Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΤΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK


 ΑΘΗΝΑ 12-11-2012.

Μετά την πρωτοφανή κίνηση της πτώσεως των εθνικιστικών προφίλ στο facebook με την αιφνίδια και συνεχή πτώση των σελίδων των συναγωνιστών, αφού πέφτοντας ένα προφίλ μόλις ξανασηκωνόταν έπεφτε εκ νέου, τώρα ο νεοταξικός παροξυσμός του δωσιλογικού καθεστώτος λαμβάνει νέες συνέχειες. Σχετικά με την διαρκή και ολοκληρωτική πτώση των προφίλ στο facebook, η κίνηση αυτή είναι μαζική, γίνεται στο σύνολο των εθνικιστών συναγωνιστών και μεταχειρίζεται πολλαπλά τερτίπια. Όπως αυτό που βρήκα μπροστά μου για πρώτη φορά να μου ζητάνε συσχετισμό φωτογραφιών προφίλ με τον αντίστοιχο συναγωνιστή. Όπως είναι λογικό δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι όλες τις θεματολογίες που έχουν βάλει οι φίλοι και συναγωνιστές στο προφίλ τους. Αυτό έχει ως συνέπεια να καθίσταται η είσοδος στην προσωπική σελίδα facebook με την σκόπιμη απόρριψη του δήθεν τεστ ασφαλείας από δύσκολη έως αδύνατη! 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΑΘΗΝΑ 12-11-2012.

Ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού από το κατοχικό καθεστώς για την αγωνιώδη τάχα προσπάθεια σωτηρίας του τόπου αποτελεί αληθές μνημείο ψεύδους και αθλιότητος. Διότι αλλιώς θα έπρεπε να αναγνωρίσουμε ως σωτηριώδη κίνηση την εξουδετέρωση του γεωστρατηγικού πλεονεκτήματος και σωτηρία την κατεδάφιση του εθνικού και λαϊκού κράτους. Αλλά αυτό αποτελεί τη «λογική» του δωσιλογισμού και του στημένου παιχνιδιού.

Σ’ αυτήν ακριβώς την φρικτή παράνοια υπακούει η διάλυση του τομέα της ναυπήγησης και της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης. Ένα έγκλημα που καθυστερεί και ακυρώνει την επιβεβλημένη θαλάσσια ελληνική κυριαρχία που μας έχει οδηγήσει αναρίθμητες φορές στην οδό ελληνικής γεωπολιτικής ισχύος αλλά και απελευθερώσεως σε σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας.

Η θάλασσα φυλάσσει τον γεωφυσικό μας πλούτο με ασφάλεια, η θάλασσα είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το διαμετακομιστικό εμπόριο και το αήττητο πολεμικό μας ναυτικό και εκείνη δίδει ζωή στους τομείς κατασκευών και επισκευών των θαλασσίων υποδομών στηρίζοντας την εθνική άμυνα και την ελληνική ναυτιλία. Πως είναι δυνατόν λοιπόν μια χώρα που ζει στην ευεργετική αγκαλιά της γαλανής αρμύρας να μην διαθέτει σήμερα όρθια ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα όταν ανέκαθεν η Ελλάς κρατούσε στα χέρια της τα κλειδιά της Ανατολικής Μεσογείου;

Η εξήγηση είναι απλή όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να την εμφανίσουν μέσα στην σκόπιμη οικονομική αβεβαιότητα δυσνόητη. Εκείνοι που δεν θέλουν να έχει η Ελλάς ναυπηγεία είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν να έχει το ελληνικό πλοίο ελληνική σημαία. Είναι εκείνοι που θέλουν να βυθιστεί η πατρίδα μας κι όχι να αναδυθεί ώστε να πάρουν τα θαλάσσια σκήπτρα που μέχρι πρόσφατα κρατούσαμε ακόμη και σε περιόδους πολιτικής ενδοτικής ακράτειας. Ένας ανθελληνικός εσμός που εξελίσσεται σε θαλάσσιο κλοιό επιχειρώντας έναν νέο αποκλεισμό εμπνευσμένο από τα παλιά όταν οι δυτικοί ψευτοσύμμαχοι κλείνανε ή βομβαρδίζανε τα λιμάνια της Ελλάδος.

Ο αποκλεισμός της πατρίδος μας διενεργείται εκ νέου με οικονομικά όπλα τούτη τη φορά ισοπεδώνοντας τον Έλληνα εργαζόμενο που στερείται εργασία και δυνατότητα οικογενειακής επιβίωσης. Βρίσκεται ξαφνικά στο μέσον μιας διαμάχης που έχει διττό σκοπό αλλά μονάχα μια καλά οργανωμένη παράταξη σε μια άνιση έως τώρα μάχη.

Τα χτυπήματα που δεχόμαστε δεν είναι σε καμία περίπτωση ταξικά όπως λέει η ελληνόφωνη Αριστερά ούτε μοιραία λόγω οικονομικής ένδειας όπως λέει η σοσιαλφιλεύθερη κουστωδία. Τα χτυπήματα είναι εθνικά και αφορούν όλους τους φορείς της ελληνικής ναυπήγησης και ναυτοσύνης. Δεχόμαστε πίεση απομείωσης των ενεργειών μας στο διαμετακομιστικό εμπόριο και την πολεμική ναυτική δραστηριότητα γιατί αυτό εξυπηρετεί την προσυνεννοημένη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Η ευθύνη της συμφοράς βαρύνει εξ ολοκλήρου τα κόμματα και το καθεστώς του ντόπιου νεοταξισμού. Όταν οι άθλιοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες παζαρεύουν εκχωρήσεις σε ναυτικά μίλια και πλούτο ως συμψηφισμό του αόρατου χρέους με τόκους και συγκυριαρχίες τουρκικές, πως περιμένουμε να έχουμε ελληνικά ναυπηγεία; Όταν διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και διώχνουν τον Ελληνικό Εφοπλισμό όπως συνέβη παλιότερα απέναντι στον αείμνηστο Νιάρχο, πόθεν θα έρθει δουλειά για να γίνει πλεούμενο στα ναυπηγεία μας; Και πως θα απασχοληθεί ο ναυτεργάτης και ο ναυτικός;

Η Ελλάς οφείλει να κάνει άμεσα εθνικά ωφέλιμη στροφή και να στραφεί στην κατάκτηση ελληνικής θαλάσσιας κυριαρχίας. Αυτή είναι όμως η εργασία ενός Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Ενός κράτους που θέλει το έθνος μας κραταιό, πρωτοπόρο και ποντοπόρο.

Ο Ναυπηγοεπισκευαστικός Τομέας εντάσσεται στους τομείς εθνικής στρατηγικής σημασίας ομοίως με την Ναυτιλία μας. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό γνώρισμα της πραγματικότητας ότι σε καιρούς πολεμικής κρίσεως δίδουν αντιστοίχως εγκαταστάσεις, προσωπικό και πλοία στην πατρίδα. Και σε καιρούς ειρηνικούς οικονομικό πλεονέκτημα.

Οι καιροί είναι πονηροί. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα ασκήσει εποπτεία και ισχυρό παρεμβατικό ρόλο στις θαλάσσιες δραστηριότητες. Τα Ναυπηγεία μας θα μείνουν ανοικτά με Έλληνες Εργαζόμενους και Ελληνική Σημαία. Τα πρόστιμα μπορούν να αποπληρωθούν από εκείνους που τα δημιούργησαν με μια γενναιόδωρη δήμευση και το υπόλοιπο να διαγραφεί κατόπιν διαπραγμάτευσης.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν όπλο εκβιασμού σε βάρος των Ελληνικών Ναυπηγείων και του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Ο δε πλούτος που κρύβει η θάλασσα δεν θα ξεπουληθεί μήτε θα θαφτεί αλλά θα εξορυχθεί χρηματοδοτώντας το δικό της εργατικό και επιχειρηματικό δυναμικό.

Οι περιορισμοί στις εξαγωγικές δραστηριότητες και οι εξαρτήσεις σε εξοπλισμό θα παύσουν. Οι αναθέσεις με ανταγωνιστικούς όρους στα Ναυπηγεία μας σε όλο το εύρος, εμπορικό και στρατιωτικό, είναι στόχος άμεσα επιτεύξιμος. Η δε οικονομική στήριξη της ελληνικής ναυτιλίας θα παρασχεθεί από τους ίδιους τους πόρους της διασύνδεσης και συνεργασίας των σχετικών κλάδων.

Μόνη προϋπόθεση είναι ο επιχειρηματίας να έχει στο πλοίο του ελληνική σημαία και εργατικό προσωπικό, το δε πλοίο του να ναυπηγείται σε ελληνικό ναυπηγείο. Το πολεμικό πλοίο θα ακολουθήσει ελληνική διαδρομή από το χτίσιμο έως την πλεύση στη θάλασσα.

Πολεμικό ναυτικό, Εφοπλισμός και Ναυπήγηση θα στηριχθούν από το Εθνικιστικό Κράτος στον τομέα της έρευνας και της παραγωγής εθνικού προϊόντος. Τα δε συμβόλαια και οι επενδύσεις θα υπακούσουν στο εθνικό συμφέρον και τις ανάλογες συμμαχίες κι όχι στην παγκοσμιοποίηση, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τη διάλυση του εθνικού και εργατικού μας ιστού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 


"ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ"


Ρεπορτάζ : Γιάννης Σαραντάκος
(από το Έθνος της Κυριακής)
Το δύσκολο στοίχημα να πείσει στο εσωτερικό της χώρας, πολίτες αλλά και κόμματα, ότι η μετρολογία έλαβε τέλος και πως ήρθε η ώρα για πολιτικές ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας έχει μπροστά του ο...
Αντ. Σαμαράς. Ωστόσο, πριν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο για την υλοποίηση μιας διαφορετικής πολιτικής, έχει μπροστά του ακόμη ένα κρίσιμο δεκαπενθήμερο προκειμένου να πετύχει την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 31,5 δισ. πριν εκπνεύσει ο Νοέμβρης.
Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αποδίδουν τις διφορούμενες δηλώσεις ανώτατων Ευρωπαίων αξιωματούχων στην ανάγκη διαχείρισης των μετώπων που έχουν στο εσωτερικό των χωρών τους. Οι κ. Σαμαράς και Στουρνάρας θα έχουν από απόψε το βράδυ ακόμη ένα «όπλο» στις συζητήσεις τους με τους δανειστές της χώρας: πρόκειται για την ευρεία πλειοψηφία με την οποία θα εγκριθεί, εκτός δραματικού απροόπτου, ο προϋπολογισμός.
Ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος θα μετάσχει αύριο στη συνεδρίαση του Eurogroup, θα πάρει ακόμη μια θετική δήλωση από τους ομολόγους του, γεγονός που θα θεωρηθεί -από την κυβέρνηση- ως προάγγελος για την εκταμίευση της δόσης. Μια ημέρα μετά, την Τρίτη, ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες προκειμένου να μετάσχει σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Τηρήστε τη συμφωνία»
Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επαφές που θα έχει ο κ. Σαμαράς στο περιθώριο της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στις συναντήσεις του με τους κ. Ρομπάι, Μπαρόζο και Γιούνκερ. Ο πρωθυπουργός θα επιμείνει ότι «η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της, τηρώντας απαρέγκλιτα τη συμφωνία με τους δανειστές της» και πως «τώρα σειρά έχουν η Ευρώπη και το ΔΝΤ να τηρήσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας».
Ακόμη, θα απορρίψει κάθε ενδεχόμενο η δόση να δοθεί τμηματικά ή να δοθεί μέσω ειδικού - δεσμευμένου λογαριασμού. Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι την Τετάρτη ο κ. Σαμαράς θα «φέρει» από τις Βρυξέλλες το θετικό μήνυμα ότι «όλα θα γίνουν όπως έχουν συμφωνηθεί αρχικά», δηλαδή η δόση θα δοθεί ενιαία και εντός του Νοέμβρη.
Η απόφαση αυτή θα αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο» στα χέρια της κυβέρνησης, προκειμένου να πείσει την κοινή γνώμη ότι υπήρξαν ανταλλάγματα στα δύσκολα μέτρα που ψηφίστηκαν από τη Βουλή και τώρα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται στη χώρα.
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ενίσχυση των επενδύσεων στη χώρα, ο πρωθυπουργός μεταβαίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα στο Κατάρ, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Στόχος του είναι να υπογραφούν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και παράλληλα να συζητήσει θέματα επενδύσεων στην Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι εάν υπάρξει η πρώτη μεγάλη κίνηση από το εξωτερικό, τότε θα «ξεκλειδώσουν» ουσιαστικά και άλλες επενδύσεις, καθώς θα ξεπεραστεί το κλίμα ανησυχίας που επικρατεί ως προς την πορεία της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, δε, η επίσκεψή του στο Κατάρ θα στείλει και το μήνυμα ότι η χώρα αλλάζει ατζέντα και από την περίοδο της λιτότητας περνά σταδιακά στην περίοδο της ανάκαμψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Ντόχα ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να επισκεφτεί τη Μόσχα αλλά και το Πεκίνο, καθώς θεωρεί ότι η Ρωσία και η Κινά είναι σημαντικοί «παίκτες» στο επενδυτικό «παιχνίδι» και θα μπορούσαν αυτήν την ώρα να συνεργαστούν αποτελεσματικά με την Ελλάδα σε πολλά πεδία.
Γιάννης Στουρνάρας
Βάζει τον πήχη στα 36,5 δισ. για φέτος
Δεν αλλάζει η στρατηγική για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ και στόχος είναι τα χρήματα να αποδεσμευτούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και εντός του Δεκεμβρίου να έρθει και η καθυστερημένη δόση των 5 δισ. ευρώ του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Στα παραπάνω συνόψισε υψηλόβαθμο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου τον κυβερνητικό σχεδιασμό παραπέμποντας για τον τρόπο και τον ακριβή χρόνο καταβολής της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ στην αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup. Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, η κυβέρνηση δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από τους εταίρους για όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται περί αλλαγών στο χρονοδιάγραμμα και τον τρόπο αποδέσμευσης του δανείου από τον μηχανισμό στήριξης.
Στόχος του Γ. Στουρνάρα είναι να εισρεύσουν τα 31,5 δισ. ευρώ άμεσα για να καλυφθούν επείγουσες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας και αν χρειαστεί σε έκτακτο Eurogroup τον Δεκέμβριο να αποφασιστεί η εκταμίευση της δόσης των 5 δισ. ευρώ που εκκρεμεί από τον Σεπτέμβριο και για την οποία δεν χρειάζεται έκθεση αξιολόγησης από τη τρόικα η απόφαση των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων, αφού προβλέπεται από την υφιστάμενη δανειακή σύμβαση. Σχετικά με τη δόση των 8,3 δισ. ευρώ του Δεκεμβρίου εκτιμάται ότι το πιθανότερο υπό τις παρούσες συνθήκες είναι να μετακινηθεί η εκταμίευσή της για τον Ιανουάριο του 2013.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ...


Δωρεάν μετακινήσεις εξασφάλισε ο Φίλιππος Πετσάλνικος, σύμφωνα με το ''Έθνος της Κυριακής''.
Η Βουλή παραχώρησε στον πρώην πρόεδρο της αυτοκίνητο από αυτά που αποκτήθηκαν με leasing και που δε διατέθηκε σε βουλευτή...

Πρόκειται για Volvo S60, με ελάχιστα χιλιόμετρα, δηλαδή σχεδόν καινούργιο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ - ΠΙΛΟΤΙΚΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ‏


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.!!


Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.


Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.


Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.


Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα και μάλιστα η εφαρμογή του γίνεται, από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, και εννοούμε τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.


Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.


Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.


1..Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.


2..Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους , κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.


3.. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.


4.. Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίησει, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.


5.. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.


6..Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταϊκών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.


7.. Επιδοτούνται τα γενετικός μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο.!!!


Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημόνιο ,και στην περίπτωση που τα μνημονιακά κόμματα κερδίσουν 181 έδρες οπότε θα "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ..!!!!

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΥΠΝΑΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!!!


Ο κύριος που βλέπετε να έχει...γείρει και να ρίχνει τον υπνάκο του μέσα στο κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση για τα νέα μέτρα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και θα ψηφίσει ΝΑΙ στη δέσμευση και των τρισέγγονων μας... Αν δεν κάνουμε λάθος γιατί η...φωτογραφία τον...αδικεί,
πρόκειται για τον γαλάζιο βουλευτή

Φθιώτιδας Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο... Να τον χαίρεται ο Μεσσήνιος και όσοι τον ψήφισαν...

Τη φωτογραφία την αλιεύσαμε απο το fonaklas-blogspot

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ‏


Ο Κώστας Σημίτης κανονικά λέγετε Ααρών Αβουρής.ο πρώην πρωθυπουργός πάντρεψε τη μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα -που ζει μόνιμα στο Λονδίνο- με Εβραίο και μάλιστα, όπως λέγεται, ο γάμος έγινε σε συναγωγή... Και σε δημοσίευμα έγκριτης πρωϊνής εφημερίδας το όνομα του παππού
του αναφέρεται ως Ααρών Αβουρή.


Λένε για έναν υδραυλικό που, πριν πληρωθεί για μια εργασία, ανέβηκε ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός στο πατάρι, για να διαπιστώσει την ποιότητά της κι αν αξίζει να πάρει τα λεφτά του... Ομιλούν επίσης για ένα περιστατικό με ένα κοριτσάκι, που πήγε να πει τα κάλαντα. Ο Κ. Σημίτης πήγε να δώσει 100 δραχμές και παρενέβη η Δάφνη, κατεβάζοντας το ποσό στις 50... (το κοριτσάκι, χωρίς να το γνωρίζουν, τυγχάνει παιδί κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ...) Άλλη μια φορά, σε μια δεξιωσούλα στη Σίφνο, οργανωμένη από τον δήμαρχο Γιάννη Γεροντή προς τιμήν τους, η σύζυγος του τότε πρωθυπουργού ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Ο σερβιτόρος της έδωσε ένα μπουκάλι και δυο ποτήρια. Σερβίρισε τον εαυτό της, σερβίρισε το σύζυγό της και φεύγοντας πήρε μαζί της το μισογεμάτο μπουκάλι...


Ήταν ένα βράδυ, πριν από 15 χρόνια. Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, έχοντας πριν από λίγους μήνες επιστρέψει θριαμβευτικά στην εξουσία, αποκαθιστώντας την υστεροφημία του από τα γεγονότα του '89, καλεί ένα βράδυ στην Εκάλη ορισμένους φίλους δημοσιογράφους, με τη δέσμευση πως ό,τι συζητήσουν θα είναι αυστηρά off the record.

Κάποια στιγμή οι πολιτικοί συντάκτες, δειλά-δειλά και πλαγίως, επιχειρούν να μάθουν τις απόψεις του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ περί της διαδοχής του και τον ρωτούν να πει την άποψή του για ορισμένα πρωτοκλασάτα τότε στελέχη του Κινήματος: Γεννηματάς, Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης.

Μισοσοβαρά-μισοπονηρά, ένας συνάδελφος ρωτά με ένα αδιόρατο χαμόγελο «Σημίτης;», γνωρίζοντας ότι ο τότε πρωθυπουργός ουδέποτε είχε δείξει την προτίμησή του για τον τότε υπουργό του, με τον οποίο είχε έρθει συχνά σε ρήξη και ήταν κοινό μυστικό πως τον αντιμετώπιζε καχύποπτα.
Η απάντηση του Ανδρέα Παπανδρέου, όχι απλώς εκπλήσσει τους συνομιλητές του, αλλά τους κάνει να κοιτούν ο ένας τον άλλο, σαν να μην πιστεύουν στα αυτιά τους! Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ αρχίζει να πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Σημίτη, εξαίροντας τις ικανότητές του, με τόσο εγκωμιαστικό τρόπο που δεν είχε μιλήσει για άλλο «πράσινο» στέλεχος: «Είναι πολύ μορφωμένος, μεθοδικός, συνεπής, εργατικός, συγκροτημένος, αποτελεσματικός, έχει άποψη, διαθέτει κύρος και σημαντικές επαφές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βάζει στόχους και τους πετυχαίνει, και... και... και...». Ο Ανδρέας Παπανδρέου φαίνεται να διασκεδάζει με την αμηχανία και την κατάπληξη των συνομιλητών του, ώσπου ξαφνικά «πετάει» με ένα πονηρό χαμόγελο: «Ένα μόνο ελάττωμα έχει... (παύση). Δεν είναι ΠΑΣΟΚ!».

Και όλοι ξέσπασαν σε γέλια...


Το βέβαιο είναι πως έχει απόλυτη εξάρτηση από την σύζυγό του (την οποία γνώρισε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο ίδιος έκανε το διδακτορικό του στα οικονομικά) Δάφνη, το γένος Αρκαδίου και ανιψιά του διαβόητου βασιλόφρονα Πέτρου Γαρουφαλιά, του υπουργού Εθνικής Αμύνης επί Γεωργίου Παπανδρέου, που προκάλεσε την «αποστασία» του «65 με την άρνησή του να παραιτηθεί από το υπουργείο του για να το αναλάβει ο «γέρος της Δημοκρατίας»... Για την ιστορία, μετά την πτώση της χούντας, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς έγινε ο ιδρυτής του πρώτου ακροδεξιού κόμματος στην Ελλάδα -της αλήστου μνήμης ΕΔΕ...


Είναι αρκετά τα περιστατικά που δείχνουν την απόλυτη εξάρτηση του Κώστα Σημίτη από την σύζυγό του, με την οποία έχουν δυο κόρες, τη Μαριλένα και τη Φιόνα... (Να σημειώσουμε, παρενθετικά, ότι για τη σχέση τους έχουν ακουστεί διάφορες φήμες, αλλά, καθώς δεν έχει αποδειχτεί τίποτα, τις προσπερνάμε ως «κακόβουλες» και αποφεύγουμε να κάνουμε την παραμικρή αναφορά...) Όταν, επί χούντας, συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση «Δημοκρατική Άμυνα», οι μυστικές συνεδριάσεις γίνονταν συχνά, κατ' απαίτηση της Δάφνης, στο σπίτι τους, στους Αγίους Θεοδώρους, επειδή, όπως έλεγε η κυρία Σημίτη «δεν μπορεί να μένει κλειστό, γιατί θα πιάσει υγρασία»!


Το '89 πάλι, στο γραφείο του στην οδό Ακαδημίας, είχε μια κρίσιμη σύσκεψη με τους πιο στενούς του συνεργάτες για να αποφασίσουν αν, υπό το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ή να παραμείνει και να δώσει από μέσα τη μάχη του κόντρα στην ηγεσία του κόμματος και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τελικά, εκεί που συζητούσαν για να λάβουν την κρίσιμη και καθοριστική για το πολιτικό του μέλλον απόφαση, κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο. Ο Κώστας Σημίτης σηκώνει το ακουστικό, απαντά, και σε λίγα δευτερόλεπτα το κλείνει. Γυρίζει στους συνεργάτες του και τους λέει: «Συνεχίστε εσείς, εγώ πρέπει να φύγω». Μαζεύει το μπλοκάκι του, την τσάντα του, και πράγματι αποχωρεί. Τι να συζητήσουν όμως οι άλλοι για τον Σημίτη, χωρίς τον ίδιο; Έτσι η συνάθροιση διαλύεται, απόφαση φυσικά δε λαμβάνεται και η ομήγυρη σκορπά. Δύο εξ αυτών πηγαίνουν προς το Μοναστηράκι, για να γευματίσουν στην «Αβησσυνία». Και φαντάζεστε την έκπληξή τους, όταν στο δρόμο συναντούν το ζεύγος Σημίτη να διαλέγει πόμολα για τις πόρτες...!!!


Κι ο Κώστας Σημίτης, επιλέγοντας σταθεροποιητικά, αντιλαϊκά κι αυταρχικά (π.χ. άρθρο 4) μέτρα, τα κατάφερε, με αποτέλεσμα βέβαια το ΠΑΣΟΚ να χάσει -ασφαλώς όχι μόνο εξαιτίας του- τις εκλογές του '89. Η πολιτική «δώσ' τα όλα» του Δημήτρη Τσοβόλα που τον διαδέχθηκε, ήρθε αργά και χάθηκε μέσα στις απανωτές καταγγελίες κι αποκαλύψεις της εποχής για τα σκάνδαλα.η περίοδος της πρωθυπουργίας του (1996-2004), παρά τη μεγάλη οικονομική ανάπτυξη του τόπου, σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες για εκτεταμένα σκάνδαλα, κακοδιαχείριση, πλουτισμούς και πλήρη υποταγή στη διαπλοκή. Καταγγελίες που ουδέποτε εξετάστηκαν και ερευνήθηκαν σοβαρά, αν κι ουδείς βρέθηκε να αμφισβητήσει την προσωπική εντιμότητα του πρώην πρωθυπουργού. Οι σκιές -κι όχι μόνο...- στράφηκαν σε στενούς του συνεργάτες και κορυφαίους του υπουργούς. Η παράδοση του ιστορικού σταδίου Καραϊσκάκη στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη με μια αποικιοκρατική συμφωνία 50 χρόνων, είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό δείγμα. Εξάλλου, η κυβέρνηση Σημίτη δεν κατάφερε να αποτρέψει τις δυσμενείς επιπτώσεις του «ευρώ», με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν «νεόπτωχοι» και η οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων να χειροτερέψει ραγδαία. Κάτι στο οποίο συνέβαλαν και τα έργα για τη «Χρυσή» Ολυμπιάδα, με τον τρόπο βέβαια που ξεκίνησαν (και ολοκληρώθηκαν βεβαίως επί ΝΔ, οπότε ανέβηκε κι άλλο το συνολικό τίμημα...).


Στη διακυβέρνηση Σημίτη καταλογίζεται άλλωστε ότι αξίες και οράματα, όπως η κοινωνική αλληλεγγύη, αντικαταστάθηκαν από το πρότυπο του ατομισμού και του τζεϊμσμποντικού «ζήσε εσύ κι άσε τους άλλους να πεθάνουν». Ο όρος «λαμόγιο», τότε ακριβώς άρχισε να ανθεί!!!


Οι μελανότερες στιγμές στα εθνικά θέματα είναι ο χειρισμός του θέματος των Ιμίων και το «ευχαριστώ την Αμερική» για τη μεσολάβησή της, τις πρώτες μέρες του στην πρωθυπουργία το 1996, η συμφωνία της Μαδρίτης το 1997 που επιτρέπει στην Τουρκία συνδιαχείριση στο Αιγαίο και βεβαίως η ντροπή της παράδοσης στους Τούρκους δημίους του, του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτσαλάν, λίγους μήνες αργότερα... Το βέβαιο είναι ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί αρκετά να δώσει απάντηση στο δίλημμα: Κώστας Σημίτης, ο πρωθυπουργός της ΟΝΕ και των μεγάλων έργων, ο αναμορφωτής της σύγχρονης Ελλάδας ή ο πρωθυπουργός των σκανδάλων, της διαπλοκής και τη εθνικής ντροπής...
pame

Οι μόνοι που βολεύονται από έναν εμφύλιο είναι οι κατοχικοί προδότες


Και είναι αυτοί και τα παπαγαλάκια τους που καλιεργούν τη παραφιλολογία περί εμφυλίου.

Διαβάστε δήλωση του κατοχικού κυβερνητικού εκπρόσωπου Σίμου Κεδίκογλου σχετικά με τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης...


«Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στην χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στον βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία».

Υπόλογοι απέναντι στην ελληνική κοινωνία είναι οι δωσίλογοι υποστηρικτές των μνημονίων κ.Κεδίκογλου. Και θα έπρεπε να εύχεστε όπως καλά σας είπε ο Παναγούλης να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Οι Έλληνες δεν θα κάνουν τη χάρη στους ντόπιους προδότες και τα ξένα αφεντικά να φαγωθούν μεταξύ τους. Βάλτε το καλά στο σάπισμένο κεφάλι σας: Εμφύλιος δεν πρόκειται να γίνει. Ξεσηκωμός των Ελλήνων, απέναντι στα πεσμένα στα τέσσερα μίσθαρνα του νεοταξισμού, ναι θα γίνει. Και τότε, ο κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του ή για να είμαστε πιο ακριβείς, στο κελί του (αν είναι τυχερός και προλάβει...)
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...

Δείτε ακόμα το βίντεο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να αναφέρεται περί εμφυλίου και να κόβει τη φόρα των σωματοφύλακων του

ΑΙΣΧΟΣ! Η...ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΖΑΝΗ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_693.html#ixzz2BuWnqwjn
Τελικά κάποιοι μας περνάνε για ηλίθιους! Δεν εξηγείται αλλιώς, η εφημερίδα που δημοσιεύει συνεχώς θέματα σχετικά με την Ορθοδοξία, Αγιορείτες Γεροντάδες κλπ, να παίρνει συνέντευξη μίας από τις μεγαλύτερες πολεμίους των παραπάνω, της τέκτονος και "δωδεκαθεϊστριας" Μαρίας Τζάνη!
Για να περάσουμε σε θεολογικά θέματα. Δηλώνετε υπέρμαχος της ανεξιθρησκίας. Ωστόσο πολλοί σας κατηγορούν ως Χριστομάχο. Μάχεστε την ορθοδοξία.


ΤΖΑΝΗ: Αντιθέτως. Έχω μιλήσει στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου, με θέμα «η Ορθοδοξία ως παιδαγωγούσα δύναμη στο σύγχρονο κόσμο». Εγώ δεν πιστεύω σε κανέναν θεό. Εγώ πιστεύω μόνο στις αξίες του Ελληνισμού που δημιούργησαν τον ουμανισμό και αυτές προσπαθώ να υλοποιώ στη ζωή μου, μ' όση δύναμη διαθέτω και από αυτή την άποψη είμαι βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο. Όχι μόνον δεν είμαι Χριστομάχος αλλά όταν κάποτε ο Μίμης Ανδρουλάκης έβγαλε ένα βιβλίο και προσπαθούσε να γελοιοποιήσει τον Χριστό, έδωσα συνέντευξη και είπα ότι αυτά είναι απράδεκτα πράγματα.
ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΖΑΝΝΗ;;;
ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ;;;
ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ...ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ", ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

ΕΚΑΝΕΣ...ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΠΕΣ;;;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ;;; (Δείτε το βίντεο)

Φυσικά, ο συντάκτης της συνέντευξης Βραχιολίδης είναι και αυτός "αρχαιολάτρης" - του ίδιου κυκλώματος δηλαδή με τη Τζάνη - γι' αυτό και δεν της έκανε τις παραπάνω...ενοχλητικές ερωτήσεις! Μάλιστα, ο ίδιος ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ", όπως μας πληροφορεί η "Καθημερινή"!!!
Αυτούς έχετε ως συνεργάτες, "ορθόδοξοι" της "Ελεύθερης Ώρας";
Και δημοσιεύετε συνεντεύξεις ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;
Καλούμε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ, διότι κυκλοφορούν πολλοί Δούρειοι Ίπποι και προσβατόσχημοι λύκοι - πρακτορίσκοι με...μανδύα πατριώτη και Χριστιανού!
Όσο για την Τζάνη, μιας και συνεχώς επικαλείται την ιδιότητά της ως...καθηγήτρια: Μπορεί να μας πει ΠΟΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ τέτοια και επί ποίας διακυβέρνησης;;;
Όχι τίποτα άλλο, απλά δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, που ξαφνικά...θυμήθηκαν να το παίξουν "επαναστάτες"!
πηγή

ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΟΠΙΟΥΧΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΤΩΝ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/6.html#ixzz2BuW3tJiE


To φαρμακευτικό σκεύασμα OxyContin, το οποίο είναι ένα άκρως εθιστικό αναλγητικό για τους χρόνιους πόνους, αναμένεται να δοκιμαστεί σε παιδιά ηλικίας έως και 6 έτων με στόχο να διατηρηθεί το «κεκτημένο» της πατέντας!
Με μία σύντομη έρευνα που πραγματοποίησαμε στο διαδίκτυο εδώ στο pentapostagma.gr βρήκαμε ότι το Oxycontin είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό φάρμακο. Έχει οδηγήσει σε πάρα πολλούς θανάτους με την αιτιολογία της υπερβολικής δόσης και αποτελεί την αιτία για συνεχόμενους φαύλους κύκλους εθισμών σε ναρκωτικές ουσίες. Η δραστική ουσία οξυκωδόνη και εν συνεχεία το oxycontin αποτελεί ουσιαστικά ένα οπιούχο ναρκωτικό που ανήκει στην ίδια κατηγορία φαρμάκων με τη μορφίνη.

Σύμφωνα με το Dr. Vorobiev (Νοσοκομείο της Ρωσίας που ειδικεύεται στη θεραπεία εθισμών): «το Oxycontin είναι ένα ιδιαίτερα εθιστικό οπιοειδές. Ο εθισμός στο Oxycontin συνθέτει ένα σοβαρό ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα παρόμοιο με εκείνο του εθισμού στην ηρωίνη ή στη μορφίνη. Η κατάχρηση του Oxycontin οδηγεί γρήγορα σε ψυχολογική και σωματική εξάρτηση. Η δράση του Oxycontin δημιουργεί την ίδια ευχάριστη αίσθηση που προκαλούν όλα τα ισχυρά οπιοειδή: άμεση αίσθηση ευχαρίστησης, ευφορία, εσωτερική ηρεμία, ευεξία

Μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε ότι η δοκιμή αυτού του ναρκωτικού σε μικρά παιδιά είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική, και στην πραγματικότητα εγκληματική!!

Η εταιρία που παρασκευάζει το
Oxycontin είναι η Purdue Pharma LP. Ο στόχος της δοκιμής σε παιδιά είναι να παραταθεί η πατέντα του φαρμάκου για ακόμη έξι μήνες (η οποία λήγει τον Αύγουστο του 2013) – καθώς μόλις λήξει η συγκεκριμένη πατέντα οι ανταγωνίστριες εταιρίες θα μπορούν να κατασκευάσουν φθηνά γενόσημα φάρμακα... Ως αποτέλεσμα η Purdue Pharma αναμένεται να απωλέσει μία τεράστια πηγή εσόδων...  

Σύμφωνα με το
Natural News, η FDA αναφέρει ότι“ οι δοκιμές των φαρμάκων σε παιδιά μπορεί να βοηθήσει στο γεφύρωμα του χάσματος της παιδιατρικής γνώσης για τον τρόπο που τα φάρμακα που έχουν εγκριθεί για ενήλικες «λειτουργούν σε παιδιά’’.
Το κέρδος των πολυεθνικών φαρμακευτικών δεν υπολογίζει πλέον ούτε τις αθώες παιδικές ζωές. Μεταφράζουμε από το εγχειρίδιο χρήσης του φαρμάκου Oxycontin για τις σχετικές ισχυρές παρενέργειες:
Ακούσια έκθεση
Η ακούσια κατάποση του Οxycontin, ειδικότερα από παιδιά, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μοιραία υπερβολική δόση οξυκωδόνης...
(Accidental Exposure
Accidental ingestion of OxyContin, especially in children, can result in a fatal overdose of oxycodone [see Warnings and Precautions (5.3)].)
Πηγές:
[1],  [2][3]

Οι 12 τρελές παροχές των υπαλλήλων της Βουλής εξοργίζουν τους Ελληνες ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/12_11.html#ixzz2BuVj3xPr
1.Οι υπάλληλοι έπαιρναν 16 παχυλούς μισθούς που έφθαναν τουλάχιστον τα 3.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως κατά μέσο όρο συν τα υπόλοιπα προνόμια που παρατίθενται παρακάτω. Επαιρναν δηλαδή και 13ο, 14ο, 15ο και 16ο μισθό!

2.Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2011, ο 15ος και 16ος μισθός κόστιζε στο κράτος 16,9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τώρα ο 15ος και 16ος μισθός έχουν κοπεί και στον προϋπολογισμό του 2012 αυτοί οι μισθοί κοστίζουν 5,1 εκατομμύρια ευρώ.

3.Μπορεί ο 15ος και 16ος μισθός να έχουν κοπεί, αλλά επέστρεψαν αμέσως από το...
παράθυρο. Έστω και με μειωμένα ποσά, οι δύο αυτοί μισθοί επέστρεψαν ως «κίνητρο επίτευξης στόχων στήριξης του κοινοβουλευτικού έργου». Αυτό το ποσό αποφασίζεται από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Βουλής.

4.Εάν ένας υπάλληλος συνταξιοδοτηθεί με 30 χρόνια εργασίας στη Βουλή, τότε θα λάβει ως εφάπαξ περίπου 60 μισθούς.

5.Κατά προσέγγιση το εφάπαξ ξεπερνά τα 200.000 ευρώ για κάθε υπάλληλο.

6.Παίρνουν δεύτερο εφάπαξ από το ταμείο Προνοίας των Δημοσίων Υπαλλήλων.

7.Παίρνουν μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο των Πολιτικών Υπαλλήλων.

8.Με τον διορισμό του ένας υπάλληλος της Βουλής έχει και πολλά προνόμια, που δεν έχει κανείς άλλος εργαζόμενος. Μέσα στο Κοινοβούλιο υπάρχει παιδικός σταθμός, όπου στέλνουν τα παιδιά τους δωρεάν, ενώ έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν το γυμναστήριο και το πάρκινγκ της Βουλής απεριόριστα. Στέλνουν τα παιδιά τους στον εξαιρετικό παιδικό σταθμό που λειτουργεί στο υπόγειο προς τη μεριά του Εθνικού Κήπου (επειδή έχουν αυξηθεί οι ανάγκες, δημιουργήθηκε κι άλλος παιδικός σε κτίριο που παραχώρησε στη Βουλή το υπουργείο Πολιτισμού στην Πλάκα).

9.Οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν όλες τις ευκολίες που παρέχει το λεγόμενο ΣΕΠΑ, του Συγκροτήματος Εξυπηρέτησης του Προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όπως οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας έτσι και οι εργαζόμενοι στη Βουλή μπορούν να ψωνίζουν σε πολυκαταστήματα του ΣΕΠΑ σε πολύ χαμηλές τιμές από αυτές που υπάρχουν στην αγορά.

10.Το πλέον όμως εξοργιστικό είναι παρακάτω. Μέσα στη Βουλή υπάρχουν αρκετοί χώροι που νοικιάζονται σε επιχειρήσεις. Όλα αυτά τα μισθώματα που αποτελούν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο δεν πηγαίνουν στα ταμεία της Βουλής ή του ελληνικού κράτους, αλλά αντίθετα πηγαίνουν στο Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής προκειμένου εκείνοι μετά να παίρνουν εφάπαξ το οποίο υπολογίζεται σε δύο μισθούς για κάθε έτος ασφάλισης. Ετσι το κυλικείο της Βουλής καταβάλει 24.000 ευρώ το χρόνο στο Ταμείο των υπαλλήλων, το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας δίνει 312.000 ευρώ το χρόνο, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ δίνει 48 .000 ευρώ ετησίως και 48.000 ευρώ δίνει η Ολυμπιακή.

11.Σε κάθε τιμολόγιο που πληρώνει η Βουλή σε προμηθευτές τους επιβάλλει επιπλέον 7% υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής.

12.Επαιρναν μετεκλογικό επίδομα ύψους 1.000 ευρώ, μόλις άνοιγε η Βουλή μετά τις εκλογές. 
Σάλος προκλήθηκε στις εκλογές του Ιουνίου 2012 όταν ο μιας ημέρας Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας υπέγραψε το εκλογικό επίδομα, εν μέσω Μνημονίου!
πηγη΄

Με αηδιάζει ο πόλεμος που δέχεται το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδος ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_7407.html#ixzz2BuVMaZ5j

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα απλά και εν συντομία να εκφράσω την αηδία μου για τον γελοίο πόλεμο που δέχεται πολλές φορές η Χρυσή Αυγή, μέσω του διαδικτύου που τυγχάνει να είμαι λάτρης,  από κακοπροαίρετους.

Δεν είμαι οπαδός κάποιου κόμματος και έχω να ψηφίσω χρόνια. Πραγματικά όμως παρακολουθώντας τα δρώμενα,  δηλώνω την υποστήριξη μου στην Χρυσή Αυγή, όχι απλά λόγου αυτού του πολέμου, αλλά γιατί συμφωνώ και μαζί της σε πολλά θέματα. Η πολύ χαμηλής όμως νοημοσύνης λάσπη που δέχεται από κάποιους με έχει εκνευρίσει. Νιώθω να εμπαίζομαι γελοία.

Π.χ. εχθές στο blog «Ξυπνήστε ρε» είχαν βαλθεί κάποιοι να πείσουν τον κόσμο ότι η Χρυσή Αυγή πέφτει στις δημοσκοπήσεις. Αηδίασα παρατηρώντας ότι κάποιοι δημοσιεύουν σχόλια με link τα οποία παραπέμπουν τον αναγνώστη σε δικά τους ιστολόγια και βίντεο στο youtube που δυσφημίζουν τη Χρυσή Αυγή, ακόμα και μέσα σε αναρτήσεις άσχετες με το κόμμα !

Έχω να πω σε όλους αυτούς που κινούνται με αυτό το γλοιώδη τρόπο, ότι δεν ήμουν υποστηρικτής κανενός κόμματος αλλά πλέον βλέπω τη Χρυσή Αυγή πολύ πιο συμπαθητική από τις αρχές που την γνώρισα. Θεωρώ ότι όλη αυτή η επίθεση είναι στημένη γιατί το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν εξυπηρετεί αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο και όλοι αυτοί που την υποκινούν μου φαίνονται μέρα με τη μέρα πιο γραφικοί.

Αναγνώστης

Με κατηγόρησαν για το Ρόλεξ- Very Gavello φοράει η κ.Ζαρούλια ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/very-gavello.html#ixzz2BuUuMib9Tα γέλια των συναδέλφων του στηΒουλή και ιδιαίτερα της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε πριν από λίγο μιλώντας από το βήμα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην ομιλία του ο βουλευτής της ΝΔ, ανέφερεε πως όσα είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον μισθό των βουλευτών τα είπε επειδή ουσιαστικά «θέλει να χτυπήσει τον πρόεδρο του κόμματος του, Νίκο Μιχαλολιάκο» και πως » η κυρία Ζαρούλια φοράει Very Gavello που πωλείται στις λαϊκές συνοικίες της Μυκόνου και της Σκουφά στο Κολωνάκι».
Κάλεσε δε τον κόσμο που θέλει δανεικά να πάει στην οικία Μιχαλολιάκου να ζητήσει δανεικά διότι «με τις 8.000 ευρώ που παίρνουν μισθό οι βουλευτές, όπως υποστηρίζουν, το ζεύγος Μιχαλολιάκου παίρνει 16.000 ευρώ».
Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

Άλλη μια ήττα του ΥΠΕΞ: Ναι στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. λέει ο Φούλε!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_9816.html#ixzz2BuUTdCAoΕίδαμε προ ημερών την απίστευτη είδηση όπου ο Αβραμόπουλος πήγε στην Αλβανία και αντί να συζητήσει για τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες ή τουλάχιστον για τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας, μεταξύ των οποίων υπάρχουν μέχρι και ζητήμα συνόρων, κατέληξε... να κλείνει συμφωνία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Όμως επειδή εμείς δεν παίρνουμε αυτά τα ζητήματα προσωπικά και μόνο να γελάμε με αυτές τις γραφικότητες μπορούμε, ας δούμε πως τα πάει «κατά τα άλλα» το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ένα από τα κεκτημένα των τελευταίων ετών ήταν ότι τα Σκόπια δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στην ένταξη τους στην Ε.Ε. αν δεν επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας του εν λόγω μορφώματος. Αυτό το δεδομένο με την πρόσφατη δήλωση του Επιτρόπου της Ε.Ε για την διεύρυνση και την Ευρωπαϊκή Πολιτική, Στέφαν Φούλε, ο οποίος δήλωσε ότι τα Σκόπια θα πρέπει να αρχίσουν την διαδικασία ένταξης τους στην Ε.Ε. ασχέτως της επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας. Κοινώς μια ακόμα ήττα σε ένα ακόμα εθνικό ζήτημα, που καταδεικνύει την ανικανότητα ( ή την ικανότητα για προδοσία;) των κυβερνώντων για τα Εθνικά θέματα.

Η απάντηση του Ελληνικού ΥΠΕΞ σε όλα αυτά ήταν ότι ο Επίτροπος θα πρέπει να επαναξιολογήσει τα δεδομένα που έχει. Κοινώς τίποτα… Η κυβέρνηση έχει αποδείξει, πλέον, σε όλα τα ζητήματα ότι είναι ανεπαρκής, αν όχι επικίνδυνη, σε ότι αφορά τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.
 

Πηγή 

Γιατί έβαλε την Κύπρο στο στόχαστρο η Γερμανία... ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_479.html#ixzz2BuU5OvV5


Σάββας Καλεντερίδης_Ασφαλώς έχουν γίνει πολλές υπερβολές από πολιτικούς και δημοσιογράφους εις βάρος της Γερμανίας και της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, ειδικά το τελευταίο διάστημα που η Γερμανία είναι η κυριότερος παράγοντας ανάμεσα στις χώρες και τα όργανα της ευρωζώνης... 
που κρατά ανελαστική στάση απέναντι στην Ελλάδα, επιβάλλοντας σκληρότατα μέτρα διά του άρτι ψηφισθέντος, από 153 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, Μνημονίου.

Παρότι ποτέ κανείς -τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζουμε- από γερμανικής πλευράς δεν έχει δώσει μία τεκμηριωμένη απάντηση για το ζήτημα του αναγκαστικού δανείου και των αποζημιώσεων που οφείλει να καταβάλει η Γερμανία από τη βάρβαρη Κατοχή και καταστροφή της χώρας μας από τους Γερμανούς ναζί, μπορεί κανείς, βάζοντας πολύ, μα πάρα πολύ νερό στο κρασί του, να κατανοήσει τη στάση της Γερμανίας απέναντι στο ζήτημα της χρηματοδότησης της χώρας μας, ιδιαίτερα όταν επικαλείται την ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών και δημοσιονομικής πειθαρχίας, που θα πρέπει να αποτελεί ένα διαρκές ζητούμενο για κάθε Ελληνα πολίτη και πολιτικό.

Ομως, έστω κι αν -έπειτα από πίεση- δεχτούμε ότι υπάρχει μια εξήγηση στη σκληρή στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει δικαιολογίες και να εξηγήσει κανείς τις αθλιότητες που διαπράττονται εις βάρος της Κύπρου από τη Γερμανία, η οποία, στηριζόμενη σε στοιχεία που συνέλεξαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες κατασκοπεύοντας την Κυπριακή Δημοκρατία, εκτοξεύει κατηγορίες εις βάρος της για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Και αυτά γίνονται για να εγκριθεί η ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών με ένα ποσό που κυμαίνεται γύρω στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια, σε μια περίοδο που η Κύπρος, όπως θα δούμε στο άρθρο μας στην «κυριακάτικη δημοκρατία», εξασφαλίζει σημαντικά μελλοντικά έσοδα από την εκμετάλλευση άλλων τεσσάρων Οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ και τη στιγμή που το εξωτερικό χρέος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι κάτω από το 80% σε σχέση με το ΑΕΠ.

Πέραν της απάντησης της κυπριακής κυβέρνησης στις γερμανικές αθλιότητες, έρχεται και η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως ηχηρό ράπισμα στη Γερμανία, η οποία, διά του εκπροσώπου του επιτρόπου για την Εσωτερική Αγορά Μισέλ Μπαρνιέ, υπογραμμίζει ότι η Κύπρος έχει ευθυγραμμιστεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος (Τρίτη Οδηγία κατά του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και Κανονισμός για τη Μεταφορά Κεφαλαίων).

Επίσης, ο κ. Μπαρνιέ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της Κύπρου απέναντι στις αήθεις γερμανικές επιθέσεις, έκανε αναφορά στην έκθεση της Moneyval, σύμφωνα με την οποία η Κύπρος «έχει λάβει πρόσθετα μέτρα για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας με τη θέσπιση νομοθεσίας και συγκεκριμένων τομεακών κανόνων, που επιλαμβάνονται των περισσότερων ζητημάτων που είχαν εγερθεί στο πλαίσιο της προηγούμενης αξιολόγησης».

Δεν γνωρίζουμε εάν πίσω από τις γερμανικές επιθέσεις κρύβεται κάποια δυσφορία του ίδιου του Βερολίνου ή…άλλων κύκλων για την πρόσφατη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου, που παραχώρησε τα τέσσερα Οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ σε εταιρίες γαλλικών, ρωσικών, ιταλικών και νοτιοκορεατικών συμφερόντων, αποκλείοντας άλλους μνηστήρες.

Ομως, ούτως ή άλλως, η στάση της Γερμανίας απέναντι στην Κύπρο είναι άθλια και πόρρω απέχει από τις αρχές και τις αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα από πραγματικούς πολιτικούς ηγέτες και όχι από ανεύθυνες ηγεσίες που έχουν απογυμνώσει την Ε.Ε. από τις αξίες του κλασικού ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού και την οδηγούν ταχύτατα στο βάραθρο της… ηθικής των τραπεζιτών.

Επειδή η κατάσταση στην Κύπρο έχει ουσιώδεις διαφορές από αυτήν στην Ελλάδα, ελπίζουμε τα αδέλφια μας εκεί να βρουν τον τρόπο να αντισταθούν στις άθλιες επιθέσεις που δέχεται το διαμελισμένο νησί.

dimokratianews.gr

Πόσα λεφτά θα παίρνουν οι συνταξιούχοι με τις νέες μειώσεις - Αναλυτικά παραδείγματα ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_64.html#ixzz2BuMJJhApΠροσοχή: οι μειώσεις γίνονται στο άθροισμα των συντάξεων. Χάνεται τουλάχιστον μία σύνταξη το χρόνο. Ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής ειξιδεικεύει τα μέτρα για το Newsit.

 
Τα μέτρα που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και θα τεθούν προς ψήφιση αύριο στη Βουλή είναι οδυνηρά και εξοντωτικά για το σύνολο του πληθυσμού και κυρίως για τους συνταξιούχους.

Οι μειώσεις γίνονται στο άθροισμα των συντάξεων, δηλαδή και στην κύρια και στην επικουρική και είναι κλιμακωτές ανάλογα με το ύψος τους όπως εξηγεί στο Newsit o οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής.


Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 1000,01 έως 1500 ευρώ, η μείωση ανέρχεται σε 5%. Πιο συγκεκριμένα:


- Κύρια σύνταξη 700 ευρώ και επικουρική 302 ευρώ σύνολο 1.002 ευρώ. Με τη μείωση του 5% ο συνταξιούχος θα παίρνει 951,9 ευρώ το μήνα, δηλαδή 50,01 ευρώ λιγότερα.

- Κύρια σύνταξη 800 ευρώ και επικουρική 400 ευρώ σύνολο 1.200 ευρώ. Με τη μείωση του 5% ο συνταξιούχος θα παίρνει 1.140 ευρώ το μήνα, δηλαδή 60 ευρώ λιγότερα.

Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 1.500,01 έως 2000 ευρώ, η μείωση ανέρχεται σε 10%. Πιο συγκεκριμένα:

- Κύρια σύνταξη 1200 ευρώ και επικουρική 305 ευρώ σύνολο 1505 ευρώ. Με τη μείωση του 10% ο συνταξιούχος θα παίρνει 1.351,8 ευρώ το μήνα, δηλαδή 150,02 ευρώ λιγότερα.

- Κύρια σύνταξη 1600 ευρώ και επικουρική 350 ευρώ σύνολο 1950 ευρώ. Με τη μείωση του 10% ο συνταξιούχος θα παίρνει 1755 ευρώ το μήνα, δηλαδή 195 ευρώ λιγότερα.


Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 2000,01 έως 3000 ευρώ, η μείωση ανέρχεται σε 15%. Πιο συγκεκριμένα:

- Κύρια σύνταξη 1800 ευρώ και επικουρική 405 ευρώ σύνολο 2.205 ευρώ. Με τη μείωση του 15% ο συνταξιούχος θα παίρνει 1874,25 ευρώ το μήνα, δηλαδή 330, 75 ευρώ λιγότερα.

- Κύρια σύνταξη 1900 ευρώ και επικουρικη 530 ευρώ σύνολο 2.430 ευρώ. Με τη μείωση του 15% ο συνταξιούχος θα παίρνει 2.065,5 ευρώ το μήνα, δηλαδή 364, 5 ευρώ λιγότερα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


Για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 3000,01 έως 4000 ευρώ, η μείωση ανέρχεται σε 20% ενώ για ποσά σύνταξης/συντάξεων από 4000,01 ευρώ και άνω, η μείωση ανέρχεται σε 25%, αλλά αυτές οι συντάξεις αφορούν ελάχιστους συνταξιούχους.


"Εάν συνοπολογίσουμε και τις περικοπές των δώρων που θα υποστούν οι συνταξιούχοι τότε αντιλαμβανόμαστε πως πια η κατάσταση είναι δραματική"
είπε τέλος ο κύριος Σωπασής. 


Πηγή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...