Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΣΑΘΗΝΑ 2-11-2012.

Οι εκπρόσωποι του ανθελληνισμού σε τούτη εδώ τη χώρα των Μαρτύρων και των Ηρώων έχουν γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνοι με την υπηρέτηση και των πιο εξευτελιστικών εντολών του διεθνιστικού νεοταξισμού. Στην ουσία έχει επιβληθεί η άτυπη δίωξη του εθνικού και πατριωτικού συναισθήματος. Η ασύδοτη επιδίωξη των τουρκικών διεκδικήσεων μπροστά στα μάτια μας και η προσφορά του γεωπολιτικού μας πλεονεκτήματος στα χέρια των τοκογλύφων του διεθνιστικού νεοταξισμού συνιστά εσχάτη προδοσία και παράδοση άνευ όρων στον εισβολέα.

Η ηττοπάθεια και η στοχευμένη οπισθοχώρηση στην εθνική μας κυριαρχία αφορά αποκλειστικά και μόνον τους γραικύλους πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού. Δεν αφορά σε καμία περίπτωση τον ελληνικό λαό και φυσικά τον Ελληνικό Στρατό που έχει στην αρμοδιότητά του το ιερό χρέος προστασίας της ελευθερίας των Ελλήνων και των Δικαίων του Ελληνικού Έθνους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς μήτε να περιθωριοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις εκ της ζώσας έκφρασης της ελληνικής κοινωνίας μήτε να αρνηθεί τον παρεμβατικό ρόλο τους στην αποτροπή των εθνικών κινδύνων και την απόκρουση διασπάσεως της κοινωνικής συνοχής και αφαιρέσεως εθνικού εδάφους.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο πλέον δημοφιλής θεσμός στη συνείδηση του ελληνικού λαού διότι σχεδιάζει και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συναίσθημα και την Πίστη σε Θεό και Πατρίδα. Η προάσπιση και η απελευθέρωση κάθε πληγωμένης ψυχής και η τήρηση της Σημαίας και των Ελληνικών Αξιών αποτελούν την δική του απαράγραπτη και ιερή αποστολή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμβαδίζουν δομικά και ιδεολογικά στην έννοια της Μεγάλης Ελλάδος και των Ελεύθερων Ελλήνων με τον Ελληνικό Εθνικισμό από τα πρώτα βήματα της Φυλής μας επάνω σε τούτη την πλάση. Από κοινού διαμόρφωσαν Ελληνικό Πολιτισμό και Κυριαρχία. Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο άγρυπνος του Έθνους Φρουρός. Γι’ αυτό τον λόγο τον φοβούνται ελληνόφωνοι και βάρβαροι.

Όταν φτάνουμε στο έσχατο σκαλί του κακού να εορτάζουν οι Τούρκοι εντός ελληνικού εδάφους τις εθνικές επετείους του κράτους δολοφόνου που στήριξαν σε αίμα ελληνικό και αρπαγή ελληνικής γης και όταν ο μισελληνικός σιωνισμός αποστέλλει τους τοκογλύφους του για να δεσμεύσει τον γεωφυσικό μας πλούτο, τότε ο άνεμος της εθνικής μας απελευθερώσεως οφείλει να είναι σαρωτικός. Δεν αρκεί η σύλληψη των ενόχων αλλά απαιτείται η παραδειγματική τους τιμωρία. Αυτοί μάλιστα που ενοχλούνται ακόμη και με την παρουσία του Ελληνικού Στρατού στις παρελάσεις θα πρέπει να μάθουν πως η παρουσία του στρατεύματος θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί. Θα πρέπει να μάθουν πως το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα αναβαθμίσει τον ρόλο του Ελληνικού Στρατού και θα συνοδοιπορήσει μαζί του στην ανόρθωση της Νέας Ελλάδος.

Η Ελλάδα που σχεδιάζουμε είναι διαφορετική από το κατάντημα του τωρινού ψευτορωμέϊκου. Είναι με λόγια ξεκάθαρα Επαναστατική, Εθνική και Λαϊκή. Σκοπεύουμε να ενώσουμε τον λαό, να κατεδαφίσουμε πάσα ανθελληνική επιβουλή και να καταστήσουμε το Ελληνικό Έθνος στέγη ασφάλειας για κάθε Έλληνα και φόβητρο για κάθε εχθρό. Αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί την Ελλάδα στην μετατροπή της σε αληθινή Δύναμη. Χρειαζόμαστε δίπλα μας το Στρατό και δεν θα μας στερήσει κανείς την επιβλητική παρουσία του. Ο Στρατός μας άλλωστε γνωρίζει από μόνος του την αποστολή του και δεν μπορεί κανείς να τον αποπροσανατολίσει. Ο δρόμος της διαρκούς επαγρύπνησης, της καθημερινής μάχης, των προσωπικών στερήσεων και της θυσίας είναι εκείνος της φωτιάς για την κραταίωση της Φυλής μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν διαπραγματεύονται με τον εχθρό και δεν του αφήνουν κενό χώρο να εισχωρήσει σε χώμα ελληνικό όπως κάνουν οι προδότες της αστικής ψευτοδημοκρατίας. Ο νους και η καρδιά τους δεν αιχμαλωτίζονται ακόμη κι όταν κάποιοι βαλτοί για του ολέθρου τα έργα φτιάχνουν φυλακές για τους στρατιωτικούς μας όπως πράξανε για τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαδόπουλο. Δεν λυγάνε ακόμη κι αν βρεθούν μπροστά και στον πιο ύπουλο θάνατο όπως πράξανε άτιμοι στον Μεταξά. Η λέξη Ζωή αφορά μονάχα την Ελλάδα και ο Θάνατος είναι το αντίτιμο για εκείνον που θα σηκώσει το βλέμμα πάνω της όπως ακριβώς έχουν θέση σκοπό της δικής τους ζωής οι Ειδικές Δυνάμεις, οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών και όλοι οι Στρατιώτες μας που προσφέρουν στους εισβολείς κεραυνοβόλα χτυπήματα.

Το όραμα της Κοινωνικής Συνοχής και της Μεγάλης Ιδέας είναι μια γέφυρα δημιουργικότητας και επεκτάσεως του Ελληνισμού μας που δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει από την ψυχή του Έλληνα ή να το αντικαταστήσει. Το μελάνι των χρεογράφων δεν μπορεί να τα βάλει με το Αίμα των Ηρώων Πολεμιστών της Φυλής μας που θα το πνίξει και θα το εξαφανίσει από προσώπου γης. Θα το εξαφανίσει με τον ίδιο τρόπο που θα εξαφανίσει και τους άθλιους που απειλούν τη ζωή του ελληνικού λαού από την κατοχική σήμερα πρωτεύουσα έως την Θράκη Μας και τους Τούρκους που γυρεύουν τον εκτουρκισμό των Ελλήνων Μουσουλμάνων και της περιοχής Μας.

Ο Ελληνικός Στρατός έχει θέση στην προστασία του Ελληνισμού και το χτίσιμο της Μεγάλης Ελλάδος. Έχει θέση στο θεμελίωμα της Νέας Επαναστατικής Εθνικιστικής και Λαϊκής Πολιτείας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΓια τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων με αφορμή την απόπειρα δολοφονίας καταστηματάρχη:
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι στηρίζει το δίκαιο και νόμιμο αγώνα των Ελλήνων του κέντρου των Αθηνών ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής τους. Καθημερινά συμπολίτες μας πέφτουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων από λαθρομετανάστες, όπως συνέβη και σήμερα με καταστηματάρχη στο κέντρο των Αθηνών. Επίσης, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε βίαιο επεισόδιο και δηλώνει ρητά πως μέλη της δεν σχετίζονται με τέτοιου είδους δραστηριότητες. Το κράτος ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.
Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Ωμός εκβιασμός της τρόικας: Θέλετε τη δόση; Περικόψτε την Υγεία σας!

Τις αδιανόητες απαιτήσεις της τρόικας, που θέλει να περικόψει την Υγεία των Ελλήνων για να βγάζουν εκατομμύρια οι πολυεθνικές των ποιοτικά αμφιλεγόμενων ανώνυμων γενόσημων του Τρίτου Κόσμου, φέρνει στο φως σήμερα το newsbomb.gr. Σε μια αποκάλυψη-βόμβα, το newsbomb.gr δημοσιεύει το πλήρες κείμενο του μνημονίου που συνιστά ταφόπλακα για την Υγεία των Ελλήνων. Η μεγάλη ενημερωτική ιστοσελίδα κατάφερε και πήρε στα χέρια της το κατάπτυστο εκείνο κομμάτι του μνημονίου που θέλει να επιβάλλει η τρόικα στην κυβέρνηση, όπου ουσιαστικά ζητά τις ζωές μας επί πίνακι. Ο εκβιασμός είναι καθαρός: για να σας δώσουμε τη δόση, εσείς πρέπει να θυσιάσετε χρόνια από τη ζωή του κάθε Έλληνα. Διαβάστε και φρίξτε:

«Πριν την εκταμίευση (σ.σ. της δόσης) πρέπει να καταστεί υποχρεωτικό για τους γιατρούς να συνταγογραφούν το διεθνές όνομα δραστικής ουσίας και όχι επώνυμο φάρμακο.

Πριν την εκταμίευση (σ.σ. της δόσης) πρέπει να καταστεί υποχρεωτική η αντικατάσταση του συνταγογραφούμενου φαρμάκου με το φθηνότερο προϊόν της ίδιας δραστικής ουσίας στην κατηγορία αναφοράς από τα φαρμακεία (υποχρεωτική “αντικατάσταση γενοσήμου”)».

e3

Είναι τέτοιο το θράσος των τροϊκανών, αντιμετωπίζουν τόσο απροκάλυπτα την πατρίδα μας ως προτεκτοράτο, που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν τον ωμό εκβιασμό: Εβαλαν οι ίδιοι με τονισμένα γράμματα (bold) τον όρο «πριν την εκταμίευση» της δόσης! Μας λένε ξεκάθαρα ότι: αν δεν αποδεχτείτε να ταΐζετε τον ελληνικό λαό με φάρμακα-δολοφόνους, λεφτά από εμάς δε βλέπετε!

Όμως, μας τα έχουν πάρει όλα. Εκοψαν τους μισθούς μας. Εκοψαν τις συντάξεις μας. Φορολόγησαν μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε. Τώρα, θέλουν να κόψουν και τις ζωές μας. Θέλουν να μας ταΐζουν αμφίβολης ποιότητας πάμφθηνα σκευάσματα που παράγονται σε Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές και Ισραήλ. Διότι, αυτό ακριβώς κάνει η συνταγογράφηση με βάση μονάχα τη δραστική ουσία και χωρίς καν την αναφορά επωνυμίας φαρμάκου.

Απαγορεύει στον γιατρό να επιλέγει τη συγκεκριμένη θεραπεία που ταιριάζει στον συγκεκριμένο ασθενή, με το συγκεκριμένο ιστορικό και τη συγκεκριμένη πάθηση. Αντιθέτως, υποχρεώνει τον γιατρό να συνταγογραφεί δραστική ουσία γενικά και τον φαρμακοποιό να του χορηγεί το φθηνότερο φάρμακο της κατηγορίας.

Με αυτό τον τρόπο, η τρόικα θέλει ουσιαστικά να πετάξει έξω από τα φαρμακεία όλα τα ποιοτικά ελληνικά επώνυμα γενόσημα και να κατακλύσει την ελληνική αγορά με τα πάμφθηνα ανώνυμα σκευάσματα του Τρίτου Κόσμου (αφού τα φάρμακα με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ παραγωγής δε θα μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά που παράγονται υπό αμφίβολες ποιοτικές συνθήκες σε χώρες του Τρίοτου Κόσμου, όταν μοναδικό κριτήριο θα είναι η εξευτελιστικά φθηνή τιμή).

Αυτά ακριβώς τα ανώνυμα γενόσημα τα οποία προωθεί ητρόικα είναι που επανειλημμένα έχουν καταγγελθεί για τις άθλιες συνθήκες παραγωγής τους, όταν οι μεγαλύτεροι οργανισμοί φαρμάκου του πλανήτη εντόπισαν ακόμη και σκευάσματα νοθευμένα, αγνώστου προελεύσεως μαύρα σωματίδια κ.ο.κ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πριν λίγες μέρες από την αμερικανική αγορά αποσύρθηκε άρον-άρον τέτοιο αντικαταθλιπτικό, όταν διαπιστώθηκε ότι προκαλούσε σειρά σοβαρότατων παρενεργειών, μεταξύ των οποίων ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας!

Μάλιστα, στις ελάχιστες χώρες στον πλανήτη όπου έχουν εφαρμοστεί ανάλογα συστήματα διαπιστώθηκε –από διεθνείς μελέτες- ότι μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής ολόκληρου του λαού!

Σα να μην έφτανε αυτό, μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει και το θάνατο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Ο κλάδος με τα υψηλά στάνταρ παραγωγής (που πρόσφατη διεθνής μελέτη χαρακτήρισε ως το «ανερχόμενο αστέρι» της ελληνικής οικονομίας) δε θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα πάμφθηνα σκευάσματα που παράγονται υπό αμφίβολες ποιοτικές συνθήκες στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, όταν μοναδικό κριτήριο επιλογής θα είναι η πάμφθηνη τιμή και η αδιαφορία για την ποιότητα θα είναι πλήρης.

Έτσι, οι βιομηχανίες θα βάλουν λουκέτο και 20.000 οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο. Την ίδια στιγμή, ο κρατικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί με τα χιλιάδες επιδόματα ανεργίας και την απώλεια των εσόδων από τη φορολόγηση μισθών και επιχειρηματικών κερδών. Κι όλα αυτά, σε μια εποχή τόσο κρίσιμη για την ελληνική οικονομία, όταν –υποτίθεται ότι- ψάχνουμε τα έσοδα με το τουφέκι.

Όμως η καταστροφή δεν εξαντλείται σε αυτά. Από τη στιγμή που οι ξένες πολυεθνικές των πάμφθηνων ανώνυμων γενοσήμων θα μονοπωλήσουν την ελληνική αγορά, εξουδετερώνοντας τους Έλληνες ανταγωνιστές τους, κατά την πάγια τακτική τους, θα εκτοξεύσουν τις τιμές των αμφιβόλου ποιότητας σκευασμάτων τους. Μαζί τους θα εκτοξευτεί και η φαρμακευτική δαπάνη του Δημοσίου, την οποία –υποτίθεται ότι- κόπτεται να μειώσει η τρόικα. Μηδέν εις το πηλίκον δηλαδή.

Ήρθε η ώρα αυτοί οι κύριοι να καταλάβουν ότι η Υγεία μας είναι το μόνο που μας έχει απομείνει. Είναι το ύστατο στάδιο της αξιοπρέπειάς μας. Ως εδώ και μη παρέκει.

Είναι πλέον η ώρα να πουν ΟΧΙ οι άνθρωποι τους οποίους ο ελληνικός λαός εξέλεξε για να τον εκπροσωπούν. Είναι η ώρα η τρόικα να ακούσει το ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ από τους υφυπουργούς και τον υπουργό Υγείας, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό αν χρειαστεί. Είναι η ώρα, ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς να σταθεί στο ύψος του εθνικού του καθήκοντος και να αντισταθεί στα αναίσχυντα σχέδια των ξένων, που θέλουν να παίξουν με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.

Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να σταθεί όρθιος και να αποδείξει ότι επάξια φέρει τον τίτλο ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός.

e1

e2

e3

«ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΣε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι αστυνομικοί που  κάνουν υπηρεσία στο κέντρο-ξενοδοχείο φιλοξενίας λαθρομεταναστών της Κομοτηνής «Ο Ξένιος Ζεύς», οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες της προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Σταυρούλας Τζατζανά, είναι θύματα «λεκτικής και σωματικής βίας από τους λαθρομετανάστες», εφόσον 25 αστυνομικοί καλούνται να φυλάξουν 500 αδίσταχτους λαθρομετανάστες:

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ στη Ρόδο! > ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ "ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ" ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Εζησαν στην Ρόδο τον Μεσαίωνα για πάνω από 200 χρόνια:Από το 1309 που την κατέλαβαν από τους Βυζαντινούς έως το 1523 που έφυγαν για την Μάλτα μετά από μάχες με τον Οθωμανό Σουλτάνο Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή. Πρίν λίγες ημέρες οι ...διαδοχοί τους επέστεψαν στην Ρόδο για ένα καθαρά ανθρωπιστικό σκοπό και η εικόνα τους - ένστολοι να φροντίζουν ασθενείς σε καροτσάκια - ξάφνιασε ευχάριστα τους Ροδίτες και τους τουρίστες που βρίσκονται ακόμα στη Ρόδο: Πρόκειται για τα μέλη και τους εθελοντές του Τάγματος των Ιωαννιτών Ιπποτών, γνωστό και ως Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα του Ξενώνα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Ρόδου και της Μάλτας ή Τάγμα του Αγίου Ιωάννη ή Χοσπιταλιέροι ή MALTESER - οι συγκεκριμένοι είναι ο Αυστριακός Κλάδος. Η παρουσία τους στην Ρόδο για 214 χρόνια ήταν αυτή που έδωσε στην μεγαλύτερο νησι των Δεδεκανήσων το όνομα '' Νησί των Ιπποτών ''.

Οι 180 Αυστρικοί MALTESER έρχονται στην Ρόδο για πρώτη φορά- πριν 2-3 χρόνια είχε επισκεφθεί το νησί και μια μεγάλη ομάδα του Τάγματος από την Γαλλία.Αντίθετα με την Μάλτα που έχουν πολύ συχνές επαφες και κοινωνικές και τουριστικές σχέσεις, μετην Ρόδο τώρα φαίνεται να δρομολογείται κάτι. Έφθασαν στην Ρόδο στις 26 Οκτωβρίου και θα μείνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, κάνοντας ένα ταξίδι ''στις ιστορικές ρίζες τους''. Μέχρι και την 3η Νοεμβρίου, το πρόγραμμα επιφυλάσσει για τους συμμετέχοντες - Ιππότες και περιθαλπτόμενοι - πολλά και ενδιαφέροντα: Από την επίσκεψη στην παλιά μεσαιωνική πολη της Ρόδου και το Παλάτι του Μεγαλου Μαγίστρου - επικεφαλής τους τοτε , μέχρι την Σύμη και το κάστρο και την τάφρο που έχτισαν οι Ιππότες του Τάγματός τους, αλλά και τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο Κογεράκη.


Με τη βοήθεια 60 εθελοντών συνοδών, οι 40 περιθαλπόμενοι – πολλοί από αυτούς σε αναπηρικά αμαξίδια – και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες Μέλη του Τάγματος σ’ αυτή την εκδρομή έχουν ξεκινήσει το προσκύνημά τους και χαίρονται την διαμονή- αναπαυσή τους με αφετηρία το ξενοδοχείο Πλάζα που επιλέχτηκε προ μηνών για να εξυπηρετεί με την προσβασιμότητά του.Στο ξενοδοχείο έστησαν σε ένα δωμάτιο Ιατρείο και Σταθμό Πρωτων Βοηθειών, ενώ οι συνοδοί εχουν κάνει προετοιμασία ενός ετους με εκπαίδευση στην φροντίδα.Η οργάνωσή τους διακρίνεται από ...στρατιωτική πειθαρχίακαι σεβασμό στον ασθενή σε εντυπωσιακό βαθμό.Το πρόγραμμα έχει τα πάντα προετοιμασμένα: ''Είμαστε όλοι εθελοντές και προσφέρουμε σε κάποιους ανθρώπους την ευκαιρία να αναπαυθούν, συνδυάζοντας και προσκύνημα'', λέει ο υπευθυνος τύπου κ Olivier Loudon.'' ΅ Ο κόσμος στην Ρόδο μας υποδέχθηκε θαυμάσια, παρόλο που δεν ειναι συνηθισμένο θέαμα τα αναπηρικά αμαξίδια'. Ειναι πολύ φιλόξενοι, ευγενικοί και η πόλη ένα κόσμημα'', προσθέτει.

Στην πρώτη βόλτα στην πόλη είδαμε δύο κοπέλλες με την στολή της νοσοκόμας - καατι σαν εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού - να συνοδεύουν μια ηλικιωμένη με το καροτσάκι της στην παραλία μπροστα στον Ναυτικό Ομιλο. Την πήγαν σιγά σιγά μέχρι την άκρη της θάλασσας και την έβαλαν σε μια πιο αναπαυτική καρέκλα.Πήραν λίγο νερό θαλασσινο και της έβρεξαν τα χέριατης! Το καταχάρηκε!'' Αυτό το χαμόγελο, αυτή η ευχαρίστηση του ασθενή, είναι ο σκοπός μας!Η συγκεκριμένη μπορεί να έβλεπε πρώτη φορά θάλασσα'', λέει ο κ. Olivier Loudon.Ισως πρώτη φορά να έβλεπε θάλασσα και η μια από τις δύο συνοδούς που δειλά -δειλά έβγαλε το καλτσόν της και σηκώνοντας λίγο την φούστα της έμεινε για ώρα μεσα στη ζεστή ακόμα θάλασσα της Ρόδου...
''Για τους Περιθαλπόμενούς μας, το ταξίδι αυτό αποτελεί μοναδική εμπειρία, γεμάτη από αξέχαστες στιγμές, μακριά από το άγχος και τα μελήματα της καθημερινότητας. Χωρίς την ειλικρινή ευσπλαχνία των ΜΑΛΤΕΖΕΡ, κάτι τέτοιο ίσως να μην ήταν εφικτό», εξήγησε ο εκπρόσωπος του αυστριακού τάγματος των ΜΑΛΤΕΖΕΡ, Κόμης Νόρμπερτ Σάλμπουργκ – Φάλκενστάϊν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.Την Ομάδα των Ιπποτών πλαισιώσει κατά την παραμονή της στη Ρόδο ο Αυστριακός Πρεσβύτερος Ηγούμενος του Τάγματος κ. Γκρέγκορ Χένκελ – Ντόννερσμαρκ .


Η περιήγηση στη Ρόδο ξεκίνήσε με μιαν επίσκεψη στην Παλιά Πόλη και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου- συνέχισαν με επίσκεψη στην τάφρο όπου είχε προγραμματιστει πικ νικ στην φύση!. Έπίσης, το προγραμματ έχει επισκέψεις και σε άλλα σημεία της πόλης της Ρόδου, όπως εη Ακρόπολη και ο Ναός του Απόλλωνα καθώς και εκδρομές σε μέρη όπως η Μονή του Πανορμίτη στο νησί της Σύμης, ο οικισμός με το λιμάνι του και τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Καμείρου,κ.α . Προχθές επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, ενώ πήραν μια γεύση από το Ελληνορθόδοξο λατρευτικό τυπικό.

Μια άλλη πνευματική πτυχή του προγράμματος ειναι ηεπίσκεψη στη Φιλέρημο. Στο εκεί παρεκκλήσιο φυλάσσονταν άλλοτε μια εικόνα της Παναγίας, έργο της Πρώιμης Μεσαιωνικής περιόδου που οι Ιππότες του Τάγματος των Ιωαννιτών πήραν μαζί τους φεύγοντας από το νησί για την Μάλτα. Η εικόνα αναπαριστά την Θεία Εικόνα της Θεομήτορος της Φιλερήμου, υπό την προστασία της οποίας τελούν οι ΜΑΛΤΕΖΕΡ και η οποία μέχρι σήμερα κατέχει θέση ξεχωριστή στη θρησκευτική παράδοσή τους. Τώρα η εικόνα , όπως μας είπαν βρίσκεται κάπου στο Μαυροβούνιο.


Η ιστορία των MALTESER - όπως την περιγράφουν οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους - συνδέεται με τη Ρόδο ήδη από τα χρόνια του Μεσαίωνα. Το 1309, το Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας – που άλλοτε όπως είπαμε , λόγω του Προστάτη Αγίου τους, Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, ονομαζόταν Τάγμα των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη – επέλεξε τη Ρόδο ως το νέο τόπο εγκατάστασής του. Το ''πέρασμα της διοίκησης του νησιού'' από τη μέχρι τότε Βυζαντινή κυριαρχία στα χέρια του Τάγματος, σηματοδότησε την απαρχή της Ιστορίας των Ίπποτών στη Ρόδο. Τα πρώτα μέτρα που έλαβαν οι νέοι κύριοι του νησιού ήταν η αποκατάσταση αλλά και η κατασκευή νέων οχυρωματικών έργων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων σώζεται ως τις μέρες μας. Τη σημασία των συγκεκριμένων οχυρωματικών μέτρων που τότε υιοθετήθηκαν καταδεικνύει η επιτυχής αναχαίτιση των επιθέσεων Πειρατών και Οθωμανών που έμελλε να γνωρίσει η πόλη της Ρόδου, 100 χρόνια αργότερα. Στα οχυρωματικά έργα προστέθηκαν, περί τα μέσα του 14ου αιώνα, το εντυπωσιακό μέγαρο που έμελλε να αποτελέσει το Ανάκτορο του Μεγάλου Μαγίστρου καθώς και ένα Νοσοκομείο, κτίρια που μπορεί κανείς να δεί και σήμερα. Κύρια αποστολή του νοσοκομείου, γνωστού ως ''Ασύλου της Αγίας Αικατερίνης'', ήταν η περίθαλψη προσκυνητών- μελών του Τάγματος αλλά και του ντόπιου πληθυσμού. Κατά τη διάρκεια των 213 χρόνων παραμονής τους στο νησί, οι MALTESER θεωρούν ότι κατάφεραν να αναζωογονήσουν τη λάμψη και το κύρος που απόλαυε η Ρόδος κατά την Ελληνιστική περίοδο, ιδίως μέσω του εμπορίου και της διεθνούς δομής του Τάγματος που συνεπέφερε την επαφή του τόπου με ολόκληρο τον κόσμο. Η ιστορία της παρουσίας του Τάγματος στο νησί τελείωσε την 22α Δεκεμβρίου 1522, με την κατάκτηση της Ρόδου από τις δυνάμεις του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και την απέλαση των Ιπποτών στους οποίους επετράπη να αποχωρήσουν με αξιοπρέπεια, όπως αναφέρουν.

Σήμερα, το Τάγμα των Ιπποτών ως κύρια αποστολή του θεωρεί την Διαφύλαξη της Πίστης, την Περίθαλψη και την Πλαισίωση των Ασθενών. . Στις μέρες μας,όπως και στην διάρκεια των 900 ετών της ύπαρξής τους, οι MALTESER προσέρχονται αρωγοί σε όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη, παρέχοντες επαγγελματικές υπηρεσίες βοήθειας με πνεύμα χριστιανικής αλληλεγγύης και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αφιλοκερδώς.


Μέσω των υπηρεσιών ανθρωπιστικών υπηρεσιών αρωγής που παρέχει, το Τάγμα της Μάλτας, στηρίζει πάνω από 15 εκατομμύρια ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, σε 120 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την καταγωγή, τη θρησκεία ή τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, όπως αναφέρουν. Το φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών περιλαμβάνει υπηρεσίες συνοδείας και φροντίδας αναπήρων, ηλικιωμένων και ασθενών για άτομα με ειδικές ανάγκες και προβλήματα υγείας, τη διοργάνωση τακτικών προσκυνημάτων, την ενασχόληση με αστέγους, τη διάθεση ασθενοφόρων, την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς ασθενών, υπηρεσίες διάσωσης και παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρώτης βοήθειας, την περίθαλψη θυμάτων καταστροφών καθώς την ενίσχυση έργων ανοικοδόμησης. Στην Αυστρία εργάζονται σήμερα 1.800 Ιππότες MALTESER σε διάφορες δράσεις του Τάγματος. Στα πλαίσια αυτών των δράσεων εντάσσεται, ειδικότερα, το Νοσοκομείο Μαλτέζερ της Αυστρίας, η Υπηρεσία Περίθαλψης Ηλικιωμένων και Ασθενών του Τάγματος της Μάλτας, η Υπηρεσία Συνοδείας και Πλαισίωσης του Τάγματος της Μάλτας, η Υπηρεσία Περίθαλψης Ασθενών AIDS του Τάγματος της Μάλτας, η Κοινότητα του Αγίου Ιωάννου, η Εστία της Μάλτας, ο Κύκλος Μέριμνας της Μάλτας καθώς και ο Φορέας Αρωγής Φαρμακευτικής Περίθαλψης και Αρωγής για τη Ρουμανία.

ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ»Συνεχίζουν απτόητα τη δράση τους τα «Τάγματα Εφόδου» των «ευπαθών ομάδων και κανένας δεν ασχολείται, ούτε ο καθ’ ύλη αρμόδιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (που ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με τα «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής). Στο 1ο Γυμνάσιο του Αγρινίου, λοιπόν, ένα «Τάγμα» των «ευπαθών» μπήκε με τη βία μέσα στο σχολείο και οι «ευπαθείς» άρχισαν να ενοχλούν τις νεαρές μαθήτριες που βρίσκονταν στο προαύλιο. Παρενέβησαν οι καθηγητές, αλλά οι «ευπαθείς» δεν τους έδωσαν καμία σημασία. Τελικά, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά πριν φτάσει στο σχολείο οι «ευπαθείς» έφυγαν με την ησυχία τους, ενώ κάποιες από τις μαθήτριες σχολίαζαν με νόημα: «Ε ρε Μπαρμπαρούσης που σας χρειάζεται…»
Το περιστατικό αυτό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα που έχουν πρωταγωνιστές τους, τους συγκεκριμένους, αποδεικνύει ότι κάποιοι «προστατευόμενοι» του ψευδοκράτους  έχουν αποθρασυνθεί τελείως, κάνουν ότι θέλουν και λογαριασμό δε δίνουν σε κανέναν!http://neadeksia.wordpress.com

ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΜανία με την Χρυσή Αυγή έχει ο ακροαριστερότατος Παντελής Μπουκάλας της καθεστωτικότατης «Καθημερινής» και κάθε λίγο και λιγάκι την εκδηλώνει εντύπως. Τελευταία έγραψε ένα άρθρο υπερασπιζόμενος τις «ιερές αγελάδες» του μεταπολιτευτικού συστήματος, Γλέζο και Θεοδωράκη, στο οποίο χαρακτηρίζει τους εθνικιστές «μηδίσαντες», «συνεργάτες των Γερμανών» κ.τ.λ. Να ένα κομμάτι από το άρθρο του:
«…Ο Θεοδωράκης και ο Γλέζος (οι «εσχατόγεροι», κατά τον χυδαίο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χ.Α.) ήταν εκεί, στο πόστο τους, όταν άλλοι κρύβονταν ή υπηρετούσαν τυράννους, Γερμανούς ή χουνταίους. Ήταν εκεί όχι επειδή έτυχε, επειδή το ’φερε μια στιγμή που δεν ξανάρθε, αλλά επειδή έτσι εννόησαν το διαρκές χρέος τους να πολεμούν για την ελευθερία.
Λέμε ψέματα, στον εαυτό μας και στα παιδιά μας, όταν λέμε πως «όλοι οι Έλληνες με ένα σώμα και μία ψυχή» κτλ. Ας αφήσουμε κάποτε τη ρητορεία για να δούμε την Ιστορία. Ποτέ δεν ήμασταν «ένα σώμα, μία ψυχή», από την αρχαιότητα ως τώρα. Τρέσαντες και μηδίσαντες υπήρχαν πάντα. Και στις κορυφαίες στιγμές».
Ας δούμε τώρα ποιοι συνεργάστηκαν πραγματικά (και) με τους Γερμανούς –«σύντροφε» Μπουκάλα- και τα συμπεράσματα δικά σας:
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι: 1) Καπετάν Κίτσος, Διοικητής του 2ου Τάγματος του 31ου Συντάγματος ΕΛΑΣ, ενεργώντας ως αντιπρόσωπος της ΟΜΜ (Ομάδος Μεραρχιών Μακεδονίας), με εξουσιοδότηση του Μεράρχου Λασσάνη, και 2) Ταγματάρχης Έρικ Φένσκε, Διοικητής Μονάδος 31756, ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Γερμανικών Δυνάμεων της Στρατιάς Αιγαίου, συνελθόντες σήμερα την 1η Σεπτεμβρίου 1944, στο χωρίο Λειβάδι, περιφερείας Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε τα κάτωθι:
1ον) Ο ΕΛΑΣ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην εμποδίσει την υποχώρηση του Γερμανικού Στρατού στην περιοχή της ΟΜΜ, μπαίνοντας σε κάθε εκκενούμενο τμήμα, μετά την αποχώρηση και του τελευταίου Γερμανού στρατιώτη.

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΤραγική ειρωνεία: την επομένη της επίσημης παρουσίασης από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ της νέας αστυνομικής «υπηρεσίας δίωξης του ρατσιστικού εγκλήματος», ένας ακόμη Έλληνας έπεσε θύμα άγριας ρατσιστικής επίθεσης στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Το θύμα διατηρούσε κομμωτήριο (το τελευταίο ελληνικής ιδιοκτησίας!) στην περιοχή και δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο λαθρομετανάστη, που περιγράφεται ως «μελαψός» από τους μάρτυρες.

Η ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Σημαντικό άρθρο-ανάλυση του Ιωάννη Σακκά, πρώην Εισαγγελέα. Η νέα σύγχρονη μέθοδος εξόντωσης-γενοκτονίας πληθυσμού είναι τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις. Δημιούργησαν συστημικό κίνδυνο κατάρρευσης του κοινωνικο- ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα και του συνταγματικού δικαιώματος κοινωνικής ασφάλισης. Στο Στρασβούργο, στις 12/9/2012, η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, όργανο που λειτουργεί στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με στοιχεία μόνο από 7/2010 έως 6/2011, διαπιστώνει ότι: α) το Ελληνικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης βρίσκεται υπό κατάρρευση εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, της διογκούμενης ανεργίας (διαπίστωση και της Διεθνής Οργάνωσης Εργασίας – ΔΟΕ) και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, έχοντας απώλεια εσόδων κάθε έτος περί τα 5 δισ. Ευρώ, και
β) οι συντάξεις και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οδηγούνται προς εξαφάνιση. Ζητήθηκαν δε από την Ελληνική Κυβέρνηση νέα στοιχεία για το Ασφαλιστικό Σύστημα για την περίοδο 7/2011 έως 8/2012 και τι μέτρα έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση για την αποτροπή παταγώδους κατάρρευσης του Ελληνικού Ασφαλιστικού Συστήματος και την προστασία των ασφαλισμένων και συνταξιούχων.


Η παγκόσμια αυτή διαπίστωση από όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτει τη δομημένη-οργανωμένη-στοχευμένη κατάρρευση του κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως διεθνές κρατικής οντότητας «πειραματόζωο», με συνέπειες εξόντωσης μέρους ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Α) Η παραπάνω διαπίστωση έγινε από την Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης με στοιχεία από τον Ιούλιο του 2010, ήτοι μετά την εφαρμογή του 1ου Μνημονίου στην Ελλάδα, το νόμο 3845/6-5-2010 ΦΕΚ Α΄ 65, (που φέρει το παραπλανητικό τίτλο: Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη – μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Β) Η συνέχιση της χρήσης των Μνημονίων μετέπειτα από τον Ιούλιο του 2011 και ειδικά του 2ου Μνημονίου στην Ελλάδα στις 14-2-2012 με το νόμο 4046/14-2-2012 ΦΕΚ Α΄ 28, σε βάρος του Ελληνικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης αποκαλύπτει μέχρι σήμερα τους συνεχιστές καταστροφείς του, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, έλληνες Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές, Τράπεζα της Ελλάδος, Διοικητές και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Ελληνικών Ασφαλιστικών Ταμείων σε συντονισμένη δράση τους με οικονομολόγους του διεφθαρμένου-διαπλεκόμενου δικομματισμού και με την οικονομολογίστικη νοοτροπία της Τρόικας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) υπό την καθοδήγηση της Γερμανικής ισοπεδοτικής αλαζονείας και υπεροψίας της καγκελλαρίου Μέρκελ και της αντίστοιχης Γαλλικής της Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Η οικονομολογίστικη αντίληψη της υπερπροστασίας του νομίσματος του Ευρώ (δημιούργημα του γαλλογερμανικού άξονα) στη σύγχρονη κρίση κρατικού χρέους και της τραπεζικής δήθεν «συστημικής» κρίσης, δημιούργησε συστημικό κίνδυνο στο ελληνικό κοινωνικο-ασφαλιστικό σύστημα, με δόλιες στοχευμένες κρατικές δράσεις για κοινωνικο-ασφαλιστική εξόντωση-γενοκτονία του ελληνικού πληθυσμού (ασφαλισμένων, συνταξιούχων, ανέργων κλπ) ως πληθυσμιακής οντότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η στοχευμένη αυτή, με χρήση μνημονίων, εξόντωση -γενοκτονία πληθυσμού ευρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η εξόντωση όμως αυτή ως μορφή γενοκτονίας μέρους ελληνικού πληθυσμού έρχεται σε αντίθεση με Διεθνείς Συμβάσεις και Ευρωπαϊκά Συντάγματα, όπως το Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρα 5, 21 και 22), που προστατεύουν το σύγχρονο κοινωνικο-ασφαλσιστικό σύστημα και νομικά δέσμευαν κατά τη λήψη αποφάσεών τους τα ανωτέρω όργανα κρατών, Γερμανίας, Γαλλίας, Ελλάδος, της ΕΕ και διεθνών οργανισμών, όπως του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, και υπαγόρευαν σ΄ αυτά να μη παραβιάσουν τουλάχιστον τις σχετικές Διεθνείς Συμβάσεις με οιοδήποτε τρόπο, καθώς αυτές αποσκοπούν στην προστασία πληθυσμού.

Η στοχευμένη κοινωνικο-ασφαλιστική εξόντωση-γενοκτονία ελληνικού πληθυσμού, ως εθνική οντότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενεργοποιεί πλέον τις σχετικές διατάξεις των άρθρων 6 παρ γ και 7 παρ 1 γ-2β, 25 παρ 1 α,β,γ του Ν 3003/8-4-2002 (ΦΕΚ Α 75) για τα εγκλήματα εξόντωσης-γενοκτονίας, έστω και με τη μορφή απόπειρας ή και συνδρομής, αρμοδιότητας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, για εξόντωση-γενοκτονία πληθυσμού στην Ευρωζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υλοποίηση του 1ου και 2ου Μνημονίου στην Ελλάδα στοχεύει και υλοποιεί ολοκληρωτικά την κοινωνικο-ασφαλιστική εξόντωση-γενοκτονία των Ελλήνων, ως εθνική οντότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ότι αυτό συνεπάγεται, με την υποχρεωτική (νομικίστικη) αρπαγή των αποθεματικών κεφαλαίων των Ελληνικών Ασφαλιστικών Ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος και το αναγκαστικό «κούρεμα» τους. Έτσι μεθοδικά δημιούργησαν τα παραπάνω όργανα των Μνημονίων εν γνώσει τους δολίως: α) συνθήκες ζωής υπολογισμένων να επιφέρουν την φυσική καταστροφή των Ελλήνων ασφαλισμένων εν όλω ή εν μέρει, ως στοχευμένης εθνικής οντότητας και β) συνθήκες ζωής στέρησης πρόσβασης σε τροφή και φάρμακα, υπολογισμένες να επιφέρουν την καταστροφή μέρους του ελληνικού πληθυσμού.

Όλοι οι παράγοντες και οι εκτελεστές των Μνημονίων αρχηγοί κρατών μελών ΕΕ, υπεύθυνοι ΕΚΤ και ΔΝΤ, έλληνες πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές γνώριζαν ότι όφειλαν να προστατέψουν το κοινωνικο ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα βάσει των ειδικών Διεθνών Συμβάσεων Κοινωνικής Προστασίας, που επικυρώθηκαν από τα κράτη μέλη τους και μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Οι Διεθνείς Συμφωνίες-Συμβάσεις που κυρώθηκαν με νόμους στην Ελλάδα ήσαν μεταξύ άλλων οι εξής: α) Ν. 3251/2-6-55 (ΦΕΚ Α’140). Περί κυρώσεως της υπ’ αριθ. 102 Διεθνούς Συμβάσεως αφορώσης ” τα ελάχιστα όρια κοινωνικής ασφαλείας”, β) Ν. 4159/25-4-1961. Περί κυρώσεως της Προσωρινής Ευρωπαϊκής Συμφωνίας στο Παρίσι αφορώσης εις τα συστήματα κοινωνικής ασφαλείας, τα σχετικά με το γήρας, την αναπηρίαν και τους επιζώντας και του προσηρτημένου πρωτοκόλλου (ΦΕΚ Α’ 69), γ) Ν. 4161 της /24-4-1961 Περί κυρώσεως της Προσωρινής – Ευρωπαϊκής Συμφωνίας αφορώσης την Κοινωνική Ασφάλεια εξαιρουμένων των τομέων του γήρατος, της αναπηρίας και των επιζώντων και του προσηρτημένου αυτή Πρωτοκόλλου (ΦΕΚ Α’ 68), δ) ο Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης με τους Ν 1426/1984 (ΦΕΚ Α 32 ) και Ν 2595/1998, που αποτελεί συμπλήρωμα της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) (ΝΔ 53/1974), ε) το Διεθνές Σύμφωνο για τα οικονομικά, κοινωνικά και μορφωτικά δικαιώματα του ανθρώπου που κυρώθηκε με το Ν 1532/1985, στ) ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Κοινωνικής Ασφάλειας που κυρώθηκε με το Ν. 1136/13-3-1981 (ΦΕΚ Α 61), κλπ.

Όλα αυτά τα Διεθνή Νομικά Κείμενα δέσμευαν και δεσμεύουν ακόμα την κάθε Μέρκελ και Λαγκάρντ, τα κράτη της ΕΕ και το ΔΝΤ ως διεθνή οργανισμό καθώς επίσης τους έλληνες πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ως διαχειριστή περιουσίας των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων. Παρ΄ όλα αυτά προχώρησαν σε Μνημόνια κατά του Ελληνικού Κοινωνικού Συστήματος Ασφάλισης που ήτο υπό κατάρρευση μέχρι τον 6/2011 και μάλιστα με έξωθεν απειλές (κατά τις εκλογές του 2012) κατά του Ελληνικού Λαού.

Οι διεθνείς ευθύνες τους υπάρχουν και παραμένουν για τη συστηματική παραβίαση των διεθνών συνθηκών για την κοινωνική προστασία πληθυσμού, μαζί με τους συνεργούς τους, πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές στην Ελλάδα (ηγεσίες εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας), με το Ελληνικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης να βρίσκεται σε κατάρρευση.

Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας

ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΑπό τα λόγια και τη θεωρία περνάει στην πράξη το μαρξιστικό καθηγηταριό (εφόσον τα πάντα στη χώρα είναι διαλυμένα, στην ουσία δεν υφίσταται υπουργείο Παιδείας και η εθνομηδενιστική και ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ είναι στην εξουσία, έτοιμη να τους στηρίξει ανά πάσα στιγμή)!
Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει η εφημερίδα της “ΛΑΟΣ” της Ημαθίας, ο διευθυντής του Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας, ονόματι Καφτεράνης, κατέβασε και εξαφάνισε όλες τις θρησκευτικές εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας επειδή, όπως υποστηρίζει στο σχολείο φοιτούν και μαθητές άλλων θρησκευμάτων, και θίγονται τα θρησκευτικά τους πιστεύω στην θέα του Χριστού!
Και η αντίδραση των γονέων των μαθητών: «υπάρχει κανείς να μαζέψει το προοδευτικαριό, ή θα φωνάξουμε τη Χρυσή Αυγή;»…http://neadeksia.wordpress.com

ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ > Τούρκοι διοργανώνουν κρουαζιέρες στο Αιγαίο

Στο Αιγαίο εκτελούν κρουαζιέρες τουρκικών συμφερόντων εταιρείες και ναυλώνουν πλοία ελληνικών συμφερόντων. Την αποκάλυψη αυτή έκανε πρόσφατα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας σε επιστολή που έστειλε στον υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Κ. Μουσουρούλη στην οποία εκθέτει αναλυτικά τα προβλήματα του κλάδου κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

«Η Τουρκία που έχει παρεμφερή γεωγραφική θέση έχει ήδη εισέλθει στο στίβο των κρουαζιερών ναυλώνοντας δύο ελληνόκτητα πλοία για κρουαζιέρες στο Αιγαίο και επεκτείνοντας τις υποδομές σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Κουσάντασι και Αττάλεια» επισημαίνει ο ΣΕΕΝ. Πριν από τρία χρόνια ένας μεγάλος Τούρκος tour operator ναύλωσε το κρουαζιερόπλοιο OCEAN MAJESTY της εταιρείας MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC. για χρονικό διάστημα περίπου πέντε μηνών για την πραγματοποίηση τριήμερων / τετραήμερων και επταήμερων κρουαζιερών στο Αιγαίο και στα Ελληνικά νησιά με αφετηρία και τέρμα αυτών των κρουαζιερών το λιμάνι της Σμύρνης.Η ναύλωση του OCEAN MAJESTY ανανεώθηκε και για τα έτη 2011 και 2012 και τερματίσθηκε στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2012.

Το παράδειγμα αυτών των tour operators μιμήθηκαν και άλλοι Τούρκοι επιχειρηματίες οι οποίοι το 2012 ναύλωσαν το ελληνικών συμφερόντων κρουαζιερόπλοιο AEGEAN PARADISE, για παρόμοιες κρουαζιέρες με αφετηρία τα λιμάνια της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων tour operators για παρόμοιες ναυλώσεις θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ήδη έχουν ναυλώσει για δεύτερη χρονιά για το 2013 το AEGEAN PARADISE ενώ συζητούν και με την Louis Hellenic Cruises και την Ocean Majesty.

Οι φόβοι που υπάρχουν τα δύο τελευταία χρόνια ότι θα αφελληνιστί η ελληνική ακτοπλοία φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα. Μάλιστα τα σενάρια θέλουν Τούρκους επιχειρηματίες να βάζουν τα κεφάλαια και να συνεργάζονται με Έλληνες σε πιθανές κοινοπραξίες αλώνοντας τις θαλάσσιες συγκοινωνίες στις ελληνικές θάλασσες.

Την περασμένη άνοιξη Έλληνας ακτοπλόος είχε δηλώσει σε τουρκικά ΜΜΕ ότι «οι ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες και οι ναυτιλιακές εταιρείες έχουν προβλήματα χρηματοδότησης. Τα πλοία που αξίζουν 80- 100 εκατομμύρια δολάρια τα πουλάνε για 50 εκατομμύρια. Οι Τούρκοι θα μπορούν να αγοράσουν τα πλοία αλλά ακόμα και τις γραμμές τους σε τιμές ευκαιρίας».

Το τουρκικό Υπουργείο Μεταφορών ενημέρωσε τότε όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες πως ο συγκεκριμένος εφοπλιστής είναι πρόθυμος να μεσολαβήσει για την εξαγορά ελληνικών εταιρειών, από τουρκικές εταιρείες.

Με το σήμα που έστειλε το τουρκικό Υπουργείο Μεταφορών, ουσιαστικά κινητοποιεί τις τουρκικές εταιρείες να ψάξουν τις αντίστοιχες ευκαιρίες στην Ελλάδα.


http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=233397

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: “Τα σχέδια εναντίον του Έθνους θα αποτύχουν”Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: “Τα σχέδια εναντίον του Έθνους θα αποτύχουν”
Αποκλειστική συνέντευξη του Συναγωνιστή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, βουλευτή Λάρισας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο elnewsgr.
Πότε αισθανθήκατε ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε το κίνημα της Χρυσής Αυγής; Τι ήταν αυτό που σας ώθησε και πότε αποφασίσατε να γίνετε μέλος;
Το 1996 αποτελεί ένα έτος σταθμό στη ζωή μου, επειδή τότε ήταν που προσχώρησα στις τάξεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό το οποίο με ώθησε ήταν αφ' ενός μεν η προσωπική έλξη που ένοιωθα για κάθε τι που είχε σχέση με τα εθνικά θέματα, αφ' ετέρου δε η αγωνιστικότητα των μελών και στελεχών του κινήματος.
Πως νιώσατε όταν συνειδητοποιήσατε ότι μια μερίδα του Ελληνικού λαού σας επέλεξε ως εκπρόσωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Και τι είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει από την μέχρι τώρα παρουσία σας στη Βουλή;
Όταν συνειδητοποίησα ότι εξελέγην βουλευτής, πραγματικά η έκπληξη για μένα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Γρήγορα όμως την ξεπέρασα και προσπαθώ καθημερινά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που με στήριξαν. Από τη μέχρι τώρα παρουσία μου στη βουλή, αυτό που με έχει ενοχλήσει κυρίως είναι η εμφανής εντός του κοινοβουλίου αδιαφορία από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, για τα πραγματικά προβλήματα του λαού, καθώς και η ενδοτική τους στάση στα εθνικά μας ζητήματα.
Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική ύπαιθρος αρχίζει και ερημώνει και οι Έλληνες αγρότες όλο και λιγοστεύουν. Αυτό πού πιστεύετε ότι οφείλεται;
Η ερήμωση της υπαίθρου και η απαξίωση των αγροτών για τη γη τους, έχει τις ρίζες της στην αστυφιλία η οποία εντοπίζεται στον ελλαδικό χώρο από την εποχή ακόμη του Κ. Καραμανλή του πρεσβύτερου. Και πάλι όμως η αδιαφορία του ανάλγητου κράτους παραμένει η κύρια πηγή όλων των δυσάρεστων για το Έθνος καταστάσεων.
Αρκετοί θεωρούν ότι τελικά οι επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό στην Ελληνική αγροτιά. Ποια η άποψή σας πάνω σε αυτό;
Οι επιδοτήσεις ουδέποτε διανεμήθησαν ορθώς. Η Ε.Ε. μπορεί μεν να είχε έναν αρχικά σωστό σχεδιασμό, οι εγχώριοι όμως πολιτικοί, οι οποίοι πολλές φορές υπήρξαν στελέχη συνεταιρισμών και εκκοκιστηρίων, παρέμεναν απαθείς μπροστά στην ασυδοσία, τα διπλοζυγίσματα και τις τοποθετήσεις "ημετέρων" στις ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών.
Οι αγρότες προτιμούν λαθρομετανάστες και όχι Έλληνες λόγω των πιο φτηνών μεροκαμάτων. Αυτό για την οικονομία μας είναι μα πληγή. Υπάρχουν λύσεις;

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ > Η Επανίδρυση των Ναϊτών στην Ελλάδα!

* Συγκλονιστικό ντοκουμέντο!
* Φωτογραφίες και ονόματα!...
* Το ανατριχιαστικό παρασκήνιο που μας κρύβουν...


Δ-ρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης
01Το διπλό έγκλημα της 22ας Ιουλίου 2011 στη Νορβηγία (στο Όσλο και το νησάκι Ουτόγια) έφερε στο φως της δημοσιότητας μια παλιά και «ξεχασμένη» ιστορία: τον θρύλο των Ναϊτών Ιπποτών, που είχαν δράσει τον μεσαίωνα και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από το προσκήνιο πριν από μερικούς αιώνες. Πράγματι, ο αδίστακτος δράστης των επιθέσεων, που προκάλεσαν συνολικά τον θάνατο 77 ανθρώπων (στην πλειοψηφία τους νέων στην ηλικία...), ονόματι Άντερς Μπρέιβικ, ανήκε στο τεκτονικό τάγμα των Ιπποτών του Ναού, τασσόμενος σε μια «νέα σταυροφορία» του 21ου αιώνα, που θα υπερασπιζόταν το κράτος του Ισραήλ και θα ανέκοπτε το ισλαμικό μεταναστευτικό κύμα προς την Ευρώπη! Η μακάβρια εμφάνιση του Νορβηγού νεο-Ναΐτη συνιστά την καλύτερη απόδειξη ότι τα περί επανασύστασης του τάγματος των Ναϊτών κάθε άλλο παρά μύθευμα ήταν...

Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση όμως ποιο είναι; Ότι οι Ναΐτες Ιππότες έχουν πράγματι επανιδρυθεί και μάλιστα η επίσημη τελετή της επανασύστασής τους έγινε, με παγκόσμια συμμετοχή μασόνων, το φθινόπωρο του 1989 στην... Ελλάδα!!! Συγκεκριμένα η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κάστρο της Ρόδου, που είχε άλλωστε συνδεθεί με την ιστορία των Ναϊτών ήδη από την περίοδο του μεσαίωνα. Μάλιστα Ναΐτες Ιππότες (οι περίφημοι Ιωαννίτες αντιϊσλαμιστές σταυροφόροι) ήταν εκείνοι που κατασκεύασαν το κάστρο της Ρόδου, στις αρχές του 14ου αιώνα μ.Χ., ως... «προπύργιο του αγώνα κατά των μαχητών του Αλλάχ Ασασίνων ή Απελατών»!... Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς συνέβη το 1989 στη Ρόδο, συνδέοντας μάλιστα το όλο θέμα με τις ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις της εποχής, αλλά και με τις τότε πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συνεργασία: Περί της δυσφήμισης του Αρχαίου Ελληνικού ΠολιτισμούΣυνεργασία: Περί της δυσφήμισης του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Ἡ Σαπφὼ ᾖτο μία ἀρχαία Ἑλληνὶς ποιήτρια ἀπὸ τὴν κοιτίδα τῶν ἀρχαίων ποιητῶν, ὅπως τοῦ Ἀλκαίου καὶ τοῦ Ἀρίωνος, τὴν Αἰολικὴ γὴ καὶ συγκεκριμένα ἀπὸ τὴν νῆσο Λέσβο. Ἡ ποίησις τῆς Σαπφοῦς, ἀνήκουσα εἰς τὴν λεγόμενη λυρικὴ σχολή, ἀνέκαθεν ἐνωχλοῦσε καὶ ἐνοχλεῖ πολλὰ διεθνῆ ἀνθελληνικὰ κέντρα ποὺ ἐδῷ καὶ χιλιετιίες ἀπεργάζονται τὸν ἀθέμιτο πόλεμο ἐναντίον τῆς κοσμοθεωρίας τοῦ Ἑλληνισμοῦ καὶ ὅ,τι σχετίζεται μ’ αὐτήν. Τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ ἔργου της κάηκε τὸ 380 μ.Χ. εἰς τὴν Βιβλιοθήκη τῆς Ἀλεξανδρείας. Σήμερα σῴζονται κυρίως ἀποσπάσματα ἀπὸ τὰ ποιήματά της. Τὸ ἔργο της, ἂν καὶ δέν εἶναι ἐπὶ τοῦ παρόντος νὰ ἀναλυθῇ καὶ νὰ ἐκτιμηθῇ, εἶναι ἄλλη μία ἀνυπέρβλητη πνευματικὴ παρακαταθήκη καὶ προσφορὰ τοῦ Δίου Ἀρχαίου Ἑλληνικοῦ Πολιτισμοῦ.
Στὰ ποιήματά της ἡ Σαπφώ, ἤ «δέκατη Μοῦσα» ὅπως ἔχει ἀποκαλεσθῇ, ὕμνησε τὴν ἁγνότητα, τὸν γάμο, τὴν φιλία, τὴν ἑλληνικὴ φυλὴ καὶ φύσι, ἐμπνεόμενη ἀπὸ τὸ Φῶς καὶ τὶς Ἐνεργειακὲς Δονήσεις τοῦ Αἰγιακοῦ χώρου. Σὲ ἕνα ποίημα ὑμνεῖ μία παιδική της φίλη, μὲ τὴν ὁποία εἶχαν μεγαλώσει μαζύ, καὶ ἡ ὁποῖα πέθανε στὰ 19 της. Τὸ ποίημα αὐτὸ εἶναι ἰδιαιτέρως συναισθηματικῶς φορτισμένο, καθὼς ἡ Σαπφώ, μὲ νοσταλγία καὶ συγκίνησι, πολὺ ἔντονα ἐξυμνεῖ τὴν φίλη της ἥτις ἐτύγχανε ἄριστη προσωπικότης, πάναγνη, εὐφυέστατη καὶ πολὺ καλή της φίλη. Ἐνδεικτικὸν στοιχεῖον ἀποτελεῖ τὸ γεγονὸς ὅτι ὁ φιλόσοφος, συγγραφεὺς καὶ ἀρχιερεὺς τῶν Δελφῶν Πλούταρχος, ὅστις ᾖτον κάθετος κατὰ τῆς ὁμοφυλοφιλίας, ἀναφέρει ὅτι ὅταν ἄκουγε στίχους τῆς Σαπφοῦς καὶ τοῦ Ἀνακρέοντος εἰς τὰ συμπόσια, ἄφινε κάτῳ τὸ ποτῆρι ἀπὸ σεβασμό.
Τὰ ποιήματά της γενικῶς κινοῦνται σὲ αὐτὸ τὸ πνεῦμα, καθὼς διάφορες γυναῖκες τοῦ περιβάλλοντός της καὶ τῆς ἐποχῆς της ἐκθειάζονται, ἀγαπῶνται καὶ ἐξυμνοῦνται ἀπ’ αὐτήν, παρ’ὅλ’αὐτὰ ὅμως τὸ διεθνές «ἐπιστημονικό» (διάβαζε: «ὑπιστημονικό») κατεστημένο σήμερα, τὴν ἔχει ἐπισήμως χαρακτηρίσει Ὁμοφυλόφιλη καὶ τοὺς ὕμνους της πρὸς ἄλλες γυναῖκες τοὺς ἔχει χαρακτηρίσει ὁμοφυλόφιλες ἐρωτικὲς ἐξομολογήσεις. Μάλιστα, αὐτὸ τὸ καθ’ὅλα ἀνθελληνικὸ κατεστημένο τῆς παγκοσμίου «ἐπιστήμης» τῆς ἰατρικῆς ψυχολογίας, ἐπέλεξε τὸ ὄνομα τῆς πατρογονικῆς της νήσου γιὰ νὰ ὀνομάσῃ τὴν γυναικεία ὁμοφυλοφιλία! Λεσβιασμός, καὶ ἡ θῆλυς ὁμοφυλόφιλος νὰ ὀνομασθῇ παγκοσμίως Λεσβία (Lesbian)!

Καθολικό ηλεκτρονικό φακέλωμα των φορολογουμένων

Στοιχεία από δεκάδες δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όπως ΔΕΚΟ και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια θα συλλέγει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να προχωρεί σε διασταυρώσεις για την πάταξη της...φοροδιαφυγής. Απόφαση του υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη ξεκαθαρίζει πως οι εξής φορείς υποχρεούνται να διαβιβάζουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αρχεία με στοιχεία οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος:

Τα πιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων,

- τα χρηματοδοτικά ιδρύματα,

- οι φορείς εκκαθάρισης συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμών και τα ιδρύματα πληρωμών που λειτουργούν στην Ελλάδα,

- η Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ (ΕΧΑΕ),

- τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κάθε βαθμίδας,

- τα ιδιωτικά θεραπευτήρια,

- τα δημόσια θεραπευτήρια και οι κλινικές των ταμείων ασφάλισης,

- οι επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης,

- τα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης,

- οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας,

- οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας,

- καθώς και οι εταιρείες ύδρευσης.

Οι επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης θα διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ του σε ηλεκτρονική κατάσταση, περιεχόμενο των βεβαιώσεων που χορηγούν στους πελάτες τους για να τύχουν της ωφέλειας της μείωσης φόρου που προβλέπεται από τον νόμο.

Τα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης θα διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών, σε ηλεκτρονική κατάσταση, περιεχόμενο των βεβαιώσεων που χορηγούν στους ασφαλισμένους τους για τις υποχρεωτικές τους εισφορές σε αυτά, καθώς και για τις προαιρετικές τους εισφορές (ΑΦΜ υπόχρεου ασφαλισμένου, ποσό εισφορών που κατέβαλε ο υπόχρεος ή ο εργοδότης του υπέρ αυτού, ημερολογιακό έτος είσπραξης, ΑΜΚΑ υπόχρεου ασφαλισμένου). Στην περίπτωση δε που οι ασφαλισμένοι των ταμείων αυτών είναι μισθωτοί, τα ταμεία θα διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ μόνο τα ποσά που αφορούν τις προαιρετικές εισφορές των ασφαλισμένων σε αυτά.

Ακόμη, στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα αποστέλλονται και στοιχεία συναλλαγών καρτών πληρωμών εκδοτών εκτός Ελλάδος (τριψήφιος κωδικός τράπεζας, αριθμός κάρτας πληρωμών τράπεζας εκδότη που δεν λειτουργεί στην Ελλάδα, πλήθος συναλλαγών καρτών που εκκαθαρίστηκαν, αξία συναλλαγών καρτών σε ευρώ που εκκαθαρίστηκαν, ανά μήνα για τα έτη 2010 και 2011, βάσει της ημερομηνίας συναλλαγής από την τράπεζα, κ.α.).

Η συχνότητα διαβίβασης όλων των λοιπών στοιχείων είναι ετήσια και ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου του επόμενου έτους του έτους αναφοράς».

Τα ιδιωτικά σχολεία στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης και όλα τα λοιπά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κάθε βαθμίδας (Πανεπιστήμια, Κολλέγια, Παραρτήματα ξένων Πανεπιστημίων, Φροντιστήρια, Σχολές, Εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, Ι.Ι.Ε.Κ., κ.λπ.) με εξαίρεση τα εσπερινά γυμνάσια και λύκεια, καθώς και τα ειδικά σχολεία ατόμων με ειδικές ανάγκες, θα διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ κατάσταση καταβληθέντων διδάκτρων και πληρωμών για πρόσθετες παροχές ανά ημερολογιακό έτος (ΑΦΜ υπόχρεου προς καταβολή, ονοματεπώνυμο υπόχρεου, ποσό καταβληθέντων διδάκτρων και αμοιβών για πρόσθετες παροχές).

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Μαυραγάνη η ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών θα διατηρεί τα ως άνω στοιχεία για χρονικό διάστημα έξι ετών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.enimerwsi.gr/2012/10/blog-post_9868.html#ixzz2AutcYKRB

Τί είναι ο "Νεο-Έλληνας";Καποτε ο αείμνηστος καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης έλεγε: ” …εμείς οι νέοι με τους αρχαίους έλληνες έχουμε τόσα κοινά, όσα ο χασαποσφαγέας με τις κορδέλες, και η μοδίστρα με τα κριάρια."

Κι από την άλλη φουσκώνουμε και.....
κορδώνουμε, και τουρτουφίζουμε για «τσι γεναίοι πρόγονοι» σαν τι; 

Όπως εκείνος ο τράγος του Σικελιανού, που εσήκωνε το απανωχείλι του, εβέλαζε μαρκαλιστικά, και οσφραινότανε όλο το δείλι την.. αρμύρα στη θάλασσα της Κινέττας.

Αλλίμονο. Η δάφνη κατεμαράνθη. Έτσι δεν εψιθύριζε ο Σολωμός
στο Διάλογο κλαίγοντας; 

Η δάφνη κετεμαράνθη. Όταν είσαι μέσα στό μάτι του κυκλώνα, είναι δύσκολο νά ’χεις εικόνα για τα γύρω σου. Και ζώντας μέσα στη χώρα δεν έχουμε εικόνα για τη σημερινή Ελλάδα.

Αρχές του 1993 έγινε μια εκδήλωση στο Παρίσι από έλλληνες καλλιτέχνες για την ασβολερή Κύπρο. Εκείνο το θαλασσο-φίλητο νησί. Εκεί, ένας δημοσιογράφος ερώτησε τρεις τέσσερες έγκριτους έλληνες που ζουν μόνιμα στη Γαλλία μια ερώτηση καίρια.
"Για ειπέτε μου, τους είπε, εσείς που όντας μακρυά από την Ελλάδα βλέπετε με άλλο μάτι, το αληθινό του νοσταλγού και του πάσχοντα. Με το μάτι του Οδυσσέα. Τι γνώμη έχει το παγκόσμιο κοινό για τη σύγχρονη Ελλάδα; Τη βλέπει τάχατες και τη νομίζει όπως εμείς εκεί κάτου στο Κακοσάλεσι και στην Αθήνα;"
Η απόκριση που μου δώσανε και οι τέσσερες ξαναζωντάνεψε, τίμιε αναγνώστη, τις σπαθιές που δίνανε οι ντελήδες του Κιουταχή στη μάχη του Ανάλατου. Όταν πια είχε πέσει ο τρανός Καραϊσκάκης.
"-Ποιά Ελλάδα, μακάριε άνθρωπε, του είπανε. Μιλάς για ίσκιους στη συνεφιά. Και για σύνεφα στην αιθρία. Για τον έξω κόσμο Ελλάδα δεν υπάρχει. Κανείς δε την ξέρει, κανείς δεν τη μελετάει, κανείς δεν τη συλλογάται. Δεν άκουσες το παλιό μοιρολόϊ; "

Κλάψε με, μάνα, κλάψε με,
Και πεθαμένο γράψε με.


Τουρκόφρονες δημοσιογράφοι της Θράκης καταγγέλλουν την…αυταρχική Ελλάδα!

Συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών δημοσιογράφων από την Κομοτηνή και την Ξάνθη με εκ Τουρκίας συναδέλφους τους σε εκδήλωση του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» στην Κωνσταντινούπολη, με θέμα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την…καταπιεστική Ελλάδα…Για τις πρακτοράντζες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στις προξενοφυλλάδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης, όσοι διαβάζετε το «Προξενείο-Στοπ», ξέρετε ήδη πολλά.
Μεταξύ αυτών και για τις απευθείας σχέσεις που έχουν οι λεγάμενοι με τη Μητέρα Πατρίδα τους (όχι δηλαδή μόνο εμμέσως, δια του προξενείου Κομοτηνής), καθώς συχνά-πυκνά κάποιοι από αυτούς ταξιδεύουν πέραν του Έβρου και συναντούν διάφορους περίεργους (κρατικούς τε και…παρακρατικούς). Ένα λοιπόν ακόμη ταξίδι είδαμε προ ολίγων ημερών, καθώς μια μεγάλη ομάδα από δαύτους βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκε με μέλη του τουρκικού τύπου σε συνέδριο που διοργάνωσε ο γνωστός αλυτρωτικός “Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης” (BTTDD) - μια οργάνωση που θυμίζουμε ότι ιδρύθηκε το 1946, έχει 16 παραρτήματα σε διάφορες τουρκικές πόλεις, 15 χιλιάδες μέλη, δύο ιδρύματα και δύο αθλητικά σωματεία.
Τι ακριβώς έκαναν εκεί; Όπως διαβάζουμε στην τουρκική εφημερίδα «Sondakika» (14/10/2012), «εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως μειονοτικός τύπος προσπαθώντας να κάνουν να ακουστεί η φωνή της τουρκικής κοινότητας και τόνισαν πως δεν μπορούν να γίνουν μέλη των ενώσεων του ελληνικού τύπου, πως αντιμετωπίζουν θέματα επειδή είναι μειονοτικοί και ζήτησαν σε αυτό το θέμα την στήριξη των επαγγελματικών ενώσεων της Τουρκίας». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «η συμμετοχή ήταν ευρεία, με πολλούς δημοσιογράφους από τη Δυτική Θράκη και με 80 δημοσιογράφους και
αρθρογράφους από την Τουρκία, ενώ παρέστησαν ακόμη ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΠ Μεχμέτ Μουεζίνογλου και ο βουλευτής του CHP Κεμάλ Ντεγιρμέντερελί. Στην εναρκτήρια ομιλία ο πρόεδρος του BTTDD Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ(στην παραακείμενη φωτογραφία, τον βλέπετε δεύτερο από αριστερά) ανέφερε πως οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που ήρθαν από την Ελλάδα προσπαθούν υπό δύσκολες συνθήκες να αποτελέσουν στην φωνή της τουρκικής κοινότητας, πως το σημαντικότερο θέμα των εφημερίδων στην Θράκη έρχεται από την διανομή, και ότι δεν μπορούν να επωφεληθούν όπως θα έπρεπε από τα διαδικτυακά και κοινωνικά ΜΜΕ. Ο Χακγιουντέρ ανέφερε ακόμη πως για την ενδυνάμωση της τουρκικής κοινότητας Δυτικής Θράκης είναι αναγκαίο να υπάρχουν και ισχυρά ΜΜΕ, και περιέγραψε με παραδείγματα παραβιάσεις που έκανε η Ελλάδα της συνθήκης της Λοζάνης που υπογράφηκε το 1923. Πρόσθεσε τέλος πως κατά τις επόμενες μέρες σχεδιάζουν να οργανώσουν στην Αδριανούπολη ένα συνέδριο με συμμετοχή Ρωμιών δημοσιογράφων της Τουρκίας και Δυτικοθρακιωτών δημοσιογράφων (σ.σ. τι έχουν να δούνε πάλι τα ματάκια μας από τους…φαναριώτικους δούρειους ίππους). Στη συνέχεια, οι Δυτικοθρακιώτες δημοσιογράφοι πήραν το λόγο ένας-ένας και περιέγραψαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξαν απόψεις με τους Τούρκους συναδέλφους τους».
Πέραν όμως του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, χρήσιμο είναι να δούμε και την άποψη ενός παρόντα και συγκεκριμένα του γνωστού εν Θράκη τριπλοχαφιέ (ξέρετε ποιου, ε;), που στη φυλλάδα του συγχαίρει τον αλυτρωτικό σύλλογο για τη συνάντηση και αναφέρει ακόμη τα εξής: «Θέσαμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως μειονοτικός τύπος, ενώ προσπαθούμε να αποτελέσουμε τη φωνή της τουρκικής μειονοτικής κοινωνίας Αναφέραμε πως δεν μπορέσαμε να γίνουμε μέλη στις οργανώσεις τύπου, πως όσοι έγιναν αποβλήθηκαν και πως επιδιώκεται η φίμωση μας με πολύ υψηλές αγωγές αποζημίωσης…Άντε να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει αυτή η εκδήλωση που οργανώθηκε για πρώτη φορά».
Ε, άντε να δούμε κι εμείς λοιπόν…

George Soros :"Θα χτίσω σπίτια για να παραμείνουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα"Την ίδρυση ταμείου με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών "αλληλεγγύης" για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο διάσημος χρηματιστής Τζορτζ Σόρος μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης.

Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα....
Ραούλ Βάλενμπεργ. Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία.

 «Ο στόχος μου είναι διπλός» δήλωσε ο  Σόρος.

«Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».

"Η Ελλάδα" πρόσθεσε "είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες".

"Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι" συνεχίζει ο διεθνής χρηματιστής και γνωστό μέλος όλων των γνωστών "επιτροπών", Μπιλντεμπεργκ, Τριμερής κ.α. ξεδιπλώνοντας τους ουσιαστικούς του σκοπούς: " Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή. Τα χρήματα του ταμείου θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους."

Δηλαδή αυτό που μας λέει είναι ότι θα κατασκευάσει σπίτια για τους λαθρο προκειμένου να μείνουν για πάντα στη χώρα μας με την βοήθειά του!

Αν έχουν σπίτια (ίσως και καλύτερα από εμάς) τότε απλούστατα θα μας πουν "δεν μπορείτε να τους διώξετε είναι νόμιμοι, και βγάλτε το σκασμό". Και το καλύτερο η εφορία θα παίρνει τα σπίτια του κόσμου ενώ οι Ασιάτες, και Αφρικανοί "λάθρο" θα αποκτούν ενεργειακώς αναβαθμισμένα καινούρια σπίτια. Αλήθεια για τους Έλληνες θα φτιάξει σπίτια ο Τζωρτζ Σόρος;

Χρόνια ο κ. Σόρος κατηγορούνταν σαν όργανο της ΝΤΠ και δεν χάνει την ευκαιρία να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς αυτούς. Η δύναμη της ΝΤΠ είναι τεράστια, αλλά πλέον έχει αποκαλυφθεί οι μάσκες "έπεσαν" και μπορεί να καταπολεμηθεί, εάν ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση. Η αφύπνηση θέλει μια μόνο στιγμή για να πραγματοποιηθεί, και μετά δεν χάνεται πια.

Οι οργανώσεις αυτές πάντως δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση. Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης. Δηλαδή ο άνθρωπος μας "λυπάται" και θέλει να μας βοηθήσει εξαφανίζοντάς μας. Μόνο που κάνει ένα μεγάλο λάθος, όπως και όλοι οι παγκοσμιοποιητές, η Ελλάδα παράγει Έλληνες, ακόμα και αν μας εξοντώσουν ο ιερός αυτός χώρος θα παράξει εκ νέου Έλληνες.ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Πηγή defencenet.gr

Έκτακτο γεγονός: Ψώρα στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας από Πακιστανούς

Έκτακτο γεγονός: Ψώρα στη σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας από Πακιστανούς
Λαθρομετανάστες του κέντρου κράτησης Αμυγδαλέζας μετέδωσαν ψώρα σε Έλληνες σπουδαστές
Όπως έγινε γνωστό σε πέντε Έλληνες σπουδαστές της σχολής Αξιωματικών Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα διαγνώστηκαν συμπτώματα ψώρας και τους δόθηκε αναρρωτική άδεια. Παρακολουθούμε τα γεγονότα και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις.  http://www.xryshaygh.com

Τραπεζική διακυβέρνηση: Η Νέα Τάξη, το «Μεγάλο Κόλπο» και η «Τελική Λύση»


Πριν δυο χρόνια, στην απαρχή της βαθιάς κρίσης, μιλώντας με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος Γαλλικής Τράπεζας που δραστηριοποιείται στη χώρα μας, τον ρώτησα το εξής απλό:
«Τώρα που ο κόσμος δυσκολεύεται να υποστηρίξει τα δάνεια του, τι σκέφτεστε να κάνετε; Μήπως αρχίσετε να κάνετε κατασχέσεις ακινήτων που είναι υποθηκευμένα;»Η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: «Αν χωρίς ρευστότητα οι Τράπεζες προχωρούσαν σε κατασχέσεις ακινήτων θα σήμανε την κατάρρευση της Τραπεζικής αγοράς. Δεν μπορεί μια Τράπεζα να πάρει ακίνητα αν δεν έχει ρευστό. Θα ήταν καταστροφικό και ούτε που το σκεφτόμαστε».
Σήμερα, με την αναχρηματοδότηση των Τραπεζών να προχωρά κανονικά μέσα από τα μνημόνια και τους πολίτες της χώρας να εξαθλιώνονται για να εξασφαλιστεί αυτή, οι Τράπεζες επανακάμπτουν και αποκτούν την πολυπόθητη ρευστότητα.

Ψηφίζουν για κομματική πειθαρχία στο ΠΑΣΟΚΣε κλίμα συναίνεσης παρά τις αντίθετες προβλέψεις διεξάγεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Σε λίγη ώρα αρχίζει η ψηφοφορία για την επιβολή κομματικής πειθαρχίας στο θέμα της ψήφισης των μέτρων.....


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν έντονες αντεγκλήσεις, αλλά διάθεση για εκτόνωση της κατάστασης.

http://www.oparlapipas.com/

Οι Σιμοι Κεδίκογλου λένε ΝΑΙ !Οι Σίμοι Κεδικογλου με μια φώνη λένε ΝΑΙ στη ψηφοφορία της Βουλής….τι σου είναι το DNA…
Να σημειωθεί ότι στην Εύβοια, η ανεργία το τελευταίο διάστημα έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, με το επίσημο ποσοστό να ξεπερνά το 25%. Στους νέους ηλικίας 18 έως 34, η Εύβοια βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταθλητές – νομούς, με ποσοστό που αγγίζει το 55%.
ΝΑΙποτισμό Ψήφισαν στην Ευβοια…ΝΑΙ θα Πάρουν…
Ας πρόσεχαν…
Ας πρόσεχαν…

Illuminati και μείωση του πληθυσμού: Ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα σημαίνει: Αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού - Ασθένειες - Μόλυνση - Θάνατοι και διακοπες υδροδότησηςΤο Νόμπελ Ειρήνης που κέρδισε η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβάλλει ότι οι χρεωμένες χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία πρέπει να ιδιωτικοποιήσουν όλους τους πόρους
τους το νερό, αν θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν διασώσεις.

Η ψεύτικη απειλή:.....
Αν Θέλετε να μείνετε στην Ευροζώνη; Τότε παραδώστε τις πολυτιμότερες αστικές τάξεις σας στις πολυεθνικές εταιρίες. Αυτό είναι σύμφωνο με το ευρύτερο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, όπως το νερό, οι δρόμοι, τα σχολεία.Όλα ιδιωτικοποιούνται και λαμβάνονται από τα δικά μας χέρια. 


Οι ασθένειες με την μόλυνση του νερού:  
Μετά την ιδιωτικοποίηση του νερού θα επέλθουν αυξήσεις στην τιμή του, όπως σε πολλές άλλες χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η δημόσια ύδρευση. Η ελίτ ωστόσο θα μπορεί να μολύνει τα αποθέματα νερού μας με οποιαδήποτε μορφή δηλητηρίασης στοχεύοντας να σκοτώσει ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό.

Την ίδια στιγμή που οι μεγάλες πολυεθνικές διαπραγματεύονται συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων με τις κυβερνήσεις, 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό και 1,8 εκατομμύρια θάνατοι τον χρόνο οφείλονται σε ασθένειες που προκαλούνται από πόση ακατάλληλου νερού. 

Όποιος έπιασεν, έπιασεν.... Το παρακάτω άρθρο είναι από : ΤΟ ΧΩΝΙ 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 6.000 άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους Η ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βουλγαρία ήταν µέρος του προγράµµατος λιτότητας που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, υποσχόµενο αποτελεσµατικότητα αλλά κυρίως ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ. (Τα ίδια Παντελάκη µου, τα ίδια Παντελή µου). Τελικά, επενδύσεις δεν έγιναν. Εγιναν όµως τα ακόλουθα, ως συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του νερού:

● Αύξηση της τιµής του νερού τουλάχιστον 12%. 
● Σκάνδαλα διαφθοράς από το 2005, για υψηλές αµοιβές. Ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο. (Φανταστείτε πόσο θα παίρνει εδώ).
● 100άδες νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο ύδρευσης, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν. Συγκεκριµένα, χίλια νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν µόνο το 2011 ενώ εκκρεµούν ακόµη 5.000 δικαστικές υποθέσεις ανθρώπων που δεν µπορούσαν να πληρώσουν.
● Σε 370 οικογένειες στη Σόφια, έγινε έξωση επειδή δεν µπορούσαν να πληρώσουν τις ∆ΕΚΟ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εδωσαν σε ιδιώτες ακόµα και τα ποτάµια!
Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε το 1993 υποτίθεται για την ανάπτυξη της βιοµηχανίας νερού. Το 2008 πουλήθηκε η δηµόσια Αquapor, που τότε ήταν ανάδοχος συµβολαίων σε 24 δήµους. Η νοµοθεσία άλλαξε και επέτρεψε στους ιδιώτες αναδόχους να ελέγχουν ολόκληρα υδρογραφικά διαµερίσµατα, κοίτες ποταµών, υδραυλικές υποδοµές, φράγµατα, λιµάνια αλλά και να πάρουν εξουσιοδότηση να δίνουν άδειες, να συλλέγουν φόρους, να εποπτεύουν και φυσικά… να εξασφαλίζουν κέρδη.

Οι δήµοι που είχαν προσχωρήσει στο σύστηµα αυτό και έγιναν πελάτες του group αναγκάστηκαν να αγοράζουν νερό για να διαχειρίζονται τα απόβλητα σε πολύ υψηλές τιµές. Οι αρχές επέβαλαν επίσης «µίνιµουµ κατανάλωση νερού» πολύ µεγαλύτερη από τις πραγµατικές απαιτήσεις µε αποτέλεσµα να χρεώνονται αλόγιστα οι δήµοι. Οι εργαζόµενοι στους ιδιώτες ήρθαν αντιµέτωποι µε αυξηµένες ώρες και όγκο εργασίας, εκ περιτροπής εργασία και υποβάθµιση των εργασιακών συνθηκών. Σήµερα, υπάρχει πίεση στις Αρχές για ιδιωτικοποίηση της Aguas de Portugal group. 

Κ.Χολέβας : “Ο πιο Αριστερός Τούρκος είναι Φασίστας”


 
Κωνσταντίνος Χολέβας
Πολιτικός Επιστήμων
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου έφευγα προβληματισμένος από το πνευματικό μνημόσυνο του Νεοκλή Σαρρή, το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών στην Καλλιθέα. Σκεφτόμουν ότι δεν έχουμε πλέον ειδικούς τουρκολόγους όπως ήταν ο Σαρρής, που να γνωρίζουν καλά τη γλώσσα, την ιστορία, την ψυχοσύνθεση και τις στρατηγικές βλέψεις των Τούρκων.
Μετά από λίγες ημέρες κατάλαβα ότι ευτυχώς υπάρχουν συνεχιστές. Είχα την ευκαιρία στις 25 Οκτωβρίου να παρακολουθήσω στην Παλιά Βουλή την παρουσίαση του βιβλίου «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι», το οποίο συνέγραψε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φραγκούλης Φράγκος.
Ο Στρατηγός είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου και όπως είπαν οι ομιλητές το βιβλίο αποτελεί μία πιο εκλαϊκευμένη μορφή της διατριβής του.
Σε μία αίθουσα που ήταν εντυπωσιακά υπερπλήρης με τον κόσμο μέχρι τα σκαλιά του Εθνολογικού Μουσείου- το έργο του σεμνού Στρατηγού παρουσίασαν η Λιάνα Κανέλλη, η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιώργος Λιάνης, ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φωτιάδης και φυσικά ο ίδιος ο συγγραφεύς. Ο Στρατηγός διετέλεσε Στρατιωτικός Ακόλουθος της Ελλάδος στην Άγκυρα κατά τη δεκαετία του 1990 και τότε ταξίδεψε σε πολλά μέρη της γνωστής άγνωστης, της γειτονικής μας χώρας. Επισκέφθηκε μέρη με ελληνόφωνους Μουσουλμάνους, με Κρυπτοχριστιανούς, με Αραβόφωνους Ορθοδόξους (στα σύνορα με τη Συρία), με Χριστιανούς ναούς και προσκυνήματα και κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα. Το πρώτο και σημαντικότερο πόρισμά του είναι ότι μεγάλο μέρος του τουρκικού λαού σήμερα έχει ελληνικές ρίζες. Άλλοι εξισλαμίστηκαν για πάντα, άλλοι επιφανειακά, άλλοι νιώθουν Τούρκοι, άλλοι ενθυμούνται τις ελληνικές τους ρίζες.
Ο Φραγκούλης Φράγκος βροντοφωνάζει: Η Τουρκία έχει στην Ελλάδα ένα Προξενείο παραπάνω. Άρα δικαιούμαστε κι εμείς να ανοίξουμε ακόμη ένα Προξενείο εκεί. Ας το ανοίξουμε στην Τραπεζούντα. Πιστεύει ότι κάποια στιγμή στον Πόντο θα δούμε εκπλήξεις όσον αφορά τα πραγματικά εθνικά και θρησκευτικά αισθήματα των κατοίκων. Επιπλέον ο συγγραφεύς τονίζει ότι η Τουρκία περικλείει περισσότερες από 70 εθνότητες, μειονότητες και θρησκευτικές ομάδες. Δεν είναι ομοιογενής, γι΄ αυτό και το στρατοκρατικό καθεστώς των τελευταίων δεκαετιών προσπαθεί μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ να επιβάλει την ιδεολογία του ενιαίου έθνους. Η εθνική μειονότητα των Κούρδων αριθμεί πάνω από 20 εκατομμύρια και στον ίδιο αριθμό μπορεί να υπολογισθεί και η θρησκευτική μειονότητα των Αλεβιτών. Δική μου υποσημείωση: Δεν είναι σωστό να προσθέτει κάποιος τους αριθμούς αυτούς, διότι πολλοί Κούρδοι είναι και Αλεβίτες. Πάντως τα προβλήματα για τη Τουρκία θα είναι μεγαλύτερα στο άμεσο μέλλον δήλωσε ο ο Στρατηγός και μας θύμισε δύο σχετικές προβλέψεις.
Ο πρώην δικτάτορας (του πραξικοπήματος του 1980) Κενάν Εβρέν προέβλεψε ότι η Τουρκία θα γίνει Ομοσπονδιακό κράτος με 5 διακριτές περιοχές. Η πρώτη πιο ευρωπαϊκή με κέντρο την Κωνσταντινούπολη, η δεύτερη, η παραλιακή-αιγαιακή, με κέντρο τη Σμύρνη, η τρίτη, η πιο ασιατική, με κέντρο το Ικόνιο, η τέταρτη, η κουρδική, με κέντρο το Ντιάρμπακιρ, η πέμπτη, η ποντιακή, με κέντρο την Τραπεζούντα.
Ο πρώην πρέσβυς των ΗΠΑ στην Άγκυρα Μόρτον Αμπράμοβιτς προχώρησε περισσότερο και σε πρόσφατο άρθρο του προτείνει τον διαμελισμό της Τουρκίας.
Οι περισσότεροι ομιλητές της παρουσίασης κατέρριψαν τη θεωρία του Νταβούτογλου περί μηδενικών προβλημάτων, αφού η Τουρκία σήμερα έχει προβλήματα με όλους. Μάλιστα ο καθηγητής της Γεωπολιτικής Ι. Μάζης θύμισε ότι η Τουρκία συνεργάσθηκε και με μία πτέρυγα της Αλ-Κάιντα, πρώτα στη Λιβύη κατά του Καντάφι και τώρα στη Συρία κατά του Άσσαντ.
Όμως για τους Τούρκους πολιτικούς ο Φρ. Φράγκος είναι απόλυτος: Όλοι τους θέλουν να βλάψουν την Ελλάδα. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο πιο αριστερός στην Τουρκία είναι φασίστας με τα δικά μας δεδομένα».
Κ.Χ. 27.10.2012
εφ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αστυνομία Νέας Τάξης Πραγμάτων - Αστυνομικός στο Μεξικό χτυπάει με Taser 10-χρονο παιδίΈνας αστυνομικός στο Νέο Μεξικό χτύπησε με Taser ένα 10-χρονο παιδί σε μια παιδική χαρά γιατί το αγόρι αρνήθηκε να καθαρίσει το....
περιπολικό του, ισχυρίζεται το αγόρι στο δικαστήριο

Ο δικαστικός επίτροπος Rachel Higgins μήνυσε το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας στο Νέο Μεξικό και τον αστυνομικό Chris Webb για λογαριασμό του παιδιού, στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Σάντα Φε.Ο Higgins υποστηρίζει ότι ο Webb χρησιμοποίησε το Taser του για το αγόρι, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε μια Ημέρα Καριέρας"(ημέρα στο σχολείο όπου οι μαθητές μαθαίνουν για τις διαφορετικές σταδιοδρομίες και επαγγέλματα.)

Ο κατηγορούμενος Webb, ζήτησε από μια ομάδα αγοριών, κάποιον που θα επιθυμούσε να καθαρίσει το περιπολικό του, δηλώνει η καταγγελία. Διάφορα αγόρια είπαν ότι το παιδί αστειευόμενο, είπε ότι δεν ήθελε να καθαρίσει το αστυνομικό όχημα.

Ο κατηγορούμενος Webb απάντησε δείχνοντας το Taser του, λέγοντας το ρητό, Επιτρέψτε μου να σας δείξω τι συμβαίνει στους ανθρώπους που δεν ακούνε την αστυνομία. Ο Webb πυροβόλησε αμέσως «δύο φορές στο στήθος του παιδιού Το χτύπημα διαπέρασε το πουκάμισο του αγοριού, ρίχνωντας στο σώμα του 50.000 βολτ.

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_311.html#ixzz2AsTSN36u

!
Στις 11.25 τιο βράδυ της Δευτέρας οι γυναίκες που συνελήφθησαν από το προδοτικό καθεστώς Τσολάκογλου, μιλούν για την επιχείρηση αντεκδίκησης ενός πρόστυχου και αλήτικου κράτους που το διαφεντεύουν προδότες.
AN HTAN AΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 1Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 
ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011, καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Λίγο καιρό μετά την μήνυση και αφού είδαν ότι δεν είχαν λάβει ακόμα απάντηση από την Χάγη, η Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου παροτρύνουν τον Ελληνικό Λαό να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στέλνοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ποινικού Δικαστηρίου Χάγης, το οποίο εντέλει δέχεται επίθεση μηνυμάτων και καταγγελιών από Έλληνες Πολίτες, μέχρι που το σύστημα κυριολεκτικά κρασάρει.


Η κίνηση μάνας και κόρης γίνονται θέμα στο δελτίο του BBC και η απλή Ελληνίδα, Ψυχολόγος στο επάγγελμα, Όλγα Γεριτσίδου μιλάει στα ξένα δίκτυα για την εσχάτη προδοσία που δέχτηκε ο Ελληνικός Λαός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυσή της κατά του Γιώργου Παπανδρέου!


 Για πρώτη φορά στα χρονικά δύο απλοί πολίτες καταφέρνουν το ακατόρθωτο έως τώρα.
 Το δικαστήριο της Χάγης στις 10 Μαΐου του 2012 προς έκπληξη της Όλγας και της Τάνιας Γεριτσίδου, με επίσημα έγγραφά, ανακοινώνει στις δύο κυρίες ότι ανοίγει τον φάκελο κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησης, προκειμένου να εξετάσει τις πράξεις τους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού!


Πέντε μήνες αργότερα η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου, οι εθνικές μας ηρωίδες, σέρνονται σαν κοινές εγκληματίες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επειδή απλά θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από κοντά! 


Οι δύο γυναίκες αν και οδηγήθηκαν από το πρωί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, οι κατηγορίες και ο λόγος για τον οποίο τις συνέλαβαν τους αναφέρθηκε μετά τις έξι το απόγευμα!


 Η υπόθεση πήρε σήμερα τριήμερη αναβολή αφού οι κατηγορούμενες έπρεπε να συγκεντρώσουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά τους όπως αναφέρουν, αλλά και γιατί οι μάρτυρες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο!


 Με παράκλησή του ο δικηγόρος των δύο γυναικών Γιάννης Απατσίδης ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για να αποφευχθούν μελλοντικές αναβολές να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί οι οποίοι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους ότι οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν να υπακούσουν τις εντολές τους και τους έβρισαν λέγοντάς τους ότι «είναι χούντα»! 


Μάλιστα οι αστυνομικοί καταθέτουν ότι δέχτηκαν βία από την ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της, προκαλώντας κίνδυνο και απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα


Η Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της αρνήθηκαν να υπογράψουν την έκθεση σύλληψης τους, καθώς όπως αναφέρουν στην κατάθεσή τους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης περί της ταυτότητας των μηνυτών - αστυνομικών τους οποίους αναφέρουν ως ψευδορκούντες!


Επίσης δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσουν αντιμήνυση και δεν τους δόθηκε και η δυνατότητα πρόσβασής τους σε συνήγορο κατά την διαδικασία απαγγελίας των κατηγοριών και της προανάκρισης.


 Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου
 

Πηγή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...