ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ: ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/oi-ebraioi-theloun-na-perasei-sthn-boulh-to-antiratsistiko.html#ixzz2UlmKkJ8Y


ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΡΕΠΟΥΣΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος, εκφράζει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ, όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λόντερ απηύθυνε έκκληση στο ελληνικό κοινοβούλιο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.


«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι τα κυρίαρχα κόμματα στην Αθήνα είναι, κατά τα φαινόμενα, ανίκανα να έρθουν σε συμβιβασμό ως προς αυτό το σπουδαίο ζήτημα» υποστηρίζει ο επικεφαλής του εβραϊκού φορέα, επισημαίνοντας ότι «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου».


Πάντως ο παγκόσμιος Εβραιο-μασώνος δεν πρέπει να έχει παράπονο απο τους Κουβέλη-Ρεπούση-Βενιζέλο και Τσίπρα. Πειθήνια όργανα, εκτελούν άριστα τις εντολές.


Εαν δεν πάμε τη "Χρυσή Αυγή" για τις βίαιες μεθοδεύσεις της και τους άγριους τσαμπουκάδες της 10 φορές, αυτούς τους αχρείους που έχουν αιματοκυλίσει την Μέση Ανατολή και έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, δεν τους πάμε 1000. Δολοφόνοι με "βούλα". Και θρασύτατοι στην αποσταθεροποίηση των δημοκρατικών κρατών. Οι επίσημοι χωροφύλακες των ΗΠΑ στη Μ.Ανατολή δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για βία.


makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις