Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΑΘΗΝΑ 25-10-2012.

Το κατοχικό καθεστώς της πατρίδος μας διαθέτει μεγάλο απόθεμα ανθρωπισμού το οποίο όμως εξαντλεί στους λαθρομετανάστες ή «οικονομικούς μετανάστες» όπως τους αποκαλεί επιτηδευμένα και προσχηματικά. Η ιδιότητα αυτή εκλείπει εξ ολοκλήρου από τους λαθροεισβολείς των συνόρων μας τη στιγμή που η είσοδός τους γίνεται άνευ προσκλήσεως του ελληνικού κράτους και η αιτιολόγηση καλύψεως εργασιακών κενών απουσιάζει παντελώς. Επιπλέον η συμμετοχή των λαθρομεταναστών ως γνωστόν στην κοινωνία, την οικονομία και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι αρνητική. Τούτο καταμαρτυρούν η ξένη εγκληματικότητα, η απώλεια ελληνικών θέσεων εργασίας, το βούλιαγμα των ταμείων από τη μαύρη εργασία και η οικονομική κρίση.

Ουδείς λοιπόν μπορεί να επικαλεστεί την θετική συνεισφορά των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία και το κράτος. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν στη διατήρηση του επικίνδυνου για το έθνος φαινομένου της λαθρομετανάστευσης. Είναι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν υποτίθεται ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους, ωστόσο τους ενώνει το κοινό ενδιαφέρον που εδράζεται στο οικονομικό κέρδος και την αύξηση της εκλογικής τους πελατείας που κρύβουν πίσω από έναν προσποιητό ανθρωπισμό. Ανθρωπισμός όμως που δεν τους εμπόδισε διόλου να αφήσουν ιδιαίτερα στη δεκαετία του 1990 και έπειτα τα ελληνικά σύνορα αφύλακτα μέσα από διεθνείς συμφωνίες για τυπικούς ελέγχους και εύκολη πρόσβαση των εισβολέων με την ταυτόχρονη αφαίρεση των συνοριακών ναρκών κατά προσωπικού που απέτρεπε τις παράνομες εισόδους.

Ο λόγος που το κράτος παρανομεί αποδεχόμενο ουσιαστικά τη λαθρομετανάστευση φυσικά δεν είναι μήτε ο ανθρωπισμός μήτε η έλλειψη νομικού πλαισίου καταστολής. Νόμοι υπάρχουν και για μια ακόμη φορά δεν εφαρμόζονται. Δεν εφαρμόζονται άλλωστε ούτε μετά από τον δημογραφικό κίνδυνο που μας απειλεί από το 20% των παρανόμων σε συνδυασμό με τον επίσης σκοπούμενο δημογραφικό μαρασμό της φυλής μας ούτε μετά τις χιλιάδες δολοφονίες αθώων Ελλήνων από λαθρομετανάστες που αρνούνται να πάρουν πίσω ακόμη και οι ίδιες οι πατρίδες τους.

Ο λόγος είναι ότι το καθεστώς του ντόπιου νεοταξισμού έχει αποδεχτεί την εφαρμογή του λαθροεποικισμού, της εθνολογικής μας νοθεύσεως και του αφανισμού της εθνικής μας ταυτότητας και υπάρξεως που του έχει επιβάλλει ο διεθνιστικός νεοταξισμός. Πρόκειται για μια εσωτερική γενοκτονία που το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας εφαρμόζει απολύτως συνειδητά, εγκληματώντας εναντίον του ελληνικού λαού τον οποίο ψευδώς επικαλείται πως υπηρετεί. Μια γενοκτονία που συνεχίζεται ακόμη και τούτες τις στιγμές πόνου και οδύνης στις οποίες ξεπουλιέται η Ελλάδα και φτωχοποιούνται μαζικά οι Έλληνες χάνοντας εργασία, σπίτια και ζωές. Ενάντια στην κοινή λογική και το εθνικό συμφέρον, οι προσκυνημένοι ελληνόφωνοι «ταγοί» αναζητούν τρόπους και νόμους να νομιμοποιήσουν και να μονιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες. Να τους κάνουν «Έλληνες»!

Δεν διστάζουν να διαστρέψουν την έννοια της Ιθαγένειας που σχετίζεται παγκοσμίως, όπως θεμελιώθηκε από την ίδια την πρωτογενή ελληνική σκέψη, με τους φυλετικούς δεσμούς του πολίτη και το αίμα που ρέει στις φλέβες του ως σημείο καταδείξεως της εθνικής του καταγωγής. Η Ιθαγένεια δεν αφορά σε καμία περίπτωση κανενός είδους πολιτογράφηση ή υπηκοότητα και οπωσδήποτε δεν αποδίδεται σε μέλη ξένα προς την εθνική κοινότητα υποδοχής ή βιασμού όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Ελλάδος. Γι’ αυτό και επέλεξαν από κοινού καπιταλιστές και μαρξιστές, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, να καταργήσουν το Δίκαιο του Αίματος με το «δίκαιο» του εδάφους για να αλώσουν τον εθνολογικό μας ιστό.

Σ’ αυτήν την άθλια προδοσία δεν διστάζουν να εμπλέξουν τον μέγιστο Ισοκράτη και την θεωρία που εκείνος νοηματοδότησε για την ελληνική παιδεία. Αν μπορούσε για λίγο να επανέλθει στη ζωή ο Ισοκράτης, είναι σίγουρο πως θα έφτυνε κατάμουτρα το γελοίο ψευτορωμέϊκο και θα δήλωνε αηδιασμένος και βιασμένος. Θα είχε απόλυτο δίκιο απέναντι στους ανθέλληνες προδότες που δηλώνουν τον δικό τους τάχα βιασμό όταν βιάζουν την Πίστη μας, την Ιστορία μας, την Παιδεία μας και την Φυλή μας.

Ο Ισοκράτης όταν αναγόρευσε το σημείο της συμμετοχής στην παιδευτική διεργασία ως ένδειξη ελληνικότητος αναφερόταν προς τον ελληνισμό εν συγκρίσει με το εκπαιδευτικό επίπεδο της πόλεως των Αθηνών. Οι διαπιστώσεις του Ισοκράτη περικλείονται στον Πανηγυρικό Λόγο που εξεφώνησε κατά την εκατοστή Ολυμπιάδα, αφορών ως εκ τούτου μονάχα τους Έλληνες, στον οποίο διαπίστωνε πως είναι τέτοια η πρόοδος της Αθηναϊκής Παιδείας ώστε οι μαθητές αυτής έγιναν δάσκαλοι των άλλων Ελλήνων και η Παιδεία γνώρισμα της φύσεως του Έλληνα.

Οι προδότες και αρνητές της Φυλής μας που καταχρώνται εξουσίες ανώτερες του ποώδους αναστήματός τους έχουν εκβάλλει βέβαια μεγάλες διδακτικές ενότητες της ελληνικές παιδείας και φυσικά όλες τις αναφορές στους Πατέρες της Φυλής μας και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού νομίζοντας πως θα αποκόψουν την Ελληνική Παιδεία από τον ρόλο της διαπλάσεως της Ηθικής, της Γνώσεως, της ενιαίας Εθνοφυλετικής Καταγωγής και της Ηγετικής Φυσιογνωμίας του Έλληνα. Είναι η Εθνική Παιδεία που αν και έχει πληγωθεί από δοτές πολιτικές εξουσίες, συνδικαλιστές και πνευματικούς της καπιταλιστικής και μαρξιστικής ανθυποδιανόησης, θα επανέλθει στο προσκήνιο στην Νέα Μεγάλη Ελλάδα και τη σύγχρονη χρυσή αυγή του Ελληνισμού που ανατέλλει με την επικείμενη έλευση του Εθνικοκοινωνισμού στην εξουσία της πατρίδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


1912 -2012: Εκατό χρόνια μετά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου«Ένα καράβι που περνά κάτου στον κάβο-Ματαπά…»
Συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές εκατό χρόνια από τον ηρωικό εκείνο Οκτώβριο του 1912 όταν η Ελλάδα κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία και ξεκίνησε το Έθνος την επική του πορεία για την απελευθέρωση του σκλαβωμένου Ελληνισμού. Δεν θα δείτε να γίνεται αναφορά ιδιαίτερη στο μέγα αυτό ορόσημο του Έθνους, δεν θα οργανωθούν τελετές ούτε βεβαίως και θα γίνουν σχετικές ομιλίες στα σχολεία μας για να μάθουν τα Ελληνόπουλα την Ιστορία τους. Άλλωστε στα σχολικά βιβλία ελάχιστες είναι οι αναφορές στους Βαλκανικούς πολέμους... Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός, αφού βλέπουμε την παρακμή να απλώνεται παντού με σύστημα και με μέθοδο και όχι τυχαία, όχι από βλακεία ή αδιαφορία, αλλά με συνειδητή προδοσία! Πριν λίγες ημέρες είχαμε στη χώρα μας την επίσκεψη Μέρκελ και επιχείρησαν κάποιοι να κάνουν "επανάσταση"...
 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μία «σημαία ευκαιρίας»…
Τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων τους πενιχρά σε μια πόλη πέντε εκατομμυρίων βρέθηκαν στους δρόμους ελάχιστες δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών. Είναι φανερό ότι ο Λαός δεν τους πιστεύει, δεν ακολουθεί τα ιστορικά χρεωκοπημένα κομματικά τους κουρελόπανα. Ναι, απουσίαζε από τις κινητοποιήσεις αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και απουσίαζε συνειδητά. Γιατί; Την απάντηση την δίνει ο μέγας Ντοστογιέφσκι:
«Στο τέλος θα αποθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πούνε: "Κάντε μας σκλάβους, μα δώστε μας ψωμί!" Ο άνθρωπος είναι αδύναμο και ταπεινό πλάσμα... Τι κι αν τώρα ξεσηκώνεται παντού εναντίον μας και καμαρώνει για τον ξεσηκωμό του; Είναι καμάρι άτακτου παιδιού... Μα κάποτε θα δούνε, τα ανόητα παιδιά, πως κι αν είναι επαναστάτες είναι αδύναμοι επαναστάτες.» (Οι αδελφοί Καραμαζώφ)
Όχι, εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν ήμαστε "άτακτα παιδιά" ούτε και… παίζουμε ή πρόκειται να παίξουμε "επανάσταση". Δεν χρεώνουμε το γεγονός αυτής της γενικής απάθειας στον πάντοτε ευκολόπιστο και πάντα προδομένο λαό, αλλά στους επαγγελματίες της εξαπάτησής του εις βάρος αυτών των ίδιων των δικαίων του, εις βάρος αυτού του ίδιου του Έθνους. Σε όσους από την άλλη πλευρά ισχυρίζονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προβαίνει σε όποιες ενέργειες προβαίνει για ψήφους θα απαντήσουμε ότι μας ξέρουν ελάχιστα και αυτό είναι πολύ καλό για μας, γιατί όποιος δεν ξέρει τον αντίπαλό του δεν γνωρίζει και τους τρόπους να τον αντιμετωπίσει. Όχι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μία σημαία ευκαιρίας, είτε για καιροσκόπους, είτε για όσους αγανακτούν επειδή το παντεσπάνι τους έγινε σήμερα ψωμί και αύριο θα είναι παξιμάδι! Είναι ένα Κίνημα με χαρακτήρα Ιδεολογικό και πολιτικό, το οποίο επάνω απ' όλα πιστεύει στο Έθνος - Φυλή ωσάν μία διαχρονική ιστορική οντότητα. Πιστεύει σε ένα κράτος εθνικό, το οποίο δεν υπηρετεί τα συμφέροντα μιας διεφθαρμένης πλουτοκρατίας και του ξένου αφέντη της. Πιστεύει σε μία πολιτεία αξιοκρατική, πολιτεία των αρίστων, όπου δεν θα κυβερνούν οι τυχάρπαστοι γόνοι και τα χαϊδεμένα παιδιά αυτών, που έχουν στα χέρια τους το χρήμα και τους μηχανισμούς της παραπληροφόρησης, μηχανισμούς οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει έναν πολύ βρώμικο ρόλο. Σε μια χώρα, λοιπόν, που διαγράφει συστηματικά την εθνική της μνήμη, σε ένα γραικυλιστάν δεν θεωρούμε και τόσο περίεργο το γεγονός ότι για την επέτειο ενός πολέμου που τριπλασίασε την Ελλάδα κανένας δεν θυμάται τίποτε και η λεγόμενη συντεταγμένη πολιτεία αδιαφορεί! 
Το 1912 και ένα μοιρολόι
Επικές μάχες έδωσαν τα Ελληνόπουλα χύνοντας το αίμα τους σε Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη και ύστερα στην ευλογημένη και σκλαβωμένη σήμερα Ελληνική Γη της Μικρασίας! Όμως, για αυτά δεν μαθαίνουν τίποτε σήμερα στα σχολεία τα παιδιά μας, άλλα προέχουν, μαθήματα και ειδικά σεμινάρια κατά του ρατσισμού και για το ολοκαύτωμα και ό,τι τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης θεωρούν "political correct" για αυτό που θέλουν να επιβάλουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα καταστρέφοντας Πατρίδες, διαλύοντας Έθνη, διαγράφοντας την Ιστορία... Για όλα αυτά υπάρχουν βιβλία, τα οποία γράφουν αναλυτικά το τι συνέβη, όμως εγώ θα σταθώ σε μια μικρή ιστορία, ένα κομμάτι εκείνου του θρυλικού έπους της δεκαετίας 1912-1922. Ο πόλεμος είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο και το κύριο βάρος της πολεμικής προσπάθειας είχε δοθεί και δικαίως στο μέτωπο της Μακεδονίας. Τα Γιάννενα δεν πέφτανε! Τότε αποφασίστηκε να μεταφερθούν δυνάμεις από το μέτωπο της Μακεδονίας στην Ήπειρο, ανάμεσά τους και η 4η Μεραρχία. Η Μεραρχία του Μωριά, που μέσα στις γραμμές τις ήταν και το 8ο Σύνταγμα των Λακώνων, το οποίο είχε ανδραγαθήσει στην Μάχη των Γιαννιτσών που έκρινε την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τα καράβια ξεκίνησαν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και επειδή από τον Ισθμό της Κορίνθου δεν ήταν δυνατόν πολλά από αυτά λόγω μεγέθους να περάσουν, έπλευσαν νότια, πέρασαν από το Ακρωτήριο Ταίναρο (τον κάβο Ματαπά) και ύστερα πήγαν βόρεια, προς το μέτωπο, προς την Ήπειρο. Πολλά από τα παλληκάρια που ήταν στο θωρηκτό που μετέφερε στρατιώτες και αξιωματικούς από τα χωριά της μέσα Μάνης έβλεπαν περνώντας με το πλοίο το χωριά τους και ζήτησαν το πλοίο να σφυρίξει, να βγουν οι γονείς τους, τα αδέλφια τους, τα παιδιά τους, να τους δουν έστω από μακριά, νοητά σαν μία ονειροφαντασία. Αρκετοί απ' αυτούς ήταν η τελευταία φορά που έβλεπαν την πατρική τους γη γιατί έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι λίγες εβδομάδες μετά στο Μπιζάνι εκεί που κρίθηκε η τύχη και η ελευθερία των Ιωαννίνων! Ήταν Φεβρουάριος όταν έπεσε το Μπιζάνι και με τα πρωτόγονα μέσα της εποχής έφταναν οι ειδήσεις για τους νεκρούς, ένας ατέλειωτος κατάλογος από λεβέντες, που δεν θα ξαναέβλεπαν άλλη φορά την πατρική τους γη. Σε ένα από τα κλάματα που γινόντουσαν για τους μεγάλους νεκρούς του πολέμου μία νέα τότε κοπέλα, η θεία Μήτσενα που πέθανε εκατοχρονίτισσα λίγα χρόνια πριν κλείσει ο 20ος αιώνας είπε το παρακάτω μοιρολόι: "

Ψηφίστε τα μέτρα ή πάμε σε εκλογές! - Όλα στον αέρα για μέτρα και Κυβέρνηση – Προχωρούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και χωρίς ΔΗΜΑΡ; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_2631.html#ixzz2ADHleSlI - Ανένδοτος ο Κουβέλης, ψάχνει συμβιβασμό ο Βενιζέλος, με κάλπες απειλεί ο Σαμαράς - Τα 15 λεπτά Σαμαρά – Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη - Τα μέτρα πάνε στη βουλή για... ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

- Προσπάθεια συμβιβασμού στη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών
- Κανένα αποτέλεσμα και στην τηλεδιάσκεψη Στουρνάρα -Τρόικας
- Έκλεισε η συμφωνία και για τα μέτρα, λένε Γερμανικά μέσα

Η εμφάνιση Σαμαρά, για πρώτη φορά μετά από σύσκεψη των Αρχηγών, ήταν από μόνη της ένα μήνυμα. Η πρόταση όμως του Πρωθυπουργού πως “θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι τολμήσουμε” είπε ακόμη περισσότερα.

ΣΟΚ! ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ!


lathrometanastes11
Εικόνα φρίκης αντίκρισε κάτοικος των Αχαρνών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Οκτωβρίου, όταν ένας μελαμψός άντρας προσπαθούσε να τιθασεύσει ένα αδέσποτο σκυλί για να βγάλει πάνω του όλα τα άγρια ένστικτά του! Τα ουρλιαχτά του ζώου σήκωσαν κυριολεκτικά στον αέρα την ήσυχη γειτονιά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν στα μπαλκόνια και να αποδοκιμάζουν τον δράστη.
Οι φωνές των κατοίκων κατάφεραν να τρέψουν τον άντρα, που από τις πρώτες πληροφορίες φέρετε να είναι Πακιστανικής καταγωγής, σε φυγή όπως – όπως...

Το “ΣΚΑΣΕ” ενός ολόκληρου έθνους“Σκηνές ροκ”, “ακραίες καταστάσεις”, “απαράδεκτα φαινόμενα” ήταν ορισμένες, μόνον, από τις εκφράσεις των διαφόρων ΜΜΕ σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής, 5 Οκτωβρίου. Η ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη “δεν άρεσε“ στους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου. Ιδιαίτερα δε, οι επιτυχημένες αναφορές του στα ονόματα των Γιωργάκη Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου προκάλεσαν την “αγανάκτηση“ διαφόρων ψευτοευαίσθητων και δήθεν πλουραλιστικών φερεφώνων. Παίρνοντας αυτές τις αναφορές και εξετάζοντας το τι ακριβώς συνέβη, βλέπουμε πόσο “γυμνό“ είναι το υπηρετικό προσωπικό του συστήματος. Καταρχάς, από πού κι ως πού θεωρείται “ύβρις“ η αναφορά στην κατά 25% Ελληνική καταγωγή του Γιωργάκη Παπανδρέου; Είναι αμφισβητήσιμο το γεγονός; Όχι, βέβαια. Και στο κάτω-κάτω, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην καταγωγή του Τζέφρυ, η οποία τουλάχιστον είναι κατά το 1/4 Ελληνική, και όχι στην εθνική του συνείδηση, η οποία είναι όχι απλώς μηδαμινή και ανύπαρκτη, αλλά βρίσκεται πολύ κάτω του μηδενός, θυμίζοντας θερμοκρασίες Κατάρας και Νευροκοπίου μέσα στο καταχείμωνο.

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΘΥΕΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!


.
tatsopoulosfoto
Μάλλον ο Tατσόπουλος έχει καταλάβει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πουλάει και προσπαθεί να καλύψει τη βουλευτική του ανεπάρκεια με ηλεκτρονικές επιθέσεις εναντίον της... Σήμερα ο εθνοπατέρας του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησε απο τον λογαριασμό του στο facebook "στολίζοντας" με πολλά...κοσμητικά τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Τουρκική εταιρεία χρησιμοποιεί το σήμα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_4969.html#ixzz2ADHFaNPx


Προφανώς η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί τελείως. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το ότι μία τουρκική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και εμπορίας πολυτελών σκαφών αναψυχής, χρησιμοποιεί σαν λογότυπο το σήμα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ και η ονομασία της είναι καθαρά Ελληνική, αφού λέγεται Poseidon!!! Δίκαια, κάποιος ξένος, κοιτώντας τα σήματα θα αναρωτηθεί: Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πουλάει υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής;

Δεν γνωρίζουμε εάν υφίσταται θέμα λογότυπου στα σήματα του Ελληνικού Στρατού (φανταζόμαστε πως το λογότυπο πρέπει να είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο), αλλά έχουμε την εντύπωση πως θα πρέπει να παρέμβει το υπουργείο Άμυνας και ιδιαίτερα το ΓΕΝ (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού), αφού το δοξασμένο σήμα το εμπορεύεται μία… τουρκική εταιρεία.

Ίσως, βέβαια, οι γείτονες να εμπνεύσθηκαν από την χρησιμοποίηση του θωρηκτού Αβέρωφ σε χώρο για πάρτι αναψυχής (αν το θυμόσαστε, έχει συμβεί και αυτό), αλλά είναι προφανές πως ένα τέτοιο σήμα δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εμπορικής δραστηριοποίησης…

Δεν θέλω να ρωτήσω το επίπεδο πληροφοριών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ούτε φυσικά το πώς κατόρθωσε η συγκεκριμένη τουρκική εταιρεία να χρησιμοποιεί επίσημα το συγκεκριμένο λογότυπο που ανήκει στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Λογικά, θα έπρεπε να έχει παρέμβει η ΕΥΠ και να ενημέρωνε απαιτώντας από την αντίστοιχη τουρκική υπηρεσία (ΜΙΤ) να παρέμβει έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα που θα μπορούσε να σταθεί αιτία όξυνσης των πνευμάτων στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Βέβαια, φυσιολογικά, θα έπρεπε να έχει παρέμβει ήδη το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας από τον Έλληνα πρέσβη να κινηθεί καταλλήλως ώστε να μην χρησιμοποιηθεί ή να παύσει να χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο σήμα από την τουρκική εταιρεία. Όμως, είναι τελείως διαφορετικό το φυσιολογικό από όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σήμερα…

Κι επειδή πονηρευόμαστε, αλλά κι επειδή δεν θεωρούμε πως οι αρμόδιες τουρκικές υπηρεσίες δεν γνωρίζουν το σήμα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, αλλά κι επειδή είναι προφανές πως δεν πρόκειται για θράσος, ούτε για..."άγνοια", αναρωτιόμαστε μήπως πρόκειται για μία καλά στημένη επιχείρηση "ψυχολογικού πολέμου"...

Επιτέλους!!!
Μπορεί το πολεμικό μας ναυτικό να μην έχει καινούργιες φρεγάτες, μπορεί να μην έχει καινούργια υποβρύχια που δεν... γέρνουν αλλά έχει... ''γιοτ'' με το σήμα του!!!

Κάπως έτσι πρέπει να το σκέφτηκε η εταιρία POSEIDON της γείτονος και αποφάσισε να βάλει, εκτός το όνομα της εταιρίας με τον άρχοντα της θάλασσας και σαν λογότυπό της το σήμα του πολεμικού μας ναυτικού!
Η Τουρκικών συμφερόντων εταιρία ή θαυμάζει πάρα πολύ το τιμημένο πολεμικό μας ναυτικό ή βρήκανε οι γείτονεςακόμη έναν τρόπο να μας γελοιοποιήσουν χρησιμοποιώντας το σε σε... σκάφη αναψυχής...!!!

Ίσως βέβαια να ταιριάζει γάντι ένα τέτοιο σκάφος δίπλα στο "ΑΒΕΡΩΦ", για να κάνει η κοσμική Αθήνα τα πάρτι της με περισσότερο στιλ, αλλά πάντα με την ''αιγίδα'' του πολεμικού ναυτικού...

Γενικά πάντως, τελικά φαίνεται ότι αυτοί οι Τούρκοι δεν παίζονται! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αναμένεται να κάνουν και τους… κινέζους, προφασιζόμενοι επιχειρηματική δραστηριότητα, με Ελληνικό σήμα και Ελληνικό όνομα… Εκτός και αν οι γείτονες ισχυριστούν ότι ο Ποσειδώνας ήταν… Τούρκος! Γιατί όχι; Αφού ήδη ισχυρίζονται πως το Αιγαίο είναι Τουρκικό!!!

Πάντως, από την Ελληνική πλευρά (για να βλέπουμε και τα δικά μας) μία λέξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την κατάσταση: Τραγέλαφος!

Από ποιους κινδυνεύει η Δημοκρατία;Από ποιους κινδυνεύει η Δημοκρατία;
Με αφορμή τις σκέψεις να τεθεί εκτός Νόμου το κοινοβουλευτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, όταν ταυτόχρονα η πολιτεία αδιαφορεί μπροστά στα κακουργήματα που διέπραξαν υπουργοί της
Του Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου, Δρ. Νομικής - Δικηγόρο
Μετά τις πρόσφατες σχετικά πρωτοβουλίες βουλευτών και οπαδών της «Χρυσής Αυγής» να αναδείξουν την πληγή του παρεμπορίου που μαστίζει χρόνια ολόκληρα την Ελληνική πραγματικότητα μετά την ενεργή παρουσία τους σε Ραφήνα και Μεσολόγγι αλλά και τη συνεχή ενεργή παρουσία τους σε πολλά άλλα θέματα που ταλανίζουν τον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό (βλ. Εγκληματικότητα αλλοδαπών), τέθηκε το ερώτημα της νομιμότητας λειτουργίας του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα. Βγήκαν πολλοί τιμητές και κήνσορες να πλειοδοτήσουν στην άποψη πως η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να τεθεί εκτός νόμου για τις τάχα ακραίες πολιτικές Δραστηριότητές της. Δεν έλειψαν ούτε υπουργοί που συμμερίσθηκαν επιπόλαια αυτή τη ρηξικέλευθη άποψη. Όμως άλλα ορίζει το Σύνταγμά μας και συγκεκριμένα στο άρθρο 29 παρ. 1 Συντάγματος. Στην πιο πάνω διάταξη αναφέρεται πως «οι Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του Δημοκρατικού πολιτεύματος».
Σε εναρμόνιση προς το Σύνταγμα το άρθρο 29 του Ν. 3023/2002 απαιτεί μόνον το περιεχόμενο της ιδρυτικής δήλωσης κόμματος που απευθύνεται στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενσωματώνει την  φρασεολογία του άρθρ. 29 παρ. 1 του Συντάγματος ( εξυπηρέτηση της ελεύθερης λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος). Συνακόλουθα δεν μπορεί να απαγορεύσει κανείς στην Ελληνική έννομη τάξη ένα κόμμα να σκέφτεται διαφορετικά από τα άλλα, εφόσον άλλωστε η διαφορετικότητα είναι στοιχείο και πεμπτουσία της Δημοκρατίας, όπως λένε και οι υπέρμαχοί της.
Προσεκτικότερη παρατήρηση μας οδηγεί στην αδιαμφισβήτητη θέση πως το ισχύον Σύνταγμα δεν προβλέπει καμία Διαδικασία απαγόρευσης κόμματος! (Γι’ αυτό ο Δρ. Νομικής, Κώστας Χρυσόγονος δήλωσε πως δεν μπορεί (ούτε πρέπει) να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, διαδίκτυο, 25-9-2012). Εξ' άλλου η εξυπηρέτηση και στήριξη της ελεύθερης λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος, μόνον κατ’ εξαίρεσιν έχει θεσμοθετηθεί με κυρώσεις. Τέτοια εξαίρεση αποτελεί το άρθρο 14 παρ 3 του Συντάγματος, το οποίο επιτρέπει την κατάσχεση εντύπου για δημοσίευμα που έχει σκοπό την βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, ενώ αντίθετα κυρώσεις δεν προβλέπονται στο άρθρο 29 παρ 1 του Συντάγματος αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των κομμάτων!(βλ Κ. Χρυσογόνος οπ και Βελ. Καράκωστας Το Σύνταγμα ερμηνευτικά σχόλια……. Αρθ 29, Νομική Βιβλιοθήκη 2006).
Απ’ όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη μόνον η Γερμανία στον θεμελιώδη Νόμο (GRUNDGESETZ) άρθρο 21 παρ 2, προφανώς λόγω των εμπειριών του παρελθόντος, προβλέπει διαδικασία σύμφωνα με την οποία, η Ομοσπονδιακή βουλή, το ομοσπονδιακό συμβούλιο και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, συμφωνούν να εισάγουν από κοινού αίτηση ενώπιον του ομοσπονδιακού συνταγματικού δικαστηρίου (BundesVerf. Gericht) για απαγόρευση και θέση εκτός νόμου κόμματος το οποίο πρέπει να κατηγορείται ότι παραβλάπτει ή καταργεί την ελεύθερη δημοκρατική τάξη ή θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της ομοσπονδιακής δημοκρατίας (βλ γι’ αυτό SCHMIDT- BLEIBTREU KLEIN- KOMMENTAR ZUM GRUNDGESETZ εκδόσεις LUCHTERHAND –Σχολιασμένος Κώδικας Συντάγματος Γερμανίας και περιοδικό SPIEGEL αρ. 36/3-9-2012).

Ο αντεθνικός βίος και η πολιτεία του κομμουνιστού Μ. ΓλέζουΜια παραληρηματική ανακοίνωση εξέδωσε ο παλαίμαχος σταλινολάτρης Μανώλης Γλέζος κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών –άγνωστον υπό ποια ιδιότητα- στην οποία αφού με φρασεολογία μαρξιστικού υποκόσμου χαρακτηρίζει (το κίνημα) «φασιστικό», «ναζιστικό», «εγκληματική οργάνωση», ακόμα και… αντεθνικό!!! Ιδού το παραλήρημα του γηραλέου νοσταλγού των Γκουλάγκ:
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Δεν πρόκειται απλώς για μια οργάνωση φασιστική ή ναζιστική. Είναι ένα κόμμα στην ουσία του αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει.
Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα. Ισχυρίζονται ότι τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας.
Όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ας το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό».

Πιθανολογώ, ότι ο αμετανόητος νοσταλγός του «πατερούλη» (Στάλιν), του Χότζα και άλλων «αστέρων» του εγκληματικού κομμουνιστικού πανθέου, βρίσκει την ευκαιρία -τώρα που έρχεται η 28η Οκτωβρίου- να μας υπενθυμίσει τον ψεύτικο «ηρωισμό» του. Το έχω αναφέρει στο παρελθόν και με την ευκαιρία το επαναλαμβάνω και τώρα: είναι τεράστιο ΨΕΥΔΟΣ ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη! Και εξηγούμε: ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;
Ωστόσο, πέραν αυτού του φοβερού ψεύδους, ποιος είναι ο Μ. Γλέζος που κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ως… αντεθνική; Ας δούμε κάποια σημεία από την… εθνική δράση του συντρόφου Γλέζου:
Ν’ αρχίσουμε από τα πιο πρόσφατα και να πηγαίνουμε σιγά-σιγά προς τα πίσω. Κατ’ αρχάς, λοιπόν, παραθέτω την παρακάτω σχετικώς πρόσφατη είδηση:
«Στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου της 6ης Σεπτεμβρίου του 2011, συζητήθηκε ο ορισμός ακριβούς θέσης στην περιοχή Θόλου Παροικιάς για την τοποθέτηση προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου κ. Μανόλης Γλέζος ψήφισε αρνητικά στην τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί όπως είπε, “από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας”».
Πάμε πιο πίσω. Τον Απρίλιο του 1985, ο «πατριώτης» Γλέζος, βουλευτής τότε του ΠΑΣΟΚ, παρέστη στην κηδεία του δημίου του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού Ενβέρ Χότζα. Μάλιστα, όπως εικονίζεται και σε σχετικό βίντεο, περνώντας μπροστά από το φέρετρο αυτού του απηνούς σφαγέα των Ελλήνων (και δικτάτορος, για να μην ξεχνιόμαστε…) σήκωσε την αριστερή γροθιά του στον χολερικό κομμουνιστικό χαιρετισμό, για να αποχαιρετήσει τον νεκρό «σύντροφο».
Πάμε και πιο πίσω, στο 1963. Τότε που ο Μανώλης Γλέζος μετέβη στην «μαμά» Μόσχα για να παραλάβει το βραβείο Λένιν. Εκεί, έδωσε και μια συνέντευξη, ανταπόδοση προφανώς για το βραβείο του συφιλιδικού εγκληματία Λένιν που του έδωσαν οι Σοβιετικοί πάτρωνές του, στην οποία –όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων-ετάχθη υπέρ της «αυτόνομης Μακεδονίας», πιστός στην επαίσχυντη απόφαση της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, του Ιανουαρίου του ’49.
Την εποχή εκείνη της προδοτικής αποφάσεως (1949), ο Γλέζος ήτο καταδικασμένος δις εις θάνατον με το Γ΄ Ψήφισμα και αδικήματα περί τύπου. Ο Γλέζος ισχυρίζεται ψευδώς πως είχε καταδικασθεί για την… συμμετοχή του στην «εθνική αντίσταση». Ιδού, όμως, τι προέβλεπε το Γ΄ Ψήφισμα «περί εκτάκτων μέτρων κατά των επιβουλευομένων την δημοσίαν τάξιν και την ακεραιότητα του κράτους»:
«Όστις θέλων να απόσπαση εν μέρος της Επικρατείας ή να ευκολύνει τα προς το τέλος τείνοντα σχέδια συνώμοσεν εντός του κράτους ή συνεννοήθη με ξένους ή διήγειρε στάσιν ή κατήρτισεν ενόπλους ομάδας, ή μετέσχεν είς αυτάς, τιμωρείται με θάνατον». Ο Γλέζος ήταν στέλεχος του ΚΚΕ, το οποίο είχε σκοπό την απόσπαση μέρους της ελληνικής επικρατείας -της Μακεδονίας και της Θράκης- για να παραδώσει την μεν Μακεδονία στον Τίτο, την δε Θράκη στους Βουλγάρους. Γι’ αυτό κατεδικάσθη. Όσοι αποκήρυσσαν τον κομμουνισμό (π.χ. Μίκης Θεοδωράκης κ.α. πολλοί) αφήνονταν ελεύθεροι…
Δυστυχώς, όμως, και την εποχή εκείνη δεν εφαρμόζονταν οι νόμοι. Έτσι, οι ποινές του Γλέζου μετατράπηκαν σε ισόβια και αφέθη ελεύθερος τον Ιούλιο του 1954, επί κυβερνήσεως Αλέξανδρου Παπάγου.

Άρθρο 60 του Συντάγματος της Ελλάδος: “Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση”!

Χθες ο ηγεμόνας της Μαξίμου με συνοπτικές διαδικασίες παραδειγματισμού και επίδειξης δύναμης διέγραψε τον βουλευτή της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη καταπατώντας για μια ακόμα φορά το Σύνταγμα της Ελλάδος για το οποίο ο ίδιος ορκίσθηκε …να το φυλάττει! Υπενθυμίζουμε όμως στον κ. Σαμαρά ότι αυτό που γράφει το άρθρο 60 του Συντάγματος είναι ότι: ” Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση“.Αυτό που δεν γράφει το Σύνταγμα κύριε Σαμαρά αλλά το επιζητούν κάποιοι ηγέτες-νάνοι είναι ότι οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα να συμφωνούν με την γνώμη του εκάστοτε αρχηγού του κόμματος. Βέβαια ο κ. Σαμαράς και όλοι αυτοί που οδηγούν ένα λαό σαν πρόβατα επί σφαγή ενοχλούνται από την αντισυνταγματική στάση της Χρυσής Αυγής…
Αιδώς Αργείοι ή μάλλον κατά το νεότερον ….Αιδώς Καλαματιανέ!

Financial Times κατά Χρυσής Αυγής


Το δημοσιογραφικό όργανο των πιο σκληρών διεθνών καπιταλιστών… Πανικός και τρόμος έχει πέσει στο ντόπιο κατεστημένο από την διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της μόνης αντιπολιτευτικής δύναμης στο σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, της Χρυσής Αυγής. Τα ίδια –και χειρότερα- συναισθήματα έχουν κατακυριεύσει και τους υψηλούς προστάτες και εντολοδότες του ντόπιου συστήματος εξουσίας, που όσο βλέπουν την Χρυσή Αυγή να μεγαλώνει τα ποσοστά της τόσο νιώθουν πως τα σχέδιά τους για λεηλασία του εθνικού μας πλούτου (πετρέλαια, φυσικό αέριο, χρυσός κ.τ.λ. – η Ελλάς είναι αυτό που λέμε «μαγαζί γωνία»…) θα πάνε στο βρόντο. Μέσα, λοιπόν, στον πανικό τους για την ενδεχόμενη απώλεια μιας σίγουρης πηγής πλούτου και ανεξάντλητης τοκογλυφίας, βάζουν τα δημοσιογραφικά τους όργανα να γράφουν μανιωδώς πύρινα άρθρα για την Χρυσή Αυγή, έχοντας ως «πηγή» τους αιώνιους βαστάζους τους, τους ντόπιους αριστερούς (διαβάζοντας κανείς το παρακάτω κείμενο νιώθει πως διαβάζει «Αυγή» ή «Ριζοσπάστη»…)

Ανοικτή επιστολή Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου προς τον πολιτικό κόσμο

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
 ΠΡΟΣ:
- ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
- ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
- ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
- ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
- ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
- ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
- ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ & ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ
 Εν ονόματι της Ορθοδοξίας, της πίστεως των πατέρων ημών, αντιμετωπίζουμε αντιχριστιανικό και απάνθρωπο διωγμό.
"Δεν πάσχομεν ούτε ως κλέπται, ούτε ως κακοποιοί, ούτε ως αλλοτριοεπίσκοποι, αλλά δια δικαιοσύνην", ως λέγει ο Απόστολος Παύλος. Επειδή θέλουμε να διατηρήσουμε την Ορθοδοξία, επειδή θέλουμε να κρατήσουμε την πίστη των πατέρων μας, στην οποία βρίσκεται η σωτηρία του Ορθόδοξου Χριστιανού. Επειδή δεν θέλουμε να προδώσουμε αυτήν την πίστη, μολύνοντας την συνείδησή μας επικοινωνούντες με τους εχθρούς του Θεού, τους Οικουμενιστές, τους παπόφιλους και όλους όσους έχουν καινοτομήσει στην πίστη των πατέρων μας, αντιμετωπίζουμε βία και διωγμό. Ήδη επί 40 συναπτά έτη, η Ιερά ημών Μονή διώκεται με διάφορους τρόπους και μεθοδεύσεις εκ μέρους των ηγετών του Οικουμενικού Πατριαρχείου με όργανο εκτελέσεως την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, η οποία στην πλειοψηφία της δεν συνευδοκεί στον διωγμό μας, αλλά υπογράφει κατόπιν πιέσεων και εμμέσων απειλών, εγκλωβισμένη αφενός στον φόβο και την δειλία προς το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και αφετέρου στην επιλεκτική της διάθεση εφαρμογής των διατάξεων του Καταστατικού Χάρτη του Αγίου Όρους (Κ.Χ.Α.Ο), ο οποίος ως γνωστόν, έχει Συνταγματική ισχύ.
Έτσι, ανέθεσαν σε ομάδα καιροσκόπων μοναχών, την ίδρυση πλασματικής και παρανόμου αδελφότητος, την οποία βάπτισαν ελαφρά τη συνειδήσει "Ιερά Μονή Εσφιγμένου". Στην συνέχεια η αδελφότητα αυτή μυήθηκε κατάλληλα, ως προς τον ρόλο και την δράση που θα αναλάμβανε ώστε να υποκαταστήσει την Ιερά ημών Μονή Εσφιγμένου, προκειμένου να επιτευχθούν τα σκοτεινά ανορθόδοξα σχέδια των Οικουμενιστών. Η εν λόγω, δυστυχής καθ΄ όλα ψευτοαδελφότητα, απέκτησε "Γεροντική Σύναξη", κατόπιν τοποθέτησης και όχι εκλογής κατά παράβαση του Κ.Χ.Α.Ο., ο δε ψευτοηγούμενος αυτής, Χρυσόστομος Κατσουλιέρης, δεν διαθέτει τα προβλεπόμενα από τον Κ.Χ.Α.Ο. προσόντα για την θέση αυτή, και ούτε ψηφίστηκε αλλά τοποθετήθηκε, πάλι αντιθέτως των σχετικών διατάξεων του Κ.Χ.Α.Ο.
Πέραν τούτων, η ψευτοαδελφότητα είναι ανεπαρκής, καθ' ότι η ολιγομελής σύνθεσή της κατέλαβε τις θέσεις των προϊσταμένων, με αποτέλεσμα να στερείται του ερείσματος της αδελφότητος. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα κυριότερα παράνομα διαπραχθέντα σε βάρος και ταλαιπωρία μας, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα:

Πυροβόλησαν σκοπό σε στρατόπεδο της Θεσ/κης!

Ένα ιδιαίτερα "περίεργο" περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης, όταν στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε ένας στρατιώτης που έκανε σκοπιά στο στρατόπεδο του 523 τάγματος. Ο σκοπός ανέφερε ότι δέχθηκε πυροβολισμό από αγνώστους που επέβαιναν σε ένα μαύρο βαν. Όπως περιέγραψε ο στρατιώτης αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες χρησιμοποίησαν όπλο μικρού διαμετρήματος, ίσως τύπου φλόμπερ. Ευτυχώς δεν βρήκαν το στόχο τους.

Το στρατόπεδο βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο, ο δρόμος Θεσσαλονίκης - Πολύγυρου έχει αρκετή κίνηση και τώρα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ελπίζουν να υπήρξε και κάποις μάρτυρας του περιστατικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκοπός είναι καλά στην υγεία του, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν αεροβόλο, γεγόνος που εγείρει ερωτήματα για το σκοπό της ενέργειας.

Πάντως, επί ποδός βρίσκεται και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.


defencenet

Καθημερινή: «Χρυσαυγίτικη απειλή» (για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας)


.
Ποιο είναι το αγαπημένο θέμα των δημοσιογραφικών οργάνων του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας; Θέλει και ρώτημα; Η Χρυσή Αυγή και οι τρόποι αποτελεσματικής ανάσχεσής της! Γιατί η Χρυσή Αυγή; Γιατί όπως φαίνεται καθαρά είναι η εθνική αντιπολίτευση και το μόνο αντιπολιτευόμενο στο σαπισμένο μεταπολιτευτικό καθεστώς, κόμμα. Θα σας μεταφέρουμε, λοιπόν, αυτούσιο άρθρο της «Καθημερινής της Κυριακής» με τον τίτλο «Χρυσαυγίτικη Απειλή», ο συντάκτης του οποίου –μεταξύ των άλλων- θεωρεί πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, αλλά «ελληνισμένοι από προσμείξεις αιώνων». Ιδού το άρθρο και τα συμπεράσματα δικά σας:  
«Είναι φανερό πια ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί πρόβλημα έως και απειλή για την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Το αποδεικνύουν η συμπεριφορά των βουλευτών της μέσα και έξω από τη Βουλή, οι δηλώσεις ηγετικών στελεχών της, η βία που ασκούν μέλη της σε βάρος αλλοδαπών και ημεδαπών, οι απειλές που εκτοξεύουν, επώνυμα ή ανώνυμα, εναντίον ανθρώπων που τολμούν να σταθούν απέναντί της και, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η απήχηση που έχει στους κόλπους της Αστυνομίας και, όπως ακούγεται, σε μονάδες ειδικών δυνάμεων του στρατεύματος, ενώ δεν περνά απαρατήρητη η άνοδος των χρυσαυγίτικων ποσοστών στις δημοσκοπήσεις, αλλά και η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει το αστικό πολίτευμα την πρόκληση.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα ακροδεξιό κόμμα. Είναι ένα κόμμα που έχει υιοθετήσει πλήρως τη ναζιστική μεθοδολογία και φρασεολογία, προσαρμοσμένες στα «δικά μας» και στη συγκυρία που βιώνουμε. Λειτουργεί ως οργανωμένο τάγμα, στη βάση συγκεκριμένων εντολών από την ηγεσία της, με άμεσους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους και στη βάση συνεχών προκλήσεων για να δοκιμάζει τις αντοχές, τη βούληση και τις αντιδράσεις της συντεταγμένης πολιτείας. Και έχει υιοθετήσει όλες τις «αρχές» του ναζισμού, περί ανώτερης ράτσας, κατώτερων φυλών, Εβραίων, μασόνων, τοκογλύφων, ακόμη και περί αθεΐας, ασχέτως αν δεν το αντιλαμβάνονται κάποιοι ιεράρχες. Άλλωστε, ένα μεγάλο μέρος της Καθολικής Εκκλησίας κράτησε ευμενή στάση και απέναντι στους Ναζί…

EKΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ


    
Στις   28/10/2012  ανήμερα της εθνικής μας επετείου του ΟΧΙ  Οι  ήρωες απόστρατοι αξιωματικοί  της ΚΥΠΡΟΥ του 1974  σε συνεργασία με συλλόγους  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ  και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ  διοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα αισχρά και επαίσχυντα  Τουρκικά σήριαλ που μας έχουν επιβάλλει τα ανθελληνικά κανάλια ΑΝΤ1 και MEGA , στο AGORA CENTER στις 18.30 ώρα . Για να βροντοφωνάξουμε και να απαιτήσουμε να μην προβληθούν ξανά αυτές οι προπαγανδιστικές σειρές .
Η παρουσία όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ  είναι απαραίτητη …
ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέο «κρυφτούλι» του Λιμενικού με τους Τούρκους στη Λέσβο! (ΦΩΤΟ)


Μέρα μεσημέρι, λίγα μόλις μίλια από τις ακτές της Λέσβου, τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής εθεάθη να κινείται ύποπτα, με τις υποψίες να στρέφονται στο ότι είτε αποτελούσε προπομπό σκάφους που θα μετέφερε λαθρομετανάστες, είτε το ίδιο τους μετέφερε, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση της ελληνικής πλευράς και συγκεκριμένα του τοπικού Λιμεναρχείου σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα / Ακτοφυλακή.

Ακολούθησαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, με τους Τούρκους προφανώς να αρνούνται να δεχθούν τον έλεγχο από το ελληνικό σκάφος. Ακολούθησαν κινήσεις ακινητοποίησης του σκάφους το οποίο αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια και αποχώρησε προς τις τουρκικές ακτές.''Διαλύσατε το χρηματοπιστωτικό σύστημα''

Αλβανός + Πακιστανός = 142 κιλά χασίς κι ένα καλάζνικοφ!


Ζήτω ο πολυπολιτισμός! Δύο «οικονομικοί μετανάστες» (σύμφωνα με την ορολογία της αντιρατσιστικής αριστεράς) συνελήφθησαν στο Πλαίσιο Φιλιατών Θεσπρωτίας, για εισαγωγή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανό κι έναν 34χρονο Πακιστανό, που με το αυτοκίνητο του πρώτου έφερναν από την Αλβανία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών (βάρους 142 κιλών και 132 γραμμαρίων).
Επίσης, στην έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκε (κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού) ένα οπλισμένο καλάζνικοφ, το οποίο προφανώς δεν πρόλαβαν να δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν οι «οικονομικοί μετανάστες».
(ΥΓ): Μια πρόταση προς τους βουλευτές του εθνικού κόμματος της Χρυσής Αυγής: να κάνουν μια επερώτηση στη βουλή, στην οποία να ζητούν να πληροφορηθούν πόσοι αλλοδαποί (στην συντριπτική πλειοψηφία τους Αλβανοί) συνελήφθησαν το 2012 να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα και πόσες είναι οι ποσότητες αυτές. Θα εκπλαγούν από την απάντηση (αν τους δοθεί). Μιλάμε για πολλούς τόνους…http://neadeksia.wordpress.com

Μασονία: Φρικτοί Όρκοι για Τυφλή Υπακοή

«Το πρώτο καθήκον κάθε Μασόνου είναι η υπακοή στις εντολές του Διδασκάλου. Το πνεύμα αυτό της άμεσης υπακοής και υποταγής στις αρχές, αποτελεί την μεγαλύτερη ασφάλεια για το‘Ίδρυμα’. Ο Ελευθεροτεκτονισμός μοιάζει περισσότερο με στρατιωτική παρά με πολιτική οργάνωση. Η διαταγή πρέπει να εκτελείται αμέσως. Ο χαρακτήρας της και οι συνεπειές της ίσως γίνουν αντικείμενα συστηματικής έρευνας. Ο Μασονικός κανόνας υπακοής μοιάζει με την ναυτική προσταγή «Υπάκουσε στις διαταγές ακόμη και αν καταστρέφουν τους δικούς μας» (Εγκυκλοπαίδεια του Ελευθεροτεκτονισμού του Μακί σ. 525)»

Μια έκθεση του Bloomberg και ο πειρασμός κάποιων συγκρίσεων


Μια επίσημη έκθεση του Bloomberg για την οικτρή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές που υπάρχουν, δημοσιεύεται αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ. Η έκθεση έχει ως εξής:  «Η Ελλάδα υφίσταται μια οικονομική συρρίκνωση του μεγέθους που υπέστησαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, γεγονός που αποτυπώνει την κλίμακα της δυσκολίας που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια να επανακτήσει ανταγωνιστικότητα μέσω της ύφεσης, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου οικονομικών ειδήσεων Bloomberg. Η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 18,4% τα τελευταία 4 χρόνια, αναφέρει το δημοσίευμα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) προβλέπει ότι θα συρρικνωθεί επιπλέον 4% το 2013, καθώς χώρα πασχίζει να μειώσει το χρέος της στο πλαίσιο των προγραμμάτων διάσωσης.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σωρευτική απώλεια εθνικού προϊόντος σε μία αναπτυγμένη οικονομία για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες, συνεχίζει το πρακτορείο, με μικρή διαφορά από την πτώση κατά 27% του ΑΕΠ της αμερικανικής οικονομίας μεταξύ του 1929 και του 1933, όπως αναφέρει το Γραφείο Οικονομικής Ανάλυσης στην Ουάσιγκτον.

H τρόικα απαιτεί την απόλυση όλων των Ελλήνων εφοριακών!

Αίσθηση έχει κάνει δημοσίευμα του Voice of Russia, σύμφωνα με το οποίο η τρόικα φέρεται να απαιτεί την απόλυση όλων των Ελλήνων εφοριακών, θεωρώντας τους διεφθαρμένους. Μάλιστα, επικαλείται έγγραφο το οποίο περιγράφει ρητά ότι οι απολύσεις αυτές είναι μέρος του μνημονίου. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για τα μειωμένα έσοδα που παρουσιάζει το Υπουργείο Οικονομικών και αποδίδεται στην αδυναμία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Ολόκληρη η είδηση εδώ στο voice of Russia.

"ΚΑΡΦΙ" ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ "ΚΟΛΛΗΤΟ" ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


tsipras
Μπορεί να είναι "φίλοι" και να τον έχει αβαντάρει στο παρελθόν αλλά του την "έχωσε" στην εκπομπή Αλ Τσαντίρ.
Καλά τα λέει ο Τσίπρας για τις τράπεζες, είπε μεταξύ άλλων ο Λαζόπουλος, αλλά θα πρέπει να σκεφτεί και αυτό που του είπε ο Καμμένος για την πρόταση περί παραίτησης βουλευτών.
Ο Σαμαράς θα είναι ο μοναδικός ευνοημένος από την συγκυβέρνηση. Και εαν κάνει τους δύο αντιπρόεδρους πάνε τα κόμματα τους, συμπλήρωσε ο "διασκεδαστής".
"Ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός αλλά το σύστημα ήδη ψάχνει τον μεθεπόμενο".
Έστω κι αν ο Λαζόπουλος τα είπε για αβανταδόρικο "ξεκάρφωμα" στον Τσίπρα, νομίζουμε ότι η τελευταία ατάκα είναι θανατηφόρα για τις διαθέσεις ενός συστήματος που συνεχώς απεργάζεται μεταβάσεις για μας αλλά χωρίς εμάς.http://makeleio.gr

Αυξημένη κινητικότητα του τούρκου προξένου της Κομοτηνής

Η είδηση της έλευσης Αμερικανών διπλωματών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Θράκη, δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κλιμάκιο των Αμερικανών δεν είδε τον Τούρκο Πρόξενο, ούτε κανέναν τουρκοδίαιτο παράγοντα της μειονότητας Τους μοναδικούς ας πούμε τουρκοστραφείς που είδαν οι αμερικανοί είναι ο “Σύλλογος Επιστημόνων” που λειτουργεί νόμιμα, αν και αυτο-χαρακτηρίζεται ως “Σύλλογος Τούρκων Επιστημόνων Θράκης”.


Η ομάδα των Αμερικανών διπλωματών φέρεται να επισκέπτεται την Θράκη προκειμένου να ερευνήσει τα ζητήματα της μειονότητας, για να συνταχθεί στη συνέχεια το σχετικό δελτίο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Μέσα στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης η επιτροπή, συναντήθηκε με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης Ιρφάν Ουζούν και την Επιτροπή Επιστημόνων Θράκης.
Πέραν αυτών, η αμερικανική ομάδα δεν συναντήθηκε με κανέναν άλλον εκπρόσωπο της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
Την ίδια στιγμή, ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής Οσμάν Ιλχάν Σενέρ εκμεταλλευόμενος την συγκυρία, φαίνεται πως αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι εντυπώσεων, αφού δραστηριοποιήθηκε και κινήθηκε για να πραγματοποιήσει μία σειρά σημαντικών συναντήσεων με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN) που επισκέφθηκε τη Θράκη συνοδευόμενοι από της “Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης”, δηλαδή τον Χαλίτ Χαμπίπογλου (και δεν είδαν κανένα εκπρόσωπο της ελληνική Πολιτείας αλλά και κανένα άλλο εκπρόσωπο της μετριοπαθούς πλειοψηφίας της μουσουλμανικής μειονότητας όπως π.χ. Πολιτιστικούς Συλλόγους Πομάκων, Ρομά κλπ.).
Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη επιτροπή ήρθε στην Θράκη μετά από πρόσκληση του Χαλίτ Χαμπίμπογλου (πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης), συνοδευόμενη και από έναν ευρωβουλευτή που κινείται στον χώρο του περιθωρίου του ευρωκοινοβουλίου.

Πρόκειται για επιτροπή που πραγματοποιεί «συστημένες» επισκέψεις και αποτελείται από εκπροσώπους διαφόρων ευρωπαϊκών «μειονοτήτων», όπως είναι οι Σλαβομακεδόνες του Ουρανίου Τόξου κ.α.

Οι επιλεκτικές αυτές συναντήσεις και η αυστηρή επιλογή με άρνηση συνάντησης με εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας και η ταυτόχρονη εμφάνιση του τούρκου προξένου ως “οικοδεσπότη”, εγείρει πλήθος ερωτηματικών όχι μόνο για τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξει η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών εθνοτήτων (FUEN), αλλά και για τον ρόλο του τουρκικού προξενείου στην Θράκη.
Εμείς, απλά θυμίζουμε την φράση “στην Θράκη κουμάντο κάνει ο τούρκος πρόξενος”, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως μέτρο άσκησης πίεσης και εκφοβισμού στον ιμάμη του Σώστη Ν. Ροδόπης, επειδή επέλεξε να ακολουθήσει τα όσα ορίζει το Ελληνικό κράτος, έναντι όσων επιθυμεί να επιβάλει το τουρκικό παρακράτος που δρα καταπατώντας κάθε έννοια του Ελληνικού Συντάγματος, αποσκοπώντας στην δημιουργία ισχυρού πόλου πίεσης στην κυβέρνηση των Αθηνών.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως με δήλωσή του ο γνωστός “δημοσιογράφος” Ντεντέ, δικαίως αρνήθηκε πως υπήρξε συνάντηση του ψευτομουφτή Ξάνθης, του τούρκου προξένου, των αμερικανών διπλωματών και του ιδίου, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, αλλά δεν θέλησε και να διευκρινήσει με ποιούς έγιναν αυτές οι συναντήσεις του τούρκου προξένου Ιλχάν Σενέρ και του ψευτομουφτή Αμέτ Μέτε.
Μήπως θα έπρεπε ο Ντεντέ, ως δημοσιογράφος που ισχυρίζεται ότι είναι, ως καθαρός και έντιμος όπως ισχυρίζεται ότι είναι, να πει και ποιοί ήταν στην συγκεκριμένη παρέα, αλλά και τι ακριβώς συζητούσαν;
Γιατί, άραγε, δεν καταθέτει την δική του -έστω- αλήθεια;
Μήπως επειδή δεν μπορεί να αντικρούσει το οφθαλμοφανές ή μήπως επειδή υπάρχει φόβος να εκθέσει σχεδιασμούς και πρόσωπα τα οποία απεργάζονται την Ελληνικότητα της Θράκης;

Όσο για την στάση του τούρκου προξένου Κομοτηνής και αφού ο ίδιος δείχνει πως ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα ανθρώπινα και τα μειονοτικά δικαιωάματα, καλό θα ήταν να πάρει την αντιπροσωπεία της FUEN και να την συνοδεύσει σε ένα ταξίδι στην Τουρκία, στην Ίμβρο και στην Τένεδο, για να καταγραφεί η εκεί Ελληνική Μειονότητα και οι συνθήκες διαβίωσής της. Αυτό, φυσικά, αν φυσικά ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής θέλει να συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μειονοτήτων και αν επιθυμούν οι αντιπρόσωποι της FUEN να ασχοληθούν με πραγματικά μειονοτικά προβλήματα και ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

 

Προδοσία η δέσμευση του εθνικού μας πλούτου σε κλειστό λογαριασμό των τοκογλύφωνΕρώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών:
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ της 23ης Οκτωβρίου 2012, «το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών με έγγραφό του (το οποίο εστάλη από τον γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Dr. Thomas Steffen, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου) προς το υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας, έθεσε ζήτημα δημοσιονομικής διακυβέρνησης και κλειστού λογαριασμού με εξωτερική διαχείριση ως προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης».
Ερωτάται ο κ. Υπουργός: 
Πώς επιτρέπει η ελληνική κυβέρνηση στους πιστωτές της να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας, όχι ως ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, αλλά ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων;
Ποια απάντηση δόθηκε στην ιταμή απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών μας; Τους ενημερώσατε ότι ακόμη και το να ανοίξει συζήτηση για το εν λόγω ζήτημα, θα θεωρηθεί από τον Ελληνικό λαό εθνική προδοσία;
Αθήνα,24/10/2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...http://www.xryshaygh.com
 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ! ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ¨Η ΟΧΙ ΤΑ 31,5 ΔΙΣ!


vorid-adon
Προσέξτε λοιπόν!
Στην πρώτη δανειακή σύμβαση , πέντε φορές που χρειάστηκε να πάρουμε την κάθε δόση, μας έλεγαν ότι αν δεν την πάρουμε έρχεται η καταστροφή και η χώρα δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις!
Στην δεύτερη δανειακή σύμβαση που είχε και την υπογραφή 170 βουλευτών, πάλι τα ίδια!
Συνολικά οκτώ φορές, διάφορες καρικατούρες πολιτικών, με ύφος αλαφιασμένου μαραθωνοδρόμου, μας έλεγαν ότι θα πάρουμε την δόση κι όλα εντάξει!!!
Εκτός όπως προανέφερα από μερίδα του έντυπου τύπου και του ραδιοφώνου, τα κανάλια αναπαρήγαγαν το μεγάλο αυτό ψέμα και όχι μόνο το αναπαρήγαγαν, αλλά λειτουργούσαν και πολλαπλασιαστικά, βάζοντας δημοσιογράφους να παίρνουν θέση! Επιπρόσθετα, η μεγάλη μάζα των οικονομολόγων που έχουν «σώας τας φρένας», δεν κλήθηκε σχεδόν ποτέ να σχολιάσει τις αρλούμπες των πολιτικών!
Αρλούμπες ... οι οποίες φυσικά στοχεύουν σε συγκεκριμένες μάζες!
Διότι, ας πάρουμε για παράδειγμα την μεγαλύτερη εκ των δόσεων που έχουμε λάβει!
Αυτή των 80 δις ευρώ!
Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Τι πληρώθηκε με αυτά;
Τι θα συνέβαινε αν δεν τα παίρναμε;
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ποσό αυτό πήγε από τράπεζες προς τράπεζες! Η συναλλαγή ήταν η αποπληρωμή παλιών οφειλών της Ελλάδας!
Ούτε ένα ευρώ δεν χρησιμοποιήθηκε για αποπληρωμή συντάξεων, μισθών ή οφειλών του Κράτους προς προμηθευτές!
Πολύ περισσότερο ούτε ένα ευρώ δεν πήγε στην κατεύθυνση της ανάπτυξης!
Το ίδιο θα συμβεί και με την δόση των 30.5 δις που αναμένει ο Στουρνάρας, για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο υπουργείο οικονομίας!!! Γιατί με κάτι άλλο δεν ασχολείται ο υπουργός!!! Μόνο με τις δόσεις!!!
Ετσι, κάποιο μικρό μέρος της επόμενης δόσης θα πάει σε ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, δηλαδή πάλι στις τράπεζες και ένα απειροελάχιστο μέρος –λένε- ότι θα πάει σε πληρωμές προς προμηθευτές του Δημοσίου! Κι επειδή αυτοί οι προμηθυτές, χρωστάνε σε τράπεζες ... «της Μιχαλούς», ακόμη κι αυτό, θα εκταμιευτεί τελικά από τις τράπεζες που έχουν δώσει διάφορα ... θαλασσοδάνεια σε αρκετούς τέτοιους ιδιώτες!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ: ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ!


mixaloliakos-hremos
"Φύλακες άγγελοι αποδείχτηκαν στη γειτονιά του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς, που συνέλαβαν κοντά στο σπίτι του στην Πεύκη σεσημασμένους αλλοδαπούς διαρρήκτες.
Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Οι δύο διαρρήκτες, που ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους, είχαν διαρρήξει την πόρτα σε αποθήκη πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου και μετέφεραν τα κλοπιμαία σε αυτοκίνητο. Ένας ειδικός φρουρός και ένας αστυνομικός της Ασφάλειας, της προσωπικής φρουράς του κ. Μιχαλολιάκου, θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις των δύο νεαρών και τους παρακολούθησαν. Όταν τους είδαν να μεταφέρουν αντικείμενα από το εσωτερικό της πολυκατοικίας, τους πλησίασαν και με προτεταμένα τα όπλα τους αιφνιδίασαν. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου τους πέρασαν χειροπέδες και μέσω ασυρμάτου ζήτησαν ενισχύσεις. Στην κατοχή των κακοποιών οι αστυνομικοί εντόπισαν, εκτός από τα κλοπιμαία, και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και κλειδιά πασπαρτού, που άνοιγαν πόρτες αποθηκών. Οι διαρρήκτες, ένας Γεωργιανός και ένας Ρουμάνος, οδηγήθηκαν στο Τμήμα της Πεύκης. Όπως διαπιστώθηκε στο αρχικό στάδιο της έρευνας, οι δύο αλλοδαποί ήταν σεσημασμένοι για διαρρήξεις και κλοπές, είχαν προφυλακιστεί και βρίσκονταν έξω με περιοριστικούς όρους».

ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.


xrisi-voyli
Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής με ευρεία πλειοψηφία, ανακοίνωσε το Προεδρείο της Βουλής , μετά από ονομαστική ψηφοφορία όπου υπερψήφισαν και οι 220 βουλευτές που παρευρίσκονταν στην αίθουσα.
Συγκεκριμένα, αίρεται η βουλευτική ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη για συνέργεια σε ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη το 2007, στη γνωστή υπόθεση στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, αλλά και για τους Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή για την εμπλοκή τους στα γεγονότα σε πανηγύρι της Ραφήνας κατά αλλοδαπών μικροπωλητών.
«Η άρση ασυλίας 4 βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα σε 4 μήνες δεν είναι μια τυχαία πράξη. Υποκινείται από ξένα κέντρα εξουσίας», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Οδηγούμαστε και πάλι στο ειδώλιο για να αποδείξουμε ότι έχουμε καθαρά χέρια. Ο δρόμος που περνά μέσα από τη δίωξη θα μας οδηγήσει στο δρόμο της καταξίωσης», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε: «Ζητώ την άρση της ασυλίας μου, όχι για να αποδειχτεί η αθωότητα μου, αλλά για να γελάσει το χειλάκι του Έλληνα που έχει καταρρακωθεί από τα μέτρα που επιβάλλει η διεθνής Τρόικα και εφαρμόζει η εγχώρια», πρόσθεσε.http://makeleio.gr

ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.


xrisi-voyli
Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής με ευρεία πλειοψηφία, ανακοίνωσε το Προεδρείο της Βουλής , μετά από ονομαστική ψηφοφορία όπου υπερψήφισαν και οι 220 βουλευτές που παρευρίσκονταν στην αίθουσα.
Συγκεκριμένα, αίρεται η βουλευτική ασυλία του Ηλία Κασιδιάρη για συνέργεια σε ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη το 2007, στη γνωστή υπόθεση στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, αλλά και για τους Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή για την εμπλοκή τους στα γεγονότα σε πανηγύρι της Ραφήνας κατά αλλοδαπών μικροπωλητών.
«Η άρση ασυλίας 4 βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα σε 4 μήνες δεν είναι μια τυχαία πράξη. Υποκινείται από ξένα κέντρα εξουσίας», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Οδηγούμαστε και πάλι στο ειδώλιο για να αποδείξουμε ότι έχουμε καθαρά χέρια. Ο δρόμος που περνά μέσα από τη δίωξη θα μας οδηγήσει στο δρόμο της καταξίωσης», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε: «Ζητώ την άρση της ασυλίας μου, όχι για να αποδειχτεί η αθωότητα μου, αλλά για να γελάσει το χειλάκι του Έλληνα που έχει καταρρακωθεί από τα μέτρα που επιβάλλει η διεθνής Τρόικα και εφαρμόζει η εγχώρια», πρόσθεσε.

Μετωπική Σαμαρά-ΚουβέληΜετωπική σύγκρουση με τον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να είχε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με το MEGA, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, ήταν κάθετος, τονίζοντας στον.....
Πρωθυπουργό ότι ''στηρίζω την κυβέρνηση αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν βάζω την υπογραφή μου στην ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων''.

Για τη Δημοκρατική Αριστερά, δεν είναι τεχνικό το ζήτημα, αλλά είναι θέμα πολιτικής συνέπειας τα εργασιακά θέματα. Ο Φώτης Κουβέλης ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν ανέφερε ότι ''δεν ψηφίζω τις εργασιακές αλλαγές και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτή μου την απόφαση''.

Εξήγησε μάλιστα ότι τα εργασιακά έχουν αξιακό και ιδεολογικό φορτίο για τη Δημοκρατική Αριστερά. Εξέφρασε την άποψη ότι δεν μπορεί να έρχονται στο παρά πέντε της διαπραγμάτευσης οι αλλαγές στα εργασιακά, τη στιγμή που δεν έχουν δημοσιονομικό όφελος.

''Ούτε εγώ ούτε άλλος βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ., πρόκειται να τις ψηφίσει'', φαίνεται να τόνισε ο Φώτης Κουβέλης.

Όσον αφορά στην ενόχληση του Πρωθυπουργού μετά τα λεγόμενα του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., κύκλοι του κόμματος επισημαίνουν ότι είναι ήδη τολμηρό που συμμετέχουν σε μία κυβέρνηση συνεργασίας.

Υπογραμμίζουν ότι αναλαμβάνουν το πολιτικό κόστος και προσπαθούν να στηρίξουν επώδυνα μέτρα για να σωθεί η χώρα, υποστηρίζουν όμως ότι οι ίδιοι δεν έχουν ευθύνη για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Ο Φώτης Κουβέλης έθεσε και άλλα ζητήματα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ενώ έδειξε τη δυσφορία του για τις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στα εργασιακά, ότι δηλαδή βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Επίσης, εξέφρασε την ενόχλησή του για τις φήμες περί ανασχηματισμού.

ΔΕΝΔΙΑΣ : ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45% Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ

Στοιχεία για τη συμμετοχή αλλοδαπών στη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, προς απάντηση ερώτησης της βουλευτή των...
Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αλλοδαπών. Σύμφωνα με τα τηρούμενα από την αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ (Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας) στοιχεία το ποσοστό συμμετοχής αλλοδαπών στο έγκλημα της ληστείας κατά το 8μηνο του 2012 ανέρχεται σε 47,78% του συνόλου των δραστών ληστειών έναντι 54,21% για το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Αλλοδαποί είναι, επίσης, το 45,72% των δραστών κλοπών και διαρρήξεων κατά το ίδιο διάστημα του 2012 έναντι 44,58% για το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Ο υπουργός αναφέρει στην απάντησή του ότι το φαινόμενο της υπερσυσσώρευσης παράνομων μεταναστών στη χώρα, έχει σοβαρές επιπτώσεις στο εσωτερικό περιβάλλον ασφάλειας και υπογραμμίζει ότι για την ουσιαστική αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και εκδηλώνονται στοχευμένες δράσεις, οι οποίες επικαιροποιούνται δεδομένης της ταχύτητας με την οποία εξελίσσεται το κοινό και οργανωμένο έγκλημα. Ο κ. Δένδιας αναφέρεται και στην ενίσχυση των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, των πεζών και εποχούμενων περιπολιών και του θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς. Για την αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς» στην Αθήνα και την παρέβρια περιοχή, ο υπουργός υπενθυμίζει ότι σταδιακά επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της επικράτειας και ήδη τα αποτελέσματά της αξιολογούνται ως θετικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...