Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Προκαλούν οι διαστροφείς της ιστορικής αληθείας!Συνεχίζουν να προκαλούν και να παραπλανούν την κοινή γνώμη οι… ενημερωταί μας, εις τα περί του «ναζιστικού» χαιρετισμού του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.
Αναγράφει, λοιπόν, το «δημοκρατικό» Βήμα του πρώην (;) κομμουνιστού Ψυχάρη:
«Επιμένει στον ναζιστικό χαιρετισμό η Χρυσή Αυγή – Με ανακοίνωσή της προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».
Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε ο φασιστικός χαιρετισμός του επονομαζόμενου «Αρχηγού» της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου, το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιδιώκει να παρουσιάσει τον φασιστικό χαιρετισμό ως... ελληνικό χαιρετισμό!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 24-10-2012.

Η έννοια της Τιμής στον καιρό του οικονομικού εκβιασμού και της εθνικής απαξίας είναι υποτιμημένη και παρερμηνευμένη. Όταν τα πάντα γύρω μας μετρούνται με το χρήμα και την πτώση συνόρων και ηθικής, τότε η Τιμή της πατρίδος συρρικνώνεται και κοστολογείται με άλλα μέτρα και σταθμά. Εισάγεται στους νόμους της αγοράς και γίνεται αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο παζάρι της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής διακυβέρνησης. Οι πολιτικοί ταγοί και προστάτες μετατρέπονται σε νεοταξικούς μεσάζοντες και οι λόγχες αντικαθίστανται από τα ευρώ.

Είναι οι στιγμές εκείνες που ο γεωφυσικός και ο συναισθηματικός πλούτος των λαών ανταλλάσσεται με τις ψευδαισθήσεις μιας εικονικής επιβίωσης και ευημερίας. Κάποτε οι πολιτικάντηδες μαγνήτιζαν τις μάζες με το τάξιμο άρτου και θεάματος. Εσχάτως με την αποκάλυψη του πραγματικού τους προσώπου και την υποθήκευση της πατρίδος στις θυρίδες του διεθνιστικού νεοταξισμού ο άρτος αφαιρέθηκε βιαίως και παρέμεινε μονάχο του το θέαμα που διδάσκει εύκολο κέρδος, ανήθικη ηδονή και μίσος για κάθε τι εθνικό. Πιστεύουν δε οι αλαζόνες του καταρρέοντος καθεστώτος πως θα συντηρήσουν έτσι κοντά τους λαϊκές πλειοψηφίες και επίπλαστες καταχρηστικές εξουσίες.

Θα μπορούσαν να επιτύχουν το βρώμικο σκοπό τους. Άλλωστε η παραμονή των εκφραστών της δήθεν πολιτικής ορθότητας στην διακυβέρνηση της Ελλάδος ενάντια στους «κακούς» εθνικιστές και το «συνένοχο» λαό τόσους πολλούς και ασήκωτους χρόνους δείχνει την αποδοχή της εθνικής μας υποτίμησης. Καταδεικνύει την ανοχή στην ανακύκλωση ανερμάτιστων υπάρξεων που καλλιέργησαν τη διαφθορά, ευτέλισαν την ανθρώπινη ζωή, κρέμασαν στο τσιγκέλι της παγκοσμιοποίησης την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επέτρεψαν στους διεθνείς πάτρωνες της πολιτικής συμμορίας να εισβάλλουν στα σπίτια μας, στις δουλειές μας, στη γη που πότισαν για τη λευτεριά της με το αίμα τους οι πατεράδες μας.

Μην μας μιλάτε λοιπόν για άκρα και ακρότητες ταχυδρόμοι της υποταγής και δοσατζήδες του πόνου και του ολέθρου. Μην επικαλείστε τα δημοκρατικά σας συναισθήματα και τον κίνδυνο κατάλυσης της δημοκρατίας. Πρώτον διότι ουδέποτε ρωτήσατε τον ελληνικό λαό να σας πει πως αντιλαμβάνεται εκείνος την Τιμή και την αξιοπρέπεια της Πατρίδος. Και δεύτερον διότι εμείς οι τάχα ακραίοι Εθνικιστές βιώνουμε τους πόθους και τα προβλήματα του λαού από το ίδιο μετερίζι που εσείς οι «λογικοί» και «δημοκράτες» δεν καταδέχεστε να προσεγγίσετε.

Κι αν ίσως δεν είμαστε εμείς οι Εθνικιστές δημοκράτες, είναι γιατί προτιμούμε να είμαστε δημοκρατικοί. Πιστεύουμε δηλαδή πως εκείνοι που υπερασπίζονται και διαχειρίζονται κατά τα πρέποντα την Τιμή της Ελληνικής Φυλής είναι οι Άριστοι του Γένους που υποδεικνύονται από τους Δίκαιους και όχι από μια στείρα και σημαδεμένη εκλογική διαδικασία.

Βλέπετε η Τιμή της κοινωνίας των Ελλήνων και ο ηγεμονικός προσανατολισμός της Φυλής μας, η αξιοπρέπεια της πραγματικής ελεύθερης βούλησης και ο πολιτισμός της ελληνικής καλαισθησίας και δημιουργίας είναι οι γεννήτορες του πηγαίου Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού μας. Οι δε αρχές και αντιλήψεις του Εθνικοκοινωνισμού μας αποτελούν την πηγή ζωής του Ελληνισμού μας με τα καθαρά και κρυστάλλινα νάματα που διαμόρφωσαν οι προσωπικότητες των Φιλόσοφων και των Πολεμιστών του Έθνους μας.

Στον Εθνικοκοινωνικό Κώδικα Τιμής το ύψιστο ιδανικό που κατευθύνει τις σκέψεις και τις πράξεις μας είναι η ελευθερία του λαού και της Πατρίδος. Η μεγαλοσύνη των λαών όπως λέει ο Κωστής Παλαμάς δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Το αθάνατο ελληνικό αίμα που έδιωξε τυράννους και μεγάλωσε την Ελλάδα. Για να φτάσουμε στο άθλιο σημερινό σημείο να αντικρίζουμε την επιστροφή του μισελληνισμού με τη στολή του τραπεζίτη και την απαίτηση να μοιράσουμε τον πλούτο της καρδιάς μας μαζί του και μαζί με τον βάρβαρο Τούρκο και τα τσιράκια του που έχουν ζώσει πέριξ των συνόρων μας την πανώρια μα δυστυχή Ελλάδα. Δυστυχής που βλέπει τα παιδιά της να χάνονται στον καιρό μιας ματωμένης ειρήνης στο βωμό που έστησαν οι έμποροι των εθνών.

Όμως η Ελλάς αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό τέρμα στο ξεπούλημα της ντροπής. Να ενταφιάσει εκείνους που τόλμησαν να την κοστολογήσουν ως εκπορνευόμενη ύπαρξη για θάνατο. Η Ελλάς ανέρχεται στο πρόσωπο του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Οπλίζεται με τα στιβαρά χέρια αποφασισμένων και ολοζώντανων Ελλήνων που κίνησαν να πολεμήσουν και να ανακαταλάβουν το Έθνος αποδιώχνοντας την ελληνόφωνη ψώρα και την σιωνιστική εισβολή με τα λαθραία της εξαρτήματα.

Το χωράφι της Φυλής θα γυρίσει στα χέρια του μαχόμενου Έλληνα αγωγιάτη και αγρότη του μόχθου. Οι μηχανές στο εργοστάσιο θα πάρουν εμπρός ορμητικά με το πάθος του Έλληνα Εργάτη. Τα σχολεία μας θα παράξουν ελληνική γνώση και εθνική υπερηφάνεια διαλαλώντας τα κατορθώματα των Ελλήνων που διδάσκουν τον δρόμο της Τιμής.

Ζωή ελληνική αποτελεί το αγαθό που φτιάχνουμε με τα χέρια μας, η ευτυχία των παιδιών μας, το Τράνεμα της Πατρίδος μας, η διαφύλαξη της Πίστεως των Πατέρων μας, ο καθάριος Ελληνικός Πολιτισμός που θα λάβει σχήμα από εμάς τους ίδιους. Και θάνατος είναι το αντίτιμο που θα εισπράξει όποιος θελήσει να μας τα κλέψει και όποιος μας τα μολύνει. Αυτός είναι ο Υπέρτατος Κώδικας Ελληνικής Τιμής και η τήρησή του Ιερό Χρέος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
          

Ο Καμμένος καίγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται και η Χρυσή Αυγή κερδίζει!


Πριν από λίγες ημέρες, στο «Βήμα» -και πιο συγκεκριμένα στη στήλη «Βηματοδότης- δημοσιεύθηκε η «εμπιστευτική» πληροφορία ότι ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ετοιμάζει σχέδιο αποσταθεροποίησης, με παραιτήσεις βουλευτών του και των αναπληρωματικών τους, προκειμένου να γίνουν εκλογές στις συγκεκριμένες περιφέρειες και ν’ ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της συγκυβέρνησης. Μάλιστα, για το ενδεχόμενο αυτό ρωτήθηκε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής τις επόμενες ημέρες από το δημοσίευμα (στο κανάλι Kontra) και φρονίμως ποιών δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και απέκλεισε το ενδεχόμενο των παραιτήσεων.
Τελικά, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, ζήτησε με συνέντευξή του (στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος») από τον Αλ. Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των κομμάτων τους καθώς και οι αναπληρωτές τους, για να προκληθούν εκλογές: «Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους. Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές».
Η πρόταση Καμμένου αιφνιδίασε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αντέδρασε αμήχανα και με σημαντική καθυστέρηση, δια στόματος του εκπροσώπου τύπου του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών. Το κόμμα μας είναι πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του κ. Π. Καμμένου».

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ 1944 1948 !! ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 |19.10.2012 |

Η άγνοια είναι επικίνδυνη κύριε Βορίδη
Μόνο ως… λεκτικό ατόπημα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Ο βουλευτής της ΝΔ, είτε δεν γνωρίζει τι γίνεται στην κοινωνία είτε αποφάσισε να το παίξει υπερασπιστής των τραπεζών.
Ο κ. Βορίδης είπε λοιπόν για το αν πρέπει να ξεπαγώσουν οι πλειστηριασμοί σπιτιών για χρέη προς τις τράπεζες: «Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα, δεν ξέρω ποια είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, αλλά, να το πω διαφορετικά, είναι σαφές ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει εκεί μια διαδικασία αποπληρωμής οφειλών, επομένως πρέπει σιγά-σιγά να μπαίνουμε σε κάποιου είδους ρυθμό… Τώρα αν θα το κάνουμε σε ένα χρόνο, ή θα το κάνουμε σε έξι μήνες, θα το κάνουμε σε 18 μήνες, αλλά κάποια ώρα πρέπει να γίνει».

Και συνέχισε ακόμη χειρότερα: «Αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα εξαιτίας της κρίσης και για τους προφανείς λόγους που καταλαβαίνουμε, γιατί τα νοικοκυριά είχαν προγραμματίσει με έναν ορισμένο τρόπο κάποια πράγματα στη ζωή τους και τώρα δεν μπορούν να αποπληρώσουν οφειλές, μπήκαν, θωρακίστηκαν αν θέλετε αυτές οι οφειλές, ώστε να μη μπορεί να γίνει εκτέλεση σε βάρος περιουσιακών στοιχείων σε ό,τι αφορά την πρώτη κατοικία. Αλλά, αυτό οδηγεί σε πάγωμα διαδικασίας αποπληρωμής των δανείων, γιατί τώρα με αυτό τον τρόπο εφόσον κάποιος δε μπορεί να εκτελέσει, ο άλλος δεν πληρώνει. Άρα λοιπόν κατανοητό το ζήτημα της κοινωνικής επίπτωσης, αλλά ταυτόχρονα κάποια ώρα πρέπει να προχωρήσει κι αυτό. Κάποια ώρα πρέπει να αποπληρωθούν οι οφειλές».
Δηλαδή ο κ. Βορίδης που δεν γνωρίζει το θέμα αλλά έχει άποψη επ’ αυτού, πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι οι πλειστηριασμοί, να βγουν στο δρόμο χιλιάδες νοικοκυριά προκειμένου να πληρωθούν τα χρέη στις τράπεζες; Αφού δεν γνωρίζει το θέμα γιατί έγινε ο…. τραπεζικός συνήγορος; Το γεγονός ότι σχεδόν το 20% των στεγαστικών δανείων έχει «κοκκινήσει» δεν τον ενοχλεί; Περισσότερο ενοχλείται από το γεγονός ότι οι τράπεζες δεν εισπράττουν;
Όταν πριν από μερικά χρόνια τα νοικοκυριά έπαιρναν δάνεια για να αγοράσουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους έχοντας κάνει τον προγραμματισμό τους ανάλογα με τα εισοδήματα που είχαν, δεν περίμεναν τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα. Δεν περίμεναν περικοπές στους μισθούς τους, περισσότερους φόρους και απολύσεις. 1,5 εκατ. Έλληνες είναι άνεργοι και πολλοί από αυτούς έχουν αγοράσει σπίτι; Από πού θα βρουν για να πληρώσουν τις δόσεις τους;
Αντί ο κ. Βορίδης να πιέζει ασφυκτικά την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναχρηματοδότηση των δανείων, είτε με κούρεμα κεφαλαίου και επιτοκίων είτε με επιμήκυνση αποπληρωμής μέχρι 99 χρόνια, υπερασπίζεται τις τράπεζες;
Μάλλον πρόκειται για πολιτικό ατόπημα και ο κ. Βορίδης, προτού δημιουργήσει προβλήματα στην κυβέρνηση θα πρέπει να σκέφτεται τι λέει ή εν πάση περιπτώσει να γνωρίζει το θέμα.
Η άγνοια είναι επικίνδυνη κ. Βορίδη.
Πηγή

Ε . Κ. ΕΛΛ

Το  Εθνικό  Κέντρο Ελλήνων  συντάσεται   με την ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ   τον μακαιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς   Κο ΣΕΡΑΦΕΙΜ . και όλους τους πραγματικούς  Έλληνες για την αντίθεση τους  γι' αυτό το έκτρωμα  θεατρικό  έργο , το οποίο έχει ανέβει και προσβάλλει το Χριστιανικό αίσθημα των ΕΛΛΗΝΩΝ  από ατάλαντο πλην επικύνδυνο σεναριογράγφο Αλβανικής καταγωγής που προσπαθεί να ακολουθεί τις οδηγίεςα βάλει σε άσχημα μονοπάτια του φιλοθεάμωνος κοινού .
Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας..

Άρσεις ασυλίας βουλευτών Χρυσής Αυγής

Εγκαίνια γραφείου νέας Τοπικής Οργάνωσης ΤριπόλεωςΕγκαίνια γραφείου νέας Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως


Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής επετείου του Μεγάλου «ΟΧΙ», οι Συναγωνιστές μας στην Τρίπολη πρόκειται να εγκαινιάσουν τα γραφεία της νέας Τοπικής Οργάνωσης. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής στην Αρκαδία να προσέλθουν στις 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη 8. Για επικοινωνία: 2710 -224073

Πού ήταν στην Μέρκελ οι κουκουλοφόροι;


Του Δημήτρη Παπαγεωγίου

Σε επτά συλλήψεις και 103 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι πολίτες και τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός 65χρονος κατέρρευσε κατά την διάρκεια της αποχώρησης του ΠΑΜΕ από το Σύνταγμα την ώρα που δεν είχαν ακόμα πέσει δακρυγόνα.
Την ώρα που οι πορείες βρίσκονταν στην κορύφωσή τους, ομάδα νεαρών με ορμητήριο την πλατεία, άρχισε να πετάει πέτρες, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης προκειμένου να διαλύσουν τους νεαρούς.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εγκλωβίσουν διαδηλωτές στην κάτω πλευρά της πορείας, κοντ στην Καραγιώργη Σερβίας. Λίγο πριν 2 και μισή το μεσημέρι η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Ερμού και στους δρόμους γύρω από την Πλάκα.
Μία από τα γνωστά δηλαδή. Τα πολύ γνωστά. Όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο πια τον κόσμο, καθώς στο μυαλό των περισσοτέρων Ευρωπαίων, Αμερικανών και όχι μόνο η λέξη Αθήνα έχει ταυτιστεί με τις ομάδες κουκουλοφόρων που σπάνε και καίνε.
Που τα σπάνε, πάντα; Όχι, από ό,τι φαίνεται! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, λιγότερο από 10 ημέρες, από τις διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μάρκελ. Τότε όμως δεν συνέβη σχεδόν τίποτε. Εντάξει είχαμε μικροεπεισόδια, αλλά αφορούσαν μη-οργανωμένες καταστάσεις, καμία πέτρα ενίοτε, τίποτε καφέδες και σπρωξίματα σε φράκτες που δεν υποχωρούσαν με τίποτε. Τίποτε ροπαλιές μεταξύ “περιφρουρήσεων” και αστυνομικών ήταν το άκρον άωτον της βίας που είδαμε.
Πώς δέκα μόλις ημέρες μετά, είχαμε την “εντυπωσιακή” επανεμφάνιση τω κουκουλοφόρων, που κατάφεραν για μία ακόμη φορά να “σκορπίσουν” τους συγκεντρωμένους και διαμαρτυρόμενους, είναι κάτι που αν μη τι άλλο προκαλεί απορίες σε οποιονδήποτε μπορεί να βγάλει το αποτέλεσμα της πρόσθεσης ένα συν ένα.
Πώς άραγε είναι δυνατόν αυτοί οι κουκουλοφόροι, στην περίπτωση της επίσκεψης Μέρκελ να επιλέξουν να μείνουν σπίτια τους ή να συμμετέχουν στις πορείες χωρίς τις... κουκούλες τους. Σε μία επίσκεψη που όλοι ήξεραν ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την επιβίωση του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, οι κουκουλοφόροι έλαμψαν διά της απουσίας τους. Και με το που επιστρέψαμε στην “ρουτίνα” των εργατικών κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών των Ελλήνων πολιτών, κατά της κυβέρνησης, θυμήθηκαν να ξαναεμφανιστούν.
Τι ήταν αυτό που προκάλεσε την επανεμφάνισή τους; Δύο είναι τα ενδεχόμενα. Είτε υπάρχει κάποιος κεντρικός σχεδιασμός της δράσης των κουκουλοφόρων, που δρά με συγκεκριμένη στρατηγική και εφαρμόζει “καταδρομικές” επιλογές, επιλέγει δηλαδή το πού θα εμφανιστεί και πού όχι, είτε υπάρχουν δίοδοι και διαδρομές “πίεσης” και “καθοδήγησης” των κουκουλοφόρων από θεσμικούς παράγοντες, που στηρίζουν το κατεστημένο σύστημα.
Θεωρούμε ότι η πρώτη υπόθεση, είναι λίγο δύσκολο να επαληθευθεί, καθώς εάν πραγματικά υπήρχε κάποιο τέτοιο κέντρο, η παρουσία του θα είχε γίνει αντιληπτή από τους οργανισμούς του κράτους και κατά πάσα πιθανότητα θα είχε εξαρθρωθεί. Άλλωστε είναι η ίδια η ιδεολογία και η λογική των αντιεξουσιαστών που καθιστά απίθανη την ύπαρξη μιας οργανωμένης ιεραρχίας στρατιωτικού τύπου. Είναι πολύ πιθανότερο το να δρούν με βάση συγκεκριμένους πυρήνες και ομάδες, που λειτουργούν σε συνεργασία, αλλά όχι αναγκαστικά με κάθετη ιεραρχία.
Άρα μας μένει ως πλέον πιθανότερη η δεύτερη εκδοχή. Αυτή που θέλει το κράτος ή έστω κάποιο κομμάτι του κράτους, εάν δεν ελέγχει απευθείας έναν σημαντικό αριθμό των “αντιεξουσιαστών” να μπορεί να τους “επηρεάζει” και “κατευθύνει” σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πιτσιρικάς που φορά μια κουκούλα, φτιάχνει μια μολότωφ και πάει να την πετάξει στο Σύνταγμα είναι ... αστυνομικός, όπως προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν, προκειμένου να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες για την προτροπή μιας ομάδας της νεολαίας προς την αριστερίστικη βία, και μετά την υπόθαλψή τους.
Πιο πιθανό είναι να υπάρχουν ανεπίσημες επαφές μεταξύ ατόμων με ηγετικό ρόλο στον συγκεκριμένο χώρο και κρατικών υπηρεσιών. Η ακόμη και η ύπαρξη “φυτευτών” ανθρώπων, που δεν ανήκουν επισήμως στην αστυνομία, αλλά συνεργάζονται με αυτή, στις τάξεις των αντιεξουσιαστών, που με τον καιρό καταφέρνουν να μπορούν να δίνουν “οδηγίες”. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο της χρήσης πληροφοριών που έχει η αστυνομία για εγκληματικές δράσεις αντιεξουσιαστών σε επίπεδο εκβιασμού για να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι, όταν αυτό ιεραρχείται ως σημαντικό από την αστυνομία.
Σας φαίνεται υπερβολικό; Κι όμως δεν είναι. Ίδιος είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί η αστυνομία για να αντιμετωπίσει άλλες οργανωμένες ομάδες. Αυτές του οργανωμένου εγκλήματος. Γιατί να μην κάνει το ίδιο και στις περιπτώσεις των αντιεξουσιαστών; Και είναι σαφές ότι το κάνει.
Αυτό που ενδιαφέρει εμάς όμως δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο η αστυνομία ή οι αντίστοιχες υπηρεσίες “ελέγχουν” τις οργανωμένες ομάδες αντιεξουσιαστών. Το προβλημά μας είναι όταν οι αντιεξουσιαστές αφήνονται ελεύθεροι να σπάνε και να καίνε την Αθήνα, αλλά – εάν ισχύουν τα παραπάνω- χειραγωγούνται, όταν πρόκειται για κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την κυβέρνηση.
Εκεί τίθεται το ζήτημα. Ο κ. Σαμαράς πριν τις εκλογές έλεγε ότι “θα βγάλει τις κουκούλες” των κουκουλοφόρων. Εννοούσε τελικά ότι θα τους εξουδετερώσει ή ότι θα βγάλει τις φωτογραφίες 10 συλληφθέντων στην ιστοσελίδα της αστυνομίας; Γιατί το δεύτερο έγινε, ναι. Αυτό όμως ήταν που εννοούσε;
 πηγή

Κατάθεση στεφάνου προς τιμήν ΣΤΡ(ΠΖ) Βασίλειου Τσαβαλιάρη και επίσκεψη στο Ροπωτό ΤρικάλωνΚατάθεση στεφάνου προς τιμήν ΣΤΡ(ΠΖ) Βασίλειου Τσαβαλιάρη και επίσκεψη στο Ροπωτό Τρικάλων
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου κλιμάκιο συναγωνιστών από την τοπική οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής, αλλά και την γύρω περιοχή, κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν του πρώτου νεκρού του Ελληνοϊταλικού πολέμου, στρατιώτη πεζικού Βασίλη Τσαβαλιάρη, που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στις 5 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο Τσαβαλιάρης κατά την ώρα της πρώτης Ιταλικής επίθεσης υπηρετούσε στο 51ο Σύνταγμα Πεζικού στη θέση Γκόλιο, στο 21ο φυλάκιο της μεθορίου γραμμής μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας. Να σημειωθεί ότι, η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική που κατέθεσε στεφάνι από τα πολιτικά κόμματα στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιαλείας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική κατά την κατάθεση του στεφάνου ξεσπώντας σε δυνατά χειροκροτήματα, καθώς και στο τέλος της εκδήλωσης όταν αρκετοί ήρθαν και συνομίλησαν μαζί μας.

Οι Αργυραμοιβοί 2 (ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ-ΚΙΛΚΙΣ)


Οι Αργυραμοιβοί 2 (ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ-ΚΙΛΚΙΣ)

“ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ” (Andrew Jackson πρόεδρος ων ΗΠΑ)
Του ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΣΙΔΗ

Νέα βόμβα: Θα πληρώνουμε φόρο ακινήτων από το πρώτο τετραγωνικό! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7824.html#ixzz2A6rlaaA2Δεν προλαβαίνουμε να συνέλθουμε από το ένα σοκ και μας έρχεται το άλλο. Μετά τα εργασιακά, βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και της κυβέρνησης αναμένεται να βάλουν οι αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων. Η αρμόδια διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα έριξε το μπουρλότο της καθώς ένα από τα σενάρια που σχεδιάζει προβλέπει κατάργηση του αφορολόγητου για την ακίνητη περιουσία και φορολόγηση από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο.
 
Έκαναν τους υπολογισμούς τους και είδαν ότι δε βγαίνουν τα έσοδα 3 δισ. ευρώ που έχουν υποσχεθεί στην τρόικα, οπότε έριξαν τη φαεινή ιδέα να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν ακόμη και ένα μικρό καλυβάκι ή μια αποθήκη.
 
Το σενάριο της κατάργησης του αφορολόγητου προβλέπει ότι: Για αξία ακινήτων 0-100.000 ευρώ, ο φορολογικός συντελεστής θα είναι 1 τοις χιλίοις, για αξία από 100.000-300.000 ευρώ, ο συντελεστής θα είναι 2 τοις χιλίοις και για υψηλότερη αξία θα υπάρχει κλιμάκωση με μεγαλύτερους συντελεστές. Θα φθάνει ακόμη μέχρι και 3% ή 4% για τις πολύ μεγάλες περιουσίες.
 
Το δεύτερο σενάριο είναι καλύτερο και προβλέπει αφορολόγητα τα πρώτα 100.000 ευρώ για αξία από 100.000-200.000 ευρώ. Από 200.000-300.000 ευρώ ο συντελεστής θα είναι 1 τοις χιλίοις και υψηλότεροι συντελεστές για μεγαλύτερη αξία.
 
Ο νέος φόρος θα ισχύσει από το 2013 και θα επιβληθεί σε κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα, οικόπεδα εντός και εκτός σχεδίου, αλλά και σε αγροτεμάχια και υπολογίζεται πως θα αποφέρει έσοδα ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
Ακόμη φυσικά δεν έχουν βρει τον τρόπο που θα φορολογήσουν τα αγροτεμάχια καθώς δεν υπάρχει βάση δεδομένων γι’ αυτά. Πάντως, προβλέπουν ότι από εκεί θα εισπράξουν 500 εκατ. ευρώ.
Αυτό που δεν προβλέπουν αυτοί που προτείνουν τόσο φαεινές ιδέες είναι από που θα βρει ο κόσμος να πληρώσει κι άλλους φόρους; Μετά τις δραματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και τους υπέρογκους φόρους θα κληθούμε τώρα να πληρώσουμε όλοι και για τα ακίνητα;
Κι εμείς που νομίζαμε ότι το πακέτο θα ήταν η τελευταία θυσία των Ελλήνων…
 
--- Θέλουν να πάρουν την ιδιοκτησία από τον Έλληνα… δεν εξηγείται αλλιώς ή θέλουν να τον εξωθήσουν στα άκρα για να γλιτώσουν οι ίδιοι μέσα στο χάος που έντεχνα θα έχουν επιβάλει…

Πηγή

Συκοφαντιών και ύβρεων παραλήρημαO κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του "ροζ κόμματος" και συμπολίτης μας, Νίκος Τσούκαλης σε συνέντευξή του που φιλοξένησε δεξιοαριστερή τοπική εφημερίδα στις 16/10/2012, και σε αντίθεση με το πρώην κόμμα του, αλλά και τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα κινούμενος από τα ''δημοκρατικά'', εμπαθά, μισαλλόδοξα και ανθελληνικά του αισθήματα, επεχείρησε να.... ''νομοθετήσει προκειμένου να θέσει... εκτός νόμου (!) τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι γεγονός ότι ο εν λόγω ψευτοδημοκράτης και κομμουνιστοτραφής κοιμάται ξεσκέπαστος με συνέπεια να βλέπει άσχημα όνειρα. Καλά θα κάνει, προκειμένου να προστατεύσει στοιχειωδώς την αξιοπρέπειά του και ως πολιτικός και κυρίως ως νομικός, να συγκρατείται και να αποφεύγει να εκθέτει δημόσια, τόσο την κομματική του εμπάθεια, όσο και το είδος της νομικής του κατάρτισης.

ΤΟ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ > ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ

Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας περιέγραψε ένα ζοφερό μέλλον για τη χώρα σε περίπτωση που δεν καταβληθεί η δόση των 31,5 δισ.ευρώ: "Το κόστος ενδεχόμενης μη καταβολής της δόσης είναι τεράστιο. Θα πεινάσει κόσμος", είπε ο υπουργός Οικονομικών. Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο Μνημόνιο σημείωσε πως "είτε μας αρέσει, είτε όχι είναι θέμα επιβίωσης".

Κατήγγειλε δε όσους θεωρούν ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι "μπλοφάρουν".

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ SONGΆρθρο της σημερινής εφημερίδας «Δημοκρατία»
Φύλακες άγγελοι αποδείχτηκαν στη γειτονιά του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς, που συνέλαβαν κοντά στο σπίτι του στην Πεύκη σεσημασμένους αλλοδαπούς διαρρήκτες. Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Οι δύο διαρρήκτες, που ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους, είχαν διαρρήξει την πόρτα σε αποθήκη πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου και μετέφεραν τα κλοπιμαία σε αυτοκίνητο. Ένας ειδικός φρουρός και ένας αστυνομικός της Ασφάλειας, της προσωπικής φρουράς του κ. Μιχαλολιάκου,

«Βουτυράτο παλικαράκι ο Αλέξης»!


Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Neues Deutchland» έδωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο φόβο αυτού και των ομοίων του, στην Χρυσή Αυγή: «Το φάντασμα της Βαϊμάρης προβάλλει στην Ελλάδα. Μελανοχίτωνες και τάγματα εφόδου ήδη σπέρνουν τη βία στους δρόμους της Αθήνας και των χωριών της Ελλάδας». Μπορεί όμως στο ξένο κοινό να κλαίγεται σαν… άπορη κορασίδα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην Ελλάδα τον πιάνει το πολύ… αντρικό του. Μιλώντας, λοιπόν, στην Κεντρική Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ο… «πολλά βαρύς και όχι» Αλέξης είπε τα εξής… μάγκικα: «Πρόκειται για τζάμπα μάγκες. Διότι χτυπάνε τους ανυπεράσπιστους και τους αδύνατους. Δεν είδα κανέναν από τους παλικαράδες της Χρυσής Αυγής να πάει να ενοχλήσει κανέναν από αυτούς που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω. Ή κερδίζουν σήμερα εκατομμύρια πάνω στον πόνο του ελληνικού λαού. Τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους χτυπάνε οι τζάμπα μάγκες».

Πολιτικό θρίλερ στην Αθήνα με φόντο τις αμερικανικές εκλογές. Γιατί ο Σαμαράς φοβάται τη πτώση της κυβέρνησής του

Ένα πολιτικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Αθήνα και συγκεκριμένα την επιβίωση της κυβέρνησης Σαμαρά. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τις τελευταίες ώρες στέλνει διαρκώς μηνύματα τόσο στην Άνγκελα Μέρκελ, όσο και στον Φρανσουά Ολάντ με τα οποία τους ζητεί να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να εκταμιευθεί η δόση των 31 δις πριν τις αμερικανικές εκλογές. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει γίνει αποδέκτης της δυσφορίας των Αμερικανών οι οποίοι δεν είδαν με καλό μάτι το ταξίδι της Μέρκελ στην Αθήνα καθώς και την μεταστροφή της Γερμανίδας Καγκελαρίου υπέρ της Ελλάδας. Η αίσθηση που υπάρχει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι ότι ο Σαμαράς έδωσε στους Γερμανούς πολύ περισσότερα απ΄ όσα επιβάλλουν οι συσχετισμοί δυνάμεων ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γερμανία.

Για την ακρίβεια οι γερμανικές πολυεθνικές εμφανίζονται να έχουν επιλεγεί για την μερίδα του λέοντος των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, κάτι που έχει θορυβήσει τους Αμερικανούς, οι οποίοι είναι γνωστό ότι αποκάλυψαν το σκάνδαλο των δωροδoκιών της Siemens παγκοσμίως.
Τόσο η Μέρκελ όσο και ο Αντώνης Σαμαράς τρομάζουν στην ιδέα επικράτησης του Μίτ Ρόμνευ καθώς η μάχη των αμερικανικών εκλογών προμηνύεται αμφίρροπη.
Να σημειώσουμε οτι ο Ρόμνευ υπήρξε συμφοιτητής και συγκάτοικος του Μπένζαμιν Νετανιάρχου. Αμφότεροι εμφανίζονται πολύ πιο επιθετικοί απέναντι στο Ιράν και τη Συρία, κάτι που προβληματίζει τους Ευρωπαίους.
Οι Ισραηλινοί από την άλλη μεταδίδουν στους Αμερικανούς μια εικόνα που θέλει την ελληνική κυβέρνηση έρμαιο των παραδοσιακών συμφερόντων της διαπλοκής που κυριαρχούν δεκαετίες τώρα στο εσωτερικό της χώρας.
Ισραηλινοί επιχειρηματίες που εμφανίζονται πρόθυμοι να επενδύσουν στην Ελλάδα συναντούν μπροστά τους τα ίδια πρόσωπα και συμφέροντα που δεκαετίες τώρα λυμαίνονται τη χώρα.
Η αντίδραση των Αμερικανών στην αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης να συγκρουσθεί με την εγχώρια διαπλοκή- η οποία προωθεί κατ΄εξοχήν γερμανικά συμφέροντα-είναι αυτή που κάνει τον Αντώνη Σαμαρά να ανησυχεί ιδιαίτερα για το αν θα κατορθώσει να περάσει το νέο Μνημόνιο από τη Βουλή χωρίς να πέσει η κυβέρνηση των 3.
Ο Σαμαράς βρίσκεται στην blacklist των Αμερικανών και για το λόγο ότι δεν πάτησε ακόμη το πόδι του στην Αμερική- το πρόβλημα του ματιού δεν επιτρέπει υπερατλαντικές πτήσεις.
Σε αντιστάθμισμα έχει ζητήσει από τον υπουργό Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλο, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση τόσο με τον Λευκό Οίκο όσο και με το Τελ Αβίβ, να καθησυχάσει Αμερικανούς και Ισραηλινούς και να τους μεταφέρει την πρόθεση του πρωθυπουργού για δίκαιη μοιρασιά των ελληνικών φιλέτων σε ενέργεια, ορυκτό πλούτο, ακίνητα κλπ.
Μόνο που οι Αμερικανοί δεν δείχνουν να πείθονται και μέσα από συγκεκριμένους διαύλους υπενθυμίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου και ειδικά στον πρωθυπουργό, την τύχη του προκατόχου του στην ηγεσία της ΝΔ όταν κοντραρίστηκε μαζί τους στο σχέδιο Ανάν.
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με τον Σαμαρά να θέτει θέμα πολιτικής επιβίωσης της κυβέρνησής του και να πιέζει για έκτακτο Eurogroup και γρήγορη εκταμίευση της δόσης-πριν τις αμερικανικές εκλογές.
Σ΄αυτή την πίεση αντιδρούν οι Αμερικανοί οι οποίοι δείχνουν να έχουν και τον Σόιμπλε με το μέρος τους, ο οποίος επιθυμεί, στην καλύτερη περίπτωση, να μας δοθεί η δόση των 31 δις καθώς και τα 5 δις του Ιουνίου με το μαρτύριο της σταγόνας-κάτι που θα έστελνε για βρούβες την συγκυβέρνηση Σαμαρά.
Έτσι έχουν τα πράγματα κι αν δείτε ότι δεν έχουμε πάρει τα λεφτά ως τις αμερικανικές εκλογές ετοιμαστείτε για έναν εκρηκτικό χειμώνα που θα μας μείνει αλησμόνητος...

kourdistoportocali

Κοινός συκοφάντης, ψεύτης και λασπολόγος ο Τσίπρας«Κάποιοι που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή. Θα τους βρούμε και θα πληρώσουνε» - Αλέξης Τσίπρας (22/10/12)
Κοινός συκοφάντης, ψεύτης και λασπολόγος αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ο Τσίπρας. Τον προκαλούμε να μιλήσει με στοιχεία και ονόματα τώρα, ειδάλλως να σωπάσει διά παντός. Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή, δεν έχει πάρει δεκάρα τσακιστή από κανέναν και είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται σφόδρα τα μεγάλα συμφέροντα που έχουν ρημάξει την Πατρίδα και τον Λαό μας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπουhttp://www.xryshaygh.com/

"Όταν η Σούδα σκότωσε τον Καντάφι"! Ο Κ.ΜΑΡΔΑΣ αποκαλύπτει ένα χρόνο μετά το λιντσάρισμα Καντάφι

Γράφει ο Κώστας Μαρδάς - Στις 20 Οκτωβρίου του 2011 το παγκόσμιο χωριό έβλεπε στις οθόνες του το λυντσάρισμα- θάνατο του δικτάτορα Καντάφι από τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες , που υποστηρίχθηκαν με αεροναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας, εις εφαρμογή απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Στις επιχειρήσεις που κράτησαν οκτώ μήνες (Μάρτιος 2011- Οκτώβριος 2011) η αμερικανική αεροναυτική βάση της Σούδας έπαιξε κυρίαρχο ρόλο, αφού απετέλεσε σημείο εξόρμησης των Μιράζ της Γαλλίας και του Κατάρ, τα οποία διέλυσαν την αντιαεροπορική άμυνα του Καντάφι, ενώ νυχθημερόν επιχειρούσε από τη Σούδα αεροπορικό σύστημα επιτήρησης-εντοπισμού στόχων με ελληνικό προσωπικό. 
Ένα τέτοιου τύπου αεροσκάφος εντόπισε την αυτοκινητοπομπή του αρχηγού της… Τζαμαχιρίας (Λαοκρατίας ) το οποίο μεταβίβασε την εικόνα σε γαλλικό Μιράζ που τον έπληξε. Επιπλέον, η Σούδα υπήρξε βάση 2 αεροσκαφών αναγνώρισης RC-135 και 2 ιπτάμενων ραντάρ KC-135. Παράλληλα, η αμερικανική ναυτική βάση υποστήριξε επί οκτώ μήνες το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» που με 50 αεροσκάφη τύπου Ραφάλ διέλυσε ραντάρ, αντιαεροπορική άμυνα, κέντρα διοίκησης, αποθήκες, οικήματα και οχυρώσεις, εξαπολύοντας πυραύλους (επί δικαίων και αδίκων…).

«Είμαστε το βασικό κέντρο υποστήριξης των επιχειρήσεων στη Λιβύη με αποστολές 24 ώρες το 24ωρο» δήλωσε, τότε, στον παρουσιαστή της εκπομπής στη ΝΕΤ «Ειδικές αποστολές» Φάνη Παπαθανασίου, ο αμερικανός διοικητής Σκοτ Χάγκαν.

Η Σούδα ήταν πάντα το στρατιωτικό κρατίδιο των ΗΠΑ στην πιο εύφλεκτη περιοχή του κόσμου.

Άστεγος βρήκε 77.000 και η Αστυνομία του τα έδωσε πίσωΈκανε το καλό και χαμένος δεν βγήκε ένας άστεγος στο Τέξας ο οποίος βρήκε μία τσάντα με 77.000 δολάρια και πήρε μία γενναία αμοιβή. 
Πρόκειται...


 για τον 46χρονο Τίμοθυ Γιοστ ο οποίος είναι εδώ και χρόνια άστεγος. 

Κάποια στιγμή πήγαινε προς τον ποταμό του Κολοράντο για να πλυθεί, αλλά τελικά σκόνταψε σε μία βαλίτσα η οποία περιείχε 77.000 δολάρια Νοτίου Αφρικής. 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

mpiada στο Οκτωβρίου 26, 2010

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/08/cea4cea3ce91ce9bce99ce9ace99ce94ce97cea3.jpg?w=203&h=152Δείτε στο τέλος του άρθρου τα πρόσωπα της τότε λέσχης και ταιριάξτε τα με τους σημερινούς τους ρόλους.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜ”Ε” ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ;

Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα σε Vodafone και Εricsson για τις υποκλοπές

Ακύρωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ως μη νόμιμες τις αποφάσεις της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) το 2007 με τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone και πρόστιμο 7,3 εκατομ. ευρώ στην εταιρεία Έρικσον για τις τηλεφωνικές υποκλοπές που αποκαλύφθηκαν το 2006.
Το πρόστιμο στην Vodafone επιβλήθηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί απορρήτου των επικοινωνιών και στην Έρικσον, η οποία ήταν προμηθευτής του λογισμικού της Vodafone, με το σκεπτικό ότι δεν…έπραξε τα δέοντα προκειμένου να προληφθούν και αποτραπούν οι υποκλοπές.
Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ με τις υπ’ αριθμ. 3319 και 3320/2010 αποφάσεις και με πρόεδρο τον Κων. Μενουδάκο, έκρινε ότι οι συνεδριάσεις των μελών της ΑΔΑΕ δεν γίνονται δημόσια και η μη δημοσιότητα αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την Vodafone και την Έρικσον να είναι άκυρες.

Φέκτερ: Οι Έλληνες ήταν ξαπλωμένοι στην αιώρα και....Τουλάχιστον έκπληξη, προκαλεί εκ νέου η φρασεολογία απέναντι στην Ελλάδα, της Αυστριακής υπουργού Οικονομικών, Μ. Φέκτερ, η οποία σε συνέντευξή της στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία διατεινόταν πως....
οι Έλληνες ήταν ξαπλωμένοι στην αιώρα και δεν δημιούργησαν δομικά και μόνιμα, θέσεις εργασίας, με τα χρήματα που έπαιρναν, ούτως ή άλλως πάντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και τώρα έπεσαν από την αιώρα και πρέπει επιτέλους να σηκωθούν.

Οι δομές στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν για να μπορέσει να επιτευχτεί μια οικονομική ανάπτυξη ανάλογη με τα πρότυπα της ΕΕ, πρόσθεσε, για να επισημάνει συγχρόνως πως τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που δίνονται στη χώρα απέτρεψαν την κατάρρευσή της.

“Αν φοράτε Παντελόνια, παραιτηθείτε.. όλοι!”

EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗ ΙΔΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ………

Αυτή τη στιγμή να αφήσουν τους φθηνους πολιτικαντισμούς οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοιπων κομματων της αντιπολιτευσης ,να παραιτηθουν αυτοι και οι αναπληρωτές τους από τις
βουλευτικες εδρες, να παραιτηθούν από τα ματωμενα λεφτά οποιασδήποτε βουλευτικής αποζημιωσης,να παραδώσουν κάθε αξιώμα και να εγκαταστησουν γραφεια εξω από το περί
βολο του κοινοβουλίου μπροστα από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη με τα ονοματα τους και να μπουν σε διαρκη συνεδρίαση επι 24ωρης βασης στο χωρο αυτό καλώντας το λαο ανεξαρτητων κομματικης τοποθετησης στο πλευρο τους να ενισχύσει τη κινηση αυτή.
Να δημιουργηθει πολιτειακο ζήτημα,να δημιουργηθει κοινωνικο ζήτημα ,να αποδειξουν ότι εστω και την υστατη στιγμή δεν είναι τοσο τελειωμενοι ηθικά,πολιτικα και κοινωνικα οσο εχουν αποδειξει ότι είναι μεχρι τωρα.
Οφείλουν να σταματησουν να κοροιδευουν με λογια και ανακοινωσεις να βγουν μπροστα οι κυριοι επωνυμοι και νασυγκρουστουν.Δεν είναι απλοι πολιτες είναι κομματι του συστηματος και οι ευθυνες τους είναι ιδιες με των κυβερνοντων.Βρισκομαστε στη ωρα 0.
Τα επιχειρηματ α του Τσιπρα τυπου δεν θα γινουν εκλογες,δεν θα πεσει η κυβερνηση,τελικα θα παρουμε τη δόση και άλλα τετοια είναι επιχειρηματα που ως άλλος ΠΑΣΟΚΟΣ ή ΚΚΕ δειχνουν ότι κρυβεται πισω από τα εδρανα της αντιπολιτευσης για να μην πραξει το χρεος του και καταλαβαινουμε και κατοπιν της ανυπαρκτης αντιπολιτευσης ολο το καλοκαίρι παρα τη φοβερη αυξηση της δυναμης του ότι είναι οι καλυμενοι μνημονιακοι του μελλοντος και αλλοιμονο από αυτους τους πολιτες που δεν αντιλαμβανονται αλλα ελπιζουν ματαια.Η κομματοκρατία πρεπει να πεθανει σε ολο το φασμα της αλλα πριν πεθανει ας κανει εκτος από το κακο και κατι πολύ μικρο μπροστα στη καταστροφή της κοινωνιας για τη οποια εργαστηκαν με συνεπεια τοσα χρονια ενωμενοι δεξιοι και αριστεροι.

αναγνώστης

Μαζική εγκατάλειψη από κατοίκους της Μπάνι Ουάλιντ στη ΛιβύηΌτι υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων και νερού, ενώ πυρά δέχεται ακόμη και το τοπικό νοσοκομείο, ανέφεραν σήμερα οικογένειες που τρέπονται σε φυγή για να σωθούν από τη βία στο πολιορκημένο από τις κυβερνητικές δυνάμεις Μπάνι Ουάλιντ, πρώην προπύργιο του Καντάφι, κτισμένο πάνω σε έναν λόφο, 150 χλμ. νότια της πρωτεύουσας.

Η απομακρυσμένη πόλη είναι....
από ένα από τα τελευταία εναπομείναντα οχυρά αντίστασης των πρώην καθεστωτικών στους μαχητές της νέας κυβέρνησης.

Πολιορκείται ξανά από τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Η πολιορκία αυτή ξεκίνησε με το άγγελμα του θανάτου του κρατούμενου Ομράν Σαμπάν, που καταγόταν από τη Μισράτα -ένα από τα προπύργια της εξέγερσης κατά του καθεστώτος του Καντάφι-και ανακάλυψε τον συνταγματάρχη να κρύπτεται μέσα σε ένα λαγούμι, κοντά στη Σύρτη, προ ενός έτους και δύο ημερών.

Στην Τρίπολη, το Κογκρέσο διέταξε το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εσωτερικών να εντοπιστούν οι δράστες της απαγωγής, κακοποίησης και θανάτωσης του Σαμπάν. Στους επικεφαλής της εξέγερσης στο Μπάνι Ουάλιντ δόθηκε διορία να καταθέσουν τα όπλα. Με το άγγελμα της θανάτωσης του Σαμπάν, ξεκίνησε η πολιορκία.

Στην περίπτωση του Μπάνι Ουάλιντ καταδεικνύεται η αδυναμία της συμφιλίωσης όσων υπηρετούν τη νέα πολιτική κατάσταση κι όσων υπηρέτησαν το καθεστώς Καντάφι που διήρκεσε πάνω από 40 χρόνια, όπως και της αδυναμίας να επιβληθεί η νέα κατάσταση σε όλη τη λιβυκή επικράτεια, σχολιάζουν πολιτικοί αναλυτές στην Τρίπολη μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Όλοι εναντίον μας γιατί έχουμε ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

Χρυσή Αυγή: Στέγαση για κάθε ελληνική οικογένεια, να πληρώσουν επιτέλους και οι τοκογλύφοι των τραπεζών


από το Γραφείο Τύπου
Η Χρυσή Αυγή εναντιώνεται κάθετα στις απαράδεκτες δηλώσεις του "λαγού" του νεοφιλελευθερισμού και πρώην ακροδεξιού ψευτοεθνικιστή Βορίδη.
Η στέγαση και η πρώτη κατοικία είναι ιερό δικαίωμα κάθε Ελληνικής οικογένειας που πρέπει να προστατευθεί μόνιμα. Ας πληρώσουν για μια φορά οι τοκογλύφοι των τραπεζών που ξεζούμιζαν μια ζωή τον Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή, με επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Χρήστου Παππά, φέρνει και στη βουλή το εν λόγω φλέγον ζήτημα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Θέμα: «Αναγκαστική εκτέλεση στην ακίνητη περιουσία κομμάτων»

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μ. Βορίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM», οι πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία που έχουν με νόμο ανασταλεί έως τις 31/12/2012 πρέπει να επανενεργοποιηθούν με την δικαιολογία ότι «…δεν μπορεί να συνεχιστεί η ιδιότυπη αυτή στάση πληρωμών των ιδιωτών προς τις τράπεζες…». Την ίδια στιγμή, τα δύο τέως μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα επί 35 και πλέον χρόνια χρηματοδοτούμενα αφειδώς από τον κρατικό προϋπολογισμό, χρωστούν σήμερα, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έχοντας μάλιστα προεξοφλήσει και μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς να τους επιβάλλεται, ενόψει και της επικείμενης διάλυσής τους, η άμεση εξόφληση, με μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Ποια είναι τα ακριβή ποσά που χρωστούν σήμερα από εισπραχθείσες κρατικές επιχορηγήσεις η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Πόσα εξ αυτών είναι ληξιπρόθεσμα και με ποιον τρόπο εξυπηρετούνται τα χρέη;

2) Προτίθεται η Κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση, να προχωρήσει σε άμεση κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) των κομμάτων, προς κάλυψη των ληξιπρόθεσμών οφειλών τους στην (κρατική) Αγροτική Τράπεζα ή στις ιδιωτικές που ανακεφαλαιοποιούνται από δημόσιο χρήμα; Επέχουν ή όχι και γιατί, ποινικές ευθύνες οι ταμίες των κομμάτων για την κατάσταση αυτή, μερικοί εκ των οποίων μέχρι σήμερα κατέχουν σημαντικές δημόσιες θέσεις;

ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ !! ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ;


Φωτογραφία: ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΤΕΓΗ!!!!ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!!!!ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥ!!!!ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!! Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ?ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΤΕΓΗ!!!!ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!!!!ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥ!!!!ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ....!!!!ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!! Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ?ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!  Odysseas Georgiades
5

Οἱ λαθρομετανάστες βοσνιοποιοῦν τὴν Ἑλλάδα


Το παρακάτω ἄρθρο ἔγραψε ὁ Θεόδωρος Κατσανέβας. Εἶχε ἀσχοληθεῖ καί στό παρελθόν μέ τό μεῖζον ἐθνικό θέμα τῆς λαθρομεταναστεύσεως.
Τά παρακάτω, δέν τά γράφει ὁ Μιχαλολιάκος. Τά γράφει ἕνας ἀπό τούς ἀνθρώπους πού ἀνήκει στό κόμμα ἐκείνων πού ἔφεραν σέ αὐτή τήν κατάντια τήν πατρίδα.
Μινώταυρος
του Θόδωρου Κατσανέβα(καθηγητή οικονομικών στο ΠΑ.ΠΕΙ.)
Τα τελευταία  χρόνια, εισέρχονται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παράλια και τα σύνορα μας με την Τουρκία, περίπου 200-300.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το χρόνο προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία. Σε είκοσι χρόνια, θα ανέρχονται σε 5-6.εκ. άτομα. Αν προστεθούν οι εδώ κατοικούντες και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και την υψηλή τους γεννητικότητα, θα έχουν ισοσκελίσει, αν δεν ξεπεράσουν, τα 9 εκ. του υπογεννητικού και γηράσκοντος ελληνογενούς πληθυσμού. Αλλά και σε 8-10 χρόνια, θα έχουν ξεπεράσει τα 3-4 εκ. άτομα, αποκτώντας τόσο μεγάλη πολιτική ισχύ που θα είναι αδύνατο να αποτραπεί η συνέχιση και διεύρυνση της εισβολής…

Εισαγόμενοι «ναζιστολόγοι» ανησυχούν για τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής


Δε μας έφταναν οι ντόπιοι… ναζιστολόγοι, τώρα έρχονται στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και οι… εισαγόμενοι. Έτσι, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο Εγγλέζος ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ, γνωστός από το ανθελληνικό βιβλίο του «Θεσσαλονίκη, η πόλη των φαντασμάτων: χριστιανοί, μουσουλμάνοι, εβραίοι 1430-1950», για να τιμηθεί στις 23 Οκτωβρίου με το βραβείο (της σταλινοκομμουνίστριας) Διδώ Σωτηρίου της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων και να δώσει μια διάλεξη στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Το όραμα του Σπινέλι: η Ελλάδα και η ευρωπαϊκή κρίση». Ο «πολύς» Μαζάουερ ερωτήθηκε φυσικά και για τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, για την οποία δήλωσε… ανήσυχος και ζήτησε τη στήριξη απ’ όλους της… αριστερο-δεξιο-κεντρώας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για να αντιμετωπίσει τον «φασισμό» (και να φέρει ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία στον ελληνικό λαό):

Σημεῖα καὶ τέρατα στὴν Παιδεία

Γιὰ τὴν πλήρη παράθεσι καὶ ἀνάλυσι ὅλων τῶν ἀθλιοτήτων, ποὺ ἐμπεριέχονται στὸ ἀντιεπιστημονικὸ καὶ ἀνθελληνικὸ βιβλίο «Γραμματικῆς», τὸ ὁποῖο εἰσήχθη ἀπ’ τὸ ἔτος 2011 στὰ σχολεῖα καὶ διδάχθηκε στὴν Ε΄ καὶ ΣΤ΄ Δημοτικοῦ, ὁ ἁπανταχοῦ ἑλληνισμός, σὲ ὅσους συνέβαλαν σ’ αὐτό, ἐκφράζει ἄπειρη εὐγνωμοσύνη.
Τὸ ὕπουλο κακούργημα, ποὺ ἐπιχειρήθηκε διὰ τοῦ βιβλίου κατὰ τῆς Ἐθνικῆς Γλώσσης τῶν Ἑλλήνων, ἑδραίωσε στὴν συνείδησι ὅλων πλέον, πὼς κάθε προγενέστερη ἐπέμβασις, ἡ ὁποία προηγήθηκε, ἀποσκοποῦσε στὸν γλωσσικὸ ἀφελληνισμὸ τῶν νέων γενεῶν. Καί, πώς, συντονισμένες δυνάμεις ποὺ ἀπεργάζονται τὴν ἀποδυνάμωσι τῆς ἱκανότητος τοῦ ἀνθρώπου νὰ σκέπτεται, ἔδρασαν ἀποφασιστικῶς στὸν τόπο μας.

Πάει κι δεύτερος: Ανεξαρτητοποιήθηκε (και) από τη ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής Μιχελογιαννάκης

Δεν πρόλαβε η κυβερνητική (μνημονιακή) πλειοψηφία να μετρήσει την πρώτη απώλεια (ο βουλευτής Σταυρογιάννης που διαγράφηκε γιατί δήλωσε πως δε θα ψηφίσει τα μέτρα του νέου Μνημονίου), ήρθε στο καπάκι και η δεύτερη. Έτσι, την αποχώρησή του από την ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ο (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο είχε επίσης… ανεξαρτητοποιηθεί και μετά προσχώρησε στο κόμμα Κουβέλη) βουλευτής Ηρακλείου έστειλε ήδη επιστολή στον Φ. Κουβέλη και τον Πρόεδρο της Βουλής στην οποία τους γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή του.

Τὸ «μακρὺ χέρι» τῆς ΜΙΤ στὰ Βαλκάνια – Γιατί ἀνησυχοῦν οἱ ἑλληνικές ὑπηρεσίες;

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι Ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών ,τώρα άρχισαν να ανησυχούν για την δράση της ΜΙΤ στα Βαλκάνια!

Τόσο καιρό που είχαν κάνει Θράκη και Βαλκάνια το εξοχικό τους κι όποτε ήθελαν πηγαινοέρχονταν,αγρόν ηγόραζαν..
Σεμέλη.

Το “μακρύ χέρι” της ΜΙΤ στα Βαλκάνια – Γιατί ανησυχούν οι ελληνικές υπηρεσίες

Iδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών είδηση ότι μέλη της ισχυρής τουρκικής μειονότητας στην βουλγαρική πόλη Kardzhali, της νότιας Βουλγαρίας (στην Βουλγαρία ονομάζονται “τουρκικ΄αντίθετα με την Ελλάδα που δεν είναι τουρκική, αλλά ονομάζεται γενικά “μουσουλμανική” λόγω ύπαρξης τριών διαφορετικών εθνοτήτων καταγωγής), ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ελλάδα, η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ιδιαίτερα δραστήρια η ΜΙΤ στην περιοχή) κατάφεραν για πρώτη φορά να πετύχουν ματαίωση των εορτασμών της …  απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό!
Την Παρασκευή, το τουρκικό (ναι, υπάρχει τέτοιο στην Βουλγαρία…)  κόμμα DPS («Κίνημα για τα Δικαιώματα”) απαίτησε να μην δοθεί ο μεταθανάτιος τίτλος στον στρατηγό Vasil Delov που είχε απελευθερώσει την χώρα και να βγει το θέμα από την ημερήσια διάταξη  των επίσημων εορτασμών του  Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, 2012, επειδή “ο εορτασμός της η απελευθέρωσης της χώρας από του Τούρκους είναι κάτι που αντίκειται στην συνείδηση των κατοίκων”!
Οι ανησυχίες των ελληνικών αρχών εντοπίζονται στο ότι στο Kardzhali έχουν απανειλημμένα εμφανιστεί εξτρεμιστικά στοιχεία της μειονότητας, οι οποίοι καθοδηγούμενοι από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα εκμεταλλευόμενοι την ελεύθερη διακίνηση πολιτών μεταξύ των δύο χωρών λόγω ΕΕ και συνθήκης Σένγκεν!
Οι ελληνικές υπηρεσίες θεωρούν ότι είναι απλά θέμα χρόνου να τεθεί  κάτι ανάλογο και από πλευράς των εξτρεμιστών που βρίσκονται στην ελληνική πλευρά των συνόρων και ως μια τέτοια απόδειξη θεωρούν το κρούσμα που είχε σημειωθεί με την φωτογραφία-δώρο στον Τούρκο αντιπρόεδρο, όπου απεικοζινόταν η τουρκική σημαία να κυματίζει στην πλατεία της Ξάνθης!
Τα τελευταία χρόνια πρακτικά έχουν ενοποιηθεί οι ένα εκατομμμύριο τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι της νότιας Βουλγαρίας και οι 150.000 Έλληνες των νομών Ξάνθης και Ροδόπης με το προξενείο να ενισχύει τους δεσμούς αυτούς, προτρέποντας σε γάμου και ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων (κουμπαριές κλπ) μεταξύ των κατοίκων των δύο πλευρών των συνόρων, προκειμένου να σχηματιστεί ένας ενιαίος μουσουλμανικός όγκος που θα “καταπιεί” όλους τους Έλληνες μουσουλμάνους οι οποίοι τώρα αντιδρούν στον χαρακτηρισμό τους ως “Τούρκοι”.
Στην Kardzhali χθες το Σάββατο, οι τοπικοί πολιτικοί ηγέτες των τουρκόφωνων μουσουλμάνων, συναντήθηκαν σε έκτακτη συνεδρίαση υπό την προεδρία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μουσταφά Raif από το κόμμα DPS, με τους τοπικούς ηγέτες του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος GERB Iliya Iliev και του αντιπολιτευόμενου Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος  Milko Bagdasarov δηλώνοντας στους συμβούλους της μειοψηφίας του δήμου ότι  “Θα μποϊκοτάρουν τους εορτασμούς  της Κυριακής, εάν δοθεί ο μεταθανάτιος τίτλος σε έναν Βούλγαρο στρατηγό, τον Vasil Delov, που είχε απελευθερώσει την πόλη”!
Το τουρκικό κόμμα  DPS, κατέχει  23 από 41 έδρες στο τοπικό Συμβούλιο, δηλαδή είναι πλειοψηφία.
Τα επιχειρήματα των Τούρκων του κόμματος  DPS είναι ότι  «οι μνήμες του Βαλκανικού Πολέμου είναι ακόμα ζωντανές και  επηρεάζουν τους ανθρώπους που ζουν σήμερα, μη σβήνοντας τις  αγιάτρευτες πληγές”!
Ο στρατηγός  Vasil Delov, γεννήθηκε στην ορεινή πόλη της Kotel το 1859, τότε ακόμα περιοχή της  Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ήταν  ήρωας του  σερβοβουλγαρικού πολέμου του  1885 αλλά και των Βαλκανικών πολέμων από την πλευρά της Βουλγαρίας  1912-1913.
Κατά τη διάρκεια του Α ‘Βαλκανικού Πολέμου, στην οποία η Βουλγαρία, Σερβία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο πάλεψαν ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ο  Delov διέταξε τις βουλγαρικές δυνάμεις  να επιτεθούν και μετά από σειρά νικών απελευθέρωσε και την πόλη  Kardzhali. Το 1913, συμμετείχε ως διοικητής στη μάχη ή πολιορκία της Αδριανούπολης.
Κατά τη διάρκεια του Β ‘Βαλκανικού Πολέμου, στην οποία η Βουλγαρία δέχθηκε επίθεση ταυτόχρονα από την Σερβία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, και  την Τουρκία  ο Delov ήταν διοικητής τμήματος στα νοτιοδυτικά αντιμετωπίζοντας  ελληνικές δυνάμεις.
Ο εορτασμός της 100ης επετείου από την απελευθέρωση του Kardzhali από την Οθωμανική Αυτοκρατορία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το βράδυ, στην πλατεία Απελευθέρωσης στο κέντρο της πόλης Kardzhali, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Βουλγαρίας Ρόζεν Πλεβνέλιεφ, ο Υπουργός Άμυνας και Aνιε Άγγελοφ κλπ.
Από ελληνικής πλευράς έχουν εντοπιστεί ήδη επτά άτομα που ανηκουν στο εξτρεμιστικό τμήμα της μειινότητας, τέσσερις από την Κομοτηνή και τρεις από την Ξάνθη που επισκέπτονται συχνά τοKardzhali και τους έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση προκειμένου τουλάχιστον να μην αιφνιδιαστούν από ανάλογες ενέργειες επί ελληνική εδάφους της Δυτικής Θράκης που είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσουν να συμβούν… 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φανατικός άθεος ο Τσίπρας (αλλά δεν ενοχλείται ο Μητροπολίτης Σιατίστης…)


Άφησε αβάφτιστο το «τσιπράκι»… Την βιογραφία του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας ανέλαβε να γράψει σε βιβλίο η Νίτσα Λουλέ κι έτσι προέκυψε το «Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος». Στο βιβλίο γίνεται αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και στο πρώτο παιδί του, το οποίο «βαφτίστηκε» πέρυσι σε κτήμα κεφαλαιοκράτη φίλου του τσιπραίικου, δια λόγου, χωρίς να λάβει χριστιανική βάπτιση. Αναφέρει σχετικά η συγγραφέας Νίτσα Λουλέ: «Τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκολιτς πρὸς Σκοπιανοὺς: «Γιὰ τὴν Σερβία εἶστε Μακεδονία κι ὄχι FYROM».Αυτό από την Σερβία,δεν το περίμενα ειλικρινά!
Τους θεωρούσα λαό,φιλικά προσκείμενο προς την Ελλάδα,αλλά κι εμείς προς αυτούς,παρά τα όσα τους είχαμε κάνει επί κυβερνήσεως Σημίτη που αφήσαμε τα Νατοϊκά στρατεύματα που τους βομβάρδισαν, να περάσουν από Ελλάδα ,τότε με τον πόλεμο.
Κρίμα…

Σεμέλη


Προκλητικότατος ο Πρόεδρος της Σερβίας που δήλωσε ό,τι αισθάνεται “Μακεδόνας”

Η Σερβία σας αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”. Δεν σας γνωρίζουμε ως FYROM όπως σας ζητάει ο κόσμος και όπως έπρεπε να δεχτείτε για να συνεχίσετε να ζείτε και να παλεύετε“, δήλωσε προκλητικά ο Σέρβος πρόεδρος, Τόμισλαβ Νίκολιτς σεσυνέντευξη του στην Σκοπιανή Vecer. 
Ο Σκοπιανός πρόεδρος δεν περιορίστηκε εκεί. Στην ερώτηση “παγίδα” της Σκοπιανής δημοσιογράφου αν “νιώθει σαν “Μακεδόνας”, όταν απαιτούν από αυτούς [Σέρβους] σαν ειδική συνθήκη για την ένταξη στην ΕΕ να εγκαταλείψουν τμήμα του εδάφους τους, όπως απαιτούν από τους Σκοπιανούς να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους”,ο Νίκολιτς απάντησε ανάμεσα σε άλλα:
“Η Σερβία σας αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”. Δεν σας γνωρίζουμε ως FYROM όπως σας ζητάει ο κόσμος και όπως έπρεπε να δεχτείτε για να συνεχίσετε να ζείτε και να παλεύετε”, δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος 
Γνωρίζω ό,τι το όνομα και η σημαία αποτελούν πρόβλημα για την γειτονική Ελλάδα. Τα Σκόπια δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από την ΕΕ.“ 
Και συνέχισε λέγοντας, ”Νιώθω σαν “Μακεδόνας, όχι μόνο όταν σκέφτομαι σχετικά με την ΕΕ, αλλά επίσης όταν τραγουδώ και χορεύω. Έχω νιώσει αρκετές φορές στην ζωή μου “Μακεδόνας”, όταν ήμουν χαρούμενος και όταν ήμουν λυπημένος.” 
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως νομίζει ότι θα κλείσει στο μέλλον το ζήτημα με τις απαιτήσεις των Αλβανών και τις μειονότητες τους σε Βαλκανικά κράτη όπως Σερβία, Μαυροβούνιο, Σκόπια και Ελλάδα, ο Νίκολιτς απάντησε: 
Ξέρω πως έχει εξελιχθεί στην Σερβία και στα Σκόπια. Οι πολιτικοί σας μπορούν να κρατούν τα κεφάλια τους μέσα στην άμμο, αλλά σε 20 χρόνια θα έχουν το πρόβλημα της Σερβίας. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ του κράτους αλλά αυτών που επιθυμούν την ανεξαρτητοποίηση.
Όταν θα αναγνωριστούν τα δικαιώματα τους [Αλβανών] στην Σερβία, θα αναγνωριστούν και στις άλλες Βαλκανικές χώρες. Είναι σαν να λέμε, Ναι έχει το δικαίωμα να ιδρύσεις κράτος στο Κόσοβο αλλά δεν έχει δικαίωμα να κάνει το ίδιο στα Σκόπια. Πως μπορείς να πει ότι έχεις δικαίωμα στο Κόσοβο αλλά δεν έχεις το δικαίωμα αυτονομίας στην Ελλάδα ή στο Μαυροβούνιο;” 

πηγη

Λουκέτο βάζει η κυβέρνηση σε έξι πρεσβείες και δύο προξενεία στο εξωτερικό

Εκτύπωση E-mail
 ImageΑναστέλλεται η λειτουργία έξι πρεσβειών και δύο προξενείων της Ελλάδας στο εξωτερικό στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμου  των πάγιων λειτουργικών αναγκών του υπουργείου Εξωτερικών.

Σταδιακά μέχρι τον Μάρτιο του 2013 αναμένεται να ανασταλεί η λειτουργία στις εξής πρεσβείες της Ελλάδας: στην πρωτεύουσα του Περού Λίμα, στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης, στο Ανόι του Βιετνάμ, στο Χαρτούμ του Σουδάν, στη Χαράρε της Ζιμπάμπουε και στην Ουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, κλείνουν επίσης τα προξενεία της Ελλάδας στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών και στο Περθ της Αυστραλίας.

Το 2009 ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εξωτερικών ήταν περίπου 500 εκατ. ευρώ.

Με τα χρήματα αυτά καταβάλλονταν οι ετήσιες συνδρομές της χώρας στους διεθνείς οργανισμούς όπου είναι μέλος η Ελλάδα, καλύπτονταν τα έξοδα για την καθημερινή λειτουργία των διπλωματικών αποστολών της χώρας στο εξωτερικό αλλά και η μισθοδοσία των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.

Το 2012, ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εξωτερικών έπεσε στα 290 εκατ. ευρώ. Από τα κονδύλια αυτά, περίπου 100 εκατ. διοχετεύονται σε διεθνείς οργανισμούς και τα υπόλοιπα 2/3 κατευθύνονται για την κάλυψη των αμοιβών που λαμβάνουν τα υπηρεσιακά στελέχη και για τα λειτουργικά έξοδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω περικοπής των δημοσίων δαπανών, από 1ης Ιανουαρίου 2013 τα κονδύλια για να λειτουργεί η ελληνική διπλωματία σε ολόκληρο τον πλανήτη μειώνονται κατά ένα επιπλέον 30%.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Την Τετάρτη το πρωί θα παρουσιαστεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Η υπόθεση πήρε νέες...
διαστάσεις την περασμένη εβδομάδα, μετά την επιστολή του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία αναφέρεται ότι ουδέποτε καταχωρήθηκε στο εμπιστευτικό πρωτόκολλο του γραφείου του υπουργού η επίμαχη λίστα.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π. ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, 21/10/2012, 3μμ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π. ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, 21/10/2012, 3μμ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Μαχαιρώθηκε θανάσιμα μία Αφγανή από τον σύζυγό της επειδή εργαζόταν


Εκτύπωση E-mailImageΌπως ανακοινώθηκε από αστυνομικές πηγές, μία Αφγανή μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της επειδή εργαζόταν στο Χεράτ, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στο δυτικό Αφγανιστάν.

Η δολοφονία αυτή δημοσιοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την είδηση για τον αποκεφαλισμό μίας άλλης γυναίκας στην ίδια περιοχή, η οποία είχε αρνηθεί να εκδίδεται ως πόρνη, αψηφώντας την οικογένεια του συζύγου της. Η αστυνομία
προέβη στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, που θεωρούνται ύποπτοι για τον αποκεφαλισμό.

«Η Κουλσούμ, η οποία χρησιμοποιούσε μόνον ένα όνομα, δέχθηκε οκτώ μαχαιριές από τον σύζυγό της την Παρασκευή, διότι εργαζόταν. Συλλάβαμε τον φονιά, τον σύζυγό της Άμπντουλ Ραχίμ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Νουρ Χαν Νεκζάντ.

Το θύμα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν παντρεμένη τα τελευταία έξι χρόνια και είχε επανειλημμένως υποστεί βασανιστήρια από τον σύζυγό της, με τον οποίον διαπληκτιζόταν συχνά, τόνισε ο Νεκζάντ.

«Η κόρη μου δολοφονήθηκε, είναι νεκρή. Είδα το κορμί της μετά την ωμή δολοφονία της», είπε κλαίγοντας κάτω από το μαύρο πέπλο που της σκέπαζε το πρόσωπο η μητέρα της, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Tolo.

«Είδα πώς σκότωσε τη μητέρα μου, θα πρέπει να τον σκοτώσουν με τον ίδιον τρόπο, να τον μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου», είπε η μικρή κόρη του θύματος στο δίκτυο.

Τουλάχιστον 100 υποθέσεις βίας κατά γυναικών έχουν καταγραφεί στο δυτικό Αφγανιστάν το 2012, ανέφερε ο τοπικός διευθυντής της επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Άμπντουλ Κάντερ Ραχίμι, εκτιμώντας πως τα αδικήματα αυτού του τύπου έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Δεκατέσσερις νεκροί σε επεισόδια βίας

Παράλληλα, σήμερα στο Αφγανιστάν έχασαν τη ζωή τους 14 άτομα και άλλα πέντε τραυματίσθηκαν σε διαφορετικές επιθέσεις σε όλη την επικράτεια, είπαν κυβερνητικές πηγές.

Άγνωστοι οπλοφόροι πυροβόλησαν και σκότωσαν πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας νωρίς σήμερα το πρωΐ στην επαρχία Νανγκαρχάρ.

Δύο αστυνομικοί βρήκαν τον θάνατο και άλλοι τέσσερις τραυματίσθηκαν όταν εξερράγη νάρκη, την οποία προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν στην περιοχή Ισμαέλ Χελ, στην επαρχία Χοστ.

Ο Βασίλης Λεβέντης στη Νέα Δημοκρατία

Με προσωπική παρέμβαση Σαμαρά, το κυβερνόν κόμμα απορροφά την Ενωση Κεντρώων
Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία όλο το Σαββατοκύριακο με τα σενάρια διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας. Παντού ακουγόταν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα ακολουθήσει το παράδειγμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και θα ανοίξει το κόμμα σε κεντρώες δυνάμεις. Αν θυμάστε, το 1977 ο εθνάρχης ενσωμάτωσε την ΕΔΗΚ στη Νέα Δημοκρατία, ενισχύοντας την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία. Αναλόγως αναμένεται να ενεργήσει και ο Αντώνης Σαμαράς, που ήδη έκανε την πρώτη κίνηση ματ. Επικοινώνησε προσωπικά με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του ζήτησε να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία. Κολακευμένος ο πρόεδρος είπε το «ναι», θέτοντας ωστόσο έναν όρο: Την επαναλειτουργία του θρυλικού καναλιού 67, με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα στη συχνότητα του Alter! «Το κόστος θα το καλύψω εγώ», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, ανακουφίζοντας τον πρωθυπουργό που ανέμενε αντιδράσεις εκ μέρους της τρόϊκας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ       
Στις  19/10/2012  το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ( Ε.ΚΕ.ΕΛ ) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση  Ομιλία με κύριο ομιλητή  τον καθηγητή θεολογίας Κο  ΝΙΚ. ΧΑΡΑΚΑΚΟ  και με θέμα την ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ  στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την αποσταθεροποίηση και την προσπάθεια για ισλαμοποίηση  του κόσμου .
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν  με την παρουσία τους μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ των Νοτίων προαστίων .
Οι προλαλήσαντες και ο καθηγητής   τόνισαν  την ανάγκη  για συνστράτευση  όλων των Εθνικιστικών δυνάμεων  για έντονο αγώνα ενάντια στο σάπιο σύστημα και στον εσωτερικό εχθρό .
Επίσης ο καθηγητής τόνισε πως οι Εθνικιστικές δυνάμεις όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι ανένταχτοι ΕΛΛΗΝΕΣ από τον < ΣΤΟΧΟ> είναι αυτοί  που με τον τίμιο αγώνα τους θα δώσουν το τελειωτικό κτύπημα και τη ΝΙΚΗ  σ’ αυτό το φαύλο <μεταπολιτευτικό>  σύστημα που κυβερνά τον τόπο από το 1974 και τρώει τις σάρκες και πίνει το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ και καταστρέφει ότι είναι ελληνικό και την  ΕΛΛΑΔΑ μας .
Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με ψαλμό του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ  και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου .