Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΕ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ«Αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ (των νοσταλγών του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα και άλλων αιμοσταγών σφαγέων) για την ερχόμενο Σάββατο και απευθύνει δημόσιο κάλεσμα προς τους συντρόφους κουκουλοφόρους των Εξαρχείων (εκεί συχνάζουν, η μόνιμη κατοικία τους είναι στα «ευγενή» βόρεια και νότια προάστια). Να και το «κάλεσμα» των αποβρασμάτων του νεοταξίτικου ληστοσυμμοριτισμού, για να ξέρουν οι παθόντες (καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων, που θα καταστραφούν στο όνομα της «αντιφασιστικής πάλης», και οι Έλληνες κάτοικοι ευπαθών περιοχών του κέντρου που πιθανότατα θα δεχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις- επιδρομές αφιονισμένων αληταράδων της… προόδου) ποιοι θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό:

ΨΗΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ… ΣΑΡΑΝΤΑ!ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…
Συνέντευξη τύπου έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο αρχηγός του κόμματος των νοσταλγών του Τσαουσέσκου, του Στάλιν, του Χότζα και άλλων αιμοσταγών τυράννων, όπου –μεταξύ άλλων- προανήγγειλε… πολιτικό-κυβερνητικό γάμο με τους αριστερο-δεξιο-κεντρώους Ανεξάρτητους Έλληνες του… ανεμοδούρα Π. Καμμένου. Ιδού η σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου και η απάντηση του επίδοξου… Έλληνα Τσαουσέσκου:
Ερώτηση: Θα ήθελα ένα σχόλιο για τους Ανεξάρτητες Έλληνες ως εν δυνάμει σύμμαχό σας στην κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας.
Αλ. Τσίπρας: Εμείς απευθυνόμαστε πρωτίστως στις αριστερές προοδευτικές δυνάμεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συμπόρευση και συμπαράταξη των αριστερών δυνάμεων και αυτό δεν το ξεχνάμε. Θεωρούμε ιδιαίτερα στενάχωρο το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα από την πλευρά του ΚΚΕ δεχόμαστε μια κριτική από τα δεξιά, μια δεξιά και όχι μια αριστερή κριτική από την κ. Παπαρήγα. Το λέω αυτό, διότι εμάς δεν μας ενοχλεί η κριτική και είναι στοιχείο της εσωτερικής μας διαδικασίας, αλλά το να ακούμε από την ηγέτιδα του ΚΚΕ μέσα στη βουλή την ατζέντα του κ. Σαμαρά, είναι πολύ στενάχωρο και για εμάς και για τον κόσμο της Αριστεράς και για τα μέλη του ΚΚΕ, τους οπαδούς του που στους δρόμους την ίδια ώρα διαδήλωναν μαζί με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους εργαζόμενους, με τα συνδικάτα, και αυτό είναι πολύ στενάχωρο. Θέλω όμως να πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 Περίεργες καταστροφές υλικού και το παρασκήνιο με τους εκβιασμούς για τα τρία υποβρύχια

'Εντονες υπόνοιες για σαμποτάζ στα τρία υπό ναυπήγηση υποβρύχια Type 214 που βρίσκονται στο στάδιο της τελικής αποπεράτωσής τους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπάρχουν στην κυβέρνηση μετά την διακρίβωση καταστροφών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που έχουν διαπιστωθεί στα σκάφη, με κυριότερο την περίεργη διαρροή υγρού από έναν συσσωρευτή, που προκάλεσε αρκετά σημανιτκή ζημιά σε ένα από αυτά (για ευνοήτους λογους δεν αναφέρουμε το όνομα του σκάφους).

Πριν από λίγες εβδομάδες το defencenet.gr είχε αποκαλύψει την έκρηξη και την πυρκαγιά που είχε συμβεί σε έναν ηλεκτρικό πίνακα που βρίσκεται πολύ κοντά στα υποβρύχια.

Ως προς τους υπευθύνους του σαμποτάζ στην κυβέρνηση έχουν θέση και άποψη: Κάποιοι προσπαθούν να εκβιάσουν προς όφελός τους μια λύση που αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον, όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και από επιχειρησιακής.
Η ιδιοκτησία της Privinvest των Λιβανέζων του Ισκάντάρ Σάφα (ενός ατόμου με σκοτεινό παρελθόν) σε διάφορες υποθέσεις) έχει "οχυρωθεί" πίσω από το νόμο Βενιζέλου (που "κόπηκε και ράφτηκε" ακριβώς στα μέτρα των ΛΙβανέζων και σε βάρος του δημοσίου το 2010 με ... προσωπική φροντίδα της οικογένειας Παπανδρέου) και έχει οδηγήσει την διαφορά της με το ελληνικό δημόσιο στην διαιτησία. Ο λόγος: Γιατί δεν εφαρμόζεται ο άθλιος νόμος που συνιστούσε την τροποποίηση της σύμβασης Neptune IΙ !
Ένας νόμος που ανέφερε ότι το δημόσιο θα πλήρωνε για τη ναυπήγηση δύο νέων υποβρυχίων Type 214 αντί του εκσυγχρονισμού των δύο παλαιών Type 209/1200, ανεξάρτητα από την πρόοδο των εργασιών και πάνω απ''όλα χωρίς την εγγύηση των ΕΝΑΕ ότι θα παρέδιδε τα υποβρύχια!
Μια εγγύηση η οποία με δεδομένο ότι τα ΕΝΑΕ δεν είναι ο πραγματικός ναυπηγός, αλλά απλά ο ανάδοχος του προγράμματος είναι άκρως απαραίτητη αφού αρκουσε - όπως και συνέβη - μια διένεξη των Λιβανέζων με τους Γερμανούς συνεταίρους της ThyssenKrup Marine Systems για να τιναχθεί όλο το πρόγραμμα στον αέρα!
Τι ποσό χρειάζεται για να αποπερατωθούν τα τρία υποβρύχια και να αποκτήσει άμεσα συγκριτικό πλεονέκτημα σε Αιγαίο ακι Α.Μεσόγειο το ΠΝ; 75 εκατομμύρια ευρώ, μόλις! Και λέμε "μόλις" γιατί έχουν καταβληθεί πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ και έχει παραληφθεί μόνο ένα (!) υποβρύχιο το S120 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.
Αλλά όμως σημείωνε και ανώτερο κυβερνητικο στέλεχος μιλώντας στο defencenet.gr για το θέμα "Θα του δίναμε όχι τα 75 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα και 750 εκατ. ευρώ αν οφείλαμε τόσα, υπό μία προϋπόθεση: Να μας δώσει εγγυήσεις ότι τα υποβρύχια θα παραδοθούν.
Ε, αυτό το αυτονόητο, το αρνούνται οι Λιβανέζοι"! Γιατί ;
Γιατί την Privinvest δεν την ενδιαφέρει η παλιά σύμβαση, αλλά η νέα παραγγελία των δύο νέων Type 214 από τα οποία έχουν ήδη λάβει132 εκατ. ευρώ, περίπου και δεν έχουν αοράσει ούτε βίδα. Αλλά χρησιμοποιούν ως μοχλό εκβιασμού των τρία σχεδόν ολοκληρωμένα υποβρύχια για να αναγκάσουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο Βενιζέλου και να εισπράξει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χωρίς την ελάχιστη διασφάλιση.
Εν πάση περιπτώσει, τα υποβρύχια δείχνουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα από εσωτερικό εχθρό ακι ότι είναι να γίνει έπρεπε να είχε γίνει ... πέρσι: Με ποσοστά ολοκλήρωσης της ναυπήγησης για το S121 ΠΙΠΙΝΟΣ που προσεγγίζουν το 100% (το ΠΝ λέει ότι μπορεί να το ρίξει στο νερό και να το επιχειρήσει αν χρειαστεί) και πάνω από 90% για το τρίτο σκάφος της κλάσης και 85% για το τέταρτο, συνιστά έγκλημα κατά της ασφάλειας της χώρας το ότι δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στην δύναμη του ΠΝ αλλά επιτρέπονται οι εκβιασμοί των Λιβανέζων¨.
Εκβιασμοί που απορρεον από τον διάτρητο νόμο που είχαν υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ..Και μέσα σε όλα αυτά να περιλάβουμε και το πρόβλημα του S118 ΩΚΕΑΝΟΣ του μοναδικού υποβρυχίου Type 209/1200 παγκοσμίως που εκσυγχρονίστηκε με σύστημα ΑΙΡ και απ'ότι έχει μέχρι στιγμής διαρρεύσει, αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο απόρριψης της παραλαβής του λόγω τεχνικής ανεπάρκειας.
Στην σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στο υποιυργείο Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Αναστασόπουλος συντονιστής της κυβερνητικής προσπάθειας να δοθεί λύση συνολικά στο πρόβλημα των δύο μεγάλων ναυπηγείων (ΕΝΑΕ και Ομίλου Νεωρίου-Ελευσίνας) υποσχέθηκε ότι σε δύο εβδομάδες θα έχει έτοιμο το πόρισμα με την προτεινόμενη λύση. Αλλά οποιαδήποτε λύση, ακόμα και η εθνικά προσφορότερη που είναι ο Ενιαίος Ναυπηγικός Φορέας, απαιτούν κονδύλια τα οποία δεν γνωρίζουμε κατά πόσν η κυβέρνηση έχει την διάθεση ή την δυνατότητα να τα διαθέσει.
Αλλά αν δεν δοθει λύση "εδώ και τώρα", αύριο θα ειναι πολύ αργά για όλους. Θα επανέλθουμε, όμως σύντομα για το τεράστιο ζήτημα με νεότερα στοιχεία...

defencenet

ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑπό τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη βουλή, μια από τις συνήθεις κατηγορίες εναντίον της είναι ότι είναι… αγράμματοι. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανακάλυψη τυχόν… ορθογραφικών λαθών σε κείμενα της εφημερίδας, της ιστοσελίδας κ.λπ., παίζουν οι σνομπ… πανεπιστήμονες του Βήματος, οι οποίοι είναι πρωτοπόροι και στις ειρωνείες.
Για να δούμε, όμως, αν οι «δάσκαλοι» που διδάσκουν, ξέρουν γράμματα. Ιδού κάποια πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα του Βήματος, με ορθογραφικά λάθη που βγάζουν… μάτια:
1ον) Της Παρασκευής 16/11/2012:
«ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: Δώστε εντολή να μην κόβεται το ρεύμα
Ζητεί προστασία για τα ποιο φτωχά νοικουριά»
(Το «νοικουριά» -προφανώς εννοεί νοικοκυριά- ας το αφήσουμε. Ο συντάκτης μέσα στη βιασύνη του ξέχασε ένα γράμμα. Κατανοητό. Αλλά το «ποιο»; Λέτε να έχουν προσλάβει για δημοσιογράφο το μαύρο… διαμάντι- ποδοσφαιριστή… Πίου της διαφήμισης, γι’ αυτό τους προκύπτουν τέτοια… μαργαριτάρια; Πίου, Πίου, Πίου…).

O αντιστασιακός κ. Λαζαρίδης, η αμερικανική πρεσβεία και η μάνα με τις κόρες της που λούζονταν θεόγυμνες

Μια βδομάδα μετά το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος που ήθελε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη, εκ των βασικών συνομιλητών της αμερικανικής πρεσβείας, ο ίδιος ανήρτησε στον φιλικό προς την κυβέρνηση ιστότοπο antinews.gr ένα άρθρο για την «Εξέγερση του Πολυτεχνείου», το οποίο αναπαρήχθη πάραυτα από τα φιλικά προς τον Σαμαρά, ηλεκτρονικά ΜΜΕ. «Την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν την ήθελε κανείς. Και δεν την «προετοίμασε» κανείς. Η ίδια η Αριστερά που βροντοφώναζε και υπερηφανευόταν για τη συμμετοχή της και για τον… «καθοδηγητικό της ρόλο», εκ των υστέρων, στη διάρκεια της εξέγερσης την είδε με επιφυλακτικότητα και καχυποψία.


Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν από τους φοιτητές να βγουν έξω και αμέσως μετά καταδίκασαν την εξέγερση ως έργο «300 προβοκατόρων»…Ξέρετε τι θα πει να είσαι 19 ετών στην πιο βαθιά παρανομία μετά την εξέγερση,και κάποια κόμματα της Αριστεράς να σε θεωρούν «προβοκάτορα» την ώρα που η χούντα σε κυνηγάει παντού;”
Αυτά γράφει ανάμεσα στα άλλα ο κ. Λαζαρίδης και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε επί της ουσίας.
Προφανώς ο κ. Λαζαρίδης μαζί με τον Γιώργο Βερνίκο, την Μαρία Δαμανάκη κι άλλους 277 ήταν αυτοί που άναψαν την σπίθα της αντίστασης που έγινε στη συνέχεια πύρινη κόλαση και κατέκαψε την χούντα.Υποκλινόμαστε. Εύγε.
Καλούμε δε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, η τον κ. Παύλο Τσίμα όπως σπεύσουν να συμπεριλάβουν τον κ. Λαζαρίδη στους "πρωταγωνιστές" των προσεχών αγιογραφιών τους.
Η αφήγηση του κ. Λαζαρίδη με αφορμή μια κατασκευασμένη επέτειο όπως αφήνει και ο ίδιος να εννοηθεί, παραπέμπει σε διηγήσεις κυνηγετικών η σεξουαλικών «ανδραγαθημάτων» στους καφενέδες της επικράτειας.

-Είχα πάει για μπεκάτσες στο βουνό, όταν πετάχθηκε μπροστά μου μια τίγρης έτοιμη να με κατασπαράξει. Όρμησε πάνω μου και καθώς έπεφτα χάμω πρόλαβα και πάτησα την σκανδάλη, το άψυχο σώμα της τίγρης με πλάκωσε αλλά κατάφερα να σηκωθώ όρθιος. Λίγο πιο κάτω στο ποτάμι είδα μια μάνα με τις 3 κόρες της να λούζονται θεόγυμνες. Καθώς με είδαν μου όρμησαν και οι 4, διψασμένες για τον πούτσο μου. Τις πηδούσα εφτά ώρες, με ξέκαναν οι πουτάνες...

Στην καρδιά της πιο σκοτεινής, τις πιο μαύρης, της πιο εφιαλτικής, της πιο «προδοτικής» περιόδου της σύγχρονης ιστορίας μας, ο κ. Λαζαρίδης βρίσκεται να πρωταγωνιστεί συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό και φίλο του Αντώνη Σαμαρά η τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σε αποστολές στην Γερμανία. Στον "ελεύθερο" χρόνο του συνομιλεί με την αμερικανική πρεσβεία η οποία στήριζε την χούντα της οποίας ο κ. Λαζαρίδης υπήρξε αντιστασιακός.Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Λαζαρίδης δεν άδραξε την ευκαιρία να διαψεύσει στο επικό -για τον εαυτό του άρθρο- τις επαφές του με την αμερικανική πρεσβεία και να καταγγείλει το ΒΗΜΑ.
Δεν είναι κακό να συνομιλεί κανείς με τις πρεσβείες όλων των χωρών του κόσμου, αλλά ο κ. Λαζαρίδης με ποια ιδιότητα το κάνει;
Αυτό είναι δουλειά των διπλωματών του υπ. Εξωτερικών και όχι των συμβούλων του πρωθυπουργού μας. Θα μας πει ο κ. Λαζαρίδης με ποια ιδιότητα συνομιλεί με την αμερικανική πρεσβεία;
Κι αν δεν θέλει να μας πει αυτό μήπως μπορεί να μας πει ποια είναι η θέση του για τις περίφημες αποκρατικοποιήσεις όπως για παράδειγμα εκείνη του ΟΠΑΠ;
Θέλουμε να πούμε με όλα αυτά ότι είναι τουλάχιστο υποκρισία να είσαι εκ των πρωταγωνιστών της σκοτεινής μνημονιακής κυβέρνησης σε μια συγκυρία που οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν χωρίς φάρμακα κι εσύ να μας εξιστορείς τα ανδραγαθήματα της εφηβίας σου.

Αν θέλαμε αφηγήματα τέτοιου επιπέδου, πιο πολύ θα διασκεδάζαμε με το εφηβικό καμάκι του φίλου μου του Πάνου Καμμένου στην Άντζελα Δημητρίου η με τα καλλιστεία που οργάνωνε στην εφηβεία του, το τεκνό, ο μποντυμπιλντεράς Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο ευρισκόμενος στην καρδιά της κυβερνητικής διαπλοκής κ. Λαζαρίδης, οι αποφάσεις της κυβέρνησης του οποίου ξηλώνουν τις ζωές μας προκαλώντας πόνο σε εκατομμύρια συμπολίτες μας αντίστοιχο με εκείνο της αφαίρεσης του δέρματος από έναν ζωντανό, θυμήθηκε να μας εξιστορήσει μια ακόμη ιστορία για την περίφημη εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Καταμεσής της πιο αδίστακτης χούντας ο κ. Λαζαρίδης επέλεξε να μας μιλήσει για την εφηβεία του και τους 300 που πολέμησαν τη χούντα του Παπαδόπουλου.
Τι υποκρισία...

Ποιος είναι ο Έλληνας μητροπολίτης που μυήθηκε στη Μασονία;Ποιος είναι ο Έλληνας μητροπολίτης που μυήθηκε στη Μασονία;
Αναταράξεις έχει προκαλέσει στους κύκλους της Ιεραρχίας η είδηση που δημοσίευσε το Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων πως Έλληνας Μητροπολίτης μυήθηκε στη μασονία. Το Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων έσπευσε βέβαια να ανασκευάσει και να θολώσει τα νερά, κάνοντας λόγο για ιερωμένο άλλου δόγματος κι όχι της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι: "το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom). Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας. Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε -συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του- υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ. Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησης απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ' ενός τη μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ' ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικής μυήσεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872".

Σαλί Μπερίσα: Το Κοσσυφοπέδιο είναι το λίκνο της αλβανικής ιστορίας


Σήμερα, στο Κοσσυφοπέδιο, στην πρεσβεία των Τιράνων,διοργανώνεται συνέδριο με θέμα: «Ο ρόλος της κρατικής υπόστασης των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου», στο οποίο θα παρίστανται ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Έντι Ράμα. Ο Μπερίσα μιλώντας για το ρόλο που διαδραμάτισε το Κοσσυφοπέδιο στην ανεξαρτησία της Αλβανίας, το καθόρισε ως λίκνο των Αλβανών, στο οποίο έγιναν τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Αλβανίας.

«Σημαντικές μάχες έλαβαν χώρα στο Κοσσυφοπέδιο. Στο Κοσσυφοπέδιο δημιουργήθηκε ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός και έχει μετατραπεί σε λίκνο της εθνικής μας συνείδησης,των αλβανικών ιδεών. Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο, στην ίδρυση του αλβανικού Κοσόβου και αν πάμε στην ιστορία, την εποχή του Συνεδρίου του Βερολίνου, θα διαπιστώσετε ότι είχε από τότε έναν σημαντικό ρόλο», δήλωσε ο Μπερίσα.
«Είναι ανάγκη οι Αλβανοί να εξετάσουν και να αναλύσουν την εθνική μας ιστορία, η οποία έχει χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο επιτυχημένες ιστορικές πορείες σε αυτήν την ήπειρο. Πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα. Φθάσαμε στην επέτειο των 100 χρόνων από την ανεξαρτησία ως έθνος παρά το ότι η ιστορία μας βασίστηκε σε μια πλαστογράφηση και οι τρομερές ιστορικές αλήθειες πρέπει να τοποθετηθούν στο ύψος που τις αξίζει», τόνισε ο Αλβανός πρωθυπουργός,σύμφωνα με τον αλβανικό Shekulli.
--
 

Το… αμερικάνικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ και ο τρόμος των διεθνών τοκογλύφων για την Χρυσή ΑυγήΤο ότι ο Τσίπρας και οι συν αυτώ (Τσίπρας και… ΣΙΑ, που λέμε) έχουν δεθεί γερά στο αμερικανοσιωνιστικό άρμα δεν είναι κοινό μυστικό για τους παροικούντες την… Ιερουσαλήμ (και την Ουάσινγκτον). Το θέμα είναι ότι τον ξεφωνίζουν οι ντόπιες φυλλάδες, αλλά για κείνον… πέρα βρέχει! Χθες, μάλιστα, ο… φέρελπις Τσίπρας έδωσε και συνέντευξη τύπου, στην οποία ήταν πέραν του δέοντος λαλίστατος, μέχρι φλυαρίας, αλλά για τα δημοσιεύματα που λένε πως έχει γίνει… αμερικανάκι δεν είπε λέξη. Και πώς να πει, άλλωστε; Αφού είναι αλήθεια…
Την Κυριακή, λοιπόν, το καθεστωτικό (και πολύ καλά πληροφορημένο για τα διάφορα νταραβέρια…) «Βήμα» μας παρουσίαζε το… «αμερικάνικο όνειρο» του Τσίπρα. Αλλά και τον εφησυχασμό των αμερικανοσιωνιστών για την πολιτική που θα εφαρμόσει μια μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (ξέρουν όλοι ότι είναι δικός τους…) και τον πραγματικό τρόμο τους για την δυναμική της μόνης ελληνικής πραγματικά αντικαθεστωτικής πολιτικής δύναμης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους για εξαθλίωση των Ελλήνων και διάλυση της Ελλάδος, της Χρυσής Αυγής φυσικά. Ας δούμε τα κυριότερα αποσπάσματα:

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΡΑΤΟΣ: Απαγορεύονται με νόμο τα τουρκικά σίριαλ στα Σκόπια!!!

Νόμο με τον οποίο απαγορεύεται η προβολή τουρκικών σίριαλ από τα τηλεοπτικά δίκτυα των Σκοπίων θα φέρει στη Βουλή η σκοπιανή κυβέρνηση. Όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός, Ίβο Ιβανόφσκι, η απαγόρευση, που θα ισχύσει μέχρι το 2015, έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προστασία των εγχώριων παραγωγών. "Σε κάθε κανάλι βλέπω μια τουρκική σαπουνόπερα. Σέβομαι τις τουρκικές παραγωγές, αλλά ζήσαμε αρκετά κάτω από την τουρκική σκλαβιά".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, o νέος νόμος προβλέπει, ότι οι ξένες παραγωγές θα αποτελούν μόνο το 30% του συνολικού προγράμματος των καναλιών.

To θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ο πρωθυπουργός της FYROM έσπευσε δηλώσει, ότι η Τουρκία μεγάλος υποστηρικτής της χώρας του, ακόμη και στις διεθνείς σχέσεις και ο υπουργός του δεν είχε καμία διάθεση να την προσβάλει.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι μίλησε με τον Ιβανόφσκι, ο οποίος του είπε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

"Η δημιουργία και προβολή εγχώριων παραγωγών είναι ένα άλλο – δικό μας θέμα – και δεν πρέπει να κατηγορούμε κανέναν άλλο", τόνισε ο Γκρουέφσκι.

Δημοσιογραφική (Αντι) δεοντολογίαΔημοσιογραφική (Αντι) δεοντολογία
Ο σχετικά πρόσφατος «ντόρος», ο οποίος έγινε για την παύση της πρωινής «ενημερωτικής» εκπομπής της ΝΕΤ, μάλλον έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην αφορμή και όχι στα πραγματικά αίτια του όλου ζητήματος (και προβλήματος). Ως γνωστόν, οι δύο δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν αυτήν την πρωινή εκπομπή, παύθηκαν εξαιτίας των σχολίων που έκαναν πάνω στα γραφόμενα της βρετανικής εφημερίδας “Guardian” γύρω από τον υποτιθέμενο βασανισμό 15 «αντιφασιστών», οι οποίοι είχαν συλληφθεί στα επεισόδια που έγιναν, πριν από λίγο καιρό, κοντά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος. Καθοριστικό, επίσης για την παύση τους θεωρήθηκε η ουσιαστική προτροπή, την οποία έκαναν προς τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, Νίκο Δένδια, να παραιτηθεί. Εξετάζοντας το όλο ζήτημα από την δική μας σκοπιά, δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος προκειμένου να διαπιστώσουμε ποια πλευρά, ενδεχομένως, να έχει το δίκιο με το μέρος της.
Μας είναι παγερά αδιάφοροι τόσο οι δύο στρατευμένοι αριστεροί δημοσιογράφοι, όσο και ο αποτυχημένος (αν και πολυδιαφημισμένος) υπουργός της συγκυβέρνησης. Για να θέσουμε, όμως, το θέμα στην σωστή του βάση, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ στην οδό Φυλής, όπου και συνελήφθησαν οι 15 «αντιφασίστες». Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, μηχανοκίνητες ορδές από αυτόκλητους υπερασπιστές των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αυτοαποκαλούντο «αντιφασιστική περιπολία» (!), κινήθηκαν προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος προκειμένου να τρομοκρατήσουν, αλλά και να βιαιοπραγήσουν, για μια ακόμη φορά, σε βάρος των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι απτόητοι θέλουν να αγωνιστούν για να πάρουν πίσω τις πολυκατοικίες, τις γειτονιές, τις πλατείες τους. Οι «γενναίοι αντιφασίστες» έδειξαν το ποιόν τους, επιτιθέμενοι σε γυναικόπαιδα και άτομα της τρίτης ηλικίας. Ένα μέρος αυτών, δεκαπέντε συνολικά τον αριθμό, συνελήφθησαν τελικά στην οδό Φυλής.
Κι εδώ αρχίζουν τα τραγελαφικά, όσο και αηδιαστικά, γεγονότα που επακολούθησαν. Οι «ατρόμητοι μαχητές» του αντιφασισμού και του αντιρατσισμού, οι θρασύδειλοι αλήτες, -που εξάντλησαν την «μαγκιά» τους ξυλοκοπώντας αγρίως ανυπεράσπιστους μεσήλικες Έλληνες, οι οποίοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την προκλητική τους παρουσία στην τόσο καταταλαιπωρημένη αυτή περιοχή,- μεταμορφώθηκαν σε «κοτόπουλα», αρχίζοντας τα κλαψουρίσματα και τις ψευδείς καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά και ξυλοδαρμό στην Γενική Ασφάλεια. Με ένα θράσος ανάλογο της ανανδρίας και των ύπουλων χτυπημάτων απέναντι σε ανυπεράσπιστους Έλληνες, που δεν θέλουν κι άλλη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής τους, οι συγκεκριμένοι τύποι εφηύραν απίθανες ιστορίες δήθεν βασανισμού τους, ισχυριζόμενοι ότι οι αστυνομικοί τούς έκαψαν με αναπτήρες, τους υπέβαλαν σε ηλεκτροσόκ, ενώ τους τύφλωναν με λέιζερ! Αφού στο όλο παράλογο σκηνικό δεν εφηύραν και κανέναν μασκοφόρο με μαστίγιο, πάλι καλά… Τελικά, όπως ήταν φυσικό, όλα αυτά απεδείχθησαν κατασκευασμένα παραμύθια, αφού από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις προκύπτει ότι έφεραν επιπόλαια θλαστικά τραύματα και εκδορές, που προήλθαν από την συμπλοκή τους με τους κατοίκους της πλατείας Αμερικής και τους αστυνομικούς, που τους συνέλαβαν.

Από αύριο η κυβέρνηση παραδίδει τα κλειδιά της χώρας…

Γράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας - Στο αυριανό Eurogroup η τρικομματική κυβέρνηση βάζει – και επίσημα – τον εαυτό της σε διακοσμητικό ρόλο! Τα πάντα θα περνούν, πλέον, από τα χέρια της τρόικα και «με τη βούλα», μιας και οι δανειστές έχασαν κάθε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς, τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες αυτής της χώρας. Βάζουν υπερεπίτροπο στις τράπεζες για να ελέγχει τα δάνεια που ..φεύγουν, δίνοντας «ευρωπαϊκό» αέρα στο τραπεζικό σύστημα. Οι τραπεζίτες που πάλευαν να με «νύχια και με δόντια» να μην πάρει τον έλεγχο το κράτος, τώρα βλέπουν ότι το θέμα ξεφεύγει από τα σύνορα. Διπλή πανωλεθρία δηλαδή…

Την ίδια ώρα, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα πάντα περνάνε υπό έλεγχο: έσοδα και δαπάνες της γενικής κυβέρνησης. Τι σημαίνει; Ότι θα έχουμε πάνω από το κεφάλι μας κάθε μήνα επόπτες που θα μας επιβάλουν αυτόματες μειώσεις σε περιπτώσεις αποκλίσεων.

To Eurogroup θα μελετήσει τις πράξεις για να κρίνει αν η εσωτερική τρόικα έχει πράξει αυτά που της ζητήθηκαν και έπειτα θα αποφασίσει να δώσει το πράσινο φως σε μια ενισχυμένη δόση ύψους 44 δις (που είναι μέρος της δανειακής Νο2, άρα όχι επίτευγμα της κυβέρνησης) και μια απόφαση για διετή παράταση (που και αυτή είχε συμφωνηθεί παρασκηνιακά από τον περασμένο Φεβρουάριο).

Οι βουλευτές με όσα ψήφισαν χάνουν κάθε έννοια ύπαρξής τους στο κοινοβούλιο. Οι ίδιοι το μόνο που έκαναν ήταν να πάρουν στα χέρια τους δεκάδες σελίδες με μέτρα, που τα ψήφισαν χωρίς να προλάβουν καν αν τα διαβάσουν, στηριζόμενοι στις ενημερώσεις των κομμάτων τους.

Τώρα, η κυβέρνηση τους παρέκαμψε τελείως, με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες ούτε καν περνούν από τα χέρια των εκλεγμένων βουλευτών.

Ποιος διαφωνεί, ότι αύριο παραδίδουμε τα κλειδιά της χώρας; Τι δουλειά έχουν να κάνουν πλέον οι βουλευτές;

olympia

Η σύγκρουση ανάμεσα στο Χρήμα και το ΑίμαΗ σύγκρουση ανάμεσα στο Χρήμα και το Αίμα
«Πρέπει να νοηματοδοτήσουμε σαν Σοσιαλισμό, την βούληση που υπερβαίνει τα συμφέροντα όλων των τάξεων, σαν ένα σύστημα ευγενούς στοχασμού και αίσθησης καθήκοντος, που συγκρατεί το σύνολο σε καλή κατάσταση για την αποφασιστική μάχη της ιστορίας του, μια μάχη που είναι επίσης και μάχη του νόμου ενάντια στο χρήμα.»

«Η μηχανή με την ανθρώπινη συνοδεία της, η πραγματική βασίλισσα του αιώνα, κινδυνεύει να υποκύψει σε μια ισχυρότερη δύναμη: Στο χρήμα, στο χρήμα που ωστόσο, αρχίζει και αυτό να χάνει την κυριαρχία του και έτσι πλησιάζει η στιγμή της τελευταίας σύγκρουσης, όπου ο πολιτισμός (civilisation) παίρνει την οριστική του μορφή: Την μορφή της σύγκρουσης ανάμεσα στο χρήμα και το αίμα».http://www.xryshaygh.com

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 ”Λίστα-βόμβα μεγατόνων” θα…πέσει σύντομα στην Ελλάδα > Μπροστά σε αυτά που έρχονται, η ”Λίστα Λαγκάρντ” θα είναι… ανέκδοτο

Μπροστά σε αυτά που έρχονται, η ”Λίστα Λαγκάρντ” θα είναι… ανέκδοτο > Ο υπερατλαντικός ”Θείος Σαμ” θα ”βοηθήσει” την χώρα και τον λαό της, να βρουν τον… δρόμο τους προς τις… ”λίστες των ληστών”, επειδή οι ”μικρές”, παλαιές, ανώδυνες αλα Λαγκάρντ, ”χάνονται” σε γραφεία επίορκων εξευτελισμένων υπουργών και λοιπών ”λαμόγιων” του σάπιου κράτους. ‘Ερευνες σε offShore ανά την υφήλιο, ”ξέπλυμα μαύρου χρήματος”, καταθέσεις και διαχρονικές…μίζες από αμερικάνικες εταιρίες, βασικά αμυντικού- στρατιωτικού και ιατρικού ενδιαφέροντος.


Ο ”Θείος Σαμ” αποφάσισε ν’ ασχοληθεί επίσημα (με τις οικονομικές παρανομίες ανεπίσημα, ασχολείται χρόνια) με την χώρα της διαφθοράς, παρανομίας-κρατικής απάτης, φοροδιαφυγής και το ”μαύρο χρήμα” στα ”κόμματα εξουσίας” από φοροδιαφεύγοντες εφοπλιστές- μεγαλοεπιχειρηματίες και λοιπούς.

Με τα αδήλωτα -στην Ελλάδα- ακίνητα (Ελλήνων) πολιτικών στις ΗΠΑ (αγορασμένα και μέσω offShore) και τις αδήλωτες (στην Ελλάδα) καταθέσεις τους σε αμερικάνικες Τράπεζες κ.ά. Σύντομα πολιτικοί (ενεργοί, ενεργούμενοι ή μη, πρώην) ”υπεράνω υποψίας” (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), μιντιάρχες- δημοσιογράφοι, Δικαστικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες κ.ά. στην Ελλάδα ή θα αλλάξουν όνομα ή χώρα, φεύγοντας νύχτα. Η έρευνα έγινε, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες συμμετέχουν με τους φόρους τους στα δάνεια που χορηγεί το ΔΝΤ. Πρόσφατο δείγμα η (αμερικάνικη) ενασχόληση με τον ”Γιάννο τον λεβέντη”, τον πρώην υπουργό ‘Αμυνας.

Α. Αραβαντινός: «Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο»


Αποκαλυπτική ήταν η εικόνα για τις ελληνικές φυλακές που έδωσε ο αρχιφύλακας Αντώνης Αραβαντινός κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας για την Δημόσια Τάξη επιτροπής της Βουλής.
Όπως δήλωσε ο αρχιφύλακας οι φυλακές είναι γεμάτες από αλλοδαπούς κυρίως μουσουλμάνους που ζούν υπό άθλιες συνθήκες.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αραβαντινός, «Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο το πληρώνουν οι έλληνες κρατούμενοι. Φοβόμαστε και εμείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές, όταν ακούμε κάθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι "γ... την Ελλάδα σας". Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο».  
Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας βίαιος εποικισμός των φυλακών από το αλλοδαπό στοιχείο. Όπως δήλωσε στην επιτροπή δεν είναι ρατσιστής, αλλά οι αδύναμοι κρατούμενοι αυτή τη στιγμή είναι οι Ελληνες αφού υο 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το Πολυτεχνείο ψόφησε… » The-End-Polytexneio


Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης

Φαήλος Κρανιδιώτης

«Η χούντα δεν τελείωσε το ’73».

Το φωνάζουν και το γράφουν στους τοίχους.

Ανιστόρητο σύνθημα μιας ανιστόρητης γενιάς.

 Πολλοί πιτσιρικάδες αλλά και μεγαλύτεροι νομίζουν ότι η δικτατορία έπεσε από τη δράση της «γενιάς του Πολυτεχνείου» με κορύφωση τη νύχτα της 17/11/1973, όταν το ΑΜΧ-30 έριξε την πύλη κι εκατόμβες φοιτητών έπεσαν θερισμένες από πολυβόλα μέσα στο Πολυτεχνείο. Επέζησαν η Δαμανάκη, ο Παπουτσής και κάτι ψιλά, και μας οδήγησαν στο λαμπρό μέλλον.

 Η αλήθεια; Οι βεβαιωμένοι νεκροί ήταν 24 και ούτε ένας μέσα στο Πολυτεχνείο.

Μόνο η Πέπη Ρηγοπούλου έπαθε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια από την πτώση της μεγάλης σιδερένιας πύλης.

Η εκατόμβη μέσα στο Πολυτεχνείο είναι ανύπαρκτη, ένα κατασκευασμένο ψεύδος.
Και οι 24 που σκοτώθηκαν έξω από αυτό, πολλοί μη φοιτητές, ήταν θύματα απευθείας βολών από αστυνομικούς και στρατιωτικούς, ανακοπών από τη χρήση δακρυγόνων, αδέσποτων σφαιρών και θανατηφόρων κακώσεων από ξυλοδαρμούς με «συμπαγείς ράβδους», τα παλιά ξύλινα κλομπ της Αστυνομίας Πόλεων.

Τερατώδη εγκλήματα, «ιδιαζόντως ειδεχθή», αλλά έξω, μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς.

Οι καταληψίες, φοιτητές και μη, τους οποίους το ΚΚΕ στην αρχή είχε καταγγείλει ως… προβοκάτορες, κατόπιν συμφωνίας, εκκένωσαν το Πολυτεχνείο περνώντας από διπλή αλυσίδα αλεξιπτωτιστών και, όταν μάλιστα αστυνομικοί πήγαν να παραβιάσουν τη συμφωνία και να χτυπήσουν τους εξερχομένους, ο επικεφαλής αξιωματικός των ΛΟΚ έβγαλε το πιστόλι του και τους απείλησε.

Ακολούθησε βέβαια κυνηγητό και το κίνημα της 25ης Νοεμβρίου, που ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και ακόμη μία, σκληρότερη δικτατορία, υπό τον ταξίαρχο Δημήτριο Ιωαννίδη. Οργάνωσε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου στις 15/7/1974, με στόχο, υποτίθεται, την Ενωση. Ανοιξε ο δρόμος στον «Αττίλα» με την άμεση συνέργεια των ΗΠΑ και κυρίως της DIA και όχι της CIA, όπως νομίζουν πολλοί. Ο Ιωαννίδης, αντί να τουφεκίσει τους Μπονάνο, Αραπάκη και σία και η Ελλάδα σύσσωμη να πολεμήσει στο πλευρό των ηρώων μαχητών, που εξευτέλιζαν τους Τούρκους, τους εγκατέλειψε. Εκεί έγιναν αληθινές εκατόμβες.

Η δικτατορία έπεσε στις 24 Ιουλίου του 1974, γλιστρώντας πάνω στο αίμα της Κύπρου, όχι το 1973 λόγω του Πολυτεχνείου.

Αλλωστε, είμαστε η χώρα όπου η «ένοπλη πάλη» ξεκίνησε… μετά τη δικτατορία, γιατί, πλην του θαρραλέου Αλέκου Παναγούλη, οι άλλοι ανατίναζαν σκουπιδοτενεκέδες ή τρώγανε τα λεφτά του «αγώνα» εις Παρισίους και Λόνδρες. Διασταύρωση του Τσε με τον Καραγκιόζη. Μετά το ’74 σκάσανε μύτη ο ΕΛΑ, ο φύγε και τα ρέστα, χωρίς τον φόβο του ΕΑΤ-ΕΣΑ και των πρακτικών καταστολής της δικτατορίας.

Η ανώνυμος εταιρία φιδεμπορίου «Ηρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.» πούλησε το παραμύθι της επί χρόνια, πήγε πολλές φορές στο ταμείο με την ίδια πέτσινη επιταγή και εισέπραξε ψήφους, χρήμα, φήμη. Χτίστηκαν χλιδάτες πολιτικές και δημοσιογραφικές καριέρες πάνω σε κάτι που ελάχιστα διαφέρει σε αξιοπιστία από την Ασώματο Κεφαλή, τη Γυναίκα με τα Γένια κι άλλα θεάματα, που μας πούλαγαν οι πανηγυρτζήδες στις αλάνες των συνοικιών.

Τα διαστρεβλωμένα, φουσκωμένα με την τρόμπα γεγονότα του 1973 υπήρξαν η νομιμοποιητική βάση για την μπαχαλοποίηση και τον εκφασισμό των πανεπιστημίων αλλά και τον σταδιακό αφελληνισμό της παιδείας και του δημόσιου λόγου. Η δημόσια περιουσία έγινε βορά σε βανδάλους με ψευδοπροοδευτικό πρόσημο. Στην πράξη δεν πρόκειται παρά για κοινούς μηδενιστές, ημιμαθείς αλήτες με χουλιγκάνικη νοοτροπία, με την υποστήριξη εξίσου μηδενιστών αλητών, που υποδύονται τους καθηγητές. Με την υποστήριξη της Αριστεράς και την εγκληματική ανοχή μιας κολωνακιώτικης ενοχικής «Δεξιάς», μετέτρεψαν τα πανεπιστήμια σε άντρα φασιστικής βίας, αγραμματοσύνης, κακοποίησης κάθε έννοιας παιδείας, δημοκρατίας και ήθους.

Χρειάστηκαν δεκαετίες για να απαλλαγούμε από το έκτρωμα του «ασύλου», ακόμη όμως τα πανεπιστήμια είναι πεδίο δράσης εγκληματιών με αριστερό μανδύα.

Είναι λοιπόν καιρός να δημιουργηθούν Αστυνομικά Τμήματα Καποδιστριακού, Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου κ.λπ. Μέσα στις πανεπιστημιουπόλεις, όπως στις σοβαρές δημοκρατικές χώρες. Να περιπολούν και να φρουρούν, όπως σε όλα τα δημόσια κτίρια.

Οι μουσαντένιοι «ήρωες» βρίσκονται ήδη στο νεκροταφείο των πολιτικών ελεφάντων.

Το πνεύμα αυτής της κολοσσιαίας πολιτικής και ιστορικής απάτης τα τίναξε μέσα στην ανομία. Παρήγαγε απλώς κλέφτες, ψευδοπροοδευτικά φασιστοειδή, αφελλήνισε την Παιδεία κι έδωσε «αίγλη» σε κοινούς πολιτικούς απατεώνες. Τώρα πια ξέρουμε ότι έχουμε περίσσευμα ασυδοσίας και όχι έλλειμμα ελευθερίας.

Το Πολυτεχνείο ψόφησε, αδέρφια, και ήδη βρομάει…

Λέσβος: 7.000 Ευρώ λεία διαρρηκτών


Καταγγέλθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου, κλοπή στην οικία άνδρα, 35 ετών, στην περιοχή «Κάτω Τρίτος» της Λέσβου.
Άγνωστοι δράστεςπαραβίασαν την είσοδο της παραπάνω οικίας την Κυριακή και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ καθώς επίσης κοσμήματα συνολικής αξίας 300 ευρώ περίπου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στο Σταυρό κρεμάσανε άδικα ένα έθνος, που έδωσε το φως της γνώσης στην οικουμένη.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
(( σήμερον κρεμάται επί ξύλου ))
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
((δείξον ημίν και την ένδοξο Σου Ανάστασιν))

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γεννήκανε οι μέρες μας όλες. Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ των μνημονίων κυττάζει προς την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ και ψέλνει σιωπηλά.
(( Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γήν κρεμάσας ))
Σήμερα στο ΣΤΑΥΡΟ κρεμάσανε άδικα ένα έθνος που έδωσε το φώς της γνώσης στην οικουμένη.
(( Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται ο των αγγέλων Βασιλεύς ))
Με επαίσχυντες συμφωνίες περικύκλωσαν τις ζωές μας με ακάνθια και τριβόλια.
(( Ψευδή πορφύρα περιβάλλεται ο περιβάλλον  τον ουρανόν εν νεφέλαις ))
Με ψεύτικες  υποσχέσεις  ζώσανε έναν λαό που λούζεται καθημερινά  από την αλήθεια του γαλάζιου ουρανού του.
 (( Ράπισμα κατεδέξατο ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ ))
Τα χαστούκια απανωτά , τα αδιέξοδα πολλά πάνω σ αυτούς που δείξανε στο κόσμο τι σημαίνει ελευθερία.
(( Ήλοις προσηλώθης ο Νυμφίος της  Εκκλησίας))
Με τα επώδυνα καρφιά των μνημονίων τους ακινητοποίησαν τις ζωές μας , εμποδίζοντας να γεννηθούν οι επόμενες γενιές των Ελλήνων.
(( Λόγχη εκεντήθη ο Υιός της Παρθένου ))
Δεν τους έφθαναν μόνο αυτά ,αλλά μας τρύπησαν και το συναίσθημα για να διαπιστώσουν αν αντιδρούμε ή αν είμασθε νεκροί. Γιατί και οι ίδιοι αμφιβάλουν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτό το έθνος πέθανε. Αιμόρφυτους μας άφησαν , έκθετους και ντροπιασμένους στα μάτια της οικουμένης.
(( Προσκυνούμεν σου τα πάθη Χριστέ ))
Όμως όλη η φωτισμένη ανθρωπότης βλέπει και έρχεται για να συμπονέσει στα άδικα βάσανα αυτού του λαού της και συνάμα κλαίει γιατί εγγύς τα ίδια θα πάθει.
Να λοιπόν καιρός μετανοίας, να λοιπόν καιρός συναίσθησης και προβληματισμού. Να λοιπόν η πρώτη ελπίδα.
 (( Δείξον ημίν και την ένδοξον Σου Ανάστασιν ))
Αφού διαπίστωσαν  οι εθνοκτόνοι των λαών  τον πνευματικό θάνατο , μας έβαλαν στο τάφο και τον σφράγισαν με τον λίθον των μνημονίων τους για να είναι σίγουροι ότι δεν θα φύγουμε από εκεί, επικυρώνοντας για μία ακόμη φορά δίχως να το καταλάβουν την ένδοξο  Ανάσταση αυτού του έθνους που έρχεται  σύντομα …
Και φυσικά αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ πορεία είναι ΙΔΙΟΝ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας.
Και φυσικά  δεν γνωρίζουν ότι ο Έλληνας ακόμη και νεκρός κουβαλάει  μέσα του τον σπόρο της πίστης στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ μαζί με το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
Αυτός ο σπόρος περιμένει  και σήμερα να ποτισθεί με την συναίσθηση της μετανοίας και την ανθρωπιά του Έλληνα για να φυτρώσει και να πολυκαρπίσει το δένδρο του γένους μας.
Υπάρχουν ακόμα λευκές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία που πρέπει να γραφθούν από τους Έλληνες προς δόξαν ΘΕΟΥ  και προς καταισχύνη των αντίχριστων δυνάμεων του αιώνος τούτου, του απατεώνος. ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ.

ΜΕ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ.
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Οι Τούρκοι γκρεμίζουν τον Αγ. Νικόλαο στην ΑλικαρνασσόΤην ίδια ώρα που παραχωρούνται σε χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα μας στάδια και δημόσιοι χώροι για να τελέσουν τις λατρευτικές εκδηλώσεις τους, ενώ οι πιέσεις για ανέγερση τζαμιού είναι μεγάλες, οι Τούρκοι αποφάσισαν να γκρεμίσουν ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό. Η εκκλησία που υπάρχει στην Αλικαρνασσό εδώ και 232 χρόνια είχε μετατραπεί από τους Τούρκους σε κέντρο λαϊκής επιμόρφωσης, αφού πρώτα είχε γίνει αποθήκη, κινηματογράφος, έως και λιμεναρχείο.

Την αγορά από την Ελλάδα του 50% των ομολόγων από ιδιώτες στο 25% της αξίας τους προτείνει η Γερμανία


Με πρόταση που κατέθεσε στις προπαρασκευαστικές συνομιλίες για το Eurogroup, η Γερμανία θέτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την επαναγορά από την Ελλάδα του 50% των υφιστάμενων ομολόγων από ιδιώτες επενδυτές στο 25% της αξίας τους, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Η υλοποίηση της πρότασης αυτής θα σήμαινε ότι οι ιδιώτες ομολογιούχοι θα έχαναν εκ νέου μεγάλο ποσοστό της επένδυσής τους, μετά και το προηγούμενο PSI, την ίδια στιγμή που οι χώρες της ευρωζώνης θα διατηρούσαν το 100% του κεφαλαίου τους.
Θα σήμαινε επίσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μία σημαντική μείωση του ελληνικού χρέους κατά 11% περίπου του ΑΕΠ, καθώς ακόμα και μετά το PSI υπάρχουν ομόλογα αξίας 60 δισ. ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, αξία που ισοδυναμεί με το 30% του ελληνικού ΑΕΠ.
Η γερμανική πλευρά υποστηρίζει ότι τα 7,5 δισ. που απαιτούνται για την επαναγορά των ομολόγων μπορούν να καλυφθούν ισόποσα από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα, μέσω των κερδών που θα αποκτήσει από τα ελληνικά ομόλογα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ 3.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ!


anthi
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ραδιομέγαρο για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία, ως γνωστόν, προορίζεται για αντικαταστάτρια της Μαρίας Σαράφογλου στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα».
Ο προγραμματισμός για την πρωινή ζώνη έχει πέσει εντελώς έξω και αυτό διότι η «εκλεκτή» του Κεδίκογλου και κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη, αδυνατεί να σταθεί αξιοπρεπώς μπροστά στην κάμερα. Με λίγα λόγια, μπορεί ο μπαμπάς να επιθυμεί διακαώς να τη δει παρουσιάστρια στη ΝΕΤ, αλλά η Ανθή «δεν τα λέει».
Παρά τις πολλές πρόβες και τα φροντιστήρια που γίνονται καθημερινά στην Αγία Παρασκευή, η νεοπροσληφθείσα βρίσκεται ακόμη πολύ πίσω από πλευράς ετοιμότητας και πλέον αρχίζει να κάνει σιγά-σιγά την εμφάνισή της η απογοήτευση, αφού οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν παρατηρούν καμία βελτίωση, αλλά το αποτέλεσμα δεν αφήνει ούτε καν περιθώρια αισιοδοξίας για το άμεσο μέλλον.
Έτσι, η όμορφη Ανθή, που -σημειωτέον- λαμβάνει 3.500 ευρώ μηνιαίως (!), θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο να κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή (κάποιοι, μάλιστα, δηλώνουν ήδη σίγουροι ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ!), οπότε στη ζώνη 10:00-12:00 θα δούμε για μια ακόμη εβδομάδα, ως «λύση ανάγκης», τον Φάνη Παπαθανασίου και στη θέση της Εμμανουέλας Αργείτη τη Λίνα Κλείτου.
Πιο συγκεκριμένα, για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι για την εβδομάδα Δευτέρα 17/9/2012 έως και Παρασκευή 21/9/2012, οι πρωϊνές ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ έχουν ως εξής:
06:00-08:00 ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.
08:00-10:00 ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Με τον Γιώργο Κουβαρά και την Μάριον Μιχελιδάκη.
10:00-12:00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ
Με τον Φάνη Παπαθανασίου και την Λίνα Κλείτου».
Πηγή: tempo.gr

Καναδέζικη εταιρεία ψάχνει για πετρέλαιο στην Αλβανία


Στο χωριό Juban της επαρχίας Gur i Zi στη Σκόνδρα αναμένεται να αρχίσουν σύντομα εργασίες για το άνοιγμα μιας πετρελαιοπηγής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια καναδέζικη εταιρεία, η οποία ειδικεύεται σε έρευνες και γεωτρήσεις για πετρέλαιο, θα ξεκινήσει σύντομα συγκεκριμένες εργασίες στην περιοχή σύμφωνα με  την ιστοσελίδα aftonomi.gr
 Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας έχει ολοκληρωθεί η μελέτη της περιοχής και έχουν καταλήξει στο σημείο όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την εξόρυξη πετρελαίου.
 Τον Μάιο του τρέχοντος έτους ολοκληρώθηκε η κατασκευή του οδικού δικτύου που οδηγεί στην τοποθεσία όπου θα ξεκινήσει η εξόρυξη πετρελαίου και σύμφωνα με ειδικούς και εκπροσώπους της εταιρείας αυτή την στιγμή εκτελούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες, λαμβανομένων υπόψη των περιβαλλοντικών αδειών, την άδεια κατασκευής κλπ.
Η εξόρυξη πετρελαίου θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περιοχή Jubani και δεν πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Σκόδρας, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

.
samaras-eurogroup
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ BILDERBERG ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Τα ψεύδη του Σαμαρά συνεχίζονται και εντείνονται. Μην τρέφει κανείς αυταπάτες ότι θα υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της χώρας. Αντιθέτως, ο τόπος οδηγείται στο χάος και την καταστροφή, με εν τη ψυχρώ πολιτική του ίδιου του Πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς εμπαίζει τον λαό και ενεργεί ως εντολοδόχος των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να αρπάξουν τη χώρα για ένα κομμάτι ψωμί. Επιδιώκουν να κατάσχουν τη δημόσια περιουσία της, εν ονόματι του χρέους της, με τον Πρωθυπουργό να τούς ανοίγει διάπλατα την πόρτα.
Τα ψέματα του Α. Σαμαρά, μετά την «επαναδιαπραγμάτευση», τις «όχι άλλες οριζόντιες περικοπές», την «ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων», έχουν ήδη τροποποιηθεί με το «ώρα για ανάπτυξη», «νέες επενδύσεις» και «τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας θα φανούν στο πρώτο εξάμηνο του 2013»! Πρόκειται για συνταγή βγαλμένη από το ίδιο μαγειρείο, που θέλει να κοιμίζει τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις ώστε να επιτελεί απερίσπαστο το καταστροφικό του έργο.
Αφού ο Πρωθυπουργός πέρασε από τη Βουλή τα θανατηφόρα μέτρα των 13,5 δις ευρώ, ο επόμενος στόχος του δεν είναι βεβαίως καμία ανάπτυξη όπως διατυμπανίζει, άλλωστε πώς είναι δυνατόν να υπάρξει ανάπτυξη με μία την οικονομία-θρύψαλα και τις επιχειρήσεις ρημαγμένες, αλλά η κατάργηση της εθνικής μας υπόστασης και η μεταβολή της χώρας σε ...Ομοσπονδία.
Όπως πολύ εύστοχα σημειώνει σε ανάλυσή του ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης, η πειθώ του λαού για το δόλιο σχέδιο καταστροφής του, περνάει μέσα από το σλόγκαν «να τηρούμε πιστά τις εντολές». Χωρίς να εξηγεί ο κ. Σαμαράς εάν οι εντολές αυτές αποτελούν τη σωστή συνταγή, λέει ότι πρέπει να τις εκτελούμε στο ακέραιο, ώστε να είμαστε αξιόπιστοι στους δανειστές μας!!! Τώρα, εάν αυτές οι εντολές υπηρετούν τα συμφέροντα των Αλ Καπόνε της τραπεζικής αγοράς, που αυτά υπηρετούν, δεν έχει σημασία! Αρκεί να είμαστε αξιόπιστοι στους δανειστές μας! Πιο ωμή και κυνική δήλωση Έλληνα Πρωθυπουργού, με την οποία να καθίσταται σαφής ο ρόλος που έχει αναλάβει απέναντι στους τοκογλύφους, δεν έχει ξαναϋπάρξει!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ...ΚΑΝΤΟΝΙ!
Ο Κ. Σαμαράς λοιπόν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για ομοσπονδοποίηση της Ελλάδος, σε ομιλία του στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Μάλτα, όπου εκεί είπε ορθά-κοφτά: «...ανεξάρτητα από το ερώτημα που θέτουμε σήμερα, η απάντηση εξακολουθεί να είναι: περισσότερη Ευρώπη. ...Υπάρχουν κάποιες πολιτικές ομάδες που επιθυμούν την κατάργηση του έθνους-κράτους. Υπάρχουν και άλλες που απορρίπτουν την ομοσπονδιακή προοπτική συνολικά. Εμείς βρισκόμαστε στο μέσο και επιθυμούμε και τα δύο»!!!
Χυδαίος, κυνικός; Ο κ. Σαμαράς λοιπόν επιθυμεί και την κατάργηση του έθνους-κράτους και την ομοσπονδοποίηση της Ελλάδος!
Ο οικονομολόγος κ. Καζάκης τοποθετεί το σχέδιο δανειστών-Σαμαρά στην πραγματική του διάσταση: «Αυτή είναι η πολιτική λύση που μηχανεύεται η Ευρώπη. Η καντονοποίηση της Ευρώπης σε εύκολα αφομοιώσιμα και προσαρτημένα κρατίδια, που μόνο τύποις θα ονομάζονται "κράτη-έθνη", ενώ στην πραγματικότητα η εθνική τους κυριαρχία θα έχει καταλυθεί υπέρ των ευρωπαϊκών θεσμών και αγορών.
Ο δε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, αναφερόμενος στην ομοσπονδοποίηση των εθνικών κρατών, υπήρξε ακόμη πιο στυγνός: «Είναι μια δημοκρατική ομοσπονδία των εθνικών κρατών που μπορεί να αντιμετωπίσει τα κοινά προβλήματά μας, μέσα από το μοίρασμα της εθνικής κυριαρχίας με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε χώρα και κάθε πολίτης να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να ελέγχουν τη μοίρα τους»!
Η εθνική κυριαρχία λοιπόν θα συνθλιβεί κάτω από την ευρωπαϊκή μπουλντόζα των δανειστών, με τους Έλληνες να χάνουν την εθνική τους ταυτότητα και να υποτάσσονται στις εντολές των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας. Αυτό τον ρόλο στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο κ. Σαμαράς. Εμπαίζοντας και παγιδεύοντας τον λαό με φρούδες ελπίδες και συνεχή ψέματα, προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές μας, ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας, παράδοσης της χώρας στον απόλυτο έλεγχο των ευρωπαίων τοκογλύφων και στην εξαθλίωση του λαού.
Θα υπομείνουμε και άλλο αυτή την κατάσταση ή πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε;

ΕΤΣΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ: ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ!


toyrk
Νόμο με τον οποίο προωθείται στην ουσία απαγόρευση της προβολής τούρκικων σίριαλ στη χώρα,
πρόκειται να φέρει στη βουλή η κυβέρνηση της FYROM. Ο αρμόδιος υπουργός Ίβο Ιβανόφσκι δήλωσε ότι η απαγόρευση που θα ισχύσει μέχρι το 2015, είναι για να προστατευτούν οι εγχώριες παραγωγές. Παράλληλα όμως πέταξε και το καρφί του προς την Άγκυρα: «Σε κάθε κανάλι βλέπω μια τουρκική σαπουνόπερα. Σέβομαι τις τούρκικες παραγωγές, αλλά ζήσαμε αρκετά 500 χρόνια κάτω από την τούρκικη σκλαβιά». Ο νέος νόμος θα ορίζει, σύμφωνα με τη Χουριέτ, ότι οι ξένες παραγωγές θα αποτελούν μόνο το 30% του συνολικού προγράμματος των καναλιών. Πηγή: www.lifo.gr
Αργότερα, ο πρωθυπουργός της FYROM έτρεξε να "μπαλώσει" τα λεγόμενα του υπουργού του Ιβανόφσκι, δηλώνοντας ότι η Τουρκία είναι μεγάλος υποστηρικτής της χώρας του, ακόμη και στις διεθνείς σχέσεις και ο υπουργός του δεν είχε διάθεση να την προσβάλει. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μίλησε με τον Ιβανόφσκι, ο οποίος του είπε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του. "Η δημιουργία και προβολή εγχώριων παραγωγών είναι ένα άλλο, δικό μας θέμα και δεν πρέπει να κατηγορούμε κανέναν άλλο", τόνισε ο Γκρουέφσκι.
lifo.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

μβρίου 2012 - 14:35.
GINAIKA
Μια γυναίκα 37 ετών, βούτηξε στο κενό από την ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου σήμερα το μεσημέρι, προκαλώντας σοκ στους διερχόμενους που αντίκρισαν το άψυχο κορμί της το οποίο βρέθηκε στον κεντρικό δρόμο,  μπροστά ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου! .
Η νεαρή γυναίκα ήταν μόνιμη Υπάλληλος περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και σήμερα το πρωί πήγε στο ξενοδοχείο, νοίκιασε ένα δωμάτιο και λίγες ώρες αργότερα ανέβηκε στην ταράτσα και έπεσε στο κενό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε το αστυνομικό τμήμα της Λέσβου στο Μακελειό, η νεαρή γυναίκα ήταν ανύπαντρη, ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Από τις έρευνες αποδεικνύεται πως τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά γνωστό ψυχίατρο του νησιού. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ-ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΡΟΪΚΑΣ: ΖΗΤΕΙ ΑΛΛΕΣ 20.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


apolysis
Ακόμη και απολύσεις 22.000 ατόμων από το Δημόσιο απαιτεί η Τρόικα  σύμφωνα με νέο e-mail που εστάλη προς την κυβέρνηση!
Σύμφωνα με την πληροφορία που αποκάλυψε πριν από λίγο το Μega, η τρόικα, στο παρά πέντε της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup της Τρίτης, με e-mail απαιτεί την απόλυση 20 με 22 χιλιάδων υπαλλήλων  από το Δημόσιο μέσα στο 2013..
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  η κυβέρνηση δεν συζητά ενδεχόμενο άλλων απολύσεων.Αυτά είναι τα γνωστές πρώτες αντιδράσεις της κυβέρνησης ώστε να εμφανιστεί ως αντιστεκόμενη στις απαιτήσεις, αλλά η περίπτωσή της είναι γνωστή., Στο τέλος θα υποκύψει στο νέο εκβιασμό! Μήπως για να εκταμιευτεί η δόση πρέπει να υπ[ογράψει χαρτί και για τις νέες απολύσεις; Προφανώς ΝΑΙ!http://makeleio.gr

αι ο Γκεοργκιέφσκι μας βάζει "κόκκινες" γραμμές για "γλώσσα" και "έθνος"


 Να που και ο σοσιαλιστής Γκεοργκιέφσκι μας βάζει "κόκκινες" γραμμές ως προς την "γλώσσα" και το"έθνος" δηλαδή στα π΄'αντα.
"Τα Σκόπια οδηγούνται σε λάθος κατεύθυνση και στα τρία ή τέσσερα βασικά στοιχεία της ύπαρξης μιας χώρας.Αυτά είναι η δημοκρατία, η εξωτερική πολιτική, η οικονομική κατάσταση και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια και ως προς την πολυεθνικότητα της χώρας."
Αυτά δήλωσε ο ηγέτης του BMRO-NP, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι  σε συνέντευξή του στο ‘Ράδιο Σλόμπονταν Εβρόπα’, προσθέτοντας ότι  το κόμμα του Γκρούεφσκι οδηγεί λανθασμένα τη χώρα με καταστροφική πολιτική.
«Η κυβέρνηση υπό την ηγεσία του, οδηγεί τη χώρα όχι μόνο σε λανθασμένη πολιτική, αλλά ανοίγει το δρόμο για την καταστροφή της και αυτοί είναι οι λόγοι για τη δημιουργία ενός συνασπισμού κομμάτων», δήλωσε ο Γκεοργκιέφσκι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πΓΔΜ δε έχει την πολυτέλεια να περιμένει άλλα 20 χρόνια ή ακόμη και 40 για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος με την Ελλάδα.
«Πιστεύω ότι ένας πολιτικός που κυβερνά υπεύθυνα τη χώρα του πρέπει να επιλύσει με τόλμη αυτό το πρόβλημα και ο χειρισμός στο όνομα βαθμολογείται περισσότερο  από  μια κυβερνητική περίοδο», είπε ο Γκεοργκιέφσκι.
Ερωτηθείς σχετικά με τις «κόκκινες γραμμές» των Σκοπίων κατά τις διαπραγματεύσεις, είπε ότι πιστεύει ότι οι «κόκκινες γραμμές» είναι ήδη γνωστές- η ‘μακεδονική’ γλώσσα και η ύπαρξη του  ‘μακεδονικού’ έθνους.
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων αυτά τα δύο πράγματα είναι απολύτως σαφή και δεν υπάρχει διένεξη σε αυτά, γράφει το δημοσίευμα.
Μην περιμένουμε καμμιά ουσιαστική αλλαγή επομένως σε περίπτωση που κυβερνήσει κάποιος άλλος από τον Γκρουέφσκι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Δ.Τ. ΚΑΙ Π.Τ.Π. Κου ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΒΗΜΑ99,5"Νίκος Δένδιας: Ο νόμος για το πανεπιστημιακό άσυλο θα εφαρμοστεί


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.tovima.gr
Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στην καταστροφή, είπε στον Βήμα 99,5
Την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τον νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο επισήμανε μιλώντας στον «Βήμα99,5» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.
«Δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, να βλέπουμε τα πανεπιστήμια να καταστρέφονται», τόνισε.
Παράλληλα, είπε ότι 600 αστυνομικοί που ήταν στη φρουρά υψηλών προσώπων έχουν γυρίσει στις καθημερινές περιπολίες στους δρόμους, ενώ βάρος θα δοθεί στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.
Ο κ. Δένδιας τόνισε, τέλος, ότι δεν έχουν υποπέσει στην άμεση αντίληψή του φαινόμενα συνεργασίας αστυνομικών δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή, αλλά τα καταδίκασε.

Home » ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ » Πυρά Δένδια κατά Χρυσής Αυγής! Πυρά Δένδια κατά Χρυσής Αυγής!


Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τον νόμο για το άσυλο, επισήμανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ Fm».

«Ο νόμος θα εφαρμοστεί. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να βλέπουμε παράνομες πράξεις μέσα στα πανεπιστήμια και να κάθεται η αστυνομία απ' έξω κι απλώς να τους ανέχεται, να τους παρακολουθεί και να βλέπει να καταστρέφεται η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, των Ελλήνων πολιτών και το μέλλον αυτών των παιδιών, που με το υστέρημά της η ελληνική κοινωνία δίνει τα απαραίτητα για να σπουδάσουν. Αυτό έγινε στη Θεσσαλονίκη και θα γίνει κι όπου αλλού χρειαστεί. Το πανεπιστήμιο είναι άσυλο ιδεών, όχι άσυλο ανομιών», είπε ο υπουργός.

Ο κ. Δένδιας είπε, επίσης, ότι το σχέδιο για την επιστροφή στην ενεργό δράση φρουρών πολιτικών και ιδιωτών «προχωράει πολύ καλά, χωρίς κανένα λαϊκισμό, χωρίς να κάνουμε ανακοινώσεις και να κοκορευόμαστε, με μεγάλη σοβαρότητα και με σημαντικά αποτελέσματα».

«Με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και ευρωπαϊκά πρότυπα, ο αριθμός των αστυνομικών που έχουν επιστρέψει ή θα επιστρέψουν μέσα στην εβδομάδα υπερβαίνει τους 600. Συνολικά σε στόχους (πρεσβείες, κτίρια κ.λπ.), η ΕΛΑΣ είχε 4.470 άτομα. Ο δικός μας στόχος ήταν η μείωση αυτού του αριθμού κατά 20- 24%. Η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει ισχυρή και θα ενισχυθεί με 10 ομάδες λίγων ατόμων ειδικής εκπαίδευσης και βαρέως οπλισμού, για να αντιμετωπίσουν τη βαριά εγκληματικότητα» ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Τέλος, απέκρουσε τα περί συνεργασίας της ΕΛΑΣ με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «η ΕΛΑΣ εκφράζει τη νομιμότητα, ενώ η Χρυσή Αυγή με τον τρόπο που δρα την παρανομία».

«Η ΕΛΑΣ και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι. Το κύριο εμπόδιο της ΧΑ είναι η νόμιμη και επιτυχημένη και συνταγματικά ορθή δράση της ΕΛΑΣ. Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛΑΣ να μην ανέχεται την αυτοδικία της ΧΑ Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛΑΣ και ΧΑ, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα. Υπάρχει απόλυτη αγρύπνια σε αυτό τον τομέα», τόνισε.
           
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΦΥΛΑΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, ο οποίος –μεταξύ των άλλων- ξεστόμισε κι ένα πελώριο ψεύδος. Ερωτηθείς για «τις επιστροφές φρουρών πολιτικών και ιδιωτών στην ενεργό δράση», απάντησε ως εξής:
«Το σχέδιο προχωράει πολύ καλά. Χωρίς κανέναν λαϊκισμό, χωρίς να κάνουμε ανακοινώσεις και να κοκορευόμαστε, με μεγάλη σοβαρότητα και με σημαντικά αποτελέσματα. Με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και ευρωπαϊκά πρότυπα, ο αριθμός των αστυνομικών που έχουν επιστρέψει ή θα επιστρέψουν μέσα στην εβδομάδα υπερβαίνει τους 600. Συνολικά σε στόχους (πρεσβείες, κτίρια κλπ) η ΕΛ.ΑΣ είχε 4.470 άτομα. Ο δικός μας στόχος ήταν η μείωση αυτού του αριθμού κατά 20-24%…»
Ψέματα! Και δεν κάνει ανακοινώσεις το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, όχι για μην… κοκορευτεί, αλλά για να μην ξεφτιλιστεί. Συγκεκριμένα, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είχε περάσει ένα Προεδρικό Διάταγμα, το υπ’ αριθμόν 100/2012, με αριθμό ΦΕΚ Α-166 και τίτλο «Τροποποίηση διατάξεων του Π.Δ. 141/1991 “Αρμοδιότητες οργάνων και υπηρεσιακές ενέργειες του προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και θέματα οργάνωσης Υπηρεσιών”», που προβλέπει την απομάκρυνση όλων των αστυνομικών που υπηρετούν σε βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους, επιχειρηματίες, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους κ.λπ., η οποία έπρεπε να εκτελεστεί μέσα σε 20 ημέρες. Μετά, μια ειδική επιτροπή του υπουργείου θα εξέταζε μία προς μία τις αιτήσεις των προαναφερόμενων πολιτικών και μη προσώπων και θα αποφάσιζε κατά περίπτωση εάν συντρέχει λόγος φύλαξης του συγκεκριμένου προσώπου και από πόσους αστυνομικούς.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΞΕΣΠΑ
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.ethnos.gr

«Ο γιος μου παλεύει να ζήσει, ξεχασμένος και αδικαίωτος»
Βρίσκεται επί πέντε χρόνια και δέκα ημέρες σε «άγρυπνο κώμα», σε ένα δωμάτιο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
«Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι, αυτοί που έφεραν τον Στάθη σε αυτή την κατάσταση και να τιμωρηθούν», λέει ο τραγικός πατέρας Γιάννης Λαζαρίδης.
Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης δίνει μάχη ζωής, ξεχασμένος από όλους και αδικαίωτος, όπως λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γιάννης.
Ο Στάθης, που έκλεισε φέτος τον Σεπτέμβρη τα 33 του χρόνια, συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης τον Νοέμβριο του 2007 δέχθηκε σφαίρα από καλάσνικοφ στο κεφάλι και εκεί «σταμάτησε» η ζωή του...
Υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις, σχεδόν τέσσερις φορές διάβηκε την πόρτα του θανάτου, ταξίδεψε στο Ισραήλ για αποκατάσταση που δεν ήρθε ποτέ κι, όμως, παλεύει ακόμη καθημερινά, σε ένα κατάλευκο κι αποστειρωμένο δωμάτιο κλινικής με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό.
Ακούραστοι συνοδοιπόροι στον άνισο αγώνα που δίνει είναι οι ήρωες-γονείς του, που εναλλάσσονται σε βάρδιες ανά 15 μέρες, για να είναι πλάι στο παιδί τους.

Home » ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αρχαία Ελληνικά στα αγγλικά σχολεία από το 2014 - Μόνο εδώ δεν διδάσκονται Αρχαία Ελληνικά στα αγγλικά σχολεία από το 2014 - Μόνο εδώ δεν διδάσκονται

Στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, περιλαμβάνονται τα αρχαία ελληνικά, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα στη Βρετανία από το 2014.
Οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες.
Το υπουργείο Παιδείας στη Βρετανία έλαβε την απόφαση μετά από έρευνες που έδειξαν ότι οι Βρετανοί μαθητές έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά σε εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Αυτή τη στιγμή 1 στα 10 δημοτικά σχολεία στη χώρα δεν προσφέρει μαθήματα ξένης γλώσσας, ενώ 2 στα 10 προσφέρουν μόνο σε ορισμένες τάξεις. Αυτή τη στιγμή η διδασκαλία ξένης γλώσσας είναι υποχρεωτική μόνο στις αντίστοιχες τρεις τάξεις του Γυμνασίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑΤην επομένη ημέρα τριών αναρχοκομμουνιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής (εκτόξευση βόμβας μολότοφ στα γραφεία της στην Καρδίτσα, εισβολή «αγνώστων» και βανδαλισμοί στα γραφεία της στην Ξάνθη, παρεμπόδιση της δραστηριότητάς της και κατατρομοκράτηση του λαού του Αγρινίου, με επεισοδιακή αντισυγκέντρωση την ώρα που γίνονταν εγκαίνια του γραφείου της), διάλεξε ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ για να την χαρακτηρίσει περίπου ως… παράνομη!!!
Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, προσπερνώντας τις τρεις μαζεμένες τρομοκρατικές επιθέσεις, είπε τα εξής εξωφρενικά: «Η ΕΛ.ΑΣ. και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι. Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛ.ΑΣ. να μην ανέχεται την αυτοδικία της Χρυσής Αυγής. Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. και Χρυσής Αυγής, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα».
Πρακτικά, δηλαδή, επιδοκίμασε εμμέσως τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής (εφόσον δεν τις καταδίκασε) κι έδωσε το «πράσινο φως» στους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης δωσιλόγων, στην οποία μετέχει, να συνεχίσουν την τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής!
Έχει κάποια λογική εξήγηση αυτή η αχαρακτήριστη συμπεριφορά υπουργού αρμόδιου για τη δημόσια τάξη της χώρας; Ασφαλώς και έχει! Ας θυμηθούμε τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Βήματος της Κυριακής για τους «συνομιλητές» των ξένων πρεσβειών κι ας παραθέσουμε το σχετικό απόσπασμα για τον «περίεργο» υπουργό Δένδια: «Στη λίστα της πρεσβείας των ΗΠΑ με τα πρόσωπα που θεωρούνται «παίκτες» στο σύστημα εξουσίας είναι και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας. Και αυτό λόγω της πολιτικής που εφήρμοσε ως υπουργός Δικαιοσύνης (θέμα βίζας) και τώρα στο νέο νευραλγικό και κρίσιμο πόστο του για την εποπτεία των ερευνών για την τρομοκρατία, ενώ αποτελεί και προνομιακό συνομιλητή του Ισραήλ».
Ν. Λεονταρίδης

Στυλίδα: "Χτύπημα" στη λαθραλιεία του Μαλιακού από το λιμενικό


"Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε το φαινόμενο της λαθραλιείας στο Μαλιακό Κόλπο...", δηλώνει στο LamiaReport, ο Λιμενάρχης Στυλίδας Υποπλοίαρχος Λιάκος Κυριάκος.

Όπως είναι γνωστό η θαλάσσια περιοχή Λιβαρίου Μαλιακού Κόλπου στις εκβολές του Σπερχειού ποταμού έχει χαρακτηριστεί ως NATURA 2000 και με προεδρικό διάταγμα από το 1986 απαγορεύεται για όλη τη διάρκεια του έτους η αλιεία με οποιοδήποτε αλιευτικό εργαλείο και μέσο.

Παράλληλα με απόφαση του Λιμενάρχη Στυλίδας από το 1997 απαγορεύεται η αγκυροβολία και η κυκλοφορία κάθε πλωτού μέσου στην παραπάνω περιοχή.

Αυτές οι απαγορεύσεις έχουν επιβληθεί διότι εκεί λόγω της βιοποικιλότητας αναπαράγονται τα ψάρια που εν συνεχεία τροφοδοτούν όλο το Μαλιακό Κόλπο.

Τις προηγούμενες ημέρες στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση και αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών, εντόπισαν και ανέλκυσαν περί τα 180 μέτρα μη επιτρεπόμενες ιχθυοπαγίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν.

"Κατά καιρούς κατ΄ ευφημισμόν αλιείς ποντίζουν μη επιτρεπόμενα αλιευτικά εργαλεία (δίχτυα, ιχθυοπαγίδες) ,μη σεβόμενοι το θαλάσσιο περιβάλλον, με συνέπεια να καταστρέφουν το γόνο των ψαριών και να μειώνουν έτσι τα ιχθυαποθέματα του Μαλιακού Κόλπου, από τα οποία συντηρούν τις οικογένειες τους πλήθος επαγγελματιών αλιέων.

Οι περιπολίες του Λιμεναρχείου Στυλίδας με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτει είναι καθημερινές και ευελπιστούμε ότι με τη συνεργασία όλων των φορέων θα παταχθεί το φαινόμενο της λαθραλιείας στο Μαλιακό Κόλπο.", τονίζει μεταξύ άλλων ο Λιμενάρχης Στυλίδας Λιάκος Κυριάκος.

75 χιλιάδες ευρώ κόστισε το κακόγουστο διαφημιστικό της Κεφαλογιάννη!Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε το video του ΕΟΤ, το οποίο επιχειρεί να διαφημίσει την Ελλάδα μέσω ενός κακόγουστου σποτ, γυρισμένου στο Λονδίνο στο οποίο συμμετέχει και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη "Διαύγεια" έχει αναρτηθεί το έγγραφο με το κοστολόγιο του συγκεκριμένου κακόγουστου διαφημιστικού σποτ το οποίο κι άγγιξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 75.000 ευρώ.Πιο συγκεκριμένα, το γύρισμα του σποτ κόστισε περίπου 65.000 ευρώ, ενώ 15.500 ευρώ κόστισε η δεξίωση για 200 άτομα που ακολούθησε. Κι όλα αυτά για να διαφημιστεί ο Τάμεσης με πρωταγωνίστρια την Όλγα και μέσω αυτής της κακογουστιάς ίσως και ο ελληνικός τουρισμός. Είναι χαρακτηριστικό πως το σποτ ξεκινά με συρτάκι και στην συνέχεια διακόπτεται βίαια από τον... ελληνικό χορό "break dance". Η αυτάρεσκη Όλια εμφανίζεται στο 01:47 και στο 02:12. Να σημειωθεί πως σήμερα αιφνιδιαστικά "κατέβηκε" το επίμαχο διαφημιστικό σποτ από το επίσημο προφίλ του ΕΟΤ στο Youtube "Visit Greece".
ΠΗΓΗhttp://www.xryshaygh.com

Ὁ Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δὲν εἶναι ἀστεῖο…. Εἶναι ἤδη ἐδῶ…Θὰ σᾶς μεταφέρω μόνον μερικὲς λεπτομέρειες ἀπὸ τὶς τελευταῖες πληροφορίες ποὺ κυκλοφοροῦν, ἐλπίζοντας κι εὐχομένη, νὰ γίνουν ἀντικείμενον μελέτης καὶ παρατηρήσεως ἐπὶ τέλους.
Τὰ πράγματα εἶναι πολὺ σοβαρά. 

Περισσότερο ἀπὸ ὅσο θέλουμε νὰ δοῦμε…
Βέβαια, ἐὰν ἔχω δίκαιον, ἐὰν δῆλα δὴ πράγματι ὁ πόλεμος ξεκινᾶ ἐντὸς ὁλίγου, εἶμαι βεβαία πὼς δὲν μποροῦμε νὰ κάνουμε καὶ πάρα πολλά, πρὸ κειμένου νὰ ἀποφύγουμε τὰ ὅσα ἔπονται.
Ἀπλῶς μποροῦμε νὰ προετοιμαστοῦμε γιὰ νὰ μὴν πέσουμε ἀπὸ τὰ σύννεφα καὶ φυσικὰ γιὰ τὸ πῶς θὰ καταφέρουμε νὰ διασώσουμε μεγαλύτερον τμῆμα τοῦ πληθυσμοῦ μας…
Ἀπὸ τὴν ἄλλην, τὰ παιδιά… Τὰ παιδιά μας πρέπει νὰ προετοιμαστοῦν…
Αὐτὰ θὰ σηκώσουν τὸ βάρος τῆς ἀναδομήσεως τοῦ τόπου καὶ τοῦ πλανήτου.
Δὲν ἀξίζει τὸν κόπο νὰ τὰ ἔχουμε γιὰ πολὺ ἀκόμη κλεισμένα στὶς γυάλες τους.
Πῶς θά ἐπιβιώσουν; Πῶς θά ἀντιμετωπίσουν αὐτά πού ἔρχονται; Θά τά καταφέρουν ἤ θά γίνουν τά πρῶτα θύματα;
Πρὶν περάσω στὴν παρουσίασιν τῶν γεγονότων, μία ἀκόμη ὑπενθύμισις.
Αὐτάρκεια!

Δὲν ξέρω τὶ σκέπτεστε, πῶς τὸ σκέπτεστε καὶ ποῦ ἐλπίζει ἤ βασίζεται ὁ καθεῖς ἐξ ἡμῶν.
Ἀλλὰ ἐπιβάλλεται, ὅσο τοὐλάχιστον τὰ γεγονότα τρέχουν, νὰ μποροῦμε νὰ σταθοῦμε ζωντανοί.
Αὐτὸ σημαίνει πὼς ὀφείλουμε νὰ ἔχουμε τρόπους τέτοιους ὥς τέ νὰ παράγουμε τὴν τροφή μας.
Μὴν πιστέψῃ κανεῖς, οὔτε γιὰ μίαν στιγμή, πὼς ὅλο αὐτὸ τὸ σκηνικὸ ποὺ στήνεται, δὲν μᾶς ἀφορᾷ.
Καὶ μᾶς ἀφορᾷ καὶ μᾶς στοχεύει.
Μόνον μὲ τὴν αὐτάρκεια ἔχουμε αὐξημένες πιθανότητες ἐπιβιώσεως.
Θὰ σᾶς παρουσιάσω ἀρχικῶς τὴν ἔκτακτη ὁμιλία τοῦ Lyndon Hermyle LaRouche, στὰ τέλη Δεκεμβρίου τοῦ 2011. Ὁ  LaRouche ἑστιάζει στὸν Ὀμπάμα. Κατ’ ἐμὲ κακῶς. Ὅποιος κι ἐὰν ἦταν στὴν θέσιν του, τὰ ἴδια θὰ ἔπραττε. Ἄλλως τέ, ὑπῆρξε ποτέ ἔως σήμερα, ἀμερικανός πρόεδρος, πού σεβόταν τόν ἑαυτόν του, καί δέν ξεκίνησε ἕναν πόλεμο; Ἀστειευόμαστε;
Τουρκικά πολεμικά καταρρίπτονται από ρωσικούς πυραύλους στη Συρία,
Πολεμικές ασκήσεις Κίνας Ρωσίας Ιράν,
Νατοϊκές μυστικές επεμβάσεις στη Συρία,
Προετοιμασία Ισραήλ για χτύπημα στο Ιραν…
Είναι μετά να μην πιστεύεις ότι CIA και KGB διαβάζουν γέροντα Παΐσιο…
Ἀλέξανδρος


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...