Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Απελευθέρωση 200 κρατουμένων από Σύριζα και Πασόκ

Επιλεκτική δικαιοσύνη..Δικογραφία σχηματίστηκε κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για την υποτιθέμενη απελευθέρωση προσαχθέντα προχθές έξω από το θέατρο "Χυτήριο". Ας θυμηθούμε μια παρόμοια περίπτωση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη και κάντε τη σύγκριση..
Μεγάλη ευαισθησία έδειξε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και κατόπιν εντολών το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του Χρήστου Παπά που κατά τη διάρκεια των αντιδράσεων έξω από το θέατρο “Χυτήριο”, πήρε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών έναν κύριο κάποιας προχωρημένης ηλικίας που μόλις είχε προσαχθεί και οδηγούνταν στην κλούβα των ΜΑΤ. Θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως ο εν λόγω ηλικιωμένος κύριος ούτε πέτρες πέταγε, ούτε μολότοφ, ούτε χτύπησε κανένα αστυνομικό...αλλά ούτε και είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.
Ας θυμηθούμε μια ανάλογη περίπτωση όχι με έναν, αλλά με εκατοντάδες ακροαριστερούς κουκουλοφόρους που ενώ πιο πριν πετούσαν μολότοφ απελευθερώθηκαν από τον βουλευτή του Σύριζα, Τάσο Κουράκη, πάντα με την συνεργασία του τότε υφυπουργού ΠΡΟ-ΠΟ του Πασόκ Σ.Βούγια. Ο βουλευτής του Σύριζα μάλιστα δήλωσε ότι είναι περήφανος για τα παιδιά του, τα οποία ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες.

«Μακαριώτατε, Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε ανάστατοι.»

Προς                                                               12-10-12
Μακαριώτατον
Αρχιεπίσκοπον Αθηνών                  
& Πάσης Ελλάδος                          
κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ                   ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αθήνα                                       ------------------------------

Μακαριώτατε,
                          Θέμα: Ο  Χριστός  βλασφημείτε:
                          ----------------------------------------
Τις ημέρες αυτές, παρατηρούμε μια αναταραχή στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού, εξ αιτίας ενός θεατρικού έργου, όπου ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, η Μητέρα Αυτού & οι Απόστολοι Αυτού, βλασφημούνται βάναυσα με σεξουαλικά υπονοούμενα, και όχι μόνο.
Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε ανάστατοι.
Το έργο αυτό υποστηρίζουν οι ψευτο-αριστεροί ψευτοκουλτουριάρηδες, και θολοκουλτουριάρηδες πολιτικοί, πράκτορες του διεθνούς Σιωνισμού, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, στο όνομα της ελευθερίας της τέχνης και της κουλτούρας.
Εάν αυτό συνέβαινε σε Ισλαμική χώρα, οι Μουσουλμάνοι πιστοί, τους δημιουργούς και υποστηρικτές του θεατρικού αυτού έργου, θα τους είχαν αποκεφαλίσει.

Στη βλασφημία αυτή μόνο η Χρυσή Αυγή έδωσε τη μάχη της, και χλευάζεται από τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, σαν φασίστες. Αφήσατε μόνη τη Χρυσή Αυγή στον αγώνα της πίστεως, ενώ έπρεπε να είχατε ηγηθεί και πρωτοστατήσει!!!
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έκαναν αυτό που έπρεπε να είχατε κάνει εσείς, μαζί με τους Μητροπολίτες, & Δεσποτάδες.

Το να στηρίζεις την πίστη μας, και να υπερασπίζεσαι το Χριστό,  για τους θολοκουλτουριάρηδες είναι φασισμός, και έλλειψη πνευματικότητος.!!!
Εν όψει αυτής της δραματικής για την Ορθοδοξία καταστάσεως, με μεγάλη έκπληξη βλέπουμε την ηγεσία της Ορθοδοξίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, να απέχει από όποια εκδήλωση, και να σιωπά………
Η Ιερά Σύνοδος  κοιμάται!!! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κοιμάται. Ο Αρχιεπίσκοπος  καθεύδει.
Ο Πρωθυπουργός ησυχάζει αδιαφορών!!!
Οι Μητροπολίτες στο κόσμο τους!  Η Βουλή κοιμάται.
Παρακαλώ  ησυχία!!! Όλοι κοιμούνται…….
Μα τι σας έχει συμβεί;;; επιτέλους πια!!!
Μήπως οι Σιωνιστές Σας πότισαν με ναρκωτικά;;;
Πρέπει να αντιδράσετε δυναμικά και μαχητικά, έχετε υποχρέωση να υπερασπιστείτε τη τιμή του Αρχηγού της Ορθοδοξίας & Χριστιανικής πίστεως.
Πρέπει να κατεβάσετε το λαό στις πλατείες, όπως έκανε ο Μακαριστός Χριστόδουλος.
Επιτέλους πια, αποδείξτε ότι είσθε ο Αρχηγός της Εκκλησίας της Ελλάδος. Έλεος πια! Τόση αδιαφορία για Θρησκεία & Πατρίδα.
Αρκετά πια μας κοιμίσατε στηρίζοντας τους μασόνους Σιωνιστές  πολιτικούς……….
Εκτός εάν εσείς και οι Δεσποτάδες μας, είναι  του ιδίου φυράματος………..
Μακαριώτατε, μας απογοητεύσατε με τη μέχρι σήμερον
Πολιτική Σας , απραξία Σας, και αδιαφορία Σας, στο δράμα του Λαού μας.
Ασπαζόμενος την δεξιάν Υμών,
Επί τούτοις  διατελώ,
                                     Μετά  Σεβασμού
                                    Αντώνης  Γρυπαίος
                                    Διεθνολόγος.-

Τυχαιο??? Θυμάστε το Αλβανάκι με την... Ελληνική σημαία;Έρχεται, ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων”

Ο Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, στα.....
καλύτερα κολέγια της Αμερικής - Τώρα μεγάλωσε και έρχεται, ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων” για να διεκδικήσει για τους Τσάμηδες την μισή Ελλάδα!!!

Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία.!!!

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.http://www.oparlapipas.com


Διάσημοι Ρώσοι ομολογούν την πίστη τους στην Ορθοδοξία ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_13.html#ixzz29ANO6gGNΈναν πρωτοποριακό και σίγουρα εντυπωσιακό τρόπο βρήκε η Εκκλησία της Ρωσίας για να προσελκύσει τους πιστούς στην Ορθοδοξία.

Άνθρωποι που είναι πλέον αναγνωρίσιμοι στη Ρωσία, την Λευκορωσία και την Ουκρανία, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Εκκλησία και δηλώνουν πόσο ωραίο είναι να είσαι Ορθόδοξος.
Στην εκστρατεία αυτή συμμετείχαν ηθοποιοί, τραγουδιστές, πυγμάχοι, ενώ ανάμεσα τους είναι και ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς.

Την πρωτοβουλία για την εκστρατεία αυτή που ονομάζεται «εμείς οι Ορθόδοξοι» την πήρε το Κίνημα Ορθόδοξης Νεολαίας «Soborno», το οποίο σύμφωνα με το ράδιο «Ηχώς» έχει ως σκοπό να προσελκύσει νέους στην Εκκλησία.

Ο Τομ Χανκς που πρόσφατα στράφηκε στην Ορθοδοξία, εξαιτίας της ελληνικής καταγωγής της συζύγου του φαίνεται στην αφίσα και το κείμενο γράφει: « Καταλαβαίνω πόσο σημαντικό και υπέροχο είναι να έχεις την δυνατότητα να πηγαίνεις στην εκκλησία και να σκέφτεσαι πάνω στα σοβαρά ερωτήματα που σου θέτει η ορθοδοξία και να σκέφτεσαι τις απαντήσεις που αυτή σου δίνει».

Η εφημερίδα Vzgliad.ru έχει υπολογίσει ότι το κόστος της διαφημιστικής εκστρατείας θα ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 990.000 ευρώ).

Σύμφωνα με ορισμένους σχολιαστές, μετά την υπόθεση Pussy Riot και τις αναφορές στην πολυτελή ζωή του Πατριάρχη, η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να «ξαναχτίσει την εικόνα της». Ταυτόχρονα, το Πατριαρχείο ακολουθεί αυτήν την πολιτική για να αυξήσει το βάρος του στη ρωσική κοινωνία

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι το γεγονός πως κανείς δεν ξέρει αν οι διάσημοι που χρησιμοποιούνται ως «διαφημιστές» της Εκκλησίας έχουν ερωτηθεί και φυσικά εγκρίνει την παρουσία των φωτογραφιών τους.
πηγή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤO .. Corpus Christi !!! EXTRA3 12-10-2012

Εκατοντάδες εθνικιστών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Παύλο ΜελάΕκατοντάδες εθνικιστών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Παύλο Μελά
Εκατοντάδες εθνικιστών παρευρέθησαν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης που παρετέθηκε στον Παύλο Μελά, υπό την διοργάνωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. 

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, όπου βρίσκεται άγαλμα του μεγάλου αυτού Ανδρός που έδωσε την Ζωή του για την Μακεδονία μας. Το ιστορικό πλαίσιο έθεσε ο Συναγωνιστής, Δημήτρης Πολυμερόπουλος, υπενθυμίζοντας σε όλους την Ζωή και την Προσφορά του Παύλου Μελά στον Ελληνισμό. Δευτερολόγησε ο Συναγωνιστής, Γεώργιος Γερμενής, που τόνισε την ομοιότητα, τρόπον τινά, των εποχών, αφού και σήμερα το όνομα της Μακεδονίας βρίσκεται υπό διεκδήκηση από τους Σκοπιανούς και τους το δίνουν οι "έλληνες" πολιτικάντηδες. 

TO ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/to.html#ixzz29AN084sLΣτην καρδιά της Greek Town της αμερικανικής μεγαλούπολης το National Hellenic Museum με τα 12.000 εκθέματα και τις περιοδικές εκθέσεις του απευθύνεται σε όλους τους Αμερικανούς. Η διευθύντριά του Κόνι Μουρτουπάλα μιλάει στο «Βήμα»
Tο ιδιόκτητο κτίριο όπου στεγάζεται το Εθνικό Ελληνικό Μουσείο του Σικάγου.
  Πόσοι γνωρίζουν ότι πίσω από την ιστορία της Έλεν Κέλερ, της τυφλοκωφής αμερικανίδας συγγραφέως και ακτιβίστριας η οποία αποτέλεσε ένα από τα λαμπρότερα παραδείγματα θάρρους και θέλησης του 20ού αιώνα, βρίσκεται ένας Έλληνας; Ο λόγος για τον Ηπειρώτη Μιχαήλ Αναγνωστόπουλο(Ανάγνο), μετανάστη στις ΗΠΑ, ο οποίος, ως διευθυντής του Σχολείου Τυφλοκωφών Perkins της Βοστώνης, ήταν αυτός που έστειλε το 1887 την απόφοιτο Ανν Σάλιβαν να διδάξει τη μικρή τότε Κέλερ αλλάζοντας τη ζωή της για πάντα.

Μήνυμα και μήνυση του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ για το ανοσιούργημα «Corpus Christi»


Μήνυση κατά των συντελεστών της αισχρής και βλάσφημης θεατρικής «παράστασης» Corpus Christi, για «βάναυση και κακόβουλη βλασφημία, υπό το πρόσχημα της δήθεν τέχνης», κατέθεσε σήμερα στο Α.Τ. Ομονοίας ο Άξιος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Στο τμήμα, μετέβησαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς, Π. Ζησιμόπουλος, Π. Ηλιόπουλος και Ε. Μπούκουρας, για συμπαράσταση στον Σεβασμιώτατο Πειραιώς.
Είχε προηγηθεί κεραυνοβόλο μήνυμα του Μητροπολίτου, το οποίο έχει ως εξής:
Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης πρός τήν Ορθόδοξη Εκκλησία τής Ελλάδος η οποία περιέθαλψε τήν οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στόν πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στόν Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από τήν γείτονα Αλβανία, ανέσυρε από τή ναφθαλίνη τής παγκόσμιας απόρριψης τό θεατρικό έργο «Corpus Christi» τού Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μάκ Νάλι πού εγράφη τό 1997 καί ενώ στήν αρχή προανήγγειλε ότι θά τό παρουσιάσει στό θέατρο «Άνεσις» (Κηφισίας 14) λόγω τής αφόρητης δυσωδίας καί τής παράνοιας καί γελοιότητος τού έργου καί τής αναμενομένης μικρής προσελεύσεως «ειδικού» κοινού τελικά τό παρουσίασε σέ μιά αποθήκη στό Γκάζι πού έχει μετατραπεί σέ θεατράκι ονόματι «Χυτήριο».
Η απόδοσις από τόν ομοφυλόφιλο συγγραφέα τής ψυχοπαθολογικής εκτροπής τής ομοφυλοφιλίας πού είναι ευθεία ανατροπή τής ανθρώπινης φυσιολογίας καί οντολογίας στόν Αιώνιο καί Πανυπερτέλειο καί Πανάγιο Θεό, ο Οποίος μάλιστα απέθανε γιά τήν ανθρώπινη οικογένεια καθώς καί στούς «αγραμμάτους» μαθητές Του, πού πλησθέντες υπό τού Αγίου Πνεύματος έγιναν οι πλέον έγκριτοι φιλοσοφούντες θεολόγοι τής παγκοσμίου ιστορίας καί αυτό όχι γιά νά προσποριστούν θέσεις, αξιώματα καί ηδονές τού κόσμού τούτου αλλά μαρτύρια, διωγμούς καί θάνατο, υπενθυμίζει τόν ανθρωπομορφισμό τών κατασκευασμένων θρησκειών τού κόσμου, στούς θεούς τών οποίων οι κατασκευασταί τους άνθρωποι προσέδωσαν τά δικά τους χυδαία, ποταπά καί διεστραμμένα πάθη γιά νά καταπνίξουν προφανώς τόν έλεγχο τής συνειδήσεώς τους πού σέ στιγμές πνευματικής νηνεμίας εξεγείρεται εναντίον τους διαμαρτυρομένη γιά τό έγκλημα καθοσιώσεως σέ βάρος τής υπάρξεώς τους.
Η Ι. Σύνοδος τής Εκκλησίας τής Ελλάδος ως ώφειλε κατεδίκασε αυτή τήν αισχρότητα καί τήν βάναυση καί κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης τού αληθινού Θεού τής αμωμήτου μας πίστεως καί κάλεσε τόν ορθόδοξο λαό μας νά αποδοκιμάση αυτή τήν πρόκλησι καί ύβρι.
Παρέλκει κανείς βέβαια νά αναφέρει ότι οι συντελεσταί τής δυσώδους αυτής παράστασης, οι ηθοποιοί καί θεαταί θέτουν εαυτούς εκτός Εκκλησίας μέ ότι αυτό αιώνια συνεπάγεται. Εντύπωση όμως προκαλεί η ανύπαρκτη δημοκρατική ευαισθησία τού εντύπου τύπου ως λ.χ. τής δημοκρατικής εφημερίδας «Αυγή», πού έσπευσαν νά καλύψουν τό ανοσιούργημα τών συντελεστών ποδοπατούντες καί αυτοί μέ τήν σειρά τους χυδαία τά θρησκευτικά αισθήματα τού Ορθοδόξου Ελληνικού λαού, πού καθυβρίζονται καί προσβάλλονται βαναυσότατα μέ αυτό τό παρανοϊκό παραλήρημα τού ομοφυλόφιλου Αμερικανού συγγραφέα.
Αποδεικνύεται έτσι πόσο πολύ σέβονται τούς συνανθρώπους τους καί συνεπώς τήν δημοκρατία γιά τήν οποίαν δήθεν αγωνίζονται γιατί είναι γνωστή η αρχή ότι στήν δημοκρατία η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού ενός εξικνούνται έως εκεί πού αρχίζουν η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού άλλου.
Τώρα βέβαια άν υπήρχε δυνατότης διαλόγου μέ τούς απαραδέκτους συντελεστάς αυτής τής αθλιότητος θά τούς έλεγε κανείς νά δοκιμάσουν νά παίξουν τό ίδιο έργο σέ κάποια μουσουλμανική χώρα γιά νά αποκεφαλισθούν αυθωρεί καί ολίγον πρίν τήν εκτέλεσή τους, ίσως κατανοήσουν ποίο τό μέγεθος τής πίστεως τήν οποίαν ο αιώνιος Θεός ενέπνευσε διά τού ενσαρκωθέντος Υιού Του στήν ανθρωπότητα διά τής θυσίας τού Οποίου μεταστοιχείωσε καί μετήλλαξε τήν εκδικητική καί εγκληματική πεπτωκυία ανθρώπινη φύση πού καλείται εντός τής αληθούς Εκκλησίας τού Χριστού νά αγαπά τούς εχθρούς καί νά εύχεται υπέρ τών αδικούντων καί υβριζόντων.
Σέ αυτό τό ανοσιούργημα συνέπραξε καί η γνωστή καί από τήν ποινική της εμπλοκή μέ τόν τέως σύζυγό της κ. Απόστολο Δοξιάδη, ηθοποιός κ. Βάσια Παναγοπούλου πού κατά δήλωσή της απέδωσε τό αίσχιστο αυτό κείμενο στήν Ελληνική γλώσσα.

Corpus Christi και Σκίτσα του Μωάμεθ«…Γνώσεσθε την Αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς…" (Κατά Ιωάννην, Η’ – 32)
(Το αν την αντέχουμε ή όχι θα φανεί στο τέλος του κειμένου...)

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Σάτιρα και προπαγάνδα. Ή αλλιώς, η Προπαγάνδα μέσω της Τέχνης.
 Η «έντεχνη λασπολογία» μέσω του «πολιτισμένου γέλωτος».
Λέγε λέγε, κάτι θα ριζώσει στην ψυχή του άλλου.
Ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει.
Γνωστά τσιτάτα όλα...
Η ουσία παραμένει όπως κι αν το πεις όμως:
 Ο πιο κόσμιος, χαριτωμένος, «πολιτισμένος» και πάνω απ’ όλα «νόμιμος» τρόπος να «φθείρεις» κάτι ή κάποιον είναι η «Τέχνη». Και να λερώσεις κάποιον, φυσικά με το αζημίωτο. Ή να «απομυθοποιήσεις». Κι αφού τον «κατεβάσεις από τον Μεταφυσικό Θρόνο» του, να τον σύρεις στη λάσπη μέχρις εξοντώσεώς του.

Η «Προπαγάνδα των (δήθεν) Προοδευτικών» στοχεύει σε δύο επίπεδα.

Πρώτον, τις έννοιες Πατρίδα/Σημαία. Με απώτερο σκοπό μια «πολυπολιτισμική-πολυεθνική» κοινωνία αυτά τα «Σύμβολα» - που «στηρίζουν την Εθνική Κοινωνία» - πρέπει να συντριβούν. Να γελοιοποιηθούν, να αποηθικοποιηθούν, να αποσαθρωθούν πρώτα τα θεμέλιά τους και κατόπιν να καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι.

Δεύτερον, την έννοια «Πίστη». Λοιδωρισμός της μέχρι την απομυθοποίηση και το γκρέμισμά της.
Τρίτον, στηρίζει τα δύο παραπάνω «Μέτωπα», ακυρώνοντας στην πράξη την δυνατότητα πολιτικοκοινωνικής, πολιτιστικής αντιμετώπισής τους από μέρους του ευρύτερου Πατριωτικού Χώρου.
Πως;
Μα «στερώντας τους όπλα».
Ποιά είναι αυτά;
Δεν μένει παρά να εξεταστεί το «βασικό ΤΟΥΣ επιχείρημα» στην πιο πρόσφατη «σκηνή αυτού του διαρκούς επαίσχυντου αντεθνικού τους έργου». Την υπόθεση Corpus Christi.
Ποιό ήταν αυτό;

«Γιατί ρε Φασίστες δεν μας αναγνωρίζετε το δικαίωμα Λόγου και έκφρασης»;

Κοίτα ποιός μιλάει! Ποιοί το ρωτούν αυτό;
Αυτοί που δεν αναγνώρισαν το δικαίωμα Λόγου στην Ολυμπιακή Αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου και την καρατόμησαν ατιμωτικά από την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012.
Αυτοί που χτύπησαν αμείλικτα πριν ελάχιστες δεκαετίες την ταινία «Ελένη» του Γκατζογιάννη.
Αυτοί που πάλεψαν αδυσώπητα την ταινία «Κατίν» που ξεμπρόστιαζε το έγκλημα των «προοδευτικών» σοβιετικών να εκτελέσουν 20,000 Πολωνούς αξιωματικούς στο ξεκίνημα του Β’ Παγκ. Πολέμου.
Αυτοί που έχουν «πιάσει όλα τα πόστα» στην Ελληνική Πολιτεία κλείνοντας όλες μα όλες τις πόρτες στους Έλληνες Πατριώτες ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν στην (δήθεν) «Προοδευτική» τους (αντεθνική) Λαίλαπα.
Τολμάνε και μιλάνε για λογοκρισία.
Ποιοί; Αυτοί που έχουν μπλοκάρει τα πάντα. Που έχουν λογοκρίνει κάθε τι Πατριωτικό με τον χειρότερο τρόπο. Κλείνοντάς του «όλες τις πόρτες» έκφρασής του.
Πόσοι Έλληνες Πατριώτες καλλιτεχνικοί δημιουργοί κάθε είδους άραγε δημιουργούν σε θιάσους, σε ατελιέ, σε μουσικές ή θεατρικές σκηνές και σε πλατώ;
Πότε ανέβηκε η τελευταία «Πατριωτική» Παράσταση;
Πότε προβλήθηκε η τελευταία «Πατριωτική Ταινία»;
Πότε έγινε τελευταία φορά παρουσίαση στα κρατικά ΜΜΕ Πατριωτικής Λογοτεχνίας – Ποίησης – Δοκιμίου ή έθεσαν υπό την αιγίδα τους μια συναυλία Πατριωτικών Τραγουδιών;
Πόσοι Έλληνες Πατριώτες συγγραφείς βρίσκουν άραγε ανοιχτές θύρες στους χιλιάδες εκδοτικούς οίκους και στα ΜΜΕ;
Πόσοι Έλληνες Πατριώτες δημοσιογράφοι άραγε απασχολούνται σ’ αυτά τα ΜΜΕ;
Πότε ενίσχυσε η Πολιτεία των «Προοδευτικών» τις Πατριωτικές Ιστοσελίδες για να προάγουν κι αυτές με τη σειρά τους ακόμη πιο πολύ τον Πατριωτικό Εθνικό Λόγο, Τέχνη και Γράμματα;
Πόσοι από τους παραπάνω «ενισχύονται οικονομικά» από την Πολιτεία για να δημιουργήσουν ελεύθερα στο χώρο του Πνεύματος και του Πολιτισμού όπως «αφειδώς» συμβαίνει με τους αντίστοιχους «άλλους ημέτερους και καλοζωϊσμένους» του αντεθνικού κατεστημένου;

Η εξοργιστική απάντηση είναι γνωστή σε όλους...

Άλλος λοιπόν κήρυξε τον Πόλεμο στους Πατριώτες,  στην Πατρίδα και στα Σύμβολά τους.
Στο παρόν θα δοθεί όμως έμφαση στον έναν από τους δύο παραπάνω «Στόχους» τους.

 Τις επιθέσεις κατά των Συμβόλων της Πίστεως.

Όπως και στην «απαγκίστρωση» αυτού του θέματος από το άλλο θέμα που «εκ του πονηρού» όλοι αυτοί οι (δήθεν) Προοδευτικοί προσπαθούν εσκεμμένα να το «εμπλέξουν». Τουτέστιν, με ένα άλλο διεθνές σοβαρό ζήτημα, την (δήθεν) απόπειρα προσβολής των Συμβόλων του Ισλάμ. Θα δείτε πιο κάτω τα «περιβόητα (δήθεν) Σκίτσα του Μωάμεθ». Και θα δείτε επίσης το ότι αποτελούν απλά μια (δήθεν) προπαγάνδα κατά του Ισλάμ ενορχηστρωμένη απ’ «αυτούς τους ίδιους». Τους Ισλαμιστές.
Ένα ένα όμως.
Στα «δικά μας» πρώτα.

Corpus Christi: το Ιερό «Αδελφάτο» με τις «τρελές»...

Ενοχλητικός ο τίτλος, έτσι;
Γι’ αυτό τον διάλεξα.
Έψαχνα έναν τίτλο που σε οχτώ λέξεις να μπορεί να δείξει με «ενοχλητική ένταση» όλη την «δυσώδη σκοτεινιά» αυτού του (δήθεν) «τεχνουργήματος».
Η Θεατρική Παράσταση Corpus Christi, όπου ο Χριστός και οι Μαθητές του παρουσιάζονται ως μια «Ομοφυλοφιλική Σέχτα» είναι το πιο πρόσφατο ηχηρό παράδειγμα. Ανάλογες προσπάθειες υπήρξαν πολλές στο παρελθόν. Όχι μόνον στο σύγχρονο. Αλλά και στο ιστορικό.
Σκοπός πάντα ένας:  «Απομυθοποίηση», «Ηθική Αποκαθήλωση του βαλλόμενου (Θεολογικού) Προσώπου/Συμβόλου», «Γκρέμισμα και Συντριβή» όλου του Πνευματικού Οικοδομήματος που στηρίζεται σ’ αυτό.
Τόσο απλά. «Χειραγώγηση»!!!
Θα πει κάποιος ίσως απ’ αυτούς τους «κυρίους»:

Μα σταματήστε πια να βλέπετε φαντάσματα. Απλά ένα έργο είναι. Πως είναι δυνατόν από μόνο του ένα θεατρικό έργο να φιλοδοξεί να επιτύχει όλα αυτά που του καταμαρτυρείτε παραπάνω;

Να ήταν μια απλή ιστορική εξαίρεση, ίσως και να μην ασχολούταν κανείς μαζί του. Δεν είναι όμως. Παρά είναι ένας ακόμη «κρίκος» σε μια μακρά ιστορική αλυσίδα από τέτοιες «επιθέσεις».
Πάμε λοιπόν προς τα πίσω.
Στα γρήγορα θα περάσουμε τις αντίστοιχες απόπειρες των ταινιών «Ο Τελευταίος Πειρασμός» και ο «Κώδικας Ντα Βίντσι». Γνωστές οι περιπτώσεις τους. Εντάσσονται ξεκάθαρα στο σκεπτικό της παραπάνω προπαγάνδας.
Τα υπόλοιπα όμως, θα αποπειραθούμε να τα «βιώσουμε». Και όχι απλά να τα διαβάσουμε. Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί και δεν θα αποκρυφτεί το ανάλογο οπτικό υλικό. Πρέπει να αναδυθεί όλη η «δυσωδία» αυτής της «ενορχηστρωμένης φιλοσοφικής/αντιθεολογικής επίθεσης». Σε όλη την «ιστορική αλληλουχία» της. Και όχι να κρυφτεί. Μπας και καταλάβουν μερικοί από «εκεί απέναντι» στο (δήθεν) Προοδευτικό μπλοκ «τι κάνουν» και «που οδηγούν τα πράγματα» σ’ αυτόν τον τόπο.

Υπόθεση Outlook

Κλασσικό πλέον παράδειγμα αποτελεί το γνωστό ζήτημα του Πίνακα του «Σταυρού και της εκσπερμάτισης επ’ αυτού». Και αυτό παρουσιάστηκε ως «Τέχνη»:
Ο πίνακας του Thierry de Cordier «Πότισέ με»,
 ο οποίος αφού εκτέθηκε στα μάτια 22,000 θεατών της έκθεσης Outlook, μόλις λίγα χρόνια πριν, (συμπεριλαμβανομένου του τότε Έλληνα Προέδρου κου Στεφανόπουλου) αποσύρθηκε μετά από διαμαρτυρία της Εκκλησίας – αν και «προκλητικά καθυστερημένης».

Η Εκκλησία σ’ εκείνη την περίπτωση προτίμησε να υποκριθεί ότι «ουδέν συμβαίνει». Το ίδιο έπραξε (όπως και συνολικότερα η Πολιτεία) και με όλες εκείνες τις ιστοσελίδες που – ήδη καιρό πριν και ως σήμερα – διακωμωδούσαν (και διακωμωδούν) Σύμβολα της Πίστης, στο πρότυπο του «Γέροντας Παστίτσιος» που από τότε διακινούνται σε ογκώδη αριθμό στο διαδίκτυο και που επιχειρούν να τα καμουφλάρουν με το προσωπείο της «αθώας σάτιρας».
Να όμως που δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι:

Όπως έγραφα στο διαδίκτυο εκείνη την περίοδο:

«Μέγα το της Θαλάσσης κράτος» στο Αιγαίο, αλλά αυτό δεν θα είναι η Ελλάδα σε λίγα χρόνια... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7582.html#ixzz29AMbNDEa

Ολική ανατροπή της ισορροπίας στο Αιγαίο σε ότι αφορά την ναυτική ισχύ (το μοναδικό τομέα στον οποίο τουλάχιστον στα χαρτιά η Ελλάδα διατηρούσε μέχρι σήμερα την ισορροπία και ίσως μία ελαφρά υπεροχή) καταδεικνούουν τα στοιχεία που φέρενει στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://turkishnavy.net/ τα άμεσα σχέδια της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας περιλαμβάνουν την ναυπήγηση 26 πολεμικών πλοίων, 12 αποβατικών, τριών βοηθητικών και απροσδιόριστο αριθμό νέων πολεμικων στα τέλη της τρέχουσας δεκαετίας. Η συνολική δαπάνη για την χρηματοδότηση προγραμμάτων που αφορούν το Ναυτικό της Τουρκίας θα φτάσει τα 8 δισ δολαρίων εκ των οποίων τα 6,8 δισ δολάρια αφορούν νέες ναυπηγήσεις οι οποίες φυσικά θα πραγματοποιηθούν στα τουρκικά ναυπηγεία.

Ο Βολταίρος έπεσε νεκρός από το χέρι του Τατσόπουλου…

20121013-113117.jpg

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο σήμερα ο κύριος Τατσόπουλος μας μίλησε για την ελευθερία του λόγου,με αφορμή τα χθεσινοβραδυνά έκτροπα στο θέατρο…Μας δίδαξε Βολταίρο…
“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.”
Το έλεγε τόσο πειστικά μάλιστα,που πραγματικά νιώσαμε ότι πιστεύει στην ελευθερία του λόγου άσχετα αν συμφωνει ή διαφωνεί…
Βέβαια όλα άλλαξαν όταν στον αέρα της εκπομπής “βγήκε” ένα Ιερέας…Με το που ξεκίνησε
να μιλάει άρχισαν να τον διακόπτουν ακατάπαυστα ο Τατσόπουλος και οι δημοσιογράφοι μέχρι που του έκοψαν τη σύνδεση…
Από σήμερα, ο Βολταίρος επέθανε. Από το στιβαρό χέρι του Πέτρου. Το ρητό θα μείνει στην αιωνιότητα ως “Διαφωνώ με ότι λες και θα χτυπιέμαι υστερικά για να μην σ’ αφήσω να το πεις”

(olympia Με πληροφορίες από “Πικρή Σοκολάτα”)

Οι υποτακτικοί της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα αποκαλύπτονται


Με αφορμή το βλάσφημο Corpus Christi…  Σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις (όλο και περισσότερος κόσμος πιστεύει πως πρόκειται για συμμορίες…) του σαπισμένου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, μνημονιακές και δήθεν αντιμνημονιακές έβγαλαν αφρισμένες (από την κακιά τους λύσσα…) ανακοινώσεις κατά των αγωνιζόμενων χριστιανών και της Χρυσής Αυγής, που με δυναμικό τρόπο ματαίωσαν τη βλάσφημη θεατρική παράσταση Corpus Christi. Πρόκειται βέβαια για τους ίδιους που βουβάθηκαν όταν προ ημερών μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες (στην πλειοψηφία τους) έκαναν άνω-κάτω το κέντρο της Αθήνας για ανάλογη βλάσφημη αμερικανική ταινία για τον Προφήτη τους, που σημειωτέον δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα. Το γιατί σιώπησαν στη μία περίπτωση (των μουσουλμάνων) και γιατί είναι λαλίστατοι στην άλλη περίπτωση (των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών) είναι προφανέστατο: διότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις (πλην Χρυσής Αυγής) είναι στην υπηρεσία της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης. Κι αυτή πρέπει να είναι από δω και πέρα η κατάταξη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας: οι ανυπότακτοι (Χρυσή Αυγή) και οι υποταγμένοι (όλοι οι άλλοι).
Εμείς, σας παραθέτουμε τις ανακοινώσεις του υπουργού Πολιτισμού Τζαβάρα (που εκπροσωπεί την ΝΔ), του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Παραλείπουμε τις ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, γιατί έτσι κι αλλιώς βουλευτές και στελέχη των δύο κομμάτων της ροζ άκρας αριστεράς είναι γνωστό πως συμπαραστάθηκαν ενεργά στους βλάσφημους συντελεστές της παράστασης, με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στο «Χυτήριο». Τα συμπεράσματα δικά σας:
Κ. Τζαβάρας (ΝΔ): «Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια. Η τέχνη και ο πολιτισμός υπόκεινται στους δικούς τους κανόνες. Πρωτίστως στην ανεκτικότητα απέναντι σε όποιον έχει και εκφράζει διαφορετική γνώμη ή άποψη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ούτε στη λογοκρισία να πάρει τη θέση της κριτικής, ούτε στην αυτοδικία να πάρει τη θέση της δικαιοσύνης. Σε μια εποχή που ο πολιτισμός και η τέχνη πρέπει να γίνουν το αντίδοτο στην οικονομική και κοινωνική κρίση, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν μειοψηφίες που εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εγγυητές της κοινωνικής, αισθητικής και εθνικής ευταξίας -όπως αυτοί την εννοούν- και να προσπαθούν με τη βία να αναιρέσουν και να εξαλείψουν κάθε αντίθετη, με τις θέσεις τους, άποψη».
Φ. Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): «Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει τα όρια της δημοκρατικής νομιμότητας. Εκμεταλλευόμενη τις δυσκολίες των πολιτών που πλήττονται από την κρίση, προχωρεί με σχέδιο σε ναζιστικές παρεμβάσεις, σε αντιδημοκρατικές ενέργειες, σε συνεργασία με ό,τι πιο σκοταδιστικό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Απέναντι στα φασιστικά «τάγματα εφόδου», όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις καλούμαστε να αντιπαραθέσουμε τη δύναμη της πολιτικής ηθικής, τη δύναμη της ελευθερίας του λόγου, τη δύναμη του σεβασμού της διαφωνίας και της διαφορετικότητας, τη δύναμη του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής. Απέναντι στους νοσταλγούς των φασιστικών ολοκληρωτικών καθεστώτων, να αντιπαραθέσουμε εντός της Βουλής τη δύναμη των κοινοβουλευτικών θεσμών, μη επιτρέποντας στους εκπροσώπους του νεοφασισμού να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα τους».
ΚΚΕ: «Ο ναζιστικός θίασος μαζί με παραεκκλησιαστικούς κομπάρσους επιδιώκει να επιβάλει καθεστώς λογοκρισίας στις καλλιτεχνικές παραγωγές, αποκαλύπτοντας τον συστημικό και βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής. Ο λαός πρέπει να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή και να καταδικάσει το ναζιστικό τραμπουκισμό γιατί όπου κι αν εκδηλώνεται, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στα θέατρα, στόχο έχει τα λαϊκά δικαιώματα, το εργατικό και λαϊκό κίνημα».
Αμαλία Κουτσαβίτη

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ... ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ...


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!

 ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ... ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "0", ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΗΚΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΚΡIΝΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ...


ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΤΑΤΟΪΟΥ 28) ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΙΣ 9:00


ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


----------------------------------

Κανένα έλεος δε δείχνουν πια οι τροϊκανοί – Νέες δραματικές περικοπές στον ΕΟΠΥΥ! Κόβονται φάρμακα, αυξάνονται νοσήλια, εξετάσεις ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_3889.html#ixzz29AMC928h
Απίστευτο κι όμως τροϊκανικό! Κανένα έλεος δε δείχνουν πια οι τροϊκανοί καθώς στις διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Υγείας για τη μείωση των δαπανών στην Υγεία είναι πια αμείλικτοι καθώς δε θεωρούν ότι μπορούμε να μειώσουμε τις δαπάνες, κοινώς δεν μας πιστεύουν. Γι αυτό και συνιστούν άμεσες περικοπές σε φάρμακα, νοσήλια αλλά και εξετάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυξάνεται για όλους η συμμετοχή στα έξοδα για περίθαλψη και στον ΟΓΑ ακόμη και κατά 40%. Διαβάστε τις αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia για το τι αποφασίσθηκε να προωθηθεί σε σύσκεψη με την τρόικα στο υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Τετάρτης, μέτρα που αναμένεται να «κλειδώσουν» την ερχόμενη εβδομάδα. 

Οι τροϊκανοί ζητούν πλέον τα πιο αναλυτικά στοιχεία για να εξετάζουν λεπτομερώς το έξοδα και τι δαπάνες υπάρχουν. Πρώτος στόχος τους ο ΕΟΠΥΥ από τη διοίκηση του οποίου ζήτησαν όλα τα τελευταία στοιχεία για φάρμακα, νοσηλείες και εξετάσεις. Άλλωστε ζήτησαν να μειωθεί άμεσα μέσω του νέου κανονισμού λειτουργίας του φορέα να περισταλούν 200 εκατ. ευρώ κυρίως από τη μείωση των τιμών των εξετάσεων και τα ιδιωτικά νοσοκομεία (ΚΕΝ).
 
Σε ότι αφορά στα φάρμακα οι περικοπές θα είναι άμεσες καθώς θα μπει καταρχάς πλαφόν συνταγογράφησης για κάθε γιατρό. Το ανώτατο ποσό δεν έχει αποφασισθεί ακόμη αλλά αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ημέρες.
 
Στο πλαίσιο αυτό για το 2013 θα πρέπει να κερδηθούν κοντά στα 300 εκατ. ευρώ από τη νέα τιμολόγηση φαρμάκων που θα περιλαμβάνει μειώσεις τιμών. Άλλα 400 εκατ. στόχος είναι να εξευρεθούν από τη θετική λίστα φαρμάκων που θα εφαρμοσθεί (λίστα με τα φάρμακα που θα αποζημιώνονται από τα Ταμεία). Στο σύνολο θα πρέπει να μειωθεί η δαπάνη κατά περίπου 1 δις ευρώ. Σήμερα η συνολική φαρμακευτική δαπάνη (κοινωνική ασφάλιση, νοσοκομεία, ιδιωτική) αγγίζει τα 6,8 δις ενώ στόχος είναι τα 5,7 δις ευρώ.
Τι σημαίνει αυτό για τους ασθενείς; Ότι μπορεί να πηγαίνουν στο γιατρό τους και εκείνος να μην μπορεί να τους συνταγογραφήσει τα φάρμακά τους επειδή θα έχει ξεπεράσει το πλαφόν. Συνεπώς θα πρέπει να αρχίσουν ένα κυνήγι για την ανεύρεση γιατρού που θα έχει τη δυνατότητα να τους χορηγήσει τα φάρμακα.
 
Το μεγάλο χτύπημα όμως στους ασφαλισμένους θα έρθει μέσα από τη νοσηλεία σε νοσοκομεία. Αυτό που αποφασίσθηκε μετά από παρότρυνση της τρόικα και δεν αναμένεται να αλλάξει είναι η αύξηση της συμμετοχής στα νοσήλια.
 
Το μεγαλύτερο πλήγμα θα υποστούν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ καθώς θα χρειασθεί να διπλασιάσουν τις μηνιαίες εισφορές τους από 12 στα 24 ευρώ. Από την αύξηση αυτή εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν περίπου 400 εκατ. ευρώ.
 
Όμως από δω και πέρα θα πρέπει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπούνε σε νοσοκομείο αφού η συμμετοχή τους θα κυμαίνεται από 30 έως και 40%. Το τελικό ποσοστό θα αποφασισθεί τα επόμενα 24ωρα.
 
Αύξηση συμμετοχής θα υπάρξει όμως και για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι συμμετείχαν με 0% στις νοσηλείες με εξαίρεση κάποιες αμοιβές γιατρών ή έπειτα από αναβάθμιση θέσης.
 
Πλέον όμως το δωρεάν όπως φαίνεται πέθανε γι αυτό και οι τροϊκανοί πιέζουν για τη συμμετοχή τους στα έξοδα.
 
Στόχος είναι τα έξοδα από τη νοσηλεία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ σε ιδιωτικές κλινικές να πέσουν από τα 500 εκατ. Ευρώ στα 300 εκατ. ετησίως.
Το συγκεκριμένο σχέδιο περικοπών αναμένεται να οριστικοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
 
iatropedia
 

Η Δημόσια Τάξη στην εποχή του Μνημονίου


Όπως είναι γνωστό, η συγκυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει δραματικά τους μισθούς των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας (και στις Ένοπλες Δυνάμεις). Ας δούμε, όμως, υπό ποιες συνθήκες εργάζονται οι πενόμενοι αστυνομικοί στην Ελλάδα της τρικομματικής συγκυβέρνησης του Μνημονίου:
«Με την “ψυχή στο στόμα” αγωνιώντας ακόμη και για σωματική τους ακεραιότητα, μπαίνουν καθημερινά, οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Ξάνθης στα περιπολικά, τα οποία παρουσιάζουν σοβαρές δυσλειτουργίες και βλάβες που επιδιορθώνουν μόνοι τους οι αστυνομικοί. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της συνδικαλιστικής κίνησης αστυνομικών υπαλλήλων Ξάνθης, Κώστας Μαλικόπουλος, οι ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και σε υλικοτεχνική υποστήριξη αποτελούν το βασικό σκόπελο που καθημερινά οι ίδιοι καλούνται να υπερπηδήσουν για να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, με την εγκληματικότητα να οργιάζει στην περιοχή».
«Φασιστοφάγε» υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ αυτά είναι τα έργα σου! Να τα χαίρεσαι!http://neadeksia.wordpress.com

Η περίπτωση Ρουπακιώτη και ο… προοδευτισμός


Επείγουσα επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, Α. Ρουπακιώτης (που κατέχει τη θέση χάρη σε παρέμβαση του κόμματος Κουβέλη, Ρεπούση κ.λπ.), με την οποία ζητά να ενημερωθεί, «εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας για τα χθεσινά επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο», και αν ναι, γιατί δεν παρενέβη». Επίσης, ο Ρουπακιώτης ζητεί από τον εισαγγελέα να αξιολογήσει εάν «συντρέχει περίπτωση διάπραξης του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων, σε σχέση με την απελευθέρωση συγκεκριμένου άνδρα, την ώρα που αστυνομικές δυνάμεις τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο, από βουλευτή της Χρυσής Αυγής».

Φυλή στην Τουρκία μιλά αρχαία ελληνικά!

Μπορεί οι περισσότεροι Nεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα… όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent, περίπου 5.000 άνθρωποι φαίνεται ότι μιλούν μία διάλεκτο που πλησιάζει εκπληκτικά στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
Όπως επισημαίνουν ειδικοί γλωσσολόγοι μέσω αυτής της διαλέκτου μπορούν να εξάγουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τη γλώσσα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, καθώς και το πώς αυτή εξελίχθηκε.
Η κοινότητα ζει σε ένα σύμπλεγμα χωριών κοντά στην τουρκική πόλη της Τραπεζούντας, όπου κάποτε ήταν η αρχαία περιοχή του Πόντου.
Οι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι η διάλεκτος, Romeyka, μια ποικιλία από ποντιακά ελληνικά, έχει δομικές ομοιότητες με την αρχαία ελληνική που δεν παρατηρούνται σε άλλες μορφές της γλώσσας που ομιλείται σήμερα. Επίσης η Romeyka παρουσιάζει και πολλές ομοιότητες με το αρχαίο λεξιλόγιο.
Όπως λέει η λέκτορας Φιλολογίας Ιωάννα Σιταρίδου του Πανεπιστημίου του Cambridge «η χρήση του απαρεμφάτου έχει χαθεί στα νέα ελληνικά. Όμως, στα Romeyka έχει διατηρηθεί».
Μια πιθανότητα είναι ότι οι ομιλητές αυτής της διαλέκτου είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που ζούσαν κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας πριν από τον 6ο ή 7ο αιώνα π.Χ., όταν η περιοχή αποικίστηκε αρχικά. Αλλά είναι επίσης πιθανό να είναι απόγονοι αυτόχθονων πληθυσμών ή μίας μεταναστευτικής φυλής οι οποίοι αναγκάστηκαν να μιλούν τη γλώσσα των αρχαίων Eλλήνων αποικιοκρατών.
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι ευσεβείς μουσουλμάνοι, γι΄ αυτό και είχαν το δικαίωμα να παραμείνουν στην Τουρκία μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923.
[Πηγή epikaira.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνεργασία - Μετάφραση: ΠΡΟΝΟΥΝΤΣΙΑΜΕΝΤΟ - Επαναστατική ΔιακήρυξηΣυνεργασία - Μετάφραση: ΠΡΟΝΟΥΝΤΣΙΑΜΕΝΤΟ - Επαναστατική Διακήρυξη
Πατριώτες, όλους εσάς που νιώθετε ιερή αγάπη για την Πατρίδα, όλους εσάς που στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων έχετε ως σύμβολο πίστεως την υπηρεσία στην Πατρίδα, όλους εσάς που ορκιστήκατε να την προασπίσετε ενάντια στους εχθρούς της μέχρι να χάσετε την ζωή σας, το Έθνος σάς καλεί να το υπερασπισθείτε.
Η κατάσταση της χώρας γίνεται κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο κρίσιμη. Η αναρχία βασιλεύει στην πλειονότητα των πόλεων και της υπαίθρου. Με πιστόλια και καλάσνικωφ επιλύουν τις διαφορές τους οι συμμορίες των πόλεων που ύπουλα και προδοτικά δολοφονούν, χωρίς οι δυνάμεις του κράτους να μπορούν να επιβάλουν την ειρήνη και την δικαιοσύνη.
* * *
Τα πλέον βαριά κακουργήματα διαπράττονται στις πόλεις και στην περιφέρεια ενώ οι δυνάμεις της δημόσιας τάξης παραμένουν αδρανείς, διαβρωμένες από την απελπισία που προκαλεί η τυφλή υπακοή σε κυβερνώντες που προσπαθούν να τις απαξιώσουν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις γίνονται στόχος των πλέον βρώμικων και συκοφαντικών επιθέσεων ακριβώς από εκείνους που θα έπρεπε να υπερασπίζονται την τιμή τους.
* * *
Το Σύνταγμα, απ’ όλους ακυρωμένο και τραυματισμένο, υφίσταται ολική έκλειψη. Ούτε ισότητα έναντι του νόμου, ούτε ελευθερία, ούτε αδελφοσύνη, όταν το μίσος και το έγκλημα έχουν υποκαταστήσει τον αμοιβαίο σεβασμό. Ούτε ενότητα της Πατρίδας, η οποία απειλείται με αποσύνθεση που η ίδια η εξουσία την προκαλεί, ούτε συνοχή και υπεράσπιση των συνόρων μας, καθώς στην καρδιά της χώρας μας ακούγονται οι ξένες εκπομπές που προφητεύουν την καταστροφή και τον διαμελισμό των εδαφών μας.
* * *
Στο επαναστατικό και απερίσκεπτο πνεύμα των εξαπατημένων μαζών, των χειραγωγούμενων από πράκτορες, προστίθεται η κακοβουλία και η παραβατική αδιαφορία των αρχών πάσης φύσεως που, οχυρωμένες πίσω από μια υποχωρητική εξουσία, στερούνται του κύρους και της εκτίμησης για να επιβάλουν την τάξη και την κυριαρχία της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.
Είναι δυνατόν να συναινέσουμε έστω και για μία ακόμη μέρα σε αυτό το επαίσχυντο θέαμα που προσφέρουμε στον κόσμο;
Είναι δυνατόν να παραδώσουμε την χώρα μας στους εχθρούς της Πατρίδας, επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά δειλών και προδοτών, και εγκαταλείποντάς την χωρίς αγώνα και χωρίς αντίσταση;
Αυτό ποτέ!! Αυτό το πράττουν οι προδότες, αλλά δεν το πράττουμε εμείς, όσοι ορκιστήκαμε να την υπερασπισθούμε!!

Άγριο πιστολίδι τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο


 
Άγρια καταδίωξη τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο! Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο ΙΧ με επιβάτες 4 Αλβανούς. Οταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που έσπευσαν προς ενίσχυση καθώς και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.
Οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, με την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν από αυτούς ενώ οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία απο την αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να εμπλέκεται στη θεαματική απόδραση απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!
Σύμφωνα με το TrikalaVoice ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο και οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά. Εκείνη την ώρα τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη από πριν στο χώρο του Νοσοκομείου, μπήκαν στα επείγοντα με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τους φρουρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ γιατροί και νοσοκόμοι έτρεξαν να σωθούν.

Οι τρεις Αλβανοί πήραν τον κρατούμενο μαζί τους, μπήκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, σύμφωνα με το TrikalaVoice, πάνω στο πανικό της στιγμής, έπεσε το όπλο του ενός δράστη, την ώρα που έφευγε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τιμή σε αυτούς που πρέπειΤιμή σε αυτούς που πρέπει
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στις 11:00 το πρωί, στην κοινότητα Μελά του νομού Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην του μεγάλου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Παύλου Μελά και επίσκεψη στο σπίτι όπου φονεύθηκε ο ήρωας από τους Βούλγαρους κομιτατζήδες.

Η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος μας να παραστούν στις εκδηλώσεις και με την παρουσία τους να τιμήσουν τον Ήρωα Μακεδονομάχο Παύλο Μελά που έπεσε μαχόμενος για είναι σήμερα η Μακεδονία μας Ελληνική και ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην κοινότητα Μελά, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με τα ΚΤΕΛ Καστοριάς. Αναχώρηση την Κυριακή 08:45 το πρωί από το χώρο της λαϊκής αγοράς, περιοχή ΚΤΕΛ.
Αργότερα το απόγευμα, η Τ.Ο. Καστοριάς, όπως κάθε χρόνο, θα επισκεφτεί το μνημείο του Παύλου Μελά στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών, πίσω από τη Μητρόπολη Καστοριάς όπου και εκεί θα γίνει κατάθεση στεφάνου. Προ-συγκέντρωση στο καφέ SALOON στις 15:30. Άπαντες παρόντες !

Τ.Ο. Καστοριάς Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
τηλ. επικοινωνίας: 6972 230176

AΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΡΩΑΣ, Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ > Η πίστη είναι υπόθεση προσωπική. Εγώ δεν ανέβασα την παράσταση σε κάποια πλατεία, αλλά σε έναν ιδιωτικό χώρο. Αν δεν θέλεις, δεν πληρώνεις εισιτήριο και δεν έρχεσαι να τη δεις, τονίζει ο Λ. Βασιλείου για την παράσταση Corpus Christi > Συνέντευξη στον Σπύρο Κακουριώτη.
Τον περασμένο Ιούνιο, η είδηση της σύλληψης τριών ηθοποιών της παράστασης Corpus Christi με την κατηγορία της "βλασφημίας" έκανε τον γύρο του κόσμου.
Σήμερα, ο σκηνοθέτης της, Λαέρτης Βασιλείου, ετοιμάζεται να επαναλάβει τις παραστάσεις, στο θέατρο Χυτήριο, παρά τις απειλές που δέχεται, ακόμη και για τη σωματική του ακεραιότητα, ιδίως μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία επιχείρησαν, ανεπιτυχώς, την προηγούμενη Πέμπτη, εκκλησιαστικοί κύκλοι να την ματαιώσουν. Με την ευκαιρία της νέας πρεμιέρας στις 11/10, ο βραβευμένος σκηνοθέτης μίλησε στην "Α" για το έργο, τη δυσανεξία στη διαφορετικότητα, αλλά και την ελευθερία που προσφέρει το θέατρο...

Επιστολή διαμαρτυρίας προς FIBA για την χρήση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα ΣκόπιαΕπιστολή διαμαρτυρίας προς FIBA για την χρήση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα Σκόπια
Επιστολή διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας μας εστάλη προς τη FIBA:

Απάντηση της ΚΕΕΔ στην ΔΗΜ.ΑΡ. σχετικά με το "αίτημα" των βουλευτών της για "ποινική δίωξη" των Εφέδρων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κατά της Μέρκελ την 9/10/12...
Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ελληνικό κοινοβούλιο με αφορμή την "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων την 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε για την ερώτηση εδώ.


Κυρίες και κύριοι της ΔΗΜ.ΑΡ. και οποιασδήποτε πολιτικής ή μη παράταξης που ενοχληθήκατε σχετικά με την εκδήλωση "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων
έχουμε να σας απαντήσουμε τα εξής:

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Μέλη της είναι Έφεδροι οπλίτες και Εν Αποστρατεία Υπαξιωματικοί / Αξιωματικοί οι οποίοι ανήκουν ως υπηρετούντες στα ένδοξα Σώματα των Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών - Πεζοναυτών και Υποβρυχίων Καταστροφών ( Ο.Υ.Κ.) της Ελλάδος και Κύπρου.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων υπάρχει για να ενώνει όλη τη Εφεδρεία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Ο σκοπός της είναι να διοργανώνει ασκήσεις στα αντικείμενα των Ειδικών Δυνάμεων στα οποία είχαμε εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια της Θητείας μας.
Ο λόγος είναι για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος όποτε μας ζητηθεί. Κάτι που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος για την ετοιμότητα της Εφεδρείας. Αντί αυτού μας έχετε πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε αυτό που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος πληρώνοντας με δικά μας έξοδα για να είμαστε πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και την Εθνική μας Κυριαρχία.

Όσο αφορά την εκδήλωση "παρέλαση" της 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας θα θέλαμε να πούμε τα εξής:

Κάποιοι από εσάς νομίζετε πως τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι του Cambridge και του Harvard. Για εμάς τους 
Έφεδρους το καλύτερο "πανεπιστήμιο" είναι του Μεγάλου Πεύκου (για κάποιους αστράτευτους Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων) στο οποίο το πρώτο πράγμα που μαθαίναμε ήταν η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.
Η Αγάπη και ο Σεβασμός για τη Πατρίδα που θα χύσουμε και το αίμα μας αν χρειαστεί. Η σκληρή εκπαίδευση 
σε αντίξοες συνθήκες και το δέσιμο μεταξύ μας σαν μια γροθιά που μας κατατάσσει σε μια άλλη "πάστα" ανθρώπων. 

Κινητικότητα στα στενά των Δαρδανελίων

Από νωρίς το πρωί πολεμικά πλοία πέρασαν τα Στενά των Δαρδανελίων. Η δραστηριότητα αυτή συνδέεται με την κινητικότητα πρόσφατα στη Ναυτική Βάση στο Golcuk, οπότε σήμερα τα χαράματα πέρασαν τα Δαρδανέλια τέσσερις φρεγάτες και ένα υποβρύχιο. Οι φρεγάτες και το υποβρύχιο βρίσκονταν στη Ναυτική Βάση του Γκολτσούκ λόγω συντήρησης και επισκευών. Στη διάρκεια της διέλευσης τους από τα Στενά του Τσανάκαλε συνοδεύτηκαν από πλοίο της ακτοφυλακής που σταθμεύει στο «Saget-6», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

--

"Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο... ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..."xristos-makrygiannisτου Χρήστου Μακρυγιάννη, Ανώτερου Αξιωματικού ε.α.
Πόσο κοντά είμαστε σε ένα νέο εμφύλιο ; Πόσο κοντά είμαστε πριν την καταστροφή μας ;
Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί εμείς οι νέα γενιά των Ελλήνων να έχουμε τόσο μίσος μεταξύ μας ;
Τι μας χωρίζει και πόσα μας ενώνουν; Που το πάμε σήμερα ; Τ ετοιμάζουμε και τι αφήνουμε στα παιδιά μας ;
Όταν έγραφα ότι μετά τον Καντάφι είναι η σειρά του Άσαντ της Συρίας ,κάποιοι γέλασαν ειρωνικά ...Όταν έγραψα ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος πολλοί μας λοιδόρησαν!
Τότε είχα προσπαθήσει να γράψω και να μεταφέρω αυτά που έβλεπα και που δυστυχώς γίνονται !
Σήμερα η Πατρίδα μας είναι δυστυχώς στο χείλος ενός ακόμη εμφυλίου πολέμου και αυτό θα το εκμεταλλευθούν άπαντες οι εχθροί μας !

Ενώ οι φωστήρες της ΣΙΑ πέτυχαν παντού ,Κόσοβο ,Σερβία , Λιβύη ,Συρία απέτυχαν στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα έχει γηγενείς κατοίκους που έχουν πίστη στην Πατρίδα και στο Θεό ...Σήμερα όμως ;
Σήμερα εκμεταλλεύτηκαν αυτό που μας τάισαν ...Κατανάλωση , οικονομικός πόλεμος ,φτώχεια ,υπηρεσίες υγείας μηδαμινές ,δικαιοσύνη ανύπαρκτη , χωρίς αύριο οι νέοι μας, χωρίς στερνά οι γεροντότεροι !
Το πόσο εύκολο είναι αυτόν τον λαό να τον κατευθύνεις σε αυτούς που φταίνε λίγο η πολύ για την κατάντια μας δεν λέγεται ...Αυτοί που τους ψήφισαν και τους αποθέωναν σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να τους κρεμάσουν !!
Το πόσο εύκολο είναι πλέον να στρέψεις αυτούς τους εξαθλιωμένους Έλληνες εναντίον Ελλήνων που απλά έτυχε να έχουν κάτι παραπάνω από τους άλλους, με την καθοδήγηση των καναλιών είναι πανεύκολο !

Παϊσιος: "Όταν ακούσετε για τα 12 μίλια ετοιμαστείτε"

«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”. Αυτά είχε δηλώσει ο Γέροντας Παίσιος όταν προσκυνητές τον ρώτησαν πότε θα γίνουν τα προφητευμένα γεγονότα με την Τουρκία, και εκείνος απάντησε με λόγια σταράτα πότε να είναι έτοιμοι.

Θα θυμίσουμε ότι όταν το 1996 ακούσαμε για τα 12 μίλια τότε είχαμε τα Ίμια. Τώρα ξανακούσαμε για τα 12 μίλια από τον ίδιο τον Νταβούτογλου, τι πρέπει να περιμένουμε;
Ο Γέροντας ήταν σαφής "ετοιμασθήτε". Άραγε είμαστε έτοιμοι για όποια πρόκληση έλθει εξ' Ανατολών;

defencenet

Παύλος Μελάς 29.03.1870 – 13.10.1904Παύλος Μελάς  29.03.1870 – 13.10.1904
108 χρόνια από τη θυσία του
Στην ιστορία και στη μνήμη των Ελλήνων ξεχωριστή θέση κρατεί ο Πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού αγώνα ανθυπολοχαγός του πυροβολικού Παύλος Μελάς. Το πέρασμα του Παύλου Μελά από τη ζωή σημάδεψε την εποχή του, τους ανθρώπους της και άφησε ένα διαχρονικό μήνυμα  για κάθε Αληθινό Έλληνα. Ένα μήνυμα που μπορεί ξανά σήμερα να σαλπίσει το εναρκτήριο σάλπισμα.
Το 1886,ο 16χρονος τότε Παύλος εισάγεται στη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων απ’ όπου και αποφοιτά το 1892. Το επάγγελμα που διάλεξε το νιώθει ως το πιο μεγάλο το πιο ευγενικό. Βλέπει το στρατό σα σχολείο εθνικό που θα στηρίξει  το έθνος και θα το οδηγήσει στον ιστορικό προορισμό του. Το ίδιο έτος παντρεύεται την αδερφή του Ίωνος Δραγούμη Ναταλία και 2 χρόνια αργότερα γεννάται ο πρώτος του γιος. Ενόσω απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία και τη καριέρα του στην Αθήνα, η κατάσταση στη Μακεδονία και η στρατιωτική απραξία τον στεναχωρούν και τον θυμώνουν. Την εποχή εκείνη στα σκλαβωμένα χωριά της Μακεδονίας πυκνώνουν επικίνδυνα οι στυγνές δολοφονίες Ελλήνων προκρίτων, ιερέων, δασκάλων και απλών ανθρώπων από Βούλγαρους πράκτορες κάτω από τη μύτη των Τούρκων κατακτητών οι οποίοι έβλεπαν με προκλητική αδιαφορία τα γεγονότα.

Οι “αδελφοί μουσουλμάνοι” της Αιγύπτου, καλούν τους ισλαμιστές σε τζιχάντ!Στην Αίγυπτο, ο ανώτατος ηγέτης του ισλαμικού κινήματος «Αδελφοί μουσουλμάνοι» Μωχάμεντ Μπαντία, κάλεσε τους μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο για την επιστροφή των ισλαμικών ιερών μνημείων της Ιερουσαλήμ, στα οποία περιλαμβάνεται και το τέμενος Αλ Ακσά.
«Η επιστροφή των ισλαμικών ιερών μνημείων της Ιερουσαλήμ δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί στους διαδρόμους του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών ή μέσω διαπραγματεύσεων γιατί το Ισραήλ αντιλαμβάνεται μόνο τις στρατιωτικές μεθόδους», είπε ο Μπαντία. Σύμφωνα με όσα είπε, οι Ισραηλινοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα ισλαμικά ιερά μνημεία αν “δεν τους χτυπήσουμε στα χέρια”. Και μπορούμε να επιτύχουμε την επιστροφή των ιερών μνημείων, πιστεύει ο Μπαντία, “μόνο μέσω του ιερού πολέμου, της τζιχάντ”.
Από το (Η Φωνή της Ρωσίας) http://greek.ruvr.ru/2012_10_12/91040776/

Τατσόπουλος σε Κασιδιάρη: Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό, με αφήνεις;;

Εκπομπή μόνο για αριστερούς έκαναν σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης..Οι υπόλοιποι μάλλον δεν έχουν λόγο..ούτε καν μπορούν να απαντήσουν σε όσα τους προσάπτουν..Αυτή είναι η ελληνική δημοσιογραφία του 21 αιώνα.

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι βουλευτές και τα μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου στο θέατρο «Χυτήριο» με τον Πέτρο Τατσόπουλο να απαντά στον Ηλία Κασιδιάρη για το «οι Συριζέοι θα τρώνε πόρτα». Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA δήλωσε ''μετά από μία βραδιά τρομοκρατίας και επίδειξης νταβατζιλικιού, η Χρυσή Αυγή, του 7 % προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους τι θα κάνουν''. Τόνισε μάλιστα πως αυτό εννοούσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης όταν είπε πως θα τρώνε πόρτα οι ανθέλληνες μαϊντανοί και οι Συριζέοι. Μάλιστα ο κ.Τατσόπουλος επεσήμανε «Θα τον παίρνουμε τηλέφωνο και θα λέμε, Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό μπορώ, θέλω να δω το Jesus Christ Superstar, με αφήνεις». Και πρόσθεσε «αυτοί θέλουν να συνηθίσουμε αυτά τα νταηλίκια και τα νταβατζιλίκια, δείχνουν στον κόσμο ότι είναι συμπαθητικοί χοντρούληδες, ωστόσο λειτουργούν με όρους συμμορίας».
Να επισημάνουμε πως σε αυτή την άθλια εκπομπή του MEGA που κατέλυσε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και λειτουργεί με την γκεμπελική νοοτροπία..καλεσμένοι ήταν 2 βουλευτές της αριστεράς (Τατσόπουλος και Κανέλη) οι οποίοι έλεγαν ότι ήθελαν χωρίς να υπάρχει απάντηση από τους θιγόμενους.Στο τέλος και αφού είπαν και όσα είχαν να πουν,οι βουλευτές και οι δημοσιογράφοι,έβαλαν να μιλήσει και ένας μοναχός του Αγίου Όρους που νόμιζαν ότι θα πάει με τα νερά τους.Μόλις τους χάλασε την μονοτονία που είχαν...καθώς συμφωνούσαν σε όλα μεταξύ τους,έκλεισαν την σύνδεση με το στούντιο που ήταν καλεσμένος ο μοναχός για να κρατήσουν το "επίπεδο" της εκπομπής...Έτσι είπε ο Χασαπόπουλος στους τηλεθεατές που τον έβλεπαν.
Ο δημοσιογράφος αυτός όχι μόνο δεν σεβάστηκε αυτά που έλεγε πριν..δλδ ότι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου...αλλά ούτε και τους τηλεθεατές που ήθελαν να έχουν πλήρη γνώση για το θέμα και φυσικά ήθελαν να ακούσουν και τον ιερωμένο.Ο οποίος δήλωσε πως η παράσταση βάσει της θρησκείας αλλά και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας πρέπει να απαγορευθεί...
Τέλος,ο ιερωμένος όσο πρόλαβε τα έχωσε και στον Τατσόπουλο,(που αμέσως μόλις άκουσε τον απεσταλμένο του Αγίου Όρους..έγινε έξαλος και τον διέκοπτε συνέχεια) ...Ο μοναχός του υπενθύμισε αυτά που έγραφε στα social media ...δλδ ότι ο Κολοκοτρώνης είναι gay.. και πόσο γελοίος είναι...Τα σχόλια δικά σας...

eglimatikotita

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΤΗΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ελληνικό κοινοβούλιο με αφορμή την "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων την 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε για την ερώτηση εδώ ΔΗΜ.ΑΡ.


Κυρίες και κύριοι της ΔΗΜ.ΑΡ. και οποιασδήποτε πολιτικής ή μη παράταξης που ενοχληθήκατε σχετικά με την εκδήλωση "παρέλαση" της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων έχουμε να σας απαντήσουμε τα εξής:

 
Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Μέλη της είναι Έφεδροι οπλίτες και Εν Αποστρατεία Υπαξιωματικοί / Αξιωματικοί οι οποίοι ανήκουν ως υπηρετούντες στα ένδοξα Σώματα των Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών - Πεζοναυτών και Υποβρυχίων Καταστροφών ( Ο.Υ.Κ.) της Ελλάδος και Κύπρου.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων υπάρχει για να ενώνει όλη τη Εφεδρεία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και Κύπρου. Ο σκοπός της είναι να διοργανώνει ασκήσεις στα αντικείμενα των Ειδικών Δυνάμεων στα οποία είχαμε εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια της Θητείας μας.

Ο λόγος είναι για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος όποτε μας ζητηθεί. Κάτι που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος για την ετοιμότητα της Εφεδρείας. Αντί αυτού μας έχετε πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε αυτό που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το Ελληνικό Κράτος πληρώνοντας με δικά μας έξοδα για να είμαστε πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τη Πατρίδα και την Εθνική μας Κυριαρχία.

Όσο αφορά την εκδήλωση "παρέλαση" της 9 Οκτωβρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας θα θέλαμε να πούμε τα εξής:

Κάποιοι από εσάς νομίζετε πως τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι του Cambridge και του Harvard. Για εμάς τους

Έφεδρους το καλύτερο "πανεπιστήμιο" είναι του Μεγάλου Πεύκου (για κάποιους αστράτευτους Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων) στο οποίο το πρώτο πράγμα που μαθαίναμε ήταν η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.

Η Αγάπη και ο Σεβασμός για τη Πατρίδα που θα χύσουμε και το αίμα μας αν χρειαστεί. Η σκληρή εκπαίδευση

σε αντίξοες συνθήκες και το δέσιμο μεταξύ μας σαν μια γροθιά που μας κατατάσσει σε μια άλλη "πάστα" ανθρώπων.

Επειδή τρέχει στο αίμα μας η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ και το ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι και οι λόγοι που διαμαρτυρόμαστε συνεχώς για την προδοσία της Πατρίδας και το ξεπούλημά της από κάποιους υποταγμένους οι οποίοι είναι ανάξιοι να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κάνετε ζήτημα για την ένστολη διαμαρτυρία μας και επικαλείστε λόγους για αντιποίηση αρχής σε ανθρώπους που έχουμε Τιμήσει τη Στολή, τα Σχολεία και τον Μπερέ μας που φτύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε.

Μπορούμε αν θέλετε να σας καταθέσουμε τα Διακριτικά μας. Άλλωστε μπορεί να τα βρεί οποιοσδήποτε θελήσει στο Μοναστηράκι με 5 Ευρώ. Για εμάς η αξία τους είναι ανεκτίμητη και θα τα έχουμε πάντα μέσα στις καρδιές και στις ψυχές μας.

Αν νομίζετε όμως ότι με όλα αυτά θα σταματήσουμε να είμαστε στους δρόμους και δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό Πλανάσθε πλάνην οικτράν.


Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους και δεν θα μας σταματήσει τίποτε και κανείς. Έχουμε ορκιστεί
στη Πατρίδα όπως κι εσείς, μόνο που εσείς ξεχνάτε τον Όρκο σας την επόμενη ημέρα. Εμείς τον τηρούμε και θα συνεχίσουμε να τον τηρούμε μέχρι να βρεθούμε στο νεκροκρέβατο.

Για το νεκροκρέβατο κρατήστε και μια μικρή επιφύλαξη
γιατί ....

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...