Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 24-11-2012.

Προσκύνησε ολάκερο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ουδένα κεφάλι όρθιο, ουδένα καθεστωτικό κόμμα απροσκύνητο. Τίμιο ως προς τη φύση της πολιτικής τους παρουσίας και το ρόλο τους τον ανθελληνικό. Αισχρό και άτιμο για την πατρίδα και το λαό που αλυσοδένουνε και δολοφονούνε μαζί με τον εργοδότη τους διεθνιστικό και σιωνιστικό νεοταξισμό. Άπαντες συσκέπτονται, κάμουν επιτροπές συντονισμού έργου ανθελληνικού και από τις άλλες τις επιτροπές, αυτές της καταδιώξεως και της καταπολεμήσεως του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού!

Όλοι τους καλούν σε γενικό πόλεμο λοιπόν ενάντια στον Εθνικισμό μας. Σύμφωνοι, κι εμείς έχουμε πόλεμο εναντίον τους. Την ίδια στιγμή ο βρόγχος γύρω από το λαιμό του λαού μας σφίγγει ασφυκτικά. Διαβάζουμε στα αθροιστικά συμπεράσματα της Ελληνικής Στατιστικής ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του δεύτερου φετινού τριμήνου το διαθέσιμο εισόδημα της ελληνικής οικογένειας μειώθηκε κατά 5,4 δις ευρώ! Γνωρίζει κανείς γνώστης απλών οικονομικών στοιχείων κανένα κράτος που να σημειώνει ανάκαμψη και ανάπτυξη άνευ εθνικής παραγωγής και εισοδήματος;! Την στιγμή μάλιστα αυτή που οι καταγεγραμμένες τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες από το 2009 έως την 23 Αυγούστου 2012 έχουν φτάσει πανελλαδικά στις 3124! Οι καταγεγραμμένες κι όχι οι συνολικές αφού πολλές δεν δηλώνονται για λόγους θρησκευτικούς.

Όχι λοιπόν, δεν μιλάς μ’ αυτόν τον τρόπο για ανασυγκρότηση του κράτους παρά μονάχα όταν οδηγείς αυτό το κράτος στον ευτελισμό, το ξεπούλημα και τον τεμαχισμό εθνικού εδάφους. Κι όταν ακόμη οδηγείς το λαό στην εξαθλίωση και τον αφανισμό με την καταγεγραμμένη απώλεια 900 ελληνικών θέσεως εργασίας καθημερινά. Αυτό είναι το σχέδιο του σιωνιστικού νεοταξισμού κι αυτό εξυπηρετεί το κατοχικό καθεστώς.

Να δημιουργηθεί νέος κομματικός φορέας με ευρωπαϊκό προσανατολισμό προτείνουν οι συνεργάτες του στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά. Να πάρουν δηλαδή τα φιλελεύθερα, σοσιαλιστικά και αριστερά ρετάλια που έχουν απομείνει και να τα συνενώσουν σε ένα πρόθυμο και δωσίλογο μόρφωμα. Στα Ελληνικά Ναυπηγεία όμως τα υποβρύχια που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο στρατός και έχει πληρώσει ο λαός μας σαπίζουν και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν επτά μήνες απλήρωτοι. Στην Πάτρα ένας 33χρονος πατέρας μικρού παιδιού κρεμάστηκε από ένα καλώδιο που έβαλε στο σημείο της αυτοκτονίας το ανθελληνικό καθεστώς με τις επιλογές του.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Κασιμάτης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η ανεργία το 2013 πιθανώς να προσεγγίσει το 35% όταν ήδη περισσότεροι από τους μισούς νέους Έλληνες είναι άνεργοι. Όμως αυτό δεν απασχολεί διόλου τους συντονισμένους ψευτοταγούς. Δεν τους απασχολεί η αύξηση της ελληνικής μεταναστευτική τάσης ούτε οι ωμοί εκβιασμοί των τραπεζών με τις οποίες τάχα αναζητούν λύσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Τα δώσανε όλα οι γραικύλοι πολιτικάντηδες για να πάρουν ένα μεγάλο τίποτα αφού αυτή είναι η μοίρα του συνεχώς σκυμμένου κεφαλιού. Να πέσει από τη θέση του. Μειώνουν διαρκώς τους μισθούς πρώτης πρόσληψης, υπογράφουν ρήτρες επιβολής νέων μέτρων, προσποιούνται ότι τρίζουν τα δόντια στα αφεντικά τους με την έξοδο από το ευρώ όπως έπραξε και η κυβέρνηση μετά το σημαδεμένα πτωχευτικό έσχατο Eurogroup, με τον πολύ Γιούνκερ να μας λέει ότι δεν ξέρει πότε θα πάρει η χώρα μας το δάνειο μαμούθ των τραπεζών κι όχι βέβαια του λαού.

Το μέλλον των λαών δεν φτιάχνεται με εξωτερικά δάνεια αλλά με εσωτερική εργασία. Όμως η «προστάτρια» Αριστερά των λαϊκών δικαιωμάτων έχει άλλη γνώμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει σχέσεις με τις ΗΠΑ για τις οποίες πιστεύει πως δεν θα μας αφήσουν να γείρουμε στην αγκαλιά Ρωσίας και Κίνας. Ετοιμάζει το υπερατλαντικό ταξιδάκι του Τσίπρα που μας λέει ότι το χρέος «μας» δεν είναι βιώσιμο, πως χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση, πως δεν κρατάει μαγικό ραβδάκι και πως αν δοθεί δικαιοσύνη και όραμα στο λαό, θα μπορέσει να βάλει πλάτη στις μεγάλες αλλαγές! Η δε ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη εγκρίνει τα μέτρα γιατί λέει στοχεύουν στην σταθεροποίηση και αναγνωρίζει τη δανειακή σύμβαση ως δεσμευτικό πλαίσιο για τη χώρα!

Η δικαιοσύνη βρίσκεται στα λόγια του εισαγγελέα πρωτοδικών Χανίων πως η κυβέρνηση των δωσίλογων προσφέρει γη και ύδωρ στους «δανειστές» και πως κινδυνεύει η φυλή και το έθνος μας με αφανισμό. Λόγια που όταν τα διατρανώνει το Εθνικιστικό Κίνημα συκοφαντείται ως επικίνδυνο και απάνθρωπο.

Όμως οι δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες συνεχίζονται σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Οι δε λαθροέποικοι συνασπίζονται σε επιτροπές «αυτοπροστασίας» ενάντια στη «κακή» Χρυσή Αυγή που τάχα τους επιτίθεται και ζητούν να τεθεί το εθνικιστικό κίνημα εκτός νόμου. Στις συγκεντρώσεις τους παρευρίσκονται βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων.

Παράλληλα η εξωκοινοβουλευτική άκρα αριστερά οργανώνει πολιτοφυλακές για να «περιφρουρήσει» τις γειτονιές από τον «φασιστικό κίνδυνο». Την ίδια στιγμή οι σχολές της αστυνομίας κλείνουν λόγω κόστους για δύο χρόνια, οι εισαγωγές στις στρατιωτικές σχολές μειώνονται και οι συμφωνίες με ξένες ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρίες αντιμετώπισης εσωτερικών συγκρούσεων κλείνονται. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα είναι παρών.

Οι αμερικανικές εφημερίδες ανακαλύπτουν ανύπαρκτες επιθέσεις κατά λαθρομεταναστών και αναφέρονται στον κίνδυνο διάλυσης της ευρωζώνης, στην ανατροπή του πολιτεύματος στην Ελλάδα από «εξτρεμιστικά» πολιτικά ή στρατιωτικά κινήματα και την ευρωπαϊκή απειλή από Ρωσία και Κίνα. Όμως οι Τούρκοι γκρεμίζουν τον Άγιο Νικόλαο στην κατεχόμενη Αλικαρνασσό και οι Γερμανοί ζητούν την επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων Τούρκων στη Θράκη μας για την μετατροπή της σε Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη και την τελική κοσοβοποίηση αυτής. Η Τουρκία αλλάζει το στρατιωτικό της δόγμα των υποτιθέμενων μη προκλήσεων και στοχοποιεί ξεκάθαρα την Ελλάδα προετοιμαζόμενη για πόλεμο. Και στο ζήτημα των Σκοπίων επιταχύνεται η αναίσχυντη μακεδονοποίησή τους όταν Βουλγαρία και Ρουμανία δεν τα θέλουν καν στην Ευρώπη.

Αυτοί που τρέμουν την Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού θα την δουν σύντομα εμπρός τους. Οι ανθέλληνες θα σωπάσουν και τα ανθελληνικά σχέδια θα καταλήξουν στα σκουπίδια. Η γη μας θα δουλευτεί και θα κατοικηθεί μονάχα από Έλληνες. Και τα ελληνικά όπλα θα συντρίψουν τους επίδοξους εισβολείς. Με εθνικά συμφέρουσες συμμαχίες. Ερχόμαστε και η Ελλάς αγάλλεται. Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    

Η ΡΕΠΟΥΣΗ (ΤΟΥ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ) ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ»


Μια νέα ερώτηση στη βουλή, απευθυνόμενη στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, κατέθεσε η γνωστή Ρεπούση (του… συνωστισμού στην Προκυμαία της Σμύρνης), για την «αυξανόμενη βία κατά των ομοφυλοφίλων». Αναφέρει σχετικά: «Πρώτα ήταν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, τώρα οι ομοφυλόφιλοι. Μετανάστες και πρόσφυγες είναι οι “Εβραίοι” της σύγχρονης Ελλάδας». Ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα του φύλου αποτελούν οικουμενικά δικαιώματα του ανθρώπου και πρέπει να προστατεύονται από κάθε ευνοούμενο κράτος». Και βέβαια, κατά την προσφιλή της συνήθεια, δεν παραλείπει να καταγγείλει την Χρυσή Αυγή και να την κατονομάσει ως υπεύθυνη της «αυξανόμενης βίας», γιατί «βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν φοβάται δημόσια και εξαπολύει απειλές μίσους λέγοντας ότι “σύντομα θα έρθει η ώρα σας”, σε μία ομοφοβική επίθεση που εξαπολύθηκε πρόσφατα από μέλη της Χρυσής Αυγής» (εννοεί προφανώς έξω από το θέατρο «Χυτήριο»).
Και προστάτης των «ομοφυλοφίλων», λοιπόν, η Ρεπούση. Οι φίλοι της οι Τούρκοι τι γνώμη έχουν επ’ αυτού άραγε;http://neadeksia.wordpress.com

Έξαλλος ο Σαμαράς με την Όλγα Κεφαλογιάννη...

Από το "press-gr" > Το βίντεο μπορεί να κατέβηκε, αλλά η γκάφα έχει ήδη γίνει. Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς με την Όλγα Κεφαλογιάννη και το διαφημιστικό βίντεο που προκάλεσε σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια.


Ο πρωθυπουργός δυσαρεστήθηκε όχι μόνο με το περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και την εικόνα που θέλει να περάσει προς τα έξω για την χώρα μας, αλλά δεν του άρεσε και η... φωτογραφία που έκανε το γύρο των ΜΜΕ, μιας υπουργού να τραβάει με το κινητό της το κακό αυτό θέαμα....

Γενοκτονία εν εξελίξει: 3124 οι αυτοκτονίες λόγω μνημονίου από το 2009Γενοκτονία εν εξελίξει: 3124 οι αυτοκτονίες λόγω μνημονίου από το 2009
Από την στιγμή που ξεκινάει η πολιτική του μνημονίου στην Ελλάδα 3124 απόπειρες αυτοκτονίας έχουν πραγματοποιηθεί. Κοιτώντας τα ετήσια στατιστικά βλέπουμε, μάλιστα, μια συνεχόμενη άνοδο τους όσο διαρκεί η κρίση και η ύφεση. Και φυσικά στην συγκυβέρνηση του μνημονίου δεν κουνήθηκε ούτε το βλέφαρο τους από αυτό το ανατριχιαστικό στατιστικό.
Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο ο ανεκδιήγητος υπουργός ΠΡΟΠΟ να λέει ότι για τις αυτοκτονίες δεν φταίει το μνημόνιο, αλλά ότι «δεν υπάρχει μόνο ένας καθολικά αποδεκτός παράγοντας που προκαλεί στον άνθρωπο τέτοιας ακραίας μορφής αυτοκαταστροφικές τάσεις». Κοινώς, σύμφωνα με τον υπουργό ΠΡΟΠΟ όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν άλλους λόγους που αυτοκτόνησαν!
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση ο αξιωματούχος, ο οποίος έκανε τέτοιες επαίσχυντες δηλώσεις. Όμως στην Ελλάδα του μνημονίου η αλαζονεία είναι κοινό χαρακτηριστικό των κυβερνώντων, οπότε δεν προκαλούν εντύπωση αυτές οι δηλώσεις.http://www.xryshaygh.com

Κινητοποιήσεις δικαστικών μέχρι 8 Δεκεμβρίου

To Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με την ίδια μορφή, όπως μέχρι σήμερα, μέχρι τη σύγκλιση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 8 Δεκεμβρίου. Ανάλογη απόφαση έλαβε και η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, που παρατείνει τις κιητοποιήσεις της μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής από την Σταλινοαναθρεμμένη ΑρβελέρΜαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής από την Σταλινοαναθρεμμένη Αρβελέρ
Εμφάνιση στο Mega στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη έκανε εχθές τη νύχτα η 86χρονη βυζαντινολόγος, ιστορικός κ.τ.λ., Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. Η γηραιά κυρία, η οποία διαμένει στο Παρίσι και ζει ασφαλώς πλουσιοπάροχα, χωρίς να έχει το άγχος που έχουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες για το τι τους ξημερώνει, απεφάνθη πως στην Ελλάδα ένα είναι το πρόβλημα: «Δεν είναι το οικονομικό. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή»!
Να και οι πλήρεις δηλώσεις της: «Καλού ή κακού, το οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί. Θα αρχίσει να πάψει η αστυφιλία. Θα γυρίσουμε λίγο στο ύπαιθρο...
Διαβάστε περισσότερα εδώ.http://www.xryshaygh.com

Η εφημερίδα "L’Express": Οι πράκτορες που έπεσαν από τον ουρανό

Ο Ζαν, ο Εμιλιέν και ο Μαξίμ είναι τα ονόματα των τριών Γάλλων αλεξιπτωτιστών που ξυλοκοπήθηκαν και πυροβολήθηκαν κοντά στον χωριό Κοΐλοβτσι, του Νομού Πλέβεν, στις 15 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η γαλλική εφημερίδα "L’Express" σε δική της έρευνα της υπόθεσης. Ο Μαξίμ μάλιστα παρουσιάστηκε στις βουλγαρικές αρχές ως γιατρός της ομάδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, για τους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για μυστική στρατιωτική άσκηση της Υπηρεσίας Δράσης (SA) της Γενικής Διεύθυνσης Εξωτερικής Ασφάλειας (DGSE). Και συγκεκριμένα για "μυστική εισβολή" μέσω πτώσης από μεγάλο ύψος με μάσκα οξυγόνου (SOTGH). Σε αυτές τις επιχειρήσεις μπορεί να σημειωθεί απόκλιση πάνω από 40 χιλιομέτρων και να διατηρηθεί σε πλήρη μυστικότητα το αεροσκάφος από το οποίο έχουν πέσει οι κατάσκοποι. Ακριβώς 40 χιλιόμετρα είναι η απόσταση από το χωριό Κοΐλοβτσι μέχρι τα βουλγαρο-ρουμανικά σύνορα.
"Το ότι Γάλλοι στρατιώτες κάνουν ασκήσεις στα χωράφια μας δεν αποτελεί το βασικό πρόβλημα. Εάν η περίπτωση είναι τέτοια, θα είμαι ο πρώτος που θα αναστενάξει με ανακούφιση", σχολίασε ο δήμαρχος του χωριού Κρασιμίρ Ιβανόφ, προσθέτοντας όμως: "Σε περίπτωση όμως που έχω ειδοποιηθεί πρώτα!"
Η σιωπή γύρω από την υπόθεση δημιούργησε το κατάλληλο έδαφος για δάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν στο χωριό. Για παράδειγμα, πως πρόκειται για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, λόγω του μεγάλου αριθμού ιατρικών εργαλείων που βρέθηκαν επί τόπου. Ή ότι οι αλεξιπτωτιστές που ήταν "μάλλον μελαχρινοί για τα βουλγαρικά στάνταρ", ήταν τρομοκράτες που έκαναν έρευνα στον κοντινό πυρηνικό σταθμό «Κοζλοντούι».
Η εισαγγελία επέβαλε πληροφοριακή συσκότιση γύρω από την υπόθεση, κι όμως έμειναν κάποια ίχνη. Οι δύο Γάλλοι που πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν στα πόδια, νοσηλεύθηκαν στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου του Πλέβεν, υπό αστυνομική επιτήρηση. Σύμφωνα με μια νοσοκόμα, έφυγαν μετά από δύο ημέρες σε αναπηρικά αμαξίδια. Ο τρίτος αλεξιπτωτιστής πάλι έμενε σε μικρό δωμάτιο στον 11ο όροφο του κοντινού ξενοδοχείου «Μπαλκάν». Σύμφωνα με τη σερβιτόρα Άσια, είχε επίδεσμο στο χέρι, ενώ το πρόσωπό του ήταν τόσο μελανιασμένο που φόβιζε τον κόσμο. Όλη την ώρα τον ακολουθούσε άντρας που φορούσε πολιτικά.
Το παράδοξο είναι ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον αγνώστου δράστη, δεδομένου ότι έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα όσο των Γάλλων, τόσο και των Βουλγάρων που έλαβαν μέρος στην νυχτερινή σύγκρουση, δήλωσε ο βουλευτής του Νομού Πλέβεν Ρούμεν Πετκόφ, από το Σοσιαλιστικό Κόμμα BSP, που υπήρξε και πρώην υπουργός Εσωτερικών.
Ο ίδιος κατέθεσε τα ερωτήματά του στους αρμόδιους υπουργούς αμέσως μετά το συμβάν. Όπως σχολίασε όμως αργότερα ο ίδιος, οι απαντήσεις του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας ήταν αλληλοαποκλειόμενες.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ, επρόκειτο για λάτρεις των ακραίων αθλημάτων, ενώ κατά τη γνώμη του υπουργού Άμυνας Άνιου Άγγελοφ την συγκεκριμένη περίοδο στην περιοχή του χωριού Κοΐλοβτσι δεν υπήρξαν καθόλου πτώσεις με αλεξίπτωτο, πρόσθεσε ο βουλευτής Πετκόφ.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη – Ετοιμάζονται παράνομες αντισυγκεντρώσειςΌπως είναι γνωστό, το Σαββατοκύριακο θα γίνει περιοδεία βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής στα Χανιά και στο Ηράκλειο. Μόλις, λοιπόν, ανακοινώθηκε η περιοδεία, έσπευσαν οι γνωστοί κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών… αμερικανοκομμουνιστικών δυνάμεων να ανακοινώσουν αντισυγκεντρώσεις στις δύο πόλεις, με σκοπό αφενός μεν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με την προοπτική των επεισοδίων, ώστε να μην προσέλθει στις συγκεντρώσεις και αφετέρου να δημιουργήσουν ένα κλίμα απομόνωσης και απαξίωσης για το «απόλυτο κακό» που κατ’ αυτούς εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή.
Διαβάζουμε το σχετικό κάλεσμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Χρυσή Αυγή για αξιοποίηση περιουσίας ΥΠΕΘΑ

EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ > Οι «νεκροθάφτες» της οικονομίας έπιασαν στασίδι στα κανάλια!

Αλήθεια πόσο θέλουν για να μας τρελάνουν οι θαμώνες των διαδρόμων της… Καρολίνειας εποχής, οπαδοί του εκδυτικισμού που έφεραν την καταστροφή και την κατάρρευση της έρμης Ελλάδας; Πόσο πειστικοί μπορεί να είναι οι κ.κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος (Τζώρτζης) Παγουλάτος και Λουκάς Τσούκαλης όταν σχολιάζουν τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup; Να θυμίσω ότι ο κ. Παγουλάτος ήταν πολιτικός σύμβουλος του κ. Παπαδήμου και ο κ. Τσούκαλης οικονομικός του σύμβουλος.
Ακούσαμε, λοιπόν, τον κ. Χαρδούβελη (προαλείφεται για την θέση του Στουρνάρα στον ΙΟΒΕ) να μας εξηγεί για τον προσωπικό του αγώνα κατά την διάρκεια σκληρών διαπραγματεύσεων που έκανε με το ΔΝΤ. Δεν πέτυχε τίποτα γιατί οι άλλοι είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και έτσι δεν κατάφερε να τους πείσει. Τι κρίμα! Η απορία μου είναι γιατί θέλησε να μιλήσει. Εκτιμώ ότι τίποτα απολύτως δεν ωφελεί η παρουσία του και πολύ περισσότερο η εκ των υστέρων κριτική του. Απλά ήθελε να δηλώσει παρών!
Ο κ. Παγουλάτος από την δική του πλευρά ισχυρίστηκε ότι το ΔΝΤ δεν είχε λάβει υπόψη του τον πολλαπλασιαστή των δημοσίων δαπανών. Λες και αυτός τον είχε λάβει (υπόψη του) όταν σε δημόσιες ομιλίες του υποστήριζε μετά μανίας το πρόγραμμα.
Ο κ. Λουκάς Τσούκαλης την ίδια εποχή, μαζί με τους ήδη αναφερομένους φωστήρες των οικονομικών θεωριών, ήθελε να ιδρύσει κόμμα με αρχηγό τον ίδιο ή τον διορισμένο σήμερα Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα. Λειτούργησε με λίγα λόγια ως… προ- Τζήμερος, πως λέμε ως προμέτοχο, κάτι τέτοιο δηλαδή…
Με αυτή τη δημόσια εικόνα τέτοιου τύπου ανθρώπων ποιος πολίτης που σέβεται τον εαυτό του θα θελήσει ποτέ να συμπράξει; Και πώς να συνεργαστεί μαζί τους ένας ακέραιος, ευθύς, αξιοπρεπής άνθρωπος με πρόσωπα, δηλαδή, που ούτε θα διενοείτο ποτέ να μπάσει μέσα στο σπίτι του; Γιατί αυτοί το μόνο που επιθυμούν επι της ουσίας είναι να ευνουχίσουμε την νοημοσύνη μας και την αισθητική μας για να γίνουμε αρεστοί στο ίζημα των οπαδών της θεωρίας τους και στους σκοτεινούς παρατρεχάμενους των γραφείων των Βρυξελλών, στις μαφίες των δανειστών και τοκογλύφων της Ευρώπης!
Πάντα στην ιστορία οι κορυφαίοι της παρακμής, όμως οι κύριοι αυτοί, τροχίζουν μόνοι τους το λεπίδι της καρμανιόλας που θα τους καρατομήσει!
Τάκης Χατζής

Καλπάζει η εγκληματικότητα των “ευπαθών”Καλπάζει η εγκληματικότητα των “ευπαθών”
Στην εξάρθρωση ενδεκαμελούς σπείρας αποτελούμενη από Ρομά προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα. Η συμμορία τα δύο τελευταία χρόνια είχε πραγματοποιήσει σωρεία ληστειών με συνολική λεία τα 225.000 ευρώ. "Εγκέφαλος" της σπείρας φέρεται να είναι ένας 17χρονος "ευπαθής", ενώ η σπείρα αποτελούταν από ομοεθνείς του, των οποίων η ηλικία ξεκινούσε από τα 12 και έφτανε μέχρι τα 50. Οι συνολικές κλοπές με τις οποίες βαρύνεται μέχρι στιγμής η εν λόγω συμμορία είναι 79, ενώ οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει ακόμα. 
Ο "εγκέφαλος" της σπείρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, φυσικά, αφού αυτή είναι η τακτική του υπουργείου ΠΡΟΠΟ ενάντια στην εγκληματικότητα που μαστίζει την Ελληνική Κοινωνία. Μια τακτική η οποία οδηγεί στην κατατρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών, που γνωρίζουν ότι οι εγκληματίες παραμένουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ατιμώρητοι και ελεύθεροι να δρουν ασύδοτα. http://www.xryshaygh.com

Η Κύπρος είναι μακριά... τα αυγά είναι κοντά!Η Κύπρος είναι μακριά... τα αυγά είναι κοντά!
Σήμερα από νωρίς το πρωί, μικροομολογιούχοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, επί της λεωφόρου Συγγρού για να διαμαρτυρηθούν. Οι μικροομολογιούχοι, εξαγριωμένοι, με συνθήματα ‘’κλέφτες, ψεύτες, αλήτες" έριξαν αυγά και γιαούρτια σε φωτογραφίες του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας και υποτιθέμενου εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και του σημερινού Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.  Ήταν μια εξόχως συμβολική κίνηση που δείχνει ότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά ότι η αρχή των σημερινών δεινών του ήταν η λεγόμενη μεταπολίτευση. Να θυμίσουμε πως ο "εθνάρχης"¨είναι υπεύθυνος για την επιστροφή των ελληνικών υποβρυχίων το 1974 με το περίφημο ‘’η Κύπρος κείται μακράν’’ όταν οι τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο αφήνοντάς την απροστάτευτη. Ακόμη και αυτή την στιγμή παραμένουν στα γραφεία της ΝΔ και αρνούνται να αποχωρήσουν, αν κάποιος από τους υπεύθυνους δεν τους δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για να συναντήσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.Υ.Γ. Να σημειωθεί, ότι προ ημερών και ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρήκε το μπελά του από τους μικροομολογιούχους (τον πέτυχαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών), αλλά σώθηκε χάρις στη θωρακισμένη BMW του…http://www.xryshaygh.com

Χάος στις Βρυξέλλες - Ο Μόντι απειλεί με βέτο και η Μέρκελ δεν βλέπει συμφωνία

Η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αρχίσει αργότερα από ό,τι προβλεπόταν σήμερα στο πλαίσιο της προσπάθειας να υπάρξει συμβιβασμός για τις υφιστάμενες διαφορές σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2014-2020, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι διήρκεσαν περισσότερο οι προπαρασκευαστικές συνομιλίες, κατά τις πηγές αυτές, κάτι που δείχνει πόσο χαοτική είναι η κατάσταση στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ηγέτες δεν τα βρίσκουν ούτε στο ελάχιστο μεταξύ τους.

Η σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:00 ώρα Βελγίου (21:00 ώρα Ελλάδας) αλλά τώρα προβλέπεται ότι θα αρχίσει με τουλάχιστον μία ώρα καθυστέρηση, στις 22:00.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει τη νέα πρόταση για τον προϋπολογισμό της ΕΕ μετά τις κατ' ιδίαν συναντήσεις του με τους ηγέτες των 27. «Όλοι χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχαμε κατανείμει», είπε ένας αξιωματούχους της ΕΕ. «Έχουμε μια σημαντική καθυστέρηση την οποία απλά δεν μπορούμε να καλύψουμε».
Από την πλευρά της η Ιταλία είναι έτοιμη να εμποδίσει την έγκριση του προϋπολογισμού της ΕΕ εάν δεν διατεθούν περισσότερα κονδύλια στη χώρα του, προειδοποίησε σήμερα ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός Μάριο Μόντι.
«Για εμάς είναι απολύτως θεμελιώδες να επιτύχει η Ιταλία καλύτερα αποτελέσματα από τα σημερινά και αυτά που προβλέπονται στης προτάσεις του προσχεδίου όσον αφορά τις περιφερειακές και αγροτικές επιδοτήσεις», δήλωσε ο Μόντι κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες.
«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε λύσεις που είναι απαράδεκτες. Φυσικά, εμείς θα υιοθετήσουμε μία εποικοδομητική προσέγγιση εάν δεν καταλήξουμε σε μία συμφωνία κατά την παρούσα σύνοδο, αλλά θα είμαστε τόσο αυστηροί με την Ευρώπη, όσο είμαστε με τον εαυτό μας», υπογράμμισε ο Μόντι, εννοώντας την πολιτική αιματηρής λιτότητας που εφαρμόζει στη χώρα του. Οι διαπραγματεύσεις αναμένονται «πολύ σοβαρές και δύσκολες», διεμήνυσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι ίσως δεν καταστεί εφικτό να επιτευχθεί συμφωνία για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντός της τρέχουσας εβδομάδες και ενδέχεται να χρειαστεί να οριστεί άλλος ένας γύρος διαπραγματεύσεων αργότερα.
Η Μέρκελ, η χώρα της οποίας είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης των ταμείων της ΕΕ, είπε ότι είναι σημαντικό να γίνει καλύτερη χρήση των ευρωπαϊκών δαπανών και άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να μην υπάρξει συμφωνία στην έκτακτη σύνοδο κορυφής που διεξάγεται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες.
"Είναι σημαντικό να καταλήξουμε σε μια λύση. Το αν αυτό μπορεί να συμβεί τώρα, αυτές τις δύο ημέρες, δεν το γνωρίζω. Η Γερμανία θέλει να επιτευχθεί ο στόχος αλλά να χρειαστούμε για αυτό ένα επόμενο στάδιο", είπε η Γερμανίδα καγκελάριος μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στις Βρυξέλλες.


newsit

Τούρκικη η Κως για την βρετανική εφημερίδα MetroΤούρκικη η Κως για την βρετανική εφημερίδα Metro
Σαν πολλά λάθη δεν μαζεύονται τον τελευταίο καιρό; Βρετανική εφημερίδα αποκαλεί σε δημοσίευμά της την Κω τουρκικό νησί! Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στην εμμονή ενός κυνηγού να ταξιδέψει 2.500 μίλια για να κυνηγήσει μία σερβιτόρα.
Κατά την περιγραφή της ιστορίας του τούρκου ο δημοσιογράφος υποκύπτει  είτε από άγνοια είτε από πρόθεση- σε ένα τεράστιο λάθος: ότι δηλαδή ένα ελληνικό νησί (η Κως) έγινε ξαφνικά τουρκικό. Αυτή του η..... αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Metro» έχει προκαλέσει την αίσθηση και την οργή τόσο των ντόπιων όσο και των υπόλοιπων Ελλήνων. Είτε έγινε επίτηδες, είτε έγινε εκ παραδρομής θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος το ΥΠΕΞ, η εφημερίδα πρέπει να ανακαλέσει και εν ανάγκη να τους κάνει και μαθήματα γεωγραφίας.Πάντως τα επαναλαμβανόμενα λάθη προκαλούν υποψίες το λιγότερο, για μα μην πούμε τίποτα "βαρύ".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΑΛΛΑ ...


Ταφόπλακα στην Υγεία των Ελλήνων με υπογραφή Σαμαρά

Απογοήτευση… Ο πρωθυπουργός συντάχθηκε, τελικά, με τα συμφέροντα των δανειστών μας και των πολυεθνικών τους και «πούλησε» την Υγεία του ελληνικού λαού. Τελικά, η Ιστορία θα καταγράψει τον Αντώνη Σαμαρά ως τον μοιραίο άνθρωπο. Το έχει η μοίρα του να είναι αυτός ο οποίος καταδικάζει όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Απαριθμούμε:

- Ταφόπλακα 1: Ηταν πρωτοκλασάτος υπουργός και δελφίνος των κυβερνήσεων Μητσοτάκη. Τελικά, έγινε «πατροκτόνος» και προκάλεσε την πτώση της ίδιας του της κυβέρνησης…
- Ταφόπλακα 2: Ιδρυσε την Πολιτική Ανοιξη, για να γίνει στη συνέχεια και παιδοκτόνος, όταν διαπίστωσε ότι το αποστεωμένο πολιτικό του σχήμα δεν «τραβούσε» με τίποτα. Το… σκότωσε και έμεινε για χρόνια στον πάγο.
- Ταφόπλακα 3: Ηρθε στην εξουσία παραπλανώντας τον ελληνικό λαό με υποσχέσεις πως κάτι θα αλλάξει στη ζωή του και πως θα αναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο. Δεν έκανε τίποτε από αυτά, αλλά αρκείται να το παίζει «καλός μαθητής» της Μέρκελ και να βυθίζει τον μέσο Ελληνα όλο και βαθύτερα στον εξευτελισμό, τη φτώχεια, την πείνα. Αξιος συνεχιστής του Γιωργάκη, δηλαδή.
- Ταφόπλακα 4: Αφού έβαλε τη σφραγίδα του στον οικονομικό θάνατο των Ελλήνων, τη βάζει πλέον και στο βιολογικό μας θάνατο. Αποδέχθηκε τη ρύθμιση για τη δραστική ουσία όπως ακριβώς τη ζήτησε η τρόικα, κι ας γνωρίζει πολύ καλά ότι καταδικάζει σε άμεσο θάνατο παιδιά, εγκύους, γέροντες. Κι ας γνωρίζει πολύ καλά ότι κόβει χρόνια από τις ζωές όλων των Ελλήνων.
Τέλος. Ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του είναι εθνικά επικίνδυνοι. Κάθε μέρα που παραμένουν στην εξουσία, περιορίζονται ασφυκτικά οι πιθανότητες του ελληνικού λαού να ορθοποδήσει ποτέ ξανά. Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους. Χτες.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ!!


66ef1c33a3335c4878116afad7979c63 XL
Τι προβλέπει η σχετική ερμηνευτική του νόμου 4093/2012
Σας γνωρίζουμε ότι στο ΦΕΚ 222/12.11.2012, τεύχος Α΄, δημοσιεύτηκε ο νόμος 4093/2012 «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν.4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.», στο άρθρο πρώτο της παραγράφου ΙΑ της υποπαραγράφου ΙΑ.5 της περ.1 του οποίου περιλαμβάνονται ρυθμίσεις, με τις οποίες μειώνονται, από 1ης Ιανουαρίου 2013, οι ήδη χορηγούμενες συντάξεις καθώς και όσες θα χορηγηθούν από την ημερομηνία αυτή από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης και το Δημόσιο.
Οι μειώσεις αφορούν όλες τις συντάξεις που καταβάλλονται μεμονωμένες ή αθροιστικά (κύρια και επικουρική σύνταξη ή μέρισμα, ειδική προσαύξηση ΤΣΜΕΔΕ) για οποιαδήποτε αιτία (γήρατος-αναπηρίας-θανάτου) και από οποιαδήποτε πηγή, δηλαδή από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης, το Δημόσιο καθώς και το ΜΤΠΥ και από κάθε άλλη πηγή.
Η μείωση, γίνεται στο σύνολο της καταβαλλόμενης κύριας σύνταξης ή του αθροίσματος των κύριων συντάξεων ή αθροίσματος κύριας και επικουρικής σύνταξης ή μερίσματος που το άθροισμά τους υπερβαίνει τα 1.000,00 ευρώ κατά μήνα.
Συγκεκριμένα, οι καταβαλλόμενες μηνιαίες συντάξεις μειώνονται από 1.1.2013, ως εξής:
-Ποσό σύνταξης ή αθροίσματος άνω των 1.000,01 ευρώ και έως 1.500,00 ευρώ, κατά ποσοστό 5% στο σύνολο του ποσού. Το ποσό της σύνταξης που εναπομένει μετά την μείωση αυτή δεν μπορεί να υπολείπεται του ποσού των 1.000,01 ευρώ.
-Ποσό σύνταξης ή αθροίσματος από 1.500,01 ευρώ έως 2.000,00 ευρώ, κατά ποσοστό 10% στο σύνολο του ποσού. Το ποσό της σύνταξης που εναπομένει μετά την μείωση αυτή δεν μπορεί να υπολείπεται του ποσού των 1.425,01 ευρώ.
-Ποσό σύνταξης ή αθροίσματος από 2.000,01 ευρώ έως 3.000,00 ευρώ, κατά ποσοστό 15% στο σύνολο του ποσού. Το ποσό της σύνταξης που εναπομένει μετά την μείωση αυτή δεν μπορεί να υπολείπεται του ποσού των 1.800,01 ευρώ.
-Ποσό σύνταξης ή αθροίσματος από 3.000,01 ευρώ και άνω, κατά ποσοστό 20% στο σύνολο του ποσού. Το ποσό της σύνταξης που εναπομένει μετά την μείωση αυτή δεν μπορεί να υπολείπεται του ποσού των 2.550,01 ευρώ.
Στην περίπτωση που καταβάλλονται περισσότερες της μίας συντάξεις το ποσό που προκύπτει από τη μείωση επιμερίζεται σε κάθε σύνταξη αναλογικά, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό της κάθε σύνταξης, όπως είχε διαμορφωθεί πριν τη μείωση και αποτελεί έσοδο του οικείου ασφαλιστικού φορέα ή τομέα, από τον οποίο καταβάλλεται η σύνταξη.
Για τις ανωτέρω μειώσεις λαμβάνεται υπόψη το καταβλητέο την 31.12.2012 ποσό σύνταξης ή του αθροίσματος των συντάξεων. Λαμβάνεται δηλαδή υπόψη:
α) για την κύρια σύνταξη, το ποσό που εναπομένει μετά την παρακράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων του άρθρου 38 του ν.3863/2010 (Α΄115), όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 11 του ν.3865/2010 (Α΄120) και του άρθρου 44 του ν.3986/2011 (Α΄152) καθώς και των μειώσεων του άρθρου 2 του ν.4024/2011 (Α΄226) και του άρθρου 1 του ν. 4051/2012 (Α΄40) και

Η Θράκη στο στόχαστρο της Γερμανίας και της Τουρκίας

Επικίνδυνα παιχνίδια Γερμανών και Τούρκων στην Θράκη. Η βόμβα και το φυτίλι έχουν τοποθετηθεί και αναμένεται η… πυροδότηση. Ανθελληνικό γεωπολιτικό πόκερ εις βάρος της Ελληνικότητας της Θράκης. Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο.

Αποκαλύπτοντας πλέον τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκοφρόνων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.
Πρόκειται, σύμφωνα με το δημοσίευμα… για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σ’ ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
 
Γερμανοί και Τούρκοι συμπορεύονται στη Θράκη
Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», αναμένουν τη δημιουργία ΕΟΖ στη Θράκη.
Όταν δοθεί το «ok», 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες -αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και στην Κολονία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε «επενδύσεις» στη Θράκη.
Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί «επενδυτές» έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής αλλά, όπως προαναφέρθηκε, και απ’ όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειές τους και διαβιούν στη γείτονα.

Περιμένουν στην Προύσα
Η Άγκυρα άδραξε την ευκαιρία για να προωθήσει το σχέδιο της επανόδου των μουσουλμάνων Δυτικοθρακιωτών, οι οποίοι απελάθηκαν από το ελληνικό κράτος τις δεκαετίες του ΄60, του ΄70 και του ΄80 εξαιτίας της εξτρεμιστικής δράσης τους, και των απογόνων τους, οι οποίοι διεκδικούν ανάκτηση της ιθαγένειας που τους έχει «αφαιρεθεί».
Ωστόσο, αυτός ο αριθμός που επικαλούνται οι Γερμανοί, τον οποίο έχουν «πληροφορηθεί» από τους Τούρκους, είναι αυθαίρετος και πλασματικός.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί απ’ αυτούς- σκληροί «τουρκόφρονες»- είχαν ζητήσει και είχαν λάβει την τουρκική ιθαγένεια χάνοντας την ελληνική. Εξάλλου, ούτε η Τουρκία επέτρεπε τότε διπλή υπηκοότητα.
Σε αυτό το περιβάλλον και εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου το ελληνικό κράτος είχε αφαιρέσει την ιθαγένεια από άτομα τα οποία διαπιστωμένα λειτουργούσαν εις βάρος της χώρας και για λογαριασμό της Άγκυρας. Σε αυτούς ζητούν οι Γερμανοί, αισθανόμενοι προφανώς ότι μπορούν να απαιτούν οτιδήποτε, να επιστραφεί η ιθαγένεια για να… εργαστούν στην Ειδική Οικονομική Ζώνη της Θράκης.
Το τουρκικό κράτος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλ’ αυτά τα χρόνια έχει εξελίξει το σχεδιασμό του και κλιμακώνει την επιβουλή κατά της Θράκης. Στήριξε τους απελαθέντες, παρέχοντας οικονομικά και κοινωνικά προνόμια, τους κράτησε ενωμένους συγκεντρώνοντάς τους στην ευρύτερη περιοχή της Προύσας, συντήρησε και καλλιέργησε τον αλυτρωτισμό.
Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της Άγκυρας λειτούργησαν αδιάλειπτα για το σκοπό αυτό, υποδαυλίζοντας το αίσθημα μίσους κατά της Ελλάδας. Ένα δίκτυο οργανώσεων και συλλόγων στήθηκε μεθοδικά, διευρύνθηκε και εξαπλώθηκε μεταφέροντας την προπαγάνδα στην Ευρώπη.

Τα «Επίκαιρα» αναφέρουν ότι με πρωτεργάτη το «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» που διατηρεί παραρτήματα σε δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις, και υπό τη σκεπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), τα όργανα της Άγκυρας έχουν αποθρασυνθεί. Τώρα βλέπουν στη γερμανική δραστηριότητα στην περιοχή μια ακόμα χρυσή ευκαιρία για την ενίσχυση του σχεδίου τους. Για την ακρίβεια, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους.

Το ζήτημα όμως είναι αν η ελληνική κυβέρνηση θα δεχτεί, αφενός, να δημιουργηθεί ΕΟΖ στη Θράκη και, αφετέρου, να ικανοποιήσει τους Γερμανούς επιστρέφοντας την ιθαγένεια σε χιλιάδες μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Τουρκία.

Η ΕΟΖ, για την οποία έχουν διατυπωθεί έντονες ενστάσεις διότι προσθέτει μια «ιδιαιτερότητα» σε μια ήδη ευαίσθητη περιοχή, είναι ακόμα υπό συζήτηση. Το ζήτημα της επιστροφής της ιθαγένειας είναι τόσο εγκληματικό, που είναι αναμφίβολο αν θα μπορούσε οποιαδήποτε κυβέρνηση να το αποδεχτεί. Είναι εξωφρενικό ακόμα και γι’ αυτά που γίνονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχαν αποκαλύψει τα «Επίκαιρα», στο πλαίσιο του γερμανικού σχεδιασμού, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και κλιμακώνεται, η δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στη Θράκη είχε, μεταξύ άλλων, ως στόχο την απασχόλησή τους ως φθηνού εργατικού δυναμικού στην ΕΟΖ…

Δημογραφική αλλοίωση
Διπλωματική πηγή, σχολιάζοντας τις γερμανικές ιδέες, έλεγε «αλήθεια, μήπως έχουν προτείνει και την επιστροφή της ιθαγένειας σε περίπου 60.000 πολίτες Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, την οποία αφαίρεσε το τουρκικό κράτος στο πλαίσιο της εκδίωξης των Ρωμιών από την Τουρκία;»…
Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν μόνο οικονομικό περιεχόμενο. Η δημογραφική αλλοίωση της περιοχής, αν αφεθούν να εξελιχθούν όλα αυτά, είναι προφανές που θα οδηγήσει.

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί η γενικότερη σύγκλιση Άγκυρας-Βερολίνου. Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να λέει «όχι» στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά η Γερμανία, μετά την οικονομική ηγεμονία της, δείχνει να αναζητεί ευρύτερο και πιο ενεργό γεωπολιτικό ρόλο. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί η άμεση ανταπόκριση των Γερμανών στο αίτημα των Τούρκων για νατοϊκή συνδρομή στον έλεγχο των συνόρων με τη Συρία.

Αμερικανογερμανικός πόλεμος και φόβοι για προβοκάτσια
Εν τω μεταξύ, ο πρωταγωνιστικός ρόλος των Γερμανών στο ελληνικό ζήτημα και η επέλασή τους, που δεν περιορίζεται στο οικονομικό πεδίο, προκαλούν το αμερικανικό «ενδιαφέρον».
Η Ουάσινγκτον δεν είναι ευχαριστημένη με την προσπάθεια της Γερμανίας να εντάξει απολύτως την Ελλάδα στη σφαίρα επιρροής της. Η αμερικανική κινητικότητα στη Θράκη είναι επίσης έντονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, Αμερικανοί παράγοντες προσεγγίζουν άτομα από τη μειονότητα, εσχάτως πολλές γυναίκες, φροντίζοντας να τις στείλουν στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τη δημιουργία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γυναικείας δραστηριότητας και όλη τη γνωστή μεθοδολογία.
Αρμόδιες πηγές, που εκ της θέσεώς τους παρακολουθούν την κατάσταση, εκφράζουν την ανησυχία τους- βάσει πληροφοριών που έχουν- για το ενδεχόμενο ξένες υπηρεσίες, στο πλαίσιο του μεταξύ τους ανταγωνισμού για την επιρροή στη χώρα, να επιχειρήσουν προβοκάτσια, προκαλώντας συντονισμένη ανάφλεξη μελών της μειονότητας στη Θράκη και λαθρομεταναστών στην Αθήνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πυκνώνουν οι μυστικές συγκεντρώσεις μουσουλμάνων… κυνηγών στα ορεινά των νομών και η εκπαίδευση στα όπλα ακραίων στοιχείων της μειονότητας υπό την «επίβλεψη» του τουρκικού προξενείου, το οποίο συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτο.

Βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση για την παρακρατική δράση του Τούρκου πρόξενου και των πρακτόρων της Άγκυρας.
Την ίδια ώρα, η πυριτιδαποθήκη της Αττικής, με τους χιλιάδες εκτός ελέγχου και κοινωνικών δομών λαθρομετανάστες, προσφέρεται για προβοκάτσια, γι’ αυτό και οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες έχουν πληροφορίες για την παρουσία ξένων υπηρεσιών στις διάφορες ισλαμικές ομάδες, βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό.
Η σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας στον ελληνικό χώρο μεταφέρεται και στο χώρο των μουσουλμάνων. Υπάρχουν σε εξέλιξη συγκεκριμένες διεργασίες και σχεδιασμοί, μέσω των οποίων κάποιοι-αν προχωρήσουν- θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «Συρία». Η Θράκη και η Αττική αποτελούν πεδία των σχεδιασμών τους.

Συμπλοκές λαθρομεταναστών με ΜΑΤ στο... Κέντρο Φιλοξενίας ΚομοτηνήςΔύο αστυνομικοί τραυματίες, ο ένας σοβαρά από χτύπημα στο κεφάλι
Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν πριν μια ώρα λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής με αφορμή την τέλεση αγιασμού και το γεγονός πως δεν προμηθεύτηκαν πετρέλαιο. Οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι αφού έσπασαν τα μεταλικά κρεβάτια και δημιούργησαν αυτοσχέδια όπλα και έκαψαν τα στρώματα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με κοντάρι σοβαρά στο κεφάλι αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Στην αρχή των επεισοδίων υπήρχαν 10-15 φύλακες απέναντι σε 555 λαθρομετανάστες! Στην συνέχεια κι αφού κλήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της πόλης, δυνάμεις των ΜΑΤ κατάφεραν να καταστείλουν την εξέγερση με τη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης. Κατά την διάρκεια της εξέγερσης πακιστανοί επιχείρησαν να δραπετεύσουν. Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία στην Σχολή Αστυφυλάκων, ενώ η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, καθώς καθημερινά καλείται μια ομάδα 10-15 αστυνομικών να φυλάξει εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Υ.Γ. Υπάρχουν υπόνοιες ότι τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα, καθώς έχει παρέλθει το προβλεπόμενο τρίμηνο κράτησης των λαθρομεταναστών κι αυτοί δεν θέλουν να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν, αλλά να αφεθούν ελεύθεροι και να παραμείνουν στην πατρίδα μας. http://www.xryshaygh.com

ΚΑΛΑ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ! ΑΝ ΤΟ...ΔΕΙΣ ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ!


.
samaras-eurogroup
Οι δηλώσεις μάραναν τον Πρωθυπουργό! Προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην Ελλάδα, πράξαμε αυτό που έπρεπε. Τώρα, είναι η σειρά των Ευρωπαίων εταίρων μας και του Δ.Ν.Τ να κάνουν το ίδιο. Όσον αφορά τη συνοχή, αυτή είναι το ζητούμενο για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ε.Ε., και όχι μόνον για τις χώρες που χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια. Σας ευχαριστώ πολύ».
Περίμενε Πρωθυπουργέ στο ακουστικό σου! Αρκεί που μείναμε στο ευρώ!!!! Πού είναι όμως το ευρώ; Αν το δεις σφύρα μας! ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΕ!!!http://makeleio.gr

Ποιοι και γιατί παρακολουθούν Έλληνες πολίτες της Θράκης;


Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, όταν ο Σάββας Καλεντερίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων –ιδιαίτερα βαρυσήμαντων- για την Θράκη, πως παρακολουθούνται οι πολίτες που αντιστέκονται και που δρουν κατά της τουρκικής προπαγάνδας και του ρόλου του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής!

Ποιοι παρακολουθούν Έλληνες πατριώτες πολίτες και γιατί;

Οι πατριώτες της Θράκης αντιπαλεύουν την Άγκυρα και τους πράκτορές της επειδή διαπίστωσαν την φοβική στάση, την απόλυτη εθνική πολιτική ανυπαρξία και την μηδενική βούληση των Ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στην τουρκική εξωτερική πολιτική, η οποία αντιμετωπίζεται με φοβικότητα από τους φερόμενους ως υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας.

Και αυτοί οι πολίτες παρακολουθούνται, όπως δήλωσε ο Σάββας Καλεντερίδης!

Ποιοι παρακολουθούν Έλληνες πατριώτες πολίτες και γιατί;

Εάν είναι οι Ελληνικές κρατικές υπηρεσίες που παρακολουθούν τους πατριώτες, τότε γεννάται το εύλογο ερώτημα: Αυτές οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες με τίνος το μέρος είναι; Έχουν περισσευούμενο χρόνο να παρακολουθούν Έλληνες πολίτες τη στιγμή που οι τουρκοπράκτορες οργιάζουν στην Θράκη, η οποία βρίσκεται σε άτυπη τουρκική (συγ)κυριαρχία; Ο κίνδυνος είναι εκείνοι που δεν διστάζουν να καταδείξουν τις πρακτικές που εφαρμόζει το τουρκικό προξενείο και δεν είναι το ίδιο το τουρκικό προξενείο και οι άνθρωποί του;

Ποιοι παρακολουθούν Έλληνες πατριώτες πολίτες και γιατί;

Μήπως θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος κάποιο πολιτικό κόμμα και να γίνει σχετική ερώτηση στη Βουλή;

Μήπως θα έπρεπε να παρέμβει κάποιος εισαγγελέας και να ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες;

Μήπως η κυβέρνηση, τελικά, βλέπει ως εχθρό της τον άδολο πατριωτισμό ή αυτοί οι πατριώτες δημιουργούν εμπόδια στην ανύπαρκτη επί της Θράκης κυβέρνηση των Αθηνών;

Αν συμβαίνει αυτό, μήπως οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες λειτουργούν πέραν και κατά των συμφερόντων της χώρας;

Αν συμβαίνει αυτό, μήπως κάποιοι πρέπει να απαιτήσουν ώστε η κυβέρνηση θα πρέπει να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ λόγω επικινδυνότητάς της προς τους ίδιους τους πολίτες και κατ’ επέκταση της ίδιας της χώρας;


Μήπως πρέπει να δοθούν άμεσα τα ονόματα των πατριωτών που παρακολουθούνται στην δημοσιότητα, προκειμένου να προφυλαχθούν από “περαιτέρω” ενέργειες εναντίον τους, αλλά και προκειμένου να προχωρήσουν σε εκείνες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποζημιωθούν για την παράνομη παρακολούθησή τους αλλά και για να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους από εκείνους που τους παρακολουθούν;

Θα βρεθεί κάποιος να απαντήσει στο βασικό ερώτημα, «ποιοι παρακολουθούν Έλληνες πατριώτες πολίτες και γιατί;»

Γιατί, εάν παρακολουθούνται Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται στον εκτουρκισμό της Θράκης, τότε μήπως θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί τουρκόφρονες πολίτες που δρουν κατά της Ελληνικότητας της Θράκης;

Μήπως θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί τουρκόφρονες, γκρίζοι λύκοι και άλλα πρακτορο-εμέσματα που κυκλοφορούν ανεμπόδιστοι στην Θράκη, που έχουν οργανώσει παρακρατικές και παραστρατιωτικές ομάδες και οι οποίοι φέρονται αναμεμιγμένοι σε γιάφκες στις οποίες βρέθηκε στρατιωτικός οπλισμός (όπως έχει δημοσιεύσει στην εκπομπή “Δεσμοί Ελλήνων” του Axis Radio ο Γιάννης Νικήτας απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, έχουν υπάρξει και έχουν ανακαλυφθεί τέτοιοι χώροι – αποθήκες στρατιωτικού οπλισμού).

Περιμένουμε με ανυπομονησία να βρεθεί η άκρη στον μίτο των παρακολουθήσεων που κατήγγειλε ο κ. Καλεντερίδης. Και φοβόμαστε πως αυτή η «άκρη» θα ξεσκεπάσει σωρεία τραγικών λαθών εις βάρος της Θράκης και των πολιτών της.

Σε αναμονή των εξελίξεων λοιπόν… και των επικείμενων αποκαλύψεων…

Κωνσταντίνος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ «ΑΣΤΙΚΟΥ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣΕπίσκεψη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού και στην ειδική πτέρυγα όπου κρατούνται τα μέλη της αναρχοκομμουνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», πραγματοποίησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης και όπως μαθαίνουμε συνομίλησε με τρία μέλη της, τους Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωρτζάτο.
Τι να συζήτησε άραγε ο υπουργός με τους τρομοκράτες; Μήπως υπάρχει σε εξέλιξη κανένα αίτημα παροχής χάριτος; Αλλά κι αυτό να μην υπάρχει, πως αυτοί, κοτζάμ «επαναστάτες», που ήθελαν με τα όπλα να «ανατρέψουν το καθεστώς» και «να αλλάξουν τον κόσμο», διαλογίζονται με υπουργούς του αστικού καθεστώτος; Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο επαναστάτες;
(ΥΓ): Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής βρίσκεται στις φυλακές 38 ολόκληρα χρόνια, δεν κάνει αίτηση χάριτος (οποιαδήποτε στιγμή κάνει, την επόμενη στιγμή βγαίνει αμέσως έξω…), κι ούτε ζητά 5ήμερες άδειες και άλλες διευκολύνσεις, γιατί δεν αναγνωρίζει το καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε στη χώρα μετά το 1974 και δε θέλει καμία δοσοληψία μαζί του. Αυτός είναι ο πραγματικός επαναστάτης!http://neadeksia.wordpress.com

Βερολίνο διαλύει Ελλάδα

Γι αυτούς που δεν είχαν ως τώρα αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Ευρώπη, ίσως το χθεσινό βράδυ να ήταν – επιτέλους – εκείνο που τους άνοιξε τα μάτια: η Γερμανία εκβιάζοντας και ασκώντας μια εξαιρετικά επικίνδυνη πολιτική, απομάκρυνε εκ νέου τη «λύση» που άπαντες οι υπόλοιποι επιζητούν για το ελληνικό πρόβλημα – κι αυτό, ότι η Γερμανία έκλεισε τον δρόμο, είναι πλέον η βασική κοινή θέση στο σύνολο σχεδόν των διεθνών αναλύσεων.
Η Γερμανία κάνει πόλεμο στην ελληνική υπόθεση – δεν έχει πια αμφιβολία γι αυτό κανείς. Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί σε όσους δεν είχαν ως τώρα αντιληφθεί τι συμβαίνει, είναι το «γιατί». Γιατί το Βερολίνο οδηγεί για μία ακόμη φορά τα πράγματα στα άκρα. Η εύκολη και ίσως προφανής απάντηση είναι ότι δεν θέλει να πληρώσει. Η απάντηση όμως αυτή είναι επιδερμική και ανεπαρκής: πρώτον, επειδή παρά τους μύθους, ούτε ως τώρα πληρώνει – αντίθετα, βγάζει πολλά δισ. ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του προηγούμενου κουρέματος…
Η ουσιαστική απάντηση είναι ότι η Γερμανία, όσο η κρίση βαθαίνει, αισθάνεται ότι γίνεται – και πράγματι γίνεται – όλο και πιο ισχυρή. Η γερμανική ηγεμονία ενισχύεται μέσα από την επέκταση και την εμβάθυνση της κρίσης. Οτι μέσα από τη διαδικασία αυτή κερδίζει διαρκώς έδαφος η ηγεμονική πολιτική της τόσο στο σύνολο της ευρωζώνης, όσο και, κυρίως, στην ίδια την Ελλάδα, την οποία ετοιμάζεται τώρα να αγοράσει τζάμπα και να εγκαταστήσει εδώ άμεση πλέον δική της πολιτική, εκτελεστική και οικονομική διοίκηση, κάτι που θα συμβεί με τον ερχομό της δόσης, πιθανώς μετά τις αποφάσεις της ερχόμενης εβδομάδας.
Η Γερμανία και οι χώρες-δορυφόροι της μεγιστοποιούν τα οφέλη του Βερολίνου από την ελληνική καταστροφή, παίζοντας με τη φωτιά. Αυτό συνέβη και χθες, όπως και πολλές άλλες φορές. Και αν αυτό η Ελλάδα δεν το αντιληφθεί, και δεν αποφασίσει να το αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο με όλους τους κινδύνους που ασφαλώς συνεπάγεται, η χώρα αυτή, πλέον, απλώς δεν υπάρχει.
Δυστυχώς για τον κύριο Σαμαρά, που όντως αντιστάθηκε στους Γερμανούς ως αρχηγός της ΝΔ, ως Πρωθυπουργός δεν έπραξε το ίδιο.
Τώρα, οι «φίλοι» του από το Βερολίνου, τον φέρνουν τελεσίδικα μπροστά στο κόστος των επιλογών του, οι οποίες ήταν ακριβώς αυτές που επιθυμούσε η Γερμανία για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του από την κρίση.
Οι (ελληνικές) επιλογές, έγιναν. Τώρα, έρχονται τα (γερμανικά) οφέλη, μέσα από μία κρίση που βαθαίνει τόσο ώστε να τα μεγιστοποιήσει, αλλά όχι και να θέσει σε κίνδυνο το γερμανικό οικοδόμημα... Φυσικά, στο τέλος, δεν θα τους βγει αυτό το ευρύτερο παιγνίδι με τη φωτιά. Την Ελλάδα όμως, που ούτε θέλησε, ούτε μπόρεσε να δει τι συμβαίνει, ούτε τόλμησε να αντισταθεί, θα την έχουν ισοπεδώσει…
[Του Γεώργιου Π. Μαλούχου από Το Βήμα]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε ‘’ενεργειακό δορυφόρο’’Χωρίς ITGI, χωρίς Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τώρα εκτός South Stream η Ελλάδα
Στις 7 Δεκεμβρίου στα ρωσικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας θα ξεκινήσει με πανηγυρικές τελετές η κατασκευή ενός από τους μεγαλύτερους σύγχρονους αγωγούς φυσικού αερίου του κόσμου. Ο εν λόγω αγωγός, ο South Stream, πρόκειται να μεταφέρει ρωσικό αέριο προς τις αγορές της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης παρακάμπτοντας πλήρως την μέχρι σήμερα αρτηρία μέσω Ουκρανίας, η οποία ως γνωστό αποτέλεσε εστία προβλημάτων και τριβών μεταξύ Μόσχος και Κιέβου τα τελευταία έξι χρόνια. Ο South Stream θα αποτελείται από δύο βασικά σκέλη, το υποθαλάσσιο μέσω της Μαύρης Θάλασσας και το χερσαίο το οποίο θα διέρχεται μέσω της Βουλγαρίας. Αναμφίβολα ο αγωγός South Stream όταν ολοκληρωθεί θα αποτελεί ένα από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα έργα μεταφοράς αερίου παγκοσμίως. Η υλοποίηση του South Stream, το οποίο ως έργο ρώσικης προέλευσης, ουδέποτε έγινε αποδεκτό από το ‘’ευρωιερατείο’’ των Βρυξελλών παρά την υψηλή συμμετοχή αμιγώς ευρωπαϊκών εταιρειών.

Λαθρεμπόριο – Ραγδαία αύξηση των λαθραίων τσιγάρων

Η κατανάλωση τσιγάρων που δεν προορίζονταν για την ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο 2012 από 13,2% τον Απρίλιο, έφτασε στο 15,7 5, σύμφωνα με έρευνα εκτίμησης παράνομου εμπορίου τσιγάρων που διεξάγεται από την εταιρεία Nielsen.
Επίσης, η έρευνα δείχνει ότι σχεδόν 7 στα 10 πακέτα που δεν πωλούνται νόμιμα στην Ελλάδα είναι illicit whites (άγνωστης προέλευσης). Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την έκθεση STAR της KPMG για το θέμα, το παράνομο εμπόριο τσιγάρων στην Ελλάδα πενταπλασιάστηκε κατά την περίοδο 2008-2011.
"Από την έρευνα προκύπτει ότι το παράνομο εμπόριο τσιγάρων συνεχίζει την αυξητική πορεία του, απειλώντας τα έσοδα του κράτους και τη βιωσιμότητα του νόμιμου εμπορίου και της βιομηχανίας των καπνικών προϊόντων.
Τον τελευταίο καιρό έχουν εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες των διωκτικών αρχών και οι πρόσφατες επιτυχίες τους, όπως η κατάσχεση 14 εκατ. τσιγάρων στον Πειραιά και 128 τόνων ακατέργαστου καπνού στη Φωκίδα, δείχνουν τη βούληση της Πολιτείας να πατάξει το παραεμπόριο τσιγάρων. Ωστόσο, πρέπει να ενταθούν ακόμα περισσότερο οι έλεγχοι για να αναχαιτιστεί το πρόβλημα" σημείωσε ο γενικός διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Παπαστράτος Ιάκωβος Καργαρώτος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στο πλευρό των Αφρικανών μεταναστών ο υβριστής της Χρυσής ΑυγήςΣτο πλευρό των Αφρικανών μεταναστών ο υβριστής της Χρυσής Αυγής -ΒΙΝΤΕΟ
Δεν μας προξενεί εντύπωση το προεκλογικό διαφημιστικό σποτ του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη. Ο εν λόγω βουλευτής, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί αγωγή από την Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμηση, παρουσιάζεται ως έντιμος, αυθεντικός κι ανθρώπινος (Βίντεο 0:40), πάντα στο πλευρό των μεταναστών. Όχι των Ελλήνων, βέβαια, αλλά των Αφρικανών! Ίσως θα χρειαστεί εκεί να ψάξει μελλοντικούς ψηφοφόρους ο κ. Κυριαζίδης, καθώς και οι τελευταίοι Έλληνες που ψήφισαν μνημονιακούς βουλευτές, έχουν "κόψει" τα χέρια τους προ πολλού! Ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στους ενστόλους, οι οποίοι πίστεψαν τα λόγια του κ. Σαμαρά ότι δεν θα γίνουν περικοπές στα ειδικά μισθολόγια κι όσοι βέβαια ζουν στην Βόρεια Ελλάδα και έχουν παγώσει, καθώς δεν μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν. Ο κ. Κυριαζίδης ως πρώην ένστολος και εκλεγμένος στην Βόρεια Ελλάδα (Δράμα) εκφράζει και τις δυο κατηγορίες "κοψοχέρηδων".http://www.xryshaygh.com

Home » ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ » Την παρέμβαση Εισαγγελέα προκάλεσε ο ξυλοδαρμός καθηγητή στο ΑΠΘ Την παρέμβαση Εισαγγελέα προκάλεσε ο ξυλοδαρμός καθηγητή στο ΑΠΘ

Την παρέμβαση Εισαγγελέα προκάλεσαν τα επεισόδια ξυλοδαρμού καθηγητή και φοιτητών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και η επιστολή φοιτητών της Νομικής- την οποία κοινοποιούν στα αρμόδια όργανα του ιδρύματος- καταγγέλλοντας ανεξέλεγκτη βία στο πανεπιστήμιο από ομάδες κουκουλοφόρων.
Ο προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής παρήγγειλε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης τη διενέργεια δύο ξεχωριστών προκαταρκτικών ερευνών για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα.
Τα αδικήματα που θα διερευνηθούν αφορούν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διακεκριμένης φθοράς, της παράνομης βίας, της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας κλοπής. Οι έρευνες ανατέθηκαν σε πταισματοδίκη.
Στην επιστολή τους, οι φοιτητές της Νομικής του ΑΠΘ καταγγέλλουν συγκεκριμένα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στους χώρους της Σχολής, αλλά και συνεχόμενο κλίμα τρομοκράτησης και απειλών κατά προσώπων και θεσμών του πανεπιστημίου, που σχετίζονται τόσο με εθελοντικές πρωτοβουλίες απομάκρυνσης των σκουπιδιών όσο και με δράσεις κατά των καταλήψεων.
Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεολογική Σχολή, όταν καθηγητές και φοιτητές δέχθηκαν επίθεση από φοιτητές και εργολαβικούς υπαλλήλους, επειδή επιχείρησαν να μαζέψουν τα σκουπίδια από τον γύρω ακαδημαϊκό χώρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία φοιτήτρια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΚαλό είναι να θυμόμαστε καμιά φορά και την ιστορία, που ότι γράφει δεν ξεγράφει. Σαν σήμερα, λοιπόν, στις 22 Νοεμβρίου του… σωτηρίου έτους 1989, οι τότε τρεις αρχηγοί των κομμάτων της βουλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ανδρέας Παπανδρέου και Χαρίλαος Φλωράκης, κατά την τέταρτη φάση των διερευνητικών συνομιλιών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη, αποφάσισαν τη σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης, υπό τον ακαδημαϊκό και οικονομολόγο Ξενοφώντα Ζολώτα. Έτσι, ενώ την εποχή αυτή σ’ ολόκληρο τον κόσμο κατέρρεαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα, στην Ελλάδα το σκληρό σταλινικό ΚΚΕ έπαιρνε μερίδιο από την… αστική εξουσία.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, μία από τις πιο σκανδαλώδεις αποφάσεις εκείνης της τριμερούς συγκυβέρνησης, ήταν και η απευθείας ανάθεση της λεόντειας σύμβασης των ψηφιακών του ΟΤΕ στον Σωκράτη Κόκκαλη, γιό του Πέτρου Κόκκαλη, «υπουργού» Υγείας της ψευτο-κυβέρνησης του βουνού, το 1947-1949, με ομόφωνη απόφαση των… πολιτικών αρχηγών. Μάλιστα, λέγεται πως όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Φλωράκης, είπε παριστάνοντας τον ανήξερο: Άμα είναι για τον γιό του Πέτρου…http://neadeksia.wordpress.com

ΗΜΑΡΤΟΝ! Για τη βρετανική εφημερίδα Metro η Κως είναι τουρκική

Σαν πολλά λάθη δεν μαζεύονται τον τελευταίο καιρό; Βρετανική εφημερίδα αποκαλεί σε δημοσίευμά της την Κω τουρκικό νησί! Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στην εμμονή ενός κυνηγού να ταξιδέψει 2.500 μίλια για να κυνηγήσει μία σερβιτόρα .
Κατά την περιγραφή της ιστορίας του τούρκου ο δημοσιογράφος υποκύπτει- είτε από άγνοια είτε από πρόθεση- σε ένα τεράστιο λάθος: ότι δηλαδή ένα ελληνικό νησί (η Κως) έγινε ξαφνικά τουρκικό... Αυτή του η αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Metro» έχει προκαλέσει την αίσθηση και την οργή τόσο των ντόπιων όσο και των υπόλοιπων Ελλήνων.
Είτε έγινε επίτηδες, είτε έγινε εκ παραδρομής θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος το ΥΠΕΞ, η εφημερίδα πρέπει να ανακαλέσει και εν ανάγκη να τους κάνει και μαθήματα γεωγραφίας.Πάντως τα επαναλαμβανόμενα λάθη προκαλούν υποψίες το λιγότερο, για μα μην πούμε τίποτα "βαρύ".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Όλοι πέφτουν, η Χρυσή Αυγή καλπάζει!Όλοι πέφτουν, η Χρυσή Αυγή καλπάζει!
Επίσημη παραδοχή της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής
Μια ακόμη επιβεβαίωση της διαρκώς αυξανόμενης αποδοχής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία ήρθε δια στόματος Τάκη Θεοδωρικάκου, του προέδρου της GPO που σίγουρα δεν διάκειται φιλικά προς την Χρυσή Αυγή. Εξάλλου η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και οι περισσότερες άλλωστε "ψαλιδίζουν" τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έτσι ψαλιδίζουν και την απήχηση της Χρυσής  Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Κάθε φορά όμως έρχονται τα πραγματικά ποσοστά από τις κάλπες και τότε όλοι... πέφτουν από τα σύννεφα. Σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε πρόσφατα για την τελευταία έρευνα της GPO γράφει χαρακτηριστικά: "Όλα τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου είναι με μικρότερα ποσοστά απ’ τις βουλευτικές  εκλογές, εκτός απ’ την Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει, παρά το γεγονός ότι το 90% τη χαρακτηρίζει ακραίο κόμμα."
Τι άλλο χρειάζεται άραγε για να κατανοήσει και ο πιο δύσπιστος ότι... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Μαζὺ μὲ τὴν μπούργκα, δῶρο τὸ τσιπάκι!

Αὐτὸ θὰ πῇ σεβασμὸς στὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα!
Ἄλα τους…
Τσιπάκι στὶς γυναῖκες τους γιὰ νὰ μὴν τοὺς τὴν κοπανοῦν ἐκτὸς συνόρων!!!
Νὰ λέω τὴν ἀλήθεια ὅμως…
Αὐτὴ ἡ κοινωνία εἶναι γιὰ τελειωμό!
Ἀπὸ τὴν μία παιδιὰ ποὺ τὰ πετοῦν οἱ γονεῖς τους σὲ ὑπόγεια, ἀγκαλιὰ μὲ τὶς κατσαρίδες, κι ἀπὸ τὴν ἄλλην γυναῖκες ποὺ τὸ μόνον ποὺ τοὺς λείπει εἶναι ὁ χαλκὰς ἀπὸ τὴν μύτη. Τὶ κλειτοριδεκτομές, τὶ μποῦργκες, τὶ τσιπάκια…
Καὶ μετὰ μοῦ λένε γιὰ καλλίτερες ἡμέρες στὸν πλανήτη….
Δέν τόν ἀφήνουμε ἥσυχο τόν πλανήτη;
Ἀρκετὸ κακὸ τοῦ κάναμε μὲ τὴν ἀνισορροπία μας!
Φιλονόη.  

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία, οι οποίες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο ή να ταξιδεύουν χωρίς την άδεια του “κηδεμόνα” τους, εφεξής υφίστανται ένα νέο έλεγχο, μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος που έχουν εγκαταστήσει οι… σαουδαραβικές αρχές, το οποίο θα προειδοποιεί τις οικογένειές τους τη στιγμή ακριβώς που εγκαταλείπουν τη χώρα.
Από την περασμένη εβδομάδα, ο “κηδεμόνας” των γυναικών στη Σαουδική Αραβία, πατέρας, σύζυγος, αδελφός ή δάσκαλος, λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο ένα SMS που τον ενημερώνει ότι η γυναίκα η οποία είναι υπό τη νόμιμη κηδεμονία του, διέσχισε τα σύνορα της χώρας, ακόμα κι αν ταξιδεύει μαζί του. 
Την πληροφορία αυτή ανακοίνωσε στο Twitter η ακτιβίστρια Μανάλ αλ Σέριφ, η οποία αγωνίζεται για το δικαίωμα των γυναικών στην οδήγηση, η οποία ενημερώθηκε σχετικά από ένα ζευγάρι.
Ο σύζυγος, ο οποίος ωστόσο ταξίδευε μαζί με τη γυναίκα του, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του από την υπηρεσία μετανάστευσης που τον ενημέρωνε ότι η σύζυγός του “αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο του Ριάντ”.
“Οι αρχές κατέφυγαν στην τεχνολογία για να ελέγχουν τις γυναίκες”, τονίζει η συγγραφέας και αρθρογράφος Μπαντρίγια αλ Μπισρ, η οποία καταγγέλλει “τις συνθήκες σκλαβιάς στις οποίες παραμένει η γυναίκα στη Σαουδική Αραβία”.
Οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να βγουν από τη χώρα χωρίς την άδεια του “κηδεμόνα” τους, που για μια χήρα ή διαζευγμένη μπορεί να είναι ο ίδιος ο γιος της. Για να τούς επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα θα πρέπει να επιδείξουν στο αεροδρόμιο ή τα σύνορα ένα “κίτρινο έγγραφο” στο οποίο ο κηδεμόνας, ο οποίος το υπογράφει, θα δίνει την άδειά του.
Το νέο μέτρο ηλεκτρονικού ελέγχου έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στο Twitter.
“Καλύτερα να μας περάσουν χειροπέδες”, γράφει μια γυναίκα. ”Δεν απομένει κάτι άλλο από το να βάλουμε στις γυναίκες μας ηλεκτρονικό τσιπ, για να τις εντοπίζουμε σε όλες τους τις μετακινήσεις”, σχολίασε ειρωνικά ένας άνδρας. ”Η τεχνολογία στην υπηρεσία μιας ξεπερασμένης νοοτροπίας. Θέλουν να κρατήσουν τις γυναίκες αιχμάλωτες”, εκτιμά η Μπαντρίγια αλ Μπισρ, η οποία καταγγέλλει στα μυθιστορήματά της την κατάσταση δουλείας των γυναικών στη Σαουδική Αραβία και τονίζει ότι “καλό θα ήταν η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τις γυναίκες θύματα της οικογενειακής βίας”.
Οι σαουδαραβικές αρχές εφαρμόζουν αυστηρά τον ισλαμικό νόμο και η χώρα είναι η μοναδική στον κόσμο στην οποία οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν. Ακτιβίστριες ανέλαβαν τον Ιούνιο του 2011 εκστρατεία για να καταργηθεί η απαγόρευση αυτή και έστειλαν γραπτό αίτημά τους στο βασιλιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο βασιλιάς Αμπντάλα, ο οποίος χαρακτηρίζεται ένας συνετός μεταρρυθμιστής, παραχώρησε το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες από τις επόμενες δημοτικές εκλογές το 2015 και χαλάρωσε την πίεση από την τρομερή θρησκευτική αστυνομία, η οποία εντοπίζει τις γυναίκες που δεν έχουν επαρκώς καλυμμένο το πρόσωπό τους ή τα ανύπαντρα ζευγάρια.
Για την ακτιβίστρια Σουάντ αλ Σαμάρι, είναι “το θρησκευτικό κατεστημένο” που ασκεί πιέσεις για τη διατήρηση των περιορισμών σε βάρος των γυναικών, “οι οποίες αντιμετωπίζονται ως ανήλικες σε όλη τους τη ζωή, ακόμα κι αν κατέχουν υψηλές θέσεις στην κοινωνία”. Η αλ Σαμάρι εκτιμά ότι “δεν μπορούν να υπάρξουν πραγματικές αλλαγές στη Σαουδική Αραβία χωρίς αλλαγή της θέσης της γυναίκας και χωρίς ισότητα ανδρών και γυναικών”.
Εκτός από τους περιορισμούς στις μετακινήσεις τους, οι γυναίκες είναι αναγκασμένες να κυκλοφορούν δημοσίως με καλυμμένο το πρόσωπο είτε είναι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας είτε ξένες.
Η απαγόρευση της ανάμιξης γυναικών και ανδρών καθιστά εξάλλου δύσκολη την πρόσβαση των γυναικών σε πολλά επαγγέλματα, με αποτέλεσμα το ποσοστό ανεργίας των γυναικών να ξεπερνά το 30% σύμφωνα με επίσημη έρευνα, τη στιγμή που η χώρα έχει ανάγκη από περίπου οχτώ εκατομμύρια ξένους εργάτες.
Τον Οκτώβριο, ο τοπικός Τύπος είχε δημοσιεύσει μια οδηγία του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες δικηγόροι θα μπορούν να αγορεύουν στα δικαστήρια από αυτόν τον μήνα. Το υπουργείο ζήτησε από τα δικαστήρια να επιτρέπουν στις γυναίκες δικηγόρους, κατόχους πτυχίου Νομικής και με τριετή εμπειρία σε δικηγορικό γραφείο, να αγορεύουν ενώπιόν τους, αλλά η οδηγία αυτή έχει παραμείνει “νεκρό γράμμα”.
πηγή
Υ.Γ. Εἶναι ἀνακριβὲς τὸ ὅ,τι οἱ ξένες δὲν μποροῦν νὰ κυκλοφοροῦν ἄνευ καλύμματος στὸ πρόσωπο. Σᾶς διαβεβαιῶ. Ἁπλῶς κυκλοφοροῦν σὲ ἄλλους χώρους, πιὸ …περιορισμένους. Ἄλλως τε οἱ γυναῖκες στὴν Σαουδικὴ Ἀραβία, καὶ γενικότερα στὶς ἰσλαμικὲς κοινωνίες, σπανιότατα κυκλοφοροῦν ἐκτὸς τοῦ οἴκου τους, καὶ ποτὲ σχεδὸν ἀσυνόδευτες.

Νεκρώνει η αγορά: Καταθλιπτικά τα στοιχεία του Επαγγελματικού ΕπιμελητηρίουΝεκρώνει η αγορά: Καταθλιπτικά τα στοιχεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου


Έχουμε πολλάκις γράψει για τα στατιστικά στοιχεία περί ανεργίας που αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό και είναι ενδεικτικά της απελπισίας στην οποία οδηγούν τους Έλληνες οι μνημονιακές πολιτικές των τριμερών συγκυβερνήσεων. Όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι δεν καταγράφονται στα στοιχεία του ΟΑΕΔ όταν μείνουν άνεργοι. Πρόκειται για τους επαγγελματίες οι οποίοι αναγκάζονται να κλείσουν την επιχείρηση τους. Όλοι βλέπουμε τις κύριες εμπορικές αρτηρίες όλων των πόλεων της Ελλάδος να πλημμυρίζονται από ενοικιαστήρια και τους δρόμους να ερημώνουν.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών η ύφεση όσον αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που μας λένε οι πολιτικάντηδες και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Το 2010 οι διαγραφές από τα μητρώα του επιμελητηρίου ήταν κατά 3,86% περισσότερες από τις εγγραφές. Το 2011 πήγαμε στο 19,14%, ενώ στο πρώτο 9μηνο του 2012 έχουμε φτάσει «αισίως» στο 36,04%, δηλαδή για κάθε 10 νέες επιχειρήσεις που ανοίγουν, έχουμε το παράλληλο κλείσιμο 13,6 επιχειρήσεων.
Αυτό εξηγεί και την εικόνα ερήμωσης που εμφανίζουν οι κεντρικοί δρόμοι των Αθηνών (αφού τα στοιχεία έρχονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) και κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εξήγηση της μνημονιακής θέσης για την Ελληνική Οικονομία.  http://www.xryshaygh.com

22 2012 Ἡ Ἑλλὰς ἀποτελοῦσε στίβο μάχης πάντα!πηγή
Πάντα!
Ἀπὸ ἀρχαιοτάτων ἐτῶν!
Τί μᾶς χαρίστηκε; 
Τί μᾶς δωρίστηκε;
Τί ἐπιτύχαμε ἄνευ κόπου καί πόνου;
Μέσα στην αποπνικτική, πνιγηρή ατμόσφαιρα που τα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να μας πείσουν ότι αποτελεί την “Ελληνική Πραγματικότητα”, καλό είναι να θυμόμαστε κάτι βασικό…
Η Ελλάδα δεν περνάει ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ δύσκολες στιγμές…
Η Ελλάς από γενέσεώς της, από τα μυθικά ακόμη χρόνια, περνάει δύσκολες στιγμές.
Η Ελλάς ποτέ δεν υπήρξε επί “γης” Παράδεισος … αποτελούσε πάντα “Στίβο Μάχης” για τους Άξιους.
Η Ελλάς επιλέχθηκε να περάσει αυτή την Δοκιμασία για έναν και μόνον λόγο:
Γιατί είναι η μόνη που μπορεί να την αντέξει… Για αυτό οι θεοί και οι θεές την επέλεγαν, και την επιλέγουν, για να σαρκωθούν στην “Γη”.
Έστω για μία και μόνη ανάσα που θα πάρουν από τον Ελληνικό Αιθέρα…
Το όνομά της είναι δισύλλαβο για να αποτελεί τόσο κραυγή αμάχης…
… όσο και κύκνειο άσμα …
Ξέπνοα… 
… αλλά με το κεφάλι πάντα αγέρωχα ψηλά …
Τώρα βέβαια αὐτὸ γιὰ τοὺς «θεοὺς» καὶ τὶς «θεές»  μας, εἶναι θέμα μεγάλων συζητήσεων….
Ἀλλὰ σὲ ἐπομένη ἀνάρτησιν ἴσως νὰ τὸ ἐπεξεργαστοῦμε…
Διότι κατὰ βάθος πιστεύω πὼς ὁ ἴδιος ὁ τόπος …Θεοὺς γεννᾶ!