Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Επί της αντισυνταγματικότητας του εκτρώματος ΡαγκούσηΚρίθηκε, όπως γράψαμε ήδη από χθες, αντισυνταγματικός ο νόμος – έκτρωμα 3838/2010 ή όπως είναι αλλιώς γνωστός, λαθρονομοσχέδιο. Κατέπεσε υπό την πίεση της προφανούς αντίθεσης του με το Σύνταγμα της Ελλάδος. Κάτω από τα συντρίμια του απεκάλυψε όμως μία άβυσσο ενδεικτική της παράνοιας της σύγχρονης μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» του Ελλαδιστάν.

Ποια είναι τα κρυφά σχέδια της Τουρκίας για τα Δωδεκάνησα;

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Χρειάζεται προσοχή στο θέμα της δράσης της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα. Καθώς από την ημέρα που ξεκίνησε να συζητείται το ενδεχόμενο καθορισμούς Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ο Αχμέτ Νταβούτογλου το 2010, επισκέφθηκε τη Ρόδο και την Κω το 2010. Από τότε η Τουρκία συστηματικά προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα μειονότητας στα Δωδεκάνησα, ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα που να προκύπτει απο κάποια διεθνή σύμβαση. Τα τελευταία χρόνια, κυρίως τα καλοκαίρια στέλνονται δάσκαλοι για να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικής γλώσσας στα παιδιά των Μουσουλμάνων.

Στη Ρόδο και την Κω ζουν περίπου 4000 Μουσουλμάνοι και μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα καθώς θεωρούνταν απόλυτα αφομοιωμένη με την υπόλοιποι κοινωνία.
Ο «δάχτυλος» της Άγκυρας όμως φαίνεται πως προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα των «Τούρκων» των Δωδεκανήσων. Δεν πρέπει να αγνοηθεί πως τα Δωδεκάνησα μελλοντικά θα έχουν μεγάλη σημασία στο μελλοντικό καθορισμός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Ελλάδος.

Σύλληψη αλβανού διακινητή ηρωίνης στη ΡόδοΗ εγκληματικότητα καλπάζει και στη Ρόδο, καθώς καθημερινά έχουμε συλλήψεις αλβανών που διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, συνελήφθη αλβανός που εντοπίστηκε από την αστυνομία να αναζητά «πελάτες» στα στέκια τοξικομανών στην πόλη της Ρόδου. Μετά από τον σχετικό έλεγχο, βρέθηκαν πάνω του πέντε συσκευασίες με ηρωίνη και 350 ευρώ, τα οποία και είχε βγάλει από την διακίνηση. Το νησί έχει κυριολεκτικά μεταβληθεί σε καρτέλ εμπόρων θανάτου, καθώς καθημερινώς έχουμε συλλήψεις αλλοδαπών, που εντέχνως επιδίδονται στο «σπορ». Σε ένα νησί της Ελλάδας με το υψηλότερο ποσοστό τουρισμού, η κυβέρνηση είναι ανίκανη να επιβάλει την έννομη τάξη, αλλά και την πάταξη της εγκληματικότητας που προέρχεται από λαθρομετανάστες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι έμποροι θανάτου δρουν ανενόχλητοι και θησαυρίζουν μοιράζοντας τον θάνατο στην Ελληνική νεολαία. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι κάθετη. Ζητάμε την επιβολή της θανατικής ποινήςγια όλους τους εμπόρους ναρκωτικών.  http://www.xryshaygh.com

τη, 13 Νοεμβρίου 2012 Έντονη ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ. > Θα μας έρθουν οι 2.000 φυλακισμένοι που απελευθέρωσαν οι Αλβανοί;;;

Μεταξύ αυτών και πολλοί που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων! Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας η είδηση ότι....με αφορμή την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αλβανικού κράτους η κυβέρνηση Μπερίσα έδωσε άφεση αμαρτιών σε 2.094 ποινικούς κρατουμένους σύμφωνα με τον "Αδέσμευτο" που κυκλοφορεί και αναφέρεται σε δημοσίευμα που είχε αναρτήσει πρώτη η σελίδα μας.

Μεταξύ αυτών και πολλοί που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων! Τόσο καλά! Παλιοί αστυνομικοί υπενθύμιζαν με νόημα ότι ανάλογη αμνηστία έδωσε πριν από περίπου 22 χρόνια η τότε κυβέρνηση Ραμίζ Αλία με αποτέλεσμα να γεμίσει η Ελλάδα από εγκληματίες που έσφαζαν, λήστευαν και βίαζαν!

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος απ’ όσους «απελευθερωθούν» θα περάσει από το «ξέφραγο αμπέλι» που ονομάζεται σύνορα στη χώρα μας. Τα κακά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Αντίστοιχη απονομή χάριτος σε χιλιάδες καταδίκους δόθηκε από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ενώ στη λύση αυτή προσανατολίζεται και το νέο καθεστώς της Λιβύης. Δεν χρειάζεται, πάντως, φαντασία προκειμένου να μαντέψετε τι θα κάνουν αρκετοί από αυτούς... Θα επιχειρήσουν να έρθουν στην Ευρώπη. Πώς; Μέσω της Ελλάδας φυσικά!

πηγή

ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»!Πέρα από την πρόθεση ψήφου, που ασφαλώς και είναι το πιο ενδιαφέρον στοιχείο κάθε δημοσκόπησης, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που είναι ενδεικτικά των διαθέσεων του κόσμου. Τα στοιχεία αυτά στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε, (της ΚΑΠΑ Research) είναι τα εξής:

Για τους πρόθυμους που υπέγραψαν τα μνημόνια και το μεσοπρόθεμο…

Σκεφτήκαμε σε όλους αυτούς τους πρόθυμους… να τους θυμίσουμε τι γράφει για το ΔΝΤ ο Joseph Stiglitz, στο βιβλίο του Stiglitz “Globalization and Its Discontents”, που κυκλοφόρησε το 2002. Ο Stiglitz δεν είναι κάποιος τυχαίος ή γραφικός…Ο Joseph Stiglitz είναι Νομπελίστας (2001), ακαδημαϊκός, συγγραφέας, πρώην αντιπρόεδρος της Word Bank και έχει διατελέσει σύμβουλος του Κλίντον, του Ομπάμα και του πρώην πρωθυπουργού μας (του Γ.Α.Π). Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο και πέστε μας σας θυμίζει κάτι;


“Με τα δάνεια ανεξόφλητα ολόκληρα έθνη ρίχνονται σε οικονομικό και κοινωνικό χάος, το ΔΝΤ σπεύδει σε δανεισμό από ξένους κυρίως πιστωτές. Οι πιστωτές παρέχουν επισφαλή δάνεια, γνωρίζοντας ότι, αν οι οφειλέτες δηλώσουν αδυναμία πληρωμής, το ΔΝΤ θα πάρει το λογαριασμό.

Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ προτρέπει τις χρεωμένες χώρες, σε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση-στην πραγματικότητα στην πώληση των περιουσιακών στοιχείων τους, σε ένα κλάσμα της αξίας τους για να αυξήσουν τα μετρητά τους. Οι ξένες εταιρείες, στη συνέχεια αγοράζουν τα περιουσιακά στοιχεία σε χαμηλές τιμές.”

Για να δούμε…συμβαίνει κάτι παρόμοιο στην χώρα μας;
Από ότι φαίνεται μάλλον μπήκαμε στην τελική φάση υλοποίησης του σχεδίου ξεπουλήματος...Έχετε τώρα καμιά αμφιβολία για το ξεπούλημα ;;

Καταλάβατε γιατί μας βομβαρδίζουν με τις φήμες για την μη λήψη της κάθε δόσης;
Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας…και τα σενάρια χρεοκοπίας και εξόδου απ το ευρώ;;

Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα….
Καταλάβατε τι υπογράψατε όλοι εσείς οι 153…;;;

The Secret Real Truth: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - ...

The Secret Real Truth: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ - ...: Ο πρώην αναλυτής της  Goldman Sachs,  Charles Nenner, δήλωσε στο  Fox Business Network,  ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπε...

ΤΟ BBC, Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΌλοι γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει διαχρονικά το βρετανικό BBC (που αυτή την εποχή συγκλονίζεται από μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας επιφανούς στελέχους του). Είναι το σήμα κατατεθέν του (παραδοσιακά ανθελληνικού – φιλοτουρκικού) βρετανικού κατεστημένου και των αδίστακτων καπιταλιστών που ενεδρεύουν στο Σίτυ.
Δεν αποτελεί, λοιπόν, καμία έκπληξη το γεγονός ότι απ’ αυτόν τον δημοσιογραφικό απόπατο αναδύουν δυσώδεις βρωμιές κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα αθλιότατο παραλήρημα, το οποίο υπογράφει κάποιος Laurence Rees, που κάνει σύγκριση της ανόδου της Χρυσής Αυγής με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Ιδού το έμεσμα του βρετανού κιτρινογράφου και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Ο Χίτλερ ήταν ο αρχετυπικός ”σκοτεινός χαρισματικός ηγέτης”, γράφει το δημοσίευμα. Δεν ήταν ένας “κανονικός” πολιτικός – κάποιος που έδινε υποσχέσεις για να μειώσει φόρους και να προσφέρει καλύτερη υγειονομική περίθαλψη – αλλά κάποιος, ο οποίος προσέφερε σχεδόν “πνευματικούς στόχους” λύτρωσης και σωτηρίας. Πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένα τίποτα, ένας εκκεντρικός που δεν μπορούσε να κάνει πνευματικές συζητήσεις γεμάτος μίσος και προκαταλήψεις.
Στις περιόδους ευνοϊκής οικονομικής συγκυρίας στη Γερμανία, κατά τα μέσα της δεκαετίας του 20, ο Χίτλερ θεωρήθηκε χαρισματικός μόνο από πολύ λίγους φανατικούς. Σε τέτοιο βαθμό που στις εκλογές του 1928 οι Ναζί είχαν μόνο το 2,6% των ψήφων. Ωστόσο, σε λιγότερο από πέντε χρόνια, ο Χίτλερ ήταν καγκελάριος της Γερμανίας και ηγέτης του πιο δημοφιλούς πολιτικού κόμματος στη χώρα.
Υπάρχουν πολλά προβλήματα που ελλοχεύουν αν επανέλθει το φαινόμενο του ναζισμού στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή συγκροτείται από νεοναζιστές όσο κι αν το αρνούνται. Αναρωτιέμαι πως οι ίδιοι οι Έλληνες που είναι τόσο πατριώτες και δείχνουν διαρκώς την αγάπη τους για την Ελλάδα δεν καταψηφίζουν ένα κόμμα που κατά βάση είναι χιτλερικό και το αφήνουν να βρίσκεται στα έδρανα της βουλής. Είναι η απόλυτη ειρωνεία σε μία χώρα που φωνάζει κατά της Γερμανίας να ενισχύεται η Χρυσή Αυγή που καταδιώκει τις μειονότητες. Η Χρυσή Αυγή καθοδηγείται από έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξαν θάλαμοι αερίων στο Άουσβιτς. Υπάρχει μεγαλύτερη προειδοποίηση από αυτό;».
(ΥΓ): Κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο ο παραπάνω «σκίζεται» για τις «μειονότητες» που «καταδιώκει η Χρυσή Αυγή». Λέτε να είναι κι ο ίδιος μέλος κάποιας «μειονότητας» (και δεν εννοούμε απαραίτητα εθνικής ή φυλετικής…) γι’ αυτό τον… καίει;http://neadeksia.wordpress.com

«Δε θέλω να είμαι αυτός που θα κρεμάσουν στο Σύνταγμα»

Στάθης Διομήδης - Τελικά η υποκρισία στον πολιτικό κόσμο της συμπολίτευσης δεν έχει όρια. Αρκούσε μια φράση του Στάθη Παναγούλη για να βάλει «φωτιά στα τόπια»! Τι είπε όμως που τόσο πολύ ενόχλησε τον καθωσπρεπισμό των κυβερνώντων και των γνωστών παπαγαλακίων των ΜΜΕ: ««εάν θέλετε πράγματι να βρούμε τα κλεμμένα, ας ψαχτούμε πρώτα εμείς εδώ μέσα από το ’74 μέχρι σήμερα» και αφού διευκρίνισε πρώτα πως εκφράζει την προσωπική του άποψη και όχι του ΣΥΡΙΖΑ ή του Αλέξη Τσίπρα, συμπλήρωσε: «να παρακαλάτε να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».


Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κάποιος για τον Παναγούλη είπε ότι ακριβώς λένε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους πολλοί βουλευτές της συμπολίτευσης.

Δεν υιοθετώ τη φράση του Παναγούλη, άλλωστε εγώ είμαι υπέρ της δικαιοσύνης και των ΔΙΚΑΙΩΝ δικών, αλλά δεν μπορώ να υιοθετήσω και την υποκρισία των «θιγμένων».

Ναι, εμπεριέχει υπερβολή η αναφορά του, στο τραγικό τέλος του πρέσβη στη Λιβύη.

Ναι πράγματι σόκαρε αυτή η αναφορά. Φαίνεται ότι η συναλλαγή με συμφέροντα ντόπιου και ξένου κατεστημένου, δεν αφήνει χρόνο σε μεγάλη μερίδα βουλευτών να ακούσουν όμως τι λέει και ο Λαός. Γιατί πλέον μεγάλη μερίδα κόσμου, απαιτεί τιμωρία και μάλιστα παραδειγματική όσων έφεραν την πατρίδα και το Λαό σε αυτή την κατάσταση.

Πράγματι για αυτή την λεκτική υπερβολή του Παναγούλη εξοργίσθηκαν κυρίως οι κυβερνητικοί βουλευτές. Κανέναν όμως δεν ενόχλησε η αναφορά του Παναγούλη σχετικά με το ότι τα κλεμμένα του Ελληνικού Λαού βρίσκονται σε τσέπες κάποιων που πέρασαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Γιατί άραγε δεν ενόχλησε κανέναν αυτή η αναφορά;

Δεν το άκουσαν; Δεν το καταλάβαν; Συμφωνούν; Είναι έτσι άρα ποιος να ασχοληθεί; Ή μήπως αντέδρασαν για τον πρέσβη ώστε να χαθεί από τη δημοσιότητα η καταγγελία του Παναγούλη για τα κλεμμένα; Θα είχε ενδιαφέρον να μας απαντήσει κάποιος από τους «θιγέντες»… Μήπως τελικά το μένος που υπήρξε από τους συναδέλφους του ήταν γιατί τους είπε ότι αυτοί τα ΈΦΑΓΑΝ;

Στις 22/10 ο Στουρνάρας είχε δηλώσει ότι: «H μόνη σωτηρία είναι η δόση, αν δεν την πάρουμε θα πεινάσουμε» ενώ στις 19/8 ο Στουρνάρας είχε δηλώσει ότι: «δε θέλω να είμαι αυτός που θα κρεμάσουν στο Σύνταγμα». Σιγή ιχθύος από το κατεστημένο. Δεν ενόχλησε κανέναν.

Στις 26/6/2011 είχε κάνει την παρακάτω δήλωση ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάγκαλος: «Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα χρειαζόταν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες από τους πολίτες». Σιγή ιχθύος από το κατεστημένο.

Στις 10/2 2012 ο Παπαδήμος, (κατασκεύασμα του Σημίτη), έλεγε ότι αν δεν ψηφιστεί το δεύτερο μνημόνιο οι Έλληνες θα μείνουν χωρίς μισθούς, φάρμακα και καύσιμα.

«Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου αντέχουν τα αποθεματικά της χώρας. Το αίμα της οικονομίας που είναι η ρευστότητα έχει φτάσει στο μηδέν» έλεγε ο εκβιαστής Σαμαράς στις 20/10, πριν λίγες ημέρες. Σιγή ιχθύος το κατεστημένο.

Και τόσα και τόσα άλλα που έχουν πει κατά καιρούς οι εκβιαστές που κυβερνούν.

Η αισθητική της κυβέρνησης και των βουλευτών όμως δεν ενοχλείται και δεν προσβάλλεται από τις πιο πάνω δηλώσεις αλλά και όταν: Κόβουν τα πολυτεκνικά επιδόματα, κόβουν τις συντάξεις των 400 ευρώ, φθάνει η ανεργία στο 25,4% με 1.267.595 ανέργους, αυτοκτονούν καθημερινώς άνθρωποι λόγω της οικονομικής κρίσης και τους εκβιασμούς του κράτους, φεύγουν κατά χιλιάδες μετανέστες οι νέοι άνθρωποι, εκχωρούν Εθνική Κυριαρχία στο νεογερμανικό οικονομικό επεκτατισμό.

Η αισθητική της κυβέρνησης και των βουλευτών όμως δεν ενοχλείται και δεν προσβάλλεται όταν: οι ίδιοι εισπράττουν καθαρά πάνω από 80.000 ευρώ το χρόνο σχεδόν αφορολόγητα ενώ ταυτόχρονα κόβουν τα φάρμακα από τους νεφροπαθείς, διαλύουν την υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος και ξεπουλούν πλουτοπαραγωγικές πηγές και στρατηγικούς τομείς της χώρας.

Η αισθητική της κυβέρνησης και των βουλευτών όμως δεν ενοχλείται και δεν προσβάλλεται όταν: ασκείται κρατική βία και καταστολή σε όσους διαδηλώνουν ανά την Ελλάδα, εκβιάζουν, τρομοκρατούν και ουσιαστικά λιντσάρουν το ΛΑΟ.

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας.

Υ.Γ. Αντώνη τη μια μιλάς με το Θεό, την άλλη επικαλείσαι το Λένιν. Μην το αφήνεις έτσι να το κοιτάξεις…

olympiaΤις πρώτες πρωινές σήμερα άνδρας με συνεργό του, αγνώστων λοιπών στοιχείων παραβίασε την περίμετρο στρατοπέδου στη Χίο όπου έχει την έδρα του το 147 Τάγμα Εθνοφυλακής. Ο εισβολέας εντοπίστηκε γρήγορα και καταδιώχθηκε άμεσα από την μονάδα περιφρούρησης του στρατοπέδου με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το στρατιωτικό χώρο, αφήνοντας πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες ενδείξεις και στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του που ήδη διεξάγονται.
Μόλις ο άγνωστος άνδρας εντοπίστηκε από το περίπολο σήμανε αμέσως γενικός συναγερμός στο στρατόπεδο και όλοι οι διαθέσιμοι άνδρες που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα  πήραν εντολή να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον εισβολέα.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ > Κακαβιά: Η ελληνική αστυνομία έβγαλε «κόκκινη κάρτα» σε δεκάδες αλβανούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ελληνικές αρχές έχουν κρατήσει για πάνω από 5 ώρες στην συνοριακή διάβαση Κακαβιάς δεκάδες αλβανούς που ταξίδευαν προς την Ελλάδα, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από τα συνεχή περιστατικά με εντοπισμό λαθρομεταναστών και ναρκωτικών σε αλβανικά λεωφορεία, ειδικά σε λεωφορεία από την κεντρική και βόρεια Αλβανία, αποφάσισε να προβεί σε αυστηρότερο έλεγχο κι έτσι 150 επιβάτες από 4 λεωφορεία που ταξίδευαν προς την Ελλάδα περίμεναν για ώρες μέχρι να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των ταξιδιωτικών τους εγγράφων ενώ σε πάνω από 90 άτομα τα οποία διέθεταν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα –όπως αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα- απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα, ένα μέρος των οποίων κηρύχτηκαν και ανεπιθύμητα πρόσωπα για την χώρα μας.

Οι επιβάτες ζήτησαν την παρέμβαση των αλβανικών αρχών τονίζοντας πως διαθέτουν έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ κατήγγειλαν την ελληνική αστυνομία επειδή δεν τους δίνει καμία εξήγηση για την απαγόρευση της εισόδου τους στην χώρα.
Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία (!) τα άτομα που δεν τους επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα ανήκουν στην κατηγορία INAD (άτομα με έλλειψη ταξιδιωτικών εγγράφων ή που έχουν απελαθεί από την Ελλάδα). Σύμφωνα πάντα με την αλβανική αστυνομία στα σύνορα έχουν αποκλειστεί μόλις 20 άτομα κι όχι 150 όπως μεταφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.
Πάντως από ένα τέτοιο περιστατικό δεν θα μπορούσε να λείπει η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία η οποία μέσω δήλωσης που «διέρρευσε» σε αλβανικά ΜΜΕ καλεί το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας να αντιδράσει κατά της απόφασης αυτής των ελλήνων σοβινιστών.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με αλβανούς να προσπαθούν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα κρυμμένοι σε ειδικές κρύπτες των αλβανικών λεωφορείων. Παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών με τελευταίο το περιστατικό στην Κακαβιά όπου αλβανός οδηγός λεωφορείου κατάφερε με κινηματογραφικό τρόπο να ξεφύγει μέσα από τα χέρια αλβανών και ελλήνων αστυνομικών.

Κήρυξη πολέμου στην Χρυσή Αυγή από τον διεθνή ΤύποΠληθαίνουν οι συκοφάντες και ψεύτες που η μόνη τους δουλειά είναι να επιτίθενται κατά της Χρυσής Αυγής, διαρρέοντας ανακρίβειες και λάθος πληροφορίες. Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα ‘‘The Times’’ έκανε σφοδρή επίθεση κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας ψεύδη για τις άρσεις ασυλίας τους. Έφτασε στο σημείο δίπλα στην φωτογραφία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη να τοποθετήσει λεζάντα πως πρόκειται για τον Αρχηγό του Κινήματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι ξένοι «κοσμοκράτορες» προσπαθούν να σπιλώσουν την φήμη του νόμιμου πολιτικού κόμματος αλλά και να σπείρουν την διχόνοια με τις «ραδιοαρβύλες» που συχνά εκσφενδονίζουν.
Επιπροσθέτως, άλλο ένα παράδειγμα δημοσιογραφικών γελοιοτήτων αποτελεί η αμερικανική ‘‘Herald’’, που αναφέρει την άνοδο «ρατσιστικών» επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από την φωτογραφία του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου. Κάνοντας, έτσι ένα εντελώς τυχαίο «σχόλιο», κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για την συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα στις γειτονιές της Αθήνας. Μπορούμε εύκολα βέβαια να κατανοήσουμε τον λόγο όλης αυτής της λάσπης απέναντι μας.
Απλά δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που ευαπόδεικτα πράττει τα μέγιστα για την Ελλάδα, εντός αλλά και εκτός κοινοβουλίου. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο κόσμος στρέφεται στην Χρυσή Αυγή και βρίσκει μια πραγματική ανταπόκριση. Το κυριότερο που τους φαίνεται αδιανόητο είναι ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν «τσεπώνουν» την βουλευτική αποζημίωση για τα προσωπικά τους οφέλη αλλά την αποδίδουν πίσω στον Έλληνα μέσα από κάθε είδους δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Κύριοι, οι Χρυσαυγίτες ήταν, είναι και θα είναι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να αντιμετωπίσουν κάθε δοσίλογο και προδότη. Η λάσπη που μας πετάτε… γυρίζει πίσω σε σας!    http://www.xryshaygh.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ > Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ!

Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…Οι δικαστές της Κατατζάρο (Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ‘ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία. Η μασονική στοά Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου” Paolo Coraci (φωτο), διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία.
Και μην νομίζουμε ότι μιλάμε για μακρινό παρελθόν και την υπόθεση της μασονικής στοάς Προπαγάνδα 2 (Π2) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά το 2010!

Στα πρακτικά της μασονικής στοάς που κατέσχεσαν οι δικαστές, υπάρχουν λίστες για 15 Οργανισμούς και μάλιστα οργανισμούς κολοσσούς για την Ιταλία, όπως τα Ταχυδρομεία και η Ιταλική Βιομηχανία όπλων Finmeccanica (παρεμπίπτοντος… η Finmeccanica κάνει καλές δουλειές και στην Ελλάδα με το Υπουργείο Άμυνας κι όχι μόνον).

Η είδηση είναι σε όλα τα ΜΜΕ και στο επίσημο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA.

Στην Ιταλία υπάρχουν αδέκαστοι δικαστές και έξω από μασονικές στοές, στην Ελλάδα;

ΣΟΚ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ – ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ!Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το άρθρο-δυναμίτη του Έλληνα Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου για τον τεράστιο εθνικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό κίνδυνο που συνιστούν για την Ελλάδα μας οι λαθρομετανάστες –μουσουλμάνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία- και δικαιώθηκε από τα γεγονότα!
Εκεί κοντά, λοιπόν, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, λαθρομετανάστες κατέστρεψαν εικόνες και άλλα χριστιανικά σύμβολα σε ένα υπό κατεδάφιση σπίτι, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στο the best. gr, οι φανατικοί ισλαμιστές λαθρομετανάστες που διαμένουν σε ερειπωμένο και ετοιμόρροπο λόγω σεισμού σπίτι στην οδό Αγίου Ιωάννη και Γερμανού, αφαίρεσαν εικόνες και σταυρούς από το εικονοστάσι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που βρίσκεται παραπλεύρως, τις έσπασαν και τους έβαλαν φωτιά, ενώ κατέστρεψαν και έπιπλα. Στη συνέχεια δε ούρλιαζαν το ανατριχιαστικό σύνθημα «Αλλάχ Άκμπαρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος»), για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες κατοίκους. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα στην περιοχή τους και πως αισθάνονται απροστάτευτοι από το επίσημο «κράτος».
Και βέβαια, η αποθράσυνση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, που φτάνουν στο σημείο να προσβάλλουν τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού μέσα στην ίδια την Ελλάδα, προέρχεται από το γενικότερο κλίμα που καλλιεργούν οι διάφοροι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» κι όλο το κακό συναπάντημα του αριστερισμού και του καθεστωτισμού. Και με αφορμή το απαίσιο αυτό περιστατικό, όλοι οι Έλληνες και χριστιανοί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αν δεν αντισταθούμε έρχονται και τα χειρότερα…
Ν. Λεονταρίδης..http://neadeksia.wordpress.com

Υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18Η πρόταση που εξέφρασε η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια χθες στη βουλή για υποχρεωτική στράτευση και των γυναικών, περιλαμβάνεται στο πρόγραμα της Χρυσής Αυγής από το 1992. Όπως είπε η βουλευτίς μας: «Η Χρυσή Αυγή θεωρεί διάκριση κατά των γυναικών την μη στράτευσή τους και προτείνουμε να καταστεί υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών στα 18 τους». Πράγματι, μία τέτοια κίνηση θα κάλυπτε πολλά από τα κενά στην ασφάλεια της χώρας. Η κατάσταση σε πολλές μάχιμες μονάδες και στρατόπεδα της παραμεθορίου είναι εξαιρετικά δυσχερής λόγω ελλιπούς επάνδρωσης. Αν στρατεύονταν οι γυναίκες και κάλυπταν θέσεις γραφείου και μη μάχιμες υπηρεσίες στα αστικά κέντρα, θα δινόταν μία μεγάλη ανάσα στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Έτσι θα μπορούσε να χτυπηθεί και η αναξιοκρατία, δηλαδή το "βίσμα".
Διαβάζουμε σε σχόλια αναγνωστών του defencenet: "Διάκριση κατά των ανδρών κύριοι βουλευτές είναι τα μαμόθρεφτα, οι επώνυμοι που με δική σας κάλυψη δεν υπηρετούν ποτέ στις ΕΔ ή κάνουν θητεία-παρωδία σε γραφεία-καφενεία, για λίγες μέρες ή εβδομάδες. Αυτούς να στείλετε στα σύνορα και να τιμωρηθούν όσοι τους κάλυψαν... Γιατί διαβιβάσεις και γραφεία να μην στελεχώνονται από γυναίκες και να μπαίνει ο καθε βισματίας; Ο άλλος 42 χρονών πάει φαντάρος και βέβαια Αεροπορία. Υπάρχουν γυναίκες πολύ πιο ικανές απο μερικούς βουτυρομπεμπέδες".

Τὶ σοῦ κάνει μία θεσούλα…!!!

Βορίδης, νυν δελφίνος της ΝΔ, εδώ σε μια ομιλία του με φόντο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Γειά σου βρὲ Μάκη Πατριώταρε!!!
Γιά σου καὶ χαρά σου κι ἀέρα στὰ πανιά σου!
Ἄν τὲ βρέ, καὶ πρωθυπουργός!

Μπήκαν στην “νεκρή ζώνη” οι ΤούρκοιΟ τουρκικός Στρατός εισέβαλλε στην αποστρατικοποιημένη ζώνη στο χωριό Αυλώνας (κοντά στο Ακάκι, μεταξύ Μόρφου και Λευκωσίας) και με την κάλυψη δύο ομάδων Πεζικού, το Μηχανικό περιέφραξε με συρματόπλεγμα ένα χώρο όπου υπήρχε παλιότερα γεώτρηση.  Είναι η πρώτη φορά που παραβιάζεται ωμά η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του 1974.

Τελικά έχετε αναρωτηθεί πόσοι μπορεί να είναι οι προδότες αυτού του ιερού τόπου που ονομάζεται Ελλάς;

"αγκαζέ με τον φερετζέ" ο "εθνάρχης" Ελ. Βενιζέλος αγκαζέ με τον Κεμαλ...
Τελικά έχετε αναρωτηθεί πόσοι μπορεί να είναι οι προδότες αυτού του ιερού τόπου που ονομάζεται Ελλάς; τα πάντα είναι πουλημένα στο βωμό του χρήματος και της καρέκλας,πλέον είναι φανερό ότι μας κυβερνούν ξένες δυνάμεις εδώ και πολύ καιρό....
ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

χωρίς σχόλια...
ο τέως Πρόεδρος της "Ελληνικής" Δημοκρατίας Κ.Στεφανόπουλος με το Εβραικό κιπά στο κεφάλι του...
28η Οκτωβρίου 2009, Park East Synagogue N. York, o Βαρθολομαίος λαμβάνει βραβείο απο τον απεσταλμένο του Γιαχβε, και τον ευλογεί να οδεύει στα βήματα του πατέρα Αβραάμ..
εδώ ταιριάζει η ρήση "τυφλός τυφλόν οδήγαγε..."

Ωπ, τί έχουμε εδώ; και η πολιτική ηγεσία και η θρησκευτική; κάντε και μια προσευχή στον Γιαχβέ να βρέξει εξουσία και για μας ρε παιδια...
Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Πατρίδα, Ζήτω και ο Γιαχβέ που μας έδωσε τας καρέκλας...
ευλόγησον Γιαχβε...
Οι Εβραίοι ευχαρίστησαν τον Σημίτη, ο Σημιτης τους Αμερικάνους, ο Γιωργάκης εκεί παρέα...όλοι σαν μια οικογένεια...
διαφήμιση ΟΤΕ-Cosmote στα Σκόπα...τα αποκαλεί Μακεδονία
Αναρωτιέμαι ποιός είπε ότι οι θρησκείες είναι κατασκευασμένες για κάποιους σκοπούς...
Όλα τα καλά παιδιά πρώτο τραπέζι πίστα...
Άννα Μπενάκη ή Άννα Μπενακί;;;
Απο την παρουσίαση του βιβλίου ¨Οι έλληνες εβραίοι¨ εν έτη 2000... Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγάλουν και το αντίστοιχο βιβλίο ¨Εβραίοι Έλληνες
Δώσε θάρρος στο χωριάτη...καιρός να το κόψουμε το θάρρος αυτό...

ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΩΣ "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ" ΚΑΙ 'ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑtrikala-vouleftes-anepithimitoi
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έστειλε αυστηρή – πλην όμως δίκαιη και απολύτως ανταποκρινόμενη στα αισθήματα του Τρικαλινού Λαού - προειδοποίηση στους Τρικαλινούς βουλευτές να μην ψηφίσουν το θανατηφόρο τρίτο Μνημόνιο και τον προϋπολογισμό, που έλεγε επί λέξει:
«ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Τρικαλινέ Βουλευτή,
Ψηφίζεις τα μέτρα,
είσαι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Τα Τρίκαλα δεν αντέχουν προδότες του Λαού!
Οι γερμανοτσολιάδες είναι ανεπιθύμητοι!
Δεν θα πεθάνουμε εμείς ο Λαός,
για να ζήσετε εσείς και τα αφεντικά σας!
Ο Λαός επιτάσσει: ψηφίστε ΟΧΙ!
Αλλιώς η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ θα σας πνίξει!!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
Ταυτόχρονα, δύο φορές κλιμάκια του Κινήματος και άλλοι πολίτες πραγματοποίησαν ειρηνικές καταλήψεις των βουλευτικών γραφείων για να υπογραμμίσουν με τον πιο έντονο τρόπο τη λαϊκή απαίτηση για μη ψήφιση των μέτρων.
Ωστόσο δεν εισακούστηκαν! Τρεις από τους βουλευτές «μας» (Ταμήλος, Σκρέκας, Βλαχογιάννης) τα ψήφισαν φανερά, ενώ ο τέταρτος (Κυρίτσης) τα κρυφοψήφισε!
Οι τέσσερις βουλευτές είναι πλέον απέναντί μας και αποδεδειγμένοι εχθροί του Τρικαλινού και όλου του Ελληνικού Λαού, καθότι συναυτουργοί του μεγάλου εγκλήματος του Μνημονίου 3. Μάλιστα χωρίς τις τρεις νεοδημοκρατικές τρικαλινές ψήφους το νέο Μνημόνιο δεν θα περνούσε και ο Λαός θα σωζόταν (153-3=150)!

Σκέψεις για την επόμενη Μέρα (Α) : 16 Νοεμβρίου… θα καταρρεύσει η χώρα;

γράφει ο Π.Μιχαλάτος*
Το μεσοπρόθεσμο με τα εξουθενωτικά μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα ψηφίστηκαν χθες… Την άποψή μου για την αποτελεσματικότητά τους, την έχω αναλύσει σε παλαιότερο άρθρο
Αυτό που θα ήθελα σήμερα να τονίσω είναι η δήλωση του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών κ Σόιμπλε, η οποία έρχεται μία μόλις μέρα μετά την ψήφιση των μέτρων, ότι δεν βλέπει η απόφαση για την δόση να λαμβάνεται για την Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα!!
Αξίζει επίσης να τονίσω, πως η επίσημη δικαιολογία της κυβέρνησης για την λήψη των επαχθέστατων μέτρων εναντίον του ελληνικού λαού, ήταν να πειστεί η τρόικα ώστε να απελευθερώσει την δόση (μια δόση που σημειωτέον περιμένουμε από το καλοκαίρι) και όλα αυτά σε συνδυασμό με την δήλωση του ίδιου τουΠρωθυπουργού, ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας φτάνουν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου!!
Τώρα κύριε Σαμαρά που κατά πάσα πιθανότητα η δόση δεν θα εκταμιευτεί πρίν την ημερομηνία που εσείς αναφέρετε σαν ημερομηνία κατάρρευσης, θα μας εξηγήσετε εσείς ή τα εξαπτέρυγά σας τι θα συμβεί….;
Θα καταρρεύσει η χώρα…;
Δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις…;
Ή μήπως όχι…;
Μήπως κύριε Πρωθυπουργέ αυτό που θα συμβεί είναι πως, παρόλο που η κυβέρνησή σας εμφανίζεται ως πειθήνιο όργανο της τρόικας, αποτελειώνοντας τα όποια δικαιώματα είχαν απομείνει στους Έλληνες, εσείς να αναγκαστείτε να καταφύγετε ξανά σε βραχυπρόθεσμο δανεισμό πληρώνοντας για άλλη μία φορά στους “σωτήρες εταίρους” ληστρικά επιτόκια…;
Μήπως κύριε Σαμαρά και αυτή η απειλή κατάρρευσης της χώρας δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά έναν ακόμα φθηνό εκβιασμό των Ελλήνων πολιτών, όμοιο με αυτόν που σας οδήγησε στην εξουσία, απλά και μόνο για να περάσετε τα μέτρα με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις;
Σε τελευταία ανάλυση κύριε Σαμαρά έχετε την ικανότητα να πάρετε επιτέλους το μαχαίρι από το λαιμό των Ελλήνων και να το βάλετε στον λαιμό των “σωτήρων”, φέρνοντας τους για πρώτη φορά προ των ευθυνών τους ή οι όποιες ικανότητές σας εξαντλούνται στην υλοποίηση φθηνών εκβιασμών προς εξυπηρέτηση των επιταγών της τρόικας και μόνο…;
Αν μπορείτε κάντε το, διαφορετικά παραιτηθείτε, μήπως καταφέρετε και σώσετε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σας μιας και το μέλλον θα αρχίσει να αποκαλύπτει τα ψεύδη και τα αδιέξοδα της πολιτικής σας.
*Οικονομολόγος 
Μέλος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης οικονομίας 
Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ


soible-merkel
Πόλεμος. Το μέσον κατάκτησης λαών και κρατών. Συνήθως διεξάγεται με την χρήση στρατιωτικών όπλων.
Ο στόχος, η κοινωνική και οικονομική καταστροφή και στη συνέχεια, η κατάκτηση – υποδούλωση των ανθρώπων και –κυρίως- της οικονομίας.
Γίνεται πάντα με προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων.
Στις ημέρες μας διεξάγονται αρκετοί πόλεμοι, οι οποίοι άλλοτε χαρακτηρίζονται ανθρωπιστικοί (για την απελευθέρωση λαών από σκληρά καθεστώτα) και άλλοτε θρησκευτικοί (για την ανάκτηση θρησκευτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων).
Οι πόλεμοι, όμως, δεν έχουν πάντα στρατιωτικά χαρακτηριστικά, αφού εκείνοι που τους αποφασίζουν διαπίστωσαν πως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν στρατιωτικά όπλα για την επίτευξη του στόχου τους, δηλαδή την υφαρπαγή του πλούτου των κρατών στα οποία επιτίθενται.
Σήμερα, σε ένα σημαντικό μέρος του πλανήτη, και κυρίως στις χώρες της Ευρώπης, διεξάγεται μία άλλη μορφή πολέμου, η οποία όμως διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά και επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα που έχει και ένας πόλεμος με συμβατικούς στρατιωτικούς μηχανισμούς.
Σήμερα, διεξάγεται (ή κατ' άλλους κορυφώνεται) ένας οικονομικός πόλεμος. Και αυτός ο πόλεμος έχει νεκρούς. Και αυτός ο πόλεμος χρησιμοποιεί «όπλα» καταστροφής των κοινωνιών και των οικονομιών. Και αυτός ο πόλεμος σκοπεύει στην κατάκτηση χωρών, στην εξαθλίωση των πολιτών και στην υφαρπαγή του πλούτου.
Αυτός ο άτυπος πόλεμος, ο μη συμβατικός, είναι ίσως καταστροφικότερος, αφού ο «εχθρός» δεν είναι ορατός, έχει όνομα (αγορές) αλλά δεν έχει μορφή και παρουσιάζεται με επιχειρήματα οικονομικής βοήθειας «φίλων», «εταίρων» και «συμμάχων».
Σε αυτόν τον πόλεμο, που τον βιώνουμε ως κοινωνία, χρησιμοποιούνται μη συμβατικά όπλα, τα οποία στοχεύουν στην καθοδήγηση των πληθυσμών, στην χειραγώγησή τους και –τελικά- στην κατάκτησή τους. Ο «γκρίζος» πόλεμος, έχει ανθρώπινα θύματα, που παρουσιάζονται (από τα μέσα χειραγώγησης, προπαγάνδας και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης) ως άτομα με ψυχολογικά προβλήματα και κανείς δεν αναφέρεται στο ποιός, πότε και γιατί δημιούργησε αυτά τα ψυχολογικά προβλήματα.

Ισραηλινά Άρματα έπληξαν στόχους στο Συριακό έδαφος ...! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_189.html#ixzz2C5yz9J5NΟ Ισραηλινός στρατός έπληξε με πυρά πυροβόλων αρμάτων μάχης στόχους στο έδαφος της Συρίας σήμερα και κατάφερε «απευθείας πλήγματα», μετά τις ρίψεις όλμων από τις συριακές δυνάμεις που έπληξαν τα ελεγχόμενα από τις ισραηλινές δυνάμεις Υψώματα του Γκολάν,
όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το επιτελείο. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες που το Ισραήλ ανταπέδωσε σε πυρά που όπως ανέφερε ο ισραηλινός στρατός!

Χθες Κυριακή ο ισραηλινός στρατός έριξε μια «προειδοποιητική βολή» κατά μήκος των άτυπων συνόρων, ενώ σήμερα ανέφερε ότι ανταπέδωσε πυρά «στην πηγή» τους. Εξάλλου νωρίτερα έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον τρεις Τούρκοι πολίτες τραυματίστηκαν σε περιοχή των τουρκοσυριακών συνόρων, όπως μετέδωσαν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα. 
Οι τρεις άνθρωποι που μεταδόθηκε ότι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένας στρατιώτης, επλήγησαν όταν ένα συριακό μαχητικό αεροσκάφος βομβάρδισε περιοχή κοντά σε μεθοριακό φυλάκιο. Στην ίδια επίθεση ενεπλάκησαν και συριακά στρατιωτικά ελικόπτερα.

Ειδικοί εκτίμησαν ότι οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις ενδέχεται να προσπαθούσαν να υποστηρίξουν μια μονάδα του συριακού στρατού που είχε περικυκλωθεί από εχθρικές δυνάμεις. 
 Δεν υπήρξαν αναφορές περί πανικού στο χωριό Τσεϊλανπινάρ, στην μεθόριο. Παράλληλα η σύγκρουση στη Συρία συνεχίζεται αμείωτη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_189.html#ixzz2C5ytd3EY

Δέκα λόγοι για να επαναστατήσεις... Διαδώστετο!!1. Γιατί έχεις αξιοπρέπεια. Δεν είσαι ζώο. Και δεν ανέχεσαι να σου φέρονται σαν τέτοιο. Είσαι άνθρωπος και....
απαιτείς σεβασμό. Δε θα ανεχθείς πια άλλα ψέμματα. Σε κοροϊδεύουν συνεχώς και σε φτύνουν στα μούτρα και αυτό δε θα το ανεχθείς άλλο.

2. Γιατί δε φοβάσαι να ζήσεις. Ξέρεις ότι ο κόσμος δε φτιάχτηκε για εσένα παρά τα όσα λένε στις διαφημίσεις. Ξέρεις ότι είσαι μια μικρή μονάδα μιας μυρμηγκοφωλιάς, μια κουκίδα στο ψηφιδωτό που ονομάζουμε ανθρωπότητα. Μια κουκκίδα που έχει αποστολή να λάμπει και όχι να τρεμοπαίζει... Και ξέρεις ότι κάποτε θα πεθάνεις. Και για το λόγο αυτό χαίρεσαι το δώρο της ζωής. Με πάθος. Και όταν ο θάνατος έρθει να σε βρει, τότε, έχοντας ζήσει, ήρεμα θα τον δεχθείς χωρίς να τον φοβάσαι.

3. Γιατί δε θα επιτρέψεις στους σημερινούς ισχυρούς να διαμορφώσουν μια χειρότερη ανθρωπότητα από τη σημερινή και γιατί πιστεύεις ότι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο αξίζει να ζήσεις και να πεθαίνεις είναι το να παραδόσεις έναν κόσμο ίδιο - αν όχι καλύτερο - από αυτόν που βρήκες. Εναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας και όλα εκείνα τα παιδιά που θα έρθουν όταν εμείς θα έχουμε φύγει.. 

4. Γιατί είναι δικαίωμα σου να καθορίζεις τη ζωή σου και να ασκείς εξουσία στη γή των πατέρων σου. Γι αυτήν τη γη πολέμησε ο παππούς σου, ο προπάππος σου ή ίσως και ο πατέρας σου, για να μπορείς εσύ ελεύθερα να ζεις και να καθορίζεις τη ζωή σου εντός των ορίων της ποτισμένης με αίμα αυτής γης. Την γη αυτήν την κληρονόμησες από τους πρόγονους σου και οφείλεις να κάνεις το χρέος σου τώρα που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Αυτή η γη είναι η πατρίδα σου. Σε χρειάζεται. 

Εφιαλτική πρόβλεψη για το 2013 – Η ανεργία θα είναι όση ήταν το 1930 με την Μεγάλη Ύφεση ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/2013-1930.html#ixzz2C5y3VCHY

ΔΩΡΕΑΝ!

Σε πραγματικούς αριθμούς θα διαμορφωθεί στο 35% - Σάββας Ρομπόλης: Η” Ελλάδα θα γνωρίσει τον τυφώνα εσωτερικής πολιτικής υποτίμησης” - Οι άνεργοι θα φτάσουν τα 2 εκατομμύρια!- Τι ήταν η Μεγάλη Ύφεση

Κανείς δεν πίστευε στο παρελθόν τις φωνές που ακούγονταν και προέβλεπαν ότι η ανεργία θα ξεπερνούσε στην χώρα μας το 20%. Σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία είναι πάνω από το 25% και δυστυχώς θα ανέβει και άλλο.

Η εφιαλτική πρόβλεψη για ανεργία στο 35% μπορεί να καθηλώνει και μόνο στο άκουσμά της και ειδικά όταν βγαίνει από τα χείλη του επιστημονικού διευθυντή του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει άλλο βάρος.

Ο κ. Σάββας Ρομπόλης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ είπε ότι η Ελλάδα θα γνωρίσει τον «τυφώνα εσωτερικής πολιτικής υποτίμησης» . Ο κ. Ρομπόλης προέβλεψε ότι η καταγεγραμμένη ανεργία στην Ελλάδα θα «σκαρφαλώσει» το ερχόμενο έτος στο δυσθεώρητο 29%, ενώ σε πραγματικούς αριθμούς θα διαμορφωθεί στο 34 με 35%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1,75 εκατομμύρια ανέργους.

Παράλληλα, ο κ. Ρομπόλης εξέφρασε την ανησυχία του καθώς, όπως είπε, το «παγκόσμιο σύστημα» και οι αναπτυγμένες χώρες φαντάζουν να «πηγαίνουν σε ύφεση», ενώ η «μεσογειακή συνιστώσα» θα βρίσκεται σε «συνθήκες μεγαλύτερης παράτασης της ύφεσης».

Τι ήταν η Μεγάλη Ύφεση
Η παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929 (αγγλικά:The Great Depression) ήταν μια κατάσταση διεθνούς οικονομικής ύφεσης που διήρκεσε από ένα μέχρι δέκα χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου. Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση της σύγχρονης ιστορίας και χρησιμοποιείται τον 21ο αιώνα ως παράδειγμα για το πόσο οδυνηρή μπορεί να είναι μια οικονομική καταστροφή.

Η “Μεγάλη Ύφεση”, όπως χαρακτηρίστηκε στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους αναλυτές προκλήθηκε μετά από το χρηματιστηριακό κραχ, που ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου του 1929, την λεγόμενη Μαύρη Πέμπτη. Το τέρμα της κρίσης στις ΗΠΑ ταυτίστηκε με το έναυσμα της πολεμικής οικονομίας του 2ου παγκοσμίου πολέμου, γύρω στο 1939.

Η κρίση είχε καταστροφικές επιπτώσεις τόσο στον ανεπτυγμένο, όσο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Επηρεάστηκε το διεθνές εμπόριο, καθώς επίσης και τα προσωπικά εισοδήματα, τα έσοδα από φόρους, οι τιμές και τα κέρδη. Η οικονομία πόλεων ανά τον κόσμο επλήγη, ιδίως εκείνων που εξαρτώνταν άμεσα από τη βαριά βιομηχανία. Οι κατασκευές πάγωσαν, οι αγροτο-κτηνοτροφικές εργασίες υποχώρησαν λόγω πτώσης των τιμών στις σοδειές κατά 40% με 60%. Με τη ζήτηση σε διαρκή υποχώρηση, σε συνδυασμό με την έλλειψη εναλλακτικών εργασιών, περιοχές που εξαρτώνταν από τον πρωτογενή τομέα όπως εκμετάλλευση γης, ορυχείων και ξύλου υπέφεραν ακόμη περισσότερο.

Η μεγάλη κρίση τερματίστηκε σε διαφορετικό χρόνο ανά χώρα. Οι περισσότερες χώρες εφήρμοσαν προγράμματα ανακούφισης και η πολιτική τους ζωή πέρασε αναταραχές, εξωθώντας την ιδεολογία στα άκρα. Σε ορισμένα κράτη, οι απελπισμένοι πολίτες στράφηκαν προς δημαγωγούς εθνικιστές, όπως τον Αδόλφο Χίτλερ, με αποτέλεσμα την έναρξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

«Μπεστ Σέλλερ» το Ευαγγέλιο στην Τουρκία!!!Με κομμένη κυριολεκτικά ανάσα παρακολούθησε το κοινό τη διάλεξη του γνωστού Δημοσιογράφου Νίκου Χειλαδάκη , που έγινε στο Δήμο Θέρμης και μεταδόθηκε από τον Τηλεοπτικό Σταθμό 4ε της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, σχετικά με την Ορθοδοξία στη σημερινή Τουρκία.

Ο Δημοσιογράφος, με πολυετή έρευνα, με απολύτως τεκμηριωμένα στοιχεία, πολλά εκ των οποίων δημοσιεύματα του ίδιου του Τουρκικού Τύπου, ακόμα και με....
βίντεο από εκπομπές της τουρκικής τηλεόρασης, αποκάλυψε μια άλλη, εντελώς άγνωστη και θαμμένη πλευρά της πραγματικότητας στη σημερινή Τουρκία, κατά την οποία δεκάδες, εκατοντάδες βαφτίζονται φανερά πλέον Χριστιανοί Ορθόδοξοι, χιλιάδες είναι εκείνοι που μεταβαίνουν στα Ορθόδοξα προσκυνήματα, Εκκλησιές και Αγιάσματα, ενώ επιφανείς Τούρκοι παρακολουθούν με δέος τη Θεία Λειτουργία!!!
Ο Νίκος Χειλαδάκης, ανέφερε πάμπολλες, συγκεκριμένες και επώνυμες περιπτώσεις μουσουλμάνων που ζήτησαν να βαφτιστούν Χριστιανοί, ενώ παρουσίασε τα αποκαλυπτικά στοιχεία έρευνας τουρκικής εφημερίδας, που καταγράφει μόνο τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία τον εξωφρενικό αριθμό των 8.000.000 πωλήσεων Αγίων Γραφών, στην τουρκική γλώσσα!!! (σ.σ. πράγμα που δείχνει πως είναι πραγματικά πολλά εκατομμύρια οι Κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία, ενώ σύμφωνα με τις Προφητείες του Αγίου Κοσμά για το «1/3 των Τούρκων που θα γίνουν Χριστιανοί» και με βάση το σημερινό πληθυσμό, φαίνεται πως πρόκειται για περίπου 15 με 20 εκατομμύρια ψυχές!!!)


ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ

Ο κ. Χειλαδάκης παρουσίασε επίσης με αδιάσειστα βίντεο τουρκικών καναλιών, τους χιλιάδες κυριολεκτικά Τούρκους «μουσουλμάνους», που κατακλύζουν την Εκκλησία του Αϊ Γιώργη του Κουδουνά, αφήνοντας τάματα, προσκυνώντας τις άγιες εικόνες και πηγαίνοντας σε ατέλειωτες ουρές για να χριστούν με το λαδάκι από το καντήλι του Αγίου!!!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗΣ

Μια άλλη πάλι εκπληκτική περίπτωση, είναι και εκείνη κοντά στα Άδανα, που όπως ανέφερε ο Νίκος Χειλαδάκης, συγκεντρώνει εκατοντάδες ασθενείς Τούρκους, που γίνονται καλά από μια γυναίκα, η οποία ομολόγησε στην Τουρκική Τηλεόραση, ότι τη θεραπευτική της δύναμη την αντλεί από μια κατακόμβη-σπήλαιο, όπου αγίασαν 7 Χριστιανοί Μάρτυρες!!!

ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ
Το συγκλονιστικότερο όμως όλων, είναι εκείνο που ο έγκριτος Δημοσιογράφος ανέφερε για τη Σεβάστεια, ξεκινώντας από το Συναξάρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, όπου αναφέρετε η θεραπεία κάποιου πλουσίου στο Αγίασμα του Ταξιάρχη στη Σεβάστεια!

Περίεργες βόλτες αεροσκαφών πάνω από τον Ελλαδικό Εναέριο χώρο [ΦΩΤΟ] και νέοι αεροψεκασμοί ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_4397.html#ixzz2C5xbCBmr

Πολύ περίεργες διαδρομές εντοπίσαμε πάνω από τον Ελλαδικό εναέριο χώρο παρατηρώντας τα ίχνη πτήσεων μέσω του Flight Radar. Παράλληλα για μια ακόμη ημέρα...
βομβαρδίστηκε ανελέητα ο ουρανός μας από χημικές προσμίξεις βαρέων μετάλλων 


"Περίεργες" Διαδρομές Αεροσκαφών


Πάτρα 11-11-2012
Σερρες 11-11-2012
 Φωτογραφίες στις 4:30 μμ
Δείτε και τις άλλες φωτογραφίες...

 4:45 μμ

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...