Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

''Πείτε ΟΧΙ στους ξένους δανειστές''

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΑΘΗΝΑ 7-11-2012.

Το δέντρο του ελληνισμού έχει πολύ βαθιές ρίζες και έχει δώσει τους καλύτερους καρπούς σε τούτη την πλάση. Είναι ο κύριος τροφοδότης που δίδει ζωή στον κόσμο. Αν εκλείψει θα σβήσει το φως του πολιτισμού και κάθε ανθρώπινη ανάσα. Αν όμως συνεχίσουμε εμείς οι ίδιοι ως λαός να απομακρυνόμαστε από τον ομφάλιο λώρο της Φυλής μας, τότε θα είμαστε διπλά ένοχοι. Ανάξιοι να λεγόμαστε Έλληνες και δολοφόνοι της παιδιών μας.

Κοιτάξτε γύρω μας τι συμβαίνει. Δείτε τις συμφορές όχι ως χωριστές ενότητες αλλά σαν το ενιαίο σχέδιο της δολοφονίας της Ελλάδος που προχωράει ο σιωνιστικός νεοταξισμός με τις διευκολύνσεις  των δωσίλογων και γραικύλων πολιτικάντηδων. Ζητήσανε από την πατρίδα μας να υποθηκεύσουμε επισήμως τον γεωφυσικό πλούτο. Μας ζήτησαν οι Τούρκοι σχολεία και συγκυριαρχία. Ανοίγουν οι Αλβανοί σχολεία. Κλείνουν για λόγους τάχα μου οικονομίας οι πρεσβείες και τα προξενεία μας στο εξωτερικό. Το δε νεοταξικό πρακτορείο Bloomberg μας βλέπει αλά Γερμανία του τριάντα φοβούμενη την άνοδο στην εξουσία του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και την απώλεια της νεοταξικής λεηλασίας.

Όλα αυτά μας δίδουν το αποτέλεσμα της ασφυξίας και της γεωπολιτικής απομόνωσης. Επιδιώκουνε οι εχθροί μας την παγίωση της έλλειψης εσωτερικής τροφοδότησης σε πόρους και αγαθά και το κλείσιμο των εναλλακτικών οδών αντίδρασης ώστε να συνθηκολογήσει ο ελληνικός λαός. Ένας λαός που στο μεταξύ χάνει τα παιδιά του στην ανέχεια, την αυτοκτονία και την ξένη εγκληματικότητα. Τα δε χτυπήματα και οι συκοφαντίες που δέχονται οι Έλληνες Εθνικιστές είναι δουλειά του διεθνούς νεοταξισμού. Δικά του χέρια είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Λοιπόν, αυτό που βιώνουμε έχει όνομα. Το λένε Γ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι η οικονομική εισαγωγή που θα φέρει την ένοπλη συνέχεια. Η δική μας απάντηση, η απάντηση του Ελληνικού Εθνικισμού και της Φυλετικής Ψυχής είναι η επιστροφή στις ρίζες του ελληνικού έθνους. Η αποδοχή του πολέμου που δεχόμαστε και η ανταπάντηση με την κήρυξη του δικού μας πολέμου ενάντια στον μισελληνισμό. Η άρνηση στην παραχώρηση τόσο ψυχών όσο και εθνικών εδαφών. Το ξερίζωμα των δωσίλογων και η στροφή στην εξωτερική πολιτική με τη σύναψη νέων συμμαχιών σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Η ιστορία δεν περιμένει κανέναν και δεν συγχωρεί όσους αμελούν καθήκον και χρέος ιερό. Θύματα έχουμε ήδη και μάλιστα εν καιρώ μιας πόρνης και ψεύτικης ειρήνης. Κι είναι τόσα πολλά τα θύματα που να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα είχαμε σε κανέναν συμβατικό πόλεμο. Οι εχθροί μας το ξέρουν. Δεν θα υποστούμε ζημία σ’ αυτήν την περίπτωση. Ο Θεός είναι μαζί μας. Ο Ελληνικός Στρατός τηρεί ετοιμότητα, τάξη και σχέδιο για την εξόντωση των ανθελλήνων και το άνοιγμα της ενδόξου λεωφόρου προς τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Η δε Ρωσία ετοιμάζεται ήδη ενάντια σε ΝΑΤΟ και Τουρκία. Θα τους ξεσχίσει και θα σκορπίσουν πίσω τους γειτονικά ψευτοκράτη και τραπεζιτικοί βρικόλακες.

Μας λέγουν για την νέα Βαϊμάρη, για το οικονομικό κραχ, τον εθνικοσοσιαλισμό και τον πόλεμο που ακολούθησε. Αυτή είναι η ομολογία του φόβου των μισελλήνων. Κι αυτός είναι ο φόβος που πρέπει να επαληθεύσουμε στην πολιτική πράξη. Οι νεοταξίτες θέλουν να πάνε σε έναν νέο πόλεμο για να ισοπεδώσουν τις εναπομένουσες υποδομές των εθνικών κρατών, να ανοικοδομήσουν τάχα κερδοσκοπώντας και να υποτάξουν λαούς και κράτη στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Το στημένο οικονομικό μας πρόβλημα συνδέεται άμεσα με τις προκλήσεις σε βάρος των εθνικών μας υποθέσεων και συνόρων. Έχουμε να κάνουμε με δειλούς και απάνθρωπους που μας θέλουν μικρούς και νεκρούς.

Η απάντηση θα δοθεί από την Ελληνική Ανδρεία που θα οικοδομήσει την Μεγάλη και Ζωντανή Ελλάδα. Το πρώτο που θα συμβεί είναι η ανατροπή της δυτικόστροφης αστικής δημοκρατίας και η αποβολή του ενταύθα τοκογλυφικού μηχανισμού. Αυτό είναι έργο που θα διεκπεραιώσει μονάχα ο αυθεντικός και γνήσιος Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός με την άνοδο στην εξουσία και την ανόρθωση μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας. Η εξουσία θα περάσει στον Ελληνικό Λαό και τον Ελληνικό Στρατό. Θα αποκατασταθεί η φυσική τάξη των πολιτικών πραγμάτων και στη συνέχεια θα αποκατασταθεί εξίσου η αληθινή γεωγραφία της Ελλάδος. Θα συμβεί διότι θα μας δώσει το απαραίτητο βήμα το τουρκικό μαντρόσκυλο και το νεοταξικό αφεντικό του.

Η Τουρκία έχει στριμωχτεί ανάμεσα στη Ρωσία και τους Κούρδους. Εξυπηρετεί μεν τα σχέδια μέχρι στιγμής των ΗΠΑ και της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας αλλά είναι αναλώσιμη. Η συμπεριφορά του Ισραήλ και τα δικά του συμφέροντα το αποδεικνύουν. Στο μεταξύ η νεοταξική συμπεριφορά εσχάτως ευνοεί τους Κούρδους. Τότε μια οδός μένει στην Τουρκία και τα αφεντικά της. Να την ωθήσουν ενάντια στην Ελλάδα, πράμα που θα το κάνει ελλείψει διεξόδου εξ ανατολών. Και τότε η Ρωσία θα στείλει τους τουρκομογγόλους στο πυρ το εξώτερον.

Η Ελλάς πρέπει να είναι έτοιμη πολιτικά και στρατιωτικά. Θα προασπίσουμε την εδαφική ακεραιότητα, θα ευνοήσουμε την ρωσική παρουσία σε βάρος των εχθρών μας, γειτονικών και ψευτοσυμμάχων, θα δώσουμε την ελληνική απάντηση στους απέναντι και θα γυρίσουμε στα πατρογονικά μας εδάφη, στην Μεγάλη Ελλάδα.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   

Ποια επώνυμα πρόσωπα και πρώην πολιτικοί απασχολούν αστυνομικούς για τη φύλαξή τους;Ποια επώνυμα πρόσωπα και πρώην πολιτικοί απασχολούν αστυνομικούς για τη φύλαξή τους;
Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΜΑ: «ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»
Η Ελλάς διάγει τις πιο αιματηρές, οικονομικά και ηθικά, στιγμές στην μεταπολιτευτική της ιστορία. Οι συνεχείς περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων για την αποπληρωμή των οικονομικών απαιτήσεων των δανειστών μας, καθώς και η αυξανόμενη εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών έχουν «γονατίσει» τον Ελληνικό Λαό. Παρόλα ταύτα, δεν έχει σταματήσει η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος εκ μέρους της ελλαδικής συγκυβέρνησης και η προκλητική παράλειψη του Υπουργείου  Δημόσιας Τάξης να προστατεύσει τους απλούς Έλληνες Πολίτες. Επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός αστυνομικών βρίσκεται αποσπασμένος στη φύλαξη «επώνυμων» προσώπων και πρώην πολιτικών, χωρίς αυτοί να το δικαιούνται ή να το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Οι “νταβατζήδες” τρομοκρατούν με ψεύδη 33,500 οικογένειες, για δήθεν “απολύσεις στο δημόσιο”!

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ “ΣΧΕΔΙΟ”! - Διαβάσαμε με έκπληξη δύο ειδήσεις – καρμπόν σε ιστοσελίδες γνωστών “συγκροτημάτων” που μιλούν για non – paper που κυκλοφόρησε και φωτογραφίζει προς απόλυση τους ανθρώπους που μονιμοποιήθηκαν με το “διάταγμα Παυλόπουλου”! Εκτός από την τρομοκρατία, ο στόχος είναι προφανής. Να μπουν στο ψυγείο οι υποθέσεις όχι μόνο των επίορκων του δημοσίου (ξέρουμε όλοι που ανήκουν) αλλά ειδικά το απίστευτο πανηγύρι με τις μετατάξεις – εξπρές που ενορχηστρώθηκαν από την παρεΐτσα Παπανδρέου! Μιλάμε για τρανταχτές περιπτώσεις που θα έπρεπε ήδη να έχουν πάει σπίτι τους και όμως παραμένουν με τον μανδύα νομιμοποίησης της “γαλάζιας” κυβέρνησης που διατηρεί αυτούσιο το παρακράτος Παπανδρέου.

Είναι τυχαίο ότι π.χ. ο κύριος Κικίλιας του ΟΑΕΔ παραμένει στην θέση του; Γιατί; Συγκινήθηκε ο κύριος Σαμαράς από τις επιδόσεις του στην αντιμετώπιση της ανεργίας; Ή μήπως δεν γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες του με τις εξοργιστικές τακτοποιήσεις συγγενικών του προσώπων;

Το μεγάλο πανηγύρι στο δημόσιο έγινε προ ΑΣΕΠ, όπου η εκσυγχρονιστική συμμορία έβαζε ημετέρους από πόρτες και παράθυρα! Μήπως δεν γνωρίζουν τα “συγκροτήματα” τους διορισμούς των Stage ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ επί υπουργειας Γεωργίου Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ;

Μάλλον κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε ποιός “εκτέλεσε” πολιτικά τον Αναστάσιο Πεπονή. Αλήθεια, τι έγραφαν τότε τα συγκροτήματα στις εκλογές του 2000; Τι φαξ έστελνε ο Πανταγιάς; Τι κλίμα επικρατούσε εις βάρος του ευπατρίδη πολιτικού από τους “συντρόφους” που διαμαρτύροντο ότι τους χάλασε την πιάτσα;

Για να τελειώνουμε λοιπόν με τις αθλιότητες και σημειώστε το:

1. Δεν υπάρχει απολύτως καμμία σκέψη για τέτοια ενέργεια. Ούτε ο Μανιτάκης ως υπουργός, ούτε κάποιος σύμβουλος έχει διαρρεύσει τέτοιο σενάριο. Το που το βρήκαν οι “βαρώνοι” είναι αυτονόητο αφού η εξουσία τους βασίζεται στην πράσινη νομενκλατούρα της δημόσιας διοίκησης την οποία και θέλουν ανέγγιχτη.

2. Το “διάταγμα Παυλόπουλου” έβαλε κάθε περίπτωση στην τελική κρίση του ΑΣΕΠ. Κοινώς όλοι οι εργαζόμενοι έχουν την σφραγίδα του ΑΣΕΠ.

3. Το συγκεκριμένο διάταγμα δεν αποτελούσε “κομματικό έκτρωμα” αλλά εκτέλεσε την αντίστοιχη κοινοτική οδηγία του 1999. Οποιαδήποτε εμπλοκή θα συνιστά παραβίαση του κοινοτικού δικαίου.

4. Εάν γίνει οποιαδήποτε αξιοκρατική προσέγγιση, οι πρώτοι που θα φύγουν (και πρέπει να φύγουν), εκτός από τα ορφανά του σοσιαλισμού, είναι τα …πορτοπαράθυρα κάτι ΔΕΚΟ και κρατικών τραπεζών.

Κοινώς, ευσεβείς πόθους εκφράζουν οι βαρώνοι και εδώ είμαστε σε λίγους μήνες για να το διαπιστώσουμε.

olympia

Μετεξεταστέος ο καθηγητής Οικονομικών που τους… «πέρναγε όλους»Μετεξεταστέος ο καθηγητής κ. Στουρνάρας, αν και κατά πως μαρτυρείται, στην σχολή του … «τους πέρναγε όλους». Η ραγδαία επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας όμως κ. Καθηγητά από τότε που αναλάβατε τα ηνία της, μαρτυρά την πλήρη αποτυχία τόσο την προσωπική σας όσο και της συγκυβέρνησης, της οποίας είστε αναπόσπαστο μέλος. Αποτύχατε οικτρά όχι μόνο στο να αναστρέψετε την καθοδική περιδίνηση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά ακόμα και στο να επιβραδύνετε κατά ελάχιστο έστω τον ρυθμό επιδείνωσης. Σας το γράψαμε στην ανάλυσή μας την 21.10.2012, επιχειρηματολογώντας κόντρα στις προβλέψεις του ΔΝΤ και των οικονομικών αναλύσεων εγχώριων τραπεζικών ομίλων. Όταν επιβάλεις 10 δισ. σε περικοπές, ο αντίκτυπος στο ΑΕΠ θα είναι τουλάχιστον 1 προς 1. Δηλαδή, το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί κατ’ ελάχιστον κατά το ίδιο ποσό και όχι κατά 0,5 ή 0,7 όπως σας λέγανε και επαναλαμβάνατε κύριε Υπουργέ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δικές σας πλέον προβλέψεις για το 2013, από τα 10 δισ. των περικοπών θα επέλθει συρρίκνωση στο ΑΕΠ κατά 11 δισ. Και αυτό με τις πλέον αισιόδοξες συνθήκες.
Τελικά από τα 215 δισ. το 2011 και τα 194 δισ. (μετά τις αλλεπάλληλες υποβαθμίσεις του τελικού ποσού) για το 2012, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν για το 2013 προβλέπεται να πέσει στα 183 δισ. αν όχι ακόμη χαμηλότερα, αφού η πραγματικότητα έχει την τάση να σας διαψεύδει οικτρά. Και δικαίως θα αναρωτιέστε λοιπόν, πώς το ξέρατε εσείς εκεί στο οικονομικό επιτελείο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, ενώ οι καλοπληρωμένοι τεχνοκράτες του ΔΝΤ και των Τραπεζών εκτίθενται ανεπανόρθωτα μαζί με το οικονομικό μου επιτελείο; H συχνότητα με την οποία αναθεωρείτε τα στοιχεία του προϋπολογισμού και της Ελληνικής οικονομίας, πρέπει πράγματι να σας κάνει να θέλετε να πετάξετε τα πτυχία σας στον κάλαθο των αχρήστων κ. Υπουργέ. Διότι οι δικές μας οικονομολογικές γνώσεις δεν συνδυάζουν μόνο τις άριστες ακαδημαϊκές σπουδές και την πολυετή τραπεζική εμπειρία με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά και την βαθιά τριβή με την εργατική, εμπορική, βιοτεχνική, φοροτεχνική, υπαλληλική, αγροτική  και επιχειρηματική πραγματικότητα της χώρας μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ...!!! ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...! ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...!!!ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧ.ΒΟΔΑ.

Ένα χρόνο μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από 2 αφγανους και έναν πακιστανό, δύο μήνες από τον δολοφονικό βιασμό της Μυρτώς στην Πάρο από τον «ανήλικο» , κατά τον ΣΎΡΙΖΑ πακιστανό, εξι μήνες μετά την δολοφονία του παλληκαριού στην Πάτρα από αφγανούς και τέσσερις μήνες από το μαχαίρωμα ενός ψιλικατζή στη γειτονιά μας από αφγανούς και με τον ΝΕΚΡΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ να μετρά 40 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ από την αρχή του χρόνου, φτάσαμε στην εξίσου αποτρόπαια δολοφονική επίθεση (ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) με 3 μαχαιριές στον γείτονα μας, στον Αργύρη, από αφρικανό. Μακρύς ο φόρος αίματος των συμπατριωτών μας , από τους «κακόμοιρους» φονιάδες, βιαστές, ληστές λαθρομετανάστες.

“Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες”….Νίτσε

Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού. Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.


Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.

Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.

Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)

Η τελευταία λέξη της γης,
όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή,
θα είναι ΕΛΛΑΣ!

Ρισπέν Ζαν (Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας)

1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
3. Από την φυσική σας, χημεία
4. Από την αστρονομική σας
5. Από την πολιτική σας
6. Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Θα πείτε “δεν γίνεται”.

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…

Η πρόκληση πάντως ισχύει.

Υπογραφή…
Ρισπέν Ζαν (Αλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός.

Και όμως η Νέα Τάξη σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες “προοδευτικών” υποτίθεται ιδεών θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό, γιατί έτσι θα καταργηθεί η ελευθερία του πνεύματος, κάτι που η Νέα Τάξη επιθυμεί γιατί είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για Παγκόσμια Δικτατορία.

Ας μάθουμε όλοι μας τι έχουμε προσφέρει και ας φροντίσουμε να ξαναπροσφέρουμε δεν είναι δύσκολο το έχουμε στο DNA μας.

Ο έχων ώτα δια να ακούει ας ακούει

GUARDIAN: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Και πάλι με την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή ασχολείται ο βρετανικός κολοσσός του τύπου Guardian, αγαπημένο έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, που σπεύδει αμέσως να δημοσιεύσει τα παραληρήματά του. Κι όπως έκανε και τις προηγούμενες φορές η μεγαλοεφημερίδα του βρετανικού κατεστημένου και των Εγγλέζων αριστοκρατών-λόρδων χρησιμοποιεί επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Ο λόγος της συνεχούς ενασχόλησης των ευρωπαϊκών εντύπων με τις ελληνικές εξελίξεις δεν έχει να κάνει βεβαίως με το δράμα του ελληνικού λαού, με το οποίο ασχολούνται εντελώς επιδερμικά, αλλά με τον φόβο τους για το μέλλον του ελληνικού πολιτικού συστήματος, το οποίο βλέπουν μέρα με την ημέρα να καταρρέει. Και βέβαια, έχουν πάρει χαμπάρι αυτό που έρχεται και γι’ αυτό αναρωτιούνται αν μετά την αναπόφευκτη κάποια στιγμή επικράτηση του «δικού τους παιδιού» (ΣΥΡΙΖΑ) θα ’ρθει η Χρυσή Αυγή. Να και το άρθρο και τα συμπεράσματα δικά σας:
Η Ελληνική δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο και το μεγαλύτερο μέρος της υπαιτιότητας βρίσκεται στην σκληρή στάση της ΕΕ 

Σκληρή μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ

ΑΝΙΣΗ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΜΥΡΤΩΣ, ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ. Τρεις και πλέον μήνες μετά την κτηνώδη επίθεση που δέχθηκε από τον πακιστανό στην Πάρο. Όπως ανέφερε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, εκείνη δεν έχει δείξει ουσιαστικά σημάδια βελτίωσης και είναι αμφίβολο εάν θα συνέλθει. Ο κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης δήλωσε στον «Τύπο της Κυριακής», πως η κόρη του «το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ανοίγει τα μάτια και να αναπνέει μόνη της. Αλλά δεν έχει συνείδηση».


Η Μυρτώ έχει μεταφερθεί από το «Αττικό Νοσοκομείο» στο «Υγεία», με σκοπό να βρεθεί έπειτα σε κέντρο αποκατάστασης αν και δυστυχώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ. Όταν ο πατέρας της ρωτήθηκε σχετικά με τον δράστη, απάντησε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά το παιδί του.    

antipliroforisi

ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣΔεν είναι μόνο οι πλουτοκράτες Έλληνες που στέλνουν τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό στην Ελβετία. Την ίδια μέθοδο ακολουθούν και οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», μόνο που αυτοί στέλνουν τα κλεμμένα στις πατρίδες τους!
Μια συμμορία, λοιπόν, «κατατρεγμένων κ.τ.λ.», που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.   Συνελήφθησαν τέσσερις Γεωργιανοί, μέλη της συμμορίας και εξιχνιάσθηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων. Από τα σπίτια αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία είτε απέστελλαν στη χώρα καταγωγής τους, είτε τα διέθεταν προς πώληση.
Τη λίστα Λανγκάρτ τη μάθαμε, τις ατελείωτες λίστες των πάσης φύσεως αλλοδαπών κακοποιών πότε θα τις μάθουμε;http://neadeksia.wordpress.com

Όλα τα μέτρα του 3ου μνημονίου που κατατέθηκαν σήμερα στη Βουλή

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012


Η Βουλή έδωσε στη δημοσιότητα το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, με τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής του νόμου 4046/2012, όπου περιλαμβάνονται τα μέτρα-φωτιά. Δείτε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 στα ακόλουθα links:

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 (ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;Στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά» του περασμένου Σαββάτου, δημοσιεύθηκε το παρακάτω σχόλιο:
«Στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση μητροπολίτη με τη μασονική στοά των Αθηνών άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιεράρχη που προσφάτως εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Όπως λένε, υπάρχουν ακόμη και βιντεοσκοπημένες «διαλέξεις» σε υψηλόβαθμα στελέχη της Μασονίας στην Αθηναϊκή Λέσχη. Σύντομα, τα βιντεάκια θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν στην πιάτσα…»
Ποιος είναι άραγε ο μασόνος (!!!) μητροπολίτης που επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας την για… αντιχριστιανισμό (!!!); Υπομονή λίγες ημέρες και θα τον… απολαύσουμε να αγορεύει στους ομοίους του, μέσα στη σκοτεινή στοά του Αντιχρίστου! Πάντως, σύμφωνα με μια μη εξακριβωμένη πληροφορία που έφτασε στ’ αυτιά μας, πρόκειται για μητροπολίτη νομού της Νοτίου Ελλάδος. Της πολύ Νοτίου…
(ΥΓ): Που θα πάει να κρυφτεί μετά τις αποκαλύψεις; Γιατί, όπως μαθαίνουμε, τα νέα έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να κυκλοφορούν μεταξύ των πιστών της μητροπόλεώς του και σύντομα δε θα τον χωράει ο τόπος!http://neadeksia.wordpress.com

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ > Δεν μπήκε στο Βόσπορο το Moskva - Περιπολεί στην είσοδο των Στενών

To ρωσικό υπερ-καταδρομικό Moskva εκτοπίσματος 12.500 τόνων (Νο 121) της κλάσης Slava, η ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, μαζί με την φρεγάτα PYTILIVIY (Νο 808) κλάσης KRIVAK και δύο αρματαγωγά κλάσης Aligator, το NIKOLAY FILCHENKOV (Νο 152) και SARATOV (Νο 150) δεν μπήκε στον Βόσπορο χθες τη νύχτα παρά το γεγονός ότι τα τουρκικά παρατηρητήρια της Μαύρης Θάλασσας είχαν τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής. Ο στολίσκος κινείται στη Μαύρη Θάλασσα και φαίνεται ότι η Μόσχα αναμένει το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών στις ΗΠΑ πριν δώσουν εντολή για να κατευθυνθεί στο Αιγαίο.

Επίσης το ρωσικό αρματαγωγό NOVOCHERKASSK, δεν έχει αποχωρήσει από το Βόρειο Αιγαίο όπου έμφορτο με πεζοναύτες και τεθωρακισμένα οχήματα περιμένει αν θα ακολουθήσει το Moskva ή θα επιστρέψει στην Μαύρη Θάλασσα.
Η αρχική αναγγελία (σπάνια οι Ρώσοι ακολουθούν την αρχική αναγγελία) έδινε είσοδο στον Βόσπορο στις 4 Νοεμβρίου και έξοδο από τα Δαρδανέλια στο Αιγαίο, στις 7 Νοεμβρίου.
Τα τρία αρματαγωγά συγκεντρώνουν περί του 2.300 άνδρες, ένα βαιριά οπλισμένο Σύνταγμα επίλεκτων πεζοναυτών και βέβαια η όλη κίνηση θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην Συρία και από τον χρόνο επέμβασης του ΝΑΤΟ...
O oπλισμός του Moskva είναι ο εξής:
Βλήματα επιφανείας-επιφανείας:
• 16 (8 x 2) P-500 Bazalt (SS-N-12 Sandbox) με πυρηνική κεφαλή
Αντιαεροπορικά βλήματα:
• 64 (8 x 8) S-300PMU Fort (SA-N-6 Grumble) long-range surface-to-air missiles
• 2 x 2 OSA-M (SA-N-4 Gecko) SR SAM

Πυροβόλα:
• 1 twin AK-130 130mm/L70
• 6 x 6 AK-630 αντιπυραυλικά

Τορπίλες και ανθυποβρυχιακά όπλα:
• 2 x 12 RBU-6000 ανθυποβρυχιακούς εκτοξευτές
• 10 (2 x 5) τορπίλες των 533mm

Ελικόπτερα:
1 Kamov Ka-25 ή Kamov Ka-27 Helicopter
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ενόχλησε τους Σκοπιανούς η δράση της Χρυσής ΑυγήςΕνόχλησε τους Σκοπιανούς η δράση της Χρυσής Αυγής
Ο τηλεοπτικός σταθμός των σκοπίων kanal5, φανερά ενοχλημένος από την ενημερωτική εξόρμηση και μηχανοκίνητη πορεία στον Νομό Κιλκίς, εξέφρασε την δυσαρέσκεια των Σκοπιανών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στον συνοριακό σταθμό Δοϊράνης, καθώς επίσης και για το σύνθημα: Μοναστήρι - Γευγελή είναι Γη Ελληνική.
Δείτε την παρουσίαση του θέματος από την σκοπιανή τηλεόραση.

Εμείς να προσθέσουμε μόνο το εξής: Περαστικά σας - είναι μόνο η αρχή.http://www.xryshaygh.com

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου

Τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου βρίσκεται λίγο έξω από τα χωρικά ύδατα της Θάσου και αδιαμφισβήτητα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σύμφωνα με άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα, τα οποία ήρθαν στα χέρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) το διάστημα 1991-1993 και παρουσιάζονται αυτούσια και για πρώτη φορά στο βιβλίο «H απόρρητη ιστορία του Αιγαίου». Το τεράστιο αυτό κοίτασμα δεν αξιοποιείται από την Ελλάδα, καθώς η Τουρκία αμφισβητεί με απειλές πολέμου την κυριότητα του οικοπέδου ενώ οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν να προωθήσουν ένα σχέδιο συνεκμετάλλευσης θέτοντας, τελικά, ολόκληρη την περιοχή του Αιγαίου υπό τον έλεγχό τους. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η ιστορία των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας – ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες, σύμφωνα με τα εμπιστευτικά, απόρρητα και άκρως απόρρητα έγγραφα του State Department που παρουσιάζονται για πρώτη φορά.
Το βασικό υλικό και ο σκελετός της ιστορίας που αναπτύσσεται στο βιβλίο του Δημήτρη Μηλάκα είναι το προϊόν μιας επιτυχημένης ελληνικής κατασκοπευτικής επιχείρησης εις βάρος των ΗΠΑ, την οποία μάλιστα ο κατάσκοπος Στίβεν Λάλας πλήρωσε με δεκαπέντε χρόνια εγκλεισμού σε αμερικανικές φυλακές. Ο Λάλας, τεχνικός επικοινωνιών του State Department, υπήρξε για περισσότερο από δέκα χρόνια ένας άκρως αποδοτικός πληροφοριοδότης των ελληνικών κυβερνήσεων για τις διαθέσεις και τις κινήσεις της Ουάσιγκτον. Τον Δεκέμβριο του 1990 ο Λάλας τοποθετήθηκε στη Μονάδα Επικοινωνίας Προγραμμάτων (ΜΕΠ) της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και άρχισε να παραδίδει στην ΕΥΠ άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα. Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αμερικανών, την τριετία 1991-1993 ο Λάλας έδωσε συνολικά 240 απόρρητα έγγραφα στην ελληνική πλευρά. Τα σημαντικότερα από αυτά, μεταφρασμένα από την ΕΥΠ, μαζί με κάποια ακόμη «άκρως απόρρητα» έγγραφα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών «διατρέχουν» ως σκελετός τα κεφάλαια (και την ιστορία) αυτού του βιβλίου.
Ο αριθμημένος κατάλογος που ακολουθεί παρουσιάζει – με τη σειρά που εμφανίζονται στις σελίδες του βιβλίου – το πρωτογενές υλικό, το οποίο προέρχεται από:

1. Αριθ. 1931/7.5.91: Εκτεταμένη έκθεση της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (Williams) «επί των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο». Στην έκθεση προβάλλεται ως κίνητρο για μία ελληνοτουρκική συμφωνία για πετρελαϊκές έρευνες στο Αιγαίο η ύπαρξη ενός κοιτάσματος στη Θάσο της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου βαρελιών. Παρουσιάζονται επίσης οι εκτιμήσεις της πρεσβείας για τις δυνατότητες / πιθανότητες να προχωρήσει ένα σχέδιο διευθέτησης.
2. Αριθ. 3163/21.2.92: Οδηγίες του State Department (Eagleburger) στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα να διαβεβαιώσει την τουρκική κυβέρνηση ότι η Ουάσιγκτον δεν επιθυμεί την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων.
3. Αριθ. 1835/3.4.91: Τηλεγράφημα του State Department (Kimmitt R., Under Secretary of State for Political Affairs – 1989-1991) προς τις πρεσβείες Αθήνας και Άγκυρας με στόχο την πυροδότηση ελληνοτουρκικού διαλόγου. Στόχος, οι έρευνες και η εκμετάλλευση πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο.
4. Αριθ. 1839/3.4.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (Sotirhos), με το οποίο επιδοκιμάζεται η έναρξη της πρωτοβουλίας που αναφέρεται στο πιο πάνω (1835/3.4.91) τηλεγράφημα.
5. Αριθ. 1850/4.4.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα (Abramowitz M.), στο οποίο η πρωτοβουλία του State Department (1835/3.4.91) χαρακτηρίζεται «λογικό έναυσμα για την πυροδότηση διμερών ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων».
6. Αριθ. 1890/21.4.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (Sotirhos), στο οποίο περιγράφεται η συζήτηση με τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το πώς αυτός αποδέχεται την αμερικανική πρωτοβουλία για τις γεωτρήσεις στο Αιγαίο.
7. Αριθ. 1904/28.4.91: Τηλεγράφημα του επιτετραμμένου της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (Williams) για την αποτίμηση της συνάντησης Μητσοτάκη – Σωτήρχου και τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας.
8. Αριθ. 1362/20.1.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την προετοιμασία της επίσκεψης του Έλληνα ΥΠΕΞ Αντώνη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον.
9. Αριθ. 2820/5.12.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τον Δεκέμβριο του 1991 στην Ουάσιγκτον.
10. Αριθ. 2741/19.11.91: Τηλεγράφημα – ανάλυση του State Department (Eagleburger) για τις δυνατότητες και τη θέση της Τουρκίας στον κόσμο μετά το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης. Το τηλεγράφημα αποτυπώνει συνομιλία των υφυπουργών ΗΠΑ – Τουρκίας στην Ουάσιγκτον.
11. Αριθ. 3154/20.2.92: Τηλεγράφημα του State Department , το οποίο περιγράφει τη συζήτηση του εκτελούντος χρέη ΥΠ ΕΞ των Η ΠΑ (Kanter) με τον Τούρκο ΥΠΕΞ (Cetin) για τον τουρκικό ρόλο στην περιοχή.
12. Αριθ. 3094/10.2.92: Τηλεγράφημα από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα (Barkley), το οποίο καταγράφει τις τουρκικές φιλοδοξίες και κινήσεις για διεκδίκηση του ρόλου της τοπικής υπερδύναμης.
13. Αριθ. 3020/28.1.92: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα (Barkley) για τα όρια της προσέγγισης της Τουρκίας στην Ε.Ε. και τις δυσκολίες στις γερμανοτουρκικές σχέσεις.
14. Αριθ. 1892/23.4.91:Ανάλυση για τις αδυναμίες του τουρκικού στρατού από την DIA (Defence Intelligent Agency).
15. Αριθ. 3015/28.1.92: Τηλεγράφημα – ακτινογραφία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων από τον ΑΚΑΜ (Ακόλουθο Άμυνας) στην αμερικανική πρεσβεία της Άγκυρας.
16. Αριθ. 1705/9.2.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας της Άγκυρας για τις συνομιλίες πρεσβευτή (Αμπράμοβιτς) με παράγοντες του τουρκικού ΥΠΕΞ και στρατού για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
17. Αριθ. 3029/30.1.92: Τηλεγράφημα από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα (Σωτήρχος) με εκτιμήσεις για την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ντεμιρέλ στο Νταβός.
18. (Πρωτότυπο: Responding to streamer project in Aegean ): Τηλεγράφημα από το State Department (Baker) προς την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα με οδηγίες για τον τρόπο αντίδρασης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ερευνών στο Αιγαίο (streamer project in Aegean).
19. Αριθ. 3251/16.3.92: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, το οποίο περιγράφει το πάγωμα της αμερικανικής πρωτοβουλίας για γεωτρήσεις στο Αιγαίο και του ελληνοτουρκικού διαλόγου.
20. Αριθ. 3244/13.3.92: Τηλεγράφημα από το State Department (Eagleburger) προς την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα για τον υπολογισμό των αντιδράσεων – συνεπειών στην περίπτωση που η Ουάσιγκτον αναγνωρίσει τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
21. Αριθ. 3237/12.3.92: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στις Βρυξέλλες, το οποίο περιγράφει την ελληνική απομόνωση από τους Ευρω¬παίους εταίρους για το θέμα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
22. Αριθ. 3111/12.2.92: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα με ανεπίσημη ενημέρωση του πρεσβευτή Σωτήρχου από τον ευρισκόμενο (στις 11.2.92) στις ΗΠΑ επιτετραμμένο της πρεσβείας Williams για την πιθανή στάση της αμερικανικής κυβέρνησης στο θέμα αναγνώρι¬σης της «Μακεδονίας».
23. Αριθ. 1905/28.4.91: Τηλεγράφημα – διάβημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς την αμερικανική πρεσβεία στο Βελιγράδι για την προβολή θέματος ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.
24. Αριθ. 2619/17.10.91: Τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (Σωτήρχος), στο οποίο γίνεται ανάλυση των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας και η πρόβλεψη για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια!
25. Το «έγγραφο Ατές»: Έγγραφο -βιβλίο 150 σελίδων, το οποίο προετοιμάστηκε από την Τουρκική Ακαδημία του Πολεμικού Ναυτικού ακριβώς μετά την κρίση των Ιμίων με στόχο «οι εργασίες που θα γίνουν σχετικά με τα νησιά, νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου στο άμεσο μέλλον να θεμελιωθούν πάνω σε επιστημονικές βάσεις και αλήθειες». Το εν λόγω «βιβλίο – έγγραφο» μεταφράστηκε από το ελληνικό υπουργείο Άμυνας.
26. «Το θεμελιώδες πρόβλημα στο Αιγαίο – τα νησιά αμφισβητούμενης κυριαρχίας»: Βιβλίο που εκδόθηκε από το Ανώτατο Ίδρυμα Κουλτούρας και Ιστορίας «Κεμάλ Ατατούρκ» το 1998. Έχει μεταφραστεί από το ελληνικό υπουργείο Άμυνας για «εσωτερική χρήση» αποκλειστικά.
27. Α4 Διεύθυνση – Τμήμα Αεροναυτιλιακό: Άκρως Απόρρητο σημείωμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για την κατάργηση του θαλάσσιου συνόρου από τους νέους (2002) αμερικανικούς χάρτες.
28. Α7 Διεύθυνση: Τηλεγράφημα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών προς τις ελληνικές πρεσβείες σε Λευκωσία και Ουάσιγκτον για την αμερικανική φιλική «υπόδειξη» περί της κατάργησης των ελληνοκυπριακών ασκήσεων.
29. Α4 Δ/νση Τουρκίας: Ανάλυση του αρμόδιου για τα ελληνοτουρκικά τμήματος του ελληνικού ΥΠΕΞ για την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και την ελληνική βοήθεια για να λάβει η Τουρκία ημερομηνία διαπραγματεύσεων ένταξης στην Ε.Ε.
30. Α4 Δ/νση. Σημείωμα: Σημείωμα της αρμόδιας Διεύθυνσης του ελληνικού ΥΠΕΞ, στο οποίο επισημαίνεται ότι, παρά το κλίμα προσέγγισης, η Τουρκία εμφανίζεται αμετακίνητη στις θέσεις της στο Αιγαίο.


strategyreports

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ... ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΟ πλανήτης μας θα είναι πολύ διαφορετικό μέρος μέχρι το 2100. Η κλιματική αλλαγή, η αύξηση του πληθυσμού και η καταστροφή του περιβάλλοντος δημιουργούν σφοδρές συγκρούσεις του ανθρώπου με τη φύση, σύμφωνα με ειδικούς διάφορων ειδικοτήτων, που τονίζουν την ανάγκη για διεθνή συνεργασία και για δραστική αλλαγή σε οικονομικές, πολιτ.κές και ατομικές συνήθειες. Η Γη οδεύει -και μάλιστα με ταχύ βηματισμό- προς την καταστροφική κατάρρευσή της, αν οι άνθρωποι δεν αλλάξουν ρότα αναφορικά με την κλιματική αλλαγή, την αύξηση του πληθυσμού και την καταστροφή του περιβάλλοντος, σύμφωνα με μία νέα αγωνιώδη προειδοποίηση που απηύθυναν οι επιστήμονες, οι οποίοι μάλιστα φοβούνται ότι οι αλλαγές θα είναι κατακλυσμικές και όχι σταδιακές, όπως νομίζουν πολλοί.
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι βρισκόμαστε ήδη σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με τη Φύση και τα πολύ χειρότερα έπονται για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Οι 22 κορυφαίοι βιολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, γεωλόγοι, παλαιοντολόγοι κ.ά. από πολλές χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Ισπανία, Φινλανδία, Καναδά, Χιλή), σημαίνουν συναγερμό, ενόψει και της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη (20-22 Ιουνίου). Υπογραμμίζουν ότι ο πλανήτης, ακόμα και μέσα στον τρέχοντα αιώνα, πλησιάζει το σημείο χωρίς επιστροφή, μετά το οποίο περιμένουν την ανθρωπότητα μαζικές εξαφανίσεις ειδών και απρόβλεπτες αλλαγές στο περιβάλλον.

Σε τέτοια μάλιστα κλίμακα, που δεν έχει υπάρξει ξανά μετά την τελευταία εποχή των παγετώνων που κράτησε γύρω στα 100.000 χρόνια και σχετικά απότομα τερματίστηκε πριν από 11.000 χρόνια. Το σημείο καμπής της κλιματικής-οικολογικής αλλαγής συνέβη πριν από 12.000 χρόνια και, στη συνέχεια, το λιώσιμο των πάγων διήρκεσε μόνο 1.000 χρόνια.

Τραπεζίτες εναντίον κοινωνίας.


banker-government-people Γράφει ο Μαγια
Λεηλατείται ανελέητα ο ελληνικό λαός για να μειωθεί, δήθεν, το χρέος και αυτό καλπάζει… Ξεπουλιέται η Ελλάδα, δήθεν, για να ελαττωθεί το χρέος και αυτό εκτοξεύεται…
«Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Μνημόνιο ή χάος», διαλαλούν οι …μπέηδες και τα …γιουσουφάκια του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος, επιχειρώντας, για μια ακόμη φορά, να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να εκβιάσουν τους πανικόβλητους
κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της Τετάρτης.
Μπροστά μας η πιο μεγάλη πρόκληση: Είμαστε ικανοί να αναχαιτίσουμε την επέλαση των δυνάμεων κατοχής, ή θα υπομείνουμε καρτερικά τη θανατική μας καταδίκη;
Αν όντως του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει έχουμε χρέος να αναδείξουμε την 48ωρη απεργία σε «μητέρα» των κινητοποιήσεων.
Ας μην προσφέρουμε κι άλλη ικανοποίηση στα συστημικά συνδικάτα και τους κομματικοδίαιτους συνδικαλιστές, προσθέτοντας στο …βιογραφικό τους μια ακόμη εκτονωτική της αγανάκτησης του λαού κινητοποίηση.
Μόνο εάν «βουλιάξει» από τη οργή και την απελπισία η πλατεία Συντάγματος και το κέντρο της Αθήνας, εάν εκατομμύρια Ελληνες διαδηλώσουν κατά της υποτέλειας και της υποδούλωσης της πατρίδας, κατά του εξανδραποδισμού των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων θα αποκρουσθεί η επαίσχυντη οικονομική επιθετικότητα, η βαρβαρότητα της διεθνούς τοκογλυφίας και των εγχώριων συνεργατών της.
Στο χέρι μας είναι να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες! Να αμυνθούμε στη νέα λαίλαπα των μέτρων που προωθούν το Βερολίνο, το ΔΝΤ και η συγκυβέρνηση των πολιτικών ανδρεικέλων. Να αποτρέψουμε την κορύφωση του ελληνικού δράματος!
olympiada

ΓΓ του ΝΑΤΟ υπέρ Τουρκίας


Σύμφωνα με δηλώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen  η συμμαχία είναι έτοιμη να υπερασπιστεί την Τουρκία εάν παραστεί ανάγκη.
Η δήλωση αυτή του Rasmussen ήρθε σε ερώτηση για την πιθανότητα εξάπλωσης της κρίσης στην Συρία και τις γύρω χώρες.
«Είναι πραγματικά απίθανο μια συμμαχία σαν το ΝΑΤΟ να μην έχει «σχέδιο» για να προστατέψει τις χώρες που την απαρτίζουν  συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας» κατέληξε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ .  
Σημειώνοντας παράλληλα ότι το ΝΑΤΟ δεν έλαβε κανένα  επίσημο αίτημα σχετικά με την προμήθεια και τοποθέτηση  πυραύλων τύπου  Patriot  κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας με την Συρία, κατέληξε ο Rasmussen .
Ο ίδιος δήλωσε ότι εάν  υπάρξει τέτοιο ζήτημα θα αξιολογηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της συμμαχίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ…

590_f439bb5244691e2d4ad8a162c1f5c17f
…ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΣΙ…
…ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΙΧΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ…
…ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ…
…ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ…ΚΑΙ…

…ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ…

…ΤΟΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ…
…ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ..
…ΟΥΤΕ Η ΣΚΕΨΗ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ…
…ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ…
από την φίλη Jo

Πυροβολισμοί στο γραφείο του Ερντογάν!


Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγο στο γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hürriyet, άγνωστος πλησίασε από την πίσω είσοδο του κτιρίου και έριξε τρεις βολές στα τυφλά.
Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη υπουργικό συμβούλιο.
Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ... ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΜΑΡΚΟΥΤΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!


ΤΡΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΣΗΕΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ... ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...
Θύμα βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει πως έπεσε αργά χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μιχάλης Τεζάρης.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα για τις ανάγκες ρεπορτάζ, όταν αιφνιδιάστηκε από ομάδα, που όπως καταγγέλλεται από τον ίδιο, τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού Σταθμού και την ΕΣΗΕΑ, ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΣΚΑΙ:

«Άλλο ένα θλιβερό επεισόδιο ήρθε να προστεθεί σε όλα εκείνα τα περιστατικά βίας και σκοταδισμού που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και που δείχνουν ότι η κατάσταση με την ανάκαμψη του φασισμού -όπως εκφράζεται μέσα από τη δράση της «Χρυσής Αυγής»- έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

Στην έκρυθμη πραγματικότητα των τελευταίων ημερών στη χώρα και ειδικότερα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τις τυφλές επιθέσεις κατά μεταναστών και Ελλήνων, παράλληλα με τις γνωστές λεκτικές επιθέσεις που εξαπολύουν πολύ συχνά μέλη της «Χρυσής Αυγής» εναντίον δημοσιογράφων, αυτή τη φορά ήρθε να προστεθεί η επίθεση με χτύπημα στο κεφάλι εναντίον του ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Μιχάλη Τεζάρη και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην περιοχή για να καλύψει το θέμα.

Ο συνάδελφος, αφού περικυκλώθηκε από μία ομάδα εξαγριωμένων φασιστών, γιατί τόλμησε(!) να επιχειρήσει να τραβήξει μία φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο, τελικά προπηλακίστηκε, γρονθοκοπήθηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Τα μέλη της φασιστικής ομάδας, έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ακόμη και την δημοσιογραφική του ταυτότητα!

Στην κατάπτυστη επίθεση, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η «χαλαρή» παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των επιθέσεων εναντίον των κατοίκων της περιοχής, δεν έκαναν καμία προσαγωγή μελών της «Χρυσής Αυγής» που κατέστρεψαν τα καταστήματα και τις περιουσίες πολιτών. Όπως ακριβώς δεν επιχείρησαν να σταματήσουν και την χειροδικία των φασιστών εναντίον του δημοσιογράφου, η οποία έγινε μπροστά στα μάτια τους. Όχι μόνο δεν τους συνέλαβαν, αλλά προσπάθησαν μάλιστα να μεγεθύνουν την σημασία της παρουσίας τους, λέγοντας στον Μιχάλη Τεζάρη, ότι χάρη σε αυτούς αποσοβήθηκαν τα χειρότερα προς το πρόσωπό του(…)

Καταδικάζουμε την νέα απαράδεκτη επίθεση των μελών της «Χρυσής Αυγής» κατά του δημοσιογράφου κόσμου, καθώς και κάθε προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης, αλλά και την όποια προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αντικειμενική ενημέρωση, όπως ακριβώς υπαγορεύει το λειτούργημά μας ανεπηρέαστοι από τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου που στήνονται με στόχο την φίμωση μας.

Δεν θα τους περάσει»

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για τη νέα επίθεση αυτή τη φορά κατά του δημοσιογράφου του ραδιοφώνου του «ΣΚΑΪ», Μιχάλη Τεζάρη.
Ο συνάδελφος βρισκόταν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όταν δέχθηκε την επίθεση τραμπούκων και εθνικιστικών ομάδων, ενώπιον και αστυνομικών.
Το γεγονός αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και της χειραγώγησης της ενημέρωσης.

Ισραήλ: Το 2010 Νετανιάχου-Μπάρακ είχαν δώσει το πράσινο φως για επίθεση εναντίον του Ιράν


Το 2010 ο Iσραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπάρακ είχαν δώσει εντολή στον στρατό να προετοιμάσει μια επίθεση εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, η οποία τελικά ακυρώθηκε, ανέφερε την Κυριακή (χθες) ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι.
Σύμφωνα με το δεύτερο κανάλι ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, το «2», η εντολή αυτή δεν εφαρμόστηκε λόγω της αντίθεσης του επικεφαλής του γενικού επιτελείου εκείνη την περίοδο, του στρατηγού Γκάμπι Ασκενάζι, και του επικεφαλής της Μοσάντ, Μέιρ Νταγάν.
Στο τέλος μιας συνάντησης του «Φόρουμ των επτά», ενός οργάνου που περιλαμβάνει τους επτά πιο σημαντικούς υπουργούς και στην οποία συμμετείχαν ο στρατηγός Ασκενάζι και ο Μέιρ Νταγάν, ο Νετανιάχου έδωσε εντολή να αυξηθεί το επίπεδο προετοιμασίας του στρατού στο «P+», ένας κώδικας που σημαίνει πως οι στρατιωτικοί πρέπει να είναι έτοιμοι να περάσουν στη δράση.

Όμως ο Μέιρ Νταγάν ήταν αντίθετος σε αυτή την πρωτοβουλία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, τονίζοντας πως μία απόφαση να εξαπολυθεί πόλεμος εναντίον του Ιράν πρέπει να ληφθεί από το συμβούλιο ασφαλείας, στο οποίο συμμετέχουν μια δεκαπενταριά υπουργοί, ενώ ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εξέφρασε την ανησυχία πως η αύξηση του επιπέδου συναγερμού θα μπορούσε να «δημιουργήσει νέα γεγονότα στο έδαφος», προσέθεσε το «2».

Ο Μπάρακ, από τον οποίο το κανάλι πήρε συνέντευξη, δήλωσε πως ο αρχηγός του γενικού επιτελείου είχε απαντήσει στον Νετανιάχου πως ο στρατός δεν ήταν έτοιμος γιατί δεν διέθετε επιχειρησιακά μέσα για να διεξαγάγει μια επίθεση εναντίον του Ιράν. Σύμφωνα με τον Μπάρακ, η απόφαση να αυξηθεί το επίπεδο συναγερμού «δεν σήμαινε απαραίτητα πόλεμο». Τελικά το σχέδιο επίθεσης εγκαταλείφθηκε.
Η ιστοστελίδα της εφημερίδας Χααρέτζ ανάφερε από την πλευρά της πως ο στρατηγός Ασκενάζι, αφού εγκατέλειψε τα καθήκοντά του, δήλωσε σε κοντινά του πρόσωπα πως ο στρατός ήταν έτοιμος για μία επίθεση αλλά είχε πειστεί πως μια τέτοια επιλογή θα ήταν «στρατηγικό λάθος». Ο Μέιρ Νταγάν, αφού εγκατέλειψε κι αυτός τη Μοσάντ, χαρακτήρισε δημόσια «ανόητη» την ιδέα μιας επίθεσης εναντίον του Ιράν, σύμφωνα με πληροφόρηση του kathimerini.com.cy.

Bloomberg: Η Ελλάδα χρειάζεται διαγραφή, όχι επαναγορά χρέους

Click to visit the original post Η Ελλάδα χρειάζεται διαγραφή, όχι επαναγορά χρέους, είναι ο τίτλος editorial του Bloomberg. Σύμφωνα με το κείμενο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 31 Οκτωβρίου πήρε ένα μεγάλο πολιτικό ρίσκο για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, τη στιγμή που οι άλλοι ηγέτες της ευρωζώνης φαίνεται να αναγνωρίζουν ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο και περισσότερη ανακούφιση των υποχρεώσεων χρέους της για να επιβιώσει.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΗΜΑΡΕρώτηση που δείχνει την ασχετοσύνη με την έννοια της ασφάλειας και της στρατιωτικής εφεδρείας των πολιτών, των αριστερών κυβερνητικών βουλευτών της ΔΗΜΑΡ κατατέθηκε προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας, με θέμα τη «δημιουργία αυτόκλητων ομάδων πολιτοφυλακής».
Πρόκειται για τους βουλευτές: Μαρία Γιαννακάκη, Νίκο Τσούκαλη, Πάρι Μουτσινά, Μαρία Ρεπούση (σ.σ.: σιγά μην λειπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή!), Δημήτρη Αναγνωστάκη και Γιώργο Κυρίτση.
Όπως αναφέρουν «το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται κινήσεις για τη δημιουργία ομάδων πολιτοφυλακής, με στρατολογήσεις και εκπαίδευση πολιτών με σκοπό να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ώστε να αντιμετωπίσουν την αύξηση της εγκληματικότητας, το χάος που θα προκύψει από ενδεχόμενη χρεοκοπία και τον εξωτερικό εχθρό που επιβουλεύεται τη χώρα»

W: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ!

 


Προσοχή για το επικίνδυνο διαδικτυακό ναρκωτικό iDoser που... τρελαίνει τον εγκέφαλο!

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές για το επικίνδυνο ναρκωτικό iDoser.

Η εθιστική ουσία συσκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και είναι ικανή να τρελάνει τον εγκέφαλο.
Το ναρκωτικό που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο υπόσχεται στιγμές ευεξίας και μπορεί να βρεθεί στο «τραπέζι» μόνο με ένα download.
Όπως αναφέρει αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε γνωστή εφημερίδα «η δόση είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία (MP3) και πωλούνται ως αρχεία drg.
Με ένα ειδικό πρόγραμμα που διατίθεται δωρεάν στο ίντερνετ, ο χρήστης μπορεί να τα "κατεβάσει", να τα ακούσει και να "φτιαχτεί". Σοκ προκαλεί η ευκολία με την οποία μπορεί το συγκεκριμένο «ναρκωτικό» να βρεθεί στον υποψήφιο πελάτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα από download, ένα δωμάτιο χωρίς φως, κλειστά μάτια με μια πετσέτα ή μαντίλι και συγκέντρωση.
«Από εκεί και πέρα» όπως τονίζει ο αξιωματικός, «το iDoser αναλαμβάνει δράση και "ξυπνά" συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, τα οποία ενεργοποιούνται όταν γίνεται χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ναρκωτικό δρα κατευθείαν στον εγκέφαλο και για αρκετή ώρα ο χρήστης βρίσκεται εκτός εαυτού».
Οι πρώτες δόσεις δωρεάν
Όσο εύκολο είναι να το κατεβάσει κανείς, τόσο εύκολο είναι και να το «χρησιμοποιήσει» ειδικά στην αρχή. Τα άτομα που κρύβονται πίσω από αυτό το «έγκλημα» φροντίζουν να δίνουν τις πρώτες δόσεις δωρεάν προκειμένου να προσελκύσουν τους πελάτες τους. Μετά τις πρώτες δοκιμαστικές «δόσεις», πωλούν τα ηχητικά ναρκωτικά σε πολύ φθηνές τιμές (5 δολάρια) προκειμένου να έχει πρόσβαση ο καθένας, ακόμη και ανήλικα παιδιά.
Τα «βαποράκια» αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς
Ήδη, οι ιστοσελίδες-βαποράκια αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και σε κάποια site παρέχονται και οδηγίες.
Γι' αυτό το λόγο, οι αστυνομικοί εφιστούν την προσοχή στους γονείς για να ελέγχουν σε ποιες ιστοσελίδες μπαίνει το παιδί τους και με ποιούς έχει έρθει σε επαφή.
Το ναρκωτικό «ήρθε» και στην Ελλάδα
Ο συναγερμός στις ελληνικές αρχές σήμανε στις αρχές του χρόνου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επικοινωνία μίας απελπισμένης μητέρας από το Παλαιό Φάληρο με τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ίδια ζήτησε από τις Αρχές βοήθεια, καθώς έβλεπε τον γιο της να «τρελαίνεται» μετά από ώρες σερφαρίσματος στον διαδίκτυο. Μάλιστα, όπως υποστήριξε η ίδια, άκουγε μία περίεργη μουσική και στη συνέχεια έβλεπε το παιδί της να βρίσκεται σε υπερένταση και εκτός ελέγχου.
Το ναρκωτικό iDoser που... τρελαίνει τον εγκέφαλο!

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ 100-150 ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ και δεν χρειάζεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Αστυνομικός!


Ποιο είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το απεργιακό διήμεροΠοιο είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το απεργιακό διήμερο
Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα χρησιμοποιηθούν στις διαδηλώσεις
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παίρνει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του καυτού απεργιακού 48ωρου. Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους ταραξίες των διαδηλώσεων. 
Από τους 6.000 αστυνομικούς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 3.000.. θα ανήκουν σε ΜΑΤ-ΥΜΕΤ, οι οποίοι θα βρίσκονται σε ετοιμότητα τα δύο επόμενα 24ωρα και ειδικά μεθαύριο, Τετάρτη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις και τη 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Στο δρόμο θα βρίσκονται επίσης τα τεθωρακισμένα της Αστυνομίας, και συγκεκριμένα ο Αίαντας και τα μικρότερα που έχουν αποκτηθεί από το Ισραήλ.

Γιάννης Βαρουφάκης: Αν πάρουμε τη δόση, θα βγούμε από το ευρώ

Γιάννης Βαρουφάκης: Αν πάρουμε τη δόση, θα βγούμε από το ευρώ

Δρ.Κ.Τόμπρας:”Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΟΣΗΣ”


του Δρ.Κυριάκου Τόμπρα
Κάποιος είπε ότι αν το 1940 υπήρχε τηλεόραση, στο μέτωπο δεν θα πήγαινε κανείς.
Και το ιστορικό ΟΧΙ θα είχε γίνει ΝΑΙ σε όλα.
Κάπως έτσι η τηλεόραση δημιούργησε και το μύθο της επόμενης δόσης.
Ότι δηλαδή είναι αναγκαία και αναπόφευκτη.
Αφού είμαστε δήθεν υποχρεωμένοι να την πάρουμε, γιατί αλλιώς θα πάθουμε ασφυξία, θα πεινάσουμε, θα πτωχεύσουμε, θα βγούμε από το ευρώ, θα γυρίσουμε στη δραχμή, θα κλείσουν οι τράπεζες και θα χάσουμε της καταθέσεις μας.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!
Η αναγκαιότητα της επόμενης δόσης είναι ο νέος αστικός μύθος που επινόησε το δόγμα του σοκ, για να μας υποτάξει στην προπαγάνδα του συστήματος που καταρρέει και λειτουργεί  πλέον όπως ο αγχωμένος χαρτοπαίκτης, αυτός που ιδρωμένος από την αγωνία ποντάρει τα ρέστα του, επιχειρώντας να μαζέψει τα τελευταία ψιλά από το τραπέζι.
Απομυθοποιήστε την. 
Την επόμενη δόση, όπως και όλες τις προηγούμενες, δεν τη χρειαζόμαστε.
Και πρέπει να αρνηθούμε εμείς οι ίδιοι την εκταμίευσή της. 
Όχι μόνο δεν τη χρειαζόμαστε αλλά, στην περίπτωση που δεν εκταμιευθεί, θα γλυτώσουμε την επιβάρυνση του δημόσιου χρέους με ακόμη 31,5 ΔΙΣ.
EMBED

"ΦΟΥΣΤΙΚΗ" ΤΟΥΜΠΑ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ, ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ. ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ !Πάει να υπογράψει ο Α. ΡουπακιώτηςΑίσιο τέλος, για την κυβέρνηση, φαίνεται ότι έχει το θρίλερ με την υπογραφή ή όχι του υπ. Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη στο πολυνομοσχέδιο.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί ο κ. Ρουπακιώτης αρνούνταν να υπογράψει τις δράσεις που αφορούν το υπουργείο που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο με αποτέλεσμα να ήταν αδύνατη η κατάθεσή του.
Δράση ανέλαβε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του τον υπ. Δικαιοσύνης προκειμένου να τον μεταπείσει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάμφθηκαν οι αντιδράσεις του υπ. Δικαιοσύνης και θα υπογράψει τελικά το πολυνομοσχέδιο.
Το Μαξίμου από το πρωί ήταν σε ετοιμότητα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έτοιμο ακόμα και να προχωρήσει στην καρατόμηση του κ. Ρουπακιώτη, και ήταν ήδη σε επαφές με αρκετά στελέχη προκειμένου να αναλάβουν το υπ. Δικαιοσύνης.http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Τι θα πουλήσουμε μέχρι το 2016 – Ο πλήρης κατάλογος των αποκρατικοποιήσεων ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/2016.html#ixzz2BLFvxE9CΤι θα πουλήσουμε μέχρι το 2016 – Ο πλήρης κατάλογος των αποκρατικοποιήσεων
Δεκάδες περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, μπαίνουν στη σειρά για πώληση. Ο πλήρης κατάλογος με τα περιουσιακά στοιχεία που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν, ενσωματώθηκε στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο μέχρι το 2016 που κατατέθηκε και ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή. Το 2016, προγραμματίζεται από τώρα να πουληθούν οι μετοχές των τραπεζών που θα περιέλθουν στο δημόσιο μέσα από τη διαδικασία των ανακεφαλαιοποιήσεων. Τα πρώτα 15 πωλητήρια θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στο 2013 προκειμένου να αποφέρουν 2,6 δισ. ευρώ. Ο πλήρης κατάλογος έχει ως εξής:

2013


1 ΟΠΑΠ 2- 35.000 Παιγνιομηχανήματα

2 Κρατικά Λαχεία

3 IBC (δεύτερη δόση – εξόφληση )

4 ΔΕΠΑ

5 ΔΕΣΦΑ

6 Κασσιώπη

7 ΟΠΑΠ – Πώληση 33%

8 Πώληση/ επαναμίσθωση 28 κτηρίων

9 Ε.Λ.Π.Ε.

10 Αστέρας Βουλιαγμένης

11 ΛΑΡΚΟ

12 Αφάντου

13 Περιφερειακά Αεροδρόμια

14 Ελληνικά Ταχυδρομεία

15 Αποθηκευτικός Χώρος ‘Νότια Καβάλα”

Συνολικά έσοδα 2013: 2.586 εκατ. ευρώ


2014


1 Κρατικά Λαχεία – απόδοση δικαιωμάτων

2 Πώληση ΕΥΑΘ

3 Παραχώρηση Εγνατίας Οδού

4 Πώληση ΕΥΔΑΠ

5 Αξιοποίηση Ελληνικού

6 Παραχώρηση περιφερειακών αεροδρομίων

7 Αξιοποίηση ΟΛΠ, ΟΛΘ και περιφερειακών λιμένων

8 Αξιοποίηση Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (επέκταση της άδειας και πώληση του ποσοστού του ΕΔ)

9 Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας

10 Πώληση 17% ΔΕΗ

11 Αξιοποίηση Μαρίνων

12 Πώληση δικαιωμάτων ψηφιακού μερίσματος

Συνολικά έσοδα 2014: 2.347 εκατ. ευρώ


2015


1 Κρατικά Λαχεία – απόδοση δικαιωμάτων

2 Παραχώρηση Εγνατίας Οδού

3 Αξιοποίηση Ελληνικού

4 Παραχώρηση περιφερειακών αεροδρομίων

5 Αξιοποίηση ΟΛΠ, ΟΛΘ και περιφερειακών λιμένων

6 Αξιοποίηση Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (επέκταση της άδειας και πώληση του ποσοστού του ΕΔ)

7 Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας

8 Αξιοποίηση Μαρίνων

9 Αξιοποίηση αδειών κινητής τηλεφωνίας

Συνολικά έσοδα 2015: 1.141 εκατ. ευρώ


2016


1 Κρατικά Λαχεία – απόδοση δικαιωμάτων

2 Παραχώρηση Εγνατίας Οδού

3 Αξιοποίηση Ελληνικού

4 Παραχώρηση περιφερειακών αεροδρομίων

5 Αξιοποίηση ΟΛΠ, ΟΛΘ και περιφερειακών λιμένων

6 Αξιοποίηση Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (επέκταση της άδειας και πώληση του ποσοστού του ΕΔ)

7 Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας

8 Αξιοποίηση Μαρίνων

9 Αξιοποίηση αδειών κινητής τηλεφωνίας

10 Διάθεση μετοχών από ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών

Συνολικά έσοδα 2016: 3.441 εκατ. ευρώπηγή

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ KAI ! ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

stratiotikoi-nosokomeia
Ως ανασφάλιστοι αντιμετωπίζονται από τα δημόσια νοσοκομεία οι στρατιωτικοί! Η καταγγελία προέρχεται από τους στρατιωτικούς οι οποίοι εκπροσωπούνται από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον πρόεδρό της λοχαγό Ι.Τσιώλη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν..
σε ημερίδα με θέμα. "Τα προβλήματα των στρατιωτικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προτάσεις λύσεων και δράσεις", οι στρατιωτικοί "έχουν πλέον Αντιμετώπιση «ανασφάλιστου» στα Δημόσια Νοσοκομεία καθώς εξαρτώμενα μέλη οικογενειών και στρατιωτικοί, καλούνται να καταβάλουν "εισιτήριο" στα εξωτερικά ιατρεία και να πληρώσουν με μετρητά τα νοσήλια τους, ενώ τα βιβλιάρια ασφάλισης δεν γίνονται αποδεκτά από τις οικονομικές υπηρεσίες δημόσιων νοσοκομείων". Επιπλέον τονίστηκε η "απουσία συμβεβλημένων ιατρών και φαρμακείων και Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου" και "'έλλειψη ειδικοτήτων στο 411 ΓΣΝ και η αδυναμία του να καλύψει στο σύνολο τις ανάγκες των μονίμων στρατιωτικών και των στρατευσίμων (νεοσυλλέκτων) της Περιφέρειας".http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δίκτυο Illuminati : για τον αποκρυφιστικό και τον παγανιστικό τρόπο ζωής ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/illuminati_2.html#ixzz2BLFbbDkYΝέα Υόρκη - Ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο που θα στηρίξει τη νέα εποχή, τη μαγεία, τον πνευματισμό, τον παγανισμό και άλλους "εναλλακτικούς τρόπους ζωής" και διαθέτει  όλο το 24ωρο online τηλεόραση και ραδιόφωνο καθώς και δίκτυο Internet για  υπηρεσίες της ζήτησης κάνει το ντεμπούτο του στις 31 Οκτωβρίου, είπαν οι συν-ιδρυτές Steve McManus και Elizabeth Sturino.

"Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτούς τους τρόπους ζωής δεν είχαν μια κεντρική τοποθεσία όπου θα μπορούσαν να βρουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες," δήλωσε ο McManus".
Με το Δίκτυο Illuminati (Illuminati Network) θα είναι σε θέση όχι μόνο να βρίσκουν στοιχεία όπως τις αγαπημένες αποκρυφιστικές προσωπικότητες του ραδιοφώνου, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να βρίσκουν πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις του εναλλακτικού lifestyle και σχετικά θέματα." Το δίκτυο θα έχει επίσης παιδικό πρόγραμμα για τους γονείς που θέλουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους με αυτόν τον τρόπο ζωής.

Ο Sturino πρόσθεσε ότι το δίκτυο θα είναι επίσης σε θέση να ρίξει φως σε πολλές ανακρίβειες και παρανοήσεις.

«Υπάρχουν πολλές σύγχρονες μάγισσες, αλλά δεν πετούνε με σκούπες», είπε. "Υπάρχει μια πολύ προοδευτική κοινότητα ανθρώπων που ασκούν μαγεία που δεν ήταν ποτέ σε θέση να καταπολεμήσουν τις παρανοήσεις με μια ενιαία φωνή."

Επί του παρόντος, οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το τρόπο ζωής πρέπει να κάνουν χρονοβόρες αναζητήσεις για να βρουν πληροφορίες και προγραμματισμό.

"Ακριβώς όπως οι καταναλωτές, οι διαφημιστές που θέλουν να πλησιάσουν τους αποκρυφιστές έχουν δυσκολία να φτάσουν σε αυτή την κατακερματισμένη αγορά», είπε.

Επιπλέον, το δίκτυο σχεδιάζει να είναι ενεργός παίκτης στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, παρέχοντας δημοσιογράφους, συντάκτες και παραγωγούς με μια ολοκληρωμένη λίστα απόκρυφων εμπειρογνωμόνων και ομιλητών οι οποίοι θα δίνουν βάρος σε αμφιλεγόμενα ζητήματα. Οι συν-ιδρυτές πιστεύουν ότι το Δίκτυο Illuminati θα γίνει το κέντρο του κόσμου του αποκρυφισμού σε όλο τον κόσμο, και τελικά θα αρχίσει να αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο το κοινό τον βλέπει.

Το Δίκτυο Illuminati LLC είναι μια εταιρεία με έδρα το Delaware. Το site είναι το  www.the-illuminati-network.com .

ΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ... ΜΕΤΡΑ;


Απο την Πέμπτη το πρωϊ, θα αναρτήσουμε τα ονόματα, διευθύνσεις , τηλέφωνα, οικιών και γραφείων όσων "Εθνοπατέρων" , ψήφισαν τα εγκληματικά, αντιλαϊκά και αντεθνικά κατοχικά μέτρα της Τροϊκανικής Κυβέρνησης των Μερκελικών ανδρεικέλων. 
Έτσι ο κάθε πολίτης που σίγουρα θα έχει στη περιοχή του κάποιον "Εθνοπατέρα" θα μπορεί να πάει στο σπίτι του ή στο γραφείο του και να ζητήσει να λάβει ΑΥΤΑ που του υποσχέθηκε. 
Είναι ΚΑΙ ηθικό και ΤΙΜΙΟ οι υπογράφοντες τα μνημόνια να κληθούν να υλοποιήσουν τα υποσχεθέντα. 
Αν δεν έχουν μετρητά δεν πειράζει, ας πληρώσουν .. σε είδος, τρόφιμα, χρυσαφικά, γούνες κ.λ.π. 
Αν πάλι όλα πάνε όπως αυτοί διαλαλούν θα είναι υποχρεωμένοι οι πολίτες να κάνουν το αντίθετο. Δεν νομίζω να έχουν αντίρρηση οι "Εθνοπατέρες" άλλωστε είναι ΒΕΒΑΙΟΙ για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ των μέτρων που ΘΑ υπογράψουν. Έτσι δεν είναι; Έτσι δεν λένε; Οπότε γιατί να πουν όχι; 
Εκτός κι αν δεν είναι και τόοοοσο σίγουροι και υπογράψουν μέτρα που θα βλάψουν το λαό. 
Απλά πράγματα έτσι;
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"..http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...