Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Δειλός και ψεύτης ο Άδωνις Γεωργιάδης»


Για ρεσιτάλ δειλίας και ψεύδους του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ «σήμερα ο Σπύρος - Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από το σώμα να μην προβεί σε άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να μην εκδικαστεί η μήνυση που του έχει υποβάλλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος». 
«Ο ίδιος άνθρωπος όμως, κατά την πρόσφατη εκδίκαση της αγωγής του Πάνου Καμμένου για την ίδια υπόθεση, ζήτησε γραπτώς από το δικαστήριο να μην εκδώσει απόφαση, διότι εκκρεμούσε η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης! Την οποία σήμερα επιχειρεί να παρεμποδίσει επικαλούμενος την βουλευτική του ασυλία!» αναφέρουν οι ΑΝΕΛ και προσθέτουν ότι «ο ίδιος άνθρωπος εξαπάτησε το Κοινοβούλιο υποστηρίζοντας ότι «δεν καταθέτει αγωγές», ενώ έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου!». 
«Η παραμονή αυτού του ανθρώπου στην κυβέρνηση εκτός από εξαιρετικά επικίνδυνη, αποκαλύπτει και της σκοπιμότητες της ίδιας της κυβέρνησης» καταλήγει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/298571/aneksarthtoi-ellhnes-deilos-kai-pseyths-o-adwnis-gewrgiadhs#ixzz2lrqHpEqu

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ