Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! «ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ» ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ, ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

035709275
Όπως είναι γνωστό, κατά την προ ημερών έφοδο της Αστυνομίας στις γιάφκες των παρακρατικών-αναρχοκομμουνιστών στην ΑΣΟΕΕ, βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, ξύλινα ρόπαλα, κράνη, κουκούλες, εκατοντάδες άδεια γυάλινα μπουκάλια για την κατασκευή βομβών μολότοφ, καθώς και μια φωτογραφία-αφίσα του… Στάλιν.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον… φέρελπι εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, όλα τα παραπάνω «είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι καθενός μας», είδη οικιακής χρήσης, που λέμε!!!
235093650863
Ιδού ο απίστευτος διάλογος του Σκουρλέτη και των δημοσιογράφων του Alpha 9.89 Βερύκιου και Σταυρόπουλου, στην απείρου κάλλους ραδιοφωνική συνέντευξη του συριζαίου:
Δημοσιογράφος: Πέστε μου αν ζούσατε εσείς ως κυβέρνηση αυτό το χάλι με το παρεμπόριο στην Πατησίων όπου από τη μία άκρη ως την άλλη οργιάζει το παρεμπόριο και έπρεπε να σταματήσει. Θα λέγατε στην αστυνομία, πηγαίνετε και πιάστε αυτούς τους ανθρώπους;…
Σκουρλέτης: Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ, με πρόσχημα το παρεμπόριο, επιχειρήθηκε να εμπεδωθεί ένα καθεστώς κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου. Δεν είχαν καμία δουλειά να υπάρξουν τόσες πολλές αστυνομικές δυνάμεις…
Δημοσιογράφος: Αφού μέσα εκεί κρύβονταν….
Σκουρλέτης: Δεν είχε καμία δουλειά τόσος μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων να μπει μέσα και να κάνει γυαλιά-καρφιά τα γραφεία φοιτητικών παρατάξεων. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί μετά το ΄74. Το γνωρίζετε ότι δεν έχει ξανασυμβεί. Όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα. Είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας. Αποδείχθηκε εντελώς ότι δεν υπήρχαν στοιχεία. Τώρα για το παρεμπόριο που λέτε, προφανώς αν βρέθηκαν μέσα εμπορεύματα κακώς ήταν και υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα αυτοπροστασίας του πανεπιστημιακού χώρου από το ίδιο το πανεπιστημιακό κίνημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει πανεπιστημιακό κίνημα, αυτό πληρώνουμε τώρα…»

Τους Άραβες τους "χτύπησαν" με εμφύλιο σπαραγμό και τους Έλληνες με χρεοκοπία > Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία πίσω από την Αραβική Άνοιξη


Να τι έρχεται πίσω από την Αραβική Άνοιξη!
Ως Αραβική Άνοιξη, στη Γεωπολιτική εννοούμε τις διαδηλώσεις και λαϊκές επαναστάσεις στις Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής, και της Βόρειας Αφρικής, δηλαδή το επαναστατικό λαϊκό κύμα που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, στις χώρες αυτές.

Τα Αραβικά κράτη η «Αραβική Άνοιξη» τα σάρωσε σαν τη θεωρία του «Ντόμινο». Η Αραβική Άνοιξη ξεκίνησε από τη Τυνησία το Δεκέμβριο 2010 και επεκτάθηκε σαν φωτιά στις άλλες Αραβικές χώρες. Έτσι εκδηλώθηκαν εξεγέρσεις στη Τυνησία, Αίγυπτο, εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη, εξεγέρσεις στο Bahrain, τη Συρία, και την Υεμένη.


Η αιτία ήταν τα πολυχρόνια δικτατορικά καθεστώτα των …χωρών αυτών, και όχι μόνο. Μεγάλες διαδηλώσεις έγιναν επίσης στην Αλγερία, το Μαρόκο, και το Ομάν.
Κοινό γνώρισμα των διαδηλώσεων ήταν η αντίσταση με καμπάνιες, απεργίες, πορείες, καθώς και η χρήση όλων των δικτύων του Internet, για την οργάνωση, επικοινωνία, την ενημέρωση, και την εξέγερση των λα’ι’κών μαζών, ώστε να μετέχουν στις διαδηλώσεις, για τη καταπίεση και λογοκρισία των δικτατορικών καθεστώτων. Οι εξεγέρσεις έγιναν χρονολογικά κατά την εξής σειρά.
1.-Εξέγερση στη Τυνησία (Τέλη 2010 αρχές 2011)
2.- Αιγυπτιακή επανάσταση του 2011
3.- Εξέγερση στην Υεμένη το 2011
4.- Εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη το 2011
5.- Διαδηλώσεις στη Συρία το 2011 που συνεχίζονται μέσα στο 2012
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε αυτές τις πέντε (5) χώρες, διότι εκεί συνέβησαν τα δραματικότερα γεγονότα, αλλά και διότι βρίσκονται στη γεωγραφική γειτονιά μας, αφού τα τραγικά αυτά γεγονότα μας ενδιαφέρουν και μας επιρρεάζουν άμεσα.
Τους Άραβες χτύπησαν οι Κοσμοκράτορες, με εμφύλιο σπαραγμό, και εμάς τους Έλληνες με χρεοκοπία, για να αρπάξουν όλο τον ορυκτό πλούτο, και όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου, όπως θα εξηγήσουμε πιο κάτω.
Τους Αραβικούς λαούς των εξεγερμένων Αραβικών χωρών, ξεσήκωσε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω των οργάνων αυτής ΗΠΑ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, με σκοπό την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Όμως τα σχέδιά τους δεν φαίνεται να επιτυγχάνουν, αφού υπάρχει περίπτωση και προειδοποίηση για άνοδο των Ισλαμιστών στην εξουσία, μετά την Αραβική Άνοιξη.
«Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία», λένε πολλοί σοφοί διανοούμενοι, άλλοι πάλι λένε, η «Δημοσιότητα είναι η ψυχή της Δημοκρατίας». Με βάση αυτά τα δύο ρητά αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτές τις αποκαλύψεις για την Αραβική Άνοιξη, την οποία ξεκίνησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Όχι ότι είμαστε υπέρ των πολύχρονων τοπικών Αραβικών Δικτατοριών τύπου Καντάφι, Μουμπάρακ, και άλλων, οι οποίοι συσσώρευσαν πλούτο για τις οικογένειές των, ενώ μέρος του λαού δυστυχούσε, αλλά η επικρατούσα σημερινή κατάσταση είναι χειρότερη των πρώην καθεστώτων των Αράβων Δικτατόρων, οι οποίοι έκαναν επενδύσεις στη χώρα τους.
Η Αραβική Άνοιξη είναι ένα κακέκτυπο αντίγραφο των πορτοκαλί επαναστάσεων των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών τύπου Ουκρανίας, Γεωργίας, κ.λ.π. Είναι δημιούργημα των Σιωνιστικών δεξαμενών σκέψεως (Think Tanks) της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Θυμηθείτε το καθεστώς της Γιούλια Τιμοσένκο στην Ουκρανία, που έφθασε στο σημείο να καταστήσει την Ουκρανία, Αμερικανική Σιωνιστική αποικία. Θυμηθείτε το πρόεδρο της Γεωργίας Σακασβίλι, που τόλμησε να επιτεθεί στη Ρωσία μέσω Απχαζίας και Οσετίας, αφού αυτές οι δύο είναι επαρχίες της Νότιας Ρωσίας, κατά διαταγή των αφεντικών του, Σιωνιστών Αμερικανών Κοσμοκρατόρων, και δημιούργησε πόλεμο στο Καύκασο με οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα του. Γενικά οι Αμερικανικού Σιωνιστικού τύπου πορτοκαλί «επαναστάσεις» δημιούργησαν συμφορές στους λαούς εκεί όπου επεκράτησαν, και αντίγραφο αυτών σήμερα έχουμε την Αραβική Άνοιξη, στις Αραβικές χώρες, των οποίων τα παλαιά δικτατορικά πατριωτικά καθεστώτα είναι ανεπιθύμητα στις Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Οι Άραβες «επαναστάτες» της Αραβικής Άνοιξης, προσπαθούν εν αγνοία τους να κάνουν τις πατρίδες τους Αμερικανικές Σιωνιστικές αποικίες. Οι Λίβυοι μετάνιωσαν, αλλά τώρα είναι πια αργά… Τις Αραβικές λαϊκές μάζες, ξεσήκωσαν οι Εξουσιαστές της Γης, με τα ΜΜΕ από το εξωτερικό, και με το διαδίκτυο.
Οι σκοποί της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, είναι όπως μέσω της Αραβικής Άνοιξης, επιτύχει τους κάτωθι στόχους.
1.-Να πάρει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.
2.-Να εγκαταστήσει τη παγκόσμια Δικτατορία χωρίς αντιστάσεις.
3.-Να καταστήσει τις χώρες αυτές αποικίες και προτεκτοράτα των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και να εντάξει τις ένοπλες δυνάμεις των στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ για τα περαιτέρω. Αυτοί οι τρείς στόχοι τείνουν να επιτευχθούν με τα νέα καθεστώτα της Αραβικής Άνοιξης.
Άλλη μια αντίθετη άποψη είναι, η Αραβική Άνοιξη να οδηγήσει στην εξουσία τους «Ισλαμιστές φονταμενταλιστές», και τότε θα τα βρούνε «σκούρα» οι Σιωνιστές Δυτικοί με το ΝΑΤΟ. Ο λαός λέει, «πάνε για μαλλί, και θα βγούνε κουρεμένοι».
Ξεσήκωσαν τους λαούς και τώρα ζητάνε ευθύνες για τα θύματα, ενώ «Αυτοί» είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δραματικής καταστάσεως στη Συρία, όπως και στις άλλες Αραβικές χώρες.
Ο Ο.Η.Ε. σφυρίζει αδιάφορα, και μεροληπτεί υπέρ των ηθικών αυτουργών, δηλαδή των Σιωνιστών Εξουσιαστών του πλανήτη. Ο.Η.Ε. και Αραβικός Σύνδεσμος παίζουν παιχνίδι στη πλάτη της Συρίας σύμφωνα με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.). Μετά από αίτημα του Αραβικού Συνδέσμου η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ δέχθηκε να εκπαιδεύσει τους παρατηρητές που θα σταλούν στη Συρία. Τα Ηνωμένα Έθνη – που ως γνωστόν είναι η έδρα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- θα ξεκινήσουν να εκπαιδεύουν τους παρατηρητές του Αραβικού Συνδέσμου, ενώ δεν είναι γνωστό πόσοι παρατηρητές θα εκπαιδευτούν, και πόσοι θα αποσταλούν στη Συρία. Εν τω μεταξύ ο παγκοσμιοποιημένος ΟΗΕ στέλνει «καμπανάκι» μήνυμα εκφοβισμού στη Συρία………
Ο Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. (γνωστός σαν Μούμια) μεροληπτεί υπέρ της Ν.Τ.Π. και της παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων, και αποφασίζει ότι για όλα φταίει το καθεστώς Άσαντ. Έτσι δείχνει και αυτός ότι είναι μαριονέτα των Σιωνιστών Εξουσιαστών , Επικυρίαρχων του πλανήτη. Προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή επέμβαση στη Συρία, όπως έκαναν στη Λιβύη, όμως αυτή τη φορά ο Ρωσικός Στόλος είναι σε ετοιμότητα στη περιοχή, αποφασισμένος για όλα, και ότι ήθελε προκύψει… Ο Henry Kissinger δηλώνει, « Αν δεν μπορείτε να ακούσετε τα τύμπανα του πολέμου, τότε πρέπει να είστε κουφοί».
Οι Ισλαμιστές είναι εκείνοι που θα έρθουν στην εξουσία μετά την Αραβική Άνοιξη. Υπάρχει πιθανότητα την Αραβική Άνοιξη να ακολουθήσει ένας Αραβικός Αρμαγεδδών, που δεν θα αρέσει καθόλου στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και στα πιόνια αυτής Αμερικανούς-ΝΑΤΟ- Ε.Ε.
Η Δύση με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ βρίσκονται μπρος σε ένα δίλημμα. Τι είναι καλύτερο ένας δικτάτορας τύπου Καντάφι, Μουμπάρακ, Άσαντ τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε, και στον οποίο μπορούμε να πουλάμε όπλα, και να του παίρνουμε τα πετρέλαια, ή οι Ισλαμιστές Εθνικιστές, και φονταμενταλιστές τύπου Αλ-Κάϊντα;;;
Το Ισλάμ έχει αντιληφθεί ότι η Αραβική Άνοιξη είναι ένα Αμερικανικό Πολιτικό προϊόν, και αρχίζει να αφυπνίζεται, και να λαμβάνει μέτρα. Σήμερα υπάρχει ένας διάχυτος φόβος στη Σιωνιστική Δύση ότι οι Ισλαμιστές θα προσπαθήσουν να καπελώσουν τις επαναστάσεις της Αραβικής Άνοιξης, την οποίαν «Εκείνοι» δημιούργησαν. Στην Αίγυπτο π.χ. πολιτικά επικρατούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, και οι ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι είναι σκληροπυρηνικοί εθνικιστές και Ισλαμιστές, του παραδοσιακού Αραβικού Ισλαμικού πολιτισμού. Αυτοί πιστεύουν ότι πρέπει η Σαρία να γίνει νόμος του Κράτους, και οι πιο προοδευτικοί θέλουν το κράτος να απηχεί Ισλαμικές αξίες.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που είναι όργανο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τίμησε την Αραβική Άνοιξη!!! Η αλυσίδα εξεγέρσεων και επαναστάσεων, που έχει κωδικοποιηθεί ως «Αραβική Άνοιξη» άρχισε από τη Τυνησία, και έχει εξαπλωθεί και έχει σαρώσει σχεδόν όλες τις χώρες της Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Στη Λιβύη το καθεστώς της Αραβικής Άνοιξης, προσπαθεί τώρα να πάρει υπό τον έλεγχό του τις εξαγωγές πετρελαίων, αλλά ήδη είναι αργά, «Το πουλάκι πέταξε» λέει ο λαός, και πέταξε προς Δυσμάς, και ο Νοών Νοείτω…Τους «φάγανε» όλα τα πετρέλαια, και το χρυσό.
Οι λαϊκές εξεγέρσεις στον Αραβικό Κόσμο με την Αραβική Άνοιξη, η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, οι πρόσφατες ανακαλύψεις τεραστίων ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, η κρίση με το Ιράν, άνοιξαν την όρεξη στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία για δράση προς επικράτηση των στόχων της. Οι ηγέτες των κρατών της Γης, σε Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση, «ηγέτες» τύπου Jeffrey και Παπαδήμου, δεν έχουν καταλάβει τους σκοπούς της Ν.Τ.Π. μέσω της Αραβικής Άνοιξης.
Η πτώση των Αραβικών Δικτατορικών καθεστώτων θα μπορούσε να συγκριθεί με τη πτώση του τείχους του Βερολίνου, και τη πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, αν και η Αραβική Άνοιξη εγκαθιστά πάλι Δικτατορικά καθεστώτα νέου τύπου, τύπου Jeffrey και Παπαδήμου, πιστά στη Ν.Τ.Π., μέχρι να έλθουν οι Ισλαμιστές……
Τότε στη Ρωσία τα καθεστώτα Γκορμπατσώφ, και Γιέλτσιν, ήταν μια μορφή Σιωνιστικής Αμερικανοκίνητης πορτοκαλί επαναστάσεως, σαν την Αραβική Άνοιξη. Ευτυχώς για τη Ρωσία που βρέθηκε ένας πατριώτης ηγέτης σαν το ΠΟΥΤΙΝ, και έσωσε τη Ρωσία από τα νύχια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλιώς η Ρωσία θα είχε τη τύχη τη δική μας, των χωρών της Δύσης, δηλαδή αποικία της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων, με όλο το πλούτο στα χέρια των Κοσμοκρατόρων, και τους λαούς της Γης, χρεοκοπημένους να δυστυχούν, με κυβερνήτες Παπαδήμους και Jeffrey…….
«Ότι αισχρόν εστί και λέγειν», ψάλλει η εκκλησία μας. Η Αραβική Άνοιξη επικράτησε χρησιμοποιώντας παραπλανητικά συνθήματα, όπως τη λέξη «Δημοκρατία», ενώ οι Άραβες παραδοσιακά κυβερνώνται με βάση το Θεοκρατικό Κοράνιο.
Στη Συρία σήμερα η κατάσταση είναι πολύ κακή, όπου το καθεστώς Άσαντ προσπαθεί να κρατηθεί στην Εξουσία, «με νύχια και με δόντια». Στη Συρία τη πολιτική ανωμαλία προκάλεσε, ποιος άλλος; από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω της Αραβικής Άνοιξης, με αφορμή, πρόφαση και δικαιολογία τη φιλία και συμμαχία της Συρίας με το Ιράν. Όμως Ρωσία και Κίνα αντιδρούν και στέκουν στο πλευρό της Συρίας, ενώ το Ιράν παραμένει σύμμαχος του προέδρου Άσαντ, γιατί η Συρία είναι το μόνο στήριγμα της Περσίας, μαζί με τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου στον Αραβικό κόσμο. Στα γεγονότα των Αραβικών χωρών πολλές διεθνείς οργανώσεις προσκείμενες στη Σιωνιστική Δικτατορία, έχουν διαφορετικές απόψεις, έτσι η Διεθνής Αμνηστία σε έκθεσή της αναφέρει, «Οι ηγέτες των Αραβικών χωρών δεν έχουν καταλάβει ακόμη τη πλήρη σημασία των εξεγέρσεων της Αραβικής Άνοιξης», γλώσσα λανθάνουσα… Άλλες πάλι οργανώσεις προσκείμενες στους Δυτικούς «συμμάχους» λένε. «Η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική είναι τέτοια, που κάποιοι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να κρατηθούν στην εξουσία, σχεδόν με κάθε κόστος».
Όλες αυτές τις οργανώσεις «Εκείνων», τώρα τελευταία τις «έπιασε ο πόνος» για τους Άραβες. Αυτές οι οργανώσεις είναι θυγατρικές του ΟΗΕ, όπως η «Διεθνής Αμνηστία», η «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και άλλες, οι οποίες ελίσσονται κατά τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρει ότι η δράση των διαδηλωτών κατάφερε με μεγαλύτερη επιτυχία να προκαλέσει αλλαγές στη χώρα, (εννοεί τη Συρία), από ότι οι κινήσεις της διεθνούς κοινότητας. Προειδοποίησε πάντως ότι αναμένει πως φέτος θα υπάρξει μεγαλύτερη καταστολή των διαδηλώσεων από τους Άραβες ηγέτες. Οι Κοσμοκράτορες με τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, δεν πάνε στους Βασιλείς, ηγεμόνες- Εμίρηδες, δικτάτορες της Σαουδικής Αραβίας, και των άλλων Εμιράτων του Περσικού/Αραβικού Κόλπου να «βάλλουν χέρι», εκεί είναι όλοι φίλοι τους, αλλά χτυπούν όλους όσους δεν είναι πιόνια και μαριονέτες τους.
Η έκθεση της διεθνούς αμνηστίας επισημαίνει ότι τα οφέλη που υπήρξαν σε Τυνησία, Αίγυπτο, και Λιβύη, μένουν ακόμα να παγιωθούν, ενώ τονίζει ότι στη Συρία όπου χιλιάδες άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, οι Αρχές κάνουν χρήση ακόμα σκληρότερων τακτικών για να διατηρήσουν την εξουσία.
Οι Ξένες επεμβάσεις στη Συρία:
Η συνεχιζόμενη πολιτική αναταραχή στη Συρία, έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης διεθνούς προσοχής. Η παρούσα εκτίμηση είναι ότι οι κυβερνητικές και αντιπολιτευτικές δυνάμεις της χώρας αυτής, έχουν φθάσει σε αδιέξοδο, στο οποίο η Κυβέρνηση Άσαντ δεν μπορεί να καταστείλει την επανάσταση, και η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ρίξει το καθεστώς Άσαντ χωρίς εξωτερική επέμβαση.
Με άλλα λόγια η αντιπολίτευση επιζητά την εξωτερική επέμβαση του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Καλά δεν βλέπει τι έπαθε η Λιβύη από το ΝΑΤΟ; Με άλλους ειδικούς σε θέματα διεθνών σχέσεων, συζητήσαμε το κρυφό πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών που γίνεται εναντίον Συρίας- Ιράν, από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, το Ισραήλ, και άλλους συμμάχους της πλευράς αυτής. Όλοι συμφωνούν ότι, οι προσπάθειες των Δυτικών «συμμάχων» κατευθύνονται όχι μόνον εναντίον του πυρηνικού προγράμματος της Περσίας, αλλά επίσης εναντίον της ικανότητος του Ιράν να δημιουργήσει ένα τόξο επιρροής το οποίο εκτείνεται διαμέσου του Ιράκ, Συρίας, και Λιβάνου, χωρών που συνορεύουν με το Ισραήλ… Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ και οι σύμμαχοι αυτών, προσπαθούν να περιορίσουν την επιρροή της Περσίας στο Ιράκ, (λόγω Σηϊτών), και να συγκρατήσουν και να περιορίσουν τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, για την ασφάλεια του Ισραήλ. Φαινομενικά οι ΗΠΑ ανακαλύπτουν τρόπους για να ανατρέψουν το Σύρο πρόεδρο Άσαντ, ο οποίος είναι από παλιά φίλος και σύμμαχος του Ιράν και της Ρωσίας, και του οποίου η θέση είναι σε κίνδυνο λόγω της σημερινής καταστάσεως στη χώρα του.
Ένας επίσημος του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ πρόσφατα χαρακτήρισε το καθεστώς του Άσαντ, σαν «Νεκρό που περπατά». Υπ΄ όψιν ότι η Συρία είναι η μόνη χώρα που παρέχει βάσεις-λιμάνια για το Ρωσικό Στόλο στην Ανατολική Μεσόγειο… Όμως η ισχυρή παρουσία των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο ανατρέπει τα σχέδια των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και των πίσω από αυτές κρυπτομένων Επικυρίαρχων και Εξουσιαστών του πλανήτη. Η στρατιωτικά ισχυρή Ρωσία δεν θα επιτρέψει, έναντι παντός τιμήματος η Συρία να γίνει νέα Λιβύη.
Ούτε θα επιτρέψει την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στο πλανήτη μας. Αυτός ο πλανήτης που λέγεται Γη, ανήκει σε όλους τους κατοίκους της Γής, και όχι μόνο στους Σιωνιστές, και στους δούλους αυτών.-
Ετοιμαστείτε για το Γ! Παγκόσμιο πόλεμο, μας λέει ο Ηenry Kissinger.
Tην πεποίθησή του ότι ο Γ’ Π.Π. είναι προ των πυλών, εξέφρασε ο γνωστός διπλωμάτης. Ο Κίσινγκερ περιέγραψε με μελανά χρώματα ένα ζοφερό μέλλον όπου οι ΗΠΑ θα χτυπηθούν με Ρωσία-Κίνα, με αφορμή το Ιράν, και-κατά το Κissinger- θα επικρατήσουν. Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο Υπερ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος. Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών.
Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε τη τροφή και θα ελέγχετε τους ανθρώπους.
Η Ε.Ε. μας χρειάζεται για τα πετρέλαια και τη Γεωργία…
Δεν τους συμφέρει να μας διώξουν, διότι έρχονται δύσκολοι καιροί, και μας χρειάζονται, έστω και χρεοκοπημένους, έναντι παντός τιμήματος….
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
Πηγές:
1.- Διαδίκτυο-wikipedia
2.- Stratfor
3.- Έθνος.gr
4.- Defencenet
5.- Tο Βημα-γνώμες
freepen.gr

«ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ!

4239586198365
Μας έχουνε πρήξει οι ενταύθα έμμισθοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων (οι λεγόμενοι «αντιρατσιστές») με τις… ρατσιστικές πορείες, με τις… ρατσιστικές εκδηλώσεις, με τις… ρατσιστικές επιθέσεις, ακόμα και με τις… ρατσιστικές διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Αλλά, για κάτι άλλες ανάλογες εκδηλώσεις που γίνονται αλλού κάνουν… μόκο.
«Ρατσιστική», λοιπόν, διαδήλωση πραγματοποίησαν εκατοντάδες Ισραηλινοί σε συνοικία του Τελ Αβίβ εναντίον των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αφρική μετά το βιασμό μιας γυναίκας 83 ετών για τον οποίο η αστυνομία έχει συλλάβει έναν «κατατρεγμένο» από την Ερυθραία.
Επικεφαλής των διαδηλωτών ήταν ο βουλευτής Μιχαέλ Μπεν-Αρί, ενώ συμμετείχαν κι άλλοι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές της 22ας Ιανουαρίου 2013. Η πορεία έγινε στους δρόμους της συνοικίας, όπου ζουν πολυάριθμοι Αφρικανοί, ειδικά από το Σουδάν και την Ερυθραία και κατέληξε σε έναν σταθμό λεωφορείων που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έγινε ο βιασμός.
Ακούστηκαν τα συνθήματα: «Ο λαός απαιτεί οι Σουδανοί να απελαθούν», «είμαστε στο Ισραήλ, όχι στην Αφρική», «έξω οι μαύροι» κ.α.

Λαθρομετανάστες, μικροέμποροι ναρκωτικών, τοξικομανείς αλλά και αντιεξουσιαστές, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές


Σύμφωνα, λοιπόν, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, 4 αστυνομικοί με πολιτικά, από το ΑΤ Εξαρχείων, επεχείρησαν να κάνουν ελέγχους και συλλήψεις στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη, στα Εξάρχεια, πίσω από το Πολυτεχνείο. Εκεί κυκλώματα διακίνησης και πώλησης λαθραίων τσιγάρων αλλά και ναρκωτικών, έχουν στήσει την δική τους παράνομη αγορά, που είναι άβατο εδώ και καιρό για την αστυνομία.

Το κλιμάκιο των τεσσάρων αστυνομικών, αποτελείτο από 1 αρχιφύλακα, 1 αστυφύλακα και 2 ειδικούς φρουρούς.

Τη στιγμή που πραγματοποιούσαν με πολιτικά την πεζή περιπολία, έγιναν αντιληπτοί από τσιλιαδόρους, οι οποίοι με την συνδρομή των υπόλοιπων λαθρομεταναστών, μικροεμπόρων ναρκωτικών, τοξικομανών αλλά και αντιεξουσιαστών, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές. Πάνω από 50 άτομα, σύμφωνα με όσα οι αστυνομικοί κατέθεσαν, τους χτυπούσαν αλύπητα.

Οι τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά, και πριν από λίγο πήραν εξιτήριο από το 401 όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έφεραν κυρίως θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Ο τέταρτος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, φέρει σοβαρό κάταγμα στο αριστερό του χέρι, στο ύψος του καρπού, όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece. Μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένει στο 401 Σ.Ν. για νοσηλεία και είναι πολύ πιθανό να πάρει εξιτήριο αργά το απόγευμα.

planet-greece

ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ANARXIKOI98
Λιντζάρισμα τεσσάρων αστυνομικών με το «καλημέρα» του νέου έτους, «πέτυχαν» σήμερα τα «Τάγματα Εφόδου» της παρακρατικής- αναρχοκομμουνιστικής αληταρίας, των αυτοαποκαλούμενων «κοινωνικών αγωνιστών».
Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις αστυνομικοί με πολιτικά, 1 αρχιφύλακας, 1 αστυφύλακας και 2 ειδικοί φρουροί επιχείρησαν να κάνουν ελέγχους σε άτομα που πουλούσαν ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Μουμπουλίνας, πίσω από το Πολυτεχνείο.
Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τους «κοινωνικούς αγωνιστές» που κατοικοεδρεύουν μέσα στο Πολυτεχνείο, στις γνωστές σε όλους γιάφκες, και σε χρόνο-ρεκόρ μαζεύτηκαν γύρω στους 50 αναρχοκομμουνιστές, πρεζόνια, έμποροι ναρκωτικών και λαθρομετανάστες, οι οποίοι τους επιτέθηκαν με ξύλινα ρόπαλα (αυτά που στην άκρη τους φέρουν το κόκκινο κουρελόπανο), τραυματίζοντάς τους σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Σ.Ν. και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών απεχώρησαν οι τρεις. Ένας εξ’ αυτών, που τραυματίστηκε σοβαρότερα, παραμένει για νοσηλεία.
Από την όλη υπόθεση προκύπτουν δύο βασικά ερωτήματα, προς τον λαλίστατο –σε άλλες περιπτώσεις- υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ:

Η παγκόσμια κυβέρνηση, τα εμπόδια και ο ρόλος του Ελληνισμού


συγκυριεςΔεν αποτελεί πλέον μυστικό. Όλοι έχουν καταλάβει ότι τα χρέη των κρατών είναι στην ουσία μια «φούσκα». Δεν υπάρχουν. Το ολιγοπώλιο, από την άλλη, έχει καταργήσει την ελεύθερη αγορά και όλοι αναρωτιούνται πως εν μέσω καπιταλισμού, εφαρμόζονται ρυθμίσεις σοβιετικού τύπου. Η αποβιομηχανοποίηση προωθείται κανονικά, η όποια αποταμίευση τείνει να απαγορευτεί και η ιδιοκτησία μαζί με τις ιδιοκαλλιέργειες καταπολεμούνται με τα χαράτσια και τα ενεργειακά πιστοποιητικά.


Μένει η ανακοίνωση ενός διεθνούς διοικητικού οργάνου που θα δώσει την «λύση» στο «πρόβλημα» που δημιουργήθηκε. Πρώτα τα κράτη πρέπει να χάσουν, όμως, την εθνική τους οντότητα εν μέσω μάλιστα «ειρήνης», προκειμένου να γίνουν έρμαια μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι εθνικές ευαισθησίες δεν αφορούν τα παγκόσμια όργανα, παρά μόνο το «καλό» της ανθρωπότητας.

Εντούτοις, η παγκόσμια διοικητική ένωση του πλανήτη συναντάει ορισμένα εμπόδια στην Ευρασία, όπου Ρωσία και κατά δεύτερο λόγο Κίνα αυξάνουν συνεχώς ρυθμούς ανάπτυξης, διατηρώντας έτσι την εθνική τους κυριαρχία ανέπαφη. Είναι προφανές ότι στις μέρες μας, η εθνική κυριαρχία προϋποθέτει στοιχειώδη οικονομική επάρκεια.

Έτσι, απ’ ότι φαίνεται η παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία σαφώς και λειτουργεί στην παρούσα φάση ουσιαστικά αλλά άτυπα, όταν εμφανιστεί επίσημα θα συμπεριλαμβάνει αρχικά μόνο τις δυτικότροπες χώρες (Αμερική, Ευρώ-Μεσογειακή Ένωση, Ιαπωνία, Αυστραλία κτλ.). Ρωσία, Κίνα και σύμμαχοι θα μείνουν εκτός. Ήδη επανεμφανίζεται ειδησεογραφικά η πρόταση για κοινή εμπορική-οικονομική ένωση μεταξύ ΕΕ-Η.Π.Α. Έτσι θα δημιουργηθούν δύο «αντίπαλα» οικονομικά στρατόπεδα. Το παράδοξο είναι ότι αυτή την φορά η σοβιετικού τύπου νοοτροπία στην οικονομία θα χαρακτηρίζει την Δύση, κάτι που θα προκαλέσει οικονομικό κραχ και ενδεχόμενα συμπαρασύρει Ρωσία και Κίνα βάσει της αρχής του ντόμινο.

Τότε τι μέλλει γενέσθαι; Θα επαναληφθεί η ιστορία (κραχ-πόλεμος); Η Ελλάδα πως πρέπει να συμπεριφερθεί;

Η οικονομική αλληλεξάρτηση των κρατών στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης (πολυκεντρικός κόσμος), η έλευση των Μεγάλων Δυνάμεων στην γειτονιά μας καθώς και γεωγραφική θέση της χώρας μας, δίνουν την δυνατότητα να κρατηθούμε όρθιοι με πολυδιάστατη πολιτική τόσο σε οικονομικό όσο και εθνικό επίπεδο. Άλλου είδους αλλαγή στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία δεν είναι εφικτή. Μπορεί να υπάρξει, όμως, ανάσα για τους πολίτες, η οποία θα ενισχύσει την υπομονή, προκειμένου οι «κοσμογονικές» αλλαγές που αναμένονται στην ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο, να δώσουν την ευκαιρία στον Ελληνισμό (εντός και εκτός συνόρων) να κτίσει λιθαράκι-λιθαράκι την «απομεσαιωνοποίηση» του σημερινού κόσμου, όπως συνέβη σε άλλες εποχές.

Κίμων Γεωργακάκης, Πολιτικός Επιστήμων

Προκαλούν την Χρυσή Αυγή οι κατσαπλιάδεςΠροκαλούν την Χρυσή Αυγή οι κατσαπλιάδες
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αντέδρασε στις δηλώσεις της «Χρυσής Αυγής» που αποκαλούν το αλβανικό έθνος «έθνος κατσαπλίαδων» που «δεν έχει με τι να υπερηφανευτεί» και θεωρεί ότι το αλβανικό έθνος είναι «ένα έθνος φτιαγμένο από την Ιταλία, τους αμερικανούς σιωνιστές και την Οθωμανική Αυτοκρατορία», αναφέρει σύσσωμος ο αλβανικός Τύπος.
Σε μια συνέντευξη Tύπου ο γραμματέας των Ερυθρόμαυρων εθνικιστών για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Lisen Bashkurti, είπε πως η κυβέρνηση του Μπερίσα «τηρεί σιγήν ιχθύος» απέναντι σε αυτήν την ενορχηστρωμένη πολιτική και μιντιακή επίθεση των «Ελλήνων ναζί» αποδεικνύοντας την δουλική υποταγή της στην Αθήνα και τους «Έλληνες ναζί». «Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία ενημερώνει τους Έλληνες ναζί της Χρυσής Αυγής πως το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο  φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες ναζί δεν μπορούν να μεταφέρουν την αποτυχία του κράτους τους στα αλβανικά εδάφη και στις σχέσεις με την Αλβανία», είπε ο Bashkurti. .
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προσθέτει πως αν κερδίσει τις εκλογές, στην πολιτικο-διπλωματική ατζέντα της σε εθνικό και διεθνή επίπεδο θα εντάξει την επίλυση του «ζητήματος της Τσαμουριάς» «ως ένα δίκαιο και νόμιμο ζήτημα του αλβανικού έθνους. Την ντροπή του υπάρχοντος κοινοβουλίου που δεν εγκρίνει το ψήφισμα για την Τσαμουριά, θα εγκρίνει το επόμενο αλβανικό κοινοβούλιο με τους ερυθρόμαυρους ψήφους» αναφέρει το δελτίο Tύπου. Αναφερόμενος στη δήλωση της Χρυσής Αυγής πως θα εγκαινιάσει νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία «προειδοποιεί τους Έλληνες ναζί να μην τολμήσουν να εξαπλώσουν τις ναζιστικές μεταστάσεις εντός των πολιτικών συνόρων του αλβανικού κράτους, διότι θα τους κάνει να θυμηθούν την τραγική απώλεια στη μάχη του Λεκούρσι (Λυκαβηττού) στις αρχές του περασμένου αιώνα, τα κόκκαλα που άφησαν στα εδάφη μας οι Έλληνες φασίστες του Μεταξά στα κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και την αποτυχία των ελλήνων μοναρχοφασιστών στην Νότια Αλβανία το 1949».

ΑΟΖ και «βελούδινη» διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας


Η επιτυχία του πρωθυπουργού στο διεθνές επίπεδο δεν μπορεί, σήμερα, να αμφισβητηθεί από κανένα σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό άνδρα. Η Ελλάδα άρχισε να ανακτά την Εθνική της Αξιοπιστία και έχει πλέον πάρει τον δρόμο, που θα την οδηγήσει στην θέση που της αρμόζει στο διεθνές γίγνεσθαι.
Ο δρόμος της ανάκαμψης είναι καταφανές, ότι περνά από τους φυσικούς πόρους που διαθέτει η Χώρα μας και ειδικά από το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Η εκμετάλλευση όμως των δύο αυτών πηγών πλούτου προϋποθέτει την ύπαρξη της ΑΟΖ.
Επομένως, θα πρέπει να εξαγγελθεί ή να οριοθετηθεί, η ιδιόρρυθμη αυτή θαλάσσια ζώνη (zone sui generis), ώστε να μπορεί η Χώρα μας να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
Η εφαρμογή της ΑΟΖ πρέπει να αναμένουμε, ότι θα βρει αντίδραση από την Τουρκία γιατί αντιτίθεται στον ρόλο που η χώρα αυτή έχει μονομερώς επιλέξει να παίξει στο υποσύστημα της περιοχής, που ανήκει και η Ελλάδα.
Η απόδειξη των όσων προαναφέρθηκαν είναι τα πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και όχι μόνο τύπου της Χώρας μας, που μας ενημερώνουν για την διαβούλευση της τουρκικής ανώνυμης εταιρίας πετρελαίων «ΤΡΑΟ» για μία μακροπρόθεσμη συνεργασία με την εταιρία POLARCUS, η οποία περιλαμβάνει την πώληση και την αλλαγή σημαίας του ερευνητικού,τελευταίας τεχνολογίας, σκάφους POLARCUS SAMUR. Το σκάφος αυτό θα είναι στελεχωμένο από προσωπικό της εταιρίας. Ο στόχος της Τουρκίας είναι να παραλάβει το σκάφος μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Το θέμα που ανακύπτει, δεν είναι το πόσο σύγχρονο είναι το σκάφος και το αν η Τουρκία θα κάνει επιτυχείς ή όχι έρευνες, είναι το που θα κάνει τις έρευνες –Ελληνική Υφαλοκρηπίδα- και ποιά θα είναι η αντίδραση της Χώρας μας σε ενδεχόμενα νέα τουρκικά «τετελεσμένα», γιατί ένα ερευνητικό σκάφος με τουρκική σημαία που ερευνά στα ελληνικών συμφερόντων ύδατα και δεν αποχωρεί αγνοώντας τις ελληνικές προειδοποιήσεις, αποτελεί ενέργεια «τετελεσμένων».
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι υφίσταται από ελληνικής πλευράς σχέδιο στρατιωτικής και πολιτικής παρέμβασης σε μία τέτοια τουρκική ενέργεια.
Όμως δυστυχώς, «βελούδινη» διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας δεν υπάρχει. Η διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας επιτυγχάνεται σε πρώτο στάδιο με την αποτροπή του αντιπάλου, η οποία προϋποθέτει ο αντίπαλος να είναι, στο μεγαλύτερο ποσοστό, σίγουρος ότι το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από το όφελος του και σε δεύτερο στάδιο με στρατιωτική ενέργεια. Η ελληνική αποτροπή έχει στις μέρες μας υποστεί βλάβη, γιατί οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί την ατολμία μας, που την βαφτίζουμε «ψυχραιμία», από παρελθούσες περιπτώσεις (π.χ. Ίμια, EXPLORA, αντιδράσεις στην έρευνα τουρκικού ερευνητικού στο Καστελόριζο κλπ) και η αντίληψη αυτή επιβεβαιώνεται με επίσημες δηλώσεις αρχηγών του στρατεύματος (ΑΓΕΝ) που αφορούν το ηθικό του προσωπικού των ΕΔ.
Οι εξαγγελίες εξοπλισμών και οι ασκήσεις δεν βοηθούν δραστικά στην παρούσα περίπτωση, γιατί το μήνυμα προς τον αντίπαλο, από όλες τις άλλες πηγές, είναι πως χρησιμοποιούμε τα πλεονεκτήματα των εξοπλισμών τα οποία αποκομίζουμε από την εκπαίδευση.
Ο πρωθυπουργός φαίνεται αποφασισμένος και πρέπει να προχωρήσει γοργά στην εξαγγελία ή οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ. Όμως πρώτα θα πρέπει να δώσει μία ισχυρή στρατιωτική ηγεσία στις ΕΔ της Χώρας, αποτελούμενη από αρχηγούς που θα είναι σε θέση να εμπνεύσουν τα στελέχη, ώστε και αυτά με τη σειρά τους να τους εμπιστευτούν, και να τα οδηγήσουν στο δρόμο της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας με κάθε κόστος.
Σε διαφορετική περίπτωση, με την παρούσα σύνθεση της στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, ενώ θα συζητάμε ακόμα για την εξαγγελία ή οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ, η Τουρκία θα κεφαλαιοποιήσει άλλη μία αμφισβήτηση τής ελληνικής κυριαρχίας.
Ίσως στο ΚΥΣΕΑ της 2ας Ιανουαρίου θα έπρεπε να εξετασθούν και άλλα θέματα όχι μόνον υλικού εξοπλισμού αλλά των προσώπων που καλύπτουν καίρια πόστα και δή της ηγεσίας.
Β. Αμυντικός

antinews

Πρώτο Θέμα: “Πρόσωπο της χρονιάς ο Νίκος Μιχαλολιάκος”Πρώτο Θέμα: “Πρόσωπο της χρονιάς ο Νίκος Μιχαλολιάκος”
Χωρίς σχόλια, αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το άρθρο του Δημήτρη Μαρκόπουλου στο "Πρώτο Θέμα" με τίτλο: "Πρόσωπο της χρονιάς ο Νίκος Μιχαλολιάκος"
Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, εάν έπρεπε να διαλέξουμε ένα πρόσωπο ως το κορυφαίο για τη χρονιά που έφυγε, αυτό δεν είναι άλλο από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Είναι ο πολιτικός εκείνος που πήρε έναν διαλυμένο χώρο, αυτόν της άκρας δεξιάς, και από το 0,3% του 2009 τον πήγε στο 7% του 2012. Που επέβαλλε την πολωτική και μισαλλόδοξη ατζέντα του, που για πρώτη φορά στα τελευταία σαράντα χρόνια απενοχοποίησε την περίοδο της Χούντας, που δεν απαρνήθηκε επί της ουσίας τις φασιστικές του ρίζες, που επέβαλλε ένα μείζον θέμα, το μεταναστευτικό και που ανέδειξε μια νέα γενιά πολιτικών. Για την ακρίβεια ανέδειξε μια νέα γενιά μεταπολιτικών, καθώς η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύο κόμματα της μεταπολιτικής, αντίστοιχα με αυτά που ξεπήδησαν στην Τουρκία μετά τον Αρμαγεδώνα του ΔΝΤ στις αρχές του 2000. Ισλαμιστής λοιπόν ο Ερντογάν, αντι-ισλαμιστής ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος ως καλός γνώστης της ιστορίας αλλά και πρώην λοκατζής, ξέρει πώς να κινείται όχι σε ομαλό πολιτικό πεδίο, αλλά σε ανώμαλο.
Την απόφαση να γράψω πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν το πρόσωπο του 2012 δεν την έλαβα φυσικά με «φασιστική» λογική αντίστοιχη των μελών του κόμματος, ούτε επειδή έτσι το ήθελα. Απλά διαβάζοντας μια πρόσφατη ανασκόπηση των τηλεοπτικών δρωμένων για το έτος που έφυγε, εντύπωση προκαλεί πως στο ΤΟΡ 10 των εκπομπών με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση την πρώτη, την έκτη και τη δέκατη θέση καταλαμβάνουν εκπομπές με θέμα τη Χρυσή Αυγή και με τηλεθεάσεις άνω του 1,5 εκατομμυρίου πολιτών. Ανάλογη είναι και η ανασκόπηση των όσων έγραψε ο διεθνής Τύπος για τη χώρα μας αλλά και η κάλυψη αυτού του κόμματος – φαινόμενου στην Ελλάδα.
Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ευφυώς κατανόησε πως στην περίοδο της τρικυμίας δεν πας με το ρεύμα που σε οδηγεί στο χάος, αλλά κόντρα σε αυτό. Επίσης κατανόησε την κούραση των Ελλήνων από τις αριστερές κορώνες που όμως έμεναν στα λόγια και τη θεωρία. Γιατί στην πράξη, το αριστερό ΠΑΣΟΚ αλλά και πολλά στελέχη της αριστεράς παρέκλιναν της ιδεολογίας τους και έβαλαν για τα καλά το δάχτυλο στο μέλι. «Μπορεί αυτά τα χέρια να χαιρετούν φασιστικά, όμως δεν έκλεψαν» είπε ο Μιχαλολιάκος και αντί να καταδικαστεί ως φασίστας κι επικίνδυνος έγινε σλόγκαν. Γιατί πολύ απλά η περίοδος της χούντας έχει ξεχαστεί και αφορά πολίτες άνω των 60 ετών ή όσους ασχολούνται με την ιστορία. Τώρα αυτό που απασχολεί την πλειοψηφία είναι η περίοδος της δήθεν σοσιαλιστικής αλλά τελικά άκρατα καπιταλιστικής πολιτικής που οδήγησε στην εξαφάνιση των μεσαίων στρωμάτων και στην ανεργία. Που δημιούργησε την τάξη των νεόπτωχων.

Ο Πεπόνης καλεί ως υπόπτους τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου


Ως υπόπτους καλούν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την Ελένη Παπακωνσταντίνου - Συκιαρίδη, τον σύζυγό της Συμεών Συκιαρίδη, καθώς και τον Ανδρέα Ροσσώνη σύζυγο της άλλης εξαδέλφης του κ. Παπακωνσταντίνου Μαρίνας που εμπλέκονται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.   
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr το κατώφλι των οικονομικών εισαγγελέων αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ημέρες και οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και Ιωάννης Διώτης.

Στο μεταξύ, μετά από έρευνα που έχει γίνει στα 2.062 αρχεία της πρωτότυπης λίστας διαπιστώνεται ότι έχει διαπραχθεί εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αφού οι περισσότεροι δικαιούχοι των λογαριασμών προκύπτει ότι δεν έχουν φορολογηθεί για αυτά τα ποσά.

Η έρευνα για την λίστα Λαγκάρντ συνεχίζεται και, όπως αναφέρουν στο «Βήμα» χειριστές της υπόθεσης, τα ευρήματα έχουν πλέον ξεφύγει και από την πιο ευφάνταστη προσδοκία των ελεγκτικών αρχών του ΣΔΟΕ και των οικονομικών εισαγγελέων.

newpost

Άντρο ναρκωτικών τα σχολεία στην ΠάτραΗ «πιάτσα» των εμπόρων έχει μεταφερθεί έξω από τα σχολικά συγκροτήματα
«Βόλτες» έξω από τα σχολικά συγκροτήματα της Πάτρας κάνουν πλέον οι διακινητές ναρκωτικών προσδοκώντας να… διεγείρουν το ενδιαφέρον μαθητών για την «πραμάτεια» τους.  Με κινήσεις εξαιρετικά προσεκτικές, όχι μόνο για να αποφύγουν την Αστυνομία αλλά και την προσοχή των καθηγητών και των γονιών, περιφέρονται έξω από τα κάγκελα των προαυλίων κυρίως στις ώρες των διαλλειμάτων και αναζητούν πελατεία… Με λίγα λόγια, τα σχολεία μετατρέπονται σε κέντρα διακίνησης ναρκωτικών και οι μαθητές βρίσκονται ανυπεράσπιστοι μπροστά στον κίνδυνο του θανάτου. Από την άλλη πλευρά, η δράση των εμπόρων αποτελεί ένα κοινό «μυστικό» στην σχολική κοινότητα.

ΠΩΣ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ


- Δεν είστε εβραίος κύριε, είπε ο αξιωματούχος.

- Δεν είπα ποτέ, ότι ήμουν, απάντησε ο Ντοβ.

- Θα πρέπει ν’ αλλάξουμε τα στοιχεία σας, είπε αδιάφορα ο αξιωματούχος.

- Κανένα πρόβλημα, συμφώνησε ο Ντοβ, κάντε το.

- Ποια είναι η εθνικότητά σας;

- Ισραηλινός, πρότεινε ο Ντοβ.

- Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, δήλωσε ο αξιωματούχος.

- Γιατί;

- Επειδή, δεν υπάρχει ισραηλινή εθνική ταυτότητα, αναστέναξε ο αξιωματούχος τού υπουργείου. Που γεννηθήκατε;

- Στη Βαρκελώνη.

- Τότε, θα γράψουμε “εθνικότητα ισπανός”.

- Ναι, αλλά δεν είμαι ισπανός. Είμαι καταλανός και αρνούμαι να κατηγοριοποιηθώ ως ισπανός. Γι΄αυτό πολεμήσαμε με τον πατέρα μου τη δεκαετία τού ’30.

Ο αξιωματούχος έξυσε το κεφάλι του. Δεν ήξερε ιστορία, αλλά σεβόταν τους ανθρώπους.

- Τότε, θα βάλουμε “εθνικότητα καταλανός”.

- Πολύ ωραία, είπε ο Ντοβ.

Έτσι, το Ισραήλ έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο, που αναγνώρισε επίσημα την καταλανική εθνικότητα.

- Τώρα, κύριε, ποια είναι η θρησκεία σας;

- Είμαι κοσμικός άθεος.

- Δεν μπορώ να γράψω άθεος. Το κράτος τού Ισραήλ δεν αναγνωρίζει τέτοια κατηγορία. Ποια ήταν η θρησκεία τής μητέρας σας;

- Την τελευταία φορά, που την είδα, ήταν ακόμη καθολική.

- Τότε, θα γράψω “θρησκεία: καθολικός”, είπε ο αξιωματούχος, ανακουφισμένος.

Αλλά ο Ντοβ, που συνήθως ήταν ενας ήρεμος άνθρωπος, άρχισε να γίνεται ανυπόμονος.

- Δεν πρόκειται να κουβαλάω ένα δελτίο ταυτότητας, που θα λέει, ότι είμαι χριστιανός. Όχι μόνο είναι αντίθετο στις αρχές μου, αλλά προσβάλλει και τη μνήμη τού πατέρα μου, ο οποίος ήταν αναρχικός κι έβαζε φωτιά σ’ εκκλησίες κατά τον εμφύλιο.

Ο αξιωματούχος έξυσε λίγο ακόμα το κεφάλι του, ζύγιασε τις επιλογές και βρήκε μια λύση. Ο Ντοβ έφυγε από το υπουργικό γραφείο μ’ ένα μπλε δελτίο ταυτότητας, που δήλωνε τόσο εθνικότητα όσο και θρήσκευμα: Καταλανός. (Από τη σελ. 19 τού βιβλίου).

Η εβραϊκή εθνική μυθολογία καθόρισε, ότι οι εβραίοι -διωγμένοι, εξορισμένοι ή φυγάδες πρόσφυγες- οδηγήθηκαν σε μια μακρά και θλιθερή εξορία, που τους έκανε να περιφέρονται σε στεριές και θάλασσες στα πέρατα τής Γης, ωσότου η έλευση τού σιωνισμού τους ώθησε να γυρίσουν και να επιστρέψουν μαζικά στην ορφανεμένη πατρίδα τους. Αυτή η πατρίδα δέν ανήκε ποτέ στους άραβες κατακτητές, εξ ου και η αξίωση ενός λαού χωρίς γη σε μια γη χωρίς λαό. Αυτή η εθνική δήλωση, που απλοποιήθηκε σ’ ένα χρήσιμο και δημοφιλές σλόγκαν για το σιωνιστικό κίνημα, ήταν εξ ολοκλήρου προϊόν μιας φαντασιακής ιστορίας, που καλλιεργήθηκε γύρω από την ιδέα τής εξορίας.

Μέσα από μύθους και ιστορικές ανακρίβειες οι σιωνιστές προσπάθησαν να επιβάλλουν μια εδαφική επεκτατική πολιτική στη Μέση Ανατολή. Η πρώτη ανακρίβεια είναι η «εξορία» τού εβραϊκού λαού, μύθος, που ξεκίνησε από τους χριστιανούς, που υποστήριξαν, ότι τους εβραίους τους καταράστηκε ο Γιαχβέ να τριγυρνούν ανά τον κόσμο ως πλανόδιοι και απάτριδες, γιατί σταύρωσαν τον Χριστό. Τον μύθο αυτό άρχισαν να τον πιστεύουν κι όσοι είχαν προσηλυτιστεί στον εβραϊσμό τους αιώνες τής επέκτασής του.

Αν λοιπόν οι εβραίοι σήμερα δεν είναι απόγονοι τού Αβραάμ, τού Ισαάκ και των λοιπών «προπατόρων», τίνος απόγονοι είναι;

Οι εβραίοι τής Δύσης, οι σκουρόχρωμοι σεφαραδίτες, προσηλυτίστηκαν μάλλον στη Βόρεια Αφρική και ήταν βερβέρικης καταγωγής. Ακολούθησαν τους άραβες κατακτητές, με τους οποίους κάποτε τα πήγαιναν εξαιρετικά καλά κι έφτασαν στην Ισπανία. Ήταν πολιτικοί και οικονομικοί αρωγοί τής αραβικής κατάκτησης τής Ιβηρικής.

Απίστευτες χρηματοδοτήσεις στα φαλιριμένα κόμματα... σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε ΛΑΟΣ και Οικολόγους!Απίστευτες χρηματοδοτήσεις στα φαλιριμένα κόμματα... σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε ΛΑΟΣ και Οικολόγους!
Η τρίτη δόση, για το 2012, κατανέμεται στα πολιτικά κόμματα, ύψους 7.720.000 ευρώ, σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το ποσό διατίθεται ως η γ’ δόση του 2012, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, για την οικονομική τους ενίσχυση και ερευνητικούς και επιμορφωτικούς

Θέλετε να φοροδιαφύγετε; Να ξεπλύνετε μαύρο χρήμα; Να μην πληρώσετε φράγκο στο (ελληνόφωνο) κράτος; Ορίστε η ξεφτίλα του μνημονίου με οδηγίες


Οι παρόλες της “πάταξης της φοροδιαφυγής”. Το έγκλημα του μνημονίου εις βάρος της πραγματικής οικονομίας. Οι χαχόλοι “καθηγητές οικονομικών” που μένουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την κατάρρευση των εσόδων κατόπιν εορτής, όταν εμείς τα γράφαμε από τον Μάιο του 2010. Ένας εσμός ηλιθίων, αδιάβαστων, εκβιαζόμενων επίορκων και λαμογιών, κρατικοδίαιτων τεμπελχανάδων και διαπλεκομένων δημιούργησε αυτό που θα διαβάσετε στην διαφήμιση που ακολουθεί. Γιατί περί διαφήμισης πρόκειται, σε άπταιστα Ελληνικά, απευθυνόμενη σε Έλληνες πολίτες.


Οι αιτίες; Πραγματικά γελοίες για να τις ξαναεξηγήσουμε. Γιατί άραγε οι φωστήρες του ΙΟΒΕ δεν προέβλεψαν ότι ο τζίρος του πετρελαίου θέρμανσης θα καταρρεύσει κατά 75%; Γιατί το όνειδος Παπακωνσταντίνου δεν προέβλεψε ότι οι εισπράξεις από τα τέλη κυκλοφορίας θα καταρρεύσουν “παρά την αύξηση”;
Γιατί ο οποιοσδήποτε Έλληνας εργαζόμενος, μη κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας με γνώσεις γυμνασίου μπορεί να καταλάβει αυτό που δεν μπόρεσαν οι φωστήρες;
ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ
ΤΑ ΕΣΟΔΑ!
Μπορείς να πουλήσεις την τυρόπιτα 1,10 Ευρώ αντί για 1 Ευρώ. Ζόρι 1,20 εάν πείσεις για την ποιότητα, έχεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, την παραδίδεις ζεστή οπουδήποτε κλπ.
Εάν την τιμολογήσεις 2 Ευρώ όμως, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!

Ήταν ηλίθιοι; ΟΧΙ. Ο στόχος τους από την πρώτη στιγμή ήταν να καταστρέψουν την πραγματική οικονομία, την Εθνική αστική τάξη, τον μισθωτό, τον συνταξιούχο τον μικρομεσαίο που αποτελούν την σπονδυλική στήλη της αγοράς. Τώρα η Ελλάδα είναι και επίσημα έρμαιο του δανεισμού με τους λεόντειους όρους του βρετανικού δικαίου που διέπουν τις συμβάσεις.
Έτσι ξεφυτρώνουν οι διαφημίσεις που θα δείτε, παρέχοντας “νόμιμες” λύσεις για φοροδιαφυγή, τριγωνικές πωλήσεις, αποφυγή πόθεν έσχες, ξέπλυμα αδήλωτου χρήματος. Και οι ταγοί καταδικάζουν την “φοροδιαφυγή”…


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ:

20130102-111402.jpg olympia

Τώρα εφαρμόζουν και τα ΜΜΕ τακτική κουκουλοφόρων;Τώρα εφαρμόζουν και τα ΜΜΕ τακτική κουκουλοφόρων;
Αφού έπεσαν στο κενό όλες οι πρώτες αντιδράσεις του σάπιου πολιτικού συστήματος, που αυτάρεσκα, καταχρηστικά και προκλητικά συνηθίζει να αυτοαποκαλείται: «Ελληνική Δημοκρατία», έγινε αντιληπτό, ότι το πρόβλημα εκμηδένισης του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι πολύ πιο σοβαρό από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Έτσι το «σύστημα» αποφάσισε να κλιμακώσει την αντίδρασή του, ρίχνοντας στη «μάχη» όχι μόνο τα τάγματα εφόδου των κουκουλοφόρων του πεζοδρομίου, αλλά και των «κουκουλοφόρων» των ΜΜΕ. Οι καθεστωτικοί  τουρκοπροσκυνημένοι δουλοπρίγκηπες επιτίθενται κατά του Κινήματος λυσσασμένα με  κάθε  μέσο.
Όλοι γνωρίζουμε πως διαλύονται οι μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις, όταν εμφανίζονται οι κουκουλοφόροι. «Πλακώνονται» με την αστυνομία, γίνεται χρήση χημικών, σπάζουν μερικά κεφάλια εκατέρωθεν, γίνονται και μερικές προσαγωγές ή και σπανιότερα κάποιες συλλήψεις και… η ιστορία τελειώνει εκεί. Οι φιλήσυχοι άνθρωποι, που απλά θέλουν να διαδηλώσουν τα αιτήματά τους και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους ειρηνικά και νόμιμα, τρομοκρατούνται, οπότε μη θέλοντας να μπλέξουν σε επεισόδια, αναγκάζονται να φύγουν.
Τον τελευταίο καιρό το Καθεστώς άρχισε να εφαρμόζει επιμελώς αυτή την τακτική ενάντια στις νόμιμες και ειρηνικές συγκεντρώσεις και δράσεις της Χρυσής Αυγής. Με τη βοήθεια των media και συνδέοντας το Κίνημά μας με επεισόδια, είτε αυτά είναι υπαρκτά (λόγω μεθοδικά προπαρασκευασμένων επιθέσεων των αναρχικών - αριστεριστών), είτε κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από τα ΜΜΕ, εμποδίζονται τα μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού από το να έρθουν σε επαφή με το Λαϊκό Σύνδεσμο, λόγω εκφοβισμού των πολιτών, από το ενδεχόμενο να εμπλακούν άθελά τους σε επεισόδια.
Γι’ αυτό και στο «πεντάλεπτο» που έχουν καθιερώσει όλα τα κανάλια για τη Χρυσή Αυγή στα δελτία ειδήσεών τους (κάτι πάγιο και τακτικό, σαν το δελτίο καιρού ή τα αθλητικά), σκοπίμως έχει υιοθετηθεί από όλα τα ΜΜΕ να προσδίδεται χαρακτήρας ρεπορτάζ πολεμικής ανταπόκρισης από κάποιο πεδίο μάχης, όταν γίνεται αναφορά στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Ο στόχος είναι προφανής  : να τρομοκρατείται ο Λαός και να μη συμμετέχει.
Γιατί αν αρχίσει να διευρύνεται η ήδη αθρόα προσέλευση πολιτών στις συγκεντρώσεις του Κινήματος, οι άνθρωποι θα διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασιν», ότι οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά τα «σαρκοβόρα θηρία με τα σουβλερά δόντια και τα γαμψά νύχια που τρώνε ανθρώπους», όπως τους παρομοιάζουν τα ΜΜΕ και τότε…. Αλλοίμονο στο Καθεστώς!
Μπορεί ωστόσο να λέει κανείς ό,τι θέλει σ’ αυτή τη χώρα, χωρίς καμιά συνέπεια; Μπορεί οποιοσδήποτε έχει πολλά λεφτά να στήνει έναν τηλεοπτικό σταθμό, να βρίζει και να μεταδίδει ό,τι θέλει για τα εθνικά θέματα, την παιδεία, την τέχνη, τον αθλητισμό, τα κοινωνικά θέματα, επικαλούμενος δήθεν τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία; Έχει το δικαίωμα όποιος έχει πολλά λεφτά να διαπλάθει τις ψυχές της νεολαίας, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια; Να δημιουργεί ιδεολογικά και κοινωνικά στερεότυπα στο λαό, μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά;
Δεν υπάρχουν νόμοι και δεοντολογία; Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί; Δεν είναι η δια των νόμων και του συντάγματος εκφρασμένη λαϊκή βούληση υπεράνω όλων; Αν ναι, συμφωνεί ο Λαός με όλα τα παραπάνω; Γιατί δεν βάζουμε μερικά θεμελιώδη ζητήματα σε δημοψήφισμα; Ή μήπως τελικά όλα αυτά τα περί δημοκρατίας αποτελούν έναν ωραίο παραμύθι, βολικό για το σάπιο Καθεστώς , ενώ στην πραγματικότητα οι «δημοκρατίες», δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα «κατάλληλα» πολιτεύματα και ένας εύσχημος και συγκαλυμμένος τρόπος για τον έλεγχο των μικρών κρατών από τους μεγάλους και ισχυρούς; Οι οποίοι (μεγάλοι και ισχυροί) διαθέτοντας την ισχύ (οικονομική, στρατιωτική, γεωπολιτική) και σε συνδυασμό με το πρόσχημα του «δημοκρατικού δικαιώματος» διεισδύουν «νόμιμα» και  δημιουργούν τέτοιους μηχανισμούς προπαγάνδας (ΜΜΕ), μέσα στο «σώμα» των μικρών κρατών,  για τον έλεγχο και την υποταγή τους;
Απ’ ό,τι φαίνεται όλα τα παραπάνω μπορούν να συμβούν και συνεπώς συμβαίνουν σε χώρες σαν το τουρκόφιλο και ξενόδουλο Ψευτορωμέικο. Όμως, όταν η ασυδοσία της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων ξεπεράσει κάθε όριο, όπως πλέον συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα, καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική για να κατευνάσει τον κόσμο.
Αυτό έχει συμβεί στην Πατρίδα μας, γι’ αυτό και τα ελεγχόμενα από το «σύστημα» ΜΜΕ  του Ελλαδέξ, έχουν τελειώσει.  «Πεθαίνουν» κι αυτά μαζί με το σάπιο κατεστημένο που μάταια προσπαθούν να στηρίξουν. Σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της ALCO, η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τα ΜΜΕ ως θεσμού δεν ξεπερνά το 14%. Δηλαδή με δεδομένη την διάδοσή τους και την οικονομική τους ισχύ, δεν ξεπερνά το τίποτα.
Γι’ αυτό Συναγωνιστές και φίλοι να είμαστε βέβαιοι :  δεν αργεί η ώρα που οι σιχαμεροί και καλοβολεμένοι υπηρέτες του «συστήματος», οι κ.κ.  μεγαλο«δημοσιογράφοι», όταν βεβαιωθούν για το επερχόμενο τέλος του, θα το εγκαταλείψουν πάραυτα και θ’ αρχίσουν να «γλείφουν» εκεί που επί τόσα χρόνια «έφτυναν», εκλιπαρώντας την ανερχόμενη δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου για μια θέση και ένα ρόλο στη νέα πραγματικότητα.
Όμως εμείς οι Εθνικιστές έχουμε και για το ζήτημα της Δημόσιας Ενημέρωσης ξεκάθαρη αντίληψη : ο χώρος αυτός πρέπει να εξυγιανθεί ολοκληρωμένα,  η δε εξυγίανση των ΜΜΕ πρωτίστως  έχει να κάνει με την ριζική αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων που προκάλεσαν το αντεθνικό και αντιλαϊκό ξεστράτημά τους.  Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη και γρήγορη ανάπτυξη των ΜΜΕ (ανάπτυξη όχι με την ποιοτική, αλλά με την ποσοτική έννοια), άρχισε με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981. Ο μεγάλος τιμονιέρης της μιζορεμούλας, ο Ανδρέας Παπανδρέου – Παρταόλας ήταν εκείνος που μόλις διαδέχθηκε τον  ψευτοεθνάρχη, δρομολόγησε έξυπνα τη δημιουργία των ιδιωτικών καναλιών στην Ελλάδα, μαζί με πάμπολλες άλλες «προοδευτικές» και …πλουτοπαραγωγικές ρυθμίσεις. Γι’ αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι επίμονα  «προοδευτική», ζυμωμένη με ελασίτικο αλεύρι, αριστερή μαγιά και μαρξιστική άχνη.
Ταυτόχρονα όμως με την «ανάπτυξη» των ΜΜΕ, παρατηρήθηκε μια κατακόρυφη πτώση της πρωτογενούς παραγωγής στη χώρα μας. Η αγροτική οικονομία και η κτηνοτροφία βούλιαξαν στον αφανισμό. Είναι λοιπόν διαπιστωμένο ότι τα δυο φαινόμενα συνδέονται κάπως μεταξύ τους, όπως επίσης και ότι ….. μάλλον υπήρξε μετατόπιση πληθυσμού από τη μια δραστηριότητα στην άλλη. Η δημοσιογραφία και η «ενημέρωση» αναπτύχθηκαν μεν «πλέρια», σε βάρος όμως της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Δηλαδή πολλοί τσοπάνηδες και αγρότες όταν μεταπολιτευτικά ανακάλυψαν την αστείρευτη γαλακτοφόρο αγελάδα του πλούτου, την δημοσιογραφία, εύλογα εγκατέλειψαν το κανονικό τους επάγγελμα, για κάτι πιο προσοδοφόρο. Ήταν η εποχή που μεσουρανούσε το γνωστό τραγούδι του ασματοποιού Μηλιώκα: «δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλες …».

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ!


stratos
Οι πολιτικοί μας ταγοί τούς έδωσαν το «Ο.Κ.» να απαιτούν, από την εκκένωση των νησιών μέχρι την προαιρετική στρατιωτική θητεία!!!
VRACHIOLIDIS NEWΑποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Για δεύτερη φορά το τελευταίο 5μηνο, ο πολύπειρος Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, συνομιλεί με τον συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη και προβαίνει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Αυτό που προκύπτει μέσα από τη συνέντευξη του επί τρία χρόνια (2000-2003) Στρατιωτικού Ακολούθου της Ελληνικής πρεσβείας στο Τελ Αβίβ, είναι ότι οι τρεις τελευταίες κυβερνήσεις διέπραξαν εθνικό έγκλημα από τη στιγμή που επέτρεψαν στην τρόικα να έχει πρόσβαση σε όλους τους μυστικούς κωδικούς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Όταν λοιπόν σήμερα οι χαρτογιακάδες-εκπρόσωποι των δανειστών, έχουν πετύχει να εξευτελίσουν τους μισθούς των αξιωματικών και παράλληλα απαιτούν τη μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών, αλλά και τη στρατιωτική θητεία να γίνει προαιρετική από υποχρεωτική ή τέλος την εκκένωση των νησιών που έχουν κάτω από 150 κατοίκους, οφείλεται στην κερκόπορτα που τούς άνοιξαν οι πολιτικοί μας ολετήρες!
MPALTZOIS-IOANNIS
Η συνέντευξη του Ιωάννη Μπαλτζώη (φωτό) αποτελεί ράπισμα στην κυβέρνηση των δωσιλόγων, η οποία πάνω και από την εθνική μας άμυνα τοποθετεί τους δανειστές και το χρέος μας προς αυτούς! «Εάν ήμουν στην θέση τους θα τους πετούσα με τις κλωτσιές», λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ο ευπατρίδης Αντιστράτηγος ε.α. για τους τροϊκανούς! Αναφέρεται επίσης στους κινδύνους που δημιουργούνται για τη χώρα από την παντελή απουσία εθνικής εξωτερικής πολιτικής από την πλευρά της κυβέρνησης. Επίσης, ο κ. Μπαλτζώης δίνει λεπτομερή στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στη μέση Ανατολή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους εγκαταλειμμένους και σφαγιαζόμενους στη Συρία χριστιανούς!
Ο αρχηγός του ΓΕΝ με δραματική επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό περιέγραψε το πόσο έχει πληγεί το φιλότιμο των ελλήνων αξιωματικών από τις «δυσβάσταχτες» και «δυσανάλογες» όπως τις χαρακτήρισε περικοπές των μισθών τους. Πώς μπορεί να διατηρηθεί το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις;
Ο Α/ΓΕΝ προέβη σε μια ενέργεια ασυνήθιστη για τις Ένοπλες δυνάμεις. Από την μεταπολίτευση και εντεύθεν τόσον οι στρατιωτικοί γενικώς, όσο και η ηγεσία των ουδέποτε «τόλμησαν» να διαφωνήσουν δημοσίως για πολιτικές αποφάσεις. Φέτος, για πρώτη φορά είδαμε δύο Αρχηγούς Επιτελείων να διαφωνούν σε θέματα μείζονος σημασίας. Ο πρώτος ήταν ο πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός Ζιαζιάς, ο οποίος διαφώνησε και υπέβαλλε την παραίτησή του, για την απαράδεκτη παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας στο θέμα των κρίσεων των Αξιωματικών. Ένα θέμα που ταλανίζει το στράτευμα και αποτελεί όνειδος για την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, καθόσον ευνοεί έτσι την αναξιοκρατία, την αδικία, το ανήθικο, το απαράδεκτο. Τώρα, είδαμε τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Χρηστίδη να προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, για να διαφυλάξει το φρόνημα των στελεχών του, ως όφειλε εκ των καθηκόντων του και συμφωνώ μαζί του. Ξέρετε το ηθικό του προσωπικού είναι ουσιαστικός παράγων του αξιόμαχου των Ενόπλων δυνάμεών μας. Καλά έκανε και ενημέρωσε γραπτώς, έστω και με δραματικό τόνο την πολιτική ηγεσία, προφανώς δεν τον ακούγανε μέχρι τότε, διότι στον Στρατό δεν υφίσταται συνδικαλισμός για την προβολή αιτημάτων, ακόμη και των πιο ουσιωδών. Συνδικαλισμός για τον Στρατό είναι η ηγεσία των και έτσι πρέπει να ενεργούν και μπράβο στον κ. Α/ΓΕΝ για την πράξη ευθύνης προς τα στελέχη του. Θα ήθελα και από τους άλλους Αρχηγούς να μην διστάσουν να θέσουν δημοσίως θέματα, που η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και η Πολιτεία γενικότερα κωφεύουν. Είναι καθήκον τους. Δεν ζητώ να εξαιρεθούν οι στρατιωτικοί από τις θυσίες του Ελληνικού λαού, αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η ιδιαιτερότητα του «επαγγέλματος», οι συνθήκες εργασίας, το ωράριο, οι μεταθέσεις κλπ. Είδατε τι έγινε με τα ειδικά μισθολόγια. Όλοι μας πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ το απαράδεκτο που μόνο στο Ελληνικό κράτος μπορεί να συμβαίνει. Μάθαμε λοιπόν ότι ο υπάλληλος της Βουλής, που αλλάζει τα νερά στους ομιλούντες βουλευτές, λαμβάνει σχεδόν διπλάσιο μισθό από τον Α/ΓΕΕΘΑ. Δηλαδή ο κύριος με τα νερά είναι ικανότερος από τον Α/ΓΕΕΘΑ, έχει περισσότερες ευθύνες, ικανότητες, κατάρτιση; Αυτό είναι απαξίωση και προσβολή των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Και δεν είδα αντίδραση από την ηγεσία του Στρατού. Ο Α/ΓΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος, ένας εξαίρετος και άριστα καταρτισμένος Αξκος ΔΕΝ αντέδρασε. Και είχε πολλούς τρόπους να το κάνει. Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε.
Η τρόικα, έστω ατύπως, ζήτησε να μεταβληθεί σε προαιρετική από υποχρεωτική, η στρατιωτική θητεία. Πριν από 1-2 μήνες, πάλι ατύπως, η τρόικα απαίτησε να εκκενωθούν όσα νησιά μας έχουν λιγότερο από 150 κατοίκους. Ποιος είναι ο ρόλος της τρόικας στρατηγέ; Επιδιώκουν τη σωτηρία ή την πλήρη διάλυση της χώρας και των Ενόπλων μας Δυνάμεων;
Τι να πεις για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο των Ενόπλων μας δυνάμεων. Αν οι δηλώσεις αυτές είναι απλώς βλακώδεις προτάσεις αδαών περί θεμάτων άμυνας και ασφάλειας τεχνοκρατών, τότε το παρακάμπτεις και απλώς προχωράς. Αν όμως είναι σκοπιμότητα και σχεδιασμός σοβαρός εκ μέρους της Τρόικα , τότε τα πράγματα είναι ύποπτα και οι προθέσεις πονηρές, επικίνδυνες και αντεθνικές. Τότε λοιπόν να συμφωνήσω μαζί σας ότι η Τρόικα απεργάζεται σχέδιο αν όχι διάλυσης, αλλά τουλάχιστον μείωσης της αμυντικής ικανότητας της χώρας. Και ξέρετε που πάει ο νους όλων μας. Στον ενεργειακό θησαυρό της πατρίδος μας που τώρα σιγά σιγά αποκαλύπτεται και έχει μπει στο στόχαστρο πολλών. Ξέρετε, για μένα υπάρχει και ένα άλλο θέμα: γιατί επιτρέψανε στην Τρόικα να μπει στο ΥΕΘΑ και να ξεσκονίσει όλους τους κωδικούς, κάνοντας μειώσεις του προϋπολογισμού, αδιαφορώντας πλήρως για θέματα άμυνας της χώρας και ειδικά για την Ελλάδα, την θέση που ευρίσκεται και από τι περιβάλλεται. Μήπως ήταν η δική τους πατρίδα; Θα έπρεπε το ΥΕΘΑ να ήταν ΑΒΑΤΟ, για όλους αυτούς τους τεχνοκράτες χαρτογιακάδες. Θα έπρεπε να πουν στην Τρόικα, ότι ελέγχεις όλα τα υπόλοιπα, πλην Υπουργείου Άμυνας, διότι αν δεν έχουμε λεφτά μπορεί να περάσουμε δύσκολα, ίσως πεινάσουμε, αλλά θα υπάρχουμε. Αν δεν έχουμε όμως άμυνα και ασφάλεια τότε σίγουρα θα χάσουμε την ελευθερία μας, την πατρίδα μας.
Εάν εσείς είχατε απέναντί σας τους τροϊκανούς και ακούγατε αυτές τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους, πώς θα αντιδρούσατε; Θα απαντούσατε όπως ο κ. Σαμαράς «θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, γιατί πρέπει να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας» ή ότι «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»;
Θα αντιδρούσα όπως ο κάθε Έλληνας πατριώτης, που θα έβλεπε ψυχρούς τεχνοκράτες να ασχολούνται μόνο με λογιστικές πράξεις, αδιαφορώντας για τα θέματα άμυνας και ασφάλειας. Δηλαδή θα τους πέταγα έξω και δεν θα δεχόμουν να συζητήσω αν δεν ανακαλούσαν τις εξωφρενικές αυτές απαιτήσεις των. Θεωρώ ότι πρώτη προτεραιότητα έχει η πατρίδα και η ασφάλειά της και μετά όλα τα άλλα. Ακόμη δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της χώρας, καθόσον ακόμη και τώρα η στρατιωτική μου συνείδηση και νοοτροπία, δεν μου το επιτρέπει. Απλώς σκέφτομαι και εγώ όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και νομίζω ότι γίνομαι αντιληπτός.
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΧΛΕΥΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ, ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΜΠΕΡΙΣΑ» !!!
Κύριε Μπαλτζώη, η περίοδος που διανύουμε μοιάζει εξαιρετικά επικίνδυνη για την Πατρίδα μας. Με διαλυμένη την οικονομία μας, οι γείτονές μας, εμφανίζονται περισσότερο εχθρικοί από ποτέ. Τους χαρακτηρίζω από προκλητικούς έως χλευαστικούς. Να σας θυμίσω τον κ. Μπερίσα που ευθαρσώς και δημοσίως δήλωσε ότι τα σύνορα της Αλβανίας φτάνουν μέχρι την Πρέβεζα, τον Γκρούεφσκι που είπε να μας ...βοηθήσει οικονομικά ή το Ερντογάν που κινείται στα ίδια πλαίσια ειρωνείας. Φοβάστε ότι αυτό το δυσμενές περιβάλλον μπορεί να επιφέρει άσχημες εξελίξεις για την χώρα μας και ποιες;
Θίγεται ένα πολύ μεγάλο θέμα, που πραγματικά πονάει πολύ. Ναι, έτσι συμβαίνει. Η Ελλάδα μας έγινε η χλεύη όχι μόνο των ισχυρών, αλλά ακόμη και των μικρών και των αδυνάτων γειτόνων της ακόμη. Και ακόμη να απειλείται από αυτούς με αλυτρωτικές αντιλήψεις και συμπεριφορές, που θα μπορούσε να τους «κάνει μια χαψιά», με τις Ένοπλες δυνάμεις που διαθέτει. Ούτε καν απειλεί (και υπάρχουν πολλοί τρόποι) τους ασήμαντους στρατιωτικά, για την αναίδειά τους, που είναι διπλωματική μεθοδολογία. Τα Σκόπια συνεχίζουν την αλυτρωτική τους πολιτική και η Ελλάδα όχι μόνο δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει, αλλά φαίνεται να χάνει και τις εντυπώσεις. Ευτυχώς που η απύθμενη βλακεία των Σκοπιανών προσβάλλει και άλλες χώρες, όπως την Βουλγαρία, η οποία αντέδρασε και μόλις πρόσφατα προειδοποίησε ότι θα καταψηφίσει οιαδήποτε πρόταση ενταξιακής διαδικασίας της Ε.Ε. για τα Σκόπια, μέχρι αυτά να εγκαταλείψουν την αλυτρωτική τους προπαγάνδα. Καθαρά και ξάστερα. Είδατε εσείς καμιά παρόμοια ενέργεια της Ελλάδος, εκτός από το «όχι» του Καραμανλή για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και τότε επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς;
Σε ότι αφορά τον Σαλί Μπερίσα και τον πρόσφατο μεγαλοϊδεατισμό του και τις αλυτρωτικές του απειλές, να πούμε ότι όντως ήταν ορθή μεν η απόφαση του υπουργού Εξωτερικών να ακυρώσει την επίσκεψη του στην Αλβανία, αλλά ήταν λάθος να μην αντιμετωπιστεί η πρόκληση του Σαλί Μπερίσα με σκληρό τρόπο. Και αφέθηκε να αιωρείται η απειλή του εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας (η Αλβανία μέχρι την Πρέβεζα) με μισές κουβέντες και υπό καθεστώς διπλωματικής ...ευγένειας, η οποία προκαλείται προφανώς από την ηττοπάθεια.
Και όπως γράφει σε άρθρο του ο Μιχάλης Ιγνατίου, στον κ. Μπερίσα έπρεπε να υπενθυμιστεί ότι η οικονομία της χώρας του στηρίχθηκε από την Ελλάδα, η οποία ακόμα και τώρα – εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κρίσης – επιτρέπει την εκροή εκατομμυρίων ευρώ στην Αλβανία, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να επιβάλει «οροφή» στην εξαγωγή συναλλάγματος. Ακόμα και τώρα κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με το μείζον αυτό θέμα, όχι επειδή ο κ. Μπερίσα πρέπει να «πονέσει», αλλά διότι αυτό απαιτεί η κρίση.
Ο Αλβανός ηγέτης είναι μια περίεργη περίπτωση. Εργάστηκε πιστά για το αιμοβόρο καθεστώς του Ενβέρ Χότζα και άρχισε να αποστασιοποιείται μόνο όταν ο Αλία του κατήργησε τα προνόμια που απολάμβανε. Ενισχύθηκε – και οικονομικά – από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά δεν έκρυψε ποτέ τον αλυτρωτισμό του, ακόμα κι όταν τη δεκαετία του '90 η ΝΔ του έστελνε και στελέχη της για να τον βοηθήσουν στις εκλογές. Η στάση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ήταν κατώτερη των περιστάσεων...
Πως ονομάζουμε όλα τα παραπάνω; Διπλωματική ηττοπάθεια.
Κάποιοι λένε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τη Θράκη μας. Και το τεκμηριώνουν αναφερόμενοι στον ανεξέλεγκτο τρόπο με τον οποίο αφήνεται να δρα τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, αλλά και με την ενέργεια της κυβέρνησης να εγκαταστήσει στρατόπεδο φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Συμμερίζεστε αυτή την ανησυχία; Τι προβλέπετε ότι βαδίζει η Θράκη μας;
Μιλήσαμε για διπλωματική ηττοπάθεια, αλλά με την Τουρκία τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Με την πολιτική κατευνασμού που επιλέξαμε, ως εθνική πολιτική, οδηγούμαστε σε «Φινλανδοποίηση» των εθνικών μας θεμάτων. Φινλανδοποίηση είναι η επίτευξη των στόχων σου και ακόμη και απόκτηση εδαφών, μόνο με απειλές και χωρίς πόλεμο προς την άλλη χώρα. Ενθυμείστε την άφρονα πολιτική παλιότερα, με το «Η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά και ούτε παραχωρεί τίποτα», όταν οι τουρκικές διεκδικήσεις και οι παραβιάσεις του εθνικού μας χώρου ήταν στην ημερήσια διάταξη. Πού οδήγησαν όλα αυτά μέχρι τώρα; Η Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο, να κάνει ότι θέλει και να απειλεί με «CasusBelli», αν ασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα., τα 12 μίλια, ή την ΑΟΖ σήμερα. Στην Θράκη η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει, πάντα εις βάρος μας και φαίνεται ότι εκεί θα έχουμε το νέο Κόσσοβο. Το προξενείο Κομοτηνής λειτουργεί ως κράτος εν κράτη επιβάλλοντας τις τουρκικές θέσεις στους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες, που έφθασαν στο σημείο, πολλοί από αυτούς, να σέβονται και να υπακούν στον Πρόξενο παρά στις Ελληνικές αρχές!!! Και δε λέμε περισσότερα και για πολλά άλλα, όπως Τράπεζες, οργανώσεις με την ονομασία Τουρκικές κλπ. Η Τουρκία δεν μας γελοιοποιεί μόνο αλλά και μας επιβάλλει τις απόψεις της ακόμη και στην Αθήνα.
Η Τουρκία πρόσφατα απαίτησε την μη εκδήλωση παρουσίασης ενός βιβλίου, το «Η ανατομία του πολέμου στο Κουρδιστάν», που έγραψε ο στρατιωτικός ηγέτης του ΡΚΚ, Μουράτ Καραγιλάν και εκδόθηκε στα ελληνικά από τον Σάββα Καλεντερίδη και όταν έγινε τελικά η εκδήλωση αυτή, απαίτησε την τιμωρία των υπευθύνων του Πολεμικού Μουσείου επειδή δόθηκε μια αίθουσα του για την παρουσίαση του βιβλίου.
Το υπουργείο Εξωτερικών έσπευσε να απολογηθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, έπαυσε τους υπευθύνους του Μουσείου. Πρόκειται για δουλοπρεπή στάση που προκαλεί τα δημοκρατικά και εθνικά αισθήματα των πολιτών. Την ίδια στιγμή, προκαλεί και αίσθημα φόβου, διότι, όταν η Ελλάδα κάνει πίσω σ' ένα θέμα που αφορά ένα βιβλίο για το ΡΚΚ, τι θα πράξει αν η Τουρκία θέσει ζήτημα στο Αιγαίο ή στη Θράκη;
Και να αναφέρουμε ένα παράδειγμα συμπεριφοράς ηγετών, που έχουν τόλμη και δεν διστάζουν να υπερασπιστούν τα εθνικά τους θέματα:
Στους διπλωματικούς διαδρόμους της Ουάσινγκτον περιγράφουν ως επίδειξη τόλμης το τέλος μιας συνομιλίας μεταξύ του Ταγίπ Ερντογάν και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Όταν ο πρώτος ζήτησε από τον κ. Νετανιάχου να αποδεχτεί την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, του απάντησε: «Γιατί δεν δέχεσαι κι εσύ το Ντιγιαρμπακίρ ως την πρωτεύουσα του Βόρειου Κουρδιστάν;» Ποια θα ήταν η ελληνική απάντηση άραγε; Η στάση έναντι του Μπερίσα και του Νταβούτογλου σίγουρα μας προδιαθέτει δυσάρεστα δυστυχώς.
Η ναυαρχίδα του ρωσικού πολεμικού στόλου περιπολούσε στο Αιγαίο και, αν δεν κάνω λάθος, αυτό λειτούργησε ως ένα βαθμό αποτρεπτικά για τους Τούρκους και τις παραβιάσεις τους. Είναι έτσι, ή η Τουρκία στο Αιγαίο επιδιώκει κάτι αιφνιδιαστικό για την Ελλάδα;
Πράγματι έχετε δίκαιο. Η παρουσία του Ρωσικού στόλου στην περιοχή μας λειτούργησε κατευναστικά και αποτρεπτικά για την Τουρκία. Έτσι, είδαμε λιγότερες παραβιάσεις, παραβάσεις, ασκήσεις από κάθε άλλη φορά. Κατά την άποψή μου δεν νομίζω ότι η Τουρκία επιδιώκει κάτι το αιφνιδιαστικό για την Ελλάδα. Βέβαια το να οργανώσει κάποιο ναυτικό επεισόδιο, τύπου Ίμια, πάντα είναι στα πλαίσια του δυνατού. Αλλά νομίζω ότι οι Ένοπλες δυνάμεις μας έχουν την δυνατότητα και να το αποτρέψουν και να το αντιμετωπίσουν αν χρειαστεί.
«ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ»!!!
Τι γίνεται με τους χριστιανούς στη Συρία; Διατρέχουν τεράστιους κινδύνους και δείχνουν εγκαταλειμμένοι από τους πάντες.
Υπογραμμίζω ότι στην πλειοψηφία τους είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, στο δε Πατριαρχείο Αντιοχείας, ο Πατριάρχης ήταν Έλληνας, πριν μερικά χρόνια. Η Χριστιανική Δύση ουδόλως ενδιαφέρθηκε μέχρι τώρα για τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών και τους διωγμούς των Χριστιανών, όπως και στην εποχή των σταυροφόρων.

Επιστρέφουν και ας μη μας έλειψαν!


Στην Ελλάδα επιστρέφουν στα μέσα του μήνα οι επικεφαλής της τρόικα για να «τρέξουν» τα νέα προαπαιτούμενα που έχουν μπει ως προϋπόθεση για εκταμίευση των επόμενων δόσεων της ...δόσης.

Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του έτους θα έρθουν τα τεχνικά κλιμάκια και λίγες μέρες αργότερα τα ανώτατα στελέχη, αν και κανένας τους δεν μας έλειψε.

Η δόση του 2013 σπάει σε ..τρείς δόσεις:


*για τη δόση του Ιανουαρίου ύψους 9,2 δισ. ευρώ (7,2 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και 2 δισ. ευρώ για διαθέσιμα- ληξιπρόθεσμες) οι βασικές προϋποθέσεις είναι η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου πριν από τη καταβολή της δόσης.

*oι υπόλοιπες δυο δόσεις θα είναι ύψους 2,8 δις έκαστη και θα εκταμιευθούν (αν όλα πάνε καλά) το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο .

ΛΗΤΕΙΑ! ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ!


KATASTIMATA
1000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώνει ο κάθε καταστηματάρχης εάν δεν έχει αναρτήσει πινακίδα  στο κατάστημά του, σε εμφανές σημείο
γραμμένη στα ελληνικά και στα αγγλικά όπου θα αναγράφεται: «Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη-τιμολόγιο)»!
Η αλητεία συνεχίζεται. Τι είναι ρε τα 1000 ευρώ; Στραγάλια; Άει σιχτίρ! Θα βάλετε όσους επαγγελματίες δεν γνωρίζουν αγγλικά να πληρώσουν και μετάφραση κειμένου για την αναγραφή της πινακίδας; Μήπως θέλετε να έχει και συγκεκλριμένη γραμματοσειρά, διαφορετικά μπορεί να βάλετε και άλλο πρόστιμο;

Με πλούσια καριέρα οι δύο εξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_917.html#ixzz2GoMSTAwF


Ποιες είναι οι δύο δικηγόροι που βρέθηκαν να εμπλέκονται στη λίστα Η θύελλα με τα πρόσωπα από τη λίστα Λαγκάρντ έφερε στη δίνη του κυκλώνα τα συγγενικά πρόσωπα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για τις πρώτες εξαδέλφες του...
πρωήν υπουργού Οικονομικών, Ελένη και Μαρίνα Παπακωνσταντίνου. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», ο φάκελος που κατατέθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα στον πρόεδρο της Βουλής, περιλαμβάνει αντίγραφο CD της αυθεντικής λίστας και αρχεία που δεν περιέχονταν στην αρχική λίστα, η οποία είχε αποσταλεί πριν από καιρό στη Βουλή. Από τη σύγκριση που έκαναν οι οικονομικοί εισαγγελείς προέκυψε ότι από τη λίστα είχαν αφαιρεθεί δύο τραπεζικοί λογαριασμοί. Ο ένας ανήκει στην Ελένη Παπακωνσταντίνου και ο άλλος στο όνομα του Α. Ροσσώνη, ο οποίος είναι σύζυγος της Μαρίνας Παπακωνσταντίνου. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι πρόκειται για καταγραφή καταθέσεων πριν από το 2007. Η Ελένη και η Μαρία Παπακωνσταντίνου είναι κόρες του πρώην υπουργού Εξωτερικών Μιχάλη Παπακωνσταντίνου. Είναι δικηγόροι και κληρονόμησαν το γραφείο του πατέρα τους μετά τον θάνατό του. Η Ελένη Παπακωνσταντίνου σπούδασε νομικά στο London School Of Economics και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον δικηγορικό σύλλογο της Νέας Υόρκης όπου έκανε και τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές της στο Βέλγιο και πήρε διδακτορικό από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών. Εχει ειδικευτεί σε τομείς του δικαίου όπως το εμπορικό, το εταιρικό, το ευρωπαϊκό, το εργατικό, το ασφαλιστικό, το χρηματοπιστωτικό, καθώς και το δίκαιο εξαγορών, συγχωνεύσεων και ανταγωνισμού. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει διατελέσει νομική σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες… Έχει διδάξει δίκαιο συγχωνεύσεων, εξαγορών και ανταγωνισμού στο ALBA, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων του Χάρβαρντ στην Ελλάδα.
πηγή

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ 11ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ.


lathro-paidia
Σύμφωνα με καταγγελία της Κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», αλλά και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, ένα 11χρονο παιδί από το Πακιστάν βασανίστηκε από αστυνομικό, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στην Αμυγδαλέζα.
Έτσι, οι κρατούμενοι υπηκοότητας Πακιστάν αποφάσισαν να προχωρήσουν από σήμερα σε απεργία πείνας.
Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Απεργία πείνας μετά από βασανισμό ανηλίκου από αστυνομικό στην Αμυγδαλέζα
«Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αστυνομικός στο κρατητήριο ανηλίκων στην Αμυγδαλέζα κλώτσησε στο στομάχι και τραυμάτισε τον ανήλικο κρατούμενο Τζουνέντ Σουμπεχάν, 11 χρόνων, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περίθαλψη. Ο ανήλικος ζήτησε απλά να πάει στη τουαλέτα.
Οι βασανισμοί δεν είναι μεμονωμένοι όπως καταγγέλλουν Πακιστανοί κρατούμενοι. Συχνά δέχονται ξυλοδαρμούς χωρίς κανένα λόγο από αστυνομικούς ενώ για 2 μέρες δεν τους είχαν δώσει φαγητό.
Προχώρησαν από σήμερα σε απεργία πείνας δεκαπέντε ανήλικοι κρατούμενοι διαμαρτυρόμενοι για τους βασανισμούς και τη χυδαία ρατσιστική αντιμετώπιση με βρισιές.
Να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που βασανίζουν τους ανήλικους κρατούμενους.
Να αφεθούν ελεύθεροι οι ανήλικοι μετανάστες, χωρίς χαρτιά και αν δοθεί άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους.

ΣΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗ: «Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ 2059 ΟΝΟΜΑΤΑ» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/2059.html#ixzz2GoM8SlMxΤου Κώστα Βαξεβάνη
Στο γνωστό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βρεις πoιo από τα τρία χαρτιά που κινεί κάποιος γρήγορα μπροστά σου είναι ο "παπάς", υπάρχουν διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές.
Πέρα από τον ταχυδακτυλουργό παπατζή,υπάρχουν και διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές,κράχτες,οι οποίοι παριστάνουν αυτόν που κερδίζει με ευκολία,για να παρασύρουν τα θύματα.
Η υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ,μια υπόθεση που θα μπορούσε να έχει τελειώσει όπως στα άλλα ευρωπαικά κράτη,με έρευνα δηλαδή όσων περιέχονται,στην Ελλάδα μετατράπηκε σε "παπά". Εδώ η λίστα ,εκεί η λίστα,πού είναι η λίστα;Πρωταγωνιστής σε αυτό το παπατζιλίκι,είναι αναμφίβολα ο Ευάγγελος Βενιζέλος,ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει τρία πράγματα:...
Μεταφέρει τις πολιτικές αλλά κυρίως τις νομικές ευθύνες για τη διαχείριση της λίστας στον Παπακωνσταντίνου,παίρνοντάς της από πάνω του.Σε αυτό τον βοηθάει ο Σαμαράς ο οποίος δείχνει να στηρίζει την εικόνα της συμμαχικής κυβέρνησης,στα πενιχρά ποσοστά Βενιζέλου που μετα βίας περνούν πλέον αυτά του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών
Παράγει διάφορα ερωτήματα που συσκοτίζουν την υπόθεση,για να σωθεί."Ποιός έδωσε τη λίστα;" ,"γιατί την έδωσε;" "ποιοί θέλουν να εξοντώσουν το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο;"Αποφεύγει βεβαίως το μοναδικό βάσιμο ερώτημα "γιατί δεν αξιοποιήθηκε η λίστα 3 χρόνια από 4 υπουργούς και 3 κυβερνήσεις"
Παράγει προκαταβολικά "σκοπιμότητες" για όσα πολιτικά και ποινικά προκύπτουν για τον ίδιο,μετατρέποντας ένα σοβαρό νομικό και πολιτικό θέμα σε "ύπαρξη εμμονών και βεντέτας για το πρόσωπό του"
Ο Βενιζέλος είναι ο ταχυδακτυλουργός- παπατζής σε αυτή την υπόθεση,ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τοποθετήσει ολόγυρα τους κράχτες στο παιχνίδι.Αναφέρομαι βεβαίως και στις πολιτικές δυνάμεις που αβαντάρουν την απενοχοποίησή του και σε δημοσιογράφους.Ο Βενιζέλος πρέπει να παραπεμφθεί μαζί με τον Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή της Βουλής,γιατί όχι μόνο δεν αξιοποίησε τη λίστα,αλλά την υπεξαίρεσε αλλοιώνοντας τουλάχιστον 2059 ονόματα.Από πού προκύπτει;
Την 1η Οκτωβρίου,ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε στους Financial Times,
« Δεν παρέλαβα καμία λίστα όταν ανέλαβα καθήκοντα υπουργού Οικονομικών. Κανείς δεν με ενημέρωσε σχετικά με τη λίστα"
Την επόμενη μέρα ο Βενιζέλος,ως δια μαγείας παραδίδει τη λίστα στο γραφείο του Σαμαρά.Είναι μια λίστα που έχει στο γραφείο του και όχι στο υπουργείο όπως πρέπει.Την έχει υπεξαιρέσει δηλαδή και ενδεχομένως να την έχει χρησιμοποιήσει,πάντα με παράνομο τρόπο.Αυτή προφανώς είναι η λίστα με την οποία γίνεται σήμερα αντιπαραβολή
Δηλαδή ο Βενιζέλος δεν παρέδωσε υπηρεσιακά το ντοκουμέντο στον επόμενο υπουργό Σαχινίδη ,το εξαφάνισε και έτσι δεν έγινε χρήση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και το χειρότερο το χειρίστηκε προσωπικά.Κανένας δεν ξέρει τι χρήση έκανε.Ουσιαστικά δηλαδή δεν αλλοίωσε μόνο 3 ονόματα όπως κατηγορείται ο Παπακωνσταντίνου,αλλά 2059.Αλλοίωσε το σύνολο της λίστας.Αν κάποιος πρέπει να παραπεμφθεί είναι ο Βενιζέλος
Στο σύνολό τους βέβαια οι υπουργοί Οικονομικών έχουν διαπράξει πολλά αδικήματα σε σχέση με τη λίστα.Το πρώτο είναι ότι δεν παρέδωσαν στον Εισαγγελέα,όπως όφειλαν την λίστα. Ο ελληνικός νόμος είναι σαφής:όποιος διαθέτει στοιχεία που μπορεί να είναι αποδεικτικά για εγκληματικές ενέργειες, είναι υποχρεωμένος να τα παραδώσει στη Δικαιοσύνη,διαφορετικά διαπράττει και ο ίδιος έγκλημα.Δεν παρέδωσαν τα στοιχεία,έχουν και σε αυτό ποινικές ευθύνες.
Η παραπομπή Βενιζέλου στην Επιτροπή της Βουλής είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν τα πολιτικά κόμματα.Δεν είναι προσωπικό θέμα όπως θα θελήσει να πει ο ίδιος,αλλά πολιτικό και νομικό.Κανένας δεν θέλει να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ άλλωστε.Τα καταφέρνει μόνος του ο Βενιζέλος.
ΥΓ: Για τους "αναλυτές" που διυλίζουν τον κώνωπα δημιουργημένων ευθυνών,αλλά καταπίνουν την χοντρή κάμηλο των ευθυνών Βενιζέλου ρωτώντας με αγωνία "ποιός έδωσε τη λίστα στο Βαξεβάνη",έχω να τους ρωτήσω κι εγώ απλοικά με τη σειρά μου: τους νοιάζει ο άγνωστος που αποκάλυψε 2059 ονόματα αλλά όχι οι γνωστοί που έκρυψαν 2062; Γιατί;
koutipandoras.gr

ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΧΙΟ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


mitsotakis-xairetaei-geloios
Με αεροδιακομιδή μεταφέρεται επειγόντως στην Αθήνα από τα Χανιά ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης έσπασε το ισχίο του, έπειτα από πτώση.
Ο πρώην πρωθυπουργός πρόκειται να διακομιστεί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», όπου και θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Σημειώνεται ότι η πολεμική Αεροπορία ήταν σε ετοιμότητα αλλά ο πρώην πρωθυπουργός μεταφέρθηκε, τελικά, με αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας.http://makeleio.gr

ΔΥΟ ΕΚΑΤ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ 2012 ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/2012_1.html#ixzz2GoKAH91T


Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΜΚΟ...
Αποστολή για τους πολίτες και τις οικογένειές τους που χρειάστηκαν τη στήριξή της για την επιβίωσή τους, απλά συγκλονίζουν.


Το 2012 η ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών χρειάστηκε να... σταθεί στο πλευρό 1.945.010 συνανθρώπων, ενώ προσέφερε 3.600.000 μερίδες φαγητού καθώς και 26.808 δέματα αγάπης σε εμπεριστατες οικογενειες. Λειτουργησε πεντε κοινωνικα παντοπωλεια ενώ το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2012 μέχρι το τέλος του 2012, δέχθηκε 15.300 ιατρικές επισκέψεις, ενώ καθημερινά 100 - 200 ασθενείς λαμβάνουν τα φάρμακά τους από το Κοινωνικό Φαρμακείο που δημιουργήσαμε στα πλαίσια λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Το κοινωνικό φαρμακείο της Αποστολής και του ΙΣΑ έχει 250.000 φάρμακα, 230.000 εκ των οποίων προέρχονται απο την συμβολή των πολιτων.Επίσης, διαθέτει ένα τεράστιο υλικό αναλωσίμων και υγειονομικών προϊόντων (επιδέσμους, ράμματα, χειρουργικά πεδία, γάζες, ειθέματα, στομίες, και πολλά άλλα) που είναι απαραίτητα σε μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας ασθενών καθώς και νοσηλείας κατ οίκον. Το υλικό αυτό προήλθε τόσο από τις δωρεές των πολιτών όσο και από τον Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) των ΗΠΑ που εδράζεται στη Βαλτιμόρη.Ήδη, σε ακριτικές περιοχές και δευτεροβάθμια περιφερειακά νοσοκομεία έχουν διατεθεί 40.000 φάρμακα και 260 κιβώτια με υγειονομικό υλικό.

apospasma.gr

Πακιστανοί “αγιοβασίληδες” έψελναν τα κάλαντα…Πακιστανοί “αγιοβασίληδες” έψελναν τα κάλαντα…
Πακιστανοί “αγιοβασίληδες” έλεγαν τα κάλαντα σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας ανά δύο ή ανά τρεις
του Στρατή Μαζίδη
Υπήρχαν δε και ορισμένοι ανυποψίαστοι που στο κουδούνισμα της πόρτας ανταποκρίθηκαν να ανοίξουν. Ένας Θεός ξέρει πως θα ένιωσαν όταν αντίκρυζαν μελαμψούς ασιάτες εκπροσώπους φανατισμένου δόγματος με κόκκινους σκούφους να τραγουδούν: “Αρκιμινιά κι αρκικρονιά, ψιλί μο δεντρολιμπανιά, κι αρκί κι αρκί καλο μας κρόνος”…

Γιατί πιέζει το BBC για τέμενος στην Αθήνα; ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/bbc.html#ixzz2GoLldyem


rayersΤα «ρεπορτάζ» από την Αθήνα του BBC, που παρουσιάζουν την πρωτεύουσά μας ως τη μοναδική της ΕΕ χωρίς τζαμί, διαδέχονται αυτά της Guardian υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχικών που δραστηριοποιούνται εδώ. Το BBC έφτασε στο συμπέρασμα προ ημερών πως στην Αθήνα υπάρχουν 300.000 μουσουλμάνοι. Και φιλοξενεί «δηλώσεις» ενός εκπροσώπου του «Πακιστανο-ελληνικού Συνδέσμου, ονόματι Σαγιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ, που περιγράφει ως «πολύ μεγάλη τραγωδία» την έλλειψη τεμένους (όχι, για τις σφαγές χριστιανών και σιιτών στην πατρίδα του δεν είχε κάτι να πει) και μας κάνει μαθήματα: «Η Ελλάδα παρήγαγε δημοκρατία και πολιτισμό και το σεβασμό της θρησκείας – αλλά δεν σέβονται τους μουσουλμάνους ώστε να τους παράσχουν ένα κανονικό, νόμιμο τζαμί».
Από το ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου μαθαίνουμε πως ο ΓΓ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Στράτος Σιμόπουλος φέρεται να δηλώνει πως η κατασκευή του τεμένους, αποτελεί δέσμευση του ελληνικού κράτους και πως η έναρξη των εργασιών ενδεχομένως να αρχίσει σε λίγους μήνες! Πάλι καλά που φιλοξενείται και δήλωση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος λέει ότι «η κατασκευή του τζαμιού θα αποτελούσε προσβολή στους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν... Είμαστε ένα ελληνικό έθνος και όλα τα υπόλοιπα είναι μια εφεύρεση της νέας τάξης και του σιωνισμού. Προσπαθούν να διαβρώσουν το χαρακτήρα μας».
Είναι παραπάνω από προφανές ότι οι Βρετανοί επιμένουν και θα συνεχίσουν να επιμένουν για το τζαμί, καθώς η σημασία της κατασκευής του οποίου, είναι μεγάλη για τους μηδενιστές και ελευθεριακούς. Που νομίζουν ότι έτσι θα διαβρώσουν περαιτέρω την εθνική συνοχή της χώρας μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...