Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Τα κροκοδείλια δάκρυα της Κανέλλας, το ΚΚΕ και τα… πίτουρα


Γελάει όλος ο κόσμος με το θεατρικό «ξέσπασμα» με… κροκοδείλια δάκρυα της Κανέλλη στον ΣΚΑΙ. Και βέβαια η όψιμη συντρόφισσα Λιάνα Κανέλλα είναι γνωστή για τη γραφικότητά της και για τα μασκαραλίκια της, αλλά να κάθεται ολόκληρο ΚΚΕ (που εθεωρείτο αν μη τι άλλο σοβαρό κόμμα, κι αυτό μην το πάρετε σαν… κοπλιμέντο) να ασχολείται με τέτοιες γελοιότητες δεν το περιμέναμε. Ανακοίνωση, λοιπόν, έβγαλε το ΚΚΕ για τα ψεύτικα δάκρυα της Κανέλλας:  
«Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το «αστείο» σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο».

Ένα ακόμα «ρατσιστικό» έγκλημα: Αλβανός σκότωσε Αλβανό στην Πέλλα


Μια ακόμα δολοφονία ενός 24χρονου αλλοδαπού εξιχνιάστηκε σχετικά γρήγορα από την Αστυνομία κι έτσι δεν… πρόλαβαν οι «αντιρατσιστές» να την προσθέσουν στα… ρατσιστικά εγκλήματα που έγιναν από «χρυσαυγίτες με μαύρες μπλούζες».
Η δολοφονία του αλλοδαπού (Αλβανού) είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 15.10.2012, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Παλαιφύτου – Παλαιού Μυλότοπου Πέλλας. Δράστης της δολοφονίας ήταν ένας 30χρονος αλλοδαπός (Αλβανός, επίσης). Θύτης και θύμα δούλευαν ως βοσκοί και έμεναν μαζί σε στάνη αγροτικής περιοχής του Παλαίφυτου Πέλλας. Λίγο πριν από τη δολοφονία ήταν μαζί σε καφενείο της περιοχής, και μόλις έφυγαν συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία και ο 30χρονος Αλβανός μαχαίρωσε τον 24χρονο προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Σε αστυνομική έρευνα του χώρου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος, το οποίο είχε τα δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη. Ο δράστης έχει εξαφανιστεί και αναζητείται…http://neadeksia.wordpress.com


About these ads

Οι «εκλεκτοί ειδικοί» συμβουλεύουν...Να τεθεί τώρα εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, πριν φθάσει στο 20%!
Ανάμεσα στις «εκλεκτές» (ο όρος έχει πολλές ερμηνείες, μπορεί ας πούμε να προέρχεται από τον «εκλεκτό λαό») παρουσίες στην άκρως δυσφημιστική –και χωρίς δυνατότητα αντιλόγου- για την Χρυσή Αυγή εκπομπή του πρώην (;) σταλινικού και νυν καθεστωτικού Παύλου Τσίμα, (που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο mega), ήταν και του Jean -Yves Camus (Ζαν-Υβ Καμύ), «ερευνητή και δοκιμιογράφου που εξειδικεύεται στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά», όπως τον είχε παρουσιάσει παλαιότερα η εφημερίδα «Αυγή» σε συνέντευξή του. Και δημοσιογράφου της εβραϊκής εφημερίδας της Γαλλίας «Actualite Juive», όπως δεν τον παρουσίασαν, αλλά είναι…

Αυτός είναι ο σιωνισμός…Τρομοκρατική επιδρομή του Ισραήλ στο Σουδάν!
Μπορεί να μην… υπέπεσε στην αντίληψη των ελληνόφωνων ΜΜΕ, αλλά συνέβη. Πρόκειται για την εγκληματική-τρομοκρατική επίθεση  του Ισραήλ κατά του Σουδάν, που συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη! Πιο συγκεκριμένα, αεροπλάνα του σιωνιστικού τρομοκράτους βομβάρδισαν εργοστάσιο όπλων στο Χαρτούμ του Σουδάν, σε μια επίδειξη πλήρους περιφρόνησης του διεθνούς δικαίου και κάθε διεθνούς κανόνα. Με το «έτσι θέλω», «γιατί έτσι γουστάρω»! Έτσι λειτουργεί το Ισραήλ, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπου του χειρότερου εχθρού της ανθρωπότητας, του σιωνισμού!

Έκρηξη φόρων, μαχαίρι σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα


 
Την περαιτέρω αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων πολιτών κατά 3 δισ. ευρώ και την επιβολή περικοπών συνολικού ύψους 10,5 δισ. ευρώ σε δαπάνες για μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και λειτουργικές δημόσιες δαπάνες προβλέπει για τη διετία 2013-2014 το νέο Μνημόνιο Οικονομικής Πολιτικής, το οποίο αναμένεται να υπογράψουν η κυβέρνηση και η Τρόικα.
Όπως προκύπτει από το προσχέδιο του νέου Μνημονίου, το οποίο έχει στη διάθεσή του ο «Ε.Τ.»:

1  Ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2013 θα περιλαμβάνει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα συνολικού ύψους 9,2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 6,3 δισ. ευρώ θα αφορούν σε περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων και τα υπόλοιπα 2,9 δισ. ευρώ θα είναι αυξήσεις φόρων και περικοπές λοιπών δημόσιων δαπανών. Η ψήφιση του νέου Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2013 και του αναθεωρημένου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2016 θα είναι προαπαιτούμενη ενέργεια για την αξιολόγηση!

Συνέντευξη Βερναρδάκη (VPRC): Χρυσή Αυγή, το κόμμα του λαούΟ Χριστόφορος Βερναρδάκης είναι διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων VPRC. Ταυτόχρονα είναι και αριστερός και δεν το κρύβει. Σε συνέντευξή του στην αριστερή εβδομαδιαία εφημερίδα «Εποχή», αναλύει τα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων και βάσει αυτών κάνει προβλέψεις για το μέλλον. Χωρίς πολλά λόγια ας δούμε τι αναφέρει για την Χρυσή Αυγή και τα συμπεράσματα δικά σας:
Πό­σο ρευ­στό εί­ναι το πο­λι­τι­κό σκη­νι­κό; Μπο­ρούν να συμ­βούν τα πά­ντα;
Σα­φώς. Θα έ­λε­γα ό­τι έ­χου­με ε­πι­στρέ­ψει σε μια πε­ρίο­δο πο­λι­τι­κών σει­σμών με α­πρό­βλε­πτες ε­ξε­λί­ξεις. Ωστό­σο, οι νέ­οι πο­λι­τι­κοί πρω­τα­γω­νι­στές, που προέ­κυ­ψαν α­πό τις τε­λευ­ταίες ε­κλο­γές, ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και η νε­ο­φα­σι­στι­κή Χρυ­σή Αυ­γή εί­ναι στα­θε­ρο­ποιη­μέ­νοι. Οι ό­ποιες με­τα­κι­νή­σεις και με­τα­το­πί­σεις α­φο­ρούν κυ­ρίως τα κόμ­μα­τα της συ­γκυ­βέρ­νη­σης, το ΚΚΕ και τα πο­λύ μι­κρά κόμ­μα­τα, ό­πως ο ΛΑ­ΟΣ, οι Οι­κο­λό­γοι Πρά­σι­νοι, που στην ου­σία ε­ξα­φα­νί­ζο­νται.
Με βά­ση την τε­λευ­ταία δη­μο­σκό­πη­ση της VPRC ποιοι ε­νι­σχύο­νται; Ενι­σχύο­νται τα «ά­κρα» και δυ­σκο­λεύο­νται τα λε­γό­με­να «με­σαία» κόμ­μα­τα;
Ενι­σχύε­ται το έ­να ά­κρο, η φα­σι­στι­κή δε­ξιά. Και ε­νι­σχύε­ται εις βά­ρος της φι­λε­λεύ­θε­ρης δε­ξιάς.
Η ά­νο­δος της φα­σι­στι­κής δε­ξιάς, θα συ­νε­χι­στεί; Υπάρ­χουν ποιο­τι­κά στοι­χεία που να στη­ρί­ζουν αυ­τή την εκ­δο­χή;
Εί­ναι έ­να υ­παρ­κτό εν­δε­χό­με­νο. Η ά­νο­δος της Χρυ­σής Αυ­γής στη­ρί­ζε­ται στην κρί­ση του κομ­μα­τι­κού συ­στή­μα­τος και φυ­σι­κά στην οι­κο­νο­μι­κή κρί­ση. Η Χ.Α. εί­ναι έ­να μόρ­φω­μα που έ­χει μια συ­γκε­κρι­μέ­νη α­νά­γνω­ση της οι­κο­νο­μι­κής κρί­σης, ρα­τσι­στι­κή, ε­θνι­κι­στι­κή κ.λπ., που ρί­χνει το βά­ρος στον α­ντι­συ­στη­μι­σμό και κά­νο­ντας δου­λειά πε­δίου.

Ποιός ἦταν πρωθυπουργός ὅταν ψηφίστηκε ὁ νόμος πού ἀπαγορεύει τήν Ἑλληνική Σημαία σέ ἀρχαιολογικούς χώρους;


Τελικά σε αυτήν την χώρα,πέρασε ποτέ ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ πατριώτης,άντρας,Ελληνας,γενναίος πολιτικός,που να νοιάστηκε και να αγάπησε αυτή τη χώρα πραγματικά;;

Αμφιβάλω..

 Σεμέλη

Ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;

Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;

Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.

Αυτός ο νόμος (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Ράλλη, επί Νέας Δημοκρατίας δηλαδή και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και Ν. 2946/2001,επί Σημίτηπου εξυπηρετούσαν τα ίδια συμφέροντα με την απαγόρευση της σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.
Τα διάφορα blogs και sites που δημοσίευσαν ότι απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν τους Νόμους και τις ημερομηνίες, για να δουν ποιες κυβερνήσεις τους ψήφισαν.
Και κάποιοι οπαδοί-πρόβατα της Ν.Δ., για να το παίξουν «πατριώτες» και να μη θίξουν το κόμμα τους, βασιζόμενοι στη χρονολογία 1981, ισχυρίζονται ότι ο Νόμος πρωτοψηφίστηκε από την κυβέρνηση της «Αλλαγής» του Ανδρέα Παπανδρέου! Γι” αυτό επιμένουμε, οπαδοί των κομμάτων, ότι θα πρέπει να διαμορφώνετε μόνοι σας τη γνώμη σας κι όχι να δέχεστε ό,τι σας ποτίζουν στο «μαντρί» τους!
Καταλάβατε πόσο εύκολα σας ελέγχουν;
Καταλάβατε πώς καμιά φορά αυτά που σας «περνούν» ως δεδομένα, μπορούν να αντιστραφούν;
Όταν λοιπόν διαβάζετε ειδήσεις, από blogs/sites, καλό είναι να ελέγχετε μόνοι σας αν αληθεύουν και να μη «πέφτετε» εύκολο θύμα της παραπληροφόρησης.
Εμείς διαβάζοντας αρχικά τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σκεφτήκαμε να ερευνήσουμε το θέμα για τους εξής λόγους:
  •  Οι εκλογές έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, προς το τέλος δηλαδή του έτους
  • Δεν προλάβαιναν μέχρι τη σταθεροποίηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου να ψηφίσουν το Νόμο
  • Ο Γ. Ράλλης έγινε πρωθυπουργός το 1980 για ένα χρόνο
Δείτε παρακάτω το Νόμο 1144/1981 (μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, πατώντας «Αναζητήσεις» και κατόπιν «Νόμοι και Διατάγματα», δηλαδή ΕΔΩ), με υπογραφές των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίαςστη σελίδα 1030.
Ν. 1144/1981

Συμπέρασμα (επειδή το νόημα μετράει):
Αυτό το Νόμο τον δημιούργησαν τα δυο μεγάλα προδοτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού! Λόγω ξένων συμφερόντων, απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην ίδια μας την πατρίδα!

Ομάδα Έρευνας Δ & Ε

πηγή

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

TAIΠΕΔ ή απλά το «Ταμείο»Διακόσια χρόνια κόπων πακετάρονται στη Βουλή σε ένα Ταμείο από τον κύριο Σαμαρά και τη συγκυβέρνησή του. Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ή απλά για τους κοινούς θνητούς το «Ταμείο». Σε αυτό το «Ταμείο» λοιπόν έχει ήδη μεταφερθεί ολόκληρη η περιουσία του Ελληνικού Κράτους, υποδομές, ακίνητα, εταιρείες. Αναμένεται πλέον μόνο η τυπική επικύρωση του πράγματος από την Βουλή, για να ξεκινήσει το μεγάλο και μη αναστρέψιμο ξεπούλημα αυτών που έχτισαν ή απέκτησαν όλες μαζί οι προηγούμενες γενεές μέσα από πολέμους, κόπους, εργασία (!) (αλλά δεν πρέπει να σας λέει κάτι αυτή η λέξη) και χρόνο. Διακόσια χρόνια μας πήρε κύριε Σαμαρά για να συγκεντρώσουμε αυτά που εσείς σήμερα επικυρώνετε προς πλήρη και αμετάκλητη αποκρατικοποίηση. Και λέμε ξεπούλημα γιατί αφενός μεν δεν μας μένει τίποτα την επαύριο ως περιουσιακό στοιχείο, ούτε ως ιδιώτες ούτε ως πολίτες, και αφετέρου δε γιατί το χρέος που αριστοτεχνικά πολλαπλασιάσατε/ζετε δεν θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο.
Στην ιστοσελίδα λοιπόν του «Ταμείου» μπορείτε να δείτε όλες μία προς μία τις εταιρίες (με τις αναδόχους δικηγορικές & χρηματοοικονομικές εταιρίες – Goldman Sachs, Lazard κα.), που αποκρατικοποιούνται. Από το ρεύμα, νερό, πετρέλαιο, λαχεία, προγνωστικά αγώνων, φυσικό αέριο, νικέλιο, και δεκάδες άλλα. Αυτά δεν ενοικιάζονται για ορισμένο χρόνο, φεύγουν σήμερα οριστικά από τα χέρια μας. Συνεχίζουμε όμως με όλα τα λιμάνια της χώρας, αεροδρόμια, εκτάσεις γης, ξενοδοχεία, όλα τα ακίνητα του δημοσίου (70.000 τεμάχια και πλέον), υπουργεία, εφορίες, αστυνομικά τμήματα. Αυτά δίδονται για μέχρι και 99 χρόνια από σήμερα. Ουσιαστικά λοιπόν το Ελληνικό Κράτος παύει να υφίσταται για τον επόμενο αιώνα ως Κυρίαρχος Εθνικός οικονομικός και κοινωνικός σχηματισμός. Παραμένει απλά, ως αλλότριος διαχειριστής φορολογικών εσόδων των όποιων κατοίκων αυτού του τόπου. Εσόδων που θα προορίζονται πρωτίστως για την πληρωμή αυτών των «ανεξάντλητων» τοκοχρεολυσίων. Αναλυτικά λοιπόν από την ιστοσελίδα του «Ταμείου» όλα όσα μας βαραίνουν:
Γη
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ξεκίνησε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο έργο για την εκμετάλλευση των ιδιόκτητων ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου. Το πεδίο εργασιών περιλαμβάνει πάνω από 70.000 ακίνητα του δημόσιου τομέα που επί του παρόντος τα διαχειρίζονται ή ανήκουν σε δημόσιες κτηματικές εταιρείες (ΚΕΔ, ΕΤΑ), σε ΔΕΚΟ ή σε διάφορα Υπουργεία. Τα ακίνητα θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν προς εκμετάλλευση βάσει γενικών κριτηρίων (Ελεύθερα Ακίνητα, Αστικά Ακίνητα, Μη αστικά Ακίνητα >1.000 m2) και εμπορικών παραγόντων (μέγεθος, τοποθεσία, βασικές νομικές δεσμεύσεις, πιθανές χρήσης ακινήτου). Οι στρατηγικές αξιοποίησης θα εξειδικευτούν για κάθε ένα περιουσιακό στοιχείο και/ή για χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων που θα προκύψουν από αυτήν τη διαδικασία.
Υποδομές

«Ευπαθείς» προσπάθησαν να καταστρέψουν γέφυρα του ΟΣΕ, για να κλέψουν το μέταλλο!


Αποθρασύνθηκαν τελείως! Το χειρότερο με τα μέλη των λεγόμενων «ευπαθών» ομάδων και με τους λαθρομετανάστες, δεν είναι μόνο πως εγκληματούν ασύστολα, αλλά ότι έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο σημείο που να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, ακόμα και πράγματα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα θεωρούνταν αδιανόητα. Και γι’ αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της πλήρους ασυδοσίας και ατιμωρησίας, που δημιούργησαν οι λεγόμενοι «αντιρατσιστές» και τα ΜΜΕ, ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, αλλά και τα αριστερά κόμματα που υπερθεμάτιζαν υπέρ των «δικαιωμάτων» των «ευπαθών» και των λαθρομεταναστών και των κάθε είδους παραβατικών περιθωριακών. 

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑΘΗΝΑ 26-10-2012.

Ευλογημένη και ευτυχής ημέρα η 26η Οκτώβρη του 1912. Χαρά μεγάλη για τη Θεσσαλονίκη μα και ολάκερη την Ελλάδα η απελευθέρωση της συμπρωτεύουσας και συμβασιλεύουσας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας Μας. Είναι η κορωνίδα των βαλκανικών πολέμων για την απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη.

Ο Αρχιστράτηγος και Διάδοχος του Θρόνου των Ελλήνων Κωνσταντίνος καβάλα στο άλογό του εισέρχεται θριαμβευτής επικεφαλής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ελεύθερη από τον τουρκικό ζυγό Θεσσαλονίκη Μας. Ο Τούρκος διοικητής της πόλης, ο Ταξίμ Πασάς βλέποντας ότι πάσα αντίσταση ήταν μάταιη, δέχεται τους όρους παράδοσης του Κωνσταντίνου. Παραδίδει τη Θεσσαλονίκη επισήμως στον Αρχιστράτηγο των Ελλήνων ανήμερα της εορτής του πολιούχου και προστάτη της Αγίου Δημητρίου. Η συγκίνηση σε λαό και κλήρο είναι μέγιστη για την εκπλήρωση του πόθου αιώνων.  

Πρόκειται για μια εποποιία που δικαίως έχει μείνει στην ιστορία μας ως δεύτερο Εικοσιένα. Είναι το αποτέλεσμα των αγώνων και των θυσιών του Τίμιου Ελληνικού Αίματος των ηρωικών και ακατάβλητων στρατιωτών μας. Η σιδηρά βούληση μιας Ελλάδος που δεν είχε ακόμη μπει στην περίοδο του διχασμού και των ελληνοτουρκικών «φιλιών» που, αλίμονο, εισήγαγε ο τότε πρωθυπουργός Βενιζέλος διευκολύνοντας τη μικρασιατική καταστροφή. Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης Μας είναι η πιο τρανή απόδειξη της μεγαλοσύνης του Ελληνισμού όταν είναι ενωμένος και προτάσσει πριν από όλα τα εθνικά ιδεώδη.

Ο διάδοχος και μετέπειτα βασιλεύς Αρχιστράτηγος Κωνσταντίνος υπήρξε ένθερμος πατριώτης και μέγας υποστηρικτής της Εθνικής Ιδέας για την ανόρθωση της Μεγάλης Ελλάδος. Ενέπνεε την απόλυτη πίστη στο πρόσωπό του ανάμεσα στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Επιδίωξε να υψωθεί η γαλανόλευκη ελληνική σημαία σε κάθε σκλάβα ελληνική γη, μέχρι το σημείο που βρισκόταν και ο πιο απομακρυσμένος τάφος Έλληνα Στρατιώτη. Αυτοί οι λόγοι ήταν αρκετοί για να τον πολεμήσουν σκληρά τόσο οι εξωτερικοί εχθροί της Ελλάδος και οι φερόμενες Μεγάλες Δυνάμεις όσο και οι εσωτερικοί ελληνόφωνοι, «εθναρχικοί» και δημοκρατικοί τάχα πολέμιοι του έθνους μας. Είναι δε ο Κωνσταντίνος η πιο παρεξηγημένη και λησμονημένη προσωπικότητα με τις λυσσώδεις ενέργειες του ψευτορωμέϊκου.

Η λησμονιά του συστήματος δεν αγγίζει διόλου τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν λησμονεί τα παιδιά του. Δεν ξεχνά τους δικούς του Ήρωες. Όπως δεν ξεχνά το Σαραντάπορο, το Μπιζάνι, το Κιλκίς και όλα τα αιματοπότιστα χώματα της Βορείου Ελλάδος. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος και τα ατρόμητα παλικάρια του Στρατού μας είχαν ετοιμαστεί να προχωρήσουν στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας Μας και στο Μοναστήρι, στα εδάφη δηλαδή που κατέχουν σήμερα οι σφετεριστές της ελληνικής ιστορίας Σκοπιανοί απόγονοι των Βούλγαρων Κομιτατζήδων. Κορυφαία άλλωστε θέση στο επιτελείο του Κωνσταντίνου κατείχε ο εθνάρχης και πατέρας του ΟΧΙ Ιωάννης Μεταξάς. Ψυχή και θέληση ελληνική ασίγαστη οδηγούσε το μέγα όραμα.

Όμως ξάφνου στο ελληνικό εκστρατευτικό σώμα φτάνει σήμα από την ελληνική κυβέρνηση πως οι Βούλγαροι κατευθύνονται προς τη Θεσσαλονίκη Μας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και τα γεγονότα τρέχουν. Έτσι ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να σπεύσει στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να απελευθερώσουμε ολόκληρη τη Μακεδονία και να είχε εκλείψει οριστικά το βουλγάρικο θράσος. Όμως οι λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, απόλυτα ελεγχόμενες από τον διεθνή σιωνισμό, έβαλαν εκ νέου το χέρι τους.

Είναι ο ίδιος ανθελληνικός έλεγχος που ασκήθηκε στους προσκυνημένους πολιτικάντηδες όλων των περιόδων. Μετά το Εικοσιένα και σε όλους τους εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους που διεξήγαμε. Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Έλληνες Βασιλείς, ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός και ο ανυπέρβλητος Ελληνικός Λαός άνοιγαν το δρόμο στις Νίκες και στο μεγάλωμα της Ελλάδος. Για να έρθουν μετέπειτα άκαπνοι και δωσίλογοι πολιτικάντηδες, δειλοί και μοιραίοι, πολλάκις με ελαστική ή αλλότρια εθνική συνείδηση να κάμουν ολέθριους συμβιβασμούς.

Τιμούμε τη μεγάλη εποποιία και δίδουμε όρκο Τιμής πως όχι απλώς δεν θα λησμονήσουμε μα και θα συνεχίσουμε το έργο των ηρώων εκείνων που έδωσαν το δικό τους αιώνιο μήνυμα στον σύγχρονο Έλληνα. Μήνυμα που λέει πως δεν αρκεί να επικαλείσαι την ελληνικότητά σου μα και να την αποδεικνύεις στο πεδίο της Τιμής. Στη φλόγα της μάχης και στον καιρό της ειρήνης ακόμα δίχως να παύεις στιγμή να διεκδικείς τα δίκαια της Ελλάδος.

Τα αγάλματα των εχθρών μας και οι εκτρωματικές ψευδοφιλίες θα εξαφανιστούν μαζί με τους πολιτικάντηδες που μας ξεπουλούν. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα ανοικοδομήσει την Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικισμού και του Πατριωτισμού. Θα βαδίσουμε εκ νέου στα Άγια Χώματα που βάδισαν ο Κωνσταντίνος, ο Μεταξάς και οι παππούδες μας. Το όραμά τους είναι εθνική εντολή για εμάς. Εντολή που θα φέρουμε επιτυχώς εις πέρας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΗ Χρυσή Αυγή λέει διαχρονικά τα μεγάλα ΟΧΙ

"Βάζει φωτιά" στη Θράκη ο ψευδομουφτής Ξάνθης, συκοφαντώντας απροκάλυπτα την Ελλάδα

Μ.Κ - Ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ προκαλεί και ισχυρίζεται πως «η Αθήνα είναι ενοχλημένη από την παρουσία των μειονοτικών σχολείων στη Θράκη και εφαρμόζει πολιτικές για το κλείσιμο τους.» Στο μήνυμα που εξέδωσε με την ευκαιρία του Μπαϊραμιού που θα εορταστεί την Πέμπτη από τους Μουσουλμάνους , ο Μετέ αναφέρει πως «οι Έλληνες διευθυντές κάνουν τα πάντα για να μείνουν αμόρφωτα τα παιδιά της μειονότητας και τα παιδιά μας να μην μπορούν να διαβάσουν».

Ο ψευδομουφτής στο μήνυμα του είναι προκλητικός και ισχυρίζεται πως « δεν θέλουν να μας δώσουν δικαίωμα για να έχουμε νηπιαγωγείο που θα έχει εκπαίδευση στα Τουρκικά και Ελληνικά. Τα παιδιά της μειονότητας αντί το μπεσμελέ (σ.σ.η προσευχή στα αραβικά) θα ξεκινούν τα μαθήματα τους κάνοντας τον σταυρό τους και τα παιδιά της μειονότητας θα αφεθούν μακριά από τα μειονοτικά σχολεία για να απομακρυνθούν, από την Μουσουλμανική και Τουρκική ταυτότητα τους.»

Ο ψευδομουφτής στο μήνυμα του που δεν έχει καμία σχέση με το Μπαϊράμι, συστήνει στους Μουσουλμάνους της Θράκης να στέλνουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά σχολεία και αναφέρει «σε διαφορετική περίπτωση τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν με ελλείψεις από θρησκευτική και εθνική άποψη και τα παιδιά μας θα εκφυλιστούν.»
 Μήπως ο κ. Μετέ πρέπει να καταλάβει πως είναι ένας απλός πολίτης του ελληνικού κράτους

onalert

Τους τσούζει η αφύπνιση του Ελληνισμού


Το δημοσιογραφικό όργανο των διεθνών τραπεζιτών (τοκογλύφων) παραληρεί κατά της Χρυσής Αυγής. Συναγερμός έχει σημάνει στο εγχώριο και στο διεθνές σύστημα εξουσίας από την διαρκώς αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής. Έτσι, πληθαίνουν τα υβριστικά, συκοφαντικά και παραπλανητικά δημοσιεύματα στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ελβετικής Neue Zürcher Zeitung, δημοσιογραφικού οργάνου των απαίσιων διεθνών τραπεζιτών- τοκογλύφων, που τιτλοφορεί το παραλήρημά της υπό τον τίτλο: «Χρυσή Αυγή, η ντροπή της Ελλάδας». 

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


        
Καθημερινά ο δήμαρχος μας  δείχνει το πραγματικό του προσωπείο και όχι αυτό που  θέλει να δείχνει . και δεν φτάνει αυτό έχει και υπαλλήλους – τσιράκια με περίσσιο θράσος και αναίδεια .
Υποτίθεται πως ο δήμαρχος είναι δεξιών πεποιθήσεων και έχει ψηφισθεί από την πλειονότητα των δημοτών που είναι δεξιοί . … Κρίμα που υπηρέτησε και στο ένδοξο Πολ. Ναυτικό . Θα έπρεπε να ντρέπεται .. .
Όπως είχαμε πει στο παρελθόν θα το ξαναπούμε και πάλι κάνει μόνο έργα βιτρίνας και όχι έργα ουσίας  , το μόνο που  τον ενδιαφέρει είναι  πως θα προβάλει τον εαυτόν του
Παλαιότερα είχαμε γράψει πως με την ανέχεια του απασχολούνται σε καταστήματα του δήμου αλλοδαποί , και στα δημοτικά έργα που τα έχουν αναλάβει εργολάβοι . Διαπιστώθηκε πως δεν απασχολούνται μόνο εκεί αλλά και ως υπάλληλοι του δήμου σαν οδηγοί φορτηγών και υπάλληλοι που φτιάχνουν έργα στα πεζοδρόμια  καθαριότητος μαζέματος κλαδιών κλπ  αντί να προσλάβει συντοπίτες μας Έλληνες οι οποίοι έχουν και ανάγκη πεινούν και είναι αναγκασμένοι να ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών για λίγο φαγητό .
Συγκεκριμένα  έπεσε στην αντίληψη μου πως φορτηγό του δήμου παρκάρισε επι της Λ. Ποσειδώνος φορτηγό με διακριτικά του δήμου από το οποίο κατέβηκαν αλλοδαποί για να κάνουν κάτι έργα στο πεζοδρόμιο  , όντως μου έκανε εντύπωση .  Η ιστορία έχει και συνέχεια και με πρωταγωνιστές τσιράκια του δημάρχου  .
Όπως έκανα την βόλτα μου στο πάρκο με τον σκύλο μου μαζί που (υποτίθεται το πάρκο είναι για τους πεζούς ), περπατώντας αμέριμνα  κορνάρισε από πίσω μου φορτηγό του δήμου και με αρίθμ κυκλοφ.  ΙΖΜ-7055 . δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει !!!, έκανα παρατήρηση και μου απάντησε ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ συνοδηγός που  ήταν , όταν είπα ά είσαι και μαύρος σταμάτησε ο οδηγός και με περίσσιο θράσος μου ζήτησε το λόγο <  γιατί ;; έχεις πρόβλημα με τους μαύρους σαν δεν ντρέπεσαι .. βρίζοντας με στη συνέχεια μ@@@ , με απύθμενο θράσος . Αναρωτήθηκα γιατί να ντραπώ επειδή σκέφθηκα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;;;
Δυστυχώς έχει βάλει τέτοιους γραικύλους ελληνόφωνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ υπαλλήλους ψευτοδημοκράτες  και αναιδείς …  σαν και αυτόν …
Τελικά το θράσος του ο δήμαρχος ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ  το έχει μεταδώσει και στα τσιράκια του και φυσικά τους θολοκουλτουριάρηδες .
Γιατί τόση ευαισθησία στους αλλοδαπούς ;;;
Του Φαλήρου η  εικόνα έχει αλλάξει και έχει χαλάσει , περπατάς στο δρόμο και δεν βλέπεις Έλληνα  και ούτε ακούς ελληνικά …
ΦΑΛΙΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ….!!!!!!

ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ν. Μιχαλολιάκος ενάντια στο ξεπούλημα

«ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΣΕ ΚΕΛΙ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ Κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ»

Μεσαίωνας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων > Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, για τον Πατριάρχη Ειρηναίο, που βρίσκεται φυλακισμένος σε κελί, στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, δέχθηκε από όλο τον κόσμο η στήλη μας, μετά την δημοσίευση σχετικού άρθρου, πριν μία εβδομάδα. Φίλοι, πιστοί, γνωστοί, και άγνωστοι, μας τηλεφωνούσαν και μας τηλεφωνούν, για να συμπαρασταθούν, στον αγώνα που δίνει ο Πατριάρχης Ειρηναίος, πίσω από τα... κάγκελα της Ορθοδοξίας , στα Ιεροσόλυμα.

Παρακολουθούν από καιρό, όπως είπαν, την δοκιμασία του Πατριάρχη, και καταδικάζουν τις απάνθρωπες συνθήκες, κάτω από τις οποίες ζει, εδώ και έξι χρόνια, ο κύριος Ειρηναίος.

Μάλιστα, πολλοί από τους ανθρώπους που μας τηλεφώνησαν, μας είπαν ότι τη φωτογραφία του κ. Ειρηναίου, που δημοσιεύσαμε πίσω από τα κάγκελα στην στήλη μας, την τύπωσαν και την έχουν τοποθετήσει σε χώρο, μέσα στα σπίτια τους. Πολλοί απ΄αυτούς τηλεφωνούν, όπως είπαν, σε αρμόδιες υπηρεσίες του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Αμερικής, προκειμένου να ενδιαφερθούν και να δώσουν τέλος, στο δράμα αυτού του ανθρώπου «που αργοπεθαίνει πίσω από τα κάγκελα ενός κελιού».

Δεν φανταζόντουσαν, είπαν, ότι η Κοντολίζα Ράις , υπουργός τότε των Εξωτερικών των ΗΠΑ, η Ντόρα Μπακογιάννη, υπουργός των Εξωτερικών τότε της Ελλάδας και αξιωματούχοι του Ισραήλ, θα αποφάσιζαν να τιμωρήσουν έτσι, έναν άνθρωπο της Ορθοδοξίας, για δικά τους και μόνο συμφέροντα.

Πιστεύουν όμως, οι άνθρωποι αυτοί, φίλοι και γνωστοί του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου, ότι σύντομα θα έρθει η δικαίωσή του, γιατί, όπως είπαν, «το άδικο δεν ευλογείται». Προσεύχονται είπαν, πολλοί θαυμαστές του, ώστε να τελειώσει το συντομότερο η περιπέτειά του και να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Καταδίκασαν και καταδικάζουν την ενέργεια της αντικατάστασής του, με τον κ. Θεόφιλο, για τα συμφέροντα, όπως είπαν , ανθρώπων του Πατριαρχείου, των ισραηλιτών, της Ελλάδας, και των αμερικανών. Καταδικάζουν επίσης, την αδιαφορία ελλήνων αξιωματούχων, που επισκέπτονται τα Ιεροσόλυμα, και αποφεύγουν να επισκεφθούν τον Πατριάρχη Ειρηναίο μέσα στο κελί του.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη μας ότι, δεν επιτρέπουν κανένα να επισκεφθεί τον κ. Ειρηναίο, ακόμα και γιατρούς τους οποίους, κατά καιρούς, χρειάζεται. Όπως στην περίπτωση του οδοντιάτρου, του οποίου απαγόρευσαν την είσοδο, και ο κ. Ειρηναίος, αναγκάσθηκε να βγάλει ένα δόντι, με μια κλωστή που έδεσε σε μια πόρτα του κελιού. Και μ΄αυτό τον τρόπο, αναγκάσθηκε να απαλύνει τους πόνους του, βγάζοντας μ΄αυτόν τον πρωτόγονο και οδυνηρό τρόπο, το δόντι του. Όπως επισημάναμε και σε προηγούμενη στήλη, ο μεσαίωνας, για κάποιες χώρες ( Ελλάδα, Αμερική, Ισραήλ ) αναβιώνει ακόμα και σήμερα.
Τι έχουν να πουν για όλα αυτά, ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, και γενικά οι ταγοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ολόκληρο τον κόσμο ; Δεν τους συγκινεί η τραγική αυτή περίπτωση, του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου, και το δράμα το οποίο ζει ; Θα θέλαμε να γνωρίζουμε, τι είδους κηρύγματα κάνουν σε λαό και κλήρο;

Φταίει το γήρας ή μήπως χρειάζεται ψυχίατρο; Ο Πάγκαλος ταυτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή


Ξαναχτύπησε ο «όλοι μαζί τα φάγαμε», «ας την πάρει ο αέρας τη σημαία στα Ίμια» κ.τ.λ., Θ. Πάγκαλος, με συνεντεύξεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος και στην εκπομπή «Νέοι Φάκελλοι» του Παπαχελά. Στόχος του αυτή τη φορά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο (στο ΒΗΜΑ fm) ταύτισε με την… Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως πάνε… χέρι-χέρι: «Η ψυχολογική ανάλυση των μελών της Χρυσής Αυγής θεωρώ ότι είναι χαρακτηριστικό μιας ιδιάζουσας ελαφρότητας που έχει ο κ. Τσίπρας. Αφού είναι ψευτοτσαμπουκάδες, γιατί τα στελέχη του κ. Τσίπρα δεν ορθώνουν το ανάστημά τους εναντίον τους να τους σταματήσουν, αλλά χέρι-χέρι, μαζί και οι δύο, δημιουργούνε ταραχές και αναστατώσεις με κοινά συνθήματα όπως το «Έξω από την Ευρώπη»; Τα «ΝΕΑ» σήμερα έχουν δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την περσινή 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Αν δείτε αυτή τη φωτογραφία και τα πανό, χωρίς τα πρόσωπα, αφού δεν τα γνωρίζουμε, θα δείτε ότι είναι Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ μαζί. Χέρι-χέρι, όπως και στα οδοφράγματα της Κερατέας. Αν ξέρεις ότι το αβγό του φιδιού είναι του φιδιού, δεν το βάζεις κάτω από την κότα σου να περιμένει και να δεις πότε θα το εκκολάψει. Και η κότα εν προκειμένω είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τώρα ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή “Χωρίς Αναισθητικό”Τώρα ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή “Χωρίς Αναισθητικό”
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Χωρίς Αναισθητικό" στο Kontra Channel.

EKTAKTO > Δεν επιβεβαιώνει η ΔΗΜΑΡ τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ότι επήλθε συμφωνία για το πακέτο των μέτρων - ΣΕ ΤΕΤΑΜΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Κ.Ο.

Δεν επιβεβαιώνει η ΔΗΜΑΡ τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ότι επήλθε συμφωνία για το πακέτο των μέτρων. Συνεδριάζει σε τεταμμένο κλίμα η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του Φ. Κουβέλη. Πηγές προσκείμενες στον Φώτη Κουβέλη αναφέρουν ότι παρά το γεγονός πως τα μέτρα θα μπορούσαν να έχουν κλείσει, αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Σύμφωνα με την ΔΗΜΑΡ, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. «Αγκάθι» αποτελούν ο καθορισμός του κατώτατου μισθού και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Βούληση της ΔΗΜΑΡ είναι να υπάρξει πολιτική διαπραγμάτευση στον ανώτερο βαθμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ με τα εργασιακά και το νομοσχέδιο των νέων μέτρων να τίθενται επί τάπητος. Ως γνωστόν, επιθυμία του κόμματος είναι να πάει σε τρία άρθρα στη Βουλή.

Μάλιστα, στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του κ. Στουρνάρα δημιουργούν σύγχυση.

Σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση του υπουργού Οικονομικών προς τον Νίκο Μπίστη, σημειώνουν ότι θεωρείται άτυπη καθώς έγινε εκτός των προβλεπομένων διαδικασιών. Υπενθυμίζεται ότι τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση χειρίζονται οι κύριοι Σάκης Παπαθανασίου και Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Τέλος, από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνεται ότι πιθανότατα θα χρειαστεί και νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

newpost  

Άντρο διαφθοράς το ΑΠΘ της αριστεράς και της… προόδου


Νέα καταγγελία για υπεξαίρεση πετρελαίου… Απίστευτα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στο αμαρτωλό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Τη μία αποκαλύπτεται πως ο «προοδευτικός» πρύτανης χρέωσε επισκευές στην τουαλέτα του ύψους 30.000 ευρώ. Την άλλη, πως ο επίσης «προοδευτικός» αντιπρύτανης χρέωσε στα έξοδα του πανεπιστημίου (τα οποία πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι…) ένα δώρο προς όμορφη ηθοποιό. Την παράλλη πως το «προοδευτικό» καθηγηταριό πήγαινε χλιδάτες εκδρομές στην Πόλη, με τα έξοδα πληρωμένα (πάλι!) από μας.

Η εξέγερση λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα και μια καλή ιδέα για την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ


Αναφέρει μια σημερινή είδηση: “Εξέγερση αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε στα κρατητήρια του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 92 κρατούμενοι που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησής τους, άρχισαν να φωνάζουν, να χτυπάνε τα κάγκελα και τους τοίχους, με αποτέλεσμα 11 από αυτούς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο κέντρο Υγείας της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες”. 
Μμμμμ, 11 τραυματίες, που κατέληξαν και στο νοσοκομείο. Τι κι αν αυτοτραυματίστηκαν; Τα σημάδια υπάρχουν και ποιος μπορεί να πει με απόλυτη βεβαιότητα πως δεν τους τα προκάλεσαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος; Να, λοιπόν, μια καλή ιδέα για την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ: να καταγγείλει πως υπαίτιοι του τραυματισμού των 11 λαθρό ήταν «φασιστικοί θύλακες» στο Λιμενικό και να καταθέσουν βουλευτές του ερώτηση στη βουλή ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Να διοχετεύσει και τη σχετική «είδηση» στην πάντα πρόθυμη εφημερίδα του βρετανικού κατεστημένου Guardian (που στην Ελλάδα υποστηρίζει τον… Συριζαϊκό) και στις διεθνείς αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων ΜΚΟ για τα… ανθρώπινα δικαιώματα και να το κάνει μέγα θέμα. Δύσκολο είναι; Καθόλου, όπως αποδείχτηκε και με τις καταγγελίες για… βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ…http://neadeksia.wordpress.com

Υποκλίνεται στον Νταβουτόγλειο νεοθωμανισμό το υπουργείο ΠολιτισμούΑπόλυτα εναρμονισμένο με την πολιτική υποτέλειας της μνημονιακής συγκυβέρνησης φαίνεται πως είναι και το υπουργείο Πολιτισμού. Ειδικότερα, απαντώντας στην με αριθ. πρωτ. 228/18-07-2012 ερώτηση της Συναγωνίστριας και Βουλευτού Β΄Αθηνών Ελένης Ζαρούλια με θέμα «Σπατάλη δημόσιου χρήματος για συντήρηση τζαμιού στη Ρόδο», ο Αναπληρωτής Υπουργός Κωνσταντίνος Τζαβάρας δήλωσε ότι θεωρεί «τα οθωμανικά μνημεία μέρος της πολιτιστικής κληρονομίας της χώρας μας» και επιφυλάσσει σε αυτά «ισότιμη μεταχείριση» με τα αρχαιοελληνικά!
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι το Υπουργείο δεν αντιμετωπίζει τη διάσωση και ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς ως μέσο για την πνευματική αναγέννηση του λαού μας και την γενικότερη αναγέννηση του Έθνους μας. Ενδιαφέρεται μόνο για την μηχανική εφαρμογή άχρωμων νομοθετικών ρυθμίσεων που περιέχονται σε διεθνείς(-υπερεθνικές) συμβάσεις. Αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως διαχειριστή κονδυλίων του ΕΣΠΑ με γενικό και αόριστο σκοπό την οικοδομική αναστήλωση των «πολιτιστικών μνημείων-ερειπίων» μίας ανώνυμης και απρόσωπης «χώρας» που δεν διαθέτει εθνική ταυτότητα.

Βίντεο:Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;

Βίντεο:Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ. ΟΙ εξελίξεις με την Μυρτώ

Αν και έχουν περάσει 3 μήνες από εκείνο το απόγευμα της 22ας Ιουλίου, που η μικρή μαθήτρια βρέθηκε να ξεψυχά στα βράχια της παραλίας Χρυσής Ακτής, ο Πακιστανός εξακολουθεί να προκαλεί με τη στάση του. Ο δράστης με διάφορα τεχνάσματα προσπαθεί να ξεγελάσει τόσο τις αστυνομικές όσο και τις δικαστικές αρχές, με διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να δικαστείο ως ανήλικος και να ”καρπωθεί” όλα τα ελαφρυντικά.

Ο νεαρός πέφτει σε αντιφάσεις όσον αφορά την πραγματική του ηλικία και παρουσιάζει ψευδή στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ρωτήθηκε από τον δικαστικό λειτουργό τρεις φορές κατά τη διάρκεια της απολογίας για την ηλικία του και έδωσε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης!

Αρχικά δήλωσε ότι γεννήθηκε το 1991, έπειτα υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1993 και στο τέλος ισχυρίστηκε ότι ήρθε στον κόσμο το 1995. Οι ισχυρισμοί του, εξόργισαν τον ανακριτή ο οποίος διαβίβασε άμεσα στον εισαγγελέα, να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Όμως και κατά τη διάρκεια της νέας του προσαγωγής στον δικαστικό λειτουργό δεν άλλαξε στάση και συνέχισε να εμμένει στα ψέματά του. Ετσι ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών. Έπειτα πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής για τις φυλακές του Αυλώνα.

Ο σωματότυπος και τα χαρακτηριστικά του μαρτυρούν ότι είναι ενήλικος και όχι ανήλικος όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Πρόκειται για συνηθισμένο φαινόμενο αλλοδαπών από τις ασιατικές χώρες που πολλές φορές καταφέρνουν να παραπλανούν τις αρχές και να παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία για την ηλικία τους.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός ντέντεκτιβ έχει αναλάβει να βρει τα πραγματικά έγγραφα του ”δράκου της Πάρου” που θα αποκαλύψουν την πραγματική του ηλικία, αλλά και τον τρόπο που βρέθηκε στη χώρα.

Η δύσκολη μάχη της 15χρονης

Τη στιγμή που ο Πακιστανός προσπαθεί να ξεγελάσει τις αρχές, το θύμα του, η μικρή Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της. Η κατάστασή της, φαίνεται μέρα με τη μέρα να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο ”Αττικόν” και έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Στο πλευρό της βρισκονται καθημερινά οι γονείς της, που αγωνιούν για το παιδί τους. Η 15χρονη υποβάλλεται καθημερινά σε φυσικοθεραπείες και πλέον μπορεί και εστιάζει το βλέμμα της. Ωστόσο ο δρόμος που έχει να διαβεί για να σταθεί ξανά στα πόδια της, είναι ακόμα αρκετά μακρύς…

Φέρτε τον γιατρόοο...

Πρέπει να μιλάμε;Η φωνή μας, ο λόγος μας, οι σκέψεις μας είναι ένα από τα δώρα του Θεού στον άνθρωπο. Η μεταπολιτευτική πολιτιστική τρομοκρατία χώρισε τους Έλληνες στα δυο: Στις αριστερές αυθεντίες  που αλληλοχρίζονταν και αλληλοευλογούνταν, αυτούς που είχαν το δικαίωμα  να επιβάλλουν τις απόψεις τους στη δημόσια ζωή, στα ΜΜΕ , στα Σχολεία. Τους χρυσοπληρωμένους κονδυλοφόρους της δημοσιογραφίας, τους πανεπιστημιακούς, τους εγκεκριμένους τραγουδοποιούς, τους συνδικαλιστές, τους πολιτικάντηδες.  Και στο Λαό, τη σιωπηλή πλειοψηφία, τους ανθρώπους της εργασίας και της καθημερινής δημιουργίας, που λοιδορήθηκαν και υποτιμήθηκαν ως ανεπίδεκτοι κουλτούρας και ανάξιοι ενδιαφέροντος για τα κρατικοδίαιτα λαμόγια του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας. Και ο λαός σιώπησε. Είτε σταμάτησε να σκέφτεται και προσπάθησε να συμμορφωθεί με τις επιταγές των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, είτε δαγκώθηκε και κατάπιε τη λογική του, θύμωνε, μούτζωνε και σιωπούσε. Οι Έλληνες, αυτοί που τους λένε «απλούς» πολίτες, λοιδορούνται και τώρα από τους ξερόλες των μεγάλων καναλιών γιατί κάτι αλλάζει, και κάποιοι δεν συμμορφώνονται πλέον προς τας υποδείξεις της χούντας τους.

Ανακοίνωση για ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. ΘεσσαλονίκηςΑνακοίνωση για ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης ομιλία με θέμα: Τα ‘’ΟΧΙ’’ των γιγάντων και τα ‘’ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ’’ των νάνων.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Πάνε και έρχονται οι λαθρομετανάστες στη Σάμο

Με το πλοίο της γραμμής Σάμος -Πειραιάς έφυγαν χθες οι μετανάστες που μας είχαν έρθει από τις απέναντι Μικρασιατικές ακτές. Μετά από λίγη ώρα μια νέα φουρνιά μεταναστών έφτασε στη Σάμο. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο της Σάμου συνοδεία Λιμενικών πάνω στους οποίους τελευταία έχει πέσει το βάρος φύλαξης όπως και των στελεχών της Αστυνομίας
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΓΛΕΖΟ: "ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ".


glezos-xrisi
Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα του Μανώλη Γλέζου με την Χρυσή Αυγή. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος φιλοξενείται άρθρο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γ. Δμητρακόπουλου, ο οποίος στο κείμενο του με τίτλο: «Ο αντεθνικός βίος και η πολιτεία του κομμουνιστού Μανώλη Γλέζου» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, είναι μεγάλο ψέμα ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Άφησα το CD με την λίστα στο γραφείο μου αλλά δεν ξέρω που είναι!!

Από λίστα 2,5 δις σε καταθέσεις, παρέθεσε μία λίστα… 20 ατόμων στον Καπελέρη γιατί “δεν είχε εμπιστοσύνη στον ΣΔΟΕ”…Έπειτα μίλησε και με τον κύριο Διώτη ο οποίος του εξέφτασε νομικές ενστάσεις! Όσο για το CD, το είχε αφήσει στο γραφείο του αλλά δεν ξέρει που είναι!!! Αυτός ο άνθρωπος, είναι ακόμα ελεύθερος…
olympia

ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;

Ο Ομπάμα έχει διαμηνύσει να κρατηθεί η Ελλάδα μέσα στο ευρώ μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές . Το Reuters μάλιστα μετέδωσε ότι η έκθεση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ και την ΕΕ θα
καθυστερήσει και θα δημοσιοποιηθεί μετά τις αμερικανικές εκλογές!
Είναι σαφές ότι όλα βαδίζουν μεθοδευμένα βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο,
μετά τις εκλογές των ΗΠΑ και την σχεδόν βεβαία επανεκλογή του Ομπάμα στην Προεδρία, αναμένεται ολοκαύτωμα στην Ελλάδα!
Η χώρα μας έχει μπει στον αποτεφρωτήρα και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε μια πρωτοφανή προς το χειρότερο μεταβολή των πραγμάτων στην χώρα μας. Ήδη τα πρώτα μηνύματα άρχισαν να έρχονται: Εάν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στους στόχους της μέσα στο 2013, την 1η Ιανουαρίου 2014 θα επιβληθούν νέα μέτρα ισοπέδωσης μισθών και συντάξεων! Σχεδόν βέβαιη επίσης πρέπει να θεωρείται η ονομασία των Σκοπίων σε «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία»! Όνομα το οποίο θα χαρίσει στα Σκόπια ο Ομπάμα μετά την επανεκλογή του, όπως ακριβώς έκανε ο Μπους Junior μετά την δεύτερη εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ, όταν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στον ΣΚΑΪ

Ο ''γίγαντας'' Κουβέλης διέλυσε την Τρόικα

Συνεργάτης Πούτιν: Η Ρωσία μπορεί να σώσει την Ελλάδα

Εκκλησιάζεται σε Ιερό Ναό που οι ακολουθίες γίνονται στα ελληνικά. «Αυτό δείχνει πόσο αγαπώ την… Ελλάδα και τους ‘Ελληνες», είπε σε συνέντευξη του στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο κ. Αντώνοφ Γιούροβιτς Θεόδωροφ Κρατικός σύμβουλος Ά τάξεως, επικεφαλής της δημόσιας εταιρείας ατομικής ενέργειας της Ρωσίας και στενός συνεργάτης του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. «Η Ρωσία μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Απλά η αντίληψη αναφορικά με το πώς θα γίνει αυτό ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η Ρωσία μπορεί να διαμορφώσει ένα δημόσιο ταμείο στην Ελλάδα αφού βάλει μέσα σε αυτό πολλά χρήματα. Απλά να ρίξει πολλά χρήματα, χωρίς πολύ σκέψη»
«Η Ρωσία σήμερα ζει την αναγέννηση της», συνέχισε και τόνισε πως: «Θα έρθει ο καιρός όπου Έλληνες και Ρώσοι θα θεωρούν ο ένας τον άλλον έναν λαό που θα λέγεται «Ορθόδοξος λαός». Και τότε καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί αυτό να το γκρεμίσει».

Αυτοί θα μας στείλουν όλους αδιάβαστους...


Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία θα αναζητούνταν ευθύνες στους διοικητές του ΙΚΑ, τους αρμόδιους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς των τελευταίων δεκαετιών που επέτρεψαν να συμβαίνει αυτό για άγνωστο επί πόσα έτη...

Στην Ελλάδα όλοι αυτοί όχι μόνο δεν λογοδοτούν αλλά μας κάνουν και υποδείξεις να είμαστε συνεπείς φορολογούμενοι και πουλάνε συμπαράσταση, φορτώνοντας την ευθύνη των δεινών στη Μέρκελ, τον Τόμσεν και τον «μαμωνά»...

Πληρώνεις περί τους 55.000 συνταξιούχους του ΟΤΕ με συντάξεις κοντά στα 2.000 μηνιαίως.
Μα πόσο κόσμο απασχολεί αυτός ο ΟΤΕ για να έχει 55.000 συνταξιούχους;

Όχι ο ΟΤΕ απασχολεί περί τις 11.000 αλλά έχει φορτώσει στο ασφαλιστικό σύστημα μερικές δεκάδες χιλιάδες, αφού τους αποζημίωσε πλουσιοπάροχα με κάποιες εθελούσιες εξόδους.
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ σε αντίθεση με το πληβείο του ιδιωτικού τομέα, είχαν Τόμπρα στην Κορώνη, αριστερούς και δεξιούς συνδικαλιστές και κανόνιζαν τις δουλειές και έστελλαν το λογαριασμό σε σένα...http://aegeanhawk.blogspot.gr/


Ὁ Κολοκοτρώνης ἀπαντᾶ!

Κύριε («στορικέ») Βερέμη. Κι σες ο σύμβουλοί του κα συνεργτες του. Ἐὰν πράγματι γνωρίζετε γράμματα, διαβστε τ παρακάτω πόσπασμα. Πιστεύω ὅτι θ σς βοηθήσῃ διαιτέρως.
σως μως ν σς δυσκολεύ γλώσσα το Γέρου κάπως….
Ν βοηθήσω λοιπόν λίγο. χουμε κα λέμε:
1ον . Τν λέξι  «μπέσα» τν χετε κούσει ποτέ; Εναι μία συνήθεια πο εχαν ( κι ετυχς κόμη χουν) κάποιοι νθρωποι,  κυρίως ντρες, καὶ φορ στν τήρησι το λόγου ποὺ δόθη. λλ πο ν τήν ξέρετε σείς; Τέλος πάντων… Εχε δόσει τόν λόγο του ν φύγουν σφαλείς ορβανίτες. Ατ κάνει νας παραδόπιστος;  κρίνετε ξ δίων τὰ λλότρια;
2ον Κάποια στιγμή (θὰ κάνω ἀναλυτικότερη ἀναφορά σὲ ἄλλο κείμενο) ὁ φερέφωνος σας Τατσόπουλος, λέει ὅτι ὁ Ὑψηλάντης ἀπεμακρύνθη γιὰ νὰ πλιατσικολογήσῃ ἐλεύθερα τὸ Κολοκοτρωναίΐκο!!! Ἤθελα νὰ ἤξερα τι διαβάζετε ὅταν «διαβάζετε»…. Ἔστειλε τὰ παιδιά του μαζί μὲ τὸν ‘Υψηλάντη γιὰ νὰ  ἁρπάξῃ ἐλεύθερος; (παρ. 106) Καλά, πόση βλακεία πρέπει νὰ κουβαλᾶ κάποιος στὸ κεφάλι του γιὰ νὰ ἰσχυρίζεται τέτοιες ἀσυναρτησίες; Καὶ καλά, τὰ λέτε… Μίαν ἀπόδειξι θὰ βροῦμε; Ἤ νομίζετε πώς ξεχάσαμε τὴν ἔως τώρα σιωπή σας;
3ον . Τν φράσι «Μ φοβσαι, δν φονεύομε σους προσκύνησαν». (παρ. 110) τν εχε κάποιος πό σς προσέξει ποτέ; (Μλλον ΠΟΤΕ!!) λλά πο ν τ δετε; Τ χρωματιστ γυαλιά δν τπιτρέπουν!!! λλως τε, κατανοετε μόνον ζητήματα πο μπορεντίληψίς σας ν προσεγγίσ! Ατ εναι πολύ δυσνόητα γι τ δικό σας πίπεδον!!!

Το ΚΚΕ και η… καρβουνόσκονη


Είναι παρατηρημένο, πως όταν κάποιο πολιτικό κόμμα έχει πάρει την κάτω βόλτα και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης ασχολείται με τα… πίτουρα. Όλα του φταίνε, το πιάνει μανία καταδίωξης, βλέπει παντού «εχθρούς», «υπονομευτές» κ.τ.λ.. Στη δυσάρεστη αυτή θέση βρίσκεται το άλλοτε κραταιό ΚΚΕ, το οποίο ανακάλυψε τους «εχθρούς», «ρατσιστές» κ.τ.λ. στα πρόσωπα μικρών μαθητών ενός Γυμνασίου της άλλοτε «κόκκινης» Νίκαιας και αποφάσισε να φέρει το θέμα στη… βουλή και να τους κάνει… ντα. Διαβάζουμε, λοιπόν, στον «Βηματοδότη»:
«Ένα νέο ρατσιστικό κρούσμα σε σχολείο της Νίκαιας σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και αυτή τη φορά το καταγγέλλει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα. Στο Γυμνάσιο της Νίκαιας (που απέχει μόλις λίγα μέτρα από το θρυλικό μπλόκο της Κοκκινιάς) σε μία θεατρική παράσταση υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους οι μαθητές και οι μαθήτριες επιχειρούσαν να εξηγήσουν από πού προέρχεται ο άνθρωπος.
Ρωτήθηκαν λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο: «Από πού προέρχεται ο άνθρωπος;». Η απάντηση που έδωσαν ήταν «από το χώμα». Η δεύτερη ερώτηση ήταν: «από πού προέρχεται ο μαύρος άνθρωπος;» Η απάντηση (γραμμένη στο σενάριο) που δόθηκε ήταν «από την… καρβουνόσκονη»! Απάντηση που εξόργισε το ΚΚΕ και φέρνει το θέμα στη Βουλή».
Σοβαρότης μηδέν, «σύντροφοι»!
Αμαλία Κουτσαβίτη...http://neadeksia.wordpress.com