Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΑΘΗΝΑ 16-10-2012.

Οι λέξεις αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια έχουν σήμερα εξαφανιστεί από την ημερήσια διάταξη και αναφορά του κατοχικού καθεστώτος πασχίζοντας να τις εξαφανίσουν από τις καρδιές του ελληνικού λαού. Κι αυτή η μιζέρια αποτελεί βασική επιδίωξη του εισβολέα διεθνιστικού νεοταξισμού μέσα από τις πράξεις των δωσίλογων γραικύλων πολιτικάντηδων κάθε ιδεολογικού φυράματος. Θέλουν όλοι οι σύγχρονοι τύραννοι του ελληνισμού μας να πνίξουν την ψυχολογία και το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων ώστε να μας οδηγήσουν ως πρόθυμα πρόβατα και ραγιάδες στη σφαγή.

Η επίκληση του όρου ιδεολογικό φύραμα γίνεται για τον απλούστατο λόγο ότι οι καθεστωτικές παρατάξεις, καπιταλιστικές και μαρξιστικές, δεν έχουν άλλη ιδεολογία πέραν της μιας που τους ενώνει. Και η ιδεολογία αυτή είναι ο ανθελληνισμός που ως παράσιτο υφέρπει ανάμεσά μας. Κατά συνέπεια οι λεγόμενες διαφορετικές υποτίθεται καθεστωτικές παρατάξεις δεν είναι πολλές αλλά μία. Είναι το συνασπισμένο κόμμα του ανθελληνισμού που υπακούει απολύτως πρόθυμα στην απομείωση του θετικού ψυχολογικού προβαδίσματος και της εθνικής μας υπερηφάνειας, παραδίνοντας το δικό μας μόχθο και τη δική μας γη στους διεθνείς πλιατσικολόγους της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αποτελεί για όλα αυτά τα καρκινώματα την μεγάλη απειλή γιατί πολύ απλά αποτελεί την μόνη βέβαιη εστία εθνικής αντιστάσεως και ανασύνταξης του ελληνικού έθνους. Το ομολογούν όλοι οι εχθροί μας, ελληνόφωνοι και ξένοι δυνάστες των πατρίδων τους, από όλα τα βήματα των διεθνιστικών τους μαζώξεων και τους οργανισμούς τάχα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν συστήσει για να καταργήσουν τα εθνικά κράτη. Το είπανε κομμουνιστές, σοσιαλφιλελεύθεροι και ψευτοευρωπαίοι πως πρέπει να παταχθεί ο εθνικισμός και νεοναζισμός που ανέρχεται μέσω της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Και άλλα πολλά «όμορφα» και κατασταλτικά.

Δεν χρειαζόμαστε να ακούσουμε τίποτα άλλο. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να κερδίσει ο ελληνικός λαός πίσω την αξιοπρέπεια και την εθνική του υπερηφάνεια. Θέλουν να πλήξουν το γόητρο και την ιστορία μας την ίδια ώρα που πολεμούν την πίστη μας και ξεπουλούν την πατρίδα μας. Ο λόγος είναι πως δεν θέλουν με τίποτα ο ελληνικός λαός να πάρει ανάσα για να σκεφτεί μήτε να στραφεί πίσω στο χρόνο και να αναλογιστεί ποιος λαός είναι στην πραγματικότητα. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εθνικού οράματος μαζί με την καταστροφή της αυτογνωσίας καθηλώνουν τον υπόδουλο λαό στην μαύρη καταχνιά πείθοντάς τον πως δεν μπορεί και δεν αξίζει να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες ζωής. Και το κυριότερο ότι αυτές οι συνθήκες δεν υπήρξαν ποτέ.

Όχι, δεν είναι αυτός ο δικός μας λαός. Το έθνος των ραγιάδων που θέλουν να μας πείσουν πως είμαστε δεν είναι το ελληνικό. Το Ελληνικό Έθνος είναι εκείνο που έχτισε τον Ανθρώπινο Πολιτισμό που σκόρπισε εκτυφλωτικό φως στην οικουμένη που τώρα σκιάζει η μαυρίλα του σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο Ανθρώπινος Πολιτισμός έχει σαφή εθνική και φυλετική ταυτότητα, είναι ο δικός μας Λευκός Ελληνικός Πολιτισμός. Το δικό μας Έθνος σχημάτισε γλώσσα, συγκροτημένη πολιτεία, κοσμοκρατορίες και Πίστη Θεού. Τα δικά μας επιτεύγματα δανείστηκαν οι τάχα περισπούδαστοι της υφηλίου και τα ισοπεδώσανε. Εμείς πάλι θα χτίσουμε την Νέα Ελλάδα επάνω στα σίγουρα θεμέλια των ανυπέρβλητων αξιών μας. Θα ματώσουμε στον πόλεμο που μας κάνουνε οι εχθροί μας αλλά θα νικήσουμε.

Είναι η ώρα να απελευθερώσουμε την λησμονημένη εθνική μας υπερηφάνεια. Θα βγάλουμε από τα σεντούκια ενάντια στην νεοταξική σκλαβιά τα αιματοβαμμένα λάβαρα του ελληνισμού και της λευτεριάς. Θα φωτίσουμε το νέα μονοπάτια της εθνικής μας ανασυγκρότησης με τη φλόγα της καρδιάς μας που θα ανάψει τους πυρσούς της ασυγκράτητης Ελληνικής Εθνικιστικής Φάλαγγας. Τα περασμένα μεγαλεία της Φυλής μας δεν σβήσανε ποτέ. Τίποτα δεν ξεχάστηκε και τίποτα δεν διαγράφεται με όλα τα δηλητήρια του κόσμου μαζί κι αν χύθηκαν. Ο Λεωνίδας, ο Αλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς είναι όλοι τους μέσα μας, είμαστε όλοι όσοι πιστεύουμε σε Πατρίδα, Λαό και Φυλή. Με τη διαφορά ότι τώρα θέλουμε να χτίσουμε τα δικά μας ολόδροσα έργα, να πολεμήσουμε και να νικήσουμε λευτερώνοντας και τρανώνοντας την Ελλάδα με τα δικά μας χέρια.

Το πάθος και το σφρίγος ξεχειλίζουν από μέσα μας και το διαδίδουμε σε κάθε εθνοφυλετικό μας αδελφό, σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε κάθε αγγελτήριο μήνυμα για την Εθνικιστική Επανάσταση των Ελλήνων που φουντώνει από το ένα έως το άλλο άκρο της Γης των Ηρώων. Η πλαστή δημοκρατία τους γκρεμίζεται και στη θέση της έρχεται η Αριστοκρατία των Άξιων Εργατών και Πολεμιστών του Ελληνισμού. Οι δρόμοι θα γεμίσουν από Υπερήφανους Έλληνες και θα αδειάσουν από σκυφτούς προδότες και ξένους επιβήτορες. Οι Αετοί του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα συντρίψουν τα ερπετά που μιλούν για φίδια κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Ο σύγχρονος πολιτισμός της ελληνικής ωραιότητας θα εξαλείψει τη θύμηση της σημερινής ανθελληνικής ασχήμιας σε βάρος των αξιών μας. Η Ελλάς θα θωρακιστεί και θα θωρακίσει τον πλούτο γης και ψυχής με το Λόγο και το Ατσάλι. Η εργασία και η παιδεία θα ξεχειλίσουν ελληνική εθνική υπερηφάνεια και η Εθνικιστική Ελλάς απελευθερωμένη θα καταστεί Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Ο μεγάλος πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του 2012 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/2012.html#ixzz29MnirI00

Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας... αμηχανία στους συνομιλητές του. Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών. Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιών, πάνω από δύο χρόνια, πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers. Ο Nenner προβλέπει ότι όταν ο Dow φτάσει τις 5.000 μονάδες, θα σημειωθεί γιγαντιαία πτώση και θα ακολουθήσει μεγάλη ύφεση, που θα φτάσει στα επίπεδα της οικονομικής κατάρρευσης του Μαρτίου του 2009. Ο Nenner συμβούλευσε, τότε, τους πελάτες του να εγκαταλείψουν, σχεδόν εξ ολοκλήρου, την αγορά. "Είπα στους πελάτες μου, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τις μεγάλες επιχειρήσεις και στα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, να εγκαταλείψουν την αγορά, σχεδόν εξ ολοκλήρου", δήλωσε ο Nenner.

Τι θα μπορούσε, όμως, να οδηγήσει σε μια τέτοια δραματική μείωση; Ίσως, μια πετρελαϊκή κρίση που θα μπορούσε να ξεκινήσει από την "ημέρα της οργής", στη Σαουδική Αραβία ή κάτι άλλο;

Σύμφωνα με το Nenner, η κατάρρευση θα ξεκινήσει από "ένα μεγάλο πόλεμο, στο τέλος του 2012 - 2013. Αυτός, λοιπόν, ο «μεγάλος πόλεμος», θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Bάσει των όσων ισχυρίζεται, λοιπόν, ο πόλεμος θα έχει τις ρίζες του, στην τρέχουσα αναταραχή που βλέπουμε εξαπλώνεται σαν "φωτιά" σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ

Αποκάλυψη : Το τουρκικό κράτος δίνει ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές σειρές στον ΑΝΤ1 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/1_14.html#ixzz29MnI7fci

ΔΩΡΕΑΝ!

"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Abdurrahman Arıcı, ομολογώντας έτσι ότι το κράτος βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές σειρές!

Αναφέρθηκε μάλιστα στη σειρά ...που παρουσιάζει ο ελληνόφωνος ΑΝΤ1 με τίτλο "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", (το αυθεντικό όνομα της σειράς είναι Muhteşem Yüzyıl, δηλαδή "μεγαλοπρεπής αιώνας", ο ΑΝΤ1 τη βάφτισε "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" και οι Έλληνες τη βάφτισαν "Σουλεϊμάν ο κτηνοβάτης" από τη γνωστή λατρεία των Οθωμανών στο σεξ με ζώα.Το ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στην… Κομισιόν για τα παιδιά των αλλοδαπών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς


Όποιοι είναι … ευαίσθητοι να τα πάρουν στα σπίτια τους!  Μέχρι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) έφτασε το θέμα των στατιστικών (κι όχι προσωπικών…) στοιχείων για τα παιδιά των αλλοδαπών που εξυπηρετούνται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, που έθεσε η Χρυσή Αυγή με ερώτησή της στο κοινοβούλιο!
Για το ζήτημα κόπτεται η Μαριλένα Κοππά, του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή του κόμματος που κατάκλεψε το δημόσιο πλούτο και στο τέλος έριξε τη χώρα βορά στα αρπακτικά όρνεα, τους διεθνείς τοκογλύφους. Να η ερώτησή της:
«Προ ολίγων ημερών, ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ανταποκρινόμενος σε κοινοβουλευτική ερώτηση βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, με την οποία ζητούσε στοιχεία των αλλοδαπών παιδιών που πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, απέστειλε αίτημα στους Δήμους να καταθέσουν στατιστικά στοιχεία επί αυτού του ζητήματος. Με βάση τα παραπάνω ερωτάται λοιπόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αν κατά τη γνώμη της η ιθαγένεια αποτελεί κριτήριο επιλογής για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς; Αν μια τέτοια πράξη συνιστά παραβίαση της Χάρτας των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του παιδιού; Αν τέτοιου είδους ενέργεια συνιστά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων;»
Θράσος, μπορεί να πουν πολλοί. Εμείς, θα δεχτούμε την… ευαισθησία της βουλευτίνας, υπό μια προϋπόθεση: να πάρει στο σπίτι της παιδιά αλλοδαπών και να πληρώνει αυτή το «μάρμαρο». Όχι εμείς, τα «κορόιδα»! Και οι υπόλοιποι σύντροφοί της να πράξουν το ίδιο…http://neadeksia.wordpress.com
About these ads

Η Εθνική Παιδεία στο απόσπασμαΗ συναγωνίστρια Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε ερώτηση για τα χρηματοδοτούμενη από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών. Μεταξύ άλλων ζητούσε να πληροφορηθεί τις σχετικές δράσεις, ενώ έθεσε την προβληματική γιατί οι παλιννοστούντες μαθητές, που είναι Έλληνες ομογενείς αντιμετωπίζονται από το Ελληνικό Κράτος το ίδιο και το αυτό με τους αλλοδαπούς. Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στην απόκριση του αιτιολόγησε τα κοινά προγράμματα παλιννοστούντων και αλλοδαπών στη μη επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας από τους παλιννοστούντες αδιαφορώντας για την ελληνική τους καταγωγή και εντάσσοντας του σε διαπολιτισμικά προγράμματα. Ως προς την ερώτηση της βουλευτού τι σχέση έχουν δράσεις, όπως συγκρότηση αλλοδαπών διαπολιτισμικών μεσολαβητών και συγκριτική περιγραφή Αλβανικών και Ρωσικών με τα Ελληνικά με το άρθρο 16 του Συντάγματος, που επιτάσσει εθνική συνείδηση, ο Υπουργός ήταν ξεκάθαρος ως προς τη νεοταξική ανθελληνική πολιτική του Υπουργείου του.

Η νέα τάξη προετοιμάζει παγκόσμιο διωγμό του χριστιανισμού ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_9752.html#ixzz29MmpdGMj"Όταν θα έρθει η δική μας βασιλεία, θα απαγορεύσουμε όλες τις θρησκείες εκτός από την δική μας" Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς --Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα όπως και το επίσημο θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ είναι γεμάτα ρατσιστικές αναφορές και ύβρεις εναντίον των χριστιανικών εθνών. Το μίσος των Εβραίων για τους Χριστιανούς αρχίζει από τον καιρό που ο Ιησούς περπατούσε ακόμα στην Παλαιστίνη. Οι Εβραίοι ποτέ δεν χώνεψαν πως αυτός, ένας Γαλιλαίος, καθώς και όλοι του οι μαθητές άπαντες από την ελληνιστική περιοχή της Γαλιλαίας, μπορούσαν να διδάσκουν τον ''εκλεκτό λαό''.
Μίσησαν και εδίωξαν ανελέητα την πρώτη εκείνη εκκλησία της Ιερουσαλήμ, διαγράφοντας όσους προσχωρούσαν στον χριστιανισμό. Οι πράξεις των Αποστόλων διηγoύνται τις ατελείωτες μηχανορραφίες του Σανχεντρίν εναντίον του Παύλου και των Χριστιανών.Η Εκκλησία έζησε αιώνες σκληρών διωγμών στα χρόνια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Διωγμών για τους οποίους πανηγύριζαν οι αιώνιοι συνωμότες Εβραίοι.

Σήμερα τα γεγονότα δείχνουν ότι είμαστε προ των πυλών ενός νέου παγκόσμιου διωγμού των χριστιανών από την Σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι χριστιανοί φανερώνει και το Σιωνιστικό υπόβαθρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Μόνο γνήσιοι ταλμουδιστές θα μπορούσαν να κρύβουν τέτοια αισθήματα για τους χριστιανούς...

Ας δούμε κάποια στοιχεία...

Νιγηρία, Αίγυπτος, Τυνησία και Συρία. Διεξάγεται ανηλεής διωγμός των χριστιανών από τους φανατικούς Ισλαμιστές. Κομμένα κεφάλια, διασκορπισμένα μέλη και καμένα πτώματα, παντού όπου επικράτησε η λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη», δηλαδή χρηματοδοτούμενες από ΗΠΑ και Ισραήλ εξεγέρσεις πρακτόρων.

Αρκετά βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου. Βίντεο που τα Σιωνιστικά ΜΜΕ αποκρύπτουν γατί είναι αποδείξεις της συνεχιζόμενης σφαγής των χριστιανών και καταστροφής των χριστιανικών μνημείων, ειδικά στην Συρία. Φυσικά γι αυτά τα γεγονότα δεν θα υπάρξει καμιά ΜΚΟ αριστερών δουλοπάροικων του Σόρος για να διαμαρτυρηθεί…

Ερχόμαστε τώρα στον «πολιτισμένο κόσμο». Στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Εδώ ο διωγμός είναι ήπιος για την ώρα και έχει να κάνει με την πολιτική ορθότητα. Εικόνες που κατεβαίνουν από Δημόσια κτήρια και σταυροί που απαγορεύονται, σχολεία στα οποία επιβάλλεται στους μαθητές να προσεύχονται με στοίχους από το κοράνι, έργα που βλασφημούν την χριστιανική θρησκεία στο όνομα της ελευθερίας του λόγου και άλλα τέτοια....

Πρόσφατα σε σχολείο της Αγγλίας υποχρεώθηκαν οι μαθητές να προσευχηθούν με ισλαμικό τρόπο μέσα σε ένα από τα πολλά τζαμιά που υπάρχουν στην χώρα. Σε άλλα σχολεία της χώρας έχει απαγορευθεί το χοιρινό στις καντίνες, ώστε να συμβαδίζουν τα σχολεία με τα Ισλαμικά έθιμα, ενώ σε κάθε θρησκευτική εικόνα η σταυρός έχει αποσυρθεί για να μην προσβάλλονται –υποτίθεται- οι μουσουλμάνοι μαθητές. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε λίγο και στην χώρα μας... (αν και έχουν υπάρξει κι εδώ παρόμοια κρούσματα τα οποία δημιουργήθηκαν από πολυπολιτισμικούς «αριστεριστές» αντιρατσιστές εκπαιδευτικούς, αλλά αποσιωπήθηκαν από την πολιτεία, για να μην προκαλέσουν την μήνη των Ελλήνων πολιτών.

Η πολιτική ορθότητα των Εβραιο-μισθοδοτούμενων Αριστερών έφθασε σε τέτοιο βαθμό θράσους, ώστε να απαιτεί την σύλληψη ιερέων που αντιστέκονται στον γάμο των ομοφυλόφιλων με την κατηγορία του ρατσιστικού μίσους, ενώ την ίδια στιγμή διακωμωδούνται σεπτά πρόσωπα της Ελληνικής Ορθοδοξίας, ενώ σε γενικές γραμμές σκιαγραφείται μία ευθεία επίθεση κατά των ορθοδόξων Ελλήνων, η οποία συνεπικουρείται από την σιωπή των πολιτικών της χώρας…

Βεβαίως και το Ισλάμ είναι μια αντισιωνιστική θρησκεία και το Κοράνι βρίθει από αντι-εβραϊκούς στίχους. Όμως, κανένας από τους σιωνιστές νεοταξίτες δεν έχει βαλθεί να εξοντώσει (πρώτα ηθικά και ύστερα ποιος ξέρει;) τους μουσουλμάνους. Κανένα ''μυστικό ''υποτίθεται κείμενο της Ισλαμικής θρησκείας δεν ανακαλύπτεται όλως τυχαίως, ώστε να ανατρέψει την ιστορία του Ισλάμ. Κανένας δεν τολμά να προσβάλει το Ισλάμ, τον Μωάμεθ ή το Κοράνι, εκτός και εάν εξυπηρετούνται σκοποί όπως αυτός της «Αραβικής Άνοιξης»… Αυτό γίνεται μόνο στους χριστιανούς που πρέπει κάθε τόσο να απολογούνται για ψευδή κείμενα που έχουν γραφτεί αιώνες μετά από την ζωή του Χριστού. Ένα από τα τελευταία χτυπήματα είναι και το ψευτο-ευαγγέλιο του Βαρνάβα που λανσάρουν οι Τούρκοι.

Όλα τα γεγονότα, λοιπόν, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι Σιωνιστές Νεοταξίτες θα ξεκινήσουν παγκόσμια επίθεση δυσφήμησης του χριστιανισμού και αργότερα ίσως και διωγμό.

Η χριστιανική εσχατολογική θεολογία μας προειδοποιεί για τον ερχομό του Αντίχριστου Μεσσία των Εβραίων που θα χρισθεί βασιλέας μέσα στον Ναό της Ιερουσαλήμ...

Οι επόμενες διακηρύξεις του ψευτομεσία των Εβραίων θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση των Ηνωμένων Εθνών, η κατάργηση των εγχρήματων συναλλαγών, η κατάργηση των θρησκειών, των συνόρων και όλων των διαφορών που συνιστούν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Θα πει δηλαδή ότι «τα σύνορα, οι φυλές, τα νομίσματα, οι θρησκείες είναι η αιτία των πολέμων και της φτώχειας μέχρι τώρα». Θα καλέσει του ανθρώπους σε υπακοή στην παγκόσμια κυβέρνηση και θα προβεί σε διαγραφή των χρεών (κάτι σαν παγκόσμια σεισάχθεια).

Μην ανησυχείτε για το πως θα γίνει αυτό. Οι ίδιοι Εβραίοι τραπεζίτες, στους οποίους χρωστάνε τα έθνη, είναι εκείνοι οι ίδιοι που θα διαγράψουν και τα χρέη με έναν όρο όμως: Την υποταγή στην παγκόσμια κυβέρνηση του ''μεσία''΄τους, με ορατό σημάδι υποταγής, το περίφημο χάραγμα....

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα»
ΠΗΓΗ

Τα θλιβερά ‘‘ορφανά’’ του ΤσαουσέσκουΤα θλιβερά ‘‘ορφανά’’ του Τσαουσέσκου
Στους ‘‘προοδευτικούς’’, ‘‘πλουραλιστές’’, ‘‘δημοκράτες’’ κ.λ.π. του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, το μόνο το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί τον ανθελληνισμό και τον εθνομηδενισμό τους είναι, αναμφίβολα, το θράσος και η επιλεκτική μνήμη. Οι υπερασπιστές κάθε τι που πολεμά το Έθνος, την Θρησκεία μας και τον Πολιτισμό μας, στο παρελθόν υπήρξαν σκληροί υποστηρικτές ενός απίστευτα απάνθρωπου και αντιλαϊκού καθεστώτος. Μιλάμε, φυσικά, για την κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάε Τσαουσέσκου, την οποία οι ψευτοανθρωπιστές της Ελληνόφωνης αριστεράς υμνούσαν.

Για να μην φανεί ότι τα ‘‘τα βγάζουμε από τον νου μας’’ παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από ‘‘ΤΑ ΝΕΑ’’ του Σαββάτου, 13 Οκτωβρίου: «Μετά την διάσπαση του ΚΚΕ, το γραφείο Εσωτερικού, μετέπειτα ΚΚΕ εσωτερικού, έκοψε κάθε σχέση με όλες τις κομμουνιστικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, πλην της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου – από την οποία προμηθευόταν τζάμπα χαρτί για την κομματική εφημερίδα και με την οποία είχε, εκτός των άλλων, και πολιτιστικές ανταλλαγές: έστελνε νεολαίους του κόμματος για σπουδές στο Βουκουρέστι και στην Τιμοσοάρα». Από το τότε ΚΚΕ εσωτερικού προέκυψαν αργότερα ο Συνασπισμός (μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ) και η ΔΗΜΑΡ, ως διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κωνσταντίνος Χολέβας, Να αντισταθούμε στον νεο-οθωμανισμό


ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ στην Τουρκία. Κύριο σύνθημα ήταν «Μεγάλο έθνος, μεγάλη δύναμη, στόχος το 2023». Η αναφορά σ’ αυτή τη χρονολογία προφανώς σχετίζεται με τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης και από την εκδίωξη των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, αλλά ωραιοποιήθηκε και με οικονομικούς στόχους που πρέπει να επιτευχθούν μέχρι εκείνο το έτος.
Μιλώντας στο συνέδριο ο Πρωθυπουργός Ερντογάν αναφέρθηκε και σε άλλες συμβολικές ημερομηνίες. Μίλησε για το 1453 και τον Μωάμεθ τον Πορθητή καθώς και για τη μάχη του Ματζικέρτ του 1071, όταν για πρώτη φορά οι Βυζαντινοί ηττήθηκαν από τους Τούρκους του Αρπασλάν. Αναφέρθηκε επίσης στον Σουλτάνο Σελίμ Α΄(1465-1520) και σε άλλα ονόματα Οθωμανών σουλτάνων. Γενικότερα επιβεβαίωσε ότι το κόμμα του οραματίζεται στις εξωτερικές σχέσεις τον νεο-οθωμανισμό και στο εσωτερικό τον τουρκο-ισλαμισμό.
Η δική μας αντίδραση στα νεο-οθωμανικά σχέδια των Ερντογάν και Νταβούτογλου πρέπει να βασίζεται σε τέσσερις κυρίως άξονες: α) Στην αμυντική μας θωράκιση. Με λελογισμένη χρήση κονδυλίων και κυρίως αποφεύγοντας ενέργειες που τραυματίζουν το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων. β) Με ενίσχυση των πάσης φύσεως συμμαχιών και με σαφή δήλωση ότι δεν πρόκειται πλέον να στηρίζουμε την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. γ) Με σωστή διδασκαλία της Ιστορίας μας χωρίς ακραίους φανατισμούς, αλλά και χωρίς ψαλίδισμα των ηρώων, των μαρτύρων και των γενοκτονιών που έχουμε υποστή. δ) Με αντίδραση κατά του εισαγομένου νεο-οθωμανισμού των τηλεοπτικών σειρών. Επιτέλους γιατί τέτοια τουρκολαγνεία των καναλιών μας; Επιτρέπεται να θαυμάζουμε τον Σουλεϊμάν που κατέκτησε ελληνικά εδάφη, έσφαξε και αιχμαλώτισε χιλιάδες προγόνους μας;
Η εφημερίδα «δημοκρατία» όπου έχω την τιμή να αρθρογραφώ ορθώς ανακοίνωσε ότι δεν θα διαφημίζεται στον τηλεοπτικό σταθμό που προβάλλει τον Σουλεϊμάν. Ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς και το περιοδικό ΑΡΔΗΝ άρχισαν συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου για να αποσυρθεί αυτή η τουρκοισλαμική προπαγάνδα. Ο πρώην Πρύτανις του Πανεπιστημίου Γεώργιος Μπαμπινιώτης διαμαρτυρήθηκε με άρθρο του για τον υπερβολικό αριθμό τουρκικών σειρών. Ας ξεσηκωθούμε όλοι όσοι έχουμε εθνική αξιοπρέπεια!
Στον Λίβανο το κόμμα των Ελληνορθοδόξων (Ρουμ Ορτοντόξ) που αποτελούν το 7% του πληθυσμού αντέδρασε και επέτυχε να σταματήσει η προβολή της τουρκικής ταινίας 1453! Μακάρι να τους μιμηθούμε.
Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 14.10.2012
πηγή

Φάτε ελευθερία και “πούστηδες”

Φάτε ελευθερία και “πούστηδες”

Aplha: Το σύνδρομο Μυνχάουζεν...ΒΙΝΤΕΟALPHA: "Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στα γραφεία τους στην πλατεία Αττικής δέχτηκε μετανάστης". Σημαντική παρατήρηση: Δεν υπάρχουν γραφεία της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αττικής...
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.
Τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς έχουν πάρει εργολαβία την ανάδειξη ανύπαρκτων και φανταστικών περιστατικών ρατσιστικής βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής εις βάρος κακόμοιρων λαθρομεταναστών. Το σενάριο του επεισοδίου που προβλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο περιελάμβανε ένα μελαμψό ελληνο-αιγύπτιο(;), που έχει ελληνική ταυτότητα και ένας Θεός ξέρει πως την απέκτησε. Αυτός ο "Έλληνας πολίτης" ισχυρίζεται ότι καθώς κατέβαινε από το τρόλεϊ στην πλατεία Αττικής ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν μπροστά του εμφανίστηκαν άτομα που φορούσαν μαύρες μπλούζες κρατούσαν μαχαίρια και είχαν ειδικά σκυλιά τα οποία προσπάθησαν να τα λύσουν για να τον φάνε ζωντανό. Τα άτομα αυτά με τις μαύρες μπλούζες, που μάλιστα έγραφαν από πίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατέβηκαν σύμφωνα με τον μελαμψό πρωταγωνιστή από τα ανύπαρκτα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, τα οποία με βάση το σενάριο βρίσκονται στην Πλατεία Αττικής και αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο για τους λαθρομετανάστες τις περιοχής καθώς είναι το ορμητήριο για τα καθημερινά πογκρόμ που κάνουν εναντίον  τους. Καλό το παραμύθι σας κύριοι, αλλά βάλτε και έναν δράκο την επόμενη φορά για να είναι πιο πειστικό. http://www.xryshaygh.com

gianniotis: Όταν...

gianniotis: Όταν...

ΕΜΕΤΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_8434.html#ixzz29Mlxt9Hj

Ως κοινός αλήτης του υποκόσμου, αποκαλεί τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο "μ****πανο, καθίκι, καραγκιόζη, σκουπίδι"!

Καμαρώστε το...επίπεδο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου! Ο θρασύδειλος αυτός ανεκδιήγητος τύπος,εκμεταλλευόμενος την βουλευτική του ασυλία, νομίζει πως μπορεί να καθυβρίζει σκαιότατα όποιον τολμήσει να του ασκήσει κριτική στις βρωμιές του!

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει στην βουλή τα προνόμια της πλουτοκρατίαςΗ Χρυσή Αυγή καταγγέλλει στην βουλή τα προνόμια της πλουτοκρατίας
Την ώρα που η ελληνική κοινωνία κυριολεκτικά τσακίζεται από τα μνημονιακά μέτρα, οι... "μεγάλες οικογένειες" που πλουτίζουν αφειδώς και ανεξέλεγκτα τις τελευταίες δεκαετίες εις βάρος του λαού, συνεχίζουν να τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης. Οι κοινωνικές ανισότητες και η άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας περιουσίας σε μία δράκα πλουτοκρατών πρέπει πάραυτα να σταματήσει. Η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που δε δεσμεύεται από μεγάλα συμφέροντα και οικονομικά τραστ, έχει ως πρώτο στόχο στον προγραμματισμό της την πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και την ίση ανακατανομή του εθνικού μας πλούτου σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ “ΧΑΡΑΤΣΙ” ΤΗΣ ΔΕΗ»
Με την από 16/12/2011 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τροποποιήθηκε το άρθρο 53 του Ν. 4021/2011 το οποίο αφορά το ΕΕΤΗΔΕ (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών ή κοινώς «χαράτσι» της ΔΕΗ). Με τη ρύθμιση αυτή προβλέφθηκε ότι τα ακίνητα με εμβαδόν που υπερβαίνει τα 1000τ.μ και δεν έχουν οικιακή χρήση, θα πληρώνουν το Ειδικό Τέλος μειωμένο κατά 30%, ενώ τα αντίστοιχα ακίνητα με εμβαδόν που υπερβαίνει τα 2.000τ.μ. θα καταβάλουν ποσό μειωμένο κατά 60%. Με την εν λόγω ρύθμιση η πολιτεία προβαίνει σε άνιση κατανομή των δημοσίων βαρών εις βάρος των οικονομικά ασθενέστερων, ευνοώντας τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και επιχειρήσεις. Μάλιστα, πρόσφατα έγιναν δημόσιες καταγγελίες από συνδικαλιστές της ΔΕΗ για ολική ή μερική παράνομη απαλλαγή ορισμένων «υψηλών» προσώπων από το Ειδικό Τέλος. Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως η οικογένεια Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου πλήρωσε 70.545 ευρώ λιγότερα από το προβλεπόμενο ποσό.
Ερωτάται ο κ.  Υπουργός:
1) Προτίθεται να καταργήσει άμεσα αυτήν την απαράδεκτη ρύθμιση η οποία ευνοεί σκανδαλωδώς τους οικονομικά ισχυρούς; Γενικότερα δε θα τηρήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις της Κυβέρνησης για κατάργηση του ΕΕΤΗΔΕ, χωρίς βεβαίως να το αντικαταστήσει από κάποιο ισοδύναμο ή ακόμη πιο επαχθές μέτρο;

Μας ήπιαν το αίμα και τώρα δηλώνουν …μεταμέλεια!


ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ-ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ- ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!!!

«Λυπάται» ο Thomsen: Κάναμε λάθος με τους Έλληνες!

Ο αρχηγός των τροϊκανών «τα γυρίζει»… Ξαφνικά παραδέχεται πως αυτός και η παρέα του έκαναν λάθος με τη χώρα μας! ’ραγε αν δεν υπήρχαν οι συνεχείς πιέσεις και οι συνεχείς διαδηλώσεις από τον ελληνικό λαό θα παραδεχόταν ο κύριος κάτι παρόμοιο; Ήταν λάθος ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε την Ελλάδα, είπε ο Paul Thomsen σε ξένα ΜΜΕ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα», ο Δανός τόνισε ότι η ανταγωνιστικότητα αντιμετωπίστηκε με λάθος
χειρισμούς, ότι καλύφθηκε ο μισός δρόμος κόβοντας τους μισθούς, ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές στην αγορά εργασίας και ότι έπρεπε να ανοιχτούν οι αγορές και τα κλειστά επαγγέλματα.

Είπε ακόμη ότι ίσως είναι λάθος η ταχύτητα, η πολύ γρήγορη δημοσιονομική προσαρμογή, αφού οδήγησε στη βαθύτερη ύφεση. Επίσης υπογράμμισε πως πρέπει να διαλυθεί η εντύπωση ότι πιέζουν για σκληρότερα μέτρα και δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση για την εφαρμογή τους. Μάλλον θα αστειεύεται ο Thomsen… Αναφερόμενος στο πακέτο που βρίσκεται στο τραπέζι είπε ότι είναι φιλόδοξο και η πρόκληση είναι να γεφυρωθεί το κενό που υπάρχει ανάμεσα στην ελληνική δημοσιονομική κατάσταση και στους στόχους που έχουν τεθεί από τους Ευρωπαίους. Το μήνυμα ήταν σαφές: Ο στόχος δεν είναι να πιέσουμε την Ελλάδα να κάνει περισσότερα αλλά να πούμε στους Ευρωπαίους ότι αν υπάρχει ένα χάσμα, κοιτάζουμε να το καλύψουμε. Είπε ότι η τρόικα δεν έχει καλή εμπειρία από την ικανότητα των ελληνικών αρχών να ελέγξουν τις δαπάνες στην αυτοδιοίκηση και στην υγεία και τη δυνατότητά τους να εξοικονομούν πόρους μέσω μεταρρυθμίσεων. Είπε μάλιστα ότι αν τα μέτρα Στουρνάρα γίνονταν αποδεκτά, τότε το πρόγραμμα θα συνέχιζε να κινείται εκτός τροχιάς για ένα ή 2 τρίμηνα ακόμη. Μίλησε ξεκάθαρα για την επιμήκυνση του προγράμματος για διάστημα 2 ετών και ήταν επιφυλακτικός για τη βιωσιμότητα του χρέους. Απαντώντας σε ερώτηση πώς μπορεί να μειωθεί το χρέος είπε ότι υπάρχει η προφανής λύση να «κουρευτεί» ή να κοπούν τα επιτόκια, αλλά είναι ήδη χαμηλά. Αναρωτήθηκε, βέβαια, ποιος θα βάλει τα λεφτά του στην Ελλάδα να υπάρχει ο κίνδυνος να φύγει από το ευρώ. Και εμείς απαντάμε στον «νταβατζή» της τρόικας! ’λλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριε Thomsen… Μας ήπιατε το αίμα και τώρα δηλώνεται μεταμέλεια; Μάλλον θα αστειεύεστε!

Bookmark and Share

“Η λίστα της ντροπής”- Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου30 Μήνες omerta! Μέχρι τώρα...
«Ποιος είδε κράτος λιγοστό, σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύη και πενήντα να μαζεύη;...
Νάχη κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;»
ΣΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οργή και αγανάκτηση κατέβαλε άπαντα τα λεγόμενα δημοκρατικά ΜΜΕ καθώς και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του παλαιού κομματικού κόσμου (δεξιού και αριστερού) από την όντως θορυβώδη αποχώρηση των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μεγαλύτερη ήταν η αγανάκτησή τους γιατί η αποχώρηση αυτή έγινε γνωστή και δεν μπόρεσαν να την λογοκρίνουν... Λες και δεν έχουν την υποχρέωση ό,τι συμβαίνει μέσα στο κοινοβούλιο να το μαθαίνει ο Ελληνικός Λαός. Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι ουσιώδες. Οι όποιες ύβρεις, εάν ήσαν ύβρεις, και δεν ανταποκρίνοντο στην πραγματικότητα και στο λαϊκό αίσθημα, απευθυνόντουσαν στον υβριστή μας υπουργό της συγκυβέρνησης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και όχι γενικά όπως θέλουν να παρουσιάσουν τα πράγματα στην Βουλή, ο οποίος πράσινος υπουργός της συγκυβέρνησης του Μνημονίου είχε ομιλήσει προηγουμένως για φασιστικά σκουπίδια, ενώ ένας συνάδελφός του γαλάζιος αυτή τη φορά είχε μιλήσει για εγκληματική σπείρα. Με άλλα λόγια, για αυτούς δημοκρατία είναι να μας υβρίζουν με τον χειρότερο τρόπο και να μη λαβαίνουν απάντηση!
 
"φέρτε τη λίστα"
 
Μία από τις φράσεις που ακούστηκε από τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν "φέρτε τη λίστα" και επί της ουσίας καμμία απάντηση δεν υπήρξε.
Γνωστό σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό τι περιείχε η λίστα αυτή. Τα ονόματα 2.000 ατόμων, τα οποία έβγαλαν κεφάλαια στο εξωτερικό, κεφάλαια τα οποία φυσικά και δεν ελέχθησαν εάν είναι καθαρά, εάν είναι προϊόν νόμιμης εργασίας και οικονομικής δραστηριότητος ή προϊόντα εγκλήματος. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός είναι την περιπέτεια της περίφημης λίστας. Όπως λοιπόν προκύπτει από επίσημα στοιχεία από τον Ιούνιο του 2010 ο διοικητής της ΕΥΠ είχε ενημερώσει για την ύπαρξη της λίστα τον υπουργό οικονομικών του Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος Παπακωνσταντίνου άφησε να περάσουν 4 ολόκληροι μήνες για να ζητήσει από την Γαλλίδα υπουργό Λαγκάρντ τον κατάλογο με τα Ελληνικά ονόματα, ο οποίος έφθασε μετά από δύο μήνες τον Νοέμβριο του '10 στην ελληνική κυβέρνηση. Μετά από δύο ολόκληρους μήνες, τον Ιανουάριο του 2011, η αρμόδια οικονομική υπηρεσία ενημερώνει τον Παπακωνσταντίνου ότι τα εισοδήματα που δηλώνουν στην Ελλάδα τα άτομα της λίστας δεν συμφωνούμε με τις καταθέσεις τους στην Ελβετία. Ο υπουργός οικονομικών δεν κάνει τίποτε και όταν μετά 6 μήνες, τον Ιούνιο του 2011 αντικαθίσταται από τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο, παραδίνει τη λίστα στον Βενιζέλο, ο οποίος αποφαίνεται μετά από 2 ολόκληρους μήνες τον Αύγουστο του 2011 ότι η λίστα δεν είναι αξιοποιήσιμη. Έξι ολόκληρους μήνες αργότερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραιτείται από υπουργός οικονομικών για να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και "θάβει" την λίστα Λαγκάρντ και ξαφνικά μόλις πριν λίγες ημέρες επικοινωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά και του στέλνει με... courier την λίστα σε μορφή usb, ενώ η αρχική της μορφή ήταν σε cd...
Μετά από όλα αυτά τους φταίνε οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι στο κάτω κάτω της γραφής δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να φωνάξουν δυνατά μέσα στο κοινοβούλιο αυτό που ψιθυρίζει ένας ολόκληρος λαός. Ότι, δηλαδή, η σημερινή ζοφερή οικονομική κατάσταση είναι αποτέλεσμα της λεηλασίας του εθνικού πλούτου ενός ολόκληρου λαού από μία μικρή ομάδα "ημετέρων" οι οποίοι οδήγησαν την Πατρίδα μας στο σημερινό αίσχος. Ποιοι είναι αυτοί και πως επέτυχαν αυτό το επονείδιστο έργο; Απαντά ο Χρήστος Πασαλάρης στο σχετικό άρθρο του: «Δεν είναι παραπάνω από πέντε χιλιάδες τα σαρκοβόρα και τα ερπετά που βασανίζουν την άτυχη Πατρίδα. Με το ήμερο ή με το άγριο πρέπει να φύγουν.»
 
«Τα σαρκοβόρα και τα ερπετά»
 
Ποιοί είναι αυτοί; Ασφαλώς είναι και πολιτικοί, αλλά και επιχειρηματίες και άτομα που χειρίστηκαν δημόσιους οργανισμούς, σπεκουλαδόροι πάσης φύσεως, οι οποίοι αναμφισβήτητα με κομματικές πλάτες έκαμαν τα όσα έκαμαν. Πως τα έκαναν; Σημειώστε: Χρηματιστήριο, υπερτιμολογημένα δημόσια έργα, επιδοτήσεις, προμήθειες οπλικών συστημάτων σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή από την κανονική τους και φυσικά οι περίφημοι «olympic games» του 2004 και τόσα άλλα... 
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εάν έχει την δυνατότητα αυτό το κράτος με αυτές τις δομές και αυτός ο πολιτικός κόσμος να κάνει αυτοκάθαρση. Φοβούμεθα πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί για τον πολύ απλό λόγο ότι τότε θα πρέπει να θιγούν συμφέροντα και πρόσωπα με ρόλο πρωταγωνιστικό στα δημόσια πράγματα. 
 

Θέλουν την Ελλάδα “Ενιαία Οικονομική Ζώνη” με μισθούς μπανανίαςΜέχρι που φτάνει το βασανιστήριο; Θα μπορούσε να είναι η ερώτηση που κάνουν όλοι οι Έλληνες οι οποίοι βλέπουν τις καθημερινές απαιτήσεις της τρόικας που τις περισσότερες φορές γίνονται μέτρα. Και δε μιλάμε για τις γελοιότητες περί νησιών, αυτά είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Μιλάμε για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την παρέμβαση της τρόικας στον ιδιωτικό τομέα και τις εργασιακές σχέσεις. Αφού εκθεμελίωσαν το εργασιακό και μισθολογικό καθεστώς σε μια μερίδα του Δημοσίου (διότι υπάρχουν και οι βολεμένοι που δεν αγγίχτηκαν καθόλου) τώρα βάζουν χέρι στον ιδιωτικό τομέα.
Άσχετα αν οι μισθοί που δίνονται στους εργαζόμενους στα καταστήματα, τις εταιρείες, τα εργοστάσια, τις βιοτεχνίες, δεν επηρεάζουν τις δημόσιες δαπάνες. Αντιθέτως, στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα εισοδήματα των ιδιωτικών υπαλλήλων πηγαίνουν σε φόρους και στην κατανάλωση.
Κι όμως, η τρόικα αποφάσισε να διαλύσει τα πάντα και να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια ενιαία Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου θα δίνονται μισθοί Βουλγαρίας, οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν όσο θέλουν τα αφεντικά, το ελαστικό ωράριο θα θυμίζει γαλέρα και φυσικά ούτε λόγος για απεργίες και άλλα τέτοια αγωνιστικά.
Το κείμενο της τρόικας που ζητά καταργήσεις μισθολογικών ωριμάνσεων ελαστικά ωράρια, δηλαδή 6ήμερη εργασία, μείωση στο 50% των αποζημιώσεων κ.λπ. είναι ουσιαστικά ο Αρμαγεδδών του ιδιωτικού τομέα και η ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Διότι αν κανείς πιστεύει ότι στον ιδιωτικό τομέα δίνονται «τρελοί» μισθοί, φυσικά απατάται. Ήδη ο κατώτερος βασικός μισθός δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ ενώ για τους νέους εργαζόμενους είναι κάτω κι από 450 ευρώ.
Τώρα λοιπόν οι τροικανοί ουσιαστικά ζητούν κατάργηση όλων όσων ξέραμε μέχρι σήμερα. Δε θα υπάρχουν επιδόματα γάμου, δε θα δίνονται τριετίες, οι αποζημιώσεις για απόλυση θα μειωθούν στους 12 μισθούς στο ανώτερο σκαλί. Και θα υπάρχει κατ’ ουσία ένας νέος μηχανισμός τον οποίο θα δημιουργήσει το κράτος. Δηλαδή οι… επιχειρηματίες, οι εργοδότες, τα αφεντικά. Διότι οι απαιτήσεις της τρόικας –το έχουμε ξαναγράψει- αποτελούν απαιτήσεις των γνωστών κουκουλοφόρων της εργοδοσίας που θέλει σκλάβους, κι όχι εργαζόμενους με δικαιώματα.
Πάρτε για παράδειγμα τον όμιλο Μπόμπολα μιας και είναι στην επικαιρότητα τα επεισόδια. Την εποχή που ο κ. Μπόμπολας έπαιρνε έργα και επιδοτήσεις, έβαζε εταιρείες στο χρηματιστήριο κι έκανε αυξήσεις κεφαλαίου δεν τα… έτρωγε μαζί με τους εργαζόμενους. Τώρα που όλα είναι στριμωγμένα απολύει. Και δίνει την εικόνα για το τι θα γίνει σε όλο τον ιδιωτικό τομέα. Οι εργαζόμενοι, εκβιαζόμενοι θα δουλεύουν όπου και όσο θέλει το αφεντικό και σε αντάλλαγμα θα τους δίνει ένα χαρτζιλίκι, διότι θα του το επιτρέπει το Μνημόνιο της τρόικας. Τέτοιοι εργοδότες έφτιαξαν το κείμενο που έδωσε η τρόικα. Γνωστά δικηγορικά γραφεία των Αθηνών «εκπαίδευσαν» τους τροικανούς πάνω στα εργασιακά με εντολή των επιχειρηματιών του ΣΕΒ, των εκδοτών, των επιχειρηματιών που επί χρόνια είχαν γίνει νταβατζήδες του κράτους και τώρα θέλουν να γίνουν νεκροθάφτες της εργασίας και του δικαιώματος σ’ αυτήν.
Και καλά, θα πει κανείς, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, η κυβέρνηση γιατί πρέπει να τα δεχθεί; Εδώ είναι και το ζήτημα. Την ίδια ώρα που το… έγκριτο Βήμα της Κυριακής βγάζει μια άτυπη ενημέρωση του Τόμσεν που φέρεται να απολογείται και να παραδέχεται ότι έκαναν λάθος που ζητούσαν μόνο περικοπές σε μισθούς, ο ίδιος άνθρωπος δίνει στον Γ. Στουρνάρα και τον Γ. Βρούτσης το μνημόνιο που θέλει για τα εργασιακά.
Και μάλιστα το κάνει πέντε ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής. Και το κάνει ενώ ο Σαμαράς δηλώνει στην Καθημερινή ότι είναι ο τελευταίος κάβος που περνάμε. Και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενά του, φτάνει να μην είναι ο τελευταίος κάβος πριν τον καταποντισμό του σκάφους αύτανδρο.
Λίγες ώρες λοιπόν πριν να κλείσει η συμφωνία για τα μέτρα, έρχεται στο προσκήνιο η προβολή από το μέλλον στην κοινωνία και την εργασία. Και με τα μέτρα αυτά στα χέρια ο υπουργός Οικονομικών θα πάει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να αποσπάσει τις υπογραφές τους. Είναι δυνατόν όμως να υπογραφούν τέτοια μέτρα; Είναι ή δεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι ακόμη κι αν υπογράψουν, μέσα στη Βουλή θα γίνει χαμός;
Δεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγηθούμε σε καταστροφικές εκλογές που αφενός θα αποτελειώσουν την οικονομία αφετέρου θα κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή να τρίβουν τα χέρια τους;
Ως πότε λοιπόν θα σταματήσει ο κατήφορος και ποιος είναι αυτός που θα βάλει επιτέλους ένα φρένο;

antinews

Συναγωνιστής Μίκης Ζέζας: Αθάνατος!Συναγωνιστής Μίκης Ζέζας: Αθάνατος!
Αν για τη σημερινή Μεταπολιτευτική Δημοκρατία των ανθελλήνων και των Προδοτών, οι θλιβερές φιγούρες των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ανδρέα Παπανδρέου και Χαρίλαου Φλωράκη αποτελούν το απαύγασμα του Καθεστώτος, αν η "γενιά του Πολυτεχνείου" φαντάζει ως το τοτέμ της ιδεολογίας τους, για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, θα υπάρχουν πάντοτε οι φωτεινές μορφές των Ηρώων και των Μαρτύρων του Ενδόξου Παρελθόντος, οι οποίες θα στέκουν στο πλευρό μας στις δύσκολες στιγμές του Αγώνος και θα φωτίζουν εσαεί τον δρόμο μας. Δικαιωματικά, περίοπτη θέση στο Πάνθεον των Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους μας κατέχει η απαστράπτουσα μορφή του Παύλου Μελά

Δε θα ήταν βέβαια πρέπον να διδαχθεί η ζωή και το έργο του Μεγάλου αυτού Ανδρός, στα σύγχρονα σχολεία-φυλακές του Κοινοβουλευτικού Καθεστώτος. Δε θα ήταν πρέπον να αφιερωθεί έστω και ένας λόγος για τον Εθνικιστή εκείνον, του οποίου τα έργα ενός μόνον χρόνου της ζωής του δύνανται να συνθλίψουν το μύθο των "κατορθωμάτων" ολόκληρης της ζωής των κάθε λογής Βελουχιώτηδων, των Καραμανλήδων, των Παπανδρέου και ολάκερου του μαρξιστοφιλελεύθερου συρφετού. Και δε θα ήταν πρέπον, διότι το σημερινό ανθελληνικό –από την κεφαλή μέχρι τα νύχια- Καθεστώς δεν επιθυμεί την εθνική διαπαιδαγώγηση της Ελληνικής Νεολαίας, αλλά αγωνίζεται λυσσωδώς δια να την καταστήσει "πρεζάκι" της Παγκοσμίου Σιωνιστικής Τάξεως. 
 
Σε αντίθεση με τους νεοφιλελεύθερους δημοκράτες και, κυρίως, τους μπολσεβίκους μυθοπλάστες, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε ανάγκη την δημιουργία μήτε κάλπικων ειδώλων, μήτε ανύπαρκτων μύθων. Κάποιοι εξ’ ημών εξοργίζονται από την στάση του επίσημου σημερινού Κράτους απέναντι στο φαινόμενο της μη απόδοσης Τιμών στις τιτάνιες εθνικές μορφές του Πολεμικού μας Παρελθόντος. Κακώς! Θα αποτελούσε την μεγίστη των Ύβρεων οι σύγχρονοι Εφιάλτες να αποδίδουν Τιμές σε γυναίκες και άνδρες, που λάμπρυναν με την παρουσία τους τον Ελληνικό μας Πολιτισμό και χάραξαν το όνομά τους στις γραμμένες με Αίμα σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Αφήστε τους δειλούς και τους Προδότες να τιμούν τα παραμύθια, όσο εμείς θα ξαναζούμε τους αιώνες των Αγώνων του Ελληνικού Αίματος, όσο θα σπεύδουμε νοερά να σταθούμε άλλοτε υπό τη σκέπη των Σπαρτιάτικων Ασπίδων, άλλοτε με τα δόρατα της Μακεδονικής Φάλαγγος, άλλοτε στη Φρουρά του Τελευταίου Αυτοκράτορος της Αυτοκρατορίας μας, άλλοτε ορθώνοντας τα φλάμπουρα της Κλεφτουριάς, άλλοτε με το πείσμα των αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνος, άλλοτε χυμώντας στην μεγαλειώδη προέλαση του 1912-13 υπό τις βροντές των κανονιών μας, άλλοτε ορμώντας προς το Σαγγάριο, άλλοτε στα βουνά της Πίνδου μας, ψηλά στη Βόρειο Ήπειρο και τέλος τραγουδώντας με τα λιοντάρια της ΕΛΔΥΚ στη Κύπρο μας. 
 
Τι να αντιπαραβάλλουν οι εχθροί μας, μπροστά στο μεγαλείο της αιμάτινης συνέχειας της Φυλής μας; Αυτούς που πλούτισαν από το μύθο του Πολυτεχνείου; Φτύνοντας επιδεικτικά και περιφρονώντας το Καθεστώς των μισελλήνων, χαμηλώνουμε από σεβασμό το βλέμμα απέναντι σε έναν Μεγάλο Εθνικιστή, του οποίου η ζωή και το έργο θα αποτελεί αιώνιο παράδειγμα Πατριωτισμού και Θυσίας, για τις γενιές των Ελληνοπαίδων. Στο άκουσμα του ονόματός του, οι εχθροί έτρεμαν, οι δε συμπατριώτες μας ένιωθαν τις καρδιές τους να πάλλονται από εθνικό ενθουσιασμό! Και το όνομα Αυτού: Παύλος Μελάς. 
 

Φοβούνται νέα δεκεμβριανά στην κυβέρνηση

Έκδηλη είναι η ανησυχία των κυβερνητικών παραγόντων ενόψει της τελικής συμφωνίας με την τρόικα για τα νέα μέτρα. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μοιράζονται την αγωνία τους για επικείμενα παρατεταμενα επεισόδια σε όλες τις γωνίες της χώρας. Κι όπως σημειώνουν… Όχι και αδικαιολόγητα!
Φράσεις όπως «θα μας πάρουν με τις πέτρες», «δε θα τολμήσουμε να ξαναπατήσουμε στην περιφέρεια μας», «ποιος ήρωας θα παρευρεθεί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου» δίνουν και παίρνουν στο καφενείο της βουλής!

 
Δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα πράγματα έρθουν έτσι τότε η χώρα θα πτωχεύσει πραγματικά και βέβαια και η τρόικα δε θα πάρει ούτε 1 ευρώ!
www.newsbomb.gr

Πτώση από τα 36.000 μέτρα με κομμένη την ανάσα.


Πτώση από τα 36.000 μέτρα με κομμένη την ανάσα.
Προσγειώθηκε  σώος ο Φέλιξ Μπομγκάρτνερ --έχοντας πηδήξει στο κενό από αερόστατο ευρισκόμενο σε ύψος άνω των 36 χιλιάδων μέτρων, στην έρημο στο Νέο Μεξικό.
Το αερόστατο ηλίου, που τον μετέφερε, έφθασε στο τελικό υψλόμετρό του μετά από μια δίωρη πτήση.
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι εξαιτίας των άνεμων στην περιοχή θα αναβαλλόταν εκ νέου, όπως την Τρίτη, αυτό το άλμα στο κενό --από χωρίς προηγούμενο ύψος για αλεξιπτωτιστή, που δεν είχε επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο. Ενας Αμερικανός πιλότος είχε το ρεκόρ πτώσης από αεροπλάνο από πολύ μεγάλο ύψος από το 1960.
Στο ξεκίνημα της πτώσης του, ο Αυστριακός, φορώντας μια στολή ικανή να τον προφυλάξει ως προς την πίεση και το ψύχος, είχε ταχύτητα μεγαλύτερη του ήχου.
Το αλεξίπτωτό του άνοιξε κανονικά στα 1.500 μ.από το έδαφος. http://www.onalert.gr/

Ο νόμος των ρομά… 19 σφαίρες μέσα στα δικαστήρια Ευελπίδων!Ο νόμος των ρομά… 19 σφαίρες μέσα στα δικαστήρια Ευελπίδων!
Βάρεσε οριστικά διάλυση το ελλαδικό κράτος. Η βεντέτα δύο οικογενειών ρομά κατέληξε σε δολοφονία προ ολίγου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Δράστις η μητέρα του φερόμενου ως δολοφόνου του γιού της, η οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον κατηγορούμενο ενώπιον του ανακριτή. Η αθίγγανη κατάφερε να περάσει τον αστυνομικό έλεγχο χωρίς να εντοπιστεί το όπλο που έφερε μαζί της, το οποίο είχε κρύψει σε πετσέτα. Αμέσως μετά συνεπλάκησαν οι συγγενείς και των δύο οικογενειών με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί και ο αδερφός του δολοφονηθέντος κατηγορούμενου, ο οποίος είχε οδηγηθεί και αυτός στον ανακριτή με την κατηγορία της συνέργειας στη δολοφονία του γιού της δράστιδος. Άλλη μια απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει καταληφθεί από πληθώρα ενόπλων κακοποιών που κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι έτοιμοι να σπείρουν τον θάνατο ανά πάσα στιγμή. Η αστυνομία αδυνατεί να περιφρουρήσει και να επιβάλλει την έννομη τάξη ακόμα και στα δικαστικά μέγαρα της αφύλαχτης πατρίδας μας. http://www.xryshaygh.com/

Κάλεσαν εφέδρους καταδρομείς - Τους ενημέρωσαν για ΑΟΖ - Έλαβαν οδηγίες αποστολής

Έκτακτη άσκηση-ενημέρωση εφέδρων καταδρομέων εκτελέστηκε στην ΣΕΑΠ της Κρήτης με την πρόσκληση και επιχειρησιακή ενημέρωση 135 εφέδρων των οποίων χώρος ανάπτυξης σε περίπτωση κρίσης προβλέπεται να είναι το Καστελόριζο, η Κάρπαθος και η Σαρία που ελέγχει τον δίαυλο με την Ρόδο. Η Σαρία καλύπτει την δεύτερη έξοδο, μετά τον δυτικό δίαυλο Κρήτης-Κυθήρων, από την Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο προς την Μεσόγειο. Σήμερα το πρωί στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, στο χώρο όπου γίνονται και οι συγκεντρώσεις των Δοκίμων Αξιωματικών Πεζικού, οι έφεδροι ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.

Σκοπός της άσκησης ήταν ... η ψυχολογική προετοιμασία προσπάσπισης της ΑΟΖ! Τι σημαίναι ΑΟΖ και πως θα υπερασπιστούν συγκεκριμένες περιοχές μετά την ανακήρυξή της και γιατί η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα σε περίπτωση που ανακηρυχθεί ΑΟΖ!

Συγκεκριμένα το περιεχόμενο της ενημέρωσης ήταν "Να ενημερωθούν όλες οι έφεδρες δυνάμεις πυρός και ταχείας επέμβασης για το τι σημαίνει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη-ΑΟΖ".

Προς τι τέτοια ενημέρωση εφέδρων; Γιατί "Ο καλός καταδρομέας εκτός από εκπαιδευμένος πρέπει να είναι και σωστά ενημερωμένος γι’ αυτό που θα κληθεί να προασπίσει" σημειώνουν οι αξιωματικοί που κάνουν την ενημέρωση. Εξήγησαν προς τους καταδρομείς την αναγκαιότητα για την οριοθέτηση της ΑΟΖ, ποιες είναι οι επιδιώξεις των Τούρκων που αμφισβητούν την ΑΟΖ που συνιστά το Καστελόριζο και τι θα σημάνει η απόφαση ανακήρυξης της ΑΟΖ από ελληνικής πλευράς.

Μετά την γενική ενημέρωση για την σκοπιμότητα ανακήρυξης ΑΟΖ και τα ελληνικά δικαιώματα, ακολούθησε η επιχειρησιακή ενημερωση, για την αποστολή: Πως θα συγκεντρωθούν, που θα συγκεντρωθούν, από που θα αναχωρήσουν για Καστελόριζο και Κάρπαθο, ποια η αποστολή τους και οι κανόνες εμπλοκής.

Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με την επίδειξη επιθετικού τυφεκίου FN, με το οποίο θα εξοπλιστούν αφού δεν προβλέπεται στην εφεδρεία η διάθεση M16A2. Και καλύτερα, αφού το FN είναι ανώτερο σε όλα, πλην ίσως του μεγέθους και της μεταφορικής ικανότητας πυρομαχικών του στρατιώτη, αλλά για αμυντική αποστολή είναι ιδανικό: Με διπλάσιο δραστικό βεληνεκές και διπλάσια φονικότητα από το βλήμα των 5,56 χλστ. του Μ16, το 7,62 χλστ. του FN είναι ιδανικό για αντιαποβατικο αγώνα, αντιμετώπιση αεραποβάσεων και για αγώνα σε περιοχές με ισχυρούς ανέμους, όπως η Κάρπαθος και το Καστελόριζο.

Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Πρόταση: Την επόμενη φορά να κληθούν για βολές με το FN. Άλλο να το βλέπεις και να στο περιγράφουν και άλλο να το "δουλεύεις"...

Τώρα, σε πολιτικό επίπεδο τι σημαίνουν όλα αυτά: Υπάρχει περίπτωση ανακήρυξης ΑΟΖ από την Ελλάδα από την παρούσα κυβέρνηση; Από ελάχιστα πιθανό έως απίθανο. Άρα η ενημέρωση για την ΑΟΖ αποσκοπούσε περισσότερο στην ψυχολογική προετοιμασία ανάληψης δράσης σε περίπτωση "θερμού" επεισοδίου ή επαπειλούμενου "θερμού" επεισοδίου από πλευράς Τουρκίας με στόχο το Καστελόριζο.

Με τον τουρκικό Στόλο ανεπτυγμένο και τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σε πλήρη συναγερμό και επιχειρησιακή ετοιμότητα, έστω για επιχειρήσεις στην Συρία, ποτέ δεν ξέρεις πότε ο αντίπαλος θα επιχειρήσει αιφνιδιασμό και "ξεκαθάρισμα" εκκρεμοτήτων. Ο λύκος, πάντα στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Για όσους έχουν ασθενή μνήμη να υπενθυμίσουμε ότι η "Βαριοπουλα" θα εκτελείτο τον Μάρτιο του 2003, ταυτόχρονα με την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ!

defencenet

Πως ο Νταβούτογλου...εξαφάνισε το Καστελόριζο! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ


Πως ο Νταβούτογλου...εξαφάνισε το Καστελόριζο! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ


Ο Αχμέτ Νταβούτογλου παρουσιάστηκε περίπου ως “μάγος της διπλωματίας” από Τούρκους και Αμερικανούς. Και πράγματι είναι! Αφού μπορεί ως …ταχυδακτυλουργός να “εξαφανίζει” ένα ολόκληρο νησί, όπως το Καστελόριζο και κυρίως χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση από την Ελλάδα!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Επενδυτής και η Κύρα Αδάμ  “οι επισκέψεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στην Αθήνα είναι πάντα χρήσιμες και ενδιαφέρουσες, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να πληροφορηθεί η ελληνική κοινή γνώμη «από πρώτο χέρι» τι ακριβώς επιδιώκει η Άγκυρα.

Ο κ Νταβούτογλου, λοιπόν, στην προχθεσινή επίσκεψη του αποκάλυψε ότι στις ατέρμονες διερευνητικές συνομιλίες με την Αθήνα, η Τουρκία δεν περιλαμβάνει το Καστελόριζο . Για την Τουρκία, το Καστελόριζο...δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στη Μεσόγειο και επομένως είναι ξεχωριστό θέμα και δεν περιλαμβάνεται στις συζητήσεις για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου και τον καθορισμό της ΑΟΖ στο Αιγαίο.« Έχουμε συζητήσει γι αυτό, αλλά ως ξεχωριστό θέμα» είπε ο κ Νταβουτογλου. Οι αποκαλύψεις επομένως από αυτή και μόνον την φράση είναι πολλές”.

Τι ακριβώς λοιπόν συνέβη κατά την επίσκεψη του κ.Νταβούτογλου; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  της Κ.Αδάμ πολλά ενδιαφέροντα:


Θέμα...συντεταγμένων

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας αποκαλύπτει ότι στις διμερείς συνομιλίες «για το Αιγαίο» η Τουρκία θέτει εμμέσως (το πιθανότερο) αλλά πιεστικά, (λόγω Καστελόριζου) θέμα ..συντεταγμένων του Αιγαίου. Δηλαδή μια διαπραγμάτευση μέσα στη διαπραγμάτευση. Μέχρι στιγμής η ελληνική πλευρά επιμένει απέναντι στην τουρκική πονηρία να αναφέρεται γενικώς και αορίστως «στο Αιγαίο» και σε καμιά δήλωση της δεν μπαίνει στον κόπο να καθιερώσει την εκφράσει «το Αιγαίο, στα όρια του FIR Αθήνας /Κωνσταντινούπολης», που περιλαμβάνει χωρίς καμιά αμφισβήτηση και το Καστελόριζο αλλά και την ευρύτερη περιοχή γύρω από τη Ρόδο.

Η φράση αυτή του Νταβούτογλου έρχεται να ανατρέψει πλήρως την εικόνα που έχει σχηματίσει η κοιμώμενη τον ύπνο του δικαίου ελληνική κοινή γνώμη εδώ και μια δεκαετία περίπου, για την «ασφάλεια» που παρέχουν οι διαιωνιζόμενες ελληνοτουρκικές διερευνητικές επαφές. Η κυβέρνηση οφείλει τουλάχιστον να ενημερώσει τον ελληνικό λαό πότε και πως επήλθε αυτή η αλλαγή στην τουρκική θεώρηση περί «συντεταγμένων του Αιγαίου» Αποτελεί αυτή επίσημη τοποθέτηση της τουρκικής πλευράς στο τραπέζι των συνομιλιών, ή η καινοφανής τουρκική πρόταση μπαίνει στο τραπέζ με τις... μπάντες, με την ελληνική πλευρά να μην δίνει σημασία;

Πότε ετέθη από την Άγκυρα επισήμως στις διερευνητικές «ξεχωριστό θέμα Καστελόριζου ..στη Μεσόγειο; Αν πιστέψουμε κατά γράμμα την καθυστερημένη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών, οι διερευνητικές συνομιλίες γίνονται προκειμένου να βρεθεί «κοινός τόπος για έναρξη διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο..»Με άλλα λόγια, αναζητείται ακόμα και ο κοινός γεωγραφικός τόπος για την έναρξη διαπραγματεύσεων.

Η καινοφανής αμφισβήτηση των «ορίων του Αιγαίου» από τον κ. Νταβούτογλου , σαφώς επηρεάζει και το Μνημόνιο Παπούλια- Γιλμάζ, για το μορατόριουμ πτήσεων «στο Αιγαίο» κατά τους θερινούς μήνες, το οποίο αποδεδειγμένα η Τουρκία έχει καταστήσει κουρελόχαρτο τα τελευταία χρόνια. Αλλά επειδή η Τουρκία κατά την προσφιλή πρακτική της πρώτα πράττει και ,λόγω της απουσίας ουσιαστικής ελληνικής αντίδρασης, στην συνέχεια εκφράζεται με επίσημο πολιτικό τρόπο, ας θυμηθούμε ότι από το 1988 η Τουρκία κάνει ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου όποτε θέλει με το αιτιολογικό ότι οι ασκήσεις αυτές δεν γίνονται στο Αιγαίο...


Δεύτερο «χτύπημα»

Η δεύτερη ομοίως ουσιαστική δήλωση του κ Νταβουτογλου είναι η αναφορά στην «ελευθερία στο Αιγαίο» στη Βουλή . Είτε αποδεχτεί κανείς την άμεση και ταυτόχρονη μετάφραση της φράσης «επιθυμούμε το Αιγαίο να είναι πάντοτε ελεύθερο» είτε αποδεχτεί κανείς την επεξεργασμένη «επίσημη μετάφραση» ότι « επιθυμούμε το Αιγαίο να είναι ανοιχτό σε κάθε είδους συνεργασία», ο κοινός παρονομαστής είναι ο ίδιος. Ο κ. Νταβουτογλου με αυτόν ή εκείνο τον τρόπο επανέλαβε την πάγια τουρκική θέση περί αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά του Αν Αιγαίου. Δια του λόγου το αληθές την ώρα που διεξήγοντο οι συνομιλίες στην Αθήνα, 4 οπλισμένα τουρκικά F – 16 εφάρμοσαν στο ακέραιο την τουρκική πολιτική σε βάρος της Ελλάδας στην περιοχή του Αιγαίου Τα τουρκικά F-16 που απογειώθηκαν από τη την αεροπορική βάση τουΜπαλίκεσιρ εισήλθαν στο FIR Αθηνών στο Βόρειο Αιγαίο, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσης στην ΥΠΑ και προέβηκαν σε 8 παραβιάσεις σε νησιά του Αν Αιγαίου. Ωστόσο το ΥΠΕΞ όχι μόνον δεν έθεσε θέμα στον τούρκο ΥΠΕΞ και ούτε προεβη στις προβλεπόμενες ενέργειες, αλλά μέχρι το βράδυ δεν είχε καν ανακοινώσει τις τουρκικές παραβιάσεις.
Με τον τρόπο αυτό η Τουρκία και ο υπουργός Εξωτερικών της δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να υπενθυμίζουν στην Αθήνα την πρακτική που έχουν εφαρμόσει σταθερά από το 1998 μέχρι σήμερα. Και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνειών.
Στις 5 Νοεμβρίου 1998 για πρώτη φορά, η τουρκική κυβέρνηση κατέθεσε στον γ γραμματέα του ΝΑΤΟ δια του τούρκου πρέσβη Ονούρ Οϊμέν τις τουρκικές θέσεις για τα νησιά του Αν Αιγαίου. Με το τρισέλιδο έγγραφο, η Τουρκία αμφισβήτησε ευθέως την ελληνική κυριαρχία στα νησιά αυτά. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, η Τουρκία με δεκάδες επίσημα πολιτικά διπλωματικά και επιχειρησιακά έγγραφα εμμένει στις θέσεις αυτές.Οι ελληνικές αντιδράσεις υπήρξαν και εξακολουθούν να είναι αναποτελεσματικές.


Έτσι όταν τα τουρκικά F-16 παραβιάζουν την κυριαρχία στα Ψαρά, Αντίψαρα, Άνδρο, Φούρνους, Πάτμο, Αρκούς, Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι, κλπ το τουρκικό ΥΠΕΞ ισχυρίζεται εγγράφως ότι δεν παραβιάστηκε η κυριαρχία σε νησιά που έχουν παραχωρηθεί στην Ελλάδα με διεθνείς Συνθήκες. Αυτό ακριβώς υπενθύμισε με την αμφιλεγόμενη , ως προς την «επίσημη» μετάφραση φράση του στη Βουλή ο κ. Νταβούτογλου.
Υπενθυμίζεται ακόμα ότι από τον Αύγουστο του 2006 και το ΝΑΤΟ έχει εκδώσει διαταγή , που κατακερματίζει την ενότητα της ελληνικής κυροιραχιας, αφού στην ουσία απαγορεύει στα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη να πετούν προς και να προσγειώνονται στα νησιά του Αν Αιγαίου, αμφισβητώντας έτσι την ελληνική κυριαρχία.

Αχμέτ Νταβούτογλου: «Η θέση μας για το Καστελόριζο στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο»

Η Τουρκία έχει καλά μελετημένες πολιτικές και νομικές θέσεις για την περίπτωση του Καστελόριζου, αποκαλύπτει ο Αχμέτ Νταβούτογλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής» με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται ανοιχτός στη συζήτηση όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν την Αγκυρα και την Αθήνα εκτιμώντας ότι η οικονομική συνεργασία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τις δύο χώρες να έρθουν πιο κοντά.
Χρησιμοποιεί ωστόσο ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα εναντίον της Κύπρου για το θέμα των ερευνών υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και προτείνει να χρησιμοποιηθούν τα έσοδα από το φυσικό αέριο ώστε να χρηματοδοτηθεί η επίλυση του Κυπριακού.
Πιστεύετε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία μπορούν σήμερα να επιλύσουν ζητήματα υψηλής πολιτικής σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο ή πρέπει να επιμείνουν στην ανάπτυξη θερμότερων σχέσεων σε θέματα χαμηλής πολιτικής, όπως ο τουρισμός, περιμένοντας καλύτερες συνθήκες;

Νταβούτογλου προς Αθήνα: "Μην ανακηρύξετε μονομερώς ΑΟΖ"! Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη


Νταβούτογλου προς Αθήνα: `Μην ανακηρύξετε μονομερώς ΑΟΖ`! Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη
H Τουρκία είναι αποφασισμένη να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να πετύχουν οι «κοινοί στόχοι» στην περιοχή μας, δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας για την επόμενη κρίσιμη δεκαετία.

«Προσβλέπουμε στη δημιουργία μιας νέας περιοχής πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο» σημειώνει ο Τούρκος υπουργός, που έχει ήδη στο ενεργητικό του τη δραματική αλλαγή της τουρκικής πολιτικής από την εσωστρέφεια του «ανάδελφου έθνους» στο όραμα της «μηδενικής τριβής με τους γείτονες».

Ο κ. Νταβούτογλου υπαινίσσεται ότι οι μεγάλες αλλαγές, που γίνονται στην περιοχή, οδηγούν στη δημιουργία ενός δημοκρατικού περιβάλλοντος και μιας νέας αίσθησης «περιφερειακής κυριότητας». Η έννοια αυτή της «περιφερειακής κυριότητας» εξειδικεύει συλλήψεις και οραματισμούς που είχαν προβληθεί μέσα από το ακαδημαϊκό ερευνητικό έργο του ιδίου και είχαν στερεοτυπικά χαρακτηρισθεί ως «νεο-οθωμανισμός».

Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, ο Τούρκος υπουργός επαναλαμβάνει στο ΑΜΠΕ την αισιοδοξία του για τη θετική πορεία που έχουν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και υποστηρίζει ότι οι ιδέες για μονομερή ανακήρυξη Ανεξάρτητων Οικονομικών Ζωνών στο Αιγαίο «δεν πρόκειται να ωφελήσουν κανέναν». Στέλνει μήνυμα προς την κυπριακή πλευρά ότι η Τουρκία «εκτός από μεγάλη αγορά, είναι η ασφαλέστερη, η κοντινότερη και η πιο επικερδής δίοδος προς τις ευρωπαϊκές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου, αφού έχει ήδη έτοιμη την απαιτούμενη υποδομή».
Επιπλέον, υπαινίσσεται ότι θα χρειαστεί αλλαγή του τουρκικού Συντάγματος για να μπορέσει να λειτουργήσει η θεολογική Σχολή της Χάλκης, εκτός του πλαισίου των κρατικών πανεπιστημίων στην Τουρκία. Σε σχέση με τους περιορισμούς, που έθεσε ο νέος νόμος για την απόκτηση ακίνητης ιδιοκτησίας από τους Έλληνες υπηκόους στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος υπουργός δείχνει αμηχανία.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

ΑΜΠΕ: Η Τουρκία εισέρχεται σε μια περίοδο εορτασμών διαφόρων εκατονταετηρίδων (εκατό χρόνια των Βαλκανικών πολέμων (το ‘12), εκατό χρόνια από τον α’ παγκόσμιο πόλεμο (το ‘14), εκατό χρόνια από τη «γενοκτονία των Αρμενίων» (το ‘15), και τελικώς εκατό χρόνια από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας (το ‘23). Θέλετε να σχολιάσετε τις επετείους αυτές και ιδιαίτερα την εκατονταετηρίδα των Βαλκανικών πολέμων, που μοιάζει να στοιχειώνει ακόμα την πολιτική της περιοχής;
AH. DAVUTOGLU: Tα προσεχή δέκα χρόνια, από το 2012 μέχρι το 2023, σημειώνουν την εκατοστή επέτειο μιας πολύ σημαντικής περιόδου της Ιστορίας. Η περίοδος αυτή παρουσιάζει βαθύτατες συστημικές προκλήσεις, προκλήσεις που άλλαξαν όχι μόνο τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά πολύ ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.
Οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ο Α’ Παγκόσμιος πόλεμος, ο πόλεμος της Τουρκικής Ανεξαρτησίας και η ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν σημειώνουν μόνο το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αλλά δημιούργησαν εντελώς νέες μορφές και σχέσεις μεταξύ των χωρών της περιοχής, σχέσεις που συχνά επισκιάζονται από την κληρονομιά αυτών των πολέμων.
Τώρα, εκατό χρόνια μετά το ξέσπασμα των Βαλκανικών πολέμων, η περιοχή και ο κόσμος ολόκληρος, διαπερνάται από μια μεγάλη και ταχύτατη μεταμόρφωση. Οι λαοί της περιοχής κάνουν σημαντικά βήματα για να χτίσουν ένα ειρηνικό και δημοκρατικό περιβάλλον και ενεργούν με μια αίσθηση περιφερειακής κυριότητας. Σήμερα, έχουμε μια πραγματική ευκαιρία που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την περιοχή υπό το πρίσμα της ευκαιρίας και όχι υπό το πρίσμα της απειλής και του φόβου.
Υπ' αυτή την έννοια, η Τουρκία στηρίζει όλες τις προσπάθειες για τη δημιουργία των αναγκαίων περιφερειακών και διεθνών μηχανισμών για την αντιμετώπιση των διαφορών μέσα από τον πολιτικό διάλογο, την οικονομική αλληλεξάρτηση και την πολιτιστική κατανόηση. Με αυτό το συνεργασιακό και προς το μέλλον στραμμένο όραμα, η Τουρκία είναι προσηλωμένη στην κινητοποίηση όλων των ικανοτήτων της, προκειμένου να πετύχει τους κοινούς με τους γείτονές της σκοπούς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καινούργια περιοχή, μια περιοχή πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο. Σ' αυτή την αντίληψη στηρίζεται το όραμά μας για το 2023. Δεν μπορούμε, όμως, να το πετύχουμε αυτό μόνοι μας.

ΑΜΠΕ: Πώς επηρεάζει όλα αυτά η κρίση στη Συρία; Η αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η πολιτική σας, της «μηδενικής τριβής» με τους γείτονες, έχει καταρρεύσει. Έτσι είναι;
AH. DAVUTOGLU: Η Συρία δεν είναι απλώς μια γειτονική χώρα. Οι λαοί της Τουρκίας και της Συρίας έχουν ζήσει ο ένας δίπλα στον άλλον σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας και θα συνεχίσουν να μοιράζονται την κοινή γεωγραφία. Υπάρχουν πολλοί ισχυροί δεσμοί μεταξύ των κοινωνιών. Γι αυτό δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι στην ανθρωπιστική τραγωδία στη Συρία.
Η Τουρκία συμβάλλει ενεργά στις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας για την ειρηνική λύση της κρίσης στη Συρία, σύμφωνα με τις νόμιμες προσδοκίες του συριακού λαού. Από την άλλη μεριά, η Τουρκία έχει πάντα την πόρτα της ανοιχτή σε κάθε Σύρο, που δραπετεύει από τη βαρβαρότητα του καθεστώτος. Αυτήν τη στιγμή παρέχουμε καταφύγιο σε περίπου 100.000 Σύρους πολίτες. Έως τώρα έχουμε δημιουργήσει 14 στρατόπεδα για να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας, ενώ χτίζονται και νέα στρατόπεδα για να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες τους.
Η προσφορά χείρας βοηθείας προς τους Σύρους αδελφούς και αδελφές μας δεν είναι μόνο ανθρωπιστική ευθύνη, είναι υποχρέωση που απορρέει από τις αρχές της καλής γειτονίας και της συγγένειας. Ωστόσο, ο αριθμός των Σύρων, που ζητούν καταφύγιο στη χώρα μας, έχει αυξηθεί λόγω της επιδεινούμενης κατάστασης και αισθανόμαστε ότι, επειδή οι τραγικές συνέπειες της βαρβαρότητας του συριακού καθεστώτος θα αντιμετωπιστούν από τις γειτονικές χώρες, η πολιτική της "ανοικτής πόρτας" απορροφά κατά κάποιον τρόπο τη διεθνή αντίδραση. Περιμένουμε ότι η διεθνής κοινότητα θα ανταποκριθεί στην ευθύνη της να μοιραστεί μαζί μας αυτό το φορτίο.
Το καθεστώς στη Συρία αποτελεί μια σοβαρή απειλή, όχι μόνο για τον συριακό λαό, αλλά και για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής. Αυτή η απειλή αποκτά τώρα καινούργιες διαστάσεις, καθώς το καθεστώς εκτελεί τις βίαιες και επιθετικές πολιτικές του εναντίον του λαού και πέρα από τα σύνορα της Συρίας. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, για να προστατέψουμε τα σύνορα της Τουρκίας και θεμελιώδη δικαιώματα και συμφέροντα των Τούρκων πολιτών. Οι εχθρικές και επιθετικές ενέργειες του καθεστώτος της Συρίας εναντίον της Τουρκίας δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες.
Δεν θα ανεχθούμε ούτε τις απόπειρες ριζοσπαστικών και τρομοκρατικών ομάδων να υφαρπάσσουν τον νόμιμο αγώνα του συριακού λαού και να εκμεταλλευθούν τη σημερινή αναταραχή. Η Τουρκία παίρνει αποφασιστικά τα αναγκαία μέτρα εναντίον κάθε απειλής, που ξεκινάει από τη Συρία. Θεωρούμε την εδαφική ακεραιότητα και την ενότητα της Συρίας "ιερή".

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Λάμπρος Παπαδήμας – Θά ύπάρχει τό 666 στίς Ταυτότητες όπως υπάρχει καί σ’ όλη τήν μηχανογράφηση!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Λάμπρος Παπαδήμας – Θά ύπάρχει τό 666 στίς Ταυτότητες όπως υπάρχει καί σ’ όλη τήν μηχανογράφηση!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣA ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣA ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 Φόβους για εξέγερση ισλαμιστών διατυπώνουν ευθέως αξιωματικοί της ΕΛΑΣ > Υπό παρακολούθηση ισλαμικοί πυρήνες στην Αθηνα

Φόβους για εξέγερση ισλμιστών που ζουν στην Ελλάδα διατυπώνουν ευθέως αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στις υπηρεσίες ασφαλείας για υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ταραχών στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ήδη επικρατεί ανησυχία για την εσωτερική κατάσταση ασφάλειας μετά τις πρόσφατες διαδηλώσεις των μουσουλμάνων και το κάλεσμα του ηγέτη της Αλ Κάϊντα Α.Ζαουάχρι για διαδηλώσεις και επιθέσεις κατά αμερικανικών στόχων.

Πάντως σημαντικός αριθμός των εν Ελλάδα ισλαμστών ηγετών, καθώς και αυτοσχέδια τζαμιά έχουν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση.

defencenet

ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ στρατιωτικών λόγω "συνδικαλισμού"! Το Onalert αποκαλύπτει το κυβερνητικό σχέδιο


ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ στρατιωτικών λόγω `συνδικαλισμού`! Το Onalert αποκαλύπτει το κυβερνητικό σχέδιο
Αποτάξεις στο στράτευμα.! Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να “πατάξει” οποιαδήποτε προσπάθεια “συνδικαλισμού” στις Ένοπλες Δυνάμεις επιβάλλοντας τη πολιτική της “σιδηράς πυγμής” και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και δεν θα διστάσει να φθάσει στο σημείο να οδηγήσει στρατιωτικούς ενώπιον της Δικαιοσύνης ακόμη και με το ερώτημα της απόταξης και τη κατηγορία της “απείθιας”!

Δεν πρόκειται για απλές σκέψεις και απόψεις αλλά για συγκεκριμένο σχέδιο την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει να εξετάσει ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης κ.Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τα νομικά αλλά και τα στρατιωτικά ζητήματα ,μαζί με τον ΥΕΘΑ.

Η στρατηγική της “σιδηράς πειθαρχίας” και του "απόλυτου σεβασμού της νομιμότητας" έγινε αντιληπτή και στα επεισόδια εντός ΥΕΘΑ και στην κατάληψη των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ από συνδικαλιστές. Στη πρώτη περίπτωση παρά το γεγονός ότι υπήρξαν απόψεις για να πέσουν “στα μαλακά” οι συλληφθέντες εργαζόμενοι , το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέμειναν στην κατά γράμμα τήρηση του νόμου. Τακτική που θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το σχέδιο προβλέπει ουσιαστικά “καταστολή” ακόμη και ...υποψίας συνδικαλιστικής δράσης εντός του στρατεύματος. Η συγκέντρωση πορεία στρατιωτικών στο κέντρο της Αθήνας ,αλλά και οι συχνές δημόσιες τοποθετήσεις εν ενεργεία στρατιωτικών έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη κυβέρνηση ,που πλέον ανησυχεί σοβαρά και για την “διείσδυση” της Χρυσής Αυγής στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων,όπως έγραψε χθες το Onalert.

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης έχει μπει ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο ΣΥΣΜΕΔ έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πριν από μερικούς μήνες ο Άρειος Πάγος ,με τελεσίδικη απόφασή του νομιμοποίησε τη δράση του τονίζοντας όμως ότι οι στρατιωτικοί μπορούν να έχουν σύνδεσμο ή σωματείο ,σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να σκεφτούν καν την απεργία.

Το e-mail που έστειλε ο Τόμσεν στη ΛαγκάρντΤο σχέδιο συμφωνίας με την Ελλάδα για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε υπουργούς και προφανώς τους πολιτικούς αρχηγούς που ενημερώθηκαν γι΄αυτό την Κυριακή, έστειλε ο Πόουλ Τόμσεν στην Κριστίν Λαγκάρντ.

Τα κύρια μέτρα είναι:...


"ο βασικός κατώτατος μισθός  και οι ωριμάνσεις και τα οικογενειακά επιδόματα που καθορίζει η εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας θα πρέπει σταδιακά να αντικατασταθούν από ένα μηχανισμό ελάχιστου μισθού νομοθετημένου από την Κυβέρνηση μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς και ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες". 

Στο σχετικό κεφάλαιο του μνημονίου οικονομικής και χρηματοπιστωτικής πολιτικής αναφέρονται τα εξής:

«Η Κυβέρνηση προτίθεται να αξιοποιήσει τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας της αγοράς εργασίας και την ενθάρρυνση  της δημιουργίας  θέσεων εργασίας. 

Οι μεταρρυθμίσεις στα  εργασιακά  που εγκρίθηκαν τον  Φεβρουάριο του 2102 στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν ήδη συμβάλει στη μείωση του κόστους εργασίας ανά μονάδα προϊόντος, αλλά η ανεργία παραμένει σε απαράδεκτα υψηλά επίπεδα και η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό χάσμα ανταγωνιστικότητας. 

Η κυβέρνηση θα στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις  εφαρμόσει ομοιόμορφα σε ολόκληρη την αγορά εργασίας. Ωστόσο, το σύστημα μειώσης μισθών  στην Ελλάδα  παραμένει περίπλοκο , και αποσυνδεδεμένο  από τις ευρύτερες συνθήκες της αγοράς εργασίας,ενώ το μη μισθολογικό κόστος παραμένει υπερβολικό, συμβάλλοντας στην πίεση για υπερβολική ονομαστική μείωση των μισθών και στην τοποθέτηση εμποδίων μπροστά στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Έχουμε συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών, και τα επόμενα βήματα προς ένα ισχυρότερο πλαίσιο εργασίας για την Ελλάδα

-Ως προαπαιτούμενη δράση  για την αναθεώρηση, η Κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα χρονοδιάγραμμα για τη μεταρρύθμιση του κατώτατου μισθού  στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο, ο βασικός κατώτατος μισθός  και οι ωριμάνσεις και τα οικογενειακά επιδόματα που καθορίζει η εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας θα πρέπει σταδιακά να αντικατασταθούν από ένα μηχανισμό ελάχιστου μισθού νομοθετημένου από την Κυβέρνηση μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς και ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες. 

Αυτό το σύστημα, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ μέχρι την 1η Απριλίου 2013, θα περιλαμβάνει έναν ενιαίο νόμιμο ελάχιστομισθο,που θα λειτουργεί ως κατώτατο όριο για τις νέες συμφωνίες και συμβάσεις εργασίας- και οι νομικαδεσμευτικοι  συντελεστές ωρίμανσης  και τα επιδόματα που συνδέονται με τον κατώτατο μισθό θα καταργηθούν σταδιακά μέχρι τον Απρίλιο του 2015. Με το πρώτο βήμα να τίθεται σε ισχύ στο τέλος Μαρτίου 2013. Το τρέχον πάγωμα του βασικού κατώτατου μισθού θα παραμείνει ως έχει κατά τη διάρκεια της περιόδου του προγράμματος, και στη συνέχεια, για οποιαδήποτε ρύθμιση θα λαμβάνονται υπόψη οι οικονομικές συνθήκες, ιδίως το επίπεδο της ανεργίας.

-Για τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους της εργασίας, θα πάρουμε μια σειρά από δράσεις:

/ 1 / φορολογική επιβάρυνση. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, ως νέο πρόγραμμα διαρθρωτικής αναφοράς, εμείς θα υιοθετήσουμε νομοθεσία για τη μεταρρύθμιση του συστήματος εισφορών των ταμείων: 1. διευρύνοντας τη βάση των εισφορών, 2. απλοποιήση του συστήματος  συμβολήςεισφορών σε όλα τα ταμεία, 3. Μεταφέροντας την χρηματοδότηση από άχρηστους φόρους, στις εισφορές και 4. μείωση των εισφορών κατά μέσο όρο 4%. Οι μεταρρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά στο 1 Ιανουαρίου 2014 και 1 Ιανουαρίου 2015,θα είναι ουδέτερες σε ότι αφορά στα έσοδα  και στη διατήρηση της αναλογιστικής ισορροπίας των διαφόρων ταμείων.. Ως ένα ενδιάμεσο βήμα, στο τέλος Ιουνίου 2013, το σχέδιο της νομοθεσίας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική…Και να, που ερχόμαστε τώρα να γράφουμε στα greeklish, στη μόδα του iPhone και του BlackBerry, του Facebook και του Skype. Kαι τι θα πείραζε να γράφουμε στα ελληνικά; Γιατί θα πρέπει να υποτάξουμε τη γλωσσική παράδοση ετών και να μαζοποιηθούμε; 
Έχουμε ελληνικές γραμματοσειρέςκαι μπορούμε, αξιοποιώντας το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα, να τις....

χρησιμοποιούμε. Άλλωστε, οι γραμματοσειρές αυτές έχουν το προτέρημα να δίνουν την εικόνα της λέξης, το οπτικό ίνδαλμα και να μας συμφιλιώνουν με την ορθογραφία και τη σημασία της. Εισερχόμαστε εκούσια σε μονοπάτια γλωσσικής αλλοίωσης,γκρινιάζοντας ταυτόχρονα για την «Ελλαδίτσα» μας που χάνεται…
Μήπως όμως δε χάνεται μόνη της; Γιατί τελικά η κρίση στην οικονομία ξεκινά από μια κρίση βαθύτερη, αυτή της παιδείας. Ως απότοκο της κρίσης αυτής, παρουσιάζονται η έκλυση των ηθικών αξιών και ο αμοραλισμός. Έχουμε φτάσει σε έναν άκρατο υλισμό και αδιαφορούμε για μια γλώσσα και έναν πολιτισμό που αργοπεθαίνει, για αξίες και ιδανικά που εκπίπτουν, αφού δεν κατάφεραν να μεταγγιστούν από την οικογένεια και το σχολείο.
Ως άλλη βασική αιτία της γλωσσικής κρίσης, μπορεί να θεωρηθεί η εισδοχή της εικόνας στη σύγχρονη ζωή. Η εικόνα μέσα στο σπίτι και όλους τους χώρους που συχνάζει ο άνθρωπος, καταδικάζει σε σιωπή. Όλα σε μορφή εικόνας. Εικόνες που καλλιεργούν σύμβολα βουβά, μεταβιβάζουν μηνύματα χωρίς καμία δυνατότητα απάντησης, αντιλόγου ή διαλόγου. Ο άνθρωπος, μεταβάλλεται τελικά σε παθητικό δέκτη και υποχείριο αυτών των μηνυμάτων. Τα παιδιά, προσηλωμένα σε μια ηρωοποιημένη οθόνη υπολογιστή και οι γονείς, ταπεινοί θεατές τους. Απαντάμε στους φίλους με ένα«ok», θρηνούμε με ένα «r.i.p» και αγαπάμε με ένα «love»…

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ...~!!!Ο Βασίλης Καριοφυλλίδης κατάφερε να διανύσει 2.200 χιλιόμετρα σε έναν μήνα με το ποδήλατό του και να εκπληρώσει το όνειρό του να φθάσει στη γη των προγόνων του, στην Τραπεζούντα του Πόντου, όπου στην Παναγία Σουμελά άναψε συγκινημένος 40 κεριά, αποτελώντας έτσι ο ίδιος τη γέφυρα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος για τον Ποντιακό Ελληνισμό, που ξεριζώθηκε πριν από 90 χρόνια από τις πατρογονικές εστίες του.....


Εν έτει 2012 όμως, συνάντησε στο ταξίδι του κυρίως φιλόξενα χαμόγελα και βοήθεια από τους Τούρκους πολίτες για το εγχείρημά του, ενώ παράλληλα του διέθεσαν αστυνομική συνοδεία στη διαδρομή του! Στην Κωνσταντινούπολη είχε μάλιστα θερμή συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος ευλόγησε την προσπάθειά του.

Αυτήν τη στιγμή, ο Βασίλης βρίσκεται στη Σαμψούντα και προετοιμάζει την επιστροφή του στην Ελλάδα. 
...................

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/9/2012

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...