Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΑΘΗΝΑ 9-11-2012.

Ουδείς σήμερα στο θλιβερό προτεκτοράτο των μνημονίων δωσιλογισμού και ηττοπάθειας είναι σε θέση να αμφισβητήσει το ηγετικό έλλειμμα της πατρίδος μας. Τα ερείπια που σκορπούν στο διάβα τους οι ανθελληνικές πολιτικές πράξεις κατ’ εντολή του νεοταξισμού είναι αψευδείς μάρτυρες. Η δε επαλήθευση του Βρετανού ευρωβουλευτή κ. Φάρεϊτζ της βεβαιότητας που είχαμε πως οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι των δήθεν ελεύθερων ευρωπαϊκών εθνών είναι απλοί ταχυδρόμοι κλειστών εντολών των γνωστών σκοτεινών δωματίων οφείλει να προβληματίσει τις καθαρές εθνικές συνειδήσεις.

Είναι προφανές ότι το ηγετικό έλλειμμα αποτελεί πέραν από σύμπτωμα των καιρών της παρακμής αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου κατάργησης του εθνικού κράτους με την εξουθένωση των λαών. Οι εφήμεροι στόχοι μιας επιβίωσης εν μέσω συνεχούς συρρικνώσεως του βιοτικού επιπέδου και διαρκούς υποχωρητικότητας στα λαϊκά δικαιώματα και την εθνική κυριαρχία προβάλλονται ως απαραίτητο βήμα για την μεθοδευμένη οικονομική καχεξία από το καθεστώς που την προκάλεσε. Είναι το ψεύδος ότι η Ελλάς δεν έχει ανάστημα και εναλλακτικά βήματα ισχυροποίησης.

Ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος είχε πει κάποτε πολύ σοφά ότι δεν φοβάται έναν στρατό λιονταριών που τα διοικεί ένα πρόβατο, αλλά ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι. Δεν είπε φυσικά τούτα τα λόγια για να υποτιμήσει έναν λαό πολιτισμών και θυσιών σαν τον ελληνικό που δόξασε κι ο ίδιος αλλά για να αναδείξει την τεράστια σημασία της υπάρξεως ενός στρατηγικού νου που μεταδίδει στο λαό ατσάλινη αποφασιστικότητα, πυγμή και πειθαρχία. Είναι ο Ηγέτης που ξέρει να άρχει και αρνείται να άρχεται. Εκείνος που πηγάζει από τα σπλάχνα της Φυλής και γνωρίζει πως τα γερά έθνη είναι εκείνα που θέτουν υψηλούς στόχους για την Πατρίδα και το λαό δίχως να παζαρεύουν την παραμικρή παραχώρηση.

Όμως τα γερά έθνη έχουν στην πρώτη γραμμή της έπαλξης Αρχηγούς που διατρανώνουν πως τις ενέργειές τους τις καθοδηγεί το Αίμα της Φυλής και το Εθνικό Συμφέρον. Έχουν Αρχηγούς που βροντοφωνάζουν την ηγετική φύση του εθνικιστή που αντιμετωπίζει τις πολιτικές και τις εθνικές υποθέσεις σαν μια διαρκή μάχη είτε ηχούν κανόνια είτε όχι. Κι αυτή η φύση του μπροστάρη προβάλλει την εθνική ιστορική μνήμη και το ζωντάνεμα της εθνικής μας ιστορίας δίχως να επιτρέπει όχι μόνο την υποστολή της αλλά ούτε καν κάποια σχετική σκέψη. Ενισχύει τον λαό του και δεν τον φτωχοποιεί. Φυλάσσει την πατρίδα από το διεθνιστικό και πολυπολιτισμικό ανακάτωμα και δεν χειροκροτεί την ενίσχυση των υποδομών για την υποδοχή εισβολέων και νόθευσης με άφθονο «περιούσιο» χρήμα.

Η προβατοποίηση του ελληνικού λαού από τα πρόβατα της παγκοσμιοποίησης που καμώνονται τους ταγούς πρέπει να σταματήσει τώρα και με κάθε τρόπο. Όταν μάλιστα τα πρόβατα κρύβουν κάτω από την προβιά άλλη φύση ξένη, τότε ο λαός οφείλει να κατασπαράξει εκείνον που ανοίγει το δρόμο απολύτως συνειδητά στη σφαγή του. Κι όταν ο λαός αυτός είναι ο ελληνικός, τότε ο δρόμος είναι ξεκάθαρος. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Ο Ελληνισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Νεοταξισμό και η μάχη είναι καθοριστική. Δίχως αύριο. Ή προχωράμε στην αναδιάταξη του κράτους και την ανάληψη των τυχών του αμφισβητώντας τον εχθρό του Ανθρώπου και της Ελλάδος ή μη έχοντας τι άλλο να δώσουμε θα υπογράψουμε μονάχοι το τέλος μας.

Οι Έλληνες έχουν πάρει την απόφαση για εθνική κυριαρχία και αγώνα. Το λένε όλο και πιο συχνά, όλο και πιο πολλοί μεταξύ τους. Δώστε μας έναν Ηγέτη και εμείς ευθύς τον ακολουθούμε. Μάταιος λοιπόν ο φόβος που σπέρνετε στους Έλληνες παγκοσμιοποιητικά αφεντικά, πολιτικάντικα δουλικά και επικοινωνιακές παραδουλεύτρες. Κι αν κάποιοι λύγισαν στης ζωής το μονοπάτι, ερχόμαστε πολύ περισσότεροι για να δικαιώσουμε όσους «έφυγαν» και να τρανώσουμε την Ελλάδα διαλέγοντας το άπαν έναντι του μηδενός.

Η Ελλάς έχει Ηγέτη που έρχεται να σαρώσει φραγμούς και εμπόδια. Είναι ο Ελληνικός, μονάκριβος και αήττητος Εθνικοκοινωνισμός μας που μετράει πρώτα από όλα την αξία της Νίκης στις μάχες που δίνει. Μάχες που διαθέτουν μια άγρια ομορφιά γιατί κι όταν ακόμη πέφτει χάμω, σηκώνεται και πάλι αφού ο σκοπός της επικράτησης του Ελληνισμού δεν τον αφήνει λεπτό να ησυχάσει. Η ηγετική φύση του Έλληνα Εθνικιστή αντιμετωπίζει τις προγονικές παρακαταθήκες ως την αφετηρία της γέννας του δικού του Ελληνισμού. Στο πρόσωπο του λαού του αντικρίζει την ιερή εικόνα της Φυλής του που την σηκώνει ψηλά αφού μονάχα έτσι δεν μπορεί να την αγγίξει βέβηλο χέρι. Τα δε επιτεύγματα του Ελληνικού Έθνους που θέλει να χτίσει με τον δικό μας και μόνο μόχθο θέλει να δημιουργήσουν έναν πολιτισμό που θα σκεπάσει όλη τη γη.

Ο Ηγέτης του Ελληνισμού μας είναι εκείνος που δίνει χαμόγελο και σκοπό στον Έλληνα. Είναι εκείνος που θα σκορπίσει δειλούς και εισβολείς δίδοντας πρώτος το σήμα επαναστατικής εκκίνησης και αγώνα. Είναι εκείνος που θα δώσει ψωμί και γνώση ελληνική στα παιδιά του και δεν θα ταΐσει το Νεοταξικό Κτήνος με σάρκα ελληνική. Είναι η Ηγετική Φύση του Έλληνα Εθνικιστή που θα λευτερώσει την Μεγάλη Ελλάδα με τις λιονταρίσιες ελληνικές καρδιές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

 

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ. ΤΗ ΛΗΣΤΕΨΑΝ, ΤΗ ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ.


patra-ilikiomeni
Η δολοφονία της άτυχης 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη, η οποία βρέθηκε νεκρή προχθές Πέμπτη από τον γιο της, Γιάννη, στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους, υπολογίζεται πως έγινε μεταξύ 6 και 9 το πρωί.
Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έκανε η Αγγελική Τσιόλα (τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα), η άτυχη γυναίκα, προφανώς ακόμη δεν είχε σηκωθεί από το κρεββάτι της, όταν οι δράστες ή ο δράστης μπήκαν στο εσωτερικό από το παράθυρο του μπάνιου που βρέθηκε ανοικτό.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες καθώς όπως προέκυψε, οι δράστες έκαναν άνω-κάτω τα πάντα μέσα στο σπίτι, άνοιξαν μέχρι και τα ντουλάπια της κουζίνας αλλά και τις συσκευασίες με τις φρυγ ανιές θεωρώντας πως εκεί μπορεί η ηλικιωμένη να είχε κρύψει χρήματα ή κοσμήματα.
Βέβαια οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν αν και εφόσον οι ληστές βρήκαν χρήματα ή κάτι άλλο μέσα στο σπίτι.
Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις η 84χρονη υπέστη ασφυξία, από την αυτοκόλλητη ταινία, την οποία πέρασαν γύρω από το κεφάλι της και της έκλεισαν το στόμα αλλά και την μύτη.
Η κηδεία της άτυχης 84χρονης τελέστηκε το πρωί από τον Άγιο Μηνά Λεύκας Πατρών στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο. (patrastimes)

Το μαρτύριο των … ψηφοφόρων της Βουλής

Το μαρτύριο των «300» ή για να ακριβολογούμε των «300» πλην του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μέχρι αύριο γύρω στις 8 που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία όλα είναι ανοικτά, αλλά μάλλον έχει κλειδώσει η ψήφιση των μέτρων, χωρίς αυτό να είναι βέβαιο καθώς μέχρι το τέλος μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Είναι τέτοια η πίεση στη Βουλή που ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές βρίσκουν θέματα για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και τις διαφωνίες τους. Ο Π. Κουκουλόπουλος από το ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να μη ψηφίσει τα μέτρα εάν δεν εξαιρούνταν οι ανάπηροι και καλά έκανε.
Αλλά να ζητά η Αντζελα Γκερέκου να εξαιρεθούν οι ξεναγοί από την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, αυτό πάει πολύ. Εδώ χάνεται ο κόσμος και η Γκερέκου κόπτεται για συγκεκριμένο κλάδο.
Από την άλλη, ο Μ. Ανδρουλάκης εκφράζει τις διαφωνίες του για το Μνημόνιο και επιφυλάσσεται για το ποια θα είναι η ψήφος του.
«Επικίνδυνος» να πει παρών κι όχι ναι είναι ο Κ. Σκανδαλίδης ενώ ο Μ. Μπόλαρης έχει βγει στα κάγκελα και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η απραξία και ανικανότητά της διπλασίασαν τα μέτρα.
Το μεγάλο πρόβλημα, όπως είναι φανερό, υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ και από τους 33 βουλευτές, οι δύο δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δε θα ψηφίσουν, άρα μένουν 31. Οι επίφοβοι να πουν όχι ή παρών είναι 3 ή 4, οπότε πέφτει στους 27. Μαζί με τους 127 της Νέας Δημοκρατίας που ο Αντ. Σαμαράς έχει «μπετονάρει» το σύνολο είναι 154, οπότε τα μέτρα περνούν έτσι κι αλλιώς.
Ωστόσο, κάποιες φήμες κάνουν λόγο για έναν έως τρεις βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. που σκέφτονται να πουν «ναι» παρά την απόφαση του κόμματος για «παρών». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γρ. Ψαριανός δήλωσε πως προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα σε περίπτωση που υπάρξουν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που δεν θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και δεν ψηφίσουν «παρών». Πάντως, λόγω του “συνωστισμού” απόψεων στη ΔΗΜΑΡ η Ρεπούση συγχύστηκε και “απείλησε” με “όχι”.
Σε κάθε περίπτωση τα «κουκιά» που μετρά η κυβερνητική πλευρά κυμαίνονται από 154 έως και 160 ή και κάπου στη μέση.
Ασφαλώς υπάρχουν διατάξεις στο τεράστιο αυτό νομοσχέδιο που προκαλούν και τους βουλευτές και την κοινή γνώμη. Αυτές οι ρυθμίσεις ακόμη κι αν ψηφιστούν την Τετάρτη το βράδυ, μπορούν να αλλάξουν στην πορεία. Η διαπραγμάτευση δεν τελειώνει ποτέ. Μέτρα που δείχνουν αναλγησία σε αναπήρους, φτωχούς με παιδιά και αγρότες, θα πρέπει σίγουρα να επανεξεταστούν.

antinews

AΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ(Η "ΜΑΝΟΥΛΑ" ΤΟΥ ΤΟΛΗ): ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


gerekou
Ανακοίνωση εξέδωσε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου στην οποία εξηγεί για ποιο λόγο δεν ψήφισε χθες το βράδυ το πολυνομοσχέδιο.
«Η διαμόρφωση και η σύνθεση των μέτρων αμφισβητεί τις ίδιες τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης. Τις δεσμεύσεις για διαπραγμάτευση, που ουδέποτε έγινε. Για δικαιότερη κατανομή των βαρών, που ακόμα αναζητείται. Για την εφαρμογή όλων εκείνων των μεταρρυθμίσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη, και όχι τη διευθέτηση απαιτήσεων. Θέλω να είμαι συνεπής σε αυτές τις δεσμεύσεις, στην ανάγκη να γίνουν πράξη ριζικές αλλαγές και να διασφαλιστεί μια νέα ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Αυτή είναι η πολιτική πυξίδα μου.
Αυτό είναι επίσης που με διαχωρίζει από την ισοπεδωτική στάση του "όχι", την απόρριψη κάθε αλλαγής, τις ανέξοδες μαγικές λύσεις, την εξυπηρέτηση αιτημάτων. Γι' αυτό και ψεύδονται όσοι εντέχνως ερμηνεύουν τη στάση μου με τρόπο επιφανειακό και επιπόλαιο. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε.
Ζητώ από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της, να επιδείξει την τόλμη που απαιτείται ώστε να ανακτήσει την αξιοπιστία της. Από το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει πιο αποφασιστικό, ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση και εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής.
Θα στηρίξω κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης που μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτή είναι η μάχη που θέλω να δώσω. Και αυτό με τη σειρά του πιστεύω πως θα δώσει πολιτικό περιεχόμενο στο όποιο εγχείρημα γίνει για την ανασύνθεση του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Γκερέκου.

Από την αλλαγή στην δολοφονία μιας χώρας

Πως η εκτέλεση του Ρίτσαρντ Γουέλς τον Δεκέμβριο του 1975 από την "17 ΝΟΕΜΒΡΗ" έβαλε τα θεμέλια του σκοτεινού παρακράτους της μεταπολίτευσης που εξακολουθεί να είναι παρόν...

(Σε λίγο...)

ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΑΝ...ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!!!


voylifota
Αυτά είναι τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πάνω από 200.000 ευρώ σε εφάπαξ, μεταξύ των άλλων!
Με τσιρίδες, τσαμπουκάδες, κυνηγητό στους διαδρόμους της Βουλής και προπηλακισμούς δημοσιογράφων διαμαρτυρήθηκαν οι πραιτωριανοί του πολιτικού κατεστημένου στην ανάγκη να προσαρμοστούν στις νέες κοινωνικές συνθήκες που επιβάλλουν η κρίση και τα Μνημόνια, τα οποία υπογράφουν όσοι τους διόρισαν με ρουσφέτια.
Είτε το θέλουμε, είτε όχι στους υπαλλήλους της Βουλής αναφερόταν πρωτίστως ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος όταν είπε πως «μαζί τα φάγαμε» κι όχι στους λιμενεργάτες της Ελευσίνας ή στους αποθηκάριους της Μάνδρας που φτύνουν αίμα για το μεροκάματο.
Υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές κι άλλοι παράγοντες του πολιτικού συστήματος όλων των κομματικών αποχρώσεων έχουν εξυπηρετήσει τα διακεκριμένα ρουσφετάκια τους στη Βουλή.
Επισήμως δεν το παραδέχονται, ανεπισήμως όμως όλοι θέτουν το ρητορικό ερώτημα «και τι να κάνω που μου έφερε τόσους ψήφους». Η απάντηση είναι απλή: Αν έχεις, πλήρωσέ τους κύριε πολιτευτά μου από τον κορβανά του σπιτιού σου κι όχι από το Δημόσιο.
Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στη Βουλή, ύστερα από όσα ανέφερε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος για συγγενείς και φίλους που διορίσθηκαν όπως-όπως στη Βουλή. Λίγο τα υπονοούμενα να ερευνήσουμε ποιοι κατάγονται από την Καρδίτσα, λίγο οι αιχμές για όσους μπήκαν από το παράθυρο κατά κόρον από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου ήταν καλές αφορμές για έρευνα.
Λέγεται ότι οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν διπλασιαστεί από το 2007, όταν έγινε πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Σιούφας. Ο διπλασιασμός έγινε με διακομματική συμφωνία και αφορά σε συγγενείς πολιτικών, βουλευτών, αξιωματικών (κυρίως της Αστυνομίας) και ανώτατων δικαστικών. Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες για πρώην πολιτικούς και πρώην δημοσιογράφους (με κομματική ταυτότητα) που κάλυψαν υπηρεσιακές θέσεις στη Βουλή.
Πιο λίγα παίρνει ο Α/ΓΕΕΘΑ
Η μισθολογική βάση για κλητήρες, καθαριστές, σερβιτόρους και χαμηλό προσωπικό με απολυτήριο Λυκείου φθάνει στα 1.900 ευρώ καθαρά (σ.σ. όταν οι μεικτές αποδοχές του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων διαμορφώνεται στα 1.883 ευρώ με το νέο μισθολόγιο!).
Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε πρόσθετες αμοιβές από υπερωρίες ή κυριακάτικη απασχόληση για να μην προκαλέσουμε μεγαλύτερο θυμό σε όσους διαβάζετε αυτό το κείμενο και δεν έχετε λεφτά ούτε για τα τσιγάρα της μέρας.
Με αυτό το δεδομένο όμως, φανταστείτε πώς διανέμονται τα 106 εκατομμύρια ευρώ που δαπανά η Βουλή των Ελλήνων για 1.350 υπαλλήλους (όπως λένε τα στοιχεία του 2010). Απ’ αυτούς υπολογίζεται ότι 1.200 προέρχονται από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου ενώ σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι επιστημονικοί σύμβουλοι των βουλευτών.
Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι δεν έχουν ασφάλιση ΙΚΑ διότι κατάφεραν να εξαιρέσουν τους εαυτούς τους με τρόπους σαν αυτούς που είδαμε χθες. Το είπαμε είναι πραιτωριανοί με πολιτικά και θέλουν να γίνουν πατρίκιοι.
Κρατηθείτε τώρα να δείτε τα προνόμια που θίγονται με την υπαγωγή των υπαλλήλων της Βουλής στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου. Συνιστάται σε κακοπληρωμένους (ή απλήρωτους) υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, σε ημιαπασχολούμενους (για 350 ευρώ το μήνα) και σε συνταξιούχους να είναι νηφάλιοι ή να πάρουν κανένα υπογλώσσιο, τώρα. Ακολουθεί hardcore και δεν έχει βρεθεί τρόπος να ανάψει ένδειξη με 3xxx στα δεξιά της οθόνης:
Κατά μέσο όρο ο μισθός ενός υπαλλήλου της Βουλής φθάνει στα 3.000 ευρώ με επιδόματα, πρόσθετα και άλλα τινά.
Παίρνουν 16 μισθούς!
Κάθε χρόνο οι υπάλληλοι της Βουλής δεν παίρνουν μόνο τον 13ο και τον 14ο μισθό για τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος θερινής αδείας (παρότι στον ιδιωτικό τομέα έχουν αρχίσει να ξεχνιούνται αυτά τα κοινωνικά προνόμια). Έπαιρναν ως φέτος άλλους δύο μισθούς, τον 15ο και τον 16ο, διότι προφανώς όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ήταν κορόιδα που δεν φίλησαν κατουρημένες ποδιές για μια τέτοια θέση και την κατέκτησαν εκείνοι.
Οι υπάλληλοι της Βουλής κόστισαν στο Ελληνικό Δημόσιο, συνεπώς στον φορολογούμενο που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, περί τα 16,9 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2011 για να τσεπώσουν τον 15ο και τον 16ο μισθό! (σ.σ. οι φουκαράδες που κλαίνε στη ΔΟΥ Περάματος να μην τους κατασχέσουν το σπίτι με τους τσιμεντόλιθους δεν έχουν τα ίδια συνταγματικά δικαιώματα;)
Χωρίς τους δύο πρόσθετους μισθούς οι μισθολογικές δαπάνες στον προϋπολογισμό του 2012 έχουν πέσει κάτω από 50% αλλά εξακολουθούν να θεωρούνται παχυλές με τα δεδομένα της εποχής κι εφ’ όσον ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.
Για το καλό του «πολιτικού κατεστημένου» το προεδρείο αποφάσισε να χαϊδέψει κι άλλο τους υπαλλήλους της Βουλής θεσπίζοντας το «κίνητρο επίτευξης στόχων στήριξης του κοινοβουλευτικού έργου». Με βερμπαλιστικές μπούρδες τούς δίνουν δηλαδή κάτω από το τραπέζι τον 15ο και τον 16ο μισθό μπας και κοροϊδέψουν την τρόικα. Ωστόσο κοροϊδεύουν και πάλι τον συνήθη ύποπτο, τον ευσυνείδητο πολίτη.
Εφ’ άπαξ σαν ρετιρέ στο Κολωνάκι
Εάν ένας υπάλληλος συνταξιοδοτηθεί με 30 χρόνια εργασίας στη Βουλή, τότε θα λάβει ως εφάπαξ περίπου 60 μισθούς! Υπολογίζεται ότι το εφάπαξ ξεπερνά τα 200.000 ευρώ για κάθε υπάλληλο, λες κι είναι το «Λαχείο Συντακτών» που μοίραζε διαμερίσματα μια εποχή.
Θέλετε κι άλλο hardcore;
Τα διακόσια χιλιαρικάκια και κάτι από το πρώτο εφάπαξ δεν είναι αρκετά για να κάνουν τις ορντινάτσες των εθνοσωτήρων γι’ αυτό παίρνουν κι ένα δεύτερο από το ταμείο Προνοίας των Δημοσίων Υπαλλήλων!
Παίρνουν επίσης και μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο των Πολιτικών Υπαλλήλων.
Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια.
Με απόφαση του προεδρείου της Βουλής, το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων έρχεται να διεκδικήσει το δικαίωμα όσων διορίστηκαν με ισχυρό βύσμα και ρουσφέτι στην κοινωνική καταξίωση. Όσες επιχειρήσεις ενοικιάζουν χώρους εντός της Βουλής δεν πληρώνουν στο Δημόσιο αλλά στο επικουρικό ταμείο των υπαλλήλων! Άλλωστε παίρνουν ψίχουλα οι καημένοι. Δώστε βάση: το κυλικείο δίνει 24 χιλιάδες ευρώ ετησίως, το υποκατάστημα της Εθνικής 312 χιλιάδες ευρώ, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία 48 χιλιάδες ευρώ, όπως και η «Ολυμπιακή». Η δικαιολογία είναι ότι αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ρέουν σ’ αυτό το ταμείο πολυτελείας προκειμένου οι υπάλληλοι της Βουλής να παίρνουν εφάπαξ το οποίο υπολογίζεται σε δύο μισθούς για κάθε έτος ασφάλισης! Καλό, ε;
Υπ’ όψιν ότι σε κάθε τιμολόγιο που πληρώνει η Βουλή προς προμηθευτές επιβάλλει επιπλέον 7% υπέρ των υπαλλήλων της διότι δεν τα βγάζουν πέρα.
Προκλητικές πολυτέλειες από το Δημόσιο
Οι αυλικοί του πολιτικού κατεστημένου δεν μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς ή βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων γι’ αυτό και δημιούργησαν έναν τέτοιο μέσα στη Βουλή, ο οποίος είναι απολύτως δωρεάν και βλέπει μπροστά στον Εθνικό Κήπο. Κι επειδή αυξήθηκαν οι ανάγκες και ορισμένοι υπάλληλοι έχουν την ανάγκη χαλάρωσης από τον «εθνοσωτήριο» κάματό τους κοντοστέκονται για κανένα καφεδάκι στην Πλάκα ενώ θα πηγαινοφέρνουν τα παιδιά τους στο νεοκλασσικό μέγαρο που παραχώρησε το υπουργείο Πολιτισμού για να γίνει και ο δεύτερος παιδικός σταθμός της Βουλής!
Ας μην ξεχνάμε ότι οι υπάλληλοι της Βουλής απολαμβάνουν δωρεάν το γυμναστήριο μέσα στη Βουλή, καθώς και το υπόγειο πάρκινγκ κάτω από το μέγαρο μπροστά στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είναι όποιοι κι όποιοι να πάρουν τα λεωφορεία ή τον υπόγειο σιδηρόδρομο μαζί με άλλους θνητούς.
Κι αφού ο κλητήρας της Βουλής παίρνει περισσότερα από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ (σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο) δεν είναι δυνατό να μην έχουν και κάποια παροχή από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Έχουν εξασφαλίσει λοιπόν να ψωνίζουν στα στρατιωτικά πρατήρια (πολυκαταστήματα) της Πολεμικής Αεροπορίας σε πολύ χαμηλές τιμές από αυτές που υπάρχουν στην αγορά. Τα Συγκροτήματα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται στη διάθεση των υπαλλήλων της Βουλής αφού μπορεί να συγκρίνονται ή και να είναι καλύτεροι από τους πιλότους και τους μηχανικούς των μαχητικών αεροσκαφών που παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα – γράμματα για να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των Τούρκων στον εθνικό εναέριο χώρο και στο FIR Αθηνών.
Θέλετε το κερασάκι στην τούρτα;
Οι υπάλληλοι της Βουλής δικαιούνται μετεκλογικό επίδομα ύψους 2.000 ευρώ για κάθε αναμέτρηση σύμφωνα με Νόμο που είχε θεσπίσει η πρώην πρόεδρος κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη. Μόλις έγιναν οι δεύτερες εκλογές του Ιουνίου οι εκπρόσωποι των υπαλλήλων πήγαν στο γραφείο του τότε προέδρου κ. Βύρωνος Πολύδωρα απαιτώντας την έγκριση επιδόματος ύψους 4.000 ευρώ για κάθε υπάλληλο (την ώρα που το Μνημόνιο κλείνει σπίτια). Ο κ. Πολύδωρας ενέκρινε μόνο 1.000 ευρώ κι ακολούθησαν διάφορες διαρροές που τον αφορούσαν. Τους διακρίνει η εχεμύθεια και η αίσθηση του καθήκοντος.
Δεν μιλάμε για δουλειά, αλλά για «σκυλίσια ζωή», το έχετε πάρει χαμπάρι. Ίσως κάποιοι που φωνάζουν περισσότερο είναι οι πιο βολεμένοι συγκριτικά με άλλους που δουλεύουν χωρίς σταματημό και μένουν με χαρτζιλίκι στην τσέπη. Να τους χαιρόμαστε μαζί μ’ εκείνους που τους διόρισαν! 

Αποσύρθηκαν και πάλι οι στενογράφοι μετά τις ύβρεις Γ.Στουρνάρα εναντίον τους

Άκυρη είναι η σημερινή συνεδρίαση ότι και να κάνει η κυβέρνηση! Οι υπάλληλοι της Βουλής και ειδικότερα οι στενογράφοι, μετά τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον τους ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας, αρνήθηκαν να συνεχίσουν την καταγραφή της συνεδρίασης και αποχώρησαν για δεύτερη φορά, παρά το γεγονός ότι η αντισυνταγματική τροπολογία που καταργούσε την αυτοτέλειά τους αποσύρθηκε. Βάσει του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής η συνεδρίαση είναι άκυρη.
 Αυτή την στιγμή στην θέση των στενογράφων της διεύθυνσης στενογραφίας βρίσκονται ... κασετόφωνα και φυσικά η συνεδρίαση είναι άκυρη, αφού κανείς δεν πρόκειται να υπογράψει πρακτικά που δεν έχει παρακολουθήσει.
 
Το αποτέλεσμα της ... παπαριάς του Γ.Στουρνάρα (έχει γίνει έξαλλος ο Α.Σαμαράς από την έμπνευσή του να καταθέσει σήμερα τέτοια τροπολογία) αυτομάτως ναρκοθετούν ολόκληρη την συνεδρίαση που θεωρείται ως μη γενόμενη. Ήδη τέθηκε θέμα αντισυνταγματικότητας, λόγω μη καταγραφής της συνεδρίασης, από την αντιπολίτευση.
Ακόμα και αν θελήσουν να θεωρήσουν ως νόμιμη την συνεδρίαση στην πρώτη προσφυγή θα καταρρεύσει ο νόμος.
Σε ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της Βουλής αναφέρονται τα εξής: «Ο εκβιασμός και τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν θα περάσουν. Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι ενταγμένοι στο ενιαίο μισθολόγιο από τον Οκτώβριο του 2011 και επιτίθενται στον υπουργό Οικονομικών πως κάνει σα να μην γνωρίζει τις μεγάλες μειώσεις μέχρι 50% στις αποδοχές τους που προέκυψαν με την ψήφιση και του νέου μειωμένου προϋπολογισμού της Βουλής. Δεν δεχόμαστε η εκτελεστική εξουσία να υποκαταστήσει και να καταργήσει τη νομοθετική, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Ζητούμε την οριστική απόσυρση της τροπολογίας Στουρνάρα που καταλύει το αυτοδιοίκητο της Βουλής και πλήττει την δημοκρατία».

Οἱ ἀπροσκύνητοι Ἕλληνες.

“ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ”- Αριστοτέλης 

ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ | “Δεν υπάρχει στα ήθη των Ελλήνων το προσκύνημα”

Σαφείς καταδικαστικές αναφορές γύρω απο την καθαρώς βαρβαρική ” συνήθεια ” του προσκυνήματος και της γονυκλισίας, υπάρχουν διάσπαρτες μέσα στα κείμενα όχι μόνον της Αρχαίας αλλά και της Νεωτέρας Γραμματείας μας, καθώς και στις στήλες των διαφόρων Λεξικών της Ελληνικής Γλώσσης. Ο ποιητής Θέογνις ο Μεγαρεύς { ΣΤ’ αι. π.χ. } καταδικάζει ακόμη και την απλή κλίσι της κεφαλής χαρακτηρίζοντας την ώς δουλική συμπεριφορά:

” Ού ποτε δουλική κεφαλή ιθεία πέφυκεν, άλλ’ αιει σκολιή, καυχένα λοξόν έχει ” | ” Ουδέποτε δουλική κεφαλή γεννήθηκε όρθια, αλλά πάντοτε κυρτή και τον αυχένα λοξόν τον έχει “. { Ελεγ. 535 }

Ο ίδιος δέ, ώς Έλλην, δηλώνει κατηγορηματικά:

” Ούποτε… υπό ζυγόν δύσλοφον αυχνένα θήσω, ούδ’εί μοι Τμώλος έπεστι κάρη ” | ” Δεν θα θέσω υπό δύσλοφον ζυγόν τον αυχένα, ακόμα και άν το όρος Τμώλος πέσει επί της κεφαλής μου ” { Ελεγ. 985 }

12 βήματα για να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι το chip κάτω από το δέρμα τους


Get Mind Smart / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones)θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά,στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.

Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα...
Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».
Το πράγμα πάει κάπως έτσι :
1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.
2. Κάντε τους όλους να είναι online.
3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.
4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.
5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα,ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».
6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.
7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια,ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.
8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.
9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!
10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!
11. Η οικονομία καταρρέει... το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.
12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση...

Αλλά... «Ψιτ!!!Ώρα για rewind

Ώρα να ξεσηκωθούμε.

Ώρα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.
Δεν χρειάζεται να συνεργαστούμε. Αφυπνισμένοι και αποφασισμένοι,αρνούμαστε να εγγραφούμε σε μια υπηρεσία Παροχής Ταυτότητας, και αρνούμαστε να πληρώσουμε για κάτι με τηλέφωνο.
Το σχέδιό τους παίρνει μια παράξενη τροπή:
Γίνε μέρος του κινήματος που δεν περίμεναν.
Είμαστε οι πολεμιστές, που γράφουμε ιστορία:
Μέχρι το 2020, σε μια προσπάθεια να είμαστε ελεύθεροι, αντιστεκόμαστε στην επιχειρηματοκρατία (corporatocracy) και κερδίζουμε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Περὶ μίας προαναγγελθείσης γλωσσοκτονίας!«…καὶ διατὶ δυο φυσικοὶ ἀφένταις εἶναι εἰς τὸν κόσμον, ὁ ἔνας κοσμι­κὸς καὶ ὁ ἄλλος πνευματικός, τοὺς εἴχεν τὸ νησάκιν τοῦτον, τὸν βασιλέαν τῆς Κωνσταντινόπολης καὶ τὸν πατριάρχην τῆς μεγάλης Ἀντιοχείας, πρὶν τὴν πάρουν οἱ λατῖνοι, διὰ τοῦτον ἦτον χρῆσι να ξεύρωμεν ῥωμαϊκὰ καθολικά, διὰ να πέψουν γραφαῖς τὸν βασιλέως, καὶ συριάνικα σωστά, καὶ ὄντως ἐμαθητεύγαν τὰ παιδιὰ τοὺς, καὶ τὸ συνκριτὸν οὔτως ἐδιάβαινεν μὲ τὰ συριάνικα καὶ ῥωμαϊκά, ὥς που καὶ ἐπῆραν τὸν τόπον οἱ Λαζανιάδες, καὶ ἀπὸ τότες ἀρκέψαν νὰ μαθάνουν φράγκικα, καὶ βαρβάρισαν τὰ ῥωμαϊκά, ὡς γίον καὶ σήμερον, καὶ γράφομεν φράγκικα καὶ ῥωμαϊκά, ὅτι εἰς τὸν κόσμον δεν ἠξεύρουν ἴντα συντυχάνομεν…»[1].


Ἡ πρόσφατος πρότασις ἀπὸ βήματος τῆς Βου­λὴς τοῦ βουλευτοῦ τῆς συμπολιτεύσεως κ. Βύρωνος Πολύ­δωρα ὅπως τὰ δημόσια ἔγγραφα γράφονται εἰς τὴν ὀρθὴν (πολυτονικήν) γραφὴν ἔτυχεν φαιδρᾶς ὑπο­δοχὴς ἐκ μέρους τῶν τῶν Μ.Μ.Ε.

Ειδικές Οικονομικές ζώνες από 1-1-2014; Αυτό το διαβάσατε κύριοι βουλευτές;;

Από την σελίδα 174 του περίφημου πολυνομοσχεδίου:
II) Πιλοτικό πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

1. Τίθεται σε πιλοτική εφαρμογή πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε δύο περιοχές της επικράτειας με διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά χαρακτηριστικά, οι οποίες θα οριστούν με την κοινή υπουργική απόφαση της υποπερίπτωσης 3 της παρούσας διάταξης.

2. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, παρέχοντας στους δικαιούχους ενίσχυση εισοδήματος συνδυαζόμενη με δράσεις κοινωνικής επανένταξης. Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με τις εκάστοτε εφαρμοζόμενες πολιτικές για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

3. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας διάταξης, ιδίως δε:

α. Οι δικαιούχοι για ένταξη στο πρόγραμμα.

β. Η βάση υπολογισμού και το ύψος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για κάθε άτομο ή οικογένεια.

γ. Οι διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα και καταβολής της παροχής ως διαφοράς μεταξύ του πραγματικού εισοδήματος και του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

δ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες για την εφαρμογή του προγράμματος καθώς και η επιλογή των δύο περιοχών της επικράτειας όπου θα εφαρμοστεί πιλοτικά το πρόγραμμα.

4. Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος αρχίζει την 1.1.2014.

Μήπως λοιπόν οι περίφημες ειδικές οικονομικές ζώνες τίθενται σε εφαρμογή , υπό τον μανδυα “πιλοτικού προγράμματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος” , από 1-1-2014 με κοινή υπουργική απόφαση ;;;

olympia

ΟΙ 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ !


Jan Saudek “The end of orgy”

Υπερψηφίστηκε οριακά τελικά το πολυνομοσχέδιο κόλαφος της συγκυβέρνησης με 153 ψήφους από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Όσοι δεν υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο και όσοι απείχαν της διαδικασίας (6 του ΠΑΣΟΚ και 1 της ΝΔ) τέθηκαν με αποφάσεις των Αρχηγών τους εκτός κοινοβουλευτικών τους ομάδων.Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «παρών» με εξαίρεση, τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά που επέλεξαν το «όχι». Το πολυνομοσχέδιο καταψηφίστηκε με 128 ψήφους από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξαν και 18«παρών».

Αυτοί είναι οι 153 βουλεύτες που ψήφισαν «ΝΑΙ» στο τέλος σας.

Να τους θυμάστε!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα) NAI

Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος NAI

Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος NAI

Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI

Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα ΝΑΙ

Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος ΝΑΙ

Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας ΝΑΙ

Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή ΝΑΙ

Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος ΝΑΙ

Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης) ΝΑΙ

Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος ΝΑΙ

Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας ΝΑΙ

Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος ΝΑΙ

Χατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής) ΝΑΙ

Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία ΝΑΙ

Ντινόπουλος Βασιλείου Αργύρης ΝΑΙ

Βαρβιτσιώτης Ιωάννη Μιλτιάδης ΝΑΙ

Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων – Άδωνις ΝΑΙ

Μεϊμαράκης Ιωάννη Ευάγγελος – Βασίλειος ΝΑΙ

Σπηλιωτόπουλος Ελευθερίου Αριστόβουλος (Άρης) ΝΑΙ

Γιακουμάτος Χαραλάμπους Γεράσιμος ΝΑΙ

Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων ΝΑΙ

Καραμανλή Αρκαδίου Άννα ΝΑΙ

Παναγιωτόπουλος Παναγιώτη Παναγιώτης (Πάνος) ΝΑΙ

Παπακώστα – Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη ΝΑΙ

Σαλμάς Γεωργίου Μάριος ΝΑΙ

Καραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης ΝΑΙ

Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας ΝΑΙ

Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος ΝΑΙ

Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης) ΝΑΙ

Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία ΝΑΙ

Βλάχος Θεοδώρου Γεώργιος ΝΑΙ

Μπούρας Κωνσταντίνου Αθανάσιος ΝΑΙ

Μπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος ΝΑΙ

Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ

Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας ΝΑΙ

Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων ΝΑΙ

Κυριαζίδης Τριαντάφυλλου Δημήτριος ΝΑΙ

Υψηλάντης Αναστασίου Βασίλειος – Νικόλαος ΝΑΙ

Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ ΝΑΙ

Γεροντόπουλος Χριστόδουλου Κυριάκος ΝΑΙ

Δερμεντζόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος ΝΑΙ

Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος) ΝΑΙ

Κοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Τζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Αυγερινοπούλου Ζήσιμου Διονυσία – Θεοδώρα ΝΑΙ

Κοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙ

Μαρίνος Σπυρίδωνος Ανδρέας ΝΑΙ

Τσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος ΝΑΙ

Βεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος ΝΑΙ

Μπατσαρά Νικολάου Γεωργία ΝΑΙ

Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ΝΑΙ

Αυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος ΝΑΙ

Σενετάκης Γεωργίου Μάξιμος ΝΑΙ

Μπέζας Εμμανουήλ Αντώνιος ΝΑΙ

Καραμανλής Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Γκιουλέκας Πέτρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Καλαφάτης Αθανασίου Σταύρος ΝΑΙ

Ράπτη Δημητρίου Ελένη ΝΑΙ

Ιωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ

Ορφανός Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙ

Καράογλου Γεωργίου Θεόδωρος ΝΑΙ

Αναστασιάδης Ιωάννη Σάββας ΝΑΙ

Τασούλας Αναστασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Καλογιάννης Ελευθερίου Σταύρος ΝΑΙ

Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ ΝΑΙ

Παναγιωτόπουλος Ιωάννη Νικόλαος ΝΑΙ

Καλαντζής Κωνσταντίνου Γεώργιος ΝΑΙ

Πασχαλίδης Αδάμ Ιωάννης ΝΑΙ

Κλειτσιώτης Χρήστου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Τσιάρας Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Σκόνδρα Κωνσταντίνου Ασημίνα ΝΑΙ

Ταλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων ΝΑΙ

Σιούφας Βασιλείου Παύλος ΝΑΙ

Αντωνίου Βασιλείου Μαρία ΝΑΙ

Δένδιας Σπυρίδωνος Νικόλαος – Γεώργιος ΝΑΙ

Γεωργαντάς Παύλου Γεώργιος ΝΑΙ

Παπαδόπουλος Γεωργίου Μιχάλης ΝΑΙ

Ταγαράς Χρήστου Νικόλαος ΝΑΙ

Δήμας Σταύρου Χρίστος ΝΑΙ

Κόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Βρούτσης Βασιλείου Ιωάννης ΝΑΙ

Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος ΝΑΙ

Πατριανάκου Πέτρου Φεβρωνία ΝΑΙ

Χαρακόπουλος Παντελή Μάξιμος ΝΑΙ

Κέλλας Αχιλλέα Χρήστος ΝΑΙ

Πλακιωτάκης Ιωσήφ Ιωάννης ΝΑΙ

Βογιατζής Γεωργίου Παύλος ΝΑΙ

Σολδάτος Φωτίου Θεόδωρος ΝΑΙ

Νάκος Σταύρου Αθανάσιος ΝΑΙ

Σαμαράς Κωνσταντίνου Αντώνιος ΝΑΙ

Λαμπρόπουλος Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ

Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης ΝΑΙ

Κοντός Ευστρατίου Αλέξανδρος ΝΑΙ

Αρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Κατσαφάδος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Τραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης ΝΑΙ

Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος ΝΑΙ

Καρασμάνης Αθανασίου Γεώργιος ΝΑΙ

Σταμενίτης Ευαγγέλου Διονύσιος ΝΑΙ

Τζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης) ΝΑΙ

Κουκοδήμος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Κωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος ΝΑΙ

Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος ΝΑΙ

Μάνη-Παπαδημητρίου Ευαγγέλου Άννα ΝΑΙ

Τσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος ΝΑΙ

Κεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης ΝΑΙ

Στυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης ΝΑΙ

Βλάχβεης Χρήστου Μενέλαος ΝΑΙ

Αραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή ΝΑΙ

Λεονταρίδης Χρήστου Θεόφιλος ΝΑΙ

Βλαχογιάννης Γεωργίου Ηλίας ΝΑΙ

Σκρέκας Θεοδώρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Ταμήλος Κωνσταντίνου Μιχαήλ ΝΑΙ

Σταϊκούρας Κωνσταντίνου Χρήστος ΝΑΙ

Κουτσογιαννακόπουλος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Μακρή Θεοδώρου Ευαγγέλου Ελένη ΝΑΙ

Κωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος ΝΑΙ

Μανδρέκα Παναγιώτη Ασπασία ΝΑΙ

Καρανάσιος Βασιλείου Ευθύμιος ΝΑΙ

Μαρκογιαννάκης Εμμανουήλ Χρήστος ΝΑΙ

Βολουδάκης Γεωργίου Μανούσος – Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Βιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος ΝΑΙ

Μουσουρούλης Δημητρίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

ΠΑΣΟΚ:

Τριαντάφυλλος Δημοσθένη Κωνσταντίνος ΝΑΙ

Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας ΝΑΙ

Χρυσοχοΐδης Βασιλείου Μιχαήλ ΝΑΙ

Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) ΝΑΙ

Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος ΝΑΙ

Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΝΑΙ

Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΝΑΙ

Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΝΑΙ

Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΝΑΙ

Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα ΝΑΙ

Σαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος ΝΑΙ

Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΝΑΙ

Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΝΑΙ

Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΝΑΙ

Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΝΑΙ

Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς (Πάρις) ΝΑΙ

Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος ΝΑΙ

Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΝΑΙ

Κεδίκογλου Αγγέλου Συμεών ΝΑΙ

Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΝΑΙ

Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΝΑΙ

Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΝΑΙ

Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΝΑΙ

Παπανδρέου Ανδρέα Γεώργιος ΝΑΙ

Γκόκας Ναπολέοντα Χρήστος ΝΑΙ

Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΝΑΙ

Πηγή: newsbomb.gr

.

Mnhmonio 3 kai pws mporei na akyrothei

''Kομματικές πειθαρχίες'', ΜΟΝΟ σε διεφθαρμένα, αντιδημοκρατικά καθεστώτα ισχύουν
Μπορεί να ακυρωθεί το ''Μνημόνιο 3'' που ψήφισε η ''Βουλή'', αν το θέλει ο λαός (και βάλει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας προ των ευθυνών του, έναντι του 'Εθνους, ζητώντας του να ΜΗΝ υπογράψει τον Νόμο)

Στις 7 Νοεμβρίου 2012, η ''Βουλή των κομματικών κοπαδιών'', με ψήφους 153 υπέρ, ψήφισε το άθλιο-εξοντωτικό ''Μνημόνιο 3'', δηλαδή: «'Εγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012».
Γιά να έχει ισχύ το νομοσχέδιο πρέπει να υπογραφεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν πιεστεί (με γράμματα, υπογραφές, τηλεφωνήματα, διαδηλώσεις κ.ά.) από τον λαό (και τα ''αντιμνημονιακά'' κόμματα) ο πρόεδρος, να ΜΗΝ το υπογράψει, τότε ισχύει το ακόλουθο:
«Σύνταγμα - 'Αρθρο 42: ('Εκδοση και δημοσίευση των νόμων)
1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει και δημοσιεύει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από τη Bουλή μέσα σε ένα μήνα από την ψήφισή τους. Mέσα στην προθεσμία που προβλέπεται στο προηγούμενο εδάφιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αναπέμψει στη Bουλή νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής.
2. Πρόταση νόμου ή νομοσχέδιο που έχει αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Bουλή εισάγεται στην Oλομέλειά της και, αν επιψηφιστεί και πάλι με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών κατά την διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκδίδει και το δημοσιεύει υποχρεωτικά μέσα σε δέκα ημέρες από την επιψήφισή του».
( Σημ. Στις τελευταίες εκλογές τα ''μνημονιακά'' κόμματα έλαβαν 48.2% των ψήφων και τα ''αντιμνημονιακά'' 51.8% )
 

153 Τσίου

Έλα, ρε άτιμε. 70 χρόνια σε περίμενα


Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας. Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται. Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των...κάμπων μας.
Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου. Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών. Να βλέπω 50ρηδες σε απόγνωση, 40ρηδες στις ουρές ανεργίας και 20ρηδες να λένε την ξενιτειά πατρίδα τους. Να βλέπω τα παιδιά ως μελλοντικούς σκλάβους της Φάρμας των Ανθρώπων που χρόνια στήνεις και τώρα θα εγκαινιάσεις εκεί ακριβώς που ξεκίνησε ο Ανθρωπισμός.
Βλέπω που το πας. Δεν θα ρίξεις απλά το μεροκάματο στο 1 ευρώ την ημέρα για 18 ώρες δουλειάς. Θα μας κάνεις να χαιρόμαστε που ζούμε κι ας μην παίρνουμε ούτε το 1 ευρώ. Φτιάχνεις το νέο Νταχάου και αυτό θα είναι η ίδια μου η χώρα. Τα Νταχάου ποτέ δεν κλείνουν, απλά αναστέλλουν τις εργασίες τους, έτσι δεν είναι λουκανοθρεμμένε μου; Έφθασε η ώρα να μπουν μπροστά οι μηχανές αυτού του τεράστιου κρεματορίου που θα έχει για οροφή τον ουρανό που λατρέψαμε και για πάτωμα το χώμα που μας έθρεψε.
Έλα, ρε άτιμε, πισώπλατα αυτή την φορά γιατί την προηγούμενη που ήρθες είχες τουλάχιστον τα κότσια να μου υψώσεις κατάμουτρα το όπλο και να μου πεις να σκύψω. Και είχα την επιλογή ή να σκύψω ή να πάρω τα βουνά. Τώρα όμως μού έχεις κλέψει και τα βουνά. Μου μένει λοιπόν να σκύψω χωρίς τον φόβο της σφαίρας που θα έβγαινε από το προτεταμένο σου όπλο. Είναι τρελό να παραδίνομαι χωρίς να έχω πάρει εντολή για αυτό. Είναι τρελό να φοβάμαι μια σφαίρα που δεν υπάρχει. Πώς γίνεται να βλέπω μπροστά μου ένα όπλο που δεν υπάρχει; 
Άτιμε, τα όπλα σου αυτή την φορά δεν έχουν κάνη, ούτε σκανδάλη. Τα λάδωνες όμως δεκαετίες ολόκληρες και έχουν τις φάτσες όλων αυτών των υπανθρώπων που βγάζουν ακόμα λόγους, που κάνουν κόμματα και παρακόμματα, που σφάζονται μπροστά στην κάμερα ενώ πίσω από αυτή στήνουν το σχέδιο για το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει. Α, ρε άτιμε. Για αυτόν τον λόγο πέταγες ξεροκόμματα στα κομματόσκυλα της Ελλάδας. Για την στιγμή που θα τους έδινες την εντολή να κάνουν επίθεση πισώπλατα στον ίδιο λαό που τους έδινε τις ελπίδες του μέσα από ένα σταυρωμένο κωλόχαρτο.
Έλα, ρε μπούλη του Βορρά, να με συμμορφώσεις, να με κάνεις ευρωπαϊκό είδος, να φτιάχνομαι με Μότσαρτ και όχι να κλαίω όταν ακούω κλαρίνο. Να νιώθω «πολιτισμένος» με προθήκες Μουσείων και όχι με τους σπαρμένους κίονες στα χωράφια μας, που κράτησαν όλον τον δήθεν σου πολιτισμό. Έλα να σε πάω τελευταία βόλτα στα πατρικά μας να μυρίσεις την ακόμα καμμένη πέτρα των σπιτιών από τον πολιτισμό των δικών σου προγόνων.
Έλα να με κάνεις άνθρωπο εμένα, τον γύφτο του Νότου. Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου. Έλα ρε, για να μου αποδείξεις αν το μαχαίρι του παππού μου είχε τα αποτελέσματα που μου περιέγραφε ή ήταν ένα παραμύθι για να κάνω όνειρα κόκκινα.

Αρχίζει σε λίγο το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα των πολιτών ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_3308.html#ixzz2BXNPpC9z


Ανακοίνωσαν την αντικατάσταση του βιβλιαρίου υγείας με μία "έξυπνη" τσιπαρισμένη κάρτα. 
Λίγα εικοσιτετράωρα πρίν την ψήφιση των πιό λαοκτόνων μέτρων που έχουν περάσει ποτέ απο την ελληνική βουλή. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να πεθάνουν επειδή η ...στοργική τους κατοχική κυβέρνηση (αυτή δηλαδή που τους πετσόκοψε τις συντάξεις και τους μισθούς και τους... επέβαλλε εκατοντάδες νέους φόρους και χαράτσια)τους αναγκάζει να πληρώσουν ακόμα παράπανω για συμμετοχή σε φάρμακα και νοσηλεία.

Την ίδια στιγμή που για χάρη μιας ισραηλινο- γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας παραγωγής φθηνών και αμφιβόλου ποιότητας γεννοσήμων, υποχρεώνουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν αναφερόμενοι μόνο στην δραστική ουσία του φαρμάκου και τα ασφαλιστικά ταμεία να συμμετέχουν μόνο στα φθηνότερα εξ αυτών γεννόσημα.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας , είχαν το θράσος να δώσουν συνέντευξη τύπου στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοινώνουν ότι όπου νάναι θα καταργήσουν τα βιβλιάρια υγείας τα οποία θα αντικατασταθούν με τις τσιπαρισμένες και κατ΄αυτούς "έξυπνες" κάρτες υγείας.


Ας δούμε όμως πρώτα την "φαρμακερή" είδηση :

Έρχεται η Smart Card υγείας στα ασφαλιστικά ταμεία.

Από το βιβλιάριο ασθενείας στην εποχή της ηλεκτρονικής Smart Card στοχεύουν να περάσουν οι ασφαλισμένοι της Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν την Πέμπτη (1/11/2012) ο Δ/νων Σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βλάσης Σφυρόερας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κ. Μιχάλης Κούτρας.


Σε κοινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκαν για την πορεία υλοποίησης της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και την εφαρμογή της έξυπνης κάρτας ασφαλισμένου (Smart Card).


Ο κ. Σφυρόερας έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποτελεί ένα από τα λίγα έργα της τελευταίας διετίας το οποίο προχώρησε με ταχείς ρυθμούς και σχεδόν χωρίς καθόλου χρηματοδότηση.


Τόνισε πως σε κανένα άλλο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης παγκοσμίως δεν έχει σημειωθεί διείσδυση σε ποσοστό 92% του συνόλου των συνταγών που εκτελούνται ηλεκτρονικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης έκανε μία σύντομη αναφορά στην επέκταση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με τη σύνδεση με την έξυπνη κάρτα ασφαλισμένου (Smart Card) που θα αποτελέσει το επόμενο βήμα σε συνδυασμό με τον ιατρικό φάκελο για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.


Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κος Κούτρας ο οποίος δήλωσε ότι «το πρόγραμμα φιλοδοξεί να οδηγήσει τον ΟΠΑΔ από την εποχή του βιβλιαρίου στην εποχή της ‘έξυπνης κάρτας’, με σημαντικά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως, με τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο αυτού του εκσυγχρονισμού».


Το επόμενο βήμα στη χρήση των καρτών ασφάλισης μπορεί να είναι η κάρτα αυτή να προδιαγραφεί και ως Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας (ΕΚΑΑ), κάτι που θα αυξήσει την προστιθέμενη αξία της, θα απαλείψει το λειτουργικό κόστος της ξεχωριστής έκδοσης αυτής και θα καταργήσει την ανάγκη προσέλευσης του κοινού στον ΟΠΑΔ .


Υπάρχουν πολλοί που θα πουν :

 " Δε πανε να βγάλουν όσες κάρτες- χαφιέδες θέλουν, εγώ δεν έχω να κρύψω τιποτα και δεν με ενδιαφέρει όσο και αν με φακελλώνουν".
  Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
 Ειστε σίγουροι πως δεν κινδυνεύετε επειδή δήθεν δεν έχετε να ..κρύψετε κάτι; 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την είσηγηση του οικονομολόγου και ειδικού ερευνητή κ. Στάθη Αδαμόπουλου, απο την ημερίδα για τις νέες ταυτότητες και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που διοργάνωσε πριν λίγες εβδομάδες η "Εστία Πατερικών Μελετών" υπο την αιγίδα της Ι.Μ Πειραιώς, και θα αντιληφθείτε πως αυτά που μας παρουσιάζουν ως θεραπεία "πάσας νόσου" του συστήματος είναι απλώς η 'εξυπνη προαπαγάνδα προκειμενου να μας πείσουν να πάρουμε ένα "Εισιτήριο χωρίς επιστροφή" (όλες οι αποκαλυπτικές εισηγήσεις της ημερίδας έχουν δημοσιευτεί ΕΔΩ
 

Την αναγνωρίζετε; Είναι η περίφημη Άμεση Δημοκρατία, με την οποία μας είχατε πρήξει ορισμένοι ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_6407.html#ixzz2BXMoZ1se


''Την αναγνωρίζετε; Είναι η περίφημη Άμεση Δημοκρατία, με την οποία μας είχατε πρήξει ορισμένοι'''
Καθώς οι γονείς στο Χαλάνδρι ψήφισαν (με συντριπτική πλειοψηφία) να μη δεχθούν τσιγγανάκια στο σχολείο τους, βλέπουμε πως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...

Συνάντηση με τον διευθυντή σπουδών του υπουργείου Παιδείας έχουν αυτή την ώρα οι διευθυντές του 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου, κκ Γιώργος Κυριαζόπουλος και Γιάννης Κοσμόπουλος, μετά την απόφαση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να μη γίνονται δεκτά στα εν λόγω σχολεία παιδάκια Ρομά. Η απόφαση αυτή των γονέων ελήφθη μετά από ψηφοφορία του Συλλόγου, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, κατά την οποία 234 γονείς ψήφισαν υπέρ του να μην γίνονται δεκτά τα παιδάκια Ρομά στο σχολείο, 4 κατά, ενώ υπήρχε και μία λευκή ψήφος.


Όταν οι ενθουσιώδεις αγανακτισμένοι ζητούσαν επιτέλους άμεση δημοκρατία ήταν σίγουροι πως αν γινόταν αυτό, κάθε γειτονιά θα αυτοδιοικούνταν με τιμιότητα, η πλειοψηφία θα έπαιρνε αποφάσεις αγάπης και συνεργασίας και τα πουλάκια θα τραγουδούσαν όπως στον παράδεισο.


Όχι πως η δημοκρατία η τωρινή δεν χρειάζεται γιγάντιο λίφτινγκ, αλλά πάντα απορούσα με την αισιοδοξία όλων πως η "άμεση δημοκρατία" θα έφερνε πάντα τα αποτελέσματα που ήθελαν. Σα να μη γνώριζαν πως με τέτοιες συνθήκες θα έβγαινε -δυστυχώς- ο χειρότερος εαυτός των ανθρώπων. Σα να μη φαντάζονταν πως αν ο λαός αφεθεί τελείως ελεύθερος, χωρίς πολιτικά ορθούς φραγμούς ή δεσμευτικούς νόμους, και μπορεί να αποφασίζει για τα πάντα είναι έτοιμος να πάρει τις πιο σκληρές, εγωιστικές αποφάσεις.
Η άμεση δημοκρατία (με κάποιους κανόνες βέβαια) σε έναν λαό με παιδεία και καλλιέργεια -πχ. στους Αρχαίους Έλληνες- μπορεί να δουλέψει και να είναι ευεργετική - ως μελλοντικός στόχος είναι χρήσιμος. Σήμερα όμως, χωρίς παιδεία και με έναν λαό έτοιμο να φάει ο ένας τις σάρκες του άλλου;

Απ' το
"δεν θέλουμε Ρομά ή ξένους στα σχολεία μας", μέχρι το "να μη γίνει σε καμία περιοχή ο ΧΥΤΑ", κι απ' το "να μην παίζεται καμία παράσταση ή ταινία με την οποία δε συμφωνούμε" μέχρι πχ. το "απαγορεύονται οι αμβλώσεις, επιστρέφει η θανατική ποινή", ό,τι μπορεί για οποιοδήποτε λόγο να γίνει δημοφιλές -και χωρίς καμία λογική- θα γίνεται νόμος. (Προχτές ένας φίλος αναρχικός μου είπε ότι αν σ' αυτή τη φάση γινόταν όλα όπως τα ήθελε, φοβόταν ότι τελικά θα αποφάσιζε η χρυσαυγίτικη πλειοψηφία τα χειρότερα των μέτρων...)

Κάποιος έγραψε στα σχόλια: Η άμεση δημοκρατία ούτε στην αρχαία Ελλάδα λειτούργησε σωστά. Ας θυμηθούμε λίγο τους εξοστρακισμούς και την εξορία με τα οποία είχαν ανταμείψει όσους άξιους έβγαλε η αρχαία Αθήνα (Θεμιστοκλής) αλλά και την εμπιστοσύνη του λαού σε λαοπλάνους (Αλκιβιάδης). Η άμεση δημοκρατία είναι ένας μύθος, αλλά δυστυχώς οι μύθοι είναι εύπεπτοι σε αντίθεση με τη πραγματικότητα...


Και κάποιος άλλος: Το αθηναϊκό πολίτευμα ήταν το ιδανικό· οι πολίτες αποφάσιζαν στην Εκκλησία του Δήμου αδιαμεσολάβητα για όλα τα θέματα της πόλης. Μόνο ένα πράγμα στοίχειωνε αυτό το ιδανικό· ο Αλκιβιάδης. Ηταν ο Αθηναίος δημαγωγός που παρέσυρε τους συμπολίτες του στη Σικελική Εκστρατεία, με συνέπεια την καταστροφή της ίδιας της Δημοκρατίας.


Όλα πάνε χάλια, αλλά τουλάχιστον, στη χώρα μας, υπάρχουν κάποια δικαιώματα που έχουν κερδηθεί. Τα ανθρώπινα δικαιώματα: και το να μπορεί ένα παιδί να πηγαίνει σχολείο είναι ένα απ' αυτά.


Δεν ξέρω αν οι 234 γονείς έχουν το δικαιώμα να αποφασίζουν για το τι θα γίνεται στο σχολείο που τυχαίνει να φοιτούν τα παιδιά τους τώρα, αλλά ειλικρινά εύχομαι πως όχι.
Μερικοί νόμοι -όπως αυτοί που προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχουν φτιαχτεί για κάποιο λόγο. Και δεν είναι δυνατόν επειδή 200 ή 2.000.000 πολίτες τώρα είναι σε άλλη φάση και θέλουν κρεμάλες ή λιθοβολισμούς ή διώξιμο παιδιών από σχολεία να τους αλλάζουν από μόνοι τους.

''
Την αναγνωρίζετε; Είναι η περίφημη Άμεση Δημοκρατία, με την οποία μας είχατε πρήξει ορισμένοι''. Αυτή είναι μια φράση του Θέμου Σταφυλάκη. Κι ενώ η άμεση δημοκρατία που θέλουν οι οπαδοί της θα είχε δικλείδες ασφαλείας κλπ, σήμερα είδαμε την άλλη πλευρά του νομίσματος - αυτήν που, για κάποιο λόγο, οι οπαδοί είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει, ποτέ.


Άρης Δημοκήδης

ΝΑ ΠΩΣ ΕΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ!ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Μ….  Α…….ΚΗ

Η Πατρίδα μας  έφθασε πια στο έσχατο σημείο της φτώχειας! Το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού υποφέρει αβάσταχτα! Νοικοκυραίοι οικογενειάρχες υποφέρουν, καθώς δεν διαθέτουν πλέον ούτε τα στοιχειώδη!
Πολλές ήσαν οι αιτίες, που μας έφεραν στο κατάντημα αυτό. Η βασική όμως αιτία υπήρξε το γεγονός, ότι ο καθένας μας ξεχωριστά αδιαφορούσε για τον συνανθρωπό του. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά επιχειρήσαμε να «φτιάξουμε» τον εαυτό μας και έτσι ……λησμονήσαμε τον διπλανό μας! Έτσι λοιπόν μία ιδιότυπη «εγωϊστική» αντίληψη για τη ζωή μας οδηγούσε στην νοοτροπία πώς να φτιάξουμε τα δικά μας οικονομικά! Κάποτε μάλιστα να τα φτιάξουμε ακόμη και με το χρηματισμό, με το λεγόμενο «μαύρο χρήμα», δηλ. καταραμένο από τον Θεό το χρήμα, που δεν κερδίζαμε με τον τίμιο ιδρώτα μας! Εφύγαμε λοιπόν μακρυά από την διδασκαλία του Ευαγγελίου, λησμονήσαμε την χριστιανική μας ιδιότητα, καταπατήσαμε τις Αρχές, πολλές φορές πουλήσαμε ειτε την ψυχή μας, είτε το σώμα μας, είτε ακόμη και τα δύο μαζί! Και τώρα  ……να το αποτέλεσμα! Ο καθένας έπαιρνε,  έτρωγε κάτι από τον διπλανό του! Κάποτε όμως τα ψέματα τελειώνουν! Τα εύκολα και παραπλανητικά δάνεια σταμάτησαν! Οι επιδοτήσεις τελείωσαν κι αυτές. Τα διάφορα “bonus” χάθηκαν κι αυτά! Η φτώχεια και η στέρηση προέβαλαν το μοχθηρό τους πρόσωπο!  Και τότε η Τρόϊκα ήλθε για να μας επαναφέρει στην οδό της εντιμότητος, στους κανόνες της χριστιανικής ηθικής. 
Ένα απλό παράδειγμα μας έδωσε μια ευγενής κυρία (lefana@shaw.ca), από αυτές που παρακολουθούν τον ιστότοπό μας. Μας έστειλε το κείμενο, που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Προβαίνει σε μια αντιπαράθεση δύο διαφορετικών τρόπων σκέψεως και συμπεριφοράς. Από τη μία πλευρά, μας παρουσιάζει τον Νικηταρά και στο πρόσωπό του την υπερηφάνεια του αληθινού Έλληνα! Από την άλλη επιλέγει ένα πολύ γνωστό πρόσωπο από τον πολιτικό χώρο, το οποίον έλαβε σύνταξη από τα σαράντα πέντε (45) της χρόνια, από την καταρρεύσασα Ολυμπιακή Εταιρεία, χωρίς ποτέ να δουλέψει σ’ αυτήν, όπως ισχυρίζεται! Είναι μια Κυρία από τους πολλούς «εθνοσωτήρες», όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει!
Συμπέρασμα: Αν θέλουμε να υπερβούμε την οικονομική κρίση, τότε όλοι μας –και πρώτος εγώ- πρέπει να συμφιλιωθούμε με τις χριστιανικές Αρχές, να βιώσουμε την χριστιανική Ηθική σε όλη της την διάσταση, να αγαπήσουμε την εργασία, να αναζητήσουμε την έντιμη απασχόληση και κατ’ ακολουθίαν το έντιμο και νόμιμο κέρδος! Το Νόμιμο δεν είναι πάντοτε και Ηθικό, όπως θέλησαν να μας διδάξουν οι παράγοντες του σάπιου πολιτικού Συστήματος όλων των χρωμάτων και σχημάτων με διαφορετικό μερίδιο ενοχής ο καθένας τους! Αν θέλουμε λοιπόν να  ξεπεράσουμε την κρίση πρέπει να ξαναμπούμε στο Ναό, να εκκλησιαζόμαστε τακτικά,  δηλ. κάθε Κυριακή, να εξομολογούμαστε, να μεταλαμβάνουμε τακτικά του Σώματος και του Αίματος του Χριστού μας, να αναγνωρίσουμε τον Κύριό μας ως Αφέντη της ψυχής μας και της ζωής μας, να αισθανθούμε τον διπλανό μας ως αδελφό μας και  έτσι να πορευθούμε απ’ εδώ κι εμπρός, δηλ. να ξαναγίνουμε χριστιανοί και να ζήσουμε χριστια νικά! 

Αίγιον, 5 Νοεμβρίου 2012

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

ΣΥΡΙΖΑ: Η αριστερή κεφαλή του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ…Έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το ΣΥΡΙΖΑ… Τώρα και αρκετό χρόνο περνάμε μια περίοδο παρατεταμένης πολιτικής «κατάθλιψης» και δεν γράφουμε πολλά…  Αλλά και τι να γράψεις, δίχως να αποφύγεις τις επαναλήψεις: Χιλιοειπωμένα πράγματα;;; Θα σπάσουμε, όμως, σήμερα την …κατάθλιψη και θα ασχοληθούμε με το ΣΥΡΙΖΑ που επελαύνει ακάθεκτος…
 
Δεν θα καταπιαστούμε με τον ''καλό μας φίλο'', τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις άλλαξε τις απόψεις του…

Όταν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τον αυτό-διασυρμό του δεν θέλουμε εμείς να εξευτελίσουμε, περαιτέρω, έναν φίλο.


Εξάλλου
έχουμε γράψει πολλά για τον φίλο μας και έχουμε αποδείξει τούτο: Ότι κατά καιρούς ρίχνει διάφορες αντιπολιτευτικές ομοβροντίες (παραμένοντας πάντα βεβαίως εντός των τειχών), παίζοντας το χαρτί του αριστερού άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ…

Για τον καινούργιο του άθλο παραπέμπουμε στον «Οικοδόμο»:

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/11/1-2.html


Εμείς θα καταπιαστούμε με τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ του ΣΥΡΙΖΑ, απάτη που την έχουμε συχνότατα αναδείξει (και εδώ επαναλήψεις…).


Ποια είναι αυτή η ΑΠΑΤΗ;


Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το μεγάλο «δίδυμο αδελφό» της Χρυσής Αυγής.


Με πιο απλά λόγια:
Με μοχλό τη Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται όχι μόνο το σύστημα, αλλά επικαλύπτει και αποκρύπτει το νεοταξικό ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε και το δικό του πρόσωπο: Το επίλεκτο πρόσωπο της ηγεμονικής εφεδρείας του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ, το μακιγιαρισμένο με «αριστερά» χρώματα και «δημοκρατικές» κραυγές…

Υπερασπίστηκε στο Παρίσι, λοιπόν, ο Τσίπρας το... «ευρωπαϊκό κεκτημένο» (το ευρω-φασιστικό καθεστώς που μας συντρίβει και αφανίζει), κτυπώντας τη «διεύρυνση της επιρροής του νεοναζισμού», δηλαδή, κτυπώντας τα κόπρανα του ΦΑΣΙΜΟΥ της ΕΕ και της Νέας Τάξης!!!


Μας είπε ο Τσίπρας ότι η «κοινωνική συνοχή» της ΕΕ βρίσκεται σε κίνδυνο διότι δημιουργούνται «συνθήκες κοινωνικής όξυνσης και επέλασης, διεύρυνσης της επιρροής του νεοναζισμού, του εθνικισμού που μπορεί να οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους όλη την Ευρώπη»!


Ανέμισε το «σκιάχτρο» του ναζισμού και του εθνικισμού ο Τσίπρας για να επικαλύψει:


α).
Ότι είναι αυτή η ΕΕ το καθεστώς του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ, είναι αυτή η ΕΕ του χρηματιστηριακού ολοκληρωτισμού και των μαφιών του χρήματος που ΔΙΑΛΥΕΙ, ΛΕΗΛΑΤΕΙ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ τα έθνη και τους λαούς και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τη μπότα του 4ου Ράιχ…

Είναι αυτή η ΕΕ που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικία της και έχει επιβάλει το καθεστώς των ανδρεικέλων και τη δικτατορία της τρόικας και των Μνημονίων, τα δικτατορικά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα κ.λπ…


Αυτή την Ευρώπη υπερασπίζεται ο Τσίπρας, την Ευρώπη του 4ου Ράιχ, με πρόσχημα τα νεοναζιστικά υπολείμματα του παλιού φασισμού, βυθοκορήματα-γρανάζια του σύγχρονου νεοταξικού φασισμού…


β).
Παρακάμπτει και παρασιωπά, επίσης, ο Τσίπρας ότι αυτά τα νεοναζιστικά «σκιάχτρα» αποτελούν τα κόπρανα αυτής της καπιταλιστικής κακουργίας της ΕΕ, τα κόπρανα της μανιασμένης ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ και τυφλής ΒΙΑΣ που επιδοτεί, προβάλλει και οργανώνει ο ίδιος ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΕΕ…

Ο Τσίπρας, όπως ολόκληρο το καθεστώς του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ,
που βιώνουμε σπαρακτικά εδώ στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν, επιδοτούν πολιτικά και αξιοποιούν τα παρακρατικά εργαλεία του καθεστώτος (όπως τη Χρυσή Αυγή σήμερα, τον ΛΑ.Ο.Σ χθες) για να επικαλύψουν και αποκρύψουν το δικό τους φαιό πρόσωπο και το δικό του ρόλο: Το ρόλο της ΔΙΑΣΩΣΗΣ και ΑΘΩΩΣΗΣ του καθεστώτος (κατοχικού), δηλαδή του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ζει εφιαλτικά η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η «αριστερή» κεφαλή αυτής της νεοταξικής βαρβαρότητας…
 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 8-11-2012.

Σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου η Πολεμική μας Αεροπορία εορτάζει τους προστάτες της Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ. Η Αεροπορία μας σκεπάζει με τα δικά της προστατευτικά φτερά την Μεγάλη Μας Πατρίδα Ελλάδα από τις εχθρικές εισβολές και επιβουλές με πίστη και προσήλωση ιερή έχοντας δώσει βαρύ μα και αγόγγυστο φόρο αίματος στο διάβα της ιστορίας μας. Τις κρίσιμες τούτες ώρες που οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες ξεπουλούν την πατρίδα μας στους νεοταξικούς τοκογλύφους, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν διαρκώς και οι προσωρινοί μας γείτονες απειλούν διαρκώς την Ελλάδα. Τιμή και Δόξα στην Πολεμική μας Αεροπορία που είναι πάντα έτοιμη στις επάλξεις του ιερού χρέους προασπίσεως της ελευθερίας μας. Τιμή και Δόξα στους Ήρωες του Ελληνικού Έθνους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πλησιάζουμε την ώρα μηδέν;

Την βδομάδα που διανύουμε, λαμβάνονται μέτρα 13,5 δις που θα φτωχοποιήσουν τον Ελληνικό Λαό σε απίστευτο βαθμό, χωρίς να είναι εγγυημένη η λήψη της δόσης. Και ενώ κρίνεται η τύχη ενός Λαού, το πολυνομοσχέδιο κατατίθεται υπό την μορφή του επείγοντος στην Βουλή. Αν λάβετε υπόψη ότι η απλή ανάγνωση μιας σύμβασης μερικών σελίδων, απαιτεί μερικές φορές ανάγνωση μιας ώρας, φανταστείτε ένα τόσο κρίσιμο πολυνομοσχέδιο που είναι άνω των 1000 σελίδων. Σε 48 ώρες οι Βουλευτές καλούνται να κατανοήσουν τι θα ψηφίσουν. Ουσιαστικά μιλάμε για μια νομαδική στάση υπέρ ή κατά ενός πολυνομοσχεδίου χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η κατανόηση ενός τόσο επίμαχου νομοσχεδίου!!!

Την βδομάδα αυτή κρίνεται η τύχη των Προεδρικών Εκλογών στις ΗΠΑ. Όλα δείχνουν, ότι με το πέρας των εκλογών στις ΗΠΑ, θα ξεκινήσει η φάση λήψης αποφάσεων σε Ιράν, Συρία και ίσως Ελλάδα. Αναφορικά με την χώρα μας, η περισσότερο κρίσιμη απόφαση είναι η θετική στάση του ΔΝΤ  στην χορήγηση της δόσης και σε περίπτωση αρνητικής στάσης, τότε η ΕΕ θα πρέπει να λάβει την απόφαση χορήγησης ολόκληρης της δόσης των 31,5 δις ή μέρους της δόσης.

Κατά τον Αντώνη Σαμαρά, η 15η Νοεμβρίου είναι η μέρα που μένουν άδεια τα ταμεία της Χώρας μας. Είναι αλήθεια; Πόσες φορές δεν μας ξεγέλασαν για να αρπάξουν την ψήφο μας ή  την συναίνεση μας; Μήπως είναι μια ακόμα μπλόφα;

Το πολύ επικίνδυνο σε αυτή τη κρίσιμη χρονική στιγμή, είναι ότι αν αποσυρθεί το ΔΝΤ, η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Γερμανίας. Κάτι που δεν το θέλουν στις ΗΠΑ. Αν συνεχιστεί η χρηματοδότηση, και πάλι η τραμπάλα γέρνει προς την Γερμανία. Τότε αφού το παιχνίδι είναι χαμένο για τις ΗΠΑ γιατί να συναινέσουν στην χρηματοδότηση μας από το ΔΝΤ; Άρα το πιθανότερο σενάριο είναι να μην έχουμε την στήριξη του ΔΝΤ. 

Με αυτά τα δεδομένα, και με βάση τα σημερινά δημοσιεύματα, η δόση των 31,5 δις δεν πρόκειται να δοθεί εντός Νοεμβρίου. Μήπως για να δουν αν μπλοφάρει ο Σαμαράς; Μήπως για να προκληθούν τετελεσμένα και να τελειώνουν με την διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσω δημοκρατικών διαδικασιών; Μήπως για να ολοκληρωθεί η απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας; 

Η απάντηση θα αρχίσει να φαίνεται όσο πλησιάζουμε στην ώρα μηδέν...Την 15η Νοεμβρίου!!! Εκτός και αν μας πλανά ο Σαμαράς για μια ακόμα φορά...Η πρώτη φορά θα είναι; 
πηγή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...