Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γεώργιος Χαραλάμπους υποψήφιος για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας με το ΕΛΑΜ


Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του υποψηφίου για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΛΑΜ στην πράσινη γραμμή. H αίθουσα χωρητικότητας πεντακοσίων και πλέον ατόμων αποδείχτηκε πολύ μικρή  για να χωρέσει τους υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αφού υπερχείλισε και υπάρχει αρκετός κόσμος και εκτός αυτής.

Ιδιαίτερα συγκινητική και ενθαρρυντική για τον Αγώνα των Ελλήνων και Κυπρίων Εθνικιστών ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, ο οποίος υποδέχτηκε με θέρμη τόσο τον Πρόεδρο του Κινήματος, όσο και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Γεώργιος Χαραλάμπους, ευχαρίστησε στην ομιλία του τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και το πολιτικό συμβούλιο για την επιλογή του. Παρουσιάζοντας τις θέσεις του, οι οποίες θα βγάλουν την Κύπρο από τη δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει, ο Γιώργος Χαραλάμπους τάχθηκε κατά του μνημονίου, υποστήριξε τη σωστή εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου, απαίτησε κατάργηση όλων των επιδομάτων που καταβάλλονται στους αλλοδαπούς και τους Τουρκοκύπριους και άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, αντιμετώπιση της ανεργίας και διαγραφή χρεών με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Ο Γιώργος Χαραλάμπους γεννήθηκε στο χωριό Λύμπια το 1966 και έχει τρία παιδιά. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Λευκωσίας και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μέλος του ΕΛΑΜ από της ίδρυσής του, το

ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ > Υποχρεωτική η χρήση κάρτας σε όλες τις συναλλαγές


Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών, εξετάζει σαν πιθανό σενάριο το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η Καθημερινή", το σχέδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί και σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.

Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, το πρώτο τρίμηνο του έτους όλες οι επιχειρήσεις και κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό μηχάνημα (POS) με το οποίο γίνονται οι συναλλαγές μέσω καρτών.
Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στην Καθημερινή τονίζει ότι εξετάζεται η παροχή κινήτρων στους καταναλωτές για τη χρήση μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια στις συναλλαγές και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΣΚΛΗΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ. (φωτο και βιντεο)


agrinio
Παράλληλες πορείες για Χρυσή Αυγή και αντιεξουσιαστές στο Αγρίνιο και στη μέση η αστυνομία. Λίγες ώρες μετά την επίθεση ομάδας ατόμων σε ψησταριά όπου βρίσκονταν Χρυσαυγίτες, η οργάνωση μοίρασε τρόφιμα "μονο για Έλληνες" και έκανε πορεία στην πόλη του Αγρινίου. Πορεία έκαναν την ίδια ώρα και αντιεξουσιαστές.
Όπως γράφει το agriniopress τα μέλη της Χρυσής Αυγής , περίπου 100 με 150 άτομα, με επικεφαλής τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση , μετά τη διανομή τροφίμων στον Άγιο Κωνσταντίνο, προχώρησαν σε πορεία σε δρόμους του Αγίου Κων/νου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των αναρχικών, κατά των αλλοδαπών αλλά και της Αριστεράς.
Να σημειωθεί πως την δράση της διανομής τροφίμων παρακολουθούσαν στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, εκτός από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν προκάλεσαν όμως κάποιοι επεισόδιο.
Κατά τη διάρκεια της πορείας, υπήρχαν και κάτοικοι της περιοχής που από τα μπαλκόνια τους αποδοκίμασαν τους Χρυσαυγίτες, που απάντησαν χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.
Σχεδόν ταυτόχρονα, ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστων που νωρίτερα είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Δημάδη, ξεκίνησε και αυτή πορεία, προς το πάρκο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φόβοι πως οι δυο πορείες θα συναντηθούν, και θα υπάρξουν επεισόδια.
Τελικά, τα μέλη της Χ.Α. κατέληξαν και πάλι στην πλατεία του Αγίου Κων/νου και αφού μάζεψαν ρόπαλα, σημαίες, ασπίδες κλπ, τα περισσότερα μετέβησαν στα γραφεία τους, για περιφρούρηση.
Οι αντιεξουσιαστές στη συνέχεια, κινήθηκαν προς Άγιο Δημήτριο και εκεί συγκεντρώθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ, για να ανακόψουν τυχόν επίθεση προς τα γραφεία της Χ.Α., την στιγμή μάλιστα που στην περιοχή, υπήρχε πολύ έντονη κίνηση από οχήματα και πολίτες, που κοιτούσαν με περιέργεια την κινητικότητα αυτή.
Τελικά η πορεία των αντιεξουσιαστών γύρισε πίσω και κατέληξε ξανά στην πλατεία Δημάδη και όπως φαίνεται τόσο η "δράση" της Χ.Α. όσο και η "αντίδραση" από πλευράς αντιεξουσιαστων και άλλων πολιτών έληξαν χωρίς παρατράγουδα, γεγονός που φοβούνταν ιδιαίτερα οι αστυνομικές δυνάμεις, ειδικά σήμερα που το κέντρο του Αγρινίου, ήταν γεμάτο κόσμο και οχήματα και με τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα ανοιχτά.
H αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί προχώρησε σε 3-4 προληπτικές προσαγωγές ατόμων τα οποία στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα. Δείτε φωτό και βίντεο:

Η παγκοσμιοποίηση του χθες, του σήμερα, του αύριο

Του Ηλία Σχορετσανίτη, Οικονομολόγου, MSc > Άνοιξη του 1995. Ως φοιτητής της ΑΣΟΕΕ επρόκειτο να παρακολουθήσω το βασικό μάθημα της «Διοίκησης Επιχειρήσεων Ι». Στο έδρανο των παραδόσεων ανεβαίνει ένας ελληνοαμερικάνος καθηγητής, ειδικά προσκεκλημένος για την πρεμιέρα, και μας λέγει σε άπταιστα αγγλικά: «Globalization! Live locally, think globally!», «Παγκοσμιοποίηση! Ζήστε τοπικά, σκεφθείτε παγκόσμια!». Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του, το μήνυμα ήταν σαφές. Οι φιλόδοξοι γεμάτα όνειρα νεαροί φοιτητές και φοιτήτριες είχαν διαμορφώσει την άποψη ότι η παγκοσμιοποίηση είναι θετική, νομοτελειακή, απαραίτητη προς όφελος της οικονομίας των λαών, αλλά το κυριότερο πως εμείς θα ήμασταν οι στρατιώτες, αλλά και οι μελλοντικοί στρατηγοί της ασταμάτητης νέα οικονομικής τάξης πραγμάτων.

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ALVANOI
Πληθαίνουν μέρα με την ημέρα οι επιθέσεις κακοποιών κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, ειδικά όσων διαμένουν μόνοι τους. Που και που, η Αστυνομία πιάνει κάποιους (μπορεί να τους πιάσει όλους αν οι πολιτικάντηδες της λύσουν τα χέρια) και –ω του θαύματος!- αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», κυρίως από τη γειτονική μας Αλβανία.
Έτσι έγινε και με την εξάρθρωση εγκληματικής συμμορίας 5 «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» λαθρομεταναστών, από την Αλβανία, 19, 20, 22, 23 και 25 ετών αντιστοίχως, οι οποίοι μέχρι χθες είχαν διαπράξει εφτά (7) ληστείες σε βάρος ανύποπτων και ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, στην Νεμέα Κορινθίας.

Μπάτε σκύλοι αλέστε το Τaxis - Έκλεψαν τα e-mails 2.000.000 ανυποψίαστων πολιτών και τα πουλούσαν σε εταιρίες > ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;;;


- 47χρονος Ουκρανός είχε παράνομα στην κατοχή του τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
- Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να τον βοήθησε υπάλληλος εφορίας
- Τα
ψηφιακά αρχεία κατασχέθηκαν απο την αστυνομία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 47χρονος Ουκρανός, ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, απο την πρώτη έρευνα προκύπτει πως ο 47χρονος είχε κλέψει απο το σύστημα Taxis τα e-mails 2.000.000 πολιτών τα οποία μάλιστα είχε ομαδοποιήσει και ταξινομήσει ανάλογα με το εμπορικό ενδιαφέρον και τα πουλούσε τμηματικά ή όλα μαζί σε εταιρίες. Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον βοήθησε υπάλληλος κάποιας εφορίας.

Προηγήθηκε καταγγελία ιδιώτη ο οποίος δέχθηκε μηνύματα που τον καλούσαν να αγοράσει υπηρεσία μαζικής αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναντι αμοιβής.

Ακολούθησε ψηφιακή έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ταυτοποιήθηκε ο 47χρονος ως ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στο κατάστημα του δράστη στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι χωρητικότητας 250, 300, 1000, 15000 και 1500 GB αντίστοιχα. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται οτι τον περασμένο Νοέμβριο συνελήφθη 35χρονος ο οποίος είχε σε ψηφιακή μορφή στοιχεία περισσότερων των 9 εκατομμυρίων πολιτών, όπως στοιχεία ταυτότητας, διευθύνσεις κατοικίας, Αριθμούς Φορολογικών Μητρώων και αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ… Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

VIDEO
Δείτε το «χριστουγεννιάτικο» βίντεο της Πασοκικής «αντιρατσιστικής» πρωτοβουλίας, όπου λευκοί και μαύροι κάτω από την ακρόπολη, σε African mood, εξορκίζουν το… κακό (κάνοντας «φφφφφφφφ» να φύγει!!!). Διαδώστε το παντού! Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί άμεσα για τις σκοτεινές δυνάμεις που πρέπει να εξορκίσουμε όλοι μαζί… Να φωνάξουμε και έναν παπά αν χρειαστεί ρε αδερφέ! Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (και που τρολλάρεις τόσο επιτυχημένα το ΠΑΣΟΚ για να πάει μια ώρα νωρίτερα στα αζήτητα)!!!http://ethnikismos.net

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Το μυστικό των Παπακωνσταντίνου από την εποχή της Κατοχής


Γιατί ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου ακολούθησε τις πολιτικές επιλογές του θείου του Μιχάλη για τα κατοχικά δάνεια και τώρα επιχειρεί να προστατεύσει τις εξαδέλφες του, Ελένη και Μαρίνα. Η πατρίδα οφείλει πολλά στον μεγάλο ερευνητή Δημοσθενη Κουκουνα που αποκάλυψε με θάρρος όλους τους δοσίλογους της κατοχής και τους συνεργάτες των εισβολέων.

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
Η εμπλοκή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η γραπτή δήλωση που έστειλε από την Ολλανδία λέγοντας πως δεν θα γίνει εξιλαστήριο θύμα αυτής της ιστορίας και η διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που έφυγε προς όλα τα ΜΜΕ διαμορφώνουν νέα δεδομένα.


Από τη μια πλευρά το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να εμφανίσει στην κοινή γνώμη πως εισήλθε σε διαδικασία «εσωτερικής καθάρσεως» γι’ αυτό και διέγραψε τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Ωστόσο για κάποιο άλλο πρόσωπο που έπαιξε σημαντικότερο ρόλο, ίσως και εν αγνοία εκείνου που δεν θέλει να παίξει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, από την Ιπποκράτους δεν ακούγεται το παραμικρό. Πρόκειται για το μεγάλο στοχαστή κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης περιχαρής σε πανάκριβο εστιατόριο σούσι της Κηφισιάς θαυμάζοντας ζωγραφισμένες οροφές!
«Εσωτερική κάθαρση» στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επιτευχθεί αν κάποιοι επιβάλλουν λήθη όσον αφορά στα έργα και τις ημέρες του κ. Παπανδρέου στο θώκο του πρωθυπουργού.
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Παπακωνσταντίνου επιχειρεί να πείσει την κοινή γνώμη πως έκανε ό,τι περνούσε το χέρι του να σώσει τη χώρα και ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτε για όσα συνέβαιναν στο ανώτατο επίπεδο. Πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν μάλιστα ότι η παρέμβαση του πρώην στενού συνεργάτη του κ. Παπανδρέου έγινε για να προστατευθούν οι δύο πρώτες εξαδέλφες του, στα ονόματα των οποίων φέρονται να ανήκουν δύο λογαριασμοί στην HSBC της Ελβετίας. Ο πρώτος διαθέτει 1,22 εκατ. ευρώ ενώ ο δεύτερος φαίνεται κλειστός.
Δικαιούχοι είναι οι θυγατέρες του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, κυρίες Ελένη και Μαρίνα Παπακωνσταντίνου. Όπως και να γίνει εδώ υπάρχει ένα μείζον ζήτημα, πέρα από το πολιτικό. Αναφερόμαστε στις οικογενειακές δραστηριότητες των Παπακωνσταντίνου.
Οι οικογενειακές δραστηριότητες
Στα τέλη του Μαΐου που πέρασε η κοινή γνώμη βοούσε προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις προς την κυβέρνηση της κ. Άνγκελας Μέρκελ ώστε να εξοφληθούν τα κατοχικά δάνεια. Εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, όλοι έδειχναν τον κ. Παπακωνσταντίνου (σ.σ. αφήνοντας και πάλι «εκτός κάδρου» τον κ. Παπανδρέου).
Στις 28 Μαΐου ήρθε στο φως το περιεχόμενο του βιβλίου που έχει γράψει ο κ. Δημοσθένης Κούκουνας και αποδεικνύει πώς ο υπουργός των Μνημονίων έλυσε το οικονομικό πρόβλημά του αδιαφορώντας για οποιαδήποτε διεκδίκηση από τη γερμανική πλευρά.
Το βιβλίο με τον τίτλο «Μια οικογένεια για όλες τις εποχές» περιγράφει τις δραστηριότητες της οικογένειας Παπακωνσταντίνου από το 1941 έως σήμερα, με σημείο αναφορά τη διαχείριση του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Με φωτογραφίες και ντοκουμέντα, ο 62χρονος ιστορικός και δημοσιογράφος κ. Δημοσθένης Κούκουνας φωτίζει μια πτυχή που δεν γνώριζε η κοινή γνώμη.
Παππούς του πρώην υπουργού ήταν ο Γεώργιος Μ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος απέκτησε το 1941 από τον εγκάθετο πρωθυπουργό των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων Γεώργιο Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα.
Μέλος της κατοχικής κυβέρνησης και γνωστός της οικογένειας Παπακωνσταντίνου φαίνεται πως ήταν ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης. Αυτό το πρόσωπο ως υπουργός Οικονομικών του Τσολάκογλου υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο θείος Μιχάλης
Στο βιβλίο διατυπώνονται αιτιάσεις εναντίον του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου. Ο πρωτότοκος γιος του Γεωργίου, πατέρας των εμπλεκομένων στη λίστα Λαγκάρντ κυριών Ελένης και Μαρίνας Παπακωνσταντίνου και αδελφός του Στέργιου, πατρός του διαγραφέντος από το ΠΑΣΟΚ, κατηγορείται πως υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών κατακτητών στην Κοζάνη.
Ο γεννημένος του 1919 Μιχάλης Παπακωνσταντίνου ακολούθησε πολιτική σταδιοδρομία. Από το 1961 ως το 1967 εκλεγόταν βουλευτής με την Ένωση Κέντρου. Στην κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, το 1964, ήταν υφυπουργός Εθνικής Αμύνης με υπουργό τον Πέτρο Γαρουφαλιά (γνωστό από τις ενέργειές του ως την Αποστασία και την επιβολή της δικτατορίας).
Το 1976 ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου εξελέγη γ.γ. της Ενώσεως Δημοκρατικού Κέντρου (ΕΔΗΚ) έως ότου εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία, το 1978. Πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον θείο του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι σαν υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τις 7 Αυγούστου 1992 έως τις 13 Οκτωβρίου 1993 δεν έκανε το παραμικρό για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. Τυχαίο; Δεν υπάρχει απάντηση αφού το 2000 απεβίωσε.
Στην ίδια πολιτική γραμμή
Ο εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον κατοχικό πρωθυπουργό Τσολάκογλου, όπως παρουσιάζεται στο βιβλίο του κ. Κούκουνα, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν έπραξε το παραμικρό για να εξοφληθούν τα οφειλόμενα από τη Γερμανία.
Αντιθέτως έβαλε την υπογραφή του στο Μνημόνιο, συμφώνησε με το σχέδιο υπαγωγής της Ελλάδας σε μηχανισμό στήριξης υπό εποπτεία, ανέλαβε ευθύνες για τις οποίες έπρεπε να απευθυνθεί ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στον ελληνικό λαό και διαδραμάτισε πάλι το ρόλο του μπροστάρη, δίνοντας την εντύπωση πως υπερασπίζεται τις εξαδέλφες του.
Ζητούμενο, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και η υπαγωγή της χώρας στη σκιά της γερμανικής ηγεμονίας, η οποία εμφανίζεται ως δήθεν «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη»…
Το βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με προσωπικότητες που σημάδεψαν την σύγχρονη ελληνική ιστορία και αποτελεί ένα χρήσιμο ανάγνωσμα πριν σπεύσουμε να δώσουμε άφεση αμαρτιών σε κάποιους που πρέπει να αναλάβουν, αρχικώς, τις πολιτικές ευθύνες τους.


Ο τότε πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στην Πτολεμαΐδα το 1958, την εποχή που η ΔΕΗ εξαγόρασε το εκεί εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που είχε αποκτήσει η οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1941.

Ο τότε υπουργός Συντονισμού της κυβέρνησης Παπάγου Παναγής Παπαληγούρας επισκέπτεται το 1954 την Πτολεμαΐδα. Μετά το ταξίδι αυτό, οργανώθηκε στη δυτικομακεδονική αυτή πόλη επίσκεψη γερμανικής αποστολής υπό τον περίφημο υπουργό Έρχαρτ.

Ο Γερμανός φρούραρχος Πτολεμαΐδας φον Λάνγκε, αξιωματικός των Ες Ες.

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ σήμερα. Το προηγούμενο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της Πτολεμαΐδας ανήκε στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το προνόμιο που είχε παραχωρήσει τον Οκτώβριο 1941 ο Τσολάκογλου.

Ο στρατηγός και κατοχικός πρωθυπουργός Γ. Τσολάκογλου το 1941.

Ο παλαιός πολιτικός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του δαιμόνιου επιχειρηματία Γεωργίου Μ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1941 απέκτησε από τον Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη.

Ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του οποίου παραχωρήθηκε το προνόμιο ηλεκτρικής ενέργειας στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1948.

Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ο οποίος ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το 1954 ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου τον είχε χαρακτηρίσει ως τη “μεγαλυτέρα ζώσα πολιτική φυσιογνωμία της Ελλάδος” και υπήρξε θερμός οπαδός και συνεργάτης του. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-11 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Τρεις γενιές – τρία σκάνδαλα…

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ο κύριος συντελεστής του μνημονίου, της χρεοκοπίας και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Ούτως ή άλλως είναι κάτοχος μεγάλης περιουσίας που προέρχεται από μια υπογραφή του Τσολάκογλου…

www.newsbomb.gr

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

TROFIMA-PEIRAIAS
Συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και δείχνει τη μαύρη απελπισία του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και των παρακρατικών-αναρχοκομμουνιστικών σκυλιών του: από τη μία ο αριστερός δήμαρχος Αγρινίου δηλώνει πως δεν παραχωρεί την πλατεία της πόλης (λες και είναι δική του, λες και την κληρονόμησε από τον πατέρα του…) στην Χρυσή Αυγή για να μοιράσει τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες, κι από την άλλη τα μαντρόσκυλα, με την υπογραφή «Αντιφασίστες- αντιφασίστριες», οργανώνουν σήμερα συγκέντρωση στο Αγρίνιο «ενάντια στο μοίρασμα τροφίμων από την Χρυσή Αυγή», όπως επί λέξει αναφέρουν στο κάλεσμά τους, το οποίο βεβαίως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σκοπός και του δημάρχου και των παρακρατικών κουκουλοφόρων του μνημονιακού ψευδοκράτους, είναι να τρομοκρατήσουν το φτωχό κοσμάκη που έχει ανάγκη να πάει να πάρει τα τρόφιμα –εξαιτίας της πολιτικής των αφεντικών τους-, έτσι ώστε να μην έχει επιτυχία η διανομή. Δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι ότι μ’ αυτό που κάνουν προκαλούν το μίσος και την αποστροφή του κοσμάκη. Και ποια είναι η εναλλακτική λύση που προσφέρει η τσογλαναρία του ΣΥΡΙΖΑ στον κοσμάκη; Μήπως δίνουν αυτοί τρόφιμα εκεί παραπέρα, με τα εκατομμύρια που εισπράττουν από τους πενόμενους Έλληνες, μέσω της κομματικής τους επιχορήγησης, σημαντικά αυξημένης λόγω του υψηλού ποσοστού τους στις εκλογές του Ιουνίου; Σιγά να μη δίνουν! Αυτοί δε δίνουν «ούτε του αγγέλου τους νερό». Αυτοί ξέρουν μόνο να παίρνουν, έτσι είναι μαθημένοι όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα θ’ αλλάξουν; Έτσι, με τον ίδιο κυνισμό που οι σταλινικοί-σιωνιστές ιδεολογικοί τους πρόγονοι οργάνωναν λιμούς για να εξολοθρεύσουν τον ρωσσικό λαό, καλούν τον κοσμάκη να… πεινάσει ή να πάει στα σκουπίδια να βρει φαγητό, παρά να πάρει τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή! Στα σκουπίδια να πάνε αυτοί! Όχι για να βρουν φαγητό, αλλά να πέσουνε εκεί μέσα. Γιατί εκεί είναι η θέση τους! Ιδού και το περίπτυστο παραλήρημά τους και τα συμπεράσματα δικά σας:
Αγρίνιο: συγκέντρωση ενάντια στο μοίρασμα τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή
«Η Χρυσή Αυγή Αιτ/νιας με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι την Κυριακή 30/12 θα διοργανώσει διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες στην πλατεία Δημάδη.
Η Χρυσή Αυγή, για ακόμη μια φορά, φοράει το φιλανθρωπικό προσωπείο της και παίζοντας το ρόλο του καλού Σαμαρείτη, διεκδικεί χώρο στη πόλη του Αγρινίου. Ο πραγματικός της, όμως, στόχος είναι να καταφέρει να αποκτήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στην κοινωνία. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα, όταν γκρέμιζαν πάγκους μικροπωλητών μεταναστών στη Γαβαλού Μακρυνείας. Αύριο, θα είναι αυτοί που θα ξυλοκοπούν απεργούς ή θα τραμπουκίζουν καταστηματάρχες που αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία. Γιατί έτσι είναι οι χρυσαυγίτες: το παίζουν καμπόσοι μόνο στους αδύναμους.
Εμείς που γράφουμε αυτό το κείμενο- εργάτες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές- βιώνουμε, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, τις συνέπειες της κρίσης. Προτιμούμε όμως να πεινάσουμε ή να φάμε από τα σκουπίδια, παρά να δεχτούμε φαγητό μαγαρισμένο από χέρια χρυσαυγιτών. Καλούμε, λοιπόν, τη τοπική κοινωνία να τους γυρίσει την πλάτη. Να μην δεχθεί κανένας να μπει στην ουρά σαν το κακομοίρη για να λάβει την ελεημοσύνη από τα τσογλάνια της Χ.Α. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά φασίστες δε θα γίνουμε. Εξάλλου ποτέ καμία φιλανθρωπία δεν βοήθησε συνολικά την κοινωνία.

Τι δήλωνε το 2010 η Ολλανδή σύζυγος του Γ. Παπακωνσταντίνου για τους Ελληνες φοροφυγάδες


Τι δήλωνε το 2010 η Ολλανδή σύζυγος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Ζασλίν Βίνκε για τους Ελληνες φοροφυγάδες«O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε , σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εν έτει 2010.


Μιλώντας στην Ολλανδή δημοσιογράφο Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του πρώην υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δήλωνε απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας είχε τίτλο: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ» που σε ελεύθερη ελληνική μετάφραση θα μπορούσε να το αποδώσει κανείς με τη ρήση «δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα».

«Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα των Ελλήνων.Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» έλεγε στη συνέντευξη, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

«Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως στην Ελλάδα ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» έλεγε χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε.

«Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργός είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

olympia

Να μοιράσουμε τον ορυκτό μας πλούτο με την Τουρκία προτείνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!
Αφού παρέδωσαν ‘’μαθήματα δημοκρατικότητος’’, απαιτώντας να ανεχόμαστε την ασυδοσία και εγκληματικότητα λαθροεισβολέων και αναρχικών, αφού μας κάλεσαν να αποδεχτούμε την παράδοση του ονόματος ‘’Μακεδονία’’ στους σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας, αφού απαίτησαν να ονομάσουμε κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης, ‘’τουρκική’’ την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται τώρα να καταθέσουν και μια νέα πρωτοποριακή ιδέα: να μοιράσουμε με τους Τούρκους, τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου!
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αïχάν Καραγιουσούφ, σε δηλώσεις του στον τοπικό τύπο της Θράκης, κάλεσε την ελληνική πλευρά να μοιράσει με την Τουρκία τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, καθώς μια τέτοια ενέργεια, θα αποτελούσε ‘’πράξη αντίστασης’’, τόσο προς την Ευρωπαική Ένωση όσο και προς την Αμερική, οι οποίες καθώς είπε, εκμεταλλεύονται επί χρόνια κυρίως την Ελλάδα! Για να ισοσκελίσει, κατά το μέτρο του δυνατού, τις αλγεινές εντυπώσεις, πρόσθεσε πως ‘’από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας’’.
Πυροτέχνημα μογγόλικης κουτοπονηριάς, τα περί δικαιωμάτων της Ελλάδος στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Επί της ουσίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προφασιζόμενος την δεινή οικονομική θέση της Ελλάδος, ζητά να αντιμετωπιστεί η Τουρκία ως συνέταιρος, στο ζήτημα της εκμετάλλευσης του ελληνικού ορυκτού πλούτου! Επιπρόσθετα, εκφράζει μια πρόταση, η οποία έχει ήδη τεθεί στο τραπέζι από τους υπερατλαντικούς μας ‘’συμμάχους’’, οι οποίοι έχουν κατ’ εξακολούθηση συστήσει στην δειλή και ανίκανη συγκυβέρνηση των Αθηνών, να μη σκέφτεται αξιοποίηση των κοιτασμάτων του Αιγαίου, δίχως τη συμμετοχή των γειτόνων μας… Ο ίδιος παράλληλα κατηγορεί την Χρυσή Αυγή λέγοντας με νόημα: «Εγώ είμαι σίγουρος ότι χρηματοδοτείται από κέντρα ξένων συμφερόντων».

Θράκη: Το τυρί, η φάκα, ο πρόξενος και οι μητροπολίτες


Του Σάββα Καλεντερίδη - Έχουμε αναφερθεί σε άλλα άρθρα μας στις άθλιες μεθοδεύσεις της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία σε πλήρη συγχρονισμό με το τουρκικό Γενικό Επιτελείο κατευθύνει και καθοδηγεί τους διπλωμάτες και τους «άλλους» που υπηρετούν στα προξενεία της Τουρκίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και τη Ρόδο, εφαρμόζοντας την οδηγία του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν για την εργαλειοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, και εσχάτως της Ρόδου και της Κω, που έχει ως στόχο τον διαμελισμό της Ελλάδος, αλλά και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στο εσωτερικό της πατρίδας μας, που θα καταστήσουν πιο εύκολη τη γεωπολιτικής της περικύκλωση από Σκόπια και Αλβανία.

Το θέμα της αποσταθεροποιητικής δράσης των τουρκικών διπλωματικών αρχών στην Ελλάδα και των ερωτήσεων των Ελλήνων βουλευτών, κάλυψε μερίδα του τύπου και φυσικά η εφημερίδα δημοκρατία, καθώς και μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης, που ξεσκέπασαν την παρακρατική δράση των Τούρκων διπλωματών και των εγκαθέτων τους.


Όπως είναι γνωστόν, μετά τα δημοσιεύματα στη δημοκρατία υπήρξε επιτέλους αντίδραση Ελλήνων βουλευτών, οι οποίοι κατέθεσαν δυο ερωτήσεις για την παράνομη και παρακρατική δράση των προξενείων της Κομοτηνής και της Ρόδου.

Παρότι το διάβημα που έκανε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών για την ανοικτή παρέμβαση του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή σε επιχείρηση τρομοκράτησης νόμιμου ιμάμη από παρακρατικούς του προξενείου, παρέμβαση που αποτελούσε καραμπινάτη παρανομία και αιτία άμεσης απέλασης, στην ουσία πρόσφερε σανίδα σωτηρίας στον Τούρκο διπλωμάτη, που το τονίζουμε, επί της ουσίας εκτελεί στρατιωτική αποστολή στη Θράκη, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα αποφάσισε να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελλάδας, δίνοντας οδηγίες στους προξένους Κομοτηνής και Ρόδου να κάνουν ένα διάλειμμα από την παραστρατιωτική τους δράση και να επιδοθούν σε μια …επίθεση φιλίας!

Ως αποτέλεσμα των οδηγιών αυτών, ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής άρχισε τις επισκέψεις στους μητροπολίτες και τους δημάρχους της περιοχής, επαναλαμβάνουμε, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των ελληνικών αρχών και της ελληνικής κοινής γνώμης και για να ξεχαστεί η αποσταθεροποιητική και εξόχως επιθετική πολιτική που ασκείται χρόνια τώρα στη Θράκη και εσχάτως στα Δωδεκάνησα, με όχημα τους δυστυχείς Έλληνες μουσουλμάνους.

Μόνο που η επιχείρηση «στάχτη στα μάτια», εκτός από πολύ καρότο έχει και ολίγον μαστίγιο.

Να εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Ο Τούρκος πρόξενος κ. Ιλχάν Σενέρ, κατά την επίσκεψή του στον μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, τοποτηρητή της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, αναφερόμενος στις μηχανοκίνητες πορείες μελών της Χρυσής Αυγής σε μουσουλμανικά χωριά της περιοχής, είπε ότι «οι αιρετοί μουφτήδες (σ.σ. ψευδομουφτήδες) έκαναν έκκληση στους ανθρώπους της μειονότητας να μην απαντήσουν σε αυτές τις προκλήσεις».

Δηλαδή, παρά την προβιά που φόρεσε με πολύ επιμελημένο τρόπο, ο κ. πρόξενος δεν μπόρεσε να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του Γκρίζου Λύκου, αναφερόμενος -με σκοπό να τα νομιμοποιήσει- σε πρόσωπα που υποτίθεται ότι εκλέγονται ως θρησκευτικοί ηγέτες της μουσουλμανικής μειονότητας, κατά παράβαση της παράδοσης του Ισλάμ, που δεν αναγνωρίζει θρησκευτική ιεραρχία. Και όλα αυτά για να δημιουργήσουν συνθήκες μιας ανύπαρκτης αμοιβαιότητας με όσα ισχύουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, που τηρεί μια ορθόδοξη παράδοση που προηγείται της παρουσίας των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη.

Να σημειωθεί ότι το τουρκικό προξενείο εμπλέκεται φανερά στη διαδικασία επιβολής εγκάθετων της Άγκυρας στις θέσεις των ιμάμηδων της ελληνικής Θράκης, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της μειονότητας από το τουρκικό κράτος και από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και ότι οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά τους δρόμους του χρήματος αλλά και την τρομοκρατία που ασκείται, για να ενδύονται την προβιά του ιμάμη και του θρησκευτικού ηγέτη οι άλλοι Γκρίζοι Λύκοι.

Απλά, είναι θέμα χρόνου να αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση να θέσει τέρμα στην τουρκική παρακρατική και παραστρατιωτική δράση στη Θράκη, αφ’ ενός μεν για να επανέλθει η νομιμότητα στη συγκεκριμένη περιοχή της ελληνικής επικράτειας και να λειτουργήσουν σωστά όλοι οι φορείς του ελληνικού κράτους και αφ’ ετέρου για να απαλλαγούν οι μουσουλμάνοι της Θράκης από τον «ισλαμοφασιστικό γύψο» του προξενείου και των εγκάθετων της Άγκυρας.

Είναι θέμα χρόνου. Θα περιμένουμε…
Εφημερίδα “δημοκρατία”
 

Αποχαιρετά ο κουρασμένος της ΡαφήναςΑποχαιρετά ο κουρασμένος της Ραφήνας
Αυτόν (!) ήθελαν κάποιοι για να συντονίσει ένα νέο ανάχωμα στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής;
Η εξαφάνιση του ΛΑ(γ)ΟΣ και ο καταποντισμός των ΑΝ.ΕΛ. έχει οδηγήσει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο στο να απεργάζεται διαρκώς επί ματαίω σενάρια για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Μετά το ξεφούσκωμα του "Καμμένου" κόμματος κυκλοφόρησαν φήμες πως θα δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα με επικεφαλής τον "κουρασμένο" της Ραφήνας, Κώστα Καραμανλή. Ο παλαίμαχος πολιτικός που κινείται πια ανάμεσα σε Ραφήνα και Βαρυμπόμπη και δεν πατάει πια το πόδι του στην Βουλή σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" αποκάλυψε σε στενούς του συνεργάτες πως δεν ενδιαφέρεται να είναι καν υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. «Ακόμα δεν έχω λάβει τις αποφάσεις μου. Η υποψηφιότητά μου θα κριθεί από πολλούς παράγοντες» φέρεται να έχει πει. Όσο για το αν θα ακολουθήσει τα βήματα του θείου του προς το προεδρικό Μέγαρο; «Δεν μπορεί πολιτικός που έχει διατελέσει πρωθυπουργός να γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας», φέρεται να λέει. Με λίγα λόγια "αφήστε με στην ησυχία μου κι ας βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα". Κάηκε λοιπόν κι αυτό το χαρτί του συστήματος για ανάσχεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Περιμένουμε το επόμενο...

Μηνύσεις Και Αποκαλύψεις Από Τις Οικογένειες Των Πεσόντων Του Τουρκικού Αναγνωριστικού


Ο δικηγόρος Mehmet Katar που εκπροσωπεί τις οικογένειες του Σγου Gökhan Ertan και του Ανθ/σγου Hasan Hüseyin Aksoy σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, παρουσία του Osman Aksoy (πατέρα του Ανθυποσμηναγού) δήλωσε πως κατόπιν εντολής των οικείων των πεσόντων, μήνυσε τις αρχές ασφαλείας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας, για αμέλεια και ενδεχόμενο δόλο που οδήγησε στη κατάρριψη του RF-4E από τη Συριακή αεράμυνα το περασμένο Ιούνιο.

Η "απρόκλητη" επίθεση, οι αντικρουόμενες απόψεις για το τρόπο κατάρριψης σε συνδυασμό με τη μυστικοπάθεια των αρχών κίνησε τις υποψίες των οικείων των χειριστών.
Κατά μια εκδοχή το αεροσκάφος πετούσε στο πλαίσιο αξιολόγησης του Τουρκικού δικτύου αεράμυνας της THK και ειδικότερα κινητού σταθμού ραντάρ, εκδοχή που συμβαδίζει με τους ισχυρισμούς του Τούρκου υπουργού εξωτερικών μέχρι το σημείο όπου ο δικηγόρος Mehmet Katar ενέπλεξε καιτην MIT. Από την έρευνα του δικηγορικού γραφείου υπάρχουν ενδείξεις - προέκυψε - ότι η διοίκηση της 173 Filo είχε αναγνωρίσει την επικινδυνότητα της αποστολής και ζήτησε να αναβληθεί η πτήση αλλά μάταια... οι χειριστές αναγκάσθηκαν να πετάξουν σε χαμηλό ύψος κατόπιν υποδείξεως της MIT και να ακολουθήσουν το δρομολόγιο που επίσης τους είχε υποδείξει η MIT.
Η Τουρκική εκδοχή για την πορεία του RF-4E. Kατά ορισμένους το RF-4, "ξύπνησε" την Συριακή αεράμυνα και έπειτα πέταξε σε χαμηλό ύψος για να καταγραφεί η διάταξη της και τα τυφλά σημεία της (C) TSK

Παράλληλα γίνεται λόγος για ένα νέο σύστημα καταγραφής ηλεκτρονικών εκπομπών ELINT που αναπτύχθηκε για λογαριασμό του "κλάδου κατασκοπείας σημάτων" της ΜΙΤ (MİT Sinyal İstihbarat Başkanlığı) και σχετίζεται με την αποστολή του αναγνωριστικού.
21.06.11 Μια ημέρα πριν τη κατάρριψη ζεύγος F-16 της 182 Filo ''Atmaca'', πέταξε στο πλαίσιο της αξιολόγησης του νέου συστήματος ELINT.
Οι Τουρκικές αρχές έχουν αρνηθεί στις οικογένειες, τη πρόσβαση στα ευρήματα και το ιατροδικαστικό πόρισμα από την αυτοψία των σορών ενώ δεν τους έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις για την αποστολή του RF-4.
Ο Σγος Gökhan Ertan βρισκόταν στην 173 Filo μόλις ένα χρόνο.


 
O Ανθ/σγος Hussein Aksoy απόφοιτος 2009 της TuAFA μόλις είχε τοποθετηθεί στην 173 Filo.
Θεωρούν πως αξιωματικοί που είχαν άμεση και έμμεση εμπλοκή στο "συμβάν" ενήργησαν παράτυπα, συγκεκριμένα στρέφονται κατά του αρχηγού της ΤHK Πτέραρχου Mehmet Erten, του αρχηγού της MIT Hakan Fidan και του Atınç Özkaya αξιωματικού που υπηρετεί στη MIT (μάλλον Αντισμήναρχος).

http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/12/26/dusurulen.turk.jetinde.flas.gelisme/690240.0/index.html

ΠΗΓΗ: http://www.aviationlive.org/2012/12/blog-post_28.html

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

GYFTOI
Την οργή και αγανάκτηση των κατοίκων της Πελοποννήσου έχει προκαλέσει η εκτός ορίων κακοποιά δράση μελών της λεγόμενης «ευπαθούς» ομάδας των «Ρομά», που το βάρος των εντόνων διαμαρτυριών τους ανάγκασε ως και τον «φιλελεύθερο» περιφερειάρχη Τατούλη να βγει από τα ρούχα του και να κάνει εξόχως… ρατσιστικές δηλώσεις:

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ....ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ........ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ....ΚΑΝΤΕ ΤΟ ..


23/12/12

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.

Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».

Μετάφραση -επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Πανευρώπη...

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι Richard Coudenhove Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».


Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi κ.λπ.

Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith και σημαντικών εφημερίδων, όπως οι New York Times, καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

το έμβλημα της B'nai B'rith

Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»Συμπεράσματα
Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

Σημείωση του μεταφραστή: Αν και τα αίτια των προσωπικών επιλογών του Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Φλαμανδικές, Πολωνικές, Ελληνικές- Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασικοί, ψυχολογικοί και...γυναικείων επιδράσεων.Ida Roland


Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα , ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του: η ιουδαία Ida Roland, που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απονομή του ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi 2012 στον Πρόεδρο Van RompuyΟ Van Rompuy κατά την βράβευση του
Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και συμφιλίωσης, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις ευρωπαϊκές ηθικές αξίες.

Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη.

Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), φιλοσόφου, διπλωμάτη, εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923). Ο Coudenhove-Kalergi υπήρξε πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ενοποίησης και διέδωσε την ιδέα μιας ομοσπονδίας ευρωπαϊκών κρατών στα έργα του.

Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).

pentapostagma

You might like:

Ο ΤΡΙΜΗΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

TRIMIS
Τελικά, τον… παρεξηγήσαμε τον (αριστεριστή, της λεγόμενης «σιωνιστικής αριστεράς») Δ. Τρίμη, πρώην «Ιό» της αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπίας», που είναι σήμερα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ότι κάνει το… κορόιδο για τις απολύσεις από τον «Ριζοσπάστη». Μέσα στη γενική κατακραυγή, και προκειμένου να μη ρεζιλευτεί τελείως, έκανε μια προσεκτική δήλωση, μετά πολλών επαίνων για το ΚΚΕ, στην οποία συμφωνεί στην ουσία με το σκεπτικό των απολύσεων, γράφοντας πως «είναι κατανοητό ότι και οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ που δραστηριοποιούνται στις εκδόσεις έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ίσως και προβλήματα επιβίωσης», «αναγνωρίζοντας» (σύμφωνα με τη διατύπωση των κουκουέδων) πως «αντιλαμβάνομαι ότι ούτε το ΚΚΕ, ούτε η διοίκηση του Ριζοσπάστη και του 902 είναι εργοδότες σαν όλους τους άλλους και οι επιχειρήσεις τους δεν εξομοιώνονται με τις αστικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις», αλλά στο περιθώριο της δήλωσης υπερασπίζεται (φραστικά βεβαίως…) τους απολυμένους-υπό απόλυση, χαλαρά, πολύ χαλαρά, όσο πατάει η… γάτα, που λέμε.
Αλλά, οι σύντροφοι του ΚΚΕ, που είναι τόσο κακομαθημένοι και στην παραμικρή ακόμα κριτική, δεν διστάζουν να του επιτεθούν, γιατί «είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ». Η τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση, είναι που οι άσπλαχνοι εργοδότες του ΚΚΕ, που πετάνε τους εργάτες στο δρόμο χριστουγεννιάτικα, ολοκληρώνουν την επιστολή τους προς την ΕΣΗΕΑ με υποκριτικά κηρύγματα για την… προστασία των ανέργων (προφανώς, εκτός αυτών που τους έστειλαν οι ίδιοι στην ανεργία) και με υποσχέσεις για την… εξάλειψη της ανεργίας, μόλις φέρουν και στην Ελλάδα τον… σοσιαλιστικό παράδεισο:

Ο συντομότερος δρόμος... Ένας ηλικιωμένος ξυλουργός κόντευε να βγει στη σύνταξη, και είπε στο αφεντικό του τα σχέδια του για να φύγει και να ζήσει πιο ξεκούραστα μαζί με τη γυναίκα του. Βέβαια δεν θα συνέχιζε να βγάζει τόσα λεφτά, όμως έπρεπε να βγει στη σύνταξη. Ο εργολάβος του στεναχωρήθηκε που θα έφευγε ένας τόσο καλός μάστορας, και ζήτησε από τον ξυλουργό αν θα μπορούσε να του χτίσει άλλο ένα σπίτι σαν προσωπική του χάρη.
  Ο ξυλουργός είπε ναι, όμως...
όσο περνούσε ο καιρός δεν ήταν δύσκολο να παρατηρήσει κάποιος πως δεν δούλευε με όλη του τη καρδιά.Χρησιμοποιούσε υλικά κατώτερης ποιότητας, και έκανε επιπόλαιη δουλειά. Ήταν ο χειρότερος τρόπος για να τελειώσει μια καριέρα γεμάτη αφοσίωση και επιτυχίες. Όταν ο ξυλουργός τελείωσε το έργο, ήρθε ο εργολάβος να επιθεωρήσει το σπίτι. Έδωσε το κλειδί της εισόδου στον ξυλουργό και του είπε :
«Αυτό το σπίτι είναι δικό σου, ένα δώρο από μένα για σένα.»
Ο ξυλουργός έμεινε άναυδος! Τι κρίμα! Αν μόνο ήξερε πως έχτιζε το δικό του σπίτι, θα το είχε κάνει εντελώς διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και με μας.
  Χτίζουμε τη ζωή μας, μέρα με την μέρα, πολύ συχνά μη κάνοντας το καλύτερο μας σε αυτό που κτίζουμε.Και μετά μένουμε εμβρόντητοι όταν αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να κατοικήσουμε στο σπίτι που κτίσαμε.Αν μπορούσαμε να το κάνουμε ξανά, θα το χτίζαμε εντελώς διαφορετικά. Να όμως που δεν μπορούμε να επιστρέψουμε .....
  Εσύ είσαι ο ξυλουργός στη ζωή σου. Κάθε μέρα βάζεις μια πρόκα, τοποθετείς άλλη μια τάβλα, ή ορθώνεις ένα τοίχο.Οι προθέσεις και οι επιλογές που κάνεις σήμερα χτίζουν το αυριανό σου «σπίτι».Γι’ αυτό να χτίζεις με σοφία!Αυτός θα σου δείξει πως να φτιάξεις ένα γερό θεμέλιο για να χτίσεις το σπιτικό της ζωής σου.Αν βιάζεσαι να δεις τον κόσμο να γίνεται καλύτερος, άρχισε από τον εαυτό σου.
Είναι ο συντομότερος δρόμος.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_9393.html#ixzz2GQxsMr00

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

NEFOS
Ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή του στις μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας, και κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ειδικά τις ημέρες που υπάρχει άπνοια: ένα νέφος αιθαλομίχλης, πολύ επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, προερχόμενο από την αναγκαστική στροφή των Ελλήνων στις λεγόμενες «εναλλακτικές πηγές θερμότητας» (ξυλόσομπες, πέλετ κ.λπ.), λόγω της παράλογης απόφασης της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας να αυξήσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό (40%!) το φόρο στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης! Το πρόβλημα οξύνεται, γιατί πολλοί –είτε από έλλειψη ενημέρωσης είτε από έλλειψη χρημάτων για την αγορά κανονικών καυσόξυλων- ρίχνουν στις σόμπες και τα τζάκια ξύλα ακατάλληλα για καύση (μελαμίνες, νοβοπάν, κόντρα πλακέ), βαμμένα ξύλα, πλαστικά ή ελαστικά υλικά κ.α.
Ταυτόχρονα, τεράστιες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον της χώρας προκαλεί το «κυνήγι» των καυσόξυλων στα δάση, στις αγροτικές περιοχές, ακόμη και στα… πάρκα της Αττικής!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Δασολόγων, γίνεται αθρόα παράνομη κοπή δέντρων στον Υμηττό, την Πάρνηθα, αλλά και σε αστικές περιοχές, όπως στο πάρκο του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια ή το Διομήδειο Βοτανικό Κήπο στην Ιερά Οδό.
Ποια είναι η απάντηση του αρμοδίου υπουργείου της μνημονιακής συγκυβέρνησης στα φαινόμενα αυτά; Διαβάστε τη χθεσινή «σύσταση», όπως μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ:

Πρωτοσέλιδο σε Τούρκικα ΜΜΕ η χθεσινή άσκηση της Αεράμυνας ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_7278.html#ixzz2GQxLKTWHΜε εκτενείς αναφορές στην χθεσινή μεγάλη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων και στη ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας της χώρας απο τον Στρατηγό Κωσταράκο κάνουν λόγο οι Τουρκικές αλλά και οι Τουρκόφωνες εφημερίδες της Τουρκίας και όχι μόνο ! Αναφέρουν ότι όλα γίνανε για την βελτίωση των χρόνων εγώ γίνεται λόγος για τις φάσεις των όπλων της Ελληνικής αεράμυνας ! Να αναφέρουμε εδώ ότι οι Τούρκοι υπολογίζουν και αναφέρουν την παραμικρή άσκηση που γίνεται με Εθνικό στόχο ...ενώ κάποια τοπικά ΜΜΕ βγάζουν την χολή τους και προσπαθούν την μιζέρια τους να την μεταφέρουν ενώ γνωρίζουν οτι δεν υπάρχει ευθύνη απο ανθρώπους που έχουν λόγο και έργο μόνο την επιχειρησιακή ετοιμότητα αλλά και την προώθηση των αποφάσεων και διαταγών ... Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει επιτελής του ΓΕΕΘΑ ...Θέλω να φθάσει η διαταγή και στο τελευταίο στρατιώτη να ανοίξει πύρ ! 

Δείγμα δείτε εδώ !


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_7278.html#ixzz2GQxH6FUz

Έρμαιο στα χέρια αλλοδαπού τα προσωπικά στοιχεία 2.000.000 ΕλλήνωνΣε βαθύ ύπνο το TAXIS…
Συνελήφθη 47χρονος ουκρανός, ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε κλέψει από το σύστημα Taxis τα e-mails 2.000.000 πολιτών τα οποία μάλιστα είχε ομαδοποιήσει και ταξινομήσει ανάλογα με το εμπορικό ενδιαφέρον και τα πουλούσε τμηματικά ή όλα μαζί σε εταιρίες. Σύμφωνα με την αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο να τον βοήθησε και υπάλληλος κάποιας Eφορίας. Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη μετά από καταγγελία ιδιώτη, ο οποίος δέχθηκε μηνύματα που τον καλούσαν να αγοράσει υπηρεσία μαζικής αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναντι αμοιβής.
Μετά από ψηφιακή έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 47χρονος ουκρανός ως ο αποστολέας των μηνυμάτων. Στο κατάστημα του αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και οι σκληροί δίσκοι με όλα τα ψηφιακά δεδομένα που χρησιμοποιούσε. Ακόμη μια τρανταχτή απόδειξη ότι κράτος στην Ελλάδα δεν υπάρχει και ότι ακόμα και το taxis αποτελεί πηγή διαρροής για κάθε επιτήδειο δράστη… Οι «έντιμοι» αλλοδαποί μαγαζάτορες μπορούν με εύκολο τρόπο να διαπράττουν μέχρι και ηλεκτρονικά εγκλήματα, καθώς δεν υπάρχει κανείς για να τους εμποδίσει.    http://www.xryshaygh.com

Ολοταχώς για Ειδικό Δικαστήριο!


Οι καταιγιστικές εξελίξεις που σημειώνονται στο ζήτημα της νέας λίστας Λαγκάρντ δικαιολογημένα έχουν προκαλέσει την οργή της κοινωνίας, σε μία περίοδο κατά την οποία η ύφεση έχει συνθλίψει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

Εάν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία από τις δικαστικές πηγές σύμφωνα με τα οποία στη νέα λίστα περιλαμβάνονται πρόσωπα που συνδέονται οικογενειακά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τα οποία είχαν αφαιρεθεί από τον πρώτο κατάλογο ονομάτων, τότε δημιουργείται μείζον πολιτικό ζήτημα για τον συγκεκριμένο πολιτικό, που έχει συνδεθεί με την είσοδο της χώρας μας στο μνημόνιο. 

Ταυτόχρονα όμως αποκαλύπτονται πτυχές του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας από τους αποκαλούμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.

Η δικαιοσύνη πρέπει να δράσει άμεσα και να καταλογίσει ευθύνες με παραδειγματικό τρόπο. 

Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να εξηγήσει πώς από τη λίστα την οποία ο ίδιος χειριζόταν προσωπικά, λες και δεν επρόκειτο για ένα καυτό ζήτημα που αφορά το δημόσιο συμφέρον, αλλά μία οικογενειακή υπόθεση, αφαιρέθηκαν συγγενικά του άτομα, που εμφανίζονται να έχουν υψηλές καταθέσεις στην Ελβετία. 

Προκαλεί δε, οργή το γεγονός ότι όλα αυτά σημειώνονταν σε μία περίοδο κατά την οποία ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών καμωνόταν προς θα ξεκινούσε πόλεμο στη φοροδιαφυγή και προχωρούσε σε βίαιες περικοπές μισθών και συντάξεων. 

Ηταν ο πολιτικός, ο οποίος αναλαμβάνοντας τη θέση του υπουργού προσκαλούσε τα κοράκια των αγορών στην ελληνική οικονομία μιλώντας για «Τιτανικούς», με αποτέλεσμα να συρθεί η χώρα στα νύχια της τρόικας. 

Ηταν ο υπουργός που πήρε στα χέρια του την πρώτη λίστα Λαγκάρντ, και τη χειρίσθηκε λες και επρόκειτο για ιδιωτική του υπόθεση. 

Ηταν ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού του Γ. Παπανδρέου, που έλεγε ότι κυβερνά χώρα διεφθαρμένων. 

Όταν οι υπόλοιπες χώρες που είχαν στα χέρια τους τη λίστα Λαγκάρντ έβαλαν αρκετές δεκάδες δισεκατομμυρίων στα δημόσια ταμεία τους, στην Ελλάδα διαδραματίζονταν σκοτεινά παιχνίδια, σε βάρος των πολιτών, που τελικώς πλήρωναν το λογαριασμό των φοροφυγάδων.

Οι ευθύνες είναι βαρύτατες και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Και ειδικότερα το Ειδικό Δικαστήριο…

2012: Κερδίσαμε μία μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται!2012: Κερδίσαμε μία μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται!
Σε πολύ λίγο το 2012 θα αποτελεί  παρελθόν. Μπορεί να μην ήρθε το τέλος του κόσμου, όπως η εσχατολογία και η συνωμοσιολογία υποστήριζε όλο αυτό το χρονικό διάστημα,  μπορούμε όμως να υποστηρίξουμε ότι μέσα στο 2012 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του κόσμου της μεταπολίτευσης, εδώ στην Ελλάδα. Συνηθίζω κάθε χρόνο να κάνω έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Αυτό προσπαθώ να το κάνω παραθέτοντας μια ουσιαστική και εμπεριστατωμένη άρθρωση κειμένου και όχι να φλυαρήσω.
Εις ό,τι αφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι φανερό, ακόμη και στον πιο αδαή, ότι το έτος αυτό, του οποίου τις τελευταίες μέρες διανύουμε, ήταν το πιο παραγωγικό από πλευράς πολιτικής ανάπτυξης και εκλογικής επιρροής. Όλα αυτά, όμως, δεν προήλθαν από την μια μέρα στην άλλη. Αντιθέτως, αποτέλεσαν το επιστέγασμα μιας μακροχρόνιας πορείας, η οποία συνεχίζεται, καθώς σκοπός του Κινήματος σε καμία περίπτωση δεν είναι το ''άραγμα'' σε κάποια (ή κάποιες) σχετική επιτυχία, αλλά η συνεχής ανέλιξη προς τα εμπρός. Σκοπός μας δεν είναι ένα κομμάτι της ''πίτας'' (έστω και το πιο νόστιμο), ούτε καν ολόκληρη η ''πίτα''. Θέλουμε ολόκληρο τον ''φούρνο'' που την παράγει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Όταν γράφουμε στα κείμενα μας ή φωνάζουμε την ρήση ''ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!'', δεν το κάνουμε γιατί μας αρέσει ως σύνθημα, πολύ περισσότερο, δε, για λόγους συνήθειας. Το κάνουμε γιατί σκοπός μας είναι η ΝΙΚΗ, με κάθε μέσο και τίμημα, ό,τι κι αν μας ''κοστίσει'', γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε ένα ευοίωνο μέλλον για το Έθνος μας και τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.
Με βάση, λοιπόν, όλα αυτά πορευθήκαμε για πάρα πολλά χρόνια, χτίζοντας αργά, μα σταθερά, ένα σύγχρονο, στιβαρό και σοβαρό Εθνικό, Λαϊκό, Επαναστατικό Κίνημα, για την Ελλάδα του Σήμερα και του Αύριο. Ακόμα και όταν απείχαμε από τις εκλογές στο παρελθόν, είτε για λόγους πολιτικής τακτικής είτε για λόγους ελλιπών οικονομικών δυνατοτήτων, ξεκαθαρίζαμε ότι η μη συμμετοχή μας στις δεδομένες εκλογικές διαδικασίες δεν σήμαινε ταυτόχρονα και ιδεολογικοποίηση του θεσμού της αποχής. Μακριά από Εμάς οποιαδήποτε αντίληψη υπόκλισης στην αυθόρμητη τάση της αποχής, λόγω αηδίας, απογοήτευσης, ενδεχομένως και ''αποστράτευσης''. Η αποχή, από μόνη της, δεν αρκεί. Η αποχή, η οποία συνοδεύεται από εθνική και κοινωνική πολιτική αδράνεια αποτελεί παράγοντα ισχυροποίησης του συστήματος. Όπως, άλλωστε, παράγοντα ισχυροποίησης αποτελεί και η όποια εκλογική συμμετοχή που δεν συνοδεύεται με τίποτα άλλο εκτός από την προσέλευση στην κάλπη. Για Εμάς τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, το μέγα ζητούμενο πάντοτε ήταν, και συνεχίζει να είναι, μια άλλη πιο ουσιαστική συμμετοχή: αυτή στους δρόμους του Αγώνα και της Δράσης. Στο παρελθόν, το λογικό κάλεσμα για αποχή δεν ήταν, σε καμιά περίπτωση, το άλλοθι για την περιστροφή γύρω από την μιζέρια και την εσώκλειστη απομόνωση, αλλά αποτελούσε ταυτόχρονα και κάλεσμα για συμμετοχή σε μια ενεργητική διαδικασία δημιουργίας ενός δικτύου συγκρότησης της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης ενάντια στους εξουσιαστές της Πατρίδας και του Λαού, στις αιματορουφήχτρες κάθε ζωτικής ικμάδας των ζωών μας.

Δανός Υπ.Εξ.: Είμαστε σοφοί που δεν μπήκαμε ποτέ στο ευρώ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_127.html#ixzz2GQw6zawtΗ απόφαση της Δανίας να παραμείνει εκτός του ενιαίου νομίσματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπήρξε «σοφή» κι επέτρεψε στη χώρα να παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο στην ΕΕ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Βίλι Σόντελ.
«Νομίζω ότι ο καθένας θα (το) παραδεχθεί μετά την κρίση που βιώσαμε, η απόφαση της Δανίας ήταν σοφή», δήλωσε ο Σόντελ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Jyllands-Posten.
«Μας δίνει μια δυνατότητα να οικοδομούμε γέφυρες σε μια ευέλικτη Ευρώπη. Η θέση μας είναι ότι θέλουμε να συμμετέχουμε σε μια πρακτική συνεργασία», πρόσθεσε ο Δανός ΥΠΕΞ. Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη αποκάλυψε τα ρήγματα μεταξύ των 17 κρατών-μελών της, με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ συχνά να επικρίνεται σε χώρες με υψηλά χρέη, όπως η Ισπανία και προηγουμένως η Ελλάδα, για την σκληρή και άκαμπτη στάση της.
Η Δανία είναι μέλος της ΕΕ από το 1973, αλλά οι ψηφοφόροι στη χώρα των 5,5 εκατ. κατοίκων έχουν απορρίψει δύο φορές σε δημοψηφίσματα το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί η κορώνα με το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα. Η χώρα εξασφάλισε κατόπιν την παραμονή της εκτός ευρώ με την εγγραφή σχετικής διάταξης στη ευρωπαϊκή συνθήκη.Ο Σόντελ, μέλος του Σοσιαλιστικού Λαϊκού Κόμματος, ανέφερε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να μεταβληθεί η στάση της Δανίας.
Το κόμμα του είναι το πιο ευρωσκεπτικιστικό στην κεντροαριστερή κυβερνητική συμμαχία υπό την πρωθυπουργό Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ, την επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών.Όμως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ούφε Έλεμαν-Γένσεν, ο οποίος διαπραγματεύθηκε με την ΕΕ την παραμονή της Δανίας εκτός ευρώ, καθώς και την διαφοροποίησή της από τις κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές για την άμυνα, την δικαιοσύνη και την εσωτερική πολιτική πριν από 20 και πλέον χρόνια, αμφισβήτησε την άποψη του Σόντελ.«Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Βίλι Σόντελ με την δήλωση ότι μπορούμε να οικοδομούμε γέφυρες. Δεν μπορείς, αλλά ταυτοχρόνως θέλεις και δεν θέλεις να συμμετέχεις», είπε ο Έλεμαν-Γένσεν στην Jyllands-Posten.
Πηγή: newsbomb.gr

«Το Αίμα των Ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και από την προσευχή των πιστών»«Το Αίμα των Ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και από την προσευχή των πιστών»
"Για τον λόγο αυτό θέλουμε για μια ακόμη φορά σήμερα να κάνουμε δική μας την ομολογία τής πίστεως των αρχαίων όπως αυτή εκφράζεται με τις λέξεις: "Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και από την προσευχή των πιστών" - κάτι τέτοιο βρίσκεται επίσης στην βάση του παραδοσιακού νοήματος, που σύμφωνα μ' αυτό δρουν στον "ιερό πόλεμο" περισσότερο από τα μεμονωμένα άτομα οι πρωτογενείς μυστικές δυνάμεις της Φυλής. Αυτές οι δυνάμεις των πηγών δημιουργούν παγκόσμιες αυτοκρατορίες και φέρουν στον άνθρωπο μια νικηφόρα ειρήνη".
JULIUS EVOLA, Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ

Με οχτώ μαχητικά στο Αιγαίο απάντησε χθες η Άγκυρα … ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_6895.html#ixzz2GQvW0Q1RΜε οχτώ μαχητικά ,τα τέσσερα οπλισμένα και με ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου και παρεμβολών απάντησε η Τούρκικη Αεροπορία στον πρωινό αιφνιδιασμό του Α/ΓΕΕΘΑ με την ξαφνική ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας !

Γεγονός ειναι οτι όμως οι Τούρκοι σήκωσαν τέσσερα ζεύγη εκ των οποίων τα 2 οπλισμένα ....Επισημάνουμε οτι πάντα ακολουθεί το CN-235 το οποίο ειναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικού πολέμου !
Ο Κωσταράκος ζήτησε ετοιμότητα αλλά οι Τούρκοι αποχώρησαν !
Οι Τούρκοι προχώρησαν σε παραβιάσεις και παραβάσεις και σε συνδυασμό με το χθεσινό επεισόδιο στα Ίμια να υποθέσουμε ότι το σύμφωνο Γιλμάζ -Παπούλια δεν ισχύει και πρέπει να το καταλάβουμε καλά αυτο στο Αμύνης και να μην τρέφουμε αυταπάτες !


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (8 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ :4
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ


Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...