Δεν ήθελα να την σκοτώσω – Την λάτρευα και θα την παντρευόμουν»!


Chelsea+Hyndman+and+Luke+Walker+in+happier+times Δεν ήθελα να την σκοτώσω   Την λάτρευα και θα την παντρευόμουν!
Εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του άγριου...
ξυλοδαρμού, μέχρι θανάτου της 21χρονης Βρετανίδας Chelsea Hydman. Κατηγορούμενος είναι ο 24χρονος φίλος της με τον οποίο είχε έρθει μαζί από την Βρετανία προκειμένου να εργαστεί στα Μάλια το καλοκαίρι του 2010.
Chelsea+Hyndman+and+Luke+Walker+in+happier+times Δεν ήθελα να την σκοτώσω   Την λάτρευα και θα την παντρευόμουν!
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί τον περασμένο Οκτώβρη κατόπιν αιτήματος και των δύο πλευρών, για κλήτευση της ιατροδικαστού και της γιατρού που χειρούργησε την κοπέλα.
Το ζευγάρι είχε έρθει στην Κρήτη προκειμένου να εργαστεί. Στην διάρκεια ενός καυγά μεταξύ του ζευγαριού η 21χρονη είχε κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά, δεν ζήτησε άμεσα τη βοήθεια γιατρού. Πέρασαν κάποιες ημέρες και όταν πια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η κατάσταση της ήταν μη αναστρέψιμη. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως υπέκυψε μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε χολική περιτονίδα λόγω πλήξης, πιθανότατα από κλωτσιά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο νεαρός σύντροφος της βρέθηκε στο επίκεντρο της προανάκρισης και τελικά τον Μάιο του 2010 προφυλακίστηκε για την δολοφονία της συντρόφου του.
Αποφυλακίστηκε μετά από πέντε μήνες με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 15.000 ευρώ και της παραμονής του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα »Πατρίς», όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ημέρες η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη. Υποβλήθηκε σε επέμβαση ωστόσο εξέπνευσε στην ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν.
Ο ίδιος πάντως από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι την υπεραγαπούσε και σε ότι καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει ενώ σκόπευαν να παντρευτούν.
 troktiko.eu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις