Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Από τα 219 δισεκατομμύρια των Μνημονίων, μόνο 7,8 έφτασαν στους πολίτες

Σκουρλέτης: Ατελέσφορο και αδιέξοδο το πρόγραμμα της κυβέρνησης
Όσο συνεχίζεται το λάθος τόσο τα πράγματα δυσκολεύουν, δομές καταστρέφονται κι άνθρωποι μεταναστεύουν, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά σε μια διαδικασία όπου οι εκπρόσωποι της Τρόικας έρχονται να ελέγξουν τα συμφωνημένα. Αυτές οι επισκέψεις αποσκοπούν περισσότεροστον εκφοβισμό της κοινής γνώμης, τόνισε στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
“Είναι ατελέσφορο κι αδιέξοδο το πρόγραμμα που εφαρμόζεται από τη κυβέρνηση. Όσο συνεχίζεται το λάθος τόσο τα πράγματα δυσκολεύουν, δομές καταστρέφονται κι άνθρωποι μεταναστεύουν”, τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε, “για το καλό των πολιτών αυτή κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει μέλλον”.
Από τα 219 δισεκατομμύρια που εισέρευσαν στη χώρα με την υπογραφή των Μνημονίων, μόνο 7,8 δισεκατομμύρια ευρώ κατευθύνθηκαν προς τους πολίτες και την πραγματική οικονομία, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιάζοντας τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για ανατροπή της πρώτης κυβέρνησης Σαμαρά υπό την πίεση του κόσμου μετά τις εξελίξεις και το κλείσιμο της ΕΡΤ.
About these ads

Δεν υπάρχουν σχόλια: