Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Κακοποιοί - ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - φέρουν βαρύ οπλισμό και επιβαίνουν σε μαύρο τζιπ με Α.Κ. ΥΡΟ-1394


Μία 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν στα Ίσθμια.

Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.
Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής τρία άτομα είχαν εισβάλει με δύο καλάσνικοφ σε ταβέρνα στο 37ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Θηβών στα Παλαιοκούνδουρα. Ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες και άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη.

Η
αστυνομία εντόπισε τους δράστες στο ύψος της Κινέτας. Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο.

Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους δράστες.

Η γυναίκα που περνούσε τυχαία από την περιοχή με το αυτοκίνητό της, βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε απο τα καλάσνικοφ των ληστών.

Οι κακοποιοί, που διέφυγαν, θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, φέρουν βαρύ οπλισμό και επέβαιναν σε μαύρο τζιπ με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394 που αφαίρεσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα.

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία του αυτοκινήτου, ίδιου με αυτού που έκλεψαν οι επικίνδυνοι κακοποιοί και καλεί όποιον πολίτη αντιληφθεί ο,τιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το 100.

Μάλιστα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: