθεια...ΠΑΣΟΚ: Δημαγωγία από συνήθεια...
Το πολιτικό πτώμα του... Πανελλήνιου Σοσιαληστρικού Κινήματος συνεχίζει να αναδύει μπόχα και δυσωδία, καθώς ακόμα δεν έχει ταφεί. Οσονούπω, ο Ελληνικός λαός θα στείλει τους δυνάστες του εκεί που οφείλουν να βρίσκονται, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κι αυτό θα γίνει σύντομα κι αν όχι αναπόφευκτα στις επόμενες εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ, λοιπόν που αποτελεί ακόμα τον κύριο λόγο της κατάντιας της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και την αιτία "κοψίματος" πολλών χεριών αγνών, αλλά αφελών Ελλήνων που πίστεψαν τα ψέματα των πράσινων δημαγωγών, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, θέλοντας να κρατήσει στο μαντρί όσα "πρόβατα" του έχουν απομείνει. Διαβάστε τι εγράφη και εστάλη σε συνδρομητές του ΠΑΣΟΚ μετά το γνωστό επεισόδιο στην Βουλή με τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής και τον Γιάννη Μανιάτη: XA: Πατριώτες ή εντεταλμένοι;
ΨΕΜΑ: Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πνίγονται από τα δίκια τους και αυθορμήτως επιτίθενται στον κατά τύχη ευρισκόμενο στο βήμα της Βουλής κ. Μανιάτη, φωνάζοντας «κλέφτες, λαμόγια, φέρτε τη λίστα»

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Την ημέρα εκείνη ο κ. Μανιάτης ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος είχε ετοιμαστεί να μιλήσει για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και τα πολύ θετικά που έχει κάνει η χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια στα ζητήματα της έρευνας υδρογονανθράκων. Είναι άραγε τυχαίο ότι είχαν μεθοδευτεί επεισόδια για το συγκεκριμένο θέμα, εάν είχαν μεθοδευτεί όπως προκύπτει από το γεγονός της μαγνητοσκόπηση του γεγονότος;

Σημειώνουμε ότι οι έρευνες υδρογονανθράκων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ίσως το μοναδικό θέμα σε εθνικό επίπεδο που προχωρά καλά, αποτελεσματικά, με διεθνείς διαφανείς διαγωνισμούς, με προσέλκυση επενδυτών και με βεβαιότητα όλων πια ότι θα εξορύξουμε ελληνικούς υδρογονάνθρακες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Άρα, θα έχουμε δημόσια έσοδα. Αναρωτιόμαστε: γιατί να γίνουν αυτά τα επεισόδια στη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος στο συγκεκριμένο θέμα, που αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα και το οποίο μας ξεπερνά όλους, ξεπερνά την τρέχουσα συγκυρία, ξεπερνά τα πρόσωπα, τους Υπουργούς, τους Πρωθυπουργούς, είναι ένα κορυφαίο εθνικό θέμα, γιατί άραγε σε αυτό το θέμα, που το ανοίξαμε εμείς πριν δύο χρόνια και που έχουμε καλή συνεργασία όλα τα κόμματα μεταξύ μας, τα περισσότερα κόμματα της Βουλής;

Η μάχη του Σαρανταπόρου, Η πρώτη μάχη για την Ελλάδα στους Βαλκανικούς πολέμους ακριβώς 100 χρόνια πριν. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/100.html#ixzz28h9ojfM0Η περίοδος που αρχίζει με την ήττα στον ατυχή ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 και φτάνει μέχρι τα χρόνια της έναρξης των Βαλκανικών Πολέμων χαρα­κτηρίζεται από ένα καθολικό αίτημα για ανανέωση της εθνικής ζωής σε όλους τους τομείς και ειδικά για αναδιάρθρωση της κρατικής λειτουργίας. Στην Ελλάδα η συνολική κατάσταση το 1909 προκαλούσε δυσαρέσκεια στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Μέσα σε αυτή τη μάλλον αδιέξοδη κατάσταση σχηματίζεται η πρώτη κυβέρνηση Βενιζέλου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο ανασυγκρότησης και μεταρρύθμισης για τη χώρα. Την εποχή ακριβώς αυτή, που η Ελλάδα ανασυντάσσεται και αναδιοργανώνεται, ανα­ταραχές σημειώνονται σε διάφορα σημεία της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Η κυβέρνηση Βενιζέλου επανέφερε το διάδοχο Κωνσταντίνο στη διοίκηση του στρα­τεύματος, ενώ καταβλήθηκε συστηματική προσπάθεια για την ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων της χώρας και παράλληλα κλήθηκαν γαλλική και αγγλική αποστολή για να αναλάβουν αντίστοιχα την εκπαίδευση του στρατού και του ναυτικού.
Από τις 16 Σεπτεμβρίου 1912, με πρόταση του υπουργικού συμβουλίου, και όπως αναφέρεται στο άρθρο 1 του σχετικού διατάγματος, ο εν ειρήνη στρατός είχε τεθεί σε κατάσταση επιστράτευσης.
Ως τον Οκτώβριο του 1912 ο Βενιζέλος ανέβασε την ισχύ των ελληνικών Μονάδων που ήταν έτοιμες για κινητοποίηση και τις εξόπλισε με ένα σημαντικό αριθμό οπλισμού, ενώ υπήρ­χαν και είχαν παραγγελθεί στολές που κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος των ανδρών.

Φυσικά προβλήματα, έστω και μικρής έκτασης, συνέχιζαν να υπάρχουν, όπως προ­κύπτει και από διάφορα σχετικά έγγραφα, στα οποία αναφέρονται προβλήματα λόγω έλλειψης ιματισμού, εξαρτύσεων, οπλισμού, λίπους για την επάλειψη του οπλισμού, φορητών εργαλείων κ.ά.

Επίκαιρη Ερώτηση της Ρεπούση για τους…Μουσουλμάνους!


netakias
Η κυρία Ρεπούση, η ομοϊδεάτησα και σύμμαχος του Αδωνι Γεωργιάδη και του Βορίδη, που δεν θέλει τις Θείες Εικόνες στα σχολεία και την Πρωϊνή Προσευχή….
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ….
Θέλει από την άλλη πλευρα ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ;
ΟΧΙ !
ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ !
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Θέμα: Σχετικά με την μη εισαγωγή εκπαιδευτικών για τα σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ
Κύριε Υπουργέ,
Η εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη είναι κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και τα Πρωτόκολλά της, το Ελληνικό Σύνταγμα και μια πλειάδα νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων. Ειδικότερα, η μέριμνα για τη μειονότητα αφορά τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία προχώρησε στη λήψη μέτρων θετικής διάκρισης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση με στόχο την επαρκέστερη ένταξη στην ελληνική κοινωνία των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας. Στο πλαίσιο αυτό, και μετά την κατάργηση την Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), η εκπαίδευση των δασκάλων των τουρκόγλωσσων προγραμμάτων ανατέθηκε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ενώ την περσινή ακαδημαϊκή χρονιά εισήχθησαν 21 φοιτητές και φοιτήτριες αυτής της κατηγορίας στο εν λόγω τμήμα, στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων δεν συμπεριλαμβάνονται φοιτητές και φοιτήτριες μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
Επειδή η μειονοτική εκπαίδευση είναι κατοχυρωμένη συνταγματικά και απορρέει από διεθνείς συμβάσεις οι οποίες δεσμεύουν τη χώρα, επειδή η ένταξη των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στην ελληνική κοινωνία συνδέεται άμεσα με τη βελτίωση της εκπαίδευσής τους και επειδή η εισαγωγή φοιτητών και φοιτητριών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ προάγει την διδακτική επάρκειά τους προς όφελος της μειονότητας και της ενσωμάτωσής της,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Πώς εξηγείται η μη εισαγωγή φοιτητών και φοιτητριών της μουσουλμανικής μειονότητας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ κατά τις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις; Προτίθεται ο κ. Υπουργός να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία για να επανορθώσει την παράλειψη αυτή ή μήπως η συγκεκριμένη ενέργεια συνιστά αλλαγή πολιτικής σχετικά με την εκπαίδευση δασκάλων για τα σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης;
Η ερωτώσα βουλευτής
ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!! ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7146.html#ixzz28h93TQva


Πραγματικά συγχαίρουμε τους γονείς της φωτογραφίας και κάθε γονέα που φέρνει στον κόσμο και μεγαλώνει ένα παιδί! Στη σύγχρονη Ελλάδα των Μνημονίων και των κλεφταράδων, ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ από τους αλητήριους πολιτικάντηδες, που θεσπίζουν νέους, δυσβάστακτους φόρους για κάθε παιδί που έχει η οικογένεια!!!

Τελικός τους στόχος, η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ και η αντικατάστασή της με ορδές λαθρομεταναστών και μερικών εγχώριων προσκυνημένων!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ! ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Για να τα καμαρώνει όπως οι γονείς της φωτογραφίας, να παρελαύνουν κρατώντας την τιμημένη και αιματοβαμμένη ελληνική σημαία...!
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από τις φετινές εκδηλώσεις στα "Σαλαμίνεια 2012".

Σχολικός εκφοβισμός: πώς θα διδάξουμε στα παιδιά μας τη γενναιότητα; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_8.html#ixzz28h8d4pCvΠαραβρέθηκα σε μια ενημέρωση γονέων για μαθητές γυμνασίου. Μεταξύ άλλων έγινε λόγος και για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό, ένα πρόβλημα πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας.

Η εκφοβιστική και επιθετική συμπεριφορά παιδιών εναντίον συμμαθητών τους είναι ένα πολύμορφο και πολυδιάστατο φαινόμενο, η έκταση και η σοβαρότητα του οποίου δύσκολα αναγνωρίζονται. Δυστυχώς οι περισσότερες περιπτώσεις, σύμφωνα με ειδικές μελέτες, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται κατάλληλα αλλά αποσιωπώνται.

Αναπτύχθηκαν στην συνάντηση, τόσο οι εκδηλώσεις του κοινωνικού αυτού φαινομένου (από ειρωνική - προσβλητική συμπεριφορά έως σωματική- λεκτική βία του θύτη προς το θύμα) , όσο και οι συνέπειες του, που είναι σοβαρές και καθοριστικές για την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών. Τονίστηκε πως οι μαθητές στο χώρο του σχολείου έχουν το δικαίωμα της προστασίας και της ασφάλεια τους. Προέτρεψαν τους γονείς να συζητήσουν το θέμα με τα παιδιά τους ψύχραιμα αλλά ανοιχτά. Να τους εξηγήσουν πως η σιωπή για μια τέτοια κατάσταση είναι συνενοχή. Δεν θα πρέπει, όσα παιδιά δέχονται αυτού του είδους τη βία, να υποκύπτουν στις πιέσεις των θυτών να μην τους «καρφώσουν» αλλά όταν κάποιος τα ενοχλεί να απαντούν «δε σου επιτρέπω να με αγγίξεις και να με κοροϊδέψεις ξανά» και να δείχνουν γενναία αντίσταση. Ακόμα θα πρέπει να αναφέρουν στους καθηγητές και στη Δ/νση του σχολείου τις περιπτώσεις που αντιλαμβάνονται ότι οι συμμαθητές τους πέφτουν θύματα εκφοβισμού.

Ακούγοντας όλα αυτά σκέφτηκα πως είναι απολύτως σωστά, αλλά μάλλον ..... θεωρητικά.

Ζητάμε από τα παιδιά μας να αναπτύξουν αντιστάσεις στην βία των συμμαθητών τους ενώ εμείς οι ενήλικοι, καθημερινά, πέφτουμε θύματα ενός άλλου τύπου εκφοβισμού από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν.

Βιώνουμε ένα άλλο είδος βίας, εξίσου επικίνδυνης, η οποία έχει οικονομικοπολιτική μορφή. Και μάλιστα πολλοί συνάνθρωποι μας, αυτήν την βία την βιώνουν πολύ πιο έντονα, φθάνοντας μέχρι και την αυτοκτονία !

Εμείς οι ενήλικοι λοιπόν, έχουμε γίνει συνένοχοι με τους πολιτικούς που μας εκφοβίζουν, άλλοι με το να ψηφίζουμε αυτούς τους θύτες πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα, άλλοι με την ανοχή μας, γιατί δεν τους «καρφώναμε» από το φόβο να μην χάσουμε προσωπικά οφέλη, άλλοι γιατί αδιαφορήσαμε. Δεν τους απαγορεύσαμε να αγγίζουν τις αξίες μας και τον Ελληνορθόδοξο τρόπο ζωή μας. Τους δώσαμε και τους δίνουμε την εξουσία να μας κοροϊδεύουν ξανά και ξανά και ξανά. ....

Η πείρα του λαού μας σοφά μας λέει : Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δε κρατούσες. ... Διδάσκουμε τα παιδιά μας με τις θεωρίες, ενώ στην πράξη κάνουμε τα ίδια.

Δειλιάσαμε, αφεθήκαμε στους "νταήδες" πολιτικούς και εκχωρήσαμε τα δικαιώματα μας, όπως η ασφάλεια και η προστασία, με αποτέλεσμα να τα χάσουμε ...

Σαν γονείς τώρα πώς θα μιλήσουμε στα παιδιά μας για γενναιότητα; Πώς θα τους πούμε να μην γίνονται συνένοχοι;

Μάλλον είναι ευκαιρία μιλώντας στα παιδιά μας να ακούσουμε πρώτα εμείς. Να γίνουμε εμείς πρώτα γενναίοι και αποφασιστικοί. Να πλαισιώσουμε ανθρώπους που δεν κοροϊδεύουν και που δεν αγγίζουν ό,τι δεν τους ανήκει.

Να σπάσουμε την σιωπή μας και να ενώσουμε τις φωνές μας με την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που αγωνίζεται να εξαλειφθεί κάθε μορφής βία, σωματική και πνευματική, από την Πατρίδα μας. Και όλοι μαζί να ορθώσουμε ανάστημα και να διεκδικήσουμε την χαμένη μας Ζωή !

Ε.Χ.
πηγή

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ SPD: Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/spd.html#ixzz28h6fjS91


Η Άγκελα Μέρκελ πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ προκειμένου να μην χαθούν τα χρήματα των Γερμανών, δηλώνει βουλευτής του SPD


«Εάν η κυρία Μέρκελ δεν θέλει να κάψει το χρήμα των φορολογούμενων, πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ», δηλώνει ο υπεύθυνος των γερμανών Σοσιαλδημοκρατών για τον προϋπολογισμό Κάρστεν Σνάιντερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt» που θα κυκλοφορήσει αύριο.
Ο κ. Σνάιντερ υποστηρίζει ότι η Καγκελάριος Μέρκελ κατέστησε την Γερμανία ευάλωτη σε εκβιασμούς, καθώς, όπως λέει, χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα, έκανε την χώρα έναν από τους κύριους δανειστές της Ελλάδας. «Η Γερμανία μπορεί μεν ακόμη να εμποδίσει κάτι, αλλά δεν μπορεί πλέον να επιβάλει τίποτα», τονίζει ο βουλευτής του SPD και σημειώνει ότι η κυρία Μέρκελ μέχρι σήμερα δεν παρουσίασε δικές της προτάσεις για την διευθέτηση της κρίσης, με συνέπεια η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία να έχουν στο μεταξύ αναλάβει την πολιτική ηγεσία στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/spd.html#ixzz28h6PfnKl

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ 1912...!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/100-1912.html#ixzz28h7uo2NA

08/10/1912: Μικρό άγημα του ελληνικού στόλου, υπό τον Ταγματάρχη Ιουλιανό Κονταράτο, αφού αποβιβάζεται και συγκρούεται με τις τοπικές τουρκικές δυνάμεις, απελευθερώνει τη Λήμνο. Το πρωί της επομένης, κάτω από τους χαιρετιστήριους κανονιοβολισμούς των ελληνικών θωρηκτών, υψώνεται στο φρούριο η ελληνική σημαία. Η κατάληψη του νησιού εξασφαλίζει στο στόλο το σπουδαιότατο λιμάνι του Μούδρου, το οποίο από τότε χρησιμοποιείται ως ναυτική βάση σε όλη τη διάρκεια του πολέμου.

Ο Πάυλος Κουντουριώτης γεννήθηκε στην Ύδρα τον Απρίλιο του 1855 και πέθανε τον Αύγουστο του 1935, ήταν ναύαρχος του Βασιλικού ναυτικού, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και αρχηγός του Β΄ Στόλου στην διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων. Σαν σήμερα 8 Οκτωβρίου 1912, ο Π. Κουντουριώτης με παράτολμο ηρωισμό, καταλαμβάνει την Λήμνο και εν συνεχεία όλα τα νησιά του βόρειου Αιγαίου:

"...με την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων, ο Ελληνικός Στόλος υπό την καθοδήγηση του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη ελευθερώνει το νησί της Λήμνου. Η κίνηση αυτή θα σημάνει το τέλος της Τουρκικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και την απαρχή του Λυτρωτικού Αγώνα για τη Βόρεια Ελλάδα.

Για την απελευθέρωση της Λήμνου αναφέρει, ο Δρ. Κώστας Χασάπης πρόεδρος του συλλόγου Ήφαιστος , «η έγκαιρη κατάληψη της Λήμνου από τον ελληνικό στόλο βοήθησε αποφασιστικά στην γρήγορη προώθηση του ελληνικού στρατού στο μακεδονικό μέτωπο και στην έγκαιρη απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης πριν από τους Βούλγαρους».
«Ηταν ξεκάθαρο ότι η διαμάχη στο Αιγαίο θα κρινόταν υπέρ εκείνου που θα έλεγχε τα Στενά. Αν οι Τούρκοι είχαν προβλέψει να οχυρώσουν τη Λήμνο θα ναυμαχούσαν με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις. Κατά συνέπεια, η απώλεια της Λήμνου στην αρχή των βαλκανικών πολέμων στοίχισε στους Τούρκους μια σύντομη στρατιωτική ήττα και επομένως την αδυναμία αξιοπρεπούς διαπραγμάτευσης»..."

πηγή

Η επιλεκτική ευαισθησία της αριστεράς.Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Η επιλεκτική ευαισθησία της αριστεράς, όπως φάνηκε σε δύο πρόσφατα γεγονότα, γίνεται πλέον επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της εν Ελλάδι μουσουλμανικής κοινότητας (αλήθεια είναι νόμιμο να ιδρύουν σωματεία αλλοδαποί λαθρομετανάστες;) Ναΐμ Ελγαντούρ, προέβη πρόσφατα σε μια ατυχέστατη δήλωση. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη τύπου αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας που τον φιλοξενεί ως ΡΑΤΣΙΣΤΗ!


Χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης ενός πρωθυπουργού του οποίου η θητεία προδιαγράφεται μικρή και αποτυχημένη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παραμένει εξοργιστική η παραπάνω δήλωση που έρχεται σε μια περίοδο διεθνούς εντάσεως.

Η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να ερμηνευτεί και σαν πρόκληση σε στάση. Διότι, τι άλλο μπορεί να σημαίνει στα αυτιά του απαίδευτου φανατικού μουσουλμάνου η δήλωση ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ρατσιστής;

Τα αποτελέσματα τα είδαμε λίγες μέρες μετά την προκλητική δήλωση Ελγαντούρ. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου οι μουσουλμάνοι κατέβηκαν σε πορεία σχετικά με την υβριστική για τον Μωάμεθ ταινία και σπάσανε την μισή Αθήνα.


Η αντίδραση της αριστεράς τώρα ήταν η εξής: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο αυστηροί και με τον χριστιανικό φονταμενταλισμό όπως και με τον μουσουλμανικό!» Αυτά ειπώθηκαν σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο συγκεκριμένος κύριος εξίσωσε τον χριστιανικό φονταμενταλισμό (που τον είδε;) με τον μουσουλμανικό, που από όπου περνάει αφήνει κεφάλια κομμένα!


Και ποιός είναι ο χριστιανικός φονταμενταλισμός;


Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι νεοταξίτες θεωρούν χριστιανικό φονταμενταλισμό την σύλληψη του δημιουργού της ιστοσελίδας ''Γέροντας παστίτσιος"!


Εδώ γελάνε η κλαίνε;


Ο ΣΥΡΙΖΑ και η υπόλοιπη πορτοκαλί αριστερά, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», εξισώνουν την αντικοινωνική και επικίνδυνη δήλωση Ελγαντούρ με την νόμιμη σύλληψη ενός βλάσφημου, που έγινε όπως ακριβώς προβλέπεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος.


Το Σύνταγμα της Ελλάδος αναγνωρίζει την ανεξιθρησκία και προστατεύει κάθε νόμιμη και αναγνωρισμένη θρησκεία. Συνεπώς, η σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου επ’ ουδενί λόγο δεν συνιστά πράξη φονταμενταλισμού. Αλλά η ευαισθησία της αριστεράς είναι επιλεκτική και εξαντλείται μόνο σε ό,τι αφορά την κυρίαρχη θρησκεία στην χώρα, τον χριστιανισμό.


Δεν είδαμε ποτέ την αριστερά να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για τις πράξεις βίας που έχουν εκδηλωθεί τον τελευταίο χρόνο σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, με αφορμή την «Αραβική Ανοιξή». Πόσο «τυχαίο» είναι άραγε αυτό;


Ένας κανονικός διωγμός των χριστιανών έχει ξεκινήσει σε όσες χώρες, ισλαμικά κινήματα κατέλαβαν την εξουσία, κινήματα τα οποία υποστηρίχθηκαν από την αριστερά στο όνομα της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά ποτέ δεν επικρίθηκαν όταν έκαψαν εκκλησίες, ξεκλήρισαν, σκότωσαν ή αποκεφάλισαν ολόκληρες χριστιανικές οικογένειες.


Αυτή η κατάσταση επικρατεί σήμερα στην Αίγυπτο, στην Συρία, στη Νηγηρία και ό,που αλλού υπάρχουν μεγάλες χριστιανικές κοινότητες.


Η αριστερά δεν μίλησε ποτέ για τίποτα απ όλα αυτά τα φρικιαστικά που έχουμε παρακολουθήσει όλοι διαδικτυακώς.


Όλη η ευαισθησία της αριστεράς για την ελευθερία του λόγου, εξαντλείται υποκριτικά σε ό,τι την συμφέρει. Αν στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου ανεβεί στο διαδίκτυο μια σελίδα που αμφισβητεί το «Ολοκάυτωμα» ας πούμε, τότε σίγουρα η αριστερά θα απαιτήσει να κατέβει η φασιστική σελίδα των δολοφόνων νεοναζί κ.λ.π. Εκεί, για την αριστερά δεν πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου!!!


Για να μην έχουμε αυταπάτες, λοιπόν, είναι καιρός να πούμε την αλήθεια.


Ελευθερία του λόγου δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. Εννοώντας απόλυτη ελευθερία. Η ελευθερία του λόγου είναι σχετική και καθορίζεται κάθε φορά από το υπάρχον καθεστώς.

Το καθεστώς που κυβερνά είναι αυτό που ορίζει τα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου. Το σύνταγμα της Ελλάδος προβλέπει την σύλληψη οποιουδήποτε θίγει τα θρησκευτικά πιστεύω των Ελλήνων, αλλά και όλων των αναγνωρισμένων θρησκειών. Αντιθέτως, το σύνταγμα της Ελλάδος δεν προβλέπει συναθροίσεις αλλοδαπών, ούτε σωματεία λαθρομεταναστών και φυσικά δεν προβλέπει δημόσιες προσευχές ή παρελάσεις ταγμάτων μουτζαχεντίν…

Η αριστερά το γνωρίζει βεβαίως αυτό πολύ καλά. Αλλά γνωρίζει και το εξής: το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει υποκατασταθεί από διεθνείς συνθήκες και αποφάσεις οργανισμών, όπου η Ελλάδα μετέχει -όπως και πολλά άλλα κράτη- για να μην απομονωθεί διεθνώς.


Σήμερα οι εθνικές κυβερνήσεις έχουν απολέσει την εξουσία. Η εξουσία έχει περάσει στα χέρια διαφόρων διεθνών οργανισμών και κέντρων (και παράκεντρων ΜΚΟ). Η αριστερά το γνωρίζει αυτό και το εκμεταλλεύεται. Γίνεται συνειδητά όργανο κάποιων υπερεθνικών κέντρων, που με διάφορα παλιόχαρτα τύπου Ελσίνκι κ.λ.π. κυβερνούν επιβάλλοντας στα έθνη νόμους και συμπεριφορές αντίθετες από τα συντάγματά τους.


Η αριστερά είναι εν δυνάμει η πέμπτη φάλαγγα για το έθνος και είναι επικίνδυνη για την κοινωνική ειρήνη. Και για όσους βιαστούν να κρίνουν τα όσα καταθέτουμε, τονίζουμε πως η ευχή μας είναι να διαψευστούμε…


Πηγή εφημ. "Ελεύθερη Ώρα"πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ “ΦΤΩΧΩΝ” ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 150.000,000 MARFIN.....

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΡΩ 67.677,420 EUROBANK
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 92.429,200 ALPHA
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΕΥΡΩ 151.500,000 ASPIS….
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 50.000,000 MILENNIUM…
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 118.728,130 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 112.400,000 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 113.286,730 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 174.589,000 DEUTSCHE BANK
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 102.300,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΡΙΑ ΕΥΡΩ 58.899,850 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΕΥΡΩ 1.000.000,000 MILENNIUM
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΕΥΡΩ 195.580,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 65.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 100.828,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 56.262,770 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 1.462.840,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 2.175.530,010
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΡΩ 145.000,000 ΜΕΤΡΗΤΑ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 130.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 500.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 454.295,530 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 500.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΡΩ 82.836,360 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 170.000,000 EUROBANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 54.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 83.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 209.000,000 MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 210.621,030 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 93.939,460 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 214.498,200 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 56.738,960 ΚΥΠΡΟΥ...
ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 58.426,860 ΚΥΠΡΟΥ
ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΡΩ 684.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΕΥΡΩ 99.794,290 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΕΥΡΩ 400.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΥΡΩ 201.283,870 MILENNIUM
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΥΡΩ 52.147,930 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 250.972,130 ΕΘΝΙΚΗ
ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩ 149.041,950 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ
ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 60.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 58.401,070 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΡΩ 165.093,750 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΡΩ 61.578,890 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ USD 53.527,530 MARATHON BANK
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΡΩ 56.030,570 EUROBANK
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 160.000,000 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΡΩ 150.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΕΥΡΩ 117.640,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 74.794,910 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 53.083,940 ΕΘΝΙΚΗ
ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 100.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 48.382,960 ΕΘΝΙΚΗ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 51.757,440 ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 55.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 200.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΡΩ 11.485,090

Διαβολοσύναξη ανθελλήνων έχουν;ΑΘΗΝΑ 8-10-2012.

Τα παπαγαλάκια του καθεστώτος κάνουν λόγο για διαβολοβδομάδα της κυβερνητικής τρόικας προκειμένου να πείσουν τους ψευτοσυμμάχους για την αποδοχή των εγκληματικών μέτρων σε βάρος πατρίδος και λαού. Ύβρη φυσικά συνιστά η επίκληση της έννοιας της διαβολοβδομάδας που έχει σχέση ιερή μονάχα με τον Ελληνικό Στρατό. Η δε συγκατάβαση των ψευτοσυμμάχων είναι απλώς προσχεδιασμένη και εξασφαλισμένη σε ένα σχέδιο δολοφονικής πολιτικής και οικονομικής ενέδρας σε βάρος του Έθνους. Ωστόσο σήμερα είναι το Eurogroup, αύριο έρχεται η φράου Μέρκελ, ο καλύτερος ταχυδρόμος του διεθνιστικού νεοταξισμού, και την Τετάρτη έρχεται ο Νταβούτογλου όταν μας πηγαίνουν σε συμψηφισμό χρέους και μοιρασιάς του γεωφυσικού μας πλούτου. Μαθαίνω μάλιστα ότι κατά την αυριανή επίσκεψη της Μέρκελ θα γίνει λέει…συσκότιση όπως γίνεται σε μια τυπική κατοχή ενώ απαγορεύονται και οι διαδηλώσεις!!! Τι στο καλό, Διαβολοσύναξη ανθελλήνων έχουν;
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο αρχαιότερος κρατήρας πρόσκρουσης


Ενας αστεροειδής ή κομήτης διαμέτρου 100 χλμ έπεσε στην Γροιλανδία πριν από τρις δισ. έτη

O κρατήρας του Μάνιτσοκ έχει πια διαβρωθεί εντελώς, αναγνωρίστηκε όμως από τα ίχνη που άφησε βαθιά στο γήινο φλοιό.....

Ενας κρατήρας διαμέτρου 100 χιλιομέτρων, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή Μάνιτσοκ της Δυτικής Γροιλανδίας, είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσκρουσης αστεροειδή ή κομήτη που συνέβη ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν από οποιαδήποτε άλλη γνωστή πρόσκρουση στη Γη.

Ο κρατήρας που περιγράφει διεθνής ομάδα ερευνητών στην επιθεώρηση Earth and Planetary Science Letters χρονολογήθηκε στα τρία δισεκατομμύρια χρόνια, όταν οι νεογέννητοι πλανήτες βομβαρδίζονταν ανηλεώς από τα υλικά που είχαν περισσέψει κατά το σχηματισμό του Ηλιακού Συστήματος.

Ο βομβαρδισμός
Οι περισσότεροι από τους μεγάλους κρατήρες που βλέπουμε σήμερα στη Σελήνη δημιουργήθηκαν πριν από τρία έως τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια. Η Γη, η οποία έχει μεγαλύτερη μάζα, και άλλα πιο ισχυρό βαρυτικό πεδίο, πρέπει να είχε υποστεί ακόμα περισσότερες προσκρούσεις από τον δορυφόρο της.

Δεδομένου όμως ότι ο φλοιός της Γης συνεχώς αλλάζει, και τα αρχαία πετρώματα αντικαθίστανται από νέα, σχεδόν όλες οι ενδείξεις αυτού του βομβαρδισμού έχουν πια εξαφανιστεί.

Μέχρι σήμερα, ο αρχαιότερος γνωστός κρατήρας ήταν ο κρατήρας Βρέντεφορντ στη Νότιο Αφρική (ένθετη αριστερά), ο οποίος έχει διάμετρο 300 χιλιόμετρα και χρονολογείται στα δύο δισ. χρόνια. Δύσκολα όμως διακρίνεται, αφού έχει πλέον διαβρωθεί σχεδόν τελείως.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Γιατί κατέβηκα απέναντι στους εισβολείς στο Πεντάγωνο


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος, επιμένει να υποστηρίζει την επιλογή του για την...
κάθοδό του στο περιβάλλοντα χώρο του ΥΕΘΑ και την προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους των ναυπηγείων, που είχαν εισβάλει στο χώρο.

Με μήνυμά του στο.....

twitter ο κ. Κωσταράκος υποστηρίζει ότι «ο Διοικητής -από Ομαδάρχη μέχρι Αρχηγό- μπαίνει πάντα μπροστά. Έτσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό. Υπερήφανοι για αυτό κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Ο Νταβούτογλου υποδεικνύει τον διάδοχο του Άσαντ!!


Ο Νταβούτογλου υποδεικνύει τον διάδοχο του Άσαντ!!
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

      Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου παρά τις αντιρρήσεις του Ιράν και τις Ρωσίας, επιμένει στην πολιτική του για την ανατροπή τους Μπάσαρ Άσαντ στη Συρία. , και γι’αυτό το λόγο, αρχίζει να προτείνει ονόματα για μια μεταβατική κυβέρνηση στη χώρα .
Παρά την αύξηση της έντασης ανάμεσα στη Συρία και Τουρκία, λόγω της ξεκάθαρης στήριξης της Άγκυρας στους αντικαθεστωτικούς αντάρτες ο Νταβούτογλου, πρότεινε ως διάδοχο του Άσαντ τον αντιπρόεδρο της Συρίας Φαρούκ Αλ- Σάρα. ως ένα πρόσωπο που θα μπορεί να ενώσει όλους τους Σύριους. Ο Αλ-Σάρα ήταν υπουργός Εξωτερικών της Συρίας σχεδόν 15 χρόνια.
    Σε εκπομπή του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου της Τουρκίας TRT, o Νταβούτογλου δήλωσε πως «ως ηγέτης μιας μεταβατικής κυβέρνησης θα μπορούσε να είναι ο Φαρούκ Αλ-Σάρα. Και η αντιπολίτευση βρίσκεται κοντά στην αποδοχή αυτού του ονόματος. Ο Σάρα έχει την ίδια δυνατότητα για να αντιληφθεί το καθεστώς των τελευταίων 20-30 ετών και να το διοικήσει όπως η οικογένεια Άσαντ. Ο Αλ-Σάρα δεν συμμετείχε στις αιματηρές επιθέσεις και σφαγές».
    Ο Νταβούτογλου ισχυρίστηκε πως ο Σάρα βρίσκεται εντός της Συρίας και δεν έχει αποχωρήσει από τα καθήκοντα του όπως ισχυρίζονται κάποιοι στη χώρα.

«Μουσουλμανικά ονόματα σε δρόμους της Κομοτηνής»

Στη Δυτική Θράκη τα ονόματα των Molla Yusuf, Hafız Galip, Osman Üstüner, Hasan Hatipoğlu και Mustafa Deveci που υπηρέτησαν στη δημοτική μειοψηφία δόθηκαν σε δρόμους της Κομοτηνής. Συγκεκριμένα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Οκτωβρίου, την Πέμπτη,στα πλαίσια ενός νέου σχεδίου της πόλης αποφασίστηκε να δοθούν ονόματα πέντε μελών της μειονότητας, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα. Ο αντιδήμαρχος της Κομοτηνής Ridvan Azınlıkça σχετικά με το θέμα είπε ότι «έχουμε να δούμε παρόμοια απόφαση εδώ και είκοσι χρόνια από το Δήμο Κομοτηνής.


Παλαιότερα επί δημαρχίας του Παπαδριέλλη μόνο το όνομα ενός μέλους της μειονότητας είχε δοθεί σε δρόμο, του Αλί Ουστάογλου. Είναι μια θετική εξέλιξη», είπε.
--
 

Θέλουν να γίνουν και Κυβέρνηση ! Των ΣΚΟΠΙΩΝ μήπως; «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και Μακεδόνες στην Ελλάδα»Ξεκάθαρες θέσεις, προσαρμοσμένες στις επιδιώξεις των Σκοπιανών, αποτελούν οι δηλώσεις του μέλους της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην κρατική «Μακεδονική» Ραδιοφωνία Τηλεόραση των Σκοπίων. Τάχθηκε υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας, τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές που θα επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα υιοθετηθεί μια νέα ... εξωτερική πολιτική που δεν θα έχει σχέση με την εθνικιστική που επικρατεί έως και σήμερα!Δείτε το βίντεο στα αγγλικά>>

«Την Τρίτη η Ελλάδα αναστατώνεται!»


Από την αρχή της κρίσης χρέους στην Ελλάδα, πριν από τρία χρόνια είναι η πρώτη φορά που η Γερμανίδα Καγκελάριος θα επισκεφθεί τη χώρα αυτή. Μετά από πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη, η Μέρκελ θα πάει στην Ελλάδα. Η Γερμανίδα Καγκελάριος θεωρείται από τους Έλληνες ως υπεύθυνη για την πραγματική κρίση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Steffen Seibert, είπε ότι θα δώσουν από κοινού η Μέρκελ και ο Σαμαράς συνέντευξη Τύπου, αλλά ωστόσο το πρόγραμμα ακόμη δεν έχει καθοριστεί. Η Μέρκελ επισκέφθηκε τελευταία φορά την Ελλάδα το 2007.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος λόγω των σκληρών προγραμμάτων λιτότητας παρομοιάζεται από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης με τον Χίτλερ.
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης ανακοίνωσε,λίγες ώρες αργότερα, ότι τα συνδικάτα του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα –ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ που εκπροσωπούν την πλειονότητα των εργαζομένων θα προβούν σε μεγάλη διαμαρτυρία- επίδειξη, μπροστά από το Κοινοβούλιο της Αθήνας εκείνη την ημέρα.
Τα συνδικάτα θα διαμαρτυρηθούν κατά της Μέρκελ και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής του πυρήνα του εκτελεστικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
--
 

"Ο Σαμαράς πρέπει να θέσει το θέμα των υποβρυχίων στη Μέρκελ"


`Ο Σαμαράς πρέπει να θέσει το θέμα των υποβρυχίων στη Μέρκελ`


“Η λύση για τα Ναυπηγεία και τα υποβρύχια, δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική”. Η άποψη αυτή ανήκει σε άνθρωπο που γνωρίζει άριστα το εξαιρετικά πολύπλοκο θέμα και την εξέφρασε στο Onalert με αφορμή την αυριανή συνάντηση Μέρκελ- Σαμαρά στην Αθήνα.

Μόνο με λύση πολιτική που θα επιβληθεί στις εμπλεκόμενες πλευρές μπορεί να κοπεί ο “γόρδιος δεσμός” των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η κυβέρνηση θέλει να τον κόψει,γιατί υπάρχει η υποψία ότι κάποιοι επιθυμούν τη συνέχιση του αδιεξόδου για άλλους λόγους.

Το θέμα είναι τεράστιο, αλλά όπως είπε στο Onalert ο ίδιος άνθρωπος “κανείς δεν δείχνει τη διάθεση να ασχοληθεί με το πρόβλημα κα να επιβάλει λύση. Η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ είναι μια καλή ευκαιρία να τεθεί το ζήτημα,αλλά πιστεύει κανείς ότι ο πρωθυπουργός έχει στην ατζέντα του αυτό το θέμα”; Όχι είναι η απάντηση. Κι επειδή πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι “τώρα με τα υποβρύχια θα ασχολούμαστε” θα πρέπει να εξηγήσουμε ορισμένα πράγματα για να καταλάβουμε γιατί το θέμα πρέπει να μας αγγίζει όλους:

•τα τρία υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που περιμένουμε να παραλάβουμε τα χρειάζεται επειγόντως το ΠΝ

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ > "Τουρκική" υφαλοκρηπίδα σε Ρόδο-Κρήτη-Καστελόριζο, "βλέπει" η Αγκυρα σε έγγραφό της στον ΟΗΕ

Λίγα 24ωρα πριν ο Αχμέτ Νταβούτογλου έρθει στην Ελλάδα, αποκαλύπτεται ότι η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο και ειδικότερα στο θέμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Θέμα που έχει άμεση σχέση με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που πιθανότατα υπάρχουν στην περιοχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής η Τουρκία κατέθεσε στον ΟΗΕ στις 5 Σεπτεμβρίου έγγραφο, μέσω του μόνιμου αντιπροσώπου της με το οποίο απαντά σε κυπριακή διαμαρτυρία για τις έρευνες της κρατικής εταιρείας ΤΡΑΟ σε τμήματα της κυπριακής υφαλοκρηπίδας.


Η υπόθεση αφορά και στην Ελλάδα αφού η απόφαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου έκανε αναφορά και στην ελληνική υφαλοκρηπίδα σε Ρόδο,Κρήτη,Καστελόριζο.

Στο έγγραφό της λοιπόν η Τουρκία αναφέρει με θράσος:
“Η Δημοκρατία της Τουρκίας θέλει να επισημάνει ότι οι περιοχές που αφορούν τις ανωτέρω άδειες βρίσκονται απολύτως εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας,που η Τουρκία ασκεί αποκλειστικά κυριαρχικά δικαιώματα, με σκοπό την έρευνα και εξόρυξη πηγών του βυθού και του υπεδάφους του, βάσει του διεθνούς δικαίου,εθιμικού και συμβατικού”.

Καλώς να το δεχτούμε τον κ.Νταβούτογλου.