Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Τεθωρακισμένα ,αυτοκινούμενα Πυροβόλα , Ελικόπτερα και Πύραυλοι ''ΧΩΚ΄΄στην... Παρέλαση ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/tethorakismena-autokinoumena-purobola-stis-parelaseis.html#ixzz2iuqdzI5T

Τεθωρακισμένα αυτοκινούμενα Πυροβόλα
 ''Συγκρότηση Μηχανοκίνητων Τμημάτων...Το Πρόγραμμα  της Παρέλασης ''
Την (Άρτα και τα Γιάννενα ) θα κατεβάσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος στην Μεγαλειώδη Παρέλαση των Μηχανοκίνητων Τμημάτων της Θεσσαλονίκης !
Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες θα παρελάσουν ακόμη και LEOPARD ,  άλλα και Ελικόπτερα της Α.Σ όπως και οι  πύραυλοι ΄΄ΧΩΚ της PHASE III''  της 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ
'' που θα κατέβουν από την βουνοκορφή του Χορτιάτη για αυτό το σκοπό !Αν κατέβουν από το Πανόραμα όπου κατοικεί η  ''ελιτ'' της Θεσσαλονίκης και να την  ενοχλήσουν δεν ξέρω ,ούτε αν τα Άρματα που θα κατηφορίσουν από τα Προσφυγικά της Σταυρούπολης όπου οι Μανάδες των Ποντίων  βγάζουν τα εικονίσματα για τα ευλογήσουν !

Εκείνο που ξέρω όμως  είναι ότι τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσει η ψυχή των Ελλήνων ,εκεί όπου  οι Πόντιοι  χτυπάνε τον ήχο στο νταούλι και μπερδεύουν το χτύπο της καρδιάς τους με την ηχώ της Καμπάνας που καλεί τους Πατριώτες σε ξεσηκωμό εναντίον των εχθρών της Πατρίδος !

Το πρόγραμμα και  σύμφωνα με πληροφορίες αυτό ...αν και δεν αποκλείεται να έχουμε και περισσότεροι εκπλήξεις   είναι !


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: