Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Νομοσχέδιο «ΑΡΙΑΔΝΗ» και στην Αστυνομία Ε; Εμείς ήδη σας τα λέγαμε!! Και που σται ακόμη!

 «Ενοικίαση» αστυνομικού με 2.000 ευρώ το μήνα
Το σχέδιο υπουργικής απόφασης για την καταβολή 2.000 ευρώ μηνιαίως για κάθε αστυνομικό που διατίθεται σε ιδιώτες, για τους οποίους έχει κριθεί ότι χρήζουν φύλαξη και το καθαρό ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνά τα 100.000 ευρώ, υπεγράφη σήμερα από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
Πενήντα ευρώ ανά ημέρα θα καταβάλλεται για κάθε διατιθέμενο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας....

Με το σχέδιο υπουργικής απόφασης προβλέπεται ότι ιδιώτες στους οποίους παρέχονται υπηρεσίες προστατευτικής φύλαξης (φρούρηση – συνοδεία ασφάλειας) για διάρκεια μεγαλύτερη του ενός μηνός, εφόσον έχουν ετήσιο συνολικό καθαρό ατομικό εισόδημα που υπερβαίνει το ποσό των 100.000 ευρώ, θα καταβάλλουν μηνιαίως ως τέλος υπέρ του Δημοσίου το ποσό των 2.000 ευρώ για κάθε αστυνομικό που διατίθεται για την εκτέλεση των υπηρεσιών αυτών.
Επίσης, για κάθε διατιθέμενο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας οι ανωτέρω ιδιώτες θα καταβάλλουν το ποσό των 50 ευρώ ανά ημέρα.
Πηγή: http://www.imerisia.gr/
Μπορεί η όλη ιστορία να αφορά τους εφοπλιστές ή τους πολιτικούς και κάθε τέτοιας προς το παρόν κατηγορίας, σύντομα όμως και για τους υπόλοιπους πολίτες. Αντί να τους πληρώνει το κράτος θα τους πληρώνεις απευθείας εσύ!
Και αν δεν κατάλαβες διάβασε εδώ να καταλάβεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: