Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΥΤΙΑ 75% ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

SOMPA
ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟ!
Ψάχναμε για τα επίσημα στοιχεία της κίνησης του πετρελαίου θέρμανσης. Ήρθαν από το «Έθνος» (του Μπόμπολα) και αποκαλύπτουν ότι οκτώ στους δέκα καταναλωτές δεν αγόρασαν φέτος πετρέλαιο και στράφηκαν υποχρεωτικά σε άλλες λύσεις. Έτσι, λοιπόν, μόνο οι δύο στους δέκα καταναλωτές κατάφεραν να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ τις περισσότερες φορές οι παραγγελίες δεν ξεπερνούσαν τα 300 λίτρα.
Το αποτέλεσμα; Από τις 14 Οκτωβρίου που άρχισε η διάθεση μέχρι σήμερα, οι πωλήσεις πετρελαίου εμφανίζονται μειωμένες έως 75% σε σχέση με πέρυσι. Έτσι, τα έσοδα του κράτους έκαναν βουτιά έως 75% τους τελευταίους δυόμισι μήνες!!!
Οι χαμηλές πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης έφεραν έσοδα μόλις 100 εκατ. ευρώ τα οποία επιτεύχθηκαν λόγω της υψηλής φορολογίας. Το 2011 τα έσοδα είχαν ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ SONG

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Το ρωσικό αποβατικό «Νοβοτσέρκασκ» μπαίνει το μεσημέρι στο Αιγαίο


Το μεγάλο αποβατικό σκάφος «Новочеркасск» του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας απέπλευσε από το λιμάνι του Νοβοροσίσκ με πορεία προς την ανατολική Μεσόγειο, αναφέρει ρωσικό πρακτορείο Ίντερφαξ επικαλούμενο πηγή του ρωσικού Γενικού Επιτελείου. «Χθες (Σάββατο)στη βάση του Νοβοροσίσκ επιβιβάστηκε Σώμα πεζοναυτών στο «Νοβοτσέρκασκ»,στο οποίο έγινε και εφοδιασμός με ορισμένα τμήματα εξοπλισμού.


Αύριο (Δευτέρα)θα περάσει τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων και την 1ηΙανουαρίου θα βρίσκεται στο Αιγαίο, όπου θα συναντηθεί με μία ομάδα πολεμικών πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας για την εκτέλεση άσκησης στη Μεσόγειο Θάλασσα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το αποβατικό θα πλεύσει κατόπιν στο συριακό λιμάνι Ταρτούς, όπου είναι το σημείο του ανεφοδιασμού του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.
Το συγκεκριμένο πλοίο «Новочеркасск» μαζί με το BDK «Саратов» ήταν στο συριακό λιμάνι στις αρχές Δεκεμβρίου και επέστρεψαν στο Νοβοροσίσκ στις 10 Δεκεμβρίου.
Εκτός από το Новочеркасск» στην Ταρτούς βρίσκονται τα δύο μεγάλα αποβατικά μεταφοράς βαρέως οπλισμού ξηράς το ‘Азов και το ‘Николай Фильченков’ που απέπλευσαν από το Νοβοροσίσκ στις 25Δεκεμβρίου και στις 28 Δεκεμβρίου εντάχθηκαν στην ομάδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας που αποτελείται από το καταδρομικό «Москва», το περιπολικό «Сметливый» και το ρωσικό δεξαμενόπλοιο «Иван Бубнов».
Νωρίτερα όπως ανέφερε το Γενικό Επιτελείο συνδυασμένη δύναμη του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού από τη Βόρεια Θάλασσα, τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα θα συγκεντρωθούν στη Μεσόγειο για την έναρξη άσκησης ανοικτά των ακτών της Συρίας, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.
--
 

Κέντρο Βίζενταλ: 6ος μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού η Χρυσή Αυγή
Κάθε χρόνο, το γνωστό εβραϊκό κέντρο “Simon Wiesenthal” με έδρα το Λος Άντζελες εκδίδει το TOP-10 των μεγαλύτερων εχθρών του Σιωνισμού διεθνώς. Φέτος η εν λόγω λίστα μας επεφύλασσε μία έκπληξη. Στην 6η θέση, μετά τον πρόεδρο του Ιράν Αχμαντινετζάντ, τον αρχηγό των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, τους επικεφαλής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και άλλους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες βρίσκεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα του ουγγρικού εθνικιστικού κόμματος Jobbik, που αναδημοσιεύει την είδηση: «Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή, το Ελληνικό Πατριωτικό Κόμμα βρίσκεται στην εβραϊκή μαύρη λίστα, επειδή ο ιδρυτής της, Νικόλαος Μιχαλολιάκος αρνείται δημόσια την ύπαρξη 6 εκατομμυρίων νεκρών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι έχει καθαρά χέρια που χαιρετούν εθνικιστικά». Το κείμενο συνοδεύει η κλασική φωτογραφία από τη φετινή Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://kuruc.info/r/2/106009/ 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου Βίζενταλ παρουσιάζεται φωτογραφία από τη συνέντευξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega. Φαίνεται πως η εν λόγω εκπομπή βγήκε πρώτη σε τηλεθέαση το 2013, καθώς προκάλεσε όχι μόνο ελληνικό, αλλά και διεθνές ενδιαφέρον. Αναφορά γίνεται και στους βουλευτές μας, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Στον πρώτο για την ανάγνωση αποσπάσματος από «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» στην ελληνική βουλή και στον δεύτερο λόγω της συμμετοχής του στο εθνικιστικό ροκ συγκρότημα Pogrom. H σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα των σιωνιστών εδώ και εδώ.
Το ερώτημα που τίθεται και αφορά τους σιωνιστές είναι το εξής:Εεντάξει, κινδυνεύουν από τους μουσουλμάνους της Αιγύπτου, που είναι 100 εκατομμύρια και διαρκώς έτοιμοι για πολεμική σύρραξη. Κινδυνεύουν από τον Αχμαντινετζάντ και τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν, που ενδεχομένως διαθέτουν πυρηνικά, άρα μπορεί να ρίξουν καμία ατομική βόμβα και να τους αφανίσουν. Την Χρυσή Αυγή όμως γιατί τη φοβούνται; Μήπως γιατί είναι φορέας της εθνικής αφύπνισης που ξεκίνησε από την Ελλάδα και διαχέεται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη; Γιατί έτσι αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της διεθνούς των τραπεζιτών και του σιωνιστικού κεφαλαίου που τείνει να υποτάξει έθνη και κράτη; Μήπως γιατί απώτερος στόχος των σιωνιστών δεν είναι η ανεξαρτησία του Ισραήλ, αλλά η παγκόσμια εξουσία, η επιβολή της δουλείας του τόκου και η οικονομική κυριαρχία σε όλη τη γη;
Για λόγους ενημέρωσης αναδημοσιεύουμε το αντισιωνιστικό Top-10 του κέντρου Βίζενταλ:
1. Αιγυπτιακή Μουσουλμανική Αδελφότητα
2. Κυβέρνηση Ιράν
3. Carlos Lattuf (βραζιλιάνος σκιτσογράφος που κριτικάρει την σιωνιστική βαρβαρότητα)
4. Ευρωπαίοι Εθνικιστές οπαδοί που χρησιμοποιούν αντισιωνιστική ρητορική και «απαγορευμένα» σύμβολα
5. Ουκρανικό εθνικιστικό κόμμα Svoboda

Για παραβίαση του κοινού ποινικού δικαίου κατηγορείται ο Παπακωνσταντίνου!


Την άσκηση δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου και της παράβασης καθήκοντος ζητούν οι βουλευτές από τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης που υπογράφουν την πρόταση για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». 
Ταυτόχρονα, τα τρία κόμματα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν και άλλες, εκτός Βουλής, διαδικασίες προκειμένου ο κ. Παπακωνσταντίνου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη με το κοινό ποινικό δίκαιο και όχι με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Το οκτασέλιδο κείμενο της κυβερνητικής πρότασης για τη σύσταση
Προανακριτικής Επιτροπής κάνει λόγο για «ενδείξεις ενοχής» του κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς «είχε τη δυνατότητα και το κίνητρο» για τη νόθευση του εγγράφου.

Στην πρόταση, αφού αναφέρεται αναλυτικά η διαδρομή της πρώτης και της δεύτερης λίστας από την στιγμή που εστάλησαν από την Γαλλία μέχρι τη στιγμή της αντιπαραβολής, τονίζεται ότι με «με βάση το υλικό που έχει συγκεντρωθεί, προκύπτουν ενδείξεις ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις της νόθεσης εγγράφου και παράβασης καθήκοντος».

Διαβάστε
ΕΔΩ ολόκληρη την πρόταση που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να αλλοίωσε το περιεχόμενο του ψηφιακού δίσκου της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ κατά παράβαση των καθηκόντων του ως υπουργός Οικονομικών, η δε αλλοίωση συνίσταται στο γεγονός ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου παρ΄ότι παρέλαβε την αρχική λίστα μέσω CD και όφειλε να την παραδώσει αυτούσια, όπως την παρέλαβε, στις αρμόδιες αρχές για φορολογικό έλεγχο, εντούτοις, σύμφωνα με τις ενδείξεις, επεξεργάστηκε την εν λόγω λίστα, παρεμβαίνοντας ουσιωδώς σε αυτή και παραδίδοντάς την υπό μορφή φορητής μονάδας αποθήκευσης (UBS)», αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Η πρόταση για τη σύσταση της προανακριτικής θα τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή το αργότερο έως τις 15 Ιανουαρίου.

H απόφαση για σύσταση προανακριτικής πρέπει να ληφθεί με πλειοψηφία τουλάχιστον 151 βουλευτών ύστερα από μυστική ψηφοφορία.

Στη συζήτηση δικαίωμα να παρέμβει έχει και ο εκάστοτε «εγκαλούμενος» είτε δια ζώσης είτε μέσω εγγράφου υπομνήματος.

Εφ' όσον η Βουλή αποφασίσει συγκρότηση προανακριτικής, τότε ορίζονται τα μέλη της και προσδιορίζεται προθεσμία υποβολής του πορίσματος και του αποδεικτικού υλικού. Το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξει η Προανακριτική Επιτροπή θα εισαχθεί αργότερα στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία και θα αποφασίσει για την άσκηση ή μη δίωξης και πάλι κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας.

Το θέμα της «αποσβεστικής προθεσμίας» (παραγραφή) έχει προκύψει λόγω της βραχύβιας Βουλής που σχηματίστηκε μεταξύ των δύο πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων (Μάιος - Ιούνιος 2012).

Το Σύνταγμα προβλέπει ότι δεν μπορεί να κινηθεί ποινική δίωξη κατά υπουργού, λόγω παραγραφής, «μετά το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου (διάστημα εργασιών της Βουλής) της βουλευτικής περιόδου (διάστημα ανάμεσα σε δύο εκλογές) που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος».

Αν υπολογιστεί ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέλαβε την λίστα Λαγκάρντ το 2010, από τότε έχουν μεσολαβήσει δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Πάντως, οι ερμηνείες των συνταγματολόγων διίστανται, ενώ δεδομένη είναι η διακομματική συμφωνία να ξεπεραστεί ο σκόπελος της παραγραφής και να συσταθεί η Προανακριτική Επιτροπή σχετικά με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, βάσει του άρθρου 86 του Συντάγματος.

Εάν τελικά προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, η προκαταρκτική εξέταση στη Βουλή, η τουλάχιστον 12μελής επιτροπή που θα συσταθεί θα πρέπει να εκδώσει εντός συγκεκριμένης προθεσμίας πόρισμα, βάσει του οποίου η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφανθεί για την παραπομπή ή όχι σε Ειδικό Δικαστήριο, αποτελούμενου από έξι μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας και επτά μέλη του Αρείου Πάγου.

newpost

Ρατσιστικές επιθέσεις… λαθρομεταναστών σε λαθρομετανάστεςΜε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι... ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών στην Ελλάδα, δικαιώνοντας έτσι τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ να δημιουργήσει και σχετική υπηρεσία εντός της Αστυνομίας. Το πρώτο κρούσμα συνέβη στο  χωριό Πλατύ της Καλαμάτας,σε καφενείο όταν μια πολυμελής ομάδα Αλβανών επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε Αφρικανό μετανάστη, επειδή τον θεώρησαν υπεύθυνο ότι τους πήρε τα μεροκάματα. Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός Βουλγάρου από νεαρό Πακιστανό σε χωριό της Λακωνίας, ο οποίος και συνελήφθη.
Η πραγματικότητα όμως δεν έχει καμιά σχέση με ό,τι βλέπουμε και ακούμε σε καθημερινή βάση από τα δελτία ειδήσεων από τα κανάλια της διαπλοκής. Εκεί βλέπουμε σε καθημερινή βάση ριτοκοσμικούς να κάνουν απαγγελία των όσων τους έχουν δασκαλέψει οι διεθνιστές πάτρωνές τους για  ρατσιστικές επιθέσεις και μάλιστα σε σπαστά Ελληνικά, λέγοντας ότι τους κτύπησαν κάποιοι με μαύρες μπλούζες που έγραφαν "Χρυσή Αυγή", γεγονότα που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν από την αστυνομική προανάκριση.

O Παπακωνσταντίνου θα τους πάρει όλους μαζί του να ξεβρωμίσουμε!


Γύρευε τι ντοκουμέντα από τα βρώμικα νταραβέρια Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών που συμμετείχαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αρχίσει να αισθάνεται στο δέρμα του την καυτή ανάσα του Αραβαντινού. Ήδη από την Ολλανδία φτάνουν μηνύματα που θέλουν τον Παπακωνσταντίνου να απειλεί ότι θα πάρει πολύ κόσμο μαζί του στις Φυλακές Κορυδαλλού. Πολιτικούς, τεχνοκράτες, εκδότες, επιχειρηματίες, στελέχη του ΣΔΟΕ και πάει λέγοντας. Εκτίμησή μας είναι ότι το πραγματικό πάρτυ τώρα αρχίζει και ευχόμαστε πράγματι οι 3 μουσαντένιοι φραπεδιάρηδες της συγκυβέρνησης να στήσουν Προανακριτική Επιτροπή για τον «Ιπτάμενο Ολλανδό».

Σ΄αυτή την περίπτωση θα βγούνε στη φορά όλα τα ντοκουμέντα των βρώμικων συναλλαγών με την Τρόικα. Θα βγούνε επίσης στη φόρα όλες οι βρώμικες συναλλαγές των ντόπιων νταβατζήδων με τους πολιτικούς των κομμάτων εξουσίας, μια και ο Παπακωνσταντίνου είχε για πολλά χρόνια στην δικαιοδοσία του τον αλανιάρη ΣΔΟΕ και έχει φακέλους που καίνει κορυφαίους πολιτικούς και επιχειρηματίες. Από την στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί της Προανακριτικής για τον Παπακωνσταντίνου το πολιτικό σκηνικό θα γίνει Φουκουσίμα. Ειδικά εάν επιχειρήσουν να εμπλέξουν και τον Διώτη στην υπόθεση. «Κούγκι» θα γίνει η πολιτική ζωή του τόπου. Αναρωτιέται κανείς αν οι 3 φραπεδιάρηδες σκέφθηκαν καλά την ιδέα να ρίξουν στον Γεντί Κουλέ τον Κοζανίτη.
Θα ζήσουμε έναν υπέροχα συναρπαστικό χειμώνα με τον Παπακωνσταντίνου να περνάει στην αντεπίθεση διαρρέοντας έγγραφα από το ξεπούλημα στην Τρόικα και τις υπογραφές σε θανατηφόρα συμφωνητικά για τη χώρα μας.
Ζούμε για την στιγμή που η λίστα Λαγκάρντ θα έχει αποτεφρώσει όλο το σάπιο πολιτικό προσωπικό.
Ήδη ο Παπακωνσταντίνου οργανώνεται σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγόρους του, το σύστημα του ΓΑΠ αλλά και ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που θα τον στηρίξει αναγκαστικά για να μην πάρει κι αυτούς μαζί του.
Στις σκοτεινές συναλλαγές των εγχώριων πολιτικών με την Τρόικα έχουν εμπλοκή κορυφαίοι πολιτικοί που σήμερα επιχειρούν φορτώνοντας τα πάντα όλα στον «Ολλανδό» να την βγάλουν καθαρή.
Τρία χρόνια τώρα, οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί , οι Γραμματείς, οι Φαρισαίοι, οι τεχνοκράτες και διάφορα λαμόγια του συστήματος έδεσαν με τις υπογραφές τους χειροπόδαρα έναν ολόκληρο λαό και να που η ίδια η ζωή τους εκδικείται. Ο Παπακωνσταντίνου που υπήρξε πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης μεταπολεμικής λαίλαπας για την Ελλάδα πρέπει να πληρώσει. Το ίδιο όμως και οι φαύλοι συνεχιστές αυτής της πολιτικής η οποία οδηγεί βαία στην φτωχοποίηση του πληθυσμού δίχως καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση, κανέναν εκσυγχρονισμό του άθλιου –παρακράτους. Το πως φτάσαμε ως εδώ και ποιοι πολιτικοί και τεχνοκράτες εμπλέκονται στην εξαθλίωση της χώρας, με τις υπογραφές τους, θα παρελάσουν από μπροστά μας καθώς ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία διάθεση να πάει μόνο αυτός στη στενή. Θα πάρει κι άλλους μαζί του το παληκάρι- να είναι καλά ο Φαλτσιάνης που απαλλοτρίωσε τα ονόματα των Ευρωπαίων φοροφυγάδων.
Γύρευε πόσα ντοκουμέντα της εθνικής προδοσίας θα κάνουν την εμφανισή τους σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ καθώς ο «Ολλανδός» έχει άκρες με δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο. Δεν θα πιει μόνος του το πικρό ποτήρι.
Δεν θα γίνει αυτός ο Τσοβόλας του Μνημονίου.
Τα καλύτερα έρχονται. Αρκεί οι 3 φραπεδιαραίοι να επιμείνουν στην πρότασή τους για Προκαταρκτική και στην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
Υπομονή και θα δούμε μέσα στο 2013 όλα τα πολιτικά πτώματα να περνάνε από το ποτάμι...

kourdistoportocali

Ιστορίες με καταχραστές, τότε που υπήρχαν πολιτικοί άντρεςΠορτρέτο του Στυλιανού Γονατά
Ξεφυλίζοντας ιστορικά ημερολόγια και ανατρέχοντας σε μνήμες που ανεξίτηλα χαράχτηκαν ας ταξιδέψουμε ως το χθες με τη μελέτη του ιστορικού και λαογράφου Παύλου Παπανότη.
Αύγουστος του 1923... Οι κοσμικοί Αθηναίοι κάνουν διακοπές στα τότε θέρετρα της Αττικής. Η σύζυγος και οι δυο θυγατέρες του Σ. Γιάπαπα, ενός τμηματάρχη της εταιρείας Στάνταρ Όιλ Κόμπανυ, παραθέριζαν στον Διόνυσο. Κάποια μέρα μαζί με ορισμένες φίλες τους πήγαν εκδρομή στο παρακείμενο δάσος. Δεν ήξεραν ότι στην περιοχή  δρούσε η συμμορία του λήσταρχου Αθ. Καραγιαννόπουλου. Οι ληστές ξεπρόβαλαν ξαφνικά μέσα από τα δέντρα και συνέλαβαν αιχμάλωτες τις πέντε γυναίκες και το διευθυντή του ξενοδοχείου, που τις συνόδευε. Μετά από διαπραγματεύσεις άφησαν ελεύθερες τις δυο κόρες της κ. Γιάπαπα, ώστε να γνωστοποιήσουν το συμβάν στον πατέρα  και παράλληλα να του μεταφέρουν τον όρο που είχε θέσει ο λήσταρχος για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων: τη καταβολή του μυθικού για την εποχή ποσού,των 100.000 δραχμών. Τελικά μετά από  επέμβαση των ανδρών του σταθμού χωροφυλακής Κηφισιάς οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και οι αιχμάλωτες ελευθερώθηκαν. Το γεγονός αυτό θορύβησε όμως την αθηναϊκή κοινωνία και καταγράφηκε στις στήλες των εφημερίδων (εφημερίδα ΣΚΡΙΠ, 22ας Αυγούστου) Έτσι έγινε γνωστό στους αθηναϊκούς κοσμικούς κύκλους το όνομα του Γιάπαπα.
Πέντε χρόνια αργότερα η ελληνική κοινωνία ασχολήθηκε πάλι με την ίδια οικογένεια όταν πληροφορήθηκε, και πάλι από τις στήλες των εφημερίδων, τη μεγάλη κατάχρηση που έκανε ο Σ. Γιάπαπας σε βάρος της εταιρείας στην οποία δούλευε. Η αμερικανοεβραική Στάνταρ Όιλ Κόμπανυ, εταιρεία πετρελαιοειδών, συμφερόντων του Τζων Ροκφέλερ, προμήθευε το ελληνικό κράτος με βενζίνη και ορυκτέλαια. Βάσει συμβάσεως το ελληνικό Δημόσιο ήταν υποχρεωμένο να πληρώνει την εταιρεία σε δολάρια με επιταγές της Εθνικής Τράπεζας. Ο όρος αυτός είχε τεθεί για αποφυγή καταχρήσεων. Όμως ο τμηματάρχης επί των συμβάσεων Σ. Γιάπαπας, εν αγνοία των προϊσταμένων του, έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών έγγραφο, με το οποίο ζητούσε να πληρωθεί η Στάνταρ Όιλ σε δραχμές. Ο υπουργός Οικονομικών ενέκρινε το αίτημα της οικονομικά αιμοσταγούς εταιρείας και έδωσε εντολή  στο Δημόσιο Ταμείο να καταβάλει το οφειλόμενο ποσό τοις μετρητοίς σε δραχμές (εφημερίδα ΣΚΡΙΠ,21ης Σεπτεμβρίου 1928). Μετά απ αυτά ο καταχραστής πήγε στο Ταμείο και με πλαστή εντολή είσπραξης παρέλαβε ένα τεράστιο για την εποχή εκείνη ποσό, 4 περίπου εκατομμύρια δραχμές που ισοδυναμούσαν με 56.000 δολάρια. Παράλληλα είχε φροντίσει να ζητήσει τη θερινή του άδεια και να εκδώσει εισιτήριο για το Παρίσι. Η αναχώρησή του δεν προκάλεσε καμιά υπόνοια, γιατί εθεωρείτο καλός υπάλληλος και οικονομικά ανεξάρτητος, δεδομένου ότι έπαιρνε μισθό 30.000 δραχμές μηνιαίως.
Η απάτη όμως αποκαλύφτηκε τη 19η Σεπτεμβρίου 1928 και αναστάτωσε τόσο την εταιρεία όσο και το κράτος, το οποίο ενδιαφερόταν άμεσα για την υπόθεση αυτή. Επειδή καθυστερούσε η αποπληρωμή από το ελληνικό Δημόσιο οφειλόμενου ποσού 56.000 δολαρίων, τη 18η Σεπτεμβρίου στάλθηκε στο Δημόσιο Ταμείο ένας υπάλληλος της Στάνταρ Όιλ, για να πληροφορηθεί τα αίτια της καθυστέρησης. Εκεί άκουσε έκπληκτος από τον ταμία ότι το ποσό αυτό είχε καταβληθεί στον Γιάπαπα πριν την αναχώρησή του για το Παρίσι – συγκεκριμένα την 23η Αυγούστου 1928 – δυνάμει εντολής της Στάνταρ Όιλ, η οποία έφερε την υπογραφή του υποδιευθυντή του υποκαταστήματος στην Ελλάδα Όουεν. Ο Όουεν έκπληκτος ζήτησε να δει την εντολή και αμέσως δήλωσε ότι η υπογραφή του που υπήρχε σ’ αυτήν ήταν πλαστή, τεθείσα προφανώς από το Γιάπαπα.Το διοικητικό συμβούλιο της Στάνταρ Όιλ γνωστοποίησε στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών ότι θεωρούσε πως το ποσό των 56.000 δολαρίων δεν είχε πληρωθεί στην εταιρεία, με το σκεπτικό ότι ο υπάλληλός της εξαπάτησε το ελληνικό Δημόσιο. Έτσι δεν κατήγγειλε την κατάχρηση ούτε στην Αστυνομία ούτε στην Εισαγγελία.O Γιάπαπας μετά την εγκατάστασή του στο Παρίσι τηλεγράφησε στη σύζυγο και στις δυο θυγατέρες του να τον συναντήσουν στη γαλλική πρωτεύουσα και πράγματι αυτές αναχώρησαν από την Αθήνα λίγες μέρες πριν από την αποκάλυψη της κατάχρησης. Αυτά έγραψε η εφημερίδα ΣΚΡΙΠ 20ης και 21ης Σεπτεμβρίου 1928. Αυτό που έκανε εντύπωση ξεφυλλίζοντάς τα ήταν η άμεση και μεθοδική αντίδραση του κρατικού μηχανισμού για την τιμωρία ενός οικονομικού εγκλήματος:
1. Οι  ελληνικές αστυνομικές υπηρεσίες άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του καταχραστή και όταν πληροφορήθηκαν ότι αυτός κατέφυγε στη Γερμανία, έστειλαν έναν έμπειρο αστυνομικό για να τον συλλάβει. Η σύλληψή του έγινε στο Αννόβερο, τη στιγμή που ο Γιάπαπας μαζί με ένα Γερμανό συνένοχό του προσπαθούσαν να καταφύγουν στην Ολλανδία. Αμέσως το υπουργείο Εσωτερικών συνεργάστηκε με το υπουργείο Εξωτερικών, για να επιταχυνθεί η έκδοση από τη Γερμανία των συλληφθέντων, ώστε να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη (ΕΜΠΡΟΣ, 13ης Οκτωβρίου 1928).
2. Την 8η Νοεμβρίου 1928 το ελληνικό Δημόσιο προέβη στην κατάσχεση ποσού τριών χιλιάδων λιρών Αγγλίας από καταθέσεις που είχε ο καταχραστής Γιάπαπας ( ΣΚΡΙΠ, 9ης Νοεμβρίου 1928) .
3. Την 26η Νοεμβρίου 1928 προσήχθη ενώπιον του Ανακριτού η σύζυγος του καταχραστή κατηγορούμενη ως συνεργός.
Μετά την έκδοσή του από τη Γερμανία (η οποία έγινε εντός λίγων ημερών από τη σύλληψή του) ο Σ. Γιάπαπας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του. Όμως έκανε αποκαλύψεις για καταχρήσεις δεκάδων εκατομμυρίων δρχ. που γίνονταν επί σειρά ετών σε βάρος του ελληνικού κράτους από υψηλόβαθμα στελέχη της Στάνταρ Όιλ (κυρίως τον τέως Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Τέιλ) σε συνεργασία με ανώτερους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών. «Εγώ ομολογώ ότι καταχράστηκα το ποσό των 56.000 δολαρίων και ότι προ αυτού καταχράστηκα και άλλα ποσά με την ανοχή της Διευθύνσεως της Εταιρείας. Εκ των καταχρήσεων τούτων εσχημάτισα περιουσία, την οποία δεν είχον προηγουμένως», είπε απολογούμενος, και συνέχισε: « Αλλά εάν καταχράστηκα εγώ, έπραξα τούτο παρασυρθείς υπό του κύματος των καταχρήσεων, το οποίον εμυκάτο  περί εμέ και εξέσπα λυσσώδες κατά του ελληνικού Δημοσίου Ταμείου. Όταν υφυπουργοί και τμηματάρχαι υπουργείων κατεχρώντο, δεν ήτο δυνατόν παρά να παρασυρθώ κι εγώ». Στη συνέχεια εξήγησε πώς γίνονταν οι καταχρήσεις. Η Στάνταρ Όιλ βάσει μιας σκανδαλώδους σύμβασης με το αθάνατο ελληνικό Δημόσιο δεν εκτελώνιζε τα πετρελαιοειδή που εισήγαγε στη χώρα μας στο Τελωνείο Πειραιώς, αλλά σε ειδικό παράρτημά του, το οποίο βρισκόταν έξω από την Τελωνειακή Ζώνη, το χρησιμοποιούσε αποκλειστικά αυτή και το είχε στελεχώσει με ...δικούς της υπαλλήλους της πλήρους εμπιστοσύνης της. Έτσι επί σειρά ετών δεν δηλώνονταν οι πραγματικές ποσότητες βενζίνης και ορυκτελαίων που εισάγονταν από την εν λόγω αμερικανική εταιρεία, αλλά πολύ κατώτερες  με σκοπό την κατάχρηση των τελωνειακών δασμών (ΣΚΡΙΠ, 9ης Νοεμβρίου 1928).
Εφτά περίπου μήνες μετά την κατάχρηση (στις αρχές Απριλίου 1929) το Συμβούλιο των Πλημμελειοδικών εξέδωσε βούλευμα, με το οποίο παραπεμπόταν να δικαστεί στο Κακουργιοδικείο ο Γιάπαπας με την κατηγορία μόνον της πλαστογραφίας και όχι της υπεξαίρεσης, γιατί στο μεταξύ είχε αποδώσει το ποσό που καταχράστηκε, ενώ η σύζυγός του απαλλάχτηκε από την κατηγορία της συνέργειας.(ΣΚΡΙΠ, 9ης Απριλίου 1929). Αυτή ήταν η υπόθεση της κατάχρησης που έκανε πριν από 84 χρόνια ο Γιάπαπας, τμηματάρχης επί των συμβάσεων της εταιρείας Στάνταρ Όιλ Κόμπανυ.
Ο σημερινός κάτοικος αυτής της χώρας, που καθημερινά ακούει από τα Μ.Μ.Ε. για φοροδιαφυγή, για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, για μίζες, για καταχρήσεις κ. ά., αναπόφευκτα κάνει συγκρίσεις και διαπιστώνει ότι κατά το παρελθόν οι Δημόσιες Υπηρεσίες (Υπουργεία, Δικαιοσύνη, Αστυνομία)  προσπαθούσαν με τα πενιχρά μέσα που διέθεταν να πατάξουν το οικονομικό έγκλημα, προβαίνοντας σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και καθίζοντας στο εδώλιο του κατηγορουμένου τους  παρανομούντες. Αντίθετα σήμερα επικαλούμενες τα «προσωπικά δεδομένα» στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε καν αποκαλύπτουν τα ονοματεπώνυμα των φοροφυγάδων, των μιζαδόρων, των καταχραστών. Αλλά κι αν ακόμα στείλουν ορισμένους «επώνυμους» στον Εισαγγελέα, το κάνουν απλώς για να ικανοποιήσουν το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» και για να δείξουν ότι τάχα σ’ αυτή τη χώρα υπάρχει και εφαρμόζεται η ισονομία. Λίγοι όμως από αυτούς που διαπράττουν οικονομικά εγκλήματα οδηγούνται σε δίκη, δεδομένου ότι με νομικά «τερτίπια» οι υποθέσεις τους χρονίζουν, και ακόμα λιγότεροι καταλήγουν στη φυλακή. Όσο για δημεύσεις περιουσιών, καλύτερα να μην το συζητούμε...
Αυτά γράφει ο σύγχρονος ιστορικός ερευνητής που είναι εξαιρετικά διδακτικά για το πως αντιμετωπίζονται οι καταχραστές από κράτος ευνομούμενο και αποφασισμένους κυβερνήτες.Τώρα ως προς το ποιος ήταν ο τότε Πρωθυπουργός, ας το δούμε αμέσως, με μια αναδρομή ως τότε.Είπαμε λοιπόν, πως βρισκόμαστε στη ταραγμένη περίοδο  μετά τη Μικρασιατική τραγωδία. Ένας στρατιωτικός από εκείνους που τιμούσαν τον όρκο τους και τη τιμή,ήταν και ο Στυλιανός Γονατάς που όταν αποστρατεύθηκε ασχολήθηκε ένεκα φιλοπατρίας και όχι φιλαργυρίας με την πολιτική και κατέλαβε αρκετές φορές τη θέση του υπουργού όπως και του προέδρου της Γερουσίας έχοντας εκλεγεί στη Γερουσία. Δεν είχε ποτέ στη ζωή του offshore εταιρεία, ήταν μπαρουτοκαπνισμένος, έντιμος, αξιοπρεπής με κυρίαρχη της ζωής του πυξίδα τη φιλοπατρία,την αξιοπρέπεια και τη τιμιότητα. Κατά τον Μακεδονικό Αγώνα υπηρέτησε ωςυπολοχαγός στη Θράκη και το 1909 κατά την επανάσταση στο Γουδί ορίστηκε υπασπιστής του αρχηγού της επανάστασηςσυνταγματάρχη Νικ.Ζορμπά.Έλαβε μέρος στους Βαλκανικούς πολέμους, στην εκστρατεία της Ρωσίας και στη Μικρασιατική τραγωδία έφερε αρχικά το βαθμό του συνταγματάρχη. Μετά την υποχώρηση από το μικρασιατικό μέτωπο και με την έκρηξη της επανάστασης της 11/09/1922 στη Χίο και στη Μυτιλήνη,του ανατέθηκε η αρχηγία της επανάστασης. Στις 14/11/1922 έγινε πρόεδρος της Κυβέρνησης παραμένοντας σε αυτήν την θέση μέχρι την 11η ιανουαρίου 1924 οπότε και παρέδωσε την Αρχή στον Ελ. Βενιζέλο. Μετά,κατά τη διάρκεια της Κατοχής ήταν ένας από τους εμπνευστές, από κοινού με τον παππού του γνωστού μας και μη εξαιρετέου Θεόδωρου Πάγκαλου εγγονού (του γνωστού και ως κυρίου "μαζί τα φάγαμε") της ίδρυσης και συγκρότησης των Ταγμάτων Ασφαλείας. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ίδρυσε δικό του κόμμα, το Κόμμα Εθνικών Φιλελευθέρων αλλά αργότερα σχεδόν αποσύρθηκε από τον πολιτικό βίο της χώρας και για τις στρατιωτικές του υπηρεσίες είχε τιμηθεί από την Πολιτεία με το Μεγαλόσταυρο του Σωτήρος.

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία τα αποτελέσματα των ερευνών στο Ιόνιο και Κρήτη!


Ξεπερνούν κάθε προσδοκία τα αποτελέσματα των ερευνών στο Ιόνιο και Κρήτη! Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα του ερευνητικού σκάφους της νορβηγικής εταιρείας PGS (Petroleum Geo-Services) που εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει έρευνες στις σφόδρα πιθανές για ύπαρξη ενεργειακών πεδίων υδρογονανθράκων θαλάσσιες περιοχές στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης “υπόσχονται” ακριβώς αυτά που…έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Ότι, δηλαδή, για το Ιόνιο πέλαγος οι σεισμικές καταγραφές είναι δισδιάστατες με πυκνότητα τα 10 χλμ. Ενώ στη Κρήτη η πυκνότητα προβλέπεται να είναι της τάξης των 40 χλμ.


Οι πρώτες αυτές ενδείξεις απλά επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα των ερευνών που είχαν γίνει χωρίς την άδεια του κράτους, κατά το παρελθόν από διάφορες εταιρείες τα δεδομένα των οποίων πουλιούνται “χρυσάφι” στην “μαύρη αγορά” των εταιρειών ενέργειας.

Συνολικά περί τα 8.500 χλμ πρόκειται να ερευνηθούν με τα οποία η εταιρεία και οι πρώτες έρευνες δείχνουν στο Ιόνιο πολύ μεγαλύτερα κοιτάσματα από τα ελάχιστα υπολογιζόμενα των 350 εκατ. βαρελιών πετρελαίου. Στην Κρήτη οι πρώτες καταγραφές στα δυτικά του νησιού δείχνουν ότι όσο πηγαίνει το σκάφος ανατολικότερα θα βρεθούν κολοσσιαία κοιτάσματα λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους.

Oι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Απρίλιο το αργότερο. Από εκεί και πέρα όμως απαιτούνται τα προσεκτικά βήματα που σημειώνει κι ο υπότιτλος. Κι αυτό κι ανακήρυξη των ΑΟΖ, που απαιτούνται για να αρχίσουν οι προεργασίες και να γίνουν εκμεταλλεύσιμα τα κοιτάσματα – όχι πριν το 2020- προυποθέτουν λεπτούς χειρισμούς, καθώς Τουρκία, αλλά και οι ασταθείς πολιτικά Αίγυπτος και Λιβύη μπορεί να θέσουν θέμα συνεκμετάλλευσης – αν και με διαφορετική βαρύτητα η κάθε χώρα. Παράλληλα η όλη υπόθεση εκ των πραγμάτων συνδέεται και με τον αγωγό που προβλέπεται να μεταφέρει το φυσικό αέριο του υπό κοινή Κυπρο- ισραηλινή εκμετάλλευση φυσικού αερίου νότια της Κρήτης.

Αντίθετα σε ότι αφορά τα κοιτάσματα του Ιονίου τα πράγματα είναι σχετικά πιο απλά αφού μόνο η Αλβανία θεωρητικά μπορεί να διεκδικήσει κάτι σε περίπτωση μονομερούς ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ εκεί.

Σημειώνεται ότι αν και θα μεσολαβήσει ικανός χρόνος μέχρι τα όποια κοιτάσματα καταστούν εμπορικώς εκμεταλλεύσιμα, η προεξόφληση τίτλων που θα αντιστοιχούν σε θεωρητικά προβλέψιμες τιμές απόδοσης του φυσικού αερίου ή του πετρελαίου θα μπορούσε να ενισχύσει πιο άμεσα τα δημόσια ταμεία και να εξυπηρετήσει το χρέος.

Αν και το παράδειγμα της Νορβηγίας που αξιοποίησε τον πλούτο από το πετρέλαιο της Βόρειας Θάλασσας για να εξασφαλίσει κοινωνικές παροχές – υγεία, παιδεία, ασφάλιση, περ΄θαλψη – για τις επόμενες γενιές κι από μια φτωχή χώρα ψαράδων αναδείχθηκε σε μια κραταιά οικονομία και χώρα θέτει κι εναλλακτικές προοπτικές που οφείλει να εξετάσει ένα σοβαρό κράτος.

Σε κάθε περίπτωση ο πρώτος γύρος αδειοδοτήσεων για γεώτρηση μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2013 έστω το πρώτο τρίμηνο του 2014.


ΠΗΓΗ

Ο κόσμος του παραμυθιού του Αντώνη Σαμαρά θα σκάσει το 2013Ο κόσμος του παραμυθιού, στον οποίο ζει ο κ. Σαμαράς, θα συνεχιστεί νομίζει ο ίδιος και το 2013. Όχι όμως στην Ελλάδα και όχι με τους Έλληνες. Μόνο κοινωνικό και πολιτικό το ρίσκο που αντιμετωπίζει η συγκυβέρνησή του και όχι επενδυτικό γράφεται από τα καταχρεωμένα ΜΜΕ που περιμένουν κάνα θαλασσοδάνειο τύπου Ψυχάρη για να μην κλείσουν. Μάλιστα, είδαμε τις τεράστιες επενδύσεις που έγιναν από επενδυτές (με αραβικές κελεμπίες και μη) που πιστεύουν ακράδαντα στο μέλλον της Ελλάδος και έφεραν τα λεφτά τους για να τα ρίξουν στην οικονομία μας. Προσφέροντας εκατοντάδας χιλιάδες ουσιαστικές, παραγωγικές δουλειές, δημιουργώντας γνώση, παράγοντας πλούτο για την οικονομία μας και υψηλά εισοδήματα για τους Έλληνες εργαζόμενους. Όλα αυτά στην σφαίρα της φαντασίας του κ. Σαμαρά και των συν αυτώ.
Ενός πολιτικού ανδρείκελου, το οποίο από το πουθενά το έβγαλαν πρόεδρο ενός φαλιρισμένου κομματιδίου (της νδ) και κατόπιν πρωθυπουργό. Για να συνεχίσει έτσι (μετά τον συγκάτοικο ΓΑΠ) την εκτέλεση του νοσηρού του πλάνου ενάντια στην χώρα μας. Έχετε ξαναδεί αλήθεια πρωθυπουργό της Ελλάδος να ντρέπεται να κρεμάσει την σημαία της χώρας του έξω από την κύρια κατοικία του; Και όμως, αν περάσετε από τον Πύργο της οικογενείας του στην Κηφισιά, δεν θα δείτε ούτε Ελληνικό σημαιάκι απέξω. Μέχρι και η ασφάλειά του γελάει μαζί του. Πιάστε την συζήτηση και θα εκπλαγείτε! Τι να πουν και τα παιδιά… Μήπως σε κυνηγούν Τόνυ και εσένα προς απαγωγή οι διαστημικοί εκτελεστές, επειδή σώζεις την χώρα μας με τόση μεγάλη επιτυχία;
Μόνο σας μέλημα φαίνεται να είναι οι μπίζνες στο φιλέτο της παραλιακής μέσω του Ελληνικό Α.Ε., διοίκησης και εποπτείας του εξαδέλφου σας, αυτού του τραπεζίτη που σπεύσατε να εκλέξετε και βουλευτή (στην γνήσια γραμμή της δεξιάς γαλαζοαίματης οικογενειοκρατίας), Νότη Μηταράκη. Μέχρι και τα Τροϊκανά «συνεταιράκια» σας το κατάλαβαν και σας κράζουν…  Κύριε Σαμαρά, μας έχετε καταστρέψει. Μας έχετε φτάσει σε τέτοιο σημείο ένδειας που δεν έχουμε πια να περιμένουμε τίποτα, να ελπίζουμε σε τίποτα. Καταλάβετε πως αν δεν ανατρέψετε άρδην την κατάσταση εντός τριμήνου, τότε η μήνη του Λαού θα κατευθυνθεί όλη στο πρόσωπό σας. Και επειδή μια τέτοια ανατροπή δεν πρόκειται να γίνει, ενώ έρχονται χαράτσια και μειώσεις μισθών από τον Ιανουάριο που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί, το ρίσκο σας λοιπόν είναι ακριβώς κοινωνικό και πολιτικό! Και θα σκάσει στο πρόσωπό σας με τρόπο εκκωφαντικό.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ > Αυτά είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη που λήστεύουν, βιάζουν και δολοφονούν > Πάνω από 15 χτυπήματα...!!


Κοινός παρονομαστής των δύο άγριων ληστειών και βιασμών που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής σε Αλισσό και Σελλά φαίνεται να είναι ένα δίδυμο αλλοδαπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές που βίασαν την 50χρονη στα Σελλά και νωρίτερα έδρασαν στον Αλισσό.


Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι είχαν “χτυπήσει” σε Τσουκαλαίικα και Κουρλαμπά. Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε καλό δρόμο. Το δίδυμο φαίνεται να αποτελούν ένας κοντός και εύσωμος και ένας ψηλός και ξανθός.

Η δράση του “κοντού” και του “ψηλού” την Παρασκευή ξεκίνησε από τον Αλισσό μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια 22χρονη με ένα φίλο της. Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι γύρισαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Οι εισβολείς τους έπιασαν και τους έδεσαν όλους.

Στη συνέχεια πήραν την κοπέλα στον άλλο όροφο και τη βίασαν. Aφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν από τον Αλισσό μέσω της Περιμετρικής και κατευθύνθηκαν, ξημερώματα πια του Σαββάτου, στα Σελλά. Εκεί σύμφωνα με το patrastimes.gr, βρισκόταν ένα 50χρονο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο και ανάγκασαν να βγει από αυτό, με την απειλή όπλων.


Στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτμπαγκαζ επιβιβάστηκαν μαζί με τη γυναίκα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, Βίασαν τη γυναίκα και ξεγύμνωσαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα. Έδεσαν τα θύματα τους, αρπάζοντάς τους ότι είχαν. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί μετά από ώρα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το dete.gr, τα άτομα που αναζητά η αστυνομία είναι αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία…

Julius Evola: Η ΠροέλευσηJulius Evola: Η Προέλευση
«Κάθε εξουσία είναι ψευδής, κάθε νόμος είναι άδικος και βάρβαρος, κάθε θεσμός είναι κενός και εφήμερος, εάν δεν ορίζεται στην ανώτερη αρχή της Ύπαρξης, εάν δεν προέρχεται εκ των άνω και δεν προσανατολίζεται ΑΝΟΔΙΚΑ»
Με σκοπό να κατανοήσουμε και τα δύο, το πνεύμα της Παράδοσης και την αντίθεσή του, τον σύγχρονο πολιτισμό, είναι αναγκαίο να αρχίσουμε εξετάζοντας το βασικό δόγμα των δύο φύσεων. Συμφώνως με αυτό το δόγμα, υπάρχει μία φυσική τάξη πραγμάτων και μία μεταφυσική. Υπάρχει μία θνητή φύση και μία αθάνατη. Υπάρχει το ανώτερο βασίλειο του «είναι» και ο υποκείμενος κόσμος του «γίγνεσθαι». Γενικά μιλώντας, υπάρχει μία ορατή και πραγματική διάσταση και, πριν και πέρα από αυτή, μία αόρατη διάσταση, η οποία είναι το στήριγμα, η προέλευση και η αληθινή ζωή της προηγούμενης. Οπουδήποτε στον κόσμο της Παράδοσης, σε Ανατολή και Δύση και σε όλες τις μορφές, αυτή η γνώση (όχι απλώς μία «θεωρία») ήταν πάντα παρούσα ως ένας σταθερός άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφονται τα πάντα. Πρέπει να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι ήταν γνώση και όχι «θεωρία». Όσο δύσκολο και αν είναι για τους συγχρόνους μας να το καταλάβουν, πρέπει να ξεκινήσουμε από την ιδέα ότι ο άνθρωπος της Παράδοσης είχε επίγνωση της ύπαρξης μιας διάστασης της ζωής πιο πλατιάς από αυτήν που οι σύγχρονοί μας βιώνουν και αποκαλούν «πραγματικότητα».
Επί των ημερών μας, σε τελευταία ανάλυση, η πραγματικότητα κατανοείται μόνο σαν κάτι που περικλείεται αυστηρά μέσα στον κόσμο των φυσικών σωμάτων, προσδιορισμένη στον χώρο και τον χρόνο. Βεβαίως, υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν σε κάτι πέραν του κόσμου των φαινομένων. Όταν αυτοί οι άνθρωποι παραδέχονται ότι υπάρχει κάτι άλλο, εντούτοις πάντα καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα μέσω μιας επιστημονικής υπόθεσης ή νόμου ή μιας θεωρητικής ιδέας ή μέσω ενός θρησκευτικού δόγματος. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από έναν τέτοιο διανοητικό περιορισμό.
Δια μέσου των εμπειρικών και των άμεσων εμπειριών, ο σύγχρονος άνθρωπος, ανεξάρτητα πόσο ισχυρά μπορεί να είναι τα «υλιστικά» ή «πνευματικά» του πιστεύω, αναπτύσσει μια κατανόηση της πραγματικότητας μόνο σε σχέση με τον κόσμο των φυσικών σωμάτων και πάντα κάτω από την επιρροή των καθημερινών εμπειριών του. Αυτός είναι ο πραγματικός υλισμός, για τον οποίο οι σύγχρονοί μας θα έπρεπε να ντρέπονται. Όλες οι άλλες υλιστικές απόψεις, οι οποίες διατυπώνονται με φιλοσοφικούς ή επιστημονικούς όρους, είναι μόνο δευτερογενή φαινόμενα. Ο χειρότερος τύπος υλισμού δεν είναι θέμα μίας άποψης ή μιας «θεωρίας», αλλά έγκειται στο γεγονός ότι η ανθρώπινη εμπειρία δεν επεκτείνεται πλέον σε μεταφυσικές εμπειρίες.
Έτσι η πλειοψηφία των πνευματικών εξεγέρσεων κατά των «υλιστικών» απόψεων είναι μόνο μάταιες αντιδράσεις κατά των τελευταίων περιφερειακών συνεπειών, που προέρχονται όμως από μακρινές και βαθύτερες αιτίες. Αυτές οι αιτίες, παρεμπιπτόντως, εμφανίζονται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο από αυτό όπου διατυπώθηκαν οι «θεωρίες».
Η εμπειρία του ανθρώπου της Παράδοσης έφτανε πολύ πέρα από αυτά τα όρια, όπως στην περίπτωση μερικών εκ των αποκαλούμενων πρωτογόνων, όπου ακόμη και σήμερα μπορούμε να βρούμε έναν αμυδρό απόηχο πνευματικών δυνάμεων από τους αρχαίους χρόνους. Στις παραδοσιακές κοινωνίες το «αόρατο» ήταν ένα στοιχείο όπως το πραγματικό, αν όχι περισσότερο πραγματικό από τα δεδομένα που παρέχουν οι αισθήσεις. Κάθε πλευρά του ατομικού και κοινωνικού βίου των ανθρώπων, που ανήκαν σε αυτές τις κοινωνίες, ήταν επηρεασμένη από αυτήν την εμπειρία.
Από την μεριά της Παράδοσης, αφενός αυτό που σήμερα συνήθως αναφέρεται ως «πραγματικότητα» ήταν μόνο ένα είδος ενός πολύ ευρύτερου γένους και αφετέρου οι αόρατες πραγματικότητες δεν ταυτίζονταν αυτόματα με το «υπερφυσικό». Μιλώντας με την γλώσσα της Παράδοσης, η αντίληψη της «φύσης» δεν αντιστοιχούσε απλά με τον κόσμο των σωμάτων και των ορατών μορφών - το πεδίο έρευνας της σύγχρονης εκκοσμικευμένης επιστήμης - αλλά αντιθέτως, αντιστοιχούσε απαραίτητα με τμήμα μιας αόρατης πραγματικότητας. Οι αρχαίοι είχαν την αίσθηση ενός σκοτεινού κάτω κόσμου, κατοικούμενου από σκοτεινές και διφορούμενες δυνάμεις κάθε είδους (η δαιμονική ψυχή της φύσεως, η οποία είναι το κύριο υπόβαθρο όλων των φυσικών μορφών και ενεργών δυνάμεων), που αντιτίθεντο στην υπερλογική και ουράνια λαμπρότητα της υψηλότερης περιοχής. Επιπλέον, ο όρος Φύση παραδοσιακά περιελάμβανε οτιδήποτε είναι απλά ανθρώπινο, καθόσον αυτό που είναι ανθρώπινο δεν μπορεί να ξεφύγει της γέννησης και του θανάτου, της προσωρινότητας, της εξάρτησης και της μεταβολής, όλων αυτών που χαρακτηρίζουν την κατώτερη ζώνη. Εξ ορισμού, «αυτό που είναι» δεν έχει να κάνει καθόλου με ανθρώπινες και εγκόσμιες υποθέσεις και καταστάσεις, όπως εκφράζεται στο γνωμικό «άλλο η ράτσα των ανθρώπων και άλλο η ράτσα των θεών». Αυτό το γνωμικό διατηρεί την εγκυρότητά του, αν και οι άνθρωποι πίστευαν κάποτε ότι η αναφορά σε μία ανώτερη, άλλου κόσμου, εξουσία μπορούσε αποτελεσματικά να οδηγήσει στην ολοκλήρωση και στον εξαγνισμό του ανθρώπινου στοιχείου, κατά την κατεύθυνση της μη ανθρώπινης διαστάσεως. Μόνο η μη ανθρώπινη διάσταση αποτελεί την ουσία και τον στόχο ενός πραγματικά παραδοσιακού πολιτισμού.
Ο κόσμος του «είναι» και ο κόσμος του «γίγνεσθαι» επηρεάζουν πράγματα, δαίμονες και ανθρώπους. Οποιαδήποτε υποστατική αναπαράσταση των δύο αυτών κόσμων, εκφραζόμενη είτε με αστρικούς, μυθολογικούς, θεολογικούς ή θρησκευτικούς όρους, υπενθυμίζει στον παραδοσιακό άνθρωπο την ύπαρξη των δύο καταστάσεων. Επίσης, αντιπροσωπεύει ένα σύμβολο που πρέπει να αναζητηθεί μέσα από μία εσωτερική εμπειρία ή τουλάχιστον μέσα από το προαίσθημα μιας εσωτερικής εμπειρίας. Έτσι, στους Ινδουιστές και κυρίως στη βουδιστική Παράδοση, η ιδέα της samsara - το ρεύμα που επιδρά και εμψυχώνει κάθε μορφή του υποκείμενου κόσμου - παραπέμπει σε μία κατανόηση της ζωής σαν μίας τυφλής λαχτάρας και σαν μίας ανορθολογικής ταύτισης με προσωρινά σύνολα στοιχείων. Παρομοίως, ο Ελληνισμός είδε την φύση σαν την προσωποποίηση της αιώνιας κατάστασης της «ένδειας» των πραγματικοτήτων εκείνων που, επειδή έχουν την αρχή και την αιτία τους έξω από τον εαυτό τους, ρέουν και χάνονται επ' αόριστον (αεί ρέοντα). Στην εξέλιξή τους, αυτές οι πραγματικότητα αποκαλύπτουν μια πρωτογενή και θεμελιώδη έλλειψη κατεύθυνσης και σκοπού και ένα επαναλαμβανόμενο περιορισμό. (Δες Πλωτίνο, Εννεάδες 1.8.4-7,6.6.18)
Συμφώνως με αυτές τις παραδόσεις, «ύλη» και «γίγνεσθαι» εκφράζουν την πραγματικότητα που ενεργεί σε μία ύπαρξη, σαν μία σκοτεινή αναγκαιότητα ή μία συνεχή αοριστία ή σαν αδυναμία απόκτησης μίας τέλειας μορφής και τοποθέτησης του εαυτού σε ένα νόμο. Αυτό που οι Έλληνες ονόμαζαν αναγκαίον και άπειρον, οι Ανατολικοί ονόμαζαν adharma. Η Χριστιανική Σχολαστική Θεολογία μοιραζότανε παρόμοιες απόψεις, εφόσον θεωρούσε την ρίζα κάθε αλύτρωτης φύσης με τους όρους cupiditas και appetites innatus. Με διάφορους τρόπους, ο άνθρωπος της Παράδοσης βρήκε στην έντονη επιθυμία για ταύτιση, η οποία συσκοτίζει και διαταράσσει την «ύπαρξη», την μυστική αιτία της δύσκολης υπαρξιακής του θέσης. Το συνεχές γίγνεσθαι και η διαρκής αστάθεια και αβεβαιότητα της κατώτερης ζώνης εμφανιζόντουσαν στον άνθρωπο της Παράδοσης σαν η κοσμική και συμβολική υλοποίηση αυτής της δύσκολης θέσης.

Γνωρίζει κανείς που και πως υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου;


Η στρατιωτική θητεία του ανθρώπου που πήρε τις σημαντικότερες αποφάσεις για τον νεώτερο ελληνισμό, αποτελεί πραγματικά ένα μυστήριο. Μπορεί η Σοφία Παπανδρέου να ήταν η μόνη που βγήκε και τον στήριξε, αυτή όμως δεν τον γνώρισε στον …στρατό.

Που είναι βρε παιδιά οι φίλοι του να βγουν να πουν μια καλή κουβέντα; Ούτε έναν φίλο δεν έκανε στην ζωή του; Ούτε καν στον στρατό;

Στα επίσημα βιογραφικά του απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά. Εάν κάποιος έχει πληροφορίες για αυτόν τον ακάματο και διωκόμενο αγωνιστή του Ελληνισμού, ας μας τις στείλει.

http://www.gpapak.gr/cv/

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Πώς ο Γ.Παπακωνσταντίνου εν μέσω Μνημονίου έδωσε 500 εκατ. ευρώ στην ομάδα Α.Ρωσσώνη


Το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214, σε ότι αφορά την τελική φάση του (νόμος Βενιζέλου για προμήθεια δύο επιπλέον Type 214 τον Σεπτέμβριο του 2010 και τροποποίηση της σύμβασης Neptune II) λαμβάνει πλέον νέες διαστάσεις,  για τον ρόλο του Ανδρέα Ρωσσώνη (όπως γράφεται στο εισαγγελικό έγγραφο το όνομά του)) ή "Ροσσόνη", όπως γράφει η κάρτα του στα εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού. Και αυτό γιατί πλέον καταδεικνύεται άμεση οικονομικής φύσεως σχέση ανάμεσα στον πρώην υπουργό Οικονομικών και τον Ρωσσώνη στο πρόγραμμα αυτό: Ο Α.Ρωσσώνης, ο άνθρωπος που έκτισε τη "ναυτική αυτοκρατορία" στο ΓΕΝ,...
 όπως γράφαμε σχετικά, χθες, ανήκει στην ομάδα που προώθησε την αναθεώρηση της σύμβασης και εκεί που οι Γερμανοί ήταν να πληρώσουν ρήτρα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, πήραν μέσω του Ισκαντάρ Σάφα (κολλητού του Ρωσσώνη) μια .... ακόμα παραγγελία για δύο υποβρύχια!
Δηλαδή η Ελλάδα είχε μπει στο Μνημόνιο, όλοι οι εξοπλισμοί είχαν "παγώσει", οι Γερμανοί απατεώνες (τα γερμανικά δικαστήρια που τους καταδίκασαν το λένε, όχι εμείς) της ThyssenKrupp Marine Systems παρακαλούσαν να μας χαρίσουν δύο υποβρύχια για να κλείσει το θέμα των μιζών και της αποτυχίας του προγράμματος Neptune II (το σχετικό έγγραφο το είχε αποκαλύψει το defencenet.gr) και ο Γ.Παπακωνσταντίνου ενέκρινε επιπλέον δαπάνη 500 εκατ. ευρώ για να δοθεί στους Γερμανούς και στον Ισκαντάρ Σάφα!
Και εν συνεχεία ο τότε υπουργός Οικονομικών έβαλε και την υπογραφή του στην μεταβίβαση στον φίλο του Α.Ρωσσώνη, Ι.Σάφα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα
Το ότι φυσικά ο Α.Ρωσσώνης, ήταν σύζυγος της εξαδέλφης του, ήταν απλά συμπτωματικό...

To ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΚΑ καλύπτουν τις αποφάσεις Παπακωνσταντίνου…για διάθεση αφορολόγητων καυσίμων σε τρίτες χώρες...


«Εγκληματική η διάθεση αφορολόγητων καυσίμων την ώρα που οι Έλληνες διαλύονται οικονομικά από την εξίσωση της τιμής των καυσίμων».
Στις 1/10/2012 η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή, είχε καταθέσει ερώτηση προς τους ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΚΑ, με θέμα “Διάθεση αφορολογήτων πετρελαιοειδών προϊόντων από τα πρατήρια της εταιρείας Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. “. Η ερώτηση αφορά στην , υπ. αριθμ. Δ19Γ 5042565 ΕΞ 2010/5.10.2010 (ΦΕΚ 1671 Β/21-10-2010) απόφαση του Υπουργού οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) …με την επισήμανση πως δεν προκαλείται δαπάνη στον κρατικό προϋπολογισμό.
Με την εν λόγω απόφαση δίνεται το δικαίωμα στην εταιρεία «Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε.» να διαθέτει αφορολόγητα καύσιμα σε οχήματα τρίτων χωρών, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τα εξής πρόβλημα:

Την κατακόρυφη πτώση του τζίρου στα πρατήρια καυσίμων των όμορων περιοχών, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να έχουν προβεί σε διακοπή εργασιών.

 • Την αδυναμία των Ελλήνων αυτοκινητιστών (μεταφορείς, ιδιοκτήτες ΚΤΕΛ) να ανταγωνιστούν τους αντίστοιχους των τρίτων χωρών.
 • Την απώλεια εσόδων για το Ελληνικό δημόσιο τόσο λόγω της μη είσπραξης φόρων από την μείωση τζίρου και το κλείσιμο πρατηρίων, όσο και από απώλεια εσόδων των αυτοκινητιστών.
 • Την απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο λόγω της απαλλαγής της «Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε.» από την μη είσπραξη του φόρου κατανάλωσης πετρ/δών που αντιστοιχεί στις πωλήσεις των καυσίμων από την εν λόγω εταιρεία.

Παράλληλα είχε αιτηθεί η κατάθεση:

Όλων των εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν οι ποσότητες των αφορολόγητων καυσίμων που έχουν διατεθεί σε κυβικά μέτρα από τα «Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε.».

Όλα τα σχετικά παραστατικά από τα αρμόδια τελωνεία σχετικά με τις ποσότητες υγρών καυσίμων που διακινήθηκαν μέσω των πρατηρίων πώλησης πετρελαιοειδών προϊόντων της εταιρείας «Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε.», τόσο από πλευράς πώλησης όσο και από πλευράς προμήθειας.

 1. Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί η πιο πάνω ερώτηση και η κ. Ραχήλ Μακρή, στις 28/11/2012, επανήλθε επί του θέματος με νέα ερώτηση..
  To ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΚΑ καλύπτουν τις αποφάσεις Παπακωνσταντίνου…για διάθεση αφορολόγητων καυσίμων σε τρίτες χώρες..
  Εγκληματική η διάθεση αφορολόγητων καυσίμων την ώρα που οι Έλληνες διαλύονται οικονομικά από την εξίσωση της τιμής των καυσίμων
  Την ώρα που οι Έλληνες καταναλωτές καυσίμων πληρώνουν την απαράδεκτη εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, οι αγρότες πληρώνουν πανάκριβα τα καύσιμα για τα μηχανήματά τους, οι οδηγοί ακινητοποιούν τα οχήματά τους λόγω της εκτοξευμένης τιμής της βενζίνης, οι βενζινοπώλες λιμοκτονούν και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και χιλιάδες μαθητές κινδυνεύουν να παγώσουν από την ανεπάρκεια των ΟΤΑ να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, η κυβέρνηση ως δια μαγείας «χαρίζει» εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σε καταναλωτές τρίτων χωρών που γειτνιάζουν με τη χώρα μας, είτε διέρχονται των συνόρων μας.
  Χωρίς καμία λογική σκέψη και προστασία του δημοσίου συμφέροντος, οι επιτελείς του Υπουργείου Οικονομικών συνεχίζουν ένα παράλογο μέτρο που στερεί εκατομμύρια Ευρώ από τα κρατικά ταμεία, διαλύει την οικονομική αλυσίδα της περιοχής και υποβαθμίζει την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων, αφού είναι αυτές που υφίστανται τις φοροεπιδρομές του κράτους, την στιγμή που οι ξένοι διέρχονται τη χώρα με πάμφθηνα καύσιμα.
  Είναι δίκαιη μεταχείριση προς τους Έλληνες πολίτες και επιχειρηματίες; Είναι δυνατόν οι ξένοι να έχουν περισσότερα προνόμια απ’ ότι οι Έλληνες; Τι εξυπηρετούν οι ενέργειες της κυβέρνησης και ποιοι κρύβονται πίσω από το εμπόριο των καυσίμων χωρίς φόρο;
  Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ καλούμε την κυβέρνηση να μεταχειρίζεται ακριβοδίκαια και μάλιστα με μεγαλύτερη ευθύνη τους Έλληνες φορολογούμενους και να επαναφέρει τους φόρους στα καύσιμα που προμηθεύουν τα αφορολόγητα καταστήματα γιατί πολύ απλά είναι άδικο να καταστρατηγούνται οι νόμοι του κράτους που εφαρμόζονται σε ξένους πολίτες έναντι των Ελλήνων. Φτάνει πια το ξεπούλημα, φτάνουν πια οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΠΑΓΙΣ: "Θα μετανιώσει Κύπρος και Ευρώπη»!


Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης Εγκεμέν Μπαγίς, απειλώντας Κύπρο αλλά και Ευρώπη, εάν τολμήσουν να δοκιμάσουν την ισχύ του τουρκικού Στρατού. Σύμφωνα με το newsit Κύπρου ο  Μπαγις, δεν δίστασε να απειλήσει ανοικτά τον και τον πρεσβευτή της Κύπρου ενώπιων της Ιρλανδικής Βουλής. Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, επικεφαλής των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, είπε ότι κανείς «δεν πρέπει να προκαλεί τις στρατιωτικές δυνατότητες της Τουρκίας απομακρύνοντας την από την ΕΕ» και ότι «αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας,...

ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Η λαθρομετανάστευση μαζί με την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας είναι θέματα που με απασχολούν όπως πιστεύω και την πλειονότητα του Ελληνικού λαού το τελευταίο χρονικό διάστημα, το πρώτο γιατί άνθρωποι από τα πέρατα του κόσμου, που δεν εκλήθησαν τουλάχιστον από την Ελλάδα, έρχονται καθημερινά με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, κατακλύζοντας περιοχές της Ελλάδας απαξιώνοντας τες.
  Η οικονομική κατάσταση από την άλλη μεριά δυσκολεύει τη ζωή μας, συνδυαζόμενη όμως με το πρώτο αναφερόμενο μεγάλο θέμα κάνει τη ζωή κόλαση, κυρίως γιατί σε μια χειμαζόμενη Ελλάδα με εξαθλιωμένους πολίτες οι λαθρομετανάστες, αποκτούν μεγαλύτερα δικαιώματα από τους γηγενείς κατοίκους.
  Το θέμα προς εξέταση είναι το γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στην Ελλάδα; Γιατί κάνουν αυτό το κοπιαστικό ταξίδι;
    Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου «Οι καταφρονεμένοι και πεινασμένοι όλου του κόσμου γνωρίζουν ότι, η Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας όπου πρέπει να έρθουν για να ζήσουν καλά; Για να έρθει κάποιος πχ από το Πακιστάν, κοστίζει περί τα 3.000$, αν είναι οικογένεια υπολογίστε το επί τα άτομα. Για να έχει κάποιος 3.000$ στο Πακιστάν (όπου ο μηνιαίος μισθός εργάτη είναι περίπου τα 50$) πρέπει να δουλεύει 5 χρόνια χωρίς να ξοδεύει και αν έχει οικογένεια 15 χρόνια πείνας να τα δώσει στους διακινητές και να έρθει στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει θέση στα φανάρια. Δηλ. ένας άνθρωπος που έχει  10.000 $, τα δίνει για να έλθει σε μια χώρα με αμφίβολο μέλλον.
   Πιστεύω ακράδαντα ότι το ταξίδι αυτό είναι επιδοτούμενο, από αυτούς που τόσα χρόνια τώρα δε θέλουν να βλέπουν την Ελλάδα ως ένα αμιγές έθνος, θέλουν να αλλοιώσουν την ομοιογένεια της».
  Η υπόθεσή μου αυτή βρήκε από τους σχολιαστές εκείνου του άρθρου αντιδράσεις ότι δεν είναι έτσι και ότι εκμεταλλεύονται τους «κακομοίρηδες» για να τους παίρνουν τα χρήματα που βγάζουν δουλεύοντας εδώ. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε καταρχάς τα χρήματα που βγάζουν να μη μένουν στα χέρια τους και τα παίρνουν οι εκμεταλλευτές τους.
   Αλλά; 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής τους. (Τράπεζα της Ελλάδας).Τα στέλνουν στις οικογένειες τους.
  Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που στηρίζει την υπόθεσή μου είναι «Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI» που μου γνωστοποίησε φίλος τον οποίο και ευχαριστώ .
Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο τα αίτια του οποίου εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου. (απόσπασμα άρθρου από την ιστοσελίδα «Identità»).
Τι λέει λοιπόν αυτό το σχέδιο το οποίο εξυφάνθηκε το 1922 με στόχο την «Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση»; Ένας από τους εμπνευστές αυτής της διαδικασίας είναι ο Richard Coudenhove  Kalergi (με ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων)
Το 1922 ο Kalergi ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη», που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Προς τιμήν του μάλιστα καθιερώθηκε ευρωπαϊκό βραβείο που απονέμεται ανά διετία σε προσωπικότητες, για την συμβολή τους στην ευρωπαϊκή ενοποίηση. Μεταξύ των βραβευθέντων είναι η Angela Merkel (2010) και ο Van Rompuy (2012). Λέει κάτι αυτό;
Ο Kalergi λοιπόν στο βιβλίο του Praktischer Idealismus γράφει:
α. O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική- νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.
β. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίαςμε τη χάρη του πνεύματος».
Οι ιδέες του, κατευθυντήριες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι λαοί της Ευρώπης θα αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η  ταυτότητα  και να δημιουργηθεί μια φυλή μιγάδων και να υπάρχει η ελίτ να τους κυβερνά, είναι η βάση όλων των πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων.
Οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ευρώπη για να μείνουν, η δικαιολογία υπάρχει η Ευρώπη γερνά, η Ελλάδα γερνά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, αντίστροφη μέτρηση για τον πληθυσμό στην Ευρώπη σηματοδοτεί το 2015, καθώς, οι γεννήσεις θα υποχωρήσουν στο μηδέν, ενώ σταδιακά θα πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι απ’ αυτούς που γεννιούνται. Στην Ελλάδα έχει ήδη συμβεί, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2011 οιγεννήσεις ήταν 106.777 και οι θάνατοι110.729, ο πληθυσμός μειώνεται.
Η δικαιολογία με εφαρμογή πακέτων λιτότητας που υιοθετήθηκαν από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ελλείμματα και χρέη, δυσχεραίνουν και αποκλείουν την απόκτηση παιδιών. Το βλέπουμε και στην Ελλάδα όπου οι πολύτεκνοι καταδιώκονται, αντιμετωπίζονται ως προνομιούχοι, ο πολύτεκνος φέτος φορολογείται 20 φορές περισσότερο από πέρυσι, ο άγαμος φορολογείται λιγότερο, κόβεται η ισόβια σύνταξη μητέρας, περικόπτονται επιδόματα παιδιών και γέννησης δεν προστατεύεται η μητέρα κλπ, ενώ ο εργαζόμενος υποχρεώνεται να δουλεύει μέχρι τα 67 έτη και αργότερα ίσως παραπάνω (δικαιολογία η αύξηση Μ.Ο. ζωής) και να μην πάρει ποτέ σύνταξη.
Δεν δίδονταικίνητρα σε νέους γονείς για την δημιουργία πολύτεκνων οικογενειών, με στόχο την αντιμετώπιση του οξέως δημογραφικού προβλήματος της χώρας. Η Ελλάδα δε χρειάζεται νέες γεννήσεις.
Κόβουν τα επιδόματα των πολυτέκνων και δίνουν για περίθαλψη λαθρομεταναστών περί τα 150 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Από τη στιγμή που η Ευρώπη και η Ελλάδα ηθελημένα γερνούν, δημιουργείται  τεχνητή έλλειψη εργατικών χεριών, η μετακίνηση εξαθλιωμένων λαών (τη στιγμή που η γη έχει υπερπληθυσμό) είναι αναπόφευκτη. Τους Ευρωπαίους γέροντες, θα βοηθήσουν οι εργάτες από Ασία και Αφρική που θα μετοικήσουν  στην Ευρώπη.
Το σχέδιο εφαρμόζεται, Ευρωπαίοι και Έλληνες δεν θέλουμε να κάνετε άλλα παιδιά θα φέρουμε Ασιάτες και Αφρικανούς να τα αντικαταστήσουν. Αυτή η λύση συμφέρει τις αγορές (θα έχουν λαθρομετανάστες και εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες που θα δουλεύουν με μισθούς πείνας, στις υπό δημιουργία Ε.Ο.Ζ.) και λύνει το δημογραφικό πρόβλημα των χωρών.
Να θυμηθούμε και θιασώτες αυτού του σχεδίου, ας πούμε τους δύο τελευταίους πρωθυπουργούς μας:
«Να φτιάξουμε – και μαζί με τους μετανάστες - μια κοινωνία δημοκρατίας, δικαίου και ανθρωπιάς», «Όμως, αντί να μας φταίνε οι μετανάστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι καθημερινοί μας σύμμαχοι, αλληλέγγυοι απέναντι στην αδικία και την ανομία, την ανισότητα και την εκμετάλλευση», «Χρειαζόμαστεπαγκόσμια διακυβέρνηση και τη θέλουμε γρήγορα» Γ. Παπανδρέου.
«Συνεπώς, θα πρέπει να παρέχουμε ένα πλαίσιο εντός του οποίου τα έθνη-κράτη θα μπορούν να συγκλίνουν, οι εθνικές οικονομίες να ολοκληρώνονται, οι κοινωνίες να αναπτύσσονταιπέραν των ορίων τους και οι εθνικές κουλτούρες πραγματικά να συγχωνεύονται», «Όσον αφορά τα θέματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, το επόμενο βήμα είναι η ομοσπονδιακή ένωση των ευρωπαϊκών κρατών, μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ό,τι ο καθένας ξεχωριστά». Αντ. Σαμαράς.
Τι λέει ο βραβευθείς Van Rompuy; «Ενώ οι προϋπολογισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών, τα εθνικά κοινοβούλια δεν βρίσκονται σε θέση να λάβουν σοβαρά υπόψη τους το κοινό συμφέρον της Ένωσης. Πρέπει να δοθούν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο περισσότερες αρμοδιότητες εποπτείας (τέλος των Εθνικών κοινοβουλίων?).

Το σχέδιο σε πλήρη δράση, γενοκτονία στην Ελλάδα, η Ελλάδα δε χρειάζεται Έλληνες αλλά λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα πεθαίνει (Καληνύχτα Ελλάδα) και μείς αντί να ξυπνήσουμε και να ξεσηκωθούμε είμαστε ακόμα στον καναπέ και ασχολούμαστε με τη λίστα Λαγκάρντ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CARLSBERG;


carlsberg
κατά τα λεγόμενα της Carlsberg
Οπότε ας αρχίσουμε να ψάχνουμε πόσες από αυτές τις εταιρείεςτης Δανίας δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και ποιούς ΛΑΔΩΝΟΥΝ;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_4841.html#ixzz2GchAzKpc


Τα ακόλουθα αποκαλυπτικά αποσπάσματα εμπεριέχονται στο βιβλίο «ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ», που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ.Θα αναφέρουμε μόνο (!!!) ελάχιστες περιπτώσεις ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ που διεπραξαν οι Εβραίοι σε βάρος των Χριστιανών, εν ονόματι του αρρωστημένου και απάνθρωπου ιερού βιβλίου τους:
Το θέμα των ανθρωποθυσιών για τις οποίες επανειλημμένα για αιώνες είχαν κατηγορηθεί οι Ταλμουδιστές είναι ή όχι αλήθεια; Χιλιάδες φορές στο Μεσαίωνα οι ασχολούμενοι με τη Μαύρη Μαγεία είχαν κατηγορηθεί ότι κατά τις μυστικές τους τελετές όχι μόνο εξευτέλιζαν κάθε τί το Χριστιανικό, αλλά έκαναν και θυσίες μικρών παιδιών. Οι θηριώδεις σφαγείς θυσίαζαν τα βρέφη ενώπιον του απαίσιου ειδώλου του θεού—τράγου των Ταλμουδιστών! Δηλαδή του Μπάθομετ των Ναϊτών Μασώνων. Υπάρχουν πλήθος μαρτυριών, ότι οι προαναφερθείσες τελετές των Εωσφοριστών πράγματι λάμβαναν χώρα και αρκετοί ζωγράφοι της εποχής φιλοτέχνησαν πίνακες με φρικτές παραστάσεις (ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ). Η παρουσία και μόνο του απαισίου αγάλματος αποδεικνύει την άμεση σχέση με τα τελετουργικά αυτά εγκλήματα των Εβραίων Ταλμουδιστών. Και επειδή τα 63 βιβλία του Ταλμούδ χρησιμοποιούνται και στη Μαύρη Μαγεία και περιέχουν εκατοντάδες ύβρεις κατά του Χριστού, της Παναγίας και των Χριστιανών, είναι ευεξήγητο το γιατί η Δυτική ειδικά Εκκλησία εξαπέλυσε διωγμούς κατά των Εβραίων. Είχε παρατηρηθεί τότε ότι Χριστιανόπαιδα εξαφανίζονταν ειδικά τις παραμονές του Πάσχα. 
Πέρασαν από τότε αρκετοί αιώνες αλλά μέσα στις συνειδήσεις των Χριστιανικών λαών παρέμεινε ένας αόρατος φόβος. Σε πολλές χώρες οι μητέρες συνήθιζαν να φοβερίζουν τα παιδιά τους ως εξής: "Κάτσε φρόνιμα, γιατί θα σε πάρουν οι Εβραίοι! Μη βγαίνετε αργά το βράδυ γιατί θα σας κλέψουν οι Εβραίοι να σας πιουν το αίμα!" Όμως, φυσικά, όλα αυτά αποδίδονταν στην αγραμματοσύνη του λαού. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "ΣΚΑΕΙ" ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...


manitakis1
Η πρώτη παραίτηση του 2013 θα είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Makeleio.gr, του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος έχει καταστήσει σαφές στον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμφωνήσει με τις νέες απολύσεις που έρχονται.

Παππάς: Στη θέση του αγάλματος για το Πολυτεχνείο θα βάλουμε τον Μεταξά (VIDEO)

Παππάς: Στη θέση του αγάλματος για το Πολυτεχνείο θα βάλουμε τον Μεταξά (VIDEO)

Το επικοινωνιακό ...κάψιμο του «λίσταρχου» Παπακωνσταντίνου αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης του ελληνικου λαού ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_8300.html#ixzz2GcglQwAR
Το ότι αποφάσισαν να "κάψουν" ακόμα ένα "καυσόξυλο" στην ξυλόσομπα του "καθαρτηρίου", που έστησαν άρον - άρον για να γλυτώσουν τα τομάρια τους, οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης προδοσίας στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, δεν σημαίνει ότι θα φωτιστεί ο ζόφος στον οποίο μας έριξαν ούτε ασφαλώς ότι θα ζεσταθεί κανενός αγανακτισμένου και ξεπαγιασμένου η καρδιά.
Ο ελληνικός λαός, για τον οποίο, τόσο ο Παπακωνσταντίνου όσο και ο "προστάτης" του τέως πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, είχαν χύσει τόνους χολής, δεν νοιώθει απολύτως καμία ικανοποίηση με την διαπόμπευση ενός αναλώσιμου και μέτριου από κάθε άποψη πολιτικού, ούτε περίμενε την ...φρέσκια λίστα και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να μάθει το μέγεθος της ανηθικότητας των νύν και τέως μελών της εντολοδόχου συμμορίας που κυβερνούσε και κυβερνά ως ύπατη αρμοστεία αυτόν τον δύσμοιρο τόπο.

Ο κάθε ένας εξ ημών που με διαφορετικό τρόπο βιώνει τις συνέπειες της προδοτικής τους συμπεριφοράς, θα νοιώσει δικαιωμένος και ηθικά αναπαυμένος, όχι με το περιστασιακό "κάψιμο" των άχρηστων - για τα αφεντικά - πολιτικών σκουπιδιών του συστήματος, αλλά με την ανάδυση της αληθινής δημοκρατίας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.


Αν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον "ανήθικο" Παπακωνσταντίνου απο τις τάξεις του, είναι ένα γεγονός που ενδεχομένως να αφορά κάποια φοράδα η οποία χέστηκε σε κάποιο αλώνι και όχι τον γείτονά μου που ξεπαγιάζει άνεργος και πεινασμένος σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα.


Αυτές οι γελοίες και φτηνές επιδείξεις "κάθαρσης" δεν πρόκειται να πείσουν τον καρκινοπαθή που ήλθε από την Ρόδο ελπίζοντας να βρεί τα αναγκαία για την ζωή του φάρμακα στον Ευαγγελισμό ή το Λαϊκό.


Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν οι δωσίλογες αιρετές και δοτές κυβερνήσεις των τελευταίων τριών χρόνων.


Δεν ξεχνάμε ότι ήταν αυτοί που όταν έξω μας περιέγραφαν σαν χώρα διεφθαρμένων, τεμπέληδων και χαραμοφάηδων, οι συνεργάτες τους γέμιζαν με βρώμικα και άτιμα λεφτά τους λογαριασμούς στις τράπεζες των εντολέων τους.


Δεν ξεχνάμε ότι ο Παπακωνσταντίνου ήταν μόνο ένας εξ αυτών που πούλησαν τον ελληνικό λαό στο σκλαβοπάζαρο της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας.


Αυτά όλα τα εγκλήματα δεν ξεπληρώνονται με το "κάψιμο" πέντε - έξι αναλωσίμων, αλλά με την παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ όσων συμμετείχαν σε αυτήν την αισχίστου είδους και θράσους εσχάτη προδοσία που δυστυχώς συνεχίζεται ακόμα και αυτήν την στιγμή.

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.


bagis
Δεν έχει τέλος το θράσος του Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει ανοικτα τον Πρέσβη της Κύπρου ενώπιον της Ιρλανδικής Βουλής, λέγοντας πως αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ «Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο»! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_1173.html#ixzz2GcgPrpgEΟ Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.
Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν….την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.
Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:
«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».
Και έτσι η Τουρκία θα πλουτίσει με ξένα (τα δικά μας) πετρέλαια. Ωραία τα έχουν υπολογίσει στην Ταουρκία αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο κύριος βουλευτής δικός τους είναι.Είδατε πως λύνονται αμέσως τα προβλήματα; Απλά δείνεις τα μισά σου υπάρχοντα και λήγει το θέμα. Προσεχώς και τις γυναίκες μας.

ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΜΕΡΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ...


drakos-xanthis
Το κτήνος που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη με το ειδεχθές έγκλημά του, ο 27χρονος βιαστής και δολοφόνος της άτυχης Ζωής στην Ξάνθη , είχε παραμείνει στις ίδιες φυλακές για ένα 6μηνο όταν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας.
Τώρα πια, κρατείται στις δικαστικές φυλακές Φελλίου των Γρεβενών ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος σε βάρος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

O Παπακωνσταντίνου θα τους πάρει όλους μαζί του να ξεβρωμίσουμε!


Γύρευε τι ντοκουμέντα από τα βρώμικα νταραβέρια Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών που συμμετείχαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αρχίσει να αισθάνεται στο δέρμα του την καυτή ανάσα του Αραβαντινού. Ήδη από την Ολλανδία φτάνουν μηνύματα που θέλουν τον Παπακωνσταντίνου να απειλεί ότι θα πάρει πολύ κόσμο μαζί του στις Φυλακές Κορυδαλλού. Πολιτικούς, τεχνοκράτες, εκδότες, επιχειρηματίες, στελέχη του ΣΔΟΕ και πάει λέγοντας. Εκτίμησή μας είναι ότι το πραγματικό πάρτυ τώρα αρχίζει και ευχόμαστε πράγματι οι 3 μουσαντένιοι φραπεδιάρηδες της συγκυβέρνησης να στήσουν Προανακριτική Επιτροπή για τον «Ιπτάμενο Ολλανδό».

Σ΄αυτή την περίπτωση θα βγούνε στη φορά όλα τα ντοκουμέντα των βρώμικων συναλλαγών με την Τρόικα. Θα βγούνε επίσης στη φόρα όλες οι βρώμικες συναλλαγές των ντόπιων νταβατζήδων με τους πολιτικούς των κομμάτων εξουσίας, μια και ο Παπακωνσταντίνου είχε για πολλά χρόνια στην δικαιοδοσία του τον αλανιάρη ΣΔΟΕ και έχει φακέλους που καίνει κορυφαίους πολιτικούς και επιχειρηματίες. Από την στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί της Προανακριτικής για τον Παπακωνσταντίνου το πολιτικό σκηνικό θα γίνει Φουκουσίμα. Ειδικά εάν επιχειρήσουν να εμπλέξουν και τον Διώτη στην υπόθεση. «Κούγκι» θα γίνει η πολιτική ζωή του τόπου. Αναρωτιέται κανείς αν οι 3 φραπεδιάρηδες σκέφθηκαν καλά την ιδέα να ρίξουν στον Γεντί Κουλέ τον Κοζανίτη.
Θα ζήσουμε έναν υπέροχα συναρπαστικό χειμώνα με τον Παπακωνσταντίνου να περνάει στην αντεπίθεση διαρρέοντας έγγραφα από το ξεπούλημα στην Τρόικα και τις υπογραφές σε θανατηφόρα συμφωνητικά για τη χώρα μας.
Ζούμε για την στιγμή που η λίστα Λαγκάρντ θα έχει αποτεφρώσει όλο το σάπιο πολιτικό προσωπικό.
Ήδη ο Παπακωνσταντίνου οργανώνεται σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγόρους του, το σύστημα του ΓΑΠ αλλά και ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που θα τον στηρίξει αναγκαστικά για να μην πάρει κι αυτούς μαζί του.
Στις σκοτεινές συναλλαγές των εγχώριων πολιτικών με την Τρόικα έχουν εμπλοκή κορυφαίοι πολιτικοί που σήμερα επιχειρούν φορτώνοντας τα πάντα όλα στον «Ολλανδό» να την βγάλουν καθαρή.
Τρία χρόνια τώρα, οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί , οι Γραμματείς, οι Φαρισαίοι, οι τεχνοκράτες και διάφορα λαμόγια του συστήματος έδεσαν με τις υπογραφές τους χειροπόδαρα έναν ολόκληρο λαό και να που η ίδια η ζωή τους εκδικείται. Ο Παπακωνσταντίνου που υπήρξε πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης μεταπολεμικής λαίλαπας για την Ελλάδα πρέπει να πληρώσει. Το ίδιο όμως και οι φαύλοι συνεχιστές αυτής της πολιτικής η οποία οδηγεί βαία στην φτωχοποίηση του πληθυσμού δίχως καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση, κανέναν εκσυγχρονισμό του άθλιου –παρακράτους. Το πως φτάσαμε ως εδώ και ποιοι πολιτικοί και τεχνοκράτες εμπλέκονται στην εξαθλίωση της χώρας, με τις υπογραφές τους, θα παρελάσουν από μπροστά μας καθώς ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία διάθεση να πάει μόνο αυτός στη στενή. Θα πάρει κι άλλους μαζί του το παληκάρι- να είναι καλά ο Φαλτσιάνης που απαλλοτρίωσε τα ονόματα των Ευρωπαίων φοροφυγάδων.
Γύρευε πόσα ντοκουμέντα της εθνικής προδοσίας θα κάνουν την εμφανισή τους σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ καθώς ο «Ολλανδός» έχει άκρες με δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο. Δεν θα πιει μόνος του το πικρό ποτήρι.
Δεν θα γίνει αυτός ο Τσοβόλας του Μνημονίου.
Τα καλύτερα έρχονται. Αρκεί οι 3 φραπεδιαραίοι να επιμείνουν στην πρότασή τους για Προκαταρκτική και στην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
Υπομονή και θα δούμε μέσα στο 2013 όλα τα πολιτικά πτώματα να περνάνε από το ποτάμι...

kourdistoportocali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...