Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δείτε τα μηνύματα που αντάλλασσαν ο 23 χρονος Αλβανός με την 13 χρονη Χριστίνα


Στο προφίλ του 23χρονου Αλβανού Μarjon Ajazi μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως φαίνεται απο τα μηνύματα που αντάλλασσαν ο Αλβανός με την 13 χρονη  Χριστίνα ο απαγωγέας, γνωρίζονταν εδώ και λίγους μήνες.
Διάλογοι με την μικρότερη αδερφή της Χριστίνας, φωτογραφίες, σχόλια κοινών φίλων, αλλά και η πρόθεση του 23χρονου να "πάρει μακριά την Χριστίνα"... είναι εμφανείς στο Facebook, ενώ προκαλούν την δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης, αλλά και την οργή της οικογένειας της ανήλικης που ζει στιγμές αγωνίας.
Όπως φαίνεται και στο προφίλ του, ο Μarjon εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα και δηλώνει πως ενδιαφέρεται για γνωριμίες με γυναίκες.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, η ανήλικη γνώρισε τον 23χρονο Αλβανό μέσω Facebook και διατηρούσε συχνή επαφή μαζί του με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα, προκειμένου να τον συναντήσει
 
Mάλιστα, όπως προκύπτει και από τα μηνύματά τoυ στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου και την αδερφή της κοπέλας και σχεδίαζε να «κλεφτεί» με την 13χρονη λίγο μετά το Πάσχα!
 
Ενδεικτικός είναι ένας διάλογος που είχε με την αδερφή της Χριστίνας στον οποίο ο Αλβανός γράφει πως  δεν θα την πάει και στην... Κίνα!
 
«Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα εδώ θα είμαστε» έγραψε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αδερφή της 13χρονης η οποία τον ρωτούσε συνεχώς πως θα ένιωθε αν εκείνος έχανε τη δική του αδερφή.
 
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε η ίδια η 13χρονη η οποία έγραψε στην αδερφή της: «Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις».
 
 
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν σε ποια περιοχή βρίσκεται μέσω της ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της και έπειτα από έρευνες ανακάλυψαν ότι στις 27 Μαΐου, η ανήλικη ήταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου.http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: