Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Και τα Σκόπια μπαίνουν στον South Stream – Όλοι στον αγωγό εκτός Ελλάδας!


Την απόφασή της ανακοίνωσε η ΠΓΔΜ για συμμετοχή στον South Stream αυξάνοντας και άλλο τον αριθμό των χωρών που επιθυμούν την εμπλοκή τους στο πρόγραμμα μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου από την Ρωσία στην κεντρική Ευρώπη. Mε δήλωση του ο υπουργός Οικονομικών της ΠΓΔΜ Ζόραν Στάβρεσκι ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου η χώρα του θα έχει αποφασίσει για τη «σύνδεση» της στον South Stream.

O Ζ. Στάβρεσκι προέβλεψε πως η απάντηση των Σκοπίων στη Ρωσία θα είναι θετική, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα επόμενα στάδια, σύσταση δηλαδή μεικτής εταιρίας καθώς και κατασκευή της διακλάδωσης προς την ΠΓΔΜ.
Όταν συμβεί αυτό θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, η Ελλάδα η χώρα δηλαδή που εμπνεύστηκε και συμφώνησε με την Ρωσία για την κατασκευή του South Stream να μείνει εκτός (!), ενώ στο τέλος όλα τα υπόλοιπα Βαλκάνια να συμμετέχουν.
Σημειώνεται πως με την είσοδο και της ΠΓΔΜ στον South Stream ο αγωγός ο οποίος ξεκινά από το Νοβοροσίσκ νότια της Αζοφικής Θάλασσας θα φτάνει υποθαλάσσια μέχρι την Βουλγαρία από εκεί θα συνεχίζει προς τη Σερβία, στη συνέχεια θα διακλαδώνεται πως Ουγγαρία και Σλοβενία για να καταλήξει στην Αυστρία. Η σύνδεση των Σκοπίων με τον South Stream πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί με ακόμη μια διακλάδωση από τη Βουλγαρία καθώς η απόσταση είναι μικρή .
Η παραπάνω διαδρομή είναι η λεγόμενη βόρεια διαδρομή του South Stream. Η νότια διαδρομή του, δηλαδή Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία έχει εγκαταλειφθεί εξαιτίας της αδικαιολόγητης ελληνικής υπαναχώρησης και «αδιαφορίας».
Η βιασύνη όλων να σπεύσουν προς συμμετοχή του νέου αγωγού, δείχνει ότι κανείς δεν πιστεύει σε σχεδιασμούς τύπου "Νabucco", αλλά και ότι όλοι νιώθουν την γεωπολιτική ισχυροποίηση της Ρωσίας, η οποία επιστρέφει με πραγματική επέλαση στον άλλοτε ζωτικό της χώρο τα Βαλκάνια, τα οποία διεκδικεί εκ νέου.
Ήδη η Σερβία πέραν των οικονομικών πλεονεκτημάτων που προσδοκά, προχώρησε και σε "βήματα" στρατιωτικής συνεργασίας με την Μόσχα εντασσόμενη σε καθεστώς στρατιωτικής συμμαχίας απομακρυνόμενη έτσι και άλλο από την Δύση.
Το Βελιγράδι έχει αποφασίσει τη δημιουργία μιας μόνιμης κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, η οποία θα έχει το καθεστώς παρατηρητή στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού «Συλλογική Συνθήκη Ασφάλειας» της στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ της Ρωσίας και ορισμένων πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, όπως η Αρμενία, το Καζακστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία και τη Λευκορωσία.
Είναι αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός της επιθυμίας των Σκοπίων να συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο αγωγό καθώς ο South Stream όχι μόνο δεν απολαμβάνει τις «ευλογίες» των ΗΠΑ αντίθετα είναι ανταγωνιστικός με τον TAP ο οποίος και εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά τους στην περιοχή. Έτσι η ΠΓΔΜ ενδεχομένως εάν επιμείνει στον South Stream θα «δοκιμάσει» την αμερικανική αντίδραση.

defencenet

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ > Υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας προβλέπει η Δανειακή Σύμβαση!


Για πρώτη φορά μετά την πρώτη γερμανική Κατοχή, η Ελλάδα αποδέχθηκε με την ψήφιση του σχετικού νόμου συνδιαχείρισης των δημοσίων οικονομικών (και ειδικότερα του χρέους) από ξένα κράτη και τις θεσμικές Αρχές της ΕΕ, όπως προβλέπει η τροποιημένη Δανειακή Σύμβαση η οποία είναι χειρότερη ακι από το Μνημόνιο ΙΙ του Φεβρουαρίου. Τα όσα περιλαμβάνονυαι στη νέα Δανειακή Σύμβαση είναι απλά ανατριχιαστικά για ένα κράτος που θελει να λέγεται "ελεύθερο" αλλά έχει πάψει πλέον να ισχύει στην πράξη ο χαρακτηρισμός αυτός:

Οι δανειακές συμβάσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και στο πλαίσιο αυτό: η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται απαρέγκλιτα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά στοιχεία τους έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα σύμβαση τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόδοσης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που τα παραπάνω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο!
Περιουσιακά στοιχεία είναι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (εφ'όσον πιστοποιηθεί η ύπαρξή τους) το σύνολο της ακίνητης κρατικής περιουσίας, το σύνολο των οπλικών συστημάτων της χώρας, οι αρχαιότητες της χώρας, οτιδήποτε περικλείεται σε αυτή την χώρα ως ακίνητη ή κινητή περιουσία και ανήκει στο δημόσιο, με ερωτηματικό για τις ιδιωτικές περιουσίες.
Πρακτικά η οποιαδήποτε ιδιωτική περιουσία είναι στην διάθεση του δημοσίου με έναν απλό νόμο ή ένα διάταγμα αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. Ακραίο, αλλά όχι απίθανο...
Μεταξύ άλλων εισάγεται ο όρος του «πιστοποιητικού συμμόρφωσης» ως προϋπόθεση για την «αλληλεγγύη» των εταίρων και έναρξη χρηματοδότησης από τον EFSF.
Παραλλήλως καθίσταται σαφές ότι η αναβολή πληρωμής των τόκων για μία 10ετία δεν θα ισχύει αν η Ελλάδα δεν εφαρμόζει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, ενώ η παρακολούθηση της υλοποίησης δράσεων θα συνεχιστεί και μετά το 2016 που λήγει το τρέχον πρόγραμμα.
Επίσης, στη σύμβαση προβλέπεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά, η Ελλάδα θα καταβάλει επιπλέον τόκους 2% στον EFSF για τα δάνεια ύψους 11,3 δισ. ευρώ που παρασχέθηκαν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων.
Οι διευκολύνσεις για χρέος και τόκους βασίζονται σε αυτή την παραδοχή. Δύο διεθνείς δικηγορικές εταιρείες (Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton) θα γνωμοδοτούν, για κάθε δόση, προς τον EFSF για το αν η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα.
Τα παραπάνω περιγράφονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ, και στις 96 σελίδες της περιλαμβάνονται όλες οι τροποποιήσεις που έγιναν στις δανειακές συμβάσεις του ελληνικού κράτους. Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να τιτλοποιούνται και να αποδίδονται στον EFSF τα επιπλέον έσοδα από αποκρατικοποιήσεις, να προηγείται αίτημα χρηματοδότησης, το οποίο μάλιστα θα πρέπει να συνοδεύεται από «πιστοποιητικό συμμόρφωσης», ενώ όφελος από τους τόκους θα υπάρχει μόνον εάν εφαρμόζονται επακριβώς τα συμφωνηθέντα.
Ειδικότερα για τα έσοδα του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, προβλέπεται ότι οι επιπλέον εισπράξεις από τον ετήσιο στόχο θα τιτλοποιούνται και με τη μορφή ειδικού ομολόγου θα αποδίδονται στον EFSF, προκειμένου να αποπληρώνεται μέρος των 11,3 δισ. ευρώ, τα οποία διατέθηκαν για την επαναγορά χρέους 31,8 δισ. ευρώ. Παράλληλα, σύμφωνα με τη σύμβαση, ο EFSF θα διατηρεί, από την πλευρά του, το δικαίωμα να μην κάνει αποδεκτά αυτά τα ομόλογα.
Για να εκταμιεύεται οποιοδήποτε ποσό που θα καλύπτει εθνικές ανάγκες, θα πρέπει να προηγείται αίτημα χρηματοδότησης, το οποίο μάλιστα θα πρέπει να συνοδεύεται από το «πιστοποιητικό συμμόρφωσης» σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύει η «ρήτρα εξισορρόπησης» με την οποία θα λαμβάνονται επιπλέον μέτρα. αν δεν αποδίδουν και αυτά και οι πιστωτές καταφύγουν στα δικαστήρια τα πάντα είναι στην διάθεσή τους στην Ελλάδα, βάσει αυτών που υπέγραψε η κυβέρνηση.
Για να αποφανθεί ο EFSF για το κατά πόσον η Ελλάδα συμμορφώνεται με τους όρους εκταμίευσης, θα πρέπει πρώτα να λάβει γνωμοδοτήσεις και από τις άλλες συνεργαζόμενες δικηγορικές εταιρείες (Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton).
Δηλαδή η Ελλάδα των 4.000 χρόνων ένδοξης ιστορίας, η σύγχρονη Ελλάδα του 1821, των Βαλκανικών Πολέμων, του ΟΧΙ του Ι.Μεταξά, του '40-41, της μάχης των Οχυρών, των Ολοκαυτωμάτων, του Εμφύλιου που κράτησε την χώρα στο αντισταλινικό στρατόπεδο, αυτή την στιγμή εξαρτάται από μία ... δικηγορική εταιρεία.
Και αυτό το υπέγραψαν αυτοί που πανηγυρίζουν για την λήψη της δόσης με μία δημοκρατική νομιμοποίηση που "σηκώνει πολύ νερό" Και το ερώτημα είναι γιατί η λήψη της δόσης είναι σημαντικότερη από την ίδια την Ελευθερία της χώρας; Τόσο πολύ έχει αλλοτριωθεί η πολιτική τάξη της χώρας;
Ντροπή και όνειδος, κύριοι "σωτήρες"...

defencenet

Απειλές κατά της ζωής του Βούλγαρου ΥΠΕΞ μετά τη θέση του στο Σκοπιανό


Μετά την έκφραση των θέσεων της Βουλγαρίας για τις διαπραγματεύσεις των Σκοπίων, έγιναν απειλές κατά της ζωής του υπουργού Εξωτερικών της Βουλγαρίας Νικολάι Μλαντένοφ. Αυτό έγινε σαφές από τον επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, Τοντόρ Κογεϊκοφ σε εκπομπή της τηλεόρασης‘7’.


«Αυτό ήταν ένα σήμα που βρίσκεται σε έρευνα από τις υπηρεσίες μας. Θα ληφθούν μέτρα αν η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί και όταν διαπιστωθεί ότι οι απειλές αυτές έχουν πραγματικά ερείσματα», είπε ο Κογεϊκοφ.
--

Οι Τούρκοι, οι τραγωδίες του Αιγαίου και οι υποκριτές Ευρωπαίοι


Μια απίστευτη τραγωδία με θύματα ανθρώπους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο και θύτες άθλιους δουλέμπορους, εκτυλίχθηκε στα νερά του Αιγαίου. Η βάρκα των Τούρκων δουλεμπόρων αυτή τη φορά χωρούσε 28 άτομα που έδωσαν χιλιάδες ευρώ για να περάσουν στην Ελλάδα, κι από εκεί ποιος ξέρει. Η βάρκα, όμως, βούλιαξε με αποτέλεσμα η θάλασσα να ξεβράζει πτώματα στις ακτές της Λέσβου. Έχασαν τη ζωή τους 18 άτομα ενώ ένας διασωθείς 20χρονος ανέφερε ότι χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, από ακτή της Τουρκίας και με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη, επιβιβάστηκαν σε πλαστική λέμβο 28 άτομα συμπεριλαμβανομένου Τούρκου διακινητή, ωστόσο η βάρκα δεν άντεξε τόσα άτομα και βούλιαξε.

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το έχουμε θίξει πολλές φορές, δεν έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω. Όμως, το θέμα της Τουρκίας και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις παγκόσμιες αρχές κι αξίες, πρέπει κάποτε να απασχολήσει σοβαρά όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Με την ανοχή της επίσημης κυβέρνησης του… προοδευτικού Ερντογάν, δεκάδες δουλέμποροι θησαυρίζουν πάνω από τα πτώματα χιλιάδων ξένων που αναζητούν νέες πατρίδες. Η Άγκυρα αδιαφορεί για το αν η Ελλάδα και κατ’ επέκταση η Ευρώπη γεμίζει από ξένους. Αυτό είναι γνωστό. Τώρα όμως γίνεται ακόμη πιο σοβαρό το θέμα. Ανθρώπινες ζωές χάνονται επειδή οι Τούρκοι αδυνατούν ή δε θέλουν να ελέγξουν τα σύνορά τους και να πιάσουν τους διακινητές.
Ας μην έχουν λοιπόν απαιτήσεις για το γεγονός ότι δε θα μπουν ποτέ στην ΕΕ. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή είναι ύψιστο αγαθό που συστηματικά καταπατούν οι Τούρκοι. Ας μείνουν λοιπόν στην Ανατολή τους.
Όμως, υποκριτικά θα είναι και τα δάκρυα των Ευρωπαίων για τα νέα θύματα του Αιγαίου. Άφησαν την Ελλάδα να διαχειριστεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόβλημα, ατό της μετανάστευσης. Το οποίο γίνεται ακόμη χειρότερο λόγω της κατάστασης στη Συρία. Οι ίδιοι υποκριτές κουνάνε το δάκτυλο στους Έλληνες για την οικονομία τους. Αντί να τους «ευγνωμονούν» που δυστυχώς έχουν γίνει η ασπίδα για να μην μπαίνουν χιλιάδες μετανάστες στα δικά τους σπίτια. Ως πότε όμως, θα κλείνουν τα μάτια στην ελληνική τραγωδία, όπως εξελίσσεται το μεταναστευτικό;
Κι ως πότε θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα κάθε φορά που χάνονται αθώες ψυχές στα παγωμένα νερά του Αιγαίου;

antinews

Τελείωσε το μαρτύριο της δόσης - Αρχίζει το μαρτύριο των Ελλήνων


Οι αυξήσεις φόρων και τιμολογίων των ΔΕΚΟ, η διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα είναι αυτά που θα πληρώσουν οι Έλληνες για τα δανεικά που μας δίνει η Τρόικα. Τα δύο επόμενα χρόνια οι εργαζόμενοι μπαίνουν σε ένα σπιράλ δημοσιονομικής προσαρμογής συνολικού ύψους 17 δισ. ευρώ.
Παράλληλα θα ζήσουν ριζικές ανατροπές στις εργασιακές τους σχέσεις από την κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος, τη μείωση του χρόνου προαναγγελίας απόλυσης στο 4μηνο (σήμερα έως 6 μήνες) και τη θέσπιση πλαφόν ανά έτος στις αποζημιώσεις απόλυσης.


Το 2013 οι περικοπές στις συντάξεις θα φτάσουν τα 5 δις παράλληλα με άλλα επώδυνα μέτρα που θα πλήξουν όλες τις οικογένειες.
Εφιαλτικές, όμως, είναι οι προβλέψεις της Citigroup για την Ελλάδα, καθώς η αμερικανική τράπεζα προβλέπει εκτίναξη των ποσοστών ανεργίας στο 40% το 2015, ενώ δίνει 60% πιθανότητες στο σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επομένων 18 μηνών!
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε εμπιστευτική έκθεση της Citi που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ελλάδας μειώνεται φέτος κατά 7,2%, ενώ το 2013 προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 7,4%, το 2014 κατά 11,8% και θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2015 οπότε προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 3,7%.
Για τη Citi, η Ελλάδα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2016 οπότε προβλέπει ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 1,6%.
Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία όλο το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα και θα χρειαστεί να ληφθούν αυτόματα νέα μέτρα.
Το πιο απογοητευτικό από όσα προβλέπει η Citigroup είναι η εξέλιξη του ποσοστού της ανεργίας. Η αμερικανική τράπεζα εκτιμά ότι η ανεργία θα αυξηθεί στο 36% το 2014 και θα φτάσει το πρωτοφανές 40% το 2014 και μόνο το 2017 θα μειωθεί στο 39%!
Η δόση μπορεί να έρχεται, με το μεγαλύτερο ποσοστό της να πηγαίνει στις Τράπεζες και κάποια ψίχουλα για να πληρωθούν οι οφειλές του κράτους, η «δόση»,όμως, που θα πληρώσουν οι Έλληνες είναι δυσβάσταχτη.
Το 2013 θα είναι πολύ σκληρή χρονιά καθώς εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μισθωτοί και συνταξιούχοι όλων των ταμείων θα κληθούν να πληρώσουν μέτρα ύψους 9,3 δισ. ευρώ. Οι απώλειες στα εισοδήματά τους θα προέλθουν από τις περικοπές μισθών και συντάξεων και από τις μειώσεις επιδομάτων από την 1η Ιανουαρίου 2013 καθώς και από πετσόκομμα των ειδικών μισθολογίων (γιατροί, δικαστές, πανεπιστημιακοί, ένστολοι) που θα ισχύσουν αναδρομικά από τον Αύγουστο 2012.
Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί το φορολογικό που ήδη κατατέθηκε στη βουλή και προβλέπει την υπέρμετρη αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα των περισσοτέρων φυσικών προσώπων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά φαίνεται ότι οι κυβερνώντες κυνηγάνε την ουρά τους. Ενώ το ζητούμενο είναι η βιωσιμότητα του χρέους λαμβάνουν μέτρα που θα αυξήσουν την ύφεση, δηλαδή θα μειώσουν του ΑΕΠ μειώνοντας τον παρανομαστή του λόγου χρέος προς ΑΕΠ. Η διατηρησιμότητα ή βιωσιμότητα (sustainability) του χρέους προϋποθέτει ότι ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ, D/Y, διατηρείται στα ίδια περίπου επίπεδα παρά τα πρόσθετα κάθε χρόνο ελλείμματα. Η σταθερότητα του χρέους είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη ώστε το κράτος είναι μακροπρόθεσμα αξιόχρεο. Αντίθετα όταν το D/Y αυξάνεται ανεξέλεγκτα υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης του κράτους, είναι δηλαδή πιθανό ότι το χρέος θα φτάσει σε επίπεδα όπου δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί και θα υπάρξει μερική ή ολική στάση πληρωμών.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τη λάθος πολιτική που ακολουθείτε καθώς στο 20%-30% κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ των 27 βρίσκεται το ΑΕΠ της Ελλάδας, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat στην οποία συγκρίνονται οι χώρες την τελευταία τριετία χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικούς δείκτες: Το ΑΕΠ και την πραγματική ατομική κατανάλωση (ΑΙC).
Νίκος Παναγιωτόπουλος

newpost

ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ «ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ» «ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ» Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ


Στη κλίνη διασωληνωμένος, σκελετωμένος, σιωπηλός, ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ, «τραυματισμένος» στην ΟΡΑΣΗ και στην Καρδιά, ο ήρωας στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής μου σφίγγει το χέρι. Δηλώνει: Μετά τον γιο μου, που έχασα, έχω ΔΥΟ Παιδιά. Τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο και τον Γιώργο Ματζάνη. Με «πονηρό» τρόπο η φωτογραφία γιατί οι ΕΝΤΟΛΕΣ της… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, απαγορεύουν κάθε Επίσκεψη και βέβαια φωτογραφία.

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Κτηνωδία.
MADE IN… ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τύπου του σημερινού πρωθυπουργού που μέχρι χθες έγλειφε την Δεξιά και Βασιλική Μεσσηνία να τον ψηφίσουν!

«ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ»
Και στο βιβλίο κρατήσεως γράφουν: «Προσοχή! Επικίνδυνος για Απόδραση».

Νέα Κτηνωδία – έως βαρύτατη ΠΕΟΚΡΟΥΣΙΑ.

Ποιος ο Ντερτιλής που λέει, 40 χρόνια τώρα, ΟΧΙ για μια υπογραφή να βγει από την φυλακή. Να γίνει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Που όποιος πάει στο κελί του για να του πει για αυτή την υπογραφή τον στέλνει στον ΔΙΑΒΟΛΟ.

NTERTILHS NOSOKOMEIO 2

Ποιος ο Ντερτιλής, φρουρούμενος, που υπήρξε ο ΜΟΝΟΣ Έλληνας Αξιωματικός που στην Κύπρο κέρδισε ένα μεγάλο Κομμάτι Γης, ολόκληρο χωριό, από τους Τούρκους που σήμερα είναι Ελληνικό, χωρίς να λογαριάσει τις εντολές από την Αθήνα που έρχονταν συνεχώς από τον ασύρματο… Τότε, αγανακτισμένος ο Ντερτιλής έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον Ασύρματο και τον διέλυσε, λέγοντας: «Και τώρα σιγή ασυρμάτου».

Τώρα, ας το πούμε και αυτό, για κάποια πρόσφατη δήλωση ατόμου που δηλώνει οδηγός του Ντερτιλή στο Πολυτεχνείο:
«Τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε νεαρό στο κεφάλι… και γύρισε και μου είπε:

Είδες ρε… Αν και μεγάλος τα κατάφερα».
Και το ερώτημα είναι: Πότε ο καλός οδηγός θυμήθηκε το γεγονός; ΠΟΤΕ; Μετά από ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Ο στρατηγός Ντερτιλής είναι ΔΡΥΣ και δεν λογαριάζει από τέτοιες… τσεκουριές. Είναι ήρωας. Και πολέμησε για την Ελλάδα. Όσο για την 21η Απριλίου που υπήρξε πρωτεργάτης η απάντηση είναι:
- ΝΑΙ. Υπήρξε πρωτεργάτης.
Πρωτεργάτης για την ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ που ο Λαός την ζητάει λέγοντας: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!

ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ στο Νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
Αδύναμος, αλλά η ματιά σε καρφώνει… Ο Ήρωας και από την Κλίνη της Αγωνίας για την ζωή σε κοιτάει στα μάτια!

Είναι ο Νίκος Ντερτιλής.
Ο Άνθρωπος.

Ο Ασυμβίβαστος.

Ο Ήρωας.

Ο Μαχητής.

Με τα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ.

ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πληρωμές στη ΔΕΗ χωρίς το «χαράτσι» - Διαβάστε ολόκληρη τη δικαστική απόφαση


Εντολή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς...το "χαράτσι" για τα ακίνητα, έδωσε η διοίκηση της επιχείρησης. Με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών ρεύματος, η ΔΕΗ διαχωρίζει το τέλος από τον λογαριασμό και βρίσκεται σε συζήτηση με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Σημειώνεται, ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματική τη διακοπή ρεύματος για μη πληρωμή του τέλους, αλλά έκρινε κατά πλειοψηφία συνταγματικό το "χαράτσι".
Ωστόσο, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθ. 1101/2012 απόφασή του, έκρινε αντισυνταγματική τόσο την επιβολή του τέλους – καθώς δεν λαμβάνει υπόψη του τη φοροδοτική ικανότητα του ιδιοκτήτη του ακινήτου – όσο και την είσπραξή του από τη ΔΕΗ, λόγω αναρμοδιότητας, αλλά και την διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Για την ιστορία, την απόφαση εξέδωσαν οι δικαστές Αικατερίνη Σπηλιωτοπούλου, πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Βολίκα, Πρωτοδίκης – Εισηγήτρια, Κωνσταντίνα Λουκαδάκου, δικαστική Πάρεδρος.
Τις καταναλωτικές ενώσεις εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Ιωάννης Μυταλούλης.
Διαβάστε στο directNEWS.gr ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης:
 1. thumbnail
 2. thumbnail
 3. thumbnail
 4. thumbnail
 5. thumbnail
 6. thumbnail
 7. thumbnail
 8. thumbnail
 9. thumbnail
 10. thumbnail
 11. thumbnail
 12. thumbnail
 13. thumbnail
 14. thumbnail
 15. thumbnail
 16. thumbnail
 17. thumbnail
 18. thumbnail
 19. thumbnail

“Μπήκα στη Μασονία και ξεσκεπάζω”


Κεφάλαιο ΠρώτοΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
«Κύριε, το ξίφος, ου την αιχμήν αισθάνεσθε, εξεικονίζει τας τύψεις του συνειδότος, αίτινες θα εσπάραττον την καρδίαν σας, αν ποτέ εγίνεσθο επίορκος προς την Εταιρίαν εις ην ζητείτε να εισέλθητε».

Μπροστά στην πόρτα της Στοάς, ανυπόδητος, χωρίς σακάκι, με ξεκούμπωτο το πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και μ’ ένα ξίφος στο στήθος, ενώ τα μάτια μου ήταν δεμένα, έγινα δεκτός στη μασονία. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Η μύηση στον πρώτο μασονικό βαθμό, του Μαθητή. ….

Ο Σεβάσμιος και οι δύο Επόπτες απήγγειλαν τα λόγια της μυήσεως. Χτυπούσαν τα ξύλινα σφυριά τους. ’βουλος ακολούθησα την πορεία μέσα στο σκοτάδι. Με οδηγούσε ένας αόρατος συμπαραστάτης, πού υπάκουε στις εντολές του Σεβάσμιου.

Έκανα γύρους με φωτιές, ήπια πικρό και γλυκό νερό, ένιωσα απειλητικά ξίφη, πέρασα εμπόδια. Και στο τέλος, υποχρεώθηκα να κάνω την επίσημη διαβεβαίωση του τέκτονα λέγοντας:

«Εγώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».

Όταν άνοιξα τα μάτια κι όταν είδα τη Στοά αντίκρισα μερικούς κυρίους με ποδιές και ξίφη. Από τότε μπήκα στη μασονική διαδικασία, για να καταλάβω αργότερα ότι:

-Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ζωή του τόπου ελέγχεται από μασόνους.
-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του τεκτονισμού είναι μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Φορολογικών Δικαστηρίων.
-ΜΑΣΟΝΟΙ έχουν διεισδύσει σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και τα μέσα ενημερώσεως.

ΦΙΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στον καθένα μένει το ερώτημα πώς γίνεται κανείς μασόνος. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που διαβάζοντας τα περί τεκτονισμού, πηγαίνουν και χτυπούν τις πόρτες των Στοών, ζητώντας να γίνουν μέλη.

Χωρίς να καταφύγω σε ξένες πηγές θα αναφερθώ στις δικές μου εμπειρίες. Για να σας πω, πώς έγινα εγώ μασόνος.

Ολόκληρο σχεδόν το φιλικό μου περιβάλλον ανήκε στον τεκτονισμό. Δεν το γνώριζα φυσικά, αλλά το διαπίστωσα αργότερα. Για μερικούς φίλους είχα υποψίες, για άλλους το ήξερα και για τους πιο πολλούς το αγνοούσα. Όταν μυήθηκα σε Στοά γνώρισα τους περισσότερους, για μερικούς μάλιστα εξεπλάγην.

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

Επί 37 χρόνια η χώρα διοικείται από την «περίφημη» γενιά του Πολυτεχνείου. Όλοι τους στεφανωμένοι «ήρωες» μιάς ψευτικοστημένης άθλιας παραστάσεως, άδολοι αγωνιστές, γνήσιοι δημοκράτες – όπως εννοούν αυτοί την δημοκρατία τους - προοδευτικοί και μάλιστα με δική τους (ΙΧ) «εθνική» εορτή, ανέλαβαν να βγάλουν την χώρα από το σκοτάδι της «δικτατορίας»!. Έκτοτε όπου κι αν πάς θα τους βρείς εμπρός σου.


Αλαζόνες, εγωιστές και εκδικητικοί όλοι τους. Όσοι τους αντιστέκονται είναι φασίστες, χουντικοί, εθνικιστές, πατριδοκάπηλοι που δεν δικαιούνται να ομιλούν. Οι Αξιωματικοί σάπισαν στην φυλακή, οι Ένοπλες Δυνάμεις ταπεινώθηκαν, όσοι αγαπούν την Πατρίδα παραμερίστηκαν. Η χώρα λειτούργησε με μία ιδιότυπη δημοκρατία χρόνια με αυτούς.

Αλάθητοι!, άξιοι!!, δημοκράτες!!!, τιμονιέρηδες!!!!, παγαπόντηδες μα και μακρυχέρηδες. Με τόση αξιοσύνη και τόσους ικανούς που πέρασαν, θα περίμενε κανείς, ετούτη η χώρα να έχει κάνει θαύματα. Το αποτέλεσμα της διακυβερνήσεως όλων αυτών των απατεώνων το ζούμε καθημερινώς όλοι μας. Η Ελλάδα κατάντησε μία χώρα διεφθαρμένων (λόγια του πρωθυπουργού), μία διεθνής ζητιάνα, υπόδουλη στους δανειστές με χρέος 400 δίς € και με εκατομμύρια πολίτες κάτω από το όριο της φτώχιας. Ελπίδα από πουθενά.

Προσέχετε όμως, ω περίβλεπτοι εξουσιαστές, δίχως να το αντιλαμβάνεστε, κλωσάτε το αυγό του φιδιού. Και δεν εννοώ καμιά δικτατορία, όχι δεν υπάρχουν πλέον τρελοί για κρέμασμα, εννοώ τον ανεμοστρόβιλο των παθών μιάς κοινωνίας της οποίας υποθηκεύσατε το μέλλον και το μέλλον των παιδιών της.
Διαπράττετε σφάλμα εάν ποντάρετε στην απελπισία των Ελλήνων. Συνέλθετε διότι, όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίδραση αποτελεί υποχρέωση. Άλλωστε αυτό δεν είπατε και εσείς το 1973, για να βρεί δικαίωση ο «αγώνας» σας;

από το Σύνδεσμος 71

Παραλήρημα Σλοβένων υπέρ Σκοπιανών: Επέδειξαν θάρρος και προσήλωση στο ευρωπαϊκό όραμα...!!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_2259.html#ixzz2F78Z1GrU


ΣΛΑΒΙΚΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...;;; ΨΙΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας Κάρλ Έργιαβετς εξήρε τη θετική στάση των Σκοπίων που παρά τα εμπόδια στο δρόμο προς την ΕΕ παρέμειναν γενναία και δεσμεύονται στο ευρωπαϊκό όραμα και στις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες όχι μόνον για την ευρωπαϊκή ένωση αλλά και για την ίδια τη χώρα.
«Αυτό θάρρος και το όραμα για το μέλλον θα αξιολογηθούν πολύ θετικά», είπε ο υπουργός της Σλοβενίας στη σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων «Dnevnik».
«Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι στα Σκόπια από το 2005, έχει εκχωρηθεί το καθεστώς υποψήφιας για ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Περιμένουμε την ΕΕ κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, να λάβει υπόψη της, την πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις και στις σχέσεις καλής γειτονίας και να προβεί σε θετικές αποφάσεις σχετικά με την πρόοδο της FYROM στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Στο πλαίσιο αυτό, η επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Ελπίζω ότι οι πρόσφατες συνομιλίες στη Νέα Υόρκη θα συνεχίσουν να προσφέρουν μια συγκεκριμένη πλατφόρμα για μια αποδεκτή λύση και από τις δύο πλευρές»
Αυτή ήταν η αποκλειστική συνέντευξη για την σλαβική εφημερίδα Ντνέβνικ των Σκοπίων του Karl Erjavec, υπουργού Εξωτερικών στης Σλοβενίας.
Επισημαίνεται ότι η Σλοβενία υπήρξε ένας από τους ισχυρότερους υποστηρικτές των Σκοπίων, στις Βρυξέλλες και διατυπώνει, τώρα, τη θέση ότι εκτιμά το θάρρος των Σκοπίων να παραμένουν προσηλωμένα προς την ευρωπαϊκή πορεία, παρά τα εμπόδια.

stoxos.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ»!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_4615.html#ixzz2F78BBbq3
ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!
Αναρωτιούνται πολλοί, αν οι Μασώνοι φοράνε χριστιανικούς σταυρούς ή έστω έχουν τέτοιες στις στοές τους. Η απάντηση είναι απλή, αλλά σοκάρει: ΝΑΙ, ΦΟΡΑΝΕ, ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ!!!

Στην εικόνα παραπάνω βλέπετε τα επίσημα κοσμήματα των "Μεγάλων Αξιωματούχων" (= "Μεγάλοι Διδάσκαλοι") της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας , που είναι η αρχαιότερη παγκοσμίως: Ξεχωρίζει ένα περίεργο "εγκόλπιο", που δείχνει κάποιον να κρατάει έναν σταυρό σε σχήμα "Χ", ενώ στο κέντρο του έχει ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!

Όπως διαβάζουμε εδώ, σύμφωνα με τους Μασώνους αναπαριστά τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή (!!!), τιμώντας έτσι την "διδασκαλία" του "Ιωαννισμού"!

Τι ακριβώς λέει αυτή; Πως ο Πρόδρομος του Κυρίου μας αρνήθηκε πως ο Χριστός γεννήθηκε από την Αειπάρθενο Θεοτόκο και την Ανάσταση, αλλά θεώρησε εαυτόν ως Χριστό!!!

Η παραπάνω "διδασκαλία" ανήκει στα βασικά δόγματα της συγκεκριμένης στοάς, ενώ ο ανάποδος σταυρός συμβολίζει ΤΗ ΝΙΚΗ των σκοτεινών, δαιμονικών δυνάμεων επί του Χριστού!
Αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του, στο κατά πόσο οι Μασώνοι είναι ή όχι σατανολάτρες, με απίστευτες, αιρετικές διαστρεβλώσεις της Χριστιανικής θρησκείας και φυσικά, σε στενή σύνδεση με τον Σιωνισμό!

Δείτε κι αυτό το βίντεο, όπου παρουσιάζονται κι άλλα επίσημα κοσμήματά τους με θέματα από την Καμπάλα, την Θεοσοφία, τον Αποκρυφισμό κλπ: 

  

Η συνέντευξη του Σάββα Καλεντερίδη στο Onalert

Η συνέντευξη του Σάββα Καλεντερίδη στο Onalert, έχει προκαλέσει σάλο και μεγάλη ενόχληση στην τουρκική πρεσβεία.

Τα όσα περιέγραψε ότι συνέβησαν στην υπόθεση της παρουσίασης του βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο,ήταν συγκλονιστικά,περιγράφοντας ,"ωμή τουρκική παρέμβαση".

Ο Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας για τη Θράκη χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και αποκάλυψε ότι η Άγκυρα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ως "εργαλείο" τη μειονότητα για στρατιωτικούς λόγους.

Δείτε όλη τη συνέντευξη που ενόχλησε


πηγή

Είστε έτοιμοι για την αχρήματη κοινωνία;

Είστε έτοιμοι για την αχρήματη κοινωνία;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_2599.html#ixzz2F77OI1zs

Καταγγελία της επιχειρούμενης προβοκάτσιας με τα αποτελέσματα της δήθεν Γενικής Απογραφής Πληθυσμού. Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της Γενικής Απογραφής 2011 απ’ τη Στατιστική Αρχή της Αλβανίας επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας ότι πρόκειται για τεχνητά στοιχεία τα οποία καταρτίστηκαν χωρίς πραγματική συλλογή.

Ευκαιρίας δοθείσης να επισημάνουμε άλλη μια φορά ότι σε ότι αφορά το περιεχόμενο τους μας αφήνει αδιάφορους. Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα συμμεριζόμενη την απόφαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απείχε απ’ τη διαδικασία σε ποσοστά που ξεπερνούν το 90%. Κατόπιν τούτου απορρίπτουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία και παραμένουμε στην απαίτηση εφαρμογής μια κρατικής διαδικασίας που θα στοχεύσει ακριβώς την απογραφή των μελών των μειονοτήτων και τη θρησκευτική διαστρωμάτωση της κοινωνίας στην Αλβανία.

Εν τούτοις όμως καταγγέλλουμε άλλη μια φορά την κραυγαλέα προβοκάτσια που επιχειρείται εις βάρος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, των άλλων μειονοτήτων και της Ορθοδόξου Κοινότητας στη χώρα.

Φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι δεν αρκούνται στην εθνικιστική ρητορική την οποία καταγγέλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Προχωρούν σε πρακτικές στατιστικής συρρίκνωσης έχοντας στο πίσω μέρος του εγκεφάλου και τη συρρίκνωση των δικαιωμάτων που πρέπει να εφαρμόσουν για τις μειονότητες και τις θρησκευτικές κοινότητες. Δεν θα περάσουν όμως διότι δεν αρμόζουν με το προαπαιτούμενο ειλικρινούς και εποικοδομητικής συμπεριφοράς που επιβάλει η διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένουμε στη θέση μας όπως επισημαίνεται και στην Έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι σε ότι αφορά τα μεγέθη και τη γεωγραφία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας καθώς και τη θρησκευτική διαστρωμάτωση η διαδικασία είναι άκυρη και δεν θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ούτε απ’ τη Κυβέρνηση και ούτε από τους διεθνείς οργανισμούς.

Η διαδικασία Καταγραφής των Μελών της ΕΕΜ που διενεργείται αυτό το διάστημα απ’ την ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει παραμέτρους ουσιαστικά διαφορετικά απ’ τα χαλκευμένα, προπαρασκευασμένα και κάλπικα στοιχεία της Κρατικής Απογραφής.

Αγ. Σαράντα, στις 13 Δεκεμβρίου 2012
Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

Δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας!
Την εθνική κυριαρχία της χώρας εκχωρεί πλήρως στην τρόικα η κυβέρνηση με τη νέα δανειακή σύμβαση που υπέγραψε.Στη δανειακή σύμβαση που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με αριθμό 240 αναφέρεται ότι: «Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».Με άλλα λόγια, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει κάποιον από τους όρους της δανειακής σύμβασης ή προχωρήσει σε μονομερείς κινήσεις, η τρόικα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου.

Τὸ καλοστημένο παιχνίδι τῶν ἀλληλεγγύων!

Τὸ καλοστημένο παιχνίδι τῶν ἀλληλεγγύων!

Φασιστικός νόμος στην Κύπρο του Κομουνισταρά Χριστόφια!

 Δεν πληρώνεις την εφορία ακόμα και αν ο λόγος είναι οτι οι τραπεζίτες σου έχουν ρουφήξει το αίμα; Δεν βγαίνεις απ’ την χώρα!

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα θα επιβάλλεται από την ερχόμενη εβδομάδα στους οφειλέτες του κυπριακού δημοσίου, με στόχο την είσπραξη ποσού ύψους 135 εκατ. ευρώ.
Όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος της κυπριακής αστυνομίας, ξεκινούν έλεγχοι σε αεροδρόμια και λιμάνια προκειμένου να εντοπίζονται όσοι έχουν καθυστερούμενες οφειλές για φόρο εισοδήματος, πρόστιμα και εισφορές στο Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου στην Κύπρο εξακολουθούν να διαφεύγουν, καθώς οι επιδότες ενταλμάτων αδυνατούν να τους εντοπίσουν.

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΙΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ. 8.000 ευρώ το μήνα o κάθε μισθοφόρος της Task Force! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/8000-o-task-force.html#ixzz2F6zBQb35

ΔΩΡΕΑΝ!
Συνολικά 2.800 ευρώ αμείβονται "στο χέρι" και πάνω από 5.000 ως έξοδα κίνησης και διαμονής, ο καθένας από τα εκατοντάδες μέλη της Task Force στην Ελλάδα, όπως επιβεβαιώνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης "για την τεχνική βοήθεια που παρέχουν στη χώρα μας"...
Το έγγραφο-απάντηση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση αναφοράς του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, αφορά μόνο τις "καθαρές" αποδοχές, αλλά ξεχνά τα υπόλοιπα 5.000 ευρώ! Όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσου Βολουδάκη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η ελληνική πλευρά με δράση ...
που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» από το 2011, αναλαμβάνει την κάλυψη εξόδων ξένων κρατικών λειτουργών-εμπειρογνωμόνων (εισιτήρια, διανυκτερεύσεις, ημερήσια αποζημίωση 92 ευρώ), μέσα στα όρια της σχετικής νομοθεσίας της ΕΕ.
Φυσικά αυτή η αποζημίωση είναι ανεξάρτητη από τις αμοιβές που λαμβάνουν από τις χώρες τους, ενώ στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα κίνησης και διαμονής τους στην Ελλάδα που επίσης πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογούμενους! Η δαπάνη αυτή υπολογίζεται στο διπλάσιο αυτού του ποσού που - τυπικά τουλάχιστον - βάζουν στην τσέπη. Άρα φτάνουμε σε κόστος πάνω από 8.000 ευρώ το άτομο στο ελληνικό κράτος.
Αλλά για να μην νομίζουμε ότι αυτά συμβαίνουν για πρώτη φορά σημειώνουμε ότι και στην Κατοχή το ελληνικό κράτος πλήρωνε τις δυνάμεις κατοχής για την "παραμονή τους" στην Ελλάδα...

Από σήμερα μπορείτε να μην πληρώνετε ούτε ευρώ αν δεν πάρετε απόδειξη! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_4606.html#ixzz2F6ymTlkG

ΔΩΡΕΑΝ!

Από σήμερα μπορείτε να μην πληρώνετε ούτε ευρώ αν δεν πάρετε απόδειξη!Aπό σήμερα τέθηκε σε ισχύ η ρύθμιση που επιτρέπει στους καταναλωτές να μην πληρώνουν το κόστος των προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράζουν αν δεν πάρουν απόδειξη λιανικής, καθώς πήρε ΦΕΚ η σχετική Αγορανομική Διάταξη.
Σύμφωνα με την ΑΔ 4/2012, «Κατά την πώληση προϊόντων και παροχή υπηρεσιών και υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών, του Ποινικού Κώδικα και του ν. 2523/1997, ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να καταβάλει το αντίτιμο εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο, όπως αυτό ορίζεται στις οικείες διατάξεις».
Ακόμη οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να αναρτούν σε εμφανές σημείο του καταστήματος πινακίδα στα ελληνικά και τα αγγλικά που θα αναγράφει ότι «Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη-τιμολόγιο)». Το ίδιο κείμενο θα αναγράφεται και στους τιμοκαταλόγους εστιατορίων κ.λπ. καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Η υποχρέωση ανάρτησης των πινακίων ισχύει από τις 12 Ιανουαρίου και για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα ύψους 1.000 ευρώ.
Με την ίδια Διάταξη θεσπίζεται και ισχύει επίσης η πώληση των καυσόξυλων με μονάδα μέτρησης το κυβικό μέτρο αντί το κιλό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ!!


ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΧΟΤΑΝ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΣΕ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ
ΥΓ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ

Αποκάλυψη φωτιά!! "Δεν έσφαξαν μόνο οι Ναζί τους Έλληνες... Μαζί τους ήταν ασιάτες και αφρικανοί!!! Ακόμα και τότε...." Θα βγάλει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ...;;;

http://4.bp.blogspot.com/-0DmNFiETaPc/UMsETZ5LN8I/AAAAAAABXD8/CDLDunVb81c/s640/Bundesarchiv_Bild_183-J16796,_Rommel_mit_Soldaten_der_Legion_-Freies_Indien-.jpg

Ο διάσημος Στρατηγός Ρόμμελ επιθεωρεί ναζιστικά τάγματα Μαροκινών - Πακιστανών - Μπαγκλαντεσιανών...

Οι διάφοροι ισλαμιστές στον μουσουλμανικό κόσμο, που οι νεοπροοδευτικοί αριστεροί βλέπουν ως "ταξικούς αδελφούς" απέναντι στο "ρατσισμό των Χριστιανών" - που κατ' αυτούς "οι Χριστιανοί ευθύνονται" - και για τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές και εκστρατείες της Δύσεως και των Σιωνιστών σε μουσουλμανικές χώρες), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ εθελοντών των Γερμανών (Freies Arabien) στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!!!

Εγκυκλοπαιδικά, να σημειωθεί ότι και στην ινδική λεγεώνα, τα 2/3 των εθελοντών της ήταν Μουσουλμάνοι (ενδεχομένως Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί ισλαμιστές, στην πλειοψηφία τους, δεδομένου ότι οι καθαυτού Ινδοί Μουσουλμάνοι δεν έχουν μεγάλο αριθμό και στις βρεττανικές Ινδίες, συμπεριλαμβάνονταν το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές).Το θέμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, αφού σύμφωνα με (αδιασταύρωτα) στοιχεία που είχαμε, στη σφαγή του Διστόμου συμμετείχαν και Άραβες. Παρότι γνωρίζαμε για τη συμμετοχή Αράβων εθελοντών στις τάξεις της Βέρμαχτ, αγνοούσαμε πως υπήρχαν και Άραβες εθελοντές, οι οποίοι ....συμμετείχαν στη Γερμανική κατοχή της Ελλάδος.

http://2.bp.blogspot.com/-WG81lPHb-sg/UMsGXrPvbnI/AAAAAAABXEE/YmgZT1P0S7I/s640/Bundesarchiv_Bild_101I_177_1465_16__Griechenland__Soldaten_der__Legion_Freies_Arabien_.jpg


Μέσω άρθρων που βρήκαμε σε ελληνικά ιστολόγια, διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο συμμετείχαν Άραβες εθελοντές στη γερμανική κατοχή, αλλά ότι η Βέρμαχτ διατηρούσε και πολυεθνικές δυνάμεις εθελοντών στην Ελλάδα, που έκαναν φρικιαστικά εγκλήματα, τα οποία μάλιστα παραπέμπουν συνειρημικά στην εγκληματικότητα διαφόρων Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών στις πολύπαθες απο την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση σήμερα, περιοχές της Αθήνας!!!

Αραβες μισθοφόροι των Ναζί στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κατοχής 1941-1944Η περίπτωση της Καλοσκοπής Φωκίδας όπως την διηγείται ο Τάκης Λάππας

Λαμπρή του 1944. Την αυγή της δεύτερης μέρας της Πασχαλιάς ακούστηκαν στα ξέμακρα της Κουκουβίστας ντουφεκιές. Σαν βγήκαν μερικοί χωριανοί στο ξάγναντο, είδανε ν' ανηφορίζει στον τόπο τους τεράστια φάλαγγα. Αντάρτικη ομάδα που έτυχε στο δρόμο τους, προσπάθησε ν'ανακόψει τον εχθρό για λίγο, ως να προκάνουν οι Ελληνες να ξεμακρύνουν από τα σπίτια τους. Και μέσα στο χωρίο ακούγονταν τρομαγμένα ξεφωνητά: «Γερμανοί έρχονται! Γερμανοί! Φύγετε!».

Αλαφιασμένοι οι Κουκουβιστιανοί, αρπάζανε στα γρήγορα ένα μπόγο με ρουχισμό και παίρνανε την ανηφόρα κατά το βουνό να βρουν καταφυγή. Από τους εννιακόσιους μείναμεν στο χωριό καμιά διακοσιαριά γέροι, γριές κι ανήμποροι. Το ντουφεκίδι δεν βάσταξε για πολύ. Ανήμποροι οι αντάρτες να κρατήσουν άλλο τη φάλαγγα αποτραβήχτηκαν στα ψηλώματα. Ετσι ανεμπόδιστοι οι Ναζί πατούσαν την Κουκουβίστα. Ηταν η ώρα 10 το πρωί στις 17 του Απρίλη στα 1944.

Η φάλαγγα είχε ξεκινήσει χαράματα απ' τα Καστέλλια. Στο δρόμο τους οι Γερμανοί καίγανε όποιο ξωκκλήσι και τσο­πάνικη καλύβα συντυχαίνανε. Για πρώτη φορά τόσο μεγάλη και παράξενη φάλαγγα πατούσε τούτο το χωριό. Ζύγωναν τους δυο χιλιάδεs στρα­τιώτες αρματωμένοι καλά, κι' είχαν μαζί τους τέσσερα ορει­βατικά κανόνια, δέκα μεγάλους όλμουs, χώρια τα μυδράλλια και τα πολυβόλα. Ξωπίσω τους μπόλικα ξεφόρτωτα ζωντανά.

Εντύπωση όμωs κάνανε οι στρατιώτες. Γιατί στη φάλαγγα δεν ήταν μονάχα Γερμανοί. Ήταν μαζεμένεs όλεs οι φυλές του κόσμου. Τι ήθελεs και δεν έβλεπεs. Μ' όλο που ήταν όλοι τους ντυμένοι τη γερμανική στολή, τα πρόσωπα και το χρώμα τους φανέρωναν άλλη φύτρα! Καθώs ήταν ομάδεs ξεχωριστέs, ακούγονταν αλλιώτικη γλώσσα. Η μια ομάδα δεν μπορούσε να συνεννοηθή με την άλλη παρά με νοήματα. Οι Γερμανοί ήταν καμιά πεντακοσα­ριά και λίγοι μαυροπουκάμισοι φασίστεs που κάνανε τον άγωγιάτη στα ξεφόρτωτα μουλάρια. Τα μπουλούκια, κοντά χίλιοι, ήταν Ρουμάνοι, Σλοβάκοι, Κροάτεs, Βούλγαροι και κιτρινόχρωμοι Τάταροι. Ολοι μισθοφόροι. Και τη φάλαγγα έκλεινε ένας λόχοs από τρακόσουs παράξενουs ανθρώπους.

http://1.bp.blogspot.com/-q_c_zHyQd_8/UMsGt1AmEFI/AAAAAAABXEM/x_sgRqORSxo/s640/images.jpg


Τούτοι ήταν που ήταν. Σαν τους έβλεπε «γαϊδούρα απόρριχνε», όπως μου είπε κάποιος ντόπιος. Ήταν Αραπάδες με χαρα­γμένα τα μάγουλά τους απ' τα γεννοφάσκια τους. Απ' τη μύτη καί τ' άφτιά τους κρέμονταν χαλκάδες σαν σκουλαρίκια. Τα μεγάλα και παχεια χείλια τους αφήνανε να φαίνονται δυο σειρές από κάτασπρα δόντια, που τους κάνανε άκόμα πιο πολύ φριχτούς κι' άποκρουστικούς: Ολοι τους μια κοψιά, μέ σφιχτοδεμένα όμως κορμιά. Αυτός ήταν ό περίφημος λόχος των Μαροκινών. Κεφαλή τους ό Γάλλος λοχαγός Άντρέ Ρουέν, απ' την Αλσανία.

Λίγος καιρός ήταν που φέρανε το λόχο αυτό απ' το γαλλι­κό Μαρόκο στην Ελλάδα και τον κρατούσανε στη Γραβιά. Τον είχαν πάντα μακριά απ' τους άλλους μισθοφόρους και καμιά σχέση. Κρασί κι όλα τα πιοτά τους απαγορεύανε να πίνουν κι η τιμωρία τους θάνατος! Κάποιος που παράκουσε το πλήρωσε μέ τη ζωή του. Τον ντουφεκίσανε μπροστά στο λόχο. Δεν τους άφήνανε να πίνουν, γιατί σαν μεθούσανε γί­νονταν έξη τους. Το οινόπνευμα ενεργούσε πάνω τους αφρο­δίσια και παθαίνανε πριαπισμό. Μανιασμένοι ρίχνονταν να βιάσουν άντρα, γυναίκα, γέρους, παιδόπουλα, Ο,τι ζωντα­νό βρισκόταν μπροστά τους... Κοντολογίς ήταν άνήμερα μαύρα θεριά που απ' τη ζούγκλα της Αφρικης, οι Ναζί τους κουβάλησαν να σπαράξουν και σκλαβωμένους άσπρους!..

Η φάλαγγα, άλλη δουλειά δεν είχε παρά να αφανήσει σύσπιτο το ανταρτοχώρι αυτό. Την πληροφορία τούτη έδωσε ένας Ελληνας που αξίζει να αναφέρω τ' όνομά του. Μήτσος Ήλ. Σταθόπουλος, απ' τα Καστέλλια. Hξερε γερμανικά κι αφού απόχτησε την εμπιστοσύνη των Ναζί έκλεβε πληροφο­ρίες καί διαταγές... τα πρόδινε στους "Ελληνες πατριώτες καί τους ειδοποιούσε. Πρόσφερε τόσες και τόσες υπηρεσίες στην Πατρίδα του! Στο τέλος τον ανακαλύψανε οί Γερμανοί και τον ντουφεκίσανε.

Χωρίς άργητα ή φάλαγγα άρχισε τη δουλειά της. Σφιχτο­ζώσανε το χωριό από παντού καί πέσανε στην αρπαγή. Οί μισθοφόροι, εξόν άπ' τους μαύρους, ήταν οι πιο καλοί στο κούρσεμα. Οί μαύροι μείνανε άκόμα παράμερα. Δεν ήρθε η ώρα τους ... Τα κλεψίμια τα κουβαλούσανε στην πλατεία, που τους πρόσμεναν οί άφέντες τους. Αφού ξεδιαλέγανε, ό,τι θέλανε και τα φορτώνανε οί 'Ιταλοί στα μουλάρια, τα υπόλοι­πα, μικρότερης αξίας, τα χαρίζανε στους μισθοφόρους.

Σαν ξεγυμνώσαν τα σπίτια, ύστερα βάλθηκαν να σκάβουν και να ξεχώνουν απο λάκκους τα πρά?ατα που οι χωριάτες είχαν κρυ??ένα. Τούτη τή φορα τίποτα δε γλύτωσε. Μπήκανε ακό?α και στήν έκκλησιά κι αρπάξανε τα ιερά σκεύη, τα ?εταξωτά ά?φια, το αργυροδε?ένο Ευαγγέλιο και πιστολίζανε τις αγιωτικές εικόνες. Αδυνα?ία δείξανε στήν εικόνα της Πα­ναγιάς και σ' όλες τις αγίες. Πάνω τους ζωγραφήσανε πρόχειρα διαφορες αισχρότητες. Μερικοι για να γελάσουν, ?ασκαρευτήκανε τα ά?φια και γύριζαν ?έσα στο χωριό. Οι ?ισθοφόροι κείνη τή ?έρα ξεπέρασαν στην τέχνη της αρπαγής τους αφέν­τες τους Ναζί.

Το σούρουπο άρχισε ν' αργοπέφτει τυλίγοντας το πολυ­κουρσε?ένο χωριό. Οι Γερ?ανοι ?ε τους ?ισθοφόρους τους χαί­ρονταν το κούρσος τoυs. Με το ξεγύ?νω?α της Κουκουβί­στας τελείωσε ή πρώτη πραξη της τραγωδίας της. Τώρα, στή δεύτερη πραξη, οι ώς τώρα θεατες θα γίνονταν πρωταγωνι­στές!

Ολο το διάστη?α της αρπαγής, οι Μαροκινοί από ?α­κριά παρακολοθούσαν. Τώρα έφτασε ή ωρα να παίξουν κι' αύτοί το ρόλο τους. Οι αφέντες τους τούς φυλάγανε για τήν πρεπού?ενη στιγ?ή. Κι' εφτασε! Οι Γερ?ανοί δώσανε το λεύ­τερο στους ?αύρους να ψάχνουν τα σπίτια κι όπου βρίσκουν κρασί να πίνουν όσο θέλουν. Σύγχρονα τους αφήσανε να καταλάβουν πώς οι γυναίκες του χωριού θα ήταν στη διά­θεσή τους. Αλλο που δε θέλανε οι διψασ?ένοι από πιοτό και σάρκα κτηνάνθρωποι της Αφρικής.

Με παράξενα ξεφωνητά, άναρθρες κραυγές, χάχανα, ξεχύ­νονται στις γειτονιές του χωριού ψάχνοντας πρώτα για κρα­σί. Οπου συντυχαίνουν βαρέλι, ?ε πιστολιές ανοίγουν τρύ­πες. Οπως κρουναλιαζει από το βαρέλι το κρασί, βάζουν το στό?α του και πίνουν, πίνουν! Γύρω από ένα βαρέλι, δέκα δεκαπέντε ?αύροι, κολλη?ένοι στο βαρέλι, ?ε λαχτάρα καταπίνοvν το κρασι που ξεπετιέται απ' τις τρύπες. Αφού πιουν κά?ποσο, κοιλιωνται ?εθυσ?ένοι. Τη θέση τους παίρνοvν άλλοι αραπαδες που διψασ?ένοι καρτερούσανε να κολλήσουν το στό?α τους στις τρυπι?ένες δούγες τού βαρελιού.

Πού να τους προκανουν οι κάνουλες των βαρελιών... Σ' όλα τα κα­τώγια που υπάρχουν κρασοβάρελα, γίνεται αύτό. Μοιαζουν ?ε κουτάβια που πέφτουν πάνω στή ?άνα τους σκύλα να βυζάξουν! Και ?ερικοι φιλότι?οι, που γιό?ισαν το στο?αχι τους κρασί, στο ?εθύσι τους θυ?ήθηκαν και το λοχαγό! Βρί­σκουν το δισκοπότηρο, το γε?ίζουν κρασί, και το φέρνουν τρεκλίζοντας και χαχανίζοντας να πιεί κι' o Γάλλος λοχαγός , Αντρέ Poυέv!

Πολλες ώρες δεν κράτησε τούτο το ξεφάντωμα. Απ' το πολύ κρασί, όλοι οι Μαροκινοί είναι μεθυσμένοι. Αν όμως το κρασί τους έσβησε τη δίψα του πιοτού, τους άναψε τον πό­θο της σάρκας. Έπρεπε τώρα κι' απ'αυτή να ξεδιψάσουν.

http://1.bp.blogspot.com/-7-Zw5AYrB-o/UMsGzMASDNI/AAAAAAABXEU/9ti8P258g10/s400/18.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-FiFzJwMxyTU/UMsG0ltdEiI/AAAAAAABXEc/uQMaD1fH9uc/s320/17.jpg


ΑγριόΘηροι, μ' άφρισμένα χείλια ξαπολιώνται και χυμάνε μέσα στα σπίτια, αποζητώντας ανθρώπινη σάρκα. Στ' αντίκρυσμά τους οι χωριάτες τρομαγμένοι πηδάνε απ' τα παρά­θυρα να γλυτώσοvν. Το σκοτάδι γεμίζει από γυναικεία στριγγλίσματα, κλάματα, σπαραχτικά ξεφωνητά κι' απ' το δια­βολικό γέλιο και τα ουρλιάσματα των μαύρων. Μια οργια­στική άλλα και τραγική νύχτα. Ζήτημα, αν στου πολέμου τη θύελλα, δοκίμασε ενα τέτοιο αλλο μέρος της κατεχόμενης Ευρώπης.


Όσες απ' τις γυναίκες, νιες, γριές, δεν προκάνουν να φύ­γoυv, με ρόπαλα, με τα δόντια και νύχια, παλεύουν να γλυ­τώσοvν το βιασμό. Αρκετές τα καταφέρνουν. 'Άλλες όμως, λαβωμένες, λιπόθυμες, ξεψυχισμένες, αφήνονται στα χέρια των Μαροκινών. Βιάζονται απανωτά. Κορίτσια ξεπαρθενεύουνται, μεσόκοπες και τρεμογόνατες γριες βιάζονται, ακόμα και γέροι παραφύση!... Με σκισμένα ρούχα, ξεσκισμένες σάρκες, μ' ανείπωτα μαρτύρια στο κορμί, αφού τα χορτάσουν οι ύαινες της Αφρικής, παρατάνε τα θύματά τους. Μέσα σε λίμνη από αίμα ...

Η αμόλευτη ηθική της χώρας μας, που τόσο αγνή βαστά­χτηκε απ' τις Έλληνίδες, με κάνει να μην αναφέρω ονόματα συγκεκριμένα αν κι εχω. Τους φτάνει το άθελο και μαρτυρικό ντρόπιασμά τους! Aς μείνουν ανώνυμες στην ιστορία της Κατοχής οι ηρωίδες αυτέs. Το στεφάνι της «ομολογήτριας» για πάντα θα τις συντροφεύει.

Δεν μπορώ όμως να κρύψω και μερικά περιστατικά. Τα ανθρωπόμορφα θεριά μπαίνουν στο σπίτι της Χ. Κ. που τη βρίσκουν λεχώνα να βυζαίνει το βρέφος. Άρπάζουν το βυζα­σταρουδι και το πετάνε στην αυλή. Υστερα ρίχνονται να τη βιάσουν. Της ξεσκίζοvν τα ρούχα, της ματώνοvν το κορμί, μα κείνη αντιστέκεται ηρωϊκά. Ενα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι την παραδίνει στα χέρια τους, λιπόθυμη. Σ' αλλο σπι­τικό, βρίσκουν στο παραγώνι να κοίτεται ή κουτση και τυφλή ογδοντάχρονη Β. 'Αχ. Της ρίχνονται. Με χοντρο δαυλί ή γρια χτυπάει στο κεφάλι δυνατά κάποιον άπ' αυτούς· τουτο άγριευει τους συντρόφουs του. Τη βιάζουν ?' ανείπωτα ?αρτύρια. Υστερα, αρπάζουν αναμ?ένα δαυλια καί της τα χώνουν στιs ?ασχάλεs, στο στήθος και στο γεννητικό τηs οργα­νο. Υστερα τη σκοτώνουν.

Άλλού πάλι ό σαρανταπεντάρηs Θ. Μ. παλεύει να υπερασπιστή κάτι γυναίκες. Τον σκοτώ­νουν κι ύστερα ασελγούν στο κουφάρι του. Το ίδιο και το Θ. Τ 60. Σε κάποιο φτωχοκάλυβο ανή?ποροs βρίσκεται στο στρω­?α έβδο?ηνταχρονίτηs γέροντας. Ούτε τα χρόνια ούτε ή κατάστασή του ε?ποδίζουν τους άραπάδεs άπανωτα να άσελ­γήσουν ...

Η αφροδίσια ?ανία των Μαροκινών δεν περιορίζεται στουs άνθρώπουs. Ό πριαπισ?οs τους σπρώχνει άκό?α καί στην κτηνοβασία. Ανά?εσα στα πλιάτσικα που εχουν συνάξει στο πλάτω?α του χωριου, είναι καί ?ια γαϊδούρα. Οι Ναζί τη χαρίζουν στουs ?αύρουs να ξεσπάσουν τη σαρκική τους ?ανία. Με ?ια συ?φωνία. Ή κτηνοβασία να γίνει ?προστα σ' όλοvs. Οί ?εθυσ?ένοι κτηνάνθρωποι δέχονται. Πολλοί Γερ­?ανοί συνάζονται να παρακολουθήσουν το σεξουαλικό αυτό θέα?α.

Οι ?αύροι φέρνουν τη γαϊδούρα ανά?εσα στουs συγκεν­τρω?ένοvs αφέντεs τους, να ξεπληρώσουν τη σαρκική τους υπόσχεση. Ενας άπ' τους Μαροκινούς κρατάει το ζωντανο άπ' το χαλινάρι, άλλοs σηκώνει καί βαστάει την ουρα για να εύκολύνει τον επιβήτορα, ενω ό τρίτοs κάνει χρέη γαϊδάρου! ... Ολοτρίγυρα οί Ναζί διασκεδάζουν χαχανίζονταs και χειρο­κροτάνε το άπίθανο αυτό σύ?πλεγ?α! ... Γελάνε, ενώ θάπρε­πε να κρύβουν το πρόσωπό τους άπο ντροπή για τους συν­τρόφουs τους στον πόλε?ο! Το ?αρτύριο του ζωντανου δεν τελειώνει ?ε το έναν. Κρατάει κά?ποσο. Γιατί αρκετοί ?αύροι παίρνουν τη θέση του γαϊδάρου ... Κι' ολόγυρα οι θεατές Ουννοι, ?ε ξεφωνητά τους ξεθαρρεύουν!... Στην πολύτο­?η ?αύρη ίστορία των Γερ?ανών που αφήσανε για τούτο τον πόλε?ο, οι σελίδεs τoυs για την Καλοσκοπή θα είναι οι διαλεχτότερεs!

Αργά, υστερα απ' το ?εσονύχτι, περίπολα απ' τους άλλους ?ισθοφόρους γυρόφερναν τις γειτονιές του χωριού καί περι?άζευαν τους αραπάδες. Οι πιο πολλοί πεσ?ένοι ?έσα στα σοκκάκια αναίσθητοι απ' το ?εθύσι. Παράξενη σιωπή γε?ίζει τη νύχτα, λεs και τίποτα δε γίνηκε. Ανάρια και που από κάποιο σπίτι ακούγεται γυναικείο κλά?α ή βαρύς αναστεναγμός απ' τα βάθη της πονόδαρτης ψυχής της. Δερνο­κοπιώνται για το στανικό ντρόπιασμά τους, το ανάκουστο πάθημά τους ... Η δεύτερη πράξη απ' το δράμα της Καλοσκοπήs έκλεισε με τα αιματοστάλαχτα όργια και την κτηνοβασία των Μα­ροκινών τη νύχτα της 17 προs τις 18 του Απρίλη 1944.

Τα ξημερώματα θ' άρχιζε η τρίτη πράξη...

Και συνεχίζει ο Τάκης Λάππας περιγράφοντας την πλήρη καταστροφή του χωριού από τους ναζί. Νομίζω ότι η μαρτυρία είναι συγκλονιστική και δεν υπάρχουν πολλά να προστεθούν.

Μόνο να σημειώσω ότι κάθε πληροφορία ή μαρτυρία στο θέμα της έλευσης Αράβων μισθοφόρων που πολέμησαν μαζί με τους Ναζί στη σκλαβωμένη Ελλάδα το '41-'44 μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Το ίδιο και κάθε αντίρρηση αναγνώστη ή γραπτή πηγή που να τεκμηριώνει παρουσία και συμμετοχή Αράβων στρατιωτών κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής στην Ελλάδα.

http://3.bp.blogspot.com/-HL0OugswUws/UMsG68wTWxI/AAAAAAABXEk/0ubDK3WdJmE/s640/12.jpg

Τουρκομογγολικά φύλα (πιθανόν από το Καζακστάν / Τουρκμενιστάν) στην υπηρεσία του Χίτλερ!

Μάλιστα, υπάρχει και μία ακόμα πηγή που τους εμπλέκει και στην σφαγή του Διστόμου:

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΟΤΕ" , ΤΕΥΧΟΣ Νο10 , ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2005

Άραβες Χιτλερικοί στην κατεχόμενη Ελλάδα του 1944

Γράφει ο Χριστόφορος Πετρίτης

Τον Ιούνιο 1944, το Δίστομο αντιμετώπιζε το πάθος μελαψών γερμανοντυμένων στρατιωτών που έβαζαν φωτιά και εκτελούσαν βάρβαρα τους άτυχους κατοίκους του χωριού! Επιζούν και σήμερα κάποιοι ντόπιοι, πολύ ηλικιωμένοι, που θυμούνται με τρόμο την εικόνα εκείνη των μαύρων χιτλερικών. Και όταν διηγούνται τις απάνθρωπες σκηνές που είχαν ζήσει οι ίδιοι, υπάρχουν κάποιοι νεώτεροι που με οίκτο τους κτυπούν στην πλάτη, πιστεύοντας ότι τα έχουν μπερδέψει και έχουν παρακρούσεις.

Αλλά, είναι αλήθεια και οι επιζώντες της καταστροφής του Διστόμου θυμούνται πολύ καλά. Ανάμεσα στη γερμανική δύναμη που επέπεσε στο Δίστομο υπήρχε και δύναμη της λεγεώνας «Ελεύθερη Αραβία» (Freies Arabien), που τότε έδρευε στην Ελλάδα και είχε χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των ανταρτών!

Έχει επισημανθεί εκτεταμένη παρουσία Καυκάσιων (με καθαρά ασιατικά-μογγολικά χαρακτηριστικά) π.χ., αρκετοί των οποίων μάλιστα στο τέλος της κατοχής λιποτάκτησαν, προσχώρησαν στον ΕΛΑΣ, πήραν μέρος στα Δεκεμβριανά με γενιτσαρικές διαθέσεις και τελικά κάποιοι παρέμειναν μετά το 1945 στην Ελλάδα και ενσωματώθηκαν εδώ, δημιουργώντας οικογένειες.

Ένας Γερμανός δημοσιογράφος, ο Χάιντς-Ντί-τερ Πίλγκραμ, που την εποχή εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα ως πολεμικός ανταποκριτής, περιγράφει χαρακτηριστικά τι είδε, ακολουθώντας τη δράση ενός λόχου της «Ελεύθερης Αραβίας» στην Ελλάδα:

«Οι μαυρισμένες από τον ήλιο μορφές κατεβαίνουν πολύ πρωί, με ζωηρό και γρήγορο βήμα τους απότομους βράχους προς το ελληνικό χωριό του καταυλισμού τους. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται σε πορεία μέσα στα βραχώδη φαράγγια, στα απόκρυφα στρατόπεδα των συμμοριτών, μέσα στις χαράδρες των ελληνικών βουνών, κυνηγώντας τον ύπουλο συρφετό των ληστών της υπαίθρου, των κομμουνιστών και των σαμποτέρ, που προσπαθεί εδώ, στη νότιο Ελλάδα, να τρομοκρατήσει τα χωριά και να τα λεηλατήσει. Ο Γερμανός αρχηγός του λόχου των Αράβων αναγγέλλει στον διοικητή του τάγματος το αποτέλεσμα της νυκτερινής αυτής περιπολίας. Στην ουσία πρόκειται πάντοτε για το ίδιο: Περίπου 20 συμμορίτες σκοτωμένοι, τρεις αιχμάλωτοι, καταστροφή μιας αποθήκης τροφίμων, πλούσια λεία σε όπλα.

»Στις στολές των ανδρών γυαλίζουν τα πρασινο-ασπρο-κόκκινα σήματα με τα αραβικά γράμματα και τις γερμανικές λέξεις «Ελεύθερη Αραβία» (Freies Arabien). Οι άνδρες αυτοί, που αποτέλεσαν τη σταθερή αυτή μαχητική ομάδα «Ελεύθερη Αραβία», προέρχονται από το Μαρόκο, την Τυνησία, το Αλγέριο, από το Ιράκ, ύστερα από τη δόλια κατάληψη του από τους Βρετανούς, κυρίως όμως είναι άνδρες του λαού αυτού των Αράβων, που τόσο αγαπά την ελευθερία. Με γερμανικές στολές, ορκισμένοι στον Φύρερ και στην πατρίδα τους, αγωνίζονται τώρα τον αγώνα για την ελευθερία των αραβικών χωρών.

»Οι νευρώδεις αυτές καστανές μορφές έχουν στο παρελθόν τους πολλούς σκληρούς αγώνες. Οδηγούμενοι αποκλειστικά από Γερμανούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, με τους οποίους τους συνδέει μια φανατική πίστη, είναι ο τρόμος των συμμοριτών στα Βαλκάνια.

http://3.bp.blogspot.com/-Zdios4D3KAw/UMsG-1isznI/AAAAAAABXEs/DMGyOBJFteQ/s400/7.jpg

«Κινούνται μέσα στο τοπίο σαν γάτες, βλέπουν και ακούουν τόσο καλά τη νύχτα, όσο και την ημέρα, διαισθάνονται τον εχθρό, τις ύπουλες προθέσεις του και τις θέσεις στρατοπέδευσης τους. Φαίνεται σαν νάχουν μια έκτη αίσθηση, που τους καθιστά ιδιαίτερα ικανούς στον αγώνα εναντίον των συμμοριτών. Η ευθυβολία τους είναι σχεδόν ανυπέρβλητη, τη στιγμή που ο Γερμανός υπαξιωματικός ανακαλύπτει με το τηλεσκόπιο το κεφάλι του συμμορίτη ανάμεσα στους βράχους, ο Άραβας τον έχει κιόλας αποτελειώσει με μια επιτυχή βολή. Αλίμονο δε στη μονάδα των συμμοριτών, που οι Άραβες έφθασαν κοντά της, συρόμενοι για να πολεμήσουν σώμα με σώμα, όπως το συνηθίζουν. Τότε δεν μένει πια καιρός στους συμμορίτες να σηκώσουν ψηλά τα χέρια».

Με πληροφορίες από το
hellas orthodoxy
Σχόλιο ELNEWS: Εμείς ως ιστολόγιο θεωρούμε ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός πολιτισμός δεν έχει καμία σχέση με το γερμανικό εθνικισμό και την γερμανική φυλή... Και πώς θα μπορούσαμε να είχαμε σχέση εμείς με τις γερμανικές βάρβαρες φυλές... Πολεμήσαμε και είμαστε περήφανοι για αυτό, ιταλούς και γερμανούς... Τώρα ως Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να αμυνθούμε απέναντι στους φασίστες "της δημοκρατίας" που έφεραν την χώρα μας στην εξαθλίωση και στο χάος... Όπως και τότε στρατιές από ασιάτες και αφρικανούς έσφαζαν τους Έλληνες, έτσι και τώρα το 2012 ζούμε μια παρόμοια κατάσταση... Εμείς θα δώσουμε ένα τέλος σε αυτό...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...