Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΠοιός νοιάζεται για την Ελλάδα;


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.olympia.gr

Του Μάνου Παπαδάκη
Άραγε ως Έλληνες αγαπάμε πραγματικά αυτή τη χώρα; Θεωρώ δεδομένο πως όταν αγαπάς κάτι το προστατεύεις και δεν το αφήνεις να ξεπέσει ποτέ σε τέτοιο σημείο. Σίγουρα πάντως δεν το αφήνεις σε χέρια άλλων. Μου φαίνεται ότι, εν τέλει, πιο πολύ προσπαθούμε να ξεγελάσουμε με υπερπατριωτικές φαμφάρες τις ενοχές που κάποιοι τεχνηέντως μας δημιούργησαν. Και φυσικά ως ανιστόρητος λαός, όπως αποδεικνυόμαστε, μπήκαμε αναντίρρητα σε αυτό το γαϊτανάκι.
Πολύ λίγοι, πάντως, φαίνεται πως νοιάζονται πραγματικά για τις τύχες της Ελλάδας. Και δεν βρίσκονται ούτε στην πολιτική σκηνή, ούτε στους εθνικιστικούς κύκλους, ούτε μέσα σε πορείες και ψευτοϊδεολογικές εξεγέρσεις που ξεκινούν από τα κοινά πολιτικοοικονομικά συμφέροντα κάποιων. Αυτούς που πραγματικά αγαπούν αυτή τη χώρα τους βρίσκεις εκεί που υπάρχει η ορθολογική σκέψη. Και στις μέρες μας είναι δυσεύρετοι…

Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΘΗΝΑ 15-10-2012.

Το προτεκτοράτο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή εγκατεστημένο στη θέση του ελληνικού κράτους δεν εκφράζει κανέναν απολύτως συνειδητοποιημένο Έλληνα στο αίμα, την ψυχή και τον νου. Είναι ένα σκοπίμως ασυντόνιστο και αυταρχικά δομημένο ανθελληνικό μόρφωμα που άγεται και φέρεται από το δουλικό καθεστώς, το μαρξιστικό παρακράτος και το διεθνιστικό νεοταξισμό.

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα δεν αναγνωρίζει το μόρφωμα που σφετερίζεται ελληνικές εξουσίες και περιστέλλει ελληνικά δικαιώματα. Το ξεπούλημα της Πατρίδος και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η δολοφονική περικοπή των επιδομάτων για τα παιδιά, η δήθεν πάταξη της λαθρομετανάστευσης και το μπαϊράκι επαναστατικότητας των λαθρομεταναστών, οι κινήσεις στηρίξεως αυτών από τους μαρξιστές και οι από κοινού βιαιοπραγίες σε βάρος Ελλήνων, οι μετατροπές ελληνικών στρατοπέδων σε κοιτώνες λαθρομεταναστών και τα ανεβάσματα υβριστικών «έργων» σε βάρος του Χριστού μας είναι ενέργειες απολύτως βδελυρές  που θα καταπέσουν μαζί με τους δωσίλογους και το καθεστώς τους.

Απέναντι σε όλο αυτό το γελοίο συρφετό ραγιαδισμού και ανθελληνικής χολής, ο ελληνικός λαός στηρίζει ήδη εγκάρδια την Εθνικοκοινωνική Παράταξη στην πορεία ανόδου προς την διακυβέρνηση της χώρας για την εγκατάσταση μιας Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας. Σκοπός είναι να καταγραφεί μια ιστορική νίκη των Ελλήνων με την δημιουργία της Εθνικιστικής Πολιτείας στη θέση του σημερινού φθαρμένου, διεφθαρμένου και ξενοκίνητου καθεστώτος. Στη δική μας Πολιτεία θα υπάρχουν κανόνες, αρχές, πειθαρχία, ευθυκρισία, αξιοκρατία και εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός. Η χαλαρότητα και η ξενοκρατία θα αφανιστούν.

Στην Εθνικιστική Πολιτεία και το Εθνικοκοινωνικό Κράτος θέση αποκλειστικά έχουν ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός στρατός, η εργατική και  παραγωγική τάξη του έθνους, η ελληνική νεολαία, η αναμορφωμένη εθνική παιδεία και καλλιτεχνία, η εθνική συνείδηση και ο ελληνικός πολιτισμός. Το δικό μας κράτος θα θωρακίσει τα ήθη και τους θεσμούς με γνώμονα τον πατριωτισμό και την ευθύνη έναντι του Γένους των Ελλήνων κινούμενοι με απόλυτη Πίστη στο Θεό. Πυξίδα πάσης δραστηριότητας της Εθνικιστικής Πολιτείας είναι η τήρηση της πατροπαράδοτης παρακαταθήκης των προ αιώνων προγόνων μας για την ανάπτυξη ενός καλύτερου και μεγαλύτερου κράτους με βάση το δίκαιο, την ιστορία και την ανάγκη εξασφαλίσεως ζωτικών χώρων.

Στον τομέα του βιοτικού επιπέδου και της εργασίας θα αξιοποιηθούν άμεσα τα γεωφυσικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γης και οι ικανότητες των Ελλήνων. Η επάνδρωση του παραγωγικού μηχανισμού θα καλύψει πλήρως τις εργασιακές ανάγκες του λαού μας με κριτήριο την εργατικότητα, την κλίση και την προθυμία των εργαζομένων. Το ψεύτικο χρέος θα επιστρέψει στους κατόχους του και ο γεωφυσικός πλούτος θα αξιοποιηθεί επ’ ωφελεία της εθνικής οικονομίας και άμυνας. Το χρηματικό κέρδος της υπόθεσης θα στραφεί στην επιδότηση θέσεων εργασίας και τον εξοπλισμό του Στρατού ενάντια στην αιμορραγία της ανεργίας, της ξένης εργασίας και το ξήλωμα στρατοπέδων.

Ο Ανώτατος Καταστατικός Χάρτης της Εθνικιστικής Πολιτείας θα κατοχυρώσει ρητά και θα προασπίσει με ποινικές ρήτρες το πρόσωπο του Θεού, του Έθνους και των Ελληνοπαίδων. Η προσβολή με λόγο, πράξη ή κάθε άλλο μέσο των συμβόλων και προσώπων της Πίστεως και της Ελλάδος θα οριστεί νομικά ως εσχάτη προδοσία και θα τιμωρείται με την ποινή του θανάτου. Η ίδια ακριβώς κανονιστική μέριμνα επεκτείνεται στο σύνολο της ιστορίας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Η προσωπικότητα του παιδιού θα προστατευτεί με την ίδια εξοντωτική ποινή για όσους βλάπτουν τη σωματική και ψυχική του υγεία, η δε Εθνικιστική Πολιτεία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την οικονομική και πολιτική στήριξη γεννήσεως πολλών ελληνόπουλων και την παροχή εκπαίδευσης έμπλεης ένθεων και εθνικών ιδανικών και γνώσεων.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός θα κατοχυρωθεί δια νόμου και θα απαγορευτεί η προσβολή του καθ’ οιονδήποτε τρόπο στα πλαίσια της αυθεντικής ελληνικής του προελεύσεως αλλά και της διακίνησης των πολιτικών ιδεών. Πολιτικές ιδέες που δεν θα έχουν το γνώρισμα της κομματικοποιήσεως και της διαιρέσεως των Ελλήνων αλλά την κοινή επεξεργασία και την υπηρέτηση έθνους και λαού. Ο διεθνισμός και η παγκοσμιοποίηση δεν έχουν καμία θέση στο εθνικό κράτος και οι παρακρατικές μέθοδοι κρίνονται απόβλητοι. Η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας και η υποστήριξη της πολυπολιτισμικής νόθευσης και της λαθρομεταναστεύσεως σε βάρος της εθνοφυλετικής συνοχής είναι ενέργειες εχθρικές. Επομένως οι υποστηρικτές αυτών των πράξεων θα εξορίζονται και οι περιουσίες τους θα δημεύονται.

Η επίδειξη κακόβουλων δήθεν καλλιτεχνικών «έργων» που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη και το εθνικό συναίσθημα θα αντιμετωπίζονται ποινικά ως κακουργήματα. Αν προχωρούν περαιτέρω, θα ισχύουν τα περί προσβολής συμβόλων αναφερόμενα. Ο Πολιτισμός κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην προβολή της Ελληνικής Ιδέας. Το θέατρο και τα αθλητικά δρώμενα θα συνδεθούν άμεσα με την εθνική διαπαιδαγώγηση και την ψυχολογική ανάταση της Φυλής μας, από την ανάδειξη της ελληνικής ιστορίας και ωραιότητας έως την αναβίωση εορτών για την Ελληνική Νεολαία και την Εθνική Υπερηφάνεια. Τα ναρκωτικά και πάσα ομοειδής σαπίλα θα θαφτούν με τους δράστες τους.

Τα δε ελληνικά στρατόπεδα θα λειτουργήσουν άπαντα αποκλειστικά στα χέρια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την Εθνική Ασφάλεια και την προεργασία της Μεγάλης Ελλάδος με την απελευθέρωση των Αλύτρωτων Ελλήνων. Αγών λοιπόν έως την Νίκη για την Εθνικιστική Πολιτεία των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Θέλει ο Τσίπρας να κρυφτεί, αλλά οι… συνιστώσες δεν τον αφήνουν!


«Μαμά της ιστορίας» θέλει τη βία στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ… Η ελληνόφωνη αριστερά, λοιπόν, είναι… κατά της βίας. Το διακηρύττουν δημοσίως οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, μας το βεβαιώνουν και τα κανάλια μας, ιδιοκτησίας των «ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι». Μάλιστα! Μόνο που κάπου-κάπου χαλάει η ομοφωνία και κάποιοι… ανυπόμονοι «επαναστάτες» δεν κρατιούνται και προπαγανδίζουν ανοιχτά υπέρ της «καλής» βίας. Υπάρχει «καλή» και «κακή» βία στην Ελλάδα; Βεβαίως υπάρχει! Η «καλή» είναι της άκρας αριστεράς, η «κακή» της Χρυσής Αυγής…
Άρθρο, λοιπόν, σχετικά με τη θεωρία των δύο άκρων («Από πού έρχεται και που πηγαίνει η Θεωρία των Άκρων»), έγραψε στην «Αυγή» το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής, Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος. Ναι, εκείνος που είχε γράψει προ ολίγων ετών ότι «απαιτούνται συγκεκριμένα ποσοστά βίας ώστε να έρθει ο σοσιαλισμός». Εκείνος που δεν πιστεύει ότι «η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου» και ότι δεν πρέπει «οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη».

Γιατί φεύγουν ξαφνικά οι επιχειρήσεις από την Ελλάδα; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_5154.html#ixzz29Gz7WCvqΠοιος είναι ο λόγος που ωθεί μεγάλες κερδοφόρες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις να σπεύδουν ξαφνικά να φύγουν από την Ελλάδα; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Έρχεται κάτι χειρότερο που εμείς οι απλοί και εκ των πραγμάτων μη ενεργοί πολίτες δεν το βλέπουμε ακόμα;
Απ’ ότι παρατηρούμε φεύγουν οι υγιείς παραγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι αποτελούσαν…. τον αυθεντικό καπιταλισμό στην Ελλάδα, ενώ παραμένουν εδώ οι κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις, δηλαδή μένει ο καπιταλισμός που συντηρείται με τα χρήματα των φορολογουμένων.
Μένει ο κρατικοδίαιτος καπιταλισμός που ελέγχει το σάπιο πολιτικό σύστημα.
Είμαστε τελικά καταδικασμένοι να πάμε στον πάτο.
Πέτρος Χασάπης
πηγή

Δ.Α.Ε.Θ. TRAVEL
Δ.Α.Ε.Θ. TRAVEL – ΕΔΡΑ ΟΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ – ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΤΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ!!!
Είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, στους διαδρόμους της Δ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης, να εκτυλίσσονται σκηνές Κ.Τ.Ε.Λ., με τον διάδρομο του κτηρίου της Υπηρεσίας, να είναι γεμάτος με βαλίτσες και αποσκευές Συναδέλφων που φεύγουν ή έρχονται από κάποια εκτός έδρας μετακίνηση, μονοήμερη ή πολυήμερη…

Στο σημείο αυτό, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια προσωπική εκτίμηση. Η κατάσταση με τις εκτός έδρας μετακινήσεις των Διμοιριών της Δ.Α.Ε.Θ., είναι πλέον ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Το «παιχνίδι χάθηκε», πριν από τέσσερα χρόνια, από το καλοκαίρι του 2008, όταν όλα έδειχναν ότι ξεκινάει, και θα διαρκέσει για πολύ, η συγκεκριμένη δυσάρεστη κατάσταση. Τότε μπορούσαμε να σταματήσουμε εν τη γενέσει του το πρόβλημα, αλλά κάποιοι συνδικαλιστές της Θεσσαλονίκης, είχαν τότε άλλες «προτεραιότητες»… Τώρα δυστυχώς είναι αργά και τα κροκοδείλια δάκρυα τους δεν πείθουν κανέναν, αλλά και οι προσπάθειες που απαιτούνται σήμερα για την επίλυση του προβλήματος, είναι πολλαπλάσιες από αυτές που χρειάζονταν πριν από 3-4 χρόνια.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχα αναδείξει από την αρχή, με αρθρογραφίες από το περιοδικό «ΔΥΝΑΜΗ» της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, αλλά και με παρεμβάσεις μου στο Δ.Σ. του Σωματείου μας. Τα παραπάνω τα αναφέρω, όχι για να πάρω τα εύσημα από τους Συναδέλφους της Δ.Α.Ε.Θ., αλλά για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και από αγανάκτηση που η κατάσταση με τις εκτός έδρας μετακινήσεις των Διμοιριών της Δ.Α.Ε.Θ., έφτασε στο απροχώρητο. Για του λόγου το αληθές και για να μην έχουν κανένα ψευδοεπιχείρημα οι κακόβουλοι και πάντοτε ανώνυμοι σχολιαστές, σας παραθέτω τα τεύχη του περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ», μέσα από τα οποία αναδείχθηκε από τότε το πρόβλημα:

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΥΝΑΜΗ» 1ο ΤΕΥΧΟΣ: http://www.ipathessaloniki.gr/images/periodika/01.pdf
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΥΝΑΜΗ» 2ο ΤΕΥΧΟΣ: http://www.ipathessaloniki.gr/images/periodika/02.pdf
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΥΝΑΜΗ» 4ο ΤΕΥΧΟΣ: http://www.ipathessaloniki.gr/images/periodika/04.pdf
Απ’ όπου είναι και το παρακάτω σκίτσο

Η συνωστισμένη Ρεπούση εξακολουθεί να προκαλεί δουλεύοντας για τα συμφέροντα των τούρκων... Τώρα ζητάει μειονοτικά νηπιαγωγεία!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7635.html#ixzz29GyoU52F


«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή... και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα;», ήταν η ερώτησή της Μαρίας Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) προς τον αρμόδιο υπουργό.
Η βουλευτής της Α’ Πειραιά, τονίζει ότι «η Πολιτεία δεν πρέπει να ασκεί τιμωρητική πολιτική απέναντι στα παιδιά της μειονότητας παρά την ενδεχόμενη, σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνη των γονιών τους» , ρωτά να μάθει και «αν προγραμματίζεται η έκδοση συγκεκριμένης εγκυκλίου ή η προώθηση άλλης νομοθετικής ρύθμισης που να δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα».
Με λίγα λόγια, ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι σύγχρονοι Ηρώδηδες του Ελληνισμού…Οι σύγχρονοι Ηρώδηδες του Ελληνισμού…
Και η (παπανδρεϊκή) ΓΣΕΕ στον… «αντιφασιστικό αγώνα»!
Έτσουξε πολλούς υπηρέτες του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού (και νυν μνημονιακού…) συστήματος εξουσίας η εύστοχη ερώτηση στη βουλή του συναγωνιστή βουλευτή Η. Παναγιώταρου, για τα ποσοστά Ελλήνων και ξένων παιδιών στους κρατικούς παιδικούς σταθμούς. Μεταξύ αυτών και τους ξεπουλημένους και ξεφτισμένους επαγγελματίες συνδικαλισταράδες της ΓΣΕΕ. Οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση – επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών, με την οποία διαστρέφεται η αλήθεια (με το γνωστό παραμύθι, ότι ο βουλευτής ζητά τα… στοιχεία των παιδιών των αλλοδαπών, ενώ η αλήθεια είναι ότι ζητά στατιστικά και όχι προσωπικά στοιχεία), καταδικάζεται η εθνική πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής και υποστηρίζεται το «δίκαιο» των λαθρομεταναστών:

Ροζ σκάνδαλο μεταξύ κυνηγών στην Ηλεία! Μπέρδεψαν τα .. θηράματα!


Ροζ σκάνδαλο μεταξύ κυνηγών στην Ηλεία!
Το ροζ «τρίγωνο» με πρωταγωνιστές τους δύο κυνηγούς και τη γυναίκα του ενός– ο άλλος είναι ανύπαντρος- εκτυλίσσεται εδώ και αρκετό καιρό σε περιοχή της Ηλείας και ήδη τυγχάνει σχολιασμού από τους κυνηγούς, αλλά και γνωστούς που βρίσκονται στο περιβάλλον των παραπάνω θηρευτών. Τόσο ο κυνηγός-εραστής όσο και η «πέτρα του σκανδάλου» 35-40 ετών , κινούνται πολύ προσεκτικά κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους, που πιθανότατα γίνονται και κατά την απουσία του συζύγου στο κυνήγι...Ωστόσο τα νέα για τον παράνομο δεσμό , τα οποία πλέον συζητούνται ευρέως στα κυνηγετικά –και όχι μόνο- στέκια , έχουν φτάσει στα αυτιά του απατημένου συζύγου , ο οποίος πλέον έχει υποψίες για το ποιος είναι ο κυνηγός που έχει σαν «θήραμα» την ίδια τη γυναίκα του! Λογομαχία...

NewsIt.gr: Νέες απειλές Παναγιώταρου

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...!!!


ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

Πύκνωσαν και άπλωσαν το σημερινό κάλεσμα στην μνήμη του πρωτομάστορα του Μακεδονικού Αγώνα, φορείς άνευ πολιτικής ταυτότητας με αποκελιστικά Εθνικό Αγωνιστικό προσανατολισμό, που συνδημιούργησαν σήμερα ακόμη έναν αγωνιστικό θεσμό...

Οι πολεμιστές της Κύπρου μας, ο σύλλογος "Βετεράνοι 74", ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας με την αντιπροσωπευτική για το σθένος της εκπροσώπηση της, οι έφεδροι καταδρομείς με τον νεοσύστατο αλλά ήδη υπερκινητικό "Ιερό Λόχο - 2012", ο Πατριωτικός Σύλλογος "Θερμοπύλες" σταθερή και διαχρονική αξία του χώρου, το ψαγμένο και δυναμικό Εθνικό Κ΄έντρο Ελλήνων, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή με την πληθορική της παρουσία, και βέβαια... η οργάνωση των Κυπρίων Φοιτητών ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Γωργίου Γρίβα Διγενή, στης οποίας το ιστορικό αγωνιστικό μεγαλείο πρέπει απλά να υποκλίνονται οι ψοφοδεείς ελλαδίτες, το ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ...

Ο "Στόχος" και οι Ανένταχτοι Πατριώτες αισθανόμαστε περήφανοι και για την παρουσία τους και για την προσφορά τους και για το δόγμα τους, να πορεύονται με αποκλειστικό μπροστάρη τους, όπως κι εμείς, την γαλανόλευκη...

"ΣΤΟΧΟΣ" - ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Τα γιουσουφάκια του Νταβούτογλου που έτρεξαν να τον ασπαστούν στην Αθήνα...!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_2067.html#ixzz29GyTEDWYΈσπευσαν ασθμαίνοντας στην Αθήνα για να φωτογραφηθούν μαζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ τουρκόφρονες βουλευτές, δήμαρχοι και δημοσιογράφοι από τη Θράκη…
 
Ήρθε στην Αθήνα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου και έτρεξαν να του υποβάλλουν τα σέβη τους κάποιοι από τους βασικότερους λακέδες της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη. Ο νεοθωμανός μεγαλοκοπρίτης μάλιστα είδε τα τσιράκια του και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ως «εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», όπως προκύπτει και από το δημοσίευμα της τουρκοφυλλάδας της Ξάνθης «Μιλλέτ» (11/10/2012), που αναφέρει πως ο Νταβούτογλου «στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου, δέχτηκε εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, σε μια συνάντηση που…έγινε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και διήρκεσε περίπου μια ώρα», ενώ αργότερα «έδωσε οδηγία στον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ να μεταφέρει στα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, τους πιο ειλικρινείς χαιρετισμούς του».


Τώρα ποιοι άλλοι παρίσταντο στη συνάντηση (πλην βεβαίως του προξένου στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ και του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα Κερίμ Ουράς); Και οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΠΑΣΟΚ – Ροδόπης), Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ-Ξάνθης), Αϊχάν Καραγιουσούφ (ΣΥΡΙΖΑ-Ροδόπης), οι ψευτομουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ (Κομοτηνής) και Αχμέτ Μέτε (Ξάνθης), οι τρεις τουρκοδήμαρχοι Ισμέτ Καντί (Ιάσμου), Μουσταφά Τσουκάλ (Μύκης) και Ιμπραήμ Σερήφ (Αρριανών) (σ.σ. περιέργως, οι κ.κ. Τσολακίδης και Χατζηευαγγέλου απουσίαζαν) και από τον μειονοτικό τύπο ο…αφρός, τουτέστιν οι Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ («Τράκιανιν Σεσί»), Τζεγκίζ Ομέρ («Μιλλέτ»), Χουλιά Εμίν («Γκιουντέμ») και Ιλχάν Ταχσίν («Μπιρλίκ»). Απολαύστε στη συνέχεια και άλλες φωτογραφίες (της «Μιλλέτ») από τη συνάντηση του αφεντικού με τις οδαλίσκες του. Τρυφερές στιγμές αναμφιβόλως, όθεν και σιωπούμε εφεξής, καθότι δεν θέλουμε να δηλητηριάσουμε το ειδυλλιακό κλίμα με τα βέβηλά μας σχόλια. Καληνύχτα…

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_2067.html#ixzz29GyOGZJ9

EKΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑΣήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε  από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ και από τους ΑΝΕΝΕΤΑΧΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  λαμπρή  και μεγαλοπρεπής εκδήλωση  μνήμης έξω από  το σπίτι του στην Κηφισιά  απ’ όπου ξεκίνησε ο Ήρωας  Μακεδονομάχος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη της  Μ.Κ.Ο   Ε. ΚΕ. ΕΛ. (ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ) 
Ήταν μέρα που κατόπιν προδοσίας και δίνοντας σπουδαία μάχη , ο Ήρωας ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ  έχοντας στο πλευρό του άξιους συμπαραστάτες αξιωματικούς , βαριά τραυματισμένος έπεσε ηρωικώς στο πεδίο της μάχης  . Ο θάνατος του έγινε εφαλτήριο ηρωισμού και ανδραγαθίας ούτως ώστε να δώσει ο Ελληνικός στρατός να δώσει καίριο πλήγμα στους βάρβαρους κομιτατζίδες  και  η Μακεδονία να ενωθεί με την υπόλοιπο Ελλάδα .
Το πρώτο που θέμα  πού τόνισαν οι ομιλητές ήταν αυτό της κατοικίας του ήρωα όπου μετά από αγώνες των συνελλήνων της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ  ήταν να μπορέσουν αρχικά να μην καταστραφεί το σπίτι αυτό και στη συνέχεια να γίνει μουσείο ούτως ώστε να μπορούν οι νεότεροι να βλέπουν και να μαθαίνουν τους ηρωισμούς  των ενδόξων προγόνων τους .
Κατόπιν όλοι οι ομιλητές εξήραν τον ηρωισμό του ανδρός και τόνισαν την αναγκαιότητα να μιμηθούμε την ανδρεία και τον ηρωισμό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και αυτή η ιδέα να μεταλαμπαδευτεί στους νεότερους και σε όλους μας τους Ελληνόψυχους  που αγαπάμε την Πατρίδα να μπορέσουμε να αλλάξουμε την σάπια και σαθρή κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας , με φάρο τον ηρωισμό του ήρωα  για να έχουμε το επιθυμητό  αποτέλεσμα , την ΝΙΚΗ .
Εκ μέρους του ΕΘΝ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ απεύθυνε  αγωνιστικό χαιρετισμό ο Γεν . Γραμματέας της οργάνωσης ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Στην συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των πατριωτικών οργανώσεων .

O κ Μπουτάρης «Δήμαρχος του Μήνα» Οκτωβρίου 2012..... Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.Η είδηση που κυκλοφόρησε στα blogs (και άλλα ΜΜΕ) σε κάποια παρουσιάζεται εντελώς «κλινικά και ουδέτερα», σε άλλα διακρίνει κανείς μια σαφή ειρωνική διάθεση και σε άλλα αφήνονται…υπονοούμενα… Ποια είναι η οργάνωση που απένειμε τον τίτλο του «Δημάρχου του μήνα» για τον τρέχοντα Οκτώβριο στον κ Γιάννη Μπουτάρη τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης μας; Επειδή κάποτε λέγαμε «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…»..
αλλά πριν μερικά χρόνια, βλέποντας τις εξελίξεις στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, πρόλαβα και κατοχύρωσα την δική μου ατάκα «ουδέν κρυπτόν πλέον από την…Google» έψαξα και εντόπισα την σχετική οργάνωση… ΟΧΙ, για να πούμε και κάτι αστείο, ΔΕΝ είναι το PLAYBOY του k Heffner καθότι εκείνο αναδεικνύει το «PLAYGIRL του μήνα» ενώ η οργάνωση αυτή αναδεικνύει «τον Δήμαρχο του μήνα» και κάθε 2 χρόνια «τον Δήμαρχο της Χρονιάς…» πρόκειται για «ανεξάρτητη δεξαμενή σκέψης» (o γνωστός αγγλικός όρος είναι«think tank») που δημιούργησαν το 2003 συνεργαζόμενοι επαγγελματίες από την Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική...Επειδή κάποτε λέγαμε «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…»  Εδώ διαβάζουμε επίσης ότι το σχετικό Ίδρυμα «City Mayors Foundation» ΔΕΝ διατηρεί σχέση με καμία Δημοτική Οργάνωση και λειτουργεί, χωρίς να λέει πόθεν χρηματοδοτείται, έχοντας αποκλείσει κάθε εμπορική ή κερδοφόρο δραστηριότητα. Οι διαχειριστές του ιστότοπου (τα ονόματά τους φαίνονται στη δεξιά του στήλη) δηλώνουν κατηγορηματικά ότι Χορηγίες, διαφημίσεις, συνδρομές και δωρεές οποιουδήποτε τύπου ΔΕΝ αναζητούνται και εάν προσφερθούν θα απορριφθούν!

Το ΓΕΣ και το θέατρο “Χυτήριο”- του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΤο ΓΕΣ και το θέατρο “Χυτήριο”- του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Η μονόπλευρη ευαισθησία ενός αμαρτωλού καθεστώτος και τα μεγάλα αφεντικά του θεάματος
 
Μόλις πριν λίγες ημέρες, έγινε εισβολή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από απεργούς. Σπάσανε τζαμαρίες, σπάσανε πόρτες, οι εκτελούντες χρέη σκοπού υπεχώρησαν ατάκτως και όλα αυτά έγιναν παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Όμως, δεν είδαν τίποτε τα κανάλια... Δεν είδαν τίποτε οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι! Είδαν μόνον τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην δίκαιη διαμαρτυρία εκατοντάδων Ελλήνων έξω από το θέατρο "Χυτήριο", χωρίς να σπάσουν καμμία πόρτα, χωρίς να πραγματοποιήσουν καμμία εισβολή. Τους άλλους, τους βουλευτές της αριστεράς, που εισέβαλαν μαζί με τους πολίτες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν τους είδε κανείς, δεν ασκήθηκε εις βάρος τους καμμία κριτική, δεν ανέφεραν καν τα ονόματά τους...
 
Θα μου πείτε τι είναι το Γενικό Επιτελείο Στρατού μπροστά στο θέατρο "Χυτήριο" όπου επρόκειτο να λάβει χώρα μία παράσταση βάναυσα βλάσφημη για το θρησκευτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού; Τι είναι ένα στρατόπεδο μπροστά σε ένα θεατρικό σανίδι επάνω στο οποίοι κάποιοι θα προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα της επικρατούσας, σύμφωνα με το Σύνταγμα, θρησκείας των Ελλήνων;
 

‘Εταιρία δολοφόνων’ φτιάχνει η τουρκική μυστική υπηρεσία!

Η τουρκική υπηρεσία ΜΙΡ φέρεται να έχει προκηρύξει διαγωνισμό στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν στελέχη των ειδικών δυνάμεων που έχουν υποστεί ειδική εκπαίδευση με στόχο να επανδρώσει μια καινούργια «υπηρεσία» που αρμοδιότητα θα έχει όσα αναλάμβανε να κάνει στο παρελθόν για λογαριασμό της υπηρεσίας το οργανωμένο έγκλημα: Δολοφονίες, εμπρησμούς δασών και άλλες παρόμοιες… Θεάρεστες πράξεις. Την αποκάλυψη υπογράφει η δημοσιογραφική πένα ενός από τους καλύτερους γνώστες του αντικειμένου των μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ο Μάνος Ηλιάδης, με άρθρο που υπέγραψε στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ».


Η πρωτοβουλία δεν συνεπάγεται βέβαια αυτομάτως την εγκατάλειψη των σχέσεων με το οργανωμένο έγκλημα, καθώς υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό, όπως για παράδειγμα το προσοδοφόρο εμπόριο ναρκωτικών και η διακίνηση λαθρομεταναστών.
Η προκήρυξη εκδόθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναζητά εν ενεργεία στελέχη για τη νέα υπηρεσία που δεν θα είναι πάνω από 30 ετών και εάν επιλεγούν θα μεταταχθούν στη ΜΙΤ, ώστε να μη γίνεται ότι στο παρελθόν με τον δανεισμό στελεχών από τις ειδικές δυνάμεις για την εκτέλεση επιχειρήσεων.

defence-point

Ο Τσατσόπουλος, ο τελευταίος πειρασμός και ο τελευταίος των κομιτατζήδωνΩς συνήθως προκλητικός εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο (του ξεπεσμένου αριστεριστή Αναγνωστόπουλου) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τσατσόπουλος. Ο κομμουνιστής βουλευτής που λίγο καιρό πριν δήλωνε με υπερηφάνεια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Είμαι άθεος, μασόνος, ισλαμιστής, πούστης, βιαστής γυναικών. Να μην τα λέμε και τα ξαναλέμε», σχολίασε τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη «από δω και πέρα οι Συριζέοι θα τρώνε πόρτα», πως «η Χρυσή Αυγή, του 7 %, προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους τι θα κάνουν με τρομοκρατία και επίδειξη νταβατζιλικιού».
Ξεχνάει ο βουλευτής του μορφώματος των ορφανών του Τσαουσέσκου, ότι το κόμμα του τα έκανε αυτά που σήμερα αυτός καταγγέλλει διαθέτοντας πολύ μικρότερο ποσοστό απ’ αυτό της Χρυσής Αυγής (4,5%).

Απελευθέρωση κρατούμενου Αλβανού κακοποιού από ενόπλους ομοεθνείς τουΑπελευθέρωση κρατούμενου Αλβανού κακοποιού από ενόπλους ομοεθνείς του
Συνελήφθη… τυχαία τη νύχτα.
Την ίδια ώρα που τα εξωνημένα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» κάνουν μέγα θέμα την παρέμβαση του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά, για να μην προσαχθεί ένας ηλικιωμένος Έλληνας Ορθόδοξος έξω από το «Χυτήριο» και τη βαφτίζουν «απελευθέρωση κρατουμένου», μια πραγματική απόδραση κρατούμενου «κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη» (από την Αλβανία), έγινε στα Τρίκαλα (αλλά δεν ασχολήθηκαν μ’ αυτήν τα ΜΜΕ…). Ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» ήταν… τρόφιμος των φυλακών Τρικάλων και προφασιζόμενος ξαφνική αδιαθεσία μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της πόλεως, από δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, τρεις ή τέσσερις ένοπλοι Αλβανοί κακοποιοί, με την απειλή καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους χτύπησαν, πυροβόλησαν μέσα στο νοσοκομείο σκορπώντας τον πανικό και μαζί με τον κρατούμενο Αλβανό κακοποιό έφυγαν τρέχοντας για να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο που τους περίμενε παρακάτω.
Είναι προφανές, πως το θράσος των «κακόμοιρων κ.τ.λ.» κακοποιών αυξάνεται συνεχώς κι έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αλλά, πώς να μην γίνει έτσι όταν υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είναι κάποιος Δένδιας, Δικαιοσύνης κάποιος Ρουπακιώτης και (συγ)κυβέρνηση κάποιοι διαλυτές των πάντων, εντολοδόχοι διεθνών τοκογλύφων;
(ΥΓ): Τελικά, αργά τη νύχτα, μια ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με καλαζνικοφόρους Αλβανούς κακοποιούς, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου (κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια), οδήγησε στη σύλληψη του δραπέτη. Μαζί μ’ αυτόν συνελήφθη κι ένας ομοεθνής του, που ήταν στην ομάδα των «απελευθερωτών» του, ενώ –μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- διαφεύγουν της σύλληψης άλλοι δύο ή τρεις Αλβανοί, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τους να βρίσκονται σε εξέλιξη…http://www.xryshaygh.com

Ερντογάν: «Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας…»


Ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε ταξίδι του στη Γερμανία, ήταν αποκαλυπτικός για τον ρόλο που παίζουν τα τζαμιά και οι μουσουλμάνοι. Οι ελληνικής ταυτότητας «προοδευτικοί» δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν; Έστω και άθελά τους όμως, παίζουν τον ρόλο της «Πέμπτης Φάλαγγας» και ετοιμαζουν το έδαφος για μουσουλμανική – τουρκική επικράτηση.
Είπε ο Ερντογάν: «Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας». Αυτά ειπώθηκαν το 2008, σε ένα ακροατήριο Τούρκων της Γερμανίας, προσθέτοντας ότι η αφομοίωση στη γερμανική κοινωνία είναι «Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Οι Τούρκοι θα πρέπει να διατηρήσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα».

Ελλάδα, η χώρα του μνημονίου, αλλά και τους υπεδάφους που κοστίζει πολλά δισ. ευρώ

Μπορεί η ιστορία των δυο ομογενών με τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια που ήθελαν να σώσουν την Ελλάδα, να ήταν φούσκα που έσκασε δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως η χώρα μπορεί να σωθεί εάν εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα δημοσίευμα στο Bloomberg με τίτλο «Η Ελλάδα καλωσορίζει τους χρυσωρύχους για να γίνει πρώτη στην Ευρώπη» ανέφερε ότι: «η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί πρώτη χώρα παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη το 2016».

Χρυσός και φυσικό αέριο είναι- εκτός από το πετρέλαιο- οι δυο πηγές που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ελλάδα για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Έλληνες καθηγητές και ερευνητές μίλησαν στο ΘΕΜΑ για τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο, δημιουργώντας θέσεις εργασίες και γεμίζοντας τα άδεια κρατικά ταμεία με ζεστό χρήμα. Ωστόσο το Bloomberg παρουσίασε εκτενώς και τα προβλήματα που παρουσιάζονται όλα αυτά τα χρόνια όπως η γραφειοκρατία, οι περιβαλλοντικοί περιορισμοί που εμπόδιζαν την ανάπτυξη του τομέα.

Σύμφωνα με μελέτη του ΙΓΜΕ στη χώρα μας βρίσκεται ένα μικρό Ελντοράντο κάτω από το υπέδαφος. Με βάση τα αποθέματα σε χρυσό, άργυρο, χαλκό, μόλυβδο και ψευδάργυρο η Βόρεια Ελλάδα είναι από τις πλουσιότερες κοιτασματολογικές περιφέρειες της Ευρώπης και μπορεί να αποτελέσει σταθερή μεταλλευτική πηγή για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας, σύμφωνα με το ΙΓΜΕ.

Τριήμερο αλληλεγγύης από την Τ.Ο. ΣαρωνικούΤριήμερο αλληλεγγύης από την Τ.Ο. Σαρωνικού
Πιστοί στις εξαγγελίες μας συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού. Όσο πιο πολύ μας χτυπούν η οικονομική κρίση από την κυβερνητική πολιτική, τόσο πιο πολύ δυναμώνει η στήριξή μας στους άπορους, στους άνεργους ,στους εξαθλιωμένους πολύτεκνους και σε όλα τα στρώματα του χειμαζόμενου πληθυσμού.

Η Τ.Ο.Σαρωνικού της Χρυσής Αυγής διοργάνωσε τριήμερο παροχής τροφίμων και ρουχισμού προς τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής της περιφέρειάς μας με τεράστια ανταπόκριση.Το ευχάριστο είναι ότι αυξάνεται και η αλληλεγγύη ανώνυμων συναγωνιστών όπως και επιχειρηματιών και εμπόρων της περιοχής μας που προσφέρουν ανιδιοτελώς προϊόντα, όταν μαθαίνουν ότι πρόκειται για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.Σημειωτέον ότι δώσαμε βρεφικά ρούχα σε Ελληνίδες που γέννησαν πρόσφατα αντιστεκόμενες στα σημεία των καιρών. Η Ελλάδα αντιστέκεται,θέλει να ζήσει και θα ζήσει! Η Χρυσή Αυγή θα αποτελεί πάντα τον σιδερένιο βραχίονά της για βοήθεια και προστασία.


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

Περί Corpus Christi

Είναι τελικά δείγμα πολιτισμού, όταν ανεβαίνει θεατρικό έργο που αποκαλεί τον Χριστό και τους Mαθητές του ως…ομοφυλόφιλους; Τελικά μερικοί πουλάνε πολιτισμό, όχι αναπτύσοντας καινούργιες ιδέες, αλλά λοιδωρόντας τα πιστεύω των άλλων κοινωνικών ομάδων. Και αυτό τον ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ τον αποκαλούν…πολιτισμό.Διότι ο μεταμοντερνισμός παράγει ατομικισμό, ψεύτικη δημοκρατία και τυραννική ελευθερία.

Συνεργασία: Corpus… Bisti!Συνεργασία: Corpus… Bisti!
Η υποκρισία των αριστερών - ψευτοπροοδευτικών ή όπως πολύ επιτυχημένα τους χαρακτήρισε ο Ηλίας Κασιδιάρης "μαϊντανούς του ανθελληνισμού" δεν έχει όρια! Με φρίκη, ανατριχίλα κι ανείπωτη οργή παρακολούθησα τα γεγονότα έξω από το θέατρο (του παραλόγου) "Χυτήριο" κι εκεί που χρειάστηκα υπογλώσσια, ήταν όταν είδα να εμφανίζονται οι Τατσόπουλος, Μπίστης και Ρεπούση, οι οποίοι πρόστρεξαν να υπερασπιστούν την "ελευθερία της έκφρασης" και να δουν με περισσή ευχαρίστηση μια παράσταση που βλασφημά τον Αρχηγό της Εκκλησίας, τον Θεάνθρωπο Κύριο Ημών  Ιησού Χριστό. Όλες αυτές οι βλάσφημες ανωμαλίες, τα σιχαμένα εμέσματα ψυχασθενών προκαλούν ρίγη συγκίνηση στους αριστεροδιεθνιστούληδες που όπου βλέπουν ανωμαλία είναι μέσα! Πήγαν εκεί και καλά για να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τις συνταγματικές ελευθερίες. Αγνοούν, όμως, -κι εδώ θα έπρεπε να έχει παρέμβει το κοιμώμενο ανθελληνικό κράτος- ότι το δικαίωμα να μην βλασφημούνται τα Θεία, οποιασδήποτε θρησκείας, είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο.


ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ... Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΝΤΙΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.stoxos.gr

Το σώμα του Παύλου Μελά, μετά την σύγκρουση στον Πολυπόταμο με κακή κατάληξη και μετά από μια βραδιά υπό βροχή στην ύπαιθρο σε περιοχή του όρους Βέρνο, κατευθύνθηκε στο χωριό Στάτιστα προκειμένου να διανυκτερεύσει, καθ' υπόδειξη του Στατιστινού και πράκτορα Β. Ντίνα, και να κατευθυνθεί την επόμενη μέρα στο Αντάρτικο, όπου θα συναντούσε το σώμα του Θύμιου Καούδη. Ο Β. Ντίνας ήταν παλαιός συναγωνιστής του Βούλγαρου και κομιτατζή Μήτρου Βλάχου, αλλά διαφώνησε αργότερα για να ενταχθεί στο πλευρό των μακεδονομάχων.

Οι μακεδονομάχοι, με την συνδρομή του, διαμοιράστηκαν σε κάποια σπίτια της περιοχής, ενώ ο Παύλος Μελάς μαζί με άλλους συναγωνιστές του, τον Β. Ντίνα, Νικόλαο Πύρζα, Γιώργο Στρατηνάκη και Πέτρο Χατζητάση, διέμεναν στην οικία του ιερέα και δασκάλου Χατζή Ιωάννη Καντζάκη. Το απόγευμα της επόμενης μέρας, κατέφτασε οθωμανικό απόσπασμα από το τμήμα οθωμανικής χωροφυλακής από το κοντινό Μακροχώρι, έπειτα από πληροφορίες που είχαν οι οθωμανικές αρχές ότι υπήρχε αντάρτικη ομάδα στο χωριό.
Το τουρκικό απόσπασμα άρχισε να περιφέρεται στους μαχαλάδες και να ελέγχει τα σπίτια του χωριού. Ο πυροβολισμός όμως του Γεωργίου Βολάνη κατά ενός Οθωμανού στρατιώτη, πρόδωσε την θέση της οικίας που βρίσκονταν η ομάδα του Βολάνη και κινητοποίησε το οθωμανικό απόσπασμα. Η πολιορκία και η ανταλλαγή πυρών συνεχίστηκε το βράδυ.
Η ομάδα του Παύλου Μελά, παρατηρώντας τα τεκταινόμενα από το απέναντι οίκημα, προσπάθησε με την κάλυψη του σκότους της νύχτας να βγει από το κτήριο και να μετακινηθεί ώστε να βοηθήσει τους αμυνόμενους. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι άσπρες κάλτσες που φορούσε ο Παύλος Μελάς τον έκαναν αντιληπτό και μια σφαίρα από Οθωμανό χωροφύλακα τον βρήκε στην κοιλιακή χώρα.

Samuel Gridley Howe - Ένας Αμερικανός εθελοντής στον στρατό της ελληνικής επανάστασηςΟ Samuel Gridley Howe γεννήθηκε στις 10 Νοέμβρίου του 1801, στη Βοστώνη, της Μασαχουσέτης, με γονείς τον Joseph Neals και την Patty Gridley. Αποφοίτησε απο το πανεπιστήμιο Brown το 1821 και πήρε πτυχίο ιατρικής από το Χάρβαρντ το 1824.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εξέπλευσε για την Ελλάδα, αποφασισμένος να βοηθήσει τους Έλληνες στον αξιοσημείωτο αγώνα τους....
εναντίον των Τούρκων. Για έξι χρόνια γεμάτα περιπέτεια και δράση, υπήρετησε στον ελληνικό στρατό με ζήλο, ως εθελοντής στρατιώτης και ως ιατροχειρούργος κυρίως στην πόλη του Μεσολογγίου, τοποθετημένος στην δυτική Ελλάδα, όπου συνάντησε και έγινε φίλος με τον Λόρδο Μπάϊρον.

Επιπλέον, ....
...αφιέρωσε αρκετό χρόνο και κόπο για την επανοικοδόμηση της διαλυμένης χώρας.

Σε επιστολή στον πατέρα του γράφει:

«Οι Ελληνες στρατιώτες είναι κακοντυμένοι. Μά δεν έχουν και τροφές. Μισθό δεν παίρνουν. Είναι αμαθείς. Ένας στους είκοσι ξέρει να διαβάζη ή να γράφη. Αλλά είναι πολύ έξυπνοι, ζωηροί, σαν τις γίδες στα βουνά, και ανδρείοι, αν τους αφήσης να πολεμήσουν με τον δικό τους τρόπο, πυροβολώντας πίσω από βράχους και δένδρα. Οι ναύτες μπορούν να συγκριθούν με τους ναύτες όλου του κόσμου. Πάντοτε νικούν τους εχθρούς στις ναυμαχίες. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην υπεροχή τους».

Ο Howe αναχώρησε βιαστικά για Αμερική για λίγους μήνες κατά την διάρκεια της εξαετής διαμονής του στην Ελλάδα, ελπίζοντας να μαζέψει προμήθειες και ρούχα για τους εξαθλιωμένους Έλληνες και να καλέσει βοήθεια. Ήταν τότε κατά την αποστολή του που δημοσίευσε το πολύ γνωστό και συγκινητικό "An Historical Sketch of the Greek Revolution." Η αποφασιστηκότητα του Χάου και επίδοση του λειτούργησαν σαν ορόσημο, με το να ενημερώσει τους Αμερικάνους για τις θηρωδίες που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα, και κατάφερε να μαζέψει ένα γενναιόδωρο ποσό για την αγορά τροφίμων και υποδημάτων για τους Έλληνες στρατιώτες. Ο Χάου μοίρασε προσωπικά όλες τις προμήθειες με σοφία, δίνοντας τες αμέσως στους αδύναμους, όμως επίσης ανέθεσε σε εύρωστους ανθρώπους να δουλέψουν σε δημόσια έργα με αντάλλαγμα προμήθειες. Αυτή η πρακτική προσέγγιση εξελίχθηκε περαιτέρω όταν ίδρυσε ένα ιατρικό κέντρο στο νησί της Αίγινας. Επίσης ίδρυσε μία αγροτική κοινότητα για πρόσφυγες το 1829 κοντά στο Κανάλι της Κορίνθου.

Εν τω μεταξύ ο Χάου συμμετείχε στο ξεκίνημα και στην επιτήρηση ενός σχολείου για τυφλούς χρηματοδοτούμενο απο την πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Σύντομα αναχώρησε για την Ευρώπη για την επιθεώρηση παρομοίων ιδρυμάτων, και το 1832, άνοιξε το σχολείο στο σπίτι του πατέρα του, και ήταν διευθυντής του για τα επόμενα 44 χρόνια.

Το 1866, όταν μία κραυγή για βοήθεια ακούστηκε απο τους Κρητικούς, ενάντια της καταπίεσης απο τους Τούρκους, ο Χάου για άλλη μία φορά στάθηκε στο πλευρό της Ελλάδας. Επισκέφτηκε πολλές πόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας διαλέξεις σχετικά με τον αγώνα των Κρητών και συγκέντρωσε χρηματική βοήθεια απο τοπικές κοινότητες. Το 1867, ο Δρ. Χάου, έκδοσε ένα θαυμαστό έργο στο Αμερικανικό κοινό, προτρέποντας τους να συνδράμουν τις γυναίκες και τα παιδιά των Ελλήνων ώστε να μην πεθάνουν απο πείνα στο νησί της Κρήτης. Ο Χάου και πάλι κατάφερε να συγκέντρωσει τρόφιμα και ρούχα για τους Έλληνες.

Samuel Gridley Howe, M.D. Memorial


: Μέγας Κύρης

Πηγή: http://www.americanphilhellenessociety.com/history2.html

Ο δικός μας πραγματικός σοσιαλισμός!Ο δικός μας πραγματικός σοσιαλισμός!
Η στρατευμένη δημοσιογραφία των καναλιών και των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής, έσπευσε να τοποθετήσει το Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή, στο δεξιό άκρο του μεταπολιτευτικού πολιτικού μωσαϊκού. Ευθύς μετά την εκλογική επιτυχία του Κινήματός μας, σε συνέχεια του προεκλογικού τους οχετού λάσπης, οι δημοσιογραφίσκοι- γρανάζια του φαύλου καθεστώτος, επέμειναν με λύσσα να μας χαρακτηρίζουν ακροδεξιά. Η τακτική αυτή, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Αντιθέτως, αποτελεί στρατηγική αποπροσανατολισμού του Λαού μας, στην απέλπιδα προσπάθεια την οποία καταβάλλει το καθεστώς, προκειμένου να παραμείνει όρθιο. Θα βόλευε ιδιαίτερα το Καθεστώς, να αποτελεί το Κίνημά μας την αιχμή του δόρατος της αστικής ακροδεξιάς. Δυστυχώς, ατύχησαν. 
 
Φτύνουμε κατάμουτρα τους ακροδεξιούς προδότες, φτύνουμε τη νομιμοφροσύνη τους στο σιωνιστικό καθεστώς, φτύνουμε τον πολιτικό τους καθωσπρεπισμό! Παρουσιάζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές ως ακροδεξιούς, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των μέσων μαζικής εξαπάτησης, εξυπηρετούν ακόμη μια σκοπιμότητα:Να αφήσουν ανέγγιχτη και μακριά από κάθε κριτική την δήθεν "σοσιαλιστική" αριστερά.Μια αριστερά η οποία θαρρεί πως διαθέτει το "αλάθητο του πάπα" και στην οποία είναι υποχρεωμένες όλες οι πολιτικές δυνάμεις να απολογούνται. 
 
Ο μεγαλύτερος φόβος του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος από την εμφάνιση του Κινήματός μας, δεν είναι τόσο η συντριβή του πατριωτικού μύθου της Δεξιάς, όσο ο απεγκλωβισμός, η μαζική, οριστική και αμετάκλητη μετατόπιση των Ελλήνων Εργατών, από τα καθεστωτικά όρια της Αριστεράς, στην αγκαλιά του επαναστατικού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του δραστηριοποίησης, διεκήρυξε σε όλους τους τόνους, την απόλυτη στήριξη και την προστασία του Έλληνα Εργάτη. Ήταν το σύνθημα "Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη", το οποίο δονούσε τους δρόμους των Αθηνών από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και μέχρι και σήμερα, που κάνει την ηγεσία της Αριστεράς να χάνει τον ύπνο της. Κι ενώ εμείς οι Εθνικιστές, ταχθήκαμε εξαρχής εναντίον της εισβολής των ξένων στους χώρους εργασίας, οι δυστυχείς μαρξιστές, έσπευδαν να ταχθούν στο πλευρό των λαθραίων μεταναστών, εξυπηρετώντας στην ουσία τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Κι αν παλαιότερα, η προπαγάνδα των μαρξιστών ήθελε τους μετανάστες συμμέτοχους στην "οικονομική εκτίναξη" της Ελλάδος και αρωγούς στη στήριξη των ταμείων, ήρθε η υπογραφή των μνημονίων και η οικονομική κατάρρευση του 2010, να διαλύσει σαν παλάτι στην άμμο, τον μαρξιστικό αυτό μύθο. 
 
Ποιός ήταν όμως ο ουσιαστικά ωφελημένος από την αθρόα εισβολή ξένων εργατικών χεριών στη Πατρίδα μας; Αυτός υπήρξε αναμφισβήτητα η τάξη των καπιταλιστών και ιδιαίτερα οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου, εκείνοι που έστησαν χορό γύρω από το πανηγύρι της κατασπατάλησης των χρημάτων του Λαού, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το διακηρύξαμε τότε και το φωνάζουμε και σήμερα με όλη τη δύναμη της Ψυχής μας: η Αριστερά επιδιώκει το ρόλο του νταβατζή του Εργατικού Κινήματος, ώστε κατόπιν να το εξαθλιώσει σπρώχνοντάς το με χαιρεκακία στα νύχια του διεθνούς καπιταλισμού. Ο εχθρός δεν είναι ταξικός, ο εχθρός είναι Εθνικός! 
 
Οι μπολσεβίκοι του κομμουνιστικού κόμματος, ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για τα ταξικά συμφέροντα όταν με καπιταλιστική αυθάδεια απέλυαν εργαζομένους από τις κομματικές τους επιχειρήσεις. Οι ίδιοι ήταν που απαιτούσαν κατώτατο μισθό 1200 ευρώ για όλους τους εργαζομένους… Όμως είπαμε, απαγορεύεται η κριτική στο ΚΚΕ, όποιος την αποτολμήσει είναι αντικομμουνιστής. Σε αυτή τη δημοκρατία πιστεύει η ηγεσία του Περισσού, σοβιετική, σταλινικού τύπου. Ας μη σκούζει λοιπόν, παριστάνοντας το θύμα των καθεστωτικών διώξεων. Το ΚΚΕ, έχει πολλάκις αποδείξει ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Καθεστώτος και του αξίζει ο πολιτικός του ενταφιασμός, από τα χέρια των Ελλήνων Εργατών, τους οποίους επί χρόνια εξαπατούσε. 

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΞΩ ΣΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ....Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση μνήμης γισ τον Παύλο Μελά που διοργάνωσαν ο "Στόχος" και οι Ανένταχτοι Πατριώτες με την συμμετοχή και την συνδρομή πολλών φορέων του Πατριωτικού χώρου... Εκατοντάδες Ελληνόψυχοι έδωσαν το παρών μετά το μνημόσυνο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην ενορία του Ήρωα...http://www.stoxos.gr

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ 3ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ 3ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΜΕΓΑ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ > ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Στη Ρώμη μετέβη σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας στη Ρώμη θα συμμετάσχει και θα μιλήσει, στους εορτασμούς επί τη συμπληρώσει 50 ετών από την σύγκληση της Β΄ Συνόδου του Βατικανού.

Τον κ. Βαρθολομαίο θα συνοδεύουν στην Ρώμη, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Γεννάδιος.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Πατριάρχης επισκέπτεται την Ρώμη, μετά από πρόσκληση του Πάπα Βενέδικτου 16ου.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βρούτση-τρόικαςΟλοκληρώθηκε η μαραθώνια συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με τους επικεφαλής της τρόικας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Αυτή την ώρα, οι διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων των δανειστών συνεχίζονται με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

 «Είμαστε στο μέσον μιας....
διαπραγμάτευσης, αύριο συνεχίζουμε. Αύριο θα τελειώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας, αμέσως μετά την πεντάωρη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.

Αναμένεται «αιματηρός ξεσηκωμός» μουσουλμάνων στη Χώρα μας;
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.pentapostagma.gr

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια πληροφορία η οποία μας έχει αναστατώσει πολύ εδώ στο pentapostagma.gr. Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η επικινδυνότητα αυτού του ξεσηκωμού των μουσουλμάνων, η οποία σύμφωνα και δια στόματος των ιδίων των διοικητών μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλη, χαρακτηριστικά είπαν στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των συγκεκριμένων τμημάτων, στην περίπτωση εξεγέρσεως να λάβουν άμεσα μέτρα προστασίας των οικογενειών τους αφού τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά και ο κίνδυνος αιματηρών επιθέσεων κατά των χριστιανών θα είναι μεγάλος. Η απορία που δημιουργείται στον καθένα μας διαβάζοντας τα παραπάνω είναι: Έχει τη δυνατότητα η Ελληνική αστυνομία και ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει μια τέτοια ενδεχόμενη εξέγερση μουσουλμάνων; Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων(παράνομοι στην πλειοψηφία τους) στα αστικά κέντα είναι τεράστιος(εκατοντάδες χιλιάδες).
Για όσους το ξεχάσαν θυμίζουμε τι έγραφαν πριν λίγες μέρες σε πανό που είχαν αναρτήσει στη διαδήλωση που έκαναν με πρόσχημα την γνωστή ταινία:

«Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...