Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής σε στατιστικάΟ αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής σε στατιστικά
Κόμπαζε πριν λίγες μέρες Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Ενημέρωσης Mega channel ότι: "Στο Mega, τον Ενημερωτικό Τομέα του οποίου διευθύνω, κανένας Χρυσαυγίτης δε βρήκε φιλόξενο βήμα σε κανένα δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή μετά τις εκλογές. Ούτε μία φορά. Σε αντίθεση με άλλους σταθμούς, που ψαρεύουν τηλεθεατές, φιλοξενώντας συχνότατα τον Κασιδιάρη και την παρέα του, εμείς δεν πρσκαλέσαμε ποτέ ούτε έναν – σε βάρος της τηλεθέασής μας. Στα δελτία μας καταγράφουμε μόνο την υποχρεωτική (από το ΕΣΡ) δραστηριότητα του κόμματος και του αρχηγού του…"

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το κουρδισμένο αληταριό των ΕξαρχείωνΟ ΣΥΡΙΖΑ και το κουρδισμένο αληταριό των Εξαρχείων
Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος κρύβεται πίσω από την ξαφνική (και όχι βεβαίως… αυθόρμητη) εμφάνιση παρακρατικών-αναρχοκομμουνιστικών σκουπιδιών στη Γλυφάδα και την παρενόχληση στην δραστηριότητα των μελών του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, διαβάστε τι αναφέρει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ:
Αντιπαράθεση με φασίστες στη Γλυφάδα
«Ομάδα φασιστών έκανε την εμφάνισή της στο Ελληνικό αρχικά, γιουχαϊστηκε από κόσμο, και πλέον στη Γλυφάδα υπάρχει μια αντιφασιστική συγκέντρωση ενώ εμφανίστηκαν και ΜΑΤ.
Σύμφωνα με το athens indymedia η αντιπαράθεση έχει μεταφερθεί στη Γλυφάδα..».

Η πλήρης και φανερή πλέον ταύτιση των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ με το μεταφερόμενο κουρδισμένο αναρχοκομμουνιστικό αληταριό των Εξαρχείων, το παχυλώς μισθοδοτούμενο από τα μυστικά κονδύλια των υπηρεσιών του ψευδοκράτους, είναι μια ακόμα μίμηση του ανδρεοπαπανδρεϊσμού στις δόξες του! Οι παλαιότεροι σίγουρα θα θυμούνται (και με την ευκαιρία ας το πληροφορηθούν και οι νεώτεροι) το γνωστό μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με την υπόπτως… ψιλή φωνή (και την εποχή εκείνη μ’ ένα σκουλαρίκι στ’ αυτί), να οργώνει καθημερινά τα Εξάρχεια και να οργανώνει τις ομάδες κρούσης του ΠΑΣΟΚ με τους κουκουλοφόρους, που –όπως και τώρα- ήταν τα παιδιά για όλες τις βρωμοδουλειές! Καινούργιος γάιδαρος με παλιά περπατησιά, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ…
(ΥΓ): Ποιον να τρομάξουν, όμως τώρα τα κοπρόσκυλα του παρακράτους; Αυτό έλειπε να πτοούντο οι Χρυσαυγίτες από κάτι τέτοιους… χαλέδες!
Αντίοχος...http://www.xryshaygh.com

Νοε 08:50 Επεισόδια με Αλβανούς στα Σκόπια

 
Επεισόδια με Αλβανούς στα Σκόπια
Περίπου 30 νεαροί Αλβανοί, κρατώντας αλβανικές σημαίες, επιτέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε νεαρούς (σλαβαμακεδονικής καταγωγής) στη συνοικία των Σκοπίων, «Τσέντο».

Σε ένα άλλο επεισόδιο, μία ομάδα Αλβανών στο δήμο «Τσάιρ» των Σκοπίων, στον οποίο οι Αλβανοί αποτελούν πλειοψηφία, κατέβασε σημαία της ΠΓΔΜ που ήταν τοποθετημένη σε κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος και την έκαψε. Τα επεισόδια αυτά αποτελούν συνέχεια αυτών που σημειώθηκαν χθες τα ξημερώματα με το κάψιμο αλβανικών σημαιών σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Τέτοβο-Γκόστιβαρ και την αφαίρεση ακόμη μίας αλβανικής σημαία που ήταν τοποθετημένη στο πολιτιστικό κέντρο του Τετόβου.

Ακόμη, την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι στα Τίρανα, νεαροί Αλβανοί , κατέβασαν από τους ιστούς τις σημαίες της ΠΓΔΜ και τις έκαψαν. Το γεγονός εκείνο καταδικάστηκε έντονα από το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, το οποίο, ακόμη, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον πρέσβη της Αλβανίας 'Αρμπεν Τσέκου.

Τις τελευταίες ημέρες, σε περιοχές της ΠΓΔΜ οι οποίες κατοικούνται από Αλβανούς,έχουν αναρτηθεί παντού αλβανικές σημαίες, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας και της αλβανικής σημαίας. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στα Σκόπια μεγάλη εκδήλωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναμένεται να παραστούν οι πρωθυπουργοί της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα και του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι. Οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ αποτελούν το 25% του πληθυσμού της χώρας.

Cretalive

Και όμως υπάρχει ελπίδα...Και όμως υπάρχει ελπίδα...
Φτάνοντας στο τέλος του 2012, ο Ελληνικός λαός έχει αρχίσει σταδιακά να αντιλαμβάνεται την σοβαρή κατάσταση που έχει περιέλθει. Η Ελλάδα είναι η πρώτη στο στόχαστρο διεθνών κερδοσκόπων οι οποίοι, πλέον,έχουν βαλθεί με νύχια και με δόντια, να υποδουλώσουν το Ελληνικό έθνος μέσω του χρήματος. Σε περιόδους δυσπραγίας και βαθειάς οικονομικής ύφεσης, όταν η ανεργία είναι σε δυσθεώρητα επίπεδα και το χρήμα είναι σπάνιο, όταν τα προβλήματα οικονομικής φύσεως πλήττουν αδιάκριτα επιχειρηματίες και οικογενείαρχες που ποτέ δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μέχρι πρόσφατα, ακόμα και τότε, υπάρχουν τρόποι εξεύρεσης χρημάτων. Τα μεγάλα κεφάλαια μέσω πλέον των κρατών και των αντίστοιχων κοινοβουλίων τους, βρήκαν τον "Δούρειο Ίππο" να πολιορκήσουν την Ελλάδα.
Το όλο θέμα ήταν απλό, θα βρίσκανε μια ομάδα πολιτικών, μαθημένων με ακριβά γούστα και περίτρανες σπουδές και θα τους εγκαθιστούσαν στην πλάτη του πολύπαθου Ελληνικού λαού. Όλα πηγαίναν μία χαρά μέχρι πρότινος,στην ζωή των αστών: ακριβές τηλεοράσεις, καινούργια αυτοκίνητα, πολλά ρούχα, ένα ψυγείο γεμάτο με άπειρα εδέσματα, σπίτια, εξοχικά και πολλά απο αυτά χωρίς ιδιαίτερο μόχθο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό συνέβαινε σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και για πολλά χρόνια. Αυτό δεν συνέβει απο την μία μέρα στην άλλη και ούτε ήταν εύκολο εγχείρημα για αυτούς που το σχεδίασαν. Στην Ελληνική κοινωνία βεβαία, ήταν αξιοπρόσεχτο το κατά πόσο πολύ είχε γίνει καταναλωτική και επιρρεπής στο εύκολο κέρδος.

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ένας στους πέντε άστεγους έχει πτυχίο Πανεπιστημίου .¨Ολο και περισσότεροι  καταφεύγουν στα συσίτια , ενώ αυξάνεται ο αριθμός των λεγόμενων  <νεοαστέγων> .Τό ακόμα ποιό θληβερό είναι όμως ότι ένας στούς πέντε έχει πτυχίο και οι περισσότεροι βρίσκονται σε παραγωγική  ηλικία .
Σύμφωνα με έρευνα της Μη Κυβερνιτικής Οργλανωσης <Κλίμακα> το προφίλ όσων δεν άχουν να φάνε η είναι σχεδόν άστεγοι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια . Δέν είναι μόνο παράνομοι μετανάστες , δεν είναι μόνο τοξικομανείς η ψυχικά ασθενείς η αλκοολικοί . Είναι πολίτες της διπλανής πόρτας : άνεργοι σε παραγωγική ηλικία (20 εως 45 ετών) με μέτριο ως υψηλό μορφωτικό επίπεδο . Ένας στους πέντε έχει πτυχίο
Η έρευνα που διενεργήθηκε σε 214 άτομα , χρησιμοποιεί ένα όρο που η κρίση έχει εισάγει στο ελληνικό λεξιλόγιο , τον όρο <νεοάστεγος> Ως νεαάστεγος χαρακτηρίζεται όποιος βρίσκεται ένα βήμα από τον δρόμο , και ζεί κάτω από τα όρια της φτώχειας .Άνεργοι που έχασαν το σπίτι τους η και δεν μπορούν να το συντηρήσουν , εργαζόμενοι που απολύθηκαν λίγο πριν την σύνταξη , και κοινωνικά ενταγμένοι μετανάστες .
Στό δείγμα των 214 ατόμων της έρευνας εντυπωσιάζει το προφίλ των ανθρώπων αυτών :
Το 50% έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον την υποχρεωτική εκπαίδευση
Τό 25% έχει ολοκληρώσει την μέση εκαίδευση
Τό 19,6 % έχει πτυχίο .
Τά άτομα αυτά είναι ηλικίας 25-45 ετών και είναι οι περισσότεροι άνεργοι από κλάδους που μαστίζονται από την κρίση : Τό  24.8% προέρχονται από τις κατασκευές . Τό 21,9% ήταν ιδιοτικοί υπάλληλοι . Τό 18,1% είχαν επιχείρηση . Τό 16,2% απασχολούνταν σε τουριστικά επαγγέλματα . Τό 6,7% εργάζονταν στην Ναυτιλία . 

ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΡεζίλι των… σκυλιών έχει γίνει ο γραφικός και προκλητικός βο(υ)λευτής του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, Π. Τατσόπουλος, με τις γνωστές δηλώσεις του για τη… μισή Αθήνα, στο περιοδικό «Crash» του Γ. Τράγκα. Πέρα από τη φοβερή πλάκα που γίνεται στο διαδίκτυο, του την έπεσαν και οι… συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε, αυτούς τους ανελέητους ιεροεξεταστές που ομνύουν δέκα φορές την ημέρα όρκο πίστης στον «μεγάλο Στάλιν» και νυχθημερόν ονειρεύονται αιματηρές «εκκαθαρίσεις» (και «συντρόφων» συμπεριλαμβανομένων…) και νέες Δίκες της Μόσχας. Οι οποίοι με ύφος… εκατό Βιζίνσκι (σταλινικός αρχιεισαγγελέας των Δικών), του καταλογίζουν «ομοφοβία και σεξισμό χρυσαυγίτικου τύπου», «παροχή εξηγήσεων στους φασίστες» και άλλες φοβερές κατηγορίες, που στους καιρούς που νοσταλγούν θα ισοδυναμούσαν με καταδίκη σε τουλάχιστον δέκα χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στα Γκούλαγκ, για να μην πούμε επιτόπου εκτέλεση με τον… παραδοσιακό τρόπο της Τσέκα (μια σφαίρα στο σβέρκο…). Να αναφέρουμε κανά δυο από τις δηλητηριώδεις επιθέσεις των σταλινικών στον Τατσόπουλο:

Πρωτοφανές έγγραφο-προειδοποίηση στην κυβέρνηση: "Έχετε πλήξει το ηθικό μας..."

Με την ένδειξη "Εξαιρετικά επείγον" σε έγγραφό του ο Αρχηγός του ΓΕΝ, Κοσμάς Χρηστίδης, έγiνε ίσως ο πρώτος ανώτατος αξιωματικός μετά το Κίνημα του Ναυτικού το 1973 που έθεσε μετ'επιτάσεως και ζητά απαντήσεις σε ζήτημα πολιτικής υφής, τυπικά απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (υπουργό και δύο υφυπουργούς), ουσιαστικά, όμως, στην ίδια την κυβέρνηση.

Στο εσωτερικό έγγραφό του ο Α/ΓΕΝ χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης γα την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα στελέχη (Οι επελθούσες αλλαγές στις αποδοχές του στρατιωτικού προσωπικού έχουν πλήξει το ηθικό των στελεχών...), ("...μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αδικία, δυσπιστία, άνιση μεταχείριση στελεχών που συνεχίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, έναντι συναδέλφων τους που απεχώρησαν και κατοχύρωσαν τα δικαιώματά τους, αμφισβήτηση, έλλειψη προοπτικής και το κυριότερο διασάλευση της λειτουργίας των ασφαλιστικών μας ταμείων...") και ζητά απαντήσεις "εδώ και τώρα"!
Όσο σοβαρό και αν είναι το έγγραφο που υπογράφει ο Α/ΓΕΝ, ακόμα πιο σοβαρή είναι η ενέργειά του που σπάει ένα "ταμπού" της Μεταπολίτευσης: Οι αξιωματικοί επισήμως δεν θέτουν πολιτικά ζητήματα στην πολιτική ηγεσία. Και τα θέματα που θέτει είναι 100% πολιτικά, έστω και αν ακούγονται ως "οικονομικά".
Ερώτημα είναι το "Γιατί προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια από την στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αφού στο υπουργείο, όπως και σε ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό δεν αποφασίζει η κυβέρνηση για τα οικονομικά ζητήματα, αλλά η τρόϊκα". Ίσως γιατί πιστεύει το αντίθετο. Ότι θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να αλλάξει την θεση της...
Ο αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης είναι ένας καλός αξιωματικός, "μάχιμος", αν και "μηχανικός" με έμφαση στα ηλεκτρονικά (υπηρέτησε ως Αξιωματικός Ηλεκτρονικού Πολέμου, Αξιωματικού Αεραμύνης και Κατευθυνομένων Βλημάτων κλπ). Αποδείχθηκε μάλλον καλύτερος απ'ότι πίστευαν οι περισσότεροι όταν επιλέχθηκε από μια θέση πρακτικά "βοηθού αποθηκάριου" για να αναλάβει την ηγεσία του Ναυτικού στο πολιτικό πραξικόπημα των Παπανδρέου-Μπεγλίτη της 1ης Νοεμβρίου 2011, προφανώς γιατί κρίθηκε έμπιστος της τότε κυβέρνησης μειωμένης εθνικής αντίληψης.
Και ίσως να αδικήθηκε από τον τρόπο που ανέλαβε Αρχηγός, με τον αποκεφαλισμό έξι ανωτέρων του που σίγουρα στοιχειώνουν την παρουσία του στην θέση του Α/ΓΕΝ.
Τι τον έκανε, όμως, να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση; Η πίεση από την πλευρά των στελεχών, σίγουρα είναι ο ένας λόγος.
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά μεταξύ των αξιωματικών, υπαξιωματικών και γενικά μονίμων στελεχών των ΕΔ. Υπάρχει οργή και είναι δικαιολογημένη.
Όσο και αν η τοποθέτηση ενός γνήσιου εκπροσώπου της πατριωτικής πτέρυγας της ΝΔ, του Πάνου Παναγιωτοπουλου ως επικεφαλής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ο έξυπνος "χαμηλών τόνων" τρόπος που έχει χειριστεί μέχρι στιγμής το ζήτημα των μειώσεων στις αποδοχές των στελεχών, λειτουργεί ως "αλεξικέραυνο", η κατάσταση έχει φτάσει στο "μη περαιτέρω".
Και ο Αρχηγός "δικαιούται διά να ομιλεί" αυτοδίκαια, πλέον.
"Έστω και κατ'αυτό τον τρόπο που αμφισβητεί την σχέση πολιτικής και στρατιωτικής ιεραρχίας;" θα διερωτηθούν κάποιοι.
Εκτίμησή μας είναι ότι έκανε λάθος θέτοντας κατ'αυτό τον τρόπο το ζήτημα. Υπάρχει θέμα πειθαρχίας. Η στρατιωτική ηγεσία δεν μπορεί να δημιουργεί ζητήματα πειθαρχίας κατ'αυτό τον τρόπο σε μια τέτοια εποχή. Τουλάχιστον έπρεπε να θέσει και το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Στόλου. Πόσο καιρό έχουν να κάνουν σοβαρή άσκηση στην Διοίκηση Φρεγατών και Υποβρυχίων;
Αλλά υπάρχει και ο αντίλογος: Αν δεν τεθούν τώρα ζητήματα, πότε; Οι ξένοι έχουν αναλάβει τον έλεγχο της χώρας. Υπάρχουν καταλληλότεροι για να θέσουν έστω εμμέσως, αλλά με σαφήνεια, ζητήματα ακολουθούμενης πολιτικής στο στράτευμα, από τους φυσικούς ηγέτες των ΕΔ;
Ένας δεύτερος λόγος θα μπορούσε να είναι η ανάγκη που νιώθει εν όψει κρίσεων να δώσει το στίγμα του και να ενισχύσει την υστεροφημία του, αφού είναι σφόδρα πιθανή η αποστρατεία του.
Το βέβαιο είναι ότι ο Αρχηγός διέβη τον Ρουβικώνα.
Ας μην θεωρήσει η πολιτική ηγεσία της χώρας ότι "Όλα καλά στις Ένοπλες Δυνάμεις, το "έφαγαν" κι αυτό" γιατί έτσι τους βολεύει. Ας ακούσουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας σε αυτά που τους λέει και τους εφιστά την προσοχή.
Διαβάστε ολόκληρο το περιεχόμενο του πρωτοφανούς εγγράφου του Α/ΓΕΝ και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
“Το ΓΕΝ έχει γίνει αποδέκτης μεγάλου αριθμού τηλεφωνημάτων από αξιωματικούς και υπαξιωματικούς οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για ανακοινώσεις που γίνονται από τα Μ.Μ.Ε περί επικείμενης φορολόγησης των εφάπαξ παροχών, με αναδρομική μάλιστα από το 2010 εφαρμογή, γεγονός που θα οδηγήσει σε μείωση που θα φτάνει ακόμη και σε ποσοστά του 45%.
Οι επελθούσες αλλαγές στις αποδοχές του στρατιωτικού προσωπικού έχουν πλήξει τόσο το ηθικό των στελεχών όσο και την ικανότητα διαχείρισης της οικογενειακής τους καθημερινότητας, είναι δε αυτονόητο ότι η μείωση των εφάπαξ παροχών δημιουργεί μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αδικία, δυσπιστία, άνιση μεταχείριση στελεχών που συνεχίζουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, έναντι συναδέλφων τους που απεχώρησαν και κατοχύρωσαν τα δικαιώματά τους, αμφισβήτηση, έλλειψη προοπτικής και το κυριότερο διασάλευση της λειτουργίας των ασφαλιστικών μας ταμείων καθώς είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσει ένα μεγάλο κύμα φυγής μέσω υποβολής παραιτήσεων, γεγονός που θα ενεργοποιήσει σειρά άλλων παρενεργειών.
Κατόπιν των ανωτέρω έχουμε την άποψη ότι θα πρέπει να εκδηλώσετε ενέργειές σας είτε προς την κατεύθυνση της διάψευσης των συγκεκριμένων ειδήσεων είτε με ουσιαστική παρέμβαση προς το Υπουργείο Οικονομικών με σκοπό την αποφυγή τέτοιων δυσμενών εξελίξεων, όπως αυτό της φορολόγησης του εφάπαξ”.
Το ζήτημα, φυσικά δεν είναι το εφάπαξ (το οποίο δεν παύει να είναι κρίσιμο). Το εφάπαξ χρησιμοποιείται ως αφορμή για να τεθεί "κόκκινη γραμμή" από πλευράς ηγεσίας του ΠΝ και να τονιστεί ότι "Δεν γίνονται αποδεκτές οι νέες μειώσεις στις αποδοχές μας".
Και βέβαια, δεν θα λυθεί το πρόβλημα ακόμα και αν αποστρατευθεί ο Α/ΓΕΝ στις κρίσεις που έρχονται.
Όταν το τρένο έρχεται, δεν κοιτάμε την αντίθετη κατεύθυνση κλείνοντας και τα αυτιά μας και υποδυόμαστε ότι "Δεν υπάρχει τρένο". Γιατί τότε θα περάσει από πάνω μας...

ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣΗ «δημοκρατία» έγραψε χθες για το επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας που φέρεται ότι παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη και το οποίο αποκάλυψε το περιοδικό «Επίκαιρα». Σύμφωνα με το περιοδικό, υπάρχουν πιέσεις της Γερμανίας «προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων τουρκόφρονων μουσουλμάνων και των οικογενειών τους στη δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.
Πρόκειται για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες».
Ουσιαστικά, αν το ρεπορτάζ είναι ακριβές, οι Γερμανοί προωθούν τον διαμελισμό της πατρίδας μας ξεκινώντας από απόσχιση της Θράκης. Τα βασικά «εργαλεία» τους γι’ αυτή τη φριχτή μεθόδευση είναι οι δεκάδες χιλιάδες απελαθέντες τουρκόφρονες μουσουλμάνοι και η θεσμοθέτηση της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη.
Τούτη η… σύλληψη δεν πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι Γερμανοί, την περίοδο της Κατοχής, είχαν κόψει την Ελλάδα σε κομμάτια. Η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη είχαν… ανατεθεί στη Βουλγαρία, η οποία συνεργάστηκε με τον Αξονα.
Οι Γερμανοί ουδέποτε υπήρξαν σύμμαχοι της χώρας μας – για καθαρά γεωπολιτικούς αλλά και ευρύτερους πολιτισμικούς λόγους. Φυσικά δεν πρόκειται να μας «αγαπήσουν» τώρα, που βρισκόμαστε σε κατάσταση αδυναμίας.

Βουλευτής Κοντογιάννης: Ε, δεν ξέρω ακριβώς που θα πάνε τα λεφτά…

Ωραίος ο συμπαθής κατά τα άλλα, βουλευτής Κοντογιάννης πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ και την Πόπη Τσαπανίδου. Άρχισε όμως τον μεσσιανισμό της δόσης που θα σώσει την οικονομία. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της παρουσιάστριας:
Τσαπανίδου: Μα για ποιά δόση μας μιλάτε, αφού όλα τα λεφτά θα πάνε έξω! Από τα 31 δις, μόνο τα 3,5 θα μείνουν στην Ελλάδα!

Κοντογιάννης: Μα ξέρετε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα 3,5 δις για την οικονομία; (!!)

Τσαπανίδου: Εξαρτάται που θα πάνε. Εσείς ξέρετε που θα πάνε;

Κοντογιάννης: Εεε, δεν ξέρω ακριβώς που θα πάνε, αυτά τα γνωρίζει το υπουργείο οικονομικών!!!

Και μετά κατηγορούμε τον Χρυσοχοΐδη, που είπε ο άνθρωπος ότι “δεν διάβασε το μνημόνιο, γιατί είχε εμπιστοσύνη στον Παπακωνσταντίνου”. Τον κύριο Παπακωνσταντίνου που θα σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ με τις εισαγγελικές παραγγελίες των οικονομικών εισαγγελεων.

Ας αρχίσουμε να ανησυχούμε… και ο κύριος Στουρνάρας, συνεργάτης του Σημίτη υπήρξε. Προς τι η εμπιστοσύνη κύριε Κοντογιάννη στο ΙΕΚ Σημίτη;
 

Τα 94 χρόνια του ΚΚΕ και οι ιδρυτές τουΤα 94 του χρόνια κλείνει αυτές τις μέρες το ΚΚΕ, και το εορτάζει δεόντως:
«Εκδήλωση αφιερωμένη στην 94χρονη διαδρομή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και θα παραστούν εκπρόσωποι φίλιων κομμάτων από την Ισπανία και την Τουρκία. Θα ακολουθήσει συναυλία…».
Ευκαιρίας δοθείσης, θα κάνουμε κι εμείς ένα αφιέρωμα στην ίδρυση του ΚΚΕ, του κόμματος «του εγκλήματος και της προδοσίας», συμφώνως με τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον πρεσβύτερο. Θα ξεκινήσουμε από τα… προκαταρκτικά.
Στην αυγή του 20ου αιώνος, λοιπόν, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες εμφανίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι οργανώσεις σε Αθήνα και Βόλο ήταν στην ουσία ολιγομελείς παρέες διανοουμένων, και παρέμειναν τέτοιες καθώς δεν κατάφεραν να «ανοιχθούν» στην κοινωνία και να προσελκύσουν τις λαϊκές μάζες. Μόνο οι εν Θεσσαλονίκη σοσιαλιστικές οργανώσεις ήσαν άξιες λόγου, λόγω της εκεί παρουσίας περί των 80.000 Εβραίων, οι οποίοι Εβραίοι ήταν διεθνώς η «μαγιά» της κομμουνιστικής ανατροπής.
Στην υπό οθωμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, οι πρώτοι σοσιαλιστές ήσαν Εβραίοι -κυρίως από την Βουλγαρία-, με πρωτοστατούντα τον Αβραάμ Μπεναρόγια, γεννηθέντα το 1887 στην Βουλγαρία και μετέπειτα διδάσκαλο της βουλγαρικής γλώσσης στο εβραϊκό σχολείο της Φιλιππουπόλεως (Πλόβντιβ). Ο Μπεναρόγια μυήθηκε στον μαρξισμό το 1907 κι έναν χρόνο αργότερα συνέγραψε το βιβλίο «Το εβραϊκό ζήτημα και η σοσιαλδημοκρατία» (την εποχή εκείνη ακόμα και το κόμμα του Λένιν λεγόταν «σοσιαλδημοκρατικό» κι όχι «κομμουνιστικό»), εις το οποίο εξηγούσε την ανάγκη στρατεύσεως των όπου γης Εβραίων στα «σοσιαλδημοκρατικά» (μαρξιστικά) κόμματα. Οι διεθνείς δυνάμεις που κατηύθυναν τα μαρξιστικά κινήματα ξεχώρισαν τον Εβραίο αυτό διδάσκαλο και το 1908 τον έστειλαν στην Θεσσαλονίκη για να οργανώσει την κατάσταση. Μέχρι τότε, οι οργανωμένοι μαρξιστές της πόλεως (άπαντες Εβραίοι…) ήταν διασπασμένοι σε μικρές γκρούπες, με πρόσχημα ιδεολογικές διαφορές, αλλά στην πραγματικότητα εξαιτίας της ελλείψεως  συντονισμού και ενός ικανού ηγέτη. Αυτόν τον ρόλο ορίστηκε να παίξει ο Μπεναρόγια.
Μετά τον ερχομό του στην πόλη, οι διάσπαρτες ομάδες και ομαδούλες ενώθηκαν υπό την ηγεσία του και σχημάτισαν την «Σοσιαλιστική Εργατική Ομοσπονδία – Φεντερασιόν», το 1909. Η πρώτη πράξη της Φεντερασιόν, ήταν η έκδοση μιας εβδομαδιαίας εφημερίδος, υπό τον τίτλο «Εφημερίς του Εργάτου», σε τέσσερις γλώσσες: εβραϊκά, ελληνικά, τουρκικά και βουλγαρικά. Αργότερα, η εφημερίς άλλαξε τον τίτλο της σε «Εργατική Αλληλεγγύη» (με τον ίδιο τίτλο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα του Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ…) και τελικώς σε «Αβάντι», με εκδότη τον (Εβραίο) Αλμπέρτο Αρδίττι. Από τις νεώτερες εκδόσεις απαλείφθησαν οι άλλες γλώσσες κι έμειναν μόνον τα εβραϊκά, προφανώς επειδή δεν είχαν μη Εβραίους αναγνώστας…

«Μας έδωσαν» 156 δις και τους δώσαμε 202! Ποιος πληρώνει ποιον;

Του Νίκου Μπογιόπουλου - Οι κυβερνώντες μας λένε ότι δανείζονται γιατί η Ελλάδα έχει χρέη. Ψέμα! Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα - και κάθε καπιταλιστικό κράτος- έχει χρέη επειδή δανείζεται. Και δανείζεται γιατί έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός. Μέσα από τις πιστώσεις και την τροφοδότηση του κεφαλαίου για την αναπαραγωγή του. Με μόνιμο, βέβαια, οφειλέτη το λαό, στις πλάτες του οποίου μετακυλίονται τα βάρη που χρεώνει στο δημόσιο ταμείο η πλουτοκρατία. Μας λένε ότι παίρνουν δάνεια, για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Ψέμα! Το μεγαλύτερο ψέμα του τωρινού, του προηγούμενου και του επόμενου αιώνα!


Η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη: Είναι οι μισθοί και οι συντάξεις του λαού που πληρώνουν τα δάνεια των κεφαλαιοκρατών και όχι το αντίστροφο.

Πριν από λίγες μέρες, ο «Ρ», εστιάζοντας στα στοιχεία του ίδιου του προϋπολογισμού των κυβερνώντων για το 2013, αναδείκνυε αυτήν ακριβώς την αλήθεια: Οτι είναι οι μισθοί και οι συντάξεις που λεηλατούνται, ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η δανειοδότηση των κεφαλαιοκρατών και να εισπράττουν οι τοκογλύφοι τα πανωτόκια.

Είναι χαρακτηριστικό:

Στα τρία χρόνια των Μνημονίων (2010 – 2012) τα δάνεια που υποτίθεται έχουν εκταμιευθεί για την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης ακόμα κι αυτής της «σούπερ» δόσης των 44 δισ. ευρώ που ακόμα εκκρεμεί) ανέρχονται στα 156 δισ. ευρώ.

Κι όμως! Το ίδιο διάστημα, ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους ένα ποσό που ξεπερνάει τα 202 δισ. ευρώ!

Δηλαδή: «Μας έδωσαν» 156 και τους δώσαμε 202!

Ποιος πληρώνει, λοιπόν;

*Αυτή η τραγωδία για το λαό δεν αρχίζει με τα Μνημόνια και δε σταματά στα Μνημόνια. Είναι μια τραγωδία διαρκείας.

Πρόκειται για την πάγια τακτική του κράτους των κεφαλαιοκρατών: Αυτοί δανείζονται, αυτοί ξεκοκαλίζουν αστρονομικά ποσά, με τα οποία χρηματοδοτούν την κερδοφόρα δράση τους, κι από την άλλη ο λαός πληρώνει τα χρέη τους και μάλιστα στο πολλαπλάσιο, με τόκο!

Αδιάψευστος μάρτυρας και πάλι τα επίσημα στοιχεία. Τα δικά τους στοιχεία! Τα έχουν, μάλιστα, συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό (σελίδα 133), στους σχετικούς πίνακες με τις δαπάνες για την καταβολή τόκων, χρεολυσίων και τις εξοφλήσεις βραχυπρόθεσμων τίτλων και εντόκων γραμματίων.

Ας δούμε τι ομολογούν:

α) Από το Μάαστριχτ και μετά, δηλαδή την τελευταία 20ετία, ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει σε εγχώριους και ξένους τοκογλύφους και κερδοσκόπους το αστρονομικό ποσό των 772,9 δισ. ευρώ!

β) Μόνο από το 2000 και μετά, δηλαδή από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει για τόκους και χρεολύσια μακροπρόθεσμων δανείων το ποσό των 400,5 δισ. ευρώ. Την ίδια περίοδο, για εξοφλήσεις εντόκων και βραχυπρόθεσμων τίτλων έχει πληρώσει πάνω από 240 δισ. ευρώ. Αθροισμα: 640,5 δισ. ευρώ!

γ) Από το Μάαστριχτ και μετά, 4 ολόκληρα ΑΕΠ της χώρας έχουν πάει σε… τόκους και χρέη! Μάλιστα, από αυτά, πάνω από 3 ολόκληρα ΑΕΠ έχουν εξανεμιστεί σε τόκους και χρεολύσια κατά την περίοδο της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη!

*Είναι προφανές τι συμβαίνει:

Τα λαϊκά στρώματα πλήρωσαν την τελευταία 20ετία (και κυρίως κατά την περίοδο της «ευρω-ευημερίας») σε τόκους για το δημόσιο χρέος που άλλοι το δημιούργησαν, άλλοι το προκάλεσαν και άλλοι το «έφαγαν», κοντά ένα τρισεκατομμύριο ευρώ!

Αυτή είναι η αλήθεια για την τάξη των καταπιεστών που θησαυρίζει και για την τάξη των καταπιεζομένων που πληρώνει.

Και τώρα, μετά από αυτό το αδιανόητο «ριφιφί», τι μας λένε:

Οτι ο ελληνικός λαός, στο όνομα της «βιωσιμότητας» του χρέους, θα «πρέπει» να ζήσει χωρίς μισθούς, χωρίς συντάξεις, χωρίς δουλειά, χωρίς δικαιώματα, ώστε μέχρι το 2020 να τους έχει πληρώσει άλλα τόσα, και αφού τους τα πληρώσει κι αυτά, τότε – το 2020 – θα τους «χρωστάει» κι άλλα τόσα!

*Είναι προφανές:

Ο δανεισμός ούτε είχε ούτε έχει σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων, αλλά αποτελεί συνήθη τακτική της ολιγαρχίας, με την οποία η τελευταία αφενός εξασφαλίζει πηγές για τη δική της ρευστότητα, αφετέρου συνεχίζει να χρεώνει τα βάρη του δανεισμού της στα λαϊκά στρώματα.

Η καταχρεωμένη Ελλάδα του ελληνικού λαού δανείζεται για να πληρώνονται τα παλιότερα και τα νεότερα δάνεια της πλουτοκρατίας, με συνέπεια στη συνέχεια να οφείλει ακόμα μεγαλύτερα χρέη στους πιστωτές. Μέσω αυτού του μηχανισμού, όπως περιέγραφε ο Λένιν, επέρχεται «τοκογλυφικός επιπρόσθετος λογαριασμός πάνω σε εκείνο που 20 φορές ως τώρα πληρώθηκε».

Σύμφωνα με τον Στίγκλιτς, μέσα από αυτήν τη διαδικασία, οι χρεωμένες χώρες κατέβαλαν στους πιστωτές τους για αποπληρωμή παλιότερων χρεών το διάστημα 1984 – 2000 το αστρονομικό ποσό των 4,6 τρισ. δολαρίων.


*Είναι προφανές:

Η απάντηση σε όλα αυτά δεν είναι ούτε η «αποπληρωμή», ούτε η «επιμήκυνση», ούτε το «κούρεμα», ούτε ο «λογιστικός» προσδιορισμός του «καλού» και του «κακού» χρέους.

Η μία και μοναδική απάντηση είναι:

Μονομερής διαγραφή του χρέους!

Κάτι που φυσικά δε θα γίνει από την εξουσία εκείνων που υπογράφουν Μνημόνια, ή από τους άλλους που θέλουν νέα «κοινωνικά συμβόλαια» αγαστής «συνεργασίας» μεταξύ κεφαλαιοκρατών και εργατών εντός της ευρωλυκοσυμμαχίας των Μνημονίων.

Θα γίνει από ένα λαό αποφασισμένο να επιβάλει τη δική του λαϊκή εξουσία.

Από “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ”


Αναμνήσεις από μια περιοχή που δεν είναι πια η ίδιαΑναμνήσεις από μια περιοχή που δεν είναι πια η ίδια
Αρχές δεκαετίας ΄80… Στις γειτονιές γύρω από το Σταθμό Λαρίσης, την Πλατεία Βάθη, τον Άγιο Παντελεήμονα, ακούγονται παιδικές φωνές. Πίσω από το κτίριο που σήμερα στεγάζει τα Κεντρικά Γραφεία της «Χρυσής Αυγής» υπάρχει μια μεγάλη παιδική χαρά, μια πλατεία με καφενεία και ουζερί όπου γονείς με τα παιδιά τους κάθονταν αμέριμνοι... Ήμουν κι εγώ ανάμεσα σ΄ αυτά τα παιδιά…

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ > Μοσκοβισί: «Έλληνες, ο Σόιμπλε σας την έχει στημένη»

Την προσπάθεια του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να εκτοπίσει τη χώρα μας από τη ζώνη του ευρώ είχε αναφέρει στην ελληνική κυβέρνηση τον περασμένο Οκτώβρη, ο νυν υπουργός της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί που τότε όμως δεν βρισκόταν στο αξιώμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, Έλληνας πρώην υπουργός που δεν κατονομάζεται είχε επισκεφθεί στο Παρίσι. Επρόκειτο να συναντήσει τον Μακρόν, ωστόσο έτυχε να βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο και ο Μοσκοβισί, με αποτέλεσμα τα ραντεβού να συγχωνευθούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο Γάλλοι είπαν στον Έλληνα συνομιλητή τους κάτι που δεν μπορούσε εκείνη την περίοδο να λεχθεί επίσημα.
Τον πληροφόρησαν, ότι ισχυροί παράγοντες της Γερμανίας με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών της Χώρας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δεν δέχονται ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ.
Η ομάδα αυτή στη Γερμανία, ανεβάζει συνεχώς τις απαιτήσεις και καθυστερεί τις δόσεις, ώστε η Ελλάδα στην πορεία να μην τα καταφέρει και να αποχωρήσει από την ευρωζώνη.
Σύμφωνα με «Τα Νέα», το μήνυμα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με την κυβέρνηση να αποφασίζει ότι δεν θα δοθεί καμία αφορμή στους Γερμανούς. Πράγματι, όλα τα μέτρα ψηφίστηκαν με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι επιθέσεις κατά της Ελλάδας. Ακόμα και τα γερμανικά ΜΜΕ αναγνώρισαν ότι η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της.
Παρά το γεγονός όμως ότι δεν δόθηκε αφορμή στην ομάδα Σόιμπλε να "εκτελέσει" οικονομικά τη χώρα μας, οι προθέσεις της Γερμανίας φάνηκαν στο Eurogroup της περασμένης Τρίτης, όταν δεν υπήρξε απόφαση για την Ελλάδα.
Η κατακραυγή που ακολούθησε, ίσως βάλει στην άκρη για λίγο τα σχέδια της ομάδας υπό τον Σόιμπλε, όσο όμως το χρέος δεν είναι βιώσιμο, ο κίνδυνος να πετύχουν το σκοπό τους θα παραμένει.
newpost

Συνεργασία: Τότε η γη θα τρέμει!Δέκα δισεκατομμύρια ευρώ ή αλλοιώς το 1% του ΑΕΠ της Ευρώπης λένε πως πρέπει έως το 2020 να καταβληθεί από τη Γερμανία και τις χώρες του Βορρά ώστε το Ελληνικό χρέος να καταστεί βιώσιμο συμπιεζόμενο στο 124% του ΑΕΠ. Είναι το ποσόν που χωρίζει τη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ, τις δύο κυρίες της παγκόσμιας πολιτικοοικονομικής ελίτ, για να εκταμιευθεί η δόση προς την Ελλάδα και να διασωθεί η οικονομία της. Aυτά φυσικά σε καθαρά λογιστικό επίπεδο μακράν της πραγματικής οικονομίας. Είναι τα θέματα που απασχολούν και με τα οποία ζυμώνονται και συζητούν οι παγκόσμιοι δυνάστες των λαών της γης μέσω των εκπροσώπων τους που τους έχουν "διορίσει" ως επιτετραμένους στις κάθε είδους ετερόφωτες πολιτικές ηγετικές ομάδες. Αυτό θα είναι το κεντρικό θέμα του Eurogroup της Δευτέρας που οι πολιτικές μαριονέτες, οι κατά τόπους αχυράνθρωποι και τα πολιτικά υποχείρια των δυναστών της γης, θα συζητήσουν αναζητώντας ισορροπίες ανάμεσα στα συμφέροντα που εκπροσωπεί η κάθε ομάδα αλλά και το μέγεθος των ορίων αφαίμαξης και σύνθλιψης τα οποία η κάθε κοινωνία μπορεί να αντέξει. Σε αυτή τη διελκυστίνδα διεθνών τραπεζοκρατικών συμφερόντων, η χώρα μας έχοντας ως κορυφαίο εκπροσωπο της τριμερούς ελληνικής εξουσίας τον Α.Σαμαρά, θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των κύκλων που (εξ)υπηρετεί παρουσιάζοντας τη διαπραγμάτευση των όρων αιχμαλωσίας του λαού μας, σαν κορυφαία πράξη πολιτικής ηθικής και εθνικής υπερηφάνειας.
Η Ελληνική πλευρά θα εκλιπαρήσει για οικονομική ένεση με δανεισμό και με ενίσχυση των δημοσιονομικών της μεγεθών, ώστε να παραταθεί η παρουσία της στη κορυφή διαχείρισης των πολιτικών και οικονομικών δεδομένων του κεφαλαιοκρατικού τιμαρίου που λέγεται Ελλάς.Η συζήτηση για το διαμοιρασμό των ιματίων του Ελληνικού λαού και της εκμετάλευσης της κρατικολαικής περιουσίας που έχει απομείνει, πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα  βαρύ αφού η Α.Μέρκελ εξέφρασε ήδη επιφυλάξεις αν και κατά πόσον θα επιτευχθεί συμφωνία για το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της Ευρωπαικής Ενωσης  2014-2020, η Βρεττανία απειλεί με βέτο και ο Ιταλός πρωθυπουργός δηλώνει πως εάν δεν διατεθούν περισσότερα κονδύλια δεν θα εγκρίνει τον προυπολογισμό της ΕΕ. Με δυό λόγια στο όνομα των ιλιγγιωδών οικονομικών συμφερόντων που η κάθε πλευρά αφανώς εκπροσωπεί, το πολιτικό bras de fer,η χειροπάλη ανάμεσα στους σημαντικούς παίκτες, θα είναι σκληρή και ανηλέητη. Μόνο που σχεδίασαν τελικά κερδισμένο να βγει κάποιο αδιαφανές οικονομικό lobby και ο καθυποταγμένος Ελληνικός λαός όντας στο περιθώριο, να αναγκαστεί να προσαρμόσει τη ζωή του στα πλαίσια που το κυρίαρχο lobby θα ορίσει και θα καθορίσει

Wikileaks: Gay Ελληνες πολιτικοι & ναρκομανεις γονοι, σε Αρχεια της CIA!

Γιατί το βγάζουν τώρα τα Γερμανά; Όχι μόνο ως “αντίποινα” στην λίστα Χριστοφοράκου… Αλλά και για άλλη μία φημολογία σχετικά με βίντεο που αφορά άλλον θεσμικό παράγοντα σε θερμές περιπτύξεις. Του ιδίου φύλου που φέρεται να γυρίστηκε σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών. Είναι ενδεικτικό ότι η διαρροή στην ιστοσελίδα δεν κάνει λόγο καθόλου για τραπεζίτες, παρά μόνο γενικώς για επιχειρηματίες. Ντοκουμέντα-σοκ για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών στα Αρχεία της CIA.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το φοβερό Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.
Ανάμεσα στα… ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου να συνομιλούν με τους άνδρες ερωτικούς τους συντρόφους (!), ενώ έχει καταγραφεί η ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία ως σήμερα.
Συγκλονιστικά ντοκουμέντα, σύμφωνα με την Γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν και για τις ζωές κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών στις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά.
Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις, σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των “θυμάτων” τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έκθεση που κάνει λόγο για την “κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στο χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως. Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!


Από τον Καλάνμος το ρεπορτάζ
Ευχόμαστε να βγουν σύντομα όλα στην φόρα για να μην εκβιάζεται κανένας για τις προσωπικές του επιλογές. Ίσως τότε μιλήσουν οι εκβιαζόμενοι για τα πραγματικά καθάρματα της λίστας Χριστοφοράκου, που είναι έρμαια σε Γερμανούς και Τούρκους.

ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ... ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

asthenoforo
Όλα ξεκίνησαν στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών όπου κρατούνται αλλοδαποί, όταν ένας από αυτούς μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής .
Ο άντρας έφερε τραύματα στο σώμα και κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση μεταφορά του στο Νοσοκομείο και γι' αυτό κλήθηκε, όπως προβλέπεται, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το περιπολικό του τμήματος μεταγωγών της Πάτρας, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Στις φυλακές έφτασε μετά από λίγο ένα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον αιμόφυρτο κρατούμενο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει την μεταγωγή, αν δεν υπήρχε για λόγους ασφαλείας και περιπολικό συνοδείας, το οποίο για μία περίπου ώρα δεν εμφανιζόταν.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου «αποβίβασε» τον τραυματία κρατούμενο καθώς δεν επιτρεπόταν η μεταφορά του χωρίς περιπολικό συνοδείας.
Το ασθενοφόρο στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας τον τραυματία, για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα μετά από νέα κλήση αλλά και πάλι το περιπολικό συνοδείας, εμφανίστηκε, αλλά είχε ξαναφύγει, με αποτέλεσμα να επαναληφθούν οι ίδιες σκηνές, με τον μαχαιρωμένο κρατούμενο να μην παραλαμβάνεται και το όχημα να φεύγει για μία ακόμα φορά χωρίς το περιστατικό.
Έπειτα από τις αποδοκιμασίες κρατουμένων αλλά και τις αντιδράσεις του προσωπικού που υπηρετεί στο ιατρείο των φυλακών τελικά ο αιμόφυρτος κρατούμενος παραλήφθηκε, αφού μετά από δυόμισι ώρες εμφανίστηκε και ένα περιπολικό για να γίνει η μεταφορά του με όχημα συνοδείας.

Προσθήκη νέου σχολίου

ΦΙΑΣΚΟ Η «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣε φιάσκο εξελίχθηκε η (παράνομη και αντισυνταγματική…) αντι-συγκέντρωση 200 περίπου χανιωτών συριζαίων, ορισμένων φοιτητών του τοπικού πανεπιστημίου που «κάνουν την επανάστασή τους», λαθρομεταναστών και άλλων παρακμιακών και περιθωριακών τύπων της περιοχής, κατά της περιοδείας κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Η. Κασιδιάρη, Χ. Παππά, Ν. Μίχου, Γ. Γερμενή και Κ. Μπαρμπαρούση). Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα τοπικού blog φίλα προσκείμενου στον ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για «εκατοντάδες», ενώ η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι τραβηγμένη από μεγάλη απόσταση για να μη φανούν οι δύο εκατοντάδες των «αντιφασιστών» και να καλπάζει η… φαντασία:
«Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι και τις 5:30 μ.μ. συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Εκατοντάδες Χανιώτες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, καθώς λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία – συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Κλειστή δρόμοι στο κέντρο, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές περιμετρικά της αγοράς…»
Αντίθετα, με μεγάλη επιτυχία και παρουσία 1.000 περίπου πολιτών των Χανίων, πραγματοποιήθηκε η υπαίθρια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με αψευδείς μάρτυρες τις φωτογραφίες που παραθέτουμε.
Συμπερασματικά, αν τέτοια ωραία συμβαίνουν στο (πρώην «πράσινο νησί»), δηλαδή σε μια περιοχή που εθεωρείτο «κάστρο» του «αντιφασισμού», φανταστείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα…
http://ethnikismos.net

Η σύγκρουση ΔΝΤ - Βρυξελλών και το θρίλερ με τη δόση για Ελλάδα

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Βερολίνου, κάτι που θα φέρει και την πολυπόθητη εκταμίευση της δόσης για Ελλάδα. Η χρυσή τομή αναζητήθηκε το Σάββατο στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος όλες οι τεχνικές παράμετροι που αφορούν στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να προκύπτει άμεσα σαφής εικόνα εάν καταγράφηκε ικανή πρόοδος.

Τα τεχνικά ζητήματα παραμένουν υπό συζήτηση με την ελληνική κυβέρνηση να εκπέμπει συγκρατημένη αισιοδοξία για συμφωνία, έστω την ύστατη στιγμή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης.

"Εάν δεν ήμασταν κοντά σε συμφωνία, θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα" ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης.
Συνεχείς είναι οι επαφές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους κυβερνητικούς εταίρους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.
Πληροφορίες από την ελληνική κυβέρνηση αναφέρουν ότι στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με τη συμμετοχή υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης συζητήθηκαν μία προς μία οι τεχνικές παράμετροι που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Ουσιαστικά επρόκειτο για προετοιμασία του εδάφους και απόπειρα αναζήτησης συμβιβασμού εν όψει της συνεδρίασης της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες στο κυβερνητικό επιτελείο θεωρούν πως υπήρξε μία κάποια πρόοδος.
Επί τάπητος τέθηκαν κατά πληροφορίες 12 παράμετροι για την απομείωση του χρέους, με το κέντρο βάρους να πέφτει στα τρία κρίσιμα ζητήματα όπου ενσκήπτουν διαφωνίες -τη δραστική μείωση των επιτοκίων στα δάνεια στήριξης, τη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων (με χρηματοδότηση μέσω δανείου από τον EFSF) και την παραίτηση κρατών-μελών από τα κέρδη των ομολόγων που διακρατούν οι κεντρικές τράπεζες.
Η τηλεδιάσκεψη, παρουσία αξιωματούχων του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της ΕΚΤ ολοκληρώθηκε στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από περίπου ένα τριώρο.
Ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσινγκτον μετέδωσε πως στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανέμεναν θετική έκβαση κατά την τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου, λέγοντας ότι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
Για το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, εκπρόσωπος του ΔΝΤ δήλωνε στους δημοσιογράφους, πριν την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης, ότι το Ταμείο δίνει ιδιαίτερο βάρος στο θέμα της εξασφαλισμένης χρηματοδότησης μέχρι το 2016 και της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κατά τις πληροφορίες του Mega, φέρεται να προτείνει να έχει ολοκληρωθεί η επαναγορά των ομολόγων έως τις 7 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, οι Βρυξέλλες φέρεται να προτιμούν πιο σταδιακή ολοκλήρωση της επαναγοράς ώστε να αποφευχθούν αντιδράσεις των αγορών.
Η Γερμανία από πλευράς της εμφανίζεται πιο σκληρή στο θέμα της μεγάλης μείωσης των επιτοκίων με το επιχείρημα ότι δεν μπορούν οι χώρες που δανείζουν την Ελλάδα να πληρώνουν πιο υψηλό επιτόκιο από τους δανειζόμενους.
Έντονη είναι τις τελευταίες ημέρες η συζήτηση στο Βερολίνο σχετικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, και όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται ότι θα πρέπει αργά ή γρήγορα να υπάρξει ένα νέο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή του δημόσιου τομέα.

news247

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!adeia-dikastiki-aithousa
"Δεν λειτουργεί τίποτα και οι απατεώνες οργιάζουν"! Αυτό είναι το συμπέρασμα που εκφράζουν γνωστοί δικηγόροι αλλά και αστυνομικοί. Η κρίση, η αποσάθρωση της ελληνικής κοινωνίας, η μη λειτουργία θεσμών, οι καθυστερήσεις στην απόδοση της δικαιοσύνης, και το γενικότερο «μπάχαλο» που επικρατεί, συντελούν στην «κάλυψη» που πλέον προσφέρεται απλόχερα σε κακοποιούς, εγκληματίες, ακόμη και στα... κλεφτρόνια!
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι αλλαγές στη νομοθεσία προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι φυλακές αλλά και να εκδικάζονται... γρηγορότερα οι υποθέσεις (ή να μην χρειαστεί να φθάσουν στο ακροατήριο) έχουν φέρει... τα πάνω κάτω!
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που εντοπίζεται αυτή την περίοδο σε σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας και την άτυπη «κάλυψη» που παρέχεται σε κάθε λογής κακοποιό έχει να κάνει με τις κινητοποιήσεις των δικαστών - δικαστικών υπαλλήλων - δικηγόρων, την έλλειψη προσωπικού στα Δικαστήρια αλλά και την έλλειψη προσωπικού στην Ελληνική Αστυνομία.
«Οι δικαστές είναι απογοητευμένοι από όσα έχουν τραβήξει λόγω των μέτρων και με το δίκιο τους. Φθάνουν όμως σε σημείο να μας κάνουν να πιστεύουμε πως αναζητούν και την παραμικρή αιτία για την αναβολή της δίκης», δηλώνει γνωστός Πατρινός δικηγόρος. «Αυτό προσφέρει μία άτυπη κάλυψη σε κάθε λογής κατηγορούμενο».
Ο απατεώνας με τις επιταγές... είναι ελεύθερος και ωραίος!
Η αλλαγή της νομοθεσίας έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο «μπάχαλο» που επικρατεί με την Ελληνική Δικαιοσύνη. τρανό παράδειγμα αυτό που συνέβη σε Πατρινό από τον οποίον έκλεψαν ένα μπλοκ επιταγών. Ο κλέφτης χρησιμοποίησε τις επιταγές, «προείσπραξε» από την τράπεζα χρηματικό ποσό ύψους 130.000 ευρώ, όμως η υπόθεση μετετράπη από κακούργημα σε πλημμέλημα. Στη συνέχεια παρεγράφη και ο Πατρινός μηχανικός - θύμα της κλοπής... ακόμη ψάχνει τα λεφτά που του έφαγε ο... ελεύθερος και ωραίος (πλέον) δράστης.
Κοινωνικές εκρήξεις στις οικογένειες

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 30 Αυγούστου 2012 - 17:51.


gerekou-dendias
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Επειδή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου -γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι με σκοπιμότητα συγκαλύπτει το σκάνδαλο στην Κέρκυρα με τον Αλβανό κακοποιό Stefan Kolonja, που είχε αποκαλύψει το directnews.gr (διαβάστε εδώ)- απευθυνόμαστε προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια που εκλέγεται μάλιστα στο νησί, ζητώντας απαντήσεις στα εξής απλά ερωτήματα:
α) Ποιος αστυνομικός της Ασφάλειας Κέρκυρας και για ποιο λόγο επέτρεψε στον αδελφό της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου, να επισκεφθεί στα κρατητήρια τον Stefan Kolonja, όταν αυτός είχε συλληφθεί προκειμένου να απελαθεί στην Αλβανία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εν λόγω κακοποιός έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και δεύτερη μεγάλη δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
β) Ποιοι αστυνομικοί ελληνοποίησαν παράνομα όλους σχεδόν τους συγγενείς του Stefan Kolonja που κατοικούν στην Κέρκυρα;
γ) Ποιος αστυνομικός χορήγησε άδεια οπλοφορίας στον αδελφό της Γκερέκου και με βάση ποια στοιχεία; Από ποιον κινδύνευε η ζωή του;
δ) Από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του Αλβανού κακοποιού προκύπτει, ότι είχε πολλές συνομιλίες τόσο με τον Αλέξανδρο Γκερέκο όσο και με το διοικητή της κρατικής Ασφάλειας Κέρκυρας, Δημήτρη Βλαχόπουλο.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε νοικιάσει αποθήκη -η οποία βρισκόταν κάτω από το σπίτι του ενώ κατείχε και ίδιος κλειδιά της- στη συμμορία του Stefan Kolonja, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ήταν προϊόντα εγκλήματος, αφού προέρχονταν από απάτη.
Κλήθηκε ποτέ ο Αλέξανδρος Γκερέκος να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με τον Αλβανό κακοποιό;
Κλήθηκε ποτέ ο διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη νοικιασμένη αποθήκη;
Και μη μας πείτε κύριε υπουργέ, ότι στο παρελθόν είχε διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, γιατί υπάρχει... ένα μικρό πρόβλημα, αφού διεξήχθη υπό την εποπτεία του αστυνομικού που είχε υπογράψει την άδεια οπλοφορίας του αδελφού της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ!
Φυσικό ήταν λοιπόν να μην καταλήξει πουθενά...
ε) Γιατί το σήμα για την υπόθεση του "ριχτάδικου" που είχε στήσει στην Κέρκυρα ο Stefan Kolonja, εξαπατώντας δεκάδες επιχειρηματίες του νησιού, το οποίο έφερε την υπογραφή του διοικητή Ασφαλείας, Σπ. Αλαμάνου, δεν κοινοποιήθηκε ποτέ στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου;
Κύριε Δένδια, πιστεύουμε ότι είστε έντιμος πολιτικός και θα ερευνήσετε σε βάθος το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.
Όλα τα στοιχεία που έχουμε στη κατοχή μας, είναι στη διάθεσή σας.
directnews.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η υπόθεση μας είναι γνωστή εδώ και καιρό. Και γι αυτό πρέπει να σημειώσουμε κάποια πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων όσον αφορά την αναδημοσίευση από το πιο πάνω site.
Οι αναφερόμενοι Αλέξανδρος Γκερέκος και ο αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας δεν έχουν εναντίον τους καμία κατηγορία, μέχρι τώρα. Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας, αδερφός της βουλευτού, φέρεται να ακούγεται να συνομιλεί αρκετές φορές με τον βασικό κατηγορούμενο του "ριχτάδικου". Επίσης σε συνομιλίες από την παρακολούθηση τηλεφώνων φέρεται να συνομιλεί με τον Αλβανό κατηγορούμενο και γνωστό πολιτικό στέλεχος της ΝΔ της Κέρκυρας. Κι αυτός δεν κατηγορείται για κάτι. Μέχρι τώρα.
Επίσης στην δικογραφία αναφέρεται και το όνομα της αδερφής μεγαλοστελέχους του  ΠΑΣΟΚ όπως και δικηγόρος, στέλεχος της ΝΔ. Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 12. Κελεπούρια. Το ερώτημα είναι:
-Γιατί η υπόθεση δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία;
-Είναι κάποιοι από τα επλεκόμενα πρόσωπα, φίλοι, κουμπάροι, συγγενείς σημερινών βουλευτών, γνωστοί του κυρίου Δένδια;
-Και τι ρόλο παίζει στην περιοχή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου; Γνωρίζει την υπόθεση; Και εαν ναι, έκανε κάποια δημόσια ανακοίνωση από την στιγμή που επλέκεται και το όνομα του αδερφού της; Ακόμα κι αν δεν υπάρχει εναντίον του καμία κατηγορία; Είναι νομίζουμε ζητήματα ηθικής και πολιτικής τάξεως που πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Θα επανέλθουμε σύντομα με πρόσθετα στοιχεία.

ΤΟ ΚΚΕ, ΟΙ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ» ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΈριξα μια ματιά στη νέα επίσημη ιστοσελίδα-portal του ΚΚΕ και βρήκα μια είδηση με τίτλο «Η συμπαιγνία κυβέρνησης-Χρυσής Αυγής» και υπότιτλο «Χέρι- χέρι υπερασπίζονται τη βία της αστικής τάξης ενάντια στο λαό». Ποια είναι η «συμπαιγνία» και ποιος είναι ο «λαός» που του ασκεί βία η «αστική τάξη» κατά τους κουκουέδες;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ! Ο ΠΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!

ΤΑ ...ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!


war
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!
Την 1η Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 73 χρόνια από την ημέρα που οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία (1939) και προκάλεσαν την έναρξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ακούσατε καθόλου από τα ...καθεστωτικά κανάλια να αναφέρονται στο γεγονός; Είδατε να αναπαράγουν τις σκηνές φρίκης που έζησε η ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα των Γερμανών; Κουβέντα! Για να μην κακοκαρδίσουν την Μέρκελ! Λέξη δεν είπαν για τις πολεμικές ορδές των Γερμανών και τις εκατόμβες νεκρών που προκάλεσαν. Ούτε λέξη για τις άγριες δολοφονίες των Ελλήνων μετά από ενάμισι χρόνο και μέχρι το 1944..
Ούτε βεβαίως κανείς πολιτικός μας ταγός ψέλισε κάτι για τις αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Πατρίδα μας!
Μήπως ακούσατε να γίνεται καμία αναφορά για την επέτειο της 2ας Σεπτεμβρίου 1944; Τότε που οι Γερμανοί σκότωσαν γύρω στα 149 άτομα σε χωριό του Χωρτιάτη;
Ούτε λέξη. Αντιθέτως, οι Έλληνες ...πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να υπομείνουν, τα νέα σφαγιαστικά μέτρα που επιβάλλει η Μέρκελ και η εντολοδόχος της, κυβέρνηση Σαμαρά! Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα και οι πολιτικοί της!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ… ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ… ΑΣΙΑΤΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΚυκλοφοριακό έμφραγμα και αφάνταστη ταλαιπωρία του κόσμου που κυκλοφορούσε στο κέντρο των Αθηνών, προκάλεσαν τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου οι συνήθεις «διαδηλωσάκηδες» του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών αριστερίστικων δυνάμεων , που πραγματοποιούσαν «αντιφασιστικό συλλαλητήριο». Η θλιβερή πορεία των γενιτσάρων του αμερικανοσιωνισμού σύρθηκε από τα Προπύλαια μέχρι τη βουλή. Ήταν δεν ήταν 1.000 φουκαράδες (σε διπλάσιους τους ανεβάζει η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Με αρκετό κόσμο, 2.000 χιλιάδων κατά μια πρώτη εκτίμηση, η συγκέντρωση στα Προπύλαια. Ο κόσμος έχει κατέβει στο δρόμο»). Απ’ αυτούς τους 1.000 τουλάχιστον οι μισοί ήταν… σκούροι (Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και λοιπές… λαθρομεταναστευτικές δυνάμεις), ενώ αρκετοί ήταν και οι μαύροι από την Αφρική.
Τον τόνο έδινε η νεολαία (ή μήπως… νεολέρα;) ΣΥΡΙΖΑ, πίσω απ’ ένα πανό με το εξής σύνθημα: «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος του, τσάκισέ τον». Αυτοί είναι οι «σύγχρονοι», οι «προοδευτικοί», οι «δημοκράτες», οι «ανεκτικοί» κ.τ.λ., όπως τους παρουσιάζουν τα κομμουνιστοκρατούμενα «πολιτικώς ορθά» ΜΜΕ. Σταλινικοί του κερατά είναι! Και να μπορούσαν να τσακίσουν τουλάχιστον…http://ethnikismos.net

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί που προσπαθούσαν να περάσουν λαθρομετανάστες στη Βουλγαρία


Τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν χθες ενώ επιχειρήσουν να περάσουν δέκα παράνομους μετανάστες στο έδαφος της Βουλγαρίας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έναντι αδιευκρίνιστου ποσού οι τρεις συλληφθέντες (υπήκοοι Μαλί, Γαλλίας και Σρι Λάνκα αντίστοιχα) μετέφεραν στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο δέκα παράνομους μετανάστες, κρυμμένους μέσα σε βαν πίσω από τελάρα με φρούτα.
Αστυνομικοί εντόπισαν το βαν χθες το μεσημέρι στις Σέρρες και συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσό 2.135 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, συσκευή GPS, καθώς και 15,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς η CIA έκανε πρωθυπουργό τον Καραμανλή

Πώς η CIA έκανε πρωθυπουργό τον Καραμανλή

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS Ο ΥΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ…Κορυφαίες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού κατέχουν απόγονοι πρώην «τσάρων» της Ελληνικής Οικονομίας.
Ο γιος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη , ο γιός του πρώην υπουργού και προέδρου της Δράσης Στέφανου Μάνου και η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου ,κάνουν καριέρα στον τραπεζικό τομέα έχοντας ως εφόδιο τις άριστες σχέσεις των γονέων τους άλλα και τα σπουδαία τους βιογραφικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα«Παραπολιτικά», ο Σπύρος Αλογοσκούφης εργάζεται στην «τράπεζα του Θεού» . Στην γνωστή και μη εξαιρετέα Goldman Sachs η οποία στο παρελθόν είχε αναλάβει επικίνδυνες αποστολές για το Ελληνικό χρέος.
Ο γιος του γαλάζιου πρώην Τσάρου τελείωσε το Κολέγιο Αθηνών ασχολήθηκε με τους Ολυμπιακούς αγώνες στο πλευρό της Γιάννας Αγγελοπούλου και αμέσως μετά έφυγε για την Αμερική όπου και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις σπουδές του στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Yale. Τώρα εργάζεται ως χρηματοπιστωτικός σύμβουλος για τις αγορές της Ασίας και φέρεται να ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες (dealings) και σε συμβόλαια futures.
Ο γιος του Στέφανου Μάνου, Αλέξανδρος, σπούδασε αρχικά στο Λονδίνο και στη συνέχεια στην Γαλλία στο Insead , που αποτελεί μια διεθνή επιχειρηματική σχολή μεταπτυχιακών.
Εργάστηκε στην εταιρία British Gas-Midlands Research Center και συνέχισε στην γνωστή εταιρία Salomon Brothers ως αναλυτής.

Συνελήφθησαν αλλοδαποί για πλαστές πιστωτικές κάρτες

Συνελήφθησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, δύο αλλοδαποί από τη Μαλαισία που αναζητούνταν από την αστυνομία, ως μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που κατασκευάζει πλαστές πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες γίνονται αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας από καταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Πρόκειται για έναν 29χρονο και ένα 58χρονο που συνελήφθησαν σε σημείο ελέγχου επιβατών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 45 πλαστές πιστωτικές κάρτες και πλήθος προϊόντων (κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ενδύματα, αρώματα κλπ) που είχαν αγορασθεί με αυτές.
Πριν από μερικές ημέρες είχαν συλληφθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος και δύο συνεργοί τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χιλιάδες Έλληνες στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. ΛάρισαςΧιλιάδες Έλληνες στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Λάρισας
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Λάρισα. Από πολύ νωρίς πλήθος Ελλήνων κατέκλυσε τον εξωτερικό χώρο των νέων γραφείων με αποτέλεσμα την ώρα της τελετής των εγκαινίων και των ομιλιών να αριθμούν χιλιάδες. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο  Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος , παρών στην εκδήλωση ήταν ο τοπικός βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, στελέχη και βουλευτές του κόμματος από όλη τη χώρα.


http://www.xryshaygh.com
Πλήρες φωτορεπορτάζ αύριο.

Home » ΒΑΛΚΑΝΙΑ » Ιδρύθηκε Αλβανικό κέντρο στρατηγικών μελετών –στόχος πάντα η «Μεγάλη Αλβανία» Ιδρύθηκε Αλβανικό κέντρο στρατηγικών μελετών –στόχος πάντα η «Μεγάλη Αλβανία»


Στην πόλη του  Πρίζρεν, ξεκίνησαν η σύνοδο εργασιών  της ιδρυτικής συνέλευσης του «Αλβανικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών», ένα ίδρυμα  το οποίο συγκεντρώνει περίπου 40 εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς καθώς και επιχειρηματίες από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο αναφέρει η αλβανική εφημερίδα Bota sot.com
Η πρωτοβουλία ανήκει στους καθηγητές Aziz Pollozhani, Muhamet Mustafa και Geri Selenica , οι οποίοι τόνισαν ότι «το Κέντρο έχει ως στόχο να εργαστεί για την αναγνώριση, την προώθηση της αλληλεγγύης και της ενότητας, με σκοπό την ανάπτυξη, η οποία επηρεάζει σημαντικά το βιοτικό επίπεδο, προκειμένου να ξεπεραστούν τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα σε περιοχές όπου κατοικούνται από Αλβανούς, ενδυναμώνοντας, έτσι, το δρόμο προς την ευρωπαϊκή πορεία .
Την ίδρυση του Αλβανικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών καλωσόρισε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου, Γιακούμπ Κρασνίκι, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του κέντρου και υπογράμμισε ότι κύριος σκοός είναι η εντατική  εκπαίδευση των Αλβανών, η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων με τη χρήση της γης του «εθνοτικού  χώρου» των Αλβανών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία» φτιάχνει το Υπ. Παιδείας«Παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία» φτιάχνει το Υπ. Παιδείας
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο σταλινοκομμουνιστής (προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ) υφυπουργός (μαρξιστικής) Παιδείας της συγκυβέρνησης του ξεπουλήματος των πάντων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, Θεόδωρος Παπαθεωδώρου, δήλωνε αναιδώς: «Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή».
Τώρα, προχωράει και πάρα πέρα. Και εξαγγέλλει από το βήμα της βουλής την ίδρυση «Παρατηρητηρίου» σε πανελλαδικό επίπεδο, με τον παραπλανητικό τίτλο «για την πρόληψη της σχολικής βίας». Ιδού τι εννοεί ο νοσταλγός των Γκούλαγκ: «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι από μόνες τους μορφές βίας» και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια της αδράνειας της Πολιτείας για το αυγό του φιδιού που επωάζεται. Η Πολιτεία θα πρέπει να παρεμβαίνει για να προστατεύει τους ίδιους του μαθητές. Μέχρι τώρα δεν είχαμε στοιχεία για την ένταση και έκταση των φαινομένων σωματικής, ψυχολογικής ή ιντερνετικής βίας, αλλά και ρατσιστικής ή φοβικής βίας. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας για την πολιτική ηγεσία και πως θα ενταθεί η πρόληψη στην εκπαιδευτική διαδικασία». Πρόκειται, λοιπόν, ουσιαστικά για ένα «Παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία»!
Αφορμή για τις εξαγγελίες του κομμουνιστή υφυπουργού της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά ήταν επιτήδεια επερώτηση του γραφικού βουλευτή Τατσόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια (φανταστική ασφαλώς…) «επίθεση από ομάδα κρούσης στο Πολυκλαδικό Ρεθύμνου κατά μαθητή με αντιρατσιστικές απόψεις», προσθέτοντας πως «Με την Χρυσή Αυγή δεν έχουμε απλώς μια νεολαία που διαδίδει τις ιδέες της, αλλά θέλει να επιβάλλει τις ιδέες της. Υπάρχουν περιπτώσεις καθηγητών που έχουν απειλήσει μαθητές, όπως στα Εξάρχεια, ότι θα φέρουν την Χρυσή Αυγή ή μαθητές που χαιρετούν ναζιστικά και απειλούν καθηγητές ότι θα φέρουν τη Χρυσή Αυγή. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Παππάς, υμνητής του Χίτλερ, αποτάθηκε στο δημοτικό σχολείο του Τολού και είπε να μην φοβούνται την αριστερή τρομοκρατία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε το λάθος της Βαϊμάρης, δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίξουμε τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου».
Η απάντησή μας: είστε ξεπερασμένοι! Η πολιτική σας θέση είναι παγκοσμίως στους σκουπιδοτενεκέδες της ιστορίας! Ότι κι αν κάνετε, όσα «Παρατηρητήρια» κι αν φτιάξετε, όσο μαρξιστικό δηλητήριο κι αν ποτίσετε τους μαθητές, δε θα πετύχετε τους σκοπούς σας. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Γιατί σας έχουμε πάρει τη νεολαία, οριστικά και αμετάκλητα!
Αντίοχοςhttp://www.xryshaygh.com

Ὑπέγραψε συμβόλαιο ἡ κυβέρνησις, γιὰ νὰ δράσουν δυνάμεις Ἀμερικανῶν μισθοφόρων στὴν Ἑλλάδα;

Μόνο καὶ μόνο ποὺ τὸ ἀκοῦς, σὲ πιάνει κρύος ἱδρώτας! Σὲ πρώτη σκέψι λές, δὲν εἶναι δυνατόν, θὰ πρόκειται περὶ ὑπερβολῆς! Περὶ δημοσιογραφικῆς νοσηρῆς φαντασίας ἢ περὶ συκοφαντίας. Δὲν δέχεσαι δηλαδὴ ἀμέσως, ὅτι μπορεῖ νὰ συμβῆ στὴν Ἑλλάδα αὐτὸ τὸ ἐντελῶς, μὰ ἐντελῶς ἐξωφρενικὸ ἐνδεχόμενο!
Νὰ ὑπάρχη, δηλαδή, ἑλληνικὴ κυβέρνησις, ποὺ θὰ ἀποφασίση, ποιός μπορεῖ νὰ καταλάβη μὲ τί εἴδους σκεπτικὸ καὶ κυρίως μὲ τί τύπου σχεδιασμό, ὅτι γιὰ νὰ διατηρήση τὴν δημόσια τάξι στὴν χώρα μας, θὰ ἐμπιστευθῆ τὴν ὑπόθεσι σὲ … Ἀμερικανοὺς μισθοφόρους!!! Θεέ μου, βάλε τὸ χέρι σου! Σίγουρα δὲν εἶναι στὰ καλά του ὁ Ἀντωνάκης, ἐκτὸς καὶ ἂν μεσολαβῆ κάτι «ἄλλο»… (Καὶ ἐπειδὴ «Οὐδὲν κρυπτὸν ὑπὸ τὸν ἥλιον», ὁσονούπω θὰ μαθευθῆ!)
Σὲ ἀπόσπασμα ραδιοφωνικῆς ἐκπομπῆς τῆς 19ης Νοεμβρίου, ὅπου συμμετέχει ὁ γνωστὸς (ἀριστερούλης) σχολιαστὴς τῶν οἰκονομικῶν Δ. Καζάκης, γίνεται κάποια στιγμὴ ἀναφορὰ περὶ “investment reports”. Ἡ φωνή του ἔχει πραγματικά, δραματικὸ τόνο! Κάνει ἔκκλησι σὲ ὅποιον θέλει νὰ ἀκούση… Τὸ θέμα εἶναι ποιός θέλει νὰ ἀκούση! Ὁ τριπλὸς «θίασος», κυβέρνησις-ὀπερέττα, σίγουρα ὄχι! Οἱ «ἄλλοι»; Οὔτε!
Ἕνα ἀπὸ τὰ “investment reports” προειδοποιοῦσε γιὰ ἄμεση ἀγορὰ μετοχῶν ἑταιρειῶν, οἱ ὁποῖες παρέχουν… ἰδιωτικοὺς στρατοὺς σὲ κυβερνήσεις! Ἔλεγε, ὅτι πρόκειται γιὰ μία νέα, τρόπον τινά, «βιομηχανία», μὲ τζίρο 100 δισ. $. Ἡ συγκεκριμεν ναφορ «δειχνε» συμβόλαιο, τ ποο εχεπογραφῆ π τν λληνικ κυβέρνησι! Μάλιστα, φαίνεται ν χη παραγγείλει κα τεθωρακισμέναχήματα γιά… περιπολίες τῶν μάδων ατῶν, ποὺ εναι τοιμες(;) ν ναλάβουν πηρεσία (Τίκριβς εδους παιδιά; Γιατί δν μς λέτε;) στς ρχς το 2013! λα ατ δείχνουν ν χουν πραγματοποιηθ π τν

Υποσχέθηκαν σε Ελληνίδα αθλήτρια, ότι αν αγωνιστεί με τα “χρώματα” της Τουρκίας, θα της δώσουν 100.000 BONUS!

Υποσχέθηκαν σε Ελληνίδα αθλήτρια, ότι αν αγωνιστεί με τα “χρώματα” της Τουρκίας, θα της δώσουν 100.000 BONUS!

Εθνική ανεξαρτησία: Σφίγγουν ύποπτες ΜΚΟ στη ΡωσίαΕθνική ανεξαρτησία: Σφίγγουν ύποπτες ΜΚΟ στη Ρωσία
"Σφίγγουν" τις περίφημες ΜΚΟ που συνήθως αποτελούν στην Ρωσία, (τουλάχιστον, αλλά όχι μόνο) τα "μακρυά χέρια" των δυτικών μυστικών υπηρεσιών: Ρώσοι βουλευτές κατέθεσαν τστην Δούμα (Κάτω Βουλή) τροποποιητική διάταξη με την οποία προτείνεται να επεκταθεί και στα μέσα ενημέρωσης η νέα νομοθεσία βάσει της οποίας χαρακτηρίζονται «ξένοι πράκτορες» οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που λαμβάνουν χρηματοδότηση από το εξωτερικό.
 Η τροποποίηση κατατέθηκε από δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία, τους Γεβγένι Φιοντόροφ και Αντον Ρομανόφ. Η τροποποιητική διάταξη είχε προταθεί ήδη από τον Ιούλιο, όμως δεν είχε τύχει της υποστήριξης από την κυβέρνηση. Τη φορά αυτή κατατέθηκε μία "χαλαρότερη" τροποποίηση του κειμένου, σύμφωνα με τον Φιοντόροφ.
Στην παραλλαγή αυτή προτείνεται να χαρακτηρίζονται «ξένοι πράκτορες» εκείνα τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ασχολούνται με την πολιτική επικαιρότητα στη Ρωσία και η χρηματοδότησή τους προέρχεται από κράτη, οργανώσεις, ή ξένους πολίτες και αποτελεί τουλάχιστον το 50% των εσόδων τους (καλά, αυτά ουτε στην Ελλάδα δεν γίνονται τόσο απροκάλυπτα!).
Στην προηγούμενη τροποποίηση δεν καθοριζόταν ελάχιστο ποσοστό κέρδους ή εσόδων, ενώ αφορούσε επίσης όλα ανεξαιρέτως τα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνον όσα ασχολούνται με την πολιτική επικαιρότητα.
Το περιεχόμενο της τροποποίησης στηλίτευσε δριμύτατα ο επικεφαλής του συμβουλευτικού οργάνου του Κρεμλίνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα Μιχαήλ Φιοντόροφ.
«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μου φαίνεται παράδοξη, ιδίως εάν ληφθεί υπ' όψη ότι ζούμε σε έναν κόσμο ανοικτό στην πληροφορία», σχολίασε ο Φιοντότοφ, υπογραμμίζοντας ότι η τροποποίηση θα συμπεριλάβει επίσης και τα ξένα ΜΜΕ. Η νομοθεσία περί «ξένων πρακτόρων» εγκρίθηκε τον Ιούλιο με προτροπή του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και τέθηκε σε ισχύ από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.
Επιβάλλει σε όλες τις ΜΚΟ να παρουσιάζονται ως «ξένοι πράκτορες» σε κάθε επικοινωνιακή τους ή δημόσια δραστηριότητα και να υπόκεινται σε αυστηρό οικονομικό έλεγχο, επί ποινή προστίμου έως και 300.000 ρούβλια (7.500 ευρώ), καθώς και ποινές φυλάκισης έως δύο έτη σε περίπτωση παραβίασης του νόμου.
Η έννοια «ξένος πράκτορας» δεν σημαίνει κατ' ανάγκην ότι οι ΜΚΟ αυτές επιδίδονται σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες, αλλά μπορεί να ορίζεται ως «αντιπατριωτική» συμπεριφορά.
Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Γλῶσσα, ὁ πλάστης τῆς νοήσεως!


πηγή
Γλῶσσα!
Ἑλληνικὴ γλῶσσα!
Ἀμήτωρ γλῶσσα!
Κι ὅμως…
Ὅσο περισσότερο τὴν προσεγγίζουμε ἐμεῖς, τόσο περισσότερο πασχίζουν κάποιοι νὰ μᾶς ἀποκόψουν ἀπὸ αὐτήν.
Τὴν ἴδιαν στιγμὴ ποὺ στὴν Ἀγγλία διδάσκουν ἀρχαία Ἑλληνικὰ ἀπὸ τὶς πρῶτες τάξεις τοῦ δημοτικοῦ, τὴν ἴδιαν αὐτὴν στιγμὴ οἱ κρατοῦντες ὄχι μόνον μᾶς ἀπομακρύνουν ἀπὸ τὶς δυνατότητες γνώσεως τῆς γλώσσης μας, ἀλλὰ μεριμνοῦν καὶ γιὰ τὴν κατάργησιν τῶν ἤδη κουτσουρεμένων ἐπαφῶν μας μαζύ της.
Γενικῶς, ἡ μεγαλυτέρα ἧττα ποὺ ἔχουμε ὑποστεῖ, ἦταν αὐτὴ γιὰ τὴν ὁποίαν οὐδέποτε ἀγωνιστήκαμε καὶ λέγεται γλῶσσα! Διότι ἐμεῖς τὴν παρατήσαμε… Δὲν μᾶς τὸ ἐπεβάλαν ποτέ! Ἐμεῖς καὶ μόνον ἐμεῖς!
Οἱ κάποιοι «τυχεροί», ποὺ ἀκόμη τὴν κατέχουν, ὁφείλουν νὰ δημιουργήσουν κρυφὰ σχολειά, πρὸ κειμένου καὶ νὰ διασωθῇ ἀλλὰ κυρίως νὰ μπορέσουμε νὰ φτιάξουμε Ἕλληνες μὲ νόησι! Αὐτὸ εἶναι Ἕνα ἀπὸ τὰ ἱερότερα χρέη ποὺ ἔχουμε νὰ πληρώσουμε γιὰ τὴν Πατρίδα. Τὴν πραγματική μας Πατρίδα. Ὄχι τὸ Ἑλλαδοκαφριστάν!
Φιλονόη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...