Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΘΗΝΑ 8-11-2012.

Οι εθνικές μας υποθέσεις βρίσκονται σε χέρια ανθρώπων με εθνική συνείδηση ανύπαρκτη και η ελευθερία της πατρίδος διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Η εθνική μας μνήμη βάλλεται βάναυσα και η Τιμή της Πατρίδος αντιμετωπίζεται ως είδος προς πώληση. Όλα τούτα πράττονται από χαμηλά πολιτικά αναστήματα που είναι εμποτισμένα από υποτέλεια, ατολμία και πνεύμα άκρατου δωσιλογισμού.

Πως αλλιώς μπορεί άραγε να αποδώσει κάποιος καλοπροαίρετος και πάνω από όλα Πατριώτης Έλληνας την υποτιθέμενη σύμπτωση απόψεων μεταξύ αλβανικού εξτρεμισμού και ελληνόφωνης αριστεράς στην δήθεν μη ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου Μας που κακώς τάχα έφερε τα ένδοξα ελληνικά όπλα τόσες φορές σε γη ελληνική. Πως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε αλλιώς τον εορτασμό της απελευθερώσεως ελληνικής γης με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων Τούρκους ομιλητές όπως στην περίπτωση της Λέσβου όπου είχα την Τιμή να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία εν μέσω της προδοσίας στα Ίμια. Πώς να ερμηνεύσω την οικιοθελή εμμονή της εγχώριας κυβερνητικής τρόικας στο ξεπούλημα της Πατρίδος που ζητάνε οι τοκογλύφοι του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Η Ελευθερία του Ελληνικού Έθνους δεν έρχεται από δειλούς, θεσιθήρες, υποκριτές και προδότες. Μοιραία αντάμα και θλιβερά πρόσωπα του ολέθρου. Η ελευθερία είναι ίδιον του θαρραλέου και ανιδιοτελούς αγωνιστή αφού θέλει αρετή και τόλμη. Προϋποθέτει βαθύτατα αισθήματα αγάπης και θυσιαστικής προσφοράς για τα γεννήματα της Φυλής και την Πατρίδα.

Ο Ελεύθερος Άνθρωπος είναι σε θέση να παραμείνει ο ίδιος ακόμη και σε κατάσταση απόλυτης και σκοτεινής σκλαβιάς. Να δώσει τον λόγο της παρηγοριάς και να ανάψει πρώτος την φλόγα πολέμου απελευθερωτικού ακόμη κι αν γίνει ο ίδιος φωτεινός πυρσός και ολοκαύτωμα. Μα κι αν ακόμη έχει την ελευθερία του και τού την απαιτήσει κάποιος ισχυρός, όμοια και ακόμη πιο σκληρή απάντηση θα δώσει στον εισβολέα δίνοντάς του το τέλος του αχρείου που του ταιριάζει.

Ο Ελεύθερος Άνθρωπος είναι Αληθινός Έλληνας. Σκάβει τη γη που τον θρέφει μονάχος του και δεν την χαρίζει κανενός. Μοχθεί, παλεύει και μεγαλώνει τα παιδιά του με τον πλούτο που του χάρισε ο Θεός και δεν εκπορνεύεται στους βάρβαρους και στις διεθνείς βδέλλες που μεταλλάσσονται και χώνονται ανάμεσα στα γερά έθνη. Προασπίζει την Γη και την Πίστη των Πατέρων του από τους ελληνόφωνους διαστροφείς τιμωρώντας τους πιο σκληρά και από τον ξένο εισβολέα. Καθαρίζει την αυλή του και βαδίζει με ενωμένο τον λαό μπροστά στις προκλήσεις. Κι όταν τα τείχη της Πατρίδος κυκλώνονται από τον εξωτερικό εχθρό, ευθύς αμέσως σηκώνει τα ιερά όπλα για να κατακεραυνώσει τους θρασείς και δεν κρύβεται χώνοντας το κεφάλι κάτω από την άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο.

Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια. Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία. Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας. Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κάθε απάτητη κορυφή της πατρίδος σπίτι, κάστρο σου και βάση εξορμήσεως ξεσχίζοντας τις εχθρικές σάρκες. Η ελευθερία σου είναι ζήτημα χρόνου και η αγάπη των παιδιών της Πατρίδος αποτελεί την καλύτερη αμοιβή σου. Στην δεύτερη περίπτωση η ελευθερία κινδυνεύει με τελειωτικό χαμό μαζί με την Πατρίδα, εσύ είσαι σκουλήκι τελειωμένο με το πάτημα θέμα χρόνου και εξασφαλισμένο το αιώνιο ανάθεμα των παιδιών της Πατρίδος.

Ο Έλληνας Εθνικιστής είναι ανδρείος και παράτολμος. Δίδει ζωή μέσα από τη ζωή και τους αγώνες του. Βαδίζει στον δρόμο της Ελληνίδος Αρετής, είναι εμποτισμένος από τα νάματα των προγόνων του και παθιασμένος να φανεί όχι απλώς εφάμιλλος εκείνων των σπουδαίων ταγών της φυλής μας αλλά και να ξεπεράσει τις επιδόσεις τους τσακίζοντας τα δεσμά της σκλαβιάς και κατακτώντας Ελληνική Ισχύ και Δίκαιο. Απέναντί μας έχουμε ανδρείκελα που πατούν τη μνήμη των Ηρώων μας. Κι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε μήτε σ’ αυτούς μήτε στους εκπολιτισμένους τάχα απογόνους τού ίδιου πάντα βάρβαρου μισελληνισμού.

Οι αγώνες της ΕΟΚΑ απέναντι στους Άγγλους, τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους και τον Τούρκο διεκδικητή της αιματοπότιστης νήσου του Ευαγόρα είναι για εμάς υπέρλαμπρος φάρος αρετής και τόλμης απέναντι σε φαινομενικά αξεπέραστα εμπόδια. Η άρνηση των ανύπαρκτων δικαιωμάτων ισοπολιτείας και κατοχής απέναντι στο θράσος για την αποδοχή της κατοχής από το σκληρότερο μισελληνικό πρόσωπο είναι επιλογή ιερότερη και τιμιότερη πάσης άλλης σκυφτής «λογικής». Το στέφανο του μαρτυρίου χαλυβδώνει το λαό και τον συσπειρώνει γύρω από τους σκοπούς της τιμωρίας τού θράσους και τής ελευθερίας τής Ελλάδος.

Το σχοινί των Ηρώων μας θα γίνει βρόγχος στο λαιμό όσων θέλουν την Ελλάδα μικρή και εκπορνευόμενη ύπαρξη. Αποκρούουμε τις λόγχες, τους τόκους και τις ψήφους της ντροπής. Μένουμε πιστοί στην ορμήνεια τσεκούρι και φωτιά του Στρατηγού Κολοκοτρώνη για Καθαρή και Μεγάλη και Λεύτερη Ελλάδα. Τιμή στον Αετό και Παλικάρι των Κυπριακών Βουνών και κάθε Αδούλωτο Έλληνα. Με όρθια τα λάβαρα Ελληνισμού και Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑΣφαγή έως και 50% στις αμοιβές των ειδικών μισθολογίων - Αναδρομικό μαχαίρι από 1-8-2012


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.e-typos.com

Τριπλό ισχυρό σοκ θα υποστούν τις προσεχείς εβδομάδες περίπου 400.000 εν ενεργεία και συνταξιούχοι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, δικαστικοί λειτουργοί, καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, ιατροί του ΕΣΥ, ερευνητές και διπλωματικοί υπάλληλοι, που οι αποδοχές και οι συντάξεις τους υπολογίζονται με βάση τα λεγόμενα «ειδικά μισθολόγια».
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, οι αλλεπάλληλες μειώσεις των μηνιαίων αποδοχών υπολογίζεται ότι θα έχουν φθάσει σε επίπεδα από 5% έως και 50% για τους εν ενεργεία δημοσίους λειτουργούς και σε επίπεδα από 5% έως και 30% για τους αντίστοιχους συνταξιούχους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα θα προβλέπουν οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου:

Με απελάσεις Τούρκων διπλωματών απειλεί η Αθήνα

Οι προκλήσεις της Άγκυρας, που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, όπως είναι η Δυτική Θράκη έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών. Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις …διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.

ΕΝΑΣ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΕνας Τζουλιάνι επειγόντως


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.dimokratianews.gr

Του Φαήλου Κρανιδιώτη
Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ποιότητας ζωής είναι η ανεργία. Σίγουρα. Υπάρχουν κι άλλα.
Το 1990, η Νέα Υόρκη ήταν η πρωτεύουσα του εγκλήματος, με 2.245 φόνους! Σήμερα, είναι μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις. Δύσκολο πράγμα όταν μιλάμε για μια πόλη με 8.200.000 πληθυσμό, ρυθμούς ζωής ασύλληπτους και συσσωρευμένα τεράστια συμφέροντα κι αντιθέσεις. Πώς έγινε αυτό;
Το 1993 εξελέγη δήμαρχος ο Ρούντι Τζουλιάνι, πρώην γενικός εισαγγελέας, δεινός κυνηγός του εγκλήματος. Η στρατηγική του βασίστηκε στην εγκληματολογική θεωρία των «Σπασμένων παραθύρων», των James Q. Wilson και George L. Kelling. Η θεωρία αυτή λέει ότι η έλλειψη τάξης στον αστικό ιστό και οι βανδαλισμοί φέρνουν πρόσθετη εγκληματικότητα και περαιτέρω αντικοινωνικές συμπεριφορές. Ετσι, η διατήρηση ενός εύτακτου, καθαρού αστικού περιβάλλοντος σταματά την αύξηση και την κλιμάκωση του εγκλήματος σε σκληρότερες μορφές.
Η εφαρμογή της έγινε με το σιδερένιο χέρι του Μπιλ Μπράτον, επιτρόπου της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
Έγινε γνωστή ως «πολιτική μηδενικής ανοχής». Κατεβάζοντας όλη την αστυνομική δύναμη στους δρόμους, πρώτος στόχος έγιναν τα λεγόμενα «εγκλήματα κατά της ποιότητας ζωής». Οι βανδαλισμοί δημόσιων χώρων, κτιρίων, τα γκραφίτι, οι πιάτσες πώλησης ναρκωτικών, η επαιτεία, οι περιφερόμενοι μικροπαράνομοι χτυπήθηκαν ανηλεώς. Σας θυμίζουν κάτι στο κλεινόν μας άστυ;
Αυτές οι εγκληματικές συμπεριφορές υποβάθμιζαν την ποιότητα ζωής, έδιωχναν τους καλούς οικογενειάρχες και τις επιχειρήσεις, γκετοποιούσαν ολόκληρες γειτονιές και αυτές γίνονταν «φιλόξενος» χώρος για τη σκληρότερη εγκληματικότητα. Μια άλλη διαπίστωση ήταν ότι μεγάλο ποσοστό των συλληφθέντων ήταν φυγόδικοι και φυγόποινοι άλλων εγκληματικών πράξεων.

Ούτε ένα ευρώ του δανείου δεν πάει στους Έλληνες!

Ούτε ένα ευρώ του δανείου δεν πάει στους Έλληνες!

Το newsbomb.gr αποκαλύπτει ότι έχει ήδη συσταθεί ο ειδικός λογαριασμός για την εξυπηρέτηση του χρέους – Η μεγάλη κοροϊδία της τρικομματικής κυβέρνησης ότι αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε!

ΣΙΝΤΝΕΪ ΡΑΪΛΙΣίντνεϊ Ράιλι (1874 – 1925)


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.sansimera.gr

Ρωσοεβραίος τυχοδιώκτης και κατάσκοπος, το πρότυπο του Ίαν Φλέμινγκ για τον Τζέιμς Μποντ. Ο «Άσσος των Κατασκόπων», όπως ονομάσθηκε, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε τουλάχιστον τρία κράτη, κυρίως, όμως, στη Μεγάλη Βρετανία. Όλη η ζωή του κινήθηκε μεταξύ ιστορίας και μύθου.
Ο Σίντνεϊ Ράιλι (Sidney Reilly) γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1874 στην Οδησσό της Ρωσικής Αυτοκρατορίας (νυν Ουκρανίας). Το πραγματικό του όνομα, κατά την επικρατέστερη εκδοχή, ήταν Σολομόν (Σλόμο) Ρόζενμπλουμ και ήταν νόθος γιος ενός εβραίου γιατρού. Σε ηλικία 19 ετών συλλαμβάνεται από την «Οχράνα» (τη μυστική αστυνομία του Τσάρου) για συμμετοχή στην επαναστατική οργάνωση «Οι Φίλοι του Διαφωτισμού». Δραπετεύει και αφού σκηνοθετεί το θάνατό του, μπαρκάρει σε ένα πλοίο με προορισμό τη Βραζιλία.

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: Τι έλεγε ο Μπακούνιν για τους Εβραίους και τον Καρ...

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: Τι έλεγε ο Μπακούνιν για τους Εβραίους και τον Καρ...: Για αυτούς που δηλώνουν «αναρχικοί», «διεθνιστές», «αντιφασίστες» και «αντιρατσιστές» τους αφιερώνουμε τα παρακάτω λόγια του Μιχαήλ Μπακο...

Hip hop party στο Βόλο με οργισμένους κατοίκους να ραπάρουν> "Λαμόγιο Νάκο τα μέτρα αν ψηφίσεις, σ' αυτή την πόλη να μην ξαναπατήσεις"!

Με το σύνθημα "Λαμόγιο Νάκο τα μέτρα αν ψηφίσεις, σ' αυτή την πόλη να μην ξαναπατήσεις", χιλιάδες Βολιώτες διαδηλώτες αυτή την ώρα έχουν κατακλύσει την ... οδό Σπυρίδη που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. και Αντιπροέδρου της Βουλής, Θανάση Νάκου.Επίσης, οι πολίτες έχουν "κλείσει" και τους γύρω δρόμους, φωνάζοντας αντιμνημονιακά συνθήματα...


http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/t_561.html

Μάικλ Κόλλινς: το «Γελαστό Παιδί» ήταν Εθνικιστής
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.e-grammes.gr

Tου Γιώργου Πισσαλίδη
«Ήταν πρωί του Αυγούστου, κοντά στην ροδαυγή
βγήκα να πάρω αέρα, στην ποτισμένη γη.
Βλέπω μία κόρη κλαίει, σπαρακτικά θρηνεί
Σπάσε καρδιά μου εχάθη, το γελαστό παιδί».
Κλείνουν φέτος στις 16 Οκτωβρίου, 120 χρόνια από την γέννηση του Μάικλ Κόλλινς, του στρατιωτικού ηγέτη του IRA στην διάρκεια του Αγώνα για την Ιρλανδική Ανεξαρτησία (1919-1921) και εθνικιστή βουλευτή του Σιν Φέιν. Υπήρξε ο άνθρωπος που γονάτισε μια Αυτοκρατορία και δημιούργησε την Ιρλανδία ως κράτος. Πόσοι όμως ξέρουν ότι είναι και ο πραγματικός ήρωας του «Γελαστού Παιδιού» του Θεοδωράκη, που για χρόνια η Αριστερά το πάσαρε ως «αντιφασιστικό» τραγούδι;
Από την Εξέγερση του Πάσχα στον Απελευθερωτικό Αγώνα
Γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1890, στην κομητεία του Κορκ, ο Μάικλ Κόλλινς εμπνεόταν από παιδί από το πνεύμα του Εθνικισμού. Σε ηλικία 20 ετών, στην διάρκεια της διαμονής του στο Λονδίνο, θα γίνει μέλος της «Ιρλανδικής Ρεπουμπλικανικής Αδελφότητος» (IRB), μιας μυστικής οργάνωσης που όρκιζε τα μέλη της στην απελευθέρωση της Ιρλανδίας και ήταν υπεύθυνη για τις σημαντικότερες εξεγέρσεις του 19ου αιώνα. Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι στην Ιρλανδία ο Εθνικισμός μπορεί να σημαίνει τον απλό πατριωτισμό και μπορεί να υποστηρίζει αυτονομία από την Βρετανία, αλλά όχι πλήρη ανεξαρτησία ή την αποσκίρτηση με κοινοβουλευτικές μεθόδους. Από την άλλη, ο Ρεπουμπλικανισμός σημαίνει το κίνημα για την πλήρη απελευθέρωση της Ιρλανδίας σε συνδυασμό με ένοπλη βία και δημοκρατικό πολίτευμα. Ο Εθνικισμός είναι συνδεδεμένος με τον Καθολικισμό, ο Ρεπουμπλικανισμός είναι περισσότερο κοσμικός.
Ήταν ως οργανωτής της IRB, που ο Κόλλινς πήρε μέρος στην Εξέγερση του Πάσχα του 1916, πολεμώντας δίπλα στον Πάτρικ Πηρς στην κατάληψη του Ταχυδρομείου του Δουβλίνου. Θα αναδεικνυόταν επίσης σε μεγάλο ταλέντο τόσο στην οργάνωση επιχειρήσεων, όσο στην χρηματοδότηση της εξέγερσης. Η Εξέγερση του 1916 θα αποτύχαινε τραγικά. Θα άναβε όμως το φυτίλι για τον Απελευθερωτικό Αγώνα, τρία χρόνια αργότερα.
Ο Κόλλινς αρχικά καταδικάσθηκε σε θάνατο. Όμως για να μην δημιουργηθεί συμπάθεια στο πρόσωπο του, εξέτισε μόνο ένα χρόνο φυλάκισης σε φυλακή ασφαλείας. Όταν απελευθερώθηκε, ορίσθηκε διοικητικό μέλος του Σιν Φέιν και διοικητής οργάνωσης των «Ιρλανδών Εθελοντών». Αρχηγός και των δύο, υπήρξε ο εκ των ηγετών της Εξέγερσης του Πάσχα, Ήμον ντε Βαλέρα.
Στις εκλογές του 1918, ο Κολλινς εκλέγεται βουλευτής του Κορκ. Όμως μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του Σιν Φέιν αρνείται να λάβει θέση στην Βουλή του Γουέστμινιστερ. Έτσι το 1919, θα ιδρυθεί η Ντάιλ Έιρεααν, το πρώτο Ιρλανδικό Κοινοβούλιο, με πρόεδρο τον Ντε Βαλέρα. Άπαντες οι βουλευτές συλλαμβάνονται, παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις του Κόλλινς, που είχε κατασκόπους παντού και γλύτωσε. Τον Απρίλη του 1919, ο Κόλλινς οργανώνει την απελευθέρωση του Ήμον ντε Βαλέρα, του Άρθουρ Γκρίφιθ και των άλλων βουλευτών. Από εκεί και πέρα, η πολιτική του καριέρα εκτινάζεται στα ύψη. Το καλοκαίρι του 1919, αναλαμβάνει Πρόεδρος της IRB και τον Σεπτέμβριο, Διευθυντής Πληροφοριών του IRA (σωστή απόδοση: Ιρλανδικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός), όπως ονομάζονταν πλέον οι «Ιρλανδοί Εθελοντές».

"Η Αλβανία θα ολοκληρωθεί με Κόσοβο και Τσαμουριά"

«Η Αλβανία θα ολοκληρωθεί ως χώρα όταν δεν θα τις λείπουν πια τα δυο φτερά του Αετού, το Κοσσυφοπέδιο και η Τσαμουριά» δήλωσε μπροστά σε 8000 Αλβανούς εθνικιστές ο Idrizi! Ο πρόεδρος των Τσάμηδων, Shpetim Idrizi, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Αλβανικής Διασποράς που έλαβε χώρα χθες στην Γενεύη έκανε για άλλη μια φορά έκκληση για εθνική ενότητα των Αλβανών, ζητώντας παράλληλα να πολεμήσουν όλοι μαζί για να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Συνθήκης του Λονδίνου!

«Η εθνική ενότητα δεν πρέπει να είναι ταμπού και όλοι θα πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τα εθνικά θέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην εκδήλωση όπως διαβάζουμε στο aftonomi.gr όπου συμμετείχαν πάνω από 8000 Αλβανοί της Διασποράς, μιλώντας εξ ονόματος των Αλβανών της Τσαμουριάς, ο Idrizi εξήρε το ρόλο του μεγαλύτερου συμμάχου της Αλβανίας και των Αλβανών, των ΗΠΑ, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει δώσει στο έθνος τους όλα τα δικαιώματα που τους έχουν αρνηθεί.
"Περίμενε μας Μάνα Τσαμουριά γιατί έχεις τα παιδιά στου στην Αλβανία, στο Κόσσοβο, στην Διασπορά, έχεις τους Αλβανούς της Μακεδονίας, του Μαυροβουνίου, του Πρεσέβου κλπ… Εξ ονόματος των Αλβανών της Τσαμουριάς εύχομαι σε όλους τους Αλβανούς, όπου και αν βρίσκονται για την 100ή επέτειο του Αλβανικού κράτους και τους καλώ να πολεμήσουμε για να ανατρέψουμε τις αποφάσεις της Διάσκεψης του Λονδίνου το 1913, σας καλώ να εργαστούμε και να αγωνιστούμε για την Εθνική Ένωση", δήλωσε ο Idrizi.
Ο επικεφαλής του Τσάμικου κόμματος πρόσθεσε ακόμη πως η Αλβανία θα ολοκληρωθεί ως χώρα όταν δεν θα τις λείπουν πια τα δυο φτερά του Αετού, το Κοσσυφοπέδιο και η Τσαμουριά!
Η δραστηριότητα αυτή της Αλβανικής Διασποράς διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 100ης επετείου της δημιουργίας του Αλβανικού Κράτους, με τη συμμετοχή της αλβανικής πολιτικής και της πνευματικής ελίτ από όλα τα αλβανικά εδάφη και την διασπορά, τονίζουν τα αλβανικά
Να γίνουμε πάλι κουραστικοί; Το ΥΠΕΞ τι θα κάνει; Θα επέμβει καθόλου; Η μήπως τους ενοχλούμε στις "ώρες" κοινής ησυχίας;

defencenet

Η.Νικολακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται!Ο γνωστός για τις αριστερές πεποιθήσεις αλλά και "αντικειμενικές" δημοσκοπικές προβλέψεις, Ηλίας Νικολακόπουλος δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί κι αυτός την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την απήχηση του στην ελληνική κοινωνία. Σε συνέντευξή του στην "Εποχή" δήλωσε για την Χρυσή Αυγή:
"Η Χρυ­σή Αυ­γή διεκ­δι­κεί ρό­λο στη δε­ξιά
Η Χρυ­σή Αυ­γή φαί­νε­ται ό­τι ε­κτι­νάσ­σε­ται ...
Έχει α­νο­δι­κή τά­ση. Το ε­πί­πε­δο του 10% δεί­χνει να το έ­χει αγ­γί­ξει ή να το έ­χει ξε­πε­ρά­σει. Δεν έ­χει βέ­βαια στα­θε­ρο­ποιη­μέ­νο α­κρο­α­τή­ριο. Τα κέρ­δη δεν εί­ναι α­κό­μη πα­γιω­μέ­να. Προέρ­χο­νται κα­τά το με­γα­λύ­τε­ρο μέ­ρος α­πό το χώ­ρο της ΝΔ. Η ΧΑ πλέ­ον έ­χει α­πό ό,τι φαί­νε­ται, τη στρα­τη­γι­κή να α­πο­κτή­σει και σα­φές ι­δε­ο­λο­γι­κό σή­μα ε­ντός του ευ­ρύ­τε­ρου χώ­ρου της δε­ξιάς. Δεν εί­ναι το α­πλώς α­ντι­συ­στη­μι­κό κόμ­μα να­ζι­στι­κής χροιάς. Εντάσ­σε­ται στο χώ­ρο της δε­ξιάς, της πιο πα­ρα­δο­σια­κής, δεν εί­ναι μό­νο στό­χος οι με­τα­νά­στες, εί­ναι και οι α­ρι­στε­ροί. Σα­φώς, το σύν­θη­μα “τι­μή στους χί­τες και τους ταγ­μα­τα­σφα­λί­τες” που φω­νά­ζα­νε στον Με­λι­γα­λά, δεί­χνει ό­τι το­πο­θε­τεί­ται στον α­ντί­πο­δα του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και του ΚΚΕ, αλ­λά κυ­ρίως του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Εάν, ε­πο­μέ­νως, η κυ­βέρ­νη­ση αρ­χί­ζει να φυλ­λο­ρο­εί, αυ­τό θα τρο­φο­δο­τεί την ΧΑ. Η ΧΑ φαί­νε­ται ε­πι­πλέ­ον ό­τι έ­χει υιο­θε­τή­σει έ­ναν α­κτι­βι­σμό που εί­ναι στα ό­ρια της νο­μι­μό­τη­τας. Παί­ζει ε­ντυ­πω­σια­κά με την ο­ρια­κή πρό­κλη­ση. Και κερ­δί­ζει στον κό­σμο στον ο­ποίο α­πευ­θύ­νε­ται. Ένα φαι­νό­με­νο εκ­φα­σι­σμού δεν α­ντι­με­τω­πί­ζε­ται διοι­κη­τι­κά. Πο­λι­τι­κά, ε­πί­σης, εί­ναι δύ­σκο­λο να α­ντι­με­τω­πι­στεί, για­τί ο κό­σμος στον ο­ποίο α­πευ­θύ­νε­ται η ΧΑ δεν α­κούει ε­σέ­να, δεν πρό­κει­ται να α­κού­σει κα­νέ­ναν α­ρι­στε­ρό ή φι­λε­λεύ­θε­ρο. Αυ­τή εί­ναι η με­γά­λη δυ­σκο­λία.
Όμως, η ΧΑ ό­τι έ­χει ει­σχω­ρή­σει στα κοι­νω­νι­κά στρώ­μα­τα ε­μπρά­κτως. Φτιά­χνει, π.χ., κοι­νω­νι­κό πα­ντο­πω­λείο, γρα­φεία ευ­ρέ­σεως ερ­γα­σίας...

Τρομάζει τον Κ. Στεφανόπουλο η Χρυσή ΑυγήΤρομάζει τον Κ. Στεφανόπουλο η Χρυσή Αυγή
Συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «τον τρομάζει η Χρυσή Αυγή επειδή η συμπεριφορά της δεν είναι καθόλου κοινοβουλευτική».
Τον τρομάζει η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, όμως ας δούμε τι άλλο δήλωσε στην συνέντευξη του, για να μπούμε στο «κλίμα» περί του τι δεν τρομάζει τους πολιτικούς, αλλά τους τρομάζει η Χρυσή Αυγή.
Δήλωσε, λοιπόν, στην συνέντευξη του ο κ. Στεφανόπουλος ότι αν ήταν ενεργός πολιτικά σήμερα θα έπαιζε μάλλον τον ρόλο του πρωθυπουργού, κ. Σαμαρά, και ο νοών νοείτω περί του «τι εννοεί ο ποιητής». Σχετικά μάλιστα με την κρίση παραδέχεται ότι αυτή ξεκίνησε όταν οι πολιτικοί άρχισαν να κάνουν διορισμούς και δαπάνες που καταστρέφαν την οικονομία μας. Χρησιμοποίησε μάλιστα πρώτο πληθυντικό στην σχετική δήλωση του, μην αφήνοντας «απ’ έξω» και τον εαυτό του προφανώς.
Όσον αφορά το Κυπριακό και το σχέδιο Ανάν είπε ότι η παρέμβαση του υπέρ του «ναι» που ήταν ξεκάθαρα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων είπε ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία να επανενωθεί η Κύπρος. Πάλι καλά βέβαια που ο Ελληνικός Λαός έχει καλύτερα εθνικά αντανακλαστικά από τον κ. Στεφανόπουλο.
Με αυτά ως δεδομένα καταλαβαίνουμε επακριβώς ποια «κοινοβουλευτική συμπεριφορά» θα ήθελε από την Χρυσή Αυγή ο κ. Στεφανόπουλος που υποσχόμαστε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν θα την αποκτήσουμε ποτέ! Και ας τρομάζουν οι πολιτικοί που έφεραν την Πατρίδα στο χείλος του γκρεμού και οι δημοσιογράφοι που τους σιγοντάριζαν.http://www.xryshaygh.com

Ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος;

Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος επιτάσσει το εξής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.». Αν επομένως κάποιες από τις ενέργειες της σημερινής κυβέρνησης είναι αντισυνταγματικές, σε σημείο κατάλυσης του Συντάγματος, τότε οφείλουμε κατ’ επιταγή του ίδιου του Συντάγματος να αντισταθούμεμε κάθε μέσο. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε οφείλουμε…. να σιωπήσουμε, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να εφαρμόσουμε πιστά ότι ακριβώς αποφασίζει η κυβέρνηση.

Για να ενεργοποιηθεί όμως το άρθρο 120 ώστε να δικαιούνται και να υποχρεούνται να αναλάβουν οι ίδιοι οι πολίτες δράση απαιτούνται να συντρέχουν κατά το Σύνταγμα δύο προϋποθέσεις. 1) Κατάλυση του Συντάγματος και 2) Η κατάλυση αυτή να γίνεται με τη βία.

Σε ότι αφορά την πρώτη προϋπόθεση, αυτή τη φορά έχουμε διαπιστωμένη σκοπούμενη από την κυβέρνηση παραβίαση του Συντάγματος, την οποία διαπίστωση έκανε ένα από τα τρία Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας, δηλαδή το Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο γνωμάτευσε σχετικά για το θέμα των συντάξεων. Επομένως η πρώτη προϋπόθεση πληρούται. Η κυβέρνηση μπορεί να ισχυριστεί εδώ ότι δεν καταλύει εντελώς το Σύνταγμα, αλλά απλά παραβιάζει κάποιες διατάξεις του. Δεδομένου όμως ότι το ίδιο το Σύνταγμα δεν ξεχωρίζει την κατάλυση από την απλή παραβίαση και δεδομένου ότι η εκ των προτέρων προειδοποίηση από το Ανώτατο Δικαστήριο ότι ο σκοπούμενος νόμος είναι παραβίαση του Συντάγματος, τότε η κυβέρνηση είναι σε γνώση και επομένως συγγνωστά παραβιάζει το Σύνταγμα πράγμα που υποδηλώνει de facto κατάλυσή του.

Σε ότι αφορά τη δεύτερη προϋπόθεση δηλαδή τη χρήση βίας, εδώ η κυβέρνηση μπορεί να αντιτείνει ότι δεν παραβιάζει το Σύνταγμα με τη βία, αλλά νομοθετεί στα πλαίσια του Συντάγματος και ο κάθε ένας που νομίζει ότι παραβιάστηκε το Σύνταγμα μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια για να δικαιωθεί.

Στο θέμα της βίας όμως υπάρχουν δύο απόψεις. Η μία λέει ότι υπάρχει χρήση βίας από την πλευρά της κυβέρνησης αφού οδηγεί το λαό σε βίαιη φτωχοποίηση χωρίς ο τελευταίος να ερωτηθεί. Όμως η κυβέρνηση μπορεί να αντιτείνει ότι δεν χρησιμοποιεί η ίδια βία κατά την παραβίαση του Συντάγματος, αλλά η βίαιη φτωχοποίηση είναι το αποτέλεσμα της παραβίασης του Συντάγματος.

Υπάρχει όμως και η δεύτερη άποψη που λέει ότι το Σύνταγμα δεν διακρίνει μεταξύ σωματικής και ψυχολογικής βίας. Εφόσον λοιπόν τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Βενιζέλος δημόσια απειλούν ψυχολογικά τους βουλευτές τους, πως αν δεν παραβιάσουν το Σύνταγμα (όπως διέγνωσε το ΕΣ) και δεν ψηφίσουν αντισυνταγματικό νόμο (που αφορά το συνταξιοδοτικό), τότε θα διαγραφούν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες τους και τα κόμματά τους, έχουμε άσκηση ψυχολογικής βίας για παραβίαση του Συντάγματος. Η διαγραφή των βουλευτών είναι γνωστό ότι συνεπάγεται αυτόματα και σύμφωνα με την ελληνική αρχηγοκεντρική οργάνωση των κομμάτων και το τέλος της πολιτικής τους σταδιοδρομίας. Επομένως υπάρχει εδώ σαφώς ψυχολογική βία. Είναι βέβαιο ότι πολλοί βουλευτές θα ψήφιζαν εντελώς διαφορετικά αν δεν απειλούνταν με διαγραφή, υπακούοντας μόνο στη συνείδησή τους, όπως εξάλλου και το ίδιο το Σύνταγμα επιτάσσει.

Το αν συντρέχουν στην περίπτωση της ψήφισης της αντισυνταγματικής διάταξης για το συνταξιοδοτικό οι δύο προϋποθέσεις που απαιτεί το άρθρο 120 παρ. 4, δηλαδή κατάλυση του Συντάγματος με άσκηση βίας ας το κρίνει ο καθένας που είναι υπεύθυνος πολίτης.

Εκείνο όμως που δημιουργεί εντύπωση είναι ότι δεν ερωτώνται, ούτε τοποθετούνται για το συγκεκριμένο θέμα οι καθηγητές συνταγματολόγοι που είναι σχεδόν καθημερινά στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ. Ξεχνούν άραγε να το ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι ή διαφεύγει από τους ίδιους τους συνταγματολόγους να το θέσουν;

Ενδιαφέρει τελικά κανέναν σ’ αυτόν το τόπο το άρθρο 120;;;

Πέτρος Χασάπης

Αγρια Κόντρα Κασιδιάρη - Γεωργιάδη 7.11.12

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΌλοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μέτρα, λένε πως θα τα ψηφίσουν «με βαριά καρδιά», «για να μην πτωχεύσει η Ελλάδα», «για να παίρνουμε μισθούς και συντάξεις» κ.τ.λ. Δεν ξέρουμε αν τα πιστεύουν αυτά που λένε ή απλά υποκρίνονται φοβούμενοι το πολιτικό κόστος (κατά 99,9% συμβαίνει το δεύτερο). Υπάρχει, όμως, κι ένας που τα ψηφίζει με χαρά, γιατί τα βρίσκει… σωστά!!! Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη, εισηγητή του νομοσχεδίου και διαπρύσιο τελάλη του στα τηλεοπτικά παράθυρα: «Δεν ψηφίζουμε με το ζόρι τα μέτρα, τα ψηφίζουμε γιατί είναι σωστά».
Μάλιστα, σύμφωνα με παραπολιτικό του «Βηματοδότη»: «Από χθες κάθεται να διαβάσει όλες αυτές τις εκατοντάδες σελίδες για να μπορεί να στηρίξει με πάθος τα μέτρα, επιμένοντας ότι αυτά περιλαμβάνουν δύο διαφορετικά πράγματα: τα δημοσιονομικά, τα οποία έπρεπε να είχαμε πάρει γιατί δεν μας δάνειζε κανείς και τις μεταρρυθμίσεις που είναι εντελώς αυτονόητα θέματα».
Φήμες λένε πως η μανία του συγκεκριμένου βουλευτή με την τηλεοπτική δημοσιότητα (κι όχι η… άγνοια κινδύνου) είναι η αιτία της στάσης του. Γιατί ποιο διαπλεκόμενο κανάλι δε θα καλεί επί μονίμου βάσεως τον πιο φανατικό τελάλη του μνημονίου; Και ποιόν θα «σπρώχνει» στις τηλεοπτικές μάχες ο Α. Σαμαράς, αν όχι τον Άδωνι, αφού δεν υπάρχουν και πολλοί διαθέσιμοι για να παίξουν αυτό το ρόλο; Αφήστε δε που στο… βάθος τον περιμένει (στον πρώτο ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης που δε θα αργήσει…) και κάποιο υπουργείο, ως ανταμοιβή για τον υπερβάλλοντα ζήλο του. Έτσι εξηγούνται όλα…http://neadeksia.wordpress.com

Το έγκλημα και η προδοσία σε βάρος της Ελλάδας με απλά λόγια!


Οι Ισπανοί οδηγούν τους δικούς τους Πανταλάκηδες, Παπαδήμους και Προβόπουλους στη φυλακή, πριν την ανακεφαλαιοποίηση. Και η Ελλάδα κύριε; Η αλήθεια λέγεται δωρεάν. Το ψέμα επ’ αμοιβή. Πως είναι δυνατόν δεκάδες πολιτικοί να λένε εν χορώ το ίδιο άθλιο ψέμα; Ότι δηλαδή “χωρίς τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις”;

Πως είναι δυνατόν να το λένε επί μήνες αναίσχυντα βάζοντας κάθε φορά διαφορετικό χρονικό ορίζοντα εκβιασμού όταν λήγει ο προηγούμενος;

Διαβάστε λοιπόν την απλή, ξεκάθαρη αλήθεια.

Η δόση όπως ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι, δεν θα πάει ούτε στην πραγματική οικονομία ούτε στα δημόσια ταμεία. Θα χρησιμοποιηθεί για την “ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών“.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα λάβουν έναν πακτωλό χρημάτων για να “διασωθούν”. Αυτά τα χρήματα όμως θα περάσουν στο “δημόσιο χρέος”, δηλαδή στις πλάτες των πολιτών.

Μα αυτό είναι παράνοια (!) θα πείτε δικαίως.

Πώς είναι δυνατόν ο πολίτης που έχασε το μαγαζί του, τη βιοτεχνία του, το σπίτι του, τη δουλειά του από τις αδηφάγες τράπεζες, να υποχρεώνεται να πληρώνει τα “σπασμένα” τους;

Δεν είναι “παράνοια”. Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα στην ιστορία του νεώτερου Ελληνικού κράτους. Ένα έγκλημα που ενορχηστρώθηκε πριν την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, με τα περιβόητα δείπνα του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου με τους τραπεζίτες.

Το πρώτο μνημόνιο, ένα πραγματικό μνημείο βιασμού του Ευρωπαϊκού δικαίου, προέβλεπε αυτόν τον περιβόητο όρο της “ανακεφαλαιοποίησης“. Γιατί η Ευρώπη δεν μίλησε; Γιατί απλούστατα από την Ελληνική τραγωδία απεκόμισε και αυτή, ειδικά η Γερμανία τεράστια κέρδη όπως γνωρίζουμε σήμερα.

Το “Ελληνικό” μνημόνιο λοιπόν, προέβλεπε την καταχρηστική χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, με έναν υποτυπώδη έλεγχο στα πεπραγμένα τους.

Χρηματοδότηση που θα την πλήρωνε ο Ελληνικός λαός, υποθηκεύοντας όχι μόνο το μέλλον του μέσω των εγκληματικών μέτρων ύφεσης και αδικίας, αλλά και την ίδια τη δημόσια περιουσία.

Για κάθε ευρώ που λαμβάνουν οι τράπεζες, υποθηκεύεται αντίστοιχη αξία Εθνικού πλούτου ως “εγγύηση”.

Το “πρόβλημα” άρχισε όταν η κρίση πήρε διαστάσεις και οι Ισπανοί με τους Ιταλούς τραπεζίτες προσπάθησαν να περάσουν αυτό το εγκληματικό, αντευρωπαϊκό κατασκεύασμα στην χώρα τους.

Τότε πρώτος ο Ραχόι είπε ένα μεγάλο “ΟΧΙ”. Δεν θα πληρώσει ο Ισπανικός λαός τα σπασμένα των τραπεζών. Και τα κατάφερε. Η τράπεζα Bankia ανακεφαλαιοποιείται από τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό, χωρίς να επηρεάσει το δημόσιο χρέος. Τα εκεί Golden Boys, όπως άλλωστε έγινε και στις ΗΠΑ, οδηγούνται μαζικά στον εισαγγελέα, για μία σειρά κακουργημάτων. Μαζί και ο “αρχηγός”. Ποιος είναι;

Ο Ροδρίγο Ράτο, που χρημάτισε υπουργός Οικονομικών από το 1996 έως το 2004, κατόπιν γενικός διευθυντής του ΔΝΤ έως το 2007! Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν; Απάτη, κακοδιαχείριση, παράνομη ιδιοποίηση, παραποίηση λογαριασμών και συνωμοσία για τιμολογιακές μεταβολές. Κοινώς, ισόβια.

Τη σκυτάλη πήρε ο Μόντι, που απαίτησε Ευρωπαϊκή λύση για τις τράπεζες από το Ευρωπαϊκό πλέον ταμείο, που δεν θα επιβαρύνει τις χώρες μέλη.

Και η Ελλάδα κύριε; Γιατί η κυβέρνηση που ξιφουλκούσε για την “παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη” δεν ακολουθεί την Ευρωπαϊκή λύση, αλλά διατηρεί αυτό το ελληναράδικο μοντέλο διαπλοκής;

Η απάντηση είναι απλή και συνοψίζεται σε δύο φράσεις:

• Τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης, περνούν στο δημόσιο χρέος και δίνονται στις τράπεζες από το κράτος. Έτσι, ο όποιος έλεγχος για κακοδιαχείριση, θα έπρεπε να γίνει από το ίδιο το κράτος. Το κράτος που κρατά ακόμα στα συρτάρια την έκθεση της BlackRock. Το κράτος που ήδη έχει δώσει δισεκατομμύρια στις τράπεζες, κρατώντας τις διοικήσεις τους ανέγγιχτες!

• Εάν η Ελλάδα ακολουθούσε την Ευρωπαϊκή λύση, για κάθε Ευρώ που θα πήγαινε στις τράπεζες, ο έλεγχος στους τραπεζίτες θα ήταν αμείλικτος και ο αριθμός που θα πήγαινε στον Κορυδαλλό, πολλαπλάσιος.

Πως είναι δυνατόν τότε, το πλειοψηφικό μέρος του πολιτικού συστήματος να συντάσσεται διακομματικά με αυτό το έγκλημα; Και να βγαίνει ο κάθε Σαχινίδης να μας λέει ότι “δεν ακολουθούμε το Ευρωπαϊκό μοντέλο για να μην μας πάρουν τις τράπεζες οι “κακοί ξένοι“, αλλά από την άλλη να μιλά για “Νεφελίμ”;

Η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο ο κύκλος διαπλοκής στην Ελλάδα. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, το κράτος κατέστρεψε ευλαβικά την πραγματική οικονομία με τα άθλια μέτρα υπέρ των τραπεζών. Πλέον, ΜΟΝΟ οι τράπεζες έχουν χρήμα. Τι σημαίνει αυτό;

Οι τραπεζίτες χρηματοδοτούν τους εκδότες για να τους κρατήσουν ζωντανούς, οι εκδότες προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους, οι οποίοι με την σειρά τους εξασφαλίζουν την καταχρηστική χρηματοδότηση και ασυλία στους τραπεζίτες.

Ο απλός φαύλος κύκλος, που στραγγαλίζει την πατρίδα.

Θα υπάρξει νέο “Γουδή”; Θα στηθούν νέα ειδικά δικαστήρια που θα αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη;

Είναι μοναδική ευκαιρία για να ακουστεί από το στόμα ενός πραγματικού ηγέτη ένα πραγματικό ΌΧΙ! Αλλιώς θα ακουστεί σίγουρα από το στόμα σύσσωμου του ελληνικού λαού…

.newsbomb.gr

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΨάχνοντας για την καταγγελία περί των επί δύο μήνες απλήρωτων εργαζομένων του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαμε στη σελίδα στο Facebook του βουλευτή-κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, όπου και δημοσιεύτηκε χωρίς να έχει διαψευστεί. Με την ευκαιρία, ρίξαμε και μια ματιά στα σχόλια των συριζαίων (στα ανώνυμα σχόλια ο καθένας βγάζει ελεύθερα τα εσώψυχά του) και… φρίξαμε.
Οι… «ανωτέρου επιπέδου», «καλοί άνθρωποι και αλληλέγγυοι με τους καταφρονεμένους όλης της γης», αυτοί που «απεχθάνονται τη βία», και άλλα παραμύθια που μας πουλάνε τα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ, μιλάνε για κρεμάλες, σφάξιμο στο γόνατο, κοινωνική εργασία (των αντιπάλων τους) σε… χωματερές και άλλα… ανθρωπιστικά. Μάλιστα, τα λένε αυτά για τους πρώην συντρόφους τους, της κουβελαρίας.
Αν, λοιπόν, ονειρεύονται σφαξίματα στο γόνατο (με κονσερβοκούτι άραγε;) για τους ΔΗΜΑΡαίους, φανταστείτε τι σκοπεύουν να κάνουν στους εθνικιστές αν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία! Ιδού, λοιπόν, το… επίπεδο αυτών που θα… αλλάξουνε την κοινωνία και θα κάνουν τη ζωή μας… καλύτερη και μην ξεχνάτε δύο πράγματα:
1ον) Ο κομμουνισμός δεν είναι μια ακόμη άποψη σαν τις άλλες. Είναι έγκλημα! Και ο κάθε κομμουνιστής είναι ένας εν δυνάμει εγκληματίας κι έτσι οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε.
2ον) Κάθε κομμουνιστής, ακόμα κι αν δηλώνει –για λόγους παραπλάνησης του κόσμου- «αντισταλινικός», κρύβει μέσα του έναν μικρό Στάλιν.http://neadeksia.wordpress.com

Η θανατηφόρα δόση του ετοιμοθάνατου

Του Ηλία Καραβόλια, Δεν χρειαζόμασταν την χθεσινή Wall Street Journal ώστε να αντιληφθούμε το σκηνοθετημένο σκηνικό μετάθεσης ευθυνών για την καθυστέρηση της εκταμίευσης των χρημάτων προς την Ελλάδα, όπως όφειλαν να κάνουν η ΕΕ και το ΔΝΤ της χώρας Mας λένε λοιπόν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ότι ‘…. ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και ΕΚΤ βρίσκονται σε πλήρη αντιπαράθεση για το ποιος θα σηκώσει στις πλάτες του – και ποιος όχι – το βάρος του ελληνικού χρέους…’ Η εφημερίδα επικαλείται μάλιστα και πηγές της ΕΚΤ που λένε ότι η τελευταία θα μπορούσε να προχωρήσει σε πώληση των ελληνικών ομολόγων που κατέχει, χωρίς να δρέψει κέρδη ή να υποστεί ζημιές. Όλα αυτά, μια μέρα πριν τις αμερικανικές εκλογές και δύο μέρες πριν συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ…

Εδώ, με την χώρα σε παράλυση διαρκείας, με στάση εργασίας και εμπορίου παντού, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανάγκη αποπληρωμής ομολόγου που λήγει σε λιγότερες από δύο εβδομάδες (16/11), και υποστηρίζει ότι δεν διαθέτει χρήματα. Και όμως δεν είναι έτσι, γιατί άλλα λέει το Reuters ! Επικαλείται ανώτατους αξιωματούχους της ΕΕ που λένε ότι είναι απίθανο να αποφασίσει το Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου, την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις ευρώ για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα : ‘Η Σύνοδος της 12ης Νοεμβρίου δεν θα αποτελέσει το καταληκτικό στάδιο. Δεν βρισκόμαστε υπό τόση πίεση όση ενδεχομένως πιστεύεται’, αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο τη δήλωση του αξιωματούχου. Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι ‘…η Αθήνα είναι ικανή να καλύψει τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της, χωρίς πρόσθετη οικονομική ενίσχυση, μέχρι και τα τέλη Νοέμβρη, ίσως δε ακόμη και τις αρχές Δεκέμβρη..’
Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι τα αποθέματα της Ελλάδας φτάνουν μέχρι 16 Νοεμβρίου ,οπότε και θα πρέπει να πληρωθεί ένα ομόλογο αξίας 5 δις ευρώ. Ουσιαστικά, αφού μας υπενθύμισε ότι μίλησε μέχρι και τον ίδιο τον… Θεό(!), που μάλλον αν ήταν άνθρωπος θα ήταν σκληρός γερμανός τραπεζίτης, μας λέει ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία ως προς όλες τις επιμέρους διαστάσεις του πακέτου, δεν θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση .Άρα ,υπονοείται ότι ο κίνδυνος αδυναμίας αποπληρωμής των 5 δις ευρώ στις 16 Νοεμβρίου, έχει διογκωθεί, με αποτέλεσμα η χρεοκοπία, εξαιτίας της έλλειψης ταμειακών διαθεσίμων, να έρχεται όλο και πιο κοντά .
‘ Προφανώς’ οφείλουμε να πιστέψουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, και όχι ανώνυμους αξιωματούχους στο Reuters και στην WSJ. ‘Προφανώς’, το πρόβλημα είναι να πάρουμε τα αναγκαία μέτρα, να συμμορφωθούμε στις υποδείξεις και να εκταμιευτεί η δόση. Αλλιώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μέσα ή έξω από την χώρα μας δουλεύουν. Δηλαδή, είτε έχουμε λεφτά για κάποιο καιρό ακόμη κι απλά ο φόβος των άδειων ταμείων είναι ένα μέσο πίεσης σε έλληνες( για τα μέτρα) και ξένους( για την δόση) ,είτε οι ξένοι προετοιμάζουν το έδαφος και για άλλες μελλοντικές βάρβαρες οδηγίες και προσαρμογές ,πέραν του σκληρού πολυνομοσχεδίου που θα ψηφιστεί την Τετάρτη
Που βρίσκεται η πραγματικότητα; Ακόμη και οι ίδιοι διαχειριστές στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, πιστέψτε με, δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Ο λόγος; Μα πουθενά δεν αναφέρεται η πιο σημαντική οφειλή του Δημοσίου : αυτή με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ύψους 8 δις, στους εντός χώρας προμηθευτές του ! Πρόκειται για την πιθανότητα γενικευμένες εσωτερικής στάσης πληρωμών. Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς, πέραν του Γ. Βαρουφάκη σε ένα σημείο του χθεσινού άρθρο του στο www.protagon.gr πότε, πώς και αν θα βρεθούν αυτά τα 8 δις; Θα πεί κάποιος: μα εδώ δεν θα έχουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις( 2 δις είναι) , δεν θα πάρουν οι τράπεζες μας τα 25 δις, δεν θα πληρώσουμε το ομόλογο των 5 δις, και θα σκεφτούμε τα εσωτερικά μας χρέη των 8 δις ; Διαφωνώ με τον κατά τα λοιπά ορθότατο στο άρθρο του Γ. Βαρουφάκη , που προτείνει μεταξύ άλλων θετικών εισηγήσεων ‘…το Δημόσιο να αποπληρώσει τους προμηθευτές του όχι με ομόλογα αλλά με τίτλους που τους εγγυώνται απαλλαγή από φόρους των επόμενων πέντε ετών (2013-2018). Π.χ. μια εταιρεία στην οποία το κράτος χρωστά 500 χιλιάδες, να λάβει 500 τίτλους των χιλίων ευρώ έκαστος, κάθε ένας εκ των οποίων μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε εφορία έναντι μελλοντικών φόρων (όποιου έτους εκείνη επιλέξει)..’
Την ίδια ώρα που ξορκίζουμε τους ξένους δαίμονες να μην μας δένουν χειροπόδαρα με νέο χρέος, δυσβάστακτο και υπέρογκο , θεωρούμε ότι 8 δις είναι ‘ανταλλάξιμο’ μέγεθος με Έλληνες προμηθευτές του Δημοσίου, που πρέπει να δείξουν πατριωτική κατανόηση διότι θα τα συμψηφίσουν με …μελλοντική φορολόγηση ! Και για τα χρέη τους από προηγούμενους φόρους; Για εκείνα σε τράπεζες και σε τρίτου; Για απλήρωτες επιταγές και μισθούς στην αγορά τι θα δώσουν ; Ομόλογα;
Η ουσία είναι όμως ότι η επόμενη δόση όχι μόνο δεν μας εξασφαλίζει την σωτηρία (εντός του ευρώ ) αλλά πιθανότατα θα είναι η αρχή του τέλους που ίσως να μας αποδυναμώσει σε βαθμό που θα θέσει σε κίνδυνο την παραμονή μας στο ευρώ : Οι δόσεις δανείων αγοράζουν χρόνο χειροτερεύοντας το πρόβλημα, η ανα-κεφαλαιοποίηση των τραπεζών ουσιαστικά καταδικάζει σε ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση τόσο τις τράπεζες όσο και το δημόσιο, ενώ τα μέτρα των 11,5 δις για την επόμενη χρονιά , θα ρίξουν το ΑΕΠ κάτω από τα 180 δις -άρα αντίο πλεόνασμα για το 2013 ίσως και για το 2014, δηλαδή παμε χωρίς όπλα στον πόλεμο – αφού αυτό επικαλείται η κυβέρνηση ( να γυρίσουμε σε θετικά νούμερα για να κάνουμε στιβαρή διαπραγμάτευση …) Τις αστοχίες του νέου Μνημονίου( νέου ‘Μεσοπρόθεσμου’) τις αναλύει καλύτερα όλων ο καθηγητής Κ. Μελάς(http://www.kostasmelas.gr/) Αξίζει να τις δει κανείς λεπτομερώς και να παρατηρήσει πόσο απέχει η προσδοκία από την πραγματικότητα.
Ανησυχώ πλέον έντονα διότι ο ασθενής Ελλάδα αντιμετωπίζεται όχι σαν κλινικά νεκρός, αλλά σαν εγκεφαλικά νεκρός, από τους διεθνείς εταίρους αλλά και από τους ασκούντες οικονομική πολιτική εντός των τειχών. Και φοβάμαι ότι οι ‘δόσεις’ από αυτή την νέα ‘αντικαρκινική χημειοθεραπεία’ στην ελληνική κοινωνία, όχι μόνο δεν θα δώσουν παράταση ζωής, αλλά υποψιάζομαι μήπως και προετοιμάσουν έναν ‘γλυκό θάνατο’ και σχετικά ανώδυνο για τους λοιπούς ασθενείς ,που φαίνονται να χειροτερεύουν στην εντατική της ‘Κλινικής Ευρωζώνη’.
Η ελληνική κοινωνία, δεν είδε ακόμη τα χειρότερα, και όπως συχνά λέω, δεν έζησε ακόμη την’ βαθιά’ ύφεση: αυτή θα την ζήσουμε όταν αρχίσουν να γυρνάνε οι αριθμοί( δημοσιονομικά μεγέθη) αλλά δεν θα γυρνάνε τα δικά μας νούμερα, τα καθημερινά ισοζύγια επιβίωσης από την λιτότητα και την αφαίμαξη των εισοδημάτων μας.


olympia

«ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΤον… μάστορά του βρήκε ένας 31χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Ιράκ, όταν επιχείρησε να μπει νύχτα σε φορτηγό αυτοκίνητο για να πάει στην Ιταλία. Ο 50χρονος Τούρκος οδηγός του φορτηγού τον επισήμανε την ώρα που ανέβαινε στο φορτηγό και τον μαχαίρωσε στο δεξί του χέρι. Το συμβάν έγινε στο Νέο Λιμάνι Ηγουμενίτσας και ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» λαθρομετανάστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για νοσηλεία.
Όπως μάθαμε, μόλις έμαθαν για μαχαίρωμα λαθρομετανάστη, έτοιμες τις είχαν τις πύρινες ανακοινώσεις για «ρατσιστικό έγκλημα από τους γνωστούς μαχαιροβγάλτες με τις μαύρες μπλούζες» οι «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυοι», «συμπαραστάτες» κ.λπ. των κομμάτων της αριστεράς και των ΜΚΟ, αλλά μόλις έμαθαν ότι ο δράστης ήταν… δικός τους (Τούρκος) κατάπιαν τα… μολύβια τους. Πληροφορούμαστε πως την ίδια γκάφα πήγε να κάνει μες τη νύχτα και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας, που είχε… απίκο για την Ηγουμενίτσα τους άνδρες της νέας υπηρεσίας πάταξης του ρατσισμού, αλλά μόλις πληροφορήθηκε την εθνικότητα του δράστη βλαστήμησε την… τύχη του και ξαναπήγε για… ύπνο. Καλά ξυπνητούρια!http://neadeksia.wordpress.com

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φρενοβλαβής Εκαλιώτισσα "κομμουνίστρια" οπλοφορεί, κυκλοφορεί και απειλεί...


Λιάνα Κανέλλη: "Έχω άδεια οπλοφορίας από το 1992, όταν με είχαν ξαναχτυπήσει φασίστες! Με τη συμβολή της Αντιτρομοκρατικής πήρα άδεια οπλοφορίας και μου βγήκε και το ταλέντο στη σκοποβολή... Όταν έγινα βουλευτής εγκατέλειψα το πιστόλι. Είναι μεγάλη ευθύνη να κρατάς πιστόλι. Δώδεκα χρόνια δεν μου χρειάστηκε. Λυπάμαι που τώρα χρειάστηκε να το ξαναφέρω πάνω μου.."

Πήρε άδεια οπλοφορίας από το 1992 επειδή λέει την είχαν χτυπήσει φασίστες!!! Μα ποιοι φασίστες; Μα το 1992 και από το 1975, ήταν κομματόσκυλο και μέλος της ΝΔ και ιδού...
Μια παλιά φωτογραφία με την Λιάνα Κανέλλη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τοπική Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων σε ομιλία που είχε κάνει ο τότε βουλευτής της ΝΔ στην... Α' Αθηνών Νίκος Αναγνωστόπουλος. 
Φανταστείτε δηλαδή τι δόντι είχε επί Χούντας και σήμερα το παίζει και κομμουνίστρια τρομάρα της...

Η Κανέλλη έγινε "κομμουνίστρια" από την Εκάλη το 1999 και μετά από τον Πόλεμο των Αμερικανών κατά της Σερβίας.... Έτσι το 2000 στις εκλογές, έγινε βουλευτής του ...Κουκουέ.!

Συνεπώς ποιοι φασίστες την χτύπησαν το 1992 και γιαυτό της έδωσαν και άδεια οπλοφορίας; Μήπως εννοεί τους κόκκινους φασίστες του ΚΚΕ ή τους κοκκινόμαυρους της Αναρχοαριστεράς του ΚΚΕ Εσωτερικού δηλαδή του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ;

Και πως της έδωσαν τόσο εύκολα άδεια οπλοφορίας και δεν δίνουν ούτε με τεμενάδες στους Έλληνες κατοίκους του Κέντρου της Αθήνας που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με οπλισμένους λαθραίους που σε σφάζουν για 20 ευρώ, αυτούς τους λαθρεποίκους δηλαδή που υπεραγαπά και υπερπροστατεύει σήμερα η "κομουνίστρια" αυτή από την Εκάλη; Πήρε άδεια οπλοφορίας το 92 σε ηλικία 36 ετών γιατί ήταν κομματόσκυλο του κερατά και γιατί ήταν βασικό στέλεχος - δημοσιογραφικό παπαγαλάκι του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος που μας οδήγησε στην καταστροφή και τον όλεθρο. Αυτός ήταν ο λόγος και όχι το ότι της την έπεσαν φασίστες.

Μα την Παναγία σας λέω. Θα πάω στη ΓΑΔΑ με τη συνέντευξη της Κανέλλη και θα ζητήσω και εγώ άδεια οπλοφορίας γιατί και μένα μου έχουν επιτεθεί και μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο δύο φορές οι αναρχοφασίστες και αντιμετωπίζω κάθε μέρα οπλοφόρους λαθρεποίκους. 
Αν τολμούν ας μη μου δώσουν την άδεια.... 
Θα την πάρω μόνος μου την άδεια.

‘’Πλάτες’’ στον Σύριζα από τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟH ξευτίλα της ΝΔ και του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ σε όλο της το μεγαλείο,  κάνουν  ''πλάτες'' στους παρανομούντες βουλευτές και στελέχη του Σύριζα.
Βουλευτές  του Σύριζα, σταμάτησαν αστυνομικούς με πολιτικά και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!Προχθές, είχα γράψει εδώ ένα σχόλιο για τη βία των κόκκινων «Ταγμάτων Εφόδου» στα πανεπιστήμια, την οποία αποκρύπτουν επιμελώς τα κόμματα του κατεστημένου, τα ΜΜΕ και το υπουργείο Παιδείας (που κανονικά έπρεπε να λέγεται «α-παιδείας»…). Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό κόκκινης βίας, που έγινε σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο και σας μεταφέρω αμέσως τη σχετική είδηση:

Θράκη: Μήνυση τουρκόφρονα κατά του εκδότη του Αντιφωνητή 

Είναι ήδη καταγεγραμμένη η ύπαρξη του τουρκικού παρακράτους που έχει εγκαθιδρύσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και το οποίο λειτουργεί σε ένα άτυπο καθεστώς κυριαρχίας επί των Ελλήνων μουσουλμάνων της ακριτικής περιοχής της Θράκης. Η καταγραφή των έργων αυτού του παρακράτους γίνεται συστηματικά από μία μερίδα του διαδικτυακού –κυρίως- χώρου και από ανθρώπους που όχι μόνο δεν διστάζουν και ούτε φοβούνται τους παρακρατικούς μηχανισμούς που έχουν εξαπλωθεί στην περιοχή, αλλά χτυπούν ανελέητα και ξεγυμνώνουν τον ρόλο της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική επικράτεια.
Ένας τέτοιος χώρος «αντίστασης», κατά των τουρκικών δραστηριοτήτων στην Θράκη, είναι και ο γνωστός «Αντιφωνητής» που έχει γίνει το κόκκινο πανί για τον τούρκο πρόξενο (μην ξεχνάμε την πρόσφατη λεπτομερέστατη δημοσίευση για την απόπειρα τρομοκράτησης του ιμάμη του Σώστη Ροδόπης) και τα ανθυποπρακτορίδια της Άγκυρας, που νιώθουν πως ακόμη και οι ελάχιστες πατριωτικές Ελληνικές φωνές είναι ικανές να καταστρέψουν την πολύχρονη προσπάθειά τους για αναδιάταξη των ισορροπιών στην Θράκη.
Πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας Καραΐσκος συνοδευόμενος από μέλη του «Αντιφωνητή» παρέδωσε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (για την ακρίβεια άφησε στην είσοδο, επειδή δεν του άνοιγαν) μία πινακίδα που «δώρισε» ο προηγούμενος τούρκος πρόξενος και η οποία αφορούσε τους πρώτους «μάρτυρες» τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην κατάληψη της Θράκης…! Η πινακίδα, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του κ. Καραΐσκου, είχε σταλεί μέσα σε φάκελο από άγνωστο, στα γραφεία του Αντιφωνητή, οι άνθρωποι του οποίου την επέστρεψαν στον «δωρητή», δηλαδή στο τουρκικό προξενείο.
Αυτή η ενέργεια του Κώστα Καραΐσκου θεωρήθηκε ως μη νόμιμη από τον τουρκόφρονα που παριστάνει τον πρόεδρο του νομικά ανύπαρκτου «ιδρύματος διατήρησης» του τεκκέ της Ρούσσας, ο οποίος και κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Καραΐσκου, ως υπεύθυνου αποκαθήλωσης και καταστροφής της συγκεκριμένης (εμετικής και άκρως προκλητικής) επιγραφής.
Φυσικά, η συγκεκριμένη μήνυση είναι μία κατάθεση – απόδειξη πίστης στο τουρκικό προξενείο εκ μέρους του μηνυτή, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου σε μία καταφανή (αν και γελοία) απόπειρα τρομοκράτησης του Κώστα Καραΐσκου, του Αντιφωνητή και όλων των κατοίκων της Θράκης που έντυπα, διαδικτυακά αλλά και έμπρακτα σε κάθε αφορμή, κατακεραυνώνουν τις ενέργειες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των ανθρώπων του.
Επειδή νομικά όχι μόνο είναι αστήρικτη η μήνυση («απορούμε» που βρίσκουν λεφτά για γελοιότητες μέσα στην οικονομική κρίση), αλλά θεωρούμε πάρα πολύ πιθανό να αντιστραφούν οι ρόλοι αμέσως μετά την κατάπτωση των αίολων επιχειρημάτων του τουρκόφρονα μηνυτή. 
Άραγε, ο ίδιος έχει αναλογισθεί πως μπορεί να μηνυθεί για διχαστική προπαγάνδα αλλά και για ψευδή καταμήνυση, για απόπειρα τρομοκράτησης αλλά και φίμωσης του Τύπου; 
Έχει αναλογισθεί ο μηνυτής του Κώστα Καραΐσκου πως ανοίγει για τον ίδιο –και το τουρκικό προξενείο- το «κουτί της Πανδώρας», το οποίο τους επιφυλάσσει πικρές εκπλήξεις; 
Προφανώς, επειδή η σκέψη του μηνυτή είναι κάτι περισσότερο από ρηχή και προφανέστατα επειδή θα γίνει απόπειρα εκμετάλλευσης του «γεγονότος» από την πλευρά της Άγκυρας, η οποία θα πιέσει για να ασκηθεί πίεση εκ μέρους της φοβικής κυβέρνησης των Αθηνών σε Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται στην τουρκική προπαγάνδα και γενικότερη τουρκική πολιτική που ασκείται στην Θράκη, εμείς θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα: 
Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να κάνετε μία καλή αρχή για επανάκαμψη του Ελληνικού κράτους στην Θράκη. Εάν δεν το κάνετε, θα επιβεβαιώσετε όλα τα αρνητικά που μέχρι τώρα σας έχουν αποδοθεί και καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι πολύ σύντομα θα κηρυχτείτε οι πολιτικοί –στο σύνολό σας- ως ανεπιθύμητα πρόσωπα στην ευρύτερη περιοχή.

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ: ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ!Την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου μας λένε πως «λεφτά δεν υπάρχουν», που περικόπτουν μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις και μας ζητούν να κάνουμε «θυσίες» για να μην πτωχεύσει η χώρα, οι ίδιοι συνεχίζουν να ξεκοκαλίζουν τα εναπομείναντα (από τις κλεψιές και τις λεηλασίες) χρήματα του ελληνικού δημοσίου (δηλ. του ελληνικού λαού).
Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως 4 βο(υ)λευτές θα πάνε αυτές τις ημέρες στην Αμερική για μια βδομάδα (με όλα τα έξοδα πληρωμένα από μας τα κορόιδα…) ως αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ, για να εποπτεύσουν την διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών!!!
Πρόκειται για τους εξής:  Α. Ψυχάρη και Γ. Πλακιωτάκης από την ΝΔ, Π. Ρήγα ΠΑΣΟΚ και Γ. Βαρεμένο (πρώην εκφωνητή της «Φωνής της Αλήθειας» στη Μόσχα, επί Σοβιετίας), νυν βο(υ)λευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ε ρε Χρυσή Αυγή που τους χρειάζεται!http://neadeksia.wordpress.com

Δημοσιεύτηκε: 11/05/2012 10:45:00 μ.μ. Feature, Απόψεις, Ελλάδα | By Κωνσταντίνος Στην πατρίδα σουρουπώνει σιγά-σιγά...Η κρύα νύχτα πλησιάζει.
Εκείνη που θα κρατήσει μερικές μέρες, μπορεί κάποιες βδομάδες.


Τότε που ο δικός μας Νόμος δεν θα βρει στο ραντεβού του ούτε τη μάνα του τη Δικαιοσύνη.


Αγήτευτη η Επιείκεια.

 
Χωρίς παραγραφές κι αποδείξεις, δίχως δικονομίες και… καταστατικά.

Μόνο τα μάτια της συνείδησης θα τρεμοπαίζουν στο αχνό συννεφιασμένο φεγγαρόφωτο, κι η Θέμιδα θα λούζεται με την Αστραία μακριά.


Κανένα καταφύγιο για όποιους αδίκησαν, δεν θα φαίνονται τα χρώματα των ιδεολόγων που μας λήστεψαν.

Θα στραφταλίζουν μόνον οι χρυσές μασέλες τους, κι οι γερασμένες τους πλισέ κοιλιές μπρος από τα «γιατί» των κοπτήρων μας, τα λευκότατα μάρμαρα της δημόσιας ηθικής αναστηλώνονται αρχαιοπρεπώς.

Κείνο το βράδυ οι παπάδες που ξόκειλαν και πόρνεψαν θα συρθούν στο κουρείο. Όσοι κατσαπλιάδες κούρσεψαν το βιος των παιδιών μας θα νιώσουν ασήκωτα τα τσουβάλια με τις λίρες στην τρεχάλα τους.


Οι δάσκαλοι που αστόχησαν να φυσήσουν τη γνώση, θα χαθούν στου ανέμου την αμορφωσιά.

Το πρησμένο κηφηναριό στο να μετρά αργίες κι επιδόματα, βλέπει το τέλος τ΄ ουρανού, μελίσσι δεν τους γνωρίζει πιά.
 
Πολιτικοί που ψεμμάτισαν θα σμίξουν αλαφιασμένοι με τη Σειρήνα να τους δείξει το μονοπάτι για τη συκιά με το έτοιμο θηλιασμένο σκοινί.

Οι δικαστές που ψευδόρκησαν θα στέκουν κατουρημένοι για το έλεος που δεν είχαν στέρξει στους ταπεινούς.


Δεν αργεί να σηκωθεί ο πεινασμένος.
Λιανίζει το βρόγχο του φόβου που του έδεσαν στο λαρύγγι.


Θα είναι οι νύχτες των Αγίων Ναμάτων, δίχως να σταλάξει ούτε μια δίκαιη σταγόνα αίμα.
Μόνο φυγόκεντρος κι η λέμφος απ΄ τα καρκινώματα διαχωρισμένη.


Μόνο καταρρακτώδεις ροές αγανάκτησης κι η δειλή σαπίλα του κορμιού τους που θα σπαρθεί χιλιόσταλτη στα πέρατα.


Η σκοτεινή βάπτιση θα μας βρει γαλήνιους στο ξημέρωμα της Ηούς, κουρασμένοι στο μπλε γιορτάσι τ΄ ουρανού, το σεφερικό μεσογειακό μας ακρωτήρι να αναφυσάται από πνοές ειρήνης, ανάσα αθανασίας.

Το μαβί αγιάζι του δειλινού, ψυχρό, περονιάζει για τα καλά.

Σκοτείνιασε ήδη.
Κλείσ’ το παράθυρο γυναίκα, το νου σου στα παιδιά.