Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΘΗΝΑ 10-11-2012.

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί για τα καλά και αφού μας κάθισαν στο σβέρκο, κίνησαν και νομοθέτησαν την εκπαραθύρωση των Ελλήνων και την εκχέρσωση της Ελλάδος. Οι δε γραικύλοι πολιτικάντηδες εν μέσω ψεύτικων οιμωγών και θρήνων και με την επίκληση ακόμη πιο ψεύτικων απειλών και εκφοβισμών προσυπέγραψαν ως πρόθυμοι κατοχικοί συνεργάτες κι όχι ως Έλληνες νομοθέτες και λαϊκοί εκπρόσωποι τον βρόγχο στο λαιμό του λαού.

Το έκαμαν αυτό είτε λέγοντας το επονείδιστο ναι είτε το εξίσου επονείδιστο παρών της ΔΗΜΑΡ και λοιπών προοδευτικών βαστάζων της κατοχικής κυβέρνησης ως μασκαρεμένο ναι είτε ακυρώνοντας τον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης με την άρνηση υποβολής προτάσεως μομφής από το ΣΥΡΙΖΑ των ροζ ψευτοεπαναστάσεων. 

Ακόμη και το διακύβευμα της υποτιθέμενης αναγκαιότητας των νέων μέτρων ήταν από την αρχή ψεύτικο και άθλιο. Η κυβέρνηση διαψεύδεται από τους φίλους και εντολείς της, τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Ένα ακόμη ψέμα σαν το παλαιότερο για το έλλειμμα.

Στο πρακτορείο Ρόιτερ αξιωματούχος της «Ε»Ε είχε δηλώσει πριν από τη ψηφοφορία πως είτε ψηφιστούν τα μέτρα είτε όχι, όσες περικοπές κι αν γίνουν στους μισθούς, η δόση είναι στον αέρα λόγω της διαφωνίας στο κούρεμα του χρέους που θέλει το ΔΝΤ και αρνείται η Γερμανία. Είπε ακόμη πως είναι απίθανο να ληφθεί απόφαση στο Eurogroup της 12 Νοεμβρίου.

Ο κ. Στουρνάρας όμως μας είπε πως θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε τη νέα δόση του δανείου. Και ο πρωθυπουργός Σαμαράς μας είπε πως στις 16 Νοεμβρίου τελειώνουν τα χρήματα στα κρατικά ταμεία. Όμως τις προθέσεις των φίλων τους τις ξέρανε ήδη.

Τώρα τι θα γίνει; Μήπως όπως προκύπτει τα μέτρα πάρθηκαν για να επέλθει ο εκβιασμός υποταγής στον ελληνικό λαό υπό την απειλή ενός εκτεταμένου λιμού; Τα λεφτά πάντως θα πήγαιναν ούτως ή άλλως στις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση αφού ως γνωστόν οι ελληνόφωνες τράπεζες εξαρτώνται άμεσα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Κάποια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος έχουν πιάσει ήδη δουλειά σε σχέση με την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Μιλούν και γράφουν για εμπαιγμό των Ευρωπαίων απέναντι στο θυσιαζόμενο ελληνικό λαό και προτάσσουν ως απάντηση την αποχώρηση από το ευρώ και την αυτόματη ανατίναξη της ευρωζώνης! Τι έγινε «παλικάρια» του Συστήματος; Εσείς δεν λέγατε πως μας επιβάλλετε την πείνα και την ανεργία για να μη βγούμε από το θνησιγενές ευρώ σας;

Οι συντάξεις πετσοκόβονται, τα δώρα καταργούνται και στα εργασιακά οι αποζημιώσεις απόλυσης περικόπτονται στο μισό ενώ όσοι δουλεύουν στον ίδιο εργοδότη πάνω από 16 έτη θα αποζημιώνονται με πλαφόν 2000 ευρώ. Επιπλέον καταργείται το επίδομα γάμου, οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν πέραν του οκταώρου άνευ υπερωριών και η εθνική γενική συλλογική σύμβαση θα ρίχνεται στον κάλαθο των αχρήστων αν δεν συμμετέχει ο εργοδότης στις διαπραγματεύσεις. Τα δε οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από ένα ενιαίο που θα το εισπράττουν όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα από 6000 έως 18000 ευρώ κλιμακωτά με τους πρώτους να το εισπράττουν ολόκληρο και οι υπόλοιποι τμήμα αυτού.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Ελλάδα καταγράφεται ως δεύτερη πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης με ποσοστό 21,4% πίσω από το 22,4% της Βουλγαρίας. Τα ελληνικά νοικοκυριά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχιας είναι 901194 αριθμώντας 2341400 ανθρώπινες ψυχές. Η δε παιδική φτώχια είναι ακόμη υψηλότερη στο 23,7%! Ολόκληρες οικογένειες μάλιστα συντηρούνται με τη σύνταξη των παππούδων που κι αυτή καταβαραθρώνεται. Την ίδια ώρα τα σχολεία στην Βόρεια Ελλάδα κλείνουν αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την παγωνιά ελλείψει πετρελαίου θέρμανσης ενώ εξετάζεται η δυνατότητα της χρήσεως ξυλόσομπας!

Η υγεία των Ελλήνων αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο. Η τρόικα απαίτησε την εφαρμογή της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία σχεδόν στο σύνολο των φαρμάκων. Απαίτηση που εστάλη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κι όχι στο υπουργείο υγείας! Οι δε γιατροί δεν θα γνωρίζουν τι θεραπεία λαμβάνουν οι ασθενείς τους. Και η εισαγωγή στα νοσοκομεία της χώρας υπόκειται υπό καθεστώς πλήρους ανέχειας σε εισιτήριο 25 ευρώ!

Όμως η συντηρητικοπροοδευτική συγκυβέρνηση είναι απασχολημένη με το να βάζει πόθεν έσχεν ακόμη και στην πρώτη κατοικία με την απειλή βαρύ φόρου όταν τα εισοδήματα εξανεμίζονται και η ανεργία καλπάζει στο 25,4% και στο 60% για τους νέους.

Στα δε εθνικά μας ζητήματα οι τουρκοσύλλογοι της Θράκης συνεχίζουν τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων προκαλώντας πως δεν φορολογούνται αν δεν αναγνωριστούν ως τουρκικοί όταν για λόγους εθνικούς έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει! Η Τουρκία στέλνει στο διάστημα κατασκοπευτικό δορυφόρο και το κόμμα των Τσάμηδων από τη Γενεύη ζητά από την αλβανική διασπορά συστράτευση για την Θεσπρωτία που αποκαλούν Τσαμουριά και την γυρεύουν ως αλβανική.

Η Τουρκία επιπλέον θα προβεί σε κατεπείγουσα απαλλοτρίωση ελληνικών οικημάτων στο Φανάρι, διαδικασία που εφαρμόζεται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή πολέμου. Και ενώ τα τύμπανα του πολέμου ακούγονται πιο καθαρά, οι Ρώσοι προτείνουν στην Ελλάδα να μπει στον αγωγό φυσικού αερίου South Stream δίνοντας τη ΔΕΠΑ αντί ενέργειας στα νησιά μας και ο Ελληνικός Στρατός δίνει τη μάχη προετοιμαζόμενος μονάχος αλλά με πίστη ακλόνητη.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βγάλουμε τους οχτρούς από την Πολιτεία. Ήρθε ο καιρός να αποβάλλουμε καθεστωτικούς Εφιάλτες και ψευτοσυμμάχους Βάρβαρους. Να στραφούμε στην εγχώρια παραγωγή, να δώσουμε εργασία στο λαό μας, να φτιάξουμε συμφέρουσες συμμαχίες, να εξοπλίσουμε τον Στρατό με διεκδικητικό πνεύμα. Να φτιάξουμε την Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα με χέρια αποκλειστικά ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


   
  


012

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο Αντώνης Αραβαντινός.

Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο του πρώην προέδρου των σωφρονιστικών υπαλλήλων στη Μάνδρα Αττικής και βρήκαν όπλο και σφαίρες.

Η άδεια οπλοφορίας του είχε λήξει και ενώ είχε κάνει αίτηση για ανανέωση δεν είχε ακόμη εγκριθεί.

Πηγή:newsbomb.gr

Ο Μπερίσα απελευθέρωσε 2.094 ποινικούς κρατούμενους – Που θα πάνε;Με αφορμή την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αλβανικού κράτους η κυβέρνηση Μπερίσα έδωσε άφεση αμαρτιών σε 2.094 ποινικούς κρατουμένους.

Ορισμένοι από αυτούς είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων!

Που θα πάνε όλοι αυτοί;

Η ιστορία της Ελλάδος: Από τον «δούρειο ίππο», στους 153 «δούρειους … γαϊδάρους» !!!

Η ιστορία της Ελλάδος: Από τον «δούρειο ίππο», στους 153 «δούρειους ... γαϊδάρους» !!!

του Γιώργου Αδαλή
Ο «από μηχανής θεός» , ο Αδωνις, οι «Εφιάλτες», και τα νέα μέτρα ύψους 25 δις που έρχονται τον Μάρτιο του 2013 – Όπως έλεγε κι ο Γ.Σουρής, «Ω Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα»! Εμείς απλά προσθέτουμε και το … «δούρειους»! Διαβάστε γιατί …
Συγχαρητήρια λοιπόν!
Συγχαρητήρια στους 153 εντεταλμένους της φράου Μέρκελ που ψήφισαν εχτές «τον θάνατο του εμποράκου» και «την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας»!
Ηταν η προτελευταία πράξη ενός γνήσιου Ελληνικού δράματος στο οποίο απουσιάζουν δύο πράγματα
Ο από μηχανής θεός
Και ο ένας και γνωστός «Εφιάλτης» που κοσμεί με την παρουσία του τα αρχαιοελληνικά δράματα!
Εχτές δυστυχώς, εμφανίστηκαν όχι ένας αλλά 153 Εφιάλτες!
Πολλαπλασιασμένοι από το Γερμανικό σύστημα που κουβάλησε ο Σημίτης στη χώρα!
Πολλαπλασιασμένοι σαν τις ακρίδες που αφού κατασπάραξαν τα σπαρτά, τώρα αναζητούν λεία ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει! Γνήσιοι απόγονοι και οι 153 του Εφιάλτη, έβαλαν στη χώρα το νομοσχέδιο δούρειο ίππο , για την πλήρη διάλυσή της!
Οι σύγχρονοι Εφιάλτες, κυριολεκτικά έδωσαν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, θεατρινισμού και πολιτικής απάτης, προκειμένου να εκφοβίσουν τους συναδέλφους τους και να ψηφίσουν αυτό το πολυνομοσχέδιο-καρμανιόλα!
Το πόσο πολύ έχουν παρεκτραπεί οι παρατρεχάμενοι της Μέρκελ φαίνεται αν μπεί κανείς στο site του Αδωνι Γεωργιάδη, του mister «νυν υπέρ πάντων Μνημονίων …αγών»!!!
Κοιτάχτε τι μετωπίδα τεραστίων διαστάσεων είχε όλες αυτές τις μέρες στο προσωπικό του site¨
Κάντε το σταυρό σας να περάσουν τα μέτρα είπε ο πρώην υπερασπιστής του λαού και νυν υπερασπιστής των συμφερόντων Ρόθτσιλντ!!!
Δηλαδή
να κάνουμε το σταυρό μας για να κοπούν οι συντάξεις!
Να κάνουμε το σταυρό μας για να κοπούν οι μισθοί!
να κάνουμε το σταυρό μας για να κοπούν τα επιδόματα!
να κάνουμε το σταυρό μας για να θεωρηθούν τα μωρά ως τεκμήρια!
να κάνουμε το σταυρό μας για να πληρώνουμε είσοδο στα νοσοκομεία!
να κάνουμε το σταυρό μας για να πάρουν επιπλέον λεφτά οι τραπεζίτες!
Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο λογικής!
Με απλά λόγια είναι για κλωτσιές!
Και ειδικά με όσα έγιναν εχτές μέσα στο κοινοβούλιο, τα οποία και δημοσιεύσαμε στους aegeantimes με βίντεο, η Δημοκρατία στη χώρα έχει καταλυθεί, προκειμένου να πάρει ο Αδωνις, ο Αντώνις και τα άλλα παιδιά , το πακέτο της Μέρκελ, να το δώσουν στις τράπεζες κι έτσι να συνεχιστεί η … αστική τους Δημοκρατία! Δηλαδή η αστική τους κλεπτοκρατία που ρήμαξε τούτο τον τόπο και καταλήστεψε τον Ελληνα πολίτη!
Πραξικοπήματα από το Μειμαράκη είχαμε εχτές στη Βουλή κι αυτοί μας λένε να κάνουμε το σταυρό μας!!!
Εκβιασμοί ένθεν κακείθεν από τον κομματικό τους στρατό, μέσα στη Βουλή! Τι ωραία χώρα ε; Ο διορισμένος κομματάρχης, εξάδελφος, ανιψιός, μπατζανάκης, συννυφάδα, κουμπάρα, ακόμη κι αδελφός, να εκβιάζουν αυτούς που τους διόρισαν στη βουλή, (τους βολευτές δηλαδή) ότι αν τους μειώσουν το μισθό, τότε θα κάνουν απεργία και δεν θα μπορέσει να συνεδριάσει η βουλή με αποτέλεσμα να μην περάσει το νομοσχέδιο καρμανιόλα της Μέρκελ! Το μνημόνιο 3 δηλαδή!
Βλέπετε αγαπητοί και αγαπητές μου, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που οι πρόγονοί μας ανακάλυπταν τον δούρειο ίππο! Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε ανακαλύψει σε τούτη εδώ τη χώρα, τους … δούρειους γαιδάρους!!!
Αποδείχτηκε εχτές ότι έχουμε πολλούς από δαύτους και είναι πάντοτε πάνω από 151, διατί το σύστημα έχει φροντίσει να έχει … ανταλλακτικά!
Κάντε λοιπόν τώρα κι εσείς Αδωνι το σταυρό σας, μιας και πέρασαν τα μέτρα, γιατί ο λαός βράζει και βράζει εναντίον σας!
Πάντως εμείς οι Ελληνες, ευχαριστούμε και τους 153 δούρειους … γαιδάρους! (ελπίζω να κατανοήσατε για ποιον πάει το υπονοούμενο ε;)
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο μεγάλος Γιώργος Σουρής, είχε γράψει για εσάς:
«Ω Ελλάς ηρώων χώρα ,
Τι γαιδάρους βγάζεις τώρα»!
Δούρειους Γαιδάρους !!!
Υποτακτικούς της Μέρκελ και των γκάουλάϊτερ που κουβάλησε στη χώρα!
Πάντως όλα τα Ελληνικά δράματα, σώζονται με την εμφάνιση του «από μηχανής θεού»! Κι επειδή ο «από μηχανής θεός» της Ελλάδας, βαρέθηκε να την σώζει ξανά και ξανά, ίσως ήρθε πλέον ή ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι τον Μάρτιο του 2013, ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, τότε θα πρέπει να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι , όλοι μαζί, τον ρόλο του από μηχανής θεού, και να απαλλαχτούμε επιτέλους από τους .. δούρειους γαιδάρους!!!
Γιώργος Αδαλής Aegean Times
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Ελλάς... Η χώρα που θα ξαναγράψει Παγκόσμια ιστορία!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_5962.html#ixzz2Bixd4vSi


Ελλάδα. Αυτή η λωρίδα γης ήταν πάντα το ανάχωμα απέναντι στην τυραννία, στη βαρβαρότητα, στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο. Σε αυτό το ανθρώπινο τείχος από ελληνική σάρκα, συνθλίβονταν οι ορδές της ανομίας, της ασυδοσίας, της κτηνώδους δύναμης ενάντια στον πολιτισμό.

Όταν τελικώς η Ελλάδα έπεσε, ενσαρκωμένη στο κορμί του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, όλη η ανθρωπότητα βυθίστηκε στον σκοτεινό μεσαίωνα. Στην λήθη, στον σκοταδισμό, στην Ιερά Εξέταση, στο δουλεμπόριο, τη δεισιδαιμονία και τον φανατισμό του Καθολικισμού και των αιρέσεων.

Έπρεπε πάλι να ανάψει η σπίθα η ελληνική για να φέρει την αναγέννηση, το φως και το δικαίωμα στην ζωή. Η αρχή της αρετής ξεκίνησε από την Ελλάδα από την αντίσταση στη βαρβαρότητα και τη διαφθορά.

Μη γελιέστε. Ότι όμορφο υπάρχει στον πλανήτη, είναι ελληνικό. Από την δημοκρατία μέχρι την ευνομία. Από την τέχνη μέχρι την καλλιτεχνία. Από την μόρφωση μέχρι την επιστήμη. Από την άθληση μέχρι τους ανθρώπινους άθλους δια μέσου των αιώνων.

Τώρα το σκοτάδι επανέρχεται με τη μορφή του «χρηματοπιστωτικού συστήματος». Ο παγκόσμιος αχταρμάς βασισμένος σε χρηματιστηριακές τιμές και όχι αξίες, ως άλλος Ξέρξης επιτίθεται στο δίκαιο των λαών. Το δίκαιο - λέξη ελληνική, που φιλά στοργικά τον αδύναμο από το κτήνος, κινδυνεύει από τα σύγχρονα αργύρια υπό μορφή «άυλων τίτλων»,άυλων τόκων και χρεών, άυλης κρίσης και τρομοκρατίας, που όμως θα οδηγήσουν σε μια αληθινή, οδυνηρή και καθ’ όλα «υλική» τυραννία. Σε έναν νέο μεσαίωνα.

Η επίθεση άρχισε πάλι στο αιώνιο μετερίζι της λευτεριάς, την Ελλάδα. Όπως τότε, όπως πάντα. Γιατί έστω και μυστηριακά, υποσυνείδητα, η Ελλάδα είναι η πατρίδα της Λευτεριάς και η κοιτίδα της. Ο Ύμνος της τραγουδά την λευτεριά (Ύμνος εις την Ελευθερίαν). Η σημαία της συμβολίζει την λευτεριά. (Ελευθερία ή Θάνατος).

Το άδικο λοιπόν, ήξερε πολύ καλά πού να χτυπήσει. Αυτό που δεν ήξερε είναι πως ακόμα η φλόγα καίει. Και θα τους κάψει όπως ο Ηρακλής τη Λερναία Ύδρα, όπως η Πυθία τους βέβηλους, όπως η Υπερμάχω τους εισβολείς.

Γιατί ο αγώνας δεν είναι ενάντια στην κρίση ή το όποιο χρέος. Είναι ο αγώνας για την επιβίωση, για την ίδια τη ζωή.

Και για μια ακόμη φορά η Ελλάδα καλείται να υπερασπίσει τις πανανθρώπινες αξίες, όχι τα αξιώματα των πολιτικών. Ελλάδα δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου, ούτε το τραπεζικό σύστημα.

Ελλάδα είναι η πύρινη πνοή που πηγάζει από καρδιές ηρώων και διδάσκει την ελευθερία.

Ελευθερία για όλους!

Πρόγευση των προκλήσεων που θα βιώνει ο ελληνισμός και οι κοινωνίες σε κάθε σημείο του πλανήτη, βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Ίσως είναι συμπτωματικό, ίσως όμως είναι μήνυμα που δεν πρέπει να παρανοήσουμε.

Για όλα αυτά τα σημεία των καιρών έχει μιλήσει έγκαιρα ο Γέρνοντας Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν διαμορφωθούν αυτές οι συνθήκες που αποκαλύπτουν ένα καλά μελετημένο σχέδιο δουλείας του ελληνισμού από την ελίτ των παγκόσμιων ολιγοπωλίων που θέλουν να μετατρέψουν τις πολιτισμένες κοινωνίες, σε αγέλες άβουλων καταναλωτών.Ο Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει την κρίση και την αιχμαλωσία του ελληνικού λαού μέσω δανείων. Έγκαιρα διαπίστωσε την παρακμή που επιβάλλει στην κοινωνία ο άκρατος καταναλωτισμός, η ξετσιπωσιά, η υποδήλωση στην ύλη, η οκνηρία και η ματαιοδοξία. Μόνοι σας μπορείτε να δείτε και να κρίνετε τα ντοκουμέντα.

Κανείς, εκτός από το νου και την καρδιά, δεν μπορεί να επιβάλλει την αλήθεια, και η αλήθεια είναι η σοφία. Είναι η γνώση, η οποία γίνεται δύναμη με την εγκράτεια και τον αγώνα. Αυτή είναι η ελευθερία και η ειδοποιός διαφορά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ως μαρτυρία αγάπης, όπου ο άνθρωπος αποτελεί το μέτρο και το επίκεντρο.

Έχω όμως μια αίσθηση ότι από την Ελλάδα θα ξεκινήσει μια επανάσταση ενάντια ενός συστήματος που διοικεί την ανθρωπότητα τα τελευταία 350 χρόνια. Όλοι οι λαοί έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος και όλοι περιμένουν τη σπίθα.

Πιστεύω ότι σαν χώρα θα ξαναγράψουμε ιστορία, και μελλοντικές γενεές θα θυμούνται τους έλληνες σαν τον λαό που ξαναέδωσε τα φώτα στον κόσμο. 

Πηγή

Διαβάστε γιατί δεν θα φορολογηθούν πολλοί από αυτούς που είναι στην Λίστα Λαγκάρντ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_5040.html#ixzz2BixJezoT
Σχόλιο: Είμαι σίγουρος ότι θα μας πουν για αντισιμιτισμό. Όχι κύριοι. Πρόκειται για αντισυνταγματική ρύθμιση κατά των υπόλοιπων πολιτών και των εσόδων του κράτους. Είναι μια αντισυνταγματική διάκριση των πολιτών. Περιμένουμε και επίσημη απάντηση γιατί αυτό το θέμα υπάρχει χρόνια αλλά κανείς δεν βγήκε να απαντήσει.
Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!


Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.
Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.
Κατ' επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. 

Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...!

με πληροφορίες από Έλευθεργη σκέψη

ΠΔ 182/78 ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ

«Είναι προδότες. Είναι δωσίλογοι. Είναι δολοφόνοι.»


«Είναι προδότες. Είναι δωσίλογοι. Είναι δολοφόνοι.»
 Εξαγριωμένοι οι πολίτες ξεσπούν για την ψήφιση του Μνημονίου 3 και μέσω των κοινωνικών δικτύων κάνοντας λόγο για προδοσία.

«Είναι προδότες. Είναι δωσίλογοι. Είναι δολοφόνοι.» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες μέσω Facebook και Twitter στους βουλευτές.

Καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίαζαν τη στάση των βουλευτών για τα σκληρότερα μέτρα που έχουν παρθεί ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets και status που γράφτηκαν:

Οι 153 προδότες

153 Προδότες.Βγείτε λίγο έξω στον κόσμο αν τολμάτε ρε.
Ραντεβου ολοι στο Μνημονιο 4...μην λειψει κανεις!!!!
καημένη Ελλαδίτσα μας.... :

Ποιοι να ντραπούν; Αυτοί που δεν έχουν ιερό και όσιο; Οι προδότες της Ελλάδας που παρέδωσαν την κυριαρχία στους ξένους

Η χώρα οδηγείται σε χρεοκοπία εντός ευρώ ως προτεκτοράτο της Μέρκελ. Οι κρεμάλες, προδότες, είναι κοντά! Το ποτάμι θα σας πνίξει.

Βουλευτες ψηφιζουν οχι σε μετρα που γονατιζουν το λαο και πολυ απλα διαγραφονται απο το κομμα τους...η δημοκρατια στα καλυτερα της...
  

Ανεκδιήγητος και αμετανόητος ως το... τέλος!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ο κ. Βενιζέλος πέρα από ανίκανος ως πολιτικός... (εκ του αποτελέσματος χρόνων αλλά και ως αρχηγός του “μικρού” πλέον ΠΑΣΟΚ) θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως άτομο χωρίς καμία τσίπα και συστολή αφού στην πολιτική του καριέρα πάμπολλες φορές με περίσσιο θάρρος και θράσος έχει εκτραπεί λεκτικά προσβάλλοντας πολλές φορές τους συνομιλητές του αλλά και εκβιάζοντας την κοινωνία εμμέσως πλην σαφώς με τα ψευδοδιλλήματα και της ρητορικές αλλά άνευ περιεχομένου κορώνες του!


Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που όπως είναι γνωστό εφεύρε τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.
Ακόμα και τώρα την ύστατη ώρα της πατρίδας μας για την οποία φέρει μεγάλη προσωπική ευθύνη, όχι μόνο συμμετέχει στην κυβέρνηση του μέγα "κωλοτούμπα" κ. Σαμαρά αλλά τολμά και δημοσίως να απειλεί τον άλλο εταίρο της εσωτερικής τρόικας τον ψευτοαριστερό κ. Κουβέλη ότι αν δεν ψηφίσει μαζί με τα συντρόφια του τα μέτρα … θα τον αποβάλει από την κυβέρνηση!

Για ποια κυβέρνηση μας μιλάτε κ. Βενιζέλο; Μήπως αυτή που συναγωνίστηκε και ξεπέρασε σε προδοσία της πατρίδας μας (έναντι στους σύγχρονους Ες Ες της Μέρκελ και του Σόιμπλερ) δηλ. την γνωστή και περίφημη κυβέρνηση του κατοχικού Τσολάκογλου;

Για ποια κυβέρνηση μιλάτε κ. Ευάγγελε; Μήπως για αυτήν που έκανε τις καθημερινές αυτοκτονίες των απελπισμένων Ελλήνων ειδήσεις ρουτίνας με ψιλά γράμματα στις εφημερίδες, δημιούργησε στρατιές ανέργων και αναγκάζει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να αναζητούν λίγη τροφή στα σκουπίδια;

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να μιλάτε για ένα πολιτικό θίασο που παίζει καλά το ρόλο του σε ένα προσχεδιασμένο έργο με προσδοκόμενο αποτέλεσμα την εξαθλίωση όλων μας για να ξεπουλήσετε την γη, τον αέρα και την θάλασσα μας;

Θα πρέπει να αντιληφθείτε επιτέλους πως κάθε εμφάνιση σας το μόνο που προκαλεί είναι οργή, θυμό και αγανάκτηση! Μη θεωρείτε λοιπόν ότι η εξουσία και η προστασία που σας παρέχει αυτή την στιγμή θα είναι παντοτινή αλλά να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε πουθενά αφού (και αν ακόμα γλυτώσετε τις ποινικές ευθύνες που έχετε) θα αντιμετωπίζετε ως το τέλος της ζωής σας, την χλεύη και την περιφρόνηση που σας αξίζουν λόγω των πράξεων αλλά και των παραλήψεων της "κατάπτυστης" πολιτικής σας σταδιοδρομίας!

Υποσημείωση
Θεωρώ ότι όλες αυτές οι δήθεν συσκέψεις αλλά και οι πρόσφατες κόντρες του κυβερνητικού αυτού εκτρώματος είναι "σικέ" και όλα είναι προαποφασισμένα και καλά σχεδιασμένα. Έγκειται λοιπόν σε κάποιους "Βουλευτάδες" να τολμήσουν επιτέλους να ξεστομίσουν ένα "ΟΧΙ" αλλά και σε εμάς τους “καναπεδάτους” να πάρουμε πια την κατάσταση στα χέρια μας, μιας και όλα αυτά δεν αφορούν άλλους … παρά μόνο … εμάς τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας!
πηγή

ΣΟΚ: Στειρώνονται οι γυναίκες και τα κορίτσια με αναπηρίες στην Αυστραλία!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_2111.html#ixzz2BiwCxpPe


Σοκ προκαλεί η υπόθεση της εξαναγκαστικής στείρωσης των ανάπηρων γυναικών και κοριτσιών στην Αυστραλία, η οποία πλέον αναμένεται να λάβει την οδό της επίσημης διερεύνησης από τα όργανα της πολιτείας.
Στη συγκεκριμένη τεκμηρίωση και ανάδειξη της κατάφωρης αυτής παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες προέβη το 2011 το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών (έκθεση, 86.39). Πλέον η επιτροπή της Γερουσίας έχει ξεκινήσει τη διερεύνηση του ζητήματος.

Σύμφωνα με τον Επίτροπο για τις Διακρίσεις απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία σε Εθνικό Επίπεδο (National Disability Discrimination) Graeme Innes, η πρακτική της μη εξουσιοδοτημένης και μη θεραπευτικής εξαναγκαστικής στείρωσης συνεχίζει να αποτελεί ένα συχνό φαινόμενο στην Αυστραλία. “Ζητώ πλέον την ποινικοποίηση των εξαναγκαστικών στειρώσεων,” δήλωσε ο Innes στην Αυστραλιανή εφημερίδα Sydney Morning Herald. “Θα έπρεπε να αποτελεί ποινικό αδίκημα η στείρωση οποιουδήποτε ενήλικα και παιδιού δίχως συγκατάθεση, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που διακυβέβευται η ζωή του ασθενούς.”

Η Δρ. Leanne Dowse, του Πανεπιστημίου New South Wales, δήλωσε προς το ABC ότι ορισμένοι γιατροί είναι «έτοιμοι» να στειρώσουν τις ανάπηρες  γυναίκες πραγματοποιώντας τις αντίστοιχες ιατρικές πρακτικές.

Εδώ στο pentapostagma.gr ευελπιστούμε οι συγκεκριμένες πράξεις να ποινικοποιηθούν και οι υπεύθυνοι να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη αλλά και με τα πειθαρχικά συμβούλια του ιατρικού σώματος.

Η Παγκόσμια Ένωση Ιατρών  τάχθηκε πρόσφατα σαφώς κατά των εξαναγκαστικών στειρώσεων στη γενική συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη:

‘ Η στείρωση όσων δεν δύνανται να παρέχουν συγκατάθεση θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνια και να πραγματοποιείται μόνο έπειτα από τη συγκατάθεση του ατόμου που έχει λάβει εξουσιοδότηση για αποφάσεις που αφορούν την υγεία τους (των ατόμων με αναπηρία)’. 
pentapostagma.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!


της Στέλλας Μεϊμάρη 

ΈΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ»
Πως θα σας φαινόταν να βλέπαμε σε… ζωντανή σύνδεση επικλήσεις πνευμάτων που θα απαντούν στους τηλεθεατές;

Δυστυχώς δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για ζοφερή πραγματικότητα, την οποία καλούμαστε όλοι να ζήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα μέσα από το ΑΡΤ, την συχνότητα του προέδρου του Λαϊκού ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργου Καρατζαφέρη. 
Πρόκειται για μια καινούργια  «εναλλακτική μυστικιστική εκπομπή», η οποία θα τιτλοφορείται «ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ», με παρουσιάστρια την πρώην «Μάγισσα της Σμύρνης» και γνωστή σε όλους συγγραφέα και σεναριογράφο,Μάρα Μεϊμαρίδη.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ», η εκπομπή θα στηρίζεται στην ψυχή και στα θέματα που την βασανίζουν, προσεγγίζοντας την, όπως υποστηρίζεται, ψυχαναλυτικά και  μεταφυσικά. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο τύπου, θα υπάρχουν τηλέφωνα τηλεθεατών, οι οποίοι θα ζητούν την γνώμη -προσωπική και επιστημονική- της ψυχαναλύτριας πάνω σε θέματα που τους απασχολούν, όπως ερωτικά προβλήματα, προβλήματα γάμου, προβλήματα δουλειάς, προβλήματα στο σεξ κτλ, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα να έρθει και στο στούντιο οποιοσδήποτε επιθυμεί να εκθέσει ζωντανά ένα θέμα που τον απασχολεί και  να «αναλύεται ποικιλοτρόπως»…

Αυτή τη φορά, όμως, η συγγραφέας που δεν έχει κρύψει τις... μεταφυσικές τις ανησυχίες, προχωράει ένα βήμα παραπέρα και δηλώνει πως θα καλεί και πνεύματα στο στούντιο live! Τώρα πως θα «απαντάνε» τα πνεύματα στην συγγραφέα; Αυτό φαίνεται πως το ξέρει μόνο η κα. Μεϊμαρίδη και οι συνεργάτες της.

Την σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η παραγωγός Γιαννοπούλου Μπέσσυ, επιστήθια φίλη της Μάρας Μειμαρίδη.


Εδώ αξίζει να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει η κα. Μάρα Μειμαρίδη σε συνέντευξη της σχετικά με τα ξόρκια και αν τα εφαρμόζει στη ζωή της...
«Φυσικά και τα πιστεύω. Δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς αυτά. Η πρώτη μου επαφή με τα ξόρκια ήταν στην ηλικία περίπου των δεκαέξι, που σφάδαζα τότε για έναν έρωτα εφηβικό και ήμουν στα πατώματα. Πολύ κλάμα και πάτωμα τότε. Έρχεται λοιπόν μια θεία μου και μου λέει, πάρε αυτές τις δυο κορδέλες και αυτό το κεράκι και πες αυτά τα λόγια. Άσε μας έλεγα εγώ που θα κάνω αυτά τώρα! Το ξανά σκέφτηκα όμως και είπα, στον εαυτό μου, τι έχω να χάσω; Αφού το έκανα, δεν πέρασαν δέκα λεπτά και ο καλός μου τότε γύρισε από μόνος του πίσω και μου χτύπησε την πόρτα. Τρελάθηκα από την χαρά μου, πέταγα και όπως καταλαβαίνεις έκανα το ένα ξόρκι πίσω από το άλλο. Είχαν μαζευτεί και φίλες μου γύρω τριγύρω και κάναμε όλες ξόρκια!»

Με απλά, λοιπόν, λόγια, πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μας νεκρομαντεία, δηλαδή την επίκληση των ψυχών των νεκρών για επικοινωνία με τους ζωντανούς, ώστε εξ αυτής της επικοινωνίας να μάθουν οι ζωντανοί το μέλλον ή άλλα άγνωστα μηνύματα και πράγματα.

Μάλιστα, λέγεται ότι είναι φοβερές οι καταγραφές των φαινομένων τα οποία λαμβάνουν χώρα κατά τις επικλήσεις των «πνευμάτων» από τα μέντιουμ, φαινόμενα τα οποία η Εκκλησία γνωρίζει πάρα πολύ καλά, από τους αρχαίους ακόμη Βίους και τα συγγράμματα των Αγίων Πατέρων, ως δαιμονικά, μαγικά και άκρως επικίνδυνα (μετακινήσεις αντικειμένων, μεταβολή βάρους και θερμοκρασίας των αντικειμένων και ανύψωσή τους, μουσική και κρότοι από το πουθενά, στοιχειωμένοι τόποι, τυπτολογία, πνευματογραφία, πνευματοφωνία, ψυχογραφία, ψυχομετρία, υλοποιήσεις, τηλεπάθεια, πυροβασία κ.ά.).

Σύμφωνα δε με την Ορθόδοξη Εκκλησία, τα εμφανιζόμενα σε τέτοιες επικλήσεις πνεύματα δεν είναι των νεκρών, αλλά μετασχηματισμοί δαιμονίων.

Ο Αρχιμανδρίτης στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, κ. Τιμόθεος Ηλιάκης, δήλωσε σχετικά στο «agioritikovima.gr»
«Δεν έχω παρακολουθήσει, ούτε θα το κάνω την εκπομπή. Η μαγεία γενικά είναι σπονδή στο δαίμονα. Υπάρχει μαγεία, υπάρχουν μάγια, υπάρχουν μάγοι, όλα αυτά όμως είναι ξένα με τη χριστιανική διδασκαλία. Δεν μπορεί ένας χριστιανός που ζει στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας να παρακολουθεί ή να μετέχει σε τελετές που υμνούν το Διάβολο, γιατί αυτό ακριβώς κάνει η μαγεία. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ένας χριστιανός δεν φοβάται τη μαγεία, γιατί πάνω από οποιονδήποτε δαίμονα είναι ο Χριστός».


Αλλά και ο Αρχιμανδρίτης - πρώην Δντης Θρησκευτικού στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, με τον βαθμό του Συνταγματάρχου, κ. Νικόλαος Λαγουμτζής, δήλωσε σχετικά στο «agioritikovima.gr»

«Όσο ο άνθρωπος απομακρύνεται από την πηγή της ζωής, τον Θεό, κάθε παράλογο και ψεύτικο επιτρέπεται. Όσο για το κανάλι που φαίνεται ότι θα φιλοξενήσει μια ανάλογη εκπομπή, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο καθένας μας, από το περίσσευμα του κήπου του, δίνει και προσφέρει ό,τι αγαπά!»


Αναρωτιόμαστε, με την κατρακύλα που έχει πάρει η ελληνική τηλεόραση, τι άλλο θα δούμε; Μήπως να διαβάζουν στις ειδήσεις τη «Σολωμωνική»;

Ιδού ο «φορολογικός παράδεισος» της coca-cola.


Ιδού ο "φορολογικός παράδεισος" της coca-cola

Καντόνι Τσουγκ (Zug). Μια περιοχή που δεν είναι μόνο από τις πιο όμορφες τις Ελβετίας, αλλά είναι και πολύ ελκυστική για τις επιχειρήσεις.
Γιατί; Γιατί μεταξύ των προτερημάτων της είναι η θέση της, που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, η φιλικότητα απέναντι στο επιχειρείν, η πολιτική της σταθερότητα, αλλά κυρίως η χαμηλή φορολογία. Αυτά μην φανταστείτε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου.
Είναιτο promo που αντικρίζει κάποιος κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα του Καντονιού. Προφανώς και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η coca-cola- και άλλες 30.000 «αλλοδαπές» επιχειρήσεις- επέλεξαν το Καντόνι ZUG για να στεγάσουν τη επιχειρηματική τους «φωλιά». Και προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η νέα coca cola που θα στεγαστεί στο ZUG θα είναι η «μαμά» εταιρία που θα συμμετέχει σε όλες τις ανά τον πλανήτη «θυγατέρες».
Και λέμε προφανώς διότι η φορολογία για τις Holding επιχειρήσεις είναι ακόμη χαμηλότερη. Όπως προβλέπεται από το φορολογικό καθεστώς, η εταιρίες που δεν έχουν άλλη δραστηριότητα εκτός από το να διαχειρίζονται τις επενδύσεις τους σε άλλες εταιρίες απολαμβάνουν του απίστευτους συντελεστές που θα δείτε στον παρακάτω πίνακα.
Tax rates

Capital and reserves 
profit 
Direct Federal tax 
up to 8.5% 
Canton/municipality 
0.02%
(multiplied by the tax rate) 
Η εγγραφή της coca cola στο καντόνι ZUG, το μετοχικό της κεφάλαιαo  και οι βασικοί μέτοχοι
coca11
Τι ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η coca cola
Την εισαγωγή στην premium κατηγορία του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, μέσω της ανταλλαγής μετοχών στο πλαίσιο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης που κατατέθηκε, μεταξύ της εισηγμένης στο ΧΑ Coca Cola Hellenic και της Coca Cola HBC AG, αποφάσισαν οι βασικοί μέτοχοι του πολυεθνικού ομίλου. Η Coca Cola HBC AG θα αποτελεί τη νέα μητρική εταιρεία του ομίλου με έδρα στην Ελβετία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, πρόθεση της Coca-Cola HBC AG είναι, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης Ανταλλαγής, να είναι η νέα εταιρεία συμμετοχών της Coca-Cola Hellenic. H Δημόσια Πρόταση Ανταλλαγής δε θα επιφέρει οιαδήποτε αλλαγή στο εύρος των δραστηριοτήτων, τη στρατηγική και τις προτεραιότητες της Coca-Cola Hellenic. Η σημερινή διοίκηση της Coca-Cola Hellenic θα συνεχίσει να ηγείται της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Coca-Cola Hellenic και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής του.
Οι δεσμοί της Coca-Cola Hellenic με την Ελλάδα θα παραμείνουν ανεπηρέαστοι. Η Coca-Cola Hellenic θα διατηρήσει την εγχώρια παραγωγή και διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα και, μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα συνεχίσει να λειτουργεί στην Αθήνα το Κέντρο των Εταιρικών Υπηρεσιών της Coca-Cola Hellenic (Group Corporate Service Center), το οποίο υποστηρίζει τις δραστηριότητες σε 28 χώρες. Δεν θα υπάρξει καμία επίδραση στις θέσεις εργασίας, στις αποδοχές ή στις παροχές των εργαζομένων της Coca-Cola Hellenic, ως αποτέλεσμα αυτής της συναλλαγής.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/coca-cola.html#ixzz2Biv26mie

Το δόγμα των διαρθρωτικών αλλαγών και οι δολοφόνοι ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_7726.html#ixzz2BiueOV8oΤου Gilles Perrault Ο κόσμος που κυριαρχείται από το κεφάλαιο είναι ελεύθερος κόσμος, είναι ο καπιταλισμός, που πλέον τον αποκαλούν φιλελευθερισμό. Είναι το μοναδικό κοινωνικό μοντέλο και παρόλο που δεν είναι ιδανικό, είναι το μόνο ικανοποιητικό. Υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ κάτι άλλο. Αυτό λένε όλοι οι ιθύνοντες, οι οικονομικοί και πολιτικοί καθώς και οι διανοούμενοι και οι δημοσιογράφοι.

Μετά την μείωση των εργαζομένων στους αγρούς, βλέπουμε ότι επίσης μειώνονται οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια και στα γραφεία, καθώς ο καπιταλισμός ούτε γνωρίζει ούτε θέλει να κατανέμει τα κέρδη και την εργασία, έτσι καταλήγουμε αναπόφευκτα στην ανεργία και στο σύνολο των κοινωνικών συμφορών που τη συνοδεύει. Όσο περισσότεροι άνεργοι υπάρχουν τόσο μικρότερα είναι τα επιδόματα και τόσο μικρότερη η χρονική περίοδος καταβολής τους. Όσο λιγότεροι είναι οι εργαζόμενοι τόσο περισσότερο μειώνονται οι συντάξεις.

Ο τρίτος κόσμος είναι πλέον ορατός μέσα στον πρώτο κόσμο. Μετά την καταστροφή που έχει προκαλέσει ο καπιταλισμός στον τρίτο κόσμο ήρθε η σειρά της Αργεντινής που αποτελεί μια περιφέρεια της δύσης, τώρα είναι η Ελλάδα που βρίσκεται στην δύση αν και ακόμα θεωρείται νότος, περιφέρεια δηλαδή της Ευρώπης. Στόχος είναι πλέον ο πυρήνας της δύσης: Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία.

Για ενοποίηση Τουρκίας - Κύπρου μίλησε ο Νταβούτογλου με αφορμή τη μεταφορά νερού στα Κατεχόμενα... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_2059.html#ixzz2Biu3SRRE


Στο Κυπριακό και τη μεταφορά νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα με υποθαλάσσιο αγωγό αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια... της συνεδρίας της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαβαντίς», ο κ. Νταβούτογλου τόνισε ότι όσον αφορά το Κυπριακό, η Τουρκία λαμβάνει κάθε είδους μέτρα για να προστατεύσει τόσο τα δικά της συμφέροντα, όσο και τα δικαιώματα των ομογενών της στην Κύπρο.

Για την μεταφορά νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας ανέφερε ότι η Κύπρος, όπως είναι φυσικό, έχει μια γεωπολιτική και γεω-οικονομική σύνδεση με την Ανατολία, τονίζοντας ότι η μεταφορά νερού αποτελεί στην πράξη την ενοποίηση της Τουρκίας με την Κύπρο.

Επανέλαβε το γεγονός ότι στις διασκέψεις της Οργάνωσης Οικονομικής Συνεργασίας, το ψευδοκράτος συμμετέχει ως παρατηρητής με την ονομασία «τουρκοκυπριακό κράτος», καθώς και το ότι ο αριθμός των διεθνών οργανώσεων όπου το ψευδοκράτος εκπροσωπείται επίσημα, έχει ανέλθει στις 19.

stoxos.gr

Κατεδαφίζεται εκκλησία 232 χρόνων στην Τουρκία;;


Η εφημερίδα «Ραντικάλ» στην Τουρκία, έφερε στο προσκήνιο την υπόθεση εκκλησίας ηλικίας 232 ετών στην επαρχία Μούγκλα στα δυτικά της χώρας, στο Μπόντρουμ, η οποία φαίνεται ότι ίσως και να κατεδαφιστεί…

Πρόκειται για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία από το 1965 χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη, σινεμά και θέατρο, κατά περιόδους… Τοπικοί παράγοντες και πολίτες, προς τιμήν τους διαμαρτύρονται, καθώς περίμεναν να ληφθεί απόφαση για την ανακαίνιση της εκκλησίας, ωστόσο, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να κατεδαφιστεί, καθώς η πραγματογνωμοσύνη από το πανεπιστήμιο «Παμούκαλε» απεφάνθη ότι δεν μπορεί να διασωθεί.

Η απόφαση λήφθηκε όταν ο δήμαρχος, Μεχμέτ Κοτζαντόν που τασσόταν κατά της κατεδάφισης, ήταν στη φυλακή για υπόθεση διαφθοράς. Πλέον, ανακοίνωσε ότι θα διατάξει τη διεξαγωγή έρευνας για την υπόθεση.

defence-point.gr

Απειλούν την Ελλάδα με χρεοκοπία για τα ψηφαλάκια και τα λεφτουδάκια τους – Τοκογλυφικά παιχνίδια Γερμανίας-ΔΝΤ-ΕΚΤ


- Καθυστερεί η τρόικα την έκθεση ζητώντας... μετάφραση των μέτρων - Δεν “κουρεύει” τα ομόλογα η ΕΚΤ για να μην χάσει κέρδη- Αστείες δικαιολογίες και η Ελλάδα πρέπει να βρει 5 δισ. την ερχόμενη εβδομάδα

Η δόση του Σεπτεμβρίου, περίπου 5 δισ. δεν ήρθε ποτέ, αν και θα έπρεπε να εκταμιευθεί βάσει της συμφωνίας της περασμένης Άνοιξης. Γιατί;

Υπήρχαν εκλογές στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ταυτόχρονα οι εταίροι πίεζαν τη χώρα να πάρει τα μέτρα. Καθημερινά η τρόικα τραβούσε και ένα νέο χαρτί...
 

Όλοι έλεγαν “ψηφίστε τα μέτρα και θα πάρετε τη δόση”.
Ολάντ – Μέρκελ – Γιούνκερ – Ρεν , όποιος μιλούσε χρησιμοποιούσε την ίδια φράση. Πρώτα οι Μεταρρυθμίσεις. Αν ψηφιστούν θα εκταμιευτεί η δόση.
Πέρασε και ο Οκτώβριος. Ήρθε ο Νοέμβριος και τα μέτρα που επιβλήθηκαν ψηφίστηκαν βάζοντας σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα της χώρας. Έστω.
Ήταν προαπαιτούμενο για να αποφύγει η χώρα τον “ξαφνικό θάνατο” της χρεοκοπίας.
Μένει ο προϋπολογισμός.
Θεωρείται όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ψηφιστεί.
Γιατί λοιπόν δεν εκταμιεύεται η δόση;
Τώρα βγήκαν νέες απαιτήσεις.
Καθαρές προφάσεις και τίποτα παραπάνω.
Περιμένουν, λένε, την τελική έκθεση της τρόικας η οποία, λένε επίσης, καθυστερεί γιατί πρέπει να ελέγξουν το πολυνομοσχέδιο, ότι πέρασαν δηλαδή όπως ήθελαν όλα τα μέτρα...
Αντί στις 12 Νοεμβρίου η εκταμίευση της δόσης πάει για τις 26 του μήνα στην καλύτερη περίπτωση.
Ενδιάμεσα όμως η χώρα έχει να αποπληρώσει ομόλογα ύψους 5 δισ. ευρώ. Χρήματα τα οποία δεν έχει ούτε μπορεί να εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο.
Δεύτερη δικαιολογία.
Πρέπει να δούμε την πορεία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Ξαφνικά προέκυψε... προαπαιτούμενο η ανακεφαλαιοποίηση για την εκταμίευση της δόσης.
Πως;
Απλά μετά τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις εφευρέθηκε η σύνδεση της δόσης με τη βιωσιμότητα του χρέους.
Στο ενδιάμεσο οι εταίροι-δανειστές μας δέχθηκαν την επιμήκυνση. Αυτή σημαίνει περισσότερα χρήματα. Εδώ υπάρχει πρόβλημα.
Για να εκταμιευτούν τώρα τα χρήματα θα πρέπει να συμφωνήσουν ποιος θα βάλει περισσότερα χρήματα ή ποιος θα χάσει από τα κέρδη των τόκων.
ΔΝΤ και Γερμανοί έχουν κάθετα αντίθετες απόψεις.
Πρώτο βήμα λέει το ΔΝΤ θα πρέπει να είναι κούρεμα των ομολόγων που κατέχει η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ποσό περί τα 30 με 40 δισ.
Καμία πιθανότητα λέει το αφεντικό της ΕΚΤ, εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άλλο την Ελλάδα.
 

Τα κέρδη βλέπετε.
Κάθε καλός τοκογλύφος έτσι σκέφτεται, έτσι επιβιώνει.
Δεύτερη σκέψη να μειωθούν τα επιτόκια.
 

Όχι όλα όμως, μόνο εκείνα για τα παλιά δάνεια, αυτά του 2010. Το ποσοστό μάλιστα που λέγεται ότι θα “κοπεί” είναι το ... εξωφρενικό 0,07 επί των κερδών.
Αυτό για να μην περιοριστούν τα κέρδη των δανειστών μας.
Ταυτόχρονα προτείνεται λύση επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής. Η όποια μείωση των επιτοκίων δηλαδή θα εξανεμιστεί σε βάθος χρόνου.
 

Όλα αυτά καθώς κανείς δεν θέλει να φανεί στο εσωτερικό της χώρας του ότι βάζει το χέρι στην τσέπη. Αυτό θα είχε πολιτικές επιπτώσεις. Τρία χρόνια τώρα έχουν γαλουχήσει την κοινή γνώμη των χωρών τους με φράσεις όπως “πληρώνουμε τους τεμπέληδες Έλληνες”, αν το ξανακάνουν τώρα θα έχουν απώλειες...
 

Μπορεί το eurogroup να πει “ναι” στη δόση, ίσως σε έκτακτη συνεδρίαση στις 19 του μήνα, όμως αμέσως μετά θα πρέπει να εγκριθεί η απόφαση σε 10 κοινοβούλια της ευρωζώνης. Θα υπάρξει καθυστέρηση άλλων περίπου 10 ημερών...
 

Στο μεταξύ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Ελλάδα.
Θα πρέπει να αποπληρώσει στις 16 του μήνα τα 5 δισ.
Υπάρχει μια λύση. Η έκδοση ομολόγων ενός μηνός ώστε να αποφευχθεί μια άτακτη χρεωκοπία της χώρας, αλλά η πρόταση αυτή και πάλι δεν έχει εγκριθεί από την ΕΚΤ...
 

Η χώρα μας βλέπετε μετράει λιγότερο απ' τα ψηφαλάκια και τα κέρδη των άλλων ... κατά τα άλλα εταίρων.

Κατά τα άλλα όλοι επιθυμούν το μέλλον της Ελλάδας να είναι στην Ενωμένη Ευρώπη... Τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ μας... τιμούν με αρχαιοελληνικές εικόνες...


Συνολικά η χώρα έχει να λάβει, αφού έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της βάσει των συμφωνιών, σχεδόν 45 δισ. 


Πηγή

Τουρκία: Παρουσιάστηκε το πρώτο εγχώριο άρμα μάχης

Έγινε η παρουσίαση του πρώτου εγχώριου άρματος μάχης που κατασκευάστηκε από το εργοστάσιο ‘Otokar’, στην περιοχή Arifiye της περιφέρειας Sakarya, την οποία παρακολούθησε ο υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ. Το εργοστάσιο παραγωγής, το οποίο θα αναπτυχθεί περαιτέρω, θεωρείται ένα από τα ποιο σύγχρονα στον κόσμο, αφού περιέχει Κέντρο Δοκιμών και Δυναμομέτρησης καθώς και ειδική πίστα για τα άρματα μάχης, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2008 από τον κύριο ανάδοχο του έργου την “Otokar Altay” για την κατασκευή αρμάτων μάχης, με στόχο αφού δοκιμαστούν οι δυνατότητες και η ασφάλεια οδήγησής και αφού το δείγμα υποστεί τις ανάλογες βελτιώσεις, το βελτιωμένο προϊόν θα μπορούσε να δοθεί για μαζική παραγωγή.


© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Οι Γάλλοι ξαναστέλνουν τη λίστα Λαγκάρντ στον Στουρνάρα

Οι αρχές της Γαλλίας πρόκειται να αποστείλουν για δεύτερη φορά στην Αθήνα τα ονόματα των Ελλήνων πολιτών που διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, και τα οποία περιλαμβάνονται στον κατάλογο που έχει στην κατοχή της η γαλλική κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία διαβεβαιώνει πως την έχει απολέσει, είπε σήμερα πηγή του υπουργείου Οικονομικών.
«Από τη στιγμή που ο κατάλογος περιλαμβάνει πληροφορίες για τους φορολογουμένους που είναι κάτοικοι άλλων κρατών-μελών με τα οποία η Γαλλία έχει υπογράψει δημοσιονομική σύμβαση, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τις πληροφορίες αυτές, δεν έχουμε άλλη επιλογή εφόσον το επιτάσσει η σύμβαση», εξήγησε σήμερα η πηγή του Μπερσί.

Πρόκειται για μία «έκτακτη διαδικασία», καθώς «ποτέ ένα αίτημα διοικητικής συνδρομής δεν έχει λάβει τέτοια δημοσιότητα, όσο αυτή που κατέθεσε η Ελλάδα». «Έχει σταλεί δια της διοικητικής οδού και δεν είναι μία αβρότητα που κάνουμε προς την ελληνική κυβέρνηση», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Στις 24 Οκτωβρίου, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είχε δηλώσει πως «ζήτησε ξανά» από τη γαλλική κυβέρνηση να του στείλει τον κατάλογο, που είχε χορηγηθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2010. Η γαλλική δικαιοσύνη είχε λάβει στα χέρια της τον κατάλογο με τα ονόματα δεκάδων χιλιάδων λογαριασμών στις 20 Ιανουαρίου 2009, που είχαν δοθεί στις γαλλικές αρχές από πρώην εργαζόμενο στην ελβετική θυγατρική της τράπεζας HSBC με τη μορφή κωδικοποιημένων πληροφοριακών αρχείων.


antinews

Χαμός στη ΒΟΥΛΗ: Τα έσπασε ο Μπαρμπαρούσης ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_2537.html#ixzz2BdiUnwyRΈξαλλος έγινε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης με την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ...
να αποσύρει στα μισά της ονομαστικής ψηφοφορίας το αίτημά του και να αποχωρήσει από την Βουλή.
Ο Μπαρμπαρούσης βλέποντας τους... βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν από την αίθουσα, άρχισε να φωνάζει έντονα και να ρίχνει… μπουνιές στο έδρανό του!Τελικά το επεισόδιο δεν επεκτάθηκε παραπέρα και τον θερμόαιμο βουλευτή συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι συνάδελφοί του Παναγιώταρος και Κασιδιάρης.

tsantiri.gr

Σοκ από τον Σόιμπλε > Υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος για την βοήθεια προς την Ελλάδα!

Όπως αποκάλυψε χθες βράδι το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" ο Βόλφαγκ Σόιμπλε που γνωρίζει καλά τι εστί "Ελληνας πολιτικός" σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εμπιστευθεί εύκολα 40 δις ευρώ στους δικούς μας. Έτσι επιβεβαιώνονται δια στόματος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλεοι πληροφορίες του γερμανικού Τύπου νωρίτερα την Πέμπτη, ότι, δηλαδή, η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα θα καθυστερήσει σημαντικά. «Φοβάμαι ότι θα είναι πολύ νωρίς για να λάβουμε απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα»,δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η ισχνή παγκόσμια οικονομία πνίγει την δυνατότητα επίλυσης της κρίσης της Ευρωζώνης.

Σήμερα Πέμπτη γερμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ακόμη και μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου αλλά και την επικείμενη έγκριση του προϋπολογισμού, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να περιμένει την άμεση εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σημείωσε ταυτόχρονα ότι η Ευρωζώνη είναι στο σωστό δρόμο και έχει επανακτήσει ένα μέρος της εμπιστοσύνης των αγορών αν και αυτή είναι ακόμα "εύθραυστη".
"Δεν έχει περάσει ο κίνδυνος", δήλωσε ο Schaeuble. Σημείωσε ταυτόχρονα ότι η Ευρώπη χρειάζεται να μπορεί να τροποποιεί τις συνθήκες ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του 21ου αιώνα και να προχωρήσει στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης υπερεθνικής διακυβέρνησης.

kourdistoportocali

Αλβανικές προκλήσεις..Το Μαντείο της Δωδώνης είναι αλβανικό!!


Η καλλιέργεια του "μουσαντένιου" (γιατί στηρίζεται σε τελείως ανιστόρητα γεγονότα) εθνικισμού από διάφορα κέντρα στην Αλβανία, φαίνεται πως δεν έχει όρια. Μάλιστα φτάνουν σε τέτοιο σημείο που πολλές φορές τις διάφορες γελοιότητες τα ΜΜΕ τρέχουν να τις παρουσιάσουν ως «επιστημονικές» μελέτες που... περιλαμβάνουν στοιχεία και απόψεις.  Διαβάζουμε στο aftonomi.gr ότι οι Αλβανοί θέλουν ΚΑΙ το Μαντείο της Δωδώνης ως δικό τους!  Σε άρθρο της εφημερίδας «Shekulli», ημερομηνίας 2 Νοεμβρίου 2012, με αρθρογράφο τον Kujtim Mateli, γίνεται αναφορά στο Μαντείο της Δωδώνης. Στο άρθρο του αυτό ο «ιστορικός-αρθρογράφος» προσπαθεί να μας αποδείξει πως το μαντείο της Δωδώνης δεν βρίσκεται εκεί που το «τοποθετούν» οι Έλληνες αρχαιολόγοι και ιστορικοί, όπως έχει καθιερωθεί και είναι γνωστό ως τώρα, αλλά στην Κλεισούρα της Πρεμετής, εντός της αλβανικής επικράτειας.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τον Αλβανό «ιστορικό», η Δωδώνη είναι ένα αλβανικό μαντείο και καμία σχέση δεν έχει με τον ελληνικό κόσμο. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως, «και αν συμφωνήσουμε πως βρίσκεται κοντά στα Γιάννινα όπως γράφουν μερικοί όπως ο κ. Καραπάνος, ξανά είναι ένα αλβανικό μαντείο, διότι βρίσκεται σε αλβανικά εδάφη...». Και συνεχίζει τονίζοντας πως «...η Ιλλυρία εκτείνονταν ως στον Αμβρακικό κόλπο...» κλπ. Η εν λόγω εφημερίδα, είναι απ' τις κυριότερες που κυκλοφορούν στην Αλβανία και είναι γνωστή για τις ανθελληνικές της θέσεις. Καταλαβαίνετε πόσο εύκολα μπορεί να αναθεωρηθεί η Ιστορία όταν βρίσκουν και τα κάνουν;

Το ΥΠΕΞ πως σκοπεύει να τραβήξει το "αυτί" των Αλβανών για αυτά τα απίστευτα δημοσιεύματα;

 
Μη μας πουν ότι η εφημερίδα τα γράφει από μόνη της; Χωρίς υποστήριξη;
 Ας μην ξεχνάμε τον Γιόζεφ Γκαίμπελς "λέγε, λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει" και αυτό εφαρμόζουν όλοι οι γείτονές μας πλην ημών, εμείς βαριόμαστε να μιλάμε.


Πηγή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...