Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΑΘΗΝΑ 3-11-2012.

Το νέο μνημόνιο του εγκλήματος και της προδοσίας κίνησε για να έρθει. Όμως είναι τόσο αιμοβόρο που φοβήθηκαν για το σαρκίο τους οι προσκυνημένοι δράστες! Άρχισαν λοιπόν οι παλινωδίες. Όχι εγώ, εσύ! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στο λαό!

Από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουμε παράλληλα τις φωνούλες εκείνες που ζητάνε να μεγαλώσουν την κομματική τους γειτονιά επισήμως συμπτύσσοντας αυτήν. Θέλουν λέει να αντιμετωπίσουν τον «λαϊκισμό», την αντίδραση δηλαδή του λαού και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, και να διαμορφώσουν γι’ αυτόν τον σκοπό ένα «ευρωπαϊκό» μέτωπο.

Είναι μάλιστα ολούθε τόσο ευρωπαϊκό αυτό το μέτωπο που ο γνωστός Βρετανός Ευρωβουλευτής Φάρεϊτζ δήλωσε ξεκάθαρα πως οι νόμοι που ψηφίζουν και μας έρχονται μετά εδώ για επικύρωση είναι κρυφές εντολές μέσα σε κλειστά γράμματα. Η ενημέρωση που τους παρέχεται είναι ελάχιστη, ο χρόνος «μελέτης» απειροελάχιστος και η διαταγή ξεκάθαρη. Ψηφίστε ό,τι αποφασίσαμε ή τελειώσατε! Αυτό είναι το «ευρωπαϊκό» υπερκράτος που περνάει από τη δική μας εξόντωση.

Ο δε αντιπολιτευόμενος τάχα ΣΥΡΙΖΑ που έχει συνομιλήσει με όλα τα συστημικά φόρουμ και έχει προβληθεί από τον ντόπιο και διεθνή Τύπο με φόρα, δεν επιδιώκει να προκαλέσει εκλογές και δεν αισθάνεται έτοιμος να κυβερνήσει! Προφανώς διότι η εξασφαλισμένη αποδοχή της υποτέλειας τον καλύπτει έναντι του νεοταξισμού ως νέο ευνοούμενο και γιατί περιμένει το ώριμο φρούτο να πέσει στην προσημειωμένη αγκαλιά του.

Στο μεταξύ το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας πέρασε οριακά και με τεράστιες απώλειες. Στο άρθρο βέβαια για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου υπήρξε μειωμένη «αντίσταση» αφού πέρασε με 173 ψήφους. Στα υπόλοιπα όμως άρθρα κάποιοι θυμήθηκαν να πιάσουν το ταμπούρι του «αντιστασιακού» με κορυφαία περίπτωση τις απολύσεις στο δημόσιο.

Όμως στο Ελεγκτικό Συνέδριο κηρύχτηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις για τις νέες μειώσεις συντάξεων  και την κατάργηση των δώρων και του επιδόματος καλοκαιρινής άδειας, όπως και η αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και λήψη του ΕΚΑΣ. Επισημάνθηκε μάλιστα η συνταγματική επιταγή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου. Όμως για το πολιτικό μας σύστημα προέχει η τρόικα και η καταστροφή της Ελλάδος με το ψεύτικο σωτηριώδες προκάλυμμα.

Έτσι λοιπόν η αφαίμαξη συνεχίζεται καθώς ετοιμάζονται, αν πλέον προλάβουν, να βάλουν πρόσθετη φορολογία στους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν ακίνητο με την ταυτόχρονη κατάργηση του αφορολόγητου. Αυτό συμβαίνει όταν τα λουκέτα στα μαγαζιά καλπάζουν και τα σπίτια θα μείνουν δίχως θέρμανση μέσα στο κέντρο του χειμώνα με τις παραγγελίες καυσίμων νεκρές. Τα 9,5 δις κεφαλικό φόρο για τους τοκογλύφους όμως τα απαιτούν και στο χέρι όταν αυτό το χέρι κάνει άλλη κίνηση.

Και ενώ ερίζουν τα συνεταιράκια για το ποιος ενισχύει τάχα την «κακιά» Χρυσή Αυγή, έρχονται τα έγγραφα των συμφωνιών του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας να καταδείξουν την άνευ επιστροφής εκχώρηση της ελληνικής περιουσίας στα χέρια τοκογλύφων και «επενδυτών» ένεκα του φκιασιδωμένου και αόρατου χρέους. Το φακέλωμα του λαού από τις εφορίες με στοιχεία από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς συναλλαγών συνεχίζεται και μαζί του η διεκπεραίωση δοσοληψιών πάνω από 500 ευρώ μέσω της νεοταξικής κάρτας που μας έρχεται!

Οι αυτοκτονίες συνεχίζονται από την ανέχεια και την ανεργία που πλήττει τους Έλληνες και τη νεολαία μας. Σε μια περίπτωση ένας 42χρονος συμπατριώτης μας αυτοκτόνησε διότι, αφού εξάντλησε πάσα προσπάθεια ανεύρεσης εργασίας, έτυχε ενός υποκριτικού «ενδιαφέροντος» ενός υπουργίσκου που έπεσε στο κενό μαζί με τον άτυχο Έλληνα. Και στον Άγιο Παντελεήμονα ένας άλλος Έλληνας μαχαιρώθηκε από λαθρομετανάστες μέσα στο μαγαζί του ξεσηκώνοντας δίκαιη λαϊκή οργή. Στις διαμαρτυρίες το μόνο κόμμα που παρέστη ήταν η «κακιά» Χρυσή Αυγή.

Στα εθνικά μας θέματα τουρκόψυχοι δημοσιογράφοι από τη Θράκη Μας συναντήθηκαν στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη με συναδέλφους τους στα πλαίσια του διαβόητου «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης» για να αντιμετωπιστεί είπανε η καταπίεση της φωνής της «τουρκικής κοινότητας»! Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που φρουρούν τους λαθρομετανάστες στην αστυνομική σχολή Κομοτηνής καταγγέλλουν βία εκ μέρους τους.

Στο Διδυμότειχο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου κατέβασαν και έκαψαν μια ελληνική σημαία έξω από τα γραφεία των αναπήρων και θυμάτων πολέμου και στη Ρόδο ο εκεί τουρκόφρονας πολιτιστικός σύλλογος διοργάνωσε την Ημέρα της Μητρικής Γλώσσας τους, της τουρκικής για την τουρκοποίηση των μουσουλμανοπαίδων.

Κι όμως τα στρατόπεδα εξακολουθούν να κλείνουν όπως το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού στο Άργος. Ο δε «περιούσιος» Σόρος ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα ταμείο για την ανοικοδόμηση σπιτιών στην Ελλάδα όπου θα στεγαστούν λαθρομετανάστες! Καθαρή στήριξη στην εποικιστική κατάληψη της πατρίδος μας.

Παράλληλα αντιπροσωπεία της διαβόητης μισελληνικής αλβανικής Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έρχεται στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Stanley στις 4 Νοεμβρίου  για να οργανώσει τα ενταύθα εξτρεμιστικά στοιχεία και να προωθήσει τα ζητήματα ανοίγματος αλβανικών σχολείων και της επιστροφής των δήθεν τσάμικων περιουσιών!

Όλα αυτά όταν ο Στρατός μας κάνει το καθήκον του εντατικοποιώντας τις ασκήσεις της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης και τις συνασκήσεις με το Ρωσικό Στρατό. Αλλά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες παρακολουθούν τους Έλληνες Εθνικιστές και οι «προοδευτικότεροι» εξ αυτών ζητούν την κατάργηση των εορταστικών εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης των εθνικών αγώνων και τη δολοφονία της εθνικής μνήμης.

Όταν όλοι τούτοι πουλάνε την Ελλάδα και προσκυνούν τον Νεοταξισμό, το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα καταργήσει τους προσκυνητές της προδοσίας. Ερχόμαστε στην κεφαλή του Γένους για να ελευθερώσουμε Μεγάλη Ελλάδα και Απροσκύνητους Έλληνες!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεκάδες αφγανοί που ζουν παράνομα στη φοιτητική εστία Ζωγράφου επιτέθηκαν στον φύλακαΔεκάδες αφγανοί που ζουν παράνομα στη φοιτητική εστία Ζωγράφου επιτέθηκαν στον φύλακα
Εδώ και καιρό υποτίθεται ότι βρίσκεται σε εφαρμογή ο νόμος για την άρση του ασύλου στους πανεπιστημιακούς χώρους. Εννοείται πως αυτός ο Νόμος δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ μέχρι τώρα. Σήμερα το πρωί στην φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου ο φύλακας της Σχολής χτυπήθηκε από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στην εστία. Ο άτυχος φύλακας απευθύνθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν απέξω, οι οποίες όμως δήλωσαν πως δεν μπορούν να επέμβουν! Το θράσος και η αναίδεια των παράνομων αλλοδαπών έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε να πουν πως αν συμβεί το παραμικρό, θα φωνάξουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για συμπαράσταση.

H VODAFONE παρακολουθεί κάθε σου κίνηση!

Αυτό κι αν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Δείτε τι έπαθα ο άνθρωπος:
Στις 27 Οκτωβρίου, στις 14.30 το μεσημέρι μπαίνω σε Goody’s της Θεσσαλονίκης. Δυό λεπτά αργότερα έρχεται στο κινητό μου μήνυμα ότι …
μέσα στα Goody’s δικαιούμαι δωρεάν σερφάρισμα. Εντοπίστηκα δηλαδή ότι βρίσκομαι μέσα σε κατάστημα, προφανώς από τον τριγωνικό εντοπισμό συντεταγμένων από τις κεραίες της κινητής (όχι από wi-fi ή gps ή bluetooth, ήταν κλειστά).Δείτε το μήνυμα:

Untitled-10.jpg
Αφού έφαγα με την παρέα μου, αποχώρησα 15 λεπτά αργότερα. Βγαίνοντας από το κατάστημα, λίγα λεπτά αργότερα, πήρα αυτό το μήνυμα:
Untitled-11.jpg
“Στις 14.46 βγήκατε από το Goody’s !, με ενημερώνει η Vodafone !!!!!!”
Προφανώς βγήκα από τον κύκλο των συντεταγμένων του συστήματος εντοπισμού της εταιρείας, οπότε και το νέο μήνυμα.

Στις 15.30 κατούρησα στην τουαλέτα του σπιτιού μου. Θα μου στείλουν και μήνυμα
“Ωπ, Φώτη άργησες στην τουαλέτα! Βγες τώρα, περιμένει η γυναίκα σου απέξω;” ;;;;;;;;;;


Είμαστε με τα καλά μας ρε;taxalia

Κασιδιάρης: ''Οι Μανιάτες και η Εθνική Ανεξαρτησία''

330 ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΣΑΘΗΝΑ 2-11-2012.

Είπα να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις για το πώς γίνεται για όλα μα για όλα τα προβλήματα σε τούτο τον Άγιο Τόπο να φταίνε μόνιμα και εκ περιτροπής Ελληνισμός και Εθνικισμός. Και εκεί επάνω σ’ αυτόν τον προβληματισμό μού ήρθε στο μυαλό η αυτοκτονία ενός 42χρονου άνεργου Έλληνα που αφού είχε εξαντλήσει όλα τα βήματα, εξαπατήθηκε από έναν υπουργίσκο που του είπε πως υπάρχει μια δουλειά, για να τον πετάξει μετά στην άκρη.

Σκέφτηκα έπειτα το μαχαίρωμα του Έλληνα κομμωτή από λαθρομετανάστες στον αγρίως πληγέντα Άγιο Παντελεήμονα. Τις παλιές ιστορίες που στήσανε κάποιοι για να χωρίσουν τους Έλληνες σε δεξιούς και αριστερούς και βάλε. Και ύστερα είπα πως από τέτοιους ηγετίσκους τι λύση να περιμένουμε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εμείς οι 1000 ελληνικές ψυχές και τέσσερα ελληνικά υποβρύχια… Ποιος από το ετοιμόρροπο κατοχικό καθεστώς, κυβερνητικό και αντιπολιτευτικό τάχα σκέλος, θα ασχοληθεί με τους Έλληνες Εργαζόμενους και την Εθνική μας Άμυνα. Άμα με το καλό πέσουν, τότε μάλιστα!

Κατόπιν σκέφτηκα τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους που όλοι τους ανεξαιρέτως πίστευαν και δίδασκαν πως ο Έλληνας με τον Πολιτισμό, την Αρετή και την Πολεμική Υπεροχή πρέπει να άρχει κι όχι να άρχεται των βαρβάρων. Και ο Γερμανός ποιητής Σίλερ έλεγε για τον μεγαλειώδη «καταραμένο» Έλληνα που τον έβρισκε παντού εμπρός του είτε επρόκειτο για Φιλοσοφία είτε για Θέατρο, είτε για Σκέψη Ανώτερη είτε για Ψυχαγωγία. Ο Έλληνας παντού και πάντα πρώτος!

Ε, τότε λέω φυσιολογικά τον πολεμούν και τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό. Κατάλαβα τότε πως στην ενασχόλησή μου με την πολιτική για την υπεράσπιση και την υπεροχή της Φυλετικής Ταυτότητας του Έλληνα δεν μου έμελλε τίποτα πέραν αποκλεισμών. Διότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει καλά στημένα τα δικά της παρατηρητήρια και όποιος θέλει να συνεργαστεί με τα όπως τα αποκαλεί κάτω δώματα ή μάζα, λαό τον λέω εγώ, πρέπει στο άνω δώμα να βρει κλειστή την επικοινωνία.

Αυτά σκέφτηκα και αποφάσισα να πεισμώσω. Να μην λυγίσω. Και έτσι θα παραμείνω ισόβιος Έλληνας και Εθνικιστής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Όχι στην καταπίεση των Βορειοηπειρωτών από το αλβανικό κράτος


Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον συναγωνιστή Χρήστο Παππά.
Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την καταπίεση των Βορειοηπειρωτών από το αλβανικό κράτος και παρακράτος»
Η Χρυσή Αυγή έχει αναδείξει επανειλημμένα εδώ και πολλά χρόνια την τρομοκρατία που υφίστανται από το αλβανικό κράτος και παρακράτος (δεν είναι ρητορικό σχήμα, αλλά αποτελεί θλιβερή πραγματικότητα) οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες που διαβιούν στις πατρογονικές τους εστίες. Είναι γεγονός ότι η Αλβανία έχει ανάγκη την ενεργό στήριξη και αρωγή της Ελλάδας τόσο για την ένταξή και την πορεία της σε μία σειρά από διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.), όσο και για την ενίσχυση της οικονομικής και της γεωπολιτικής της θέσης. Παρά ταύτα, οι αλβανικές κυβερνήσεις εμφανίζονται αδιάλλακτες στην άσκηση της εξωτερικής τους πολιτικής και υποβάλλουν στην Ελληνική Κυβέρνηση προκλητικές αξιώσεις οι οποίες δεν θα μπορούσαν να καταστούν αντικείμενο συζήτησης από οποιοδήποτε κράτος που διαθέτει στοιχειώδη σοβαρότητα και οργάνωση. Μία σειρά από πρόσφατα γεγονότα καταδεικνύει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας θεωρεί την τακτική του ενδοτισμού και του ραγιαδισμού ως ιδιαίτερα «προωθημένη» και «επιθετική» και για το λόγο αυτό έχει εμπεδώσει τη λογική της γνήσιας υποτέλειας, εκτελώντας πειθήνια τις διαταγές που του απευθύνουν ξένες κυβερνήσεις.
Ειδικότερα, το πρωινό της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2012, η αλβανική αστυνομία επέτρεψε σε ομάδα 100 περίπου αλβανών (αποτελούμενη από εκπροσώπους του κόμματος των τσάμηδων «PDIU», του τουρκόφιλου και ανθελληνικού κόμματος “Aleanca Kuqezi” (Ερυθρόμαυρη Συμμαχία), της οργάνωσης «Πατριωτικό Μέτωπο Νέων» και της οργάνωσης «Vetvendosja» (Αυτοδιάθεση) του Κοσσόβου), να προσεγγίσει την Νέα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στην Κλεισούρα Πρεμετής όπου τελούνταν επιμνημόσυνη δέηση για τους έλληνες στρατιώτες που έπεσαν μαχόμενοι στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και αυγά εναντίον των λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων του έπους του 1940, εναντίον των διπλωματικών οχημάτων της ελληνικής αποστολής (σ’ ένα απ’ αυτά επέβαινε ο Έλληνας πρεσβευτής στα Τίρανα και ο Πρόξενος στο Αργυρόκαστρο) και των οχημάτων στα οποία επέβαιναν εκπρόσωποι των Βορειοηπειρωτών. Εν συνεχεία, και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, καθύβριζαν τους παρευρισκόμενους και κραύγαζαν ανθελληνικά συνθήματα (με την αλβανική αστυνομία σε ρόλο απλού παρατηρητή).
Μετά από αυτό το πρωτοφανές περιστατικό, κάθε εχέφρων πολίτης θα ανέμενε από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να αναδείξει την αλβανική προκλητικότητα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και τα ΜΜΕ και να πιέσει με σκληρό τρόπο την αλβανική πλευρά προκειμένου να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης και να παύσει κάθε ανάλογη ενέργεια στο μέλλον. Αντί για μια τέτοια εξέλιξη όμως, είδαμε τον Αλβανό Υπουργό Εξωτερικών Έντμοντ Παναρίτι να δηλώνει ναφερόμενος στην παρουσία αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις που  έγιναν στο Βουλιαράτι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940) ότι: «τέτοιες  φασιστικές πορείες δεν θα επιτραπούν στην Αλβανία. Επίσης τέτοιες τελετές  μπορούν να γίνονται και στην Ελλάδα(!) και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γίνονται επιδρομές μέσα στο αλβανικό έδαφος και πολύ περισσότερο χωρίς ενημέρωση από τις αρχές της γειτονικής χώρας και αυτό είναι μια ασέβεια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχα  στην Ελλάδα (σ.σ. 3 Οκτωβρίου), είχα δηλώσει  ξεκάθαρα και με έμφαση στον  έλληνα ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλο, και συμφώνησε και ο ίδιος ότι  τόσο η αλβανική κυβέρνηση όσο και η ελληνική θα  καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελέγχονται  αυτοί οι σχηματισμοί, με ακραίους, φασιστικούς και εθνικιστικούς προσανατολισμούς που σκοπό έχουν να διαταράξουν τις σχέσεις μας». Και ο Αλβανός υπουργός κατέληξε: «Θεωρώ απολύτως αδικαιολόγητες  τέτοιες εκδηλώσεις που υπενθυμίζουν άλλες εποχές παρόμοιες με εκείνες των χρόνων του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου όπως  “Η Μεγάλη φασιστική πορεία προς τη Ρώμη” (σ.σ. του Μουσολίνι) κλπ. Επειδή κατά κανόνα είναι περιττές. Τέτοια γεγονότα είναι φυσικό και αρκετά λογικό  να προκαλούν αντιδράσεις. Κάνω έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση να προβαίνει σε μεγαλύτερο και πιο λεπτομερή  έλεγχο των εξτρεμιστικών ομάδων και κάθε κίνηση τους  πρέπει να κοινοποιείται στο υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας. Τα ζητήματα που εκκρεμούν δεν μπορούν να επιλυθούν σε κλίμα έντασης».

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ > Συγκέντρωση του εθνικιστικού κόμματος «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» στην Αθήνα !

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι γείτονες μας, μας θυμίζουν ότι βρισκόμαστε στα Βαλκάνια και όχι στην Ευρώπη διότι πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση του αλβανικού ακραίου εθνικιστικού και αναθεωρητικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία να διοργανώσει χωρίς την ενημέρωση του ΥΠΕΞ ή των ελληνικών αρχών συγκέντρωση για τους αλβανούς υποστηρικτές τους σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Λειτουργώντας ως γνήσιοι Βαλκάνιοι εθνικιστές οι Αλβανοί της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας βλέποντας ότι μετά τον πετροβολισμό του Έλληνα πρέσβη στην Κλεισούρα και την χλιαρή ως ανύπαρκτη αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ το οποίο αρκέσθηκε στο να καταδικάσει τα γεγονότα, αποφάσισαν να μεταφέρουν το πεδίο της αντιπαράθεσης τους με το ελληνικό κράτος στο ελληνικό έδαφος.

Εφαρμόζοντας την γνωστή τουρκική πολιτική των προκλήσεων οι Αλβανοί Εθνικιστές εγκαινιάζουν μία νέα πιο τολμηρή πιο ακραία πολιτική επιδιώκοντας να τεστάρουν τις αντιδράσεις των ελληνικών αρχών και του ελληνικού λαού μέσα στο ελληνικό έδαφος για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που αυτοί θα επιλέξουν.
Η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Rezar Balla.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomi (http://aftonomi.gr/politiki/item/463-h-erythromayri-symmaxia-stin-athina...) σε ερώτηση που τέθηκε στον εκπρόσωπο των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας για τους λόγους για τους οποίους θα πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, ο Rezar Balla απάντησε αφοπλιστικά ότι πρόκειται μια απλή συνάντηση με μέλη και υποστηρικτές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην Αθήνα όπου θα παραβρεθούν πολλοί Αλβανοί μετανάστες καθώς και πρόεδροι αλβανικών συλλόγων.
Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο των Δημοσίων Σχέσεων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί και το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την επίλυση του "Τσάμικου ζητήματος", την επιστροφή των περιουσιών των Αλβανών που βρίσκονται στην Ελλάδα, το άνοιγμα αλβανικών σχολείων, την εκμάθηση της ιστορίας του Έθνους στα παιδιά των Αλβανών μεταναστών καθώς και άλλα πολλά...
Σημειώνεται ότι όσον αφορά τα τελευταία θέματα που επιδιώκει να θίξει η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία πρόσφατα άνοιξαν δύο αλβανικά σχολεία στον Βόλο και στο Δομικό όπου τουλάχιστον στην περίπτωση του Βόλου το σχολείο λειτουργεί χωρίς άδεια και όπως ανέφεραν αλβανικά δημοσιεύματα οι νεαροί Αλβανοί θα διδάσκονται την γλώσσα και την ιστορία τους ακολουθώντας προφανώς το αλβανικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα…
Λίγες ημέρες πριν ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών είχε αντιδράσει στην επίσκεψη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση στην Βόρειο Ήπειρο όπου συμμετείχαν όλα τα κόμματα της ελληνικής Βουλής και ζήτησε από την Ελλάδα να «κρατήσει υπό έλεγχο τις εξτρεμιστικές, φασιστικές και εθνικιστικές ομάδες», πράγμα το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είχε ζητήσει και κατά την πρόσφατη συνάντηση του με τον Έλληνα ομόλογό του Δ. Αβραμόπουλο στην Αθήνα.
Μάλιστα δήλωσε πως πρόκειται για ασέβεια από πλευράς του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας η μη ενημέρωσή του σχετικά με την επίσκεψη των «Ελλήνων εξτρεμιστών» όπως τους αποκάλεσε στην Αλβανία τονίζοντας παράλληλα πως τα εκκρεμή ζητήματα δεν μπορούν να επιλυθούν σε κλίμα έντασης.
Άραγε ποιά θα είναι η τοποθέτηση του ελληνικού ΥΠΕΞ και των ελληνικών αρχών στην διοργάνωση μίας παράνομης συγκέντρωσης αλλοδαπού πολιτικού εξτρεμιστικού εθνικιστικού κόμματος που επιδιώκει την απόσπαση ελληνικών εδαφών στην καρδιά της Αθήνας ;
Εν κατα κλείδι η συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας για την παρακολούθηση ακραίων πολιτικών κομμάτων όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr δεν ισχύει ή μήπως ισχύει μονομερώς για την Ελλάδα;

defencenet 

Στη βουλή η μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά Βενιζέλου και ΠαπακωνσταντίνουΣτη βουλή η μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου
Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και όχι σε επιτροπές της βουλής. Ο λαός απαιτεί πολιτική κάθαρση και σκληρή τιμωρία για τους διεφθαρμένους πολιτικούς παράγοντες.
Να τονίσουμε πως διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών η μηνυτήρια αναφορά της Χρυσής Αυγής κατά του Ε. Βενιζέλου και του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Το πλήρες κείμενο της μήνυσης: 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του πολιτικού φορέα ‘ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ’, εδρεύοντας επί της οδού Δηλιγιάννη αριθμ.50 στην Αθήνα.

ΚΑΤΑ

Ευαγγέλου Βενιζέλου, κατοίκου Αθηνών, οδός Ιπποκράτους 22.
Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, κατοίκου Αθηνών, οδός Ιπποκράτους 22,
Παντός άλλου συνυπαιτίου, που θα προκύψει κατά τη διενέργεια της εισαγγελικής έρευνας.

Κοινοποίηση στον α) Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε και β) στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ.Γρηγόριο Πεπόνη.

Το τουρκικό παρακράτος απειλεί όσους Έλληνες εμποδίζουν τη δράση του στην Θράκη…

Θράκη: Μήνυση τουρκόφρονα κατά του εκδότη του Αντιφωνητή > Είναι ήδη καταγεγραμμένη η ύπαρξη του τουρκικού παρακράτους που έχει εγκαθιδρύσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και το οποίο λειτουργεί σε ένα άτυπο καθεστώς κυριαρχίας επί των Ελλήνων μουσουλμάνων της ακριτικής περιοχής της Θράκης. Η καταγραφή των έργων αυτού του παρακράτους γίνεται συστηματικά από μία μερίδα του διαδικτυακού –κυρίως- χώρου και από ανθρώπους που όχι μόνο δεν διστάζουν και ούτε φοβούνται τους παρακρατικούς μηχανισμούς που έχουν εξαπλωθεί στην περιοχή, αλλά χτυπούν ανελέητα και ξεγυμνώνουν τον ρόλο της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική επικράτεια.
Ένας τέτοιος χώρος «αντίστασης», κατά των τουρκικών δραστηριοτήτων στην Θράκη, είναι και ο γνωστός «Αντιφωνητής» που έχει γίνει το κόκκινο πανί για τον τούρκο πρόξενο (μην ξεχνάμε την πρόσφατη λεπτομερέστατη δημοσίευση για την απόπειρα τρομοκράτησης του ιμάμη του Σώστη Ροδόπης) και τα ανθυποπρακτορίδια της Άγκυρας, που νιώθουν πως ακόμη και οι ελάχιστες πατριωτικές Ελληνικές φωνές είναι ικανές να καταστρέψουν την πολύχρονη προσπάθειά τους για αναδιάταξη των ισορροπιών στην Θράκη.
Πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας Καραΐσκος συνοδευόμενος από μέλη του «Αντιφωνητή» παρέδωσε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (για την ακρίβεια άφησε στην είσοδο, επειδή δεν του άνοιγαν) μία πινακίδα που «δώρισε» ο προηγούμενος τούρκος πρόξενος και η οποία αφορούσε τους πρώτους «μάρτυρες» τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην κατάληψη της Θράκης…! Η πινακίδα, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του κ. Καραΐσκου, είχε σταλεί μέσα σε φάκελο από άγνωστο, στα γραφεία του Αντιφωνητή, οι άνθρωποι του οποίου την επέστρεψαν στον «δωρητή», δηλαδή στο τουρκικό προξενείο.
Αυτή η ενέργεια του Κώστα Καραΐσκου θεωρήθηκε ως …μη νόμιμη από τον τουρκόφρονα που παριστάνει τον πρόεδρο του νομικά ανύπαρκτου «ιδρύματος διατήρησης» του τεκκέ της Ρούσσας, ο οποίος και κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Καραΐσκου, ως υπεύθυνου αποκαθήλωσης και καταστροφής της συγκεκριμένης (εμετικής και άκρως προκλητικής) επιγραφής.
Φυσικά, η συγκεκριμένη μήνυση είναι μία κατάθεση – απόδειξη πίστης στο τουρκικό προξενείο εκ μέρους του μηνυτή, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου σε μία καταφανή (αν και γελοία) απόπειρα τρομοκράτησης του Κώστα Καραΐσκου, του Αντιφωνητή και όλων των κατοίκων της Θράκης που έντυπα, διαδικτυακά αλλά και έμπρακτα σε κάθε αφορμή, κατακεραυνώνουν τις ενέργειες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των ανθρώπων του.
Επειδή νομικά όχι μόνο είναι αστήρικτη η μήνυση («απορούμε» που βρίσκουν λεφτά για γελοιότητες μέσα στην οικονομική κρίση), αλλά θεωρούμε πάρα πολύ πιθανό να αντιστραφούν οι ρόλοι αμέσως μετά την κατάπτωση των αίολων επιχειρημάτων του τουρκόφρονα μηνυτή.
Άραγε, ο ίδιος έχει αναλογισθεί πως μπορεί να μηνυθεί για διχαστική προπαγάνδα αλλά και για ψευδή καταμήνυση, για απόπειρα τρομοκράτησης αλλά και φίμωσης του Τύπου;
Έχει αναλογισθεί ο μηνυτής του Κώστα Καραΐσκου πως ανοίγει για τον ίδιο –και το τουρκικό προξενείο- το «κουτί της Πανδώρας», το οποίο τους επιφυλάσσει πικρές εκπλήξεις;
Προφανώς, επειδή η σκέψη του μηνυτή είναι κάτι περισσότερο από ρηχή και προφανέστατα επειδή θα γίνει απόπειρα εκμετάλλευσης του «γεγονότος» από την πλευρά της Άγκυρας, η οποία θα πιέσει για να ασκηθεί πίεση εκ μέρους της φοβικής κυβέρνησης των Αθηνών σε Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται στην τουρκική προπαγάνδα και γενικότερη τουρκική πολιτική που ασκείται στην Θράκη, εμείς θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα:
Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να κάνετε μία καλή αρχή για επανάκαμψη του Ελληνικού κράτους στην Θράκη. Εάν δεν το κάνετε, θα επιβεβαιώσετε όλα τα αρνητικά που μέχρι τώρα σας έχουν αποδοθεί και καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι πολύ σύντομα θα κηρυχτείτε οι πολιτικοί –στο σύνολό σας- ως ανεπιθύμητα πρόσωπα στην ευρύτερη περιοχή.


Συνελήφθησαν δύο νεαροί 18 και 19 ετών για κλοπές στον Βόλο


Δύο νεαροί, 18 και 19 ετών, που κατηγορούνται για κλοπές, βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι δύο συλληφθέντες αφαίρεσαν παράνομα δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 38χρονου και στη συνέχεια προσέγγισαν 78χρονη πεζή από την οποία της άρπαξαν την τσάντα πριν τραπούν σε φυγή.
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση, με τους δρόμους του Βόλου να γεμίζουν περιπολικά και μοτοσικλέτες, με τους δύο νεαρούς να συλλαμβάνονται μετά από καταδίωξη. Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 45 γρ.η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη σε ταξιδιωτικό σάκο.
Τα κλοπιμαία (γυναικεία τσάντα και δίκυκλη μοτοσικλέτα) αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πάτρα: Με αποκλεισμούς λιμανιών, δρόμων και υπουργείων απαντά η πόλη στον κίνδυνο να χαθεί το θαλάσσιο μέτωπο

Με αποκλεισμούς του νέου λιμανιού, δρόμων αλλά και σειρά δυναμικών κινητοποιήσεων οι οποίες ενδεχομένως θα μεταφερθούν και στην Αθήνα μπροστά από τα συναρμόδια υπουργεία αναμένεται να αντιδράσει η… Πάτρα στον κίνδυνο που διαγράφεται να χαθεί το θαλάσσιο μέτωπο από την πόλη.
Αναλυτικότερα
Ακόμα πιο κοντά στο πέρασα του λιμανιού της σε ιδιώτες βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Πάτρα μετά την ψήφιση του άρθρου 2 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιοήσεις. Στο συγκεκριμένο άρθρο προβλέπεται η κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του δημοσίου στις Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.


Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να σηματοδοτήσει μπαράζ αντιδράσεων από φορείς και θεσμούς της Αχαϊκής πρωτεύουσας αρχής γενομένης από την έκτκατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την οριστική παραχώρηση του Θαλασσίου μετώπου καθώς μετά την εξέλιξη ψήφισης του συγκεκριμένου άρθρο αποτελεί κοινό τό πως αυτό χάνεται και οδηγείται ως φιλέτο στα χέρια ιδιωτών.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Με αφορμή τη σημερινή κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την αποκρατικοποίηση των Οργανισμών Λιμένων, μεταξύ των οποίων και του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., και των φόβων που εκφράζονται ότι πιθανόν θα επιχειρηθεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση τα έως σήμερα δεδομένα αναφορικά με την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο Πατρέων, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνο Μπουρδούλη, να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση του Σώματος για την οριστική παραχώρηση του Θαλασσίου Μετώπου στο Δήμο.

Η συνεδρίαση ορίστηκε για την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Λιμανιού, προκειμένου να καταδειχθεί η αμετακίνητη του Δήμου ότι το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει πλέον στην Πάτρα και στους δημότες της.

Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος ζήτησε να τεθεί προς συζήτηση και το θέμα της έγκρισης διαδικασίας ανάθεσης δημοσίου διεθνούς διαγωνισμού, για το έργο «Εγκαταστάσεις διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων νομού Αχαΐας», μετά και τη χθεσινή (Δευτέρα) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σώματος.

Τα συγκεκριμένα δύο θέματα είναι μείζονος σημασίας για την Πάτρα και γι’ αυτό ο Δήμαρχος επέλεξε να συζητηθούν στην ίδια συνεδρίαση για να καταδείξει ότι η πόλη πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτά.

Ο κ. Δημαράς δήλωσε ότι είναι αντίθετος σε κάθε σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της πόλης, καθώς και σε τυχόν σχέδια ιδιωτικοποίησης του Τομέα της Καθαριότητας του Δήμου.

Αντιδράσεις και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Με αφορμή την δρομολόγηση των διαδικασιών για την εκχώρηση στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων των λιμανιών Πάτρας και Κατακόλου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους την αντίθεση της στην εκχώρηση σε ιδιώτες των κρίσιμων για την ανάπτυξη της περιοχής λιμανιών της Πάτρας και της Κατακόλου.

Αντίθεση που έχει καταγραφεί εδώ και καιρό με την επισήμανση ότι οι δυο αυτές υποδομές πρέπει να παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο, για διαφορετικούς λόγους για την κάθε μια εξ αυτών.

Επιπλέον, για το λιμάνι της Πάτρας παραμένει ανοικτό το θέμα της παραχώρησης στον Δήμο Πατρέων της παραλιακής ζώνης. Θέμα που δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ή τελεσφορήσει παρά την ύπαρξη συγκεκριμένων ενυπόγραφων δεσμεύσεων από μέρους των τελευταίων κυβερνήσεων.

Το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας πρέπει να παραμείνει και θα παραμείνει ανοικτό και διαθέσιμο προς τους πολίτες, έτσι όπως έχει συμφωνηθεί, χωρίς περικοπές και εκπτώσεις.

Για το δε λιμάνι Κατακόλου η πιθανή εκχώρηση του σε ιδιώτες θα δημιουργήσει περιπλοκές στην ανάδειξη και περαιτέρω αξιοποίηση του ως νευραλγικής φύσεως πυλώνα για την τουριστική ανάπτυξη όχι μόνο της Ηλείας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας.

Καταθέτω, για μια ακόμη φορά, την αντίρρηση μου στην ιδιωτικοποίηση των δυο λιμανιών σημειώνοντας, παράλληλα, ότι καμία απολύτως γνώμη ή συμμετοχή σε διαβούλευση δεν ζητήθηκε από την Περιφέρεια ή άλλο αυτοδιοικητικό φορέα».

Πάλι για τους λαθρομετανάστες ενδιαφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ


Το «αγαπημένο» θέμα του ΣΥΡΙΖΑ, τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών συζήτησαν οι βουλευτές του κόμματος  Θ. Δρίτσας, Β. Κατριβάνου και Κ. Τσουκαλάς κατά την επίσκεψη τους στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα με τον επικεφαλής του Γραφείου Γιώργο Τσαρμπόπουλο.
Οι βουλευτές έθεσαν όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΤΡΙΖΑ «κατ’ αρχήν το ζήτημα των κατάφωρων παραβιάσεων που, ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής, συντελούνται συστηματικά και επί σειρά ετών από τις ελληνικές αρχές σε βάρος των δικαιωμάτων των προσφύγων. Οι πρακτικές αυτές δε, θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή και την ελευθερία τους, και εκθέτουν την χώρα διεθνώς. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι απαράδεκτοι χειρισμοί της Ελληνικής Αστυνομίας όσον αφορά τη διαδικασία ασύλου σε πρώτο βαθμό, όπου η κατάσταση είναι δραματική».
Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «Οι αιτήσεις δεν παραλαμβάνονται από τις αστυνομικές αρχές και οι αιτούντες βρίσκονται χωρίς έγγραφα και αντιμετωπίζουν άμεσα τη σύλληψη, την κράτηση και απέλαση ή επαναπροώθηση σε χώρα όπου κινδυνεύουν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην απαράδεκτη επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» και την κράτηση των αιτούντων άσυλο, πρακτική που εξελίσσεται σε επίσημη κυβερνητική πολιτική. Η αύξηση του χρονικού ορίου της κράτησης από 3 σε 12 μήνες, καθώς και οι συνθήκες κράτησης που είναι κατά κανόνα άθλιες, και φτάνουν συχνά σε όρια απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, ενώ επισημάνθηκε η παντελής απουσία οποιουδήποτε μηχανισμού πρώτης υποδοχής των ανθρώπων που φτάνουν για να ζητήσουν προστασία».

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ Ο Γ. ΠΕΠΟΝΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Το Ολυμπία στις 15 Οκτωβρίου έγραφε και σήμερα δικαιώνεται: Αποκάλυψη: Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης ετοιμάζει νέο φάκελλο για Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λανγκάρντ. Σήμερα ο εισαγγελέας ενεργοποιώντας το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, έστειλε τον φάκελλο με την ξεκάθαρη τοποθέτηση της διερεύνησης ποινικών ευθυνών υπουργών για τον χειρισμό της λίστας. Αυτό αναφέρει το διαβιβαστικό, όσο και αν τα διαπλεκόμενα ΜΜ”Ε” προσπαθούν να το τεντώσουν με περικοκλάδες και επικοινωνιακές αοριστίες.
Το περιεχόμενο είναι πραγματικός καταπέλτης και κάθε προσπάθεια “αναβολής” της συζήτησης όπως γίνεται και με την υπόθεση του μνημονίου, γκρεμίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αντί να συγκαλύπτει πολιτικούς εγκληματίες.

Η δικαιοσύνη στο πρόσωπο του άξιου λειτουργού της κάνει το καθήκον της. Είναι τώρα στα χέρια του πολιτικού συστήματος να αποδείξει εάν το σάπιο άκρο της θα δηλητηριάσει ολόκληρο τον οργανισμό ή θα το αποκόψει με όποιες απώλειες,

Το ξερίζωμα αυτού του αποστήματος, θα επιφέρει καίριο χτύπημα σε όλον τον κύκλο της διαπλοκής, αφού θα συμπαρασύρει εκδοτική διαπλοκή και οικονομικά συμφέροντα που στήριζαν αλλά και υπαγόρευαν την άνομη δράση του.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ (ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ)Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που φαίνεται να καταρρέει η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ! Κι αυτό, γιατί αν πέσει η κυβέρνηση και γίνουν εκλογές, το πιο πιθανό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα. Και με συμμάχους τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ (ή ένα τμήμα του) να κληθεί για να κυβερνήσει. Πράγμα το οποίο… απεύχεται, για τους γνωστούς λόγους.
Βγήκε, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1,  όχι κάποιος νεαρός και άπειρος, αλλά ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, πολύ έμπειρο στέλεχος, και δήλωσε ότι :
«Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Έχουμε κάνει, όμως, ένα δρόμο μεγάλο, μια πορεία, έχουμε κάνει τα βήματα, την προετοιμασία, το σχεδιασμό κ.λπ. Έχουμε φτάσει σε ένα καλό σημείο.

Η γενοκτονία συνεχίζεται: Και άλλη γερόντισσα δολοφονημένη με βασανιστήρια από ορκςΦρίκη: Βασάνισαν 84χρονη και την άφησαν να πεθάνει από ασφυξία > Το τέλος για την 84χρονη ήταν τραγικό, καθώς οι δράστες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιατροδικαστής κ. Τζιόλα στο PatrasTimes.gr χρησιμοποίησαν αυτοκόλλητη ταινία την οποία πέρασαν γύρω από το κεφάλι της προκειμένου να της κλείσουν το στόμα και τη μύτη.

Αποτέλεσμα ήταν η άτυχη γυναίκα να πεθάνει από ασφυξία.
Το θύμα εντόπισε ο γιος της. Η 84χρονη είχε χάσει πριν λίγους μήνες την κόρη της, η οποία είχε πρόβλημα αναπηρίας.
Αστυνομικές πηγές δήλωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας από τον ακάλυπτο χώρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εικόνα στο εσωτερικό του σπιτιού οδηγεί στο συμπέραμσα πως το κίνητρο είναι η ληστεία.

Θύμα ληστείας 1 | makeleio.gr

ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:16ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟΣτην Αμερική, βλέπουμε συχνά-πυκνά περιστατικά δολοφονιών μαθητές από προβληματικούς συμμαθητές τους, που εισβάλλουν στα σχολεία με όπλα και σκοτώνουν αδιακρίτως όποιον βρουν μπροστά τους. Χθες, παραλίγο να έχουμε ανάλογο περιστατικό σε ελληνικό σχολείο!
Έτσι, μαθήματα… πολυπολιτισμού στην πράξη παρέδωσε στους συμμαθητές του ένας 16χρονος Αλγερινός μαθητής σχολείου (Γυμνασίου) της Πλατείας Βάθη. Μπήκε μέσα κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλώντας τους πάντες, καθηγητές και συμμαθητές του, με… σφαγή! Ο συγκεκριμένος «οικονομικός μετανάστης» είχε προηγουμένως αποβληθεί για κάποιες ημέρες από το σχολείο, εξαιτίας της γενικότερα επιθετικής συμπεριφοράς του και θέλησε να πάρει εκδίκηση. Τελικά, οι καθηγητές ειδοποίησαν την αστυνομία, ο Αλγερινός φοβήθηκε κι έφυγε. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ομόνοια.
Οι «προοδευτικοί» καθηγητές, υπέρμαχοι του… πολυπολιτισμού, –που είδαν το χάρο με τα μάτιά τους- τι έχουν να πουν άραγε;http://neadeksia.wordpress.com

Η Χίλαρι Κλίντον μετά το Κοσσυφοπέδιο στα Τίρανα

Η Αμερικανίδα γενική γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον, επισκέφθηκε σήμερα τα Τίρανα και δήλωσε «πολύ χαρούμενη που βρίσκεται την πρώτη ημέρα του μήνα των εορτασμών στην αλβανική πρωτεύουσα για την 100η επέτειο της ανεξαρτησίας του κράτους». «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι υπερήφανες που είναι εταίρος και φίλος σας καθώς συνεχίζετε να σημειώνετε πρόοδο στην εδραίωση της δημοκρατίας, στην ανοικτή οικονομία και στη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες σας».


Σας συγχαίρουμε θερμά για την 100η σας επέτειο και περιμένουμε να προωθήσετε τη στενή συνεργασία μας για τα επόμενα 100 χρόνια», δήλωσε η Αμερικανίδα Γραμματέας του Στέιτ, σήμερα στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Η Χίλαρι Κλίντον έφθασε στο αεροδρόμιο ‘Μητέρα Τερέζα’στη Ρίνα, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, καθώς η ατζέντα της προέβλεπε παραμονή στην Αλβανία μόνο για τέσσερις ώρες.
Την Αμερικανίδα υπουργό υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Έντμοντ Παναρίτι και λίγο αργότερα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι.
Το πρόγραμμα ακολουθήθηκε πιστά, αφού συνεχίστηκε με ομιλία της στο αλβανικό κοινοβούλιο,στο οποίο συμμετείχε το σύνολο του αλβανικού πολιτικού φάσματος με τους επικεφαλής των αλβανικών θεσμών.
Η Κλίντον στον τελευταίο σταθμό της, στο ξενοδοχείο Sheraton είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα και αργότερα με το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς αυτό αποτελούσε το τελευταίο στάδιο της περιοδείας της στα Δυτικά Βαλκάνια.

--

Ποιοι ευθύνονται για το κούρεμα των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου;
Από τον παραπάνω πίνακα προκύπτει με σαφήνεια πως ενώ κάποιοι εδώ στην χώρα μας διαβεβαίωναν ότι όλα βαίνουν καλώς με την οικονομία, παράλληλα ωθούσαν τις ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά μας ταμεία και τα νοικοκυριά να επενδύσουν στην σιγουριά των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ανεκδιήγητες δηλώσεις του τύπου «λεφτά υπάρχουν» από τον κ. ΓΑΠ ή πως «Δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση χρέους», γιατί «Θα ήταν τεράστιο λάθος για τη Χώρα. Θα ζημιωθούν οι Τράπεζες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» του κ. Παπακωνσταντίνου ως Υπουργού Οικονομικών.
Δεν γνώριζαν οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για την επερχόμενη παγκόσμια πρωτοτυπία του «αυτοκουρέματος» των Ελλήνων κατόχων ομολόγων του Δημοσίου; Βεβαίως και το γνώριζαν, αλλά παρά ταύτα παρότρυναν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ανυποψίαστους ιδιώτες να τοποθετήσουν τα αποθεματικά των ασφαλισμένων και τις οικονομίες τους στην σιγουριά (!) του Ελληνικού Δημοσίου. Στην εγγύηση της Πρωθυπουργίας του ενός και της Υπουργίας του άλλου. Μήπως λοιπόν έδωσαν την ευκαιρία στα ξένα κεφάλαια των Γερμανικών και των Γαλλικών Τραπεζών να ξεφορτώσουν από τα χαρτοφυλάκιά τους την «σαβούρα» (γνωρίζοντας για το επερχόμενο κούρεμα), στην πλάτη των Ελλήνων, ενώ τεχνηέντως δινόταν σιωπηλή παράταση και εγχώρια πολιτική προστασία στην ανακοίνωση του επικείμενου κουρέματος; Δόλος ή εγκληματική βλακεία των δύο του Μνημονίου; Kαι στη μια και στην άλλη περίπτωση η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο λαός μας οφείλουν να πράξουν τα δέοντα... http://www.xryshaygh.com

Ο μύθος περί της ξενοφοβίας των ΕλλήνωνΟ μύθος περί της ξενοφοβίας των Ελλήνων
Είμαστε το μοναδικό κράτος όπου η τάξη και η ευνομία θεωρούνται χουντικές εμμονές. Αυτές οι ιδέες κατήντησαν την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι στους εισβολείς. Υπάρχει ευνομιοφοβία και φόβος να ασκηθούν οι εξουσίες υπέρ του λαού και του έθνους όπως επιτάσσει το σύνταγμα και η κοινή λογική. Η ηθική παρακμή είναι τέτοια ώστε αλλοιώθηκε και το νόημα των λέξεωνֹ εφευρέθηκαν λέξεις για να εκφράσουν και να υποστηρίξουν ψεύδη, αίσχη και προδοσίες. Μία τέτοια λέξη είναι η λέξη ξενοφοβία. Εντελώς απολυταρχικά προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Έλληνας είναι ξενοφοβικός αν δεν αφήσει την πατρίδα του να την καταλάβουν οι εισβολείς.. Η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο ελληνικό λεξιλόγιο. Ούτε κανείς Έλληνας φοβάται τους ξένους.  Μικρός ακόμη είχα ακούσει το «να μην μπει άνθρωπος στο σπίτι το μεσημέρι χωρίς να μην του προσφέρεις φαϊ». Εχω ακούσει γηραλέο νησιώτη, μακαρίτη τώρα, να μου αναφέρει λέγοντας για το χωριό στο νησί του «εκείνα τα χρόνια ξενοδοχείο δεν είχε και έξω δεν έμενες». Ο Έλληνας δεν φοβάται τους ξένους, τους βάρβαρους φοβάται, τους εγκληματίες, τους εισβολείς. Στους 11364  κρατούμενους στις ελληνικές φυλακές το 2010 οι 6307 ήταν αλλοδαποί, ποσοστό 55,49%. Ενώ το ποσοστό τους στην ελληνική κονωνία είναι υποπολλαπλάσιο των Ελλήνων οι φυλακισμένοι είναι περισσότεροι. Στο υπόλοιπο 45% είναι οι ελληνοποιηθέντες αλλοδαποί και όσοι έχουν ελληνικό μεν διαβατήριο αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό.
Σύμφωνα με τα τηρούμενα από την αρμόδια υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ (Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας) στοιχεία το ποσοστό συμμετοχής αλλοδαπών στο έγκλημα της ληστείας κατά το 8μηνο του 2012 ανέρχεται σε 47,78% του συνόλου των δραστών ληστειών έναντι 54,21% για το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
Αλλοδαποί είναι, επίσης, το 45,72% των δραστών κλοπών και διαρρήξεων κατά το ίδιο διάστημα του 2012 έναντι 44,58% για το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
Ο υπουργός αναφέρει στην απάντησή του ότι το φαινόμενο της υπερσυσσώρευσης παράνομων μεταναστών στη χώρα, έχει σοβαρές επιπτώσεις στο εσωτερικό περιβάλλον ασφάλειας και υπογραμμίζει ότι για την ουσιαστική αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και εκδηλώνονται στοχευμένες δράσεις, οι οποίες επικαιροποιούνται δεδομένης της ταχύτητας με την οποία εξελίσσεται το κοινό και οργανωμένο έγκλημα.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο "Ελληνική κρίση". Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;

Διαβάστε το άρθρο για τον Μασόνο που μίλησε για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο NewsNow:

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008


Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)

Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.

Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.

Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)

Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ». Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό). Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.

Ξεσηκωμός στη Μ.Βόδα για το νέο κρούσμα εγκληματικότητας από λαθρομετανάστεςΞεσηκωμός στη Μ.Βόδα για το νέο κρούσμα εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες
Για ακόμη μια φορά το σύνθημα της Χρυσής Αυγής "ΈΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ακούστηκε χθες δυνατά στους δρόμους γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα. Μόνο που αυτή τη φορά, το σύνθημα το φώναζαν οι δεκάδες κάτοικοι που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και την υποβάθμιση της περιοχής. Αφορμή στάθηκε η αναίτια και προκλητική επίθεση αλλοδαπών σε Έλληνα επιχειρηματία της περιοχής. Κατά δήλωση των κατοίκων, του τελευταίου κουρείου Ελληνικής ιδιοκτησίας.


Οι κάτοικοι κάλεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, (πάγια συνήθεια πλέον) και κλιμάκιο αποτελούμενο από τους: Nίκο Μίχο, Κ.Μπαρμπαρούση, Ι.Βουλδή, Α.Γκλέτσο και Ηλία Παναγιώταρο επισκέφθηκαν την περιοχή και μίλησαν με τους κατοίκους διαβεβαιώνοντάς τους, πως θα κάνουν ό,τι χρειάζεται, στο πλαίσιο τόσο της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης όσο και της Δημοτικής εκπροσώπησης, για να σταματήσει η ασυδοσία των λαθροεισβολέων και η αδιαφορία των υπευθύνων στον  έντονο ρατσισμό που βιώνουν καθημερινά από την έλλειψη του συντεταγμένου κράτους στην περιοχή. Το κλιμάκιο των συναγωνιστών αποχώρησε από την ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση των κατοίκων λίγο μετά τις 9 και η συγκέντρωση των κατοίκων διαλύθηκε.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ξεμπρόστιασε την κυβέρνηση - Προσπάθησαν να εξαιρέσουν από τις περικοπές τους υπαλλήλους της Βουλής ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_6709.html#ixzz2B3mYQfUy
 - Η αποκάλυψη αυτή για τους συνταξιούχους υπαλλήλους της Βουλής προκαλεί μόνο οργή στο κοινωνικό σύνολο - Όλες οι περικοπές σε συντάξεις και δώρων κρίθηκαν όλα αντισυνταγματικά - Αντισυνταγματική κρίθηκε και η αύξηση των ορίων ηλικίας για σύνταξη από τα 65 στα 67 χρόνια - Συνταγματική κρίθηκε η περικοπή των συντάξεων των άγαμων διαζευγμένων και θυγατέρων θανόντων συνταξιούχων  - Το ελεγκτικό συνέδριο είπε ότι είναι αντισυνταγματική η περικοπή συντάξεων για 5η συνεχή φορά σε μικρό διάστημα

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις του υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες επέρχονται νέες μειώσεις στις συντάξεις, της τάξεως από 5% έως 15%, ενώ με την είσοδο του νέου έτους (1.1.2013) αυξάνει το όριο συνταξιοδότησης κατά δύο έτη και φτάνει στο 67-ο έτος της ηλικίας και από την ίδια χρονική στιγμή (1.1.2013) καταργούνται για τους συνταξιούχους τα επιδόματα (δώρα) Χριστουγέννων και Πάσχα, όπως και το επίδομα θερινής άδειας.

Και τώρα πλέον το Μαξίμου είναι σε κόκκινο συναγερμό, καθώς πέρα από τους κυβερνητικούς τριγμούς που κάνουν αμφίβολη την ψήφιση των μέτρων, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός πως οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για πρώτη φορά, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, έκριναν σχέδιο νόμου, μη συμβατό με τις συνταγματικές επιταγές.


Ωστόσο, μέχρι εδώ είναι όλα καλά! Η κυβέρνηση όμως αποφάσισε να κόψει τα πάντα από τον απλό κόσμο, αλλά όχι από τους υπαλλήλους της Βουλής, από τους γνωστούς, φίλους και συγγενείς δηλαδή. Κι αυτό προκαλεί θυμό και οργή. Το Ελεγκτικό συνέδριο "ξεμπρόστιασε" την κυβέρνηση, αφού εντόπισε ότι στο νομοσχέδιο για τις περικοπές, η κυβέρνηση εξαιρεί από αυτές τους συνταξιούχους υπαλλήλους της Βουλής.


Δηλαδή, οι συνταξιούχοι υπάλληλοι της Βουλής με τα τόσα προνόμια που έχουμε δει μέχρι τώρα, η κυβέρνηση τους κάνει άλλο ένα δώρο και τους εξαιρεί από τις περικοπές των συντάξεων και το "μαχαίρι" σε δώρα και επίδομα θερινής αδείας. Το Ελεγκτικό Συνέδριο αναφέρει πως κάτι τέτοιο προσκρούει στις αρχές της ισότητας και του Συντάγματος και πως τη θεωρεί εξοργιστική στην παρούσα φάση.

 

Μετά και την εισήγηση του συμβούλου Αντώνη Κατσαρόλη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της αντισυνταγματικότητας των επίμαχων τροπολογιών, η Ολομέλεια έκρινε ότι η, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, μείωση των συντάξεων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι αντίθετη σε πλειάδα συνταγματικών διατάξεων.

Η Ολομέλεια, η οποία συγκροτήθηκε από 30 δικαστές, γνωμοδότησε ότι οι διατάξεις για τις μειώσεις των συντάξεων και την περικοπή των δώρων προσκρούουν στα άρθρα 2, 4, 22 και 25 του Συντάγματος. Με άλλα λόγια, προσκρούουν στη συνταγματική υποχρέωση σεβασμού και προστασίας της αξίας του ανθρώπου, στις αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας και στην προστασία της εργασίας.


Ειδικότερα, ομόφωνα οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάνθηκαν ότι είναι αντισυνταγματική η περικοπή των επιδομάτων (δώρων) Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και το επίδομα θερινής αδείας από το νέο έτος και μετά.


Αντισυνταγματική κρίθηκε παράλληλα, με ισχυρή πλειοψηφία από τους δικαστές και η μείωση των συντάξεων, καθώς φρονούν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αναλογικότητας, δεν χρησιμοποιήθηκαν κριτήρια και γίνεται κατά άνισο τρόπο και χωρίς ορθή κλιμάκωση.


Την ίδια θέση περί αντισυνταγματικότητας διατύπωσαν οι σύμβουλοι και για την αύξηση από 1.1.2013 της ηλικίας όσων δικαιούνται το ΕΚΑΣ από το 60ό έτος που είναι σήμερα στο 65ό έτος.


Συνταγματική κρίθηκε κατά πλειοψηφία η περικοπή των συντάξεων των άγαμων διαζευγμένων και θυγατέρων θανόντων συνταξιούχων που σύμφωνα με το νομοσχέδιο η ανώτατη μηνιαία σύνταξή τους θα ανέρχεται πλέον στα 720 ευρώ και εφόσον το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 8.640 ευρώ.


Για το θέμα αυτό της περικοπής των συντάξεων των άγαμων και διαζευγμένων θυγατέρων υποστηρίχθηκε από ορισμένους δικαστές ότι η μείωση αυτή είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), ενώ αντίθετα η πλειοψηφία των συμβούλων τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας και νομιμότητας της σχετικής ρύθμισης.


Αντίθετα, νόμιμες κρίθηκαν από την Ολομέλεια του Ε.Σ. οι ρυθμίσεις που αφορούν τα συνταξιοδοτικά θέματα των βουλευτών.


Το νομοσχέδιο που κρίθηκε αντισυνταγματικό προβλέπει, μεταξύ των άλλων, ότι οι συντάξεις ή το άθροισμα των συντάξεων: 1) από 1.000 έως και 1.500 ευρώ, μειώνονται κατά 5% και σε κάθε περίπτωση το ποσό δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.000,01 ευρώ, 2) από 1.500,01 έως και 2.000 ευρώ, μειώνεται κατά 10% και το ποσό αυτό δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.425,01 ευρώ, 3) από 2.000,01 ευρώ και άνω μειώνεται κατά 15% και σε κάθε περίπτωση το ποσό που εναπομένει δεν μπορεί να μικρότερο των 1.800,01 ευρώ.


Για τον προσδιορισμό του ποσού της σύνταξης λαμβάνεται υπόψη το ποσό της σύνταξης ή των συντάξεων όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί την 31.12.2012 μετά όμως την τυχόν παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης, της επιπλέον εισφοράς της παραγράφου 14 του άρθρου 2 του Ν. 4002/2011 και των τυχόν μειώσεων που επιβλήθηκαν με τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 1 του Ν. 4024/2011 και του άρθρου 1 του Ν. 4051/2012.


Επίσης, προβλέπεται ότι οι άγαμες και οι διαζευγμένες θυγατέρες θανόντων συνταξιούχων του Δημοσίου, από την 1η Ιανουαρίου 2013 θα λαμβάνουν ανώτατη σύνταξη 720 ευρώ μηνιαίως, ενώ αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξής τους σε περίπτωση που οι θυγατέρες αυτές έχουν και άλλα εισοδήματα τα οποία υπερβαίνουν το ποσό των 8.640 ευρώ ετησίως.


Παράλληλα, από 1.1.2013 το όριο συνταξιοδότησης για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από την 1.1.2013 και μετά αυξάνεται κατά δύο χρόνια, δηλαδή ανέρχεται στο 67ο έτος της ηλικίας τους, ενώ το όριο ηλικίας του 60ού έτους ως προϋπόθεση για την καταβολή του επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων αυξάνεται από 1.1.2013 στο 65ο έτος.


Εξάλλου, από την 1.1.2013 το όριο ηλικίας για την καταβολή του επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης αυξάνεται από το 60ό που είναι σήμερα στο 65ό έτος.


Τέλος, ως προς τους βουλευτές προβλέπει, μεταξύ των άλλων την κατάργηση της σύνταξής τους για «όσους αποκτήσουν για πρώτη φορά από εδώ και στο εξής την ιδιότητα του βουλευτή ή του αιρετού οργάνου των ΟΤΑ πρώτου βαθμού».


Πηγή 

Ἡ Αὐστραλία δείχνει τὴν ἔξοδο στοὺς ΛΑΘΡΟμετανᾶστες.

Ἀλήθεια ποῦ ἀκριβῶς εἶναι οἱ «ἀνθρωπιστές» τῆς Αὐστραλίας; Τά «ἀντιρρατσιστικά» σκουπίδια της;
Κρύφτηκαν; Δέν ὑπῆρξαν ποτέ; Ἤ μήπως τό συμφέρον τῆς χώρας εἶναι σέ ὑψηλότερον ἐπίπεδον ἀπό τό χρῆμα πού συντηρεῖ τίς ἐκεῖ ΜΚΟ;
Ἄλλως τέ, ὁ λαός μας λέει, ἐδῶ καὶ πάρα πολλὰ χρόνια, «ὄχι ὅπως τὰ ἤξερες ἀλλὰ ὅπως τὰ βρῆκες…»
Ὄχι ὅπως τὰ ἔμαθες κύριε φιλοξενούμενε στὴν πατρίδα σου, ἀλλὰ ὅπως τὰ βρῆκες ὅταν ἦλθες στὴν δική μου…
Εἶναι πολύ μεγάλο τό τίμημα; Τότε κάτσε σπίτι σου… Δὲν σὲ κάλεσα… Μόνος σου ἔφθασες στὴν πόρτα μου καὶ τώρα πασχίζεις νὰ πετάξῃς κι ἐμέναν, τὸν νοικοκύρη, ἔξω ἀπὸτὸ σπίτι…
Διότι ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε ἔχουν παρανοήσει κάποιοι τὰ ὅσα τοὺς δίδονται μὲ καλῇ τῇ καρδίᾳ…
Κι ἄρχισε ὁ πλανήτης νὰ ξυπνᾶ….
Φιλονόη. 
Υ.Γ. Τί ἔγινε; Δέν εἶναι πολιτισμένοι οἱ Αὐστραλοί; Ἀπολίτιστοι κι αὐτοί; Ἔ;

Αυστραλία: Ιδού συμπεριφορά-πρότυπο σε μετανάστες…

Ηχηρή και κατηγορηματική άρνηση εισέπραξαν οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι της Αυστραλίας από την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, όταν εξέφρασαν την επιθυμία να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο, τη «σαρία». Οι σχετικές δηλώσεις είχαν καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά όσο περνάει ο καιρός στην Ελλάδα, όσα αναφέρθηκαν γίνονται όλο και πιο επίκαιρα…
Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, οι Ισλαμιστές ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστραλία. Η δε πρωθυπουργός διευκρίνισε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια!
Η δήλωσή της όμως δεν σταματούσε απλώς εκεί… «ΟI ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜOΣΤΟΥΝ» ξεκαθάρισε σε όλους, προσθέτοντας μάλιστα το «είτε αυτό αρέσει είτε όχι»… «Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους… Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία…
»Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.
»Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
»Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.
Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.»
Για να καταλήξει: «Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.»
πηγή

Pravda : Η Αμερική φέρνει την ανθρωπότητα στον όλεθρο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου
Η Pravda σε πρόσφατο άρθρο που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr αναλύει τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ανθρωπότητα η σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα μέσα από τις απόψεις του στελέχους της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Yevgeny Fyodorov.

Και ποιά χώρα είναι υπαίτια; Μα φυσικά οι Η.Π.Α., σύμφωνα με τον Fyodorov. O Fyodorov είναι πεποισμένος ότι οι Η.Π.Α προετοιμάζουν εδώ και καιρό το «έδαφος» για την εκκίνηση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου..

Ο στόχος τους είναι να συνδυάσουν σωρευτικά όλες τις τοπικές εστίες συγκρούσεων και αναταραχών. Η ίδια η έννοια της καταπολέμησης της τρομοκρατίας είναι καταφανέστατα πλαστή, καθώς στον αγώνα «αντιμετώπισής της» χρησιμοποιούνται ως εργαλεία ο φανατισμός-εξτρεμισμός αλλά και τα ίδια τα παρακλάδια της διεθνούς τρομοκρατίας (σ.σ. pentapostagma.gr βλέπε Αλ-Κάιντα και ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία)..

Σύμφωνα με τον Fyodorov, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μίας απόλυτης αποσταθεροποίησης που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτή είναι η αιτία των υποκινούμενων «εξεγέρσεων» και αποσχιστικών τάσεων με τα υποκινούμενα πιόνια των Αμερικανών... Μία παρόμοια περίπτωση ήταν αυτή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν κατά τον πόλεμο στο Αφγανιστάν δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους Mujahideen αλλά τους Αμερικανούς, τον Bin Laden και «τους Αμερικανικούς πυραύλους Stinger».

Το συγκεκριμένο πολεμικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε θα μπορούσε να ειδωθεί ως μία μορφή της παγκόσμιας αντιπαράθεσης υπερδυνάμεων, η πιο απλά ο Παγκόσμιος Πόλεμος μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου η Σοβιετική Ένωση ηττήθηκε και αφανίστηκε από τον παγκόσμιο χάρτη του συσχετισμού δυνάμεων…

Το σενάριο της τρέχουσας συγκυρίας συνεχίζεται με την έκρηξη των εστιών αντιπαράθεσης, την επιθυμία για την πραγματοποίησης ενός παγκοσμίου πολέμου, και την συνένωση των τοπικών συγκρούσεων σε ένα μοναδιαίο σύστημα αποσταθεροποίησης.

Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός οι Αμερικανοί πρέπει να αυξήσουν κατά πολύ την χρηματοδότηση των τρομοκρατικών οργανώσεων…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...