Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣΑΘΗΝΑ 9-1-2013.

Το αληθινό περιβάλλον της πολεμικής που δεχόμαστε ως έθνος αποκαλύπτεται με όλες πλέον τις άθλιες πτυχές του. Η σήψη, η διαφθορά, ο θρασύς έλεγχος των «εκπολιτισμένων» βαρβάρων της Εσπερίας, η εξαθλίωση του λαού μας, όλα βρίσκουν τη θέση τους επάνω στο μωσαϊκό του ανθελληνισμού. Κανείς πλέον δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι ένα οικονομικό ξεσκόνισμα αλλά η σημαντικότερη μάχη που καλούμαστε να δώσουμε ως έθνος, η μεγάλη αναμέτρηση της Πίστης και της Φωτιάς.

Ήρθε η ώρα να μας γυρέψουν οι μπιστικοί σκύλοι της παγκοσμιοποίησης να τους παραδώσουμε μαζί με τη φωτιά από το τζάκι και τη φωτιά της Πίστης μας. Αλλά αυτό δεν είναι διόλου εύκολο πράγμα να τελεσφορήσει στη γη του φωτός και των θυσιαστικών αγώνων. Βλέπουν βέβαια οι μισέλληνες του σιωνιστικού νεοταξισμού την αδράνεια και την ήπια αντίδραση του λαού μας έως τώρα στα δεινά που φέρανε οι προδότες πολιτικάντηδες. Μετρούν τους σφυγμούς της κοινωνίας μας και μας ετοιμάζουν την ηλεκτρονική αιχμαλωσία συναλλαγών, σκέψεων και πράξεων.

Η μεθοδευμένη ανυπαρξία των μηχανισμών καθάρσεως του πολιτικού τοπίου από τις υπεξαιρέσεις του δημοσίου χρήματος και τις φορολογικές απάτες είναι το απαραίτητο βήμα για την έναρξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η Ελλάς γίνεται για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο για την αντικατάσταση του εθνικού κράτους από την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η στοχοποίηση του ελληνικού εθνικισμού και της ελληνικής αστυνομίας από το γερμανικό κοινοβούλιο και την ανήθικη ψευτοευρωπαϊκή ένωση δεν αποτελεί τίποτα άλλο από την επίθεση υποταγής της εθνικής μας συνειδήσεως και νομιμότητας. Η καταστολή του πατριωτισμού και των μηχανισμών ασφαλείας του ελληνικού έθνους.

Κατά ποια έννοια νομιμοποιούνται να ασκήσουν επάνω μας έλεγχο ξένες δυνάμεις; Ποιοι είναι αυτοί που θα μας μιλήσουν για αυταρχισμούς και ανικανότητα κρατικού ελέγχου είτε της εθνικής μας ασφάλειας είτε των δημοσίων οικονομικών μας; Αλλά και από την άλλη πλευρά πως είναι δυνατόν να περιμένουμε ακόμη λύσεις από τους άρπαγες ελληνόφωνους πολιτικάντηδες όταν οι ίδιοι κάλυπταν επί χρόνια ολόκληρα τη διαφθορά και επάνδρωναν τους θεσμούς με διεφθαρμένους;

Πως είναι δυνατόν να βάλουν τάξη στο κράτος αυτοί που έχουν πάρει εντολή να το κατεδαφίσουν; Σε καμία περίπτωση ο παράνομος και ο κατακτητής δεν γίνεται να κάμουν το έργο του φρουρού έθνους και εννόμου τάξεως. Άλλος είναι ο προορισμός τους.

Οι λύκοι έχουν ζώσει για τα καλά τη μάντρα. Γρυλίζουν, λυσσομανάνε, ουρλιάζουν ολοένα και πιο δυνατά. Το κάμουν διακριτικά είναι η αλήθεια. Αλλά το κακό δεν αλλάζει μήτε οπισθοχωρεί μονάχο του. Και από ειρηνικές επαναστάσεις μην περιμένετε τίποτα. Ένα μεγάλο παραμύθι είναι, η νάρκωση πριν τον ακρωτηριασμό σε Πίστη και Πατρίδα.

Μας φέρανε τη φτώχια για να μας κάνουνε ζήτουλες. Μας φέρανε τον τρόμο στην κοινωνία και την οικονομία για να μας μουδιάσουνε σθένος και ανθρωπισμό. Χρησιμοποιούνε στην αλλοίωση του ελληνισμού μας και των ελευθεριών μας, στο αγκάλιασμα των αιώνιων εχθρών μας, ακόμη και εξωμότες της ιεροσύνης και της ορθοδοξίας μας ως κατήγορους του εθνικισμού και λάτρεις πολυπολιτισμού και αλλοθρήσκων.

Για ποιο λόγο αγκαλιάζονται χθεσινοί μονομάχοι στο πεδίο της πίστης; Για ποιο λόγο άθεοι αριστεροί προσεγγίζουν το Θείο Βήμα όταν πριν αλλάζανε δρόμο; Όταν μιλάγανε για χωρισμό κράτους και εκκλησίας; Γιατί προφανώς κάποιοι μέσα από την εκκλησία θέλουνε την παγκόσμια κοινωνία των θρησκειών. Επομένως αυτοί είναι οι εταίροι της μετάλλαξης και όχι οι πιστοί μαχητές Θεού και Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά πάλι για ποιο λόγο ψευτοσυντηρητικοί και ψευτοσοσιαλιστές βρίσκουν κοινό σημείο συνάντησης με την κομμουνιστική λαίλαπα στα πολυπολιτισμικά μονοπάτια και τα ανοικτά σύνορα όταν διώκουν τάχα την αναρχία και τη λαθρομετανάστευση; Αυτήν διώκουν ή την Ελλάδα και τους Έλληνες; Δεν κάμουν σε καμία περίπτωση έργο εθνικό ούτε λαϊκό. Θάβουν το έθνος μας και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού μας. Παραχώρησαν εθνική κυριαρχία, δώσανε γη και πλούτο στα σκυλιά του παγκόσμιου κτήνους, του εμπόρου εθνών και πίστεως και τώρα μας βάζουνε στα ηλεκτρονικά κελιά του λόγου που λέγεται Παγκοσμιοποίηση και Αντίχριστη Σιωνιστική Δικτατορία.

Θυμηθείτε. Μας κάνανε να αφήσουμε πίσω σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Μας συνήθισαν να επικαλούνται άλλοι λαοί τη δική μας ιστορία και τα δικά μας τάχα ελεύθερα εδάφη. Διαλύσανε οικογένεια και παιδεία. Κατηγορήσανε και φυλακίσανε παρασημοφορημένους Έλληνες Στρατιωτικούς. Συκοφάντησαν Ιερά και Όσια. Ψευτοταγοί, ψευτοέλληνες και αλλόπιστοι σηκώσανε εξουσία και πλούτη υποθηκεύοντας Ελληνική Ψυχή.

Τώρα μας λένε να πληρώσουμε το λογαριασμό. Να πάρουμε τα ηλεκτρονικά δεσμά με τις ηλεκτρονικές κάρτες χρέωσης και πίστωσης σε όλες τις συναλλαγές μας και μάλιστα υποχρεωτικά. Από τα 500 ευρώ και σύντομα από το 1 ευρώ. Ύστερα θα μας φέρουν το χάραγμα. Αφού λύσανε τάχα το πρόβλημα με λιγότερη πατρίδα και λιγότερο ψωμί, θα μας πάρουν και την Πίστη για να είμαστε ασφαλείς στα χέρια του παγκόσμιου κτήνους.

Δεν πουλάμε Πατρίδα. Δεν αρνούμαστε Θεό. Είμαστε οι Πολεμιστές της Πίστης και της Φωτιάς. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές. Ερχόμαστε προς δόξα Θεού και Μεγάλης Ελλάδος και διασκορπίζονται οι εχθροί του Φωτός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ναι στην προανακριτική για Παπανδρέου - Παπαδήμο

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ…

KALASNIKOF
Μάστιγα της εποχής μας είναι οι συνεχείς ληστρικές επιθέσεις συμμοριών με όπλα καλάσνικοφ. Πως σκέπτεται να αντιμετωπίσει το μείζον αυτό θέμα η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας; Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, το υπουργείο Δικαιοσύνης θα εντάξει ειδική τροπολογία στο νομοσχέδιο του Κώδικα για τα ναρκωτικά, το οποίο εντός ολίγου θα κατατεθεί στη βουλή, με το οποίο θα προβλέπεται ποινής ισόβιας κάθειρξης για τους ληστές που χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό, αν και όποτε συλληφθούν, βεβαίως. Καλό αλλά λίγο. Ημίμετρο.

Ο ψευτο-πρίγκιπας της Αλβανίας ζητά επανεκτίμηση των συνόρων του 1913 >Μιλά για «Τσαμουριά» και «Μεγάλη Αλβανία»


Με την ευκαιρία του νέου έτους 2013, ο πρίγκιπας Λέκα, εγγονός του βασιλιά τηςΑλβανίας Αχμέτ Ζώγου, πέραν των καθιερωμένων ευχών έκανε και κάποιες πολιτικές δηλώσεις οι οποίες πέρασαν στα ψηλά γράμματα…

Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας της Αλβανίας είπε ότι θα πρέπει να επανεκτιμηθεί η χάραξη των συνόρων του 1913.

«Εκτός από τα επιτεύγματα του αλβανικού λαού, μας απομένει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες των πατριωτών της Αναγέννησης για την Εθνική Επανένωση. Παντού στα εθνικά αλβανικά εδάφη ο αλβανικός παράγοντας έχει γίνει πιο σημαντικός, μάλιστα γίνεται πιο αποφασιστικός και χαίρει της υποστήριξης των φυσικών συμμάχων μας. Πρέπει να μάθουμε να προσπερνούμε τις πολιτικές και τις περιφερειακές διαφορές, καθώς και τα μικροπολιτικά συμφέροντα, για να δώσουμε προτεραιότητα στα μακροπρόθεσμα σχέδια του έθνους και του λαού. Η ιστορία δεν ήταν πάντα υπέρ μας. Η χάραξη των συνόρων το 1913 θα πρέπει να αξιολογηθεί εκ νέου σε εύθετο χρόνο και μέσω της ειρηνικής οδού. Αυτό δεν σημαίνει την παθητική στάση του αλβανικού λαού, αντιθέτως. Με την αύξηση του πολιτικο-οικονομικού, κοινωνικού και δημοκρατικού επιπέδου παντού όπου βρίσκονται οι Αλβανοί, η είσοδος στην Ευρώπη θα μας βρει ένα έθνος πιο ευήμερο, πιο ισχυρό, πιο αξιοπρεπές, πιο έτοιμο και πιο αξιόπιστο για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου ονείρου.
Αδιαμφισβήτητα σε αυτή την δύσκολη διαδικασία η βασιλική οικογένεια θα έχει τον δικό της αναντικατάστατο ρόλο ως σύμβολο εθνικής ενότητας. Εμείς θα υποστηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και κάθε κίνηση για την προστασία των δικαιωμάτων των Αλβανών όπου κι αν βρίσκονται, στην Αλβανία, στο Κοσσυφοπέδιο, στην πΓΔΜ, στο Μαυροβούνιο, στην Τσαμουριά, στην Κοιλάδα του Πρέσεβου και στα άλλα εθνικά εδάφη», δήλωσε ο ψευτο-πρίγκιπας της Αλβανίας.

Ο παππούς του πάντως, ο Βασιλιάς της Αλβανίας, Αχμέτ Ζώγου είχε εντελώς αντίθετη άποψη απ’ αυτόν, καθώς αποκαλούσε το βασίλειο της Αλβανίας «εγγονή» της Ελλάδος και υποστήριζε πως μας συνδέουν τόσοι δεσμοί ιστορικοί. Μάλιστα έχει ομολογήσει πως «πράγματι μέσα εις το βασίλειον των Αλβανών υπάρχουν και μέρη ελληνικά. Όπως η Κορυτσά, η Χειμάρρα, η Δρόβιανη, το Αργυρόκαστρον εν μέρει και μερικά άλλα ακόμη».

Παραθέτουμε παρακάτω την συνέντευξη του βασιλιά Ζώγου (την είχαμε δημοσιεύσει παλαιότερα εδώ) για να ξεστραβωθεί ο ανιστόρητος εγγονός του!

Αυτή η δήλωση-ομολογία έγινε το 1931 από τον ίδιο τον βασιλιά της Αλβανίας Αχμέτ Ζώγου!
Πράγματι, τον Φεβρουάριο του 1931, κατά την μετάβασή του, incognito, στην Βιέννη, για λόγους υγείας, ο Βασιλιάς των Αλβανών παρεχώρησε ελεύθερη συνέ­ντευξη σε συνταξιδεύοντα, και παλαιό του γνώριμο, Έλληνα δημοσιογράφο.
Η συνέντευξη, μαζί με φωτογραφία του Ζώγου, δημοσιεύθηκε στην ημερήσια πρωινή αθηναϊκή εφημερίδα Η Ελληνική. Το δημοσίευμα φέρει υπέρτιτλο «Η Ελλάς και οι γείτονές της», τίτλο «Με τον βασιλέα Ζώγου. Διά την πολιτικήν της Αλβανίας και τας σχέσεις με την Ελλάδα» και υπότιτλο «Μία σπουδαιοτάτη συ­νέ­ντευ­ξις».
Παραθέτομε αυτούσιο το τμήμα της συνεντεύξεως, που αναφέρεται στις ελληνοαλβανικές σχέσεις και στην ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου, όπως ακριβώς καταχωρίσθηκε στην 1η σελίδα της εφημερίδος:
ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εις μίαν στιγμήν ο Αχμέτ Ζώγου διακόπτει την ανιαράν σιωπήν και μου λέγει:
Πρέπει να γνωρίζετε οι Έλληνες, ότι εγώ εμφορούμαι από τα πλέον φιλικώτερα αισθή­ματα διά την Ελλάδα. Μη λησμονήτε δε, ότι ποτέ δεν ξεχνώ ότι το βασίλειον της Αλβανίας είναι η εγγονή, ας πούμε έτσι, της Ελλάδος. Μας συνδέουν τόσοι δεσμοί ιστορικοί. Αλλά…
Και εσταμάτησε προς στιγμήν. Κατόπιν όμως εσυνέχισεν αμέσως.
Αλλά, βεβαίως, είναι αναγκαία προϋπόθεσις διά την διατήρησιν της φιλίας αυτής, ο αμοιβαίος σεβασμός ως προς την εδαφικήν ακεραιότητα των δύο χωρών μας, της Αλβανίας και της Ελλάδος.
Ομολογώ, εσυνέχισεν ο βασιλεύς, ότι πράγματι μέσα εις το βασίλειον των Αλβανών υπάρχουν και μέρη ελληνικά. Όπως η Κορυτσά, η Χειμάρρα, η Δρόβιανη, το Αργυρόκαστρον εν μέρει και μερικά άλλα ακόμη. Αλλά αι διεθνείς συνθήκαι καθώρισαν τα σύνορά μας, ώστε…
Όταν θα γυρίσω με το καλό, εάν έχωμεν υγείαν βέβαια, ετόνισε θα προσπαθήσω να εγκαινιασθή με την φίλην πατρίδα σας μία νέα περίοδος σχέσεων καλής γειτονίας επ’ αγαθώ αμφοτέρων των μερών!»
Το ίδιο απόσπασμα από την συνέντευξη, αναδημοσίευσε, με τίτλο «Δηλώσεις του Βασιλέως της Αλβανίας», το μοναδικό βορειοηπειρωτικό έντυπο που εκδιδόταν τότε στην Ελλάδα, η εφημερίδα Πελα­σγός Κορυτσάς, με την μονολεκτική παρατήρηση του διευθυντή της και παλαίμαχου εθνικού αγωνιστή Κωνστ. Σκενδέρη:Ίδωμεν!
Το τμήμα της συνεντεύξεως του Αχμέτ Ζώγου, που παραθέσαμε, συνιστά δημόσια ομολογία για την ελληνικότητα του βορειοηπειρωτικού χώρου.
Πράγματι, απ’ αυτό, αβιάστως προκύπτει, ότι ο Ανώτατος Άρχων της Αλβανίας, σε στιγμή ειλικρίνειας, ομολόγησε δημοσίως, ελευθέρως, ρητώς, κατηγορηματικώς και εν γνώσει της σοβαρότητος της δηλώσεώς του, ότι το αλβανικό Κράτος κατέχει ελληνικές περιοχές, τις οποίες και προσδιόρισε με σαφήνεια. Αποποιήθηκε όμως, κάθε ευθύνη για την κατοχή τους, επικαλεσθείς τις διεθνείς συμφωνίες που επέβαλαν τα σύνορα μεταξύ των δύο κρατών.
Η συνέντευξη του Αρχηγού του αλβανικού κράτους στην εφημερίδα “Η Ελληνική” καθώς και το περιεχόμενό της, δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν.
Η έρευνα των αρχείων και του Τύπου της εποχής απέδειξε, ότι η δημοσιευθείσα δήλωση–ομολογία του Βασιλιά των Αλβα­νών:
πρώτον, δεν διαψεύσθηκε ούτε από τον ίδιο, ούτε από την κυβέρνηση των Τυράννων, ούτε από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα·
δεύτερον, δεν προκάλεσε διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από τους αντιπάλους του, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό της Χώρας· και
τρίτον, δεν απετέλεσε στοιχείο κατηγορίας εναντίον του, από τους ποικιλώνυμους εχθρούς του, ούτε κατά την διάρκεια της βασιλείας του, ούτε μετά την φυγή του από την Αλβανία.
Συνεπώς, έτυχε της γενικής αποδοχής και της συναινέσεως των συμπατριωτών του, επειδή εξέφραζε την πραγματικότητα.
Εν κατακλείδι, και εξ όλων των ανωτέρω, συνάγεται, ότι το 1931 ολόκληρο το σύστημα εξουσίας της Αλβανίας, γνωρίζοντας την εθνολογική σύσταση του κράτους και συναινέσαν με την δημόσια δήλωση του Ανωτάτου Άρχοντος της Χώρας, παραδέχθηκε ότι το αλβανικό Κράτος κατέχει και κατακρατεί ελληνικές περιοχές και ομολόγησε ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι ελληνική.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΟ… ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!

dendias
Στο διαδίκτυο διαβάσαμε την παρακάτω είδηση:
«Στο Πακιστάν μεταβαίνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσονται στον τομέα της διαχείρισης των μεταναστών και ειδικότερα στην εφαρμογή της Συμφωνίας Επανεισδοχής ΕΕ-Πακιστάν. Ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν, τον υπουργό Εσωτερικών, τον διοικητή της Υπηρεσίας Πληροφοριών και τον πρέσβη του Αφγανιστάν στη συγκεκριμένη χώρα. Επίσης, θα έχει δείπνο εργασίας με τους πρέσβεις της ΕΕ που είναι διαπιστευμένοι στο Πακιστάν».

Ευχή όλων μας: να μείνει εκεί!http://ethnikismos.net

Ποιους παρακολουθούσε η ΚΥΠ εν γνώσει του Δημήτρη Χριστόφια


Ο Πρόεδρος της Κύπρου έλυσε τα εθνικά προβλήματα και στέλνει πράκτορες να παρακολουθούν τους πολιτικούς αντιπάλους του!
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Ερωτηματικά προκαλεί η διαρροή εγγράφου το οποίο αποκαλύπτει ότι η ΚΥΠ παρακολουθεί δύο κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της Κύπρου, ίσως και με εντολή του Προέδρου κ. Δημήτρη Χριστόφια!
Το έγγραφο άρχισε να κυκλοφορεί πριν από λίγες ώρες με τη μορφή φωτογραφίες τσαλακωμένου εγγράφου από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της Κύπρου.
Με ημερομηνία 19 Νοεμβρίου 2009, ανώτερος αξιωματικός των κυπριακών μυστικών υπηρεσιών αποστέλλει απόρρητη αναφορά προς τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς προϊσταμένους του σχετικώς με την παρουσία και το περιεχόμενο ομιλίας που έκαναν στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας ο κ. Γιώργος Λιλλήκας και ο κ. Βάσος Λυσσαρίδης για τη συμπλήρωση 50 ετών από την ανακήρυξη της κυπριακής ανεξαρτησίας.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Κύπρο να σημειώσουμε ότι γύρω από το πρόσωπο του κ. Γιώργου Λιλλήκα συγκεντρώνονται όλες οι πατριωτικές δυνάμεις της Μεγαλονήσου και όσοι καταδικάζουν την πολιτική χρεωκοπίας και υποδούλωσης σε αμερικανο-ϊσραηλινά συμφέροντα που ακολουθεί ο πρόεδρος Χριστόφιας. Εκτός από στενός συνεργάτης και υπουργός Εξωτερικών του υπερήφανου Τάσσου Παπαδόπουλου, ο κ. Λιλλήκας διεκδικεί την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές. Γι’ αυτό και η αποκάλυψη της απόρρητης αναφοράς που επιβεβαιώνει ότι τον παρακολουθεί η ΚΥΠ έχει ιδιαίτερη σημασία.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην επίμαχη εκδήλωση του Πολεμικού Μουσείου στις 9 Νοεμβρίου 2009, μαζί με τον κ. Λιλλήκα βρισκόταν και ο έσχατος από τους εκφραστές του ελληνοκεντρικού πατριωτικού σοσιαλισμού, ο κ. Βάσσος Λυσσαρίδης. Ο ιδρυτής της ΕΔΕΚ έχει επανειλημμένως στηλιτεύσει την εθνικώς ελέγξιμη πολιτική που έχουν ακολουθήσει τόσο οι ηγεσίες των Αθηνών, όσο και της Λευκωσίας.
Ενοχλεί ο Λυσσαρίδης
Σύμφωνα μάλιστα με αξιόπιστες πηγές του “Newsbomb.gr” οι αναφορές που είχε κάνει ο κ. Λυσσαρίδης σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς για τις πατριωτικές αντιστάσεις και τα λάθη που έχουν γίνει στα εθνικά θέματα έγιναν αντικείμενο αλληλογραφίας μεταξύ των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Κύπρου.
Και δύο λεπτομέρειες που έχουν παραπολιτικό ενδιαφέρον:
  1. Σε κάποιους διαδρόμους των υψηλών ορόφων του ελληνικού Πενταγώνου λέγεται μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι το κλιμάκιο των Κυπρίων πρακτόρων στην Αθήνα δεν απομακρύνεται από την αποκαλούμενη «Ζώνη Ευθύνης Κολωνακίου» και επικεντρώνει τις επιχειρήσεις του στην παρακολούθηση όσων θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «πολιτικοί αντίπαλοι» του προέδρου Χριστόφια.
  2. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με την ενεργειακή πολιτική, τα παιγνίδια των εταιρειών για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και τις μυστικές επαφές που γίνονται στην Αθήνα, μάλλον δεν απασχολεί την υπηρεσία.
  3. Ο Κύπριος πράκτορας που έκανε την παρακολούθηση στο Πολεμικό Μουσείο προήχθηκε σε ανώτατο υπηρεσιακό επίπεδο, ίσως και με τις ευλογίες του Προέδρου κ. Δημήτρη Χριστόφια!
Κι εμείς λέγαμε πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη μαμά – Ελλάδα…
http://a.media.newsbomb.gr/galleries/268111/INTELLIGENCE2.jpg

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΝΔ: ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ!

DOYKAS
Τον τελευταίο καιρό, όλοι ψάχνουν διέξοδο από την κρίση. Τελικά, όμως, ένας είναι αυτός που τη βρήκε! Πρόκειται για τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ, Πέτρο Δούκα. Ε, αν είσαι… δούκας, τελειόφοιτος των διάσημων πανεπιστημίων της αλλοδαπής, με κάτι μάστερ και πτυχία ναααα (μετά συγχωρήσεως), πρώην υφυπουργός Οικονομικών και γαμπρός κορυφαίου στελέχους της ΝΔ και παρολίγον πρωθυπουργού (του Μ. Έβερτ), όλα μπορεί να τα καταφέρεις!
Ποια είναι η λύση του προβλήματος; Όχι, όχι ο… τετραγωνισμός του κύκλου, αλλά ένα προγραμματάκι… δωρεάν εργασίας («εθελοντικής») για όλους τους ανέργους! Ο… Μέγας Δουξ του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν παρουσίασε τις… μεγαλοφυείς του ιδέες από την προσωπική του ιστοσελίδα, υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: « μανιφέστο προτάσεων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».
«Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα, σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός. Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για τρεις μήνες χωρίς επιβάρυνση (για τις επιχειρήσεις, κλπ). »Ακόμα και οι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου και οι πρωτοετείς και δευτεροετείς των ΑΕΙ, κλπ., να εργάζονται το καλοκαίρι πέντε βδομάδες σε αντίστοιχες εργασίες για να αποκτήσουν κάποια στοιχειώδη εργασιακή εμπειρία. Οι επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώνουν επιπλέον υπαλλήλους, ενώ από την άλλη πλευρά οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία θα «ξετριφτούν», θα μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή, θα έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες. Παράλληλα, θα βγει και κάποιο επωφελές έργο για την χώρα, τώρα που υπάρχει ανάγκη! Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και πραγματική ζήτηση για περισσότερο έργο (και περισσότερες πραγματικές και κανονικά αμειβόμενες θέσεις εργασίας)».

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ > ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


-Ακόμα και για 1.000 ευρώ θα οδηγείται κάποιος στη φυλακή.
-Ιδιώνυμο αδίκημα η φοροδιαφυγή ή η άρνηση καταβολής φόρου.
-Το νομοσχέδιο θα έρθει τον Απρίλιο στη Βουλή προς ψήφιση.

Ιδιαίτερα σκληρές ποινές θεσπίζονται με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει τον Απρίλιο στη Βουλή.
Η κυβέρνηση θέλει να προλάβει ή να ανασχέσει μία ενδεχόμενη στάση πληρωμών από τους πολίτες που μπορεί να οφείλεται είτε σε συνειδητή αντίδραση είτε σε εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητάς τους.

Ο κ. Στουρνάρας εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλλει με κάθε τρόπο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.

Έχει ήδη δώσει σαφείς κατευθύνσεις, σε συνεννόηση πάντα με την τρόικα, για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με τη λήψη πειθαρχικών μέτρων και τη θέσπιση ποινών για όσους φοροδιαφεύγουν ή αρνούνται να πληρώσουν φόρους και χαράτσια.
Προβλέπεται να χαρακτηριστεί ιδιώνυμο αδίκημα, προκειμένου οι ποινές να καθορίζονται ανεξάρτητα και να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα αναμένεται να θεσμοθετηθεί η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών αλλά και περιουσιακών στοιχείων, χωρίς κανέναν από τους περιορισμούς που υπάρχουν μέχρι σήμερα, κάτι που αποτελεί και απαίτηση των Γερμανών.
Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η μεθόδευση για την μεγαλύτερη αναδιανομή που έχει γίνει ποτέ στο χώρο της αγοράς ακινήτων, που θέλουν να επιβάλλουν οι δανειστές. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η τρόικα θεωρεί ότι οι Έλληνες έχουν ασυνήθιστα μεγάλη ιδιωτική, ακίνητη περιουσία.
Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει επενδύσει πολλά η κυβέρνηση προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο στο πρώτο εξάμηνο του 2013, το οποίο και θεωρεί το πιο κρίσιμο για την πολιτική της επιβίωση.

Ταυτόχρονα θέλει να ”στριμώξει” το ΣΥΡΙΖΑ και να τον ταυτίσει με το κίνημα ”Δεν πληρώνω”.
Εκτιμούν ότι με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστεί στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών, ένα κόμμα που αρνείται την καταβολή φόρων και κινείται έξω από τα όρια της νομιμότητας.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ: «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΞΗΛΩΣΑΝ 11 ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ!

XALKOS
Έχουν αποθρασυνθεί τελείως και νιώθουν ότι είναι υπεράνω των νόμων, οι γνωστοί κυνηγοί μετάλλων, «ευπαθείς» και λαθρομετανάστες, ακούγοντας τα… αντιρατσιστικά κηρύγματα των καθεστωτικών ΜΜΕ, των ΜΚΟ, των κομμάτων του κατεστημένου (ειδικά των αριστερών) και λοιπών… αντιρατσιστικών δυνάμεων.

Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τώρα τα πρώτα βήματα > Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΤΗΝΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!Μετά τη βάναυση επίθεση και τον βιασμό της από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, η μικρή μαθήτρια δεν έχει ακόμη συνέλθει. Μόλις άρχισε να κάνει μερικά βήματα μέσα στην Εντατική.
Υστερα από 6 μήνες νοσηλείας, αρχικά στο Νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο Θεραπευτήριο «Υγεία», η Μυρτώ δείχνει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της. Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό λαθρομετανάστη στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της στην Πάρο κατάφερε πριν από λίγες ημέρες να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα μικρά αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.

Ο θάλαμος του «Υγεία» όπου νοσηλεύεται η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη τους τελευταίους 4 μήνες για πρώτη φορά γέμισε χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας. Τα ελάχιστα βήματα που διένυσε πρόσφατα η 15χρονη κοπέλα, έστω υποστηριζόμενη, για να πάει από το κρεβάτι της στην πολυθρόνα, ήταν ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για την οικογένειά της. Αυτά τα μικρά έστω σημάδια κινητικής βελτίωσης που παρουσιάζει η υγεία της είναι αρκετά για να οπλίσουν με δύναμη τους δικούς της ανθρώπους που τους τελευταίους 6 μήνες βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά. Εχοντας ξεφύγει από τα βαθιά σκοτάδια της καταστολής και με σταθερούς συνοδοιπόρους της τους γονείς της και τη μεγαλύτερη αδελφή της, η Μυρτώ προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να επιστρέψει και πάλι κοντά στην οικογένειά της.

«Θέλει χρόνο ακόμη»

«Η κατάστασή της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Εχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να ελπίζουμε και να είμαστε στο πλευρό της», δηλώνει ο πατέρας της 15χρονης Μυρτώς, κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης.
Και η αλήθεια είναι ότι από εκείνο το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου, όπου ένας 20χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης αποφάσισε να ρίξει με βία τη ζωή της Μυρτώς στα βράχια της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, η μόνη παρηγοριά της οικογένειας είναι η ελπίδα ότι το κοριτσάκι τους θα επανέλθει.

ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

DHMAR
Κανόνι βαράει η μνημονιακή ΔΗΜΑΡ του μπάρμπα Φώτη Κουβέλη (ή «Κουρέλη», ή «αριστερού Καρατζαφέρη» όπως διόλου κομψά τον αποκαλούν οι άσπονδοι φίλοι του, στον ΣΥΡΙΖΑ). Ήδη, ετέθησαν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας –με προσωπική απόφαση προέδρου- οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς. Ο Κουβέλης ενημέρωσε με επιστολή του τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ιδού τι γράφει μέσα: «Οι δύο βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος, έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς. Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην ΚΟ, παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις. Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς».
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι βο(υ)λευτές πάνε κόντρα στη γραμμή του κόμματος (και μελλοντικού… πτώματος), με πιο χαρακτηριστική την ανταρσία τους στην ψηφοφορία του Μνημονίου 3. Τότε, ο μπάρμπα Φώτης διέρρεε ότι δεν τους διαγράφει γιατί «δεν προβλέπονται διαδικασίες διαγραφών από το καταστατικό του κόμματος», «υπάρχει σεβασμός στην αντίθετη άποψη» κ.τ.λ. Τώρα τι άλλαξε;

Συμφωνήθηκε νέο κρυφό μνημόνιο για την Ελλάδα


– Προβλέπει λουκέτα σε οργανισμούς και υπουργεία – Κατάργηση της μονιμότητας και νέο ΑΣΕΠ – Αποτελεσματικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό

Nέο μνημόνιο έρχεται στην Ελλάδα

Μετά από σύσκεψη που είχαν στελέχη της τρόικας με το επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ αποφασίστηκε πως πρέπει να προωθηθούν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις και μέσω νέου κρυφού Μνημονίου ζητούν μεταξύ άλλων λουκέτα σε οργανισμούς και υπουργεία, κατάργηση της μονιμότητας, νέο ΑΣΕΠ και αποτελεσματικότερο φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με την Real News οι δανειστές απαιτούν 25 ανατροπές:
- Κινητικότητα προσωπικού στο Δημόσιο και συνεχείς μετατάξεις
- Νέα κριτήρια στις προσλήψεις (όποτε αυτές γίνουν) μέσω νέου ΑΣΕΠ
- Την προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την κατάργηση των αντίστοιχων θέσεων εργασίας
- Πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης και είσπραξης οφειλών προς το Δημόσιο
- Εκπαίδευση των στελεχών του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας
- Την ενίσχυση του ρόλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου
- Την ίδρυση και λειτουργία φορολογικών δικαστηρίων
- Τη δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών
- Νέο Κώδικα βιβλίων και Στοιχείων
- Την εισαγωγή Κώδικα Φορολογικής Δικονομίας
- Ηλεκτρονική αυτοματοποίηση του εξαγωγικού φόρτου και παρεμβάσεις στα τελωνεία
- Απλοποίηση των κανόνων τοποθέτησης προϊόντων στην αγορά
- Εξορθολογισμός των πολλαπλών αδειών για τις μεγάλες επενδύσεις
- Την πλήρη κατάργηση των κρατικών παρεμβάσεων που εμποδίζουν την είσοδο στην αγορά και τον ανταγωνισμό
- Την αξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ
- Τη θέσπιση ενιαίας Αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις
- Τη μεταρρύθμιση του ΟΑΕΔ
- Την αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Μεταρρύθμιση στον τομέα του φαρμάκου και της τιμολόγησης του
- Να αναλάβει η κεντρική διοίκηση τη διαχείριση των ακινήτων και της περιουσίας των Δήμων
- Την απελευθέρωση για δικηγόρους, νομικές εταιρείες και ορκωτούς λογιστές

SOMPA
Δύο ανήμπορες ηλικιωμένες γυναίκες έχασαν τη ζωή τους χθες και σήμερα, εξ’ αιτίας πυρκαγιών που εξερράγησαν στα σπίτια τους. Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα ηλικίας 100 χρονών, βρήκαν χθες απανθρακωμένη οι πυροσβέστες μέσα στο σπίτι της, στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων της Άρτας.

Υποπτεύονται αντιγραφή … της αντιγραφής της λίστας Λαγκάρντ


Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται καν για την πρώτη αντιγραφή από το περιβόητο cd της λίστας Λαγκάρντ στο στικάκι μελετούν οι οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία δημιουργίας του memory stick που τους παραδόθηκε μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου.Πάντως μέχρι στιγμής από όσους μάρτυρες έχουν εξετάσει οι κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης δεν έχει καταθέσει κανείς ότι παρέλαβε, μετέγραψε ή αλλοίωσε το επίμαχο υλικό από το πρωτότυπο cd.

Σήμερα κατέθεσαν δύο ακόμη μάρτυρες από το γραφείο του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και θα συνεχιστεί η εξέταση μαρτύρων από το στενό περιβάλλον του, προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που ανέλαβαν τη φύλαξη ή μεταγραφή της αρχικής λίστας Λαγκάρντ που παραλήφθηκε το 2010.

ΙΝΔΙΑ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ… ΠΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ

23860236509365947
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ινδία και παγκοσμίως μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για ομαδικούς βιασμούς νεαρών κοριτσιών, ακόμα και μέχρι θανάτου. Ποια είναι η αντίδραση της κυβέρνησης της χώρας; Η περιφερειακή κυβέρνηση του κρατιδίου Ποντιτσερί, αποφάσισε ότι οι γυναίκες πρέπει να φοράνε… παλτά για να σωθούν από τους επίδοξους βιαστές τους!
Μάλιστα, η κυβέρνηση πρότεινε τον επανασχεδιασμό των σχολικών στολών με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση παλτών για τις μαθήτριες, παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίας που επικρατούν στην περιοχή.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της σχετικής επιτροπής υπό την προεδρία του υπουργού Παιδείας το Σάββατο μετά και την απαγωγή και το βιασμό μιας 12χρονης από έναν ελεγκτή λεωφορείου και ένα φοιτητή την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.
Ιδού και οι σχετικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας:
«Η συνάντηση αποφάσισε να καθιερώσει τη χρήση παλτών για τις μαθήτριες, ειδικά χωριστά λεωφορεία για αυτές, και να τούς απαγορεύσει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία. Η κυβέρνησή μας έχει δεσμευτεί για την εξασφάλιση της ασφάλειας των γυναικών, ιδιαίτερα των μαθητριών».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΝΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

Έφυγε ο Εμμανουήλ ΠαπαδημητρόπουλοςΈφυγε ο Ταξίαρχος ε.α. Εμμανουήλ Παπαδημητρόπουλος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, ελαφρύ όσο και οι χειρισμοί του στο στικ του F-84G.

Γεννήθηκε στα Γδόχια Λασιθίου Κρήτης το 1932. Εισήλθε στη Σχολή Αεροπορίας τμήμα ΕΚΕΧ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Εφέδρων Χειριστών) με τη 2η σειρά στις 5 Ιουνίου 1950. Αποφοίτησε ως έφεδρος ιπτάμενος Ανθυποσμηναγός στις 13 Ιουνίου 1951 και μονιμοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 1953. Διακρίθηκε ως χειριστής με τη συμμετοχή του στο πρώτο Ακροβατικό Σμήνος σε όλη τη διάρκεια της δράσης του, κατέχοντας τη δεξιά (Νο3) θέση σε σχέση με τον αρχηγό. Υπηρέτησε σε μονάδες και επιτελεία. Αποστρατεύτηκε το 1973 με τον βαθμό του ταξιάρχου. Στη συνέχεια διετέλεσε επί σειρά ετών κυβερνήτης αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας.Bίντεο από την εκπομπή της ΝΕΤ Με Αρετή και Τόλμη, μέσω του Aviationlive.org. προσέξτε το κομμάτι από το 2:42 μέχρι 3:21!

Περισσότερα για το Ακροτήμ "Καρρέ των 'Ασσων" εδώ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙalbanoi
«ΔΕΝ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ»!
Με επιστολή της προς της τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος» η 22χρονη κοπέλα που ήρθε αντιμέτωπη με τους Αλβανούς ληστές και βιαστές της άτυχης γυναίκας στα Σελλά, προσπαθεί να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης μεγάλου αριθμού ανθρώπων.
Σε λανθασμένη πληροφόρηση αποδίδει η νεαρή το «βιασμό» της από τους Αλβανούς κακοποιούς, κατά τη ληστεία που σημειώθηκε στον Αλισσό Αχαϊας.
«Κακώς αναφέρονται σε βιασμό τα δημοσιεύματα», αφού όπως επισημαίνει, οι δράστες «δεν τα κατάφεραν». Όπως υποστηρίζει, οι Αλβανοί ληστές προσπάθησαν να τη βιάσουν όμως δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ενέργειά τους αφού εκείνη την στιγμή επέστρεφαν στο σπίτι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.
Η 22χρονη τονίζει ότι αποτέλεσμα των δημοσιευμάτων είναι να θεωρείται δεδομένο στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο ότι έπεσε θύμα βιασμού με συνέπεια να γίνεται αποδέκτης σχολίων και ερωτήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο συμβάν από πλήθος ανθρώπων, γνωστών και αγνώστων, τα οποία δυσχεραίνουν σημαντικά την ήδη επιβαρυμένη και ιδιαίτερα ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση τόσο της ιδίας όσο και των υπολοίπων μελών της οικογενείας της, αφού το περιστατικό αποτελεί θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών.

Η Χρυσή Αυγή έχει αντικαταστήσει το "κράτος" - οπερέτα.!


Θα σας διηγηθώ μια μικρή ιστορία – είμαι σίγουρος από τις δεκάδες που κυκλοφορούν – για να συνειδητοποιήσουμε γιατί η Χρυσή Αυγή έφτασε στο 7%, ήτοι στις 450.000 ψήφους Ελλήνων πολιτών (σε… μεραρχίες τους μετράει ο Μιχαλολιάκος!)

Τοποθεσία Άγιοι Ανάργυροι Κορινθίας. Μια κυρία πηγαίνει στο εξοχικό της για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φτάνει στο σπίτι της και... έκπληκτη βλέπει τις κλειδαριές αλλαγμένες και κάμποσους Πακιστανούς να έχουν καταλάβει την ιδιοκτησία της!!! Πρώτο σοκ…

Η συνέχεια κωμικοτραγική, αλλά πικρά αληθινή. Η γυναίκα πηγαίνει στην αστυνομία, όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας της λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πρέπει να έχει εισαγγελική παραγγελία για το… αυτονόητο! Δεύτερο σοκ…

Η γυναίκα πηγαίνει στην Εισαγγελία, όπου της λένε ότι και ο Εισαγγελέας δεν μπορεί να κάνει άμεσα τίποτα, μιας και θα πρέπει να υποβληθεί η σχετική μήνυση και να ακολουθηθούν οι – χρονοβόρες – δικαστικές διαδικασίες για… έξωση των «εποίκων»! Τρίτο σοκ…

Όσο κι αν ακουστεί παράξενο, τη λύση στην εν λόγω κυρία την έδωσε η… γειτόνισσα. Πήγαινε, της είπε, στον τοπικό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής. Τα παιδιά θα σε βοηθήσουν!

Η γυναίκα, απελπισμένη πήγε στη Χρυσή Αυγή και ακούστε τη συνέχεια. Τρία μέλη της κατέφθασαν στο υπό κατάληψη σπίτι της και με τη γνωστή… πειθώ τους, σε πέντε λεπτά οι Πακιστανοί καταληψίες είχαν πάρει το «τρένο της μεγάλης φυγής»!

Για την ιστορία η Χρυσή Αυγή στην Κορινθία κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό της – γύρω στο 11% - και πώς να μη το καταγράψει, από τη στιγμή που ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει το ίδιο το κράτος και μάλιστα με «άμεσο» και «αποτελεσματικό» τρόπο.

Ας μην κρυβόμαστε, λοιπόν, πίσω από το δάχτυλό μας. Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ουσιαστικά εγκατέλειψαν τον πολίτη στην μοίρα του και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η διαπλοκή με τους νταβατζήδες, η ρεμούλα και οι μίζες, χτίζοντας παράλληλα ένα πελατειακό σύστημα με τα «εκλεκτά» κομματόσκυλά τους.

Η Αριστερά από την πλευρά της, με τα ψευτοϊδεολογήματά της, ουσιαστικά «ποινικοποίησε» όποιον τολμούσε να μιλήσει για λαθρομετανάστες (χαρακτηριστική η περίπτωση της Υπατίας και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ) και τους κόλλαγε την ταμπέλα του «φασίστα» και του «ξενόφοβου». Αποτέλεσμα, η πρωτεύουσα να έχει μετατραπεί σε γκέτο και η χώρα μας να έχει γίνει ο δημοφιλέστερος προορισμός του κάθε πικραμένου πάνω στον πλανήτη Γη!

Τώρα, λοιπόν, που χάθηκε η μπάλα γενικώς υπάρχει μόνο μια λύση, αν βέβαια θέλουμε να αποφύγουμε το αιματοκύλισμα ως κοινωνία. Να κυβερνηθεί η χώρα με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη.

Δυστυχώς αν κρίνω από την πρώτη μετεκλογική εβδομάδα καμία, μα καμία πολιτική δύναμη δεν πήρε το μήνυμα της κάλπης και όλοι τους συνεχίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ως πότε;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΒΑΡΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


turk sirial
ΤΟΥΣ "ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ
Η είδηση μπορεί να πέρασε στα ψιλά αλλά είναι σημαντική κι εντυπωσιακή. Οι Έλληνες της Τουρκίας, η πολύπαθη αυτή μειονότητα διαμαρτύρονται έντονα διότι τα τουρκικά σίριαλ θίγουν συστηματικά τους Έλληνες.
Η διαμαρτυρία έγινε από τον Πρόεδρο Λάκη Βίγκα και την γεν. γραμματέα Κατερίνα Πρόκου των ελληνικών μειονοτικών ευαγών ιδρυμάτων, ενώπιον του τουρκικού Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (RTÜK) με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η ελληνική μειονότητα της Τουρκίας.
Όπως επισημαίνεται στη διαμαρτυρία, όλοι οι κακοί χαρακτήρες των σίριαλ, όπως προδότες και πόρνες, εμφανίζονται ως Έλληνες. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει κατ' αυτό τον τρόπο την ελληνική μειονότητα τα μέλη της οποίας ζουν στην Τουρκία ως νομοταγείς πολίτες» δήλωσε ο κ. Βίγκας, κάνοντας έκκληση για μεγαλύτερη ευαισθησία έναντι των μειονοτήτων που εκφράζουν την δυσφορία τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ελληνικής καταγωγής πολίτες της γειτονικής χώρας θεωρούν – και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου- ότι επαναλαμβάνεται μια ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη της δεκαετίας του 1950 και του 1960, η οποίο δημιουργήθηκε από τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για να δυσφημούν την ελληνική κοινότητα για πολιτικούς λόγους. Η εκπομπή "Ustura Κemal" αναφέρεται ως το πιο πρόσφατο παράδειγμα της τάσης αυτής. Σύμφωνα με την καταγγελία, "Ορισμένοι χαρακτήρες που εμφανίζονται στην παράσταση να οδηγήσει σε δυσφορία στα μέλη της ελληνικής κοινότητας που ζουν στην Τουρκία ως πολίτες αυτής της χώρας. Όλα τα αρνητικά χαρακτήρες όπως πόρνες, προδότες και συνεργάτες παρουσιάζεται ως Έλληνες", αναφέρει ο κ. Βίγκας
Η καταγγελία ανέφερε ακόμη ότι κοινωνιολόγοι και ανθρωπολόγοι έχουν συμφωνήσει ότι σε όλη την ιστορία ελαττώματα, όπως η πορνεία, η κλοπή και ανθρωποκτονία θα μπορούσαν να υπάρχουν σε κάθε κοινωνία γιατί οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε λάθη και κάλεσε τους πολίτες να μην αποδίδουν αυτές σε οποιαδήποτε εθνότητα ή την κοινωνία. Και επισημαίνει ακόμα ότι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Τουρκία στο παρελθόν λόγω αρνητικών χαρακτηριστικών σε εφημερίδες και την κινηματογραφική βιομηχανία (Yeşilçam).Το ίδιο γίνεται και τώρα σε ορισμένες δημοφιλείς σειρές.
Προφανώς εμείς εδώ στην Ελλάδα που αγοράζουν τουρκικά σίριαλ από το πανέρι, δεν έχουμε δει προσβλητικούς ρόλους σε βάρος των Ελλήνων. Μέχρι τώρα βλέπουμε έρωτες, μίση, πάθη και διάφορες χαριτωμενιές για το πώς ζουν οι Τούρκοι. Φυσικά πρόκειται για σίριαλ πασπαλισμένα με πολύ παραμύθι, πολύ ψέμα και χρυσόσκονη προκειμένου να εξωραϊστεί η εικόνα της τουρκικής κοινωνίας και του κράτους.
Έχουμε ξαναγράψει για το σχέδιο της κυβέρνησης Ερντογάν να δείξει μέσω των σίριαλ ένα κράτος σύγχρονο, ευρωπαϊκό, με μεγάλη ανάπτυξη, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά που διατηρεί την ταυτότητα και την ιστορία του. Ωστόσο, αν σύμφωνα με την καταγγελία της ελληνικής μειονότητας υπάρχουν σίριαλ που προσβάλλουν τους Έλληνες, θα πρέπει κάποιος να αντιδράσει από την επίσημη πολιτεία.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕ... ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ...!!! ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_6247.html#ixzz2HHYx5SkR
Για ληστεία, εκβίαση και αρπαγή ενός 32χρονου Πακιστανού κατηγορούνται τρεις ομοεθνής του που συνελήφθησαν την προηγούμενη Πέμπτη από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Ερυθραίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, οι δράστες απογευματινές ώρες της 30ης Δεκεμβρίου 2012, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, πλησίασαν τον 32χρονο την ώρα που βάδιζε κοντά στο σπίτι του και με χρήση σωματικής βίας τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο τύπου βαν όπου του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Στην συνέχεια τον οδήγησαν σε ερημική κατοικία στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και επικοινώνησαν με τους γονείς του, απαιτώντας εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το θύμα κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο της οικίας και κατήγγειλε το συμβάν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους αλλοδαπούς δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν στη περιοχή της Βαρυμπόμπης

Οι συλληφθέντες οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή http://www.stoxos.gr/2013/01/blog-post_9902.html

ΖΕΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


emvasmata-metanastes
Τα εμβάσματα των οικονομικών μεταναστών στο εξωτερικό κατά το δεκάμηνο Ιανουάριος -– Οκτώβριος 2012 αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ.
Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Ο κ. Νικολούδης αναφέρει ακόμη ότι η εκροή χρημάτων από τη χώρα μας αφορά κυρίως ασιατικές(Ιράκ, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν κλπ) και αφρικανικές χώρες.
Οι εκροές γίνονται είτε με παράνομο τρόπο (κρυμμένα χρήματα σε φορτηγά, σε αποσκευές κλπ) είτε με νόμιμο τρόπο, δηλαδή με αποστολές εμβασμάτων μέσω επιχειρήσεων διαμεσολάβησης στη μεταφορά κεφαλαίων.
Η Αρχή εξηγεί ότι για τις περιπτώσεις παράνομης εξαγωγής δεν έχει στοιχεία, παρά μόνο για τις περιπτώσεις που έχουν συλληφθεί από τις τελωνειακές αρχές.
«Το βέβαιο είναι ότι ο μεγαλύτερος όγκος εκροών γίνεται με τον "νόμιμο" τρόπο αποστολής εμβασμάτων, που όμως είναι κατακερματισμένα σε μικρά ποσά 300- 1.000 ευρώ, έτσι ώστε να είναι δυσχερής ο έλεγχος των αποστολών και πολύ πιο δυσχερής ο φορολογικός έλεγχος», σημειώνει ο κ. Νικολούδης.

Προβόπουλος, Αντρίκος Παπανδρέου κι ο συνδετικός κρίκος της «Lazard» ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/lazard.html#ixzz2HHYd5W6K

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου Αποκάλυψη συμπτωματικών παράλληλων ενεργειών από την Τράπεζα της Ελλάδος και τη διαχειρίστρια PrivateEquities“Unigestion”. Ποιος είναι ο Γάλλος τραπεζίτης που συνεργάζεται στενά με τον Α. Παπανδρέου και διατηρεί φιλία με τον Χάρη Παμπούκη Πώς εμπλέκεται ο Γιώργος Παπανδρέου και πότε έτυχε να κάνει ανεπίσημα ταξίδια για να δει το φίλο του Θοδωρή Μαργέλλο.

Εκτενές δημοσίευμα από το έγκυρο “Olympia.gr” δίνει μια νέα πτυχή στις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες και πιθανώς τις οδηγίες που έχει εκτελέσει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Προβόπουλος. Παράλληλα μπαίνει στη συζήτηση πλέον και το όνομα της οικογένειας Παπανδρέου, παρά την επίμονη προσπάθεια των τριών κυβερνητικών εταίρων να την προστατεύσουν.
Η ιστορία ξεκινά μερικούς μήνες πριν πέσει η κυβέρνηση του κ. Κώστα Καραμανλή. Στις 28 Ιανουαρίου 2009 η εταιρεία “Unigestion” ανακοίνωσε στο «επενδυτικό κοινό» ότι προχώρησε στην ίδρυση δύο επενδυτικών σχημάτων για να διαχειριστεί “Private Equities” (δηλαδή Ιδιωτικά Επενδυτικά Κεφάλαια). Δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο 1.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ήρθε στη δημοσιότητα από την έγκυρη αποκαλυπτική ιστοσελίδα. Σ’ αυτήν εμφανίζονται δύο πρόσωπα ως τα ισχυρά πρόσωπα που θα εγγυηθούν το πέρας οποιασδήποτε επενδυτικής προτάσεως. Ο ένας είναι ο κ. Μπερνάρ Πικάρ και ο άλλος είναι ο αδελφός του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου!

Πώς συνδέονται Πικάρ – Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου

Πάμε να συνθέσουμε λοιπόν το παζλ με τα δικά μας στοιχεία:

Για τις υπηρεσίες του κ. Παπανδρέου προς τη “Unigestion” και για τη στενή συνεργασία του με τον Γάλλο τραπεζίτη κ. Πικάρ έχει αναφερθεί εκτενώς το “Newsbomb.gr” σε ρεπορτάζ του Βελισσάριου Δραγάτση που δημοσιεύθηκε σχεδόν πριν από ένα χρόνο.

Ο κ. Πικάρ παίζει ισχυρό ρόλο στην επενδυτική τράπεζα «Λαζάρ» (“Lazard”) την οποία είχε προσλάβει το πρόσωπο των ημερών, ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου έναντι 31 εκατ. ευρώ για να εποπτεύει την εφαρμογή του Μνημονίου στην Ελλάδα. Όλως τυχαίως η συνάδελφος του κ. Πικάρ στη «Λαζάρ», η οικονομολόγος κ. Μισέλ Λαμάρςδήλωσε σε συνέντευξή της προς την «Φραγκφούρτερ Αλγκεμάινε» ότι κάποιοι κερδίζουν από την οικονομική κρίση στη χώρα μας.

Εκτός από συνεργάτης του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, ο τραπεζίτης κ. Πικάρ διατηρεί προσωπική φιλία με τον στενό συνεργάτη του ΓΑΠ και πρώην υπουργό κ. Χάρη Παμπούκη. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα βρέθηκε στην Αθήνα ο Γάλλος τραπεζίτης και απόλαυσε σούσι με τον κ. Παμπούκη στο «Αμπρεβουάρ» του Κολωνακίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι η γνωριμία και η συνεργασία των κ.κ. Παπανδρέου και Πικάρ είναι τόσο στενή ώστε ο διευθύνων σύμβουλος της “Unigestion” κ. Χανσπέτερ Μπάντερ (Hanspeter Bader) δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του επειδή οι δύο φίλοι θα συνεργάζονταν για να προωθήσουν “Private equities” που σχετίζονται με την αειφόρο ανάπτυξη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στην ανακοίνωση, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου φαίνεται να είναι ήδη μέλος στην κυβερνητική Επιτροπή Αειφόρου Ανάπτυξης (σ.σ. “… andamemberoftheGreekGovernmentCommitteeforSustainableDevelopment…”).

Η «πράσινη πρόταση», η ΤτΕ και η Επιτροπή

Δύο μήνες μετά, τον Μάρτιο 2009, η “Unigestion” κυκλοφόρησε σειρά διαφανειών με την «πράσινη» επενδυτική πρόταση που υπέβαλε ο κ. Κριστόφ ντε Νταρντέλ (Cristophe de Dardel) ως επικεφαλής κάποιου “private equity”. Ως μέλη της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού εμφανίζονται ο κ. Μπερνάν Πικάρ (Bertrand Piccard) κι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.

Την ίδια εποχή, η Τράπεζα της Ελλάδος ίδρυσε την ΕΜΕΚΑ (δηλ. Επιτροπή Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής). Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται επί λέξει:

«Με πρωτοβουλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεωργίου Α. Προβόπουλου, το Μάρτιο του 2009, συστήθηκε Επιτροπή από διακεκριμένους επιστήμονες, στην οποία ανατέθηκε το έργο της εκπόνησης μελέτης σχετικά με τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα.

»Μετά από μελέτες και έρευνες 26 μηνών, σε Έκθεση που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2011, η Επιτροπή αποτίμησε το κόστος της κλιματικής αλλαγής για την ελληνική οικονομία, το κόστος της τυχόν αδράνειας καθώς και το κόστος των μέτρων άμβλυνσης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής τα οποία θα ληφθούν στο πλαίσιο των σχετικών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ας μην επαναλάβουμε ποιος ανεφώνησε με ικανοποίηση: «Λεφτά υπάρχουν».

Τα μέλη της επιτροπής και τα βιογραφικά τους υπάρχουν στη διαδικτυακή σελίδα της ΤτΕ. Στο βιογραφικό του κ. Αντρίκου Α. Παπανδρέου δεν γίνεται αναφορά στη συνεργασία του με τη “Unigestion” αλλά και στην κυβερνητική επιτροπή που αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. Περίεργο δεν είναι; Προσέξτε τι λέει ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλοςσε πρόσφατη δήλωσή του, αναρτημένη στο YouTube.

Ερωτήματα για Γιώργο, Αντρίκο και Προβόπουλο

Μεταφέρουμε χρήσιμα ερωτήματα που προκύπτουν:

  • Ήταν γνωστή η πρόθεση του κ. Προβόπουλου να τοποθετήσει τον κ. Παπανδρέου σε επιτροπή που έχει αρμοδιότητα ανάλογη των καθηκόντων του στη “Unigestion”;
  • Μήπως η “Unigestion” εξαπατούσε το επενδυτικό κοινό λέγοντας ψεύδη για να δείξει ότι «ελέγχει πολιτικά και νομικά ρίσκα» έχοντας στον στρατηγικό σχεδιασμό μέλος «Κυβερνητικής επιτροπής» στο αντικείμενο”; Γιατί τότε ο κύριος Παπανδρέου ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε σε αυτή την αήθη χρήση του ονόματός του από κερδοσκόπους;
  • Πώς και δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου ενώ σε άλλες περιπτώσεις απάντησε με αγωγές όταν ξέσπασε θόρυβος για τα περίφημα CDS με την εμπλοκή της “Unigestion”, της αμαρτωλής “Dexia” (που πρωτοστάτησε στη χρεωκοπία της “Lehman Brothers”) και τις επαφές του με στελέχη της που μεταπήδησαν στην “Informed Judgement Partners” επικεφαλής της οποίας είναι ο στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού κ. Ντόρης Μαργέλλος;

Η δεύτερη ανακοίνωση της “Unigestion”

Εννιά ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό που αναγκάσθηκε να κάνει ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου τον Ιούνιο του 2011 υπό την πίεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα του ΠΑΣΟΚ (που ζητούσε εξηγήσεις από τον τότε υπουργό Οικονομικών για εκείνους που έβγαλαν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό) εκδόθηκε μία ακόμα ενδιαφέρουσα ανακοίνωση από τη “Unigestion”. Σε εκείνο τον ανασχηματισμό ο κ. Παπακωνσταντίνου μετακινήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών στο Περιβάλλοντος όπου μόνιμη επωδός ήταν η «πράσινη ανάπτυξη».

Ταυτοχρόνως, η ΤτΕ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της μελέτης από την ΕΜΕΚΑ. Πόσες συμπτώσεις τελικά!

Στην ανακοίνωση για το κλείσιμο του “SecondaryOpportunityFundII”, στις σημειώσεις προς τους ενδιαφερομένους για την κοινοπραξία της «δεύτερης ευκαιρίας» εμφανίζεται ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου στην πρώτη θέση των ειδικών που μπορούν να εγγυηθούν κέρδη σε επενδυτές. Δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο 2.

Ο στόχος της “Unigestion” φθάνει στο φιλόδοξο ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Για να μην ξεχνιόμαστε, η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει στη Γενεύη όπου όλως τυχαίως ήταν εγκατεστημένη και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση “I4Cense” του κ. Αντρίκου Παπανδρέου για την οποία γράφτηκαν πολλά και ειπώθηκαν περισσότερα. Ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός είχε αναγκασθεί να δώσει εξηγήσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του μικρού αδελφού του στην ελβετική εφημερίδα “La Liberte”

Με την ευκαιρία αναμοχλεύουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον ρεπορτάζ του “Newsbomb.gr” το οποίο αποκαλύπτει τι σήμαινε αιχμή του «Βήματος» -που αποδόθηκε στον κ. Σταύρο Ψυχάρη- για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Τον Ιούνιο του 2011, την ίδια εποχή που εκδόθηκε από το Λονδίνο η δεύτερη ανακοίνωση της “Unigestion”, έτυχε να βρίσκεται εκεί ινκόγνιτο ο τότε πρωθυπουργός. Μεταξύ των όλων όσων άλλων έκανε, πήγε στο γνωστό εστιατόριο «Ζούμα» για σούσι με ενδιαφέρουσα παρέα μεταξύ των οποίων συγκαταλεγόταν ο κ. Μαργέλλος της “Informed Judgement Partners”.

Το όνομα του κ. Μαργέλλου έχει ακουστεί πολύ στην υπόθεση των CDS. Στο ίδιο ρεπορτάζ περιγράφεται η ένταση στην τότε Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για τις εξωθεσμικές δραστηριότητες τόσο του Αντρίκου, όσο και του Νίκου Παπανδρέου.

Μετά το σχόλιο του «Βήματος» περί του “Knightbridge” ακολούθησε άλλο κυριακάτικο δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρησιμοποιεί ως ησυχαστήριο το σπίτι του κ. Ντόρη Μαργέλλου στο Παρίσι. Εκεί τυχαίνει να υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο της “Unigestion”, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Αυτά για να δώσουμε περισσότερα στοιχεία σε όσους αναζητούν την αλήθεια με στοιχεία για τη διακυβέρνηση της εποχής Παπανδρέου, την υπαγωγή στο Μνημόνιο, τη διεθνή κηδεμονία και το μυστήριο με τη λίστα Λαγκάρντ.


Πηγή

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥΠροφητεία Αγίου Νείλου
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.impantokratoros.grΝείλου του Μυροβλύτου, Αγιορείτου

Προφητικά και Σωτήρια (1651 † )

Οι άνθρωποι εκείνοι που θα περπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος (7.500 από κτίσεως κόσμου) θα συγκαταβαίνουν εις την φθοράν της πορνείας, τότε θέλει γίνη ταραχή μεγάλη να φιλονικούν ακαταπαύστως, και δεν θέλουν εύρη ούτε την αρχήν ούτε το τέλος.

Ύστερον θέλει γίνη η ογδόη Σύνοδος..., και τότε θα ειρηνεύσουν ολίγον καιρόν οι άνθρωποι, και πάλιν θέλουν να μετατρέψουν την γνώμην τους εις το πονηρόν, εις την απώλειαν, και να μη γνωρίζουν τι εστι το στέφανον του γάμου, μόνον θα έχουν μίαν απώλειαν και συγκατάβασιν εις την ασωτείαν χειρότεροι από τα Σόδομα και Γόμορρα...,και άλλα μύρια κακά θα πολιτεύωνται, και όσαι κακίαι θα πολιτεύωνται, τόσαι δυστυχίαι θα έλθουν, ... και τας κακίας οπού έκαμνον οι παλαιοί άνθρωποι πριν του κατακλυσμού, διπλασίως θα εργάζωνται αυτοί χειρότερα... θα αποφασίζουν, ότι εκείνος οπού εργάζεται την κακίαν θα είναι καλός...και όσον θα πλεονεκτούν οι άνθρωποι, τόσον δυστυχία θέλει είναι εις τον κόσμον...Η φιλαργυρία είναι πάθος ακόρεστον... Η πλεονεξία είναι οδηγός της απωλείας και η ακτημοσύνη είναι οδηγός της σωτηρίας. Επλεονέκτησες; απώλεσας την σωτηρίαν σου, διότι η σωτηρία του ανθρώπου κινδυνεύει να χαθή από την πλεονεξίαν.

Αυτή η κατηραμένη θα φέρη εις τον κόσμον την δυστυχίαν και θα απωλεσθή η ευτυχία, αυτή εκατάστησε την διχόνοιαν εις τον κόσμον, και εις την μοναδικήν πολιτείαν...Η πλεονεξία είναι θρόνος του αντίχριστου...Η πλεονεξία επρόσφερε το ψεύδος εις τον κόσμον, και ελκύζονται με το ψεύδος και ανομούν με την αρπαγήν της αδικίας, και η αλήθεια εχάθη, και εις το ψεύδος πείθονται όλοι. Η αλήθεια είναι η ένσαρκος οικονομία του Χριστού και το κήρυγμα του Ευαγγελίου, και το ψεύδος είναι η έλευσις του αντιχρίστου και η βασιλεία του, όπου θέλει να φέρη την παγκόσμιον δυστυχίαν και απώλειαν εις όλον τον κόσμον, και καθώς οι Προφήται προέλεγον την έλευσιν του Κυρίου, έτσι και η πολυφρόντισις θα σκοτίζη την διάνοιαν των ανθρώπων, θα γίνωνται αναίσθητοι εις την σωτηρίαν τους, από την πολλήν φροντίδα οπού θα έχουν, και η σωτηρία σώζεται μόνον εις όσους δεν πείθονται εις την εργασίαν του αντίχριστου, και η εργασία του αντίχριστου είναι η μέριμνα του κόσμου και ο θησαυρισμός...και την σήμερον οι άνθρωποι εδόθησαν εις την πολυθησαύρισιν και μέριμναν, και παρεδόθησαν εις την απώλειαν με αρπαγάς, προδοσίας, ψεύδη, αρρενομανίας, γαστριμαργίας, υπερηφανείας, με την σκληρότητα της καρδίας, και με την πλεονεκτικήν φιλαργυρίαν...

...Όταν θα δυστυχεύση ο κόσμος από την χάριν του παναγίου Πνεύματος, τότε θα έλθουν εις τον κόσμον όλαι αι δυστυχίαι να τον περικυκλώσουν. Και πρώτον θα δυστυχεύση ο κόσμος από την αγάπην, ομόνοιαν και σωφροσύνην, δεύτερον θα δυστυχεύση κάθε χώρα και να χαθούν τα υποκείμενα κεφάλαια από τας χώρας, και θέλει δυστυχεύση και η Εκκλησία του Χριστού από αρχιερείς και ποιμένες και πνευματικούς

Ύστερον από αυτήν την δυστυχίαν θα γεννηθή ο ακάθαρτος από την κοιλίαν της ακαθαρσίας, και θα ποιή σημεία και τέρατα με δαιμονικάς φαντασίας, υποκρινόμενος εις τον κόσμον πως είναι πράος και ταπεινός τη καρδία, αλλά θα είναι αλώπηξ εις την καρδίαν και λύκος εις την γνώμην. Και τροφή του θα είναι η ταραχή των ανθρώπων, όταν θα ταράσσωνται οι άνθρωποι, τότε θα ζωοτρέφεται ο αντίχριστος.

Και η ταραχή των ανθρώπων θέλει είναι η κατάκρισις, ο φθόνος , η μνησικακία, το μίσος, η έχθρα, η πλεονεξία, η αρρενομανία, η μοιχεία, η πορνεία, η λήθη της πίστεως και η αλαζονεία, αυτά είναι η τροφή του αντιχρίστου, και θα είναι κεφαλή επάνω εις τας χώρας..., και εξουσιαστής εις τον κόσμον. Και θα εξουσιάση την αίσθησιν του ανθρώπου, και όλοι θα πείθονται εις αυτόν, διότι αυτός θα είναι νομοκράτωρ και αυτοκράτωρ, και θέλει ενεργεί όλων την απώλειαν, και όποιος ευρίσκεται εις την απώλειαν εκείνος θα νομίζη πως εργάζεται την σωτηρίαν του.

Τότε θα καταφρονηθή το Ευαγγέλιον της Εκκλησίας, διότι η απώλεια θέλει φέρη τότε μεγάλην δυστυχίαν εις τον κόσμον, και θέλει γίνουν σημεία και φοβερά εν μέσω της δυστυχίας. Πείνα φοβερά θέλει γίνη οπού να μην χορταίνη ο άνθρωπος, διότι τότε θα τρώγη επτά φορές περισσότερον από ότι τρώγει τώρα και πάλιν να μην χορταίνη, και θα είναι πανταχού μεγάλη δυστυχία... Τότε, όσοι σφραγισθούν με την σφραγίδα του αντιχρίστου πολλοί θα πεθάνουν εις τους δρόμους, και η καρδία τους περισσότερον θα λιγώνεται, και μη δυνάμενοι να βαστάσουν την πείναν και την λιγούραν, θα αρπάζουν να τρώγουν τους νεκρούς... και η σφραγίς του θα γράφη, εδικός μου είσαι, ναι εδικός σου είμαι, θεληματικώς μου έρχομαι και όχι δυναστικώς και αλλοίμονον εις όποιον σφραγισθή με αυτήν, τότε θα γίνη μεγάλη ταραχή εις τον κόσμον... και βλέποντας ο Θεός την ταραχήν των ανθρώπων, θέλει προστάξη την θάλασσαν να λάβη την πρώτην της ουσίαν οπού ήτον θερμοτάτη... και όταν καθίση ο αντίχριστος εις τον κατηραμένον του θρόνον, θέλει βράση η θάλασσα ωσάν χάλκωμα, και θέλει στειρεύση η γη τα βότανα και δένδρα από την θερμότητα της θαλάσσης και αι φλέβαι των πηγών θα ξηρανθούν και τα ζώα και πετεινά να αποθάνουν από τον χνώτον της θαλάσσης. Και τότε θα γίνη η ημέρα ωσάν ώρα, η εβδομάδα ωσάν ημέρα, και ο μήνας ωσάν εβδομάδα, διότι από την πονηρίαν του ανθρώπου θα γίνουν τα στοιχεία βιαστικά, δια να τελειώση γρήγορα ο καιρός, οπού ελάλησεν ο Θεός... Τότε θα έλθουν να κηρύττουν ο προφήτης Ηλίας και ο δίκαιος Ενώχ...και να λέγουν. Όποιος κάμη υπομονήν και δεν σφραγισθή με την σφραγίδα του αντίχριστου, θέλει σωθή, και εξάπαντος θα τον δεχθή ο Θεός εις τον Παράδεισον, μόνον να μην σφραγισθή, αλλά να κάμνη τον σταυρόν του, διότι η σφραγίδα του σταυρού ελευθερώνει τον άνθρωπον από τα βάσανα του άδου, και η σφραγίδα του αντιχρίστου τον παραδίδει εις τα βάσανα του άδου. Και αν πεινούν, να μην ζητούν τροφήν, μόνον να έχουν υπομονήν, και βλέποντας ο Θεός την υπομονήν τους, θα στείλη εξ ύψους βοήθειαν... Τα παγκάκιστα δε τέκνα του αντιχρίστου είναι η πορνεία, η μοιχεία, η αρσενοκοιτεία, ο φόνος, η αρπαγή, η κλεψιά, η αδικία, το ψεύδος, η τυραννία, η πώλησις και αγόρασις του ανθρώπου...,τόσον πονηρά θέλει γίνη η ανθρώπινος φύσις τότε...,και θα ενεργήσουν την πονηρίαν τους περισσότερον από τους δαίμονας...και βλέποντας ο αντίχριστος πως θα γίνη η ανθρώπινος φύσις πονηροτέρα από τους δαίμονας, θέλει χαρή κατά πολλά... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...