Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΑΘΗΝΑ 30-10-2012.

Η οικονομική κατοχή της Ελλάδος από τους τοκογλύφους του σιωνιστικού νεοταξισμού είναι αδιαμφισβήτητη και ολοκληρωτική. Οι ελευθερίες του λαού και τα εργασιακά του δικαιώματα έχουν εξαλειφτεί στην κατεύθυνση του αποκλεισμού του από τη δυνατότητα υγιούς αντιδράσεως και πραγματικής ανάπτυξης. Η αύξηση των αιματηρών απαιτήσεων σε βάρος των Ελλήνων με την ταυτόχρονη δραματική μείωση των αποδοχών καταδεικνύουν τη ληστρική διάθεση του ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος και των διεθνών αφεντικών του που είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούν οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες.

Στο νεοταξικό στρατόπεδο μαρξιστές και καπιταλιστές συνωθούνται στο όνειρο της παγκοσμιοποίησης. Το χρήμα στην νεοταξική οικονομία μετατρέπεται από μέσο συναλλαγής σε μέσο μαζικής λαϊκής εξοντώσεως και η επενδυτική διαδικασία μετασχηματίζεται σε μια θανάσιμη συναλλαγή για την απαξίωση, τη χρεοκοπία και την κατάλυση του εθνικού κράτους. Παράλληλα ο μετασχηματισμός των κοινωνιών σε άμορφες πολυπολιτισμικές αγέλες με την διόγκωση της λαθρομετανάστευσης λειτουργεί προσθετικά στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης συμπιέζοντας τις αποδοχές των ντόπιων εργαζομένων προς τα κάτω με τις χαμηλές απαιτήσεις των εισαγόμενων εργαζόμενων.

Από την άλλη πλευρά ο υπερδανεισμός της οικονομίας διαδέχτηκε τις πολιτικές των «ευρωπαϊκών» επιδοτήσεων και η εγκατάλειψη της ντόπιας παραγωγής ολοκληρώθηκε με την καταστροφή της αντίστοιχης επιχειρηματικότητας. Ο δε πλούτος της γης και της θάλασσας στην πατρίδα μας «ανακαλύπτεται» τάχα ξαφνικά για να οδηγηθεί στα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία αποτελεί το πατριωτικό στρατόπεδο της αυτοφυούς εθνικής οικονομικής ανάπτυξης και της αδέσμευτης κοινωνικής προόδου μέσα στα πλαίσια της εθνοφυλετικής κοινότητας. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αρνείται τη μετατροπή της Ελλάδος σε μια χώρα παροχής δουλικών υπηρεσιών και την παράδοση γης και ψυχών στον διεθνή πολιτικό και χρηματοοικονομικό παράγοντα. Στην δική μας ολότελα ελληνική θεώρηση των οικονομικών πραγμάτων το χρήμα δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά το μέσο διευκόλυνσης των συναλλαγών και η αποτίμηση της αξίας του εθνικού προϊόντος. Δεν κλείνεται μέσα σε ολιγαρχικά σεντούκια ούτε μετατρέπεται σε ομολογιακούς τίτλους κρατικών εκβιασμών αλλά αξιοποιείται για την χρηματοδότηση της παραγωγής, των θέσεων εργασίας και του δημόσιου ταμείου.

Ο σκοπός της εθνικοκοινωνικής οικονομίας είναι να δώσει ώθηση στα πιο δυναμικά στοιχεία της εθνικής μας κοινότητος. Να μετατραπεί η ίδια στο εφαλτήριο της αυξημένης επάρκειας αγαθών και υπηρεσιών του εθνικού κράτους ώστε να στραφεί αυτό απερίσπαστο στην κοινωνική πολιτική συνοχής και την εθνική πολιτική διείσδυσης στις διεθνείς αγορές.

Τα πιο δυναμικά στοιχεία κατά συνέπεια σ’ αυτήν τη δημιουργική πορεία είναι το εργατικό και επιχειρηματικό δυναμικό από τη μια πλευρά και από την άλλη η ελληνική γη και η ντόπια βιομηχανία που τα τρωκτικά του κατοχικού καθεστώτος κατέστρεψαν. Το δικό μας μέλημα δεν είναι η επιδότηση της ανεργίας και των ξένων εργατικών χεριών αλλά η επιδότηση πρόσθετων θέσεων εργασίας και ελληνικών εργατικών χεριών. Η αξιοποίηση της εθνικής περιουσίας που μας κατέλειπαν οι προγονοί μας από εμάς τους ίδιους.

Σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στην φυσική τάξη των οικονομικών πραγμάτων συνδέοντας το χρήμα με την πραγματική οικονομία. Σ’ αυτήν την τάξη πραγμάτων το χρήμα αποτελεί το προϊόν της εθνικής λαϊκής εργασίας που κατανέμεται με πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής ωφέλειας. Ο λαός απολαμβάνει το μέρισμα της εργασίας του και το κράτος εξασφαλίζει την αυτοχρηματοδότηση κατανέμοντας μισθούς και φόρους σε άμεσο και αλληλένδετο χρόνο. Τα συμφέροντα του κράτους και του πολίτη γίνονται κοινά κάτω από τη στέγη του εθνικού συμφέροντος.

Παράλληλα η φτιαχτή εικόνα διασπάσεως της παραγωγικής διαδικασίας σε τάξεις θα εξαλειφτεί αφενός μεν διότι το κέντρο βάρους της οικονομίας θα στραφεί στον εδαφικό και θαλάσσιο παράγοντα και αφετέρου οι κρατικές επενδύσεις θα στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και τον Έλληνα επιχειρηματία που θα απασχολεί Έλληνες Εργάτες. Αποκλειστικά Έλληνες Εργάτες θα απασχολεί επιπλέον κάθε ξένος επενδυτής που θα προέρχεται όμως μονάχα από συμμαχικές χώρες της Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.

Θα αξιοποιηθούν επιπλέον παραδοσιακοί τομείς όπως ο τουρισμός, σε συνάρτηση με την εισροή κεφαλαίου πάντα από φίλες χώρες. Τα χωράφια και τα εργοστάσια θα σκαφτούν και θα κινηθούν ενισχύοντας την τροφοδοσία με ελληνικά αγαθά βγαλμένα από Έλληνες Εργαζόμενους. Ο δε γεωφυσικός μας πλούτος θα συνδεθεί με την ανάπτυξη της γεωπολιτικής ισχύος της πατρίδος μας και το προϊόν του θα χρηματοδοτήσει την εγχώρια οικονομία, την ελληνική αγορά εργασίας και την επέκταση της διεθνούς οικονομικής μας διείσδυσης και επιρροής.

Η σύνδεση του εθνικού και του ομογενειακού οικονομικού και επενδυτικού παράγοντα με την εισροή κεφαλαίων και την επιστροφή ελληνικών ψυχών ενδιαφέρει άμεσα το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Ενέργεια που θα είναι αμφίδρομη και θα συμπεριλάβει αποκλειστικά τους Έλληνες από το μητροπολιτικό κέντρο και τις αλύτρωτες πατρίδες έως την πιο απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη. Το εμπόριο, οι θαλάσσιες δραστηριότητες και ο τραπεζικός τομέας θα αποκτήσουν ελληνικές διοικήσεις και χέρια. Οι δε τράπεζες θα φυλάττουν το χρήμα και δεν θα διοικούν με το χρήμα.

Η Εθνικοκοινωνική Οικονομία θα θωρακίσει την εθνική ανεξαρτησία και θα αποδώσει την Πατρίδα σ’ αυτούς που τους ανήκει. Η Μεγάλη Ελλάδα θα χτιστεί από την Εθνική Λαϊκή Κοινότητα μέσα από μια Εθνική και Λαϊκή Οικονομία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΟΡΙΣΤΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!Αρνήθηκε να πληρώσει πρόστιμο γιατί πλησιάζει η συντέλεια του κόσμου
Αντιμέτωποι με μια μοναδική στα χρονικά δικαιολογία ήλθαν τροχονόμοι στη Σιβηρία, όταν επιχείρησαν να εισπράξουν πρόστιμο από έναν οδηγό… Στον οδηγό από τη Δυτική Σιβηρία είχε επιβληθεί πρόστιμο 25 ευρώ για μικρή τροχαία παράβαση. Όταν οι άνδρες της Τροχαίας επιχείρησαν να εισπράξουν το ποσό, άκουσαν από τον οδηγό να τους λέει πως αρνείται να το καταβάλει, επειδή, όπως υποστήριξε, σύμφωνα με την προφητεία των Μάγια, η συντέλεια του κόσμου θα έλθει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Μάλιστα, επέδειξε στις Αρχές μια σειρά από διαγράμματα και σχέδια, τα οποία δείχνουν πως η συντέλεια του κόσμου πλησιάζει. Η μοναδική ελπίδα για να μην καταστραφεί ο κόσμος, σύμφωνα με τον παραβάτη, είναι ο ένας να συγχωρέσει τον άλλον κι ο ένας διαγράψει τα χρέη του άλλου…http://neadeksia.wordpress.com

Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πέραν της καταστροφής που έφεραν στη χώρα μας στην Κατοχή, "βούτηξαν" και χιλιάδες αρχαιότητες που τις μετέφεραν στην Γερμανία

Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πέραν της καταστροφής που έφεραν στη χώρα μας στην Κατοχή, "βούτηξαν" και χιλιάδες αρχαιότητες που τις μετέφεραν στην Γερμανία, όπου ακόμα εκεί βρίσκονται. Στο στόχαστρό τους ήταν και το Άγιο Όρος. Το Άγιον Όρος, το τελευταίο καταφύγιο του μοναχισμού στο σύγχρονο κόσμο δεν έμεινε έξω από τη δίνη των κατοχικών χρόνων. Και όπως με τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς θησαυρούς, έτσι και τα ανεκτίμητα εκκλησιαστικά κειμήλια μπήκαν στο στόχαστρο των Γερμανών κατακτητών. Μόνο που με το Άγιον Όρος δεν έγινε ό,τι και στην υπόλοιπη χώρα και οι ναζί δεν κατάφεραν χάρη στην ευέλικτη πολιτική των μοναχών να λεηλατήσουν και την Αθωνική Πολιτεία.

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΤο κείμενο που ακολουθεί είναι η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την 28η Οκτωβρίου:
«Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις που οργανώνουν οι θεσμοθετημένοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών. Σηματοδοτούμε με την παρουσία μας, το σεβασμό μας στην επέτειο του ΟΧΙ και στον αγώνα του Ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό που σήμερα σηκώνει κεφάλι. Αποτίνουμε φόρο τιμής στου αγωνιστές του 1940, του Αλβανικού Έπους, του Έπους της Εθνικής Αντίστασης, στον πρωταγωνιστή Ελληνικό Λαό. Ενισχύουμε, παρευρισκόμαστε, στηρίζουμε και χειροκροτούμε τα ελληνικά νιάτα που θα παρελάσουν με τα σχολεία τους με τη γαλανόλευκη σημαία επικεφαλής τιμώντας, το ηρωικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού. Διεκδικούμε και απαιτούμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την Ελλάδα, ύψους σήμερα εκατοντάδων δισ €».
Πρόκειται για μια ανακοίνωση 114 λέξεων και τα «καμμένα» μυαλά που την έγραψαν δε βρήκαν ούτε μία λέξη για τον πρωταγωνιστή του Έπους του ’40, Ι. Μεταξά! Αντίθετα, το κόμμα του Πανούλη μιλάει για «το ηρωικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού», για «το Έπος της Εθνικής Αντίστασης» και «ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό που σήμερα σηκώνει κεφάλι».
Γεια σου σύντροφε Πάνο…
Αμαλία Κουτσαβίτη..http://neadeksia.wordpress.com

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών

Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος… Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος. Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ότι υπήρχαν λιποτάκτες που εκτελέστηκαν, ότι ο πόλεμος στα βουνά ήταν ταξικός αφού εκεί πολεμούσαν οι φτωχοί ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονταν στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλα τέτοια.
Αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο:

Ο Ευ. Βενιζέλος υμνεί από… κεκτημένη ταχύτητα το καθεστώς της 4ης ΑυγούστουΜήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου απέστειλε και ο (συνήθως φλύαρος…) αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος:
«Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε την Ελλάδα που δικαιούται να είναι υπερήφανη, την Ελλάδα που έχει αποδείξει ιστορικά πως γνωρίζει τι σημαίνει εθνική κυριαρχία και εθνική αξιοπρέπεια. Αυτές οι επέτειοι έχουν να πουν κάτι πολύ σημαντικό σε εμάς, τους σημερινούς Έλληνες. Μας παροτρύνουν να είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και διορατικοί γιατί εμείς είμαστε οι διαμορφωτές του μέλλοντός μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Και γιατί η γνώση του παρελθόντος μας και η συνείδηση της Ιστορίας διδάσκει τον τρόπο για να διαμορφώσουμε το αύριο της χώρας μας. Και ασφαλώς, το ύψιστο δίδαγμα της επετείου αυτής είναι πως μόνο μέσα από την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και την εθνική ενότητα μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας: να βγούμε από την κρίση και να κερδίσουμε το στοίχημα της αναγέννησης της χώρας μας».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον… παπατρέχα αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, το 1940, επί των ημερών της εθνικής κυβερνήσεως του Ι. Μεταξά και της 4ης Αυγούστου, στην Ελλάδα υπήρχε «πολιτική σταθερότητα, κοινωνική συνοχή και εθνική ενότητα», γι’ αυτό πετύχαμε το στόχο μας και γράψαμε το Έπος του ’40. Πως του… ξέφυγε αυτό του «αντιφασίστα» Βενιζέλου; Η Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει!
Αμαλία Κουτσαβίτη..http://neadeksia.wordpress.com

Στη Θεσσαλονίκη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο γιος του Παύλος βρέθηκαν για την τέλεση τρισάγιου στη μνήμη των προγόνων τους με αφορμή την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, ανακοίνωσε ο μητροπολίτης κ. 'Ανθιμος. Όπως ανέφερε στο σημερινό του κήρυγμα ο κ. 'Ανθιμος, η επίσκεψη ήταν ιδιωτική και εκτός από το τρισάγιο, ο Κωνσταντίνος και ο γιος του ξεναγήθηκαν στην έκθεση κειμηλίων και ντοκουμέντων από την απελευθέρωση, στο κτήριο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Η τακτική του ΣΕΚ είναι λάθος

ΔΗΜΑΡ: Οι Έλληνες πολέμησαν το ’40 κατά του… ρατσιστικού μίσουςΤι άλλο θα ακούσουμε ακόμη; 
Το ότι οι πρόγονοί μας πολέμησαν το ’40 «κατά του φασισμού και του ναζισμού» (υπό το «φασιστικό» καθεστώς της 4ης Αυγούστου…) το’ χουμε ξανακούσει. Είναι το μόνιμο ρεφρέν των κομμουνιστών παραχαρακτών της Ιστορίας μας. Αλλά ότι πολέμησαν και το… «ρατσιστικό μίσος», ε, αυτό ομολογουμένως πρώτη φορά το ακούμε. «Δράστες» οι… μετακομμουνιστές (και… μετα-ορφανά του Τσαουσέσκου) της ΔΗΜΑΡ. Ιδού το σχετικό μήνυμά τους για την 28η Οκτωβρίου:
«Το Όχι του 1940 είναι το Όχι του σήμερα στην αδράνεια, στην οπισθοδρόμηση και στην καθήλωση της Ελλάδας στο χθες. Είναι ΟΧΙ στο φασισμό, το ναζισμό και το ρατσιστικό μίσος.
Η εθνική επέτειος «βρίσκει τη χώρα μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, με την κοινωνία να δοκιμάζεται σκληρά. Τώρα είναι η ώρα για να υπάρξουν οι πολιτικές εκείνες που θα οδηγήσουν τη χώρα στη διέξοδο και θα προστατεύσουν τους πολίτες».
Καϋμένε παππού που σκοτώθηκες στη μάχη τον Δεκέμβριο του ’40. Και που να ’ξερες ότι πολεμάς για την… πολυπολιτισμική κοινωνία και για την αρμονική συμβίωση με τους… Πακιστανούς, τους… Μπαγκλαντεσιανούς, τους… Αφρικανούς κ.λπ. 
Αμαλία Κουτσαβίτη..http://neadeksia.wordpress.com

ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ > Αλβανοί εθνικιστές επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοκίνητο του Πρέσβη της Ελλάδος

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην Κλεισούρα της Πρεμετής όπου έχουν συγκεντρωθεί Έλληνες Διπλωμάτες καθώς και πλήθος βορειοηπειρωτών για να τιμήσουν τους πεσόντες του ’40. Σύμφωνα με πληροφορίες Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και του κόμματος Αυτοδιάθεση του Κοσόβου ενισχυμένοι και από αλβανοτσάμηδες έστησαν μπλόκο για να αποτρέψουν την διέλευση της ....αυτοκινητοπομπής του Έλληνα Πρέσβη και των ανθρώπων που τον συνοδεύουν.

Οι Αλβανοί εθνικιστές που είχαν συγκεντρωθεί στον δόμο που οδηγεί προς το νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών προσπάθησαν να σταματήσουν την αυτοκινητοπομπή και εκτόξευσαν βροχή από πέτρες προς το αμάξι του Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, κ. Νικόλαου Πάζιου, χωρείς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες «κρατάνε» τους αλβανούς νεοναζί σε απόσταση ασφαλείας από το σημείο όπου πραγματοποιείτε η εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Afrtonomi.gr τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία γεμάτα ελληνόψυχους και συγγενείς των πεσόντων έχουν έρθει από την Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του ’40, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν βρίσκονται μαζί τους και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Κλεισούρα δόθηκε μια απ’ τις πιο σκληρές μάχες μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών στρατιωτών. Οι εκδηλώσεις προς τιμή των πεσόντων του ’40 θα συνεχιστούν στο νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών που βρίσκεται στο χωριό Βουλιαράτι.

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Βασίλης ΤσιαβαλιάρηςΆγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Βασίλης Τσιαβαλιάρης
Ο πρώτος νεκρός του Ελληνοϊταλικού πολέμου
Χαράματα της 28ης Οκτωμβρίου στην Κηφισιά έξω από το σπίτι του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά εμφανίστηκε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ο φρουρός της πύλης ξαφνιάστηκε. Ποιος να ήταν άραγε, στις 3 τα χαράματα; Ήταν ο Ιταλός πρέσβης, ο Εμμανουέλε Γκράτσι, που ζήτησε να μιλήσει στον Μεταξά. Έτσι και έγινε, στην ολιγόλεπτη συνάντηση, ο Ιταλός αξίωσε να επιτρέψει η Ελλάδα να περάσουν τα Ιταλικά στρατεύματα μέσα από το έδαφός της. Ο Μεταξάς χωρίς δεύτερη σκέψη το αρνήθηκε και του είπε στα γαλλικά «alor c'est la guerre», που σημαίνει «λοιπόν, έχουμε πόλεμο». Ο Γκράτσι δεν μπορούσε να μεταπείσει τον Μεταξά και του είπε πως σε τρεις ώρες από εκείνη την στιγμή, δηλαδή, την έκτη πρωινή, η Ιταλία θα εισβάλει πάνοπλη. Ο Ιταλός πρέσβης αποχαιρέτισε τον κυβερνήτη και αποχώρησε.
Ο Μεταξάς συγκάλεσε αμέσως Στρατιωτικό Συμβούλιο. Γνώριζε τις προθέσεις των Ιταλών, γι' αυτό τα αποσπάσματα του στρατού μας ανέμεναν πανέτοιμα στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, με αιχμή του δόρατος το 51ο Σύνταγμα Πεζικού του Συνταγματάρχη Δαβάκη, που αποτελούνταν από Θεσσαλούς. Στο ύψωμα Καρδάρι στα ηπειρώτικα βουνά, στο φυλάκιο 21 (Γκόλιο), βρίσκονταν ο στρατιώτης Βασίλης Τσιαβαλιάρης από το χωριό Πιαλεία Τρικάλων. Ήταν 28 χρονών και είχε τρία παιδιά, τους Νικόλαο, Γεώργιο και Αλεξάνδρα, και η γυναίκα του ονομαζόταν Ελένη.
Το κρύο ήταν τσουχτερό. Κάθονταν μέσα, μιας και είχαν ενημερωθεί από την Αθήνα ότι επίκειται επίθεση. Ήταν σκοπευτής πολυβόλου του 5ου λόχου Πυρσόγιαννης του 51ου Συντάγματος. Οι εντολές ήταν ρητές, έπρεπε όλοι να ήταν σε επιφυλακή για την επίθεση. Οι Ιταλοί είχαν εισβάλει από την Αλβανία όπως είχαν κάνει 2.140 χρόνια πριν οι πρόγονοί τους οι Ρωμαίοι στην Ιλλυρία (σημερινή κεντρική και βόρεια Αλβανία) και στην Χαονία (βόρεια Ήπειρος), για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Αυτήν την φορά όμως, στα σύνορα υπήρχαν άγρυπνοι φρουροί, οι στρατιώτες μας.
Ο Βασίλης μαζί με τους άλλους περίμενε μέσα στα σκοτάδια την επίθεση. Οι σκοποί διαδέχονταν ο ένας τον άλλον. Στο φυλάκιο ο Τσαβαλιάρης είχε πάει εθελοντικά, όταν ένας αξιωματικός ρώτησε τους οπλίτες, ποιος θέλει να πάει στα σύνορα απόψε, ήταν ο πρώτος που πετάχτηκε και ζήτησε να πάει.
Την ησυχία της νύχτας διατάρασσε πού και πού κανένα άγριο ζώο. Κάποια στιγμή έφτασε η σειρά του Τσιαβαλιάρη να μπει σκοπός. Ξαφνικά, μέσα στη σιγαλιά της νύχτας άκουσε έναν θόρυβο μπροστά του. Προέταξε το όπλο του με την ξιφολόγχη και φώναξε δυνατά: Αλτ! Τις ει; Τότε ένας όλμος έσκασε δίπλα του, πετάγοντας χώμα, πέτρες και θραύσματα. Ήταν 5 τα ξημερώματα, μία ώρα πριν από την ώρα που έλεγε το τελεσίγραφο του Ιταλού πρέσβη. Ένα θραύσμα βρήκε τον άτυχο Τσιαβαλιάρη πάνω από το μάτι, σωριάζοντάς τον στην κρύα γη της Ηπείρου. Οι στρατιώτες που ήταν κοντά, ακούγοντας την έκρηξη και τα πυκνά πυρά που έριχναν οι Ιταλοί, έτρεξαν προς την μεριά του Βασίλη. Ψάχνοντας μέσα στα σκοτάδια είδαν στο έδαφος τη σιλουέτα του που διαγραφόταν. Το αίμα είχε πλημμυρίσει το κεφάλι του και η τελευταία κουβέντα που με δυσκολία κατάφερε να ψελίσει, ήταν «πάνε τα παιδούλια μου» και να τα προσέχουν. Ξεψύχησε μέσα στα χέρια των συμπολεμιστών του Θεσσαλών. Δεν υπήρχε όμως χρόνος για δάκρυα. Οι στρατιώτες μας ανταπάντησαν με σφοδρά πυρά χτυπώντας τους Ιταλούς.
Αν και δεν πρόλαβε να πολεμήσει για την πατρίδα και την οικογένειά του που τόσο αγαπούσε, έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Ακριβώς όπως ένας άλλος Θεσσαλός χιλιάδες χρόνια πίσω στις ακτές της Τροίας, ο Πρωτεσίλαος (ο πρώτος του λαού), σκοτώθηκε πρώτος μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο του στην ακτή, από ένα εχθρικό βέλος. Αλλά με τον θάνατό του έδωσε το έναυσμα στους υπόλοιπους να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να εκδικηθούν τον θάνατό του.
Αίας ο Τελαμώνιος
Τ. Ο. Καβάλας

Επεισόδια, προσαγωγές και χημικά σε παρελάσεις ανά τη χώρα

Μπορεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα μέτρα ασφαλείας να μην άφηναν περιθώριο για διαμαρτυρίες, ωστόσο στη διάρκεια μαθητικών παρελάσεων σε άλλες περιοχές της χώρας ομάδες πολιτών ύψωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, του μνημονίου και των νέων μέτρων. Κάποια συνθήματα από διαδηλωτές ακούστηκαν και στο περιθώριο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Με εντάσεις και κάτω από ιδιαιτέρα αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο χώρο γύρω από την πλατεία Ελευθερίας είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα αποκλείοντας την πρόσβαση των πολιτών τόσο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όσο και στον χώρο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Δεικτάκης αποδοκιμάστηκε κατά την κατάθεση στεφάνου από ομάδα πολιτών, που επιχείρησαν να πετάξουν μπουκάλια νερού.

Ένταση σημειώθηκε πριν την παρέλαση, αλλά και κατά τη διάρκειά της, ανάμεσα σε πολίτες και δυνάμεις της Αστυνομίας. Η αντιπαράθεση είχε ως αφορμή τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας όπου πολίτες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, προκειμένου να περάσουν στην πλατεία. Ομάδα διαδηλωτών έσπασε μέρος του κιγκλιδώματος και προσπάθησε να μπει στον χώρο της παρέλασης, αλλά απωθήθηκε από αστυνομικούς, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν τρεις προσαγωγές.
Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων υπήρχαν πανό εναντίον της κυβέρνησης, της τρόικας και των νέων μέτρων, ενώ κανένας βουλευτής ή εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης δεν παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο, αλλά ούτε και στην παρέλαση.
Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και άλλοι επίσημοι αποχώρησαν, μετά τη λήξη της παρέλασης, υπό αστυνομική προστασία, ενώ οι πολίτες προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας με αντιμνημονιακά και αντικυβερνητικά συνθήματα.
Στην Τρίπολη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ.Μαυραγάνης, μια ομάδα από το Εργατικό Κέντρο κι άλλη μια από το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας, ανήρτησαν πανό στο χώρο της παρέλασης και φώναζαν συνθήματα σε όλη τη διάρκεια της.

Στο τέλος, η ομάδα του Αντιφασιστικού Μετώπου φωνάζοντας αντιμνημονιακά συνθήματα προσπάθησε να παρελάσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού απωθήθηκε από την αστυνομία. Δημιουργήθηκε μικρή ένταση και έγινε χρήση δακρυγόνων.

Ο κ.Μαυραγάνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Έλληνες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Στην Καλαμάτα ομάδα πολιτών φώναζαν συνθήματα ενώ προσπάθησαν να παρελάσουν. Η αστυνομία σταμάτησε την πορεία τους και μετά την απομάκρυνση των επισήμων από τον χώρο τους άφησε να περάσουν.
Στην Κόρινθο χωρίς εξέδρα επισήμων η παρέλαση έληξε ήρεμα, αν και εκεί δεν έλειψαν τα συνθήματα.
Στην Πάτρα μέλη του ΚΚΕ και μέλη των λαϊκών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν πορείες, φωνάζοντας συνθήματα κατά της τρόικας και της κυβέρνησης. Πριν ξεκινήσουν οι πορείες δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών, αλλά μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στο Ναύπλιο, ομάδα στελεχών του ΚΚΕ ανήρτησε πανό στο βράχο της Ακροναυπλίας, που έγραφε «Όχι στα μέτρα, όχι στο φασισμό». Στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι το χώρο της παρέλασης, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στα προωθούμενα μέτρα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, ο οποίος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο κατά την κατάθεση στεφάνων, αποδοκιμάστηκαν από μια ομάδα μελών του Αντιφασιστικού Μετώπου.
Στη συνέχεια, η ίδια ομάδα κατευθύνθηκε στον χώρο της παρέλασης με πανό και συνθήματα ενάντια στα μέτρα, ενώ όταν τα μέλη της προσπάθησαν να παρελάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν.

Στο Αγρίνιο, μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΑ και της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας ξεκίνησαν πορεία μπροστά από την εξέδρα των επισήμων με κατεύθυνση προς το δημαρχείο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και αντιρατσιστικά συνθήματα.

Στα Χανιά, οι περισσότεροι μαθητές δεν έστρεψαν το βλέμμα προς την εξέδρα των επισήμων, ενώ ένας μαθητής Λυκείου έκανε μία… απρεπή χειρονομία προς τους επισήμους. Μετά το πέρας της παρέλασης, καθηγητές, δάσκαλοι, φοιτητές, μαθητές, εκπρόσωποι της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ και άλλων φορέων πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του μνημονίου.
Στη Λάρισα, οπαδοί του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είχαν αναρτήσει πανό, φώναξαν συνθήματα, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια. Επίσης, ορισμένοι από τους παρελαύνοντες μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους.
Στην Ιερισσό Χαλκιδικής, οι μαθητές παρέλασαν με μαύρες κορδέλες στα υψωμένα σε γροθιά χέρια τους διαμαρτυρόμενοι για την επένδυση χρυσού στην περιοχή τους και στη Νάουσα, με πρωτοβουλία του δήμου, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε κατάληψη επί μία ώρα, του δρόμου, στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ματαιώθηκαν οι παρελάσεις σε Γιάννενα, Γρεβενά, Πτολεμαϊδα, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

Περί «μίσους»Πολλά πλέον ακούγονται και γράφονται για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελευταία. Και είναι φυσικό αυτό. Όχι μόνον μπήκαμε στη Βουλή αλλά πρόσφατα γίναμε και τρίτο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Δεν περνάει πια η συνομωσία της σιωπής. Οι Χρυσαυγίτες την έσπασαν με τον υπέρ πάντων αγώνα τους. Πέρασαν λοιπόν οι αντίπαλοί μας, δηλαδή «όλοι», στη λασπολογία, το υβρεολόγιο και την κατασυκοφάντηση του Κινήματός μας. Στην ατασυκοφάντηση λοιπόν ανήκει και η κατηγορία που μας προσάπτουν ότι τάχα μισούμε τους λαθρομετανάστες.

Εθνική γιορτή και στο Ναύπλιο κυματίζει σκισμένη σημαία!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - 28η Οκτωβρίου και στο Μπούρτζι στο Ναύπλιο κυματίζει μια σκισμένη ελληνική σημαία. Φαίνεται πως κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να αλλάξει τη σημαία. Ολο το Ναύπλιο «θαυμάζει» αυτή τη τραγική εικόνα. Οι τοπικοί παράγοντες μην πουν δικαιολογίες πάλι για έλλειψη κονδυλίων για αρμοδιότητες, διότι όλα δεν είναι χρήματα. Χρειάζεται πραγματικό ενδιαφέρον και εθνική υπερηφάνεια. To πρωί θα έπρεπε κάποιος να πάει να αλλάξει τη σημαία. Ας αφήσουν τις δικαιολογίες λοιπόν και ευχόμαστε άμεσα να υψώσουν μια καινούργια σημαία.

Βάναυση προσβολή των ηρώων του ’40 από τον ΣΥΡΙΖΑ!Βάναυση προσβολή των ηρώων του ’40 από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Βάναυση προσβολή των πολεμιστών του ’40 και των ηρώων που έπεσαν για να μη γίνουμε σκλάβοι, κάνει αναιδώς από την εφημερίδα «Αυγή» στέλεχος του κόμματος των ελληνοφώνων γραικύλων, του ΣΥΡΙΖΑ! Ο νοσταλγός του Ζαχαριάδη και των πιο εθνοπροδοτικών παραδόσεων του ΚΚΕ («εμείς όχι μόνο χαρήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε»), υποστηρίζει πως «η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί», προφανώς λέγοντας ο Ι. Μεταξάς «ναι» αντί «ΟΧΙ» στις απαιτήσεις του Μουσολίνι! Μάλιστα, προκειμένου να τεκμηριώσει την άποψή του αυτή το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως το όλο πρόβλημα ήταν «η απλή διέλευση» των Ιταλών από την Ελλάδα (κι όχι η κατάληψή της!), οπότε τι ψυχή έχει μια «απλή διέλευση»; Επίσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως η νίκη δεν ήταν αποτέλεσμα του ηρωικού αγώνα των προγόνων μας, αλλά ότι επετεύχθη λόγω της… «μορφολογίας του εδάφους», της «βεβιασμένης ιταλικής επίθεσης», τις δυσκολίες του ανεφοδιασμού (εννοεί των Ιταλών) από τα ακατάλληλα λιμάνια της Αλβανίας». Επίσης, ο συριζαίος υποστηρίζει πως οι στρατιώτες μας δεν ήθελαν να πολεμήσουν και πως τους πήγαιναν στην πρώτη γραμμή με το ζόρι (τότε, το ΚΚΕ ζητούσε «συναδέλφωση» των Ελλήνων στρατιωτών με τους Ιταλούς!).
Ωστόσο, το κατάπτυστο άρθρο περιέχει και κάποιες απαγορευμένες αλήθειες! Όπως, ότι «ο ελληνικός στρατός ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτή τη σύγκρουση», «από την άνοιξη του 1939 το ΓΕΣ είχε καταστρώσει ανάλογα σχέδια κι από τον Ιούνη του ’40 ο ελληνικός στρατός βρισκόταν ουσιαστικά σε κατάσταση μυστικής επιστράτευσης». Τέλος, υπάρχει η αλήθεια –που αποκρύπτεται από τους υπόλοιπους μαρξιστές- για τις εκτελέσεις των κομμουνιστών που λιποτακτούσαν για να μην πολεμήσουν τον εχθρό, εφαρμόζοντας την επίσημη γραμμή του κόμματος (μην ξεχνάμε πως ήταν τότε εν ισχύ το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ). Βέβαια, για λόγους προφανείς, οι αρχές δεν είχαν ανακοινώσει τότε πως υπήρχαν και κάποιοι (κομμουνιστές) που αρνούνταν να πολεμήσουν κι έσπερναν στους υπόλοιπους στρατιώτες το φόβο και την ηττοπάθεια και πως εκτελούνταν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν συνέβησαν τέτοια περιστατικά.

Αλβανοί ετοιμάζουν κόμμα να μπούν στην Ελληνική Βουλη

Οι Αλβανοί μετανάστες θέλουν να μπουν στην ελληνική βουλή και ετοιμάζουν κόμμα με ηγέτες τον Ταχίρ Μήτσι και τον Οδυσσέα Τσενάι! Υπενθυμίζεται ότι ο Ταχίρ Μήτσι είναι επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ελλάδας. Ο Οδυσσέας Τσενάι, έγινε γνωστός πριν 10 περίπου χρόνια όταν αποτελούσε “εθνική συζήτηση” το αν δικαιούται ή όχι, ως αριστούχος μαθητής σε Ελληνικό σχολείο, να κρατά τη σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τότε, όπως αναφέρει η "Κάτοψη" δόθηκε Ελληνική υπηκοότητα στον νεαρό με εντολή του -εκείνη την εποχή-υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου. Σήμερα, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.

Η απροκάλυπτη χρησιμοποίηση των ΕΔ σε ρόλο "vip αστυνομίας" και η απορία του στρατιώτηΤο βλέμμα του στρατιώτη τα λέει όλα. Δεν υπάρχει καλύτερη έκφραση που να φωνάζει δυνατά "τι κάνω εγώ εδώ"; Άλλος ο ρόλος του,άλλη η αποστολή του και η εκπαίδευσή του. Και βέβαια καμία ευθύνη δεν έχει ο απορημένος στρατιώτης. Άλλοι έχουν ευθύνες, μεγάλες.

Η τόσο απροκάλυπτη χρησιμοποίηση της 71ης Ταξιαρχίας σε ρόλο “αστυνομίας vip” αποτελεί πλέον σοβαρό θέμα στο οποίο η κυβέρνηση πρέπει να δώσει απαντήσεις. Όπως και όλοι όσοι ανεύθυνα δέχονται και υποστηρίζουν τις ασέβειες που συνεχίζουν να γίνονται έναντι ενός θεσμού που έχει αποδοχή του 80% και πλέον της κοινής γνώμης.

Πέρα από την ενόχληση μεγάλης μερίδας πολιτών οι οποίοι δεν θεωρούν σε καμία περίπτωση σωστό να χρησιμοποιείται ο στρατός σε ρόλο “αστυνομίας” -και είναι η μεγάλη πλειοψηφία- θα πρέπει άπαντες οι πολιτικοί μας, να καταλάβουν ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν πληρώνουν τόσα χρήματα -και πρέπει να το κάνουν- για να έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που θα μετατραπούν σε “πραιτωριανούς” vip προσώπων! Πληρώνουμε για να έχουμε αξιόμαχες, αξιόπιστες ,σύγχρονες και αποτελεσματικές ΕΔ έναντι όσων απειλούν την Εθνική Κυριαρχία και την ασφάλεια της χώρας!

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δ.Ιατρόπουλος
Δεν θα την πάρετε αυτή την πατρίδα,
δεν θα την ξεπουλήσετε,
δεν θα σας κάνουμε το χατίρι,
δεν θα περάσει το σχέδιό σας
να αφελληνίσετε τον τόπο.

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν θα σας αφήσουμε να μαστουρώσετε
τη νεολαία μας.
Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση
της χώρας μας,
την κατάργηση της ιστορίας μας,
την κατασυκοφάντηση των ηρώων μας..

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν θα πεθάνουν αργά-αργά,
επειδή εσείς τους έχετε ξεγράψει,
οι απόμαχοι γέροντές μας,
Δεν θα δουλεύουνε στα ξένα αφεντικά σας,
για μια χούφτα φασόλια
οι Συνέλληνες,
Δεν θα ξανακλάψουν τα παιδιά στα συσσίτια,
Δεν θα κλείσουν οι παιδικές χαρές,
κι οι λαϊκές αγορές,
Δεν θα αδειάσουν οι κερκίδες στα στάδια,
Δεν θα σκουριάσουν οι καμπάνες στις εκκλησίες,
Δεν θα κηδεύουμε κάθε τρεις και λίγο
κι από έναν άξιο συμπατριώτη μας
που τον ρίξατε απ το μπαλκόνι,
που τον ποτίσατε δηλητήριο,
που τον πνίξατε τη νύχτα που κοιμότανε..

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν θα σας ανοίξουμε την πόρτα να το σκάσετε.
Δεν θα σας χαριστούμε,
Δεν θα συγχωρέσουμε κανέναν σας.
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο,
Δεν θα αφήσουμε χλωρό κλαρί από σας,
όπου και να δραπετεύσετε,
στην άκρη της Γης θα σας βρίσκουμε
και θα σας τιμωρούμε,
μέχρι να λιώσετε στο μαύρο χώμα..

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν υπάρχει λύπηση για σας,
που δουλέψατε στα σκοτεινά υπόγεια
με τους ξένους πράκτορες,
για να ξεπουλήσετε να νησιά μας,
να μας πάρετε τα σπίτια μας,
να κατακλέψετε τον κόπο μας
μιας ολόκληρης ζωής,
να στρώσετε το χαλί
της πιο φριχτής υποδούλωσης,
για να μπούνε τα κοράκια των τοκογλύφων,
να αρμέξουνε το πετρέλαιό μας,
που κοιμάται στα σπλάχνα
των θαλασσών μας,
να βγάλουνε με τα βρώμικα νύχια τους,
το χρυσάφι που κοιμάται
στα σπλάχνα των βουνών μας,
να ξεριζώσουνε με τα άπληστα δόντια τους,
την ομορφιά που φωτίζει
εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια,
ετούτη την ευλογημένη γη,
τη δικιά μας γη,
την ΔΙΚΙΑ μας, το ακούτε προδότες;

*ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ,

κι άλλη μια φορά λοιπόν ΟΧΙ!
. Δεν θα σβήσουμε κανένα και καμιά σας
από το μαύρο κατάλογο,
όπου και να βυσσοδομήσατε,
όποιο πόστο και να ανεβήκατε,
όποια πιάτσα κι αν σεργιανίσατε,
σ όποιαν αγορά κι αν ξεπουλήσατε την πατρίδα.

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο,
Δεν θα χαρείτε άσπρη μέρα,
Δεν θα βρείτε πουθενά καταφύγιο και γλυτωμό.
Δεν θα γελάσει τ’ αχείλι σας,
Δεν θα ξαναπαίξετε με τα παιδιά σας,
Δεν θα γλυκαθείτε με τ’ αγγόνια σας,
Δεν θα υπάρξει για σας επιείκεια,
σας ξέρουμε όλοι, όλους σας και όλες σας,
έναν-έναν και μία-μία,
έχετε καταγραφεί για πάντα
στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας,
αυτής της πανένδοξης και πανέμορφης χώρας,
που συνωμοτήσατε να την εξαφανίσετε
από το χάρτη της Γης..

*ΟΧΙ!! Προδότες!

Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ανάσα,
ποτέ και πουθενά, όσο θα ζείτε..

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν πρόκειται να μαζευτούμε κρυφά εμείς,
ούτε πρόκειται να σας επιτεθούμε ύπουλα,
ούτε κλεφτοπόλεμο θα κάνουμε,
τίποτε απ αυτά που σας δίδαξαν
στα υπόγεια σεμινάρια,
τίποτε απ αυτά που φοβόσαστε
όλη μέρα κι όλη νύχτα,
και έχετε χάσει τον ύπνο σας,
δεν θα συμβεί.

*ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,

ιδιοκτήτες αυτής εδώ της χώρας,
ένα ωραίο πρωί,
που δεν είναι καθόλου μακριά,
θα συντονιστούμε αστραπιαία και αυθόρμητα,
όλες και όλοι, δέκα εκατομμύρια νοματαίοι,
νοικοκυραίοι, ψυχές και πνεύματα,
και θα βγούμε από τα σπίτια μας,
με την υπόσχεση στους νεκρούς μας
παππούδες και γιαγιάδες,
και στα αγέννητα παιδιά του τόπου μας,
ότι δεν θα επιστρέψουμε πάλι,
αν πρωτύτερα δεν θα έχουμε ξαναπάρει
την πατρίδα στα χέρια μας.

*ΟΧΙ! Προδότες!

Δεν θα συμβεί αυτό περίεργα
και δύσκολα και εκκωφαντικά.
Πολύ απλά θα γίνει.
΄Ετσι όπως αρπάζεις το χέρι του πορτοφολά
στον ηλεκτρικό, που πήγε να σε ξαφρίσει.
*Και στον πρώτο επόμενο σταθμό,
την ώρα που ανοίγει η πόρτα,
τον πετάς στις γραμμές,
και φτύνεις στις παλάμες σου.
*Πρώτα για να καθαρίσεις από το άγγιγμά του
και μετά για να ξαναπιάσεις το φτυάρι,
τον γκασμά, την πέννα, το τιμόνι, και το ποτιστήρι..
Να ξαναμπεί μπροστά αυτή η αγαπημένη πατρίδα..
*Τόσο απλά και νοικοκυρεμένα
θα γίνουν όλα…

*ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

*Ο Χ Ι !

Δημήτρη Ιατροπούλου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Η Greek Hacking Scene χτυπά για τον εορτασμό της 26ης και 28ης Οκτωβρίου !

Επιθέσεις hacking θα πραγματοποιηθούν σήμερα για τον εορτασμό της 26ης και 28ης Οκτωβρίου από την Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Υπό την ονομασία “GHS Event 26-28 October”, διάφορα νέα κυρίως μέλη της Σκηνής θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε sites και servers, είτε αναρτώντας κάποιο μήνυμα, είτε αποσπώντας κωδικούς και δεδομένα. Οι επιθέσεις δεν στοχεύουν στο να καταστρέψουν δεδομένα. Είναι ένα event γιορτής, συνεργασίας των μελών και έχει εκπαιδευτικό σκοπό. Μέρα χαράς και ενότητας του λαού προς τιμήν όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία!


Σαν σήμερα 26 Οκτωβρίου του 1912, γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και όλης της Μακεδονίας.

Σαν σήμερα 28 Οκτωβρίου 1940, γιορτάζουμε το τρανό ΌΧΙ του Ελληνικού λαού ενάντια στον Κατακτητή Ναζί. Η Ελλάδα προτίθεται να πολεμήσει μέχρι θανάτου για την Ελευθερία, και έτσι πραγματοποιείται η πρώτη νίκη κατά των Ναζί.

“Η Ελλάδα επέλεξε να ζήσει και θα ζήσει…”

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Παρακάτω δείτε δείγμα των επιθέσεων:


Kyrgyzstan Regional Government site: http://geoportal.e-kyzylorda.gov.kz/scene.html

Elite Scholarship for Advanced Technology (Abu Dhabi Education Council): http://scholarshipr.adec.ac.ae/scene.html

Beihang University (Beijing University of Aeronautics and Astronautics): http://yzb.buaa.edu.cn/scene.html

Guam’s visitors Bureau in Taiwan: http://www.visitguam.org.tw/scene.html

Hooters of Korea (η παγκόσμια γνωστή Αμερικάνικη αλυσίδα hooters): http://www.hooterskorea.co.kr/scene.html


Another Turkish Government domain: http://trijen.mam.gov.tr/paok.html

Another Turkish Government domain: http://www.artvin-cevreorman.gov.tr/
* username:artvincevre,password:ormanhttp://www.artvin-cevreorman.gov.tr/index.php?git=fotosayfa&tur=0

*********************************
I.T.C.G. E.Pantaleo State Sales and Technical Institute for Surveyors
# Target Hacked :>
www.itcpantaleo.gov.it
# Database :> pantwsc
# Table :> configurazione
| id | passwordsms | usernamesms
| 1 | pantaleo2012 | pantaleo
*********************************


"Οι ΕΜΘ είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και προκαλούν προβλήματα"! Ποια το λέει στη ΒουλήΜεγάλες φωτιές άναψε ερώτηση της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, στην οποία χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς για το ΕΜΘ που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η φρασεολογία της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΣΜΕΔ, ο οποίος εγγράφως θέτει τα δικά του ερωτήματα προς την βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Γράφει ο ΣΥΣΜΕΔ:

“Στη σχετική ερώτησή σας... αναγράφετε: «.... Ο συγκεκριμένος θεσμός (εννοείτε το θεσμό των ΕΠΟΠ) αντικατέστησε τον θεσμό των ΕΠΥ/ΕΜΘ, ο οποίος λόγω της περιορισμένης και χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις. Άλλωστε, το χαμηλό γενικά μορφωτικό επίπεδο των ΕΠΥ/ΕΜΘ και το γεγονός, ότι στο σύνολό τους ήταν βαθμοφόροι, δημιουργούσε συνεχή προβλήματα στις διοικήσεις των Μονάδων. Όπως έχει γνωστοποιηθεί ανάμεσα στις απαιτήσεις της Τρόικα για απολύσεις βρίσκονται και οι περίπου 25.000 Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ). Εξ αυτών, οι 11.834 ΕΠΟΠ έχουν ήδη μονιμοποιηθεί .... Επειδή το θέμα ωστόσο δεν έχει κλείσει, αφού αναζητούνται ακόμη περίπου 2 δις ευρώ περικοπών και το εν λόγω υπουργείο βρίσκεται στο στόχαστρο της Τρόικα και κατηγορείται, ότι δεν έχει προτείνει δραστικές περικοπές στα μισθολογικά των Ενόπλων Δυνάμεων...».

Αντιπαρερχόμενοι του γεγονότος της εν μέρει απειρίας σας στη διαχείριση του προσωπικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της λεπτομερούς πληροφόρησής σας περί αυτού, όντας δικηγόρος, από την ανάγνωση της σχετικής ερώτησής σας, η οποία προκάλεσε της έντονη αντίδραση των συναδέλφων μας Ελλήνων στρατιωτικών θεσμού ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα, τα οποία παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε, με την ευθύτητα και ειλικρίνεια που σας διακρίνει:

2012 Φαντάζομαι Μπουτάρη πὼς αὐτὸ τὸ θέαμα δὲν προσβάλλει τὴν αἰσθητική σου…


πηγή
Φαντάζομαι πὼς τὰ γοῦστα σου εἶναι κάπως …ἐξεζητημένα! 
Τοὐλάχιστον ἀπὸ αὐτὰ ποὺ διαβάζω καὶ βλέπω, μᾶλλον γενικότερα εἶσαι κάπως …ἐξεζητημένος!
Σωστά;
Κι ἐπεὶ δὴ βρὲ κατακαϋμένε σὲ συμπονῶ, φαντάζομαι πὼς ἐτοῦτο τὸ θέαμα θὰ καλύπτῃ τὶς αἰσθητικές σου προτιμήσεις.
Βέβαια, ἴσως στὴν θέσιν τῆς Τζούλιας νὰ ἤθελες νὰ εἶσαι ἐσύ…

πηγή
Ἀλλὰ μὴν σκιάζεσαι..
Θὰ φροντίσουμε…
Κι ἐπίσης θὰ φροντίσουμε νὰ εἶναι λίγο ψηλότερος καὶ λίγο πιὸ …νταυραντισμένος, ὁ ΛΑΘΡΟμετανάστης γιὰ νὰ τὸν  ἀπολαύσῃς ἀπόλυτα! Κι αὐτὸν ἀλλὰ καὶ τὸ θέαμα.
Φιλονόη.
Υ.Γ.  Σούργελα, ἔ σούργελα ὅλοι σας! Γεμίσαμε πορνεῖα, πόρνες καὶ πόρνους… Καιρὸς γιὰ ἐκκαθάρισιν….

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ZOUGLA: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14,6%, ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ!Οι μισοί περίπου από τους ψηφοφόρους – πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικτυακή ψηφοφορία της zougla. gr και για την ακρίβεια το 49,3% πιστεύουν πως, αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν πρώτο κόμμα. Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας που άρχισε στις 22 Οκτωβρίου το απόγευμα και ολοκληρώθηκε το πρωί της 26ης Οκτωβρίου.

Λίγη τσίπα ὠρέεεε… Ἄκου ἔνταλμα γιὰ τὸν Βαξεβάνη!

Εἶναι γελοῖοι, τὸ ξέρουμε…
Λόγῳ τῆς δημοσιεύσεως τῆς λίστας Lagard ὁ Βαξεβάνης διώκεται.
Καὶ φυσικὰ ὅλη ἡ ἀστυνομία εἶναι στὸ κατόπι του!
Ἤθελα νὰ ἤξερα τὸ ποῦ θὰ βασίσουν τώρα τὴν νομοτυπία, γιὰ τὴν ὁποίαν τόσο πολὺ καίγονται!
Προσωπικὰ δεδομένα καὶ κουραφέξαλα προφασίστηκε ὁ εἰσαγγελέας.
Καὶ δὲν βρῆκε ἀκόμη τρύπα νὰ κρυφτῇ. (Γιατί ἐμέναν τώρα μοῦ θυμίζει τήν ἐπέμβασιν Ῥάικου στήν ὑπόθεσιν Κασιδιάρη;)
Λίγη τσίπα ὤρέεεεεεεεεεε….
Λίγη, τόση δά!
Πόσα χρόνια μᾶς ἐμπαίζουν ἐμπρός στά μάτια μας;
Δέν εἴχατε ποτὲ τὸ φιλότιμο ἐσεῖς τῆς εἰσαγγελίας νὰ κουνήσετε οὔτε τὸ νυχάκι σας…
Καὶ τώρα σᾶς ἔπιασε πόνος; Λίγη τσίπα ὠρέεεεεεεεεεεεεε………..
Λίγη, τόση δά….

Κρύβεται ὁ Βαξεβάνης;

Θαυμάσια κάνει!
Ὄχι ποὺ θὰ κάτσῃ νὰ λογοδοτήσῃ στὴν ἄνευ λόγου ὑπάρξεως δικαιοσύνη σας!
Οὔστ κοπρίτες… Οὐρὲς τῶν οὐρῶν τῶν ξεπουλημένων…
Λίγη τσίπα… Ἄ ξέχασα… Ποιός τήν ἔχασε γιά νά τήν βρεῖτε ἐσεῖς;
Φιλονόη.

Τι απάντησε ο Βαξεβάνης για το ένταλμα σύλληψής του

Απάντηση στην αυτεπάγγελτη δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, λίγες ώρες αφού δημοσίευσε στο περιοδικό  HOT DOC  τη λίστα Λαγκάρντ, έδωσε στην ιστοσελίδα του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.


«Η Δικαιοσύνη που για τρία χρόνια κωλυσιεργεί, κάνει τα στραβά μάτια και παρακολουθεί νωχελικά σαν απλός παρατηρητής την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, να πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών εκπλήσσει για μία ακόμη φορά, με τα «αντανακλαστικά» της.
Πρόκειται για προκλητική δίωξη στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου που τόλμησε να δημοσιεύσει μέσω του περιοδικού του, ονόματα ανθρώπων που κρατούνταν όμηροι εκβιασμών και λασπολογίας. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, την ώρα που η συναλλαγή με την οποιαδήποτε τράπεζα γίνεται δημόσια. Επειδή σεβόμαστε ούτως ή άλλως το δικαίωμα του καθενός να διατηρεί λογαριασμό γι αυτό και ενσυνείδητα δεν δημοσιεύσαμε, αν και τα έχουμε στη διάθεσή μας, τα ποσά που περιέχονται στους εν λόγω λογαριασμούς.
Η πρόκληση δε είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά αντί να στραφεί εναντίον αυτών που λασπολογούν-εκβιάζουν-κοροϊδεύουν έναν λαό στρέφονται κατά εκείνων που επιδιώκουν με αξιοπρέπεια την αλήθεια» , υποστήριξε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
πηγή

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΡΙΑ ΣΥΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ …
Ανήμερα της  Εθνικής μας Επετείου  για το έπος  της  28ης  ΟΚΤΟΒΡΙΟΥ
1940  πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση  διαμαρτυρίας  που διοργανώθηκε  από τον σύλλογο  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974  και  συλλόγους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ .. και  φοιτητών ΚΥΠΡΙΩΝ στα κτήρια της  (Ανθελληνικής Νεοτουρκικής  Τηλεόρασης ) για την αισχρή προπαγάνδα που γίνεται μέσω των προσβλητικών τουρκικών σειρών .
Βροντερό παρών έδωσε  πλήθος  Ελλήνων που με τα συνθήματα του και την αγωνιστικότητα του διατράνωνε την αντίθεση του και την απέχθεια του γι ‘ αυτήν τον  βάναυσο και ανθελληνικό τρόπο προσπαθούν τα προδοτικά και μειοδοτικά κανάλια MEGA  και ΑΝΤ1 να προσβάλλουν  και να κάμψουν το πατριωτικό  αίσθημα των ΕΛΛΗΝΩΝ
Τα συνθήματα των ΕΛΛΗΝΩΝ με παλμό έσειαν το κτήριο , και έδωσαν στα προδοτικά κανάλια να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να περάσουν τα σχέδια των
Ως φυσικό στην εικόνα που έβλεπαν οι του … ΑΝΤ1  προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να λοιδορήσουν  την εκδήλωση , και σαν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  στην ανάκρουση του ΕΝΙΚΟΥ μας ΥΜΝΟΥ  κάποιοι από τα παράθυρα κάποιοι κοροϊδευτικά  προκαλούσαν 
ΟΙ ομιλητές με πύρινους λόγους προέτρεπαν να μείνουμε στην Αταλάντευτη Πίστη μας στα   Όσια του Έθνους  των Ελλήνων και την Αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στις Αξίες μας .
Να πούμε  ΟΧΙ  στον φασισμό που γίνεται για την προσβολή της Τιμής και της Αξιοπρέπειας των Ελλήνων και ΟΧΙ  στην παραχάραξη της Ένδοξης   Ιστορίας μας
Ιδίως ο πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ  Κος ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ έδωσε μεγάλη έμφαση στην προκλητική παραχάραξη της ιστορίας μας από τα τουρκοκάναλα που με τον ορυμαγδό της προβολής των επαίσχυντων σειρών προσπαθούν  να κάμψουν το πατριωτικό αίσθημα των ΕΛΛΗΝΩΝ διότι είναι εντολοδόχοι  ξένων κέντρων και του διεθνούς Σιωνισμού , και μην ξεχνούμε πως είμασρε απόγονοι όλων των μεγάλων ηρώων της ένδοξης ιστορίας μας .
Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε πως ήταν … και μεγάλη δύναμη Αστυνομίας ….  Για να φυλάξουν .. το κανάλι …από τους ….επικίνδυνους  Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ …  
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗ Β. ΗΠΕΙΡΟΕπεισόδια σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Βόρειο Ήπειρο, σε νεκροταφείο Ελλήνων πεσόντων του 1940. Μέλη του εθνικιστικού αλβανικού κόμματος “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία” και του “Κόμματος Τσάμηδων” πέταξαν πέτρες στα λεωφορεία που μετέφεραν τους συγγενείς των πεσόντων αλλά και Έλληνες πολιτικούς, μεταξύ των οποίων οι κύριοι Σούρλας, Μπουλούκος και Χαϊτίδης. Πέτρες εκτόξευσαν και εναντίον των διπλωματικών οχημάτων του Έλληνα πρέσβη και του γενικού πρόξενου στο Αργυρόκαστρο. Η αστυνομία παρενέβη, αλλά καθ΄όλη τη διαδικασία οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ανθελληνικά συνθήματα. Σημειώνεται πως στην Κλεισούρα της Πρεμετής βρίσκονται τα δύο επίσημα στρατιωτικά νεκροταφεία.http://neadeksia.wordpress.com