Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι. Πετροπόλεμος στο κέντρο της πόλης με έναν σοβαρά τραυματία

Επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΜεσολόγγιΣοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.
Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια του Μεσολογγίου.  Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως οι οπαδοί του ΠΑΟ ήταν περίπου 150 άτομα, αρκετά από αυτά από άλλες περιοχές. Περίπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου...
Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρήψη φωτοβολίδων, καδρονιών κλπ, μεταξύ των οπαδών και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν πολύ σοβαρά τραυματία που δέχθηκε στο κεφάλι πέτρα.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο τραυματίας είναι νεαρός από την Άρτα και ήδη έχει μεταφερθεί διασωληνωμένος στο ΠΠΝ του Ρίου.

(Φωτογραφίες από onairnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: