Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΓΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝΑΘΗΝΑ 12-10-2012.

Τα προβλήματα που δημιουργούν καθεστώς και νεοταξισμός στην οικονομία και την λαθραία άλωση του κοινωνικού ιστού είναι το ρήγμα πριν την άλωση. Οι απώλειες σε ψυχές και κυριαρχία συνιστούν οδυνηρές εθνικές πληγές την ίδια ώρα που ο εξωτερικός κίνδυνος των νεοταξικών προσωρινών γειτονικών μας μορφωμάτων δεν έχει διόλου εκλείψει.

Τουναντίον, οι προκλήσεις διογκώνονται διαρκώς είτε μέσω δήθεν φιλικών προσεγγίσεων είτε μέσω εσωτερικής προπαγάνδας είτε μέσω ξεκάθαρων απειλών. Είναι μάλιστα τόσο απερίγραπτο το χάλι τού καταρρέοντος κατοχικού καθεστώτος ώστε μας απειλούν ακόμη και οι Σκοπιανοί πως θα μας κάνουν λέει πόλεμο γιατί τάχα κάποιος Σκοπιανός έχασε τη ζωή του έως ότου βέβαια τελικά αναστηθεί! Τάδε έφη ένας γραφικός επικεφαλής της διασποράς τους.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν το ψευτορωμέϊκο θέλει να συνομιλήσει με το αμερικανοσιωνιστικό μόρφωμα μοιράζοντας την ιστορία μας μαζί του, δηλαδή το όνομα της Μακεδονίας Μας. Και από την άλλη πλευρά το ίδιο ακριβώς ψευτορωμέϊκο θέλει να προχωρήσει στην ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης επιτέλους, όχι όμως για να βγάλουμε μόνοι μας τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες ούτε για να «αποκαταστήσουμε» τμήμα της εθνικής μας κυριαρχίας που ήδη άλλωστε έχει οικονομικά εκχωρηθεί. Θα το πράξουν τούτο μέσα από συζητήσεις με την Τουρκία για να συμβεί συνεκμετάλλευση του γεωφυσικού πλούτου μας και συγκυριαρχία στο Αιγαίο!

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει τελείως διαφορετική άποψη. Άποψη που ερμηνεύει απόλυτα τον πατριωτισμό των Ελλήνων και το εθνικό μας συμφέρον. Η εθνική μας κυριαρχία δεν τεμαχίζεται και δεν εξετάζεται ούτε αποκαθίσταται τμηματικά, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Η εθνική μας κυριαρχία θα αποκατασταθεί εξ ολοκλήρου άνευ ουδεμίας συνδιαλλαγής με τον οποιοδήποτε εχθρό. Η μεθοδευμένη οικονομική κρίση του συστήματος σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει το όχημα της εδαφικής απώλειας της πατρίδος μας. Και οι αλυτρωτισμοί των «γειτόνων» υπάρχουν για να συντριφτούν. Όπως θα κομματιαστούν ανθελληνικές συμφωνίες και θα συντριφτούν οι προπαγανδιστές που δρουν εντός των ελληνικών συνόρων ορμώμενοι και διατασσόμενοι εκ της πέραν των βορειοανατολικών συνόρων μας γραμμής.

Όταν υπάρχει η οποιαδήποτε απειλή που γυρεύει την υποταγή και τον θάνατό σου, εσύ φροντίζεις να την καταστρέψεις. Και όταν σου κλέβουν την περιουσία και τους ανθρώπους σου, τότε εσύ θεμελιώνεις τα υπάρχοντα που σου έχουν απομείνει, δυναμώνεις και συσπειρώνεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και περνάς στην αντεπίθεση για να αποκαταστήσεις την πληγωμένη ακεραιότητα. Αυτό συμβαίνει στη ζωή, αυτό θα συμβεί και στην πολιτική. Οι απειλές για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό σε ασφάλεια και κυριαρχία θα αντιμετωπιστούν με την εφαρμογή του Δόγματος Αποψίλωσης Εθνικών Κινδύνων. Το θράσος εκείνων που θέλουν να μας μικρύνουν θα απαντηθεί με το μεγάλωμα της πατρίδος μας. Και οι ενοχλήσεις των δυνατών της οικουμένης θα εκλείψουν με το να γίνει η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη.

Οι εστίες μολύνσεως του Ελληνικού Έθνους θα καούν στη φλόγα του πάθους μας για την ανόρθωση της αληθινής Ελλάδος και της καταλήψεως ζωτικών χώρων γεωπολιτικής ισχύος και οικονομικής επιρροής. Θα αξιοποιήσουμε το γεωφυσικό μας πλεονέκτημα και την ισχύ των όπλων του ενδόξου ελληνικού στρατού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όποιος μας ενοχλεί ή παρεμποδίζει τον αλύτρωτο ελληνισμό και τα σχέδια του Ελληνικού Έθνους θα πάψει να υφίσταται ως οντότητα στον χάρτη και το έδαφος που έχει καταχρηστικά οικειοποιηθεί. Είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε την ιστορική δικαιοσύνη και να επιβάλλουμε το Δίκαιο της Ελλάδος. Να συνεχίσουμε την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση που διέκοψαν αδίκως και βιαίως μετά το Εικοσιένα και τους νικηφόρους βαλκανικούς και παγκόσμιους πολέμους ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Ο οικονομικός πόλεμος που υφιστάμεθα σήμερα και οι ενοχλήσεις εντός και εκτός συνόρων μαζί με τον κίνδυνο ελληνόφωνων και λαθροεισβολέων στις γειτονιές δεν είναι τίποτα άλλο από τον γενικό πόλεμο που ξέσπασε από τα παλιά. Κι αυτό θα σταματήσει μονάχα όταν η Ελλάς εξαφανίσει τις εστίες μόλυνσης. Μην τολμήσει λοιπόν κανείς να μας κατηγορήσει για πολεμοκάπηλους ή αιθεροβάμονες. Η δε συμμαχική πολιτική θα στηριχθεί στον σχηματισμό ενός σταθερού στρατηγικού Άξονα Ελευθέρων Εθνών που δεν θα πλήξει αλλά θα ενισχύσει οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά τις εθνικές επιδιώξεις της Ελλάδος. Αυτές και μόνον οι επιδιώξεις θα καθορίσουν τους συμμάχους μας.

Όμως ο κυριότερος σύμμαχος του Έλληνα δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο γεμάτος ζωντάνια και πατριωτικό παλμό ενωμένος ελληνικός λαός. Τώρα που ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα σαρώσει τον καθεστωτικό νεοταξισμό και τα εμπόδια δεικνύουν ξεκάθαρα τον λόγο της ύπαρξής τους, η Ελλάς θα προχωρήσει εμπρός. Θα ανακηρύξει την ΑΟΖ και τα 12 ναυτικά μίλια που δικαιούται εκ του δικαίου της θαλάσσης στο Αιγαίο και θα γεφυρώσει τη Βόρειο Ήπειρο, τη Βόρεια Μακεδονία, την Α. Θράκη, την Α. Ρωμυλία, την Κύπρο, την Ιωνία και τον Πόντο με πέρασμα το δικαίωμα επιστροφής των Ελλήνων στις περιουσίες τους και την ανακήρυξη του ελληνικού εθνικού αυτοπροσδιορισμού των αλύτρωτων που αναμένουν το Έθνος μας.

Δεν υπάρχουν στα βορειοανατολικά γείτονες. Υπάρχουν ελληνικές πατρίδες. Τώρα που οι μεγάλοι θα μικρύνουν με τη σύγκρουση που ετοιμάζουν, η Ελλάς θα λυτρωθεί και θα μεγαλώσει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  


Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξίαΑΘΗΝΑ 12-10-2012.

Στην χώρα της Ορθοδοξίας και των Αγίων, στην πατρίδα της Αγίας Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, τα εμέσματα και οι οχετοί του νεοταξισμού σε βάρος της Πίστης μας σαν το γνωστό τερατούργημα corpus Christi δεν έχουν καμία απολύτως θέση, όπως δεν έχουν καμία απολύτως θέση και οι «δημιουργοί» της συμφοράς. Οι δε κατασταλτικές κινήσεις της κατοχικής πολιτείας, του γνωστού ψευτορωμέϊκου ενάντια στους πιστούς Έλληνες είναι επικίνδυνες και ανθελληνικές. Ας το καταλάβουν άπαντες οι ενάντιοι στον ελληνικό λαό. Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που έρχεται στην εξουσία θα εμπεδώσει το λαϊκό συναίσθημα και θα απομακρύνει τους επικίνδυνους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Θερίζει η εγκληματικότητα – Νέα άγρια δολοφονία 52χρονου ΈλληναΘερίζει η εγκληματικότητα – Νέα άγρια δολοφονία 52χρονου Έλληνα
Δολοφονημένος βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Νεάρχου 50 (περιοχή Βύρωνα), ένας 52χρονος Έλληνας, διοικητικός υπάλληλος της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι άγνωστοι -μέχρι στιγμής- δράστες είχαν δέσει χειροπόδαρα τον 52χρονο και είχαν τυλίξει το κεφάλι του μ’ ένα σεντόνι! Προφανώς, ο 52χρονος Έλληνας έπεσε θύμα ληστείας (μετά φόνου), καθώς η εξώπορτα βρέθηκε παραβιασμένη, ενώ οι δράστες είχαν ερευνήσει όλο το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Και βέβαια, πρόκειται για τον κλασσικό τρόπο δράσης συμμοριών «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών»…http://www.xryshaygh.com

«Αλληλεγγύη» Δ.Αβραμόπουλου στην Τουρκία!! – «Αόρατα» Αγαθονήσι - Φαρμακονήσι για ΥΠΕΞ!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_4011.html#ixzz28ypGTk9I

ΔΩΡΕΑΝ!
Πρωτοφανείς προσεγγίσεις για τις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας, σαφώς αντεθνικές, υιοθέτησε δυστυχώς σήμερα η κυβέρνηση διά του υπουργού Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του νεο-οθωμανού Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου.

Ξεχνώντας την τουρκική εισβολή και κατοχή του 40% της Κύπρου, τις καθημερινές προκλήσεις της Τουρκιας στο Αιγαίο με τελευταίο κρούσμα τον εμβολισμό του σκάφους της ελληνικής ακτοφυλακής από το τουρκικό στο Φαρμακονήσι, το γενογός ότι δεν αναγνωρίζουν την ελληνικότητα του Φαρμακονησίου και του Αγαθονησίου (με ανάρτηση στο επίσημο site του τουρκικού ΥΠΕΞ) όχι απλώς συμφώνησε για την ουδετεροποίηση του Αιγαίου, αλλά εξέφρασε και την "αλληλεγγύη" του για την συμπεριφορά της Τουρκίας στην συριακή κρίση!

Δηλαδή δεν τον ενοχλεί τον Δ.Αβραμόπουλο που η Τουρκία εξοπλίζει εκπαιδεύει και ενισχύει με κάθε τρόπο τους ισλαμιστές αντάρτες που σφαγιάζουν τα 2, 5 εκατ. χριστιανών της Συρίας! Για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζουν την ελληνική κυριαρχία στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι τον ρώτησε τον Α.Νταβούτογλου ή νομίζει ότι υπερσίστηκε τα ελληνικά δίκαια βάζοντάς τον Α.Νταβούτογλου κάτω από τον πίνακα της ναυμαχίας της Έλλης;

Όσον αφορά στο μέλλον των σχέσεων της Αθήνας με την Άγκυρα, ο Α.Νταβούτογλου αναφέρθηκε στα «κοινά οράματα» Ελλάδας και Τουρκίας (!), αλλά και στην ιδιαίτερα φιλική σχέση του με τον Έλληνα υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι «ακριβώς στο πλαίσιο αυτού του κοινού οράματος μπορούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα και τις διαφορές» και «να ετοιμάσουμε ένα κοινό μέλλον», συνενώνοντας τις δυνάμεις μας στην ευρύτερη περιοχή. Ποιες διαφορές; Η Ελλάδα παραδέχεται ότι οι μόνες διαφορές έχουν να κάνουν με την υφαλοκρηπίδα. Αυτή είναι η επίσημη γραμμή από το 1974. Την άλλαξε η μυστική διπλωματία του Δ.Αβραμόπουλου;

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών γνωστοποίησε ότι η δεύτερη σύγκληση του Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2013,δε σχετική προετοιμασία θα γίνει από τώρα έως τον Ιανουάριο.

Λίγο αργότερα στην Βουλή μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δήλωνε ο Τούρκος ΥΠΕΞ "Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο, ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας, να είναι πάντοτε ελεύθερο"! Κατόπιν βέβαια το γραφείο του Προέδρου της Βουλής απέδωσε σε μεταφραστικό λάθος την παραπάνω φράση, αλλά είναι αργά για δάκρυα.

Σε τελική ανάλυση να δώσουν στην δημοσιότητα την επίμαχη φράση για να δούμε ποιος έκανε λάθος. Ο Α.Νταβούτογλου ή το ΥΠΕΞ που τον κάλεσε;

Τα θέματα που έχoυν εγερθεί είναι τεράστια και πρέπει η κυβέρνηση άμεσα να εξηγήει τις θέσεις του ΥΠΕΞ. Γιατί αν αυτοί έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν το Αιγαίο σε "γκρίζα" ζώνη, αυτό δεν σημαίνει ότι το αποδέχεται ο ελληνικός λαός...

Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά επειγόντως την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ!Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά επειγόντως την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ!
Έγινε «κοπτοραπτική»;
Επείγον έγγραφο προς τον υπουργό Οικονομικών, έστειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με το οποίο του ζητά να αναζητήσει εκ νέου τη γνωστή λίστα Λαγκάρντ, με τα ονόματα! Με την κίνησή του αυτή ο κ. Πεπόνης αμφισβητεί ευθέως την εγκυρότητα της λίστας που παραδόθηκε τελικά με μεγάλη καθυστέρηση από τον Βενιζέλο στη συγκυβέρνηση και εν συνεχεία στο ΣΔΟΕ. Προφανώς, ο κ. Πεπόνης έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι έγινε «κοπτοραπτική» (με σβήσιμο ονομάτων πολιτικάντηδων, «νταβατζήδων» κ.λπ. επιφανών παραγόντων του κατεστημένου …) από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Ιδού τι αναφέρει το έγγραφο:

Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ

Η Χρυσή Αυγή κλιμακώνει τη δράση και εντός ΒουλήςΗ Χρυσή Αυγή κλιμακώνει τη δράση και εντός Βουλής
Μπαράζ ερωτήσεων προς την κυβέρνηση για όλα
του Δημήτρη Κοτταρίδη
Η εικόνα που παρουσιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και η λεκτική επίθεση των βουλευτών της κατά συναδέλφων τους μπορεί να δημιουργήσουν αρνητική εντύπωση σε ορισμένους, ωστόσο τα στελέχη του κόμματος υποστηρίζουν ότι αυτή η δημοσιότητα μόνο ζημιά δεν τους προκαλεί. Στη Χρυσή Αυγή εκτιμούν πως όσα λέγονται από τους βουλευτές του κόμματος κατά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας και κατά όσων έχουν διαχειριστεί τα τελευταία χρόνια δημόσιο χρήμα αντικατοπτρίζουν πλήρως το κοινό αίσθημα στην ελληνική κοινωνία. Προς επίρρωση, μάλιστα, της συγκεκριμένης ερμηνείας που δίνουν για την κοινοβουλευτική τους παρουσία, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής υπενθυμίζουν την εκτόξευση των ποσοστών τους μετά την τηλεοπτική εμφάνιση προεκλογικά του Ηλία Κασιδιάρη, με την επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη... Η Χρυσή Αυγή έχει αποφασίσει να κλιμακώσει τη δράση της και εντός του Κοινοβουλίου, καταθέτοντας σε καθημερινή βάση σειρά ερωτήσεων και επερωτήσεων και παρεμβαίνοντας σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Δεν είναι τυχαίο πως οι βουλευτές του κόμματος προσπαθούν με κάθε τρόπο να... πρωτοτυπήσουν, ανακαλύπτοντας και αναδεικνύοντας θέματα τα οποία έχουν παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.WMV

ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια...Άλλαξαν τις δηλώσεις Νταβούτογλου στην ιστοσελίδα της βουλής!Απίστευτα καραγκιοζιλίκια...Άλλαξαν τις δηλώσεις Νταβούτογλου στην ιστοσελίδα της βουλής!
Σας θυμίζουμε την ιστορία: Ο πρόεδρος της βουλής έδωσε στον Νταβούτογλου ένα αναμνηστικό δώρο αντίγραφο μικρού κυκλαδίτικου καραβιού  και δήλωσε "Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας".
Άρπαξε την ευκαιρία ο τούρκος ΥΠΕΞ και του απάντησε:..

"Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο".
Μετά την κατακραυγή για την απίστευτη δήλωση του Νταβούτογλου... ο κ. Μεϊμαράκης κατέβασε την πρώτη ανακοίνωση, την άλλαξε και ανέβασε καινούργια στην ιστοσελίδα της βουλής ως εξής:
"Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως μία θάλασσα ειρήνης και φιλίας , να είναι ανοικτό σε κάθε είδους συνεργασία."
Εξαφάνισαν δηλαδή  το : "να είναι πάντοτε ελεύθερο"
Δείτε το πριν και το μετά..

Μικρομεσαίος Πατριώτης...http://www.xryshaygh.com

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ... ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_2435.html#ixzz28yoWj9dp

Σε ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο Αιγαίο, όπως αυτά προβλέπονται στο το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις, προχώρησε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη.


Ο πρόεδρος της βουλής έδωσε στον Νταβούτογλου ένα αναμνηστικό δώρο αντίγραφο... μικρού κυκλαδίτικου καραβιού και δήλωσε "Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας".

Άρπαξε την ευκαιρία ο τούρκος ΥΠΕΞ και του απάντησε: "Σας ευχαριστώ και για το δώρο σας που έχει συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο".

Υ.Γ
Είναι σαν να λέμε δηλαδή ...ότι τώρα είναι σκλαβωμένο το Αιγαίο..
Από πότε το Αιγαίο κ. Μειμαράκη, έγινε Αιγαίο μας ;;
Δηλαδή μαζί το έχουμε με τους Τούρκους...συνιδιοκτησία έχουμε ;; 
 

Άγρια ρατσιστική επίθεση Πακιστανών σε Έλληνα στην Πρέβεζα


Ζήτω ο πολυπολιτισμός! Άγριος ξυλοδαρμός Έλληνα από συμμορία Πακιστανών, έγινε σε περιοχή της Πρέβεζας, όπως μας ενημερώνει η τοπική ιστοσελίδα pamepreveza.gr:
«Τις πρώτες πρωινές σήμερα βρέθηκε σε αποθήκη σε περιοχή του Ν. Πρέβεζας άσχημα χτυπημένος ένας άντρας. Το θύμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση, σε νοσοκομείο της Ηπείρου με τραύματα σε όλο του το σώμα και εμφανή σημάδια κακοποίησης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος κακοποιήθηκε και χτυπήθηκε από ομάδα αλλοδαπών, Πακιστανών, οι οποίοι μετά την αποτρόπαια πράξη τους, τον άφησαν αιμόφυρτο στον χώρο όπου βρέθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν κατατεθεί μηνύσεις ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ερευνά με πολύ προσοχή την υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό».
Εδώ, λοιπόν, γεννιούνται τα παρακάτω ερωτήματα:
1ο) Γιατί τα λαλίστατα σε περιπτώσεις κακοποιήσεων αλλοδαπών (συνήθως από άλλους αλλοδαπούς…) ΜΜΕ, απέκρυψαν το γεγονός;

Απογοητεύτηκαν οι μπουνταλάδες με την έκθεση της ΕΕ και τους φταίει η Κύπρος!!! «Δεν αναγνωρίζουμε Κυπριακό κράτος» λέει ο Μπαγίς...!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_5022.html#ixzz28yovLak0

Προκλητική η ‘Αγκυρα, η οποία εξέφρασε απογοήτευση για την Έκθεση Προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λέγοντας πως δέν αναγνωρίζει Κυπριακό κράτος και επικρίνοντας ουσιαστικά τη Λευκωσία.

«Από ό,τι φαίνεται το γεγονός πως η έκθεση συνέπεσε με την δήθεν προεδρία ενός δήθεν κράτους που δεν αναγνωρίζουμε, συνέβαλε στο να βαρύνουν στην έκθεση τα στοιχεία που μας προκαλούν απογοήτευση» δήλωσε ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης υπουργός Εγκεμέν Μπαγίς.

Ο Μπαγίς έδωσε συνέντευξη τύπου στην Κωνσταντινούπολη σχετικά με την έκθεση και είπε ότι η ‘Αγκυρα θεωρεί τις εκθέσεις προόδου της ΕΕ ως καθρέφτη για την Τουρκία, αλλά πρόσθεσε: «Βλέπουμε ότι φέτος ο σπασμένος καθρέφτης της ΕΕ απέχει από το να μας φωτίσει το δρόμο. Η έκθεση περιλαμβάνει πολλά μεμονωμένα περιστατικά τα οποία χρησιμοποιούνται για επικίνδυνες γενικεύσεις. Οι επιδράσεις της Ελληνοκυπριακής προεδρίας στην ΕΕ, δυστυχώς είχαν φέτος ως αποτέλεσμα, η ΕΕ να ρίχνει το φως όχι μπροστά μας, αλλά στα μάτια μας».

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η Έκθεση Προόδου του έτους 2012 αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες της ΕΕ, η οποία βρίσκεται σε οικονομική και πολιτική κρίση, να καθυστερήσει με διάφορες προφάσεις την ένταξη της Τουρκίας.

Η ΕΕ, με την απαισιόδοξη αυτή προσέγγιση, μπορεί να σκιάσει και τη Θετική Ατζέντα που ξεκίνησε το 2012 μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ», τόνισε ο Μπαγίς.

Πηγή

Η Ρεπούση (του… συνωστισμού της Σμύρνης) υπέρ βλάσφημης παράστασης – Από κοντά και ο Τατσόπουλος


Ξαναχτύπησε η γνωστή Ρεπούση (του… συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης)! Αυτή τη φορά με δημόσια στήριξη της βλάσφημης και χλευαστικής για το πρόσωπο του Ιησού Χριστού «θεατρικής παράστασης» Corpus Christi. Την προηγούμενη Πέμπτη, μαχόμενοι χριστιανοί έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο (του παραλόγου…) και πέτυχαν την ακύρωση της παράστασης. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη νίκη, ήρθε η παρέμβαση της Ρεπούση:
«Αγανάκτηση προκαλούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi. Μέλη θρησκευτικών, παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων χλεύαζαν και απειλούσαν τους συντελεστές της παράστασης, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο των θεατών. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία. Θεωρούμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση, τόσο της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης, όσο και της ασφάλειας των συντελεστών και των θεατών. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συντελεστές του θεατρικού έργου και καλούμε όσους και όσες το επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας στην παράσταση αυτής της Πέμπτης (1110-2012) στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο».
Την παρέμβαση της Ρεπούση ακολούθησε ανάλογη παρέμβαση του συριζαίου Τατσόπουλου, ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν τα «θρησκευτικά νταβατζηλίκια» (με τα «νταβατζηλίκια» των… εθνικών μας εργολάβων, φυσικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα…): «Συμφωνώ με τη Μαρία Ρεπούση. Δεν έχει σημασία αν είναι καλή, μέτρια ή άθλια η συγκεκριμένη παράσταση. Σημασία έχει αν θα επιτρέψουμε εφεξής η οποιαδήποτε ομάδα παραφρόνων, ημιπαραφρόνων ή και απλώς ετερόδοξων να μας επιβάλλει τι θα δούμε και πότε θα το δούμε. Δεν είναι ζήτημα τέχνης. Δεν είναι καν ζήτημα γούστου. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Συνέπειες της παρακμήςΣυνέπειες της παρακμής
Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η μηχανιστική αντίληψη που επιβάλλεται σε όλες τις συνειδήσεις που βιώνουν μία τεχνολογική εποχή οδηγεί – ελλείψει κοινωνικών οραμάτων και απώτερων ευγενών στόχων και σκοπών – σε ένα αδυσώπητο ανταγωνισμό ανάμεσα στους ανθρώπους, προσβλέποντας όχι τόσο σε προσωπική καταξίωση, αλλά στην απόκτηση «των μέσων». Και στην εποχή μας το «μέσον» είναι το χρήμα. Εκφράσεις όπως «έχει τα μέσα» ή «ο χρόνος είναι χρήμα» χαρακτηρίζουν την κοινωνική ισχύ και την ηθική στάση απέναντι στην κοινωνία αντίστοιχα. Αυτή η ηθική στάση δημιουργεί μία εσωτερική παρόρμηση στον άνθρωπο να βιαστεί, ώστε να πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρόνο. Εδώ εμφανίζεται το άγχος που συνοδεύει σχεδόν όλους μέχρι το τέλος της ζωής τους. Η απόκτηση των «μέσων», δηλαδή του χρήματος συγχέεται με τα ίδια τα επιδιωκόμενα αγαθά. Αυτό είναι το δεύτερο καταστρεπτικό σφάλμα του ωφελιμισμού. Το χρήμα λοιπόν και η πυρετική βιασύνη προσβάλλουν βαθιά την ψυχή των σημερινών ανθρώπων.
Εδώ πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί το άμεσο ενδιαφέρον αυτών που μας κυβερνούν, άσχετα από τον πολιτικό τους προσανατολισμό αλλά και αυτών που με τον τρόπο τους συνηγορούν με το σύστημα, εστιάζεται στο να προάγουν μέχρι υπερβολής τα κίνητρα που ωθούν τους ανθρώπους στον ανταγωνισμό. Η απάντηση πρέπει να ανιχνευτεί από τη βασική συνέπεια του ανταγωνισμού, που όπως προαναφέραμε είναι το άγχος. Άγχος για να κριθούμε θετικά, για να μην μας ξεπεράσουν οι άλλοι, για τη φτώχεια, για τη λήψη μίας απόφασης. Πέραν των καταστρεπτικών συνεπειών του άγχους στην ίδια την υγεία, παρουσιάζεται σήμερα έκδηλη η ανικανότητα των σημερινών ανθρώπων να συγκεντρωθούν στον εαυτό τους και να στοχαστούν, σαν να φοβούνται να αντιμετωπίσουν την τερατώδη αυτοπροσωπογραφία τους. Αυτή η κατάσταση καθιστά ανίκανους τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τη διάνοιά τους και την κριτική τους ικανότητα. Έτσι δεν είναι πλέον σε θέση να κρίνουν το ίδιο το σύστημα με αδιάσειστα επιχειρήματα, παρά μόνο με σπασμωδικές και ανώφελες αντιδράσεις που ωθούνται από περιστασιακές συναισθηματικές εκρήξεις.
Καθίσταται συνεπώς κεφαλαιώδους σημασίας η ικανότητα των Εθνικιστών να παραμένουν νηφάλιοι στις εξωτερικές προκλήσεις του συστήματος, ώστε να διατηρούν και να ενισχύουν την κριτική τους ικανότητα απέναντι στα τεκταινόμενα και σε ό,τι κρύβεται πίσω από αυτά. Η οπτική μας γωνία απέναντι στη μηχανιστική κοινωνία πρέπει να είναι από έξω και από ψηλά, όχι μέσα από αυτήν. Μέσα σε αυτήν βρίσκονται οι λιμπεραλιστές, οι σοσιαλιστές, οι κομμουνιστές και όλα τα «οικολογικά» και αναρχικά κινήματα. Όλοι τους απομονώνουν τον άνθρωπο από τη φύση, γι’ αυτό και ο αφανισμός τους είναι προδιαγεγραμμένος μαζί με τον πολιτισμό που εκπροσωπούν.
Τώρα θα εξετάσουμε το φαινόμενο του ανταγωνισμού από ευρύτερη σκοπιά. Κάθε κοινωνικός σχηματισμός, και η σημερινή κοινωνία δεν αποτελεί εξαίρεση, είναι μοιραία συστατικό ενός οικοσυστήματος. Κάθε οικοσύστημα για να διατηρηθεί, έχει δημιουργήσει φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς ( ομοιoστάσεις με αρνητικό feed-back). Συνεπώς, θα έπρεπε οι ανθρώπινες κοινωνίες να μην επηρεάζουν με βλαπτικό τρόπο το φυσικό περιβάλλον και τις ισορροπίες του. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Η άπληστη κατανάλωση των φυσικών πόρων και η καταστροφή του οικοσυστήματος γίνεται χάρη σε ένα αγώνα δρόμου επέκτασης και απόκτησης. Οι ανθρώπινες μεγαπόλεις δεν είναι πλέον συστατικό του οικοσυστήματος, αλλά νεοπλασίες που το σκοτώνουν. Ο ανταγωνισμός αποτελεί καίρια αιτία αυτής της συμπεριφοράς, η οποία με μαθηματικό τρόπο θα οδηγήσει στον αφανισμό τις ίδιες τις σημερινές μηχανιστικές κοινωνίες. Εδώ συμπεραίνουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι μία αποτελεσματική μέθοδος υποταγής των κοινωνιών, αλλά ταυτόχρονα και μία βλακώδης αλλά υποχρεωτική επιλογή εκ μέρους του ενεργοβόρου συστήματος, αφού θα οδηγήσει στο δικό του αφανισμό.
Ο ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ
Στις συνειδήσεις της πλειοψηφίας των νεοελλήνων, αλλά και σχεδόν όλων των χωρών της υφηλίου που μετέχουν ενεργά ως παράγοντες του σύγχρονου «γίγνεσθαι», έχει αποτυπωθεί η ιδέα ενός παγκόσμιου τεχνολογικού πολιτισμού. Δεν θα διαφωνήσουμε στην ιδέα, θα συμπληρώσουμε όμως αυτό που είτε σκόπιμα είτε από άγνοια αποκρύπτεται: ενός τεχνολογικού πολιτισμού σε παρακμή. Στοχεύουμε να αποδείξουμε αυτή τη βασική θέση της Χρυσής Αυγής με μία σειρά αναφορών καταδεικνύοντας τις νοσηρές και καταστροφικές επιδράσεις αυτού του πολιτισμού στα έθνη ( κυρίως της Ευρώπης), αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την ύπαρξη της πολιτισμικής παρακμής. Στο παρόν κείμενο θα αναφερθούμε στο σύμπτωμα του υπερπληθυσμού.
Ο πλανήτης μας ως Γαία, δηλαδή ως ζωντανός οργανισμός που φιλοξενεί τα διάφορα οικοσυστήματα – συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους- συντηρεί μία ισορροπία ανάμεσά τους είτε μέσω φυσικών φαινομένων ( κλιματικά φαινόμενα, σεισμοί ), είτε μέσω της ομοιόστασης (ισορροπία μέσω της τροφικής αλυσίδας). Ο σκοπός της φύσης είναι προφανής. Εάν κάποιο είδος αρχίσει να αυξάνεται υπερβολικά εις βάρος των άλλων, το οικοσύστημα καταρρέει και αφανίζεται, παρασύροντας στην εξαφάνιση και το υπαίτιο είδος με την αυτοασφυξία του. Αυτή είναι μία διαπίστωση των βιολόγων και επιστημόνων παρεμφερών ειδικοτήτων που δεν δέχεται ούτε εξαίρεση ούτε συζήτηση.
Ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός από τους προϊστορικούς χρόνους έως το 1450 κυμαινόταν από 250 έως 400 εκατομμύρια. Έκτοτε το ανθρώπινο είδος άρχισε να αναπτύσσεται πληθυσμιακά με ρυθμούς που δεν άρμοζαν σε θηλαστικό αλλά σε ιό. Μόλις τα τελευταία χρόνια κάποιοι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτή η κατάσταση εκτός από την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος θα οδηγήσει στον αφανισμό του ίδιου του ανθρώπου. Κανείς όμως δεν επιτρέπεται να θίγει άμεσα και δημόσια τέτοια θέματα, καθότι θα πήγαινε κόντρα στις «παγκόσμιες αρχές του ανθρωπισμού», δηλαδή στην ελευθερία του ανθρώπου να κάνει ό,τι θέλει στον πλανήτη, μόνο και μόνο επειδή είναι ο άνθρωπος. Η απόλυτη βλακεία.

Ξέσπασε «πόλεμος» ΑΝΕΛ - Ρεπούση!http://newpost.gr/post/159990/ksespase-polemos-anel-repoysi/
Σκηνικό άγριας κόντρας στήνεται στην «πλατεία» της θεατρικής παράστασης «Corpus Cristi», ανάμεσα στη Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση.

Απαντώντας στη βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους συντελεστές της εν λόγω θεατρικής παράστασης, καλώντας μάλιστα σε όσους θέλουν να δουν το έργο να τη «συνοδεύσουν» αύριο το βράδυ στο Θέατρο Χυτήριο όπου και θα προβάλλεται, η Νεολαία των ΑΝΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση τιτλοφορούμενη, «Μαζέψτε εκεί στην ΔΗΜΑΡ επιτέλους την κ. Ρεπούση!».

1.500.000 Έλληνες άνεργοι!1.500.000 Έλληνες άνεργοι!
Σύντομα θα συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων το Προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2013. Είναι εύκολο για οικονομολόγους και πολιτικούς να κάνουν υποθέσεις αναφορικά με τις εξελίξεις του εγχώριου και ευρωπαϊκού οικονομικού περιβάλλοντος, απεικονίζοντάς τις σε Πινάκια που συντόμως αναθεωρούνται πάντα προς τα χείρω. Είναι επίσης μια αγαπημένη ασχολία τους να φτιάχνουν ορισμούς για τις διαφορές μεταξύ κάμψης και ύφεσης, χαριτολογώντας με το τετριμμένο ρητό ότι κάμψη είναι όταν κάποιος γνωστός σου χάσει τη δουλειά του, ενώ ύφεση είναι όταν την χάσεις εσύ. Για εκείνους είναι σίγουρα κάμψη (και αν είναι). Πόσοι αλήθεια εξ αυτών που κατήρτισαν έναν ακόμα Προϋπολογισμό σφοδρής περικοπής σε μισθούς και συντάξεις της τάξεως των 4,9 Δισ. για το 2013, μείωσης λοιπών άλλων Δαπανών κατά 2,9 Δισ., συρρίκνωσης της οικονομικής δραστηριότητας όπως αυτή απεικονίζεται στο ΑΕΠ κατά σχεδόν 8 Δισ. ή 4% σε ένα πέμπτο συνεχόμενο χρόνο ύφεσης και ανεργίας, έχουν περάσει έστω μόνο και μόνο για να γευτούν την ψυχολογία του ανέργου από την γραμμή ανεργίας για να πάρουν το καρτελάκι τους;
Με την φορολογική πολιτική να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, την έλλειψη ρευστότητας να στραγγίζει στην αγορά, ο Προϋπολογισμός αναγράφει πως από τον Ιούνιο ήδη του 2012 το ποσοστό ανεργίας ανήλθε στο 24,4% ή 1.216.400 επισήμως εγγεγραμμένα άτομα. Τούτο φανερώνει από μόνο του αυτό που βλέπουμε όλοι εμείς. Την ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανέργων στην χώρα μας που αριθμούμε πολύ περισσότερους από τους επίσημα εγγεγραμμένους!
Ενώ για το έτος 2013 με όλες τις προβλεπόμενες περικοπές στις Δημόσιες Δαπάνες, την περαιτέρω συρρίκνωση της κατανάλωσης και του ΑΕΠ, προϋπολογίζεται (αλήθεια;) πως η ανεργία θα φτάσει μόλις στο 24,7%. Προβλέπεται δηλαδή μια άνοδος στον αριθμό των ανέργων κατά μόλις 0,3% ή μόνο 14. 955 επιπλέον ανέργους για όλο το 2013 σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2012; Αυτό είναι όχι μόνο φύση αδύνατο αλλά κακόγουστο αστείο να το γράφει κανείς όπως όλοι εμείς καταλαβαίνουμε.
Αν δεν μπορεί λοιπόν ούτε το ύψιστο δικαίωμα του πολίτη στην εργασία να απεικονιστεί σωστά στον Προϋπολογισμό και πόσα άλλα στοιχεία άραγε έχουν γραφτεί και αυτά στο πόδι όπως λέει ο λαός μας και θα πρέπει λίαν συντόμως να αναθεωρηθούν γιατί απλά για κάποιους αποτελούν νούμερα και όχι ζωές οικογενειών Ελλήνων;

«Προσφέρουμε ειρήνη, αλλά ετοιμαζόμαστε και για πόλεμο»

Με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ, συναντήθηκε σήμερα ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Ο Π. Παναγιωτόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στο περιθώριο των εργασιών της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται εδώ στις Βρυξέλλες, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον ομόλογό μου, τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, κ. Ισμέτ Γιλμάζ.

Κύπριος υπουργός Εμπορίου: «Η Τρόικα να ξεχάσει τα κοιτάσματα»

Στο συνέδριο έγινε φανερή η σημαντική διαφορά μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, με την Αθήνα να προκρίνει έναν υποθαλάσσιο αγωγό και την Λευκωσία να προχωρεί στη δημιουργία τερματικού υγροποίησης και εξαγωγών στο Βασιλικό. Αποκαλύψεις σημαντικών πολιτικών τοποθετήσεων αλλά και τεχνικών προγραμματισμών σε σχέση με τα επόμενα βήματα στο θέμα της έρευνας, ανακάλυψης και εκμετάλλευσης κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή μας, έφερε η συζήτηση την Τρίτη, με θέμα «Η διαμόρφωση του νέου ενεργειακού τοπίου και η γεωστρατηγική σημασία του για την περιοχή», στο συνέδριο του Economist, στη Λευκωσία, που συνδιοργανώθηκε με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την κυπριακή προεδρία και την αντιπροσωπεία της Κύπρου στην ΕΕ.

O γκαφατζής Μειμαράκης έδωσε δώρο-γήπεδο στον Νταβούτογλου για παιγνίδια στο Αιγαίο!

Μεγάλο μπλέξιμο με τη μετάφραση των δηλώσεων του Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Βουλής, ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας εμφανίζεται να δηλώνει ότι «εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο».

Το κείμενο έχει αποδοθεί από τον μεταφραστή της Βουλής. Ωστόσο, άλλοι μεταφραστές, αλλά και δημοσιογράφοι που γνωρίζουν άπταιστα τα τουρκικά,λένε ότι ο Νταβούτογλου δήλωσε ότι θέλει το
Αιγαίο«ανοιχτή θάλασσα συνεργασίας». Όπως αντιλαμβάνεστε, ο διαφορά είναι τεράστια και μάλλον θα μας πάρει χρόνος για να λύσουμε το γρίφο...

Ας ελπίσουμε δε ότι θα τον λύσουμε (το γρίφο) χωρίς να υπάρξει πολιτικό κόστος. Και όλα αυτά, γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής, έδωσε το δικαίωμα στον Νταβούτογλου να μιλήσει για το
Αιγαίο, κάτι που δεν είναι δική του δουλειά.

Ο Β. Μεϊμαράκης βλέπετε, επέλεξε να δώσει δώρο στον Τούρκο ΥΠΕΞ ένα καραβάκι- κυκλαδικό αντίγραφο- και να του πει «εύχομαι το καραβάκι αυτό να κυκλοφορεί ελεύθερο στο
Αιγαίο». Όταν δεν το έχει ο άνθρωπος…
ΘεΔα
http://newpost.gr/post/159901/i-gkafa-meimaraki-kai-i-amfilegomeni-ataka-ntavoytogloy-gia-to-aigaio-/

kourdistoportocali

Bloomberg: Η Ελλάδα μέχρι το 2016 μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη

- Σύμφωνα με το δημοσίευμα η χώρα μας θα μπορούσε να ξεπεράσει και τη Φινλανδία
- Η προβλεπόμενη παραγωγή είναι 425.000 ουγκιές ενώ η Φινλανδία πέρυσι εξόρυξε 220.000
- Δύο εταιρείες μία από τον Καναδά και μία από την Αυστραλία έχουν αναλάβει το έργο
- Η μοναδική παραφωνία σε ένα τέτοιο εγχείρημα θεωρείται η γραφειοκρατία

Μέχρι που μπορεί να φθάσει η αλληλεγγύη μας στη Τουρκία έναντι της Συρίας;


Μέχρι που μπορεί να φθάσει η αλληλεγγύη μας στη Τουρκία έναντι της Συρίας;

Η φωτιά που σιγοκαίει μεταξύ Τουρκίας και Συρίας δεν αποκλείεται να φουντώσει ανά πάσα στιγμή. Τα “θερμά επεισόδια” είναι πια καθημερινά και ο φόβος μιας σοβαρής ανάφλεξης είναι πολύ μεγάλος.

Το ΝΑΤΟ μέσω του γγ Ρασμούσεν εξέφρασε την υποστήριξή του στη Τουρκία, λέγοντας ότι η Συμμαχία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την Άγκυρα.

Λίγες ώρες μετά απ΄ αυτή τη δήλωση ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντούσε τον Τούρκο ομόλογό του Α.Νταβουτογλου και εξέφραζε την ελληνική αλληλεγγύη προς τη Τουρκία:

“Συζητήσαμε φυσικά και για τις περιφερειακές εξελίξεις με έμφαση στη Μέση Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στη δραματική κατάσταση στη Συρία και την επικίνδυνη κλιμάκωση που παρακολουθούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η Ελλάδα το έκανε ήδη και στο ΝΑΤΟ, αλλά και σήμερα εκφράζει την αλληλεγγύη της στην Τουρκία, στο πλαίσιο της συμμαχίας”, δήλωσε ο κ.Αβραμόπουλος.

Μέχρι που μπορεί να φθάσει αυτή η αλληλεγγύη σε μια χώρα που είναι τυπικά σύμμαχος του ΝΑΤΟ ,αλλά που ουσιαστικά αποτελεί τη κύρια απειλή για την Ελλάδα;

Βαθαίνει η ρωσοτουρκική κρίση : «Οι Τούρκοι κακοποίησαν Ρώσους στο Airbus»
Οργίλη είναι η αντίδραση του Κρεμλίνου στην τουρκική «αεροπειρατεία» με την απαγωγή του συριακού Airbus 320 ενώ αυτό επέστρεφε βάσει προγραμματισμένης πτήσης από τη Μόσχα στη Δαμασκό, με αποτέλεσμα οι τουρκικές αρχές με σχεδόν συνοπτικές διαδικασίες να δώσουν εσπευσμένα την άδεια έτσι ώστε αυτό να απογειωθεί ξανά σήμερα τα ξημερώματα. 
Η ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα μόλις έγινε γνωστό ότι το συριακό αεροσκάφος με 35 επιβάτες και μέλη πληρώματος εκ των οποίων οι 17 τουλάχιστον  ήταν Ρώσοι, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Άγκυρας Esenboğa έκανε έντονο διάβημα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απαιτώντας από τις τουρκικές αρχές να εξηγήσουν τους λόγους της ενέργειας αυτής.

τΕ: Περιορίστηκε η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤE-mail ImageΗ εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τον Μηχανισμό Έκτακτης Βοήθειας (ELA) της Τράπεζας της Ελλάδος περιορίστηκε ελαφρώς τον Σεπτέμβριο.

Όπως προκύπτει από τη μηνιαία λογιστική κατάσταση της ΤτΕ η εξάρτηση από τον μηχανισμό ΕLA περιορίστηκε το Σεπτέμβριο στα 100,6 δισ. ευρώ από 100,8 δισ. ευρώ τον Αύγουστο. Παράλληλα, ο δανεισμός του εγχώριου τραπεζικού συστήματος από την ΕΚΤ μειώθηκε στα 30,2 δισ. ευρώ από 30,9 δισ. ευρώ που ήταν τον Αύγουστο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ποιος πολιτικός στηρίζει ...με 1000 τον Κωσταράκο! Διαβάστε τη δήλωσή του!Φανατικό υποστηρικτή έχει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Και δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που με μία γραπτή δήλωσή του - γιατί τα γραπτά μένουν- στηρίζει με πολύ πάθος τον Αρχηγό και την απόφασή του να “βγει μπροστά” και να “αντιμετωπίσει” τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

“Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι,που σε μια εποχή αυξημένων προκλήσεων για την Ελλάδα μας, βρίσκεται στο τιμόνι των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ένας ακέραιος άνθρωπος με το ήθος ,την αξιοπρέπεια, τα προσόντα και τα αυξημένα αντανακλαστικά του Μιχάλη Κωσταράκου”,γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλη τη δήλωση:

http://www.onalert.gr/

Οι… γενναίοι του ΣΥΡΙΖΑ


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τα προχθεσινά… συνήθη επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ ΜΑΤ και αναρχοκομμουνιστών. Εικονίζει έναν άνδρα των ΜΑΤ που κάτι ετοιμάζεται να πετάξει στους αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι νωρίτερα έχουν πετάξει σ’ αυτόν και τους συναδέλφους του πέτρες, κομμάτια από μάρμαρο, ξύλα, βόμβες μολότοφ κ.τ.λ. Μπορεί αυτό που κρατάει στα χέρια του να είναι πέτρα. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Ότι κι αν είναι, δεν το έχει φέρει από το σπίτι του. Του το πέταξαν. Και μέσα στην αγανάκτησή του μπορεί να σκέφτηκε να τους «πληρώσει» με το ίδιο… νόμισμα. Απόλυτα κατανοητή και βαθιά ανθρώπινη η αντίδρασή του…
Τη φωτογραφία αυτή την προβάλλει η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) με τον ειρωνικό τίτλο «Οι γενναίοι των ΜΑΤ» και ακολουθεί το παρακάτω σύντομο σχόλιο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι… ανέκδοτο ή ο απόλυτος ορισμός του θράσους:
«Τι μαγκιά να πετάς πέτρες,  σ’ αυτούς που δεν έχουν κράνη και στολές! Σ’ αυτούς που, αν τους βρει η πέτρα, αφού δεν φορούν κράνος, θα τους σπάσει το κεφάλι».
Τα συμπεράσματα δικά σας!http://neadeksia.wordpress.com

Νέα αθλιότητα των ΜΜΕ:

 Διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή οργανώνει...”επιθέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς”


Με ένα όργιο ψευδολογίας υποδέχθηκαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ το έμπρακτο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών που αποκλείονται από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η απάντηση του υπουργού Στυλιανίδη σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου περιείχε ανακριβή στοιχεία, γι΄αυτό και η Χρυσή Αυγή ζήτησε περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, όπως προβλέπει η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ουδέποτε ζητήσαμε διευθύνσεις και φυσικά ποτέ δεν είπαμε ότι θα χτυπήσουμε ανήλικα παιδιά. Όσοι ψεύτες αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες έχουν ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.http://www.xryshaygh.com

Μόλις θα πάρουμε τα 31,5 δις θα φάμε με «χρυσά» κουτάλια…

Είναι πραγματικά απίστευτη η αφέλεια ορισμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα της άρχουσας ελίτ της χώρας. Παραμυθιάζονται με το σύνθημα ότι εξαθλιωνόμαστε μεν, αλλά θα πάρουμε τη δόση.
Και λοιπόν τι θα γίνει όταν πάρουμε τη δόση; Θα φάμε με χρυσά κουτάλια; Θα φύγουν τα σκληρά μέτρα; Θα ξαναγυρίσουμε στον χαμένο Παράδεισο των δανεικών που ζούσαμε; Όχι.

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΟΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

souleiman-voukouresti
Φίλος αναγνώστης μας έστειλε από Βουκουρέστι την φωτογραφία που βλέπετε. Η Τουρική προπαγάνδα επεκτείνετε σε όλο το Βαλκανικό Τόξο.
"Στο προκείμενο, είμαι στο Βουκουρέστι για διακοπές και σήμερα καθώς περπατούσα σε μια από τις κεντρικές οδούς εξεπλάγην όταν αντίκρυσα αυτό που φαίνεται στην συννημένη φωτογραφία που σας αποστέλλω.
Από ότι φαίνεται η Τουρκολαγνεία δεν είναι αποκλειστικό φαινόμενο των εν Ελλάδι καθεστωτικών καναλιών.
Οι τούρκοι ξέρουν καλά να δουλεύουν την προπαγάνδα.
Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς"
Αναγνώστης.....http://makeleio.gr/

Τι θα συμβεί στη Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες; Τα σενάρια της Bank of AmericaΑυτή τη στιγμή το βασικό μας σενάριο είναι ότι «η Ελλάδα αντέχει», υπάρχουν ωστόσο πέντε πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά τις επόμενες εβδομάδες, αναφέρει σε έκθεσή της με τίτλο «Greece In The Next Few Weeks» η Bank of America Merrill Lynch.
Αυτή τη στιγμή το βασικό μας σενάριο είναι ότι «η Ελλάδα αντέχει», υπάρχουν ωστόσο πέντε......
πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά τις επόμενες εβδομάδες, αναφέρει σε έκθεσή της με τίτλο «Greece In The Next Few Weeks» η Bank of America Merrill Lynch.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της αξιολόγησης της τρόικας είναι το βασικό μας σενάριο, αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση. Υποθέτοντας ότι η Ελλάδα θα επιλέξει να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, πιστεύουμε ότι η Ευρωζώνη θα καταφέρει τελικά να αντιμετωπίσει τα πολιτικά εμπόδια ως προς την αύξηση, για μία ακόμα φορά, της βοήθειας προς την Ελλάδα.

Όπως εκτιμά η BofA, οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης θα μπορούσαν να δεσμευτούν ότι θα καλύψουν οποιοδήποτε χρηματοδοτικό κενό προκύψει μελλοντικά, ενώ για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους θα μπορούσαν να παράσχουν κεφάλαια στις τράπεζες απευθείας από τον ESM, όπως σχεδιάζουν να κάνουν με την Ισπανία.

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρει η έκθεση, η απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης θα πρέπει να ληφθεί στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε σύντομα να βρεθεί αντιμέτωπη με προβλήματα ρευστότητας. Το τι θα συμβεί μετά την αξιολόγηση, θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή του προγράμματος.

Ωστόσο, υπάρχουν πέντε πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά στην Ελλάδα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τη BofA, καθώς η χώρα θα ξεκινά την προσπάθειά της να αναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία διάσωσης:

- Η κυβέρνηση συνασπισμού να αποτύχει να καταλήξει σε συμφωνία για τα νέα μέτρα λιτότητας
- Το ελληνικό κοινοβούλιο να μην υπερψηφίσει το προτεινόμενο πακέτο μέτρων
- Να συνεχιστούν τα προβλήματα εφαρμογής των μέτρων ακόμα και μετά την έγκριση του κοινοβουλίου
- Η κοινωνική αναταραχή να βγει εκτός ελέγχου
- Κάποια μέλη της Ευρωζώνης να αντιταχθούν σε περαιτέρω δεσμεύσεις για αύξηση της βοήθειας προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη BofA, για δύο από τους πέντε παραπάνω κινδύνους αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά. Ως προς τον κίνδυνο να μην υπερψηφιστούν τα προτεινόμενα μέτρα από την ελληνική Βουλή, ο οίκος σημειώνει ότι η σημερινή κυβέρνηση συνασπισμού διαθέτει ευρεία πλειοψηφία, όμως σε όλες τις πρόσφατες αντίστοιχες ψηφοφορίες χάνονταν ψήφοι από κυβερνητικούς βουλευτές. Ενδεχόμενη αποτυχία υπερψήφισης των νέων μέτρων ίσως σημάνει την πτώση της σημερινής κυβέρνησης ή την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος με διακύβευμα την παραμονή στο ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, η τρόικα δεν αναμένεται να εγκρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΤο ΔΝΤ παραδέχεται ότι έπεσε «έξω» για την Ελλάδα
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.newpost.gr

Δραματικά «έξω» παραδέχεται ότι έπεσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στις προβλέψεις του για την οικονομική δραστηριότητα της Ελλάδας - και όχι μόνο - κατά την διετία 2010-2011. Στην περίπτωση της Ελλάδας το Ταμείο «αστόχησε» στους υπολογισμούς του κατά 8,9 ποσοστιαίες μονάδες συνολικά για τα δύο χρόνια.
Δηλαδή, ενώ αρχικά εκτιμούσε ότι η ύφεση στην Ελλάδα θα ήταν 2% το 2010, τελικά κατέληξε να είναι 4,9% (απόκλιση 2,9 ποσοστιαίων μονάδων). Για το 2011, η αρχική εκτίμηση του Ταμείου ήταν ότι η οικονομική δραστηριότητα θα συρρικνωθεί μόλις κατά 1,1%. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ χειρότερη. Τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 7,1% πέρυσι (απόκλιση 6 ποσοστιαίων μονάδων).
Η αιτία για αυτές τις λανθασμένες προβλέψεις έχει τη ρίζα της στον κακό υπολογισμό των επιπτώσεων που έχουν σε μία οικονομία η λήψη σκληρών δημοσιονομικών μέτρων. Επί της ουσίας, το Ταμείο προχώρησε σε μία αυτοκριτική κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης των προβλέψεών του για την παγκόσμια οικονομία στο Τόκιο.
Η επισήμανση αυτή, σύμφωνα με την Καθημερινή, έχει γίνει από τον επικεφαλής οικονομολόγο του Ταμείου, κ. Ολιβιέ Μπλανσάρ. Ουσιαστικά το ΔΝΤ προσπαθεί στην έκθεσή του για την παγκόσμια οικονομία να εξηγήσει γιατί οι προβλέψεις του για την ανάπτυξη, ιδιαίτερα στις χώρες που εφαρμόζουν Μνημόνια, αποδείχτηκαν τόσο λανθασμένες στην πορεία με τρανότερο παράδειγμα την Ελλάδα.
Ο κ. Μπλανσάρ αναλύει στοιχεία από 28 χώρες σχετικά με τις προβλέψεις για την ανάπτυξη και το πραγματικό αποτέλεσμα τα έτη 2010-2011. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Ταμείο και οι κυβερνήσεις υποτιμούσαν σταθερά την επίπτωση που έχουν τα μέτρα λιτότητας στην οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας.
Το βασικό στοιχείο που χρησιμοποιεί το Ταμείο και συνεπώς οι κυβερνήσεις ονομάζεται δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής. Πρόκειται για έναν αριθμό με βάση τον οποίο υπολογίζεται κατά πόσο θα μειωθεί το ΑΕΠ μιας χώρας αν ληφθούν δημοσιονομικά μέτρα συγκεκριμένου ύψους. Σύμφωνα με το ΔΝΤ ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής που χρησιμοποιείται στις περισσότερες προβλέψεις είναι το 0,5.
Δηλαδή, αν ληφθούν μέτρα λιτότητας 1 δισ. ευρώ, προβλέπεται ότι το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 500 εκ. ευρώ. Ομως σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία, ο πραγματικός δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής είναι στην τελικά από 0,9-1,7. Δηλαδή ανάλογα με την περίπτωση η λήψη μέτρων λιτότητας ύψους 1 δισ. ευρώ μείωσε το ΑΕΠ από 900 εκ. ευρώ μέχρι 1,7 δισ. ευρώ. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ του τι πίστευε το ΔΝΤ ότι συμβαίνει με τα μέτρα λιτότητας και του τι πραγματικά γίνεται, εξηγεί και το γιατί έπεσε «έξω» στις προβλέψεις του για την Ελλάδα.

ΤΟ BLLOMBERG ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"Η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει 1η σε παραγωγή χρυσού στην Ευρώπη"


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.capital.gr

Στη μεγαλύτερη χώρα – παραγωγό χρυσού στην Ευρώπη θα μπορούσε να αναδειχθεί η Ελλάδα έως το 2016, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg, παραπέμποντας στην μεγάλη παραγωγή του πολύτιμου μετάλλου που αναμένεται τα επόμενα χρόνια από τα τέσσερα ορυχεία των Eldorado Gold Corp. (ELD) και Glory Resources Ltd. (GLY).
Όπως επισημαίνεται σχετικά, αν και κατά το παρελθόν η χώρα εμφάνιζε μεγάλες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στις χορηγήσεις αδειών εξόρυξης, μετά την οικονομική κατάρρευση των τελευταίων ετών, οι διαδικασίες έχουν απλοποιηθεί και επιταχυνθεί μέσω του fast track.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει το άρθρο στο παράδειγμα της European Goldfields. Όπως αποκάλυψε στο Bloomberg ο επικεφαλής ανάπτυξης της εταιρείας, Steve Sharpe, για τρία συναπτά έτη η European Goldfields ανέμενε από την ελληνική κυβέρνηση την έκδοση άδειας εξόρυξης χρυσού, με αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο που επρόκειτο τελικά να εκδοθεί, η τιμή της μετοχής της εταιρείας υποχώρησε σημαντικά προσελκύοντας το ενδιαφέρον αγοραστών. «Σε καμία περίπτωση δεν θα γύρναγα πίσω στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sharpe.
Καθυστερήσεις σαν κι αυτές, υπογραμμίζει το πρακτορείο, είναι πλέον πιο σπάνιες στην Ελλάδα μετά την ύφεση των τελευταίων ετών και την επιτακτική ανάγκη των κυβερνήσεων να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης. Η εξόρυξη χρυσού συγκεντρώνει momentum ειδικά μετά την έγκριση των λεγόμενων «fast track” έργων.
Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Glory Resources, Jeremy Wrathall, σημειώνει πως υπάρχει ξεκάθαρη απόδειξη πως οι Έλληνες πολιτικοί έχουν συνειδητοποιήσει πως η ευνοϊκή στάση στο ζήτημα των εξορύξεων είναι η κατάλληλη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
«Πιστεύουμε πως η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας σημαντικός παραγωγός χρυσού. Είναι παράξενο πως η Ελλάδα είναι κυριολεκτικά ανεξερεύνητη λόγο της πολιτικής κατάστασης που επικρατούσε πριν από την κρίση. Οι σύγχρονες τεχνικές ερευνών δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα καθόλου,» τονίζει ο Wrathall.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 44 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18 μ.μ. > ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 44 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

Βανδαλισμών χριστιανικών Ναών συνέχεια, στο Ισραήλ – Εκκωφαντική… σιωπή των ΜΜΕ


Βανδαλισμών χριστιανικών Ναών συνέχεια, στο Ισραήλ – Εκκωφαντική… σιωπή των ΜΜΕ
Νέα επίθεση κατά χριστιανικού Ναού έγινε στο Ισραήλ!
Πιο συγκεκριμένα, φανατικοί σιωνιστές και αντίχριστοι, πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και σκουπίδια στην ρουμανική ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Ιερουσαλήμ. Η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται κοντά στη συνοικία των υπερορθόδοξων Εβραίων, «Μέα Σαρίμ», απ’ όπου πιθανολογείται ότι προήλθαν οι βάνδαλοι. Η επίθεση αυτή αποτελεί συνέχεια των σιωνιστικών βανδαλισμών σε χριστιανικούς Ναούς. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι σιωνιστές είχαν «προτιμήσει» κυρίως καθολικά μοναστήρια, αλλά φαίνεται πως και οι Ορθόδοξοι Ναοί δεν τους αφήνουν… ασυγκίνητους.
Οι καθολικοί επίσκοποι εξέφρασαν τη «βαθιά θλίψη τους για τις πράξεις αυτές» και ζήτησαν «να υπάρξει μία αλλαγή στο εκπαιδευτικό σύστημα ορισμένων ισραηλινών σχολείων, όπου διδάσκονται η περιφρόνηση και η μισαλλοδοξία».
Εκπλησσόμαστε! Ακούς εκεί διδάσκονται στα εβραϊκά σχολεία «η περιφρόνηση και η μισαλλοδοξία»! Μήπως έγινε κάποιο… λάθος; Γιατί, εδώ οι αριστεροί (τύπου Ρεπούση, Λιάκου κ.λπ.) μας λένε πως τέτοια «μαθήματα» διδάσκονται μόνο στα ελληνικά σχολεία, κι αυτό προσπαθούν να αλλάξουν με τους… συνωστισμούς στην προκυμαία της Σμύρνης…
Τέλος πάντων, η είδηση του βανδαλισμού δεν απασχόλησε κανένα ΜΜΕ (εκτός από κάποια πατριωτικά ιστολόγια). Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν είχε συμβεί το αντίθετο… http://www.xryshaygh.com

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣΟι 10 πιο διαβόητες συμμορίες φυλακής


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.newsbeast.gr

Συνδικάτα οργανωμένου εγκλήματος πίσω από τα κάγκελα!
Η φυλακή δεν είναι μόνο απομόνωση και απόσυρση από την κοινωνία, κρύβει άλλον έναν κίνδυνο: τις συμμορίες. Οι «μαφίες» αυτές αφήνουν μία μόνο επιλογή στον «φρέσκο» κατάδικο: ή να γίνει μέλος ή να «βαφτιστεί» εχθρός...
Οι οργανωμένες αυτές ομάδες είναι μάλιστα δομημένες στη βάση της στρατιωτικής ιεραρχίας, ενώ η στρατολόγηση των νέων μελών γίνεται είτε με τη βία είτε με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής πίσω από τα κάγκελα.
Υπάρχει ωστόσο ένα «τυράκι» στην όλη υπόθεση: μόλις «γραφτείς» στις τάξεις τους, δεν μπορείς ποτέ να αποδεσμευτείς...
Ιδού και οι 10 σκληρότερες συμμορίες φυλακής, αυτές που κάνουν τις άλλες να μοιάζουν παιδικές χαρές...
Crips
Η συμμορία ιδρύθηκε το 1969 στις φυλακές του Λος Άντζελες. Αρχικά ονομαζόταν «Cribs», εξελίχθηκε ωστόσο σε «Crips» από τον ιδιαίτερο τρόπο βαδίσματος των μελών της, που μοιάζει με το περπάτημα του «σακάτη» (cripple). Η συμμορία φοράει χαρακτηριστικά μπλε χρώματα και χρησιμοποιεί ιδιαίτερο τρόπο χαιρετισμού. Είναι από τις πολυπληθέστερες «μαφίες» φυλακής και διαθέτει αναρίθμητα παρακλάδια...
Aryan Brotherhood
Ιδρύθηκε στις φυλακές του San Quentin το 1967 για να παρέχει προστασία στους λευκούς τροφίμους, κάνει ωστόσο πολλά περισσότερα από απλώς «μπράβος»: ενώ το ποσοστό των μελών της ανέρχεται μόλις στο 1% του συνολικού αριθμού των φυλακισμένων της χώρας, είναι υπεύθυνη για το 26% των φόνων που λαμβάνουν χώρα εντός των αμερικανικών φυλακών! Κι αυτό γιατί για να γίνει κάποιος μέλος της, θα πρέπει να σκοτώσει (ή τουλάχιστον να «σακατέψει») αντίπαλο τρόφιμο. Έπεται φυσικά ότι όποιος επιχειρήσει να αποστατήσει από τη συμμορία θα αντιμετωπίσει το σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του. Έμβλημά της έχει το τριφύλλι, τα γράμματα «ΑΒ» ή τα 3 εξάρια...
Bloods
Η συμμορία «United Blood Nation», ή απλά «Bloods», σχηματίστηκε στην Καλιφόρνια κατά τη δεκαετία του 1980. Ωστόσο, κάποια επίλεκτα μέλη της Ανατολικής Ακτής ίδρυσαν το 1993 τη δική τους εκδοχή της αυθεντικής «United Blood Nation», εγκληματικής οργάνωσης που το FBI κατατάσσει πλέον ως μια από τις πλέον επικίνδυνες της χώρας. Τα μέλη φορούν κόκκινα διακριτικά και διαθέτουν φυσικά τον δικό τους τρόπο χαιρετισμού. Τον Μάιο μάλιστα του 2012, 27 μέλη της συμμορίας κατηγορήθηκαν για εκβιασμούς και απόπειρες δολοφονίας...
Black Guerilla Family

Νέο γύρο συγχωνεύσεων σχολείων σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_11.html#ixzz28ypXZGS3


Νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προετοιμάζει για το επόμενο σχολικό έτος το υπουργείο Παιδείας.
Οι συγχωνεύσεις που θα γίνουν πάντως εκτιμάται, όπως αναφέρουν Τα Νέα, πως θα είναι πολύ μικρότερης έκτασης από τις περσινές, ενώ θα ιδρυθούν σχολεία σε περιοχές στις οποίες θα προκύψει ότι χρειάζονται.
Στόχος, κατά το υπουργείο Παιδείας, είναι ο εξορθολογισμός των υποδομών,
η καλύτερη αξιοποίηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και η εφαρμογή καινοτόμων παιδαγωγικών προγραμμάτων, ενώ σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση του ωραρίου διδασκαλίας των εκπαιδευτικών, το υπουργείο επιχειρεί να περιορίσει τα κενά που εμφανίζονται κάθε χρόνο στα σχολεία.
Προκειμένου να σχεδιαστεί ο νέος χάρτης της εκπαίδευσης, ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου ζήτησε από τους διευθυντές εκπαίδευσης να φροντίσουν ώστε μέχρι τις 19 Οκτωβρίου να καταθέσουν προτάσεις για συγχωνεύσεις, ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς, καταργήσεις κ.λπ.
σχολείων, τις οποίες θα περάσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
πηγή

Βετεράνοι του 1974 καίνε την σημαία της μισανθρωπίας κατά την επίσκεψη του νεογενοκτόνου Νταβούτογλου

Συγκέντρωση με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στην Ελλάδα πραγματοποιούν αυτήν την ώρα διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας. Με σύνθημα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ» Κύπριοι και Βετεράνοι του 1974 διαμαρτύρονται επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και μέλη του Εθνικού Μετώπου. Πριν από λίγο έκαψαν την τουρκική σημαία με ακραία και εμπρηστικά συνθήματα. Οι διαδηλωτές εδώ και μέρες είχαν συντάξει ψήφισμα διαμαρτυρίας:

“Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ
Νταβούτογλου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα η ώρα 19:00. Χώρος συγκέντρωσης: Οδός Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων (όπου 3 Έλληνες αξιωματικοί σκοτώθηκαν από την «ελληνοτουρκική φιλία»). Ο ανεπιθύμητος πολιτικός, που φροντίζει να μας προκαλεί με τις δηλώσεις του σε καθημερινή βάση, αναμένεται στην χώρα μας για συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του. Εμείς θα είμαστε εκεί. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ενάντια στην τουρκοφιλία για να βροντοφωνάξουμε πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ! Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Νταβούτογλου και να διαμαρτυρηθούν στο πλευρό μας ενάντια στην συνεχιζόμενη τουρκολαγνία”.

olympia

Ολη η αλήθεια για το Χάρβαρντ και τον Παπανδρέου - Δεν είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο ο ΓΑΠ..Αποκαλύπτουμε τι πραγματικά συμβαίνει 
- Ποια η σχέση Ελλήνων επιχειρηματιών με το Χάρβαρντ 
- Διαλύουμε την πλύση εγκεφάλου που υποβάλουν τον Ελληνα τα καθεστωτικά ΜΜΕ 
- Αλλη μια απίστευτη ιστορία εξαπάτησης των Ελλήνων με την οποία γελά ολόκληρη η Ομογένεια στις ΗΠΑ!!!
 Το πώς διοχετεύεται από ορισμένα ΜΜΕ, μιά είδηση, στην πατρίδα μας, έχει αρκούντως μεγάλο ενδιαφέρον, συγχρόνως όμως απαιτείται και μεγάλη προσοχή και κριτική σκέψη, διότι είναι ηλίου φαεινότερον πλέον, ότι εξυπηρετούν οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και μάλιστα ξένα και εγχώρια.
Σε αυτήν την μελετημένη προπαγάνδα, την «πλύση» εγκεφάλου ...όπως θα την ονόμαζαν μερικοί, κάποιες φορές υποκύπτουμε όλοι και διαμορφώνουμε πρόσκαιρη ψευδή άποψη η γνώμη, η οποία όμως ενίοτε απέχει «παρασάγγας» από την πραγματικότητα και την μοναδική αλήθεια.

Παραδείγματα πάρα πολλά, όμως ένα μου κίνησε την περιέργεια και παρακολουθώντας το, πρόσεξα την λεπτομερή εφαρμογή σχεδίου παραγωγής πολιτικών στελεχών, προορισμένα να διοικήσουν και να διαχειριστούν τις τύχες των λαών τους, είτε ως πρωθυπουργοί, είτε ως μεγαλόσχημα οικονομικά στελέχη, είτε ως χρυσές εφεδρείες του συστήματος.

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ έπεσα «θύμα» αυτής της προπαγάνδας σε ότι αφορά στους τίτλους και στα προσόντα των στελεχών τα οποία επέλεξε η παγκόσμια άρχουσα τάξη, για να αναλάβουν τους μελλοντικούς ρόλους τους.

Και εξηγούμαι λέγοντας, ότι εδώ και καιρό στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τον «καθηγητή» τουHARVARD, κύριο Γεώργιο Α. Παπανδρέου, και σε ότι αφορά στην έναρξη ενός προγράμματος  με θέμα τον «Επανασχεδιασμό της Ευρώπης» εις το οποίο θα είναι ο κύριος «διδάσκαλος» των φοιτητών του πασίγνωστου πανεπιστημίου των ΗΠΑ.

Στον πόλεμο μέχρις εσχάτων μεταξύ του Ευρώ και του Δολαρίου, ο ΓΑΠ ήταν ο «κρίσιμος» άνθρωπος-πολιτικός, ήταν ο πολιτικός, ο οποίος ώς εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας, χρησιμοποίησε την χώρα του (την Ελλάδα!) ως «πολιορκητικό κριό», ως «μέσον» για να πετύχει την κατάρρευση της Ευρωζώνης.

Περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι κατόρθωσαν να πείσουν τον Ελληνικό λαό να τους αναγορεύσει σε πολιτικούς «Ηρακλειδείς», τους λεγόμενους και «κηπουρούς» του ΓΑΠ, προχώρησε χωρίς δισταγμό και «τσίπα», στην εφαρμογή ενός σχεδίου, παραποιώντας οικονομικά στοιχεία, προκηρύσσοντας αμφιλεγόμενα δημοψηφίσματα, διαρρέοντας «κρίσιμες» πληροφορίες για την οικονομία της χώρας, σε οικονομικά κέντρα του εξωτερικού κυρίως. Χλευάζοντας την Ελληνική κοινωνία, αποκαλώντας τους Ελληνες, «διεφθαρμένους», υπογράφοντας ανάλγητες συμβάσεις, τα περίφημα «μνημόνια», τα οποία και οι ίδιοι οι πιστωτές μας (ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ) γνώριζαν ότι δεν οδηγούσαν πουθενά, απλά εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους, οδηγώντας την χώρα στην ύφεση, στην χρεοκοπία και στο ΔΝΤ, μόνον και μόνον, διότι αυτό εξυπηρετούσε τους σχεδιασμούς ξένων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, και θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στην Ευρωζώνη.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα σε ότι αφορά την έναρξη των «μαθημάτων» υπό την επιστημονική καθοδήγηση του «καθηγητή» του Πανεπιστημίου Harvard του κ. Γεωργίου Α. Παπανδρέου;;;

Θα παρατηρήσατε ότι στις λέξεις καθηγητής και μαθήματα, πρόσθεσα εισαγωγικά! Ας δούμε λοιπόν, γιατί υπάρχουν αυτά τα εισαγωγικά στις λέξεις, που μέχρι σήμερα, έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, έτσι ώστε να περάσουν στο υποσυνείδητο του Ελληνα πολίτη, ότι ο ΓΑΠ, είναι ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πλανήτη!!!

Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχει εκτός από το Ινστιτούτο Μελέτης για προχωρημένους, το Radcliffe άλλα δώδεκα ιδρύματα-σχολεία.

Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ χρηματοδοτείται από ευεργέτες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων γενναιόδωρων αποφοίτων, καθώς και μέσω των διδάκτρων.

Το πανεπιστήμιο έχει τις ακόλουθες σχολές :

1. Harvard Business School
2. Division of Continuing Education
3. Faculty of Arts & Sciences
4. Graduate School of Design
5. Harvard Graduate School of Education
6. Harvard Kennedy School
7. Harvard Law School
8. Harvard School of Public Health
9. Harvard College
10. Harvard School of Dental Medicine
11. Harvard Divinity School
12. School of Engineering and Applied Sciences
13. Graduate School of Arts & Sciences
14. Harvard Medical SchoolΈνα από αυτά τα σχολεία είναι το Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Government), το οποίο διαθέτει 15 κέντρα και 60 προγράμματα.

Και ένα από τα 60 προγράμματα είναι το «πρόγραμμα Κόκκαλη»!!!

Το πρόγραμμα του πασίγνωστου Ελληνα επιχειρηματία, ιδρύθηκε στο Harvard Kennedy School το 1997 και χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη για να εκπαιδεύσει, να εξασκήσει, και να συνδέσει τους παρόντες και μελλοντικούς ηγέτες στο να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά το κοινό καλό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από την ίδρυσή του, έχει υποστηρίξει πάνω από 500 φοιτητές, οι οποίοι εκπροσωπούν 15 χώρες-στο βαθμό «School master`s degree» και σε εκτελεστικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να χρησιμεύσει ως μια ζωντανή πνευματική σχέση μεταξύ του Χάρβαρντ και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη, παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τα βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής της περιοχής (προφανώς συμπεριλαμβάνεται και Ελλάδα) η οποία, πρέπει να μελετηθεί και να συζητηθεί στο Χάρβαρντ.

Το Πρόγραμμα Κόκκαλη διοργανώνει εκδηλώσεις με προσκεκλημένους ομιλητές. Προηγούμενοι ομιλητές σε τέτοιες εκδηλώσεις υπήρξαν πολλοί! Από τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ ως τον Κομισάριο Ολι Ρεν κι έν σωρό άλλους!!


Διαβάστε μερικές από αυτές που ανακαλύψαμε στις ιστοσελίδες του Ιδρύματος:

 
a. Macedonia: Integration Without Assimilation Through Respecting of Diversity
Monday, September 24 - 12:00 PM
H.E. Dr. Gjorge Ivanov, President of the Republic of Macedonia
b. Rebuilding the Economic & Monetary Union
Tuesday, September 25th - 4:15 P.M.
Dr. Olli Rehn, Vice-President of the European Commission and Commissioner for Economic and MonetaryAffairs and the Euro
c. Pathways to Development in Southeastern Europe: The Bulgarian Perspective