Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Ιδού η απορία: Γιατί κομμουνιστές και σκληροί καπιταλιστές πάνε πακέτο εναντίον της Χρυσής Αυγής;Ιδού η απορία: Γιατί κομμουνιστές και σκληροί καπιταλιστές πάνε πακέτο εναντίον της Χρυσής Αυγής;
Γιατί το δημοσιογραφικό όργανο των σκληρών καπιταλιστών του Σίτυ συμφωνεί με τους αναρχοκομμουνιστές του Τσίπρα;
Νέο δημοσίευμα κατά της Χρυσής Αυγής (που χαρακτηρίζεται ως «εγκληματική οργάνωση παρά πολιτικό κόμμα», είχαμε αυτές τις μέρες στην ναυαρχίδα του βρετανικού πολιτικού κατεστημένου, τον Guardian! Είχε προηγηθεί δημοσίευμα που διαστρέβλωνε την αλήθεια για την μηχανοκίνητη επιδρομή αναρχοκομμουνιστών στον Άγιο Παντελεήμονα και τον ξυλοδαρμό κατοίκων, (την οποία παρουσίαζε ως σύγκρουση αριστερών-Χρυσής Αυγής), και υποστήριζε πως οι συλληφθέντες… βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές μετά από την εξέτασή τους από τον ιατροδικαστή. Σε κάθε περίπτωση, τα δημοσιεύματα της βρετανικής κατεστημένης εφημερίδας αναπαράγονται ολόκληρα από τις ακροαριστερές ιστοσελίδες, μετά πολλών επαίνων. Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν υιοθετούν άκριτα τα ακροαριστερά παραμύθια; Το ερώτημα, όμως, που γεννιέται αυτόματα είναι το εξής: πως και γιατί οι κατεστημένοι κύκλοι της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης – έρμαια των διεθνών τοκογλύφων, συμφωνούν απόλυτα –ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει-  με τους εν Ελλάδι νοσταλγούς του Στάλιν και του Τσαουσέσκου; Είναι εύκολη η απάντηση: ο φιλελευθερισμός-καπιταλισμός και ο μαρξισμός προέρχονται από την ίδια (σιωνιστική) μήτρα, αλλά υπό κανονικές συνθήκες παριστάνουν τους ασυμφιλίωτους εχθρούς. Όμως, υπό συνθήκες αφύπνισης του εθνικισμού –και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής- πετάνε τις μάσκες του δήθεν διαφορετικού και ενώνονται  ενώπιον του κοινού τους εχθρού! Αυτό έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν είναι καθόλου περίεργο που συμβαίνει και τώρα. Αυτό αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή τους έχει ταρακουνήσει για τα καλά!
Διαβάστε τώρα ολόκληρο το παραλήρημα του δημοσιογραφικού οργάνου των σκληρών  καπιταλιστών του Σίτυ, αναμάσημα της πιο κόκκινης προπαγάνδας των ντόπιων νοσταλγών του Τσαουσέσκου, υπό τον τίτλο

Από σήμερα η διάθεση «ληγμένων» προϊόντων σε χαμηλές τιμές ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7373.html#ixzz29SpYMwpu

!
Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση ληγμένων τροφίμων στα ράφια με έκπτωση, παρά τις έντονες αντιδράσεις…Σύμφωνα με το 5ο άρθρο του νέου νόμου, «επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά και θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα η φράση  
«ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».
Σύμφωνα με το ακριβές κείμενο της διάταξης, ο χρόνος διάθεσης των προϊόντων, δεν μπορεί να υπερβαίνει κατά περίπτωση:
-Τη μία εβδομάδα, στην περίπτωση προϊόντων των οποίων η ελάχιστη διατηρησιμότητα δηλώνεται με την αναγραφή ημέρας και μήνα.
-Τον ένα μήνα, στην περίπτωση των προϊόντων, των οποίων η ελάχιστη διατηρησιμότητα, δηλώνεται με την αναγραφή μήνα και έτους .
-Τους τρεις μήνες, στην περίπτωση των προϊόντων, των οποίων η ελάχιστη διατηρησιμότητα, δηλώνεται με την αναγραφή μόνο του έτους.

ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 17-10-2012.

Η εσκεμμένη σύγκριση πολιτικών ομάδων που εργάζονται για να αποτρέψουν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις απειλητικές για την ελληνική κοινωνία με κάποιες περιθωριακές ομάδες που δρουν για να επιβάλλουν καθεστωτικές αντιλήψεις συνοδεύονται με ισοπεδωτικό τρόπο από τον χαρακτηρισμό του ακτιβισμού. Είναι δύο διαφορετικές ανατρεπτικές κινήσεις που κατευθύνονται οι πρώτες στην προάσπιση της πατρίδος και της κοινωνικής συνοχής και οι δεύτερες μέσα από το πρόσχημα της αντίστασης προωθούν ουσιαστικά τις μεθοδεύσεις του φαινομενικού ταξικού εχθρού τους.

Στο κατεδαφιστικό κομμάτι του αρνητικού «ακτιβισμού» πρωταγωνιστεί η Αριστερά που επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στην ενοχοποίηση του ελληνικού λαού και στην αμέριστη υπεράσπιση της λαθρομετανάστευσης. Καταλαμβάνουν χώρους, προασπίζουν το παραεμπόριο με ομάδες περιφρούρησης, στιγματίζουν τις προσπάθειες των Ελλήνων να ανακαταλάβουν τις γειτονιές τους από την εγκληματικότητα πορνείας, ναρκωτικών, βιασμών κι άλλων παρόμοιων πράξεων, πραγματοποιούν μηχανοκίνητες πορείες και προπηλακίζουν Έλληνες πολίτες. Θεωρούν ακτιβισμό τις κινήσεις που πράττουν έξω από τους στενούς θεσμικούς ρόλους πουλώντας αντιεξουσιασμό όταν πληγώνουν το λαό μας δίχως την παραμικρή διάθεση υπεράσπισης αυτού από πωλητές εθνικής κυριαρχίας και ελληνικών ψυχών.

Κι ενώ οι «ακτιβιστές» της πλάκας και του περιθωρίου προκαλούν ζημίες και τραυματισμούς, ουδέποτε έχουν γνωρίσει τα κατασταλτικά μέτρα του κατοχικού καθεστώτος αφού βρίσκονται κοντά τους οι δήθεν αριστεροί αντιμνημονιακοί. Αυτοί που κρυφά έχουν δει και έχουν μιλήσει με όλους τους νεοταξίτες των Βρυξελλών και τα συνέδρια συστημικών εφημερίδων και πολιτικών ομάδων.

Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο ακτιβισμός του ελληνικού εθνικισμού που αγωνίζεται με κινήσεις προσέγγισης και στηρίξεως του χειμαζόμενου ελληνικού λαού στους τόπους που γνωρίζει την καταπίεση, τη στέρηση των δικαιωμάτων του και την αισχρή κερδοσκοπία συστήματος και λαθρομεταναστών. Ο Εθνικιστής Ακτιβιστής λειτουργεί στο φως της ημέρας με το πρόσωπο καθαρό και ακάλυπτο, υπερασπίζεται το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία, μάχεται τους εκμεταλλευτές του λαϊκού μόχθου, καταπολεμά το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών, προσεγγίζει τον ελληνικό λαό με τις δικές του πορείες, μηχανοκίνητες ή πεζές για να γνωστοποιήσεις τις θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος και να εμψυχώσει τον ελληνικό λαό.

Ο εθνικιστικός ακτιβισμός υπηρετεί την Ελλάδα, τον ελληνικό λαό και την Εθνική Ιδέα. Είναι η ζωντανή εκδήλωση της προσηλώσεως στις αρχές του και της πίστης στο Ελληνικό Έθνος. Η δική μας πολιτική δεν περιχαρακώνεται σε τέσσερις τείχους ούτε αποτελεί μια στείρα θεωρία ανεφάρμοστη ή υποκριτική όπως συμβαίνει με τις παρατάξεις και τα κόμματα της ξενολαγνίας και του διχασμού των Ελλήνων. Αποτελεί μια ζώσα επιλογή ενισχύσεως του εθνικού συναισθήματος και της λαϊκής ομοψυχίας που μετουσιώνεται σε πράξη με τις συγκεντρώσεις, τις ομιλίες, την συνδρομή των χειμαζόμενων συμπολιτών για την αντιμετώπιση της φτώχιας ή της εγκατάλειψης από το κρατίδιο των δωσίλογων, αλλά και στην πάταξη προσβολής των εθνικών μας συμβόλων και την αντιμετώπιση της απειλής της ζωής Ελλήνων.

Το εθνικοκοινωνικό κίνημα τάσσεται ενάντια στην κλεπτοκρατία, ενάντια στην κατάληψη των γειτονιών μας από τους λαθρομετανάστες, ενάντια στο κλείσιμο στρατοπέδων από τις ακριτικές περιοχές που τα έχουν άμεση ανάγκη όπως και σε κάθε ελληνική περιοχή, ενάντια στην υποκατάσταση της ελληνικής εξουσίας από τους τραμπούκους του σιωνιστικού νεοταξισμού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με την ισοπέδωση και την αλλοίωση της ιστορίας και της Πίστης μας από χρυσοπληρωμένους ψευτοεκπαιδευτικούς και ψευτοκαλλιτέχνες, αλλά ακόμη και από γραικύλους πολιτικάντηδες που θα έπρεπε φυσιολογικά ένεκα της θεσμικής τους θέσης να υπερασπιστούν την αλήθεια και τη συλλογική εθνική μνήμη. Αυτή η άθλια εικόνα επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι οι καταστροφείς του εθνικού μας κράτους, της λαϊκής συνοχής και της ψυχολογικής αντοχής μας βρίσκονται σε όλα τις καθεστωτικές παρατάξεις.

Ο ακτιβισμός όμως στο χώρο της πολιτικής δεν έχει νόημα και δεν έχει το δικαίωμα ύπαρξης όταν στρέφεται σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Είναι μια κακοπλασία, μια επιχείρηση κατατρομοκράτησης και πνευματικής δηλητηρίασης των Ελλήνων. Αυτός είναι ο λόγος που ο νεοταξικός ακτιβισμός στρέφεται μόνιμα κατά του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και κατά των νοικοκυραίων Ελλήνων καίγοντας και καταστρέφοντας ανενόχλητος όταν το κράτος διώκει τους Έλληνες Εθνικιστές. Αλλά αυτός ο ακτιβισμός φυσικά είναι στην πραγματικότητα συστημικός τραμπουκισμός.

Ο αληθινός εθνικιστικός ακτιβισμός βρίσκεται δίπλα στον πολίτη που πεινάει και στον πολίτη που φοβάται να ξεμυτίσει έξω από το σπίτι του από τους λαθροεισβολείς. Είναι δίπλα στον ευσυνείδητο Έλληνα που τον κλέβει το καθεστώς με θεσμικούς τρόπους και παράνομους νόμους. Είναι ακόμη δίπλα στους Έλληνες που δεν θέλουν να μαθαίνουν τα παιδιά τους ανθελληνικά γράμματα από βιβλία που μόνο για προσάναμμα κάνουν και δεν θέλουν να υβρίζονται οι άγιες μορφές της Ορθοδοξίας.

Οι Εθνικιστές Ακτιβιστές ματαιώνουν συνάξεις ανθελλήνων και φράζουν το δρόμο σε όσους μολύνουν τα στρατόπεδα για να βγουν Έλληνες Στρατιώτες και να μπουν οι εκ Τουρκίας λαθροορδές. Οι Εθνικιστές Ακτιβιστές είναι οι μαχητές του Ελληνικού Έθνους που φράζουν το δρόμο της προπαγάνδας των προσωρινών «γειτόνων» μας σε γη ελληνική. Εκείνοι οι Επαναστάτες Εθνικιστές που τιμούν τους ήρωες όταν το Σύστημα θάβει τη μνήμη τους. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των Ελλήνων σε εργασία, ελευθερία και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...........

Οι περισσότεροι θυμόσαστε το πρόσφατο γεγονός με την κοπέλα που συνελήφθη στην Ακρόπολη γιατί έβγαλε Ελληνική σημαία με την οποία φωτογραφήθηκε με φόντο τον Παρθενώνα... Δυστυχώς ανέκαθεν, η προδοσία καλά κρατούσε (και κρατεί). Η ανάρτηση (όχι μόνο σε ιστό) Ελληνικής σημαίας σε οποιονδήποτε αρχαιολογικό χώρο είναι απαγορευμένη με νόμο από το 1981 !!!
Και ενημερωτικά, όπως σας έχω ξαναγράψει, κανένας μεγάλος αρχαιολογικός χώρος δεν μας ανήκει. Εμείς απλά έχουμε την υποχρέωση της φυλάξεως και το δικαίωμα κοπής των εισητηρίων.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Υπενθυμιστικά:
- Στην UNESCO ανήκουν η Ακρόπολη και η Δήλος
- Στην Αμερικανική αρχαιολογική αποστολή ανήκουν
        Αρχαία αγορά (περιλαμβανομένου και του τάφου του Θησέως τον οποίο ονομάζουν σήμερα ναό του Υφαίστου και της Αθηνάς)
         -  Νεμέα (Συγχρηματοδότηση Πανεπιστημίου Berkley και Casino Λουτρακίου)
         -  Ναός επικούριου Απόλλωνα (φαίνεται σαν εταιρία συνεργαζόμενη με την UNESCO)
         -  Ιθάκη (όλα τα διάσπαρτα αρχαία, συμπεριλαμβανομένης της Σχολής του Ομήρου)
         -  Ακροκόρινθος, Αρχαία Κόρινθος
- Στην Γαλλική αρχαιολογική αποστολή ανήκουν οι Δελφοί
- Στην Γερμανική αρχαιολογική αποστολή ανήκουν η Ολυμπία και ο Ναός Αφαίας (Αίγινα - με το σπίτι του εκάστοτε επικεφαλής μέσα στον αρχαιολογικό χώρο)
   Για τα υπόλοιπα, ή δεν ξέρω ή δεν θυμάμαι ...         (Ι.Π)

ΥΓ Δεν ξέρω από που ξεκίνησε η όλη ιστορία (που προφανώς προκειται για διακρατική συμφωνία), αλλά όλοι υποψιαζόμαστε... έτσι δεν είναι; Αν υπήρχαν σημαίες δίπλα στα αρχαία, οι περισσότεροι δεν θα έβλεπαν ποτέ το εθνικό τους σύμβολο πράγμα που θα υπενθύμιζε διαχρονικά σ΄αυτούς και θα έδειχνε στα παιδιά τους, πόσο απίστευτα μικροί είναι.....H ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται από το 1981!
Πρόκειται για μια απίστευτη και όμως αληθινή διάταξη του κανονισμού λειτουργίας των μνημείων της εθνικής μας κληρονομιάς που ισχύει τα τελευταία 30 χρόνια, προκαλώντας εύλογες απορίες για τη χρησιμότητα της στις παρούσες συνθήκες.

Η απαγόρευση της ανάρτησης του εθνικού μας συμβόλου σε όλους τους χώρους πολιτισμικής αναφοράς του Ελληνισμού είναι νόμος του κράτους από το 1981, αποτελώντας οδηγό για τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού όλο αυτό το διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, όποιος πολίτης βρεθεί να κρατήσει τη σημαία της πατρίδας του με φόντο τα μνημεία των προγόνων του ή να επιχειρήσει να φωτογραφηθεί με τη γαλανόλευκη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη.

Η τέλεση της ανωτέρω πράξης επισύρει ποινικές κυρώσεις αφού προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως τρεις μήνες χωρίς τη δυνατότητα μετατροπής της σε χρηματική.

Η τροποποίηση του νόμου το 1984 οδήγησε στην περαιτέρω αυστηροποίηση των κυρώσεων, με την ποινή φυλάκισης να φτάνει το ένα έτος για ανάλογες πράξεις, ενώ από το 2001 η απαγόρευση κυματισμού του εθνικού συμβόλου από επισκέπτες αρχαιολογικών χώρων αποδίδεται από υπαλλήλους του υπουργείου στον νόμο περί υπαίθριας διαφήμισης.

ΟΟΣΑ: 700 ώρες περισσότερες δουλεύουν οι Ελληνες από τους Γερμανούς ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/700.html#ixzz29Sp9XNZbΟι Έλληνες συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτούς που συμπληρώνουν τους μεγαλύτερους μέσους όρους ωρών εργασίας παγκοσμίως. 

Αυτό καταδεικνύει έρευνα του ΟΟΣΑ σύμφωνα με την οποία ο μέσος όρος των ωρών που δουλεύει ο Έλληνας εργαζόμενος είναι μεταξύ των υψηλότερων στις χώρες του ΟΟΣΑ, αισθητά υψηλότερος από αυτόν του Γερμανού εργαζόμενου.
Στον Έλληνα εργαζόμενο αντιστοιχούν ετησίως 2121 ώρες δουλειάς κατά μέσο όρο, την περίοδο 2008-2010, ενώ στην Γερμανία κάθε εργαζόμενος δούλεψε 1412 ώρες ετησίως κατά την ίδια περίοδο, αριθμός μειωμένος από τις 1431 ώρες τα έτη 2005-07.

Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ"Ελληνόψυχος" πύρινος λόγος κατά Γερμανίας από τον ... Σέρβο πρωθυπουργό!


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.defencenet.gr

Ο πύρινος λόγος του Σέρβου πρωθυπουργού Ι.Ντάντιτς που θα διαβάσετε εν συνεχεία, κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει από το στόμα και την ψυχή Έλληνα πολιτικού, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι η κοινωνία στη χώρα έχει σταματήσει να αναδεικνύει ψυχωμένους ηγέτες.
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας παρευρέθηκε χθες σε τελετή μνήμης στο χωριό Ντράγκινατς για τα 3.000 θύματα που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς το 1941.
Ιδού, λοιπόν, τι είπε με αφορμή τα εμπόδια που θέτουν στην Σερβία οι Γερμανία, Βρετανία κλπ για να ενταχθεί στην ΕΕ, επειδή αρνείται να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος.
«Λησμονήθηκαν τα θύματα της Σερβίας, η ιστορία διαστρεβλώθηκε και οι ηττημένες δυνάμεις έγιναν σημαντικότερες για τα Βαλκάνια απ’ ότι η Σερβία. Εκείνοι που έχασαν τη ζωή τους εδώ, ήταν αθώα θύματα, έδωσαν τις ζωές τους για τη νέα Ευρώπη και την ΕΕ, όπου τώρα μας συμβουλεύουν πως για να προσχωρήσουμε σε αυτή πρέπει να επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί ό,τι άρχισε στον Α’ και στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κι αυτό είναι η Σερβία να γίνει όσο το δυνατόν μικρότερη.

Μέχρι πού φτάνουν τα όρια της (ψευδεπίγραφης) τέχνης;Μέχρι πού φτάνουν τα όρια της (ψευδεπίγραφης) τέχνης;
Με αφορμή την αξιοθρήνητη θεατρική παράσταση CORPUS CHRISTI στην Αθήνα – Πως αλήθεια ερμηνεύουν τους νόμους οι αριστεροδιεθνιστές;
του Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου, Δικηγόρου - Δρ. Νομικής
Ανέβασαν οι (ψευτο)δημοκράτες και γεμάτη θολή κουλτούρα ηθοποιοί το κατάπτυστο θεατρικό έργο CORPUS CHRISTI, στο θέατρο “Χυτήριο’’ της Αθήνας. Αντικείμενο της θεατρικής παράστασης, ο εξευτελισμός της χριστιανικής θρησκείας , η καταρράκωση της εικόνας του Χριστού, που οι αξιοθρήνητοι ηθοποιοί και θεατρίνοι παρουσιάζουν αυτόν και τους Αποστόλους ως ομοφυλόφιλους που κάνουν πιάτσα κλπ.. Εφόσον αυτά αληθεύουν, όπως μας ενημερώνουν τα ΜΜΕ γιατί προσωπικά το έργο δεν το είδα, τότε πρέπει να γίνουν οι εξής ενδιαφέρουσες επισημάνσεις.
Αντί το παράλυτο κράτος μας να έχει κινηθεί και μάλιστα ταχύτατα με όργανά του (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) και να έχει απαγορεύσει τις θεατρικές παραστάσεις του επονείδιστου αυτού έργου, αυτού που προσβάλλει την θρησκευτική συνείδηση όχι μόνον των ορθόδοξων αλλά όλων των χριστιανών απανταχού της γης, του έργου που προσβάλλει συγκεκριμένες Διατάξεις του Συντάγματός μας ( Άρθρο 3, 13, 15,16 του Συντάγματος) αυξημένης τυπικής ισχύος σε σχέση με τους κοινούς Νόμους αλλά και συγκεκριμένες Διατάξεις κοινών Νόμων ( Αρθ. 198, 199, 201 Ποινικού Κώδικα), με ένοχη σιωπή, ανοχή, (το κράτος) υποθάλπει την λειτουργία των παραστάσεων, ενώ στέλνει ταυτόχρονα τα ΜΑΤ να ρίξουν χημικά και να συλλάβουν ανθρώπους που διαμαρτύρονται εύλογα για την κατάντια και την απραξία της κρατικής μηχανής. Μιας κρατικής μηχανής που αγγίζει τα όρια της προκλητικής αδιαφορίας αλλά και της υποβόσκουσας ενσυνείδητης εγκατάλειψης όλων των αξιών του έθνους και του λαού έναντι της επερχόμενης λαίλαπας της ύπουλης αμφισβήτησης και ισοπέδωσης όλων αυτών των ιδανικών (εθνικών και θρησκευτικών) που εκατονταετίες στο πέρασμα των αιώνων μας κράτησαν όρθιους (δια το παράλυτο κράτος μας και την εγγυητική ευθύνη αυτού βλ. και προηγούμενο άρθρο μου σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ από 12-9-2012).

Βόμβα κρύβει η λίστα Λαγκάρντ.Η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής 14-10-2012 κρύβει "βόμβα μεγατόνων".

Στο σημερινό  της δημοσίευμα, η πάντα πολύ καλά ενημερωμένη κυριακάτικη εφημερίδα και με τίτλο "Στη λίστα οικογένεια κορυφαίου πολιτικού" και υπέρτιτλο "Προς ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές", αναφέρει πως "η βόμβα που θα σκάσει θα απειλήσει συθέμελα την ίδια την ύπαρξη κομμάτων (μάλλον συγκεκριμένου κόμματος, ήδη αναξιόπιστου και σοβαρά απειλούμενου...) αλλά και τη βάση όλου του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης!".

Και συνεχίζει η εφημερίδα: "Πρόκειται για όνομα μεγάλο, πρώτης κλάσης, που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις. Ίσως αυτό το δραματικό παρασκήνιο να ερμηνεύει τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου την τελευταία περίοδο...".

Ο κόμπος πλέον, έχει φτάσει στο χτένι. Αναλογιζόμενοι τις υπόγειες διαδρομές που ακολούθησε εδώ και δύο χρόνια αυτή η αμαρτωλή λίστα, η υποψία που γεννάται στο μυαλό μας αλλά και στο μυαλό του κάθε πολίτη, είναι πως κάτι "μεγάλο" κρύβεται στις γραμμές της.

Ας ευχηθούμε πως ο κ. Πεπόνης θ' ανοίξει αυτό το απόστημα που έχει κακοφορμήσει πια στο σώμα της δύστυχης πατρίδας μας. Ή δ' άλλως, το αναξιόπιστο πολιτικό μας σύστημα θα κρώζει στα τηλεοπτικά παράθυρα, θα ψάχνει τρόπο να σταματήσει τη  ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και θα κάνει πράξει αυτό που λέει ο λαός: "Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει".
πηγή

Νέος κύκλος βίας στο Ζεφύρι! Ανήσυχοι και απροστάτευτοι οι κάτοικοι - Ανύπαρκτη η διοίκηση του ΔήμουΝέος κύκλος βίας στο Ζεφύρι! Ανήσυχοι και απροστάτευτοι οι κάτοικοι - Ανύπαρκτη η διοίκηση του Δήμου
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι, στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού ρομά, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Στην περιοχή βρίσκονται πάνω από 400 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών (Ασφάλεια Αττικής, ΕΚΑΜ, Άμεση Δράση, ΔΙΑΣ ΟΠΚΕ, ΔΕΛΤΑ, ΥΑΤ, Τροχαία κ.ά.). Στις έρευνες για τον εντοπισμό όπλων και ναρκωτικών συνδράμουν τέσσσερις αστυνομικοί σκύλοι, καθώς και ένα ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά το αιματηρό περιστατικό μέσα στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με πρωταγωνιστές ρομά. Υπενθυμίζεται ότι μία γυναίκα έβγαλε όπλο μέσα στο κτίριο 9 και πυροβόλησε κατά δύο ανδρών που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του γιου της πέρυσι στο Ζεφύρι. Ο ένας έπεσε νεκρός και ο άλλος τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο Ευ. Βενιζέλος υπέβαλλε τα σέβη του στους σιωνιστές του ΚΙΣ


Απαρατήρητη από τους πολλούς και τα ΜΜΕ –για τον φόβο των Ιουδαίων, κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά- πέρασε μια προ ημερών αναφορά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, για ονόματα εβραίων της Ελλάδας που φιγουράρουν πρώτα και καλύτερα στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ. Κι αυτή ωστόσο η μικρή αναφορά που έκανε ο Βενιζέλος εν τη ρύμη του λόγου του (λόγω της γνωστής λογοδιάρροιας του ανδρός, μάλλον του ξέφυγε), προκάλεσε την μήνι του προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Μ. Σαλτιέλ, που του ζήτησε αμέσως εξηγήσεις.  
Ο Βενιζέλος επέλεξε να απαντήσει στους σιωνιστές του ΚΙΣ εγγράφως, έχοντας υπόψη του πως τα γραπτά μένουν, και να αποδώσει το θέμα σε παρεξήγηση και παρερμηνεία των δηλώσεών του, ενώ δεν παρέλειψε να υποβάλλει τα σέβη του στον σιωνισμό:

ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗ ΡΕΠΟΥΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ...!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_6028.html#ixzz29So48Y5pΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ...;;; Ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών (ιδρύθηκε το 1928, έχει βραβευτεί κατ΄ επανάληψη για το πληθωρικό, εθνικό του έργο και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών - ΟΙΟΜΚΩ η οποία ενώνει τα ανά τον κόσμο Σωματεία Κωνσταντινουπολιτών, από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία) με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 10 Οκτωβρίου 2012 σχολιάζει καυστικά την επιλεκτική ανησυχία της βουλευτού Μαρίας Ρεπούση για λεπτά εθνικά θέματα για τα οποία δεν διστάζει σε «ύποπτο χρόνο» να καταθέτει επερώτηση στην Βουλή και μάλιστα με λανθασμένα «επιχειρήματα»!

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών αναφέρονται τα εξής:

Εξ αφορμής της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. κ.α Μαρία Ρεπούση προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε ως προς την εγγραφή των μουσουλμανοπαίδων της Θράκης στην Α' Δημοτικού λόγω της μη παρακολουθήσεως της διδασκαλίας των δημοσίων νηπιαγωγείων, όπως ο νόμος ορίζει, ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών θα ήθελε να επισημάνει την ανυπόστατη επίκληση των άρθρων 40 και 41 της Συνθήκης της Λωζάνης τα οποία στο σύνολο τους αναφέρονται στα δικαιώματα της Ελληνικής Μειονότητας της Κωνσταντινουπόλεως και μόνο, τα οποία μάλιστα παραβιάστηκαν κατά βάναυσο τρόπο και κατά παράβαση κάθε έννοιας του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από διαδοχικές τουρκικές κυβερνήσεις.

Κατόπιν τούτου, ΕΡΩΤΑΤΑΙ η Βουλευτής κ.α ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ:

1. Εάν η εν λόγω Επίκαιρη Ερώτηση, λαμβανομένου υπ’ όψη ότι παρήλθε ήδη ένας μήνας από την έναρξη του σχολικού έτους, σχετίζεται με την άφιξη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών κ. Αχμέτ Νταβούτογλου στην χώρα μας, καθιστάμενη εκ των πραγμάτων αξιοποιήσιμη.

2. Λαμβανομένου υπ’ όψη του γεγονότος ότι η κ. Βουλευτής έχει μελετήσει την Συνθήκη της Λωζάνης, εάν προτίθεται να απευθύνει παράλληλα και σχετική ερώτηση - διαμαρτυρία προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου για τις επί σειρά ετών παραβιάσεις των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας της Κωνσταντινουπόλεως και για το πότε επιτέλους θα επιτραπεί η επαναλειτουργία της ΙΕΡΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ και

3. Προφανώς διέλαθε της προσοχής της κ. Βουλευτού ότι η αναγνωριζόμενη με βάση την Συνθήκη της Λωζάνης και υπάρχουσα σήμερα θρησκευτική Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης δεν είναι μόνο τουρκόφωνη.

10 Οκτωβρίου 2012, Το Διοικητικό Συμβούλιο

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς γιατί η κυρία Μαρία Ρεπούση, με τις γνωστές ανιστόρητες νέο-οθωμανικές απόψεις περί «συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης» δεν διανοήθηκε επί ολόκληρες δεκαετίες να ασχοληθεί με το ανθρώπινο δράμα, τα τεράστια προβλήματα και τον ολοκληρωτικό αφανισμό του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και αιφνιδίως, τις παραμονές της επίσκεψης Νταβούτογλου στην Ελλάδα, «ευαισθητοποιείται» για υπαρκτά μεν, μικροπροβλήματα δε μιας χούφτας Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, στην ακριτική μας Θράκη.

Μήπως όμως δεν φταίει τόσο η κυρία αυτή, όσο φταίμε εμείς που με την ψήφο μας στέλνουμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κάθε καρυδιάς καρύδι – από Μαυρογιαλούρους κάθε χρωματικής απόχρωσης, μέχρι πειθήνια γιουσουφάκια του νέο-οθωμανισμού;

Λεωνίδας Κουμάκης – lk@kbanalysis.com - taxalia.blogspot.com

 
Πηγή

Ποιες ήταν οι διεθνείς αντιδράσεις για το Corpus Christi – Διακόπτονται οριστικά οι «παραστάσεις»;


Συνέντευξη του σκηνοθέτη της αισχρής και βλάσφημης «παράστασης» Corpus Christi, Λαέρτη Βασιλείου, παρουσίασε το «Έθνος της Κυριακής». Μέσα στο ρεπορτάζ για την «παράσταση» αναφέρονται και οι εντονότατες αντιδράσεις που συνάντησε διεθνώς (ακόμα και από μουσουλμανικές οργανώσεις!). Κάτι που ακυρώνει τις κραυγές των ντόπιων επαγγελματιών του δήθεν προοδευτισμού, περί «ταλιμπάν», «χριστιανοφασιστών», «σκοταδιστών», «μεσαιωνικών» κ.τ.λ. για όλους αυτούς που αντέδρασαν δυναμικά στην προβολή του αίσχους. Να δούμε, λοιπόν, τις αντιδράσεις στον υπόλοιπο κόσμο, όπως τις καταγράφει το «Έθνος»:    
Κάθε πρεμιέρα και… παρατράγουδα – Διεθνής κατακραυγή για το έργο
«Οι αντιδράσεις συνόδευαν το έργο «Corpus Christi» του πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Τέρενς ΜακΝάλι σχεδόν σε κάθε πρεμιέρα του ανά τον κόσμο. Μετά τις απειλές που δέχτηκε ο δημιουργός για το «βλάσφημο» έργο που γράφτηκε το 1997, η πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη, όπου ανέβηκε για πρώτη φορά, αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο του 1998.To 1999, πριν από τη λονδρέζικη πρεμιέρα του, ακόμα και η μουσουλμανική οργάνωση Shari’ah Court το καταδίκασε και εξέδωσε φάτουα για τη θανάτωση του ομοφυλόφιλου συγγραφέα (στο Ισλάμ ο Ιησούς θεωρείται προφήτης του Θεού). Το έργο έχει καταδικαστεί από ρωμαιοκαθολικές οργανώσεις, ενώ η παρουσίασή του στο φεστιβάλ Gay and Lesbian στο Σίδνεϊ προκάλεσε τις αντιδράσεις εκπροσώπων της αγγλικανικής Εκκλησίας. Μια φοιτητική παράσταση στο Τέξας, προγραμματισμένη για το 2010, δεν παρουσιάστηκε ποτέ».

Ο Π.Γαιτανος στο Κοριτσια για σπιτι

Εννέα στους δέκα Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_1926.html#ixzz29SnegSC1

ΔΩΡΕΑΝ!
Εννέα στους δέκα Έλληνες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα φάρμακά τους και συχνά εξαναγκάζονται να διακόψουν τη αγωγή που τους συνέστησε ο γιατρός.

Μάλιστα το 70% των ασθενών δηλώνει ότι το μηνιαίο εισόδημά του δεν επαρκεί για να πληρώσει τα φάρμακά του ή για να κάνει τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις.


Η τραγική αυτή κατάσταση αποτυπώνεται σε έρευνα που διενήργησε το τμήμα Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών ,με θέμα την επίπτωση της οικονομικής κρίσης στην συμπεριφορά των ασθενών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το 59,5% των ασθενών δεν πραγματοποίησε τις παρακλινικές εξετάσεις(αίματος, υπερήχους,αξονικές κ.τ.λ.) που συνέστησε ο γιατρός του ενώ το 55,4% είτε δεν αγόρασε καθόλου τα φάρμακά του είτε παράλειψε κάποια δόση.

«Οι ασθενείς βρίσκονται πλέον σε αδιέξοδο», επισημαίνει ο υπεύθυνος της έρευνας οικογενειακός γιατρός Γιώργος Ματζουράνης και εξηγεί: «Ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών δεν έχουν πλέον χρήματα για να πληρώσουν τη θεραπεία τους ή να κάνουν τις εξετάσεις τους. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι ηλικιωμένοι, οι συνταξιούχοι και οι χρόνιοι πάσχοντες. Πολλοί ασθενείς που έπασχαν από χρόνια νοσήματα όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης,η υπέρταση και η χοληστερίνη δήλωσαν ότι εξαναγκάστηκαν να διακόψουν τη θεραπεία γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την συμμετοχή».
Σύμφωνα με τον κ. Ματζουράνη τις περισσότερες φορές οι ασθενείς νιώθουν ντροπή ν αποκαλύψουν στο γιατρό ότι δεν έχουν χρήματα ν ακολουθήσουν την αγωγή που τους έχει συστήσει.
Παίρνουν μόνοι τους το ρίσκο και σηκώνουν το ψυχολογικό βάρος με αποτέλεσμα σε ποσοστό που ξεπερνά το 80% να παρουσιάζουν άγχος και κατάθλιψη.

Από την πλευρά του ο προϊστάμενος του ΙΚΑ Υμητού κ. Χρονόπουλος επισημαίνει ότι βλέπουν καθημερινά ασθενείς που παραλείπουν δόσεις ή δεν έρχονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα να γράψουν τα φάρμακά τους .

«Πολλές φορές οι ασθενείς μας λένε ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να παίρνουν καθημερινά την ενδεδειγμένη αγωγή τους και παραλείπουν δόσεις. Σε πολλές περιπτώσεις τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η υγεία και η ζωή τους. Για παράδειγμα ένας υπερτασικός που δεν παίρνει τα χάπια του μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθει σοβαρή επιπλοκή που θα του στοιχίσει τη ζωή του ή θα τον οδηγήσει σε αναπηρία»,εξηγεί.

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις όπως είναι ο καρκίνος. Οι καρκινοπαθείς για να ξεκινήσουν ακτινοβολίες θα πρέπει να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό για μία σειρά απαραίτητων εξετάσεων που δεν καλύπτονται εξ ολόκληρου από το νοσοκομείο.

«Όλο και περισσότεροι ασθενείς δεν έχουν τα χρήματα να κάνουν τη θεραπεία τους», εξηγεί η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Περσεφόνη Μήττα.

«Η πολιτεία καταδικάζει σε θάνατο όσους καρκινοπαθείς δεν έχουν να πληρώσουν. Πρόσφατα μία 40χρονη γυναίκα απειλούσε ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι στα γραφεία του Συλλόγου μας εάν δεν της δίναμε χρήματα να κάνει τη θεραπεία της. Είναι ντροπή αλλά τα νοσοκομεία διώχνουν τους απελπισμένους αυτούς ασθενείς», καταλήγει η κ.Μήττα.
 
Πηγή

Είδηση-σοκ για τους ντόπιους θαυμαστές…Πρώην αξιωματικούς των SS είχε προσλάβει ο Φιντέλ Κάστρο! Η είδηση προκαλεί σοκ στους ντόπιους θαυμαστές του «Μαξίμο Λίντερ» Φιντέλ Κάστρο: άνοιξαν τα αρχεία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, της πρώην Δυτικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (Bundesnachrichtendienst – BND) τα οποία και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Die Welt και αποκαλύπτουν πως το ίνδαλμα των ελληνόφωνων αριστερών είχε προσλάβει πρώην μέλη των SS (κι όχι συντρόφους στρατηγούς του «ένδοξου» Κόκκινου Στρατού) για να εκπαιδεύει τα κουβανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια  του Ψυχρού πολέμου!
Σύμφωνα με τον Bodo Hechelhammer, ιστορικό διευθυντή της  BND: “Προφανώς, ο Κουβανικός  επαναστατικός στρατός δεν φοβόταν τους  προσωπικούς δεσμούς που είχαν αυτοί οι άνθρωποί  με τον ναζισμό, εφόσον υπηρέτησαν  τους στόχους τους”. Πιο συγκεκριμένα, τα αρχεία αποκαλύπτουν ότι τέσσερις πρώην αξιωματικοί των SS πήγαν στην Κούβα και αμείφθηκαν με μισθό τετραπλάσιο από τους μέσους μισθούς στη Δυτική Γερμανία της εποχής. Σύντροφοι περαστικά σας!http://neadeksia.wordpress.com

Η Ρωσία ζήτησε να παρελάσουν με τους "Έλληνες αδελφούς" και Ρώσοι πεζοναύτες!

Η Ρωσία ζήτησε επίσημα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να συμμετάσχει και άγημα πεζοναυτών από το ρωσικό αποβατικό "Νοβοτσερκάσκ" του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το οποίο έχει περίπου 350 πεζοναύτες και κάπου 35 ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ σε ετοιμότητα ανάληψης δράσης μεταφέρει Ρώσους πεζοναύτες. Είναι οι ίδιοι που παρέλασαν και στην Λήμνο, ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού μεταξύ των κατοίκων του νησιού. Ο προγραμματισμός της επίσκεψης του πλοίου προβλέπει να βρίσκεται 26 με 29/10 και οι Ρώσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις αφού απολαμβάνουν πρωτοφανείς εκδηλώσεις αγάπης των πολιτών προς το πρόσωπό τους και αυτό που αντιπροσωπεύουν.

Μάλιστα ένα φαινομενικά άσχετο γεγονός, η ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΚ από τον ομογενή Ρώσο βουλευτή και βαθύπλουτο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδη και η πολύ καλή πορεία της ομάδας έχουν δημιουργήσει κλίμα λατρείας στην Θεσσαλονίκη για τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι επιθυμούν να παρελάσουν με το άγημα των πεζοναυτών στην Θεσσαλονίκη. Μένει να δούμε αν τους δοθεί και η άδεια για κάτι τέτοιο από την κυβέρνηση.Το μήνυμα που θα περάσει σε μια τέτοια ενέργεια θα έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία για την χώρας μας και ειδικά για την γείτονα Τουρκία.
defencenet

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1941-44...Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ...

Αυτη ειναι η επισημη απαντηση απο το αρμοδιο υπουργειο της Γερμανιας σχετικα με τις γερμανικες απωλειες κατα την εισβολη και κατοχη στην Ελλαδα, απο το 1941 εως το 1944. Με απολυτη ακριβεια που χαρακτηριζει τις γεμανικες υπηρεσιες διδονται οι αριθμοι και oi αιτιες θανατου των πεσοντων ανδρων της wermacht. Στα εγγραφα αναφερεται σαφως οτι η ελονοσια και ο τυφος σκοτωσαν 721 ανδρες , εναντι 376 που επεσαν σε μαχες και ενεδρες εναντιον των ανταρτων τιυ ΕΛΑΣ !!  Ειναι καιρος να παψει πια η προπαγανδα που εχει καπελωσει την προσπαθεια του ελληνικου λαου για 70 συναπτα ετη , περι της προσφορας αυτων που κατεσφαξαν δεκαδες χιλιαδες εθνικοφρονων ελληνων επειδη το μονο τους εγκλημα ηταν ενα..ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...

Περί “αντικειμενικής” δημοσιογραφίαςΠερί “αντικειμενικής” δημοσιογραφίας
Αρκετοί φίλοι του Κινήματος αναρωτιούνται, γιατί τα ΜΜΕ έχουν εξαπολύσει ένα λυσσαλέο πόλεμο παραπληροφόρησης και λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής σε σημείο εξωφρενικό. Υπάρχουν δυο βασικές αιτίες γι΄αυτό το φαινόμενο. Βασικός λόγος είναι επειδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πλήττει τα συμφέροντα των αφεντικών τους και υπάρχει "γραμμή" με κάθε ευκαιρία να μας συκοφαντούν. Λογικό είναι λοιπόν οι "υπάλληλοι" δημοσιογράφοι να κάνουν πράξη την επιθυμία των εργοδοτών τους. Ο δεύτερος λόγος, όμως, είναι επειδή οι λεγόμενοι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αριστεροί κι αυτό το λέμε μετά λόγου γνώσεως. Όσοι έχουν την... τύχη να γνωρίζουν δημοσιογράφους, ξέρουν πολύ καλά πως από τις σχολές ακόμα της δημοσιογραφίας εμποτίζονται με τα κομμουνιστικά ιδεώδη κι αν τύχει κανείς και λοξοδρομήσει προς εθνικές Ιδέες, εξοβελίζεται και στην καλύτερη δεν βρίσκει να δουλέψει πουθενά.
Δεν μας προκαλεί εντύπωση λοιπόν η πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:  " Οι δημοσιογράφοι να μη γίνουν θιασώτες της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού της Χρυσής Αυγής. Καταδικάζουμε με αγανάκτηση την πρόσφατη παρουσίαση της Χρυσής Αυγής στην ΕΡΑ Κομοτηνής, όπως και κάθε άλλη απόπειρα επικοινωνιακού εξωραϊσμού αυτής της ναζιστικής οργάνωσης. Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στο ενδεχόμενο (όπως αναφέρουν στήλες του ραδιοτηλεοπτικού ρεπορτάζ) εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν ραδιοφωνική-τηλεοπτική εκπομπή σε ιδιωτικό σταθμό, έπειτα από σχετικές διαπραγματεύσεις με εργοδότες ή διευθυντικά στελέχη. Η ΧΑ είναι κόμμα φασιστικό-ρατσιστικό και αξιοποιείται από το σύστημα ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Θεωρούμε ιδιαιτέρως επικίνδυνο το ενδεχόμενο αυτό, το οποίο θα νομιμοποιεί και θα διευκολύνει τη διάδοση ρατσιστικών ιδεών και ανάλογων εγκληματικών πρακτικών, που ήδη έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, της Γερμανίας συμπεριλαμβανομένης, τα νεοναζιστικά και νεοφασιστικά κόμματα βρίσκονται εκτός νόμου και οι «απόψεις» των νεοναζί δεν ακούγονται παρά μόνο σε ρεπορτάζ και εκπομπές που επιδιώκουν να αναδείξουν την εγκληματική και επικίνδυνη για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα δράση των νεοναζιστικών-νεοφασιστικών συμμοριών.
Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή ως παροδικό φαινόμενο στη χώρα που θρήνησε εκατομμύρια νεκρούς εξαιτίας της ναζιστικής κατοχής. Εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε μνήμη και γνωρίζουμε ποιους εξυπηρετούν οι φασίστες και οι δωσίλογοι. Ως εκ τούτου καταγγέλλουμε την ανιστόρητη και προκλητική προπαγάνδιση της κυβερνητικής γραμμής «των δύο άκρων», η οποία εξισώνει τις εργατικές διεκδικήσεις και τους αγώνες προάσπισης δικαιωμάτων και δημοκρατικών κεκτημένων με τα καθημερινά σχεδόν μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς. Είναι πραγματική πρόκληση και καταγγέλλουμε την ανιστόρητη εξίσωση κομμουνισμού και φασισμού, που ενισχύει φαινόμενα τύπου Χρυσής Αυγής. Σε πολλούς χώρους εργαζομένων, όπως στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και αλλού, με ψηφίσματα και συνελεύσεις οι εργαζόμενοι αποδοκιμάζουν τις ρατσιστικές αντιλήψεις και πρακτικές. Συντασσόμαστε μαζί τους, δηλώνοντας ακόμη την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν υποστεί ήδη τη φασιστική βία -μεταξύ των οποίων και αρκετοί συνάδελφοι- αλλά και σε όσους βρίσκουν το σθένος να την αντιμετωπίσουν καταπρόσωπο.

Corpus Christi: Μια επιχείρηση επιδοτούμενη και στημένη…

Του Θύμιου Παπανικολάου - Όλες οι ύαινες του νεοταξικού φασισμού ουρλιάζουν υστερικά για τη «φασιστική βία» που ασκείται εναντίον μιας «καλλιτεχνικής» χυδαιότητας: Το θεατρικό έργο Corpus Christi…Εδώ πλέον έχουμε μια ολοκληρωτική και τερατουργηματική αναστροφή των πραγμάτων: Οι στρατιές του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ, του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της νεοταξικής φρενοβλάβειας, όλοι αυτοί που έχουν υπογράψει το θάνατο της Ελλάδας και δολοφονούν ανελέητα και καθημερινά τον ελληνικό λαό, στιγματίζουν σαν «φασιστική βία» κάποιες διαμαρτυρίες, έστω πρόχειρες και σπασμωδικές, Ελλήνων πολιτών εναντίον ενός θεάματος που προσβάλλει βάναυσα το θρησκευτικό αίσθημα ενός ολόκληρου λαού, ΚΑΙ το οποίο, τυγχάνει σκανδαλώδους χορηγίας του καθεστώτος (για τέτοιες χυδαιότητες δεν υπάρχει κρίση, επιδοτούνται πολύπλευρα και αφηνιασμένα…).

Έρχονται κατασχέσεις. Ήρθε η ώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας…

Μετά την απώλεια των εργασιών μας, μετά την απώλεια των εισοδημάτων μας, μετά τα ληγμένα σκουπίδια που πλέον θα αγοράζουμε, ήρθε τώρα η ώρα γι’ αυτό που σας προειδοποιούσαμε ήδη από το 2010. Ήρθε η ώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethnos.gr έρχονται πλέον κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων, τραπεζικών καταθέσεων ακόμη και ΙΧ αυτοκινήτων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο από 300 ευρώ και πάνω. Αιτία για την εξέλιξη αυτή είναι…. η έκρηξη των ληξιπρόθεσμων χρεών, τα οποία έφτασαν τον Οκτώβριο στα 53,47 δισ. Ευρώ. Μόνο μέσα στο 2012 αυξήθηκαν κατά 10 δισ. Ευρώ!!!!


Το γεγονός αυτό πανικόβαλε το σάπιο πολιτειακό σύστημα, το οποίο μπροστά στο φάσμα της κατάρρευσης πρώτα του ίδιου λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, φέρνει στο προσκήνιο το μέτρο της αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των περιουσιών και των εισοδημάτων των πολιτών, που οφείλουν στο Δημόσιο (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα) και το οποίο μέτρο είχε ατονήσει τον τελευταίο καιρό εξ αιτίας της κρίσης ρευστότητας που πλήττει τους Έλληνες. Περιουσίες Ελλήνων τις οποίες θα αγοράσουν στους πλειστηριασμούς έναντι ευτελούς τιμήματος, αυτοί που έχουν χρήματα εδώ και στο εξωτερικό και περιμένουν να κατασπαράξουν τα οικονομικά πτώματα των πολιτών.

Πέτρος Χασάπης

olympia

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...

Υπο τη συνοδεία βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφειμ πήγε στο Α.Τ. Ομονοιας και κατέθεσε μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου "Corpus Christi" για κακόβουλη βλασφημία. Στην κατάθεση που έδωσε ο Άγιος Πειραιώς τόνισε όλα τα βλάσφημα στοιχεία κατά του Κυρίου Ιησού Ημών Χριστού που παρουσιάζονται στην θεατρική παράσταση και προκαλούν ανατριχίλα, αλλά και βάναυση προσβολή του ελληνορθόδοξου θρησκευτικού συναισθήματος.


makeleio

Τουρκική κορβέτα ...στην Εύβοια! Ο Νταβούτογλου έφυγε ο τουρκικός στόλος ήρθε!


Τουρκική κορβέτα ...στην Εύβοια! Ο Νταβούτογλου έφυγε ο τουρκικός στόλος ήρθε!
Ο Νταβούτογλου έφυγε ο τουρκικός στόλος ήρθς,μέχρι την Εύβοια.! Για την ακρίβεια μία κορβέτα του τουρκικού στόλου έκανε μία ακόμη απαράδεκτη “αβλαβή” διέλευση που βέβαια μόνο “αβλαβή” δεν είναι!

''Χειροτερεύουν τα κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών''

Πλήρης ανοχή στα “τάγματα εφόδου” των αναρχικώντου Μιχαήλ Αρβανίτη, Δικηγόρου - Βουλευτή Αχαΐας Χρυσής Αυγής
Πάλι στα μαλακά έπεσαν οι αναρχικοί εγκληματίες της Πάτρας παρά τις βαρύτατες κατηγορίες
Στη Πάτρα την Πέμπτη 11/10/2012, και ώρα τρίτη πρωινή πενήντα περίπου κρανοφόροι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, οπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες, επιτέθηκαν απρόκλητα σε κατάστημα συναγωνιστή στα Υψηλά Αλώνια. Η θρασύτατη αυτή επίθεση που επαναλήφθηκε και κατά το πρόσφατο παρελθόν, είχε ως αποτέλεσμα; 1) την ισοπέδωση του καταστήματος, 2) το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι πελάτη που ήδη νοσηλεύεται, 3) τον τραυματισμό άλλων πελατών που βρίσκονταν στο κατάστημα, καθώς και τη πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών σε σταθμευμένα έξω από το κατάστημα οχήματα. Δέον να αναφερθούμε στο αίσθημα τρόμου και ανησυχίας που προκλήθηκε στους θαμώνες της πλατείας καθώς και στους ενοίκους παρακείμενων κατοικιών.

ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των αναρχικώνΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των αναρχικών
Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Οι αναρχικοί δεν είναι άκρα, δέχονται την ελευθερία του λόγου!
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν το κρύβουν πως είναι κατ΄ουσίαν οι προστάτες των αντιεξουσιαστών - αναρχικών και των λοιπών μπαχαλάκηδων. Κι όλα αυτά στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου βεβαίως. Τρανές αποδείξεις τα χθεσινά λεγόμενα δυο εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεόραση.

ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...


Στο 150ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, δίπλα από το κτίριο της ΑΣΟΕ στην Πατησίων, μητέρα Ελληνίδα έμεινε με το στόμα ανοικτό, όταν σε συνέλευση έκανε παράπονα για τα μαθήματα που δεν προχωρούν γρήγορα, λόγω του ότι από τους...
140 μαθητές, οι 120 είναι παιδιά αλλοδαπών. Τότε σηκώθηκε μια μητέρα αλλοδαπού μαθητή και τις είπε: «Είμαστε πλειοψηφία να πάτε το παιδί σας σ’ άλλο σχολείο …».

Πως θα εμπλακεί η Ελλάδα σ΄ έναν πόλεμο Τουρκίας-Συρίας


Πως θα εμπλακεί η Ελλάδα σ΄ έναν πόλεμο Τουρκίας-Συρίας

Μέχρι που μπορεί να φθάσει η “αλληλεγγύη” του ΝΑΤΟ προς τη Τουρκία αν αυτή εμπλακεί σε πολεμική σύρραξη με τη Συρία.; Και βέβαια το ερώτημα έχει να κένει ουσιαστικά με την πιθανότητα εμπλοκής της Ελλάδας σ΄ αυτή τη σύρραξη. Και δεν είναι καθόλου θεωρητικό.

“Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, μεσούσης της επίσκεψης του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου στην Αθήνα, διαβεβαίωσαν με όλους τους τρόπους την Άγκυρα, ότι η Ελλάδα, ως νατοϊκή δύναμη, τίθεται στο πλευρό της Τουρκίας, στην ελεγχόμενη –για την ώρα- διμερή κρίση με τη Συρία”,γράφει σε ανάλυσή της στον Επενδυτή η Κύρα Αδάμ η οποία επισημαίνει:

“Μια πιθανή επιδείνωση της κρίσης Τουρκίας–Συρίας με έναρξη εχθροπραξιών θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Ελλάδα,που γειτνιάζει άμεσα με την περιοχή:
 Στις σχέσεις της Αθήνας με το σύνολο του Αραβικού κόσμου
 Στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα
 στη διοίκηση των νατοϊκών δυνάμεων και τον έλεγχο της περιοχής”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει βασιζόμενη σε εμπιστευτικό έγγραφο για τις δυνάμεις που έχει διαθέσει η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ “το ΓΕΕΘΑ συμπεριλαμβάνει στις δυνάμεις που διαθέτει και το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λήμνου και τα 7 F-16 σ’ αυτό , καθώς και το ραντάρ. Ωστόσο το ΝΑΤΟ, εδώ και δεκαετίες, αποδέχεται όλες τις ελληνικές δυνάμεις, εκτός από αυτές της Λήμνου, θεωρώντας κατ’ ουσίαν το νησί ως «γκρίζα ζώνη», διότι λειτουργεί ως σπόνσορας της Τουρκίας, η οποία από το 1995 αμφισβητεί ακόμα και την ελληνικότητα της νήσου”.

Σύμφωνα με την ανάλυση:


“Στην περίπτωση που το ΝΑΤΟ αποφασίσει να ληφθούν μέτρα ασφαλείας για την Τουρκία, τότε θα αναπτυχθούν δυνάμεις στην περιοχή και κυρίως στην Ελλάδα στις βάσεις που έχουν διατεθεί στο ΝΑΤΟ, προκειμένου να υποστηρίξουν τυχόν επιχειρήσεις μεταξύ Συρίας και Τουρκίας.
Οι διαδικασίες, η διοίκηση, ο έλεγχος και ο σεβασμός της ελληνικής κυριαρχίας από τις δυνάμεις που θα μετασταθμεύσουν στην Ελλάδα και ενδεχομένως θα εμπλακούν σε επιχειρήσεις, αποτελεί ένα ακόμα ανοιχτό πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα.
Με την ανάπτυξη στην Ελλάδα νατοϊκών δυνάμεων λόγω πιθανής τουρκοσυριακής εμπόλεμης κρίσης, θα προκύψουν και πάλι πολλά προβλήματα σε βάρος της Ελλάδας, όπως ακριβώς συνέβη και στην προηγούμενη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην κρίση με τη Λιβύη.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο έλεγχος και η διοίκηση των νατοϊκών δυνάμεων που θα μετασταθμεύσουν στην Ελλάδα και κυρίως των αεροπορικών, δεν πρόκειται να ανατεθεί σε έλληνα διοικητή, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί για μια ακόμα φορά ότι το ΝΑΤΟ δεν εκχωρεί στην Ελλάδα τον έλεγχο στο FIR Αθηνών για νατοϊκούς σκοπούς.
Αυτό προκύπτει από τις νατοϊκές αεροπορικές επιχειρήσεις πριν από ενάμισι χρόνο στη Λιβύη. Μολονότι γεωγραφικώς και επιχειρησιακώς η Ελλάδα:
 Με το 7CAOC νατοϊκό στρατηγείο της Λάρισας, ήταν η ικανότερη και καταλληλότερη να αναλάβει τη διοίκηση των αεροπορικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας τον έλεγχο στο FIR Αθηνών,
 Μολονότι η Βάση της Σούδας και του Αράξου είχαν φορτωθεί με συμμαχικά αεροσκάφη
 Μολονότι στις επιχειρήσεις συμμετείχαν και ελληνικά αεροσκάφη σε ρόλο αναχαίτισης, εν τούτοις το ΝΑΤΟ, μετά και από σύμφωνη θέση της ελληνικής κυβέρνησης και λόγω της αντίδρασης της Τουρκίας ΔΕΝ εκχώρησε τη διοίκηση και τον έλεγχο στην Ελλάδα

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας και εξαπάτησης εκλογέων, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
Στη συνέχεια, όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο.
Δειτε ΕΔΩ- το Δελτίο Τύπου για την εξέλιξη της μήνυσης απο τη Ντόρα Κρητικοπούλου.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: Κρατάτε επαφή με το site και διαδίδετε συνέχεια τις εξελίξεις γιατί, το πιο κρίσιμο σημείο είναι η μυστική ψηφοφορία που απαιτεί 151 ψήφους στη βουλή για να στείλουν τους προδότες στο ειδικό δικαστήριο και, εάν το θάψουν εκεί θα σημαίνει ότι ολόκληρη η βουλή αποτελείται από προδότες.
Για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εξελιξεις στείλτε το e-mail η το κινητό σας (για sms) στο kritikopoulou@letmefree.gr με θέμα “Ενημερωση”
Δείτε και τα διαβιβαστικά:

Οργιάζει ο αριστερισμός στην ΕΡΤ, διαστρεβλώνοντας την Ιστορία μας…Οργιάζει ο αριστερισμός στην ΕΡΤ, διαστρεβλώνοντας την Ιστορία μας…
Η «απόδραση» των κρατουμένων κομμουνιστών από την Ακροναυπλία.
Όσο πλησιάζει η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, τόσο πληθαίνουν και τα (ανιστόρητα) «ιστορικά ντοκιμαντέρ», «αφιερώματα» κ.λπ. στην ελληνόφωνη τηλεόραση, τα οποία διαστρεβλώνουν αναίσχυντα την πρόσφατη Ιστορία του τόπου. Εφέτος, μάλιστα, προβλέπω πως θα οργιάσει ο αριστερισμός, ένεκα της δυναμικής εισόδου της Χρυσής Αυγής μας, στο πολιτικό γίγνεσθαι.
Το Σαββάτο, λοιπόν, παρηκολούθησα τυχαία στην κρατική τηλεόραση –την οποία πληρώνουμε υποχρεωτικώς όλοι οι Έλληνες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ- ένα «ιστορικό ντοκιμαντέρ» υπό τον τίτλον «Η Δεκαετία του ‘40», το οποίο ήταν σκέτη μαρξιστική προπαγάνδα, βρίθουσα εξοργιστικών ιστορικών ανακριβειών. Διαλέγω, λοιπόν, τυχαίως μία εξ’ αυτών: «Η πιο επονείδιστη πράξη των οργάνων του τεταρταυγουστιανού καθεστώτος ήταν που παρέδωσαν στη Γκεστάπο τους κομμουνιστές κρατουμένους των φυλακών της Ακροναυπλίας. Μέσα στα επόμενα χρόνια, οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα αποδράσουν και θα πρωτοστατήσουν όλοι, χωρίς εξαίρεση, στην εθνική μας αντίσταση».
Επί τη ευκαιρία, ας δούμε για ποια «απόδραση» μιλάει η κομμούνα.     
Αλλά, κατ’ αρχάς, ας δούμε τα συναισθήματα των κομμουνιστών κρατουμένων της Ακροναυπλίας τις ημέρες της γερμανικής εισβολής. Σας πληροφορώ, λοιπόν, πως ένιωθαν ασφαλείς χάρη στον… μουστάκια Στάλιν! Δεν το λέω εγώ ο «φασίστας» κ.τ.λ., το περιγράφει γλαφυρά στο βιβλίο του «Αναμνήσεις», σελ. 63, ο μετέπειτα οργανωτικός γραμματέας του ΚΚΕ, Γιάννης Ιωαννίδης: «Εμείς ήμασταν στην Ακροναυπλιά. Το γερμανο-σοβιετικό σύμφωνο δεν το είδαμε με κακό μάτι, έτσι που το νομίζαμε. Ότι ενώ οι αγγλογάλλοι προσπαθούσαν να ρίξουν τον Χίτλερ εναντίον της, η Σοβ. Ένωση κατάφερε να τους προλάβει και να βάλει αυτούς να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους. Έτσι η Σοβ. Ένωση μένει ανέπαφη, ώστε αν γίνει τίποτα να είναι αυτή ρυθμιστής. Αυτό το νόημα δώσαμε εμείς στο σύμφωνο, έτσι καθαρά. Αφού ο Μάγγος ο κακομοίρης, όταν πέφταν οι μπόμπες από πάνω, έλεγε: «Δε θα ρίξουνε εδώ μπόμπες οι Γερμανοί. Δεν τους αφήνει ο Μουστάκιας, έχει πει ότι εκεί πέρα είναι οι κομμουνιστές. Τόση ήταν η πίστη στη δύναμη της Σοβιετικής Ένωσης».
Να τονίσουμε, ότι η ασφάλεια που ένιωθαν οι «Ακροναυπλιώτες» είχε ως βάση το γερμανο-σοβιετικό σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, βάσει του οποίου «πατρίδα των εργατών όλου του κόσμου» ήταν σύμμαχος των Γερμανών την περίοδο της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα και μέχρι την 22α Ιουνίου του 1941. Στο διάστημα αυτό των δύο μηνών, το ενταύθα παράρτημα της Μόσχας (ΚΚΕ) συνεργάστηκε απρόσκοπτα με τους κατακτητές. Και η πρώτη επίσημη πιστοποίηση της επαίσχυντης συνεργασίας ΚΚΕ-κατακτητών (με τους Βούλγαρους και εμμέσως και με τους Γερμανούς), ήρθε αμέσως μετά την σταθεροποίηση της κατοχής. Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 1941, η Βουλγαρική Πρεσβεία απαίτησε από τις γερμανικές αρχές την απελευθέρωση των κομμουνιστών κρατουμένων της Ακροναυπλίας! Οι Γερμανοί βέβαια, μπορεί να είχαν συνάψει σύμφωνο με την ΕΣΣΔ, αλλά δύσκολα θα συναινούσαν στην απελευθέρωση επικίνδυνων κομμουνιστών. Για να τους πείσουν, λοιπόν, οι Βούλγαροι ισχυρίστηκαν ότι οι κρατούμενοι αυτοί ήταν Βούλγαροι το γένος, δηλαδή δικοί τους άνθρωποι και γι’ αυτό ενδιαφέρονταν. Και τους έπεισαν! Παραθέτουμε παρακάτω την αναφορά της διοίκησης των φυλακών προς το υπουργείο Ασφαλείας, η οποία περιέχει και τα ονόματα των ευεργετηθέντων από τους Βουλγάρους-Γερμανούς δοσιλόγων κομμουνιστών. Ποιός ξέρει, μπορεί κάποιοι απ’ αυτούς –αν ζουν- να τιμώνται σήμερα από το ελληνικό κράτος ως «αντιστασιακοί», σίγουρα δε θα παίρνουν και συντάξεις. Ιδού, λοιπόν, η έγγραφη απόδειξη της κομμουνιστικής προδοσίας:
ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ
Π Ρ Ο Σ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Διεύθυνσιν Εθνικής Ασφαλείας
Γραφείον Ε΄ Αθηνών
 «Περί απελευθερώσεως κρατουμένων κομμουνιστών παρά της Μυστικής Αστυνομίας του Γερμανικού Στρατού».
Λαμβάνω την τιμήν να αναφέρω τα κάτωθι: Τας μεσημβρινάς ώρας της σήμερον, προσήλθον εις το στρατόπεδον δύο Γερμανοί αξιωματικοί της Μυστικής Γερμανικής Αστυνομίας του Στρατού, συνοδευόμενοι υπό Βουλγάρου διερμηνέως, υπαλλήλου της εν Αθήναις Βουλγαρικής Πρεσβείας, και ητήσαντο την απελευθέρωσιν των εν τη προσηρτημένη καταστάσει κομμουνιστών:

Ερχονται κατασχέσεις...ακόμα και για οφειλές των 300 ευρώ.Στο δημόσιο τρέχουν να καλύψουν «τρύπες» από τα ληξιπρόθεσμα χρέη και ετοιμάζονται να προχωρήσουν ακόμα και σε κατασχέσεις. Πρώτα στη λίστα είναι οι μισθοί, οι συντάξεις, τα ενοίκια, οι τραπεζικές καταθέσεις, ακόμη και τα αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα έχει διογκωθεί και τα ληξιπρόθεσμα χρέη έφτασαν που έφτασαν τον Οκτώβριο στα 53,4 δις ευρώ. Μάλιστα όπως αναφέρει και η «Ημερησία», κινδυνεύουν με κατασχέσεις ακόμα και όσοι χρωστούν 300 ευρώ. Στο οικονομικό επιτελείων υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για κατάσχεση ακινήτων στις περιπτώσεις που τα χρέη βρίσκονται σε... μεγάλο ύψος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ
Σε λίγες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Και αυτή η εκδήλωση, ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εντός του Κοινοβουλίου, δεν πρόκειται να διαφημιστεί από τον πάσης φύσεως ‘‘προοδευτικό’’ τύπο, δεν πρόκειται να έχει την οποιαδήποτε κρατική αρωγή, ούτε φυσικά πρόκειται να ‘‘χαιρετιστεί‘‘ από το σύνολο του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της Χώρας. Επίσης, είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται να την ‘’τιμήσουν’’ με την παρουσία τους γνωστοί καλλιτέχνες. Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο θεσμός της Γιορτής της Ελληνικής Νεολαίας, την οποία για 12η χρονιά διοργανώνει το Κίνημα μας, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με τα ‘‘εορταστικά χάπενινγκς’’, τα οποία από κεκτημένη συνήθεια διοργανώνουν οι ‘‘νεολαίες’’ των συμβατικών πολιτικών σχηματισμών.
Σε πλήρη άρνηση και αντιδιαστολή με την αποχαύνωση και τη φτηνή λογική του απολίτικου μηνύματος που περνούν τα φεστιβάλ που διοργανώνουν οι κάθε λογής κρατικοδίαιτοι κουραμπιέδες και φλώροι, οι οποίοι μέσα τους καθεστωτικούς φορείς έχουν λύσει το βιοποριστικό τους  πρόβλημα, οι Εθνικιστικές Νεολαιίστικες εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι 100%. Ζωντανές και Ακέραιες μ’ ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα και ένα σαφέστατο Ιδεολογικό προσανατολισμό. Σ’ αντίθεση με το ‘‘χαβαλέ’’ κλίμα των ‘‘εορτών’’ των αστικών και μαρξιστικών κομμάτων, η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας γίνεται με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να αφυπνίσει, να προβληματίσει, να εξοργίσει και να σφυρηλατήσει νεανικές καρδιές φτιαγμένες από Ατσάλι. Θα συζητηθούν τα Εθνικά και κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν την Ελληνική Νεολαία και τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό, προβλήματα βγαλμένα από τη ζοφερή σημερινή επικαιρότητα και όχι μέσα από έναν παραμορφωτικό καθρέπτη που, ανάλογα με το οπτικό πρίσμα, ωραιοποιεί ή ασχημαίνει ακόμη περισσότερο την πραγματικότητα.

Αλλαγή του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ζητά η Τρόικα


Εκτύπωση E-mail
 ImageΈως το τέλος του Φεβρουαρίου του 2013 θα πρέπει να αναθεωρηθεί το πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ώστε να αποβεί "επ' ωφελεία των δανειοληπτών" που το έχουν πραγματική ανάγκη, αναφέρεται στο προσχέδιο της τρόικας για τον χρηματοοικονομικό κλάδο, το οποίο συζητήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γίάννη Στουρνάρα.

Στόχος είναι αυτό να γίνει με τη βοήθεια διεθνών εμπειρογνωμόνων ώστε να επιτευχθεί προβλέψιμη, διαφανής και δίκαιη κατανομή κινδύνων για τις τράπεζες.

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Αθανάσιο Σκορδά, σε σύνολο 40.000 αιτήσεων για εξωδικαστικό συμβιβασμό, οι 27.000 έχουν τελικά οδηγηθεί στα δικαστήρια και από αυτές 5.000 υποθέσεις έχουν συζητηθεί.

Ήδη, 3.000 αποφάσεις έχουν δημοσιευθεί, εκ των οποίων το 50% οδήγησαν σε ρυθμίσεις και από αυτές μόλις το 0,1% των υποθέσεων κατέληξε σε ολική διαγραφή χρέους.

Περισσότερες από τις μισές των υποθέσεων κατέληξαν σε μερική διαγραφή της οφειλής επειδή ο δανειολήπτης ήταν κάτοχος περιουσιακών στοιχείων (κατοικία), και οι υπόλοιπες υποθέσεις κατέληξαν σε κούρεμα του συνολικού χρέους κατά 60% κατά μέσο όρο.

Die Welt: Ο Φιντέλ Κάστρο είχε προσλάβει μέλη των SS για την εκπαίδευση των κουβανικών στρατευμάτων


Εκτύπωση E-mail 
ImageΑρχεία μυστικών υπηρεσιών που ανήκουν στην στην Bundesnachrichtendienst (BND) και δημοσιεύτηκαν από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, αποκαλύπτουν ότι ο Φιντέλ Κάστρο είχε προσλάβει πρώην μέλη των SS για να εκπαιδεύει τα κουβανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια  του Ψυχρού πολέμου και είχε αγοράσει απο δύο πρώην ναζί όπλα κατασκευασμένα στο Βέλγιο.

Ο Bodo Hechelhammer, ιστορικός διευθυντής της  BND δήλωσε:

"Προφανώς, ο Κουβανικός  επαναστατικός στρατός δεν φοβόταν τους  προσωπικούς δεσμούς που είχαν αυτοί οι άνθρωποί  με τον ναζισμό, εφόσον υπηρέτησαν  τους στόχους τους".

Τα αρχεία αποκαλύπτουν ότι τέσσερις πρώην αξιωματικοί των SS πήγαν στην Αβάνα καθώς έλαβαν “σημαντικούς μισθούς” οι οποίοι ξεπερνούσαν τέσσερις φορές το μέσο όρο των Γερμανικών μισθών της εποχής.

Όσο αφορά τα Βελγικά όπλα τα ονόματα των διακινητών ήταν αυτά του Otto Ernst Remer και του  Ernst Wilhelm Springer

Σύμφωνα με συμπεράσματα των ιστορικών οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ήθελαν το κουβανικό καθεστώς να μην εξαρτάται από όπλα σοβιετικής παραγωγής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το δίκαιο του χειροδύναμου


Όταν κυκλοφορήσει στην Αμερική αντιισλαμικό βιντεάκι της πυρκαγιάς, οι μουσουλμάνοι αντιδρούν. Καίνε πρεσβείες δυτικών χωρών, κάνουν ντονέρ κεμπάπ Αμερικανούς διπλωμάτες και πιστολιάζουν αδιακρίτως όποιον νομίζουν ότι α) συμμετείχε στη δημιουργία του βίντεο, β) δεν συμμετείχε, αλλά το είδε και του άρεσε και γ) ούτε συμμετείχε ούτε το είδε, αλλά θα του άρεσε αν το έβλεπε. Τα ίδια γίνονται με διάφορες γελοιογραφικές απόπειρες «κριτικής» στην επικρατούσα θρησκεία του αραβικού κόσμου.
Αν οποιοσδήποτε σκιτσογράφος τολμήσει να προσπαθήσει να βγάλει γέλιο με τα ιερά και τα όσια των μουσουλμάνων, θα βγει ένας κύριος με μούσι που θα φέρνει του Χομεϊνί, θα κουνάει το δάχτυλο και θα επικηρύξει το κεφάλι του καλλιτέχνη (μόνο το κεφάλι, χωρίς το σώμα) για μερικά εκατομμύρια δολάρια. Από κάτω θα αλαλάζουν άλλοι μουσάτοι, τα μάτια τους θα πετάνε τέτοιες σπίθες, που θα σε κάνουν να νομίσεις ότι είναι αφιονισμένοι. Μόλις γίνουν όλα αυτά, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, οι πρωθυπουργοί των δυτικών κρατών, ο ΟΑΣΕ, το ΝΑΤΟ, ο ΗΛΠΑΠ Μάλτας και η ΕΘΕΛ Νορβηγίας θα βγάζουν ανακοινώσεις εναντίον των καλλιτεχνημάτων «που προκάλεσαν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων».
Γραβάτες και σώβρακα  

Ένας…αφιερωμένος τουρκοπράκτορας!

Μέρα-νύχτα εργάζεται για τον τουρκισμό και τα συμφέροντα της…Μητέρας Πατρίδας του ο οπαδός των Γκρίζων Λύκων που παριστάνει τον πρόεδρο της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής»…Ο λόγος βέβαια για τον πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» Κοράι Χασάν, που κάποιες ώρες τον μήνα παριστάνει και τον δημοτικό σύμβουλο (με τον τουρκο-συνδυασμό της Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που τον στήριξε το κόμμα DEB και το Προξενείο στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010).
Και λέμε τον παριστάνει, γιατί ουδέποτε από τη μέρα εκείνη δεν ακούσαμε τον ήχο της φωνής του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο (σ.σ. υπάρχει πάντα βεβαίως και η πιθανότητα να μην καταλαβαίνει…γρι από ελληνικά, ε;). Αλλού κι αλλού όμως ο λεγάμενος είναι και λαλίστατος και ποικιλοτρόπως δραστήριος. Δείτε π.χ. τι γράφει για την αφεντιά του (σε δημοσίευμα της 1/10/2012) ο φίλος μας (πρώην ιχθυέμπορας) Ιλχάν Ταχσίν, που εδώ και καιρό υποδύεται πλέον τον δημοσιογράφο και διευθυντή της τουρκοφυλλάδας της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» (μετάφραση tourkikanea.gr):
«Νύχτα μέρα εργάζεται για την εκπαίδευση των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων φοιτητών
Ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και ταυτόχρονα δημοτικός σύμβουλος στην Κομοτηνή του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα προς την Ισότητα¨ Κοράι Χασάν επισκέφτηκε τον πρύτανη του πανεπιστημίου Εσκισεχίρ Νταβούτ Αϊντίν (φωτογραφία).
Ο Κοράι Χασάν εξέφρασε στον πρύτανη το θέμα της εκπαίδευσης των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων και ζήτησε να τεθεί στο πανεπιστήμιο του Εσκισεχίρ ποσόστωση, ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν.
Ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης ο Κοράι Χασάν εργάζεται ασταμάτητα, και σχεδόν δεν άφησε πόρτα πανεπιστημίου στην Τουρκία που να μην χτύπησε. Για να ρυθμιστούν οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν φέτος, έκανε την νύχτα μέρα. Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα πήγε στην Αδριανούπολη μαζί με τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, και είχαν εκεί συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θράκης. (σ.σ. ναι, όχι μόνο λοιπόν ο Κοράι, αλλά και ο αστέρας του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης πήγε και μεσολάβησε στον Τούρκο πρύτανη για να αυξηθεί η ποσόστωση και να πάρει ακόμη περισσότερους φοιτητές το πανεπιστήμιο της Αδριανούπολης)!
Την περασμένη εβδομάδα πάλι ο Κοράι Χασάν είχε χτυπήσει την πόρτα του πανεπιστημίου Ναμίκ Κεμάλ στο Τεκίρνταγ. Ούτε ο ίδιος δεν θυμάται τον αριθμό των πρυτάνεων με τους οποίους έχει μιλήσει στο τηλέφωνο. Ένας είναι ο στόχος του, δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση για το μέλλον της Δυτικής Θράκης και συνεχώς πηγαινοέρχεται για να μην μείνουν χωρίς εκπαίδευση τα παιδιά των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Να λοιπόν ένας Δυτικοθρακιώτης αδερφός μου που αφιέρωσε εαυτόν στην εκπαίδευση».
Αντί άλλου σχολίου εμείς παραθέτουμε μερικές ακόμη φωτογραφίες του…αφιερωμένου στην εκπαίδευση (και υποθέτουμε και στα ιδανικά της) Κοράι Χασάν. Είναι από την πρόσφατη επίσκεψη στην Κομοτηνή του αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων». Στην πρώτη τον βλέπετε περιχαρή μαζί του. στη δεύτερη κάθεται και πάλι δίπλα του (ενώ λίγο πιο πίσω βλέπετε τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τον πρόεδρο του παράνομου «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμή Τοραμάν). Και στη τελευταία τον βλέπετε (ακριβώς πίσω από τον 2ο και τον 3ο δεξιά) - επίσης πανευτυχή – ανάμεσα στους φασιστοκοπρίτες («Έλληνες πολίτες», ε;) που περιβάλλουν τον μεγάλο ηγέτη χαιρετώντας με το γνωστό σύμβολο της εν λόγω δολοφονικής οργάνωσης. Είδατε, μωρέ, τι απίστευτα σούργελα ανεχόμαστε να ζουν ανάμεσά μας, αντί να τους έχουμε ως κράτος πετάξει εδώ και χρόνια με τις κλωτσιές πέρα από το ποτάμι;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...